”De bliver jo som os”

Af Kasper Støvring 92

 

Berlingske bringer i disse dage en række artikler om islamistiske grupper som Hizb-ut-Tahrir, der hverver kriminelle og ødelægger foreningerne og lokaldemokratiet i særlige områder. Det sker i en grad, så Brøndbys borgmester Ib Terp føler sig kaldet til at advare om udviklingen:

 

”Jeg er bange for, at Brøndby Strand Idrætsklub har været tænkt som første skridt mod indførelse af kalifatet i Brøndby Strand. Det er måske dramatisk sagt, men ikke urimeligt meget”.

 

Det lyder ikke betryggende, men sagen er jo langt fra ny, og jeg har selv skrevet en del herom, bl.a. om bestyrelsen i Egedalsvænge. Men sagen har større perspektiver. I de seneste 40 år har vi oplevet en veritabel masseindvandring til Vesten af især muslimer. De har haft rigtig mange år til at lære vores liberale kultur at kende, men i stedet for integration har vi fået parallelsamfund. Flertallet af muslimer ønsker ikke at leve som os.

 

Det modsatte fik vi ellers at vide af de politikere, der besluttede sig for denne indvandring. Vores værdier er jo de bedste, og derfor vil muslimerne med tiden blive som os. Inde i enhver muslim bor en dansker, der venter på at springe ud (for nu at parafrasere norske Bjørn Stærks ord). Hvis man vil orientere sig herom, kan jeg anbefale standardværket om udlændingedebatten siden 1983, nemlig historikeren Morten Uhrskovs store værk Et delt folk.

 

Universalismen, troen på at andre ønsker at blive som os, har medført en af de største katastrofer for Vesten, og vi må nu lære at leve med et højt niveau af kriminalitet, socialt bedrageri, afhængighed af offentlige ydelser, vold, radikalisering og terror, som kommer af, at millioner af muslimer ikke vil være en del af den vestlige frihedskultur.

 

Vi har fået parallelsamfund, islamisering og kraftig stigning af brutal kriminalitet, herunder typer af kriminalitet vi aldrig har set før, bl.a. over 1000 gaderøverier sidste år alene i København, og der sker år for år en dramatisk stigning af denne type traumatiserende overgreb. Og de sker overalt; man kan ikke unddrage sig, alligevel er regeringen modvillig i forhold til at gøre noget.

 

Er man i tvivl om, hvor adskilte muslimerne lever, kan man kaste et blik på den omfattende tyske undersøgelse fra Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung af Ruud Koopmans (der bl.a. har skrevet om mistillid som følge af etnisk diversitet), som professor Sven Hakon Rossel omtalte i kronikken forrige weekend. I undersøgelsen hedder det bl.a., at 73 procent af de adspurgte muslimer i en række europæiske lande anser religiøse love for at være vigtigere end de love, der gælder i deres værtsland. Selv om flertallet af muslimer i Vesten lever ganske fredeligt, vil parallelsamfundene næppe nogensinde forsvinde.

 

Det eneste effektive vi kan gøre er at begrænse indvandringen fra især Afrika og Mellemøsten, og så selvfølgelig styrke politiet og efterretningstjenesten. Men hvad gør regeringen? Den lemper på alle afgørende områder, og resultatet er entydigt: langt mere indvandring og flere opholdstilladelser i sager om både asyl og familiesammenføring.

 

I morgen fejrer vi, eller rettere: nogle som SF’eren Özlem Cekic åbningen af den nye stormoske i København. Vi lukker altså kirker, imens vi fejrer stormoskeer med støtte fra islamistiske diktaturstater. Vores politikere ”bliver i deres håbløse naivitet nyttige idioter i Qatars dæmoniske korstog for at udbrede en fundamentalistisk version af islam”, med psykiateren Henrik Day Poulsens ord.

 

92 kommentarer RSS

 1. Af Thomas K. Rasmussen

  -

  Efter at forræderne fra De Radigale og den røde løftebrudsregering har lempet på VKO’s stramme opholdsregler har menneskesmuglerne travlt som aldrig før med at sende alle mulige fattigdomsflygtninge – især fra Syrien – til lille Danmark! Godheds- og indvandringsindustrien gnider sig i hænderne! Vi er mange som har fået nok af islamistiske mørkemænd og fattigdomsflygtninge som er ved at overtage vores lille land og omdanne Danmark til et nyt Syrien p.g.a. af regeringens naive indvandrerpolitik! Hvordan har medlemmer af Hizb-ut-Tahrir kunnet få opholdstilladelse herhjemme – mennesker som går ind for sharia og ægteskab med 9-årige piger samt tvangsægteskaber, æresdrab m.m.? Vi har nu 40 ghettoer herhjemme og det bliver værre. Stakkels efterkommere! Vi skal ikke mere være en del af gamle utidssvarende konventioner som slet ikke er i overensstemmelse med de nuværende problemer og så skal vi kun hjælpe i nærområderne! Det er jo ulogisk at flygtninge rejser flere tusind km væk fra deres hjemlande men de har jo hørt at der er mælk og honning ad libitum i Danmark! Vi kan ikke løse verdens befolkningsproblem!

 2. Af The Coming Caliphate « Snaphanen

  -

  […] Jeg er bange for, at Brøndby Strand Idrætsklub har været tænkt som første skridt mod indførelse af kalifatet i Brøndby Strand. Det er måske dramatisk sagt, men ikke urimeligt meget.- Det lykkedes i boldklubben, og de forsøgte at følge op på succesen ved at overtage magten i PAB 8, hvilket heldigvis ikke lykkedes, siger Ib Terp til avisen. Brøndbys borgmester: Fremtiden er truet af Hizb ut-Tahrir (Kasper Støvring: ”De bliver jo som os”.) […]

 3. Af Jørgen F.

  -

  Vi sender en stor og dybtfølt tak til det Radikale Venstre.

 4. Af Seker Gün

  -

  Jeg sprang ud ved fødslen, og har aldrig fortrudt.
  Lad de forskellige menigheder selv sørge for gennemsigtig finansiering af bedehuse. Quatars galehus har intet at bestille her, og kommer aldrig til det.
  HuTs demagoger lever af knotten modstand, og bør derfor mødes med mild overbærenhed og benhård argumentation, forankret i nutiden. HuT vil hele tiden have bolden over på deres banehalvdel, der udelukkende handler om at iscenesætte sig selv som stakkels ofre for det hykleriske demokrati. Og den iscenesættelse er de desværre dygtige til. Heldigvis er de så få.
  Alligevel mener jeg man kan slå koldt vand i blodet. At tro muslimer kan bliver enige om nogetsomhelst Kalifat skal man ikke kende ret meget til sagerne for at vide. Alle steder, også her, bekæmper de hinanden med næb og klør. Så vidt jeg husker er der over 60 variationer af den eviggyldige sandhed, alle hvor enhver indrømmelse og tilnærmelse til anden retning er umulig.

 5. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Alle kan udvikle sig.

  Akkari er f.eks. et fremragende eksempel på, at nogle af “dem” bliver ligesom “os”, efter at have flirtet med radikale ideer i deres vilde ungdom.

  Det gælder selvfølgelig ikke kun muslimer: Pittelkow og Jespersen er også blevet klogere. De støttede venstreradikale terrororganisationer, da de var unge.

  Hedegaard er et andet eksempel: Han var trotskist, da han var ung, og han var chefredaktør på venstrefløjens daværende talerør, Information, før han blev jaget bort fra venstrefløjen af islamofascisternes nyttige idioter, fordi han insisterede på, at dække retssagen mod den antisemitiske terrororganisation, Blekingegadebanden, så objektivt som muligt.

