27 procent af nordmændene sympatiserer med Breivik

Af Kasper Støvring 73

 

Overskriften til dette blogindlæg lyder som rablende vanvid – og det er det da heldigvis også. Men den rummer en pointe, som jeg skal komme tilbage til.

 

Men først en lille tur til Storbritannien, hvor premierminister David Cameron i en stort anlagt tale på fornuftig vis har udtalt sig meget kritisk om islamister og lige så fornuftigt skelnet mellem almindelige muslimer og islamister. Men mest fornuftigt har han kritiseret de muslimer, der støtter islamisterne, selv om de ikke selv er voldelige.

 

David Cameron har bebudet hårde tiltag imod islamister og deres støtter. I så fald kommer Cameron og hans regering på overarbejde, for ifølge en stor undersøgelse, som BBC offentliggjorde i februar, har 27 procent af britiske muslimer sympati for motiverne bag terrorangrebet på Charlie Hebdo. 2 procent afviser at besvare spørgsmålet, og 8 procent er usikre på, om de har sympati eller ej. 24 procent mener, at voldshandlinger imod personer, der udgiver Muhammedtegninger, kan være berettigede; og 11 procent mener, at disse personer ligefrem fortjener at blive angrebet. Hurra for det multikulturelle samfund.

 

Ifølge de officielle tal bor der mindst 2,7 millioner muslimer i England og Wales, det er i øvrigt næsten en fordobling på ti år. Næsten en tredjedel har sympati med islamiske terrorister, fraset borgere under 18 år er det vel mindst 600.000, som Cameron og hans regering nu angivelig vil sætte hårdt ind imod.

 

chart

Der er allerede lavet positivt spin på undersøgelsen: Fantastisk at 62 procent ikke sympatiserer med de islamiske terrorister! Og så er jeg tilbage ved min overskrift og ved Zenia Stampe. Den radikale politiker skriver på sin FB, i anledning af 4-årsdagen for Breiviks udåd på Utøya:

 

”Jeg vil ikke acceptere, at politisk vold fra hvide kristne kan bagatelliseres som galmandsværk, mens politisk vold fra brune muslimer vanemæssigt ses som terror. Den forskelsbehandling er for grim.

Hvis Omar el-Hussein er terrorist, så er Anders Breivik det også. Hvis muslimer skal tage aktivt afstand fra Omar el-Husseins udåd – som statsminister Lars Løkke har krævet det – så skal højrefløjen tage aktivt afstand fra Anders Breiviks. Men helt ærligt, så synes jeg, at det er fjollet. Lad os tage det som udgangspunkt og selvfølge, at vi ikke er ekstremister, og at vi selvfølgelig ikke støtter hverken Breivik eller Hussein.”

 

For det første var Breiviks handling en politisk terrorhandling, han var ikke i den forstand en gal mand. For det andet var der massiv, enslydende kritik af Breivik fra alle sider, også fra højrefløjen, de ”hvide, kristne”. For det tredje var der intet kristent i hans handling, for det fjerde kan muslimer sagtens være andet end brune (hvorfor denne racisme, Zenia Stampe?), for det femte er det ikke ”fjollet” at kræve, at muslimer tager afstand fra el-Hussein, og for det sjette kan man slet ikke tage som en selvfølge, at alle muslimer ikke er ekstremister.

 

Det bringer os så tilbage til den britiske undersøgelse og til dagen for el-Husseins begravelse, hvor 700 sympatisører dukkede op for at ære manden. Forestil dig, kære læser, en overskrift et par uger efter Anders Breiviks udåd: ”Hele 62 procent af nordmændene tager afstand fra terror. Hurra!”. Og prøv at forestil dig følgende: 700 mennesker møder op til Breiviks begravelse og slår hans esoteriske korstegn for sig i en symbolsk støtteerklæring. Forestil dig, at over 25 procent af etniske nordmænd udtaler, at de har sympati for motivet bag hans massedrab.

 

Hvad ville der så ske? Ville meningsdannere sige, at det er fjollet at bede nordmænd om at tage afstand fra Breivik? Ville forskere bruge tid på at nusse rundt for at lede efter formildende omstændigheder vedrørende Breiviks udtalelser og sympatierklæringerne eller lave pedantiske begrebsdefinitioner (terror – ikke-terror?), og ville landets store medieinstitutioner søge at kompromittere dem, der bringer budskabet frem? Og ville politikere lave positivt spin: Hvor er det glædeligt, at et flertal ikke støtter Breivik!

