Ghettoproblemet fortsætter under en rådvild regering

Af Kasper Støvring 137

I dagens Perspektiv skriver jeg om ghettoproblemerne, der bare bliver større og større – til trods for erklærede hensigter om at nedbringe antallet af ghettoer. Regeringen, Enhedslisten og Liberal Alliance har svigtet i stor stil. Ikke kun ved at føre en lempeligere udlændingepolitik, men også fordi man ikke for alvor synes at ville gøre noget ved problemet med fejlslagen integration. Politikerne er rådvilde eller svage. Eller begge dele.

Synes man, at det står galt til med integration- og ghettoproblemer i Danmark, er det ingenting i forhold til problemerne i andre europæiske lande. Intetsteds i Europa har man løst problemet med især muslimsk indvandring og parallelsamfund. I Frankrig har man områder uden for jurisdiktion, især i forstæderne til de større byer. Politiet og nødhjælpen tør ikke at rykke ind, og på højeste niveau har man talt om at lade militæret rydde op i disse ”sensitive zoner”.  I England har man områder med parallelle retssystemer basere på sharia, og vi kan bare kaste et blik på vores broderland Sverige, hvor der foregår en dramatisk, historisk ændring i befolkningssammensætningen.

Rosengård-ghettoen i Malmø får Danmarks ghettoer til at ligne hyggelige kolonihaver i sammenligning. For nylig var der et bombeattentat mod et jødisk forsamlingshus. Jøderne jages ud af byen på grund af vold og hetz. Malmøs borgmester synes ikke at gøre meget ved problemet, og hadet mod jøderne forklares og bortforklares med henvisning til Israel-Palæstina-konflikten. Med andre ord: det er jødernes egen skyld. Også i Malmø synes grupper af radikale muslimer i gang med at etablere deres egne homogene områder. Sagde nogen etnisk udrensning? I Danmark kender vi dog også problemer med vold og chikane imod jøder, hvilket Det Mosaiske Trossamfund har dokumenteret.

Jeg har i min klumme foreslået, at man griber til New York-modellen. I 1990’erne igangsatte man initiativer, der har nedbragt kriminaliteten i byen i en grad, så New York nu er en af USA’s sikreste byer. Midlet: En hård og konsekvent retspolitik, hvor man ganske enkelt fjernede kriminelle fra byen og fængslede dem i stor stil for gentagne, selv ganske små overtrædelser.

Den amerikanske forfatter Fred Siegel har skrevet om New Yorks effektive indsats i bogen The Prince of the City. Titlen henviser til renæssancefilosoffen Machiavellis bog om ledelse, ”Fyrsten”. Det er borgmester Rudy Giuliani, der er fyrsten, der regerede New York med machiavelliske dyder: hårdhed, disciplin, konsekvens, mod og realisme. Og det virkede.

 

 

 

 

137 kommentarer RSS

 1. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Er det muligt at ensrette en befolknings tænkning og meninger?

  Svaret er ja, for det er allerede sket i mange lande i tidens løb.

  Og i Danmark bearbejdes borgernes holdninger jo hele tiden af diverse løgnefabrikker og propagandastationer.

  Vi kan tage sådan noget som mændenes position, stilling, identitet, prestige osv. Jeg citerer fra en bog: “Det er ikke i orden at være mand i dag. Manden er i identitetskrise. Han har ingen forbilleder, der kan give ham et bud på, hvad der skal til for at fungere som mand i det moderne samfund. Derimod har han kronisk dårlig samvittighed. Kvindebevægelsen har lært ham, at hans køn er uværdigt. Han er blevet programmeret til at se ned på sine maskuline kvaliteter. Derfor støder han ind i unødige og energikrævende konflikter i sit parforhold, på jobbet, ja, i alle områder af sit liv”.

  Ja, der er sket en feminisering af samfundet, og der har i damebladene, i radioen og i mange tv-udsendelser været en direkte eller indirekte hetz mod mændene. Og i børnehaver og skoler er drenge blevet hjernevasket med feministiske “værdier”.

  Resultatet er blevet at mange eller de fleste danske mænd er blevet bløde, usikre, forvirrede eller vatnisse-agtige når det gælder mange af de ting der er med til at opretholde et civiliseret og menneskeværdigt samfund.

  Ligesom mange mænd er blevet retsløse eller sat i skammekrogen i diverse situationer.

  Og det er netop hvad der har været meningen fra starten af. For i bund og grund er feminismen en forrykt, kommunistisk og menneskefjendsk ideologi.

  Og den røde ensretning af tidsånden og tankesættene der er foregået på det kønspolitiske område, er sket på mange andre områder, sådan at Danmark af i dag er et samfund hvor det forrykte, det perverse, det asociale og det selvdestruktive har en udbredelse som aldrig før er set på disse breddegrader.

