I fornuftens rige

Af Kasper Støvring 77

Det er klart for enhver, at vi moderne mennesker lever i den bedste af alle verdener. Verden var vanvittig i fortiden, men nu kan solen ikke finde andet at skinne på end fornuftige mennesker, der har smidt de gamle fordomme på møddingen, overvundet overtroen, åbnet sig for verden og omfavnet humanismen. Fornuftens årtusind er indledt, hvor vi alle bader os i oplysningens sol.

Men alligevel… Det er altid godt at oplyse oplysningen, og det gør vi med en rundtur i tre aktuelle sager.

Første belysning:

Enhedslisten har for nylig afholdt årsmøde, hvor de fremmødte har tænkt, så det knagede: Skal vi bevare de revolutionære og utopiske paroler og bekende os til den voldelige revolution, hvor kapitalister og andre reaktionære skal myrdes? Nej, det skal vi vist ikke. I stedet skal den socialistiske omvæltning foregå gennem ”repræsentative forsamlinger”.

Hvad gør fornuftige mennesker? Flokkes satirikere for at latterliggøre et parti, der i ramme alvor diskuterer nødvendigheden af en voldelig revolution? Vender befolkningen partiet ryggen, så det ikke bliver repræsenteret i landets højeste forsamling? Afslører aviserne partiets demokratiske forsikringer som det rene fup, det vitterligt er?

Njaarh, ikke helt, en enkelt, som Ralf Pittelkow gør (Pittelkow må ganske vist også formodes at have særlig indsigt i de revolutionæres retorik og sindelag). Men aviserne køber ellers bedrageriet i stor stil. Enkelte satirikere har da også meldt sig, men Enhedslistens dronning fejres og hyldes stadig. Og i fornuftens rige er Enhedslisten nu næsten et lige så stort parti som Socialdemokratiet, ja, en tredjedel af landets lærere vil angiveligt stemme på partiet, og det er som bekendt især lærerne, der opdrager vores unger til at blive oplyste borgere.

Anden belysning:

Islamkritikeren Lars Hedegaard bliver forsøgt myrdet foran sin dør af det, man må formode er en radikal islamist (eller måske en jaloux rival til den 70-årige Hedegaard?). Hedegaard har ikke gjort andet end at bruge sin ytringsfrihed til at påpege problemerne med den aggressive, radikale islamisme, hvilket naturligvis gør repræsentanter for fredens religion meget aggressive.

Hvad gør fornuftige mennesker? Fylder de aviserne med støtteerklæringer? Bruger de løs af ytringsfriheden for at vise, at de ikke lader sig kue? Drager godmodige borgere i fakkeloptog i protest mod mordere og voldsmænd?

Njaarh, i enkelte suspekte kredse hører man ganske vist nogle røster. Men de er fåtallige, de ser måske lidt mærkelige ud, og de kan måske ikke helt formulere sig på anstændig vis. De får derfor stort set hele den etablerede offentlighed af journalister, meningsdannere, politikere og akademikere imod sig.

I fornuftens rige gør man alt for at jorde ”den nationalkonservative” Lars Hedegaard og dem, der kan associeres bare det mindste med ham. I Politiken ærgrer man sig over, at han ikke blev myrdet, han er jo selv ude om det, og selv på borgerlige aviser leder man med lys og lygte efter alt, der kan sværte ham til. En tv-journalist med stor selvfølelse udskriges som en højtbegavet mand, der med veltilrettelagt research er i stand til at kue en traumatiseret Hedegaard. At al den fornemme research har vist sig ikke at holde stik, er kun en biting når mennesker i fornuftens rige skal bekræfte hinanden i moralsk overlegenhed.

Tredje belysning:

Konstant søger og får mennesker fra især den arabiske verden – mennesker der hader Danmark og vestlig frihedskultur og som ifølge efterretningstjenesten udgør en trussel mod statens sikkerhed – den fornemste gave, vi kan give dem: statsborgerskab.

Hvad gør fornuftige mennesker? Afviser de potentielle terrorister med klare og kontante udmeldinger? Undersøger deres baggrund og eventuelle sympatisører, der allerede har fået statsborgerskab? Afviser den besynderlige FN-konvention, der forpligter Danmark til at give statsløse rettigheder i form af statsborgerskab?

Njaarh, Dansk Folkeparti stritter imod, andre lader retorisk deres utilfredshed skinne igennem – men undlader at handle derefter. I fornuftens rige bøjer flertallet af de folkevalgte nakken, med regeringen i front der blankt afviser at undlade at give potentielle terrorister statsborgerskab. Der er i forvejen mange problemer med utilpassede udlændinge, og nu vender jihadister i hobetal ”hjem” fra Syrien – endnu mere forråede, radikaliserede og terrortrænede end før.

I fornuftens rige er vi vidt fremskreden i oplysning og moral. Det er klart for enhver, ikke? Vi kan bare høre fornuftens Dronning, De Radikales Zenia Stampe: ”Konventionen er up to date og tidsvarende, og vi vil gerne give statsborgerskab til en potentiel terrorist.”

 

77 kommentarer RSS

 1. Af søren sørensen

  -

  Det er en fejltagelse af have indlagt os på især Muslimsk indvandring. Men med DF i spidsen under VKO lo året kom dobbelt så mange lønpresser jo ind end under Nyrups samme lo år. Billige hænder er billige hænder for borgerlige. Den nuværende borgerlige regering kører bare videre på samme…….De er betalt af industrien hele bundtet, som vist ved at halvdelen af de før u-fyrlige fagforeningsmedlemmer derude på arbejdspladsen er blevet fyret de sidste år da de borgerlige i alt stilhed har fået lov til at frasortere repræsentationen tidlig–Ihvertfald den kritiske del! Ja, forestil dig frihedavisen B med en artikel derom? Utopi ikke?

  Lars Hedegaard; Der er jo stadig ikke beviser for at han ikke har iscenesat det hele. Og når men ved at han er jøde og hører hans meninger i internationale tv-udsendelser på ekstrem højredrejet tosse medier angående muslimer er det logisk at tro at der kunne være en sammenhæng af interesser…fornuft må også tages til efterretning..Dog vis han er uskyldig skal de skyldiges fanges og straffes…

  Da alle indvandrer er fra øst eller muslimske lande, er det måske på sidste udkald med at få de kvote systemer ind som er på plads i USA,Australien mv, så hele verden bliver repræsenteret og ikke kun Rumænere og Muslimer? Passende forbyd religion i Danmark og indvandring af troende…Det ville hjælpe meget og løse meget…Hedegaard må jo få lov at blive da han er Dansk statsborger, men….og præsterne i DF mv..detsvære..

  Tror nu ikke ligefrem at det kan kaldes fornuft at kalde Poltiken en rød arbejderavis mv, De radikale er mere øko elitære end V og DF med en lige forkærlighed for billig arbejdskraft uanset hvor den kommer fra camoufleret som humanistisk indvandrer politik….Men sådanne BT retorik er vel nødvendig i aktionær krige? I kunne sagten gå sammen da i skriver det samme lønmodtager vrøvl begge for aktionærene…Så kan i diskuttere vigtigheden af en hvid eller rød forside? og måske opnå et kompromis og blande dem sammen!

 2. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Hvis man overvejer at snesevis af lande nok vil have atombomber om få år, at totalitære bevægelser har vind i sejlene, at ondskabens tjenere, løgnens lakajer og dødens drabanter har nærmest frit spil i mange lande, at adskellige demokratier er ved at undergrave sig selv, at vores egne politikeres flertal synes at have mistet alt med moral, fornuft og jordforbindelse, osv., begynder det at ligne begyndelsen til menneskehedens selvmord.

