Derfor er udlændinge valgets vigtigste tema

Af Kasper Støvring 32

 

 

Med udlændingepolitik mener jeg både integration, asyl og indvandring. Der er andre vigtige temaer: økonomi, uddannelse, miljø, EU osv. Men alt dette angår problemer, der kan løses. I udlændingepolitikken står vi over for noget, der sandsynligvis angår irreversible problemer og dertil eksistentielle. Det omhandler det allervigtigste for vores samfund: sammenhængskraft. Politik har til formål at løse samfundets problemer, så vi kan leve et godt liv, dvs. et liv uden politik. For med politik er det som med den syge mand, der hele tiden er optaget af sin egen afføring, som C.S. Lewis skrev.

 

Når udlændingepolitikken er det vigtigste valgtema, skyldes det, at vi har fået fundamentale, ikke blot tekniske, problemer ind på livet, som altså synes vanskelige, hvis ikke umulige at løse. Vi ser, at man nu bliver slået ihjel for at ytre sig frit; et jødehad er blusset op, der ikke er set magen til siden det nazistiske barbari; vi ser islamisering af hele parallelsamfund; vi ser en gennemført afstumpet vold med tusindvis af traumatiserede ofre, især unge mennesker, gaderøverier, hjemmerøverier og meget mere.

 

Uløselige problemer? Vi kan i hvert fald ikke pege på lande, der fra samme udgangspunkt har løst disse problemer – tværtimod – men vi kan sørge for, at problemerne ikke bliver større. Det kræver en betydelig opstramning, som Blå Blok trods alt er bedst til at levere.

 

Findes der ikke større problemer? Jo, klimaproblemet, måske. Men det er svært at finde hoved og hale i den debat. Hvad er menneskeskabt? Hvor stort er problemet i virkeligheden? Vi ved da i det mindste, hvad der forårsager udlændingeproblemet, og hvad vi kan gøre ved det – hvis vores politikere har viljen til det. EU kunne også nævnes som en kandidat, især fordi EU kan gøre det umuligt for nationalstaten at handle effektivt i forhold til udlændingeproblemet. Mærkeligt og forstemmende er det, at EU vel er det område, der har fyldt mindst i valgkampen.

 

Økonomi og kriminalitet

 

Det følgende bliver en gennemgang af nogle af udlændingeproblemerne i tillæg til mit forrige indlæg.

 

Lad os tage de økonomiske problemer forbundet med udlændinge først. Det kan gøres kort: Ikke-vestlig indvandring er en katastrofe. Den har generelt været en umådelig stor omkostning for velfærdsstaten. Ifølge Finansministeriet koster det 23 milliarder kroner om året, alene hvad angår manglende beskæftigelse. Dertil kommer mange andre udgifter på integrationsprojekter og områder som sundhed, skole og retsvæsen. Det betyder, at danske borgere, der har tjent landet hele deres liv, nu må undvære en lang række basale goder. Det er alt sammen påvist af to eksperter, der har brugt deres liv på at forske i området.

 

Lad os så se lidt på forholdet mellem udlændinge og kriminalitet, især den rå af slagsen: volden. Og det ser grimt ud. Nanna Skovmand og hendes kæreste blev julenat udsat for et groft overfald med jernkæder. De brutale voldsmænd er netop kendt skyldige, men ingen af dem bliver udvist.

 

I begyndelsen af valgkampen blev nedsættelsen af den kriminelle lavalder diskuteret. Men det er vist taget af bordet efter massiv pres. Forslaget er ellers udmærket. Man kunne også helt afskaffe den kriminelle lavalder, og det handler ikke om at sætte børn i fængsel sammen med hærdede voksne kriminelle. Problemet er, at de unge begår kriminalitet, som det passer dem, og det sociale system står magtesløst over for dem, hvis de ikke ønsker at samarbejde. Sådan har en fhv. afdelingsleder for en døgninstitution for kriminelle unge udtrykt det: Systemet lægger kun op til dialog, men det virker slet ikke. De unge kan gøre, hvad der passer dem – og vi taler ikke om småting: f.eks. slå uskyldige ned, stikke dem ned, trampe på deres hoveder og invalidere dem.

 

For at tage en enkelt aktuel voldssag ud af de mange: I sidste uge kunne man læse om en ung mand, der blev sparket og snittet i ansigtet, fordi han ikke havde lært at se ned i jorden, når han går forbi indvandrere. Underkaster man sig, slipper man, måske, men ”stirrer” man, så skal man stikkes med kniv, slås ned med en kølle, trampes eller sparkes på. Denne krybende adfærd synes nu at være et almindeligt adfærdsmønster, som danske unge har tillært sig, når de går i byen.