  Ekstrem og menneskeødelæggende politik har nogle meget aktivistiske fortalere og anbefalere i DR og i partier som f.eks. R og EL.

  Hvem er det som DR hiver ind i studierne og holder mikrofon for? Ja, men det er jo igen og igen folk som har en negativ, rød og fjendtlig holdning til fædrelandet, demokratiet, velfærden, erhvervslivet, retssikkerheden, forsvaret, folkekirken, familien, mændene, indfødsretten, den danske kultur osv.

  Hvad er det som de radikale arbejder for året rundt? Ja, kort fortalt er det jo den totale ødelæggelse af det danske folks nutid og fremtid, og derefter Danmarks totale udslettelse som dansk nation. De har så at sige indledt en politisk krig mod danskerne, og i deres kølvand finder vi allerede mange sårede og døde. Bogstavelig talt. Det er ikke lig på bordet der mangler.

  Men bl.a. pga. feminiseringen er danskerne blevet til bløddyr der finder sig i alt. End ikke en demokratibevægelse har de kunnet fjumre sig sammen til at sætte i gang.

  Selvfølgelig er der stadig mænd og kvinder der ikke har ladet sig besmitte af de rødradikales rablerier, men de synes at være alt for få til at kunne rette skuden op.

  Så lefleriet for ny-kommunisterne, kvotekvinderne, feministerne, pladderhumanisterne og de radikale ekstremister vil nok fortsætte, til alt er for sent.

  Derfor bliver det typer som Jelved, Vestager, Stampe, Sofie Carsten, Johanne, Helle og Manus Sareen der vil triumfere til sidst. Men for alle hæderlige danskere vil de stå som dem der skabte ikke bare kaos og social nød, men den STOR-KATASTROFE der fjernede og tilintetgjorde danskerne hjemland, folkehjem og fristed på denne jord.

  Alt vil blive destrueret, kun skammen vil være tilbage.

 2. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Palle Kant

  Det var mildest talt en fejl, at politistationen i Blågårdsgade blev lukket, fordi nogle kriminelle indvandrere beskød den med en maskinpistol.

  For dermed opgav myndighederne jo at forsvare politiets voldsmonopol på Nørrebro, hvilket i praksis er det samme som at opgive at forsvare lov og orden.

  Når politiet overlader voldsmonopolet i et byområde til kriminelle, er det i praksis de kriminelle, der definerer, hvad der er lov og ret i området.

  De kan straffe konkurrenter, lukke munden på alle, der afslører deres forbrydelser, give dummebøder, opkræve beskyttelsespenge, og i det hele taget sætte dagsordenen, hvis de lokale ikke magter at forsvare sig – og politiet ikke beskytter dem i praksis.

  Men det kræver, at både politikerne og myndighederne i København svigter deres ansvar totalt, hvis de kriminelle skal sætte dagsordenen i dele af København.

  Det sker desværre ret ofte.

  Det var f.eks. direkte destruktivt for retstilstanden på Nørrebro, at Københavns Kommune ansatte terroristen Thorkild Lauesen fra Blekingegadebanden, til at arbejde med at integrere unge indvandrerrødder på Nørrebro.

  Kommunens embedsmænd håndplukkede ligefrem den kommunistiske terrorist til stillingen – uden at Københavns borgerlige politikere protesterede.

  Københavns Kommune har uden sammenligning Danmarks slappeste, borgerlige politikere!

  Men problemerne skyldes til en vis grad også københavnerne selv – nogle af dem, ihvertfald.

  For det er et faktum, at en del københavnere – herunder en del københavnske politikere og embedsmænd – har den samme asociale indstilling til politiet, som de fleste borgere i Rungsted har til medarbejdere fra Skat.

 3. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  PS: Nej, vi har kun i et vist omfang en folkevalgt regering, ihvertfald er det ikke et ægte, direkte og oplyst folkestyre (som i Schweitz) vi har, men derimod et uægte, indirekte og uoplyst/manipuleret skin-demokrati, hvor særinteresser dominerer, mens folkets interesser er noget som pamperne og levebrødspolitikerne ignorerer eller vrisser af.

  Et forældet valgsystem og omfattende vildledning af vælgerne plus lobbyisme og fjernstyring fra Bruxelles har forvandlet folkestyret til et mafiøst demokratur.

 4. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  De borgerlige, københavnske kommunalpolitikere svigter ikke kun københavnerne groft i forhold til indvandrerbandernes hastigt voksende kriminalitet.

  Den tidligere københavnske kommunalpolitiker, Søren Pind roste ligefrem Hells Angels racistiske “Sjakalmanifest”.

  Hells Angels Sjakalmanifest havde kun til formål, at rekruttere voldelige racister til AK81 – der er HA’s gadehær.

