It’s the culture, stupid! Når integrationen forværres år for år

Af Kasper Støvring 47

 

Danske muslimer bliver mere troende, viser en ny undersøgelse. Det er overraskende, mener religionssociolog Brian Arly Jacobsen fra Københavns Universitet. Det siger noget om niveauet hos eksperterne, som medierne og politikerne støtter sig til. Er disse eksperter uvidende eller ideologisk forblændede? Eller begge dele? Hvorfor sætter de sig ikke ind i de tilgængelige undersøgelser, og hvorfor deler de ikke denne viden?

 

Det er jo almindelig kendt, at muslimske efterkommere generelt er mere troende, radikaliserede og fundamentalistiske end indvandrere, dvs. første generation. Undersøgelser fra bl.a. Policy Exchange, WZB og Populus har længe vist dette.

 

Men først til dagens nye undersøgelse fra Wilke lavet for Jyllands-Posten. I 2006 mente 62 procent af danske muslimer, at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud. Det tal er vokset til 77 procent i dag. Undersøgelsen viser også, at 50 procent beder mere end fem gange dagligt. Ved en tilsvarende måling i 2006 var det tal blot 37 procent, og andelen der ønsker, at kvinder skal være tilslørede i det offentlige rum, er vokset fra 28 procent til 42.

 

En stor undersøgelse fra det britiske Policy Exchange fra 2007, altså en del år tilbage, viste, at især yngre muslimer er mere fundamentalistiske og har mindre tilfælles med den etniske britiske befolkning end førstegenerationsindvandrere.

 

Som det hedder sammenfattende i undersøgelsen:

 

”The research finds that there is a growing religiosity amongst the younger generation of Muslims and that they feel that they have less in common with non-Muslims than do their parents. Significantly, they exhibit a much stronger preference for Islamic schools and sharia law and place a greater stress on asserting their identity publicly, for example, by wearing the hijab.”

 

I den ligeledes omfattende WZB-undersøgelse læser vi bl.a. følgende om europæiske muslimer: 75 procent er fundamentalistiske (kun én fortolkning af Koranen), 65 mener, at sharia (religiøse love) står over sekulære love, næsten 60 procent afviser at have homoseksuelle venner, og 45 procent mener, at man ikke kan stole på jøder.

 

Også her viser det sig, at der ikke er sket en bedre integration, dvs. en tilpasning til den kristne kernekultur i de undersøgte lande:

 

”A cause for concern is that while among Christians religious fundamentalism is much less widespread among younger people, fundamentalist attitudes are as widespread among young as among older Muslims.”

 

Dertil kommer, at WZB-undersøgelsen kun spørger tyrkiske og marokkanske muslimer, havde man spurgt andre, ville man sandsynligvis få et højere niveau af fundamentalisme. Især tyrkere er faktisk relativt sekulære. Hvis man f.eks. spørger muslimer med baggrund i den arabiske verden og pakistanere, ville tallet sandsynligvis have været højere. Bl.a. fordi de islamistiske miljøer især findes her (og vestlige muslimer er påvirket herfra gennem internet, tv-kanaler, osv.), men også fordi mange af dem, der i sin tid kom herfra, var islamister, der flygtede fra relativt sekulære diktaturer.

 

The Times offentliggjorde tidligere på året en undersøgelse fra Populus, der viser, at en stor del af britiske muslimer sympatiserer med Islamisk Stat, igen: dette gælder især blandt de yngre generationer. Newsweek viste det samme ud fra en undersøgelse fra ICM.

 

For nogle uger siden viste en undersøgelse fra danske Capacent, at flertallet af danske muslimer vil forbyde kritik af religion (islamiske dogmer). Heller ikke her er der fremgang. Niveauet er lige så højt som en lignende undersøgelse fra 2009 (fra bl.a. Cepos).

 

Vi ved også fra Danmarks Statistik, at efterkommere er langt mere kriminelle end indvandrere.

 

Det er sære tider, vi lever i. Hvorfor bliver vi ved med at debattere ting, der allerede er slået fast? Sikkert fordi mange mennesker lyver, både over for andre og over for sig selv. Altså ikke nødvendigvis af ond vilje, men fordi virkeligheden er for brutal. De ensidige beretninger om migranter i de store medier, DR og TV2, leverer stof til løgnene – eller drømmene. Om få år er alle problemer løst, vi ved ikke hvorfor, og vi ved ikke hvordan, men vi ved det.

 

For nogle bidrager de millioner af migranter, der i disse måneder strømmer ind i Europa, med et frisk pust, en brise, der skal vække det aldrende kontinent, forøge befolkningsantallet og sikre velfærden for de ældre. For andre er det en pludselig angst, der gennemløber nervetrådene og føles som kuldegysninger, som pust af en iskold vind. For nogle er fremtiden et nyt morgenrøde, en ny solopgang med nye fantastiske muligheder; andre vil vågne til en ny dag og se en morgenrøde, der ligner et stort åbent sår, der igen er begyndt at bløde.