 

Nej, et ramaskrig ville bryde ud, og ”højreradikalismen” ville blive genstand for massiv udforskning, medieomtale, politiske tiltag osv., osv. Forskningsrådet og EU ville kaste endnu flere millioner efter undersøgelser i højreradikalisme, ph.d.-studerende ville blive hvervet i dusinvis på landets universiteter og bagefter sikre sig en karriere som højreekstremismeforskere; konferencer, seminarer og studiekredse ville blive etableret, antologier og hele temanumre i tidsskrifter ville vie spalteplads til fænomenet. Og ingen ville sige ”alarmisme”.

 

Pointen? Det er, som det skal være, for det ville være meget alvorligt. Det sker bare ikke, af en eller anden grund, når det er muslimer, vi taler om. I stedet får vi udsagn som Zenia Stampes, og vi får pludselig en hyldest til multikulturalismen fra en statsmand som Cameron. Se, det var ikke fornuftigt, om end nok taktisk bestemt.

 

 

 

 

73 kommentarer RSS

 1. Af Ulf Timmermann

  -

  Fedt. Den ulv, som “anti-racisterne” selv er kommet slæbende med – ganske vist i en meget lang snor – mens de råbte “ulven kommer”, har de endelig fået “trukket i land”.

 2. Af Jens Hansen

  -

  Støvring

  Din blogkollega og præst Sørine Godfredsen sympatiserer med Breivik.
  Og udtrykker forståelse for hans handlinger.

 3. Af Jakob Rasmussen

  -

  “…”højreradikalismen” ville blive genstand for massiv udforskning, medieomtale, politiske tiltag osv., osv. ”

  Stampe påstår underligt nok, at hun er antiracist, selvom hun konsekvent forsvarer stærkt antisemitiske islamister – selv, når de begår terror mod synagoger…

  Det er åbenbart ikke gået op for Stampe, at Anders Behring Breivik rent faktisk foreslog en alliance i sit manifest, rettet mod “kulturkommunister”, mellem sine egne tilhængere og islamistiske terrorister.

  Det faktum fortrænger langt de fleste del af Anders Behring Breiviks tilhængere også konsekvent…

  Det bizarre er, at islamister jo også er højreradikale: De antisemitiske og antidemokratiske islamister ligger faktisk meget langt til højre, for langt de fleste borgerlige ikkemuslimer.

 4. Af Jens Hansen

  -

  Vesten herunder Danmark har begået massemord i den muslimske verden siden 2001.
  Alene i Iraq har USA og bl.a. Danmark mindst en million menneskeliv på samvittigheden.
  Og måske ti millioner flygtninge.
  På grund af dette opstod IS.
  I Iraq gad vesten ikke engang at tælle de mennesker som de dræbte.
  Naturligvis støtter mange muslimer de muslimer som kæmper imod Vesten.
  Det kan da ikke være den helt store overraskelse.

 5. Af Jesper Høegh

  -

  Hele EU er i oprør – med diverse analyser – ønsker – Hegnopsætning –
  lader som om det hele løser sig – men Gisp og Ytringer i små doser – når lejligheden byder sig – løser intet.

  Vi står overfor et uløseligt problem i hele EU – med den frie bevægelighed
  – er det ligegyldigt hvor Tilstrømningen er størst – vi er overmandet af en
  Kultur der ikke er integrerbare på vore Breddegrader – .

  Som de ældre udtrykte det 2. Verdenskrig – var ikke storslem – vent til Religionskrigene kommer – og ikke mindst den gule Krig.

  Hutternes manifest er stadig eksisterende – Den dag vi er mange nok!

 6. Af Jakob Rasmussen

  -

  Anders Behring Breivik er mildest talt ikke en kristen korsridder.

  Han er en megaloman stofmisbruger, som boede hjemme hos mor, selvom han var voksen, og som brugte al sin tid på at spille voldelige computerspil, når han da ikke brugte sine sparsomme ressourcer på luderbesøg.

  På dén måde ligner denne højreradikale “kristne” taber jo en del af de islamistiske terrorister, som han ville alliere sig med i kampen mod “kulturkommunisterne”.

  Men dét forklarer selvfølgelig ikke, hvorfor en del påståede antiracister konsekvent forsvarer højreradikale, antisemitiske terrorister – som f.eks. Omar el-Hussein – hvis altså blot de antisemitiske terrorister er islamister.

