Når Toyotakrigerne ruller Nettovognen ud

Af Kasper Støvring 107

 

Islamisk Stat fejrer nye triumfer. Nu har terrorgruppen indtaget den vigtige irakiske by Ramadi, og det fejrer man på behørig vis ved at lave paradekørsel gennem byen med sorte flag i Toyotabilerne.

 

Fantastiske Toyota! Den japanske klassiker Toyota Hilux er populær blandt ørkenkrigerne i Islamisk Stat. Det er deres foretrukne stridsvogn på vejen til det næste orgie i halshugninger. Med en maskinkanon på ladet trodser Hilux alle ørkenens farer, kører durk igennem vældige sandmasser, mudrede floder og udbombede veje. ”Intet kan stoppe Toyota Hilux”, forsikrer reklamerne, og Toyotakrigerne, med Mikael Jalvings nøjagtige betegnelse, fortsætter da også deres raske felttog.

 

Der i ørkensandet kører de så. Men hvad ser man nu på Twitter? En ærkedansk Nettovogn, let genkendelig med sine gule og sorte farver og den søde Terrier med indkøbskurven i munden. Hvad er nu det? Er det surrealistisk kunst? Er det et tragikomisk udråbstegn, plantet i ørkenen som et memento om de mange danske jihadister i Islamisk Stat? Eller er det en modbydelig djævel af en provo-kunstner, der håner, spotter og latterliggør vores muslimske medborgere ved at smække et billede af en beskidt hund op foran fjæset af dem?

 

Eller har de entreprenante købmænd i Netto udvidet forretningen og set deres snit til at lave en god handel med Toyotakrigerne? Købestærke islamister skal da også have gode tilbud lige ved hånden. Måske findes der endda en døgn-Netto i nærheden? Krigere har jo brug for forsyninger hele døgnet.

 

Men passer det så ind i Nettos virksomhedsetik? Man kan på Nettos egen hjemmeside læse, at Netto hjælper ”nydanskere” på kant med loven til at få et job. Til det formål samarbejder man med en lang række offentlige instanser. Men nu også med Islamisk Stat?

 

Dansk Supermarked kan imidlertid berolige. Organisationen har indskærpet over for sine logistikleverandører, at de skal fjerne reklamefolien, hvis lastbilen skal sælge til Toyotakrigerne: »Hvis det sker, at de sælger en lastbil videre, som så bliver solgt videre flere gange, og til sidst kan havne i Mellemøsten, så skal der naturligvis ikke være en foliering med et Netto-logo på. Det er noget, som kun er på, når den kører for os,« fastslår Sussi Staugaard i Berlingske.

 

Toyota og Netto. Ja, verdens brændpunkter er kommet tæt på, verden er blevet en global landsby. Endnu er vi, der bor langt ude på landet her i Danmark forskånet for Toyotakrigerne. Men de er på vej, det ved vi fra pålidelige kilder i Europol. Ja, de er her allerede, i tusindvis overalt i Europa, og mange af dem befinder sig også her i Kongeriget. Det ved vi fra PET. Regeringen har nemlig åbnet grænserne for dem.

 

Nogle af dem er gået i krig i Langtbortistan, men får naturligvis deres kontanthjælp med. Det manglede da bare! Og når de vender hjem igen, byder regeringen dem velkommen med statsborgerskab, kurser om danske værdier og pjecer om demokratiet til de vrangvillige.

 

Toyotakrigerne foretrækker dog ørkener og storbyer, ikke landlig idyl med skove, søer og marker – gamle Danmark. Men de kommer en dag, selv til os. Vi vil se det på bilsalget og antallet af Netto-lastbiler i landskabet. Når Toyota og Netto udvider forretningen, ved vi, at klokken er slået. Fra min udkantsidyl på Vestsjælland deklamerer jeg derfor ufortøvet: Når Toyotakrigerne kommer, har jeg solgt min hacienda og købt en ny i Californien!

