En uge i multikulti-land

Af Kasper Støvring 237

I Berlingskes serie om ”den sorte firkant”, altså indre Nørrebro, er spørgsmålet om multikulturalisme atter oppe at vende. Er der tale om kulturberigelse eller kulturkonflikt? Der gøres behjertede forsøg på at italesætte Nørrebro som det første, men at multikulturalisme som hovedregel er lig med polarisering, mistillid, vold og kriminalitet, kan ikke skjules.

Her snart 30 år efter den fatale liberalisering af udlændingeloven i 1983 – anført af Hans Gammeltoft-Hansen og bakket op af stort set et enigt folketing – døjer vi i den grad med integrationsproblemer. Intet nyt dér.

Men hvor store problemerne er, synes stadig at overraske eliten. Lad os bare tage et udpluk af omtalen i den seneste uge:

En enlig mor kaldes luderso og trues af bander.

oplysningerne om, at hver anden voldtægsdømt er udlænding forklarer en ekspert, i dette tilfælde Karin Helweg-Larsen, at pigerne selv er ud om det. De må lære at tilpasse sig en arabisk kultur. Og dommerne er i øvrigt racistiske, antydes det, derfor dømmes der flere udlændinge. Eksperten kan jo også være ligeglad, hun er selv bosiddende på Strandvejen i Klampenborg og i øvrigt politisk aktiv i Enhedslisten. Så meget for endnu en af de ”upartiske” eksperter i integration og multikulturalisme.

En anonym borger fordrives med trusler fra Nørrebro, fordi han befinder sig på indvandrernes ”territorium”.

En sygeplejerske får psykologiske traumer efter at være blevet truet, da hun udførte sit hjælpearbejde på Riget.

Og så er der den sædvanlige afstumpede vold. Dog er der endnu ikke indtrådt svenske tilstande. I Sverige blev der forleden anmeldt 21 voldtægter på tre døgn. Det er tragisk. Men det mest tragiske er, at det faktisk er under gennemsnittet. Der blev sidste år anmeldt 6532 voldtægter; det er altså 18 om dagen.

I et sådant klima fyrer Jyllands Posten deres skarpe kritikere af multikulturalismen, som Hans Hauge, og får i stedet bloggere tilknyttet, der er fortalere for endnu mere indvandring.

For at løse de store integrationsproblemer foreslår en ledende SF’er, at udlændinge sendes på kurser, så de kan lære at opføre sig ordentligt. Jo, det skal nok gå godt. Må jeg i stedet bede om strengere straffe, en langt skrappere indvandringspolitik, gerne med kvoteordninger for udvalgte lande, samt krav om assimilation. Altså alt det modsatte af regeringen og Liberal Alliance.

I dag er temperaturen nået op på 30 graders varme. Men det er altid hedt i multikulti-land.

237 kommentarer RSS

 1. Af søren sørensen

  -

  At de borgerlige har indført flere indvandrer til DK under deres tid med DF´s støtte viser jo kun at det er de borgerlige der i nyer tid er skyld i at velfærdsdebatten er underminieret pga af indvandrer.
  At de borgerlige kun og altid kun har været intresseret i billig arbejdskraft, via et stort arbejdsudbud der derved sikrer et proletariat og en elite, i økonomisk sans. Og at Danskere generalt fra begge fløje tror at vko stod for en stram indvandrerpolitik, er jo helt til grin,de stod for det modsatte.

 2. Af Axel Eriksen

  -

  @ Bjarke Mortensen!

  Eksamen i kartoffelavl?

  Så skal vi lige have en generalisering til: Folk, der bor i byerne har alle taget en eksamen i dumhed – muligvis med en overbygning – kaldet stupiditet!

  Hvordan kan du fyre sådant noget ævl af – 27.07 kl. 16.02?

  Er du ved dine videre studier/forskning blevet udnævnt til “professor i dumhed” – eller er det selvlært?

  Og som man siger “på landet”: Han er ikke dum som en dør – men som en meget stor rød ladeport”!

  Kan du ikke bruge det udsagn i dine videre “akademiske afhandlinger”?

 3. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af Axel Eriksen, 27. juli 2012 kl. 18:13
  Generaliseringer er du lavet af. Alle hvis debat niveau er ” du har en lav iq” eller “du er dum”, hvilket er dine to favouriter, er ude for lægestandens hjælp, og burde holde sig ude af debatten for samfundets skyld! Forresten hvordan går det med at få indført den der pige fra den anatolske slette som Elskerinde nr. 2? Problemer i tolden? Eller bare for nærrig?

 4. Af Karsten Aaen

  -

  Blot to ting:

  1/3 var det som blev dømt for voldtægt – som var udlændinge, og de kom fra Bosnien, Tyrkiet, Somalia og en del andre lande.

  Ang. voldtægterne i Sverige så ved Kaspar Støvring godt, at alle seksuelle overgreb i Sverige betegnes som voldtægt – ifølge svensk lovgivning. Altså at det som herhjemme ville blive betegnet som ulovlig tvang i Sverige bliver betegnet som voldtægt.

  —-

  En lille ting mere:

  Fortaleren for mere indvandring som Kasper Støvring kalder hende er netop fortaler for kvalificeret arbejds-kraft-indvandring al den stund at Danmark som stat og samfund betragtet kommer til at mangle mellem 80.000-120.000 personer på arbejdsmarkedet indenfor de næste 5-10 år – måske især indenfor håndværkerbranchen….
  —-

  En lille tanke mere:

  Måske I skulle se The best exotic marigold hotel – og så tænke jer lidt om. Hinduerne er inddelt i kaster, hvor en rigtig hindu ikke må kaste skygge på en dalit (en kasteløs), og han/hun ej heller må kaste skygge på en fra højere klasser. Hvad nu hvis vi havde 300.000 hinduer her i landet? og 100.000 af dem var kasteløse? Og det kom frem i medierne hvordan de 200.000 hinduer blev behandlet af de 200.000 hinduer? Tror I så ikke at Kaspar S. og andre ville kaste sig over hinduerne, ikke muslimerne?

  I filmen the best exotic marigold hotel fortælles også historien om hvordan mange forældre i Indien stadig vælger deres børns tilkommende, ikke børnene selv. Dette er ved at ændre sig i Indien, præcist som det er ved at ændre sig i Ægypten, i Tunesien, i Marokko, og i store dele af Afrika. At forældrene vælger deres børns tilkommende har intet med religion at gøre men er derimod et resultat af en konservativ, traditionel, stammekultur. Og netop denne stammekultur stod stærkt i det Anatolien hvor de fleste tyrkere kom fra. Også i Somalia, i Albanien, i dele af Pakistan og i dele af Afrika var og er denne stammekultur stærk.

