Nationalpartiets fædrelandskærlighed

Af Kasper Støvring 32

 

Det er ikke lykkedes for Ahmad-brødrene at få deres seneste projekt, Nationalpartiet, opstillet til folketingsvalget. I stedet stiller de enkelte medlemmer op som løsgængere for partiet. Poeten Yahya Hassan er en af dem, og han fortsætter med at blamere sig. I gårsdagens Deadline kalder han Gaddafis Libyen for en bedre velfærdsstat end Danmark, og så raillerer han ellers på sædvanlig vis mod journalister, Israel, højrefløjen og mange andre. Pinligt, men forståeligt, når en ung digter vil lege politiker. Medierne bliver ved med at invitere Hassan i studiet, men altså: Lad nu knægten være! Lad ham være i fred, så han kan skrive sine digte.

 

Og nu vi er ved poesien og fædrelandet: Hvordan står det til med Nationalpartiet, fædrelandspoesien og kærligheden til fædrelandet? Partiet har netop udsendt deres valgvideo. Den indledes med den Onde selv, vi hører Glistrups stemme, hvorefter rapmusikken tager over, nej, det er ikke Carl Nielsens bløde toner, og vi ser masser af mænd i et klubhus, pegefingre rækkes op mod himlen, Tawheed-tegnet til den eneste sande Gud, Dannebrog viftes for endelig at gå til top, ”mens det drager vores hjerter / og vort sind mod himlen op”. For sit indre øre hører man Axel Juels vers, men det er kun for det indre øre, for Dannebrog, korsbanneret, stryger ikke til top i Nationalpartiets video, men smides på jorden.

 

Poesi? Her til lands er det som bekendt digterne, der har formet fædrelandskærligheden. Danmark er nemlig en romantisk kulturnation, der bygger på skønne følelser, ikke på vindtørre begreber som i den franske republik. Hør blot H.C. Andersen: ” I grønne Øer, mit Hjertes Hjem hernede, / Dig elsker jeg! Danmark, mit Fædreland!” Eller Grundtvig: ”Blus da op i lys og lue, / Danmarks gamle kærlighed!” Eller hør Oehlenschlägers dejlige nationalhymne: ”Vort gamle Danmark skal bestå, / så længe bøgen spejler / sin top i bølgen blå”.

 

Det er derfor kun forståeligt, at det parti, der kalder sig Nationalpartiet, og hvis slagord er ”Vi er Danmark”, har indlemmet den kendte poet til at hylde Danmark. Og hør blot, hvor han synger ømt om Danmark som ”en belemrende lillebror, som gylper i tide og gylper op i utide og vækker en om natten og stadig tisser i sengen og skider i bukserne og skal have ble på og smitter alle med børneorm og vræler og falder i brønden og leger med de slemme drenge og laver ulykker, og så må storebror Norge og storebror Sverige tage ansvaret for den åndssvage pubertetsplagede lillebror, som de fleste voksne allerede har opgivet.”

 

Se, dét er poesi! Poleret poesi og sleben skønsang til det danske folk. En smægtende kærlighedserklæring til fædrelandet så sentimental, at den får hjerterne til at svulme i selv kritiske journalister. Betaget og benovet glemmer de helt at spørge Nationalpartiet om så prosaiske ting som kvinders ligestilling og homoseksuelles rettigheder. For ikke at nævne alle de andre uartige spørgsmål. Man kunne også bare spørge: Hvilken nation er i virkeligheden genstand for Nationalpartiets kærlighed?

 

 

 

 

 

32 kommentarer RSS

 1. Af Jesper Høegh

  -

  Fra Himlen er du faldet – Du Danmarks Helligdom!

  En tilsmudsning -af vores Dannebrog – når det anvendes som et T i deres LOGO!

 2. Af Jørgen F.

  -

  …er der nogen, der har fortalt dem at de vifter med korsriddernes fane?

 3. Af Niels B. Larsen

  -

  Khalifatet er i virkeligheden genstand for Nationalpartiets kærlighed – og af mangel på det Fata Morgana bruger de Pakistan som stand-in.