 7. Af Erik Larsen

  -

  Hvis ikke vi kommer ud af EU meget, meget snart – så er gamle Danmark færdig!!
  Glem Breivik – en syg person. Vi har heldigvis ingen som ham i DK.
  Glem også Zenia Stampe – hun er så “syg” på en helt helt anden måde.
  At muslimer aldrig, aldrig, aldrig (bortset fra enkelte f.eks. Khader) tager afstand fra Koranens ekstremiteter og opfordringer m.m. er DET der er uhyggeligt. Og DET der betyder at det NU er tiden til – sidste chance – udskriv et EU-valg og lad os når det er overstået samarbejde med England , Norge, måske Holland, Ungarn der vil lave hegn og grænser og i øvrigt de der vil beskytte – BESKYTTE deres land. Tak Støvring for det du gør og TØR gøre!

 8. Af Svend Jensen

  -

  Breiviks groteske forbrydelse er nul og niks i sammenligning med de mangfoldige terrorhandlinger, der siden er begået i islams navn; med tusindvis af dødsofre som resultat.

  Breivik trækkes kun af stalden, fordi han er noget nær den eneste ikke-islamiske jihadist, som de godnaive multikultifanatikere kan bruge i deres proislamiske manipulationer.

  Først når der bliver kastet hoveder ud af vinduerne på Rådhuspladsen, forstår Politikensegmentet at islamisme har noget med islam at gøre.

 9. Af Niels Peter Lemche

  -

  I middelalderen havde man noget, der kaldtes en ‘oubliette’, et fangehul, hvori man smed dem, man hverken ville se eller høre mere om.

  Jeg er ikke tilhænger af dødsstraf, men der er alligevel ærgerligt, at man ikke kunne være kommet af med Breivik på den måde.

 10. Af Niels B. Larsen

  -

  Uanset hvad, så var Breivik en enlig svale – og de gør som bekendt ingen sommer.

  Han har “sølle” 79 menneskeliv på samvittigheden.

  Mindre end muslimer slår ihjel på en ganske almindelig hverdag.

  Under det just overståede hedenske ramadanhalløj slog de over 3000 ihjel via terror. Primært uskyldige og primært med-muslimer.

  Derfor ordet “sølle” om Breiviks terror, som på ingen måde kan leve op til den muslimsk inspirerede. Han var ganske enkelt et flop på den scene.

 11. Af Allan Hansen

  -

  Every month around 1000 new fighters from the Netherlands, France, Moroc, Turkey join ISIS. They want to join the feast, raping Yazidi girls and beheading Christians.

 12. Af Allan Hansen

  -

  I går sendte Sky News et dokumentar
  program, om menneske smugling
  – Demografiks jihad.

  Hver dag bumpes, der i ti tusindvis af
  koran soldater op i Europa.
  De er alle på flugt fra islam – men
  hvad bringer de med sig? – mere islam!
  Sidste år tjente menneske smuglerne over
  100 millioner af kroner i år regner de
  med, at tjene over 250 millioner.
  Og de europæiske myndigheder køber
  med “glæde,, alt smugler,, smugler godset
  – de samarbejder altså med menneske smuglerne.
  Tænk hvis man sendet dette program på DR, så
  ville der lyde et ramaskrig.

  For næremere se: Modern day Trojan Hors
  – The islamic doctrine of immigration.
  Sam Solomon 2009.

 13. Af Rikke Nielsen

  -

  Kasper Støvring, det overrasker mig, at du ikke mener, at Anders Breivik er terrorist.

  At du ikke kan lide muslimer er alment kendt, og det gider jeg ikke bruge spalteplads på at debattere, da du sikkert godt selv ved – du er jo en intelligent mand – at en generalisering på dét plan er tegn på mindre intelligens, og du derfor har andre motiver i at køre det spil end dumhed.

  Men at du forsvarer Anders Breivik, den største morder af dem alle, provokerer mig grænseløst. Formentlig fordi hans politiske dagsorden overlapper din på nogle områder.

  Alle terrorister – om de så er hvide, røde, grønne, blå eller brune – fortjener kun den allerdybeste foragt og udstødelse, og kan du ikke få dig til at erkende Anders Breivik som en terrorist, er du ikke spor bedre end dem, du angriber i dette indlæg,

 14. Af Kim Olsen

  -

  Jens Hansen

  I Japan findes ikke muslimsk terror. Hvorfor? Japan er meget tilbageholdende med at give opholdstilladelse til muslimer.

  Jens Hansen:

  Du har ikke læst Sørines oplæg tilstrækkeligt grundigt.

  At hævde at rationale står lysende klart, er ikke det samme som at udtrykke sympati.

  Jeg synes også dit rationale for at støtte IS kamp står lysende klart. Din ytring hviler imidlertid på den falske præmis, at Danmark og USA har slået mindst en million mennesker ihjel.

