”De bliver jo som os”

Af Kasper Støvring 92

 

Berlingske bringer i disse dage en række artikler om islamistiske grupper som Hizb-ut-Tahrir, der hverver kriminelle og ødelægger foreningerne og lokaldemokratiet i særlige områder. Det sker i en grad, så Brøndbys borgmester Ib Terp føler sig kaldet til at advare om udviklingen:

 

”Jeg er bange for, at Brøndby Strand Idrætsklub har været tænkt som første skridt mod indførelse af kalifatet i Brøndby Strand. Det er måske dramatisk sagt, men ikke urimeligt meget”.

 

Det lyder ikke betryggende, men sagen er jo langt fra ny, og jeg har selv skrevet en del herom, bl.a. om bestyrelsen i Egedalsvænge. Men sagen har større perspektiver. I de seneste 40 år har vi oplevet en veritabel masseindvandring til Vesten af især muslimer. De har haft rigtig mange år til at lære vores liberale kultur at kende, men i stedet for integration har vi fået parallelsamfund. Flertallet af muslimer ønsker ikke at leve som os.

 

Det modsatte fik vi ellers at vide af de politikere, der besluttede sig for denne indvandring. Vores værdier er jo de bedste, og derfor vil muslimerne med tiden blive som os. Inde i enhver muslim bor en dansker, der venter på at springe ud (for nu at parafrasere norske Bjørn Stærks ord). Hvis man vil orientere sig herom, kan jeg anbefale standardværket om udlændingedebatten siden 1983, nemlig historikeren Morten Uhrskovs store værk Et delt folk.

 

Universalismen, troen på at andre ønsker at blive som os, har medført en af de største katastrofer for Vesten, og vi må nu lære at leve med et højt niveau af kriminalitet, socialt bedrageri, afhængighed af offentlige ydelser, vold, radikalisering og terror, som kommer af, at millioner af muslimer ikke vil være en del af den vestlige frihedskultur.

 

Vi har fået parallelsamfund, islamisering og kraftig stigning af brutal kriminalitet, herunder typer af kriminalitet vi aldrig har set før, bl.a. over 1000 gaderøverier sidste år alene i København, og der sker år for år en dramatisk stigning af denne type traumatiserende overgreb. Og de sker overalt; man kan ikke unddrage sig, alligevel er regeringen modvillig i forhold til at gøre noget.

 

Er man i tvivl om, hvor adskilte muslimerne lever, kan man kaste et blik på den omfattende tyske undersøgelse fra Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung af Ruud Koopmans (der bl.a. har skrevet om mistillid som følge af etnisk diversitet), som professor Sven Hakon Rossel omtalte i kronikken forrige weekend. I undersøgelsen hedder det bl.a., at 73 procent af de adspurgte muslimer i en række europæiske lande anser religiøse love for at være vigtigere end de love, der gælder i deres værtsland. Selv om flertallet af muslimer i Vesten lever ganske fredeligt, vil parallelsamfundene næppe nogensinde forsvinde.

 

Det eneste effektive vi kan gøre er at begrænse indvandringen fra især Afrika og Mellemøsten, og så selvfølgelig styrke politiet og efterretningstjenesten. Men hvad gør regeringen? Den lemper på alle afgørende områder, og resultatet er entydigt: langt mere indvandring og flere opholdstilladelser i sager om både asyl og familiesammenføring.

 

I morgen fejrer vi, eller rettere: nogle som SF’eren Özlem Cekic åbningen af den nye stormoske i København. Vi lukker altså kirker, imens vi fejrer stormoskeer med støtte fra islamistiske diktaturstater. Vores politikere ”bliver i deres håbløse naivitet nyttige idioter i Qatars dæmoniske korstog for at udbrede en fundamentalistisk version af islam”, med psykiateren Henrik Day Poulsens ord.

 

92 kommentarer RSS

 1. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jeg syntes at der er et folkeligt krav på vore politikerer, at de én gang for alle skærer ud i pap, over for indvandrede muslimer, at i Danmark, findes der en lov “Dansk lov”, og at der ikke findes plads for medbragt “sharia lov, eller kultur”! De kan indordne sig under Dansk lov, da de har valgt at bo i Danmark, eller blive kriminaliseret i samfundets øjne! ( Der findes jo også muligheden at rejse til et andet land)!
  M.v.h.

 2. Af Jesper Høegh

  -

  vel skrevet Birgit Hviid Lajer –

  sagens kerne – selvforsvar for vores kultur .-kristne livssyn etc.

  G enerelt set er Danskerne et homogent folk – der næppe tager selvejerminer på
  hvis de bosætter sig udenlands – de vil indordne sig – muligt de opretter skoler –
  men nok ikke kun for at lære dansk – muligt de opretter kristne kirker – tilgængeligt
  for alle trosretninger – men de tillader sig ikke at chikanere indbyggerne i deres
  nye land med tilråb – hærge gennem gader og stræder i bander – oprette bydele
  hvor der nægtes adgang . – ej heller vold/mord er den almene Danskers dagsorden.
  Derudover tror jeg heller ikke Danskere bosiddende i udlandet -kræver familiesammenføring på det pågældende lands regning.
  Her i Danmark har muslimerne 242 Moskeêr – bedehuse-gymnastiksale -Thehuse
  muligt det er i gamle lagerbygninger- – 30 Koranskoler – men det er stillet til rådighed af det danske samfund..

  Vi kan nu igen observere hvor rare Svenskerne er – de modtager de allerfleste Flygtninge – hvad er ofte resultatet -de kommer over Broen – uden indblanding-
  til Danmark hvor flere af deres familiemedlemmer er.

  Men nu er der Ferie – det offentlige Danmark er lukket de næste 3 måneder –
  Sløvsindet tager over – luk øjnene – så går det nok væk som tidligere –
  nej det er gået i hårdknude – det kræver helt nye tiltag.

 3. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det var sjovt!

  Jeg har netop et par gange I den sidste uges tid tænkt på Carl-Erik Pedersen – om du mon trivedes, i Sverige ..Velkommen igen! 🙂

 4. Af Jesper Lund

  -

  @KASPER STØVRING – 19. JUNI 2014 17:01

  “Nej, og det siger jo noget om, hvor begrænset du er, og hvor rudimentære dine forklaringer forbliver.”

