Kanaljen David Trads

Af Kasper Støvring 79

 

Bloggeren David Trads skriver i et indlæg i JP: ”Manden, der spytter, er et barn af højrefløjens had […] De forløbne to årtier er den danske humanisme, den danske anstændighed og den danske medmenneskelighed bragt i defensiven af et galopperende og stadig stærkere kor af mænd og kvinder, hvis had til islam og muslimer synes ude af kontrol.”

 

Ja, sådan skriver han. ”Højrefløjsbloggere” og Dansk Folkeparti er nu skyldige i, at en mand opfører sig afskyeligt ved at spytte på flygtninge. Er man ikke ”humanist” som David Trads og ligesindede, ja, så er man hadefuld. Stigmatiseret som et ondt menneske i kraft af den mest forrykte moralisme, der endnu er set i den meget følelsesladede debat om folkevandringen.

 

Udsagnet er ikke bare uforskammet og uhæderligt. Det er også usandt. Trads viderekolporterer konstant påstande uden nogen som helst dokumentation. Hvordan ved jeg det? Ja, man kan jo undersøge sagen og f.eks. konsultere den forskning, der faktisk er lavet om emnet.

 

Læser man i bogen ”Små og store forandringer” (2011), redigeret af sociologiprofessor Peter Gundelach, vil man se det stik modsatte af David Trads’ påstande. I de store europæiske værdiundersøgelser, der er lavet i årene fra 1981 og frem til 2008, fremgår det klart, at danskerne år for år er blevet mere tolerante over for indvandrere. Og nu kommer det sjove: Det er sket i årene, hvor Dansk Folkeparti har gjort sin indflydelse gældende, og hvor der er kommet en langt større pluralisme i debatten. Altså, hvor også indvandringskritiske skribenter er kommet til orde.

 

Hvad dækker disse tal så over? Hvordan forklares de, med hvilken teori? Mit bud er, at et parti som DF tjener til at kanalisere borgernes frustrationer ind i det parlamentariske system. Dermed tæmmes de. Debatten fungerer tilsvarende som en slags ventil. Den virker også kultiverende. De bloggere, Trads nævner, er desuden rationelt tænkende mennesker, der sætter sig ind i tingene. De udspyder ikke had.

 

Tværtimod. Nu nævnes jeg ikke selv i Trads’ blog, men Trads har tidligere indforskrevet mig i de hadefuldes rækker. Også jeg hader angiveligt muslimer og islam. Intet er mere usandt. Jeg mener, som jeg også har skrevet utallige gange i mange år, at der findes masser af gode, lovlydige muslimer i Europa, selvfølgelig. Jeg kender selv en del, og jeg har arbejdet sammen med og promoveret mange udlændinge, også med muslimsk baggrund. Islam er desuden en af de store monoteistiske religioner, som rummer adskillige anerkendelsesværdige elementer. Også det har jeg skrevet mange gange.

 

Alligevel stemples jeg som hadefuld. Men det er endnu værre for andre. Legendarisk er tv-debatten på JP mellem Trads og Dansk Samlings formand Morten Uhrskov. Trads påstår her, uden noget som helst belæg, at Uhrskov har talt nedsættende om muslimer (se fra minut 09:41). Det afviser Uhrskov naturligvis, ja, han dementerer det faktisk i praksis, lige dér i samtalen med Trads. Han taler respektfuldt om andre. Men alligevel bliver Trads ved, og Uhrskov må seks-syv gange stå model til disse absurde, usande anklager. Det er ganske grotesk.

 

Sådan taler en kanalje som David Trads.

 

 

79 kommentarer RSS

 1. Af John Laursen

  -

  @ Niels 0 – 11. September 2015 20.29

  Du skal ikke lytte efter sirener, du skal bare følge med i hvad der sker i Danmark.