  Det at man skal være 24 år for at få familie-sammenføring i Danmark standsede denne traffik effektivt, altså den med at hente fætre og halvfætre op til unge 17-18 årige piger. Og det er godt 🙂

  Og måske Kaspar S. skulle læse enten Berlingske Tidende eller Weekendavisen i dag og indse, at også i Kina er mødre på på udkig efter gode giftermål til deres døtre og sønner…

  En lille ting mere:

  Danmark mangler ingeniører mv. Hvorfor er en tyrkisk ingeniør eller en kenyansk ingeniør ikke anset for lige så dygtig som en dansk eller fransk ingeniør?
  Og desuden så er alle de lande som KS foreslår kvoter fra ganske sikkert lande hvor Danmark har modtaget flygtninge fra, ikke indvandrere.

  Flygtningelande er:
  Libanon (palæstinensere), Somalia, Bosnien, Iran, Irak, Tyrkiet (kurdere), Vietnam, Chile – og en del andre lande sikkert også.

  Indvandrerlande er Pakistan, Jugoslavien (Serbien), Norge, Sverige, Tyskland, Italien, USA, Japan – og den del andre lande sikkert også…

  Blot for at trække perspektivet op: De lande som KS sikkert vil have kvoter på – er flygtninge-lande. Altså folk er kommet til Danmark som flygtninge.

 5. Af Allan Hansen

  -

  De fleste dansker véd ikke en skid om islam – mange tror ligefrem, at islam er en slags religion, men det har det aldrig været.

  Her kommer så opskriften på hvordan man bliver en slags “profet”
  Først går man ud og slå en masse mennesker ihjel.
  Derefter stjæler man deres land og engdom hvorefter man voldtager alle kvinder og børn
  og sælger dem som slaver.
  Nu kommer lakmus prøven!
  Det gælder nu om, at finde nogle piger fra 5 til 6 år, som man voldtager og Hokus Pokus så kan man kalde sig selv for en slags “profet – Bingo – profet.
  :
  Før jeg lærte om islam havde jeg aldrig hørt, om selvmordsbomber

  og kvinder, som skal stenes til døde.

  Og “profeter”, der voldtager små børn og slår en masse mennesker ihjel.

  Kort sagt: hundegalskab.

 6. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af Karsten Aaen, 27. juli 2012 kl. 19:00
  ¨chile? under pinochet og allendes flygtninge?

  Vi blir nok også nød til at røre ved det der hedder flygtninge og dets kvoter! Danmarks fremtid ser sort ud, og satsningen på disse “kvoter” kunne godt gøres under deres himmelstrøg og derved sikrer den ikke mineralske Danske velfærds fremtid, efter vko´s frasalg af grøndland,færørske rettigheder mv.,
  Og novo og maersk kan snildt outsource endnu mere, ja de er vel allerede kun 10 procent Dansk.

  Skrevet af Allan Hansen, 27. juli 2012 kl. 19:02
  Det er de vestlige turister i thailand og lokale herhjemme der begår voldtægter på børn! Det er en vestlig sygdom især!(og måske japansk! Er ikke ekspert i asien!) Der er jeg mere end overbevidst om at muslimer er helt og aldeles uskyldige i forhold til den vestlige verden. Deres religion og moralske kompas er højere der og forbyder det, dødsstraf mv. Så kan du diskuttere 12 årige gifte?! Men vestlige turister i thailand mv., gør det mod spædbørn og børn. Tvivler en muslim kunne falde så langt. Fakta og fiktion…

 7. Af Kim olsen

  -

  Bjarke,

  At vi vil opdrage vores børn er nok et fælles træk, men det er altså ikke en værdi i sig selv.

  Resten kan jeg såmænd være enig i. Du skal så bare have overbevist dem som kalder danskere for luderso, dem som kalder kristne vantro, dem som forbyder deres døtre at gifte sig med den de selv vælger, dem som begår æresdrab og dem som chikanerer danskere ud af deres lejligheder. Derudover skal du overbevise dem som kaster sten efter ambulancer og brandbiler, den befolkningsgruppe fra Somalia som begår organiseret skattesvindel og dem der siger “den dag vi er mange nok”.

  Når det er sket, ser jeg en lys fremtid for integrationen… Så bare kom i gang, der er nok at tage fat på!

 8. Af Allan Hansen

  -

  Spegelet fortæller mange historier
  undertiden også, om det der forfår bag om dig selv.
  Spegelet fortæller dig også ting du ikke forstår.

  For længe siden kunne man spejle sig i en blikstille sø
  – det blev til bevidsthedens fødsel – jeg er til – jeg forstår.
  Men hvad er jeg til for? Jeg forgår!

  Dualisme.

  Sandhed har en søster hun hedder løgn!

  Kærlighed har en broder han hedder had – og så fremdeles.

  Der var engang to spejle, der var alene hjemme, som aftalte et hemmeligt møde.
  Ser du, sagde Dua til Lisme” hvis gyldighed skal give nogen mening så må det nødvendigtvis
  indbære, at der findens ugyldigehed!

  – Det er sandt svarrede Lisme.

  – Hvis det gyldige skal give nogen mening så må det indholde en substans, der kan underbygges
  og verificeres ud fra logiske og metodisk begrebes rammer!

  Hvis ikke: er det – ligegyldighed!
  – Ja sagde Lisme: god nat og sov godt vi spejles i morgen.

 9. Af niels hansen

  -

  @Kim olsen

  Måske skulle du tage en snak med danske folkeskolelærere og høre om udtryk som luderso (eller bitch) specielt bliver benyttet af indvandrere.

  Du vil nok blive overrasket over, at det er udtryk, som lige så ofte bliver anvendt af lyshårede danskere.

 10. Af Allan Hansen

  -

  Svar til Søren Sørensen.

  Du er netop det jeg mener når jeg skriver, at de fleste
  dansker ikke véd en skid om forbryder organisationen
  islam.

 11. Af Axel Eriksen

  -

  @ søren sørensen, 27.07. kl. 18.26!

  Nåh, nu er du i stand til at skrive dit eget fornavn!