  Begge de entiteter bør få det til at løbe koldt ned ad ryggen.

  Er der ikke en ærlig sjæl, som kan fortælle bette Hassan at han egentlig ikke er andet end en voldsfikseret, skabagtig krukke, som bør have et kursus i høflig optræden? 🙁

 4. Af preben f jensen

  -

  KRISEN OG INVASIONEN/ DEN NYE BESÆTTELSE KAN ENDE MED AT STILLE 1864 OG 9. APRIL 1940 I SKYGGEN……. FOR VI RISIKERER NU AT DET DANMARK VI KENDER BLIVER SMADRET TIL UKENDELIGHED…….

  I nærmest samtlige partier kniber det noget med fædrelandskærligheden. Og i de røde feministiske partier R, S, SF og EL er der vel intet tilbage af sympati for danskheden og danskerne. Og mændene, familierne, demokratiet og hele vores kultur konspireres der imod året rundt. I modsætning hertil lefler man for EU og ligger konstant på maven for godheds- og indvandringsindustrien, og for kommunistiske tankesæt samt for islamistiske indvandreres ønsker og tankesæt. Og det generer tilsyneladende ikke de radikale og de skabsradikale……… eller politiserende kvinder som stine bos sen, eva smith, malene borst hansen, zenia stampe, sofie carsten, jelved og helle osv…….. det mindste at hundredtusindvis af danskere er ramt af social modgang eller direkte elendighed fordi utallige danske arbejdspladser er røget til udlandet eller er overtaget af udlændinge……. og pga. boligskatter, ågerplyndring, nedskæringer, forringelser, øget kriminalitet og overflytning af hundredvis af MILLIARDER AF KRONER fra velfærd og sundhed til indvandring og radigale Afrikaprojekter. Titusindvis af danskeres tilværelse er blevet smadret via illoyal, arrogant, asocial og udansk politik. F.eks. er antallet af unødige dødsfald i sundhedsvæsnet er steget dramatisk, og i gaderne flakker tusindvis af hjemløse danskere om. Og mange andre tusinder af tragedier sker i nutidens Danmark.

  De rødes politik er ikke solidarisk og ansvarlig, men hyklerisk, kortsynet og katastrofal. En meget landsskadelig og ildevarslende udvikling er i fuld gang.

 5. Af preben f jensen

  -

  Et halvlangt indlæg blev modtaget iflg. “kvittering”, men er ikke synligt endnu…

 6. Af K.Larsen .

  -

  Den størst indsats Helle Thorning har gjort for oraklet EU, var at udskrive valg, inden National politiet, smed hende ud.

 7. Af p je

  -

  Hvorfor har man installeret et filter som igen og igen tilbageholder saglige og borgerlige indlæg? Mange har vel allerede fået nok af den chikane af ikke-røde bloggere der faktisk er tale om.

 8. Af Ulf Timmermann

  -

  Min “fædrelandskærlighed” – og her forholder jeg mig udelukkende til digtningen, ikke til poesi(bogen) – går nu via Johannes V. Jensen og Thøger Larsen. Ikke mindst. Hovedlandets digtere.