 

At integrationen er fejlet big time, bl.a. målt på graden af religiøs overbevisning, viser jo noget om, hvor meget kultur betyder, og hvor svært det er at ændre kulturen. I sidste uge kunne man læse en kronik i Politiken, der gav udtryk for især kvinders fremtid i et multikulturelt samfund. Den er værd at citere fra, for den viser, at lidt realisme af og til kan snige sig ind i Politikens spalter:

 

”[…] det var samlivet med en tunesiskfransk kæreste, som åbnede min egen realitetssans for, hvor stort arbejde det kræver at leve tæt sammen under overfladen af tilsyneladende ens værdier.

Han underholdt fra sofaen, når jeg kom træt hjem fra arbejde og begyndte forfra med at rydde op efter ham, inden jeg gik i gang med indkøb, madlavning og vasketøj. Derpå diskussioner om, at man selvfølgelig betaler for togbilletter af kollektive hensyn og ikke snupper alle kartoflerne fra vejboden uden at lægge penge.

 

Jeg måtte forklare, at det danske system ikke er ’dumt’, fordi det er så let at snyde, men at der er noget uskrevet, indforstået, som ligeledes giver os tillid, når vi glade betaler vores skat til infrastrukturen. At jeg ikke var enig i, at det er kvindens ’pligt’ at servicere seksuelle særkrav ud over naturlige præferencer, og at jeg blev ked af hans raserianfald, hvis jeg ikke fulgte ham tæt på gaden. At jeg egentlig havde troet, at jeg ville få de penge tilbage, som han ’lånte’ …?

 

Selv kaldte han sig feminist og mønsterbryder, fordi hans farfar havde 3 (samtidige) koner, 23 børn og næsten 100 børnebørn i Tunesien, som gradvis blev familiesammenført i Frankrigs mange parallel samfund af store arabiske ghettoer. Frankrig vil snart eksplodere, sagde han og drømte sig til Danmark. Han havde det stramt med ansvar, så jeg lovede mig selv aldrig at indgå ægteskab og risikere, at det danske kollektiv skulle løfte byrden senere.”

 

 

47 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Integration er et politisk buzzword for en fiktion, der ikke findes. Det er renlivet psykologisk masse-manipulation!

 2. Af Søren sørensen

  -

  JP og wilks har spurgt 702 muslimer omkring en moske! Rent bestillingsarbejde! Du og i har muslimer på hjernen og intet andet!

  “60% afviser homoseksuelle venner og 45% jøder”

  Uden tvivl delt af kristene også dette antal! Hvor er undersøgelsen af dem? Ja!

  “Den kristene kernekultur” Støvring

  I er kun 10% kristene troende højst! Mere korrekt at sige; “den kristene udkantskultur” af normal danske værdier!
  (Ps indlæg i dit filter Lilleør?

  “regentpar”

  I biskoppers og præsters vomme er regeringen over fornuften støt stigende!

  11 milliarder kr modtager de i vommeydelse! Op med 40% på få år!
  Kirkerne har ingen ide til hvorledes at bruge vommeydelsen fornuftigt og storindkøb iblandt kirker er ikke eksisterende men går blot til lokale leverandører!

  “Men kan ikke både tjene mammon og Gud”…mm men er kristen troende naturligvis!)

  “Flertallet af muslimer vil forbyde kritik ag religion” Støvring

  Uden tvivl iblandt kristene og andre troende også! Men hvor er de målinger? Ja! Religionskritik eksistere ikke i USA overhovedetudover på papiret mm. Rettet mod islam!

  Kriminaliteten har været stærkt faldende under SR regeringen iblandt indvandrer og efterkommere Nu vil den uden tvivl stige igen med startydelser, færre penge til uddannelser, indslusningsløn mv indført af lav-ko!

  Indvandringen mere end fordoblet under VKO. Lav-ko er på vej til ny rekord!

  4 ud af fem nye skabte job er gået til øst europæere siden regeringens indtrædelse!

  Hvis men ønsker flere indvandrer skal men blot som Støvring stemme borgerligt!

  Flere muslimske ekstremister…så blive en kristenfundamentalist som Støvring!

  Konfrontation avler konfrontation! Når den er negativ som iblandt troende internt betaler vi alle prisen. Dk er 85% ateistisk!
  Vi må ha ateismen skrevet ind som “dansk værdi kanon” i grundloven og indvandringen tilpasset denne!

 3. Af John Hansen

  -

  Det er så uendeligt sørgeligt, at der er så mange hyklere, både på TV, såkaldte intellektuelle og i medier, der forherliger indvandringen af ikke vestlige indvandrere. For hvad er det egentlig de overordnet set har bidraget med? Jeg prøver virkeligt positivt at finde de vises sten.

  Endnu mere sørgeligt er det jo, at ikke et eneste folketingsmedlem, ikke en eneste ansvarlig minister har evnet at beskytte Danmark mod den tilstrømning af flygtninge – hvoraf flertallet i lovens og konventionernes forstand IKKE ER flygtninge. Den danske borger skal betale med nedskæringer på de sociale områder. Hvor længe finder vi os i de løgne og bedrag, som vi dagligt fordres med fra medier og politikkere? Jeg tror det ender helt galt det her.

 4. Af P Christensen

  -

  Nu er ting ikke sort-hvide, der er mange velfungerende med indvandrerbaggrund i Danmark.
  Men indtrykket af de seneste årtiers landspolitik er, at man har fejlet og sendt landet i grøften
  ved at introducere og ladet 2 tåbelige, eksterne magtfaktorer få fodfæste: EU og islam.