 

Flygtninge? Hvis man vil have et mareridtsblik ind i en fremtid med ukontrolleret indvandring, kan man se med i klippet fra denne dokumentar. Det foregår et sted i Syditalien fyldt med vold, mord, prostitution, hærværk, plyndringer, narkohandel, frygt og fortvivlelse. De tilbageblevne italienske indbyggere har barrikaderet sig i deres hjem, efterladt af statsmagten, der ikke har ressourcer til at tage sig af dem. Asylpolitikken i Danmark? Lad mig dele denne opdatering fra den konservative Pernille Vermunds FB-væg: “I 2013 blev der fældet 3.108 domme over asylansøgere. Kun 9 asylansøgere blev udvist.”

 

Islamisk Stat er også på vej til Europa, for jihadister blander sig i asylstrømmen, og de salafister, der allerede er her, rejser jo ikke ud, fordi Dan Jørgensen beder dem om det. Den konservative Rasmus Jarlov har skrevet fornuftigt herom, og han har foreslået et opgør med flygtningekonventionen. Det er nemlig det eneste, der virker.

 

Masseindvandringen fra Mellemøsten og Afrika er på alle måder tragisk. I Italien har man nu så mange tusinder, at regeringen truer resten af Europa med at udløse en ”plan B”, hvad det så end er. Men desperationen er tydelig. Og i Ungarn vil man ikke længere vente på et fodslæbende og hyklerisk EU, så man har besluttet at opføre et gigantisk hegn om landet for at holde menneskemasserne ude.

 

Islamisering sker som bekendt ad demokratisk vej og kan derfor vanskeligt løses med liberale midler. Brøndbys borgmester Ib Terp har advaret om, at islamister sætter sig på de lokale foreninger og truer med at omdanne hele lokalområder til et ”kalifat”. Vil man læse mere, vil jeg anbefale Massoud Fouroozandehs og Marianne Søndergaards nye bog Moskeernes mange ansigter.

 

Forbilleder

 

I centrum af Odense spiser jeg byens bedste pizza. Det sker hos B. Jeg får altid en lille snak med B., der er sunni-muslim fra det kurdiske område af Nordirak. Nu kan jeg af gode grunde ikke vide, om alt, hvad B. siger, er sandt, men det er altid interessant at få viden om, hvordan man tænker på den anden side af kulturkløften.

 

B. og jeg taler bl.a. om Islamisk Stat, som B. hader og har særdeles håndfaste bud på, hvordan man tilintetgør. B. lærte at lave pizza i Italien, hvor han boede, indtil han for ti år siden flyttede til Danmark, hvor han altid har været i arbejde. Han anser nemlig understøttelse for uværdig. B. rejste til Danmark, fordi det var et fredeligt land. Det er det ikke længere, mener B., og om nogle af årsagerne kan man læse i denne artikel. B. har selv fortalt om Black Army, den lokale indvandrerbande, der er i vækst; der er ofte trusler og voldelige overfald lige uden for butikken, der er chikane og pengeafpresning.

 

B. er stærkt fortørnet over, at man ikke smider kriminelle med udlændingebaggrund ud af landet, også selv om de har statsborgerskab. At man allerhøjest sætter dem i fængsel, griner han bare ad. ”Det er jo som et hotel”, som B. siger. Når jeg fortæller ham, at vi ikke kan udvise mennesker, fordi vi er bundet af menneskerettighedskonventioner, ryster han på hovedet. ”Det er derfor, jeg godt kan lide diktatorer”, siger han med et smil. B. mener, at vi har været for godtroende og alt for længe har taget imod de absolut værste type indvandrere. Jeg skal spare læserne for de ord, B. anvender om de kriminelle.

 

Hvorfor skriver jeg om B.? Fordi Berlingske bragte et interview med en anden fornuftig og hårdtarbejdende muslim, Reda fra Egypten, der stemmer på Dansk Folkeparti. Det overrasker nok mange, men det svarer til mine egne erfaringer, når man først falder i snak med lovlydige og hårdtarbejdende muslimer. Også Reda mener, at man skal slå hårdere ned på kriminelle, at man skal være skeptisk over for EU, og at man skal dæmme op for indvandringen. Lutter gode tanker fra en god mand.

 

Så der findes selvfølgelig gode borgere med ikke-vestlig baggrund. Selvfølgelig! Lad os anerkende dem og lytte til dem. Men hvad gør vi med de kriminelle? I et tidligere indlæg skrev jeg bl.a. om skrappere tiltag i retspolitikken, og de er nødvendige, for som jeg skrev i mit seneste indlæg, er f.eks. 27 % af de 20-24-årige mandlige efterkommere fra ikke-vestlige lande blevet fundet skyldige i et eller flere forhold i 2013. Sandsynligvis er mere end 27% dømt for en overtrædelse i den aldersgruppe (20-24-årige), samlet set, da de 27 procent kun dækker over dem, der blev dømt i dette bestemte år, altså 2013. Andre kan have været dømt andre år eller sidder inde, og så er der dem, der ikke blev fanget, eller blev fanget og politiet lod dem gå, eller dem, der ikke kunne dømmes af forskellige årsager (anmeldelsesfrafald er der også tale om nogle gange, jf. at antallet af trusler på livet er steget fra 2013-2014) eller dommeren lod dem gå med en advarsel. Men så er vi ovre i mørketallene igen og dermed gisninger, dog gisninger, der i mange tilfælde beror på sandsynlighed, dvs. bakket op af andre undersøgelser eller valide udtalelser, som jeg alt sammen skriver om i mit indlæg.

