Regeringen ønsker flere integrationsproblemer

Af Kasper Støvring 219

Ok, lad os tage en rundtur i nogle af de seneste par ugers mest omdiskuterede tildragelser:

En nabo til Sandholmlejren klager over kriminelle asylansøgere, men ingen vil lytte til ham, og politiet har ingen ressourcer til at hjælpe.

Mere end hver anden tosprogede dreng i København er funktionel analfabet (og det søger eksperter så at afhjælpe med en ordentlig omgang bullshit).

På Pia Kjærsgaards Facebook-side er der adskillige kommentarer fra muslimer, der bruger de værste gloser mod hende; der er adskillige trusler, herunder mordtrusler, samt rabiat anti-semitisme. Rendyrket hate speech. Men hvornår hører vi fra Niels Erik Hansen, Zenia Stampe og resten af koret?

Gaza-demonstranter kaster sten mod politiet i indre by.

Cafeejere må betale beskyttelsespenge til indvandrerbander på Nørrebro ellers bliver deres cafeer og værtshuse smadret.

Formanden for beboerforeningen Egedalsvænge i Kokkedal går imod det muslimske flertal i bestyrelsen. Hun trues, søger krisehjælp og må nu flygte ud af beboelsen.

Jøder rådes til ikke at fremvise deres symboler i en mangfoldighedsfestival i København; reelt har Københavns Kommune opgivet integrationen.

En ung mand, et af de få forbilleder for drenge med udlændingebaggrund, bliver bestialsk myrdet. Politiet efterlyser nu en gerningsmand, der selv har udlændingebaggrund – hvilket er helt i tråd med, at indvandrerdrenge er dobbelt så kriminelle som etniske danskere. Tallet er meget højere i de ældre grupper, ifølge Danmarks Statistik. Hvis jeg må have lov at citere mig selv:

F.eks. blev næsten hver fjerde af de 20-29-årige mandlige efterkommere fundet skyldige i et eller flere forhold i 2010. For indvandrere og personer med dansk oprindelse var de tilsvarende andele 10 og 8 pct. Hertil er der for det første at sige, at der skal immervæk meget til, før man overhovedet får en dom. For det andet: Rigtig megen kriminalitet især i ghettoområder bliver overhovedet ikke anmeldt. I visse indvandrerbelastede bydele er det op mod hele 90. Der er altså et enormt mørketal. For det tredje: Samtlige ikke-vestlige grupper tæller med. Men f.eks. kinesere har det laveste kriminalitetsniveau blandt udlændinge. Så vi kan kun gisne om, hvad det reelle tal er for de efterkommere, der er mest kriminelle, dvs. dem fra Afrika og Mellemøsten.

Så er det, at man spørger: Hvordan kan det være, at regeringen lemper udlændingepolitikken på alle afgørende punkter? Søren Espersen opregner samtlige tiltag på sin blog på JP. Her blot nogle få punkter:

Pointsystemet er slettet for familiesammenføring

Asylansøgere, herunder afviste asylansøgere, får lov til at bo uden for asylcentrene efter kun et halvt år i Danmark.

Kriminelle udlændinge får nu beskyttelse imod udvisning

Pointsystemet afskaffes for permanent ophold

Statsborgerskab tildeles nu også kriminelle udlændinge

Udlændinge kan nu stemme til kommunal- og regionsrådsvalg efter tre års ophold.

Starthjælpen afskaffes.

Annullering af permanent grænsekontrol.

Svaret kan kun være: Regeringen ønsker flere integrationsproblemer. Og det får den – og vi andre – i en tid, hvor der kommer flere flygtninge og ansøgninger om familiesammenføring.

 

 

219 kommentarer RSS

 1. Af j nielsen

  -

  Der er i hvert fald ingen der kalder “Erik Larsen” for dansker. Eller for den sags skyld den landsskadelige “Preben Jensen”.

  Småborgerlighed og snævertsyn, ophøjet til ideal. Tilsat mere end et enkelt stænk spruttende arrigskab. Og en række mere eller mindre tilfældigt valgte idiosynkrasier.

  “Frihedskæmper” – den er god. Vi er snarere over hos selvtægtsmændene fra Tykke-Olsen. Typerne der tror sig selv retfærdige.

  Så udansk som noget kan være.

 2. Af Axel Eriksen

  -

  @ j nielsen!

  Du har som sædvanlig helt ret. De “udanske” selvtægtsmænd har overtaget landet.

  Typer, der tror sig selvretfærdige!

  I New York havde man forleden “i mands minde” ikke oplevet et døgn noget lignende: Ikke en eneste anmeldt voldsepisode!

  Sådan bliver det vist aldrig i Danmark!!!

 3. Af j nielsen

  -

  De har indtil videre kun overtaget Kasper Støvrings blog. Men lidt har osse ret.

 4. Af lL. Poulsen

  -

  I Australien, Sverige, Danmark og andre vestlige lande forefindes en klar racebaseret kriminalitet, som ignoreres af politiet: mulimske mænd, som voldtager vestlige kvinder af racemæssige/religiøse årsager.
  Vi ved det , fordi voldtægtsmændene åbent forklarer deres motiver.
  Da et stårre antal australske teenagepiger i timevis blev underkastet seksuelle nedværdigelse med en hel serie af gruppevoldtægter i Sydney fra 1998, forklare voldtægtsmændene, at grunden til voldtægten var af etisk-religiøse årsager.
  Ofrene fik at vide, at de var ludere og australske svin.
  Det samme har vi hørt i forbindelse med flere retssager i Danmark, hvor voldtægtsmændene, deres brødre og familier er blevet ved med at forfølge og genere de danske ofre også efter voldtægterne med trusler og tilråb som luder og danske svin .
  DE BINDER OS PÅ MUND OG HÅND
  ISLAMS KVÆLERTAG Racistiske overgreb mod dansker.