 3. Af Jørgen Christensen

  -

  Kasper Støvring. En virkelig god artikel, der til fulde viser degenerationen af danskerne efter starten af det såkaldte ’velfærdssamfund’.
  Vi har desværre et folketing, der er ude af kontakt med omverdenen, bestående for en meget stor del af folk, der aldrig har haft et ærligt stykke arbejde; men stadig tror, man kan leve af at klippe og barbere hinanden.
  Sluserne er åbnet for uuddannede kriminelle muslimer, der belaster samfundet i meget stor grad. Det er meget tragisk og uacceptabelt, når udlændinge, der er dømt for adskillige alvorlige forbrydelser, får lov til at blive i landet for straks derefter at begå hjemmerøverier, hvor ofrene udsættes for grov og rå vold med brug af våben, som tak får de ydermere dansk statsborgerskab.
  I sådanne sager må hensynet til at forhindre og straffe kriminalitet og beskytte de eksisterende og potentielle ofre veje tungere end hensynet til familie eller privatliv. Det må derfor være udlændingen selv og ikke det danske samfund, der skal bære konsekvenserne af disse handlinger.
  Hver dag har næsten sin skræmmende historie om regeringen og dens politik. Lad os tage et tilfældigt udpluk, når det gælder centrale områder, som optager befolkningen meget.
  Udlændingepolitikken eksempelvis:
  Her er der virkelig kommet gang i tilstrømningen af fremmede. Regeringens lempelser er hurtigt rygtedes ude i den store verden, og Danmark er nu et af de helt varme navne på menneskesmuglernes hitliste.
  Hyklerisk trafikpolitik maskeret som ansvarlighed:
  Trafikpolitisk lyder den smukke overskrift, at man vil spare menneskeliv. Og da sandheden på bjerget er, at fart dræber, så er løsningen naturligvis, at der nu sendes 100 yderligere fotovogne ud i det ganske land. Målet er – nu taler man pludselig ikke om menneskeliv mere – at få 80 mio. ekstra ind i bøder.
  Bilisterne skal nemlig fanges i fælder på strækninger, hvor de kører efter forholdene, og det vil ofte sige lidt mere end de tilladte 80 km/t på lange og lige vejstrækninger uden megen trafik.
  Det er hyklerisk rød trafikpolitik af værste karat, for øvrigt som deres øvrige tiltag.

 4. Af P Christensen

  -

  Uanset hvor på det politiske spektrum man lader blikket falde, er der mere eller mindre revolutionære elementer, helt afhængig af emnet.

  Hvornår mon de såkaldt pæne partier lader ønsket om Europas Forenede Stater uden folkeligt samtykke falde ?

 5. Af Kim Olsen

  -

  Hvor er det uendeligt sørgeligt at være vidne til den venstreorienterede pøbels optræden i Aarhus og København.

  De befinder sig bestemt ikke i fornuftens rige, disse empatiske rummelige sidste dages hellige, som ønsker at belære os andre om anstændig opførsel.

 6. Af Jens Hansen

  -

  Det er virkelig tragisk at se, hvordan pøblen optrådte her 1. maj. Det var ganske sikkert alle de sociale pampere, der var ude, de arbejdede har ikke tid til det nonsens, og kender nok til en bedre opførsel – Hvis det er et gennemsnit af venstrefløjen, så siger jeg – GUD bevare Danmark.

 7. Af Jørn Jeppesen

  -

  Ufornuftens rige!
  Det var da dybt tragisk at se, hvordan venstrefløjen opfører sig i det demokratiske Danmark. Næsten det værste, ifølge med lærerne, der skal undervise vore børn. Endnu en grund til at vælge privatskoler, for det ros, ønsker jeg ikke, skal have indflydelse på mine børn.
  Jeg må erkende, jeg overvejer meget – tillige med andre – at forlade skuden, der er sikkert ingen fremtid i Danmark for mine børn, her er velsnart Sharia lovgivning, og er det denne pøbel, der skal styre landet – så nej tak.

 8. Af Arvid Holm

  -

  Kun når man kan forudse konsekvenserne af sine valg, kan man vælge med fornuften.
  Hvis man er lavt kvalificeret, skal problematikken derfor være meget enkel.
  Når problematikken udvides og kompliceres tilstrækkelig, bliver også de højt kvalificerede hægtet af.

  Med etableringen af EU-staten, globalisering, kønsrolle-udligning, menneskerettigheder og det multikulturelle projekt har politikerne iværksat en hel serie af samfundsomvæltende projekter, der sammen med accept af politisk spin har bevirker, at politik er blevet helt uoverskueligt og uforudsigeligt.
  Langtidsprognoser for samfundet er blevet lige så usikre som langtidsprognoser for vejret, hvor de mange indbyrdes afhængige variable faktorer udgør et kaossystem, som ingen mennesker eller teknik kan magte.

  Fornuften er dermed valgt fra som redskab til at kvalitets-sortere vore valgmuligheder.
  Uden fornuft kan man ikke skelne mellem skidt og kanel.
  Den politiske scene er overladt til blind tro, gode hensigter, gætterier og luftkasteller.

  I Bibelens beretning om Babelstårnet, magtede menneskeheden ikke opgaven, fordi Gud lod dem tale med mange sprog, så de ikke kunne kommunikere.
  Nu demonstrerer vore politikere, at samme effekt kan nås ved på én gang at påtage sig bygningen af mange Babelstårne, der udgør fundamenter for hinanden.

 9. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  1. Det kan være en langt større trussel i længden med de (mange?) indvandrer, der ikke lader sig integrere – fordi de bare vil have rettigheder og udd og derefter penge og ellers er ligeglade med landet som helhed. Bekvemmelighed.

  Zenia Stampe er vitterligt uden for rækkevidde.

  Selv har jeg spekuleret på, om der ikke gives for hurtigt statsborgerskab. For 30 år siden var det 8 år, som vist blev nedsat til 5 år siden, men meget er ændret, og jeg tror, at man skal se til, om folk vil have mulighed for at vende tilbage – før der oerhovedes gives noget sådant.

  Jeg har i en slægt en forfar, der i beg af 1800-tallet var indvandret fra Kongeriget Preussen, som det engang hed. Han blev dansk gift og fik 2 sønner – og først efter ca. 30 år søgte han borgerskab, som det hed dengang, og godtgjorde yderligere i denne anledning, at han og familien var protestanter. Han var indvandret som skomager, en stedfar siden til én i en af mine slægter.

  Der var større ærbødighed dengang overfor sådant – det toges ikke som nogen form for selvfølge. Interssant var det at se sådanne papirer på Rigsarkivet.

  2. Hedegaard-sagen er mystisk fordi der går for langt id, hvor vi ikke får mere at vide fra PET.

  Journalisten, Støvring omtaler, ville kun høre, hvad han selv mente, så han aontog flere gange på ingen måde Hedegaard svar og indsigelser, når han forsøgte at vride andet ud end der både blev sagt og ment. Det skrev jeg som kommentar på dennes kronik-forsvar/forklaring nylig, idet jeg hørte interview’et én gang til. 3die gang.

  Enhedslisten er jo vitterligt eneste medfølende i lærersagen – men jeg er spændt på at se en opposition til Lars Løkke før næste valg, om det vil være muligt at vælge mellen en Løkke l og 2 eller hvordan de vil forklare sig hvis de går tilbage, SF og S, til deres gamle paroler.