  Kynikeren Pind valgte naivt side i de kriminelle banders krig om det storkøbenhavnske hash- og kokainmarked, i stedet for at forsvare lov og orde.

  Men Pind er desværre ikke den eneste naive kyniker, der svigter københavnerne groft.

  Og han er langt fra den værste.

 5. Af Erik l

  -

  De røde, kulturradikale, venstreorienterede ønsker – hvad der er klart for enhver – jo et “multisamfund” i gamle Danmark.
  De er for dumme til at forstå at dette såkaldte “multisamfund” inden mange år istedet bliver til et muslimsk/islamisk samfund.
  Nu ønsker de røde f.eks. at afskaffe værnepligten!
  Hvorfor? Jo, så er der ikke meget militær at sætte ind når de alvorlige handlinger starter.
  Mindre politi ønsker de også (det er er tilbage, skal checke om folk kører 5 km for hurtigt)!
  EU klamrer (dog ikke alle røde) de sig til. Først var det Jelved,Helveg,Kjeld Olesen, Birte Weiss der “inviterede” – OG styrede samfundet – idag er det Vestager (mest) og Gucci-pigen.
  EU er der idag ca. 78% danskere der ikke ønsker.
  Lad os få en folkeafstemning om medlemsskabet, grænsekontrol, asylregler, indvandring m.m. NU!
  Vi danskere har krav på at blive hørt, vi betaler skat til dette ufattelige “tag-selv-bord”. Det MÅ STOPPE NU11

 6. Af Erik Larsen

  -

  Tilføjelse: Med hele 2.000 demonstranter p.g.a. en ny latterlig film og med Hitz-butz-tahir i større omfang og vel mindst 50.000 mere der ville gå med,
  er det jo efterhånden ikke svært at næsten “overtage” det danske samfund.
  (uden (næsten) militær og politi og uden private selv må have våben ja, så begynder tingene at se rimeligt farlige ud snart.

 7. Af S. Aaby

  -

  Preben F1 og Erik Larsen alias Erik I.
  Gå dog ind i politik eller rust jeres hær til jeres hellig kamp.

 8. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Citatet stammer fra artiklen “HA har ret i sjakalmanifest”, TV 2 Nyhederne, Søndag d. 5. jul. 2009.

  Søren Pind skrev:

  “At vi i 2009 skulle se rockere og mordere træde frem som samfundets beskyttere er forfærdende.”

  Pind hævder altså, at Hells Angels forsvarer borgere, der bliver chikaneret af unge indvandrerrødder.

  Men Hells Angels benytter jo også systematisk voldelig chikane mod borgerne, til at forsvare deres kriminelle forretninger, nøjagtigt ligesom indvandrerbanderne gør.

  Pind – der ellers er en idealistisk “lov og orden”-politiker – gjorde sig selv til en del af problemet med organiseret bandekriminalitet i København, ved at gøre en racistisk mafiaorganisation, som Hells Angels, til en del af løsningen på det langt mindre problem, med unge indvandrerrødder, der chikanerer andre, fordi de keder sig,

  Dermed afslører kynikeren Pind, at han er mindst lige så naiv, som de såkaldte antiracister, der forsvarer kriminelle muslimer og muslimske racister – som f.eks. tilhængerne af Hizb ut-Tahrir, ved at kalde alle, der kritiserer de asociale, muslimske ballademagere, for racister.

  En del idealistiske politikere – på begge fløje – begynder ofte at tænke uklart, når vold bliver et reelt argument, som de er tvunget til at forholde sig til.

  Man kunne kalde fænomenet “det politiske Stockholmsyndrom”.

 9. Af Dennis Sørensen

  -

  @S. Aaby

  De personer, du opfordrer til at gå ind i politik 8. oktober, kl 14.14, er een og samme person: prebenf1, Erik Larsen, Erik l. også tidligere kendt som “Far Jensen” er den samme. Når det skal gå rigtigt vildt til, kommenterer “de” nogen gange “hinandens” indlæg endda med modstridende synspunkter – meget underholdende!

 10. Af Erik Larsen

  -

  S.aaby!!! Hvad fanden bilder du dig ind!!! Jeg har i over 60 år heddet Erik Larsen og intet andet! Jeg “stiller ikke op” under pseudo-navne eller lignende. En Slåfejl gjorde at mit ene indlæg fik ikke hele navnet men kom til at stå Erik l!!!!!!
  PrebenF1Jensen kender jeg INTET TIL . Så stop straks dine løgnagtige postulater. Det er sgu for meget!
  Situationen er sikkert den at når der er noget du ikke kan debattere imod, så griber du til andre midler for at mistænkeliggøre dem du er uenige med! FØJ!

 11. Af Erik Larsen

  -

  S.aaby – en undskyldning til DIG, du skriver kun Erik Larsen alias Erik l – Sorry, det er den røde Dennis sørensen der tillader sig de ulækre postulater! (Det kommer ikke bag på mig, ham har man set i bloggene før).
  Så mit indlæg gælder ham og ingen anden!