  Hvis du også var i stand til at læse, ville du kunne erfare, at det jeg skrev var:

  Muslimske mænd er generelt uuddannede – derfor er de heller ikke attraktive. Det gælder i øvrigt for adskillige andre mænd, der underskriver sig med et dansk navn.

  Ja, undskyld – men med 3-4 stavefejl i indlægget – hører du vist til i den kategori!

 12. Af Kim olsen

  -

  Niels Hansen

  Jamen så er det da helt i orden at etnisk danske kvinder bliver tiltalt på den måde på Nørrebro (og det er jo det bloggen handler om).

  Jeg kan godt se logikken, og anerkender forsøget på at relativere problemet.

 13. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  De radikale tilhængere af masseindvandring, kommunisme, feminisme, nedlagte grænser og indstrømning af løntrykkere og kriminelle…….. er flittige, det må man lade dem. De kan fylde den ene blog efter den anden med skriverier der lyder som om de er dikteret af Marianne Helved, Margrethe Vestager, Zenia Stampe og en flok DR-journalister.

  De har tre hovedbudskaber: 1: Der er ingen ende på hvad Danmark mangler af “højtuddannede” afrikanere, pakistanere, palæstinensere, tyrkere og arabere osv.

  2: Masseindvandringen er en stor berigelse af vores samfundsøkonomi og kultur mv.

  3: Kriminaliteten har slet ikke været stigende de sidste 25 år, tværtimod falder den hele tiden. Ja, den bare falder og falder.

  4: Den store arbejdsløshed skyldes ikke højt skattetryk og forringet konkurrence-evne, men at danskerne ikke gider arbejde, hvis det er kedeligt eller ikke er højt betalt. (Der har ellers været år hvor arbejdsløsheden var tæt på nul)

  5: Velfærden og folkestyret er ikke blevet udhulet, men tværtimod styrket.

  6: Hvis nogen kritiserer masseindvandringen, er de racister.

  7: Har man ingen argumenter, bruges personangreb.

 14. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  …Tre hovedbudskaber, plus diverse påstande….

 15. Af Kim olsen

  -

  Søren Sørensen prøver igen ubehjælpeligt at flytte fokus fra bloggens emne.

  Nu skal denne forfatter til en doktorafhandling om Jehovas Vidner (nå nej, det var jo endnu en løgnehistorie han blev fanget i) belære os om pædofili i Thailand.

  Typisk fladpandet argumentationsform fra denne herre. Næste skridt er at dem som ikke er enige med oraklet er karseklippede DF’ere.

  Åh gud hvor ynkeligt og forudsigeligt…

  At forholde sig til emnet er åbenbart for stor en intellektuel mundfuld!

 16. Af Allan Hansen

  -

  Nuvel. Kan man være sig bevidst om bevistheden?
  Det kan blive en svær nød at knække
  – det kan man måske nok?
  Buddha kendte det gamle trick – at koble helt fra
  og blive ét med naturen – det er en stor gave!

  Mvh. Allan Hansen.

 17. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  S S ørensen……..

  Selvfølgelig er du doktor og phd og nobelprismodtager, men det er jo gået stærkt tilbage for dig i den senere tid. Hvis du nu kunne få udsovet og holde dig ædru en uges tid, kunne din store intelligens og viden jo atter komme op til overfladen, så vi andre også kunne få glæde af din visdom og dybe indsigter.

  Men i din nuværende tilstand er dine skriblerier jo både retarderede, latterlige og præget af paranoia, så vær nu flink og gå i seng og lad flasken stå en uges tid. Så kan du komme tilbage i en mere åndsfrisk tilstand, og måske vil du igen kunne stave lange ord rigtigt og nedskrive ting der ikke er helt uden fornuft.

 18. Af Allan Hansen

  -

  S S ørensen……..

  Selvfølgelig er du doktor og phd og nobelprismodtager, men det er jo gået stærkt tilbage for dig i den senere tid. Hvis du nu kunne få udsovet og holde dig ædru en uges tid, kunne din store intelligens og viden jo atter komme op til overfladen, så vi andre også kunne få glæde af din visdom og dybe indsigter.

  Men i din nuværende tilstand er dine skriblerier jo både retarderede, latterlige og præget af paranoia, så vær nu flink og gå i seng og lad flasken stå en uges tid. Så kan du komme tilbage i en mere åndsfrisk tilstand, og måske vil du igen kunne stave lange ord rigtigt og nedskrive ting der ikke er helt uden fornuft.

  Skrevet af PREBEN F1 JENSENH, 27. juli 2012 kl. 22:51

  Svar: Hvad nu Hr. Jensen er du sur i aften eller er du blot
  ude på nogle narrestreger?

  Mvh. Allan Hansen.

 19. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Vil foreslå at vi vender tilbage til at debattere hvad der er ved at ske med vores land og os selv.

  Herunder kan vi diskutere den radikale Anna Mee Allerslevs forslag om velkomsthuse til indvandrerne, asylanterne og evighedsturisterne, der nu igen strømmer hertil i tusindvis.

  Samme dame mener også at vi hidtil har gjort alt for lidt for disse kulturfremmede, som koster skatteyderne ca. 250.000 kr. pr. stk. Hvert år.

  Eller se f.eks. i begyndelsen af debatten eller under Uriasposten og islamiseringen af Danmark.

 20. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Lige nu er vores rødradikale radio, DR P1, så igen i gang med en tårepersende udsendelse om indvandrernes problemer. En udsendelse hvor tre damer snakker sammen. Noget der gentager sig mange gange om ugen: ingen mænd, kun pladderhumanistisk kvindesnak.

 21. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Allan Hansen……..

  Haha, næh, sur er jeg ikke, men måske er det begyndt at irritere mig at en gigantisk kapacitet som SS ørensen hele tiden mislykkes med at få forklaret os andre, hvad det egentlig er hans tanker går ud på? Jeg og flere til fatter ihvertfald ikke meget, og så kan SS ørensen store arbejdsindsats jo ende med at være spildt.

  Det ville jo være synd og måske være et stort tab for menneskeheden?

  Bortset fra det, synes jeg at dine indlæg om islamismen mv. er oplysende og tankevækkende, og med til at give de radikales idioti og forræderi lidt modspil. Så bliv endelig ved.

