Fjendtlighed i det multikulturelle samfund

Af Kasper Støvring 177

Et multikulturelt samfund er et splittet samfund, der fostrer mistillid og fjendtlighed mellem grupperne. Det er reglen. Men FN’s repræsentant for migration, Peter Sutherland, opfordrer EU til at underminere national homogenitet; EU’s repræsentant for udenrigsanliggender, Federica Mogherini, mener, at politisk islam er en vigtig del af Europa; Politikens Jes Stein Pedersen mener, at kun store folkevandringer vil kunne redde Europa; og den stærkt overvurderede ”erhvervskvinde”, Stine Bosse, mener, at flygtninge udgør en vigtig arbejdskraft, selv om syrerne hører til de ringest uddannede flygtningegrupper, og kun 3 procent af alle flygtninge er jobparate.

 

Hvordan ser multikulturalisme så reelt ud? En af de største og mest troværdige undersøgelser om muslimer i Europa, WZB-undersøgelsen, viser, at muslimer sammenlignet med kristne udviser en høj grad af fjendtlighed mod andre grupper. Næsten 60 procent afviser homoseksuelle som venner, 45 procent mener, at man ikke kan stole på jøder, og 54 procent mener, at Vesten er ude på at ødelægge islam.

 

Muslim-Fundamentalism-Figure-2

 

Undersøgelsen, der også viser, at 75 procent af muslimer i Europa kan defineres som fundamentalister, afviser, at det egentlige problem er sociale forhold. Det handler her, som altid, om kultur, og i øvrigt er problemerne lige så store blandt yngre generationer som ældre: Integrationen forbedres netop ikke over år (desuden er besvarelserne fra 2008, og der er ingen grund til at tro, at forholdene er forbedrede, tværtimod):

 

“Because the demographic and socio-economic profiles of Muslim immigrants and native Christians differ strongly, and since it is known from the literature that marginalized, lower-class individuals are more strongly attracted to fundamentalist movements, it would of course be possible that these differences are due to class rather than religion. However, the results of regression analyses controlling for education, labour market status, age, gender, and marital status reveal that while some of these variables explain variation in fundamentalism within both religious groups, they do not at all explain or even diminish the difference between Muslims and Christians. A cause for concern is that while among Christians religious fundamentalism is much less widespread among younger people, fundamentalist attitudes are as widespread among young as among older Muslims.”

 

Faktisk viser undersøgelsen om fjendtlighed over for andre grupper, at imens kristnes fjendtlighed er markant mindre blandt de yngre, er dette ikke tilfældet med muslimer. Som undersøgelsen selv konkluderer: Alt dette burde vække stor bekymring hos politikere i Europa. Ikke mindst fordi det giver stor plads til radikalisering.

 

Men i debatten om multikulturalisme må man altid begynde forfra. Uvidenheden synes bundløs, lavmålet når konstant nye højder. Et multikulturelt samfund ER ikke en god ide, til trods for David Camerons taktiske retorik for nylig. Assimilation er målet, og det betyder jo netop, at andre, der gerne vil, kan blive en del af vores. Og det er der da selvfølgelig også rigtig mange, der bliver. Læs fx Latifa Ljørrings indlæg i går i Berlingske. Latifa  Ljørring er med sin muslimske baggrund et glimrende forbillede.

 

 

177 kommentarer RSS

 1. Af Henrik Rudolph

  -

  Kurt Dejgaard
  Du kan ikke se skoven for bare træer!
  De oprindelige indbyggere i Canada er jo udryddede.
  Alle indvandrerne dominerer jo alt og med din muslimske familie kan du selvfølgelig heller ikke se nogen problemer med disses primitive kultur.
  Prøv nu til en afveksling at bruge de små grå og forsøg at sætte dig i de udryddelses truedes og oprindelige beboeres sted.

 2. Af Thomas H Jensen

  -

  Citat Kasper Støvring: “…kultur er vigtigere end religion…..Når jeg i indlægget igen fokuserer på islam, skyldes det, at undersøgelsen, som jeg skrive om, selv opererer med den gruppe.”

  Så hvis undersøgelsen havde indholdt et spørgsmål om respondenternes hårfarve, og derefter skrevet om fundamentalisme hos mørkhårede indvandrere, ville dit indlæg også have handlet herom? Selvfølgeligt ville en sådan opdeling have fanget de 4 % tyrksike og marrokanske indvandrere, der ikke har identificeret sig selv som muslimer.

  Hvis du medgiver at kultur er vigtigere end religion når vi snakker om fundamentalisme, bør du så ikke netop tale om kultur, og ikke religion? Det er også godt understøttet af den undersøgelse du refererer, hvor 54% af tyrkiske indvandrere er fundamentalister, mens tallet kun er 15% for tyrkiske alawitter.

  Kort sagt: Hvis problemet er kultur og ikke religion, er det irrelevant at diskutere religion.