 12. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  @Dennis og Saaby

  Det er faktisk vigtigt, at det er lykkedes Hizb ut-Tahrir at mobilisere 2000 demonstranter til en demonstration imod ytringsfriheden.

  Ville I ikke blive lidt bekymrede, hvis danske nazister også kunne mobilisere 2000 demontranter til en demontration mod menneskerettighederne?

  Hizb ut-Tahrir er ikke en uskadelig, kulturel organisation – det er et racistisk og antidemokratisk, muslimsk parti.

  Partiets talsmand i Danmark er f.eks. dømt for, at have opfordret til mord på jøder.

  Hizb ut-Tahrirs medlemmer chikanerer også muslimske vælgere i Danmark – udelukkende fordi de muslimske vlgere vil stemme – samt danske, muslimske politikere på begge fløje, fordi Hizb ut-Tahrir mener, at demokrati er uislamisk.

  Hizb ut-Tahrir har ikke er ret mange medlemmer, men det tyske nazistparti havde heller ikke særligt mange medlemmer i starten.

  Tilhængerne af Hizb ut-Tahrir er både antidemokrater og antisemitter, ligesom nazisterne var.

  Det er ikke et tilfælde, at Hizb ut-Tahrir opfattes som en terrororganisation i de fleste muslimke lande.

  Maajid Nawaz var med til at stifte den danske afdeling af Hizb ut-Tahrir, men bekæmper nu islamistisk terror med sin egen organisation quilliam Foundation.

  Nawaz har afsløret, at medlemmer fra den danske afdeling af Hizb ut-Tahrir tog til Pakistan i 2001, for at undersøge, om tiden var moden til at vælte den pakistanske regering, for at indføre et racistisk militærdikatur i Pakistan.

 13. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Dennis Sørensen er helt klart en “muldvarp” med skyklapper og et ignorant vrøvlehoved. Men de røde/radikale agenter kan ikke argumentere mod de saglige og sandfærdige ting der fremlægges om hvordan og hvorfor Danmark rutcher ned ad det skråplan der ender i afgrunden.

  Derfor må de nøjes med deres ynkelige og tarvelige person-angreb, der er kemisk renset for oplysninger og argumenter, og som kun går ud på tilsvining og mistænkeliggørelse.

  Hvor vi andre ønsker at afværge landets ruin og ødelæggelse, ønsker de åbenbart et smadret samfund.

  Tænk at man kan synke så dybt.

 14. Af Erik Larsen

  -

  kære Jacob Schmidt-Rasmussen – der er intet der tyder på at de 2 personer du nævner er bange for 2000 fra Hitb-ut-tahir – ork, nej de er jo tilsyneladende på deres og lignendes side.
  Vi andre med livserfaring ved godt hvad de var blevet kaldt under sidste verdenskrig. FØJ! At der findes danskere som dem.
  Og kære PrebenF1Jensen – igen enig 100% med dig.
  Og hvis ikke det var så grotesk frækt, at de siger vi er “een og samme person”, ja, så kunne man jo grine ad det! De MÅ have det skidt med sig selv!

 15. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Hizb ut-Tahrir, som mobiliserede 2000 danske muslimer til en demonstration mod ytringsfriheden for et par dage siden, spillede også en central rolle i karikaturkrisen, hvor muslimske terrorister, muslimske diplomater og muslimske politikere arbejdede sammen om, at indskrænke ytringsfriheden i de demokratisk styrede lande.

  Jyllands-Posten publicerede muhammedtegningerne, fordi Politiken et par dage tidligere havde bragt en artikel, der stillede spørgsmålet, om ytringsfriheden i Danmark var truet af intolerante og voldelige, muslimske fanatikere.

  Politikens artikel nævnte blandt andet overfaldet på en jødisk lektor, der var blevet overfaldet i København, efter at han havde holdt en fuldstændigt sober og neutral forelæsning, hvor han blandt andet udlagde passager fra koranen.

  Det var efter alt at dømme tilhængere af Hizb ut-Tahrir, der overfaldt den jødiske lektor, fordi de mente, at det var blasfemisk, at en jødisk lektor fortolkede koranen.

  Men det er aldrig blevet endeligt opklaret.

  For den jødiske lektor anmeldte godt nok overfaldet, men han trak hurtigt anmeldelsen tlbage – efter alt at dømme, fordi han var blevet truet.

  Det er direkte uanstændigt at forsvare en racistisk og voldelig organisation, som Hizb ut-Tahrir, der bekæmper integrationen af muslimer i Danmark – blandt andet med vold og trusler mod andre muslimer.

  Men det er der desværre en del SF’ere, der gør.

