Syner af styrtende tårne

Af Kasper Støvring 91

 

 

Europas indre og ydre grænser er pivåbne porte ind til slaraffenland, hullede som en si, porøse som løs jord. I dag og i morgen forventes 40.000 migranter at krydse grænsen til Tyskland. I torsdags opførte DR symptomatisk Brahms Ein deutches Requiem, trøsten til de endnu levende. Ved grænsen til Danmark har politiet nu opgivet at registrere grænseoverløberne, de illegale immigranter. Selv sheriffen, justitsminister Søren Pind, har bøjet nakken, ramt i brystet bløder han som en modfalden, såret patient på lazarettet. Stort set resten af vores politikere har tabt al fatning som dyr i en faldgrube, for nu at bruge Johannes V. Jensens billede.

 

I denne situation kommer man til at tænke på skarnbassen hos samme forfatter, ”der er falden om paa Ryggen i Hjulsporet og marcherer paa Stedet med Benene opad sit Liv ud, til det knusende Hjul kommer.”

 

Det knusende hjul? Gentager Europa Romerrigets skæbne? Hvem ved. Mindre er også dybt alvorligt for Europa, her i aftenskumringens sene efterårstime. Natos sikkerhedschef har for længst advaret om, at terrorister fra Islamisk Stat forklæder sig som flygtninge, herhjemme advarer PET om det samme, og Københavns Kommune har fordoblet indsatsen mod radikalisering, fordi der nu er en stor stigning i antallet af meldinger om mulige jihadister. I Norge har man tidligere afsløret de første ti terrorister på vej til Norge som flygtninge.

 

Islamisk Trossamfund organiserer protester i Rødby, politiet mødes af en hadsk pøbel, og salafister smugler migranter ind i landet. Sammen med imamer i vores store moskeer står de parate som gale hververe, som tungetalere og afsindige, til at samle migranterne op, når de og deres efterkommere efter nogle år driver fortabte rundt i samfundet, uden arbejde, uden uddannelse, fremmedgjorte og sårbare og dermed som et let bytte for hadets og fanatismens religion. Vækkelsesprædikanter, der taler til de tomme sjæle, vil få deres finest hour. For humanismen er ikke nok. Som man ved, hører især konvertitter til de mest radikale islamister.

 

Der manes dæmoner frem i disse tider. Et jødehad hjemsøger Europa, af en styrke, som vi ikke har set siden nazismens sataniske evangelium i 30’erne. Vi vil se flere Muhammedkriser. Allerede nu er vi hæmmede, tør ikke tegne billeder af profeten, ja, vi tør heller ikke vise dem på universiteterne, ikke engang som led i en almindelig kritisk diskussion. Frygt for at blive truet, overfaldet eller det, der er værre, har fået et godt tag i folk. Indvandrerbander er i voldsom vækst, radikale organisationer som Hizb ut-Tahrir tager magten i hele lokalområder og omdanner foreningslivet til bastioner for islamisme. Der opføres stormoskeer i stor stil, med Saudi Arabiens wahabistiske præsteskab som velvillig sponsor, imens mange af Europas kirker efterhånden kun er bolig for blæsten.

 

Alene Tyskland modtager i år 800.000 migranter, som for manges vedkommende ikke kan integreres. I de sidste 30 år har intet, generelt, virket noget sted i Europa, parallelsamfundene er blevet flere og større, år for år. Ingen har brudt koden. Billeder og videoer af etniske uroligheder blandt flygtningegrupper, hærgende menneskemasser og trusler mod værtslandenes vantro indbyggere hører til mediernes bortcensurerede virkelighed.

 

Mange mærker sikkert det iskolde pust trække ned over ryggen, søvnen bliver urolig, og drømmene fyldes med syner af tomme cisterner og udtømte brønde, huse af revnet cement i violblåt lys, og der høres lyde af knoglernes raslen og sorte storme af sultne krager, der skriger vildt i mørket.