  Nu tænker og taler Akkari som en modig, dansk, midterorienteret humanist, der forsvarer de humanistiske frihedsprincipper, som islamisterne truer – og derfor bliver han truet af de danske islamister, der også støtter ekstremt farlige, islamistiske terrororganisationer, som f.eks. Al Shabaa, Al Nusra og ISIL.

  Gid venstrefløjen turde mobilisere ligeså meget mod til at kæmpe for friheden, når den bliver truet af islamister, som Akkari gør.

  Men desværre vinder venstrefløjens hang, til at romantisere terrorister og retfærdiggøre deres terror, alt for ofte over fornuften – selv, når det gælder højreradikale, racistiske, islamistiske terrorister, der bekæmper alle de frisindede og frihedsorienterede værdier, som venstrefløjen kæmper for.

 6. Af Jens Hansen

  -

  “Det eneste effektive vi kan gøre er at begrænse indvandringen fra især Afrika og Mellemøsten”

  Det vist desværre ikke nok. Alene den langt højere fertilitets-rate hos de muslimske kvinder (sammenlignet med de infødte Europæiske kvinders), vil betyde at den muslimske befolknings-andel vil stige eksplosivt i de kommende årtier. Så bare med dem der allerede er kommet til Europa, så står vi overfor en total befolkningsmæssig transformation af ‘det gamle kontinent’.

  Så hvad Kasper Støvring ønsker at undgå, kræver altså udover et totalt stop for yderligere indvandring fra disse (mulsimske) områder, også iværksættes massive repartrierings-programmer. Og jeg har svært ved at se de nuværende Europæiske politiske eliter gennemføre den slags politikker. De ønsker vel grundlæggende at gå den stik modsatte vej, og det uanset hvilke katastrofale konsekvenser vi allerede nu kan se af denne masse-indvadring fra den muslimske verden.

 7. Af P Jensen

  -

  Vanvids-politik har i tidens løb slået millioner af mennesker ihjel, eller har smadret deres tilværelse.

  Det kan ske med både direkte og indirekte metoder. Ved direkte magtmisbrug og voldsanvendelse eller ved brug af stedfortrædere Men for ofrene gør det ikke den store forskel om man har dræbt eller ødelagt dem direkte eller indirekte, om magthaverne har været med i forbrydelserne hele vejen igennem, eller om de har brugt stedfortrædere. Døden eller lidelserne er nok ens, om det er direkte eller indirekte metoder.

  De radikale ministre og deres hjælpere går jo ikke rundt og slår danskere ihjel. Det er de nok alt for “pæne” mennesker til.

  Men deres politik spreder død og ødelæggelse ud over hele Danmark i disse år. Deres politik undergraver, svækker og snigløber alt. For den er kortsynet, asocial og anti-dansk/ folkefjendsk. Og meget usammenhængende og selvmodsigende. Og man kan have en mistanke om at den også er korrupt.

  Både de radikale og S siger at de vil udvide og forbedre danskernes tryghed, frihed og velfærd. Men trygheden og friheden reduceres hele tiden, og sundheds-systemet er ramt af hundredvis af nedskæringer og forringelser. Hele velfærden er ramt af minus-vækst.

  Hykleriet er åbenlyst, for der er et bundløst svælg mellem ord og handling.

  Så er der masse-indvandringen som regeringen har sat turbo på. Det begynder at ligne en slags stedfortræder-krig mod danskheden og vores kultur, økonomi og sikkerhed.

  Og hvad med den indirekte bekrigelse af danskernes livskvalitet, sundhed, familieliv, jobsikkerhed og traditioner?

  Når man rammer borgerne med forringelser der fører til masser af unødvendige dødsfald både blandt fysisk og psykisk syge, når man mangedobler kriminaliteten med mange flere knivstik, kølleslag og skud til følge, når man med grådig skatte- plyndring presser tusindvis af arbejdspladser ud af landet, med afmagt og fattigdom til følge for mange danskere…….. når konsekvenserne af en pervers og afstumpet familie-, skilsmisse- og børneværnspolitik er hundredtusinder af kvæstede eller knuste barneskæbner, plus tusinder af unge der drikker, bruger stoffer, skærer i sig selv, får anorexi eller forsøger selvmord………….når konsekvenserne af udhuling af demokratiet, nedlagte grænser og talrige tåbelige reformer er løndumping, flere sygdomme og stadig flere ulykkelige, retsløse og hjemløse danskere…………… er der så stadig tale om naive politikere der bare har mistet overblikket, eller er der tale om kynisme, korruption og nykommunisme eller fascisme? (camoufleret som humanisme og social omsorg?)

  Som sagt, de radikales metoder er alle indirekte eller pr. stedfortrædere. Men summen af de indirekte metoder er menneskefjendske og landsskadelige tilstande i en grad og et omfang der bør vække bekymring hos alle tænkende danskere.

  Der er et tykt blodspor i kølvandet på de utopiske fantasters politik, og hvor indirekte den er, kan man godt få den tanke at der er tale om en slags folkemordspolitik. Ikke direkte, men hvad nu hvis den ender i kaotiske og helt vanvittige tilstande og blodige konflikter, eller ligefrem borgerkrigslignende tilstande? Så vil ansvaret da i høj grad falde tilbage på disse skinhellige verdensfrelsere og deres medløbere.

  R og S sender i denne tid millioner og milliarder af kroner ud af landet til udanske formål. Det er jo derfor at der ikke længere er råd til at behandle danskerne ordentligt. Det er jo derfor nedskæringer, lukninger og spareøvelser hagler ned over skolerne, hospitalerne og hele det sociale område. Og det er derfor skattetrykket stiger og stiger. Vi er ganske enkelt på vej mod spanske tilstande.

  Hvis nogen kan bestride ovenstående eller forsvare de radikale, så lad os høre fra dem.

 8. Af P Jensen

  -

  ……. og hvor indirekte den end er, kan man godt få den tanke at der ………………..

 9. Af Per Jørgensen

  -

  Hvorfor i alverden er der dog ingen af dem med ansvaret der læser (og hører) hvad det er muslimerne tror på? Koranen vers 5:51 lyder feks “tag ikke jøder og vantro til venner”. Hvordan havde i dog forestillet jer at integrere disse mennesker?

 10. Af P Christensen

  -

  Den del af muslimerne, som ikke kommer til vesten for at bidrage positivt,
  vil dog gerne leve som vesterlændingene når det gælder passiv forsørgelse.
  De så at sige tilbeder profitten.
  De er her med 2 formål: at blive forsørget af de vantro og at omvende samme til islam.

 11. Af Maria Due

  -

  “Lad de forskellige menigheder selv sørge for gennemsigtig finansiering af bedehuse. “, skrev Seker Gün, og det er et oplagt emne hurtigst muligt at få sat på den politiske dagsorden.

 12. Af Peter Christensen

  -

  De stopper ikke. Zenia Stampe har for nylig udtalt, at om 20 år vil de være fuldt integrerede. Vi har 1400 års erfaring med muslimers omgang med ikke muslimer. Hvordan de kan tro, at lige netop i Danmark vil det gå anderledes, er en gåde. Det sjove er, at de var begejstrede for al den kulturberigelse vi ville fået (og det har vi i den grad fået), men samtidig forventede de, at de ville blive ligesom os. Det er jo selvmodsigende.