  Kim Olsen: For ca. ½ år siden var jeg til en forelæsning med en medarbejder fra Nukleart beredskab under Beredsskabsstyrelsen. De udfærdiger jævnligt spredningsanalyser for forskellige luftforureninger. De har dog lært at det er for farligt at bruge rød i deres analyser, ligegyldigt hvor småt udslippet er. Folk går i panik, hvad de ikke gør hvis beredskabsstyrelsen bruger el kold blå farve.

  Det handler om, at rød er en varm farve: Positiv når vi taler om positive ting (kærlighed, venskab etc.) men særdeles farlig når vi taler om skræmmende ting (nukleart udslip og fundamentalisme blandt indvandrere).

 3. Af p jensen

  -

  J an pet er sen, du har selvfølgelig fuldstændig ret. Vi der mener at totalitære kliker og partier undergraver det danske folks fred, frihed, velfærd og fremtid, vi har da ikke forstået nogetsomhelst. I modsætning til dig der jo forstår alt.

 4. Af Niels Peter Lemche

  -

  John Lauersen,

  Som så mange andre begår du fejltagelsen at klaske alle muslimer sammen i samme gryde.

  Hvem er de, som Sunni-IS slår ihjel? Kristne eller muslimer? Jo, nok begge, men især: Shia — og vice versa.

  Det er som konflikten mellem katolikker og protestanter her i Europa for fire hundrede år siden, der kulminerede i trediveårskrigen, der kostede op imod 25% af Nordeuropas befolkning livet.

  I det religiøse vanvid, som er igang i Mellemøsten, forstår man godt, at ‘redde sig hvem som kan!” Men når det en dag er overstået, så skal flygtningene selvfølgelig hjem og genopbygge deres lande. Alt andet vil være at svigte dem, både her og i deres hjemlande. Men, tro mig, det bliver dyrt også for os.

 5. Af p jensen

  -

  Påstandene om at lillebitte Danmark har ansvar for alt hvad der foregår i den 2000 gange større omverden, er netop kun påstande. Som oftest fremsættes af folk fra godheds- og indvandringsindustrien eller de radikale/skabsradikale partier.

 6. Af John Laursen

  -

  Niels Peter Lemche – 31.Juli 2015 15:16

  Du begår den store fejl at du ikke læser hvad jeg skriver – jeg går ud fra at du kan læse, så gør det.

  1) Det jeg skriver om er ikke om alle muslimers gøren og laden og om hvem af dem der er dit eller dat, jeg skriver ikke om at muslimer af forskellige retninger slår hinanden ihjel, for det er i henhold til emnet, det multikulturelle, ligegyldigt.
  2) Det jeg skriver om og som er min pointe er at forudsætningen for et multikulturelt samfund er at de forskellige kulturer i et sådant samfund fredeligt kan acceptere deres forskelligheder, levevis, adfærd og ikke mindst deres religiøse forskellighed. Det vi kan konstatere i de islamiske lande er at ikke muslimer myrdes og fordrives og kristne kirker afbrændes – de accepteres ikke der og der er derfor ikke basis der for et multikulturelt samfund fordi islam kun har plads til islam funderet på koranens bud og der er ikke religionsfrihed. I Libanon hvor der igennem lang, lang tid boede Kristne er de nu stort set fordrevet, det samme med kopterne i Egypten – landets urbefolkning.
  3) Det er fuldstændig malplaceret af dig at bringe Trediveårskrigen på bane i forbindelse med en diskussion om det multikulturelle samfund. Jeg er bedøvende ligeglad med om Kristne er Græsk-katolske, lutheranere, romersk-katolske eller mormoner – de er alle Kristne.
  4) Det multikulturelle samfund hvor fred og idyl hersker er en skrøne og legende og aldeles u-ønskværdigt. Tag bare det såkaldt multikulturelle samfund USA som konstant plages af kulturelle og etniske konflikter

 7. Af John Laursen

  -

  @ Kasper Støvring

  Jeg har et svar til Niels Peter Lemcke siddende i filteret. Hvis du får tid til det så sæt det venligst på. På forhånd tak.

 8. Af Per Torbensen

  -

  Schengen aftalen er brudt sammen,hvor EU overordnet skulle sikre de ydre grænser og EU landene de lokale grænser.EU har svigtet og har spillet fallit,emigranterne vælter ind fra ydregrænserne fra syd og EU landene prøver nu med lukkede grænser og hegn,at begrænse.
  EU er lige til rotterne-intet lederskab af format er præsens,alt går op i ingenting-en skruk høne og dyrt bekendskab dette EU vanvid-det går galt.

 9. Af peter kocsis

  -

  Kim olsen:
  “Jeg har aldrig hørt, at blå skulle være en specielt kristen farve.”

  Netop. Så vi er 100% enige. .Man har bevidst ikke benyttet de farver der symboliserer diverse religioner.( som netop er rød for de kristne =Jesu passion) , men har sat den udadfarende alarmsignal rød overfor den blide indadgående blå. Denne stupide manipulation med det grafiske billede ( hvori også indgår det faktum at søjlen bliver skåret over ved 60 % , hvilket du ikke har evnet at tage stilling til) skal selvfølgelig dække over det andet faktum , nemlig at undersøgelsen selv er groft manipulerende og som sådan værdiløs.