 

Sikkerhed er som bekendt behov nummer et. Og der er meget på spil. I sådanne tiderhverv oplades bevidstheden med apokalyptiske syner, af en fremtid i katastrofens tegn,  eller med varsler om ragnarok, med Dansk Flygtningehjælps Andreas Kamms ord. De store digtere har talt om det, de store ensomme, der gik op imod den form for optimisme, vi i går hørte fra de 30.000 demonstranter på Christiansborg Slotsplads og fra mediernes ensidige, følelsesfulde billedstrøm. I det vel nok vigtigste digt i det tyvende århundrede kan man læse:

Hvad er det for Lyde højt oppe i Luften
Mumlen af moderlig Jammerklage
Hvem er de hættede Horder, som myldrer
Over endeløse Sletter, stavrer i sprukken Jord
Indkredset kun af den flade Synsrand
Hvad er det for en Stad højt oppe over Bjærgene
Som slaar Sprækker, genskabes og splintres i violblaa Luft
Styrtende Taarne
Jerusalem Athen Alexandria
Wien London
Uvirkelig

– T.S. Eliot, Af “The Waste Land”, oversat af Kai Friis Møller.

 

 

 

91 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  @Axel Eriksen

  Hvis du selv synes, det lyder plausibelt, skal jeg ikke blande mig det. Men vel ikke så underligt, at folk karter rundt i blinde!

 2. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jan Petersen!

  Nej, jeg tror ikke selv på den – men den kan vel være akkurat lige så dårlig, som alle de andre konspirationsteorier, der er i omløb! Og som du blindt tror på!

 3. Af »Today refugees, tomorrow terrorists!« « Snaphanen.dk

  -

  […] alvoren: Merkel, Martin Schulz og Jean Claude-Juncker. I går skrev Støvring den fabelagtige Syner af styrtende tårne. Jeg er bange for, vi kan skrive til vi segner uden at opnå én forebyggende effekt. […]

 4. Af Jørn Strand Nielsen

  -

  Køre Daniel Solberg, når du beklikker Støvrings brug af S. T. Eliot, fordi var kritisk overfor en stor jødisk indvandring, misser du helt pointen. Hofstede definer “kultur”, som de social programmer, som vi gennem vores socialisering er bærere af. Og i den henseende er det jo ganske underordnet, om en stor indvandring består af muslimer, jøder eller hinduer. De er alle bærere af en kultur, som ikke er vores. Så når jøder ikke udgør noget indvandringsproblem for Danmark, skyldes det simpelthen deres begrænsede antal, og ikke at de er jøder. Desværre er det så også her Støvrings kulturanalyser ikke føres konsekvent igennem, da han aldrig har ville anerkende, at den store jødiske indvandring til det daværende helt overvejende muslimske Palestina, jo for palæstinenserne indebar en lige så stor, fremmed kulturpåvirkning, som den Støvring nu råber i gevær for, når det drejer sig om en stor muslimsk indvandring til Danmark. Basalt er det kulturelle problem jo en massiv påvirkning af fremmede programmer, og har intet at gøre med, om de enkelte bærere af kultur ellers er søde og rare mennesker. Et eksempel fra min egen erfaring som konsulent på ingeniørprojekter i syv år i Centralasien er, at på trods af, at disse lande økonomisk er ret moderniseret, er de kulturelt fortsat traditionelle. De mest intelligent og fagligt dygtige af mine unge, lokale ingeniørkolleger var således bærere af så mandschauviniske holdninger, at en Zenia Stampe ville være dejset af bar indignation. Så at antage,, at f.eks. unge syriske ingeniører og IT-folk ansat i danske virksomheder også uden for arbejdet er moderniseret, er naivt. Og i tilfælde af social pres vil også de meget sandsynlig reagere kultur-traditionelt i overensstemmelse med deres basale program.