  Hvis man anerkender, at du har en alternativ virkelighedsopfattelse, står dit rationale da lysende klart – ud fra dine falske præmisser naturligvis 🙂

 15. Af Kim Olsen

  -

  Støvring:

  “For det første var Breiviks handling en politisk terrorhandling, han var ikke i den forstand en gal mand. ”

  Det får Rikke så til:
  “Kasper Støvring, det overrasker mig, at du ikke mener, at Anders Breivik er terrorist.”.

  Der tegner sig desværre et billede af venstrefløjen hverken kan læse eller forstå….

 16. Af Jan Petersen

  -

  Jeg sad iøvrigt lige og læste en skræmmende artikel på MX.dk:

  “Forskere: Derfor bliver nogle mennesker fremmedfjendske
  Forskere på Karolinska instituttet nær Stockholm i Sverige er kommet tættere på en forståelse af, hvorfor vi som mennesker bliver fremmedfjendske. Det sker oppe i hjernen.” ……. Læs “hvide hjerner”.

  Basis for det svenske studie er et forsøg med 20 hvide personer, der blev præsenteret for billeder af henholdsvis to sorte og to hvide personer …… og så kan læseren selv gætte sig til resten. Studiet siger ikke noget om, hvordan sorte betragter hvide eller hvordan farvede betragter hinanden indbyrdes. Et sådant forsøg ville nok ende op i politisk “ukorrekt” indbyrdes racisme grupperne imellem.

  Iøvrigt var det også svensk “hjernespind”, der var grundlag for racehygiejne tilbage i 1920’erne. De ideer nazisterne senere gjorde til håndfast praksis i Auschwitz og andre udryddelseslejre.

 17. Af Europa er blevet et ustabilt område

  -

  Gang på gang i historiens løb, og i snesevis af lande, er skruppelløse og forrykte partier og magthavere af medierne og den fremherskende propaganda blevet fremstillet som genier, fredelige folkevenner og humanister. Selv om de i virkeligheden var åndelige dværge, krigsgale sadister og blodtørstige massemordere.

  Igen truer løgnepropaganda plus rendyrket idioti og ondskab Europa og Danmark….. og igen pakkes dumheden og ondskaben ind i fortielser, falsk humanisme og hykleriske hensigtserklæringer.

  Sverige er allerede kommet langt ud på overdrevet, som det antydes ovenfor 21.27. Hvad man kan læse om i netaviser som snaphanen og den korte, eller i bogen ABSOLUT SVERIGE. Det uhyggelige er at Danmark er lige i hælene på Sverige.

  I Sverige er velfærden faldende, mens kriminaliteten er eksploderet, og terrortruslerne og andre trusler vokser og vokser i omfang.

  70-80% af den danske befolkning forstår stadig ikke at Danmark………… ligesom Sverige, Spanien og Grækenland mv. pga. masseindvandring, arbejdsløshed, EU krav og svækkede demokratier etc……….. er på vej ud over kanten. ( de læsesvage og historieløse forstår det slet ikke) Det dybe fald sker ikke foreløbig, for der er tale om en snigende proces. Men allerede længe inden nationalstaten og velfærdsstaten kollapser helt, vil utallige (hundredtusindvis af) danskere kunne blive ramt af ulykke og tidlig død pga. hovedløs og asocial politik. Måske det vil være mere præcist at sige at det er kommunistisk, feministisk og gudløs politik som er ved at skubbe Danmark og Europa ud i barbari, vanvid og undergang?

 18. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim Olsen – 24. juli 2015 20:58
  “Jens Hansen
  Jeg synes også dit rationale for at støtte IS kamp står lysende klart. Din ytring hviler imidlertid på den falske præmis, at Danmark og USA har slået mindst en million mennesker ihjel.”

  De sædvanlige stråmænd fra denne Kim Olsen eller hvad han nu kalder sig.
  Naturligvis medfører USA`s og bl.a. Danmarks forbrydelser i den muslimske verden stort had til Vesten.
  Det medfører faktisk også en voldsom afsky imod vestlige magthavere fra ikke muslimer.
  Men det er da opmuntrende, at Kim Olsen i denne blog vedstår, at Breivik er en højreekstremistisk terrorist.
  At så Kim Olsen forsvarer dem som sympatiserer med Breivik er forventeligt.

 19. Af Anette O

  -

  @ Rikke Nielsen

  Støvring skriver – jeg citerer – “Breiviks handling var en politisk terrorhandling”, så det er jo lodret forkert (bevidst fordrejet?), når du beskylder ham for ikke at mene, at Breivik er en terrorist.