  Mvh PJ

 22. Af søren sørensen

  -

  kim olsen@
  ..demsom forbyder deres døtre at gifte sig med den de selv vælger,”, ligesom axel eriksen begår du idag selvsamme stereotypiske borgerlig kønsmønstre escapade, Hvad med at sønnen fra den muslimske åre får lov at få sin Danske blonde princesse? fuldstændig ligeværdig som at den muslimske pige får sin etniske danske ,eller i dit og axel eriksens tilfælde at i får en muslimsk pige at misbruge?

  Skrevet af Allan Hansen, 27. juli 2012 kl. 20:27
  ikke ved hvad om “forbryderorganisationen islam”? At de bedømmes af folk som dig? jo efter lo år med DF har jeg da fuldtforstået dette!

  Skrevet af Axel Eriksen, 27. juli 2012 kl. 20:40
  læs venligst mit svar til kim olsen…Og at uddannelse nu er lig attractiv fortæller vist alle og enhver at du må være herregrim! plastik operationer i thailand er billige nok for en selv en nærrig misbruger eller “wanna be” misburger af ungt muslimsk og formentlig kvindelig? kød!

  Skrevet af Kim olsen, 27. juli 2012 kl. 21:17
  dybt,dybt…

  preben f-1@
  føler du dig truffet mht til at være en sexmisbruger? Det ville jeg også være hvis jeg var dig,og er det eneste jeg kan komme på!

  Skrevet af Allan Hansen, 27. juli 2012 kl. 23:08
  preben -1, føler seksual frustration! Det er ikke nemt at være tudegrim og må vente til sex til oktober når charterbilleterne går ned i pris!

 23. Af niels hansen

  -

  @Kim olsen

  “Jamen så er det da helt i orden at etnisk danske kvinder bliver tiltalt på den måde på Nørrebro (og det er jo det bloggen handler om).”

  Jeg har ikke forsvaret beskidte talemåder, men jeg synes, at det er et udtryk for usympatisk dobbeltmoral at sige til udlændinge “du skal ikke gøre som vi gør, du skal gøre som vi siger!”

  Længere er den såmænd ikke.

 24. Af Axel Eriksen

  -

  @ søren sørensen!
  Man kan kun have medlidenhed med dig!

 25. Af søren sørensen

  -

  Støvrings Bt´s manipulerende oplysninger som du henleder til om at hver anden er voldtægtsdømt er en udlændning er vildtledende. Under vko og dens adskillese af Danskerne var det mellem 2004 og 2010 1 ud af 3 der havet udlændninge baggrund. 156 ud af 450. Og dommere i Danmark frikender jo tit den “søde” dreng fra hellerup og vedbæk hvis far også er en frimure ligesom dommeren.Hvis der er en kulturkamp må det være for at borgerlige bruger statistikker fornuftigt og seriøst. Derudover med et højere humanistisk baseret samfund efter vko, vil fremtidige statistiker nok registre et fald. Da Danmarks statistik ikke føre statistikker der angående, kan men også undre sig lidt over hvor dette bestillingsarbejde kommer fra!

 26. Af Thomas Henriksen

  -

  De fleste her glemmer vist, at indvandringspolitikken ikke bestemmes i Folketinget.

  Den er bestemt ved internationale konventioner og ikke mindst ved lovgivning i EU. Hvis vi skal tale om anslag mod menneskerettigheder og sikkerhed, så kan man passende se på hvordan Schengen strider mod begge disse principper.

  Hvis der er nogen, som har fået frataget de menneskeretigheder, som man sætter så højt i ligegyldige organer som FN, såsom retten til selvbestemmelse og de mest basale former for ret til kontrol og ret til etablering af sikkerhed, så er det den oprindelige lokalbefolkning i Europa.

 27. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  OVER 90% SIGER NEJTAK……

  Hvor mange er det som ønsker Danmark ruineret og ødelagt, og danskerne udleveret til nedværdigelse, ufrihed, fordrivelse og kommunistiske/ græske tilstande?

  Svaret er at det er ganske få eller relativt få. Nok kun en kvart eller halv procent, eller mindre. Oveni kommer så et par procent som er købte og betalte medløbere. Eller som ikke har forstået hvad sekterne har gang i.

  Men over 90% af danskerne ønsker at bevare Danmark som et frit, demokratisk, fredeligt, retfærdigt, velstående, trygt og velfærdspræget land.

  Det ville jo også være unaturligt andet. Hvorfor skulle den oprindelige befolkning i et land ønske sig ind under fremmed herredømme………… hvorfor skulle borgerne ønske at lade sig udplyndre af “systemet” til fordel for utopiske og totalitære, folkefjendske og landsskadelige formål…………. hvorfor skulle befolkningen ønske sig demokrati afløst af tyranni og dystre fremtidsudsigter………… og hvorfor skulle de ønske sig at udlevere deres børn og sig selv til endeløs ydmygelse, retsløshed, udplyndring, fattigdom, undertrykkelse, kæmpekriminalitet og uhyggelige vanvidstilstande?

  Nej, flertallet er bestemt ikke tilhængere af en så skrækkelig og umenneskelig fretid.

  Problemet er at flertallet af vælgere narres, indoktrineres og hetzes/ presses til at stemme på rødradikale og skabsradikale partier som med besnærende snak og “blide” eller “tuttenuttede” kvinder i front lover at kæmpe for velfærd, retfærdighed og deres, landets og hele verdens sag. Og helt umiddelbart lyder det jo ganske tilforladeligt. (men disse partiers programmer mv. er bare fulde af selvmodsigelser og totalitære tankesæt, eller de repræsenterer først og fremmest nogle ufolkelige særinteresser)

  Og så er problemet, at overfor sekternes fanatisme, energi og organisation har vi en majoritet som véd for lidt om hvad der egentlig foregår, eller som er nogle naive, ignorante og sløve padder. De er ombord på et kæntret og synkende skib, havet omkring dem er iskoldt og fyldt med brændgopler og sultne hajer, men de har svært ved at tage sig sammen til at pumpe eller på anden måde at få rettet skuden op.

  Der er jo også dem som kan se hvad der er ved at ske, men når de fortæller deres medpassagerer om det, er det ikke mange som lytter med, og desuden er skibet jo stort, større end TITANIC. Hvor mange når at blive sat ind i situationen i den korte tid der er tilbage?

  Derfor står vi danskere i den mærkelige og sørgelige situation, at en lille minoritet, mod flertallets virkelige ønsker, har udsigt til at få skibet/ landet til at synke til bunds.