 5. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  j nielsen er så endnu en fra femte kolonnen, som ikke evner at debattere med argumenter. Det eneste han eller hun magter er indlæg hvor modstanderne af masseindvandring, skatteflåning, massefyringer, løntrykkeri, kriminalitet og asocial politik osv……. bliver nedgjort med opdigtede personlige beskyldninger.

  Svarende til at man i fodbold sparker til modspillerne i stedet for bolden.

  j nielsen går tilsyneladende ind for invasion og besættelse, statsbankerot og Danmarks ødelæggelse, og er antagelig en lidt evnesvag lobbyist for de radigale, El eller lignende.

 6. Af S. Aaby

  -

  Ja-ja F1 jorden går under,dommedagen er nær.

 7. Af Axel Eriksen

  -

  @ Preben, du gentager dig selv – men trods alt er dine fleste gentagelser efter min mening ikke ukorrekte!

  Men ikke altid rammer du helt rigtigt. Eksempelvis, når du benævner j nielsen: “lidt evnesvag” – er det ikke for meget at gøre ud af hans intellekt??

 8. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Hvis man ønsker at vide mere om hvordan de totalitære kan opføre sig, bør man gå på nettet og læse om POL POT OG DE RØDE KMERER.

  Eller man kan læse om Sovjet-unionen og LENINS OG STALINS MORDERISKE BLODTØRST. Eller om Hitler-Tysklands KZ-LEJRE.

  De totalitære galninge og betonhoveder er en trussel mod enhver civilisation.

 9. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Axel Eriksen…….

  Jo, du har ret, men nu kiggede jeg på hans intellekt gennem et elektron-mikroskop, da en almindelig lup ikke virkede. Og når man har forstørret ti millioner gange, begynder hans intellekt at ligne “lidt”, der var ihvertfald en lille prik at se.

  Hvad gentagelser angår, kender jeg ingen som aldrig gentager sig selv. Men måske er jeg miljø-skadet?

  Men iøvrigt kommer der vel hele tiden nye læsere til, og jeg søger da også at variere budskaberne og kommentarerne, som iøvrigt har passeret over 100 forskellige emner.

  Og da nye oplysninger vælter ind, er der da også nyheder. F.eks. er vi nogle stykker som er ved at se på hvorfor visse hospitaler har indført nye metoder og procedurer som mindsker patienters helbredelsesmuligheder og overlevelseschancer, plus at man er begyndt at chikanere pårørende på det groveste, i diverse tilfælde. Ihvertfald efter en række vidneudsagn og indberetninger og andre oplysninger som jeg og et par hjælpere har modtaget i den senere tid.

  Der foregår altså nu noget på hospitalsområdet der er temmelig skummelt og uhyggeligt, og som bør opklares nærmere.

  Vores samfund er ved at komme længere ud på overdrevet, end det er rart at tænke på.

 10. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, ja – kun en forstørrelse på 10.000.000 for at få øje på noget!

  Jeg ville have troet, at forstørrelsen skulle have været 1.000.000.000 for at have fået øje på “lidt”!

 11. Af S. Aaby

  -

  Danske meninger hvem har patent på det.
  Måske der er nogle der kan give opskriften på den rigtige danske mening.

 12. Af Kim olsen

  -

  S. Aaby,

  Ingen har patent på “danske meninger”. Danske meninger er hvad danskerne mener og som det fremgår af denne blog, er der vist ikke nogen rød tråd – andet end at vi heldigvis har lov til at mene hvad vi vil…..

  Jeg tror nok, at venstrefløjen fører med et mulehår når det kommer til at påstå, at man besidder de rigtige danske meninger… Hvor ofte hører man ikke vendingen “meget udansk” når argumenterne slipper op? Selv på parlamentsniveau har denne uskik vundet indpas.

 13. Af lL. Poulsen

  -

  I Australien, Sverige, Danmark og andre vestlige lande forefindes en klar racebaseret kriminalitet, som ignoreres af politiet: muslimske mænd, som voldtager vestlige kvinder af racemæssige/religiøse årsager.
  Vi ved det , fordi voldtægtsmændene åbent forklarer deres motiver.
  Da et stårre antal australske teenagepiger i timevis blev underkastet seksuelle nedværdigelse med en hel serie af gruppevoldtægter i Sydney fra 1998, forklare voldtægtsmændene, at grunden til voldtægten var af etisk-religiøse årsager.
  Ofrene fik at vide, at de var ludere og australske svin.
  Det samme har vi hørt i forbindelse med flere retssager i Danmark, hvor voldtægtsmændene, deres brødre og familier er blevet ved med at forfølge og genere de danske ofre også efter voldtægterne med trusler og tilråb som luder og danske svin .
  DE BINDER OS PÅ MUND OG HÅND
  ISLAMS KVÆLERTAG Racistiske overgreb mod dansker.

 14. Af Carsten Nielsen

  -

  Muslimerne advarer os jo….

  …mod at lade kvinderne faa magt..!

  Der er ikke noget ivejen med kvinders styren naar blot, disse er vidende om deres niveau af oestrogen og testosteron.
  Alle regeringens maend har en overvaegt af oestrogen!

  !

 15. Af Carsten Nielsen

  -

  Til alle der ikke oensker at erkende sandheden af ovenstaaende:

  I oensker altsaa den lange vej rundt om den varme groed saaledes, at groeden naar at blive kold inden I skal spise?

 16. Af Axel Eriksen

  -

  @ S. Aaby!

  Den rigtige “danske mening” har f.eks. j nielsen! Alle, der ikke mener det samme som ham/hende – hva` skjuler sig i øvrigt bag angivelsen “j” – er “udanske”! Så enkelt er det vist set fra en bestemt vinkel!

  Tror egentlig det er samme vinkel som din – hvad står forresten “S” for: Sofie, Sørine, Stanislaw eller Sokrates?? Nej, det sidste ville nok være årets største vittighed!!

