Vi bør sortere i indvandringen på grundlag af kultur

Af Kasper Støvring 206

Hvis regeringen havde flere modige, dristige og beslutsomme ministre som Søren Pind, ville den klare sig meget bedre. Lad os håbe at Pind forbliver minister i mange år endnu. Pindens seneste forslag er som bekendt at sortere i indvandrerne, og for det skal han høre på jammer fra ikke kun oppositionen, men også fra eksperter, der både mener, at forslaget er racistisk, og at det strider imod alle mulige – og umulige – konventioner.

Og nu fremkommer også en advarsel fra embedsmændene i Justitsministeriet, der for længst har forladt den demokratiske statsræson til fordel for menneskerettighedsdyrkelsen. Også embedsmænd arbejder angiveligt med på afskaffelsen af nationalstaten til fordel for overnationale jurisdiktioner.

Det korte af det lange er, at Pinds forslag er fornuftigt al den stund, at vi bør have de bedste indvandrere til landet, nu da vi har brug for kvalificeret arbejdskraft. For at få de bedste indvandrere må vi også se på, hvor de kommer fra. Vi må derfor for det første sondre mellem vestlige og ikke-vestlige indvandrere og søge at få de vestlige til landet.

Men selv blandt ikke-vestlige indvandrere må vi sondre mellem nationaliteter, f.eks. mellem landene i Mellemøsten og de andre. For der er jo slet ikke nær de samme problemer med f.eks. vietnamesere, thailændere og chilenere, som der er med indvandrere med muslimsk kulturbaggrund.

Det gælder økonomisk. Danmarks Statistik har vist, at op mod halvdelen af indvandrere fra oprindelseslande som Irak, Somalia og Libanon er fuldtidsmodtagere af offentlige forsørgelsesydelser (se side 51). Det er fuldkommen uholdbart. Men det gælder også i forbindelse med kriminalitet. Rockwool Fondens aktuelle rapport ”Etniske minoriteters overrepræsentation i strafferetlige domme” viser tydeligt, at:

 • Ikke-vestlige indvandrere, især fra muslimske lande, er klart mere kriminelle end vestlige indvandrere, og det gælder især i forhold til den uhyggelige og farlige voldskriminalitet. Det er den, der i høj grad skaber utryghed og tab af sammenhængskraft.
 • Muslimske efterkommere er mere kriminelle end muslimske indvandrere (første generation), hvilket vidner om, at integrationsprocessen ikke går bedre, men værre. Man hører jo ellers ofte, at man bare skal give integrationen tid. Det vil altid tage flere generationer, inden man opnår assimilering, altså at udlændinge har samme niveau som den etniske befolkning, hvad angår f.eks. kriminalitet og jobfrekvens. Men denne optimisme forudsætter jo altså, at udviklingen for hver generation går i den rigtige retning.
 • Familiesammenførte er mere kriminelle end flygtninge. Man kan altså ikke undskylde kriminalitet med krigstraumer og lignende psykiske forhold blandt indvandrere, som så nedarves på børnene.

Kort sagt: det er kulturen, der gør forskellen

Og dermed er vi tilbage ved Pind. Sorteringsmekanismen bør foregå på kulturelle præmisser, og det kan i høj grad ske ved at sortere ud fra nationalitet. Indvandrere bør generelt set komme fra kulturer, der ligner den danske, altså fra Vesten. Kulturelt er der store problemer med islam i form af afvisningen af vestlig kultur og levevis, af danske normer, værdier, adfærdsmønstre, osv.

Og så lad os også begrave ideen om, at det kun handler om uddannelsesmæssige kvalifikationer og den ledsagende ide om “åbne grænser, lukkede kasser”. Selv veluddannede og fagligt kvalificerede kan have svært ved at integrere sig eller kan direkte modarbejde integration. Islamister er som bekendt veluddannede og borgerligt set selvforsørgende mennesker.

Som jeg tidligere har påpeget: Det er ikke gjort med uddannelse, selvforsørgelse og kvalifikationer. Det er kulturen, der betyder mest. Det er endnu en god grund til at sortere indvandrere ved grænsen.

206 kommentarer RSS

 1. Af Gert Nielsen

  -

  Kasper,

  Husk nu ogsaa at sortere Britter fra, da deres omgang med børn er under al kritik.!!!

  Ref Jyllandsposter dags dato.
  Børn deporteret til grusom lidelse
  http://kpn.dk/historie/article2441999.ece

  Hovedansvarlig for disse urhyrligheder er såmænd den kære katolske organisation, The Christian Brothers…….

  Måske du skulle bruge lidt tid på at undersøge hvad de kære “kirstne brødre” har gang i Danmark,!
  De har annonce for følgende på internetet,

  http://movimientoreggae.com/scholarship/the-christian-brothers-denmark

  God fornøjelse….!

 2. Af Thomas Paine

  -

  Kasper Støvring, du har åbenlyst ikke sat dig ind i hvad Den Europæiske Menneskerettighedskonvention er og hvad årsagen til, at den blev lavet er. Det er trist, at en lærd person som dig har set dig blind på nationalismens tomme argumenter om resonans og logik. Alt i alt gælder disse regler som du kan læse her: http://da.wikipedia.org/wiki/Den_Europ%C3%A6iske_Menneskerettighedskonvention

  Jeg hæfter mig specielt ved artikel 1.8 og 14, som ikke er til at rokke ved og med meget god grund, hvis du da gad sætte dig ind i Europas, til tider meget triste, historie ville du også kunne indse den galskab der ligger i det du har skrevet. Ud fra det du har skrevet må man kunne konkludere at en Forskergrad ikke er en garant for at skarpheden er i top og argumentationen er veldokumenteret(seriøst dit blogindlæg er trist læsning). Din analyse af data er forøvrigt forkerte og og bærer præg af mangel på forståelse af simpel statistik.

  Dette her er nok den største fejl af dem alle:
  “Kort sagt: det er kulturen, der gør forskellen”

  Suk! Og så undrer vi os over at virksomhederne heller vil til udlandet???

 3. Af Mikkel Jensen

  -

  Hvorfor har Støvring og alle de der følger mandens fænger-fløjte, ikke medtaget katolske præster i denne udskillelsesproces? Om nogen, så er der da her tale om religiøs kultur, der er præget af kriminelle tendenser!

 4. Af Kaj Vinther

  -

  Selvfølgelig gør kulturen en forskel. Og det er da at gå tilbage til oldtiden, når man aksepterer kulturer med for mig direkte sindssyge adfærdsmønstre, såsom stening, at en kvinde straffes hvis hun er blevet voldtaget og ikke kan skaffe tre aksepterede vidner, at kvinder skal gå tilslørede, så man ikke kan se, hvem de er, skal have enestue på hospital/sygehus, ikke må bade/ gå i svømmehal, hvor der bader mænd, o.s.v., o.s.v.. Og vi skal tvinges med vold og magt til at blive sådan, som der står i KORANEN, ellers skal vi dø.

 5. Af Adolf Göbels

  -

  Kort og godt. KS snakker til prutter ligesom Søren Pind.

 6. Af morten olesen

  -

  Naturligvis skal vi da sortere i dem, der kommer hertil – alt andet vil naivt. Og er man det mindste i tvivl, bør England, Frankrig og Holland da være skrækeksempler. Og et par lande yderligere.
  De som er fortalere for indvandring fra “muslimske” og Nordafrikanske lande burde tvinges til at bo i de socialt belasted ghettoer. For det gør langt de fleste af dem jo ikke

Kommentarer er lukket.