 10. Af Mads Timo

  -

  Kasper Støvring, jeg må antage at de folk du tager parti for, så er indehavere af sandheden? At det er lige netop DF og Lars Hedegaard, der er med til at løse de problemer, som jeres interesse fællesskab syntes vi står overfor?

  Troede du var liberal og ikke ignorant, men det syntes desværre ikke at være tilfældet. Du tager patent på, hvad der er rigtigt og forkert, uden at vise os mellemregningerne.
  For det syntes nu engang at være op til det enkelte individ at bestemme, hvor de vil sætte deres kryds. Det syntes nu engang også at være en af grundstenene i vores demokrati at der er en kritisk presse.
  Derudover kan du til hver en tid, komme med postulater om at det vælter ind med statsborgere der har været nede og kæmpe i Syrien, men hvor er beviserne for dette?

  Jeg er rystet over en blog skribent, der har så fin en uddannelse som dig, kan skriver sådan en omgang bull.

 11. Af Birgit Hviid Lajer Hviid Lajer

  -

  Rettelse:

  Foran sidste afsnit: ‘Enhedslisten — skal der stå: 3. Lidt anden rækkefølge end Støvrings – jeg var lidt mere optaget af de 2 første afsnit. 🙂

 12. Af Erik Larsen

  -

  fin artikel Kasper!
  Glem “søren sørensen” , “mads tumor” de er som alle ved ekstremer på autonomfløjen.
  Og at Enhedslisten har de procenter idag som de har er jo ufatteligt grotesk. Dumme dânen, der flygter fra Gucci-Helle (forståeligt) – men at gå til DDR-kommunistisk – ja værre parti – er jo ufatteligt.
  Men, men, men, dem fra 18-25 år DE FORSTÅR JO INTET VEDRØRENDE POLITIK! De vil KUN protestere mod det “bestående” – men de ved ikke, de forstår ikke at HVIS “smukke Johanne” og ultra-kommunist F.Aaen fik magt – SÅ VAR DK – færdig, færdig.
  Heldigvis vil de aldrig, aldrig få andre tilhængere end “sure socialdemokrater”, unge uerfarne og indvandrere. Ingen velbegavede almindelige demokratiske danskere.

 13. Af Niels Poulsen

  -

  Et fjerde jysk “njaarh” burde rette sig mod, at verdenshistoriens største idiot, Karl Marx, ifølge en nullitet ved navn Hans-Jørgen Svans tilsyneladende igen er blevet et idol hos en ADHD-ramt og hash-skadet dansk ungdom.

  http://politiken.dk/kultur/ECE1958050/karl-marx-er-tilbage/

  Jeg bliver aldrig liberal. For jeg vil ikke give frihed til den samfundsnedbrydende Loke, om han så er socialist, islamist eller kulturblind liberalist. Jeg ved snart ikke, hvad der er værst. Thor og Kristus skal herske i Danas have. Jeg gentager: Thor og Kristus skal herske i Danas have, ikke undermenneskelige ideologier som socialisme, islamisme og kulturblind liberalisme. Det eneste håb for fremtiden er de kulturkonservative vildmænd, som står vagt om de kristne danske kerneværdier.

 14. Af Bjørn Sørensen

  -

  Der er en ting vi må gøre os klart og det er at socialister og kommunister har ikke ophørt med at tænke. De har ikke ignoreret fejlene ved 1917 revolutionen og nationaliseringerne. Det er kun Enhedslisten som er låst fast i revolutionromantik.
  Marxisterne og socialisterne tror stadig på det utopiske samfund men har derimod ændret taktik. De har omrokeret og nytænkt hvor slaget skal stå for at nå deres gamle mål, det utopiske samfund.
  Slagmålet handler nu om sex, ægteskab, moral, komedie, rock & roll, ophævelse af personligt ansvar, og spredning af lighedsmageri og multi-kulti dogmer i vores skoler og specielt antikristen raseri og angreb på den den nationale suverænitet.
  Denne marxistiske kulturelite udøver deres magt i de offentlige og halvoffentlige organisationer som de kontrolerer det være sig skoler, universiteter, Lovgivningen, Danmarks Radio osv.

  At det ikke er gået op for de borgerlige at den røde kulturelite har landet i sin hule hånd og gør hvad der passer dem og deres utopiske drømme.

 15. Af Knud Madsen

  -

  Herlig/forfærdelig kronik til megen eftertænksomhed, specielt på en dag som i dag, hvor vi har set bærmen på den ekstreme venstrefløj for fuld udblæsning med den mest pøbelagtige optræden ved rødgardisternes 1. maj festivitas.
  Jeg er alt andet end socialist, men alligevel er jeg faktisk nærmest sørgmodig over, at pøbelen på venstrefløjen er så mangfoldig og stærk, at selv den små Johanne også er chokeret.

  Der er åbenbart uenighed blandt de Elendige om anvendelsen af vold, jf. ovennævnte beretning om Johannes opsang til halvaberne i Fælledparken. Uden tvivl lurer der meget stærke kræfter lige under overfladen hos de Elendige, der så åbenbart hylder ekstremer, herunder voldelig revolution m.m.
  Joh, Kasper Støvring, vi er da nogle få, som ivrigt agerer imod dette pøbelvæsen i skrift og tale, men det er under vanskelige forhold, idet mange medier ynder at lukke munden/adgangen, hvis man ytrer sig meget kritisk. I dag så vi så naturen på venstrefløjen for fuld udblæsning, hvem det så end er. Jeg vil virkelig ikke håbe, at det var skolelærere, selv om mange godt kunne ligne sådanne typer.

  Vi er dog nogle, som viser vores støtte til Lars Hedegaard. Jeg meldte mig samme dag som attentatet ind i Trykkefrihedsselskabet, som alle andre anstændige mennesker burde gøre, men min opdragelse tilsiger mig, ikke at anbringe anklager som ikke kan bevises. Jeg har da selvfølgelig mine mistanker om, hvem der kunne stå bag angrebet, men den gruppe må man jo helst ikke nævne i kritisk sammenhæng. Og jo, jeg bruger løs af min ytringsfrihed og får de snudeslag, som sådanne ytringer medfører, når man altså ikke befinder sig på venstrefløjen og blandt de politisk korrekte idioter. Rødgardister kan som bekendt tillade sig stort set ALT og svine modstandere til på det allerværste, men vi anstændige mennesker må ikke udtrykke vor harme uden at blive kaldt nazister og racister og få trusler m.m. Det er jo fantastisk at se, hvorledes rabiate venstreekstremister kan spy deres ondskab ud, bla. her på B.dk uden at blive udelukket, men hvis jeg kommer med antydningsvist noget tilsvarende på de røde medier ryger jeg lige lukt i censuren og udelukkes fra disse medier samt også af visse kronikørere her på B.dk.