  Jeg er, givetvis i lighed med Støvring, kritisk overfor islamisk indvandring. Det er jeg, fordi jeg kan se, at religionen Islam har problemer med voldelig ekstremisme og religiøs fundamentalisme. Jeg behøver bare at kigge ud i verden og bortset fra enkelte europæiske lande med muslimsk majoritet, er der massive problemer med den fundamentalisme. Selv i et land som Tyrkiet, som vi vel alle har set som et forholdsvist progressivt land, stemmer langt over halvdelen af befolkningen på konservativt religiøse partier. Du ved godt, hvad det betyder for fx kvinders ligestilling, ikke sandt? Betyder det, at jeg ikke kan lide muslimer …. ligesom du også beskylder Støvring for? Jeg vil vende den om og spørge dig om du kan lide mennesker, der afskyr homoseksuelle, der mener at kvinder og mænd ikke er og bør være fuldstændigt ligestillet og som mener, at religionskritik bør være strafbart? Hvorfor retter du ikke din indignation mod disse mennesker, for de findes en masse i DK, vi storimporterer dem og du kan finde dem koncentreret i de muslimske miljøer? HVOR er din vrede, foragt over sådanne værdier og mennesker? Trumfer hensynet til religion og minoriteter (i DK) hensynet til basale frihedsrettigheder? Ville du forholde dig anderledes, hvis flertallet af muslimer i DK var hvide?

  Vi ved alle, at der er folk med muslimsk baggrund, der ikke er konservativt religiøse, som bakker op om fx kvinders og homoseksuelles rettigheder. De er mange, men hvis de var flertallet, ville den islamiske verden så ikke se anderledes ud hvad disse rettigheder angår?

  Det er noget af en røffel, du får fra mig, men jeg er dybt, dybt chokeret over at opleve især kvinder være ukritiske overfor islamisk indvandring, når det er os, der har allermest at tabe. Det må du simpelthen være vidende om – se dog på de islamiske lande eller forhold dig til undersøgelser om den massive, sociale kontrol muslimske piger og kvinder er udsat for i vores eget land.

 20. Af Europa, et ustabilt og truet område

  -

  Rettelse: sidste afsnit skulle have haft et mellemrum og lyde:

  ……………… og tidlig død pga. hovedløs og ascocial politik.

  Det vil dog måske være mere præcist at sige at det er kommunistisk, feministisk og gudløs politik som er ved at skubbe Danmark og Europa ud i barbari, vanvid og undergang.

 21. Af frankrig og sverige hærges af terror mv.

  -

  Det tilrådes af blade hen til den 17. juli på snaphanen, ang. Frankrig. Se også 180 grader ang. det samme. (“Frankrig i flammer”)

 22. Af Berlingske/ jp påviser at dk kan kollapse

  -

  Annette O forstår en hel del, mens Rikke som sædvanlig ingenting forstår. Se artikler af kar en jespersen/ jalving/pittelkow/camre….. se 180% om feminister, se ang. falske strammere og radikale fantaster

 23. Af Ole Frank

  -

  Den altid velinformerede Niels B. Larsen og andre kalder Breivik “en enlig svale”. I Tyskland kører på 2. år en retssag imod den eneste overlevende af en trio, der i løbet af en årrække myrdede 11 personer med udenlandsk baggrund. Læser man indlæg på sociale fora, vil man kunne se, at den manglende åndelige habitus hos visse personer, viser at der er flere sympatisører, end man skulle forvente.

 24. Af P Christensen

  -

  At bruge pskopaten Brækvik som undskyldning
  for kritikløst hive eksponenter
  for robot-ideologien islam ind i landet,
  alene forbi man som ZS lider af racismefobi,
  og mener at antiracisme er kritikløs særbehandling/import af alle
  der afviger fra een selv, giver naturligvis ikke mening.
  I den henseende er den radikale ZS atter den eneste racist på scenen,
  Idet hun konsekvent udsætter danskerne for negativ særbehandling.

 25. Af Er DR stadig Danmarks radio?

  -

  DR er blevet til et foretagende som døgnet rundt og året rundt forsøger at hjernevaske befolkningen. Der er efterhånden ingen ende på hvad der sendes af snik-snak, følelsesporno og lovprisninger af indvandringsindustrien og de radikale verdensfrelsere. Og et par kvindestemmer har lige hyldet EU som et strålende “samarbejde” mellem 500 millioner mennesker. “Samarbejde”???

 26. Af Jesper Høegh

  -

  RETNINGSLINJER

  Det samme gælder indlæg, der ikke er forsynet med fuldt og korrekt navn på afsenderen, men som indeholder forkortede navne, opdigtede eller falske navne.