  Disse SF’ere håber på, at Annette Wilhelmsen bliver SF’s næste formand.

 16. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Mange SF’ere håber på, at Annette Vilhelmsen bliver SF’s næste formand, fordi Vilhelmsens modkandidat tager skarpt afstand fra Hizb ut-Tahrir, der bekæmper integrationen af muslimer i Danmark.

  Måske var det derfor, at så få regeringspolitikere tog afstand fra, at Hizb ut-Tahrir samlede 2000 muslimske demonstranter til en demonstration mod ytringsfriheden.

  Men der findes jo desværre også en del “anstændige” borgerlige politikere, der forsvarer fanatiske muslimers vedvarende og systematiske angreb på menneskerettighederne.

  De mener typisk, at Jyllands-Posten misbrugte ytringsfriheden, da avisen publicerede muhammed-karikaturerne, for at teste om fanatiske, intolerante muslimer var en reel trussel mod ytringsfriheden i Danmark.

  Der er desværre reel grund til at frygte, at der også er en del borgerlige politikere, der vil støtte de muslimske OIC-landes krav om, at blasfemi skal være strafbart i alle lande.

  Disse politikere ved ikke, hvad blasfemiparagraffer bruges til i praksis i muslimske lande.

  Blasfemiparagraffer bruges primært til at forfølge “blasfemiske”, religiøse mindretal i muslimske lande!

 17. Af Lars Petersen

  -

  ATT: Kasper Støvring:

  1. Tvangsbetalt world record ulandsbistand.
  2. Tvangsbetalt socialsfærde til de indtrængte.
  3. Hånlige straframmer (tillæg 2/3-dels begrebet)
  4. Tvangsbetalte akademiske hobby-uddannelser.
  5. Tvangsbetalt overlappende off. virksomhed.

  Sådan kunne jeg, du, og en enhver anden fortsætte i
  et væk.. Men løser det noget Kasper ? – NEJ, INTET.

  HVORFOR ?.. Fordi borgerne fortsat kun har et sølle
  X hvert snitlig 3.5 år at lege med, hvorpå Tingets
  medl., køber, og fastholder eget kundeunderlag op
  blandt befolk. for at vinde genvalg = lønsikring.

  Med andre ord, går der en lige (ubrudt) linje fra fx
  tvangsbetalte akademiske hobby udd., orme piller på
  recept, X ydelser, til overbetalt off. virksomhed,
  samt passivitet af primitivt udefrakommende, O.mm.

  DET PROBLEMORIENTEREDE Vs. LØSNINGSORIENTEREDE:
  Som det første, skal du nosse dig sammen og forstå,
  at dit SPEAK er nyttesløst, så længe du ikke forhold
  -er dig til datalogiens flerstrengede muligheder,
  som vil sætte borgernes (demokratiske) individuelle
  valg, FORAN misbruget med omfordelingen, samt dette
  magt overload, med syg tilstrømning tilfølge, + >>>>

  Et skide X” hvert snitlige 3,5 år, har en så utpoisk
  ringe demokratisk dækningsgrad, versus datalogiens
  demokratiske muligheder, at det var >her< du (burde)
  sætte dit spot i stedet for disse copy proklamatoner

 18. Af Lars Petersen

  -

  proklamatoner = proklamationer

 19. Af S. Aaby

  -

  Har det skam fint griner godt og grundigt af det vrøvl du gyder ud Erik Larsen.

 20. Af Henrik Nielsen

  -

  Mange fine ord..

  Men husk nu, at når det kommer til politisk handlekraft, er der kun eet eneste dansk parti, der overhovedet kunne drømme om at indføre New York modellen. Den model der så bevisligt har vist sit værd.

 21. Af sa r Stanislaw. A sar

  -

  HVAD NYTTER ALLE DE DEBATTER????

  Der er kun leg og atter løgn. . . Ingen bortset fra deltagere i debatten kan læge mærke til disse begivenheder, som debbater handler om. . .
  Det er spild af tiden, – politikere ville gåre det som de vil, og det kaldes for dansk demokrati???

  Og imens muhamedaner reproducerer sig som kaniner i buret, og sætter i verden næsten generation af kriminelle terrorister, og avventer kun tidspunktet hvornår de kan leve kup og overtage magten i Danmark.

  Vi kan debattere os ihjel men det hjelper desværre ikke. . .

 22. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Kan kun give Stanislaw ret. Hvis vi danskere ikke starter en demokrati-bevægelse, noget folkeoplysning og nogle nye partier, renset for barbie-dukker, play-boys og radikale galninge mv., er Danmark et ruineret og ødelagt land om få år.

  Og hver dag kommer nye ofre til, mennesker der rammes af de konsekvenser som afsporet, konfiskatorisk, asocial, hensynsløs og anti-dansk politik medfører.