 5. Af Finn Bjerrehave

  -

  Den hemmelige dagsorden.
  Efter Assad indkaldte alle under 40 år til at forsvare resten af Syrien, begyndte de såkaldte menneskesmuglere at arrangere Syriens rige befolkning ud i både til Europas strande, og nu humlen: Europa modtog disse personer uden kommentarer, altså tilbagemelding til bagmændene, send alle der kan betale Europa modtager uden vrøvl, og det blev så en flodbølge, som ingen kunne stanse.
  Nemlig hvis Europa havde sendt disse flygtninge hjem hvor flugten startede, nemlig et fredeligt land, så havde strømmen som proppen i badekaret, stoppet flugten, og flygtningene havde været i kedeligere egen kultur, endda i fred for Assad,s krav om militærtjeneste.
  Det skeete ikke why.Finn Vig

 6. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jan Petersen!

  Hvis du brugte bare en lille bitte smule omtanke – hvorfor skulle USA som leder af en koalition på i alt 21 lande gå ind Afghanistan? Hvorfor? Landet er røvfattigt, uden råstoffer og ikke et særligt attraktivt klima?

  Fordi landet husede Osama Bin Laden og hans koldblodige mordere – de skulle fjernes efter 9./11. – de kunne være en trussel hvor som helst!

 7. Af Jan Petersen

  -

  Det helt store problem med 9/11 og andre lignende “false flags” er vel, at de store brede masser egentlig ikke ønsker at vide af den sandhed, der vil kuldkaste deres tro på demokratisk valgte magthavere – som hvide uskyldsrene engle.

  Så hellere et enigt konsensus om historiens forbrydere. Det er noget nemmere og mere bekvemt. At nutidens folkevalgte så synes at kopiere historiens forbrydere, er sikkert bare et synsbedrag.

  Thi så infam kan man vel ikke optræde anno 2015 – eller kan man?

 8. Af Axel Eriksen

  -

  Så undersøg dog tingene på dit “elskede Google”, inden du bliver helt til grin med dine postulater!

 9. Af Jan Petersen

  -

  Der vil altid være en horde af skabs-radikale, der er udenfor pædagogisk rækkevidde. Iøvrigt er jeg heller ikke selv tilhænger af konspiration. Jeg holder mig til facts.

  På mit elskede google skal jeg blot skrive “architects and engineers for 9/11 truth”, så får jeg den videnskabelige forklaring på, hvordan man nedriver 2 twintovers plus en tredie building 7.

  Det gøres via en controlled demolition, og det har den langskæggede tegneseriefigur sikkert ikke arrangeret!

  Spørgsmålet er så – hvem arrangerede det?

 10. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  / På en blog læser jeg en der mener at Merkel nu placeret i husarrest, håber så inderligt rygtet er sandt, hun hører hjemme i Blåtårn eller lignende.
  Löfven kunne også med rette ligesom i sin tid Gustav Vasa kastes i fangehullet på Kalø Slotsruin.

 11. Af Hansi Hinterseer

  -

  I fremtiden anvendes kun Al Queda Demolition A/S til nedrivningsopgaver i tæt bebyggede områder.

  Ingen andre kan gøre det så effektivt og kontrolleret, ved blot at kyle noget tungt ind i siden på bygningerne.
  De er dermed langt billigere end alle andre virksomheder, som jo skal bruge både måneder og halve år blot på at beregne hvor sprængladningerne skal placeres. Al Queda brugte 2 minutter på at regne det hele ud 😉

 12. Af Mikkel Madsen

  -

  “Aldrig er natten mørkere end lige før daggry”

  -Arabisk ordsprog….

 13. Af Axel Eriksen

  -

  @ Hans Hinterseer!

  De brugte 2 år på at planlægge og uddanne “nedrivningsingeniørerne” til piloter, der kunne gøre det hele på 2 minutter!