 

I dag går vi så til valgstederne og stemmer. Ralf Pittelkow har opregnet nogle fornuftige grunde til at stemme på Blå Blok. Her er, hvad kandidaterne i min kreds, Sjællands Storkreds, mener om udlændingeproblemet og kriminalitet. Generelt snakker politikerne udenom og henviser meget upræcist, hvis ikke ukorrekt, til den faldende kriminalitet.

 

 

32 kommentarer RSS

 1. Af søren rasmussen

  -

  @KASPER STØVRING

  Meget enig.

  Problemet er at en stor del af pressen, med DR konceptet med tvangs licens 4 milliarder, og gensidig nepotisme, som klart nummer et, er inhabil og fakta resistent. Der lyves og tales imod bedre viden. Ikke fordi de er dumme, men forde de er flasket op med partiskhed fra børnehave, skole, uddannelse til grav. generation efter generation.

  Resultatet er at en stor del tror på en lystløgner og løftebryder der på sigt vil smadre vort land.

  DR skulle sælges lige på stedet. Der kunne bygges et nyt sygehus, øge hjemmepleje og politi for de små 4.000.000.000 der driftes pro anno, til det inhabile lort.

 2. Af Karl Nielsen

  -

  I 2013 blev 4 somalier dømt for voldtægt, og der var 30 etniske danskere der blev dømt for samme, men med en befolkningsgruppe på kun 20.000 individer giver det en overrepræsentation for somalier i forhold til danskere på hele:
  3300% eller 33 gange!!
  Ja, det er rigtigt over 3000%!!!!

  Det er ikke fordomme , men fakta!

  Det betyder at hvis danskere blev dømt lige så ofte som somalier for voldtægt, skulle hele 1000 danske mænd dømmes om året, men det blev kun 30 i 2013.

  Røverier er somalier også rigtigt gode til – i 2013 blev 361 danskere og hele 58 somalier dømt for røveri – det er en overrepræsentation på vanvittige:

  4000% – 40 gange – som svarer til at 14500 danskere skulle dømmes for røveri på et år, hvis de havde de samme røveri-“kompetencer” som somalier i Danmark!!

  Men den magtliderlige Helle-lystløgner er ligeglad sålænge de stemmer rødt, og skulle de få den ide at de ikke vil stemme, giver Helle-skatteål en million til Zornig så hun kan tvinge det importerede røde-stemmekvæg i stemmeboksen, så de kan levere deres røde kryds som betaling for et evigt arbejdsfrit, familiesammenført luksusliv, betalt af Danske skatteydere!

 3. Af Niels B. Larsen

  -

  Jeg er helt enig i, at det allervigtigste spørgsmål ved dette valg er udlændingespørgsmålet.

  Befolkningerne i Mellemøsten og Afrika stiger eksplosivt i antal i disse år og stigningen vil forøges frem mod 2050. Alene antallet i Afrika, som i forvejen har store problemer med at skaffe føde til de nuværende befolkninger (for ikke at tale om uddannelse, arbejde og rimelig infrastruktur), vil frem mod 2050 stige med omkring 1 milliard mennesker – fra 1,4 milliard til 2,4 milliarder. Af den milliard mennesker vil hovedparten af nødvendighedsårsager forsøge at udvandre til mere udviklede samfund.

  Enhver, som ikke er hjernedød, kan sige sig selv, hvor de vil udvandre til: Europa.

  Og enhver, som ikke er hjernedød, kan sige sig selv at det ikke under nogen omstændigheder kan tillades fra vores side, hvis vore samfund ikke skal ende på samme lave stade som de afrikanske.

  Ergo må trafikken standses via en efterligning af den australske model, hvor samtlige flygtninge som kommer uden visum afvises og opsamles i lejre udenfor Australien – påstemplet “No way you’re ever going to enter Australia!”.

  Mellemøstens befolkninger har en lavere, men dog særdeles stor stigningstakt, men hovedproblemet mht. dem er ikke antallet som sådan, men den stærkt underlødige bagage, som de medbringer i form at krigsideologien islam, som er alle andre kulturers dødsfjende – og har været det i 1400+ år.

  Beviserne er legio.

  Den iberiske halvø var i århundreder besat af muslimer, som med jævne mellemrum slagtede løs på den kristne og jødiske befolkning. Kun Karl den Stores sejr ved Poitiers bremsede muslimernes erobringstogt i Vesteuropa og det tog 700 år at få muslimerne smidt ud fra den iberiske halvø igen – afsluttet i 1492.