  Kasper, du er da også god til at finde de mest modbydelige men vigtigste emner frem. Jeg har været på nærmeste helt dårlig med kvalme og opgivenhed ved at være vidne til, at vi åbenbart er nærmest tvungne til at give terroristtyper statsborgerskab. Det er så modbydeligt og nedværdigende, at man kunne skrige i afmagt over dette sindssyge idioti. Hvor er vort samfund dog styret vanvittigt tåbeligt.
  At oven i købet borgerlig politikere deltager i festligheder, når en flok hoverende muhamedanere får tiltvunget sig statsborgerskab, er på det groveste at føje spot til skade.
  Det er jo vores egen undergang vi arbejder på.
  Det er ikke til at holde ud at skrive om. Jeg er simpelthen så glad for at være så gammel som tilfældet er, så jeg vil forhåbentlig være kreperet, inden magtovertagelsen med sharia og alt andet djævelskab.
  Og totalt modløs kan jeg blive, når så mange ordentlige mennesker blot trækker på skuldrene og mener, at det går nok i deres tid. Ja, men hvad pokker så med Jeres børns og børnebørns fremtid??
  Hvordan vil I have det, den dag I skal trække sække over hovederne på Jeres hustruer og døtre?
  Det minder rigtig meget om slapheden op til besættelsen.

 16. Af Erik Larsen

  -

  Kære Knud Madsen, – hvor har du dog ret – hvor HAR du dog ret i det du skriver.
  Og Ja, det minder utroligt om slapheden før besættelsen!
  Men der er desværre politikere der er værre end “værnemagere” ja, endda endnu værre, men hvis jeg skriver hvad det er de vil slettes indlægget nok. Danmark er SLUT og personen Glistrup (som jeg egentlig ikke var vild med) får ret! Sharia, muhamedanere tager over!

 17. Af søren sørensen

  -

  Broder Sørensen@

  Nu er det jo således at liste ø bare er der hvor socialdemokratiet burde værre. Alt det vrøvl om arbejdslejre, kommunistisk rusland mv., kan du droppe alt om..Vi er i 2013, I Danmark og et af verdens rigeste lande men hvor de rigeste stadig har alt,alt,alt for meget….Top 1% af Danskerne ejer 34% af alle værdier, nr.3 i ulighed er Danmark der….Top 10% ikke mindre end 65%…også nr. 3(kun schweits og USA overgår os i ulighed der..)… De borgerlige har de sidste par år fyret 5o % af alle fagforenings repræsentanter derude, under en “rød” regering…Glædelig l. maj…

  Johannes opsang til halvaberne i Fælledparken eller halvaben knud madsen der tror at han er landsholdspiller@

  Kan men virkelig meldes ind i trykker friheds-
  selskabet? Ja så er det jo en politisk organisation og min skepsis mod ham lars hedegaard der bor nær KBH. ZOO(undskyld det vidste du jo godt!), er hermed blevet skærpet..

  ” rabiate venstreekstremister kan spy deres ondskab ud”…

  Gud herrebevares!…Men selvfølgelig vi kender alt til aktieejeres mål om valg kun for ejerne og ligeledes stemmeberettigelse mv…og især borgerlige mediers tendens til at udelukke den kritiske røst da den jo er ejet er medierne..Lad os dog være ærlige,B er alligevel bedre end Politiken,BT og JP på det område hvor det er helt håbløst..Nævn at Radikale er elitære borgerlige engang i Politiken og du kan lige så godt lukke og slukke..

  Der er grund til at være bekymret for den Muslimske,Rumænske mv. indvandring..Løn presning og en ligeglad med det Danske samfund..Men DF opsamler jo dem med for mange “stemmere” der ikke kan regne,se helheden og forstå. Det var århundredes smartest “move” at lave et borgerlig parti der stjæler lønmodtagernes sjæl og overlader det til et fad for ejerne…

  Kim olsen…Åbenbart er terroristen med pistolen under kontrol…Ifølge PET er H2o ikke så farligt som først antaget og de mener at folk godt kan bevæge sig ud i morgen efter kl. 6…

 18. Af Niels Poulsen

  -

  @søren sørensen

  “Ifølge PET er H2o ikke så farligt som først antaget …”

  Jeg er enig med dig i, at vand ikke farligt. Hvis det havde været det, var jeg for længst død pga. alle de “byger, som går og kommer” i vores dejlige fædreland og pga. alt det vand, du hælder ud af ørerne på Berlingske blogs.

  🙂

 19. Af Kim Olsen

  -

  Sørensen,

  Tossen med vandpistolen var vel næppe terrorist. Han manglede bare den helt basale demokratiforståelse.

  Scenerne i Fælledparken og Tangkrogen viser, at dele af venstrefløjen har problemer med at agere i et demokrati.

  Du har helt åbenlyst ikke modtaget danskundervisning i nævneværdig grad, og har ikke haft forældre, som har kunne støtte dig til at erhverve færdigheder, holdninger og demokratiforståelse.

  På den baggrund forstår jeg godt, at du føler dig marginaliseret og alene.

  Jeg har medlidenhed med dig Sørensen, men det ændrer ikke ved det faktum, at du er en sølle klovn drevet af tvangstanker og paranoia overfor “de borgerlige”.

  Få dog et liv og et arbejde i stedet for at sidde og nasse på fællesskabet uden at yde noget selv – det giver selvrespekt!

 20. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Ja, KS har jo ret i at der er mangel på sund fornuft, både blandt politikerne og vælgerne.

  Den mangel kan ende i rets- og velfærdsstatens sammenbrud.

  Men mon ikke flere og flere danskere begynder at forstå, at det er sund fornuft at modarbejde de udemokratiske, de radikale og de totalitære kræfter, hvis man vil undgå kaos, krig og bankerot, hvis man vil overleve, og hvis der skal være en civiliseret fremtid til børnene.

  Nogen har netop brugt 70 millioner på at redde en fodboldklub.

  Kan det mon tænkes at nogen vil bruge 7 millioner på at redde hele Danmark?

 21. Af søren sørensen

  -

  KO;
  Ethvert fornuftigt menneske der har læst engang imellem og det er ikke nødvendig at kunne stave alligevel-så du er hjemme..har forstået at borgerlige sagtens kan beskrives som én stamme af egoistiske sol slikere(med massiv brug af diverse skøn vedligeholdelse produkter) hvis frihed generelt går ud på at håne det andet køn(der er jo en stor overvægt af borgerlige mænd!), kæmpe for deres tegnebogs udvidelse(på bekostning af sine medmennesker) og ikke delagtiggørelse i fællesskabets hele. Det er fuldstændig ligegyldig hvilken af de borgerlige du stemmer på, du får et parti alligevel…Åh, det herlige multi 10 parti system med alligevel kun 2 meninger…Begge ens for resten…indtil folket går rigtig rødt…

 22. Af Kim Olsen

  -

  Egoistiske “sol slikere”…

  Det er da bare et spørgsmål om at få sig nogle sunde fritidsinteresser som sejlsport eller golf i stedet for at hænge på bodegaerne og i ungdomshusene 🙂

 23. Af Jørgen F.

  -

  Fra riget i midten.

  Masser af kontrol – men ikke for de lokale og europæere. Politiet bliver brugt til at passe på de tilpassede -ikke til at genere dem. Det giver en glæde og tryghed ved at byvandre, som jeg ikke rigtig mindes hvornår jeg sidst har haft i en europæisk storby.

  Hvor lommetyvene og knivstikkerne er ? I don’t Care . Hvordan situationen er i fangehullerne ? I don’t Care. Kan jeg undvære facebook? Ja.

  Hvis det kinesiske politi læser med. Så – Tak!

 24. Af Niels B. Larsen

  -

  Jeg elsker Støvrings ironiske humor, som eksempelvis: “Det er klart for enhver, at vi moderne mennesker lever i den bedste af alle verdener. Verden var vanvittig i fortiden, men nu kan solen ikke finde andet at skinne på end fornuftige mennesker, der har smidt de gamle fordomme på møddingen, overvundet overtroen, åbnet sig for verden og omfavnet humanismen. Fornuftens årtusind er indledt, hvor vi alle bader os i oplysningens sol.”