  Berlingske ønsker at sikre, at debatten på b.dk føres i en ordentlig tone, som gør det inspirerende og udfordrende for alle at bidrage og deltage.

  Vi efterlyser gerne klare, skarpe, holdningsmæssige stærke indlæg med stor bredde og mangfoldighed og kritisk blik på sagen.

  Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende, racistiske, personligt nedgørende.

  Sådanne indlæg vil fremover blive slettet.

  Det samme gælder indlæg, der ikke er forsynet med fuldt og korrekt navn på afsenderen, men som indeholder forkortede navne, opdigtede eller falske navne.

  Vi opfordrer samtidig alle debattører til at gøre redaktionen opmærksom på indlæg, som ikke overholder disse retningslinjer.

  Redaktionen

  Yderligere info

 27. Af p jensen

  -

  Det er ret pudsigt eller besynderligt at jes per hø egh som selv betjener sig af personligt nedgørende personangreb (andre bloggere betegnes som mandslinge og ubegrænset ynkelige osv.) uden argumenter………….igen og igen kræver en mere sober debat og mere ce n su r mv. Hykleriet er jo tommetykt.

 28. Af Finn Bjerrehave

  -

  90.000 Nordmænd sympatiserede med Tyskerne i 1940-45, og sympatier er et mangehoved uhyre.
  Den største ulykke var at man ikke skød Brevik, ligesom terrorrister ibl.a. Danmark, og samfundet er udfordret.
  Muslimerne som optager alle vores nyhedsflader, udfordrer os konstant på vores Demokrati, som de tilsidesætter, og ikke engang stemme på de Radikale ønsker Muslimerne, de ønsker kun den demokratiske frihed og ikke stemmeseddel, netop Koranen stemmer man ikke om, den lever man efter basta.
  Vi skal fortsat leve som ild og vand, og denne udfordring støttet af vores Kontanthjælp, taber vi konstant terræn, nemlig vores demokrati forlanger indflydelse, hvor Koranen forlanger lydighed.
  Vores Politi forsøger konstant at udvise personer til bl.a. Irak nemlig kriminelle personer, og tænk Irak afviser personerne, og Dansk Politi er gjort til grin, og det Danske samfund må beholde de udviste, hvor tidligere udvisning med og uden faldskærm, blev afvist som politisk drilleri( Tom Bencke)
  Mennesket udfordres konstant, og Kommunisme-Facisme- og nu Islamisme, hvor sidste gruppe, er personer uden industriel erfaring og kultur, netop personer som svært assimilerbare i industrisamfund, og hvorfor de søger til Vesten hvor livet er modsætning, og kontanthjælp eneste forklaring, kan ikke logisk forklarer, ligesom Danskerne stemmer 14 mandater i Folketinget til Kommunisterne i enhedspartiet EL, netop Danskerne ønsker ikke ejendomsretten fjernet samt Kommunistisk ensretning.
  Livets store udfordringer. Finn Vig

 29. Af p jensen

  -

  I Berl. kan man nu læse en artikel af ka ren jes per sen som advarer om at Europa og Danmark vil blive ødelagt hvis den enorme folkevandring fra Afrika og de arabiske lande fortsætter. Se også snaphanen den 17. juni og 180 grader ang. “Frankrig i flammer”.

 30. Af Peter Jensen

  -

  “..har 27 procent af britiske muslimer sympati for MOTIVERNE bag terrorangrebet..”

  Eller sagt på en anden måde. 27% af de adspurgte muslimer mener at det er forkert at tegne Muhammed. Det gør dem hverken til terrorister eller terrorsympatisører.

  Det lille ord ‘motiverne’ gør en væsentlig forskel. Så vidt jeg kan læse ud fra kommentarerne, så er størstedelen af støvrings publikum enige i motiverne bag breviks udåd, men vel næppe metoden.

 31. Af Henning Svendsen

  -

  I de større byer har man et såkaldt ungdomshus her finder vi en fast stab som er der døgndrift de har ansættelses kontrakter med kommunen—men den virkelige grund er en anden!–med titel som anti facister så skal de til enhver tid dukke op og stene nationalister og andre som er imod EU og flygtninge politik
  Nogenlunde det samme oplever vi også i Berlingske!—uhindret kan den samme få lov at slynge om sig med forskellige navne der alle kommer fra den samme maskine nu har han så fornyet sig med et dame navn og nu hvor Breivik er på tapetet sender han hele hæren på banen med sten i hænderne
  Og hvem er denne Breivik-var han lykkedes med sin plan så havde han været i selskab med Bin Laden-som jo er en helteskikkelse hos alle muslimer i hele verden.
  I stedet befinder Breivik sig nu blandt det laveste hierarki i fængslet -nu kan han bare håbe at Rusland starter en tredje verdenskrig og får sat skik på Europa.