 13. Af Helle Baldersbæk

  -

  “Vores politikere ”bliver i deres håbløse naivitet nyttige idioter i Qatars dæmoniske korstog for at udbrede en fundamentalistisk version af islam”, med psykiateren Henrik Day Poulsens ord.”
  Jeg synes ikke, vore politikere på dette område kan betegnes som spor nyttige.

 14. Af Helge Nørager

  -

  Hizb-ut-Tahrir, anbefaler “troende”, muslimer ikke at afgive deres stemme ved folketings, kommune og EU parlamentsvalg, da det strider mod deres religion.

  Samme forbehold eller rettere religiøst forbud gælder ikke i lokaldemokrati, når de kan få deres egne valgt.
  Det er dobbeltmoral så det virker.

  Det er salami metoden, jeg vil gerne satse en kasse whisky på at den dag, de udgør et fleretal ved et kommunevalg, vil alle de troende af Hizb-ut-Tahrir, blive bedt om at stemme.

  Jeg har længe frygtet, denne dem og os, konflikt, men den virker efterhånden uundgåelig.
  Jeg frygter at vores demokrati vil blive brugt til at afskaffe demokratiet.

  Men egenligt er det vel mest korrekt at kalde det fleretals diktatur. De steder hvor der er kommet muslimske fleretal i sportsklubber og boligforeninger, opleves tydeligt at demokrati er gement fleretalstyrani.

 15. Af per andersen

  -

  til helge Nørager. jeg er sådan set enig/meget enig i det du skriver, men det undre mig at du, og i øvrigt rigtig mange andre debatøer til stadighed, bruger ordet demokrati, du helge har brugt det 4 gange i dit indlæg. er det forbigået den store del af befolkningen, at demokratiet blev afskaffet i 1993, da folketinget smed en fuldgyldig folkeafstemning i skraldespanden. og derefter opfandt noget som de kaldte en nationalt-kompromis, fyldte befolkningen med løgn og lort, i spandevis, ( det gør de stadigvæk dagligt ) sendte det til en ny afstemning og dem der gjorde vrøvl, blev skudt af politiet og hen over en nat, blev de døbt autonome. i dag bliver de kaldt rasister. faktum er at det der blev kaldt demokrati i 1993. i dag er blevet til et politisk diktatur uden sidestykke. grundloven har de brugt som lokumspapir på Kristiansborg de sidste 21 år. mvh per a odense

 16. Af søren rasmussen

  -

  Jeg tillader mig lige lidt genbrug af egen skrivelse. Jeg kan oplyse at jeg aldrig fik svar fra den muslimske SF’er. – hendes blogindlæg forsvant også fra Berlinske?

  Kære Ozlem Cekic

  Du plæderer for din sag som muslim.

  Kan du oplyse en, bare en ting, muslimer har gjort godt for Danmark? Vesten? fredelig levevis? Nej det kan du ikke.

  Det er fordi du er muslim? Prøv at forholde dig til det at være muslim? Hvad helvede har i gjort for at gøre ting bedre? ikke en skid. I skaber had, ødelægger et homogent samfund hvor man naturligt hjalp hinanden før i kom her til. Nå man så ser på et nassende, kriminelt, folk som forøges i indavl,
  med syge leveregler. I Vestlig forstand, vi bor i Vesten, ikke i muslimland. så bliver man ret trætte af jer. Jeres syge lovgivning.

  Jeg ved ikke om du er racist? jeg ved heller ikke hvorfor du er i Danmark, men du har fået en uddannelse og godt for det. Du skulle måske bruge den. Det gør du ikke nu. Du gør intet godt for Danmark. Du er en nassende SF proletar.

  Jeg er ikke racist. Jeg er heller ikke bange for muslimer. Men jeg er røv træt af at se på alt det lort i muslimer gør ved det vestlige samfund.

  Tør vi som danskere, europærer, borger i Vesten fortsat lade stå til? I al vores glade humanisme bliver vi drænet økonomisk, med stigende kriminalitet, elendig og forringet uddannelse eller mangel på samme, af den gruppe af mennesker, der kommer fra overbefolkede, krigshærgende muslimske lande.

  Vi skal ikke tillade os at forsøge at indføre demokrati og vestlige adfærd i muslimske lande. – Det er muslimernes eget valg. I lever stadig en for stokket gammel tro. Det er ok for mig men hvorfor her? I kalder os for vantro samtidig med i nasser på vores overførselsindkomster, frisind og hjælpsomhed. Og i kræver bederum, halal og har et kvindesyn som jeg kun kan sige føj for helvede til. Fik du den ven. Føj for helvede.

  Hvis det stod til mig:

  Stop af import af den dødvægt der hedder muslimer. Det er ren underskudsforretning i kultur, økonomi, harmoni og livsglæde.

  Muslimer er lort i vores samfund. Nogle få muslimer er ok. men ikke ret mange. – ja der er nogle som kan finde ud af det, men det er ikke godt nok. Hvis muslimer kunne finde ud af det så var de ikke i alle, gentager alle, statistikker der trækker i den forkerte retning.

  Nogle skriver blokindlæg, stemmer på de radikale eller en naiv umoden venstrefløj.
  Så er vi gode…. dumheden er til at få øje på.

  Lærerne på skolerne tør ikke ytre sig om problemer som alle kan se, men som de ikke tør gøre noget ved. Vi skal jo holde den gode tone, os SF’er, radikale og gode humanister, Så bliver lærerne syge………, man giver op…. halo….

  Vores hæderkronede folkeskole er kørt ned af muslimsk indvandring. Voksen uddannelses institutionerne går samme vej. Dumheden breder sig i de faglige miljøer. Danske elever flygter fra deres egen nærområde/skoler på grund af muslimer.

  En mesterlærer gider ikke en kriminel, skolemæssigt inkompetent lærling som føler sig berettiget til at kræve særregler om bede rum og halal ramadan og fanden ved jeg.

  De radikale og SF og Politiken skriver om alle de velsignelser, der er med alle de nye muslimske medborgere. – de glemmer de enorme summer som overførselsindkomst som langt størstedelen af muslimer og store, fede hætteklædte nye borger står for og som derfor ikke er til rådighed på arbejdsmarkedet. Kriminalitet, overbefolkning, nassende adfærd på vestlig frisind og værdier…. sig dit navn. dit navn er islam/muslim. –

  Løsning: luk for al muslimsk tilgang til landet. Udvis så mange kriminelle muslimer vi kan finde, så vi ikke skal se på parallel samfund og særregler i de vestlige samfund.

  80 % af danskere gider ikke flere muslimer. fat det dog for helvede…..

  Kun få partier tør råbe op om det misfoster der hedder muslims indvandring og indavl.

  De politiske partier er en flok sølle handlingslammede kællinger som går mere op i egen magt, penge og måske et lukrativt job i EU.

  Det er sørgeligt at vores samfund er så svagt til at sige fra. Politiet er mere optaget af at jagte cykler på fortovene end muslimsk kriminalitet i skat/moms/bandeoverfald/chikane i S-togene, overfald i nattelivet og muslimers ret til at komme ind på spillesteder hvor de kan lave mere lort.

  – hvorfor er politiet det? det er fordi politikerne og retsvæsen svigter hele vejen rundt. Ikke mindst det politi som vi altid har brystet os af.

