En uge i multikulti-land

Af Kasper Støvring 237

I Berlingskes serie om ”den sorte firkant”, altså indre Nørrebro, er spørgsmålet om multikulturalisme atter oppe at vende. Er der tale om kulturberigelse eller kulturkonflikt? Der gøres behjertede forsøg på at italesætte Nørrebro som det første, men at multikulturalisme som hovedregel er lig med polarisering, mistillid, vold og kriminalitet, kan ikke skjules.

Her snart 30 år efter den fatale liberalisering af udlændingeloven i 1983 – anført af Hans Gammeltoft-Hansen og bakket op af stort set et enigt folketing – døjer vi i den grad med integrationsproblemer. Intet nyt dér.

Men hvor store problemerne er, synes stadig at overraske eliten. Lad os bare tage et udpluk af omtalen i den seneste uge:

En enlig mor kaldes luderso og trues af bander.

oplysningerne om, at hver anden voldtægsdømt er udlænding forklarer en ekspert, i dette tilfælde Karin Helweg-Larsen, at pigerne selv er ud om det. De må lære at tilpasse sig en arabisk kultur. Og dommerne er i øvrigt racistiske, antydes det, derfor dømmes der flere udlændinge. Eksperten kan jo også være ligeglad, hun er selv bosiddende på Strandvejen i Klampenborg og i øvrigt politisk aktiv i Enhedslisten. Så meget for endnu en af de ”upartiske” eksperter i integration og multikulturalisme.

En anonym borger fordrives med trusler fra Nørrebro, fordi han befinder sig på indvandrernes ”territorium”.

En sygeplejerske får psykologiske traumer efter at være blevet truet, da hun udførte sit hjælpearbejde på Riget.

Og så er der den sædvanlige afstumpede vold. Dog er der endnu ikke indtrådt svenske tilstande. I Sverige blev der forleden anmeldt 21 voldtægter på tre døgn. Det er tragisk. Men det mest tragiske er, at det faktisk er under gennemsnittet. Der blev sidste år anmeldt 6532 voldtægter; det er altså 18 om dagen.

I et sådant klima fyrer Jyllands Posten deres skarpe kritikere af multikulturalismen, som Hans Hauge, og får i stedet bloggere tilknyttet, der er fortalere for endnu mere indvandring.

For at løse de store integrationsproblemer foreslår en ledende SF’er, at udlændinge sendes på kurser, så de kan lære at opføre sig ordentligt. Jo, det skal nok gå godt. Må jeg i stedet bede om strengere straffe, en langt skrappere indvandringspolitik, gerne med kvoteordninger for udvalgte lande, samt krav om assimilation. Altså alt det modsatte af regeringen og Liberal Alliance.

I dag er temperaturen nået op på 30 graders varme. Men det er altid hedt i multikulti-land.

237 kommentarer RSS

 1. Af Niels Jensen

  -

  Det er ganske sikkert, fordi det er ‘Tordenskjolds’ soldater, hvem gider?

 2. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Det er rigtigt at der er nogle ret få der skriver mere flittigt end andre. Men hvis der er vigtige emner på tapetet, hvorfor er der så ikke mange flere der giver deres besyv med? Så kunne de flittige skrivere jo evt. drukne i mængden.

  Er problemet at nogle skriver for flittigt, eller er problemet at der er 100 eller 1000 (ikke-skrivende) læsere for hver af dem som kommenterer? Eller er problemet at det besøgende og læsende publikum ikke omfatter ret mange, så at kun få følger med i debatterne?

  Kan Kasper Støvring fortælle os hvor mange der har besøgt denne blog? Det tal vil nok være interessant for mange.

 3. Af peter kocsis

  -

  Allan hansen

  “Svar: lille Peter hvor svært kan det være? tag dig nu lidt sammen!
  Det er jo almindelig hovedregning!
  I Sverige bor der ca. 1 million muslimer, derfor er der flere
  muslim voldtægter i Sverige end i Danmark!
  Så er den ikke længer.”

  men hvis der bor 500000 i Danmark,som du påstår, skulle der kun være dobbelt så mange voldtægter i Sverige i forhold til indbyggerne, men nu er der 10 gange så mange, så hvordan vil du forklare det?

  Jensen

  “PS: Hvad mener du så om de norske tal, hvor 18 ud af 18 voldelige overfald på norske kvinder, i Oslo, blev begået af pakistanere/muslimer.”