 10. Af peter kocsis

  -

  AF JOHN LAURSEN – 31. JULI 2015 19:11
  “@ Kasper Støvring

  Jeg har et svar til Niels Peter Lemcke siddende i filteret. Hvis du får tid til det så sæt det venligst på. På forhånd tak.”

  Du kan lige så godt bede ham om at fiske Loch Ness uhyret op.

 11. Af Niels Peter Lemche

  -

  John Laursen,

  Desværre er jeg bange for, at jeg læser dig alt for godt. Du klasker stadig alle muslimer sammen som om, det var en pærevælling. Derfor er din udlægning af, hvad der sker i Mellemøsten også både enøjet og misvisende. Men den er præget af dette totale had til ‘de andre’, som præger den mere primitive del af debattørerne her.

  At du er ligeglad med historiske eksempler på noget lignende blandt kristne taler blot endnu engang for et meget primitivt virkelighedssyn.

  I dag har fire jødiske bosættere afbrændt en palæstinenserfamilies hus nær Nablus, altså på palæstinensisk territorium. En 1½ år gammelt barn omkom. Muslimerne i Mellemøsten har ikke patent på grusomheder.

  Men hvad er det, der sker? Måske høster vi blot frugterne af en århundredlang totalt forfejlet politik i dette område, der bl.a snød emir Feisal for hans belønning for at have hjulpet briterne under 1. verdenskrig. Det var også os, europæerne, der lavede de to kunstige stater, Syrien og Irak, og skildte nogle af de vigtigste dele ud af dem, som Kuweit, der blev reserveret til British Petrolium, og fra Syrien den økonomiske vigtigste del, Libanon, samt Hatay-provinsen, der blev tildelt Tyrkiet. Jo, og så er der lige palæstinenserne, som så vestmagterne forære deres land til jødiske indvandrere pga. vores dårlige samvittighed efter Holocaust.

  Ærlig talt, muslimerne har ikke meget grund til at elske os.

 12. Af Erik Larsen

  -

  NPL – det er DIN udlægning og DINE udlægninger der er uhyre primitive og misvisende og allermest ikke up-to-date. Det er ikke John Laursens.
  Men at du altid går tilbage tusind år og fortæller “hvordan kristne eller vikinger har været” har jo intet at gøre med at vi i dag siger år 2015 og det er ISIS og muslimer, islamister hvor der kommer folk fra der hugger hovedet af andre og mange andre slemme ting.
  Hold dog op med dine “forelæsninger”, der er fra middelalderen (og Sverige?)

 13. Af Niels Peter Lemche

  -

  Erik Larsen,

  Det er altid lidt besværligt at diskutere med folk, der ikke har den ringeste idé om, hvordan man sætter et argument sammen.

  På den måde svarer du, da du ikke har argumenter at komme med, men kun postulater, dvs. ikke-underbyggede påstande, med personangreb og undvigelser. Kom dog til sagen og prøv at få hoved og hale i dine og John Laursens indlæg (I lyder næsten som tvillinger). Så kunne det være, at du/I slap for ‘forelæsninger’.

 14. Af Kasper Støvring

  -

  Kocsis: Undersøgelsen er en af de mest omfattende, lødige og grundige, peer-reviewede etc. der er lavet om emnet, der er ikke noget at komme efter (i hvert fald ikke med din desperate tilgang eller Kurt Dejgaards hår-i-suppen tilgang).

  Dejgaard: Ja, multikulturalisme er en herlig ting, som allerede Johannes V. Jensen vidste. Læs bare Axels syner ombord på lykkens skib i Kongens fald:

  “[…] agterude i det bratte Tømmerkastel, paa Dækket og under Dækket, i hver en Vraa og Rede venter Alverdens Kvinder; der er en af hver Slags fra Jordens tusinde Landskaber. Af hvide er der mange, fra de yngste unge med Drengeben og spirende Barm til de føre Fruer, hvis Knæ er ru af Gangen i Kjolen; fra de hvide Frøkner, som vasker sig tidligt og silde, til Bondedøtrene, der lugter som Mælk af Munden, og hvis haardføre, laadne Lemmer slaar som Knipler. Der er Piger af røget Lød med Øjnene fulde af dristig Uskyldighed, der er Kvinder med luerødt Haar og Fødder saa hvide som Sne, Negerprinsesser med rosenrøde Mundvige og Tigertænder i Krans rundt om de ranke, sodsorte Lænder. Arabiske Møer, slunkne og smidige som Leoparder; frodige Jomfruer fra de rige Gaarde i Polen, smaa blomsterstøvede Væsner fra det inderste Asien, og Kvinder, som ingen Evropæer saa, fra Øerne i Havet. “

 15. Af Søren sørensen

  -

  “Lawrence of arabia” i “seven pillars of wisdom” -en eminent bog fortæller meget mht. Problemer i middeløsten som gør palæstinenseren Edward Said’s fine bøger om emnet. Hans “Orientalisme” er stadigvæk et mesterværk om emnet kultur,immigration, religion,penge og konfrontation især i Mellemøsten!! og skal foreslås som læsning til de lav kulturelle masser i B som i DFere!