  Alle kriminelle muslimer og muslimer der forholdsmæssigt er mere på overførsel en dansker skal sendes ud af landet. Sendt dem til eget hjemland. – Danske muslimer der ikke kan finde ud af normal adfærd? samme vej, gør dem statsløse, lav en aftale med et muslimsk land, langt langt væk fra Vesten, fx Somalia, og giv dem et statstilskud til deres nye hjemland, på 35.000 kr med plus moms, med klausul om at vi aldrig vil se dem igen.

  Vi gider jer ikke mere hvis I ikke kan finde ud af at opfører jer normalt i vestlig forstand. – det er Vesten det her.

  Jeg er røv træt af at se, hører, betale og undskylde og behage det lort vi har fået til landet. Jeg er træt at at se på den nassende adfærd i udviser alle vegne. De krige og konflikter der altid opstår når der er muslimer. Du kan ikke nævnet et, et land, hvor der er muslimer hvor lortet ikke går op i hat og briller.

  fortsat god dag…..

 17. Af Maria Due

  -

  Özlem Cekic er fotogen, og det er gennemgående nok i Danmark til at blive politiker.

  Samme Cekic vil også gerne fremstå som en ligefrem person, der siger sandheden og kun den. En idealistisk socialist hævet over verdens fnidder og fnadder, ærlig og redelig. Men tro ikke, at hun er så ligefrem, som hun giver sig ud for, og hun er heller ikke så dum, som nogen fremstiller hende som.

  Da JP startede med Blogs kom Yaldiz Akdogan hurtigt med, og det samme gjaldt Naser Khader, der også hurtigst forsvandt igen efter at have kaldt diverse personer, der i blandt Anders Fogh Rasmussen for “idiot”. Men Akdogan fortsatte og havde bl.a. grumme svært ved at tage afstand fra det armenske folkemord, og vi var mange, der gjorde hende opmærksom på de talrige klicheer og dobbelttydige udsagn, hendes indlæg var fyldt af. På et tidspunkt blev Özlem Cekic blogger samme sted efter at have taget afstand fra folkemordet og derved sat sig i et modsætningsforhold til Akdogan, hvilket JP skrev om.Cekic skulle desuden til en kongres i Tyrkiet, hvor hun agtede at holde tale på kurdisk, og hun opdigtede en historie om, hvor farligt dette var for hende. Der var drama i luften.

  Denne opdigtede historie troede jeg i første omgang på og sendte Özlem Cekic en venlig hilsen på bloggen med ønsket om et heldigt forløb. Men min hilsen blev aldrig vist, selv om jeg ellers ikke havde problemer med at logge mig ind hos diverse bloggere, så jeg tænkte, at den måtte være røget i et spamfilter og skrev derfor en ny venlig hilsen. Den blev imidlertid heller ikke vist, og jeg nåede vist op på at sende fire hilsener, der tilsyneladende alle forsvandt i cyperspace, og alle var venlige eller i det mindste høflige.

  Cekic skulle ikke have noget klinket med mig . Hun var ikke blogger ret længe, og det viste sig, at ingen tog anstød af hendes optræden i Tyrkiet, samt at dette heller ikke var at forvente, men hendes eget oplæg var meget dramatiserende.

  Da Özlem Cekics blog blev overført til arkivet, kikkede jeg kommentarerne efter, og der fandt jeg nogle af mine, der pludselig var dukket op. Men altså først efter, at ingen mere formodedes at læse dem. Det undrer mig derfor ikke, at hunnu har fundet en “uskyldig” undskyldning for at troppe op til moskéindvielsen, og mange vil også huske, at hun afholdt en ramadanmiddag på Christiansborg med tvivlsom finansiering.

 18. Af Jesper Høegh

  -

  Vores vrede er meget synlig nu – vi har affundet os alt for længe –
  jeg mener medierne bærer ansvaret – ingen nævnt ingen glemt –
  hvorfor beretter de ikke dagligt om hvad den overeksponerede indvandring dagligt
  belaster samfundet med.

  Deadline g.d. Østjysk Politi der er Mentor for hjemvendte Syriske krigere –
  – alt imens der skal medbringes fornødenheder på Fødeafdelingen.

  I månedsvis har ALLE Overskrifterne handlet om Beklædningsgenstande –
  en Skattekommision til 30 millioner.

  Journalisterne hopper på Nakken af Politikerne – uden en eneste gang
  at forespørge – hvad med den stadig stigende Indvandring +nye
  Asylcentre.

  Der skal ryddes op nu .

 19. Af Niels Andersen

  -

  Hvor er det en uhyggelig rammende profeti, som du skriver. Vi bliver ikke kun nødt til at stoppe indvandringen af muslimer, men også sende dem retur. Det er jo et langvarigt korstog med modsat fortegn, som vores politikere og andre godtroende og såkalde humanistiske personer har igangsat med at åbne vores grænser for dem og deres religion. Ytrings- og religionsfrihed er vores egene våben, som vendes imod os. Og hvad gør vi? Vender den anden kind til. Hvor Herre bevares. Vågn op, Holger Dansker, og lad os fordrive dem fra vores og vores forfædres jord.

  Vi køber deres olie, og de samme penge kommer retur til Danmark i form af byggeri af moskeer og støtte til fremme af deres egen grimme fortolkning af deres religion.

  Er det nederlaget ved Dybelbøl, som har gjort os til et sådant blødsødent, underkuet og naivt folkefærd? Lad os rejse os som de vikinger, som hovedparten stadig nedstammer fra, og drive muslimerne tilbage til deres ørkener., hvor de kom fra.

 20. Af Jan Petersen

  -

  Langt de fleste ansvarlige politikere har fra dag et da vidst, at det aldrig vil lykkes at blande kristne med muslimer. Problemet er bare, at de er fløjtende ligeglade. Hele projektet går ud på at opfylde diverse FN-traktater vedr flygtninge/asyl, EU-regler om arbejdskraftens fri bevægelighed samt et hav af andre internationale forpligtelser, Folketinget har låst Danmark fast i.

  Interessant nok holder de ansvarlige sig da også langt væk fra de multikulturelle udsatte ghetto boligområder. Selv den stort opreklamerede folkeskole inklusion holder de deres egne poder langt væk fra. Er det for stærkt at bruge ordet kulturforræder? Næh, jeg synes faktisk, det rammer perfekt ….. desværre!

 21. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  @ Søren Rasmussen + andre lignende!

  – tak for et blændende, korrekt indlæg – kan ikke siges bedre.
  – hvis vore uduelige, forræderiske politikere snart vågner op går det helt galt og hele Europa ender
  i et muslimsk ragnarok – præcist det de ønsker.
  – når jan inviterer en fascistoid, primitiv ideologi på niveau med kommunismen-/nazismen
  indenfor –
  ja, så beder man selvom det.

  Danskerne har reduceret sig selv til 3. die rangs borgere i deres eget land, som flg.:

  1. Rang = de landsforræderiske politikere, der kun meler deres egen kage
  2.Muslimerne – der ikke behøver at arbejde, ikke behøver at betale husleje, ikke behøver at betale
  for børneinstitutioner og alt “det andet” for det får de jo forærende af den danske stat
  3. Den danske befolkning – en flok massive jubelidioter, der finansierer deres egen undergang

  Ja! – man fristes ligefrem til at sige.: Mon det var det, de danske frihedskæmpere døde for under 2. verdenskrig..
  PS.: havde aldrig troet, at skulle nævne det, men Hr. Putins Rusland er, snart, den eneste udvej,
  hvis et lalle-svagt Europa skal overleve i en nogenlunde civiliseret form.
  USA har svigtet totalt og ligger under for de fascistoide, arabiske oliesheiker samt den “politiske korrekthed”, der, uden tvivl, bliver den vestlige verdens undergang, hvis der ikke snart kommer helt “andre boller på suppen”.
  PPS. var det, i øvrigt, ikke i Irland, at IRA fik stor succes..??