 17. Af Jesper Høegh

  -

  Hvem andre end Kasper Støvring – prøver at belyse hvad INDvNDRINGEN har/får af konsekvenser for danskerne/Danmark
  INGEN.
  ____________

  Ergo fortsætter det – som i de sidste 40 år – her er ca. 150 personet der kommenterer – løsning 0.

  Vi kan intet stille op – så længe de Røde sidder med MAGTEN og ikke generer sig for at være magtmisbrugere.

  Vi er handlingslammet – ved alle instanser –
  som hr. Jensen påpeger – se på Hospitalerne – en
  Sundhedsminister – der mest af tiden har beskæftiget sig
  Barsel og Formandsposter.

  Bered jeres Børn på hvad de er oppe imod.

 18. Af Kasper Støvring

  -

  Axel Eriksen:

  Jeg har fjernet et af dine indlæg. Undgå groft sprog mod andre debattører, tak.

 19. Af søren Rasmussen

  -

  ‘…Fordi man ikke kan få en læreplads hvis man hedder Hassan i stedet for Hansen. Sådan har det været siden 1970?erne.
  Skrevet af @j nielsen….’

  Nej lille ven det er noget med at tage sig sammen. Det er noget med faglighed. det er noget med stolthed. det er noget med at yde før nyde. det er noget med at lave et stykke seriøst arbejde. det er noget med at kunne begå sig på en arbejdsplads. det er noget med at tage hensyn, fagene imellem som murer, vvs, tømre, elektriker, maler, lytte til en bygherer…. alt sammen noget du lille jubel idiot aldrig vil evne at forstå.

  Jeg kan se på dine indlæg at du ikke ved ret meget og ret meget…..

  muslimer er gode til at starte små kiosker og spisesteder op. de kører så med underskud i en rum tid og så lukker de ned når skattevæsnet kommer, med stor gæld til leverandører, fyrer deres muslimske ansatte/brødre som nu har fået dansk statsborerskab idet de har haft fast arbejde i afmålt tid. De kan nu søge kontanthjælp og de rigtig dygtige kan få dagpenge. Den har de regnet ud.

  Så kommer der en ny muslim som kører forfra..

  Og på hjemmefronten føder de muslimske kvinder som kun muslimer er i stand til. Så bliver de enlige forsørger for så kan de få…. mange mange penge i form at boligsikring, forhøjet…. m.m.m.

  Men på en byggeplads hvor man SKAL agerer håndværker ja der falder den nassende proletar af muslimer oftest igennem. De kunne jo fx lærer at tage en maleruddannelse dine små islamister. Men det gider de ikke, det kan ikke svarer sig…

  Sikke en masse tid jeg kan bruge på en lille ignorant som ikke forstaa så meget.

  NB. Dette var et stykke historie fra dagens danske samfund. – og dem der bestemmer kan ikke se komiken.

 20. Af j nielsen

  -

  Tak for interessen.

  Jeg kan bare konstatere, at hele slænget der rask væk beskylder gud og hvermand for landsforræderi, udanskhed og idioti ikke er i stand til selv at stå for mosten.

  Selv om de, hver og en, ikke er et hak bedre selv.

  Jeg har, som det sikkert er forbigået de pågældendes opmærksomhed, overtaget deres egen sprogbrug. Ikke så let i starten, man får hele tiden lyst til at vaske munden med brun sæbe, men det går over kan jeg oplyse. Øvelse gør mester.

  Det bryder man sig sjovt nok ikke om. Hverken udanskeren (FØJ!) “Erik Larsen”, den landsskadelige fascist “Preben 5.K Jensen” eller nulhjernen “Axel Eriksen”.

  Se, det gik jo fint. Gåseøjnene har jeg lånt af Erik. Tak du gamle. Får dem tilbage ved lejlighed.

  Disse personer har simpelthen en alt for lav tolerancetærskel for anderledes menende, til at høre hjemme i et demokrati. Og jeg skriver “menende” og ikke “tænkende” for at vi allesammen kan være med.

  Så er jeg (både denne gang, og som regel) mere på linje med K. Olsen:

  “Ingen har patent på “danske meninger”… Hvor ofte hører man ikke vendingen “meget udansk” når argumenterne slipper op?”

  Samt dette udsagn, husker ikke kilden:

  “Enhver er dansk, der føler sig som dansk.”

  Olsen fortsætter:

  “Jeg tror nok, at venstrefløjen fører med et mulehår når det kommer til at påstå, at man besidder de rigtige danske meninger..”

  Her mener jeg han tager fejl. Sætningen ovenfor passer på den småborgerlige del af højrefløjen. Det er herfra beskyldninger om udanskhed og landsforræderi til stadighed kommer. Trusselsretorik, beregnet på at antyde at man vil komme efter folk. Det er den slags der er årsag til at en vis anonymitet er påkrævet. Derfor er den slags beskyldninger et snigangreb på demokratiet.

  Stryg ordet “danske”, så passer det til gengæld på store dele af venstrefløjen samt det Radikale Venstre. Der sidder en bedrevidende Fætter Højrøv oppe i hodet på en ikke ringe del af politikere fra disse segmenter.

  Jeg har ikke stor sympati for nogen af delene. Hverken den arrige glammen eller overlegenheden. Men trods alt en vis forståelse for begge, for jeg kan godt sætte mig ind i hvad der ligger bag.

 21. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  FÅR DANMARK DØDSSTØDET INDEN ÅR 2015…..?

  Kan regeringen nå at ødelægge Danmark i de tre år den har tilbage?

  Ja, det kan den! Lyder det usandsynligt? Jamen hør så her:

  Nedbrydningen af Danmark og vi danskeres livsgrundlag og fremtid er jo allerede vidt fremskreden. I løbet af de sidste 25 år er Danmark jo røget langt ned ad brættet, og er blevet til lidt af en bananstat, hvor alting sejler, hvor intet fungerer, og hvor den indre opløsning er i fuld gang. Lidt firkantet sagt.