  Folk der forlæser ud fra det kristne/religiøse perspektiv er dog aldrig seriøse forlæsere! Vi har flere af disse trolde i B!

 16. Af John Laursen

  -

  Niels Peter Lemche – 31. Juli 2015 21:30

  Din sympati for den islamiske agenda skinner igennem alt hvad du skriver og slører fuldstændigt dit blik for virkeligheden og realiteterne anno domini 2015 med hensyn til islam, dets mål og handlinger.
  Du evner ikke at forholde dig til debatoplægget, ej heller til nutidens reelle opgaver/ problemer, hvilket indebærer at dit debat-niveau er ufatteligt ringe og egentlig ikke værd at beskæftige sig med.
  Jeg har i et tidligere svar til dig, opfordret dig til at komme ud af den osteklokke du befinder dig i, smide skyklapperne væk og tage gulvtæpperne ud af ørene og prøve på at forholde dig til emnet, nutiden og prøve at forstå og den opfordring synes stadig relevant, den er hermed gentaget
  .

 17. Af peter kocsis

  -

  støvring:

  ” Kocsis: Undersøgelsen er en af de mest omfattende, lødige og grundige, peer-reviewede etc. der er lavet om emnet, der er ikke noget at komme efter ”

  Pladder .Undersøgelsen er groft manipulerende idet man stiller spørgsmål som udelukkende tjener til at bekræfte de på forhånd givne konklusioner.
  f eks spøgsmålet om jøderne. Alle ved at muslimer har et anstrengt forhold til jøderne på grund af zionisternes vedvarende massakrer og mishandling af dem, svaret bliver selvfølgeligt negativt.Da der er for tiden ingen jøder de massakrerer så ,mange kristne, så bliver svaret selvfølgeligt positivt.
  Hvorfor spørger man ikke om det langt mere relevante om de 2 grupper indbyrdes stoler på hinanden? Fordi der vil komme tal frem der på pinlig vis modsiger undersøgelsens forudindtagen konklusioner.

 18. Af Kurt Dejgaard

  -

  Kasper Støvring

  Er det ikke lidt en falliterklæring at skulle ty til en 100 år gammel roman af Johannes V Jensen, for at hente “dokumentation”?
  Hvad med lidt fakta?
  Det er hvad jeg henviser til.
  Og kald det bare “fluer i suppen” – fakta er stadig at Canada er det måske mest multikulturelle land i verden. Og det må da udgøre et problem for dig at det så ikke passer ind i din definition af hvad der uafvendeligt sker med multikulturelle lande.

  Pust nu støvet lidt væk fra skrivebordet og kom ud i virkeligheden…

 19. Af P Christensen

  -

  Vort multikulturelle samfund har da vist sig at fungere, fortegn ufortalt.
  Sucessivt højere skat igennem årene har betydet ditto
  ringere kvalitet, så vi nu har verdens dyreste discount.
  Det er uundgåeligt når store dele af vore sociale udgifter er hentet udefra,
  i stedet for at man nøjedes med at hente kapaciteter ind.
  Når man besidder folk ved rorpinden, der
  mener at DK skal være globalt førende på alle punkter, atter fortegn ufortalt,
  og sejle rundt for selv-eksponeringens skyld, mens andre tager storcirklerne,
  har det naturligvis sin pris.
  Den betales af dem der sidder ved årerne.

 20. Af Niels Peter Lemche

  -

  John Laursen,

  Problemet for din holdning er, at den ikke vil forstå årsagerne til det, der sker. Der lægges så i stedet et fjendebillede frem, der fuldstændig skævvrider modparten. Forståelse er porten til løsninger. Du mener måske, at alle muslimer i Danmark skal samles i koncentrationslejre indtil, man kan sende den tilbage til, hvor de kom fra–med eller uden faldskærm? Vil du så gå vagt om disse lejre for at se, at ingen slipper ud? Hvad er egentlig dit menneskebillede? Det er hverken kristen eller humanistisk. Det er så langt fjernet fra vores tradition, som det er muligt.

  Der er i Mellemøsten klart et segment, der opfører sig vanvittigt. De er livsfarlige, især for deres egne, idet du kan være forvisset om, at majoriteten dernede ikke ønsker at stå for det, som ISIS repræsenterer.

  Men nej, de er alle frådende lystmordere, der vil skære halsen over på alle andre, hævder du, idet du ignorerer forskellene mellem dem og ignorerer den urgamle modsætning mellem Shia og Sunni. Uden at vil høre på modparten i dennes mange facetter, dømmer du dem alle pga. mangel på vilje til at forstå, på grund af mangel på empati, ja, rent ud på grund af et racistisk fremmedhad, der gør dig blind for andres lidelser.