 9. Af Thomas H. Rasmussen

  -

  Valget er meget nemt: Hvis man vil have at regeringen skal bruge flere penge af vores underskudsgivende statsbudget på uintegrerbare muslimske flygtninge og på u-landsbistand med deraf store statsunderskud og mere kriminalitet til følge så skal man stemme på den nuværende regering – og hvis man vil have færre omkostninger til u-landsbistand og flygtninge og flere penge til de etniske danskere så skal man stemme på Venstre eller et andet borgerligt parti! Hvis man tænker på sine børn og efterkommere så kan man kun stemme borgerligt!
  Alle økonomiske prognoser viser at Danmarks underskud vil vokse og vokse i de kommende år fordi der er alt for stor ubalance mellem antallet af dem går på arbejde og så dem som er på overførselsindkomster! Folk på overførselsindkomster vil selvfølgelig gerne fordele lagkagen men problemet er at der snart ikke er nogen lagkage at fordele! Vi er omkring fire millioner vælgere i Danmark. De 2,2 millioner står uden for arbejdsmarkedet, heraf 800 000 i den arbejdsdygtige alder, som modtager overførselsindkomst – d.v.s. at det arbejdende folk er i mindretal! Der er grænser for hvor meget man kan malke koen og når den røde løftebrudsregering igen og igen hæver skatter og afgifter, grundskyld m.m. så gider folk til sidst ikke gå på arbejde når man i stedet kan ligge hjemme på sofaen og hæve verdens højeste overførselsindkomster – fordi de uduelige Jobcentre ikke får folk i arbejde/aktivering! Der arbejder over 100.000 østeuropæere herhjemme på danske overenskomster – så hvorfor er det ikke danskere som har disse jobs? Samtidig eksploder antallet af uintegrerbare flygtninge uden uddannelse som bliver en evig social udgift for landet.
  Hvis man tror på julemanden og storken så skal man stemme på uansvarlige og populistiske partier som Alternativet, Enhedslisten eller EL!

 10. Af Ulf Timmermann

  -

  Det er vist sådan en dag, hvor KS har iført sig både livrem og seler.

 11. Af Jan Johansen

  -

  “Hvilken nation er i virkeligheden genstand for Nationalpartiets kærlighed?” Ja, det er jo i virkelighedens verden et interessant spørgsmål!

 12. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  En ironisk distance til det dansk nationale. Det er naturligvis et parti, der også vil have spredt indvandrere ud over hele Danmark – men i det perspektiv, at så er vi da nationale; blot ikke dansk nationale. For naturligvis kan vi ikke ændre på mennesker med anden etnisk baggrund og kultur.

  Dannebrog faldt ifølge myten ned fra himlen med det hvide kors på den røde dug, Valdemarsdag, den 15. juni, derfor smides det ligesom om ikke overbor, så dog som et spørgsmål, der må blæse i vinden – for disse unge mænd, der så på ironisk vist viser en del danske kendetegn som en pølsevogn og wienerbrød.

  Og – hvor de ikke kan få nok at indvandring, hvor vi nu med også Syrien osv. stadig ses at skulle begynde forfra, forfra og forfra med forsøg på integration, der sjældenere ses at lykkes bare nogenlunde.

 13. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Ups. Der skal stå overbord – med ‘d’. i 2 afsnit, 2 linje.

  Og – næste linjer skal vist være et vis -uden ‘t’, så der står ..der så på ironisk vis viser .. Beklager.

  Men der begyndes med Glistrup, der vil have muhamedanere ud af Danmark, hvor man så kunne tillade sig at tolke frit mht til det danske flag, Dannebrog, der gives slip på bagud:

  En saga blot med jer rigtige danskere!?

  Misundelse også naturligvis fra de unge menneskers side, da det naturligvis er er svært at skulle tilpasse et hjems kultur, der er meget modsat den danske kultur, og på samme tid. Det vil giver den splittelse som videoen fint viser – og som en del af os er klar over og derfor nu må sige nej til mere indvandring end højst nødvendig. Den gavner stort set ej heller nogen af parterne i det lange perspektiv, da indvandringen og dens problemer er og vil vedblive med at være for store.

 14. Af L..K. Nielsen

  -

  Misundelse, ja det ser jeg også, men tillige had, og had avler had. Det ved de selvfølgelig, og tag ikke fejl, dette er en krigserklæring.

  Videoen er proppet med tvetydige signaler og symboler, nogle af dem er måske ikke helt bevidste, og dog. På et billede med nogle børn og en mand i baggrunden kan man se Hamas’ tegn. De burde aldrig have været her, når de har det sådan. I guder, hvor er jeg træt af rappernegre, der vrider og vender sig, når man har set en, har man set dem alle. N.B. den traurige unge dame med den mørklødede glade mand, hun er tydeligt blevet sat på plads.