 23. Af Brian Sørensen

  -

  Måske skulle Hr. Støvring gennemlæse bloggens kommentarer og overveje hvad for et segment han tiltrækker.

  Vidste for øvrigt ikke at Berlingske ønskede at ligne Uriaposten(det ønsker I da ikke vel?)… Ja Støvrings tekster er meget berømte på det særdeles mærkelige website. fy for pyfor.

 24. Af sa r Stanislaw. A sar

  -

  TAK PREBEN F1 JENSEN. . .
  Jeg er fuldstændig enig med Dig. . .

 25. Af Erik Larsen

  -

  Også enig – der er behov for enten et nyt parti – eller en forhøjelse af bundgrænsen for at komme ind i folketinget på – eller rettere til 10%!

 26. Af Erling Hansen

  -

  @ Brian Sørensen kl. 13:11

  Hvad er der galt med “Uriasposten”??

  Mener Brian Sørensen at de 60 millioner der er smidt i et sort hul i Ghettoen Vollsmose på div. integrationsprojekter er givet godt ud??

 27. Af Lars Petersen

  -

  @ Stanislaw

  KORREKT, FORDI (D)DR SIDDER PÅ DEN STORE A MIKROFON.

  Dags dato, har den endog “SÆRDLES SNÆVRE KREDS” af
  nærmeste famil. medl., venner og bekendte i Tinget,
  tvangs-omfordelt endnu flere af andres penge til DR.

  1. De IKKE-CV kravs udsatte Tings medlemmer, lever
  af genvalget, (læs: stabil lønindtægt), hvortil et
  stabiliserende genvalgs-setup er 100% altafgørende.

  2. METODEN hvorpå den stabile lønindtægt opnås, går
  igennem misbruget af den altødelæggende omfordeling
  af borgernes egne penge; hvorpå Tings medlemmerne
  “vinder” almisse-modtagerens håbløst pjaltede “X”

  3. Det vil igen sige, at Tings medlemmerne nu skal
  sikre sig, at deres “værktøj for stabil indtægt”,
  ikke blotlægges af pressen, hvorpå man da også har
  skyndt sig at omfordele verdens højeste niveu til
  selvsamme presse, og man sikres imod indblanding.

  4. 70ér olie krise, kartoffel 80ére, flade 90ére,
  nuværende krise.. Tingets medl. fortsætter med at
  pumpe verdens største tvangsbeløb i dette ulækre
  DR foretagende, samt OG ØVRIGE PRESSESTAND..

  DERFOR YDERLIGERE 72 MIO, OVEN I DE 3.600 MIO TIL DR

  At den øvrige pressestand´s respektive ledelser ej
  har gjort sig bevidst, at DR vinder for good, når
  nettet krøller det sidste papir, må de selv rode med

 28. Af Lars Petersen

  -

  @ Erik Larsen.

  Se nu at få banket ind i hjernen, at “systemet” ikke
  ændres en tøddel, førend genvalget = lønsikringen,
  baseres på RÅ kunnen, og ej led overdimensioneret
  misbrug af omfordeling, solgt som velfærd i et væk..

  Hvorfor er det så fandens svært for dig at forstå,
  at vi ikke længere skal stå i en fugtig gymnastiksal
  med en engangs-kuglepind i snor hvert 3,5 år, for
  kun at kunne plante ET udemokratisk pikkelorte “X” ?

  Gå ind på Interflora, og online-sammensæt en buket
  blomster til din kone, og tænk så.. Guud.. nu når
  jeg kan det, hvorfor i hele hule helvede skal jeg
  som borger, så finde mig i kun at måtte lege med
  17 “X” pr. snitlige menneskeliv, nu da IT kan mere.

  Nååe nej, du er jo så fuldtonet selvstændig, at du
  skal have snævre familiære/vennekredse, (som end
  ikke kender til din eksistens), til fortsat at kunne
  udnytte dine & andres penge, for deres egen indtægt.

 29. Af Erik Larsen

  -

  Kære “Lars Petersen” – forstår ikke en tøddel af det du forsøger at “formulere”. Er vi i grunden enige, eller hur? Ønsker du flere ting til folkeafstemning? (det gør jeg f.eks.).

 30. Af Lars Petersen

  -

  @ Erik Larsen.

  JA, vi er enige i basis, og JA, ser ud til du ikke
  forstår budskabet, kontra jeg formulere mig forkert.

  (d 10 okt. 15:35) SAGDE DU:
  ” er behov for enten et nyt parti, eller forhøjelse
  af bundgrænsen for at komme i Folketinget ” (red)

  SE, når du foreslår et nyt parti i Tinget, uden at
  sige mere, demonstrere du dermed, at din tilgang og
  forståelse af den egentlige konstruktionsfejl, er
  tæt på lig NUL, da du (burde) vide det intet løser.