  I Østeuropa blev de barbariske osmanner først standset ved Wiens porte i 1683 af den polske konges tropper og lige indtil 1923 har vi forsøgt at få muslimerne smidt ud fra Balkan, hvilket endnu ikke helt er lykkedes. Samtidig har vi desværre stadig Albanien og Kosovo som muslimske enklaver i vor verdensdel. Rent bortset fra at uvidende/bundnaive/ligeglade – take your pick – europæiske politikere har tilladt en 5. kolonne på ikke under 40.000.000 muslimer at bosætte sig i vor verdensdel.

  Det er en absolut essentiel nødvendighed at yderligere afrikanere og muslimer formenes adgang til at slå sig permanent ned i vor verdensdel, hvis vi ønsker at vore samfund ikke skal nedbrydes indefra af vore (kultur- og religions)fjender!

  Gør dit samfund og de kommende danske generationer en tjeneste: stem blåt ved dette valg.

  At stemme rødt er ensbetydende med en stedse stigende strøm at fupflygtninge (= velfærdsturister)!

 4. Af Jonas Holt

  -

  HVIS de blå vinder valget, er de nød til at træde i karakter, og virkelig sørge for at der sker ændringer som kan ses.

  Og de ændringe er nød til at være på Ekstra blads niveau. Det er muligt at de får ændret på nogle områder som er vigtige for dem selv, f.eks. arvelempelser i.fb. med virksomheder.

  MEN det som mange vælger kun forstår – eller orker at læse om – er sucses historie der kan læses som en EB overskrift.

  I debatten i går aftes, syntes jeg at de røde var bedst til at smide om sig med valgløfter, og skræmme vælgerne væk fra modsatte blok. Det er muligt at de Blå ikke vil nedværdige sig til at give igen på de rødes løgne – men køber vælgerne løgnene, taber de blå ! SÅ ENKELT ER DET !

  Bor man i Kbh.s området, og er man over 45, så mærker man en alarmerende udvikling som Støvring omtaler her. Jeg har boet her i 35 år, og ser med træthed og bedrøvelse på, hvordan en hovedstad i verdensklasse, fuldstændig er ved at køre sig selv i sænk.

  At tænke sig, byen rev masser af boligblokke ned, trods det at beboende IKKE ønskede at flytte, trods den sørgelige stand. Byen byggede nye blokke – men nu var de blevet så dyre at de tidligere beboer IKKE havde råd til at flytte tilbage.

  HVEM havde råd til at bo der nu? Ja det ved vi nu: UDLÆNDINGE der fik lejlighederne GRATIS !

  Så nu bor der 1000vis af mu slimere en spytklat væk fra CPH Centrum ! Hvorfor var det at ganske almindelige danske mennesker, skulle udskiftes med en arabisk befolkning ?

  Og hvad har det gjort ved kvarteret? Ja det kræver ikke en ph.d for at undersøge det. Bare et par sko, for nørrebronx og Østerbro er naboer, og går man en tur, ser man tydeligt at de steder hvor der bor danskere, er Øbro fantastisk – Hvor imod Nr.bro er grim, slidt, ulækker og utryg ALLE steder ! Hurra for mu slimerne ! Og Kbh.s røde bystyre.

  HVIS de blå kommer til magten, kunne de skabe overskrifter ved at rense ud og rydde op i byen. Een sten mod en patrujlevogn= UDVISNING osv. Hvorfor er det, at vi ikke kan gå i byen, UDEN at skulle passe på de mørke typer hele tiden?

  NUL TOLERANCE er vejen frem for ALLE. Jeg kender MANGE mu slimere, og dem der hader danskere, stemmer radikal – dem der elsker Danmark – stemmer DF !

  Dem der stemmer DF, er SÅ træt af alle de lømler og kriminelle, der ødelægger alt for dem som godt kan opføre sig ordenligt.

  Personligt vil jeg ALDRIG ansætte en mu slim i min virksomhed. jeg vil ikke orke alt bøvlet, og ikke udsætte de andre medarbejdere for fare. De skal IKKE betale prisen for de rødes multikulturelle eksperiment. De skal kunne gå på arbejde hver dag, uden at bekymre sig.

  OG hvor er det synd for de mu. slim. der GODT kan opføre sig ordenligt – jeg tager bare ikke chancen, når man ved at det danske samfund IKKE rydder op blandt skidt og kanel. men beholder selv de værste kriminelle i landet.

 5. Af p jensen

  -

  Ja, lige n u er DR i gang med et program hvor kun indvandrere må ringe ind. DR er ikke andet end en radikal propagandastation……………… I Italien er der nu et område på 50 kms længde der henligger i kaos med VOLD, DØD og UROLIGHEDER, og i Sverige, Frankrig og Grækenland er der stribevis af OVERFALD, BRANDE OG OPTØJER, efter at hundredtusindvis af indvandrere fra Afrika og Arabiske lande er ankommet.