 5. Af holger d jensen

  -

  Det ender ikke bare galt, det ender helt galt. Vi regeres af politikere der er ligeglade med deres eget folk og land. Eller som er så uvidende, verdensfjerne eller svagt begavede, at de ikke forstår hvad der foregår. Og vælgerne er heller ikke for kloge. Nu er vi kommet så langt ud, at danskerne diskrimineres og er 2. og 3. klasses borgere i deres eget land, mens pladderhumanister i stort tal byder flodbølgen af migranter velkommen. Konsekvenserne af oversvømmelsen giver “humanisterne” pokker i. Se 180 gr.

 6. Af Allan Hansen

  -

  Nogle gang spørg jeg mig selv hvorfor
  jeg ved så lidt om verden?

  Men nu er den her:

  HALVMÅNE & HAGEKORS!
  På dansk 2015.

  Den mest kontroversielle og skelsættende
  historiske afhandling i dette århundrede.
  En historie, om alle de røde løgne, som vi er
  blevet hjernevasket med i de sidste 50 år.
  Jeg spørg mig selv hvorfor jeg skulle
  blive en gammel mand før disse beretninger
  så dagens lys? De fleste (90%) af den vestlige
  verden har ingen saglig viden om hvad, der
  står, at læse i denne bog.

  Og nej, det er ikke nogen “Århus historie,,.
  Bogen er spækket med kildemateriale, noter
  dokumentation, artikler og bøger.
  Hvis du vil vide noget om verden?
  – så læs denne bog og bliv klog!

  Mvh. Ærligmand.

 7. Af Svend Jensen

  -

  I lærer det aldrig.
  Vi slipper først af med islam og dens stakkels proselytter når eliten bliver personligt udsat for islams multikulturelle ‘velsignelser’ for fuld udblæsning.
  Derfor vil det være en konstruktiv forholdsregel netop at sørge for at eksponere eliten i dens egne ghettoer for islams ‘vidunderlige’ verden.
  I dag er det kun plebs der får lov til at smage den multikulturelle overtagelse af Danmark i sin fulde konsekvens; det er da synd for eliten!

 8. Af Svend Jensen

  -

  Med eliter er det som med hundehvalpe. Man skal tørre deres næser ned i den lort de laver på gulvet; ellers bliver de aldrig stuerene.

 9. Af Søren Revser

  -

  Danskerne har forhåbentlig læst alt det der står med småt, mens politikere og medier har manipuleret befolkningen i 3 uger med massivt indvandrer kævl.

 10. Af John Laursen

  -

  Vi i vesten spilder tiden med typer som fører A. Merkel, Hollande, præsident Osama, Løfvén m. fl. Mens tiden går og klokken slår, spildes vores chancer og muligheder på gulvet. Uhyrlighederne og aggessionerne mod os vokser og vokser hele tiden. Hvornår får politikerne fingeren ud? Vender tidevandet?
  Vi har i vesten gode folk som kan og vil gøre en afgørende forskel. De venter bare på at befolkningerne skal holde op med at vente på Godot og i stedet forsvare sig.

 11. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt kan den store forkærlighed for illegale udlændinge ændres over night. Det er helt op til propagandaudøverne DR og TV2, der styrer den psykologiske masse manipulation næsten egenhændig!

 12. Af Hektor Heimlich

  -

  Vi lever under regeringer, som er rene katastrofer! Vor tid kan kun sammenlignes med en periode i historien: perioden hvor de sindssyge enevældige konger “styrede” Danmark!!

 13. Af Hektor Heimlich

  -

  De sosse-radigale har (som altid) tørret finansieringen af “flygtningene” af på de ældre og de syge. Godhedsmaffiaen er jo ikke lige dem som kommer først til lommerne når der skal samles ind til at finansiere deres tåbeligheder -Nej minsandten -det lader godhedsmaffian samfundets svage om ! hvilke helte FØJ!!!! jeg hører hver eneste dag ulykkelige, bange mennesker fortælle om, hvorledes deres kommune har skåret i velfærden!! Disse ældre har dannet demokratiets fundament i mange år, gjort deres pligt og gået til stemmeurnerne HVER GANG! flygtningene, som kommer til Danmark har ikke løftet et finger for at skabe demokrati og rimelige forhold i deres egne lande.

 14. Af Jan Petersen

  -

  En enkelt enevældig psykopat er imidlertid overskuelig og til at få has på. Det er noget vanskeligere med 179 gøgeunger i en “gøgerede” 🙁

 15. Af Niels B. Larsen

  -

  Mon ikke man ud fra den undersøgelse kan antage, at penge brugt på integration er totalt spildte – og i stedet burde anvendes til at uddanne politi, hær og hjemmeværn i byguerilla? 🙁

 16. Af Jan Petersen

  -

  Penge brugt på “integration” er spildt under alle omstændigheder. Folk samler sig i ghettoer alt efter oprindelse, kultur, religion osv. Dette uanset hvem man forsøger at “integrere”. Fiktionen findes ikke effektueret noget sted i verden!