  Majoriteten på over 90% er med andre ord ved at blive udmanøvreret og sat til vægs af nogle få betonhoveder og rødkålshoveder samt medløbere, som arbejder flittigt og målbevidst på at forvandle Danmark til et sygt og forrykt samfund, hvor danskerne er 3. og 4. klasses borgere i deres eget land.

  Men bør denne udvikling ikke modarbejdes? Skal de anti-danske kliker virkelig have lov til at forvandle Danmark til ukendelighed, skal de virkelig have held med at fylde Danmark med økonomiske og sociale ulykker og voldsomme omvæltninger, der vil sende millioner af danskere ud i afmagt og elendighed?

  Er der ikke noget meget opmuntrende i at over 90% af danskerne inderst inde er modstandere af udemokratiske og kaotiske tilstande?

  Er det ikke på tide at sætte en demokrati-bevægelse, noget folkeoplysning og et par nye partier i gang?

 28. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Rettelse….. fremtid, ikke fretid.

 29. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Hvis det er tilladt med en kort kommentar lidt udenfor emnet: Nu vil Connie Hedeslag mfl. så have erhvervslivet pålagt yderligere byrder, angiveligt for at nedbringe mængden af co2, så verdens klima kan reddes.

  Men Danmarks areal og luftrum udgør mindre end en halv promille af klodens overflade og luftmasser. Det betyder praktisk taget INTET, om der er en smule co2 fra eller til her i landet. Desuden tyder en del på at co2 teorierne er forkerte, eller deres betydning overdrives af korrupte årsager.

  Men Connie vil gerne svække konkurrence-evnen for at opnå nærmest ingenting i forhold til klimaet. Det vil så føre til at endnu flere danskere bliver arbejdsløse.

 30. Af Jens Jensen

  -

  Replik til Søren Sørensen, kl. 08.51: I 1972, under Anker J. regering, var ca. 40% af de varetægtsfængslede i Vestre Fængsel af udenlandsk herkomst. Den socialdemokratiske regering iværksatte div. tiltag for integration, men antallet af statsborgere fra især mellemøstlige lande med bopæl i DK, steg dog fortsat i varetægtsstatistikerne. Men, det talte man ej om dengang. Der kom også flygtninge med sår på sjælen til DK i 70erne, bl.a. mange chilenere, men de var meget svære at få øje på i Vestre, da stort set ingen kom i karambolage med retssystemet. Hvorfor er de fleste chilenere faldet ind i det danske samfund uden de store overskrifter? Der har siden i midten af 70erne, i de danske fængsler, været en overrepræsentation af statsborgere fra især mellemøstlige lande, hvorfor mon?? Har integrationen i de danske fængsler slået fejl???

 31. Af Anders Hansen

  -

  @ Preben F1 Jensen kl. 23:13

  “Herunder kan vi diskutere den radikale Anna Mee Allerslevs forslag om velkomsthuse til indvandrerne, asylanterne og evighedsturisterne,”

  Jep, nu mangler vi bare at denne ignorant af en borgmester opfører “VELKOMSTHUSE” til etnisk fordrevne DANSKERE der må flytte på grund af chikane fra de “kulturberigende” muslimer.

 32. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af Jens Jensen, 28. juli 2012 kl. 10:29
  Overrepræsentationen sætter jeg ikke spørgsmål ved, dog dens faktiske størelse som støvring her har helt malplaceret. Grunde er der nok af. Muslimer er fatigere, taler ikke Dansk eller dårligt(og har derved ingen muligheder, som de førstankomne under anker j!) og som set under vko en tidsalder hvor en hel befolkningsgruppe er udelagt for had som i længden får dem til at besvare netop ad samme dur! Det er menneskelig natur. Endnu en grund er at 2 monokulture(Dansk og islam) ikke fungere sammen på samme måde som loo forskellige kulture hvorved konfrontationen sænkes.(England,canada,usa,australien,nz) alle har kvoter for at få hele verden repræsenteret og derved har de fået et mere harmoniske integret samfund end som ses i det Danske,svenske,tyske og franske landskab.(der alle kun har fået overvejende muslimer ind og alle har de største integrerbare problemer i eu!)end når 2 kulture der er historiske modsætninger kun har hinanden at tære på.

 33. Af Emilie J. Sørensen

  -

  Hvordan kan nogen overhovedet have tillid til en statsminister, der snød så eftertrykkeligt i skat forud for valget og dermed tog en vis legemsdel på alle os “almindelige hårdtarbejdende danskere”. Hun snød for mere end 150.000 kroner! Hun snød også, da hun skulle oplyse SKAT og Justitsministeriets Lovkontor om, hvor tit hendes mand opholdt sig i Danmark, og så snød hun igen, da hendes stærkt kompromitterende sager skulle undersøges nærmere af hendes partikammerat i SKAT. Her lovede hun højt og helligt, at alt ville blive lagt frem efter undersøgelsen. Det skete som bekendt ikke. Hun snød! Det gjorde hun så ikke, da hun anskaffede sig en bil på leasingaftale. Det var faktisk lovligt på det tidspunkt, men det var i hvert fald moralsk forkert af en kommende statsminister at være så beregnende. Hun undgik meget bevidst dansk moms!
  Efter valget blev vi vidende til fortsat snyderi fra den kant, men nu fik det mere og mere karakter af bevidst vælgerbedrag. Eksempelvis lovede Helle Thorning-Schmidt før valget at fastholde en stram indvandrerpolitik, hvis hun kom til magten. Hun havde vel opfanget, at store dele af befolkningen faktisk ønskede et opgør med de mange problemer, som fulgte i kølvandet på den alt for store indvandring, vi måtte stå model i 1980´erne. Problemerne er ikke blevet mindre, snarere tværtimod. Alligevel tillader denne såkaldte statsminister og hendes ansvarsløse slæng at lempe på reglerne for indvandring til landet. Det er simpelthen horribelt, så jeg tillader mig endnu engang at spørge: Hvordan kan nogen overhovedet have tillid til en statsminister, der opfører sig så amoralsk med hendes snyderier før, under og efter valget? Og bemærk venligst at eksemplet med den lempelige indvandring kun er ét af mange eksempler på svigt fra hendes side

 34. Af Allan Hansen

  -

  Kort sagt:

  Hele skandalen begyndte med EU.
  Her tabte man både folk og fæ, men hvad værre er
  – man tabte forstanden.

  Allahu Akhbar ” min sten er større end din sten,,.