 22. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  -Slåfejl – beklager

  skulle, naturligvis stå…

  ..hvis vore landsforræderiske politikere IKKE snart vågner op…osv.

  og
  når MAN ..os v.

 23. Af Preben Jensen

  -

  Det her er selvfølgelig ikke et politisk korrekt spørgsmål, men er det ikke de radigale pladderhumanister der bærer hovedansvaret for at Danmark er på vej til at falde ned i den afgrund, hvorfra nationer aldrig vender tilbage?

  Og er de fleste pladderhumanister ikke nykommunister?……………………. der har forklædt sig som feminister, radikale humanister, socialakrobater, kvindesagskvinder, ligestillings- forkæmpere, klimavenner, co2 eksperter, verdensfrelsere og repræsentanter for godheds-industrien.

  Forklædningerne er forskellige, men ser det ikke ud til at de alle er en slags skruppelløse og totalitært tænkende rødfascister….?

 24. Af Kevin Mikkelsen

  -

  … blev Henrik Day Poulsens blog fra tidligere i dag lige fjernet af Berlingske?!

  Er vi sunket så dybt i dagens Danmark at B nu censurerer egne bloggere der ikke blindt følger “tonen” dikteret af den politisk korrekte klasse?… meget meget sørgelig og skræmmende udvikling.

 25. Af Jens Cini

  -

  Europa og sikkert også USA vil sikkert stå overfor en politisk skifte som man skal tilbage til 1968 eller 30erne for, at set mage til. Jeg så en fransk holdningsundersøgelse fra “Le Monde” 2013 hvor 75% af Franskmændene fandt Islam uforeneligt med Republikkens værdier. I holdningen til immigration var et klart flertal på over 60% af den holdning det skade landet. 62% følte sig fremmed i Frankrig, 62% at politikerne var korrupte og 73% havde ikke tillid til midierne. Hvis man læser britiske aviser og de læserkommentare der er billedet identisk. Man kan ikke være i tvivl hvor Europa er på vej hen. Der er store flertal af centrum-ventre vælgere der pludseligt kan svinge mod højre. Jeg tror, det største historiske fejlgreb politikerne har gjort var deres naive tro på menneskerettighederne. Borgerrettigheder var oprindeligt til “indenfor staten” som i jyske lov. Her var der en kontrakt mellem magthaven og borgeren som skabte en legitimitet for magthaven “indenfor staten”. Efter menneskerettighederne bliver rettens genstand nu nogle “udenfor staten” dvs. stort set hele den 3.verden som ikke kan få et statsbegreb til at fungere -de vestlige stater skal nu levere den manglende ret til “ikke-borgere udenfor staten” Dette har været en politik i snart 40.år og den har i de fleste europæeres øjne af-legitimeret staten og den politiske klasse. Staterne i europa må tænke i egeninteresser og erkende, at den 3.verden er en terminal patient som ikke kan hjælpes . Hvis den politike klasse skal genvinde legitimitet må den tilbage til retsstaten og sige til folk fra 3.verden, at deres rettigheder er afhængig om de kan få en stat til at virke -men det ellers ikke er Europas problem. Staterne i Europa må også tage et massivt opgør med de NGOer og kirkelige organisationer som har interesse i 3.verden og som stiller krav til de Europæiske stater. Ligesom stat og kirke blev adskilt må stater og NGO adskilles. NGOer skal forstå, at deres utopiske dagorden ikke er statens og hvis de gennem aktivisme forsøger at gennemtrumfe deres dagsorden vil staten slå hårdt ned på dem. Udlændingeloven af 1983 var stort set skrevet af dansk flygtningehjælp og alle andre europæske lande har været fanget ind i det “Humanitære industrielle kompleks” dagorden. Konsekvenserne har været en krig mod de europæske civilsamfund og hvor befolkningen er blevet intimideret til tavshed- det virker ikke mere. Problemerne er så store, de daglige oplevelser så mange og de økonomiske omkostninger så store. Politikerne må vælge mellem disse NGOers aktivisme og deres netværk af narcisstiske kendiser eller også vil de imødese en konfrontation med en befolkningen. Jeg tror desværre det er for sent.

 26. Af Bjørn Sørensen

  -

  Ak ja, konsekvensen af pladderhumanisternes bevistløse hersen vil være et problem for de kommende generationer.

  Det bliver dødstødet for velfærdsstaten og ghettoerne bliver som i mellemøsten arnesteder for terrorisme, hvilket de allerede er.

  Vi bør oprette interneringlejre og arbejdslejre for langtidsopbevaring af kronisk kriminelle elementer på flere af vores øer.

  Det har virket i USA. 25 års minimums fængsling af vaneforbrydere forhindrer dem i at ødelægge livet for den brede befolkning.

  Hvis vi vil håndtere problemerne skal negativ adfærd håndteres med midler som virker.

 27. Af Thomas K. Rasmussen

  -

  Og i dag åbner der så en Moske i København finansieret af blodpenge fra diktaturet i Qatar! Og politiet vil ikke tillade at man demonstrerer! Efter at forræderne fra De Radigale og den røde løftebrudsregering har lempet på VKO’s stramme opholdsregler har menneskesmuglerne travlt som aldrig før med at sende alle mulige fattigdomsflygtninge – især fra Syrien – til lille Danmark! Godheds- og indvandringsindustrien gnider sig i hænderne! Vi er mange som har fået nok af islamistiske mørkemænd og fattigdomsflygtninge som er ved at overtage vores lille land og omdanne Danmark til et nyt Syrien p.g.a. af regeringens naive indvandrerpolitik! Hvordan har medlemmer af Hizb-ut-Tahrir kunnet få opholdstilladelse herhjemme – mennesker som går ind for sharia og ægteskab med 9-årige piger (pædofoli) samt tvangsægteskaber, æresdrab m.m.? De fleste af disse tabere er ovenikøbet uden for arbejdsmarkedet og lever af dansk bistandshjælp! Vi har nu 40 ghettoer herhjemme og det bliver værre. Stakkels efterkommere! Vi skal ikke mere være en del af gamle utidssvarende konventioner som slet ikke er i overensstemmelse med de nuværende problemer og så skal vi kun hjælpe i nærområderne! Det er jo ulogisk at flygtninge rejser flere tusind km væk fra deres hjemlande men de har jo hørt at der er mælk og honning ad libitum i Danmark! Vi kan ikke løse verdens befolkningsproblem!

 28. Af Arvid Holm

  -

  De vestlige lande lokker muslimer til Europa med udsigten til højere levestandard.
  Muslimerne skal påvirkes til at blive som os.

  Men ifølge Islam bør muslimer leve i islamiske samfund og tilstræbe at leve efter den store profets eksempel.
  Euroæernes multikulturelle projekt opfattes derfor som en ny slags korstog.

  Islam reagerer bla ved at sende imamer efter de udvandrede, der har som opgave at beskytte mod vestlig påvirkning og styrke troen hos de udvandrede.
  Men ethvert tiltag, der kan modvirke integration, er anvendeligt.
  Hvis vesterlændingene holder sig på afstand af muslimerne på grund af frygt, er det udmærket.

  Den vestlige universalisme står svagt over hele fronten i den krig, som den har erklæret mod Islam.