  Og plejer man ikke at evakuere saneringsmodne bygninger før destruktionen? Er det ikke en lidt dyr løsning at bruge passagerfly med flere hundrede mennesker ombord til den slags opgaver?

  Nåh nej – flyene bliver bare “high-jackede” og den menneskelige last ombord bliver ikke orienteret om formålet!

 14. Af Axel Eriksen

  -

  Og hvis der var tale om sprængladninger i bygningerne – hvem havde så anbragt dem?

  Naturligvis ikke Al Queda – fordi det med bombeattentater ligger yderligtgående islamister meget fjernt! Det er jo aldrig set – husk nu: “Fredens religion”!!!!!!!

 15. Af Mikkel Lun

  -

  Islamofobisk teoretiker. Blottet for berøring med mennesker i nød, mennesker som ham selv.

 16. Af Jan Petersen

  -

  Som jeg skrev tidligere, er der en hob af skabsradikale for hvem “sandheden” nærmest er en religion. Er den først propaganderet een gang, et den uomtvistelig SANDHEDEN !

  Den simple folkeforførerkunst lever mange magthavere tykt og fedt på!

 17. Af Axel Eriksen

  -

  @ Mikkel Lun!

  Ja, sandheden er ilde hørt, når den bliver konfronteret med deciderede tåber!

 18. Af Axel Eriksen

  -

  Det er da rart at vide, at der er visse danskere, der ikke vil sælge – men bortgive alt – hus og hjem for at et uanet antal indvandrere kan overtage landet. Så sæt dog handling bag alle jeres gode intentioner!

  Jeg vil gerne hjælpe krigsflytninge – men ikke alle de fattigdomsindvandrere, der er den store følgegruppe!

  Nåh, folk mener det nok ikke så alvorligt, når de selv skal udvise deres store “godhed” personligt – men regner med, at alle andre skal betale gildet!

 19. Af allan hansen

  -

  Axel Eriksen@

  Det står dig frit for at åbne dit hjem for alle verdens flygtninge i Høng!
  Ingen stopper dig da?

  Også kun på sin plads dog, at krigsfanatikeren hjælper til her dog!

 20. Af John Laursen

  -

  Det er uforståeligt, i en krisesituation hvor Tjekkiet, Ungarn, Østrig og Tyskland lukker deres grænser sine steder at så ikke Danmark gør det samme.
  Er statsminister Løkke til noget? – tilsyneladende ikke.
  Imens islamisk stat opbygger sine styrker og logistik, forskellige steder i Europa, sidder A. Merkel, statsminister Løkke, Hollande m. fl. på deres flade, piller næse og taler om kvoter – skidt for europæerne, godt for islamisk stat.
  Hele miseren bliver tørret af på de enkelte europæere.

 21. Af Jan Petersen

  -

  Et godt forslag. Spørg USA/CIA hvad planen med 9/11 egentlig gik ud på?

 22. Af Daniel Thompson

  -

  Vorherre bevares, få dog lidt perspektiv på det.

  Der er tale om desperate mennesker der flygter fra krig, fattigdom og undertrykkelse, og så sidder du her på din flade i et af verdens rigeste lande og jamrer dig over hvor bange du er for de fremmede mennesker.

  Jeeeeeesus altså.

 23. Af Allan Hansen

  -

  Livingstone om Muhammadanernes
  brutale, grusomme og blodige slavehandel i Afrika:

  ” Hvis mine rapporter om den forfærdelige
  slavehandel i Ujiji kan føre til, at
  menneskehandlen standes, så ville jeg
  betragte det resultat som langt større
  end opdagelsen af alle Nilens kilder,,.

  David Livingstone.

 24. Af Niels Andersen

  -

  Unge mænd har altid skrevet melodramatiske digte. Styrtende tårne lyder meget freudiansk og oppe i datiden, og Eliot mente da også på sine ældre dage, at hans første ægteskab udviklede de sider hos ham, der resulterede i “The Waste Land”.