  Hvordan kan det være at muslimer i sverige begår 6532 voldtægter om året, men i Norge kun 18?

 4. Af Hans andersen

  -

  Nu har vi jo ikke et multikulturelt men et bikulturelt samfund.
  Problemerne med vold voldtægt, kriminalitet ligger i muslimers anderledes normer, i koranen grundlaget for muslimernes overtro opfordres muslimer til drab, røveri voldtægt af ikke muslimer(vantro). De muslimer, der følger opfordringen anses som gode muslimer. Deres ifølge dansk straffelov kriminalitet medfører ikke social udstødelse, men støtte af deres familier og det muslimske samfund. Det eneste der lægger en dæmper på deres hellige krig er risikoen for udvisning:-)

 5. Af Jesper Høegh

  -

  Bedrevidende herre – der giver udtryk for hvad danskerne
  GIDER – vær rar og tal for dig selv – til behagelig orientering – kan oplyses – vi er en hær af danskere – der
  ikke er ugidelige – vi debatterer glad og gerne den overeksponerede indvandring
  i Danmark – men er til dels dømt til tavshed.
  Hvad er det herren finder – manipulerende og had –
  hvis der havde været en oppisket stemning – havde mange ting været ændret.

 6. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Kocsis………

  Jamen der foregår da mange flere overfald end de 18. De nævnte overfald skete alene i byen Oslo, og inden for kort tid. I hele Norge og i løbet af et år sker der hundredvis af overfald.

  Men i Sverige er det så endnu værre.

  Her i Danmark har de åbne grænser ført til at antallet af tyverier og indbrud osv. er eksploderet, men det er så en anden sag.

  Men det som foregår i både Sverige, Norge og Danmark, viser at de pludrende og plyndrende og pladderhumanistiske klasser er nærmest komplet ligeglade med deres egne landsmænd. (Undtagen lige før et valg)

  Mærkeligt er det at de politiske tillidshverv forvaltes så udueligt og er endt i så omfattende svigt, at politikerleden og mistilliden synes at blive større og større for hver dag eller for hvert år.

  Efterhånden er der jo hverken hovede eller hale på den samlede politik. De rablende vanvittige, folkefjendske og landsskadelige elementer fylder mere og mere i det politiske landskab.

 7. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Noget af det mest forrykte og latterlige i dansk politik, er de rødradikale feministers strategi der går ud på at skaffe de danske kvinder særrettigheder, kvoter, privillegier og særfordele………. (gerne på skatteydernes, mændenes, familiernes og børnenes bekostning)………. samtidig med at de arbejder for at omdanne Danmark til et land hvor kvinderne vil ende med at være voldsomt undertrykte, udsat for utallige overgreb og komplet retsløse.

  Hvilket vel klart viser at de røde og radikale høns er skrup forvirrede og stærkt underfrankerede. Og en alvorlig trussel mod de danske kvinders velfærd.

 8. Af Søren Revsbæk

  -

  Tak for en interessant klumme, ikke mindst om Karin Helweg-Larsen, der fra sin bopæl trygt oppe i det hvide land nord for København, mener kvinderne selv har en skyld.
  Det må aldrig blive konklusionen. Dels må og skal loven være lige for alle. Lige muligheder og samme regler er grundlæggende. Dels må det være en menneskeret at blive behandlet som et menneske, ikke en ting. Netop i voldtægtssager bliver offeret reduceret til en fysisk ting uden menneskelighed.
  Hvordan kan en dansk forsker, tilmed kvinde, acceptere det? Hvad har de sidste 50 års kvindekamp så været ført for?

 9. Af Allan Hansen

  -

  “Jeg sidder og leger med tanken om, at der aldrig var kommet muslimer til Danmark, eller Europa,,

  Kære Carl-Erik Pedersen.