  Mener du virkelig at det kun at danske kristne nationalkonservative, der har en legitim mening om indvandring og indvandringspolitik? Den holdning udelukker fuldstændigt konstruktive foreslag fra din side om hvorledes indvandringen til Danmark skal takles. Du er jo selv medvirkende til at indføre en kulturel opdeling af etniske danskere.

 5. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jesper Høegh – 19:14

  Jeg skal ikke kunne sige, om dine tal stemmer – og naturligvis vil vi gerne hjælpe folk, også med deres tro; men dit ordvalg: “Selvejerminer” dækker ganske godt i nogle sammenhænge”, såvel som antallet i forh til landets størrelse ikke skal være større – heller ikke i Europa iøvrigt el i Sverige for den sags skyld. Det giver kun ballade, fordi folk nu kan komme og nærmest ikke lade sig integrere ..det behøver de nemlig ikke og det hjælper vi dem selv med!!!

  Nogle tager for sig af retterne med en for stor selvfølgelighed, andre har dog en vis ydmyghed og tager ikke tingene for givet i den forstand, og hvor nogle gerne vil have goderne – men gerne vil føle sig ‘bedre’, have den rette tro el opfattelse – selv om det jo, må vi forstå, netop er liige den slags, de er flygtet fra..eller er det mig, der er dum?

 6. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jesper Høegh – 19:14

  Og – jeg vil væk fra, at vi egentlig skal finde os i i eget land at skulle forsvare vores kultur overfor fremmede, der netop flygter fra de rædsler, vi ofte påpeger.

  Vi har nu engang denne kultur med frihed, hører gerne om positive tiltag til fremskridt – men ikke til mellemøstlige standarder, hvor de er værst, piner folk dagligt el slår dem ihjel tilsidst, spiser dem af med lidt mammon måske – og ellers skal de holde kæft, trit og retning – hvor har vi mon hørt om den slags før?

  Er der så noget at sige til, at vi er imod sådant og også imod, at vi ligefrem skal hånes for vort land og vore bestræbelser, hvor vi hjælper folk i snart sagt hoved og røv, når de kommer hertil og kan finde fred.

  Den ufred ønsker vi ikke og kan altså ikke løse mellemøstens problematikker eller traumer – og slet ikke på dansk jord! Denne eksport til os af også allehånde indbyrdes uenige inden for same trosretning – også forskelligt fra land til land som den kristne kultur verden over kan være forskellig.

  Og dd giver jeg ikke en døjt for den katolske kirkes deltagelse ved moskéens såkaldre indvielse. De er bare sure over at vi ikke gider dens strenghed osv., så det passer dem sikkert udmærket.

  Jeg gider i hv f ikke, at vi skal hverken stille os selv det spørgsmål: Om vi er forkerte ..blot fordi nogle mennesker, der er indvandret ikke føler sig tilpas med frihed, fordi de ikke gider sætte sig ind i den og forstå den, fordi de slæber en middelalderlig opfattelse med sig som helst skal bestå, så de ikke får skyldfølelse over at tillade sig at tænke og handle friere end de må for deres tro.

  Deres problem – det skal ikke være et helt lands, det land, der har givet dem husly.
  Det er for mig at se, hvor det måtte foregå på den måde, en slags overdommer el herrefolksmentalitet, denne autoritære facon, som vi ikke hverken bryder os om som tone imellem os selv iøvrigt, og slet ikke fra en trosretning i det hele taget el andre, på anden vis!

  Som jeg skrev et sted, så er følsomheden for stor overfor indvandrere – og var det vores nazister, der stillede an på den made el andre autoritære, så fik de ren besked, også af politikerne, selv om det, fori det er imod andre mennesker sagtens kunne gå under det forslidte begreb racism – omend der ikke finds racer – men forskellige kulturer, også politiske.

  Og – er en tro indblandet, så er Fanden løs i Laksegade, så er det jo helt uhyrligt med al den tale og tale især om frihed, ytringsfrihed, så er vi straks oppe at køre..med ‘de skøre’, havde jeg nær sagt.

  Men – vi må gerne fornærmes dagligt af dårlig opførsel og andet imod os. Det skal vi bare kunne tage imod og acceptere ..men heldigvis er der dog enkelte stemmer fra islamisk side, der er klar over problemerne og tager bade dem og os seriøst. Dem har vi også et ansvar for og overfor, dvs at tage deres tilstedeværelse og bidrag i vort samfund seriøst.

 7. Af Kent Andersen

  -

  Kasper Støvring: Hahahaha! Beklager, men hvad der er rigtigt eller forkert (bl.a. mht. indvandring) hverken er eller skal være et religiøst spørgsmål for mig. Det er for mig heller ikke en politisk opgave at sikre, at alle er kloner af mig. Det korte af det lange er vel, at jeg ikke er ligeså totalitær som dig.

  Jeg interesserer mig heller ikke for polsk literatur. Det begrænser mig vel også i en debat om polsk arbejdskraft i Danmark. Vidst ikke overraskende, at netop du synes, at religion og kultur er de helt centrale emner i alle spørgsmål og problemstillinger her i samfundet.

 8. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Birgit Hviid Lajer.
  Hej, Birgit! Ja, det er et stykke tid siden jeg har ytret mig, da det jo ikke hjælper ret meget, og derfor kan betragtes som spild af tid.
  Du kender jo nogen lunde min indstilling, til muslimer, og den svøbe af intolerance, de prøver at berige verden med!
  Jeg har fra 19 år alderen et indgående kendskab til muslimer, og deres tankegang, erhvervet under krigen “Frankrig/Algeriet”! derfor har jeg et ganske realistisk syn på hvad vore idiotiske politikere har gjort af utilgivelige fejltrin, med hensyn til muslimsk indvandring i Danmark!
  Bland andet med de udgifter de udsætter Danske skatteydere for, med tanke på integration fængselsvæsnet, domstole, social forvaltning, familie sammenføring, samt fanden og hans pumpestok!
  Dog har jeg en anelse for at der er ved at komme en opvågning blandt politikere, som efterhånden syntes at nok er nok (dette ses ved åbningen af moskeen i København), hvor jammerlapperne, der har givet tilladelsen til byggeriet, ikke turde deltage, da de begynder at tænke på deres politiske fremtid!
  M.v.h.