 32. Af Axel Eriksen

  -

  Anders B. Breivik er/var en terrorist – men derfor skal jihadister/islamister dog ikke “blåstemples” som uskyldsrene, når de begår terrorhandlinger/massakrerer uskyldige.

  Og Rikke Nielsen kunne vel godt tænke lidt dybere over tingene, inden hun næste gang farer i blækhuset for at fordømme alt og alle!

 33. Af Niels Peter Lemche

  -

  I middelalderen havde man noget, der hed en oubliette, et mørkt hul nederst i borgens kælder, hvor man kastede dem ned, som man aldrig ville høre mere om eller fra.

  I stedet væmmes man over den stadige bevågenhed, som denne massekorder får. Vil du være kendt i eftertiden, sp tag dit gevær og gå ud og skyd en spejderlejr!

 34. Af Niels B. Larsen

  -

  @ Ole Frank – 25. juli 2015 6:56

  ER du dum – eller skal du bare hjælpes? :-/

  For hver person, Breivik slog ihjel for 4 år siden, har muslimske terrorister slået ca. 1800 ihjel siden da.

  Det gør ligesom Breivik til en lille ubetydelighed i det store spil – uanset hvad du så end mener om den ting.

 35. Af Jens Hansen

  -

  Under Anden Verdenskrig dræbte tyskerne forholdsvis få mennesker i Danmark.
  Alligevel tog det et par generationer før danskerne blev rigtigt forsonet med tyskerne.
  Alene i Iraq har USA og bl.a. Danmark mindst en million menneskeliv på samvittigheden.
  Hvis man sammenligner dette med tyskernes overgreb imod Danmark under Anden Verdenskrig, så tager det vel mindst ti generationer før muslimerne tilgiver Vesten.
  Og USA og Danmark er fortsat i fuld gang med deres forbryderiske krige i den muslimske Verden.
  Hvor man endda er allieret med det mest afstumpede land i Mellem Østen efter Israel.
  Saudi Arabien.

 36. Af peter kocsis

  -

  Støvring.

  “Næsten en tredjedel har sympati med islamiske terrorister, fraset borgere under 18 år er det vel mindst 600.000, ”

  Den store Manipulator Støvring er igen på korstog .

  Den statistiske faktum at:: “ifølge en stor undersøgelse, som BBC offentliggjorde i februar, har 27 procent af britiske muslimer sympati for motiverne bag terrorangrebet på Charlie Hebdo.”

  bliver symptomatisk straks omformet til.

  “Næsten en tredjedel har sympati med islamiske terrorister, fraset borgere under 18 år er det vel mindst 600.000, ” .

  Støvring kender ikke engang forskel på sympati for en gruppes motiver, altså tanker, og så sympati for sammes gruppes handlinger.

  F eks har jeg 100% sympati for de aktivister, der går imod misbruge pelsdyr industrielt, uden at jeg har s den ringeste sympati for deres konkrete “befrielsessaktioner. “

 37. Af peter kocsis

  -

  Støvring

  ” 11 procent mener, at disse personer ligefrem fortjener at blive angrebet. Hurra for det multikulturelle samfund.”

  Havde Breivik angrebet muslimer i stedet for Nordmænd, ville der også være 11% danskere der mente at muslimerne ” ligefrem fortjente at blive angrebet.” Hurra for den bigotte fremmedhad ,fremmanipuleret af agitatorer som Støvring.

 38. Af peter k

  -

  Støvring:

  “Forestil dig, at over 25 procent af etniske nordmænd udtaler, at de har sympati for motivet bag hans massedrab”.

  Der er da langt flere danskere end 25 %, heriblandt Støvring selv, der har sympati for hans motiv: at stoppe “den truende masseindvandring af muslimer.”

 39. Af Ole Frank

  -

  Niels B. Larsen
  ¨
  At du formulerer dig elendigt og fornægter virkeligheden er vel ikke min skyld. Når du kalder Breivik en enlig svale, er det jo direkte løgn og viser, at din virkelighedsopfattelse er af den euforiserede slags. Dit regnestykke er grebet ud af den regnbuefarvede luft.

 40. Af Ole Frank

  -

  Niels B. Larsen smider om sig med tal grebet ud af den blå luft og mener at Breivik var et “flop”. Nu kan man jo så spørge, hvor vidt dette i hans optik er godt eller skidt. I samme åndedrag spørger han, om han er dum eller bare skal hjælpes. hvor til kun kan svares “ja”.