 

107 kommentarer RSS

 1. Af Søren Sørensen

  -

  “Men hvornår tror du de stopper…..
  Mere vidende om historie en vestlige”
  Emeritus vrøvl n. Lemche

  Hvorfor skulle de have nogen interesse endvidere muligheder for at omdanne vesten til lallende troende muslimer? Ok USA som allerede er en troende tosse nation men aldrig dk med 90% ateister! Kun andre troende tosser-som dig-er i farezonen for at lave springet mellem de 3 vest-østlige religioner.
  Danskerne er skam langt klogere en jer fanatikere!. Militæret mv. Er uden tvivl fyldt med religiøse kristne fanatikere som dig i religiøs vrøvl selv om det danske folk i nær sin helhed er bedøvende ligeglad.

  Mht at de er mere vidende om deres historie er dette også vrøvl. Undtagelsen for reglen uden tvivl mht. NL egne studenter som blev indoktrineret af hr. Emeritus i bibel vrøvl. De kan naturligvis gives et kursus af en mere saglig ateist efter de ikke fuldførte logikkens del.

  I dk skoler skal børn både undervises i idioti af jøder,kristen og muslim vrøvl således at de kan sammenligne møget sagligt og nøgternt uden at læren-her nl- er religiøs fanatiker selv.

 2. Af Niels B. Larsen

  -

  Der
  t eneste d
  anskerne behøver at vide om islam er

  1) at deres såkaldte profet er
  1) pædofil
  2) massemorder
  3) gangbangkriminel
  4)landevejlsrøver
  5)løftebryder og generel usympatisk bastard og – som alle troende muslimer – barbar.

 3. Af Henrik Rudolph

  -

  Nu er Syrienkrigen kommet til Danmark og aviserne skriver ikke en linie!
  19 årig IS terrorist(“kriger”) stukket ihjel i København.
  I lille notat kan man læse at det angiveligt er danske Asad tilhængere der står bag.
  Derfor fare for flere mord i Københavns gader!
  Dejlige tider de radikale røvh….. Har påduttet lille Danmark.
  Hvordan kan en IS terrorist gå frit rundt i Danmark?
  Igen de radikale røvh…..
  Skal vi have krig i Danmark , holder jeg med Asad tilhængerne og at alle IS terrorister i DK udryddes!

 4. Af p je

  -

  Ja, hr. S-S demonstrerer jo i stribevis af indlæg hvor ophøjet og fremragende en tænker man kan blive når bare man har læst en bestemt profetisk bog ca. 100 gange. Eller bare man har lært fem-ti skumle skriftsteder udenad. Så mon ikke man kan hæve sin IQ fra 70 til 71, eller fra 80 til 81, bare man hjernevasker sig selv med visse åbenbaringer eller læresætninger længe nok. Det ser ihvertfald ud til at hr. S-S er kommet op på de 71 eller 81 via den hjernegymnastik studierne af visse ørkenlandes kulturelle sanddyner, hedebølger og luftspejlinger har givet anledning til. Det er da godt gået.

 5. Af p je

  -

  PS: Se lige Ferdinands Egidius’ brev under “ældre indlæg”!!

 6. Af Henrik Rudolph

  -

  P je
  Du får da dine indlæg igennem.
  Jeg har skrevet om vi nu har fået den syriske krig til Danmark , via en 19 årig IS terrorist der er slået ihjel i København af Asad tilhængere.
  Skal åbenbart ties ihjel af dagbladene og indlægget er censureret væk.
  Måske fordi jeg glædede mig over hvis alle danske IS idioter blev myrdede.

 7. Af Søren Sørensen

  -

  Niels b
  Ingen forskel fra jødernes og de kristnes ditto der.

  De mest fanatiske hader af islam i dk er jo de kristne tosser…og vice versus.

  “Så mon ikke men kan hæve sin IQ fra 70 til 71”
  af moder Preben

  Tror du skulle kæmpe mod hårde odds der. Men alligevel nu du hentyder til indstudering af de samlede værker af SS ville jeg ikke sige det er en total umulighed for dig med nok terping. Kløv blot til..,

  Har du hilst på den maniske sol idag?

Kommentarer er lukket.