 9. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Med hensyn til “Hitz ut Tahrir” Hvor dum er det Dansk samfund egentlig?
  Vi har her en muslimsk organisation, hvis udtalte mål er afskaffelse af demokratiet i Danmark!
  Med vores altomfavnende tolerance giver vi dem frit lejde til at agere i Danmark!

  Det vil sige, at jeg som privat person, inviterer notoriske tyveknægte ind i mit hjem, vel vidende at de vil stjæle fra mig

  Det kan gøre mig rasende, at se at det land vi har arvet efter vor forældre, bliver ødelagt, af en flok mildt sagt imbecile politikere!

  Hvis der sådan at grundloven ikke tillader at forbyde “Hizb ut Tahrir” i Danmark, så lav ff. loven om! I vil få hele befolkningens opbakning! (Den Danske)!
  Det er bland andet sådanne tiltag i er aflønnet for! (Beskyttelse af Danmark, Dansk demokrati, og Danske borgere)!

  Så til sidst ser jeg gerne en politiker der vil fortælle mig hvornår hun/han, tænker at gøre gavn for sin løn!
  M.v.h.

 10. Af Jesper Lund

  -

  @CARL-ERIK PEDERSEN – 19. JUNI 2014 20:56

  Bliv selv politiker. Der er ingen, der hindrer dig.

  Så slipper vi sikkert for at høre på din jamre over politikere.

 11. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jesper Lund.
  Ja, det er nok ikke sjovt, at få at vide at man ikke gør sit arbejde! Det vil faktisk sige at man er en parasit på sine Danske medborgere! Samt skader landet!
  Føj for fanden!
  M.v.h.

 12. Af Niels Poulsen

  -

  @Kent Andersen

  “Det er for mig heller ikke en politisk opgave at sikre, at alle er kloner af mig.”

  Det lyder godt.

 13. Af Preben Jensen

  -

  Nej, de bliver aldrig som os. Men vi skal blive som dem, og ellers kan vi ryge og rejse, eller blive forfulgt og myrdet på samme måde som kristne eller vantro bliver det i adskellige lande.

  Virkeligheden er at den “integration” som R og DR praler af og reklamerer for….. er fup, er et rent illusionsnummer. Selvom der bruges milliarder på det.

  Se også Den korte avis.

 14. Af Preben Jensen

  -

  Carl-Erik P……………..

  Kan du ikke fortælle lidt mere om dine erfaringer fra din tid i Frankrig/ Algeriet. Det vil sikkert interessere mange.

 15. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Preben Jensen.
  Hvis du er interesseret af emnet:” Krigen Frankrig/Algeriet 1957-1962″, findes der hundredevis af opslagsværker om dette!

  Konflikten var en del af “Den kolde krig” hvor kommunist sovjet finansierede, understøttede,
  og bevæbnede radikale muslimer, for at skade den vestlige verden!
  M.v.h.

 16. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Preben Jensen.
  Jeg kan desvärre ikke fortælle om mine personlige oplevelser i Algeriet i dette forum, da det højst sandsynligt vil blive betragted som hetz mod folkegruppe ifølge Berlingske regler!
  M.v.h.

 17. Af Bjørn Sørensen

  -

  “Man græmmes når man ser hvilke idioter der får tilgang til at forvalte landets ve og vel!
  Med venlig hilsen Carl-Erik Pedersen.”

  Du har så sandelig ret i at der er “Something Rotten in the State of Denmark”.
  Men glem ikke at vi har de politikere som vi fortjener.
  Alt for mange danskere er besat af ideologiske drømmerier som er lige så naive som dem der tror på at månen er lavet af grøn ost.

  Du får et godt billede af hvor galt det står til med befolkningens naivitet og uvidenhed ved at se på hvorrdan det er gået med de konservative her i landet, for de er efterhånden næsten helt udvisket. Grundprincippet i konservatismen er almindelig sund fornuft, det er praktiske folk som ikke er forskruet af idealistiske drømmerier.
  Men hvad kan man forvente af en befolkning som for 60% vedkommende er offentligt forsørget, og således lever en beskyttet tilværelse, uden relation til virkeligheden. Men selv dem som betaler er sovset ind i sociale ydelser. Summa sumarum den danske befolkning er totalt afhængig af velfærdssamfundets lyksaligheder.

  Læs bogen “Idealister” af Hans Scherfig, så får du et billede af alle disse forunderlige eksistenser som befolker landet. Selv om forfatteren var en uforbederlig Stalinist var han ikke totalt blind og døv.

  Samlet er den danske befolkning gennemsyret af pladderhumanisme, hvilket forklarer den naive mangel på realisme som er så udbredt.

 18. Af Jesper Lund

  -

  @NIELS POULSEN – 19. JUNI 2014 22:05

  Din løsning på indvandreproblemer er at indføre tvungen kristemdomsundervisning i folkeskolen – også i private skoler – for herved at få markeret, at vi har en kristen monokultur i Danmark Det er udtryk for et ønske om at alle skal være en klon af dig.

 19. Af Preben Jensen

  -

  Jesper Lund…………

  Hvordan har du det med den kommunistiske heldags-skole som regeringen har indført, til skade for både lærerne, eleverne og forældrene. En skole hvor rød indoktrinering af eleverne bliver en “fremtidssikret” tvangsordning. Er rød ensretning bedre end kristendom? Hvad er dit svar?

 20. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Bjørn Sørensen.
  Jeg vil ikke helt give dig ret i at vi har de politikere vi fortjener!
  Men desværre er hovedparten af Den Danske befolkning afhængig af offentlig forsørgelse!
  Dette er udviklet siden begyndelsen af 1960 erne. Før den tid var moralen anderledes, man satte en ære i at klare sig selv, selv om man var fattig, så var det en skam at henvende sig til det offentlige for hjælp!
  Man satte en ære i ikke at ligge andre til belastning!

  Jeg tror at det er dette vi mangler i samfundet. Kort sagt mere selvrespekt, samt viljen til at ville klare sig selv!

  Hvis man ikke respekterer sig selv, så kan man knappest forlange at andre skal gøre det!

  (Gad vide, om vore muslimer i Danmark ved hvad de rabler om, når de skriger på, at man skal vise dem respekt, når de samtidigt står i kø ved socialkontoret)?
  M.v.h.