 6. Af Stig Larsen

  -

  B’s historie er interessant, og jeg tror at de rigtig mange velintegrerede muslimer, som tager del i samfundet, og som samfundet nyder godt af, faktisk burde stemme på Dansk Folkeparti!

  De nyder det bedste af to verdener: De lever i et frit dansk samfund, samtidigt med at de kan udøve deres personlige religiøse tro. Det er nemlig en accepteret islamisk praksis at muslimer, som lever i mindretal i et ikke-muslimsk styret land, skal adlyde og tilpasse sig landets love, så længe de ikke hindres i deres personlige religiøsitet.

  Bliver de derimod tilstrækkeligt mange, vil presset for at indføre sharia vokse, og når det sker, vil de som alvorligt troende muslimer ikke kunne undslå sig for at implementere denne centrale del af deres religion – også selv om de sikkert helst ville være fri.

  Og presset kommer fra et stigende antal islamister, som nok betragter os som vantro, men betragter de velintegrerede muslimer som frafaldne med de dødsensfarlige konsekvenser det får. Derfor er det i de velintegrerede muslimers interesse at holde den ikke-vestlige indvandring på et passende lavt niveau.

 7. Af Jesper Skade

  -

  Hvorfor kan vi europæere – måske med amerikansk hjælp – ikke stå sammen om at løse flygtninge-problemet – som for 20 år siden på Balkan, hvor der i dag er relativt fredeligt – med vort militær/politi – i Mellemøsten, hvorfra halvdelen af problemerne er opstået. Hvor svært kan det være, så meget dygtigere må vi da kunne optræde…

  Afrika er nok sværere, fordi man de har nogle “frække” diktatorer, som har nogle ‘underlige’ samarbejdspartnere/støtter som fx Kina med råvareinteresser o. a.

  Men lad os dog begynde et sted, med en ‘Clinton-doktrin’, som kunne bombe Kosovo!

 8. Af PREBEN F JENSEN

  -

  EN UHYGGELIG OG BLODIG FREMTID VENTER, HVIS KORTSYNET PLADDERHUMANISME FÅR LOV TIL AT FREMTURE

  I Algier blev oprøret mod den franske befolkning som man havde levet fint og fredeligt sammen med i mange år, startet af en lillebitte sekt af fanatikere, som tvang de moderate til at følge trop. For ellers blev de snigmyrdet. Det hele endte i terror, tortur, borgerkrig og et frygteligt blodbad med titusindvis af myrdede. Danmark kan blive det næste land hvor fanatikerne slår til. De rødes og de radikales politik er ubegrænset indvandring. Det er en politik som kun kan ende blodigt og katastrofalt. Vi kan få samme skæbne som de kristne i Nordirak og Syrien og diverse lande i Afrika. Se snap og den korte.

 9. Af Claus T.

  -

  Jeg har lige set i Jyllandsposten, at 25 % vælgerne er enige med Støvring, Zenia Stampe og DF i, at udlændingespørgsmålet er det vigtigste.
  75 % af vælgerne bekymrer sig mere om andre spørgsmål som fx, velfærdsstatens fremtid, vækst og beskæftigelse, sundhedsvæsen, sikkerhedspolitik, klima, kriminalitet osv.

  Men Støvring og alle præsterne i og omkring Trykkefrihedsselskabet har jo ikke den slags problemer. De lever fedt og godt af deres offentlige lønninger med ret til pension bagefter. De er uddannet på landets universiteter – og hele molevitten er betalt af skatteyderne.
  På min arbejdsplads (en privat virksomhed) er 20 % af de ansatte fra andre lande. De arbejder lige så hårdt som vi andre, og det betaler lige så meget i skat, som vi andre. Og de kan så hygge sig med, at en del af deres skattepenge går til at betale typer som Støvring, Krarup, Katrine Winkel Holm osv. osv.

  Er det egentlig så underligt, at vi er en hel del, der hellere vil se vores penge gå til veje, jernbaner, skoler, pensioner og hospitaler?

 10. Af sine jensen

  -

  hvorfor er usa ikke terrorister når de dræbte uskyldige afganere pga wtc=?hvad har alle afganer gjort siden du mener de skal dø? var det dem alle der fløj ind i wtc? ergio er i racister, ergo er i terrorister

  for i ville dræbe uskyldige mennesker i afganistan, det er terror, usa havde til hensigt at dræbe civile mennesker i afganistan

 11. Af sine jensen

  -

  amerikanske terroister dræbte 2 millioner ciivle i irak
  amerikanske terrorister dræbte 100.000 civile i afganistan
  amerikanske terrorister dræbte palæstinenser, ingen kalder dem terrorister, når nej for det jo de muslismke terroristers skyld de jo terrorister allesammen,selvom usa har dræbt dem i massevis

  vesten er og bliver terrorister. så du mener det okay at 2 millioner muslimer blev dræbt i irak krigen grundet 11 september? det klart folk hader jer enddu mere, når i dræber folk og ikke kan klare jer uden vold se på irak og afganistan krigene, synes du israelske terrorister er gode mennesker ved at dræbe palæstinenserne? chikua, muslimerne har det værre end jøderne havde det og de er langt større ofre. mener du de 2 millioner muslimer der blev dræbt i irak krigen har gjort noget som helst? hvorfor sku de dø?