 2. Af John Laursen

  -

  Axel Artke – 11. September 2015 9.37

  ” David Trads har vist sig som en uhæderlig og hadefuld overlevering fra de gale tressere. ”
  ————————————————————————————————————————————
  Det er godt at du bringer D. Trads`s behandling af Henrik Gade Jensen frem i lyset.
  At D. Trads ikke er humanist og slet ikke er menneskelig har han selv givet bevis for med sine anklager og handlinger mod Henrik Gade Jensen.

 3. Af Allan Hansen

  -

  Som man måske har bemærket?
  – så har jeg valgt, at springe alle
  islams løgnehistorier over (det bliver man
  sgu langhåret af!).
  I stedet har jeg valgt, at fokuserer på
  historisk islam – altså islams historiske
  udvikling – det bliver man forøvrig også
  langhårdet af, det kan godt tage 30 år.

  Konklusion:

  Døds kulten islam trækker det største,bredeste
  og dybeste blodbad ned igennem historien
  den verden nogensinde har set!

  Ingen i verdens historien har
  begået, så grusomme, blodige og brutale
  forbrydelser – overalt iverden, som
  døds kulten islam.

  Enhver, der vil benægte dette, er enten:

  1). Uvidenhed.
  2). Fulde af løgn + uvidenhed!
  3). Eller analfabeter!

 4. Af p jensen

  -

  Australierne har jo vist vejen. De har etableret en effektiv grænsekontrol, der beskytter befolkningen mod både kriminelle elementer, mod terrorister, mod våben- og sprængstofsmuglere og mod giftige dyr, planter, bakterier, handlede kvinder og meget mere. Hvis pladderhumanister og tumper osv. får lov til at fremture, vil Danmarks situation være helt katastrofal om kort tid.

 5. Af p jensen

  -

  Både Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Rumænien, Italien og Grækenland etc. ADVARER om at Europas stabilitet, velfærd, fred og sikkerhed mv. nu er alvorligt truet. Ungarns premierminister har kritiseret frau Merkels nyeste politik som værende “vanvittig”. (Fordi den kan sætte millioner og atter millioner af migranter i bevægelse mod nord. Og fordi den kan mangedoble mængden af udgifter, nedskæringer, terroraktioner og almindelig kriminalitet osv.)

 6. Af p jensen

  -

  Tyskland taler nu om at fordele 160.000 migranter. Snart kan der blive tale om mange flere, 800.000 eller flere indenfor et halvt år, og måske 2-10 millioner eller flere om 1 år. For Tyskland har jo udsendt et signal om fri indvandring til Europa. Snart kan hele Afrika og Mellemøsten summe af rygter om at det hurtigst muligt gælder om at komme afsted mod nord.

 7. Af p jensen

  -

  Iflg. danske aviser er antallet af udlændinges overfald på danskere i hastig stigning. Og hvad angår voldtægter begynder vi måske at nærme os svenske tilstande. En rumæner uden fast adresse er anholdt for to voldtægter og brutal mishandling. Hertil kommer en lang række sager med grov vold mod sagesløs, plus et par mord. Altsammen indenfor 1 uge. Se bt, eb, jp, snap, urias og den korte.

 8. Af p jensen

  -

  PS: DRs begejstring for klimaredning, multi-kulti, “berigelse” og pladderhumanisme resulterer i radigal propaganda året rundt. Det er kvalmende at høre på. Og så er det trist at lange kommentarer som grundigt og sagligt analyserer Danmarks situation mv…… på de fleste eller alle blogs…. bliver hængende i robotmekanismen, eller sl et te s efter få minutter.