 21. Af Jesper Lund

  -

  @PREBEN JENSEN – 20. JUNI 2014 10:23

  Partierne Dansk Folkeparti, De Konservative, Venstre, SF, S og De Radikale vedtog den nye skolereform. .

 22. Af Michael Sørensen

  -

  Jeg er vågnet op. Jeg har lagt min tid som pladderhumanist bag mig og tror ikke længere på fredelig sameksistens mellem muslimer og os. Jeg er træt af at skulle vise overdreven hensyn til dem og deres klamme religion. Slut med dialog, slut med tolerance. Det fører ikke til noget positivt alligevel. Stormoske? Riv den ned!!

 23. Af Kent Andersen

  -

  Kasper Støvring: Jeg spurgte til dine internationale erfaringer, men fik ikke noget svar. Jeg undersøgte derfor (du er jo ikke svær at finde): Kandidat i Danmark, Ph.D. i Danmark, Post. Doc. i Danmark, ekstern lektor i Danmark, og forfatter til publikationer der for 99% vedkommende har danske overskrifter, og er i danske “tidsskrifter”… “Say no more”…

 24. Af Jesper Lund

  -

  @PREBEN JENSEN

  Danske Folkeparti, De Konservative, Venstre, S, SF og De Radikale vedtog folkeskolereformen.

 25. Af Seker Gün

  -

  Niels Poulsen@
  Du kunne i samme åndedræt tage hele min muslimske familie, her og i Tyrkiet, samt alle muslimer jeg kender i Danmark, op af samme kasse. Der er sgu ingen af dem der kan skrive under på dine udsagn, heller.
  Hvis HuT skal stækkes, skal de ikke have mulighed for at pege på stigmatiserende generaliseringer og sige” Se, alle jer unge muslimer, de hader jer, det er det I får ud af at deltage i demokratiet”.
  Du har al ret til at mene som du gør men det er kontraproduktivt på den lange bane. Jeg er dog usikker på om du egentlig er løsningsorienteret.

 26. Af Preben Jensen

  -

  Det med afhængighed af det offentlige, spiller naturligvis en vis rolle. Men kan det ikke tænkes at den systematiske vildledning af befolkningen har en endnu større betydning?

  Der er mange danskere der er blevet afhængige af velfærds-ordninger som kontanthjælp, sygepenge, medicintilskud, dagpenge og andet. Men det er da SLET IKKE i deres interesse at støtte og stemme på pamperpartier, socialistiske nykommunister, feministiske ekstremister og utopister, skabsradikale forklædt som borgerlige eller skinhellige, hykleriske og menneskefjendske radikale kliker.

  Disse partier lover mere og bedre velfærd, men i virkeligheden undergraver eller udhuler de hele tiden de forskellige velfærdsordninger. Millioner af danskeres økonomi og velfærd er da kun blevet forringet af de fleste af de politikere der slår om sig med løfter om mere tryghed og bedre velfærd.

  Hundredtusindvis af arbejdspladser er blevet sendt til udlandet pga. den grådige og hæmningsløse skattepolitik der overdænger firmaerne og virksomhederne med skatter, afgifter, bøder og gebyrer. Det er jo derfor så mange danskere er blevet arbejdsløse.

  Og skatteborgernes penge bruges jo i mindre og mindre omfang til social velfærd eller til sundhedsvæsnet og infrastrukturen. I stedet bruges astronomiske milliardbeløb på indvandring, “integration” og utallige “projekter” i Afrika og Asien osv.

  Når der stadig er danskere som stemmer på de asociale, folkefjendske og landsskadelige partier der har snydt dem i årevis……. skyldes det vel mest at vi lever i et land hvor borgerne året rundt propfodres med propaganda om alt det gode de “sociale” partier vil gøre for dem. Med korte mellemrum fortæller både radio- og tv-stationer dem om vores vidunderlige velfærds-stat hvor befolkningen er superlykkelig og hvor alt går den rigtige vej. Regeringsvenlig propaganda vælter ud af højttalerne og tv-apparaterne, og en masse ting forties eller bortforklares.

  Kort sagt: danskerne står i løgn, manipulation og bedrag til op over hovedet.

  Hvis vælgerne vidste mere om hvad der egentlig foregår, ville de nok stemme anderledes. Men når sandheden og virkeligheden dækkes til med tykke lag af sminke og halve/ kvarte sandheder, så er det jo at mange kommer til at stemme på måder der skader og rammer dem selv som en boomerang hen ad vejen.

  Den vej flertallet af Borgens uduelige politikere har valgt, fører Danmark mod samme tilstande som i de mange lande hvor tyranni og terror, vold og mord, fattigdom og sygdom, afmagt og total retsløshed er det normale og dagligdags.

  Den der tvivler på at det er rigtigt, bør nok læse nogle flere aviser, bøger og net-debat sider.

 27. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Er det ikke på tide, at man placerer et ansvar for den suppedas Danske politikere har bragt Danmark, og Danske borgere i, ved uhæmmet muslimsk indvandring til landet?

  Der findes jo politikere, og poliske partier, der bør stilles ansvarlig, for den fadæse, som er af så enorme proportioner, at landet aldrig tidligere har oplevet noget lignende!

  Jeg efterlyser også, hvem der er ansvarlig for byggetilladelse til en Sunni muslimsk moské i København!

  I vort demokratiske samfund, har landets borgere ret til, at blive orienteret om hvilke politikere, der påfører os skade, ved deres dispositioner, så de kan fravælges ved næste folketingsvalg!

 28. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Carl-Erik Pedersen – 20. juni – 20:07

  Tak for hilsen og godt at du trives, må jeg forstå det – og uden al den palaver på blogge. Du har ret, ren spild af tid for det meste, vil jeg tro, som andre også påpeger, spørg bare den ellers flittige Preben Jensen.

  Jeg tror også, at der er ved at ske noget; men desværre tror jeg, at det kun er få politikere i Københavns Kommune, der har bestemt dette, da området hører under dér. Så – det er ikke Folketinge, og selv har jeg vist et par gange skrevet, at det ikke nytter med den slags tiltag, at det er 5 forkølede københavnske kommunalpolitikere, der skal bestemme sligt.