  Dette kan der broderes videre på, og glemt er ikke Første Verdenskrig, og at blomsten af Eliots egen generation af briter lå begravet i Flandern. Men Eliot var amerikaner og svagelig, og han havde ikke deltaget i Verdenskrigen men opholdt sig kun i England, fordi det var det, han helst ville, selv om han ikke havde meget tilovers for andre universitetslærere og deres gravide koner og børneflokke. Der var ikke kommet børn i hans eget ægteskab..

  For mig er “The Waste Land” trods det åbenbare store talent ikke det tyvende århundredes digt, og jeg vil nøjes med at forholde mig til to linjer:

  “A crowd flowed over London Bridge, so many,
  I had not thought death had undone so many”.

  Hverdagsmennesker, der passer deres arbejde beskrives af Eliot som levende døde. Hvad var livet da for ham, og hvad var der blevet af ham selv? Som mange intellektuelle var Eliot præget af Nietzsches fantasier om aristokratiske overmennesker, men der var ikke meget superman over en barnløs universitetslærer, der end ikke havde været ved fronten, og som levede i et ulykkeligt ægteskab, hvor ægtefællerne begge kunne fremvise sygejournaler af anseelig længde. Begge var psykisk ustabile, og han var måske oven i købet blevet gjort til hanrej af filosoffen Bertrand Russell. Digtet udkom i 1922, og han var i midten af trediverne.

  Kort efter gik en vis Adolf Hitler i gang med at skrive “Mein Kampf”, og det skete i en fængselsarrest, hvor han var blevet anbragt, fordi han have været en af lederne af Ølkælderkuppet i München. Det var der heller ikke meget stil over, men fængselsfuglen fablede ikke om styrtende tårne og lede ved syrener i april, der var desværre mere drive i ham. Ikke desto mindre var han også med på de intellektuelles litterære drøm om det aristokratiske overmenneske og var opfyldt af en vision om at gøre noget ved det. For sit indre blik så han ikke alene sig selv men et helt folk af arier rejse sig som fugl Føniks af asken og især Versaillesfreden.

  Uden på nogen måde at ville skyde Kasper Støvring noget i skoene, ser jeg fascismen tage form blandt Nietzsches beundrere og der i blandt nogle af samtidens mest kendte intellektuelle på begge sider af Atlanterhavet. Europa var i færd med at barsle med en ny og dødbringende ideologi, der på sin vis er alle ideologiers moder. Situationen havde klare paralleller til de psykiske mekanismer, der i disse dage byder velkommen til ragnarok. Og når man først har bemærket ligheden, kan man se dens gengangere overalt på det intellektuelle parnas, der stadig foragter masserne.

  Eliots aristokratiske syn på de i hans arrogante øjne “døde” hverdagsmennesker, minder i påfaldende grad om Hitlers grove beskrivelser af “masserne” i “Mein Kampf”.

 25. Af Allan Hansen

  -

  Europa er totalt kollapset!

  Men det kan vel ikke komme, som nogen
  overraskelse? det lå ligesom i korttene
  – det måtte jo gå glat!
  Jeg skal ærligt indrømme, at jeg selv
  stemte for EU., dengang i 1972.
  ( jeg var ung og naiv, og viste ikke så meget
  om verden og politik, desuden var alle
  mine venner Venstreorienteret eskapister.
  Siden måtte jeg erkende, at jeg tog fejl, og har
  derfor stemt nej til alt EU.

  – når man ikke længer kender “dem,, der
  gemmer sig bag døren – så ophører alt
  fællesskab – for hvordan kan man have fællesskab
  med nogle, der gemmer sig bag døren?

  Eu. blev roden til alt ufornuft.

  Mvh. Ærligmand.

 26. Af Allan Hansen

  -

  P.S:

  Var det ikke Nietzsche , der sagde,at man
  bør være forsigtig med de store horder
  – de løber hurtig løbsk og ude af kontrol!