  Menneskerettighederne lyder således umiddelbart tiltalende: Man skal behandle folk ordentligt.
  Men idealet passer til en global stat, som ikke findes.
  Alle mennesker har jo samme rettigheder.
  De nuværende nationalstater eller en kommende europæisk union har dermed globale forpligtelser, men kun nationalt afgrænsede resourcer.
  Nationalstaten kan ikke påregne borgernes loyalitet, da noget sådant er ensbetydende med illoyalitet overfor resten af menneskeheden.

  Tilnærmelse til idealet, som politikerne lover, vil altså medføre nedgang og opløsningstendenser for det eksisterende samfund og ethvert alternativt samfund, der er tilgængeligt.

  Hvorfor skulle Islam og muslimerne stige ombord på den synkende skude?

 29. Af Preben Jensen

  -

  Kevin Mikkelsen…………

  Ja, nogle bloggere har meget travlt med at spærre for indlæg, eller med at få dem til at forsvinde. Men hvis det også er sådan at blog-bestyrere også “forsvinder” hvis de ikke er politisk korrekte, er vi godt nok langt ude. Så begynder det hele jo at ligne det modsatte af demokrati og ytringsfrihed.

  Som en blogger skriver så minder Europas situation nu meget om dengang i trediverne hvor man også var på vej mod grufulde tilstande, ruinbyer og massedød. Har vores politikere intet lært af de historiske erfaringer med totalitær politik?

  På P1 skulle der nu have været en debat om den nye stormoske. Efter et langt muslimsk indlæg var der så ikke mere debat pga. “tekniske problemer”.

 30. Af Kent Andersen

  -

  Jeg har familie i Argentina og England (udvandrede for længe siden). Jeg har boet 5 år i USA, 1 år i Belgien og 2 år i Tyskland. Du skriver meget om hvad det vil sige at være indvandrer. Hvad ved du egentlig om det? Hvad er dine erfaringer? Eller er du een af dem der mener, at du kan sidde bag skrivebordet, læse bøger, og fortælle os andre om hvad det vil sige at være indvandrer?

  (1) Støvring skriver: “I de seneste 40 år har vi oplevet en veritabel masseindvandring til Vesten af især muslimer. De har haft rigtig mange år til at lære vores liberale kultur at kende”. 40 år er altså ikke ret lang tid. I min familie var det først oldebørn og tip-oldebørn der begyndte at leve helt uafhængigt af deres fortid. Idag er der ikke noget der adskiller mine familiemedlemmer fra andre argentinere, men det kan tage LANG tid. Jeg synes det er fair nok, hvis man ikke gider vente på det.
  (2) Støvring skriver: “men i stedet for integration har vi fået parallelsamfund”. Der har sørme ALTID været parallelsamfund i forbindelse med indvandring. I Argentina var der (vel fra ca. 1900’erne) en “dansk forening”, hvor folk kom og fandt hustruer/ægtemænd og venner, og folk holdt sig i høj grad adskildt fra resten af samfundet. I de sidste par årtier er denne forening nærmest uddød – ingen gider komme der mere (vel ligesom folkekirken…).
  (3) Støvring skriver: “Universalismen, troen på at andre ønsker at blive som os”. Det er jo ikke pointen. Folk “bliver ikke som danskere” pga. en beslutning baseret på (lomme)filosofiske overvejelser ved at læse nogle bøger! Det BLIVER de bare fordi det er der de bor og får venner.
  (4) Støvring skriver: “i enhver muslim bor en dansker, der venter på at springe ud”. Det er jo igen et udsagn der ikke har noget med sagen at gøre. Snarere: “i enhver muslim bor en muslim, der bliver mere og mere dansk med tiden”.
  (5) “Selv om flertallet af muslimer i Vesten lever ganske fredeligt, vil parallelsamfundene næppe nogensinde forsvinde”. Hvad baserer du det på??? Al den erfaring JEG kender til siger det stik modsatte. Hvor er de irske og italienske parallelsamfund i USA?
  (6) Jeg er HELT enig i, at der er sket en STOR stigning i kriminalitet. Sådan er det jo altid når man importerer desperate og fattige mennesker fra dybt kriminelle samfund til Danmark.
  (7) Støvring skriver: “og så selvfølgelig styrke politiet og efterretningstjenesten”. PRÆCIS!!! Der er vidst ikke mange udenfor Europa, der fatter en brik af hvorfor straffesystemet er så venligt som det er i Danmark. Man kan i Danmark (snik)snakke sig til meget om, “hvad der er rigtigt”, og prøve at overbevise folk om, at deres kriminalitet er forkert – men det ryger lige ind af det ene øre og ud af det andet. Der bliver nødt til at være hårdere straffe – også udvisning hvis vi snakker om folk uden statsborgerskab. Og statsborgerskab skal være noget man skal gøre sig fortjent til. Det forstår udlændinge UDEMÆRKET godt!!! Men i Danmark er det nogle DYBT underlige tests man foretager – “hvem er Christian d. 4” og andre historiske/kulturelle spørgsmål. Det er da ikke det der er pointen i at kunne leve i Danmark.

 31. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  @ Preben Jensen

  -m.h.t. bortcensurering, ja så har du helt ret – mange af mine, faktuelt korrekte indlæg, forsvinder sporløst ud i det blå – især på Tom Jensens blog.
  – som du og nogle af os andre, for længst, har konstateret ja, så er censuren i høj grad allerede indført i DK af det “politisk korrekte segment” – det kommer vi så til at forholde os til i fremtiden på den ene eller anden måde.
  I øvrigt, forudså Huxley dette scenarie allerede i 1930`erne (“Fagre nye verden” )

  ( citat/:

  Engang i fremtiden vil de SANDE fascister kalde sig Anti-fascister.!

  er der en klog mand, der engang har udtalt…………ikke sandt?

 32. Af Preben Jensen

  -

  Kent Andersen………….

  Du skriver under punkt 6: Sådan er det jo når man importerer osv.

  Men hvis de radikale så gerne vil hjælpe fremmede og fjerne folkeslag (for danskernes penge), hvorfor importerer de dem så? For de samme penge kunne de jo hjælpe 30 eller 50 gange så mange ude i nærområderne. Og så havde vi undgået den mangedoblede kriminalitet m.m.

  Med korrupt, hjernedød og hensynsløs politik kommer man ikke langt, undtagen når det gælder om at rage til sig og at nedbryde et samfund og ødelægge tilværelsen for en masse mennesker, her den oprindelige befolkning, det danske folk.

  Og de 40 år har da givet masser af tid til at tænke sig om. Men nogle går jo sovende gennem hele livet.

  Det er på tide at politikernes og vælgernes flertal vågner op. Danmark er et truet land og danskerne et truet folk.

 33. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  – specielt til naivisterne og de massive jubelidioter, der endnu ikke har forstået problematikken omkring muslimer :

  For nylig har der været foretaget en stor undersøgelse i bl.a. Holland om muslimernes holdning til landets love –

  – 73% – ja – gentager hele 73% af de derboende muslimer mente, at deres egne love i form af sharia og lignende( stening, hånds- og halsafhugning samt andre af disse primitive middelalderlige love )

  HAVDE FORRANG frem for Hollands stadfæstede love..!.

  Hvilke fantastiske fremtidsudsigter m.h.t. integration….ikke sandt?

 34. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg havde netop lavet et indlæg til Kasper Støvrings blog – men desværre kom det på

  Tom Jensens dd 11:03.