  Til den lange Hr. Jensen.
  Søren Sørensen har da også lov til at tro på noget.
  Han tror på enfoldigehed ud fra devisen: hvis bolt vi alle er lige dumme
  så skal det nok gå alt sammen!

  P.S Som bekendt var Søren Kierkegård ikke særlig glad for den demokratiske
  tanke for som han sagde: det ender jo med, at de dumme får ret – ikke fordi
  de har ret men fordi de er flest.

 35. Af søren sørensen

  -

  allen hansen, Søren kirkegårds enten eller er rekommenderet…

  “Etikeren til “Æstetikeren” (1842-43):

  Hvad jeg forøvrigt kunde have Lyst at sige Dig i denne Anledning, det vil jeg helst knytte til et bestemt Udtryk, jeg troer man med Rette kan bruge om Dig, et Udtryk Du ogsaa selv ofte bruger: at Du er en Fremmed og Udlænding i Verden. Yngre Mennesker, der ikke have Forestilling om, hvor dyrt man kjøber Erfaring, men heller ingen Ahnelse om, hvilken uudsigelig Rigdom den er, kunne let lade sig henrive i den samme Hvirvel, de kunne maaskee føle sig paavirkede af Din Tale som af en frisk Luftning, der lokker dem ud paa det uendelige Hav. … (Enten-Eller II, SV 3,82)

 36. Af Allan Hansen

  -

  “Alle ytringer om Guds natur er nonsens,,
  – A. J. Ayer.

  Sir Alfred Jules Ayer (1910-1989) var en
  årrække (1959-1978) professor i filosofi
  ved Oxford-universitetet.
  Han blev adlet i 1970. Han var i sin studietid blevet påvirket af Wienerkredsen
  dvs. den tidlige L. Wittgenstein og R. Carnap.
  Sammen med B. Russell anses han for en af de klareste fortalere
  for den logiske positivisme (eller logisk empirisme, som den også kaldes).
  I sin bog “sprog, sandhed og logik,, fra 1936 fremførte Ayer ud fra denne
  sproganalytiske metode en kritik af enhver metafysisk, moralsk og religiøs
  opfattelser.
  Disse filosoffer anså det for at være en af filosofiens hovedopgaver
  at sikre natur videnskabens objektivitet og uafhængighed af politik, moral og religion
  kort sagt: uafhængighed af værdiopfattelser.
  Grundsynspunktet var, at ethvert udsagn, som påstod noget om
  virkeligheden, skulle kunne underkastes en sproglig-logisk analyse.

  Meningsfulde påstande er enten analytiske eller syntetiske.
  Hvis de ikke er analytiske eller syntetiske (sammensatte udsagn, som påstår noget om virkeligheden)
  er de meningsløse.

  Idéen om restksaffenhed.

  Religionen hindrer os i at fjerne de afgørende årsager til krig.
  Religionen forhindrer os i at undervise i den etik, der ligger i videnskabeligt samarbejde i stedet
  for de gamle barske doktriner om synd og straf.
  Det er muligt at menneskeheden står på tærskelen til guldalderen, men
  hvis det er tilfældet, så er det nødvendigt at dræbe den drage som vogter døren, og den drage er religionen. (…) Det ser altså ud til, at de tre menneskelige bevæggrunde, der kommer til udtryk i religionen, er frygt, indbildskhed og had.

 37. Af Allan Hansen

  -

  Global JIHAD – islams sjette søjle.
  Massoud Fouroozandeh 2012.

  Bogens analyse af, hvad der er på spil i såvel den religiøse som den politiske verden i disse år, er et must for enhver europæer – kristen som muslim – der vil kalde sig selv oplyst.

  Ud fra dokumentation fra forskellige verdensomspændende medier og nyheder viser forfatterne, at global jihad ikke kun handler om terrorisme, men især om et moderat muslimsk flertal, der forholder sig tavst.

  Global jihad viser sig også som kultur og værdikamp, hvor muslimske værdier og normer gradvist får mere og mere plads i et sekulært samfund.

  Bogen fastholder en forsonlig tone overfor de muslimer, der ikke bekender sig til den ekstremistiske radikale islamisme, og opfordrer til en intern muslimsk gen- eller omfortolkning af de muslimske hellige skrifter.

  Global Jihad er en bog, der åbner op for spørgsmålet om det globale islamiske verdensherredømme, som er et ofte fortiet eller fornægtet emne i debatten.

  “Derfor tror jeg, islam har svært ved at integreres i demokratiet. Islam og demokrati er som vand og olie,” siger Massoud Fouroozandeh…

  “Når du sammenligner Jesus og Muhammed, de to grundlæggere, er forskellen enorm. Muhammed slår andre ihjel for selv at overleve. Jesus giver sig selv, for at du kan overleve. Det er den afgørende forskel, der gør de to religioner så forskellige,” siger Massoud Fouroozandeh.”

  “Vold ligger i islams DNA
  Men at fortryde det eller at forlade islam er desværre ofte umuligt og forbundet med voldelige og kontante reaktioner. Dette er altså ikke et nyt fænomen, men noget der ligger i islams DNA, da grundlæggeren selv og hans tilhængere brugte denne metode helt fra begyndelsen til at kunne fastholde disciplene i folden,,.
  Citat: Massoud Fouroozandeh.

  Forlag: Forlaget Effatha
  Udgave: 1
  Oplag: 1
  Oplagsdato: 28-04-2012
  Sprog: dansk
  EAN: 9788799495603
  Indbinding: Hæftet
  ISBN: 9788799495603
  Sidetal: 376
  Pris: 249,00 kr. + porto

  Kilde: Den korte avis.

  P. S Jeg har faktisk beslutte mig for at læse ” Global Jihad,, af Massoud Fouroozandeh 2012
  som afslutning på 25 års intens islam studier. ( man får kvalme).
  Her har vi noget så fantastisk , som en dansk Ayaan Hirsi Ali en dansk Sam Solomon
  en dansk Wafa Sultan eller Ibn Warraq.
  Den er skrevet på dansk af en mand, der taler dansk – det kan næsten ikke blive mere interessant.