 9. Af Jørn D.

  -

  David Trads, den “trælse”, der konstant anklager flygtninge og indvandrer kritiske
  for højreekstremisme og nazi-forbindelser, for at lukke munden på dem
  hvor
  selv en dom for, at fejl informere offentligheden ikke stanser ham og han indrømmer ikke fejl !
  ja
  David Trads har i flere år plæderet for, Dansk Folkeparti burde fryses ude
  i udlændingedebatten, som Sverige demokraterne bliver det på den anden side af sundet.
  og
  Trads arbejder for, som iøvrigt resten af det radikale synagogale venstre
  at
  Danmark med masseindvandring ender i “multi kulti koster kassen kaos”
  og
  den radikale frontkæmper David Trads påstår jo, at flere fremmede er godt for Danmark
  ligesom
  han påstår at flere fremmede var/er godt for USA og Sverige
  og
  det samtidigt med at David Trads triumferende konstaterer
  at
  den hvide mand snart er færdig i USA, når de kommer i mindretal grundet indvandring
  meen
  hvor man i USA må arbejde billigt og hårdt ( læs udnyttes, som i en kibbutz)

  reklamerer højtbetalte “8 til 16 samaritanere” for Danmark’s “Deluxe Mit Alles” “Ohne Arbeit”
  hvor
  alle syntes velkommen til EU lande med høj understøttelse og høj arbejdsløshed !
  ja
  USA ville gå bankerot hvis indvandrere fik samme vilkår, som i Danmark

  burde David Trads og ligesindede radikale ikke hellere tage “tilbage” til Israel
  og
  det i stedet for at sidde i Danmark og føle sig som bedre mennesker – for andres penge !
  ja
  de kunne måske ydermere tage tusindvis og flygtninge og indvandrere med sig
  for
  Israel er vist det sikreste land i verden, for flygtninge og indvandrere
  idet
  i den sidste konflikt med palæstinensere, havde Israel ingen sårede civile
  okay
  der var en enkelt såret belgisk turist
  hvorimod
  israelerne i Gaza dræbte 3500 civile Palæstnensere heriblandt 700 kvinder og 350 børn

  gut’beirut David en stjerne, som Vi gerne så i det fjerne !

  ironi.mus

 10. Af Claus Henriksen

  -

  EU, Schengen og de ydre grænser fungerer overhovedet ikke. Menneskesmuglerne har vundet over det mægtige EU-apparat – og Tyskland er endnu en gang i færd med at ødelægge Europa! Her lidt fakta fra Danmarks Statistik som klart illustrerer den tikkende bombe under vores økonomi og velfærdssystem: “Blandt 30-59-årige er beskæftigelsen meget lav blandt indvandrere fra Afghanistan, Irak, Libanon, Somalia og Syrien’. Helt konkret er det kun 23 procent af syrerne i den arbejdsdygtige alder, der arbejder, 28 pct. af somalierne og 30 pct. af libaneserne, som typisk er statsløse palæstinensere. Tallet for danskere er 83 pct. Det betyder også, at indvandrerne fra disse lande i højere grad modtager sociale ydelser. Eksempelvis er fire ud af fem libanesiske kvinder (statsløse palæstinensere) og Somalia på overførselsindkomst”, lyder det fra Danmarks Statistik.

 11. Af P Christensen

  -

  David Trash er blot endnu et eksempel på venstrefløjens (selv)had
  til Danmark, mens man omvendt er fobisk angst for kritik af det fremmede.
  Det er meget længe siden at venstrefløjen var en arbejderfløj.
  Tværtimod har seneste “røde” regering vist at arbejderen af idag er politisk frændeløs.
  Idag er venstrefløjen en indvandringsfløj, der understøtter (udefrakommende) normer,
  langt mere reaktionære end de, som venstrefløjen selv bekæmpede i 60-70′ erne.
  Denne dybt uforståelige adfærd fra venstrfløjen søges af dem bortforklaret ved i en
  inflationær verbal bygeild at udnævnte kritikere til racister. facister og islamofober.

 12. Af jens holm

  -

  Tydeligvis handler 9/10 af indlæggende slet ikke om Støvrings artikel.

  Jeg er enig så langt, at bl.a. Trads ikke en gang hører efter, hvad de selv siger og påstår.

  Og så kan jeg vel også, når det er så fløjtende ligegyldigt, hvad Støvring skriver:

  En anden artikel påstår, vi andre dæmoniserer Støjberg & Co. Næh, det er ikke tilfældet. De udspyr selv den ene rabiate ekstremisme efter den anden. Vi andre kommentere bare, man i ganske meget ønsker at indføre stammetilstande og dansk Sunni.