  Men – jeg under gerne muslimer en moské – men der er så mange problemer, vi ikke kan tackle muligvis hverken nu el fremover, især hvis vi skal stå mål med yderligere indvandring her, så den slags kan give yderligere grobund for yderligere radikaliseringer i vort samfund og paralellsamfund.

  Var der færre indvandrere, færre det har måttet flygte (hvis det gælder alle), så var det til at tackle – også med en måské, det ville blot blive et nærmere eksotisk indslag i landet, større velvilje ville tillage udvises, hvis vi ikke dagligt skal belastes i samfundet med for mange utilpassede – og stadig!

  Hvornår får politikerne nok, så vi får ændret noget her. Vi har aldrig ellers haft større problemer med nogen indvandring – kun den muslimske. Det må være et spørgsmål om mentalitet for i hv f de utilpassede og de, der er imod demokrati.

  Er en forening så åbent imod demokrati, så burde den alene af den grund ifølge Grundloven kunne forbydes, fordi det er sådant denne bygger på også med ytringsfrihed og retten til at tænke, tale og tro, hvordan det nu kan flaske sig for den enkelte.

  Den er ikke berenget til totalitære foreninger, selv om vi har såkaldt foreningsfrihed i Danmark, og hvad nazisterne her i landet angår, så forbyder vi ikke – heller ikke bande-relaterede foreninger, fordi vi mener at kunne gå iod dem og håndtere det på forskellig vis på denmåde – men med en tros-retning kan det vise sig anderledes, også fordi vi har trosfrihed – men vi har vel retten på vor side, hvis noget går over gevind og ligefrem vil indføre khalifat=diktatur!?

  Det er der nogen, der bør se på – fordi foreningen ikke bare er en forening, der samles omkring dette ‘emne – men en agerende forening, der direkte modarbejder landets grundlag, ståsted? Politisk arbejder de vist også – så ..der er en grænse for friheden: Nemlig dér, hvor man ønsker at afskaffe denne og for andre, et land og dets befolkning, der har taget vel imod dem og huset dem i første omgang, selv om denne foreninge endog, såvidt jeg ved, er smidt ud fra flere lande med islam som grundlag på forskellig vis???

  Jeg spørger bare – og det drejer sig ikke kun om ikke at drikke øl og spise svinekød el om homoseksuelle er syge eller ej ..det er holdningen til andre mennesker og deres problemer med håndteringen af sådanne problemer, der findes i ethvert samfund i verden – menneskeforagt, forbud, straffe, undertrykkelse (også af sig selv formentlig), trusler, fængslinger af anderledes tænkende osv. – det samme som i Gaza (stakkels mennesker, der også tidl på grund af den også hårdhændede behandling, de får, matte ty til Sadam Hussein, altså hjælp fra Irak, som var de eneste nærmest på det tidspunkt, der tilbød hjælp) ..valget mellem to onder: Hamas eller Hizbolla ..det er ikke reelle valg – men valg mellem pest eller kolera – har intet med demokrati at gøre, selv oma man melder ud, at det er demokratisk valg – ikke egentlig og slet ikke i vor forstand af et demokrati, såvel som de, der har event det økonomisk og uddannelsesmæssigt, ER flygtet.

  Den slags dur ikke i længden – selv om der også tilbydes hjælp, hvor folk har svært ved ikke at modtage hjælpen – uanset hvilken hånd, der rækkes dem. Det er sørgeligt og må kunne stoppe ..men herhjemme er der muigheder, og mange gør et stort stykke arbejde i forvejen – men problemets omfang kan være overvældende og indimellem overrumplende, så derfor er der ‘gode tider’ ..hvor politikerne måske også har været for slappe også ude i landet, hvor problemer med børn og unge også kræver mange ressourcer for de samspilsramte familier og desværre også i forhold til den hjælp, flere familier og institutioner, de kan få, desværre.

  Men – vi glemmer alle de positive ting, der lykkes, og hvor også vise politikere faktisk slider i det ..men vi har for meget at se til, hvor indvandringensluger en masse ressourcder også, økonomisk og på anden vis dræner samfundets også menneskelige ressourcer.

  Det er trist, for vi vil gerne kunnne byde folk ‘Velkommen’, så de kanføle sig tilpas og få dennødvendige hjælp til selvhjælp – og så viser det sig, at mange er for svært integrebare, bare dette at fungere helt lavpraktisk almindeligt som helt alm mennesker klarer hver dag for sig og deres familier.

  Det er ikke nok med sports- og rap-music-klubber – dette at få tiden til at gå ..der skal mere til, og heldigvis gør visse indvandrere også et stort stykke arbejde med de utilpassede, så de kan være rollemodeller og føre nogle af dem i hv f godt på vej til et bedre liv her.

  Nå – mvh Birgit – inden jeg fortaber mig yderligere, fordi jeg finder at det er sørgeligt, og jeg erindrer skam dine fortællinger fra tidligere.

 29. Af Preben Jensen

  -

  Altså, de hovedansvarlige for masseindvandringen er vel de (korrupte?) typer der flokkes i godheds- og indvandringsindustrien samt R og S.

  Hvad moskeer angår, har englænderne MEGET DÅRLIGE ERFARINGER med moskeer i London og rundt om i landet. Flere moskeer har været udklækningsanstalter for bombemænd, terrorister og krigeriske fanatikere med trang til vold og mord…….. og rejser til Syrien for at træne i brutalitet, krig og henrettelser af civile, kristne, vantro, anderledes tænkende og såkaldt urene. ( Bøger om de engelske bombe- og terror-fabrikker findes, bare søg på nettet )

  Foreløbig har krigen mellem sunnier og shiaer varet i 1600 år, og krigen mod de kristne i over 1400 år. I denne tid myrdes kristne i tusindvis i Afrika og Asien etc. Men bare rolig, her i Danmark sker der ingenting. Vestager, Jelved, Helle, Karen og Stampe osv. véd hvordan man får fred. Man skal bare sørge for noget dialog, integration og ulandsbistand, så er den klaret.

  Så længe disse kloge damer passer på os, kan intet ondt ske. Hvad man kan overbevise sig om ved at læse nogle Morten Korch bøger.