 38. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Ja, jeg er ellers ikke på debatter pt – men jeg måtte har måttet lette sommermåsen for at komplimentere Berlingskes Jens Andersen (litteratur) for hans artikel denne lørdag, så jeg kom dette oplæg ihu og har for et par dage siden gennemgået gamle artikler, der har haft min interesse, og til min overraskelse finder jeg under overskriften “Islam og kvinderne” af Karen Haddad fra Politiken 7. okt. 1990 (født i Danmark – men gift og bosiddende i Libanon) bl.a. udsagn om:

  “DE TO TING, der er væsentligst karakteriserer islam i vore dage, gør den faktisk uegnet til at forblive en anerkendt verdensreligion.

  Den ene er ‘al Jihad’, den såkaldte hellige krig for Allah’s og Islams ære – stadig den samme, som i sin tid drev islams forkæmpere helt op til vore dages Frankrig, hvor de blev slået ved Piotiers. Kom de mon faktisk i paradis til de ventende houris?

  I Iran, for nylig blev flere hundrede tusinde teenage-soldater sendt i døden i Golfmarsken med en plastic-nøgle til samme paradis hængt om halsen. Og deres mødre måtte ikke græde over dem, men opmuntredes tværtimod til at være stolte over det offer, de drmed bragte.

  Hvilket fører direkte til årsag nr. 2 for islamt uegnethed som moverden verdensreligion: Kvinderne.”

  Og – dermed 50% af menneskeheden, som den diskvalificerer, som der videre står.

  Og:

  Alle mænd er tillige ifølge Koranen “born equal” – men hvor Muhamed stadig prædiker, også ifælge artikeln:

  “Women are born inferior.

  Det fremføres endvidere, at “i enhver islamisk retssal endnu i dag, tager det to kvindelige vidneudsagn for at gøre det ud for én mands. Og at en kvindes utroskab kan straffes med stening til døden, selv om en mand kan have 4 koner.

  (Ikke ét ord om mandens duelighed eller kvindens behov!)

  Ligedan uligheder ved professioner og sådar ved hobbies, nævnes der i artiklen, der slutter med:

  “Så længe den islamiske religion forfægter ovennævnte to frygtelige principper er det klart, at man mest mulg bør forhindre dens udbredelse. Det er jo faktisk det stik modsatte af Kristus´”Els din næste som dig selv”.

  Det sidste er konstruktivt, det første er klar desturktivt, stadig ifølge artiklen.

  Synd for de mere reformerte og velfungerende i DK med islam som baggrund.

  Både kristendom og jødedom har rykket sig en del fra det strengt dogmatiske – til det mere virkelighedsnære for mennesker, takket være også forskeligge videnskaber – lige før os og samtidig med.

 39. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af Allan Hansen, 28. juli 2012 kl. 12:50
  Tar tingene alt for bogstavligt. Det er de totalitære sortes fejltrin, kun at se sort og hvidt og ikke nuancerne.Derudover er tænkers tanker om religion intressante og absolut ikke ligegyldige modsat religionen selv.Selvom jeg er agnostiker, da jeg ikke er totalitær som dig,men socialistisk demokrat.

  Skrevet af Allan Hansen, 28. juli 2012 kl. 13:01
  send de 249kr. til søren sørensen,humanistisk udvidelse,humana stræde 7,Humleby. Så modtager du en bog med indsigt.ps er de 14 tons gødning fjernet fra gården?

 40. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  I mit indlæg ovenfor, det 5te afsnit skal der stå, at:

  “Hvilket fører direkte til årsag nr. 2 for islams uegnethed som moderne verdensreligion: Kvinderne.”

  Ja, et suk: Og vi diskuterer det stadig!

 41. Af Jens Jensen

  -

  Replik til Søren Sørensen, kl. 11.40: Beklager, men jeg glemte i skyndingen at oplyse om, at først 70erne, var omkring af 40% af de sigtede for overtrædelse af sædelighedslovgivningen (blufærdighedskrænkelse, voldtægt o.s.v.) statsborgere fra især lande stødende op til Middelhavet, hvor sproget i overvejende grad var arabisk eller tyrkisk. De forbrydelser, disse sigtede sad for, krævede jo heller ingen særlige sprogkundskaber, vel?? Politiet var dengang pålagt visse restriktioner m.h.t. omtale i medierne om denne personkreds statslige tilhørsforhold.

 42. Af Allan Hansen

  -

  Entropi – om at være sig bevidst om sin uvidenhed!

  Energi tabes lettere end den vindes.
  Entropi dannet i analogi med energi dvs, vending, forandring brugt i 1850 af R. J. E Clausius
  – fysisk mål for den uorden, den grad af desorganisation der hersker i et lukket system
  ( fx en luftarts molekyler) og som kun kan vokse (se termodynamisk lov), energi tabes lettere
  end den vindes; analogt hermed ( men med modsat fortegn) i informationsteorien kvantitativt
  mål for informationsmængden, og i kunstteorien en ny strukturfornemmelse, uden den klassiske opfattelse
  af tid og rum, og udtrykt i værker præget af klarhed, ro, tomhed, sterilitet og kedsommelighed
  (energitab!) (jf. negentropi); af kunstnere i 1960erne brugt med hentydning til den gamle
  menneskelige ordens sammenbrud; entropisk.

  Mvh. Allan Hansen.

 43. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jeg sidder og leger med tanken om, at der aldrig var kommet muslimer til Danmark, eller Europa

  Og er kommet til resultatet, at vi i Danmark ville have sparet hundredvis af milliarder kroner, som er blevet brugt i velgörelses industrien, fängselsväsnet, domstolene, socialhjälpen, o.s.v.

  Efter hjemkomst til Danmark i 60erne, efter ophold i Frankrig Nord Afrika, havde jeg et särdeles godt kendskab til Islam, og jeg var meget imod, da de förste muslimer begyndte at komme til Danmark.

  Jeg var fuldt ud klar over hvilke problemer dette ville skabe; men ingen troede på mig, og desvärre havde jeg ret!

  Vi plejer at forvente, at vore politikere er kloge mennesker, der vil landet og befolkningen det bedste; men gud hvor har vi väret naive, ved at lägge vort land, og befolknings ve og vel, i så inkompentente händer!

  Mit sidste håb er, at den verdensomspändende ökonomiske krise, som nu kradser hårdt i Europa, vil få konsekvenserne, at Europas befolkninger smider muslimer ud af Europa, da de efterhånden indser, at vi ikke har råd til den parasiterende befolkningsgruppe i Europa, og selvfölgeligt heller ikke har råd til de problemer ovennävnte gruppe skaber!

  M.v.h.

 44. Af Allan Hansen

  -

  Et digt: Firebennets sang.