  Så sender man et par tanker til fordummede islamister og tilsvarende fordummede enhedsrossere, hvorefter ironien i “fornuftens årtusind er indledt, hvor vi alle bader os i oplysningens sol” virkelig kommer til sin ret.

  Det er naturligvis rart at vide, at man har gode chancer for at overleve rossets revolution – bare man ikke kommer i vejen for de fremstormende røde faneholdere… hvis man da kan stole på de revolutionæres ord. Det har været en ret risikabel affære i fortiden…

  Man kan også frygte for, om skolereformen selv efter succesfuld gennemførelse vil virke efter hensigten. Personligt ville jeg nok gribe til mere drastiske midler og begynde at sortere i lærerstaben, hvis kvalifikationer man alvorligt må tvivle på, når så mange af dem er enhedsros-tilbedere.

  Må vi udbede os en lempelig form for sindelagskontrol! Tak! Man må dog kunne forvente at mennesker, som dagligt skal påvirke ens poder, i det mindste har en rimeligt demokratisk tilgang til tilværelsen.

  I Lars Hedegaard-sagen har islamleflerne jo tydeligt vist deres foragt overfor fornuften, ligesom stampisten jo tydeliggør, at Det radikale Venstre inkluderer medlemmer med hang til landsforrædderi. Kan hun ikke – som halvtysker – deporteres til Tyskland med den begrundelse at hun udgør en sikkerhedsrisiko?

 25. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Vi lever desværre ikke længere i fornuftens rige, men snarere i en gigantisk galeanstalt.

  At det er kommet så vidt, skyldes nok først og fremmest den radikale undergravning af al moral og alle værdier, og den med stor effektivitet gennemførte feminisering af det politiske liv og hele samfundet. Ja, selv en stor del af mændene er jo blevet til feminiserede bløde mænd og tøffelhelte.

  Feministerne er blevet en pestilens for samfundet og en alvorlig trussel mod økonomien, velfærden, demokratiet, freden og civilisationen. Ja, spørgsmålet er om Europa og Danmark overhovedet kan overleve den svækkelse af fornuften og sammenholdet osv., som feminismen har ført med sig.

  Fordi de har slæbt uendelige mængder af føleri, kvindefavorisering, fanatisme, usaglighed, nykommunisme og pladderhumanisme ind i både politik, lovgivning og forvaltning.

  Oveni er feministerne familiefjendske, mandsfjendske og børnefjendske, deres eget land og folk har de ikke noget tilovers for. Og fra morgen til aften og året rundt kræver de positiv særbehandling af sig selv.

  De ligger på maven for alt der er udenlandsk og internationalt, men de foragter det nationale og mener at kun udlændinge skal nyde godt af menneskerettighederne.

  Og de radio- og tv-stationer hvor feministerne dominerer, manipuleres lytterne og seerne uophørligt med rødradikale kæpheste og multi-kulti agitation osv.

  Mænd der ikke har indset………… at feministerne og flertallet af de politiserende kvinder er deres families og deres egne modstandere/ fjender, fordi de er radikaliserede og ekstremistiske utopister og fanatikere der har den totalitære Big-Mother-Stat eller DDR-Stat som mål…………. er nok ret naive, eller uvidende om feminismens mål og midler.

  Kortsynet, egoistisk, forrykt, hyklerisk, formynderisk, asocial, undergravende og menneskefjendsk politik findes i store mængder i al radikal og feministisk politik. Alle tænkende og ordentlige mænd og kvinder bør betragte den slags politik som en trussel mod dem selv og deres kære.

 26. Af søren sørensen

  -

  olsen…
  Har du fået posten delt ud hertil morgen? Nå ja undskyld du har jo nok været på “international forretningsrejse”, så berejst som du er(jeg er sikker på at jeg har rejst meget mere end dig sørensen….ha,ha,), men charter tæller selvfølgelig også den Danske initiativ-rejse form for borgerlige i DF.,lad os se Spanien,Portugal og,og Malta, med lørdags slik og ikke at forglemme onsdags…?!

 27. Af Jørgen Mathiasen

  -

  Opfordringen til at bruge sit (eget) hoved var egentlig kernen i oplysningen, og det undrer ikke, at en nationalkonservativ finder den slags fordækt. Uden viden har man mindre at bruge hovedet til, og derfor var det da også ambitionen at nedskrive al viden. Dermed opstod encyklopædien og encyklopædisterne. Da de ikke var danskere, men franskmænd, har en nationalkonservativ dansker her allerede den næste grund til vende sig mod oplysningen.

  Nu er det ikke alene men især gennem videnskaben, at europæerne siden middelalderen har forsøgt at tænke fornuftigt. Der har været store danske bidrag gennem de seneste 1000 år, men de videnskabelige landvindinger er ikke desto mindre en fælles kontinental bestræbelse ligesom litteraturen og kunsten. I alle tilfælde er de fleste bidrag kommet fra store europæiske lande. Man kan vel gå ud fra, at danske forskere, forfattere og kunstnere også i fremtiden vil bidrage til oplysningen i stedet for mørkespredningen og gøre det på internationalt anvendelige sprog

 28. Af kim Olsen

  -

  sørensen

  “Har du fået posten delt ud hertil morgen?”

  Hvor til?

  Sørensen, du er en klovn!

 29. Af Kasper Støvring

  -

  Mads Timo, jeg tager ikke patent på nogen sandhed, men vil gerne diskutere den. Villy Sørensen sagde engang: Sandheden er ensidig, men diskussionen om den bør ikke være det. Man kan også sagtens være kritisk over for Lars Hedegaard, men jeg forstår ganske enkelt ikke, at der ikke er større opbakning til den elmene ytringsfrihed.
  Jihadister hjemvendt fra Syrien er noget efterretningstjenesterne i Europa har advaret om et stykke tid. Det er sjældent, at de går ud med den slags, så det må være alvorligt.

 30. Af Knud Madsen

  -

  @ Kim Olsen og I andre brave debattørere.
  Husk nu på at mediet søren sørensen blot er en sølle troll.
  Her er en ret præcis beskrivelse af et sådant fænomen:

  wikipedia.org/wiki/Internet-trold

 31. Af Allan Hansen

  -

  ” I nutidens tæt forbundene verden kan personer og nationer
  ikke længere løse mange af deres problemer selv.
  Vi har brug for hinanden. Vi må derfor udvikle en sans
  for universal ansvarlighed . . . Det er vores kollektive og
  individuelle ansvar at beskytte og opretholde den
  globale familie, at støtte dens svage medlemmer og
  at bevare og drage omsorg for de omgivelser, vi alle lever i,,.
  – Dalai Lama.

  Kilde: Den Tibetanske bog om livet og døden.

  Af: Sogyal Rinpoche – på dansk 2009.
  Læs den og bliv oplyst!

 32. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Ja, der burde være en meget større opbakning til ytringsfriheden.

  Men den burde også bruges mere overfor de kræfter der arbejder på at ødelægge demokratiet og velfærden osv.

  Aviserne burde f.eks. skrive nogle kritiske artikler om Jelved, Vestager, Zenia Stampe osv. Og om hvad de radikale har på samvittigheden.