 30. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Birgit Hviid Lajer.
  Tak for hilsenen, og dit indlæg. Ja, jeg har det udmærket med hensyn til helbredet, og livet i det store, god mad osv. savner jeg ikke, da jeg har.

  Det der gør mig en smule deprimeret, er udviklingen i det Danske samfund, som efter min mening ikke kan tolereres under nogen omstændigheder!

  Jeg er kommet til den konklusion, at ud over nogle få, vil muslimer i Danmark ikke blive som os, så alle penge, der investeres i integration er spildte, og burde derfor spares!

  Min erfaring siger mig at dialog med muslimer er umulig, da koranen pålægger dem at lyve for vantro (os)!

  Derfor ser det ud som om, der kun findes en mulighed tilbage, nemlig pisken!
  Kontant behandling af myndighederne, og betaling ved kasse 1. (Og det virker faktisk efter min erfaring. De bliver nemlig meget venlige og medgørlige)!

  Da de radikale muslimer er imod demokrati, og bekæmper ved alle mulige lejligheder, burde det være logisk at fratage dem demokratiske rettigheder!

  Altså, en så hård behandling, at de forhåbningsvis søger til andre græsgange, i stedet for, at skabe problemer i Danmark.
  Nå, men nu får vi glæde os ved Sankt Hans festen, som jo er lige om hjørnet.
  M.v.h.

 31. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Preben Jensen.
  Du skriver nogle gode sandfærdige indlæg, og det vil jeg gerne rose dig for!

  Der burde rejses skamstøtter af de damer du nævner!
  Man kunne søge Københavns kommune, da de åbenbart giver tilladelse til alt, når det bare er anderledes!

  Jeg tror faktisk ikke, at de har handlet i ond tro, men i utrolig naivitet! De fandt ud af, at ubegrænset godhed, for andre folks penge, gav politisk bonus hos tryghedssøgen vælgere!
  Og de gjorde det uden, at have nogen kundskab om Islam, og hvad Islam indebærer!

  Så nu ser det desværre ud til, at de har skadet landet mere end noget andet i historien!

  Jeg ville gerne vide om der muligvis kan blive et “come- back”, i Dansk politik for Anders Fogh Rasmussen, når han nu forlader posten som Generalsekretær i Nato.
  M.v.h.

 32. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ CARL-ERIK PEDERSEN

  “Gad vide, om vore muslimer i Danmark ved hvad de rabler om, når de skriger på, at man skal vise dem respekt, når de samtidigt står i kø ved socialkontoret.”

  De vil da have flere penge er indlysende for det har de røde pladderhumanister fortalt dem at det har de krav på, for det ved de alt om for er det ikke deres formål her i livet.

  Muslimerne er vores “nye” proletariat, for sådan et skal socialisterne have for ellers er der jo ingen de kan redde fra verdens elendighed.

  Efter at man havde gentrificeret de gamle” proletarer, dvs at man havde gjort dem til invalider, kontanthjælpsmodtagere og anden form or varig ydelse var man nødt til at importere nogle nye så man havde noget at tage sig til, og så gav det dem også en mulighed at have sugeråret nede i fløden. Jo da idealisme blev en levevej.

  Men nu har vi importeret så mange af disse nye proletarer, som åbenbart har lidt svært ved at tilpasse sig fordi man har nedlagt de arbejdspladser som kunne beskæftige dem. Ja i vores vanvid har vi nedlagt så mange arbejdspladser at 30% af arbejdsstyrken er på indkomstoverførsel.
  Jeg forstår da godt hvorfor muslimerne flygter fra det muslimske helvede, som de kommer fra, for den muslimske verden har været i forfald i de sidste 500 år, og de sidste 50 år har der været en befolkningseeksplosion uden der har været en økonomisk udvikling.

  At vores udvikling også er gået i stå, gør jo ikke livet nemmere og da slet ikke når befolkningen har låst sig fast i nogle realiteter som forlængst er passe’.

 33. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Carl-Erik Pedersen – 20. juni – 19:33

  Jeg vil glæde mig over, at der er muslimer I DK, der ogs har uddannet sig og har gode jobs – og så ligedan glæde mig over, at det straks er Sct. Hans-aften, igen – vejret var vidunderligt sidste år, og jeg tror, at det vil nå at blive rigtig fint igen i år.

  God Sct. Hans-aften til alle herfra. 🙂

 34. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Med hensyn til fejlslagen integration i Danmark af muslimer, tror jeg ikke at vi skal klandre os selv, da der ikke findes noget land hvor det er lykkedes!
  Så visdommen af dette, er selvfølgelig at stoppe med, at bruge skattepenge på initiativer der af erfaring ikke kan lykkedes!
  Et stop giver os selvfølgelig mange arbejdsløse pædagoger; men det må vi leve med. Sådan er det bare!
  Det land der til videre har haft den mest vellykkede indvandring af muslimer er Schweitz, hvor den er særdeles begrænset, og samtidigt har de klogt nok forbudt opførelse af moskeer!
  Der kunne Danmark lære en del!
  M.v.h.

 35. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Birgit Hviid Lajer.
  Du skriver et sted, at du ser gerne at muslimerne har en moské i Danmark! (de har mellem 5-6 hundrede).
  Der er bare en forskel mellem den ny indviede moské i København og de fleste andre; nemlig den nye moské er sunni muslimsk dvs.. den radikale del af islam der fostrer teorister, er imod demokrati, og sværger til sharia lovgivning i Danmark.
  At sunni muslimer investerer 150 millioner i en moské i København, gør de ikke fordi de er gode mennesker; men for at etablere en maktbase, hvor fra demokratiet kan bekæmpes!

  At tro noget andet er at være for blåøjet!
  M.v.h.

 36. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Preben Jensen.
  Jeg syntes du skriver nogle glimrende indlæg, og har viden om hvad du ytrer dig om. Det vil jeg gerne rose dig for!

  Med hensyn til damerne du nævnte som ansvarlige for muslim problemerne i landet, så tror jeg ikke, at de har handlet i nogen ond mening; men i en ufattelig naivitet angående det muslimske samfund! Og det har så givet resultatet som vi ser i dag.

  Damerne har jo politisk tæft, og fandt ud af, at ubegrænset godhed for andre menneskers penge, var noget der gav vælgere, i den mere og mere trygheds-forsørgelses søgende del af den Danske befolkning!