  Hvad du påstår om mine hensigter, har du ikke en idé om. Men ligesom det var tilfældet med din beskrivelse af muslimen, så placerer du alle, som du fornemmer som uenige med dig, i samme kasserolle. Det er kun godt, at du og dine har så ringe en reel indflydelse.

  Om lidt svarer garanteret Erik Larsen. Man skulle tro, at I var siamesiske tvillinger.

 21. Af Jesper Høegh

  -

  Arabisk konge ankommer til rivieraen med 1000 mand – og skaber ravage
  Strandgæster og fiskere er vrede over, at de skal finde andre strande, mens Saudi Arabiens konge er i byen. Men restauranter og hoteller jubl
  og luksushoteller har derimod armene strakt i vejret i begejstring over de saudiske sommergæster.
  Alene det at 700 personer fra det saudiarabiske følge bor på hoteller ved Cannes har allerede fået kasseapparaterne til at klinge.
  Derudover har kongefamilien hyret lokale arbejdere til at rejse et højt hegn, plante blomster og buske i hundredvis og endda etablere en elevator fra villaen ned til den private strand.
  ——————————————————
  Igen i nat forsøgte hundreder af immigranter at snige sig ombord på tog, der kører gennem Eurotunnellen fra Frankrig til England.
  Korrespondent i DR Michael S. Lund overværede nattens begivenheder tæt på den nordfranske by Calais.
  – Det var ret kaotisk. Lige så snart mørket faldt på, så strømmede det til med grupper af immigranter og flygtninge, som samlede sig ved det område, hvor biler og lastbiler bliver lastet på de tog, der kører gennem Eurotunnellen. Derpå forsøgte mindre grupper at klippe hul i det hegn, der er ved tunnellen. Andre kravlede over hegnet gennem pigtråd, fortæller Michael S. Lund: DR

  Europa Status!

 22. Af Henrik Rudolph

  -

  Niels Peter Lemche
  Hvordan kan det være , at du altid i dine disputter med andre ender op med at beskylde andre for at være fremmedhadende racister og andre skældsord.
  Er det mon fordi du bliver trængt op i en krog p.g.a. manglende argumenter?
  Du mangler i den grad selverkendelse for at sige det mildt !

 23. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Der er ingen grund til at hæfte sig særligt ved fjendtlighederne i multikulturelle samfund. Når man ser fjendtlighederne i disse spalter, kan det monokulturelle samfund sagtens være med. Her er fjendtlighederne lige så store som – eller større end – i de multikulturelle. Antallet af kulturer er åbenbart ikke afgørende for de morderiske tilbøjeligheder. Desværre.

  Debattørerne her på bloggen forsøger desperat at myrde hinanden ved hjælp af tastaturerne. Det er heldigvis eller desværre ikke fysisk muligt – endnu, men det kommer nok. Intet er umuligt for den moderne teknologi. Menneskets kulturuafhængige trang til at myrde hinanden skal tilfredsstilles på en eller anden måde – ellers bliver der krig, ved vi. Det gør der nu nok alligevel – sådan er det jo.

 24. Af Erik Larsen

  -

  Ja, Henrik Rudolph – nu bliver du nok kaldt “trilling” af NpLemche. Trilling med John L. og mig.
  Manden har ingen – ingen argumenter udover at han elsker Sverige og deres omdannelse der nu er i fuld gang. At der er noget mere end et par “trillinger” i Danmark (vel 60% af befolkningen) der ønsker det jeg siger og som han ikke tør argumentere på: Kraftig grænsekontrol/stop for indvandrere fra Mellemøsten og Afrika, Kraftig forbedring af sygehuse m.m. Folkeafstemning om EU. Mere politi. o.s.v. o.s.v. (Det rag er ham en “papand”)

 25. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  En ting der falder i øjnene, nå nu de islamisterne i millionvis oversvømmer landet, jeg ville have foretrukket at det var slaver som jo ikke ender med at slå os ihjel, men nu er beslutningen ikke min men de folkevalgtes, men altså den at ud fra noget der nærmest ligner kommunistisk forbillede kun uden kommunister, at dele alt med islamisisterne som derfor naturligvis kommer i millionvis, naturligvis da de finder ideen god at vi deler vores velstand og kulturskatte og land med dem.
  En ting falder derfor iøjnene, de mange tomme sommerhuse, som snart vil blive overtaget kvit og frit af islamisterne, da vi simpelhen ikke kan huse de i millionvis af nyankommere af islamister der vil have deres del Danmark imens der endnu er nogen del tilbage.
  Men vi danske skal også lægge vores kultur om at 1 hus 1 familie at som i oldemors tid at vi hele danske familer bor sammen alle generationer under 1 tag ligesom islamisterne, for at der overhovedet er boliger nok.
  Ud fra disse islamistiske sommerhusområder vil ISIL så florerer udvikle sig og udføre deres dagligt planerede terrorangreb……..derfor havde jeg foretrukket at ikke islamistiske asylturister………om vi skal dele alt som polittikerne nu lægger op til, at dele alt, at hvorfor så ikke istedet med nogle der ikke med 100% garanti i sidste ende slår os ihjel……..vi kan sagtens skabe kommunisme i Danmark, og multietnisk, kun at sikre sig den ikke er islamistiskt……..som er en 100% garanti for en dødelig udgang…….der er masser af fattige menneske vi kan inviterer……kun må vi sikrer os at de ikke er islamister eller US imperialister da de er de farligste.