  Så nu mangler der ikke særlig meget regeringsarbejde før Titanic-Danmark kan kæntre eller gå til bunds.

  De kolde kendsgerninger er bl.a. følgende: Vores demokrati er reduceret med 70-80%. Vores velfærdsstat rasler nedefter og knager i fugerne. På hospitalerne er opstået “afrikanske” tilstande eller det der er værre. Skatterne stiger, massefyringerne fortsætter, løntrykkere og kriminelle vælter ind i landet i titusindvis……..antallet af indbrud, røverier, overfald, firmakrak, tvangsauktioner, bankskandaler, skilsmisser, rodløse børn og arbejdsløse/ hjemløse stiger og stiger.

  Og der er nu OP MOD EN MILLION KULTURFREMMEDE I LANDET. Og på tre år kan regeringen godt nå at lukke YDERLIGERE EN MILLION BERIGERE….. ELLER FLERE….. ind i det yndige lille land. De kommer jo af sig selv, og grænserne er pivåbne.

  Om tre år kan der nemt være mindst TO MILLIONER berigere til evig forsørgelse plus servicering mv.

  En regulær invasion og ny besættelse er i gang, iværksat af især de radigale.

  Det kan betyde DØDSSTØDET for Danmark.

  For udgifterne til indvandring osv. er allerede løbet løbsk, og nu vil vores skørte-regimente have endnu mere indvandring. Plus at man vil sende endnu flere MILLIARDER afsted til diverse udlande.

  Det betyder at vores nationale økonomi, som allerede lider under uduelighed, fråseri, recession og gældsætning, kan ende i statsbankerot eller noget der ligner græske tilstande.

  Og det betyder at Danmark vil kunne komme under fremmedherredømme inden der er gået ti år. Vi har allerede en udlænding (Sareen) som kirkeminister, og snesevis af ikke-danskere rundt om i “systemet”. Dertil kommer EU-fjernstyringen. Oveni kommer at en del politikere har solgt deres sjæl og meninger til Bruxelles-organisationen og dens grænseløse ideologi.

  Vi er allerede 2. og 3. klasses borgere i vores eget land. Nyankomne asylanter har mere “ret” til penge, arbejde, bolig, børn og social velfærd end danskerne. Går det regeringens vej, bliver vi snart til 4. og 5. klasses borgere. I vores eget land!!

  Dræbersneglenes parti er en dødspatrulje, og hele regeringen er en kvælerslange eller møllesten om halsen på omtrent hver eneste dansker.

  Er det løgn at Danmark er begyndt at hælde ud over afgrunden?

 22. Af Jesper Høegh

  -

  Der er en nogen der blev sendt hjem fra noget de kalder treparts forhandlinger – var der andre end Børsten og
  Don-Cory – men de har noget de kalder

  DEN DANSKE MODEL – det er udansk –

 23. Af Jesper Høegh

  -

  Jensen

  Jamen det løser sig selv – den dag vi ikke mere KAN/VIL

  fylde Skrinet op – til blandt andet det utæmmede kreative
  cirkus og Kontanthjælpen!

 24. Af j nielsen

  -

  “lille ven”

  Nu tror jeg sgu den lille jubelidiot til Søren Rasmussen lægger an på mig. Nul putte. Jeg kan se på dit indlæg at du ikke er så skrap til dansk. Det er også et svært sprog. Så – ikke før du har lært at der kun er én finitiv.

  Når man usystematisk bliver holdt ude af den almindelige håndværksbranche, og det var det skete for ½-1 generation af perkere – som det hed dengang da vi heller ikke kunne lide dem, fordi de kom og tog vores jobs – må man klare sig på anden vis. Ved selv at starte noget op.

  Og det hedder usystematisk, fordi det ikke var nogen koordineret afvisning. Men hvem gad have en lærling rendende, som ikke forstod vitser og ikke drak bajere? Når man nu kunne få en hvid.

  Efter en halv snes år med afvisning og eksklusion opdager man at det ikke nytter at tage en håndværksmæssig uddannelse. I gang med plan B, Mustafas Kiosk, som ikke er nogens ide om et drømmejob. Men der er grænser for hvor længe man vil stå med hatten i hånden og være til grin.

  Og det er så problemet set fra den anden side. Man er temmelig ærekær.

  Det var lige præcis sådan det startede.

  Det er ikke anderledes, end da en anden befolkningsgruppe engang i tidernes morgen blev forment adgangen til at eje jord, fandt også de en anden branche.

  “Og på hjemmefronten føder de muslimske kvinder som kun muslimer er i stand til.”

  Og så selvfølgelig lige nasseren over dem alle: Glistrup. ’s kone.

 25. Af j nielsen

  -

  Indsæt selv et “der” på det rigtigt sted.

 26. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Jesper Høegh…….

  Du har ret, det løser sig med tiden.

  Men det kan løse sig på to måder: Den 1. måde er den efter omstændighederne kloge og gode måde. Hvor både liv og velfærd og alle mulige menneskelige og kulturelle værdier kan bevares og være i behold bagefter.

  Den 2. måde er den på alle måder kortsynede og dårlige måde, hvor vi bare lader alting dalre videre, indtil det det hele stensikkert ender i en
  aldeles rædselsfuld storkatastrofe.

  Den første måde kræver at danskerne tager udfordringerne op, danner nye partier, starter noget folkeoplysning som modvægt mod DR og pollertiken, igangsætter en demokrati-bevægelse.

  Måske det er til grin at skrive om det? Hvormange læser med her? Hvormange forstår hvad der står på spil for det danske folk? (nemlig alt, virkelig ALT)
  Og har nogen vilje til at investere noget tid, energi og valuta i sagen?

  Det handler om Danmarks, danskernes og civilisationens overlevelse, men borgerne er optaget og interesseret i 1000 andre ting, så det ender jo nok med løsning nr. 2. Hvor flere millioner danskere i en trinvis procés bliver presset ned i samfundets kolde, mørke, fugtige og svampebefængte kælderetager.