 27. Af Allan Hansen

  -

  Den store æsel fest!

  ” Nu da “Gud,, er død – måtte vi
  lære, at tage vare, om os selv!

  Kort sagt: Lange ører og korte ben,,

  – Nietzsche.

 28. Af Allan Hansen

  -

  Nietzsche gav os nye tavler!

  Vær hård – men ærlig.
  Vær hård – men kærlig.
  Vær hård – men retfærdig.

  Tro på dig selv.

 29. Af p jensen

  -

  Tyskland har allerede opjusteret de 800.000 migranter til 1 million. Det tal bliver sikkert opjusteret adskellige gange fremover, medmindre EU tager ved lære af Australien og Ungarn. Og de kulturfremmede, de kriminelle og de konkurrenceforvridende arbejdstagere vil blive ved med at strømme ind i Danmark, så længe Danmark hovedløst er et grænseløst land.

 30. Af Axel Eriksen

  -

  Har lige set i morgenTV, at antallet af hjemløse i Danmark er steget med 23 % det sidste år – det med at hjælpe i “nærområdet” er måske ikke så relevant for de (selv)gode?

 31. Af Axel Eriksen

  -

  I lighed med Allan Hansen stemte jeg også ja til EF i 1972 – det første valg, hvor jeg var stemmeberettiget. Og jeg har også stemt ja ved alle senere afstemninger gennem udviklingen til EU – men med stadigt større og større skepsis!

  Utopisk – men kunne vi ikke bare få det oprindelige EF tilbage?

 32. Af Jan Petersen

  -

  @Allan Hansen

  Det er altid fint at erkende fejl. Desværre er nogle fejl så graverende, at de næsten er uoprettelige.

  Jeg stemte nej til EF i 1972 og har konsekvent vedholdt mit nej efterfølgende. Min store fritidsinteresse på det tidspunkt var statsforfatningsret. Jeg nærlæste derfor EF-traktaten, og det lå meget klart i kortene, at endemålet var en Europæisk Union med central ledelse.

  Der hoppede kæden af for mig. Simpelthen et umuligt projekt, hvilket viser sig at være realiteten idag!

 33. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jan Petersen!

  Du har tilsyneladende været en stor fan af Erhardt Jacobsen, der udtalte:
  “Hvis det er sandheden, så fornægter jeg sandheden”!

 34. Af Jan Petersen

  -

  Hej Axel, er du nu ude after mig igen. Der er også en, der engang udtalte:

  Den, man tugter, elsker man – griner!

 35. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, Jan det er rigtigt. Der var også en anden, der sagde:
  (Hvad f….. var det nu, han sagde, der er så mange, der har sagt noget) Jo, nu tror jeg ved det.

  “Selvom jeg er dybt uenig med dig, så respekterer jeg din ret til at have din mening” (Voltaire) – fælles grin!

 36. Af Bjørn Sørensen

  -

  ” Gentager Europa Romerrigets skæbne?”

  Romerrigets fald var en langsom proces der tog flere hundrede år, men en konsekvens af en kronisk underskudsøkonomi, som endte med at Europa stagnerede i 1000 år.

  Europa lider igen under en underskudsøkonomi som ingen har en løsning på fordi langt flertallet er afhængig af passivitetsydelser.
  Hvad var det man sagde om romerriget da jeg gik i skole: Giv folket brød og skuespil. Er det ikke hvad der forgår her. Vi brændte 334 mio koner af på en aften med sang og musik, glimmer og stads og middelmådige sange, var hvad vi fik for pengene.
  Hvordan kan vi overhovedet skabe betingelser for vækst når langt flertallet kun bekymrer sig om deres offentlige ydelser.

  Indtil videre har de sidste 30 års politik bestået i at udsætte løsningen af vores selvskabte problemer, som efterhånden er ved at være uløselige, fordi man ikke vil erkende dem.