 17. Af h d jensen

  -

  På forskellige TV-kanaler kan man se hvordan effektive grænseværn fungerer i Australien, Canada og USA mv. Og det er sandelig ikke småting der stoppes i tide af disse grænsekontroller. Alle mulige smuglere af farlige dyr, planter, bakterier, sprængstoffer, giftstoffer og våben afsløres. Og folk med falske pas og falske arbejdstilladelser afvises og sendes retur. Osv.
  Våbenladninger med maskingeværer, granatkastere, gasbeholdere, miner og radioaktive stoffer tilbageholdes også. Men her i Europa hersker politiske tåber, og tonsvis af våben og dynamit osv. kan uden videre køres ind i Danmark i biler, varevogne, busser og lastbiler. Eller sendes ind i store containere. Det sidste nye er at mafiabander i sydeuropa er begyndt at tilbyde “snavsede atombomber” til islamister. Regeringen V, K og DF bør hurtigst muligt sørge for at etablere en effektiv grænsekontrol. I tre måneder har man intet udrettet for at beskytte Danmark mod indstrømning af terrormidler og ekstremistiske fanatikere. Det ligner løftebrud i forhold til valget for over 100 dage siden.

 18. Af Benny B

  -

  Det bliver os som kommer til at underkaste os.

  Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.
  (Mona Sahlin)

 19. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt preller – tal, statestik og fakta af – som vand kastet på en gås, selv en humanistgås. Kolde kendsgerninger er bare så usexet og tænder ikke en gås!

 20. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg håber, at de islamister, som Støvring nævner fra arabiske og pakistanske lande, og som er flygtet fra forholdsvis sekulære lande – men diktaturer, er et fåtal! Ellers skal jeg jo vare mig for i debatter at skrive, at flygtninge/indvandrere skal se til, hvad de er flygtet fra – og altså være glade for vores demokrati .. rent til grin ??? Eller hvor stort er omfanget af disse indvandrere her i Danmark ???

  At den unge genration, der bliver mere religiøs er vel et ungdomstegn, et oprør mod forældrene – eller ??? De stakkels piger og senere deres døtre – hvad med tvang til at bære tørklæde her ? Ligedan var det for mig fuldstændig grotesk i sommer at se 3 unge kvinder gå i vandet med deres alm tøj på og så siden stå og hundefryse ved en isbod på stranden med deres håndklæder, hvor de forsøgte at tørre sig uden på det våde tøj ???

  Grotesk – og mænd i disse miljøer må jo være opdraget med en vis paranoia i forhold til kvinder – eller snarere en projektion. Selv kan de jo sagtens té sig.

  Tænk – at de m/k ikke rotter sig sammen og siger: Det gider vi ikke! Vi bor i Danmark, og i kan være gode muslimer alligevel. I Danmark er det nonner i klostre, der udviser den adfærd..at være så indpakket.

  En kvinde gik i vandet med de lange gevandter, og det er faktisk farligt, da man nemmere kan drukne – og ligedan blive syg af at skulle beholde de våde klæder på bagefter.

  Tåbeligt jo! Unaturligt jo – og andre igen, fortalte en pakistansk ung mand mig en dag inde i byen ved synagogen, da der side var en ceremoni dér, at flere gør det for at provokere, at de netop er muslimer, såvel som indvandrere ofte ikke aner en dyt – de modtager bare uden at tænke på, hvordan tingene hænger sammen. Den unge mand studerede ved en højere læreanstalt og var vældig sympatisk.. Det var faktisk rart fordomsfrit at kunne tale med en indvandrer.

  Der må jo foreligge et enormt oplysningsarbejde .. måske også til nogle politikere, at vi ikke skal finde os i hvadsomhelst, når indvandringen er så stor – og landet så i og for sig lille!!!

 21. Af John Laursen

  -

  Benny B -11.Oktober 2015 18.17

  Mona Sahlin er en lands og folkeforræder. Hendes udtalelser står for hendes egen regning og gælder kun for hende selv og skal ikke tillægges betydning udover det.

 22. Af Jan Petersen

  -

  Er der overhovedet ingen, der hæfter sig ved – at almindelig adgang til Danmark for lande udenfor EU kræver gyldigt pas og evt visa?

 23. Af M v Jensen

  -

  Jalving gennemgang af Houllebeqs bog har åbnet mine øjne for islams lyksaligheder og islams udbredelse støttes altså af fn, eu, vores egne politikere + intellektuelle , dr oma., så noget må der vel være om snakken. Det er på side at indse fordelene ved islam! Den danske gås beskrevet her, behøver man slet ikke at tage alvorligt, – hun skal bare oplæres bedre til at være manden undergiven og hvis hun ikke makker ret, kan man bare gifte sig med en til – tilmed meget yngre og en tredje når man er træt af begge to. Der er også mange andre fordele og folk som hr Støvring som ikke er omstillingsparate vil nok vedblive med at sørge for os, selvom de skræpper lidt op 🙂

 24. Af John Laursen

  -

  Jan Petersen -11.Oktober 2015 20.18

  Jo bestemt da og masseindvandringen af kolonisatorer, der bare tager sig selv til rette, tager hvad de vil have, er da også helt og aldeles ulovlig og illegal.

 25. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Når integrationen forværres kunne det jo være, at danskerne var årsagen, at danskerne under ingen omstændigheder vil integration. Med et parti som dansk folkeparti ville det være det mest normale, men den mulighed diskuteres overhovedet ikke.´ Det er bare for pinligt.

 26. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt meget enig, islam er bestemt mænds drømmesamfund, men bestemt ikke moderne feministers.