  Damerne i sig selv er skam ikke bedre mennesker en andre Danskere, bare naive og ude af stand til at vurdere hvad de har sat i gang! ( og så tror jeg også at de er fløjtende ligeglad med om de skader landet)!

  Man burde måske søge Københavns kommune om en tilladelse til at rejse “skamstøtter” af de nævnte damer” på en passende sted i København.
  Bevillings giverne i Københavns kommune hopper jo på den værste, så det er ikke helt usandsynligt at man kunne få tilladelsen.
  M.v.h.

 37. Af Bjørn Sørensen

  -

  Her er hvad Winton Churchill skrev for 115 år siden i bogen “The River War”.

  ‘How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy?.?.?. there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries.
  ‘The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property, either as a child, a wife, or a concubine, must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men.
  ‘Individual Moslems may show splendid qualities?.?.?. but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it.
  ‘No stronger retrograde force exists in the world.
  ‘Mohammedanism is a militant and proselytising faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science?.?.?. the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome.’

  Compare Churchill’s remarks with those of a modern Gulf businessman from Dubai, whom the travel writer Jonathan Raban quizzed about Arab oil wealth.
  The Dubaian rejected any delusion that this constitutes genuine prosperity: ‘Rich is education?.?.?. expertise?.?.?. technology. Rich is knowing. We have money, yes, but we are not rich. We are like the child who inherits money from the father he never knew.
  ‘He has not been brought up to spend it.
  ‘He has it in his hands; he doesn’t know how to use it?.?.?. is a country rich that cannot make a brick, or a motor car, or a book?” Hastings Daily Mail.

  Ja, rigdom er uddannelse, ekspertise og teknologi. Rigdom er viden.

  Men hvad er det vi gør idag, det stik modsatte af hvad Churchill fremhævede for 115 år siden.

  Vi sælger ud eller forærer vores rigdom til BRIC-landene fordi vi nægter at indse at vi ikke længere har monopol på industriproduktion, hvorfor det ikke længere er os der bestemmer lønningerne. Og når vi mister produktionen, mister vi også ekspetisen og dermed vores rigdom.

  Er det så svært at forstå hvorfor vesten er i forfald.

 38. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Carl-Erik Pedersen – 11:55

  Min mening er, at vi har en engelsk krke, en svensk osv. – OK det er same trossaamfund som vores, stort set – den engelske er den anglikanske kirke – mere a la den katolske. vi har en russisk kirke, vi har flere katolske, og vi har andet – og hvor folk mødes inden for de forskellige religioner, kulturelt også.

  Skulle vi have en moské I Dk, så ville det være iorden, hvis det foregik på en af os accepteret også økonomisk facon – ikke dette tag-selvbord, vi er vidner til – omend
  det er godkendt af, og kun nogle få politikere, I Københavns commune.

  Presset var blevet for stort, fordi man vel fandt, at der netop var så mange – også rundt om i landet af muslimer, som der er jøder, hindu, buddhister og andre folkeslag. Ikke for at vise en vis anstændighed – men af danskeres overbevisning, denne feel-good-ting – så blæse være med danskerne og deres meninger, hvor jeg selv ikke har fundet, at tiden var moden – og slet ikke I det regi, som vi er blevet repræsenteret for.

  Slet, slet ikke – og der vil komme flere, er jeg bange for, fordi man helmer ikke før man har lagt os alle fladt ned. Uden blusel og agtelse for landet. Derfor var og er jeg imod – tiden er ikke til det, når vi samtidig sender penge og andre midler og aktiviteter igennem hjælpeorganisationer – OG ikke mindst vore unge mennesker, vore soldater, hvor vi skal bekmpe fjenden indefra tillage på forskellig vis, de radikaliserede af slagsen.

  Det er uden sidestykke i den danske historie, også med denne mentalitet, vi præsenteres for: Blæse være med os,vi er bare racister og intolerante, vi har jo demokrati til hvadsomhelst, menes der.

  Under rimelige, venlige og ordnede forhold, ville jeg ikke have noget imod at der var en moske – men vi modarbejdes også udefra i al for stor størrelsesorden mmm.

  Så – under andre conditioner og holdninger kunne jeg ikke have noget imod det.
  Men – dette skal man ikke kunne stave endog til sit eget navn for at se, at det ender galt på et tidspunkt, der vil blive problemer og ballade.

  At det er sunni – den islamistiske front – det ved jeg ikke nok om; men alle sunny-muslimer mener jeg ikke kan indbefattes her; men vi har også deres anderledes tænkende venne, shia-muslimerne, som man vist har udtrykt også vil være velkomne ..!!

  Det hele er betænkeligt og vi er nødt til at sig stop på et tidspunkt, og jeg mener ikke at denne sag kun har været til en commune, her Københavns, at bestemme, forde alle vi andre og hele landet som sådan er dagligt involveret i de skandaler/ballader, der optræder i kølvandet på indvandringen – til at destabilisere vort samfund og gøre det vanskeligere constant i hele landet – ingen slipper for at skulle beskæftige sig med den ballade denne indvandring har giet – og da svært for de, der kan opføre sig ordentligt og passé deres job og familier på mere humanvenlig vis end strength religiøst overdrev – helt ude af trit med enhver udvikling og viden i Vesten.

  Vi er ikke interesserede ..sådan er det bare, og vi er ikke bedre end andre mennesker og står heller ikke til rådighed for uvæsenet med at ville dykke og domineer andre, at vi hele tiden skal stille op til diverse spørgsmål osv. – det er ikke nødvendigt. Det er langt, langt snarere den anden vej rundt – og det ses ikke, hvad religion/tro i autoritær forstand nemlig kan forårsage – uanset hvilken.

  Tydeligere kan jeg vist ikke komme det – og jeg reagerer på uanstændig dominans og dårlig samt uciviliseret opførsel – uanset hvem, hvad og hvor.

  Jeg er ligeglad med, om det er danskere, svenskere, islændinge, englændere, amerikanere, russere, kinesere, indere, arabere, kurdere, persere, filippinere, japanere, australier, jøder osv – om de tror på noget inden for en konkret religion og/ eller politik, nisser, trolde, hekse, sol, måne og stjerner, incarnation eller pandekager og andet, så er jeg flintrende ligeglad – og desværre drejer det sig her alt overvejende (vore egne ‘bananer’ tager vi os som altid selv af – det undgås ikke i et samfund nogetsteds i verden) – MEN desværre er det inden for en større population nu af mennesker med muslimsk bagggrund, fra mange forskellige lande fra melleøsten og Afrika, vi må rette kritikken til.