  Vi får mange artikler der roser de radikale topfigurer til skyerne, men hvad med at fortælle sandheden om hvad det radikale parti har påført danskerne af tab, ulemper, trusler, ulykker og dødsfald siden 1983.

  Partiet har masser af skeletter i skabene. Alt for længe har en stor del af medierne skånet og leflet for dette blodbestænkte parti.

 33. Af Allan Hansen

  -

  “For med kærlighed, at drage omsorg for alle,,.

  – Dalai Lama.

  “Frihed findes kun i nu´et . . . Og om ét sekund er
  nuet allerede fortid,,.

  – Krishamurti.

 34. Af Børge R. Jensen

  -

  Tak for denne grundige indføring i Kasper Støvrings fordomme og pressens brug af falsk reklame.

  Enhedslisten dyrkede sin egen ideologi og sine egne paroler på sit landsmøde, sådan som politiske partier har for vane.

  Sjovt nok var Lars Hedegaard ikke særlig kendt, før han blev beskudt i en opgang, og sjovt nok er ingen anholdt og sigtet for attentatet. En åbenlys tredie mulighed er, at attentatet er iscenesat af Lars Hedegaard selv for at fremme den holdning, som Kasper Støvring også er eksponent for.

  De, der har fået dansk statsborgerskab, har jo nok selv søgt om det, og har dermed vist positiv interesse for det danske samfund. Det burde ikke være deres problem, at nogle indfødte danskere kun føler sig danske i selskab med andre danskere, eller de har fået lov til at præsentere sig som danskere. De har åbenbart ingen nationalfølelse men et stort tryghedsbehov.

  Fornuftige mennesker forholder sig kritisk til pressens historier og løser efter bedste evne evt. problemer, når de opstår, uden at lade sig forføre af folkestemninger. Desuden er fornuftige mennesker bevidste om egen identitet og skellene mellem egen og andres identiteter, og kan godt indgå i varierende fællesskaber. Generelt undgår fornuftige mennesker så vidt muligt forhastede konklusioner.

  Fornuftige mennesker ved også godt, at der er mange måder at dø på, at døden er noget af det eneste sikre ved livet, og alle kan være potentielle terrorister. Mig bekendt var IRAs og ETAs medlemmer ikke indvandrere, og det var medlemmerne af fortidens Rote Arme Fraktion og Brigade Rosse heller ikke.

  Nogle fornuftige mennesker, der har sat sig ind i udviklingen i Tyskland og Italien i 1930’erne, drager nok endda sine egne paralleller til bl.a. Kasper Støvrings og Dansk Folkepartis adfærd, og tager afstand fra den. Hvis Lars Lilholts sang om Hvidsten Kro er korrekt, var det ikke Tyskland men nazismen, den danske modstandsbevægelse kæmpede mod under besættelsen.

 35. Af Kim Olsen

  -

  Knud Madsen,

  Ja, det ligner da til forveksling 🙂

 36. Af Mads Timo

  -

  Kasper Støvring. Jeg er udemærket klar over at du i din blog, skal være “farvet”. Det er dine egne holdninger du giver udtryk for, og det er også helt iorden. Men du kommer jo til at fremstå bedrevidende, når du forsøger at påpeger at den del af befolkningen der stemmer på EL, må være et ude i hampen.
  Sandhende er måske ensidig, men for at en diskussion skal havde et formål, så nytter det jo ikke noget hvis begge parter står i hvert sit hjørne og skriger at de har ret, og alle andre har uret.

  Du skriver: “Og i fornuftens rige er Enhedslisten nu næsten et lige så stort parti som Socialdemokratiet, ja, en tredjedel af landets lærere vil angiveligt stemme på partiet, og det er som bekendt især lærerne, der opdrager vores unger til at blive oplyste borgere”

  Hvis det seriøst er dit syn på lærene rundt omkring i Danmark, samt de mennesker der er af en anden politisk observans end dig, så er der jo intet at diskutere. Jeg anfægter ikke din ret til at ytre dig på dig egen blog, jeg anfægter bare den retorik du bruger. På samme måde som jeg anfægter Hedegaards retorik, når det kommer til at tale ned til muslimerne, og til de oplyste danskeres intellekt. Hvordan du kan forsvare en mand, der frivilligt stiller op til et interview og derefter får stille kritiske spørgsmål, fatter jeg ikke. At du forsvare hans ret til at ytre sig i det offentlige rum, er noget andet. Men nu lever vi nu engang i et demokrati, hvor det at kunne stille kritiske spørgsmål til landets magthavere m.m er en af grundstenene. Hvordan vil du f.eks. forsvare Hedegaards selskabs, afvisning af dele af pressen, samt en fyr der hed Jihad til deres møde?? Hvordan kan man kæmpe for ytringsfriheden, hvis man samtidig nægter andre den?

 37. Af Mikkel Schøller Jakobsen

  -

  Kære Kasper

  Det er da det mest forvrøvlede, ufornuftige og – jeg er ked af at sige det – ubegavede sludder du fylder siderne med her. Islamisterne og Enhedslisten er denne verdens største problemer, syntes dine budskaber at være? Det er da ganske enkelt for dumt, undskyld mig. Fornuften, kapitalismen og liberalismen har søreme da reddet verden indtil videre? Det er vel også i din (uudgrundelige og fraværende logik) Enhedslisten og de religiøse, fanatiske muslimer, der er skyld i fx den finanskrise, som vi alle lider under i disse år? Eller miljøproblemerne? Her har kapitalismen og liberalismen vel intet ansvar? Vorherre bevares! Mage til sludder … Et lille tip: Måske skulle du lytte lidt bedre til netop Vorherre i stedet for den fornuft, som du priser og endda selv så glimrende demonstrerer fraværet af!
  mvh

 38. Af Kim Olsen

  -

  Netop Jakobsen,

  Vorherre er enig med dig og omvendt!.

  “Gott mit uns” sloganet kan måske få en revival 🙂

  Og der er jo ikke miljøproblemer i den muslimske verden og de tidligere socialistiske stater, næh nej, de var skam præget af bæredygtighed og respekt for det enkelte individ. Der blev vist sågar arrangeret ferieophold i Gulag Øhavet for de borgere, som havde behov for at komme lidt væk fra det hele og få dejlig frisk luft og struktur på hverdagen..

  En stemme på Enhedslisten kan bringe dette paradis på jorden tilbage.

  Læg dertil Enhedslistens trofaste talerørs (den navnkundige sørensen) visioner om et samfund hvor religion er forbudt, og hvor jøder og muslimer tilsvines over en bred kam.

  Og revolutionen er jo lige om hjørnet jow jow, det er ganske vist 🙂

  Bøgetosser!

 39. Af M Kristensen

  -

  Lars Hedegaard er åbenbart meget pikeret og meget skuffet over, at det påståede attentat mod ham ikke har ført til, at alle pludselig blev ENIGE med ham.

  Men alt hans bizarre vrøvl bliver da ikke mindre bizart af, at nogen skraber hans dørkarm.

 40. Af Mikkel Schøller Jakobsen

  -

  PS
  Jeg bliver bange for typer som Kasper Støvring! Demokratiet, som han jo ellers priser, er sat ud af kraft, hvis vi fx skal til at kontrollere hvem lærerne stemmer på inden de bliver ansat. Det er ganske rystende og skaber mindelser om riger, som jeg slet ikke vil nævne ved navn herinde. Det svarer til, at man skulle frygte at for mange lærere stemmer på Dansk Folkeparti. Det er jo det rene – udemokratiske – sludder. Og virkelig en skræmmende tanke – hvis vi altså taler demokrati. Desuden er lærernes funktion vel at undervise og ikke opdrage? Men det er nok en af de store misforståelser af lærernes rolle her i Danmark. (Jeg har haft masser af rigtig dygtige lærere af en anden politisk observans end jeg selv – som jeg har lært rigtig meget af! Min opdragelse klarede mine forældre.