  Et fireben flyttede ind på min terras – jeg kalder ham Sokrates.
  En ganske gemytlig og eftertænksom fyr – ligesom alle de andre dyr.
  Han siger kun det, der skal siges og er tavs om alt det vi ikke forstår
  – firebenet kommer og går.

  Når han endelige siger noget – taler han altid om Eros( kærlighed), frihed og forår
  og om det, der aldrig forgår.
  Han siger, at store mennesker blot er store dyr – ligesom i et eventyr.
  Et fabeldyr!

  Ved fuldmånen, er han særlig aktiv og danser en sjælden mavedans
  – musik og kærlighed – er hans sjette sans.
  Undertiden griber han sin lyrer og synger højt fra kærlighedens bog
  til andre tider,er han ikke rigtigklog!

  Sokrates har fortalt en historie om ærlighed, samt skrevet en bog om kærlighed
  og om alt det vi ikke forstår og alt det, der aldrig forgår!

  firebenet kommer og går.(…).

 45. Af peter kocsis

  -

  Kasper Støvring

  “Dog er der endnu ikke indtrådt svenske tilstande. I Sverige blev der forleden anmeldt 21 voldtægter på tre døgn. Det er tragisk. Men det mest tragiske er, at det faktisk er under gennemsnittet. Der blev sidste år anmeldt 6532 voldtægter; det er altså 18 om dagen.”

  At Støvrings ærinde udelukkende er groft manipulatorisk at hetze på irrationel vis imod fremmede fremgår helt klart bare af denne idiotiske “oplysning”,som Støvring helt bevidst endnu engang beriger bloggen med, selvom påstanden utallige gange af rationelle bloggere er blevet påvist som værende meningsløst , idet Sverige har en lang strengere definition af voldtægt end Danmark, hvorefter tallene selvfølgeligt ikke kan sammenlignes.
  Men hvis Støvring fastholder sin påstands relevans, må han forklare os ,hvorfor indvandrerne i Danmark, som han utallige gange har fremstillet som de rene monstre, begår 10 gange FÆRRE anmeldte voldtægter end i Sverige?

  “I et sådant klima fyrer Jyllands Posten deres skarpe kritikere af multikulturalismen, som Hans Hauge, og får i stedet bloggere tilknyttet, der er fortalere for endnu mere indvandring.”

  Endnu er tegn på at danskerne ikke længere gider høre på den idiotiske manipulerende og hadoppiskende indvandrer “debat ” som Støvring er ekspert i.

 46. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  ER DANMARK ET FOREGANGSLAND?

  ja, det er Danmark. Takket være den pludrende og plyndrende klasse.

  Takket være dem har vi nu verdens højeste skattetryk. Og man arbejder på at gøre det endnu højere, via flere afgifter, gebyrer og bøder mv.

  Vi har også rekorder i “lovlig” åger. Op til eller over 1000 procent kan der løbe på, hvis man ikke når at betale eller ikke har penge til at betale en parkeringsbøde udstedt af et grådigt, aggressivt og berygtet foretagende. Og der er pengeudlånere som beregner sig skyhøje renter og gebyrer, uden at det interesserer myndighederne.

  (Og mangler der to kr. i at parkeringsselskabet er tilfreds, kan en dansker blive smidt i fængsel uden varsel)

  DK er også det mest mandsfjendske land i verden, efter at de rødradikale feminister har overtaget familie-, skilsmisse- og børneværns-bureaukratierne.
  Kvinder er alt, mænd er intet, og familien og hjemmet hører til på historiens losseplads……….. er de hårdkogte feministers slagsang.

  Man kan tilføje at de tillige mener at folkestyret og fædrelandet også er lige til at lukke op og spytte i.

  DK er også et foregangsland mht. tossegodhed og selvudslettende politik. Aldrig før i verdenshistorien har et så lille land gabt over så meget. Fordi Marianne Helved og Margrethe Pestager og deres lakajer og drabanter mener at det lillebitte yndige land sagtens kan finansiere og klare 50 store landes problemer, samtidig med at være redningsbåd og socialkontor for hele verden.

  Mht. løgn og hykleri er samfundet eller “systemet” også helt i front. I takt med at velfærden bliver forringet, stiger danskernes lykke og tilfredshed. Hvis man skal tro DR. Men det skal man nok ikke.

  Man kunne blive ved.

  Jo, sandelig er DK et foregangsland. I verdensklasse!!

 47. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Peter Kocsis………

  Du er muligt at du har ret i at svenskerne er tilbøjelige til at råbe op om voldtægt ved mindste anledning. Men det illustrerer jo blot at i Sverige har de røde betonfeminister sejret helt ad helvede til. Så at enhver mand er reduceret til et undermenneske, et stykke krapyl som katten har slæbt ind. Og fordi mændene jo er så usle, dumme og primitive som de er, i sammenligning med de meget mere ædle, intelligente og udviklede kvinder, så er det klart at mændene hele tiden kan mistænkes for alt muligt. Og enhver henvendelse fra en mand eller lidt skubben i trængslen i et supermarked, må naturligvis opfattes som et forsøg på voldtægt, osv.

  Men at svenske politikere og feminister er blevet så skøre og hysteriske som de er blevet, er jo ikke vi danskeres fejl, og hvis de danske og svenske statistikker ikke helt kan sammenlignes, så er det heller ikke vores skyld.

  Iøvrigt tror jeg at masser af overfald på kvinder, både i Sverige og Danmark, aldrig bliver anmeldt, fordi tilliden til “systemet” ikke mere er hvad den har været.

 48. Af Allan Hansen

  -

  “Men hvis Støvring fastholder sin påstands relevans, må han forklare os ,hvorfor indvandrerne i Danmark, som han utallige gange har fremstillet som de rene monstre, begår 10 gange FÆRRE anmeldte voldtægter end i Sverige?

  Svar: lille Peter hvor svært kan det være? tag dig nu lidt sammen!
  Det er jo almindelig hovedregning!
  I Sverige bor der ca. 1 million muslimer, derfor er der flere
  muslim voldtægter i Sverige end i Danmark!
  Så er den ikke længer.

 49. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  PS: Hvad mener du så om de norske tal, hvor 18 ud af 18 voldelige overfald på norske kvinder, i Oslo, blev begået af pakistanere/muslimer.

 50. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Hov, hallo, hvorfor er debatten nu gået i stå?

Kommentarer er lukket.