 27. Af Søren Rasmussen

  -

  J. Nielsen du er vist en lille dum dreng. Du vil ikke accepterer fakta.

  Er du konvertit? Du har aldrig været på en dansk byggeplads? Korrekt.

  Ok det er synd for dine islam venner at de ikke kan tage maleruddannelse og blive selvstændige malere. Du ved godt hvordan man kommer på teknisk skole etc. Eller hva?

  I sandheden du dumpap over alle. Jeg spilder min tid på et barn af sind.

  Over and out. Jeg gider dig ikke mere.

 28. Af Jesper Høegh

  -

  Jensen

  du har ret – men hvem órker – som du – at investere tid og
  kræfter i det vi alle – der kan se og høre – er en katastrofe uden sidestykke.
  Vi har ikke overskud i dagligdagen – til at gå imod
  enevældet.
  Det er anormalt med de personager der styrer dette land –
  helt helt ude af proportioner – det har aldrig aldrig været værre.
  Demokrati – hvor vi har Færinger og Grønlændere – for at udgøre 91 mandater – hvad bestemmer vi deoppe inderigs!

  Nej det må dalre – så må vi se at fylde eget skrin op –
  lade egoismen sejre.

 29. Af j nielsen

  -

  Næh, lille dumme Søren, jeg kan vist godt røbe at jeg heller ikke anser dig for at være den hurtigste knallert på kajen. Det kræver også at man kan nå pedalerne.

  Prøv fx en anden gang at huske hvilken blog du skriver på. Malerhjerne?

 30. Af Kåre Hvid Lind

  -

  Man kan altid stemme og på den måde få ændret tingenes tilstand.

  Derudover kan man altid debattere emnet på blogs som denne.

  Husk på at det var meget få stemme der gjorde HTS til statsminister.

  Så udlændingepolitikken kan ændres relativt nemt.

  Jeg mener med andre ord ikke der er grund til at være pessimistisk når man snakker om at få ændret udlændingepolitikken til at være mere restriktiv.

 31. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Ja, det var meget få stemmer der gjorde Helle til statsminister og Vestager til overstatsminister.

  Hvis danskerne havde været lidt vaksere, havde de støttet vores forslag om en demokrati-bevægelse og noget folkeoplysning, fremsat for snart tre år siden.
  Men 1200 besøg på vores hjemmeside gav INTET resultat.
  Alle var bare nysgerrige eller ubeslutsomme, og ingen gav så meget som en bøjet femøre for at støtte bestræbelserne på at få Danmark reddet ud af ny-kommunisternes og de radikales klør, så masseindvandrings-invasionen kunne blive stoppet, så masser af statsåger, nye afgifter og bøder havde været overflødige, så indstrømningen af løndumperne fra øst og syd kunne blive begrænset, så en lang række massefyringer kunne have været undgået, så der kunne være lagt hindringer i vejen for den hastigt voksende kriminalitet, så massakrerne på velfærden og infrastrukturen kunne have været undgået, osv.

  En stor oplysningskampagne kunne sikkert have flyttet mindst 1% af vælgerne, og det havde været nok til at vi havde undgået at Vestager, Jelved, Helle, Annette, Johanne, Sofie, Pernille og Zenia osv. havde fået magten til at ruinere landet.

  Ingen gad lytte, og sådan er det måske stadigvæk, og nu gider vi måske snart heller ikke blive ved med at skrive om Danmarks situation, for meget tyder på at det er spildt arbejde.

  Dem der er flittigst til at svare, er tosserne og dem fra 5. kolonnen……. godhedsindustriens og de radigales agenter mv.

  Danskerne flest synes at være så tilfredse med udviklingen, at de ikke gider løfte en lillefinger eller investere een krone i at redde landet.

  Derfor vil undergangskursen nok også fortsætte, for samtlige partier er enten ligeglade, eller for slappe i deres holdninger til at kursen ændres.

  Så mon ikke vi er endnu flere der vælger at forlade den synkende skude? Når der nu stort set ingen vilje er til at forhindre samfundets kollaps.

  Elendigheden i sydeuropa vil snart brede sig til nordeuropa og skandinavien, bare vent og se.

 32. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kasper Støvring 02./12 kl 20.15!

  Tak for at du holder justits på din blog!

  Så vidt jeg kan se, er ingen af mine indlæg slettede – kontrollèr venligst afsenderadresse og tidspunkt for det slettede indlæg, Tak!

 33. Af Finn O. Hvidberg-Hansen

  -

  Det er faktisk noget af en pine, at læse Kasper Støvrings klumme, en pine, fordi hvad han skriver, jo er altfor sandt. Det blir endnu sværere efter regeringsskifte at få rettet op på udlændingepolitiken herhjemme end det var, da V-K-DR tog fat på at rette op i 2001 og de flg. år. Denne regering ødelægger samhørigheden i Danmark – så galt står det til. Man græmmes !

 34. Af Allan Hansen

  -

  Var det ikke Lars Hedegaard, der sagde: “muslimerne kunne da aldrig finde på, at voldtage deres børn,,(?).

  Men så se lige her:

  Pedophilia & Islam: Allowed by Allah; Practised & Patronized by Prophet Muhammad

  by Ayesha Ahmed

  12 Apr, 2008

  Having sex with underage children is popular in sharia countries. Find out why?

  An old man with an underage bride in Afghanistan

  ALLAH APPROVES OF IT
  65.4 “If you divorce your (child) wife before she reaches menstruation age her idda is three months”.

  According to this aya a muslim man can marry (and have sex with) even a one day old infant girl.