  Der er ikke tid til at lege, det tid til at handle.
  Der findes kun én løsning send muslimerne hjem til de islamiske lande
  så kan de slås med hinanden!
  Vores børn og børnebørn vil ikke kunne overleve i et islamisk Europa!
  Der ingen tvivl om, at islam vil trække Europa ud i lange opslidende
  borgerkrige sådan som vi kender dem fra de islamiske lande og deres naboer.
  Hele den islamiske historie er ét langt blodbad hvor blodet flyder dag og nat
  Allahs jihad-krig stopper aldrig!
  Må jeg forslå dig, at læse ” I krigens hus – islams kolonisering af Vesten,,,.
  Af Helle Merete Brix, Torben Hansen og Lars Hedegaard 2003.
  Når jeg lige nævner den, så er det fordi den er på dansk, men der findes mange
  andre bøger og på forskelige sprog, som kommer til de samme konklusioner.
  Islam er en krig nemlig Allahs jihad-krig de kender ikke til andet end krig
  – og den krig stopper aldrig.
  Eller som Shuberne synger ” de bor i huler og slås hele dagen – de varme lande er noget lort!,,,.

  P.S Der er netop udkommet en ny dansk bog om den globale jihad
  se ovenfor.

  Mvh. Allan Hansen.

 10. Af Per Andersen

  -

  @Kasper Støvring

  Du burde vide bedre. Der er IKKE nogen problemer, når det gælder indvandring og islam. Det siger de Radikale og venstrefløjen og så passer det også.
  Og så taler vi ikke mere om det.

  Ps Skulle der være enkelte mindre problemer vedrørende indvandring og islam, så skyldes det UDELUKKENDE dumstædige danskeres manglende tilpasningsevne i forhold til sharia og islams hypermoderne lovkatalog.(ironi slut)

 11. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Per Andersen………

  Du har jo fuldstændig ret. Der er INTET i vejen med Borgens politik, som er fornuftig og menneskekærlig hele vejen igennem, bortset fra at den trækker Danmark længere og længere ned ad det skråplan der ender i afgrunden.

  Sådan som det jo også var ombord på TITANIC og COSTA CONCORDIA, hvor der heller ikke var noget i vejen ombord, bortset fra at det var folk med løse skruer der bestemte fart og retning.

 12. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Allan Hansen.

  Ja Allan, men hvad skal vi göre, vi i Danmark og resten af EU er underlag Politiken og lovgivningen fra Bruxelles, og de politikere der sidder der og bestemmer har ikke i sinde, at minske muslimsk indvandring til Europa1

  At der ud over har politiske partier i Danmark der bifalder denne indvandring, for at indvandrene er sikre välgere til disse partier, dette er et paradoks uden lige!

  Anders Breiviks groteske handling i Norge, viser netop frustationen, over intet at kunne stille op over for den politiske magt elite vi er blevet påduttet grundet svigagtige og lögnagtige valglöfter!

  Jeg er i dag 72 år, og ved hvad jeg taler om, og at jeg i det hele taget bryder mig om hvorledes det går i Danmark og Europa, er ikke for min egen skyld men mine barnebarns skyld!

  Personligt vil jeg skide de bedrageriske og lögnagtige politikere, der skader deres fädreland, et stykke, og jeg kan tilföje, uden at sige noget usand, at disse politikeres moral, er så dybt inficeret af lögn og bedrageri, at Danmark havde det bedre uden dem, og de når ikke en almindelig Dansk skatteborger til sokkeholder, med hensyn til anständighed og kreditabilitet!

  M.v.h.

 13. Af John Andersen

  -

  Regeringen forsøger at finde muligheder indenfor eksportområdet.

  Her er et gratis forslag:

  Eksporter hele “GODHEDSINDUSTRIEN” med tilhørende klientel (muslimerne) – så kunne vi få lidt VELFÆRD i stedet for “KULTURBERIGELSE”!!

 14. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Alle de totalitære ideologier er perverse og menneskefjendske, og altid ender de i tyranni, barbari og endeløse rædsler og lidelser. (Det bevises af snesevis af landes historiske erfaringer)

  Men det fatter hovedparten af de politiserende kvinder ikke. Prøv at betragte kvinderne inde i DR-systemet, i Enhedslisten, i den radikale hønsegård, i S og SF osv. De fleste af dem støtter nu både den kommunistiske ideologi OG den islamistiske ideologi. Man støtter altså TO totalitære ideologier på samme tid, en blodrød og en kulsort ideologi. En rød ideologi der er fuld af had og arrogance overfor alt med fædrelandet, demokratiet, familien, hjemmet, mændene, børnene, kirken, bilisterne og “kapitalisterne” osv. En sort ideologi som stræber efter verdensherredømmet, som giver sine tilhængere “ret” til og pligt til at overvinde og myrde alle “vantro”, og som vil nedrive Vestens kirker og demokratier, for at erstatte dem med moskeer og et fanatisk præstediktatur.