  Men hvis undertrykte mænd er træt af knækkende humanistiske gæs, er islam da bestemt et seriøst alternativ 🙂

 27. Af Niels B. Larsen

  -

  Jørgen Villy Madsen

  Dansk Folkepartis indflydelse må være meget større end jeg troede, hvis du har ret.

  For overalt i Europa fejler integrationsbestræbelserne ynkeligt – kun folk som dig og de bundhamrende naive politikere fatter ikke, at årsagen er: islam!

 28. Af M v Jensen

  -

  Til den ene side kæmper vi mod et islamisk patriarkalsk (drømme)samfund og på den anden side mod rabiate kulturradikale medsamt hele magteliten som hader os for at være gammeldags nationalt forankrede. Begge fronter synes at måtte opløse sig selv idet vi vælger at konvertere. Hvorfor skal vi egentlig kæmpe denne her kamp?

 29. Af Jens Cini

  -

  Jeg har læst en del antropologisk litteratur om de muslimske samfund og man kan se, at Islam resonere med Endogame socialiter hvor man gifter sig mod familien, klanen eller stammen. Jeg spurgte en bekendt med opridelse i Algeriet i om der var et sammenfald mellem fundamentalisme og det, at leve i Endogame socialiter og det bekræftede han der var. Sociologiske undersøgelser peger også på, at der intet civilsamfund er ind den muslimske verden. De har stort set ingen tillid,association til hinanden. De er altså ikke integreret med hinanden hvor de kom fra. Hvorfor skulle det så bliver anderledes her?

 30. Af h d p jensen

  -

  ja, den politiske “elite” er blevet magtarrogant og foragter sit eget folk. Valgloven mv. er forældet, og skolerne og medierne vildleder 60-80% af befolkningen. Specielt dem som ikke følger med i hvad der foregår. Danmarks undergang, slaveriet og massedøden venter forude, hvis kursen ikke ændres. Se snaph, 180 g. og kl. 17.59 ovenfor.

 31. Af Benny B

  -

  John Laursen – 11. oktober 2015 20:09
  Jeg ville gerne give dig ret, men ca. halvdelen af befolkningen, som lever af andres arbejde dvs. fortrinsvis offentligt ansatte og andre på overførselsindkomst, stemte ved sidste valg på de røde, som vil have mere af det samme.
  Det er slemt nok i sig selv, men dem, som den anden halvdel stemte på (regeringen), de fører bare lystigt de rødes Dansker fjendtlige politik videre.
  Mens sheriffen og fyldebøtten bruger deres energi på at please Kajser Merkel og Pressen. Vælter det ind med unge våben trænede muslimske mænd, som i bedste fald vil dræne vores velfærdssamfunds kasser, i værste bringe borgerkrigens helvede med sig.

  Nej jeg er ikke optimistisk på mit lands vegne.

 32. Af p jensen

  -

  Islam er IKKE et seriøst alternativ, selvom islamisterne kan vifte med lokkemad og gulerødder, ligesom kommunisterne og nazisterne. Islamismen til byder kun slaveri, barbari, tortur og død. Se blot hvad der foregår i Nordirak. (snaph/180 gr)

 33. Af Jens Hansen

  -

  Hej Støvring

  Vil du venligst fjerne dette falske indlæg som er indsat i mit navn:

  “Af Jens Hansen, Tåsinge
  – 11. oktober 2015 15:23”

  Personen som har skrevet indlægget har åbenbart været inde på facebook og set min bopæl i Danmark.
  Ret ubehageligt.

 34. Af Hektor Heimlich

  -

  Danmark er et U-land med en handlingslammet regering -akkurat som på de enevældige sindssyge kongers tid – Regeringerne har vidst hvad som ventede i årevis og INTET gjort absolut INTET!! Ungarn -et fattigt land som i decennier er blevet exploateret af enhedslistens kommunistvenner -til og med Ungarn har en vaksere regering end vi har -FØJ!!

 35. Af Jakse Jensen

  -

  Det ironiske i islamiseringen af Danmark og Europa er at det oftest er feministerne som skubber på og som kæmper for at man skal acceptere den massive intolerance mod frihed, ligestilling mv. som man i århundrede har kæmpet for. Det er en håbløs kamp! Mange venstre orienterede truer hvert år med at forlade Danmark, men vi er snart en del som planlægger eller overvejer om vi skal forlade landet inden konflikterne kommer. Har selv nogle døtre som jeg ikke ønsker skal blive tvunget til et anden rangs liv i dk, hvor de som minimum skal bære tørklæde mv. for at være i fred. Jeg har indtil videre valgt at gå i ord krig med alle som jeg synes truer mine børns fremtid, men er klar til at pakke sammen med familien og rejse til et kultur kristent land som vil overleve. Men kan ikke kæmpe med nogen som har besluttet sig for at tabe.

 36. Af John Jensen

  -

  For hver gang vi modtager og betaler for 1 flygtning – kunne vi hjælpe 100 et andet sted i verden.

  Der er over 1 milliard mennesker i verden der ikke har adgang til rent vand.

  De ville blive glade for et glas rent vand om dagen, men desværre kan vi ikke hjælpe dem, da EUs glade og naive befolkning, har besluttet sig for at pudse glorien, og kun hjælpe den flygtning/migrant der har penge nok til at rejse til EU !