 12. Af Kasper Støvring

  -

  “Sine Jensen”: Jeg betragter bestemt Irakkrigen og delvis Afghanistan-interventionen som dybt problematisk.

  Claus T.: Nu har flere af de nævnte problemer jo også at gøre med udlændingepolitik. Men jeg tror gerne, at der er mange, der ikke opfatter udlændingeproblemet som fundamentalt.

 13. Af Mette B

  -

  Problemet ligger jo altså også i, at man får udelukket nogle som gerne vil til landet og arbejde og give en indsats til samfundet.
  Tag nu de familiesammenførte som eksempel. (Og hav in mente at almindelig familiesammenføring og asylansøgere er to HELT forskellige ting).
  Dette er mennesker der allerede skal igennem frygtelig mange krav, sikkerhedsstillelser osv. for bare at få lov til at være sammen med den de elsker. De vil gerne herop og være med deres familie, uddanne sig, tjene penge osv. De må ikke modtage en klejne af staten, for så mister de deres hårdttjente opholdstilladelse.
  Det er altså også dem i rammer, når i forlanger latterlige stramninger, har tåbelige fordomme og er “mørkeræde”.
  Jeg er all in for at vi alle har ytringsfrihed i det her land, men hvordan oplæg som dette kan få spalteplads uden den mindste antydning af at den er MEGET ensidet og kun meninger fra en ligegyldig person (i mine øjne), er mig en gåde.
  Tænk dog på dem i også rammer med jeres fordomme. Blot fordi man ikke hiver 450.000 DKK ind om året, har man stadig ret til at være med sin familie og man er stadig et godt menneske.

 14. Af Jan Petersen

  -

  @ Mette B

  Ja alle har da ret til at ytre sig, og visse indlæg er da mere underholdende end andre 🙂

 15. Af bent hansen

  -

  Skal de tossegode blive ved med at bestemme samfundets videre udvikling? Ingen der er ved sin forstands fulde brug, kan da være i tvivl om at fortsat indvandring fra arabiske og afrikanske lande vil ende med at danskerne får samme skæbne som indianerne og jøderne. Indvandrerne virker ikke taknemmelige, men “takker” for hjælpen med rekordhøj kriminalitet og krav om mere og mere. Og de tossegode giver dem bare alt hvad de forlanger og lidt til, så at danskerne, den oprindelige befolkning, i dag er 2. rangs borgere i deres eget land. Bremses der ikke effektivt op for videre indstrømning, vil der til sidst kun være to muligheder tilbage, flugt, kamp eller kollektivt selvmord. Hos Lilleør er der et eksempel på en indvandrer som næppe er en gevinst for landet.

  De røde har nu afvæbnet danskerne, der dårligt nok må eje et luftgevær eller en lille kniv i handskerummet, de har nedlagt 80 procent af forsvaret, har svækket politiet og hjemmeværnet, har omdannet kaserner, skoler, politistationer, hospitaler og rådhuse m.m. til flygtningecentre, og tillige er man ved at drive mange danskere fra hus og hjem.
  Er det en total katastrofe S, SF, Enhedslisten og de radikale ønsker at skubbe danskerne ud i? Er det et nyt holocaust der brygges på?

 16. Af Niels B. Larsen

  -

  Sine Jensen er en troll som forpester mange debatter med enslydende vås.

  Ignorer hende.

 17. Af Jens Ellekær

  -

  Kære Kasper Støvring.

  I skrivende stund ser det ud til, at spørgsmålet om emigrationspolitikken har haft en afgørende indflydelse på stemmeafgivelsen – hvis man skal vurdere på grundlag af prognosen for DF.

  Men som du har påpeget det i et nyligt indlæg, så er det afgørende, at vi har den politiske vilje til selv at kontrollere emigrationen og at fastlægge en emigrationspolitik, der har til formål at gavne den danske nation. Og at tage suveræniteten over dette væsentlig politikområde tilbage kræver, at Danmark træder ud af Flygtningekonventionen og af i det mindste dele af Menneskerettighedskonventionen.

  Set som signal til det internationale samfund er det et meget dristigt skridt. Det ville i givet fald formentlig hurtigt blive fuldt af flere andre europæiske stater, men der er altså en, der skal tage det første, forkætrede skridt. Jeg ser ikke den nødvendige politiske handlekraft hos de ledende borgelige politikere, og mine forventninger til en effektiv korrektion af den herskende emigrations- og asylpolitik fra en eventuelt nydannet borgerlig regering kan derfor ligge på et meget lille sted.