  ISLAMIC AUTHORITIES PROMOTE IT
  There is no argument on this point among Islamic authorities whether shia or sunni. They all agree that a muslim man can have sex with baby girl.
  This is what Imam Khomeini, the top shia authority says:

  “A muslim man can have sexual pleasure with a little girl as young as a baby. But he should not penetrate her vaginally, however he can sodomize her”. (Tehriro vasyleh, fourth edition, Qom, Iran, 1990)
  Here is what the the top sunni authority says (video on a Saudi website) about having sex with a one day old baby girl. (Go to “site video” and click on sex with a one day old girl)

  PROPHET LOVED LITTLE GIRLS
  Prophet had special feelings for cute little baby girls.
  Ibn Ishaq: Suhayli, 2.79: In the riwaya of Yunus Ibn Ishaq recorded that the apostle saw Ummu’l-Fadl hen she was baby crawling before him and said, ‘If she grows up and I am still alive I will marry her.’ ( p. 311)
  Muhammad saw Um Habiba the daughter of Abbas while she was fatim (age of nursing) and he said, “If she grows up while I am still alive, I will marry her.” (Musnad Ahmad, Number 25636)

  Baby Aisha sitting on the lap of Prophet

  BABY AISHA

  Our prophet fell in love with Baby Aisha when she was shown by Allah to him in his dreams when she still an infant.
  Bukhari , Volume 7, Book 62, Number 15:
  Narrated ‘Aisha:
  Allah’s Apostle said (to me), “You have been shown to me twice in (my) dreams. A man was carrying you in a silken cloth(as an infant) and said to me, ‘This is your wife.’ I uncovered it; and behold, it was you. I said to myself, ‘If this dream is from Allah, He will cause it to come true.'”

  COURTSHIP WITH AISHA

  Whenever Prophet visited Abu Bakr house he made Aisha sit in his lap and played with her.

  PROPOSAL FOR MARRIAGE
  When Ayesha reached the age of 6 Prophet decided to ask for her hand.

  Abu Bakr: Rasulullah you must be joking. She is hardly six years old. And you are in your fiftees.
  Prophet: She is old enough for me.
  Abu Bakr: Didn’t you marry off your own daughters when they were much older.?.
  Prophet: That was before aya 65.4 was revealed. Now a muslim can marry even a day old infant girl.
  Abu: “But Rasulullah you called me your brother , how can you marry your foster niece”.
  Prophet:” But you are not my real brother you are only a “ brother in Islam”.”*
  Muslim Book 62, Number 18:

  Narrated ‘Ursa:
  The Prophet asked Abu Bakr for ‘Aisha’s hand in marriage. Abu Bakr said “But I am your brother.” The Prophet said, “You are my brother in Allah’s religion and His Book, but she (Aisha) is lawful for me to marry.”

  Editor MA Khan’s book (Feb 2009). Learn
  more here | Paperback: $ 24.95 | Kindle ed:
  $ 7.96 | E.Book: $ 6:00
  Abu: “But Rasulullah, last week you turned down Hamza’s daughter (who was ugly and in her teens) . You said you cannot marry your foster niece**.
  Bukharihari Volume 7, Book 62, Number 37:

  Narrated Ibn ‘Abbas:
  It was said to the Prophet, “Won’t you marry the daughter of Hamza?” He said, “She is my foster niece (brother’s daughter). ”
  Prophet: “Allah had shown her to me in my dreams, that was Allah’s indication for me to marry her, I am helpless in this matter”.

  ABU BAKR THROWS IN A MONKEY WRENCH
  Abu was concerned about the welfare of her tiny tot sleeping with a horny and hefty old man who was given the libido of 30 men by Allah..
  Abu: “I will let you marry her only on one condition, you will have to abstain from having sexual intercourse with the little one before she turns 9”.
  Prophet was disappointed but he had no choice.
  Prophet: “O.K. but I will not abstain from using other halal methods of pleasuring.”

  AISHA MADE A BEAUTIFUL BRIDE

  PROPHETIC PLEASURING
  Thighing
  Sahih Dawood Book 1, Number 0270:

  Narrated Aisha, Ummul Mu’minin:
  One night prophet entered upon me and said: Uncover your thighs. I, therefore, uncovered both of my thighs. Then he put his cheek and chest on my thighs.
  Fondling

  Bukhari,Volume 1, Book 6, Number 299:

  ‘Aisha said: “Whenever Allah’s Apostle wanted to fondle me, he used to order me to put on an Izar and start fondling..
  Daydreaming

  Bukhari, Volume 7, Book 71, Number 660:

  Narrated Aisha:
  “Allah’s Apostle used to think that he had sexual intercourse while he actually had not”
  The Bottom-line

  Bukhari, Book 002, Number 0572:

  Aisha said “ Whenever I found dried semen on the garments of the Messenger of Allah (may peace be upon him), I scraped it off with my nails.

  AISHA TURNS NINE
  Allah was very happy for the prophet when finally Aisha turned nine.. He sent Gibraeel to congratulate him and to witness the consummation. Prophet introduced Allah’s envoy to Aisha .
  Bukhari, Volume 5, Book 57, Number 112:

  Allah’s Apostle said (to me), ‘O Aish (‘Aisha)! This is Gabriel greeting you.’ I said, ‘Peace and Allah’s Mercy and Blessings be on him, you see what I don’t see’ ” She was addressing Allah ’s Apostle. (only prophets can see angels)

  MENTION OF HOLY CONSUMMATION IN HADITHS
  Sunan Abu Dawood Vol3 Bk36 N0 4917:
  Then they brought me to the Apostle of Allah (may peace be upon him) and he had sexual intercourse with me . I was nine years old.
  Sunan Nasai Bk of Marriage, No 3256:
  A’ishah said: The Apostle of Allah peace be upon him married me when I was six and had sexual intercourse with me when I was nine and I was playing with dolls.