 41. Af Axel Eriksen

  -

  Du har helt ret i, at hadet bliver “nedarvet” gennem generationer – og er der nogle, der glemmer det – så er der andre, der nok skal huske dem på det!

  M.h.t. “tyskerhadet” i Danmark så var WWII kun en anledning til at genoplive det – det stammer tilbage fra 1864.

  M.h.t. den (million?) muslimer, som du omtaler er størstedelen dræbt af sekteriske, muslimske interne konfrontationer!

 42. Af Marc Lydd

  -

  Nu må man gøre sig lidt umage med det engelske. Der står altså, at 27% har NOGEN sympati med terroristerne. Det er problematisk, ja, men det lille ord gør altså en forskel, Støvring. Det afgørende i undersøgelsen er de 11%, som direkte støtter terrorren. Men også de 93% som mener, at britiske love altid skal overholdes (den nuance glemte du at få med i din blog). Det er jo forbløffende, nu da vi konstant får ar vide, at muslimer er totalitære fascister…

  Det kunne være interessant at undersøge, hvor mange af nordmændene har NOGEN sympati med Anders Breivik.

 43. Af Henning Svendsen

  -

  Vrøvlevers fra et nat værtshus -eller skriver han i søvne?? Et matematisk geni til hoved regning det er han heller ikke.
  Vi er alle som cirkus elefanter nogen mister tålmodigheden og tager sagen i egen hånd!-i øjeblikket har Danmark to krigsskibe der skal beskytte blodbadet på Færøerne hvor voksne og børn slagter løs på delfiner det foregår med lommeknive og hjemlavede våben ja det er en hel folkefest-sådanne ting foregår i år 2015 og med Danske krigsskibe der retter kanonen mod alle der protestere-for min skyld må der gerne komme en selvmords bomber til Færøerne-kampen om en bedre verden må nødvendigvis gå ud over dem der stritter imod.

 44. Af Axel Eriksen

  -

  @ Henning Svendsen!

  Nu er det jo en færøsk tradition med drab af grindehvaler – ikke delfiner – men godt ser det ikke ud!

  Det er også en (religiøst) bestemt tradition, at over en milliard muslimer kun spiser kød fra halal-slagtede dyr. Sådan et slagteri ser heller ikke godt ud!

  Så fra et dyreværnssynspunkt kunne man måske overveje, hvor problemet er størst!

 45. Af povl pedersen

  -

  Hvorfor flygter muslimer til vesten (kristne) lande og ikke til muslimske nabolande .Det virker mærkeligt når de fleste af dem mener at muslimer er bedre end kristne i vesten.

 46. Af Axel Eriksen

  -

  @ Henning Svendsen!

  Hvorfor tager du ikke selv til Færøerne? Jeg vil godt betale for rejsen – sørg selv for bomben – ikke større end kun du bliver udslettet!

 47. Af Søren Revser

  -

  Det kan da godt være at Danmark, qua deltagelse i utallige angrebskrige, har dræbt i tusindevis af mennesker, men husk på, det er os der er de gode, og alle de andre der er de onde.

 48. Af Niels B. Larsen

  -

  Sådan må det vel ret selvfølgeligt se ud fra vores ende af geværet, ikke sandt Revser…

 49. Af Danmark begynder at ligne sverige

  -

  Hvordan man end vender og drejer det, så har vi danskere vel lov til at mene at det vil være sørgeligt hvis København/Danmark ender som Malmø (hvor bomber, skyderier, overfald, brande og mord nu er hverdags hændelser), eller som hele Sverige hvor en kulturel statsbankerot og etnisk guerilla-/gangsterkrig er under hastig udvikling i retning af borgerkrig.

 50. Af Henning Svendsen

  -

  Grindehvaler lyder bedre end Delfiner som jo er kloge dyr vi alle elsker men Grindehvalen er lige så meget Delfin og det er vel heller ikke for sjov at Løkke sender to Danske krigsskibe således at tv stationer ikke kommer og filmer-men nu har de da hunde og kattemad helt til næste år.
  Nu behøves en terrorist jo ikke at være selvmords bomber det kan også være en der kaster sten gennem vinduet -brænder biler af- en rigtig ond ånd der hærger befolkningen.
  Og hvis dette myrderi så endda var religiøst betinget så kunne de på råbe sig en Gud
  Måske Day Poulsen kan give en forklaring på denne mentalitet som ellers kun findes hos på Rumænske børneanstalter og hos Aksel Eriksen.

Kommentarer er lukket.