 18. Af Frank Olesen

  -

  Niels B. Larsen er en troll som forpester mange debatter med enslydende vås.

  Ignorer hende.

 19. Af I. Hansen

  -

  Jens Ellekær …..du har ret. Danmark er bundet op på konventionerne og ikke mindst EU….og derfor kan det politisk være tomme tønder der buldrer., HVIS de reelt ikke tør tage konsekvensen og konfrontere og ændre problemernes rod.

  Disse konventioner er formuleret i en tid med helt andre udfordringer og problematikker, hvilket nu bider sig selv i halen. Sammensætningen af lande der er med i konventionerne har nu også meget forskelligartede interesser i at ændre indholdet i konventionerne …så dét kommer med garanti ikke til at ske – ergo er der ikke anden mulighed end at melde sig ud af dem. Hvorfor kan flere lande ikke finde ud af at gå sammen om at melde sig ud? (herunder England, Italien, Frankrig, Holland mf….Tyskland tør af historiske grunde, ikke).

  Af samme årsag (blandt mange andre) bør vi også ud af EU lobbyisme-regime.

  Det “absurde” i en stram udlændinge og integrationspolitik er jo, at det faktisk hjælper dem der gerne vil DK, vores demokrati og levevis – for de tør åbenbart ikke selv gå op imod dem der ødelægger det for dem.
  Folkevandringer er altid voldsomme for et land/ og hele europa…..det har kolossale konsekvenser på utallige områder (ud over de direkte omkostninger), og lige nu oplever vi det fra BÅDE muslimske lande + fra øst og syd europa……..vi bliver rendt over ende i forhold til hvad vi kan rumme og håndtere…og tager man pusten ud af dem der skal hjælpe, hjælper man i virkeligheden ingen.

  Det skal ikke gøres til et spørgsmål OM man skal hjælpe, men det skal gøres til et spørgsmål om HVORDAN man skal hjælpe ! !

 20. Af sine jensen

  -

  #298 > Jamen IRAK havde ikke noget med OSAMA at gøre ffs!
  De tog derned på tomme grundlag om ”Masse ødelæggelses våben” og de blev aldrig fundet, dvs et tomt grundlag for at smadre så mange menneskers liv! BLOT fordi lidt over 3000 mennesker døde d. 11 september. Der er blevet slagtet over 100.000 i denne krig her. Og det kan man ikke kalde en retfærdig krig, det er det nemlig ikke.

  Hvorfor er USA så MEGET bedre end de terrorister du udtaler dig om? USA er lige så meget terrorister. De har også slået civile ihjel, flere civile end der blev dræbt d. 11 september.

 21. Af Helena Hansen

  -

  Så fik vi sønderjyder da endelig gjort det klart for de ærkedumme rigsdanskere at vi ikke vil tilbage under tysk herredømme – NO WAY -så trækker vi hellere stikket til Danmark og bliver selvstændige!

 22. Af A. Jensen

  -

  Saddam Hussein besatte et lille naboland. Saddam Hussein giftgassede tusindvis af kurdere i det nordlige Irak. Saddam Hussein udplyndrede, torturede og myrdede tusindvis af sine landsmænd. Saddam Hussein havde mange forskellige gyldne slotte spredt omkring i Irak, betalt med irakeres blod. Saddam Hussein var en utilregnelig og sadistisk tyran og diktator.
  Der var nok et par irakere, som var vesten dybt taknemmelige for vestens indgreb; trods prisen.

 23. Af Jan Petersen

  -

  @Kasper Støvring

  Iøvrigt fik du ret, udlændinge (asyl-flygtninge) spørgsmålet afgjorde valget, og tak for det! Forhåbentlig kan et stærkt DF sætte en effektiv stopper for den godhed-cirkusforestilling!

 24. Af Et godt liv uden politik « Snaphanen.dk

  -

  […] Vi ser, at man nu bliver slået ihjel for at ytre sig frit; et jødehad er blusset op, der ikke er set magen til siden det nazistiske barbari; vi ser islamisering af hele parallelsamfund; vi ser en gennemført afstumpet vold med tusindvis af traumatiserede ofre, især unge mennesker, gaderøverier, hjemmerøverier og meget mere. Derfor er udlændinge valgets vigtigste tema […]

 25. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Sandelig et protestvalg – vi må afvente i spænding, hvad der er muligt for en anstændig og fri tilværelse igen i Danmark, så vi kan kende os selv og trække vejret bedre. – og ikke skulle finde os i en selvbestaltet junglelov., der åbenbart også kan smitte vores egne unge til yderligere forkert adfærd.