  Skal man grine lidt, så er det vel af regimet i Østtyskland og Sovjet byggede en mur, fordi folk ikke skulle slippe ud. Nu bygger man, fordi folk ikke skal komme ind. Frem med tørklædet.- et nyt KOMIKOM.

 13. Af p jensen

  -

  For de tænksomme har det fra første dag været klart, at for Europa og et lille land som Danmark ville nul landegrænser være et farligt eksperiment. Og nu burde det være skåret ud i pap, bøjet i neon og skrevet med flammeskrift, at hvis de ikke genoprettes, vil en katastrofe snart eksplodere op i ansigtet på millioner af europæere og danskere.
  EUs og Tysklands politik kan ende i kaos, sygdom, fattigdom, konflikt, terror, barbari, junglelov og massedød.

 14. Af p jensen

  -

  Det burde også være klart for landets journalister, og selv trads-, jel ved- og bo sse-typerne, at de saver i den gren de selv sidder på. Følgagtigheden og lefleriet overfor de politisk “korrekte” er dødsensfarlig og undergraver vores civilisation, kultur, fred og sikkerhed og alle vores værdier. De radigale kliker og fantast- partier anviser kun vejen til anarki og undergang.

 15. Af p jensen

  -

  PS: Australien og Ungarn demonstrerer at effektiv grænsekontrol lader sig gøre. Se “ældre komm.” og 180 gr. Een ting er sikker, får Tyskland og EU ikke snart en ny og klogere politik, vil problemerne, terror-truslerne og migrant-stormfloden kun vokse og vokse, og alt med fred, velfærd og retsorden osv. vil bryde sammen. ( Iflg. “National Geographic” og andre kilder ønsker jihadisterne/salafisterne/ISIS nu at erobre Europa indefra )

 16. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Kasper Støvring.

  1: Hvor og i hvilken sammenhæng har David Trads udtalt, at DU er en hadefuld blogger.
  Hvis du ikke kan huske det / ved det, ja så falder hele dit indlæg sammen som et korthus.

  2: Læser man dine blogindlæg , får man det indtryk, at DE FLESTE muslimer har en kultur og opførsel, der ikke passer ind ind i den danske kultur.

  3: Du ønsker et homogent “dansk” samfund i Danmark, hvor der ikke er plads til forskellige kulturer eller forskellige måder at leve på.
  Disse forskellige kulturer og måder at leve på, kan for dig sikkert være gode nok.
  DER ER BARE IKKE PLADS TIL DEM I DANMARK.

  4: Dette fører selvfølgelig til, at du i dine blogindlæg efterlader det samlede indtryk, at danskerne er et selvtilstrækkeligt folkefærd, der indenfor Danmarks grænser har nok i sig selv.

  5: Dette kalder du en national-konservativ holdning, der ikke er humanistisk, men bygger på kristne værdier, hvor de kristne værdier aldrig må overskygge de såkaldte “danske” værdier.

  6: Du har indtil dags dato slet ikke været i stand til at definere, hvad danske værdier specifikt er, bortset fra at disse ikke-definerede danske værdier ikke tåler, at Danmark bliver et land med en mere differentieret kultur, der også levner plads til det partikulære.

  7: Den fælleseuropæiske humanisme har overhovedet ikke noget problem med, at definere hvad den står for.
  Eller at påpege hvor dybt forankret dansk kultur og mentalitet er i denne tradition. Blandt andet hele det danske demokrati, herunder Danmark som retssamfund.

  8: Hvad angår flygtningedebatten så kan man jo spørge dig, om du mener, at vi slet ikke skal tage mod nogle flygtninge fra Syrien, eller om det er et spørgsmål om, HVOR MANGE vi tager imod.