  At støtte begge disse ideologier på samme tid, er hvad enhedslistens furier og de radikale betonfeminister mener er sund fornuft……………. men det er selvfølgelig den rene hjernebetændelse, en dobbelt galskab som får almindelig sindssygdom til at ligne en smule distræt småforvirring.

  Det svarer til at mene at hvis rød fascisme og nazisme puttes ned i en gryde og røres godt rundt, vil der komme en mild og fredelig og velsmagende gryderet ud af det. Men sandheden er jo at der vil opstå en yderst eksplosiv blanding.

  Vi danskere må til at forstå at de politiserende kvinder/feminister typisk er pladderhumanister, at de fleste af dem har et negativt og nedladende syn på mænd, og at de i snit er utrolig ignorante, egoistiske og kortsynede.

  Samlet set har de været en katastrofe for Danmarks økonomi, velfærd, frihed, demokrati, retssikkerhed og kultur.

  De almindelige kvinder kan der siges meget positivt om. Men der er ikke meget positivt at sige om de politiserende kvinder i DR, medierne, partierne og bureaukratierne.

  Og ser vi ud over Europa, kan vi konstatere at de politiserende pladderhumanistiske kvinder tilsammen er en trussel mod hele Europas fred og civilisation.

  Totalitær ideologi er den rene dynamit, og hvis vi ikke passer på, kan det lykkes for rødfeministerne og pladderhumanisterne at ødelægge Danmark og Europa så grundigt, at de store ødelæggelser i 1943-45 vil blegne ved siden af.

 15. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  PS: Evt. kan man se “pladderhumanismen” som en ideologi for sig. I så fald er der tale om en ideologi så fjollet, skinhellig, korrupt og forræderisk, at den må betragtes som næsten ligeså hyklerisk og folkefjendsk som kommunismen.

  Pladderhumanisme er det modsatte af humanisme, fordi den hæmningsløst bedrager, udnytter og misbruger godtroende og naive mennesker/befolkninger, ligesom den benytter sig af politiske overgreb og udemokratiske metoder hvor den kan komme afsted med det.

 16. Af Allan Hansen

  -

  A 50-something year old Muslim man arrived at his seat on a crowded flight and immediately didn’t want the seat.
  The seat was next to an elderly white woman reading her Bible.

  Disgusted … the Muslim man immediately summoned the flight attendant and demanded a new seat.
  The man said … “I cannot sit here next to this infidel.”
  The flight attendant said … “Let me see if I can find another seat.”

  After checking … the flight attendant returned and stated …
  “There are no more seats in economy … but I will check with the captain and see if there is something in first class.”

  About 10 minutes went by and the flight attendant returned and stated …
  “The captain has confirmed that there are no more seats in economy … but there is one in first class.
  It is our company policy to never move a person from economy to first class … but being that it would be some sort of scandal to force a person to sit next to an UNPLEASANT person … the captain agreed to make the switch to first class.”

  Before the irate Muslim man could say anything … the attendant gestured to the elderly woman and said …
  “Therefore ma’am … if you would so kindly retrieve your personal items …
  we would like to move you to the comfort of first class as the captain doesn’t want you to sit next to an unpleasant person.”

  Passengers in the seats nearby began to applaud while some gave a standing ovation.
  You just got to love Texas.

  I say … can I get an Amen to that!

  Feel free to pass this one to others!

 17. Af j nielsen

  -

  Sjovt som vandrehistorier bliver bedre af at blive fortalt for fjortende gang.

  Der er osse den om tyveknægtene og de to tandbørster. Skal vi ikke osse snart ha den igen.

 18. Af Thomas Paine

  -

  Hr. Støvring dog, betaler Berlingske dem virkelig for at skrive denne slags tekster? Jeg er skuffet over at en forsker kan fabrikere ovenstående klumme og kan kun glæde mig over at jeg ikke holder denne avis. I guder hvor forfærdeligt altså.

  I sandhed humaniora kan gå mange forkerte veje og det Hr. Støvring har de så fint bevist med deres klumme.

 19. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Thomas Paine (Der ikke tør skrive under eget navn…)

  Støvring er en sand, borgerlig humanist, der ikke er bange for at konfrontere alvorlige, sociale problemer, der rammer samfundets svageste; i dette tilfælde voldtægtsofre.