  Ærgerligt – men det kan da læses dér så I det mindset, svært at gentage her. Men – vi har et problem – og fortsat, disse parallelsamfund, vi yderligere kan imødese åbenbart, hvis der ikke gribes ind. En uskik I den størrelsesorden.

 35. Af Kent Andersen

  -

  Preben Jensen:
  (1) Mht. importering af arbejdskraft er jeg sådan set enig. Hvis man vil lade folk komme ind i landet med et argument om, at man vil hjælpe, så kan det sagtens blive meget dyrt, og det er langt fra sikkert, at det er en god måde at hjælpe på. Og hvis det er fra lande med meget kriminalitet, så vil der næsten stensikkert komme mere kriminalitet med i købet.
  (2) Man kan sagtens få en masse godt ud af indvandring, hvis man er villig til at gøre det der skal til. Det har man jo slet ikke gjort noget ved i Danmark, og så går det jo galt. Flygtninge er noget HELT andet.
  (3) Jeg behøver ikke bevæge udenfor landets grænser for at finde “fremmede”. Der er masser af folk her i landet, som jeg ikke har en papand til fælles med, og der er masser af folk i udlandet, som jeg har mere tilfælles med end masser af danskere.
  (4) Jeg vil ikke kalde tidligere tiders politik for “korrupt” eller “hensynsløs”, men “hjernedød” er jeg med på.
  (5) At tale om lande baseret på “den oprindelige befolkning” giver vidst ikke megen mening i mange lande. I USA, eksempelvis, er de jo alle døde.

 36. Af Niels Poulsen

  -

  @Kent Andersen

  Dine eksempler med danskeres udvandring til Argentina kan ikke rigtig anvendes i denne diskussion, fordi de indvandrede og og indvandringslandet har den samme europæiske og kristne kultur. Argentina er præget af spansk og italiensk kultur. Men selv i tilfælde, hvor forskellen mellem kultur er meget lille, tager assimilationen altså meget lang tid.

  Forskellen mellem de indvandrede muslimers kultur og den danske kultur er langt større, ja næsten afgrundsdyb. I stedet for en langsom assimilationsproces sker der snarere en radikaliseringsproces: 2. generationsindvandreren bliver tilsyneladende mere rettroende muslim end sine forældre. Vi ser det jo med syrienskrigerne og medlemmerne af Hizb-ut-Tahrir. Det er helt unge mennesker. Deres forældre er derimod mere moderate. Naser Khader har skrevet om, hvordan han får breve fra ulykkelige forældre, hvis børn er blevet radikaliseret.

  Jeg forstår heller ikke, hvad det er for en tidshorisont du opererer med, når du synes, at 40 år er kort tid. Er det hundrede år, århundreder eller årtusinder, du regner med, inden de indvandrede muslimer bliver assimileret? Det synes jeg ikke er rimeligt at byde de oprindelige danskere. At de skal leve i så lang en mellemfase præget af voldsomme kultursammenstød.

 37. Af Kirsten Rasmussen

  -

  @Kent Andersen
  Jeg må give Niels Poulsen ret i, at en sammeligning med indvandring til Argentina ikke er særlig relevant, fordi der er tale om indvandrere fra sammenlignelige kulturer.

  Ser man på situationen i bl.a. Syrien og Irak for øjeblikket, så virker det, som om sunni- og shiamuslimer har problemer med at leve side om side og dele magten i fred og fordragelighed. Det forekommer mig, at jeg i en TV-debat har hørt, at den konflikt har hersket siden år 1400 (tilgiv mig, hvis jeg har fået årstallet galt i halsen). Hvis muslimer af forskellige retninger ikke kan finde ud af at leve i fred og fordragelig efter så mange år (og det er da mange år), hvordan skal muslimer og kristne så kunne gøre det.

  Måske er der en grund til, at herskere i muslimske lande nærmest pr. automatik bliver bestyrere af et diktatur – selv om mange af dem burde vide bedre. Måske er det nødvendigt.

 38. Af Kent Andersen

  -

  Niels Poulsen:
  (1) Hvad det er for problemstillinger man skal forholde sig til når man kommer til et nyt land er de samme for alle. De problemstillinger er da bestemt relevante for at kunne forholde sig til det her. At forskellige mennesker så forholder sig forskelligt til dem er der da ingen tvivl om.
  (2) Danskerne i Argentina forholdte sig jo OVERHOVEDET ikke til nogensomhelst form for “argentinsk kultur” de første årtier de var der. De var bare glade for at kunne tjene gode penge, og kunne leve et godt liv der. Om dansk kultur og argentinsk kultur var “tæt på hinanden” spillede ingen rolle.
  (3) Den store forskel er vidst, at danskerne i Argentina klarede sig selv, og respekterede den lovgivning der var. De fik lov til at isolere sig selv. Ja der var faktisk også “danske skoler”. Er det overhovedet muligt (lovligt) at leve på den måde idag i Danmark? Respektere loven og så ellers klare sig selv isoleret?
  (4) Hvad mener i med “blive som os”??? Helt konkret! Ikke een-eller-anden flyvsk pseudoforklaring som “inspireret af Grundtvig” eller “præget af Kristendom”. Ellers er det jo ikke andet end lommefilosofisk snik-snak.
  (5) Der er bestemt nogle problemer med mange danske indvandrere. Man kunne måske begynde med at være selektiv. Dvs. spørge om de kan få et job, kan de noget vi efterspørger, kan de klare sig selv, er de straffede for kriminalitet osv. osv. Vælge/efterspørge de bedst kvalificerede. Dernæst kunne vi måske straffe kriminalitet istedet for smæk over fingrene, og ikke være så generøse mht. velfærd.
  (6) Nu har jeg vidst ikke sagt det er klogt at importere store mængder folk fra fattige og krigsramte lande til Danmark.
  (7) Man kunne vidst “speede” integrationen ved at sørge for, at der er store konsekvenser hvis man opfører sig idiotisk/kriminelt, og at folk ikke bare får et klap over fingrene.

 39. Af Frank Mathiesen

  -

  Har utrolig stor sympati for Støvring og mange andre Danske hædersmænd som kontinuerligt kæmper kampen, men desværre må man se i øjnene at – med de kræfter der kæmper den anden vej d.v.s. radikale o.lign. naivister – er løbet desværre kørt og at tingenes tilstand bliver ganske langsomt men sikkert værre og værre.
  Det maksimale der kan opnås er at den forfærdelige udvikling kan forsinkes..
  Desværre..

 40. Af Niels Poulsen

  -

  @Kent Andersen

  “Danskerne i Argentina forholdte sig jo OVERHOVEDET ikke til nogensomhelst form for “argentinsk kultur” de første årtier de var der.”

  At de kunne det, er det ikke netop, fordi dansk og argentinsk kultur – trods forskelle – hovedsagelig er ens?

  “De var bare glade for at kunne tjene gode penge, og kunne leve et godt liv der.”

  Sig det til de muslimske indvandrere i Danmark. Jeg husker stadigvæk Mona Sheikh (som en overgang var medlem af Det Radikale Venstre) som mente, at det er danskerne, som bør tilpasse sig til de muslimske indvandrere. Den holdning finder man stadigvæk blandt indvandrerne. For nylig læste jeg et indlæg af en indvandrer i Politiken, som mente, at hans manglende integration i det danske samfund, var danskernes skyld. Det var noget med, at skolelæreren havde sendt ham til rektor, fordi han tegnede World Trade-centerets to brændende tårne.