 17. Af p jensen

  -

  PS: Lige nu er både sundhedsvæsnet, forsvaret, politiet, retssikkerheden, familiemønstret, demokratiet, velfærden, privatlivet og store dele af erhvervslivet samt provinsen i dyb krise, som følge af lovsjusk, svigt, nedskæringer og dårligt gennemtænkte “reformer”.

 18. Af Svend Jensen

  -

  1) EU- politikerne i Bruxelles har vedtaget strenge regler for adgang til Schengen området.
  2) Ungarn, som et land på EU kanten vil naturligvis efterkomme reglerne.
  3) Alle glemte bare at muslimske vandringsmænd blæser alle civiliserede regler en hatfuld.
  4) Ved den voldelige konflikt mellem Ungarn og det muslimske fodfolk tager EU-politikerne solidt parti for det muslimske fodfolks ret til invasion af Europa.

  Derfor er spørgsmålet naturligvis: Repræsenterer EU-politikerne de kristne europæiske lande eller er de femte kolonne for en muslimsk invasionshær ?

  De 2 roller kan ikke forenes, eftersom et kristent Europa med en muslimsk befolkning er en selvmodsigelse.

 19. Af Peter Bruno Holmgren Gerckens

  -

  Din kritik er ganske velbegrundet, Kasper Støvring. Det vi i øjeblikket ser udfolde sig i div.
  danske medier, er en populistisk humanisme, en drøm om en grænseløs gavegestus til alle
  krise- og kultur konfliktramte i Europas naboregioner. Det er en tendens der også har bredt
  sig syd for grænsen, og synes at have fået et godt tag i bl.a. mediehungrende medlemmer
  af det elitære establishment i politik og presse. For personer som David Trads, synes det
  da også mere at være et filosofisk spørgsmål, da han tidligere har signaliseret, at han ikke
  agter at påtage sig et desideret personligt ansvar. I Tyskland er privatpersoner blevet meget
  tilbageholdende med aktive aktioner, p.g.af erfaringerne fra bl.a. Balkan-krigen. De familier
  der tog personer ind, kom til at hæfte for alle omkostninger. Og så var det slut med det.
  Så er det alligevel nemmere at være filosofisk humanist

 20. Af Birgitte Nymann

  -

  Hvem husker David Trad’s umennekelige tilsvining afvpræsten Henrik Gade Jensen.
  Han er et ondsindet menneske, som misbruger sin rolle som journalist.

 21. Af p jensen

  -

  Jørn D…..du skriver at Israel ingen civile tab havde. Men det havde de da, Husker du dårligt eller véd du ikke hvad du snakker om? Konflikte startede med at to israelske drenge blev myrdet af “fjenden”. Og der var mordforsøg på fredelige og sagesløse fodgængere og andre trafikanter. Og længere tilbage var der mord på børnehavebørn og badegæster på en strand osv.

 22. Af Jørn D.

  -

  Men det er ikke kun David Trads, der taler usandt ( læs lyver )
  ja
  med en dom for, at fejl informere offentligheden
  når
  Trads arbejder for, som iøvrigt resten af det synagogale radikale venstre
  at
  Danmark med masseindvandring ender i “multi kulti koster kassen kaos”
  og
  den radikale frontkæmper David Trads påstår jo, at flere fremmede er godt for Danmark
  ligesom
  han påstår at flere fremmede var/er godt for USA og Sverige
  og
  det samtidigt med at David Trads triumferende konstaterer
  at
  den hvide mand snart er færdig i USA, når de kommer i mindretal grundet indvandring
  men
  ang. konflikte i Syrien påstår den samlede danske presse løgnagtigt
  at
  de syriske flygtninge er højtuddannede og jobparate – ingeniører osv.
  men
  erfaringerne viser at kun 13 % er kommet i arbejde efter 3 år
  og
  her i Jylland er et eksempel på syrisk flygtninge familie, det ikke har arbejdet i 10 år
  og
  børnenes etnisk danske kammerater undrer sig over at hele familien har fået hus, bil, ipod og iphones
  og
  det uden at tjene en krone
  samt
  at faderen har tid og råd til at rejse til Tyrkiet flere gange om året
  og
  alt tilsyneladende på samfundets regning — “Deluxe Mit Alles” – “Ohne Arbeit”

  ironi.mus

 23. Af Henning Lippert

  -

  En video der bør ses …

 24. Af Henning Lippert

  -

  Hov, linket forsvandt vist 😉
  https://www.facebook.com/100009287042821/videos/1495183740801180/