  Støvring forholder sig endda kun til den mest synlige del af problemet; dvs. de tilfælde, hvor voldtægtforbryderen bliver dømt for voldtægt.

  For tvangsægteskaber er jo skyld i, at mange unge, muslimske kvinder udsættes for årelang – i en del tilfælde livslang – systematisk voldtægt, begået af en mand, som de er blevet tvunget til at gifte sig med.

  Tvangsægteskaber er endda livslang, systematisk voldtægt, som bliver velsignet af imamer, der frygter og foragter frie kvinder – og som derfor bliver accepteret af det muslimske miljø, som kvinderne lever i, og som de ofte ikke kan bryde ud af, uden at blive udsat for vold.

  Den slags grove, religiøst begrundede overgreb mod kvinder, er det mildest talt absurd, at bagatellisere, for at posere som tolerant, for de går hovedsageligt ud over muslimske piger og kvinder!

 20. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Hvad med at tage stilling til den pladderhumanisme der truer Danmark og hele Europa med undergang.

  Se igår kl. 18.41……

 21. Af niels hansen

  -

  @Jakob Schmidt-Rasmussen

  “Den slags grove, religiøst begrundede overgreb mod kvinder, er det mildest talt absurd, at bagatellisere, for at posere som tolerant, for de går hovedsageligt ud over muslimske piger og kvinder!”

  Helt enig.

  Der er ingen grund til at bagatelisere de ulovlige tvangsægteskaber.

  Tværtimod.

  Det er ren idioti at betragte det som tolerance at acceptere tvangsægteskaber.

 22. Af Allan Hansen

  -

  Hvor svært kan det være?
  tvangægteskaber er kamufleret slavehandel!
  Så er den ikke længer.

 23. Af Ulf Timmermann

  -

  Danmark som indvandringsland må da väre opfyldelsen af Jeres inderste, hedeste amerikaniserings drömme, I permanent krigsförende yankee-pudler.

 24. Af niels hansen

  -

  @Ulf Timmermann

  Anders Fogh blev kaldt for George Bush’ skødedehund.

  Yankeepuddel – er det et ord, du selv har opfundet?

 25. Af niels hansen

  -

  @Allan Hansen

  Nej, selvfølgelig skal vi ikke acceptere noget, som er ulovligt og strafbart.

 26. Af Allan Hansen

  -

  Der er noget, der gemmer sig bag mine tanker – noget der aldrig lader sig fange – noget, der ikke har ord.
  Hvis man blot kunne sige sine tanker
  transformerer fra pen til papir
  så kunne man måske få sagt dét – man mener inden i?

  Om at fange tanker med et fluenet:
  Tanker er skygger af vores følelser.

  En besynderlig tanke besøgte mig her til morgen.
  Den var mig fremmed og ukendt.
  Jeg havde ikke truffet den før.

  Tålmodigt satte jeg mig ned for at lytte til tankens tanker.
  Den talte om mærkelige guder, som ingen ved hvor bor.

  Men hvor kommer disse tanker fra?
  Hvordan opstår de?
  Og hvor går de hen?

  Tanker er sjælens spejl – en uendelig mosaik af atomer, fragmenter, tomhed og uendelig skønhed.

  For at nå til nu´et må man tømme sit sind for tanker.
  Kun i nu´et findes friheden og kun i friheden findes kærligheden.
  Friheden kan ikke fanges – for i så fald er den ikke længer frihed men fange.
  Det, der ikke kan fanges vil altid flyve eller flyde, det er dømmenes hovedpude.

  Da jeg havde lyttet til tankens tanker, stod solen allerede højt på himlen
  så jeg lod den flyve igen og jeg besluttede mig for, at forsætte min vandring af visdommens lange vej.

  Tankerne kan være svære at forstå – eller misforstå.
  Men uden tanker ville mennesket forgå!
  Jeg tror du forstå?

 27. Af Per Andersen

  -

  @niels hansen

  Hvad synes du så er passende tilnavn for Frank Aaen, Ole Sohn og Co. for deres underdanige samarbejde med den menneskeforagtende Sovjetkommunisme?

  Landsforrædere, Kremls marionetter eller nyttige idioter for det afstumpede kommunistdiktatur?