  ALLAH BLESSED THEM WITH INSPIRATIONS
  Although Prophet slept with hundreds of slave girls captured women and concubines in addition to his large number of wedded wives, Allah only sent quranic revelations to prophet when he slept with Aisha.
  Aisha said “Inspiration came to him when he and I were in a single blanket”. (Tabari Vl7, page: 7)
  Bukhari Vol. 5 Bk57 N 119:
  Prophet said, By Allah, the Divine Inspiration never came to me while I was under the blanket of any woman except Aisha.”

  Modern reality of Islamic pedophilia:

  A PEDOPHILE CONVERTS TO ISLAM
  When a pedophile found out that sex with children is halal and Sunna he converted to islam and changed his name to Mohammed. Here is the news from England.

 35. Af Erik Larsen

  -

  “j.-mohammed-nielsen” for det er vel hvad du i virkeligheden hedder (eller noget i den retning) –
  Du har ikke kommet med EEN ENESTE KOMMENTAR til de særdeles væsentlige ting som Kasper Støvring anfører i sin artikel!
  Hvorfor? – ja, for du KAN jo ikke argumentere imod disse ting – du kan INTET!!!
  At vi alle ved at du ikke er enig i at Danmark pga indvandring m.m. er på hurtig vej mod afgrunden – ja, DET forstår du heller ikke og kommenterer heller ikke.
  Hvorfor mon? – Selvfølgelig fordi DU er FOR at Danmark ikke skal være Danmark længere. Så lad dog for f….. være med at forsøge at skjule det! Og stop med at kalde os danskere der har været på arbejdsmarkedet i 40-50 år og betalt vor skat hvert år for de syge ting du slynger i hovedet på OS – der sandsynligvis betaler for den hjælp, som du helt, helt givet må få.

 36. Af El MN

  -

  Der må være en stor del, der kan gøre bedre gavn i Mellemøsten end her – få bedre og mere relevant afløb for deres aggressioner, end her; men bare er stukket af fra problemerne dér og så uhindret gi’r los her.

  Det er da skønne spildte kræfter.

 37. Af Jens Hansen

  -

  Som Churchill skrev om Islam, allerede dengang, det er blevet værre med årene, eller måske fordi vi har fået det på tættere hold, takket være de Radikale og den røde Teenager regering.:

  “How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded sensualize deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property – either as a child, a wife, or a concubine – must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men. Individual Moslems may show splendid qualities. Thousands become the brave and loyal soldiers of the Queen; all know how to die; but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science – the science against which it had vainly struggled – the civilization of modern Europe might fall, as fell the civilizations of ancient” Rome.

 38. Af Claus Hansen

  -

  Støvring skriver:

  “Formanden for beboerforeningen Egedalsvænge i Kokkedal går imod det muslimske flertal i bestyrelsen. Hun trues, søger krisehjælp og må nu flygte ud af beboelsen.”

  Havde det nu været en muslimsk repræsentant for bestyrelsen,!! der var blevet fordrevet fra Egedalsvænge, ja, så havde der været fakkeloptog med deltagelse af den socialdemokratiske borgmester, integrationsministeren, Bedsteforældre For Asyl og hele GODHEDSINDUSTRIEN med de Radikale i spidsen.

  Disse godhedsapostle havde så “beriget” med de sædvanlige floskler:

  MANGFOLDIGHED, TOLERANCE og RACISME.

  Nu er det “kun” en etnisk Dansker der bliver fordrevet fra sin bolig gennem 20 år og hvad sker der så? Ikke en skid, hun bliver fordrevet i stilhed – det er DET der er skræmmende!!!

  TAK til Støvring for et fremragende indlæg!!

 39. Af Allan Hansen

  -

  @ Jens Hansen:

  Pave Benedict: ”Den muslimske erobring i 1600-tallet var for hinduerne en ren kamp om liv eller død. Hele byer blev brændt ned, og befolkninger maskrerede, med hundredtusindvis af dræbte ved hver kampagne, og et tilsvarende antal deporterede som slaver. Hver ny invaderende lavede bogstaveligt talt sit eget bjerg af hindukranier. Som bidrag til undersøgelsen af kvantiteten af islamiske kriminelle handlinger mod menneskeheden, kan vi nævne, at Indien´s befolkning svandt ind med 80 millioner mellem år 1000 og år 1525”

  Dr. R. Brahamchari (fysiker): ”Den mest lystne mand der har brugt religion for sin egen personlige vindings skyld, er profeten Muhammed. Islam er en kult, med sin fuldstændigt irrationelle tro på Allah, skabt af Muhammed der var en løgner, tyv, morder og voldtægtsmand, til sit sidste åndedrag”

  Dr. Khushwant Singh (professor): ”Islamiske samfund kvæles af lænker omkring ånden og hjernen. Islamisk teologi er drevet af masochisme, dominans, intolerance, underkastelse og vold mod alle der er uenige i lovprincipperne i Islam”

  Dr. B. R. Ambedkar (fader til den indiske konstitution): ”Allah er en brutal tyran, en barbarisk morder og voldelig despot. Islamisk Umma er den største bande kriminelle på jorden, og Allah er deres leder og vejleder af denne kriminelle bande, og prøver at etablere sig selv som verdens gud, med hjælp fra mujahidinere gennem terror og blodsudgydelse”

  Ludvig Holberg (1668-1754) anså Muhammed for at være en bedrager, muslimerne som moralsk underlegen og beskrev islam som sværdets religion. Den danske teolog C. H. Scharling (1836-1920). Han var fra 1870-1916 professor i etik og religionsfilosofi ved Københavns Universitet.

 40. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Hvis man skal tro de radigale, er mandatsvig, magtmisbrug, plyndring, forræderi, ødelæggelse af et land og efterfølgende fordrivelse eller udryddelse af den oprindelige befolkning……… det samme som humanisme og næstekærlighed uden grænser.

  Folkemord = godhed. Eller er der noget jeg har misforstået?

 41. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Eller er det landsforræderi, velfærdssammenbrud, hospitalsrædsler og kæmpekriminalitet plus folkemord der er lig med godhed??