  Altså skal vi kommunisme, at dennegang gør det rigtigt, at ingen hovsa løsning, banditter har det med at overtage kommunismen og udplyndre til egen fordel…….om vi danske vil dele vores alt med andre i godheds industriens navn, som det nu foreligger, da må det stilles i system at ingen forfordeles, at alle har lige meget, eller rettere alle har lige lidt, men vigtig fra start et retfærdigt system at ingen bliver snydt for sin del…..at det ikke bliver en direkte udplyndring, men en overskudsfordeling der sker, vi behøves jo ikke blive slået ihjel for det…….kun at sikrer sig at ingen islamister og ingen US imperialister gemmer sig imellem ‘kommunisterne’.

 26. Af John Laursen

  -

  Niels Peter Lemcke -1. August 2015 7:50

  Det eneste du formår er at råbe skældsord og udstille dine fordomme og enorme uvidenhed.
  Din uartikulerede skældsords-retorik viser tydeligt at du intet sandt og fornuftigt har at sige og underbygger mit indtryk af dig som en person hvis store forbilleder og idoler er Fritz Clausen og Vidkun Quisling.

 27. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, Henrik Rudolph, som du hedder nu, og John Laursen,

  Jeg havde ikke forventet mig et eneste argument fra jeres side. Måske I vil forklare mig forskellen på et argument og et postulat.

  Men sprogbruget er I fælles om. I opererer desværre på skolegårdsniveauet: Du er dum! Nej, du er dum.

  Og John Laursen,

  Din anklage mod mig, Laursen, for at være nazist, tja, hvad skal jeg sige til en, der vil lægge andre for had med uendelige gentagelser af det samme vås. Egentlig gider jeg ikke diskutere med jer; men I skal fgm ikke have lov til at føre ordet i en debat i en anstændig avis.

 28. Af Allan Hansen

  -

  Sex slaver:

  http://www.politicalislam.com/sex-slaves/

 29. Af Per Torbensen

  -

  Til Jan Ulrik Friis her en humoristisk video fra Rusland.
  https://www.youtube.com/watch?v=z_mlzDC3V_k

 30. Af Niels Peter Lemche

  -

  John Laursen med sine muntre svende,

  Nu tror jeg, at selv Kasper Støvring er blevet træt af os. Din sidste mail dømmer dig selv.

 31. Af Henning Svendsen

  -

  Han har computer hjerne med et tal 170 -og denne bombe kastede han i en debat på JP
  Ja hvem kan hamle op med en ny Einstein?– og hvis nogen stiller sig op med tabel og statistik – så er de kommet til den forkerte og kan godt pakke sammen og forsvinde.-en håndfast herre der kæmper for en bedre verden hvor en Gud af større lødighed kan afløse den kristne.-og det er da også fuldstændig legalt- Dejgård udøver bare sin demokratiske ret.

 32. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  @ Allan Hansen ….nu var det ikke sådant tænkt at ud fra mit slaviske indlæg, at verden skulle gå helt i sort, …..jeg ved ikke hvorfor, men når jeg ser dit video link at kommer jeg til at tænke på NPL, kan være et sammenfald,tror endda hans synspunkter helt enslydende og samordnet med denne din link.

  @ Per Torbensen …..morsomt….morsomt….tak jeg har vidersendt nyheds link til mine kontakter i Ufa, presist som beskrevet, ikke min ide men de folkevalgtes ide at i fremtiden må vi rykke tættere sammen for overhovedet at være her……ja fortid og fremtid mødet i denne dit video link, godt set, jeg for min del uskyldig, prøver bare at forstå mine omgivelser, men det er vanskeligt…….uanset vil jeg aldrig kunne fatte denne islamisering af Danmark, med de folkevalgtes velsignelse…..mig helt uforståeligt….toppen af vandvid.

 33. Af Niels Peter Lemche

  -

  Laursen,

  jamen, så må vi være partifæller … det havde jeg aldrig forestillet mig

 34. Af E. Larsen

  -

  Ja, John La ursen jeg har haft kommentar til NPL der ikke blev accepteret.
  Men jeg prøver igen: Denne mand der tror at han er så “lærd og veluddannet” at han ved alt, han nedgør alle andres meninger m.m.. han kalder os for “tvillinger” – og jeg skrev så at med H. Rudol-ph
  blev til “trillinger”. Men derefter forstår han ikke at der er nok en million “tvillinger” i DK, der ikke ønsker svenske tilstande og som ønsker streng og skarp grænsekontrol, mere politi, folkeafstemninger om EU/Schengen m.m. og frem for alt hjælp til DANSKERE , ældre, svage, syge m.m. Det er der i dag nok langt over 65 procent af Danskere der ønsker. (men ikke NPL).