  At være en frelst kunstner – eller bare en venstreorienteret dansker ( i min optik 70 % af danskerene ) er skyld i, at alt for mage mennesker lider og bor under sørglige kår i flygtingelejre.

  Utrolig at de ikke kan se, at de er direkte skyld i opdelingen “dem og os” Os der bor i EU – og alle de andre fattigerøve der ikke havde 10.000 € til en menneskesmugler !

  “Klar jer selv i jeres skodland, indtil i har sparet op til en menneskesmugler, suckers. Jeg har lige lavet en ny fredssang, der hedder “fok Pia k – min glorie er pudset, så nu skal det nok gå”

 37. Af John Jensen

  -

  Du bringer lige præcis det på bane, jeg kom til at rode mig ud i, i min datters børnehave den anden dag.

  Jeg har boet i mange foreskellige lande, og elsker at opleve andre kulture og levemåder, og var det ikke for min kone der gerne ville have barn, var jeg ikke flyttet til DK forløbligt.

  Ikke at DK er dårlig, men jeg ville gerne have fortsat med at bo nogle år i et land, for derefter at rejse til et nyt, for at opleve det i nogle år.

  At komme tilbage til DK efter at have været væk i 15 år, var noget af en oplevelse. I de andre lande vi har boet i, har vi haft den mulighed, pga. en god ( selv-finanseret )uddanelse og økonomi, at kunne vælge hvor vi ville bo – og med hvem vi ville bo sammen med.

  Hvorfor bo i South Central, når vi havde råd til at bo et skønt og sikkert sted i Santa Monica?

  Da vi så flytter hjem, ser vi at de bløde fimsede mænd og næsten alle kvinderne, har besluttet sig for, at de mennesker der respekterer dem mindst ( mus lim erne ) Skal have fortrinsret i landet.

  Vi har IKKE lyst til at være med til “Projekt-mus-lim-må-gøre-som-de-vil” og dermed blive involveret i de naives korstog mod en islamisering og kriminalisering af vores land.

  Så vi begynder at lede efter et sted at slå os ned, hvor vi kan opfostre vores barn, efter vores danske morale og overbevisning, som vi har med hjemmefra, fra vores opvækst.

  Vi er bredt favnene og har en sund integritet og moral, mener vi selv. Ja det mener andre dygtige mennesker omkring os, i alle de andre lande vi har rejst i også. Ellers havde vi nok ikke klaret at bevæge os rundt i verden med menneskelig og økonomisk succes.

  Nu står vi pludeselig i en verden hvor vi SKAL involveres i de naives projekt !

  Vi vil have en skole til vores barn, hvor vilkårende er de bedste for at udvikle sig i den retning man ønsker – og det mener vi, at man bedst kan gøre ved at være meget dygtig og skarp i skolen.

  Det vi så, var skoler der kæmpede med økonomien, læremangel og alt for meget uro i klasserne. Det er IKKE hvad vi oplevede i udlandet.

  Vi har IKKE lyst til privatskole. Vi mener, ligesom Mette F, at vi skal støtte folkeskolen, også for at vi ikke laver en opdeling af dem og os, men at dem man bor tæt med i parcelhuskvarteret, også er dem man går i skole med.

  MEN ligesom Mette F, var vi nød til at ændre mening. Mette kunne se, at hendes børn IKKE ville få den fornuftige jyske skolegang, som hun selv fik i Aalborg, så hun fik Ida og Magne flyttet til privatskole.

  De mennesker der boede i Værebroparken – som bor der og er her i DK pga. folk der mente at de skulle være her i landet INCLUSIV Mette F – var nu skyld i at børnene skulle gå på privatskole, hvor der INGEN mu slim ere er !

  Vi måtte igang med at finde en by omkring Kbh hvor vi kunne købe et parcelhus med have, sikkert at gå på gaden samt en “hvid” skole.

  Vi fandt ud af, at vi var nød til at bo i det dyre område nord for Kbh. Vi fandt et gammelt hus – det var det eneste vi havde råd til, og købte et par gamle biler. Noget af en kontrast til Santa Monica med lækker lejlighed med pool og udsigt over havet og en lækker ny cabriolet i P-kælderen.

  Vi sidder med en dyr husleje – som sagt så er huset gammelt, så INGEN luksus her. ALLIGEVEL skal vi betale +80.000 kr i ejendomsskatter ! ( Dvs. at de første 200.000 kr vi tjener, udelukket går til at betale for at bo i vores eget hus ! ) + afgifter til staten når vi køber vand, gas og el.

  Når vi regner ud hvad vi betaler i skatter, moms og afgifter til staten, er vi oppe på, at 80% af vores lønninger går til den danske stat.

  Så er skolen også gratis, siges der ( men ikke dagplejen og børnehaven, som jeg troede var gratis. Den eneste måde staten får mange skattekroner ind på, er vel at man går på job og ikke bliver hjemme og passer børn ! )

  Nå men vi fandt vores smørhul her i Nordsjælland – ikke langt til jobbet i Kbh. og fri for al balladen i byen.

  Nu kommer jeg endelig til det jeg regerede på i dit indlæg, Jakse: I vores børnehave er der nu kommet Syrier ind. Vi har udelukket haft danske børn førhen.