 28. Af niels hansen

  -

  @Per Andersen

  Jeg udtalte mig ikke om det var et udtryk, jeg selv billigede.

  “Landsforrædere, Kremls marionetter eller nyttige idioter for det afstumpede kommunistdiktatur?”

  Det er udtryk som deres modstandere har brugt flittigt, og det vil de formodentlig blive ved med.

 29. Af sar sar

  -

  Kære Kasper,
  Jeg har lest grundligt alle kommentarer og jeg vil tage hatten for det stor arbejde du selv har udført, MEN jeg vil stille dig et spørgsmål Kasper: – Hvad nytter alle disse diskusioner og debatter?
  Er formålet KUN den,at disse debatter og diskusionner giver mulighed for en typisk dansker at “snakke over sig” for at føle sig heldig i Danmark – en “verdens største ytringsfriheds land”?
  Eller jeg kan ikke forestå hvorfor Belingske Tidenede ville tillade disse debater at føfre på deres spalter?
  Vores politikere og for øjeblikket de to Radikale kællinger hekse er totalt ligedlade til hvad vi diskutere og skriver på dit blog.
  Jeg synes at det er spild af tid også spild af energi, og det er typisk dansk. . .

 30. Af sar sar

  -

  Undskyld jeg har glemt at underskreve min kommentar og det kommer nu: Stanislaw A. Rydzewski. . .

 31. Af Per Andersen

  -

  @niels hansen

  En kommunist ser det naturligvis anderledes, men jeg synes, det er tilnavne, der dækker ret præcist.

 32. Af Allan Hansen

  -

  Jeg sidder lige og ser lidt nyheder på SKY News.
  Og over de sidste 20 år har jeg bemærket, at hver gang
  jeg høre ” Allahu Akhbar,, – svinet er stort,,.
  Så flyder blodet dag og nat.

 33. Af Thomas Paine

  -

  Håber da PET lytter med her på bloggen med alle de mange syge holdninger der skrives. For ellers er det da spild af plads.

 34. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Thomas Paine………

  Kan du ikke forklare os hvad du forstår ved “syge holdninger”?

 35. Af Allan Hansen

  -

  P.S Jeg skrev fornyelig i al beskedenhed et lille stilfærdig indlæg om “entropi,,
  Det var måske lidt for teknisk – noget om bevidsthed og ubevisthed.
  Til dem, der ikke lige fik fat i pointen så kommer den her:
  Vi fyldes med information og vi jubler – hurra vi ved noget om “verden,,
  Men ofte viser det sig, (hvis man går disse informationer lidt efter i sømmene), at være misinformationer
  eller i værste fald – grov manipulation!

  Hvor det første tilfælde synes fortrinsvis uskyldigt, men ikke ufarligt – so to say.
  Så er det andet tilfælde både afskyelig og forkastlig.

  Lad mig give et eksempel:
  Hvis man nu ser den samme historie på 10 forskellige nyheds kanaler
  – Sky News, CNN, BBC, etc. etc.
  Så vil man opdage, at “informationerne,, er meget forskelige og undertiden både modsigende og selv modsigende!
  Det gør det meget svært for det enkle menneske, at få et overblik over hvad , det vil sige at vide noget om verden.

  “Energi tabes lettere end den vindes.

  Mvh. Allan Hansen.

 36. Af lL. Poulsen

  -

  Den første verdensomspændende Anti-Jihad Aktion,
  Stockholm,4 august 2012, Frihedsmarch:

  Marchen for frihed begynder med første skrit…. i
  Stockholm, Norra Bantarget, kl. 1400.

  P.S. Alle OL-deltager får halalkød-unset religiøst
  tilhørsforhold.

 37. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Formålet med at lade blogs kommentere på denne måde er at lade en bestemt gruppe mennesker lukke deres galde ud uden at det gør skade. Så længe aktiviteterne foregår i bloguniverset har det ingen betydning, hvad der skrives. Ingen andre end kommentatorerne selv læser det, der skrives.

  Der er tale om en lynafledning af ytringsfriheden, der skal hindre andre og farligere former; demonstrationer, protestmarcher, optog, nydannelser af partier og offentlighed i det hele taget.

  Her spiller Kasper Støvring og co en vigtig rolle for bevarelsen af det konforme danske samfund. Gid det var anderledes.

Kommentarer er lukket.