  Og det er altså muslimernes holdning til Danmark og danskerne, som ellers har brugt millioner og atter millioner af kroner på at give indvandrere sociale og kulturelle tilbud, i overensstemmelse med deres oprindelige kultur. Som indretter bederum – og fjerne kors for ikke at støde den sarte muslimske sjæl. Som erstatter den oprindelige danske madkultur på børneinstitutioner med halal.

  Jeg ved ikke, om dine slægtninge i Argentina har samme herrefolksmentalitet? Jeg tror det ikke. Jeg tror, at de immigrerede danskere kom til deres nye opholdssted med en hvis ydmyg holdning.

 41. Af Kent Andersen

  -

  Niels Poulsen: “At de kunne det, er det ikke netop, fordi dansk og argentinsk kultur – trods forskelle – hovedsagelig er ens?”.

  Dvs du mener, at “kultur” – trods forskelle – hovedsageligt er det samme som et frit land??? Det forstår jeg ikke…

  Jeg forholder mig ikke til om folk er muslimer eller ej. Jeg forholder mig til om folk opfører sig ordentligt, overholder loven, og klarer sig selv. Hvad de ellers går og tænker hjemme når de er kommet fra arbejde må de selv om. DET er et frit land, og sådan var det for danske indvandrere til Argentina (de oprettede “danske skoler”, og ingen bekymrede sig om hvorvidt de havde “argentinsk madkultur” eller ej).

 42. Af Seler Gün

  -

  Niels Poulsen@
  Er du sød lige at pille mig op af din “muslimkasse”?
  Jeg passer slet ikke på nogen af de kriterier du stiller op for os alle sammen.

 43. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Mit indlæg dd til denne blog kom desværre ved en fejl på Tom Jensens. Denne bemærkning kom så ikke på tidligere dd. kan jeg se. Mvh BHL

 44. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Alt I alt kommer det an på et lands og en befolknings størrrelse – men er dette land ved at danne indtil flere parallel-samfund, så må man have lov til at sige fra og evt. stop for yderligere indtil videre.

  Ydermere er der tale om forskellige kulturer – og den islamiske kultur og dens mennesker har det såmænd ikke anderledes en vi selv, vi trives bedst I selskab med de, der går ind for det samme, dvs frihed og demokrati – og ikke misforstået accept og tolerance overfor hierakiske diktaturers tilbøjeligheder til at knægte mennesker.

  Özlem Cekic er lausy -på den made, at hun I flere omgange ikke kunne stikke en finger I jorden omkring det med Eid-fest på Christiansborg, så ..hende finder jeg utroværdig, selv om hun vist afhold sig fra denne skryden ved dette årsskifte med flere os ikke-kendte – men for hende højtstående medlemmer inden for det muslimske samfund, udenlands – såvidt jeg husker dette.

  De radikale ser ikke disse problemer – men siger’ ih’, ‘ja’og ‘åh’ sammen med Ida Auken også, disse vidunderlige tørklæder, der tillige, hvad også meningen er, misklæder de fleste kvinder ..og sammen med flere af de gl rødstømper, der hverken kan høre el se – men bare underkaster sig blindt.i et ‘ih’, ‘ja’ og ‘åh’ ..de er slet ikke kommet udover deres traumer el har opgivet disse og ‘ind/underordnet sig’ – eller ..? Totalt tonedøve og senile måske??

 45. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Vi danskere har igennem hele min efterhånden lange levetid hjulpet, hjulpet og hjulpet de mange riger og lande,direkte el igennem diverse organisationer, med penge og meget andet. Vi har gerne modtaget mennesker i nød – men vi gider ikke blive til grin for ofte også her i landet vore egne penge, da det i forvejen har kostet landet kassen og stadig gør det.

  Der må være en made med galskabe og vi reagerer oftest, de fleste nu i rent selvforsvar og respect for os selv og landet som helhed. Vi er ikke kommet sovende til de ting, vi holder – og andre foragter.

  Jeg tror, at Emiren af Qatar gerne kunne åbne sine velpolstrede gas- og oliearme for ret så mange flygtninge fra disse nærliggende lande – fremfor at de skal drage så langt væk fra deres egen kultur. Det må være en mulighed med alt betalt af denne Emir i verdens rigeste lad pt, siges det!?

 46. Af Niels Poulsen

  -

  @Seker Gün

  Jeg konstaterer bare udviklingen: Danmark er under hastig forandring. Kristne og sekulære værdier viger konstant for muslimske værdier. Det velfungerende samfund, som vores forfædre har bygget, er under hurtig opløsning. Det ændrer ikke enkelte eksemplariske indvandrere på.

  Du tager afstand fra Hizb-ut-Tahrir og den nye moske, som er finansieret af Qatar. Men hvad nytter det? Ørnen er landet. Den unge søgende muslim går ikke til dig for at få en samtale med et fornuftigt menneske. Han går til Hizb-ut-Tahrir og den nye moske.

  Du siger i øvrigt, at vi bør slå koldt vand i blodet, fordi muslimerne bekriger hinanden indbyrdes, og at der findes 60 versioner af sandheden i muslimsk version. For mig lyder det som borgerkrig mellem 60 fraktioner, med danskerne som ufrivillige tilskuere. Borgerkrigen er for øvrigt allerede begyndt :

  http://politiken.dk/indland/ECE2310604/syrien-krigen-er-naaet-til-danmark/

  Kent Andersen gider jeg ikke kommentere. Han taler udenom. De danske indvandrere har ikke forandret Argentina. De har ladet sig assimilere. Den muslimske indvandring har mærkbart forandret Danmark. Og flertallet af de muslimske indvandrere har ikke ladet sig assimilere. Tværtimod: 2. generationsindvandrerne er mere rettroende end 1. generationsindvandrerne. Jeg er chokeret over, hvordan radikaliserede muslimer forsøger at vinde magten i de sociale boligbyggerier.

 47. Af Kent Andersen

  -

  Niels Poulsen: Du siger bare til, hvis du har lyst til at tale om indvandring og indvandringspolitik. Hvis du vil tale om religion må du tale med en anden. Det interesserer mig ikke.

 48. Af Niels Poulsen

  -

  @Kent Andersen

  “Det (religion, red.) interesserer mig ikke.”

  Hvis det er hip som hap, om Danmark er et kristent land med kristne skikke eller et muslimsk land med muslimske skikke, så forstår jeg bedre, at du synes, at det ikke går helt ringe med muslimernes integration i Danmark.

 49. Af kasper støvring

  -

  Kent Andersen: “Niels Poulsen: Du siger bare til, hvis du har lyst til at tale om indvandring og indvandringspolitik. Hvis du vil tale om religion må du tale med en anden. Det interesserer mig ikke.”

  Nej, og det siger jo noget om, hvor begrænset du er, og hvor rudimentære dine forklaringer forbliver.

 50. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Med åbningen Af en sunni muslimsk betalt moské i København, har vore folkevalgte politikere, givet en makebase, til noget af det mest extreme uhyggelige form for så kald fri religions udøvelse i Danmark!

  Disse politikere (kommunale/statslige), der har givet tilladelsen til byggeriet, bør politianmeldes for landsskadelig virksomhed! Stilles for retten og idømmes lovens strængeste straf!

  Dette er min oprigtige mening, da de har skadet Danmark, og det Danske samfund i en uhyggelig grad, som jeg vurderer væsentlig meget værre end et stikkeri under sidste krig, hvor der var dødsstraf for stikkere!

  Man græmmes når man ser hvilke idioter der får tilgang til at forvalte landets ve og vel!
  Med venlig hilsen Carl-Erik Pedersen.

Kommentarer er lukket.