  Med et trylleslag er der kommet helt nye retningslinier i børnehaven – ja i kender dem alle: svinekød – omklædning – sprog osv. for at tage hensyn til nogle mu sli mere – der faktisk burde være hjemme og hjælpe deres familier ( eller er de alle her i DK? ) og kæmpe for deres land.

  Det land som min far og bedstefar kæmpede for, bliver nu ændret så mennesker, der IKKE bryder sig om vores levestil og stand. Det eneste de kan li ved vores land – nej det er ikke vejret og de høje skatter – det er de åbne pengekasser !

  Jeg kom til at rode mig lidt ud i min holdning til en mor i børnehaven. OMG det var dumt gjort! Jeg troede at vi var et frit land og vi favnede bredt over mangfoldigheden og respekterede andres mening inden for demokratiet.

  Ja det gælder givetvis for migranter – men ikke for danskere der ikke er 100 % enige i migrationspolitikken/polimikken !

  Jeg er blevet lagt på is lige siden !

  Min holdning, som dybest set går ud på at alle har det godt, og man har mulighed for at vælge hvilke måde man vil leve på inden for lovens rammer.

  Det kan jeg se nu, at det er IKKE den rigtige måde at leve på i DK 2015 – hvis man ønsker at være en del af forældergruppen.

  De siger at landet er SÅ rigt, at vi sagtens kan tage millioner af migranter til DK. Vi skal åbne vores hjerter og land for at hjælpe folk i nød(!?)

  Jeg må indrømme at jeg ikke føler mig specielt rig, når jeg ser at børnehaven er ved at falde sammen. Det er kun fordi at en gruppe forældre bruger en masse tid på at holde huset sammen, at det ikke er væltet.

  INGEN hjælp til et familiemedlem, der er blevet psykisk syg – trods det at selv samme Mette F, stod for at det faktisk blev umuligt for en dansker, at få førtidspension. Meget lettere når man er mu slim.

  Et behandligs system der er så langsomt og trægt – Da vi boede i Schweis, betalte vi 20.000 kr om året i sundhedsforsikring, og så var behandlingen hurtig og effektiv. Jeg betalte gerne 20.000 kr i danmark for et system der virkede. Nu betaler vi i alt 125 milliarder for et dårligt system.

  Jeg troede at det var gratis at komme på et plejehjem/behandlingshjem. Min onkel har fået alzheimers, og kom på et hjem. Det koster 12.000 kr om måneden ! Og de skal jo stadig betale til huset som konen bor i !

  Bilejerne betaler for 3 biler når vi køber 1 ! Staten indkasserer 30 milliarder, men bruger kun 300 millioner på vejnettet – nå ja og så er der selvfølelig en stor post på 300 milioner, som går til mu slim erne der fusker, så de kan eksporterer gamle biler ud af landet !

  Grunfoss får egnsudviklingsbistand til at opføre ny fabrik i øst EU – og fyrer derefter danske medarbejdere ! ? !

  Aalborg Portland bliver pålagt NOx afgift – noget andre lande IKKE har – Virksomheden kan ikke konkurrer på prisen, så produktionen flyttes til udlandet.

  SKAT bliver så hårdt beskåret, at medarbejderne har 38 sager i TIMEN !?! Ikke så mærkelig at de hvert år mangler 10 milliarder kroner pga. manglende inddrivelse og uberettigede udbetalinger!

  Det som er godt ved Danmark er. . . . . . lad mig lige tænke: Her er dejligt og smuk natur – men forstår IKKE hvorfor vi skal involveres i den mellemøstlige krise som har været igang i 100vis af år – og sikkert fortsætter mange 1000 år endnu.

  Hvorfor skal vi indvolveres i vores børnehave om man er pro Assad eller IS ? Hvorfor skal vi leve med den forhøjet risiko, at der kan komme angreb i børnehaven hvis der er en IS’er der finder ud af af “vores” Syrier er pro-noget-andet ?

  De Radikale fjerne industrien, så der er meget få jobs til folk uden uddanelse – alligevel er deres holdning, at ALLE fra Mellm. øst og Afrika kan komme her og blive forsørget.

  Den røde regering ændrede arveloven, som resulterede i at ca 100.000 familievirksomheder, har svært ved at videreføre virksomheden. De har ganske enkelt IKKE pengene. Så kommer kapitalfondene og opkøber, og hvad sker der så? Ser du den norske krimi på TV2 fredag aften? så kender du svaret !

  De køber KUN op med profit for øje. Virksomheden bliver LEANiseret – og danmark mister arbejdspladser !

  Det virker som om at regeringen gør ALT for at fjerne jobs fra DK – sammentidigt importerer de mennesker der ikke kan vores sprog, kultur og ikke har uddannelser. Men værst at alt – 80 % af dem støtter IKKE vores demokrati !

  Det er slemt at man ikke bryder sig om demokrati – men værst af alt er dog når man overfalder og torturerer uskyldige mennesker. Jeg forstår din bekymring vedr. dine døtres opvækst her i landet: I DK voldtages der ca 500 kvinder om året – Gerningsmanden er i 90 % af tilfældene migrant. I Sverige, der har en massiv størelse migranter – er tallet, hold godt fast : 6000 KVINDER OM ÅRET !

  At tænke sig, alle de kvinder der er med til at der kommer så mange migranter til landet, FULDSTÆNDIG er ligeglade med deres medsøstres skæbner, når de bevæger sig i offentlige rum !