 35. Af Erik Larsen

  -

  -Danmark er på ren afviklingskurs og det ser jo ud som om det er totalt ligegyldigt om det er S,R,SF,el der styrer eller V – der jo p.t. er det mindste parti til højre side.
  Ytringsfrihe d er slut. _ Undertegnede har fået flere indlæg der i hvert fald ikke er udenfor b.dk.s regler m.m. slettet.
  Danmark er ude , hvor vores børnebørn aldrig får en chance igen. Ekstremer for lov til at sige alt, alt hvad DE mener, men almindelige danske borgere bliver trynet og deres indlæg slettet!!!!
  DER står vi i dag. Velbekomme!

 36. Af henrik rudolph

  -

  Dejgaard og Kasper Støvring.
  I begår begge den fejl at I medtager alle kulturer under et.
  Der findes kun een kultur som ikke besidder ydmyghed overfor andre kulturer.
  Denne kultur som Kurt Dejgaard har giftet sig ind i , er ikke sammenlignelig med nogen anden kultur , idet den er utålelig aggressiv og fordømmende imod alle andre.(Der er ca 3% af denne i Canada og derfor har de endnu ikke de helt store problemer , selvom de engang forsøgte at myrde Canadas premierminister.)
  Det ligger dybt i hele dens lære , at den skal optræde således overfor anderledes tænkende.
  Hvis det ikke var for denne kultur , ville jeg tilmed tro at multikulturelle samfund engang om måske 100 år kunne fungere rimeligt gnidningsfrit.
  Men desværre er denne kultur en stor del af verden og breder sig uhæmmet.
  Primært pga naivitet , men også fordi kristne og andre religioner lærer at tro på det gode i alle mennesker. Desværre fejlagtigt.

  PS: Helt personligt har jeg arbejdet med muslimer ca 40 år tilbage. Uden at kende noget til deres kultur på forhånd , var det meget påfaldende , at hvis de blev vejledt/tilrettevist , selv af en ældre erfarne medarbejdere , blev de utroligt fornærmede og ligefrem aggressive. Hvis det var en kvinde der irettesatte dem var det helt galt. Det har jeg aldrig oplevet med andre kulturer , hvor man tilmed opfattede tilrettevisninger positivt som den vejledning det i virkeligheden var.
  Denne karakteristiske adfærd mener jeg går igennem deres øgede kriminalitet og voldelige adfærd.
  Det hører til denne kultur og vil være næsten umulig at udrydde , selvom den er utålelig for deres omgivelser.

  Så helt klart : multikultur hvor islam er indblandet , er noget skidt . Hvis den ikke er indblandet , så måske kan det fungere efter mange,mange år.

 37. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Indlæggene her på blokken afslører, at det monokulturelle samfund heller ikke er en god ide. En formildende omstændighed ved det multikulturelle samfund er dog, at det ikke er nær så monotont som det monokulturelle, men det siger sig selv.

  Modsatte fordomme støbt i armeret beton gentages med ustoppelig monoton sikkerhed uanset argumenterne og uanset antallet af kulturer. Debattørerne fatter ikke, at dem der mener noget andet end dem selv, kan være så dumme. Det burde ikke være tilladt.

  Debattørernes vanvittige postulater kan føre til at hele ideen med bloggen mister mening med det resultat, at den lukkes, men det er måske den egentlige mening.

 38. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, jeg fik da trampet nogle over tæerne. De hyler endnu.

 39. Af Erik Nielsen

  -

  @ Erik Larsen & John Laursen

  Glem denne såkaldte “lærde” og patetiske, Lemche.

  Han er blot en lille islamleflende religionsforsker, nøjagtig som Michael Rothstein og Jørgen Bæk Simonsen. Disse såkaldte “eksperter” ved en masse om FORTIDEN, men aner intet om NUTIDEN.

  Spørg dem om muslimernes kriminalitetsrate eller hvad disse såkaldte “kulturberigere” koster det danske samfund , og I får intet svar. I får kun en sang fra de “varme lande”.

  Næste gang politi og brandvæsen bliver nægtet adgang til ghettoen af muslimske voldspsykopater, kan vi sende denne Lemche, Rothstein, Jørgen Bæk Simonsen og “Bedsteforældre For Asyl” i forvejen, så skal det nok gå alt sammen. De er ynkelige og patetiske – glem dem!

 40. Af Allan Hansen

  -

  Det er meget bemærkelsesværdig,at
  ingen af de mange forskellige debatører har
  været i stand til, at opstille en metodisk
  undersøgelse, der kommer bare i nærheden
  af “hunde,, videnskab eller Bodega filosofi.
  ( nogle få praler ligefrem af deres uvidenhed).