 25. Af Kurt Dejgaard

  -

  Kasper siger (citat)
  “[…] DF tjener til at kanalisere borgernes frustrationer ind i det parlamentariske system. Dermed tæmmes de. Debatten fungerer tilsvarende som en slags ventil. Den virker også kultiverende. De bloggere, Trads nævner, er desuden rationelt tænkende mennesker, der sætter sig ind i tingene. De udspyder ikke had.”

  Det tror jeg overvejende er rigtigt.
  Det, eller har været enkelte debattører hvis argumenter til tider fortrinsvis har haft til formål at skabe frygt (hvis ikke ligefrem panik) og had, eller har været drevet af det. Jeg nævner i flæng Louise Frevert, Helmuth Nyborg, Mogens Camre og Lars Hedegaard.

  Men langt overvejende, har debatterne været baseret på rationaler. Det, gælder osse fra debattører som Morten Uhrskov, hvis argumenter til tider har været søgte og eensidige (og hvis personlige overbevisning om genetisk intelligens, uden fagkundskabelig basis i genetikken – hverken den molekylærbiologiske og den populationsgenetiske – trækker klart ned i vurderingen), men som en debat – osse saglig debat – skal have plads til.

  Jeg tror ikke så meget på “ventil”-vinklen. Mere at de bidrager en nuancering af debatten, og forhindrer den eensidighed som David Trads (og Xenia Stampe m.fl.) gerne så gennemtvunget.
  Omvendt, må man osse sige at det har været bare en lille kende bekymrende at se DF ved betsemte lejligheder argumentere for en de-facto indførelse af Berufsverbot, når offentligt ansatte (universitetsforskere) har stået på mål for synspunkter som DF ikke deler.
  Men det står hen i det uvisse om DF faktisk har ment dem alvorligt, eller blot spillet på at der var billige point at hente i at sende en populistisk prøveballon op som man godt har vidst ikke har en jordisk chance for at hente flertal. Det har jo – når alt kommer til alt – osse været tilfældet med de lovede “Tulliarder”: De er “billige”, så længe det er tale om rene Matador-penge.

 26. Af jens holm

  -

  Nemt og måske billigt at være fx P Christensen.

  Trad er venstrefløjen og shit, så kan man slå hjerne fra med Tradses og Støvrings indhold

  ÅB er de bedste, for de spiser heste…

 27. Af hans andersen

  -

  Trads er aflønnet af journalistisk venstreparti til at sprede radikal hadpropaganda, og det er løgneren god til 🙂

 28. Af Isabella Balkert

  -

  Jeg har skrevet mange vasse svar til Trads på JP. Det er efter min mening den eneste måde man kan svare Trads på.

  På et tidspunkt overvejede jeg så, om den store aktivitet, på trods af den altid var negativ, var til Trads’ fordel, og at han ville blive vurderet som debatskabende af JP, hvor han jo skriver sine virkelighedsfjerne indlæg, og så besluttede jeg mig til ikke længere at fodre, hvad jeg opfatter som rent Troll på JP.

  Jeg er derfor glad for at Trads får sig en velfortjent røffel af Kasper Støvring, ingen har fortjent den mere end Trads.

 29. Af Det skal gøre ondt! | Kulturkamp

  -

  […] gøre med den påståede lødighed hos Trads, sammenlignet med Jalving. Trads er en uvederhæftig kanalje, der taler imod bedre vidende, når han f.eks. kalder sine modstandere ”muslimhadere”. Det er […]

Kommentarer er lukket.