  De dygtige danskere, skal til at løbe hurtigere på jobbet – arbejde længere tid – for at de kan betale de høje skatter – for at vi skal kunne forsørge de 50 % i landet der ikke kan og ikke vil arbejde.

  Dem der bliver forsørget kan hygge sig derhjemme med sine børn – dem der skal forsørge, ser sjældnere og sjældnere deres børn !

  Kan I slet ikke se hvad det er for et samfund vi er ved at skabe ? ! ?

  Hvem er det der er slave nu ? Hvem er det der går i marken hele dagen og knokler og sveder – og hvem sidder i sofaen og ser sit yndlingsprogram eller leger med sine dejlige børn på græsplænen ?

  Ja, selv her i smørhullet er der nu flyttet folk ind, der ikke kommer med den opdragelse i bagagen som min kone og jeg fik i parcelhuset i jylland, i middelklassens jævne skær.

  At tænke sig, at vi er nød til at forlade biblioteket, når der komme 4 -5 drenge ind, der overhovedet ikke har lært at opføre sig ordenligt. Tænk sig, at det er OS der betaler biblioteket, os der ikke kan være der i fred. I skal høre hvad de siger – når de taler dansk – det er snak jeg IKKE vil have mine børn disponeret for – så vi går !

  Og når min kone kommer til fornuft – så rejser vi !

 38. Af Monokultur » Dis-integrationen

  -

  […] Casper Støvring har heller ingen tillid til eksperterne og henviser bla. til en stor undersøgelse fra det britiske Policy Exchange fra 2007. Men muslimerne har selvfølgelig lært islam her. I hvert fald ifølge Imam Fatih Alev, der bebrejder danskerne og mener… […]

 39. Af Allan Hansen

  -

  “Praise be to Allah, Islam allows a man to have intercourse with his slave woman, whether he has a wife or wives or if he is not married. A slave woman with whom a man has intercourse is known as a sariyyah (concubine) from the word sir, which means marriage.”

  – Shaykh Muhammad Saalih al-Munajjid
  Supervisor for the Website ‘ Islam Question and Answer’

 40. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Læser man John Jensens lange fremragende indlæg, bekræftiger det de danske der nu begynder at sive ud af Danmark, har fået rigeligt nok, at på et tidspunkt kammer den over, at bliver til dansk masseflugt, og når det sker, går det hurtigt at for sent at redde Danmark for danskere.
  Det danske folk kan vel indgå et på tro og love med regeringen, at om regeringen hjemsender samtlige disse islamiske velfærdsturister, og regeringen et fuldt stop for ny islamistisk indvandring, at vi det danske folk til gengæld lover at selv skabe de børn der skal til i fremtidens danske skattesamfund, at regeringen ikke har den undskyldning, vi alle modtager en personlig liste over hvor mange børn der mindst skal fabrikeres.

 41. Af Palle Huld

  -

  Vi får ikke en sanddruelig Presse før mediestøtten fjernes.

 42. Af hektor heimlich

  -

  Svenskerne er begyndt at sive til USA, Alle med en god uddannelse – som kan . Sverige er et helvede: der sidder tiggere overalt -de har en rød bindegal regering.

 43. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Folk der siver fra Danmark eller Sverige til USA, er ikke værd at holde på. Det er mennesker, der gerne ser Danmark som en kopi af USA, det mest totalitære, militaristiske land i verden Et land med en hel række forældede principper som f.eks. at for at få fred, må man gå i krig – igen og igen.

  USA har stadig 100 000 tusinde sværtbevæbnede tropper stationeret på europæisk territorium for at sikre, at Europa ikke udvikler fredelige uamerikanske omgangsformer landene imellem. Det skal Nato medvirke til at forhindre, og man må sige, at det er lykkedes over al forventning.

  USA’s økonomiske pres for at få Ukraine indlemmet i EU/Nato har spoleret forholdet til Rusland, og USA’s militære pres på landene i Mellemøsten har skabt flygtningestrømme, der er ødelæggende for Europa.

  USA er fuldstændigt klar over, at et selvstændigt Europa uden USA’s kvælergreb ville vikle sig ud af amerikaniseringen og vælge en fornuftigere kurs mod en fredeligere verden. Et moderne Europa ville være den største trussel mod USA’s stormagtsdrømme, for virkeligheden er jo, at et forenet Europa på alle områder ville udkonkurrere USA.

 44. Af Disse uintegrérbare muslimer! | ricardtriis

  -

  […] i sin blog på Berlingske over, at dette meningsmålingsresultat kan undre en religionssociolog, se her. Og Karen Jespersen og Ralf Pittelkow skoser på Den korte Avis TV2 News, fordi man her uden nogen […]

 45. Af Tillidssamfundet i forfald | Kulturkamp

  -

  […] andre ord bliver integrationen ikke forbedret, men derimod forværret år for år på afgørende parametre. Efter udsendelsen har jeg bemærket, at flere stiller […]

 46. Af Endnu et forsvar for danske værdier | Kulturkamp

  -

  […] en enkelt konstatering. Ifølge Wilkes undersøgelse fra sidste år mener 77 procent af muslimerne i Danmark, at Koranens anvisninger skal følges fuldt […]

Kommentarer er lukket.