  Ak ja bette Hassan begik mentalt selvmord forleden i Deadline. Dummere bliver det næppe, og jeg gad vide, hvad hans begejstrede tilhængere ville have sagt, hvis det havde været en dansker, der afleverede idiotien om Libyen som en wellness- og velfærdsstat ødelagt af os onde danskere m.fl.

  Det her er som at se de vilde horder trampe og sætte ild til under Mo-krisen. Had og kamp er altid latent, når der kommer budskaber fra den kant. Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste mediemuslim, som ikke spiller på det tema før eller siden. Det er der altid.

  ——————————

  Og nu over til noget helt andet. Desværre har YouTube ikke en ordenligt indspilning, så det bliver uden melodi på.

  Hvor smiler fager den danske kyst
  og breder favnen, når solklar bølge
  og sommerskyer og skib med lyst
  står sundet ind i hinandens følge,
  og Kronborg luder
  ved Sjællands port
  mod hvide skuder –
  hvor lyst! Hvor stort!

 15. Af L.K. Nielsen

  -

  N.B. at den traurige unge dame er blevet blonderet. Det er nok for at understrege, hvor antiracistisk hun er. 😉

  Ellers kan man jo henfalde i dybe, dybe tanker over, hvorfor alle disse mennesker dog ikke er flygtet til lande, der flød med mælk og honning, inden vi kom til. Irak og Libyen og andre pragtfulde steder. Hvorfor blev bette Hassan ikke født der?

 16. Af Niels O

  -

  Det klamme ved alle nationalistpartier, også ((DF)) og Dansk Samling, er, at de alle af een eller anden grund vil fedte Dannebrog ind i deres partisymbol og dermed deres politik.

  Hvad synes I ellers, ((DF))’s symbol ligner?

 17. Af L.K. Nielsen

  -

  DF’s symbol er meget diskret men ikke særlig pænt, synes jeg. Det pakistanske våbenskjold ser jeg ikke, det er for malplaceret, og underbevidstheden sorterer det fra. Danskernes parti er nok det værste, her ser det ud, som om flaget er blev sikret vha. pigtråd, og det er et meget uheldigt valg – nå man tager orienteringen i betragtning. Af historiske grunde synes jeg, at man må have forståelse for Dansk Samlings logo, men ellers bør man huske, at Dannebog er det danske folks flag, og ikke et politisk symbol eller statsborgerflag. Bette Hassan optræder da også med et pal-arabisk flag, der passer bedre til hans facon og farver.

 18. Af preben f jensen

  -

  Besættelsen fra 9. april 1940 varede som bekendt fem år. Hvor længe mon den nye besættelse kommer til at vare? Og bliver jydernes skæbne bedre end jødernes? Og hvad med dem på Fyn og Sjælland? Måske vi danskere burde læse noget mere om hvordan forrædere og quislinge bidrog til at Norge kom under tysk terror-herredømme. Eller man kan læse Antony Beevors bog om 2. verdenskrigs ufattelige rædsler. Derudover er der jo bøger om de mange terrormord i Europa i nyere tid.

 19. Af Karl Nielsen

  -

  Flot at se Nationalpartiet promovere islamo-fascisternes Hitler heilen!

 20. Af D. Christensen

  -

  Når man hører Nationalpartiets retorik, fremkalder det umiddelbart billedet af Mogens Camre med sin udtalelse om “de venter kun indtil de er mange nok”. Det fremkalder også billedet af de kristne kolonisatorer i Nordamerika; disse spurgte heller ikke de indfødte indianere om lov til at indføre deres medbragte europæiske samfundsform og religion.

  Det er sådan kolonisering foregår; de indfødte skal helst ikke bemærke at de bliver minoritet med tiden. Langsomt og sikkert trænges de indfødte tilbage og ender i reservater på tålt ophold i deres eget land.

  Nationalpartiets politik er at realisere Mogens Camres skrækkelige fremtidssyner, hvis de får magt som de har agt.