  Den stigmatisering af Enhedslisten, som Støvring forsøger sig med her, er præcis den samme som Dansk Folkeparti – helt fejlagtigt, efter min mening – blev udsat for, da de kom frem. Demokratiet bygger vel netop på, at de folkevalgte respekteres? Eller skal der skelnes mellem partifarver, for at de kan godkendes som ‘rigtigt’ valgt? Det er den gensidige respekt, der efter min mening er bærende for demokratiet.

  PPS Hej Kim
  Jeg er helt enig i dine synspunkter vedrørende de tidligere, socialistiske regimers miljøsvineri. Men det er vel næppe Enhedslistens politik? Ellers ved du bedre end mig? Men humlen er egentlig mere, at det ikke gør Kasper Støvrings meninger bedre eller mere rigtige.

 41. Af Kim Olsen

  -

  Jakobsen,

  Ja, gensidig respekt er nøgleordet. Men skal man respektere alle meninger og visioner, blot fordi de fremføres i en demokratisk ramme? Vel at bemærke en demokratisk ramme, som bliver afskaffet i samme øjeblik man får magt nok?

  Det er jo lige præcis det, som er kendetegnet ved Enhedslisten, som forgæves har prøvet at få revolution (Voldelig?) ud af deres partiprogram. Konfiskation af privat ejendom overlever også gang på gang når mere moderate medlemmer foreslår ændringer.

  Enhedslistens mere markante talspersoner latterliggør vores bekymring, og siger, at det skal man såmænd ikke tage så alvorligt…. Hvorfor i himlens navn skal det så stå der?

  Omkring Hedegaard: Ingen har vel forlangt, at hans ideologiske modparter skal være enige med ham? At fordømme et (med stor sandsynlighed) mordforsøg på ham, er åbenbart forbundet med uoverstigeligt besvær.

  Thornings oplevelser i går var ikke et demokrati værdigt. Det var æggene mod Glistrup heller ikke. Det var malingen mod Den daværende statsminister heller ikke. Det var brandattentatet mod Rikke Hvilshøj heller ikke.

  Hvorfor er det så svært for den yderste venstrefløj at give udtryk for det? Jeg kan ikke komme på andre forklaringer end at de bifalder det.

 42. Af Niels Juul Hansen

  -

  test

 43. Af søren sørensen

  -

  Skrevet af Ko, 2. maj 2013 kl. 19:55
  Jeg hverken tilsviner muslimer eller jøder..Er kritisk mod dem som jeg er mod egoistiske borgerlige der ikke ønsker at dele-som dig og især i det lavere borgerlige kulturalle segment-dig,formel 1,axel eriksen mv…Da i har set så lidt forståelse..men..

  For at besvare dit spørgsmål hvor du skulle aflevere posten? Ja måske du arbejder anderledes end andre bude, men i postkassen? Jeg har overvejet spørgsmålet længe, men kom ikke på bedre!

  “At fordømme et (med stor sandsynlighed) mordforsøg på ham, er åbenbart forbundet med uoverstigeligt besvær”…..
  Der er efterhånden lige så meget der peger på at det kunne være et hoax når men bruger sin kritiske sans, ihvertfald vil hverken det ene eller andet udkom undrer mig..Og det har jeg forklaret mange gange..”med stor sandsynlighed”… mangler lidt kritisk sans syntes jeg når men ser på fakta omkring hedegaard…Jeg deltager ikke i jødisk eller muslimsk “bashing” kun penge-borgerlig “bashing” i DF,R og opad.

  Dit sidste spøgsmål…fordi regeringen har fortjent hån, Thorning har jo ingen magt med S, alt er R politik og derfor er det da synd for hende. Det havet været retfærdigt hvis det gik udover Margrethe Vestager og Thornings forsvar blev hørt. Margrethe Vestager sad hvis i direktions frokost i DI hele dagen og diskutteret hvorledes det er gået med de lempelser under regeringen MHT fyring af fagforenings repræsentanter der ude, og de kunne glædelig oplyse at det fungere og halvdelen er blevet fyret siden regeringen kom ind…Så overrækte det en læder bundne ting , tung fyldt med løse “papirting” og sagde “du glemte vist denne” da mødet var slut..Åh, er Der en mere sagde vestager!

 44. Af Kim Olsen

  -

  sørensen,

  Du er en klovn!

 45. Af søren sørensen

  -

  Ko,
  du er en ko…

 46. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Allan Hansen: “Vi må derfor udvikle en sans
  for universal ansvarlighed . . . Det er vores kollektive og individuelle ansvar at beskytte og opretholde den globale familie, at støtte dens svage medlemmer.”

  En Radikal pladderhumanist kunne ikke sige det bedre

  Det er jo utopisterne og pladderhumanisternes dogmer du her fremdrager.

  Balancen mellem det personlige og det kollektive ansvar det kan vi syndige og fejlbarlige mennesker jo slet ikke håndtere.
  Så snart du begynder at kollektivere det personlige ansvar så begynder menneskene at spekulere i og udnytte det til egen fordel.
  Da man socialiserede risikoen for långivning, gik systemet amok og resulterede i den finansielle krise.
  Når man tager ansvaret fra folk bliver de ansvarsløse.
  Ophævelsen af det personlige ansvar og ligemageriet er de væsentligste årsager til vore dages problemer.

 47. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  REGERINGEN ER IRRATIONEL……….

  Kasper Støvrings oplæg er jo egentlig en appél til den sunde fornuft, men en stribe indlæg fra enhedslistefolk (?) viser at ikke alle går ind for det med rationalitet og sund fornuft.

  Regeringen er vist endda fornuftens direkte modstander. Og etik og moral bryder topfeministerne sig vist heller ikke om.

  Nu har regeringen besluttet at den fremover vil sende 500 millioner kr. pr. år til Afghanistan. Det oveni at man i forvejen bruger astronomiske beløb på fjerne lande og fremmede folkeslag.

  Alle de gigantiske beløb som bruges til radikale, utopiske og udanske formål, fremskaffes fortrinsvis ved at man reducerer velfærden til danskerne tilsvarende. En dansker der er angrebet af en alvorlig øjensygdom, har nu fået brev om at komme til forundersøgelse om halvandet år. Og i Sønderjylland efterlader man meget psykisk syge og hjælpeløse patienter på landevejene, i buldrende mørke og isnende kulde, og uden overtøj? Man spiller igen og igen, og på mange forskellige måder, russisk roulette med patienternes liv og helbred. Også en måde at spare på?

  Regeringen kører frem med at den vil redde velfærden ved at afskaffe den. Den har taget fra alle de svage, udsatte, arbejdsløse, marginaliserede, syge, uheldige, udstødte og hjemløse danskere, og har brugt pengene til skattelettelser til de velbjergede mv. Men istedet for at tage fra de udsatte og sårbare, kunne man jo have sparet på de udanske projekter.

  Hertil kommer talrige løftebrud. Og konflikter med lægerne, lærerne og de arbejdsløse, og store svigt overfor de hjemløse osv. Og nye afgifter. Selv folkepensionisterne og alvorligt syge jagtes nu med skærpede krav.