  Det er uheldigt med alt dette, fordi det faktisk kun er en befolkningsgruppe, det drejer sig om, der er kommet udefra, hvor vi så kan blive skudt alt muligt i skoene, fremfor blot at kræve anstændighed. Og – at vi ikke altid har været lige parate med en sådan indvandring – men har skulle indrette os på det også økonomisk og på anden vis med love, det er de bedøvende ligeglade mig – det er bare mig, mig, mig og mig.

  Og – Øv, det ser vist ud til regn Sct.Hans-aften bade i Danmark og i hv f det sydlige Sverige – men vi plejer jo at overleve, det er jo ikke usædvanligt med dette vejrskifte, neop Sct. Hans – men altid bål, pånær nærmest en enkelt af sådanne aftener, jeg husker fra engang i 80-erne, hvor vi havde så stor en tørke at nogle ikke blev tændt alligevel.

  Jeg husker specielt fra min barndom ‘Hotel Gylfe’, der ligge ud til vandet i Sletten, hvor de ude på vandet havde sat en større platform til et kæmpestort bål – ligedan på stranden ved siden af altid dengang bål – og ‘Hotel Gylfe’s’ ejendom ligger der endnu og er ved at blive omdannet til private lejligheder.

  Men Sletten Havn var i noget nær fuld vigør sidste år og havde arrangeret bål på en mindre plads ude på vandet, hvor en levende heks, hylene med denne skoggerlatter. blev roet ud for at tænde bålet. Det var sjovt, alt mens regnbuen viste sig og månens så fantastisk og hvor sandet nærmest med denne lyse grå farve blandede sig i dens smukke gule farve på også den smukkeste himmel denne aften, lavt på himlen, mens bålet dér tændtes, og hvor menneskene til stadighed bragte material i form af træ til dette bål.

  Det bliver det måske ikke i år, så fantastisk – men det er altid herligt med mange mennesker og god stemming. Så en tur værd, vil jeg tro – igen i år. Mit sted – da det vitterligt stadig var et fiskerleje uden al denne modernisering, så butikker og al trafik nærmest kun er privatbiler, holdende i lange baner – og faktisk igen i år, mærkeligt nok, stadig: min fødselsdag på denne dag. De søde løse hunde husker jeg – de er ikke mere på sammemåde – omend Strandvejsbusserne også kørte igennem Sletten, begge veje, nu er den ensrettet og for privat kørsel og nærmest kun trækkende cyklister ..så ..ja, havnen ligner meget sig selv og menneskene er rare, de jeg mødte og så, og de smykker deres haver smukt, og husene eksisterer stadig – pænt vedligeholdte; men en del af det pulserende miljø med også handel, det er væk.

  Som en juleaften – så ligger Sct. Hans-aften også fast på denne dato.

  Håber, at alle får nydt denne for vel det meste af Norden særlige sommer-aften i fulde drag. :-)- BHL

 39. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Birgit Hviid Lajer
  Dette er et ualmindelig god indlæg du lige har skrevet, og i bund og grund hvad de fleste Danskere tænker, og mener!

  Men, hvordan ser fremtiden ud for Danmark og Danskerne?

  Jeg kan ikke andet end være pessimistisk, da realiteter jo taler for sig selv!

  Jeg bliver i den grad rasende, når det meste af vores politiske etablissement, der er honoreret, for varetagelse af landet, og dets befolknings bedste, benægter fakta, og ikke med deres yderste indsats, gør hvad befolkningen ønsker for, at varetage landes interesser!

  Selv om vi arbejder og rejser verden rundt, så er vort hjemsted Danmark,” og vi har ikke andet”!
  At kunne konstatere at dette hjem er i opløsning, inden for en ikke så fjern fremtid, på grund af opstående af parallel samfund, i landet. Dette er deprimerende og skræmmende!

  For udenlands Danskere, er der dog en glædelig nyhed nemlig, at man nu tillader dobbelt statsborgerskab!

  Angående Sct. Hans aften, kom jeg for nogle år siden kørende på E-6 motorvejen fra Gøteborg mod Malmø klokken ca. 2100 på denne aften, og lidt nord for Landskrona ved Glumsløvs bakker, hvor man er tæt på den Danske kyst, kunne jeg se mange Sct. Hans bål, på stranden, fra Helsingør ned mod København! dette var en fantastisk vidunderligt oplevelse, som jeg aldrig glemmer! (Jeg tror man skal være Dansk for at forstå dette)!
  God fest!

 40. Af Vesten er unik, ikke universel | Kulturkamp

  -

  […] det første fordi den tilskynder til indvandring af mennesker, der ikke vil eller kan blive en del af vores […]

 41. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Carl-Erik Pedersen

  Tak – og tak for gode ønsker, håber, at du selv fik en fin Sct. Hans-aften – min gik fint med Ganske vist kortere visit I Rungsted havn først på aftenen og så siden op og ned langs kysten, som man siger det ..så Ganske fint med alle de flot udklædte hekse, jeg nåede at se – folk energi og fantasi til sådant bade I stort og mindre igen ..så flot en aftn og en strålende sol ved 9-tiden til den anden side end Sundet, hvor Hveen lige ud for ens snude på Havnen her var så usandsynlig tydelig, hvor jeg også kunne se menneskene på toppen af disse skrænter denne aften – så fin blå himmel – men mørkt og skyet lige på det tidspunkt ind over Strandvejen og fru Blixens hytte og skovene bag ..men smukt alligevel ..og Sverige har jeg ofte tænkt på som enmulighed at se ‘det hele fra’ – fordi jeg også har sejlet en enkelt gang på Sundet en Sct. Hans-aften – men ikke kun derfor, vi kan jo se alle lysine på svenskekysten Ganske tydeligt oppe ved også Helsingør, så ..må være Ganske smukt I specielt fint vejr. Mvh BHL

 42. Af seo seo

  -

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin
  seo http://www.WhiteHatSeoRankings.com/

Kommentarer er lukket.