 26. Af Nationalisten | Derfor er udlændinge valgets vigtigste tema

  -

  […] Uløselige problemer? … Læs hele artiklen […]

 27. Af Jesper Høegh

  -

  Dansk Folkeparti – skal passe på med at flyve højere end Vingerne kan bære –

  en opblussen – der hurtigt forstummer – hvis man får Storhedsvanvid –

  vis nu Thulesen Dahl du har format og påtag dig det ansvar dine vælgere

  forventer af dig – ikke mere Krukkeri i medierne!

 28. Af J Nielsen

  -

  “Saddam Hussein besatte et lille naboland. Saddam Hussein giftgassede tusindvis af kurdere i det nordlige Irak. Saddam Hussein udplyndrede, torturede og myrdede tusindvis af sine landsmænd. Saddam Hussein havde mange forskellige gyldne slotte spredt omkring i Irak, betalt med irakeres blod. Saddam Hussein var en utilregnelig og sadistisk tyran og diktator.”

  Historien er lidt længere end det. S. Hussein førte krig i 8 år mod Iran, med U.S.A. i ryggen. Det er grunden til at han overhovedet havde giftgas, og den blev brugt flittigt ude ved fronten, hvor ca. 1 million iranere mistede livet. Den amerikanske opbakning skyldes naturligvis gidselaffæren i Teheran. Med et stærkt Sovjet kunnet direkte angreb ikke lade sig gøre uden eskalering, men “by proxy” kunne konflikten holdes på lokalt plan.

  Denne krig havde Hussein regnet med at vinde, men angrebet endte med at blive slået tilbage, samtidigt med at kurderne gjorde oprør i baglandet. Stillet over for problemer på to fronter valgte Hussein at slå oprøret, som inden for en stat kan betegnes som landsforræderi, ned med de samme midler som blev anvendt ved den rigtige front.

  Amerikanerne, som var fuldt ud orienteret om brugen af giftgas mod iranerne, vægrede sig i flere år ved at tro på brugen af samme mod kurderne. Det gjaldt så længe man stadig betegnede Hussein som “our son of a bitch”

  Da krigen sluttede stod taberen Irak tilbage med en kæmpegæld, bl.a. til nabolandet Kuwait. Denne gæld krævede Kuwait indfriet på et tidspunkt da olieprisen var i bund, og Irak derfor vanskeligt kunne betale. Hussein betragtede dette som aggression, og hans reaktion var at invadere landet, i den tro at han stadig havde U.S.A.s opbakning. Det havde han ikke, og derfra gik det amerikansk-irakiske forhold ned ad bakke.

  Der er en tendens til at betegne enhver despot som “utilregnelig”. I går Hussein, i dag Putin. Det dækker bare over at man ikke gider eller evner at sætte sig ind i deres tankegang, som set ud fra et rent magtperspektiv er fuldstændig logisk.

 29. Af A Good Life Without Politics | Things to Remember, Things to Cherish

  -

  […] Et godt liv uden politik. This post is, in fact, actually a response of sorts to single line in this article, which discusses why immigrants – actually foreigners – were the dominant issue in the […]

 30. Af Finn Bjerrehave

  -

  Uden udlændinge, helst fra EU, dør vores samfund, nemlig Danskerne gider ikke, de kan ikke blive enige med sig selv , om arbejdet adler, eller forstyrrer.
  Arbejdere fra EU, har ikke det problem, de arbejder som Danskerne i Norge og Grønland, for at tjene penge, og intet andet, og tak for flittige hænder.
  Med flittige hænder vi land bygge. Finn Vig.

 31. Af John Hansen

  -

  Kære Støvring

  Tak for din utrættelige kamp og dine mange fremragende indlæg – tillykke med valgsejren til det borgerlige Danmark.

 32. Af Søren Rasmussen

  -

  @Af PREBEN JENSEN 22. juni 2015 09:08
  INDEN MAN KLOGER SIG FOR MEGET MED AT DØMME DF UDE, ELLER SOM ET UDUELIGT PARTI, BØR MAN MÅSKE LIGE AFVENTE HVAD DF FÅR UDRETTET INDENFOR NOGLE MÅNEDER. DERIMOD KAN MAN GODT AFSIGE EN STRAKS-DOM OVER RADIO- OG TV-STATIONERNE.

  Enig med PJ

  DR kører rød valgkamp hele året for tvangslicens på 4.000.000.000 kr – Vi har på begge hovedkanaler nogle journalister der fører deres egen røde agenda som Klement, Mejlhede, Skammelsen, Jersil og mange flere på primært DR.

  Jeg føler mig belemret af journalister, der ikke kan sætte deres egen habilitet i kontekst, til en relativ logik, som er åbenbar for de fleste mennesker der lever et normalt arbejdsliv.

  De nævnte inhabile journalister kan søge over på Politiken hvor de kan finde deres homeland.

  Politiken, som i øvrigt ikke har et eneste læserbrev, i dagens avis, som er bare en lille smule positiv over for valget, den blå blog etc. – det er tankevækkende, ikke sandt, når ‘vi’ lige tager højde for valgresultatet. bob bob….

Kommentarer er lukket.