 21. Af P Christensen

  -

  “Hvilken nation er i virkeligheden genstand for Nationalpartiets kærlighed?”

  – Det er natuligvis det Ødeland, som radikale-venstrefløjen i årtier har udøvet med borgernes skattemidler.

 22. Af Hans Hansen

  -

  Nationalpartiet har intet med Danmark eller traditionel nationalistisk danmarkspolitik at gøre. Nationalpartiet handler primært om arabisk nationalisme. En nationalisme version der oser langt væk af islamisk forsøg på politisk infiltration. islamisk/arabisk nationalisme er udpræget antidemokratisk og religiøs fanatisk.

 23. Af Hans Hansen

  -

  Nationalisme er en blandet landhandel. Hvornår bliver nationalisme chauvinistisk? Arabisk nationalisme er rendyrket antidemokratisk (religiøst begrundet) politisk fascisme, ganske som nazismen, medregnet ateistisk kommunisme. Det er ikke spor svært at forstå i kontekst.

 24. Af p je

  -

  Igår jøderne, i morgen jyderne…..

 25. Af Hans Hansen

  -

  Det er godt med dig Seker Gün. Ud med islamisterne. Er du uenig?

 26. Af Seker Gün

  -

  Hansen@
  Næ, det er jeg ikke uenig i.

 27. Af p jensen

  -

  Så kom brevet kl. 17.03 endelig på, og tak for det til KS.

 28. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Vil man vide hvordan det hele ender for Danmarks ja Nordens vedkommende er det kun at se hvordan forholdene i Libyen – Syrien – Irak – Yemen udarter sig….det illustrerer ganske godt Danmarks sidste dage, for ligeledes vil det gå Danmark…..det tragiske naturligvis at alt er selvforskyldt, fra start til slut instueret af vores egne folkevalgte, vores egen udryddelse og nationens ja nordens undergang…….som lemmingerne der fortsætter deres løb imod den visse død…..fortsætter Danmark nu sit dødsridt, de folkevalgte har kastet os alle ud i kollektivt selvmord, og de løfter ikke en lillefinger for at forhindre at det sker, da de ikke er her for folkets skyld, men udelukkende for deres egne lønningers og egen præstiges skyld…..de gå sikkert alle med folket i døden, men på 1 klasse.

 29. Af Søren Sørensen

  -

  Men ser støvrings frygt! Et nyt parti med 4-5% muslim stemmer der nok altid vil gå til rød blok!

  Tror nu hverken det eller mængden der gør nogen forskel mht. Indførelse af dk kalifatet. 🙂

  Vi har allerede religiøse partier kd, K og DF så et fra eller til gør ingen forskel.

 30. Af Rene Jensen

  -

  Helt enig med Kasper Støvring. Hvorfor bliver den tidsindstillede bombe Yahya, ved med at blive inviteret i studiet. Drengens parti er ikke opstillingsberettiget og alligevel er han tiere i studiet hos DR1 og Tv2 end f.eks. formanden for Kristendemokraterne, hvis parti er opstillingsberettiget.

  Kan simpelthen ikke forstå, at han er så interessant. Det eneste der sker, når han bliver interviewet er, at han skælder journalisten ud og kommer med sine messende rabbiate holdninger til Israel etc.

  Drengen er så uinterresant og en tikkende bombe, at man hvert øjeblik frygter at han skal gå amok og overfalde studieværten..

 31. Af Johannes Jensen

  -

  Jeg giver det højst 10-15år, før vi ser de første direkte kampe i en uundgåelig borgerkrig i Danmark, mellem unge tilvandrede mænd med muslimsk baggrund og en aldrende dansk befolkning. Jeg bliver til stadighed mere og mere i tvivl om, hvorvidt den oprindelig danske befolkning vil være i stand til at holde skanserne og dermed bevare en fremtid (også for fremtidige generationer) i Danmark.

  Men den slags bekymre røde-journalister sig ikke om. Lad os få genvalgt sosserne og de Radikale værnemagere – så afviklingen kan speedes yderligere op.

Kommentarer er lukket.