  Samme tror jeg gør sig gældende når du nære ønske om
  flere folkeafstemninger, da du formentlig endnu igen
  tænker traditionelt, og ser således for dig, hvordan
  her skal gøres et stuhr stuhr nummar ud disse, ell ?

  I forventningen om intet svar at modtage,
  spørger jeg derfor alligevel naivt:

  Hvori du ser et nyt parti skulle være i stand til at
  løse X ud fra den real politiske virkelighed, samt
  hvordan disse afstemninger sku udfolde sig, for ej
  at glemme den grundlæggende styringsmodel som disse
  afstemninger skulle virke på ?.

  PS. Jeg LOVER at svare pænt igen, såfremt du skulle
  overraske, og rent faktisk svare “KONKRET” igen 🙂

 31. Af Lars Petersen

  -

  @ Erik Larsen.

  TIMES UP.. EN SIDSTE CHANCE FOR AT BEVISE DIG SELV.

  Du ønsker flere “TING” til (folke)afstemning som du
  udtrykker det. Fint.. hvilke TING, og hvorledes ser
  du disse “TING” KONKRET bliver folkeafstemt ?.

  Mener du at 50,01% skal kunne dupere øvrige 49,99%,
  eller skal nej-sigerne slippe for betalingen, imens
  JA-sigerne får deres, imod (SELV) at måtte betale ?

  NEMT EKSEMPEL – MODERSMÅLS UNDERVISNING:
  A vil godt betale herfor, (via kommunen har bestemt)
  B kan ikke slippe for betalingen hurtigt nok.

  1. Skal her etableres en forkromet folkeafstemning ?
  2. Skal datalogien tages i anvendelse, og hvordan ?.

  3. Skal alt og alle kunne framelde alt, eller har
  du opdaget, at i så fald bryder Staten sammen ?

  Okay.. Nu bliver det ikke nemmere, hvormed du ikke
  kan slippe af sted med at kalde mig dum/uforståelig,
  men derimod nok må erkende at skulle kigge indad..

 32. Af Erik Larsen

  -

  Kære Lars Petersen,
  Hvis jeg skulle besvare alt det du beder om ville det jo tage mig ca. 50 sider og et par dage. Og sorry, det hverken gider jeg eller har jeg tid til!
  Men m.h.t. et evt. nyt parti som du nævner jeg har foreslået og evt. håber på, jamen så kan jeg da sige dig hvilket program jeg ville ønske at det havde og kunne få gennemført:
  Jeg er på mange punkter et meget “socialt menneske”, derfor er følgende punkter særdeles vigtige for mit valg/ønske af et parti:

  Hjælp til de svage, de syge, de handicappede, de ældre i samfundet.
  Dette indebærer derfor at vores sygehusvæsen f.eks. skal der bruges penge på og det skal være i top!
  (ikke nr. 39 i Europa efter Rumænien el. lign.)
  Skatteprocenten og adskillige afgifter skal sænkes kraftigt.
  Politiet skal forstærkes (i styrken) ganske væsentligt.
  Fængsler og straffe ændres til “virkelig fængsling” og virkelig straffe!
  Kriminelle indvandrere skal hjemsendes og hvis det ikke kan lade sig gøre – evt. Grønland el. lign.
  Samarbejde i Europa og særlig i Skandinavien og UD af EU.
  Bedre skolevæsen – færre elever i klasserne o.s.v.
  Væk med DR’s monopol på TV-licens.
  Grænsekontrol indføres.

  Se alle disse ting koster penge – men folk ville blive gladere – hvis de slap for alle indvandrerproblemer, angst for at gå på gaden , mulighed for hurtig sygehusbehandling m.m.
  Penge til alt det nævnte, ville vi såmænd have haft, hvis vi ikke havde brugt milliarder, på milliarder på “kulturberigelse-indførsel” og EU (Grækenland, Spanien m.m.)
  Men da Danmark nu siden 1968 har været “rødt indoktrineret” er der nok ikke meget håb for de svage, de syge, de gamle og danskerne i al almindelighed.

 33. Af sa r Stanislaw. A sar

  -

  Kære debattører! Det er der som ligger i dansk mentalitet, at man skal debattøre sig ihjel og det nytter intet! Med venlig hilsen sar

 34. Af Lars Petersen

  -

  @ Erik Larsen.

  Tak for det sympatiske svar, men det har nu intet at
  gøre med Tings medl. misbrug med omfordelingen for
  eget genvalg, og dermed stabil lønindtægt at gøre..

  Hvad angår dine personlige ønsker; som øget betaling
  til fx sundhedssektoren, må jeg bare sige: At da man
  i 09 nedsatte betalingen med 0,4% af BNP, øgedes pro
  -duktiviteten med 5,6%. (hvilket beviser min pointe)

  Igen.. Det altoverskyggende problem; hvad enten vi
  taler sundhedssektor, udlændinge, off virksomhed,
  antal ansatte, disses løn/pensionsforhold, udbuddet
  af service, dets indhold, pris mv., så er borgernes
  individuelle “RET & BEHOV”, fortsat LÅST til disse
  få Tings medl. overdimensionerede styring & misbrug.