  Men er det ikke et gammelt trick, at hvis man ikke kan løse sine egen problemer så skaber man ballade andre steder i håbet om at vi glemmer vores egne problemer.

  Vi kan ikke løse de muslimske landes stagnation og forfald. De har slumret i 500 år og kun takket være olien har området haft interesse for os. Men på grund af vestens stagnation og nye kilder har selv de rigeste olielande nu alvorlige økonomiske problemer.
  Magtkampen mellem shiitter og sunnier er de to store lejre som strides om magten i mellemøsten, så når vesten blander sig på grund af olieinteresser bliver hele affairen mere speget, når de lande samtidigt haft haft en befolkningseksplosion.

  80% af den nye flygtningestrøm består af unge mænd som søger væk fra konfliktområdet. Mange af dem er oprørere, desertører eller kommer fra flygtningelejre uden udsigt til en fremtid. De fleste er uden basale kundskaber.
  De søger nu op til os, som i det forgangne har modtaget mange og givet dem tryghed og velstand.
  I vores naivitet troede vi at de kunne blive nyttige samfundsborgere, men mange af dem er blevet en byrde, som vokser og vokser.

  Da borgerkrigen rasede i Libanon modtog vi 10.000, som fik 1. klasses behandling og fik hurtigt dansk statsborgerskab.
  Da Israel indvaderede sydlibanon fordi de var trætte af at terrorister, som havde baser der og konstant angreb Israel, viste det sig at 6000 af de 10.000 “flygtninge” var på ferieophold i Libanaon. Da de var danske statsborgere måtte udenrigsministeriet betale for hjemrejsen.
  Dengang kunne vi læse at kun ca. 10% af de libanesiske flygtninge var i arbejde, resten levede af offentlig forsørgelse. I følge kriminalitetstatistikkerne er de også vel representeret.

  Hvis denne nye bølge af unge mænd uden uddannelse blot hober sig op i vores ghettoer, uden udsigt til at finde beskæftigelse, fordi vi ikke mangler ufaglært arbejdskraft da vi for længst har overladt det arbejde til kineserne, er der erfaring for at det kan blive uroskabende.

  At vi kan få borgerkrigslignende tilstande ser vi allerede rundt omkring i Europa.

 37. Af John Laursen

  -

  @ Jan Petersen – 15. September 2015 10.46

  ” Den, man tugter, elsker man – griner!
  —————————————————————-
  Der var engang en berømt mand ( husker ikke lige hans navn ) der sagde :
  ” Den man ikke elsker, lader man bare gå til ” – griner ikke!

 38. Af Axel Eriksen

  -

  Faktisk er det rette udsagn: “Den man elsker, tugter man”! Så John Laursens indlæg kan godt illustrere det!

 39. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Det kræver ikke ret mange hjemsendelser, til at når indvandrene finder us af at de uden tvivel hjemsendes, holder de op med at komme til Danmark.

 40. Af p jensen

  -

  BS har et glimrende indlæg ovenfor kl. 11.40. Læs også jal ving s og uhrskovs og 180 graders seneste debatter.

 41. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Ved man om det er jidadister, nye indvandre bander af radikale fanatiske islamistiske banditter der kommer, ja det ved man det er uden tvivel, blandet med ISIL, derfor vigtigt at Danmark ligesom vi nu ser Ungarn forsøger at genvinde kontrol med eget land, jeg ser nu tysk tv N24 direkte billeder af aggressive stenkastende islamister ved ungarns grænser, det kan undre hvad Danmark venter på ……..vold, kaos, anaki , tidlig masse død og ulykke, etnisk udrensning det danske folk……hvad venter vi på? ….Hvorfor tager vi ikke tilbage kontrol med eget land, der kommer ingen udefra og hjælper Danmark, tværtimod vil indvandrestrømmen fortsætter uendeligt, millioner og atter millioner indtil vi er kvalt, om ikke vi selv siger STOP!

Kommentarer er lukket.