 42. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kasper Støvring – eller hedder det Tøvring!

  Jeg mangler et svar!

 43. Af Niels B. Larsen

  -

  @ Claus Hansen, 3. december 2012 kl. 20:20

  Ja, man kunne ønske sig, at danskerne rejste sig, fordrev muhammedanerne og erobrede deres land tilbage.

  Samt smed de snakkende klasser på porten.

 44. Af Kasper Støvring

  -

  Axel Eriksen. Jeg kan ikke finde din kommentar i det store spamfilter, men hvis du ikke selv savner et af dine indlæg, er det vel helt fint.

 45. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kasper Støvring!

  Tak, jeg ville bare godt have vidst, hvem der havde skrevet i mit navn!

 46. Af Steen K Thomsen

  -

  Hvor er det trist at være dansk.
  Havde Glistrup nu bare brugt indersiden af knolden i stedet for sin frygt, havde vi stået langt stærkere i dag.
  I 30 år har alle med en eller anden form for ikke-vestlig bagrund skulle høre på alt det forvrøvlede angstsnak om krumsabler, overtagelser og “dem og os”.
  Havde vi dog blot haft modet til at omfavne de spændende forskelligheder og mindet om, at vores væsentligste kvalitet og værdi var medbestemmelsen og demokratiet – for alle – også for kvinder – så havde vi lært fra os.
  I stedet har vi skældt ud, peget fingre og marginaliseret i 30 år.
  Hvis jeg var vokset op med en snigende anklage over mit hoved hver dag, 24 timer i døgnet, alle steder hvor jeg kom, uanset hvad jeg sagde og mente, så var også jeg, der elsker demokrati, forståelse, dialog og medbestemmelse, ja så var også jeg endt som intolerant.
  I stedet har vi en nation der nu bliver splittet. To grupper, der holder resten som gidsler.
  Den ene føler sig misforstået og marginaliseret – den anden er frygtsom og uforsonende – sammen terroriserer de os andre i vores demokrati.
  Hvor er det dog trist at være dansk

 47. Af Jens Bay

  -

  Jens Hansen citerer Churchill, og Allan Hansen citerer Pave Benedict, Dr. R. Brahamchari (fysiker), Dr. Khushwant Singh (professor), Dr. B. R. Ambedkar (fader til den indiske konstitution) og vores egen Ludvig Holberg.

  Også Schopenhauer (1788-1860)(tysk filosof) har været på banen: “Consider the Koran, for example; this wretched book was suficient to start a world-religion, to satisfy the metaphysical need of countless millions for twelve hundred years, to become the basis of their morality and of a remarkable contempt for death, and also to inspire them to bloody wars and the most extensive conquests. in this book we find the saddest and poorest form of theism. Much may be lost in translation, but I have not been able to discover in it one single idea of value.”

  Og især tak til Allan Hansen for henvisningen til: Ibn Ishaq: Suhayli, 2.79: Jeg har søgt den længe, og den beviser hinsidiges enhver tvivl, at Mohammed var pædofil, og at ægteskabet med Aisha ikke blev indgået af alliance-hensyn eller lignende, som ofte påståes.

  Allan Hansen. Jeg savner dog ét citat, jeg har (for meget lang tid siden) læst at Aisha legede med sine dukker, umiddelbart før hun blev kaldt til ægtesengen som ni-årig, hvor ægteskabet blev fuldbyrdet. Dette skriftsted viser lidt om hendes modenhed.

  Og Allan Hansen: det er ikke fair overfor de venstre-centrum intelektuelle at demonstrere viden på den overlegne måde.
  Teorien er jo at Islamofobi skyldes uvidenhed og fordomme.
  Nøjagtig som Islamofili skyldes uvidenhed og fordomme.

 48. Af Allan Hansen

  -

  Jens Bay.

  Jeg har på fornemmelsen, at jeg kender
  dig fra gamle dage, er du fra Birkerød?

  Svar: Kåre Bluitgen har skrevet en
  lille børnebog om Muhammeds liv
  i 2006. God fornøjelse.

  Mvh. Allan Hansen.

 49. Af Allan Hansen

  -

  Determinisme vil sige, at “alt har en årsag,,.
  For en hvilken som helst hændelse findes der en forudgående hændelse og en
  almen lov, så kravene (1)-(3) i definitionen er opfyldt.
  Eftersom vi ikke altid er i stand til at angive en årsag og
  en lov er der tale om et metodologisk postulat snarere
  videnskabelig påstand.

  Med én undtagelse går vi ud fra, at virkeligheden er
  sådan indrettet, at vi princippet altid vil kunne finde
  en årsag til enhver hændelse, hvis vi søger længe nok.
  Undtagelsen gælder kvantamekanikken, der synes at være
  styret af “objektiv tilfældighed,,.
  Hvor tilfældighed i de allerfleste sammenhæng blot dækker over manglende
  viden, og derfor har en helt subjektiv karakter, mener flertallet af fysiker i dag, at
  der i kantemekanikken hersker en form for tilfældighed, der aldrig vil kunne elimineres
  ved at skaffe sig mere viden.
  Denne tilfældighed, der er fænomenerne iboende, indbærer dog ikke, at det er helt ubestemt, hvilken
  hændelser, der vil finde sted; det er muligt i kantemekanikken at angive “sandsynligheder,,
  for hvert af de mulige udfald af en situation. Ved hjælp af “de store tals lov,, kan man ofte
  med stor sikkerhed regne sig frem til, hvad resultatet vil blive, hvis man betragter mange
  situationer på samme tid.

  Mvh. Allan Hansen

 50. Af Axel Eriksen

  -

  @ Allan Hansen!

  Hvad har du egentligt gang i? Det er de færreste på denne blog, der aner noget om “store tals lov”!

  Hvis der bare var nogen, der vidste noget om statistik – sandsynlighedsregning på dansk – var det måske en “øjenåbner”!

Kommentarer er lukket.