  SENESTE EKSEMPEL PÅ OMFORDELINGS-MISBRUGET:
  For ca. 48 timer siden, sørgede få partier, som igen
  er styret af ganske få personer; at her fortsat skal
  omfordeles 500 mio. kr., til hjemmeværnet, skønt det
  uden problemer kunne fjernes absolut øjeblikkeligt..

  ÅRSAG: Store dele af genvalgs-kundeunderlaget er at
  finde der, hvorpå man stimulere disse med borgernes
  penge, for deraf “IGEN” at kunne lønsikre sig selv.

  Hvor fucking svært kan det snart være at forstå ???.
  Udelændinge, off. overskudsansatte, your name it,
  hele lortet er affødt af dette omfordelingsmisbrug.

  FORLANG DERFOR ET ONLINE STYRET, REELT DEMOKATI TAK.

 35. Af Lars Petersen

  -

  @ Stanislaw..

  OGSÅ TIL DIG.. DU ER SELV EN DEL AF PROBLEMET 🙁

  Du siger disse debatter intet hjælper, hvilket jeg
  er enig med dig i. Men hvorfor stopper du der ???.

  IGEN, IGEN.. Problemerne består grundlæggende i to
  svinske svulster: Nemlig omfordelingsmisbruget for
  eget genvalg, samt den frie verdens ubetinget mest
  elendige presse, hvad angår rep. af “Kunderetten”.

  Den Danske pressestand, er verdens største modtager
  af omfordeling, hvormed den NATURLIGVIS ikke kunne
  drømme om at gå ind under huden på det jeg taler om
  her; nemlig omfordelings-misbrug, samt hvordan vi i
  snart mange år, har været fuldt klar til de digitale
  valg, med dertil flerstrengede borger-parametre 🙁

  HVORFOR.. Fordi borgerne med allerstørste selvfølge,
  STRAKS ville fjerne pressens ENORME bistandsmidler.

  Så kom vi så langt.. Er det nu din opgave at tale om
  at debatten ikke hjælper… ELLER.. er det mon tid
  at få fokus på det digitale-værktøj for ophævelse af
  mange gange nævnte omfordelings-misbrug, til fordel
  for datalogien, hvorpå borgernes individuelle valg,
  helt automatisk skaber en demokratisk rationel stat?

 36. Af S Rasmussen

  -

  @Skrevet af sa r Stanislaw. A sar
  Kære debattører! Det er der som ligger i dansk mentalitet, at man skal debattøre sig ihjel og det nytter intet! Med venlig hilsen sar

  Manden har jo ret. Med partier som De Radikale, dele af Socialdemokratiet, SF og en til dels radikal presse, fx storslemme Politiken så vil problemerne vokse så vi om få år ikke kan kende vores eget land.

  Om jeg er racist – ja det er jeg f…., når det gælder utilpassede muslimer. Alle kriminelle, med eller uden opholdstilladelse, borgerskab skulle have et los i røven, fx ned til EU som er ved at kører alle medlemslandene ned i armod og handlingslammelse. Der er jo ingen befolkninger i vesten der gider nassende muslimer længere. Grækenland viser på uhyggelig måde et land der IKKE KAN MERE… Tyskerne og alle andre vestlige lande har det på samme måd. Lad os da for helvede få noget konsekvens over for krimille muslimer. UD MED LORTET..

  1. DK ud af EU
  2. Fratag opholdstilladelse og borgerskab for kriminelle muslimer.
  3. Ud med kriminelle muslimer.
  4. kør den samme konsekvens/linje som i USA storbyer.
  5. Stødt politi i skyd først spørg bagefter hvis der ikke er respekt straks. – besøg USA og se respekt for politi uniformer. Måske skulle politi finde andre kandidater til etaten.
  6. Hvis brandvæsen etc. overfaldes etc. så skyd det kriminelle rakkerpak.

  Jeg er f… ved at være flov over vores eftergivenhed. UD med lortet.

 37. Af Maja Rydskov

  -

  Tak for sidst, det blev en interessant debat i Tingbjerg Kirke. Jeg undersøgte efterfølgende New York modellen, og fandt dette link til et par fremtidsforskere, der har beskæftiget sig med emnet. Her understreges bl.a. betydningen af at vedligeholde byens fysiske rammer i en god stand. Det var ifølge dem ikke alene den stramme politik, som gjorde udslaget.

  http://www.fremforsk.dk/vis_artikel.asp?AjrDcmntId=108

  Vh Maja

Kommentarer er lukket.