  Det er især den historiske forskning herunder
  arkæologi etc. der halter.
  (det tager mange år, at læse historie “måske hele livet?
  Men også det psykologiske spændingsfelt samt
  den filosofiske refleksion, er gået tabt – desværre!

  Jeg får ondt i mine gamle øjne, når jeg læser
  alt, det sludder og vrøvl – man kan læse i
  de danske medier – man taber hurtig lysten
  til at deltage.

  P.S: det skal for en ordenskyld understreges,at jeg
  ikke er “uddannet forsker, men jeg ved godt
  hvordan man forsker.

  Mvh. Ærligmand.

 41. Af p jensen

  -

  Hvad S og de rødradikale “humanister” mv. angår (jelved, vestager, bos se, zorning, stampe, helle, bettina post osv.) angår, kunne man påvise et hav af selvmodsigelser og tåbeligheder. Og man kunne vise at velfærdsstaten mv. allerede er afskaffet langt hen ad vejen, og at det næste nemt kan blive kaos, undertrykkelse, fattigdom, sygdom, vold og død….. i aldrig før set omfang her i DK.

 42. Af Axel Eriksen

  -

  Lyt til eksperten, Jørgen Villy Madsen!

  Som gammel beton-kommunist ved han alt om meninger støbt i armeret beton!

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  en-to-tre, det er en prøve

 44. Af Niels Peter Lemche

  -

  Et lille hul,

  Der var lukket lørdag. Alle forsøg på at besvare indlæg blev hængende.

  Men kun at sige, at jeg ganske tydeligt jokkede på nogle meget ømme tær!

 45. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  “Et multikulturelt samfund er et splittet samfund, der fostrer mistillid og fjendtlighed mellem grupperne”. Det er reglen, hævder Støvring, men det er jo bare er den påstand, der skal støtte konservative og nationalkonservative og diverse varianter i en besynderlig nostalgisk forestilling om det monokulturelle samfunds lyksaligheder.

  Det Støvring ikke siger, er imidlertid det vigtigste. Det skal vi selv slutte os til, fordi det giver den bedste virkning. Vi skal forstå, at det monokulturelle samfund ikke er splittet. Der er hverken splittelse, mistillid eller fjendtlighed mellem grupperne. Det er reglen – siger nationalisten. Vi ved naturligvis, at det ikke passer. Det betyder ikke noget for konservative. Det er trosdogme der virker.

  Det må dog være gået op for mange, at vi er splittet i en højrefløj og en venstrefløj, der nærer den allerstørste mistillid – med tilhørende fjendtlighed – overfor hinanden. At venstrefløjen skulle have tillid til en højrefløj, der udviser fascistiske træk, er ligeså utænkeligt, som at højrefløjen skulle have tillid til en venstrefløj med kommunistiske tilbøjeligheder. Så primitive er vi faktisk.

  Disse kendsgerninger passer ikke ind i nationalisten verdensforståelse, så det ser han bort fra. I stedet for ordet international, der var et positivt udtryk har højrefløjen konstrueret skældsordet multikulturel, der dækker det samme. Man er ikke nationalist, når man bekæmper multikulturen, som jo repræsenterer al ondskab. Hvor er det primitivt!

 46. Af p jensen

  -

  Når sobre svar til andre bloggere sle ttes, forhindres og skævvrides debatten. Det er vel også meningen?

 47. Af Niels Peter Lemche

  -

  P Jensen,

  der er ingen systematik. Men det ødelægger debatterne.

 48. Af Kim Olsen

  -

  Jørgen Villy Madsen

  Du begår den fejl at du overfører din verdensanskuelse til resten af den etnisk danske befolkning.

  Det er et fåtal, som ser venstrefløjen som værende kommunister, og det er heldigvis de færreste som mener at borgerlige er har fascistiske træk

  Sammenhængskraften og homogeniteten blandt etniske danskere fejlet intet.

  Det som truer nationalstaten som entitet er parallelsamfundene/ghettoerne og deres beboeres manglende forståelse for tolerance og uhyrlige overrepræsentation i kriminalitetsstatistikkerne,

 49. Af bent jensen

  -

  Der er intet primitivt i at tage afstand fra kommunisme, nazisme, fascisme og ISIS-lamisering. Tværtimod er denne afstandtagen et udtryk for at man foretrækker civilisation, fred og velfærd fremfor barbari, krig, terror og undertrykkelse.

 50. Af Søren sørensen

  -

  Nu er der jo naturligvis få der tager Axel Eriksen underlige v revisor fascist gryntelyde for mere en hvad de er!

  Faktisk er landet ikke splittet i en højre-venstre akse på indvandrerområdet men i 2 interne i hver af de 2.
  K,V og LA der ønsker flere indvandrer lige som generelt liste Ø ,SF og R. Og S og DF stemmere som er imod!

  Trist at så mange i venstrefløjen er imod deres egne vælgers interesser på området! Højrefløjen arbejder da gerne sammen med den yderste of højre venstrefløj så velfærdsstaten eroderes!

Kommentarer er lukket.