  Alt i alt er topfeministerne utroværdige, og deres politik er asocial, kortsynet, folkefjendsk og totalitær.

  I andre lande har man set politik der endte i åndssvaghed, sindssyge og organiseret ondskab. Er det samme ved at ske i Danmark?

  Borgen er ihvertfald ikke fornuftens og nænsomhedens højborg, tværtimod.

 48. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  REGERINGEN ER IRRATIONEL OG MENNESKEFJENDSK……….

  Kasper Støvrings oplæg er jo egentlig en appél til den sunde fornuft, men en stribe indlæg fra enhedslistefolk (?) viser at ikke alle går ind for det med rationalitet og sund fornuft.

  Regeringen er vist endda fornuftens direkte modstander. Og etik og moral bryder topfeministerne sig vist heller ikke om.

  Nu har regeringen besluttet at den fremover vil sende 500 millioner kr. pr. år til Afghanistan. Det oveni at man i forvejen bruger astronomiske beløb på fjerne lande og fremmede folkeslag.

  Alle de gigantiske beløb som bruges til radikale, utopiske og udanske formål, fremskaffes fortrinsvis ved at man reducerer velfærden til danskerne tilsvarende. En dansker der er angrebet af en alvorlig øjensygdom, har nu fået brev om at komme til forundersøgelse om halvandet år. Og i Sønderjylland efterlader man meget psykisk syge og hjælpeløse patienter på landevejene, i buldrende mørke og isnende kulde, og uden overtøj. Man spiller igen og igen, og på mange forskellige måder, russisk roulette med patienternes liv og helbred. Også en måde at spare på?

  Regeringen kører frem med at den vil redde velfærden ved at afskaffe den. Den har taget fra alle de svage, udsatte, arbejdsløse, marginaliserede, syge, uheldige, udstødte og hjemløse danskere, og har brugt pengene til skattelettelser til de velbjergede mv. Men istedet for at tage fra de udsatte og sårbare, kunne man jo have sparet på de udanske projekter.

  Hertil kommer talrige løftebrud. Og konflikter med lægerne, lærerne og de arbejdsløse, og store svigt overfor de hjemløse osv. Og nye afgifter. Selv folkepensionisterne og alvorligt syge jagtes nu med skærpede krav.

  Alt i alt er topfeministerne utroværdige, og deres politik er asocial, kortsynet, folkefjendsk og totalitær.

  I andre lande har man set politik der endte i åndssvaghed, sindssyge og organiseret ondskab. Er det samme ved at ske i Danmark?

  Borgen er ihvertfald ikke fornuftens og nænsomhedens højborg, tværtimod.

 49. Af Mads Timo

  -

  Preben, lad de voksne tale sammen i fred. På forhånd tak..

 50. Af Peter Rasmussen

  -

  Der er mængder af sager, hvor “demokrati og folkestyre” er illusoriske begreber, der hører fortiden til.

  Danmark i dag, er på vej mod et demokratiseret diktatur og enevældigt politiker og DJØF vælde indenfor hele det offentlige område – stat, regioner og kommuner.

  Danmark bliver som under enevældens tid – herremand og ridefoged mod “bønderkarle” og trælle – pøblen, der bare kan trædes på.

  Kasper Støvring nævner nogle område – der kan tilføjes andre.

  Morten Bødskov ser det som sin fornemmeste pligt, at få indskrænket offentlighedens indsigt i lovgivningsarbejdet, så S SF R V og K kan gemme alle dårlige og følsomme sager væk for offentligheden – herremands mentaliteten slår igennem, og pøblen har bare at underlægge sig.

  Skriv under her mod offentlighedsloven …
  http://www.skrivunder.net/nej_tak_til_den_nye_offentlighedslov

  Og selvfølgelig kommer den lov til at brede sig til regioner og kommuner – fordi det er “god praksis”.

  I dag kan man læse, at SKAT jagter en udenlandsdansker for et beløb i skat.

  SKAT forsøger at inddrage advokatens honorar, så kvinden ikke længere kan forsvare sig, men må underlægge sig SKATs afgørelser.

  Holger K er i gang med at ændre skatteloven, så alle danskere ikke længere kan klage til Landsskatteretten over SKATs opgørelser. Det betyder i praksis for hr og fru Danmark, at de må accepterer SKATs afgørelse (overgreb) eller, anlægge en privat retssag.

  Derved fratages 90+ procent af danskerne mulighederne for at klage over SKAT. Hvis de anlægger sagen har SKAT hele statsovermagtens økonomi til at trække sagen i langdrag til man afgår ved døden, og SKAT kan henlægge sagen.

  Ridefogeden er tilbage som herremandens håndlanger.

  S SF R har godkendt, at Kosovo bliver medlem af EU som nr 28.

  Det har der ikke været skrevet meget om, eller informeret meget om fra S SF R, Wammen har som Europa minister ført lav profil. Hvad skal han ellers beskæftige sig med, end at kunne afse at informere danskerne.

  Men nej – han føler det ikke relevant at informere befolkningen om hvad han laver.

  S SF R har kørt en meget lav profil på det område. Så, nu er Kosovo på vej som medlem af EU.

  Meddelelsen kom som en pressemelding kl. 06 om i går morges, samtidig med at alle medier bruger alle spalterne på 1. maj protesterne.

  Det er stilen for et socialistisk totalitærstyre, som S SF R arbejder frem mod.

  Hvad bliver det næste – at EU forbeholdene bare nedlægges administrativt af S SF R V og K. At Danmark pludselig er med i Finanspagten (Helles våde drøm), og Danmark skal sende penge i rå mængder for at redde EUs socialistiske drømme om et “forenet Europa”.

  Hvad sker formentlig i dag.

  Regionerne har længe set at de skal “have skovlen” under de almene læger, så regionerne kan udvides og indlemme lægerne under deres embedsmandsvælde og totalkontrol. Regionerne har siden efteråret først forhandlingerne med lægerne om overenskomst og betaling, uden det reelt har flyttet sig.

  Regionerne har i det skjulte udvidet og udbygget, så de udgør et embedsmandsvælde af dimensioner – danskerne har betalt for at nedlægge amterne – regionerne har udviklet sig, så Danmark nu er som før. Pengene er formentlig taget fra sygdomsbehandlingen, og kaldt “effektivisering og besparelser”.

  Formentlig i dag, opsiges overenskomstem mellem det offentlige og lægerne.

  Samtidig er det socialistisk totalitærstyre S SF R klar med et lovindgreb, der gør regioners ønsker til lov over almene læger.

  Og Astrid Krag kommer med nyt “sundhedsoplæg” for at tage opmærksomheden fra det andet.

  Nøjagtig som med lærerne, hvor “heldags” skolen kom på som skin-dagsorden samtidig med overenskomstforhandlingerne.

  Og så skal vi formentlig høre Helle Thorning-Schmidt komme frem og sige, at vi er nødt til at “sikre danskerne kan komme til lægen” – derfor må det socialistisk totalitærstyre S SF R overtage kontrollen med almene læger.

  Danmark er godt på vej mod totalitærstaten, demokratiseret diktatur og enevældigt politiker og DJØF styre. Alle former for kommunal- og folketings afstemninger, er bare “for at holde pøblen hen”.

  Jeg håber at det kan ses på resultaterne, når danskerne til efteråret skal til kommunalvalg.

  Husk den dag – 19 november – hvad S SF R V og K er i gang med.

Kommentarer er lukket.