En julehilsen fra Danmarks Statistik

Af Kasper Støvring 47

 

Julen er hjerternes tid, en glædens højtid, og hvert år bliver vi på denne tid begavet med Danmarks Statistiks (DST) årsrapport om indvandrere i Danmark. Den er god at dykke ned i, hvis man ser for lyst på tilværelsen. Den har faktisk sin egen, sære uhygge. Trods al dens tørre prosa gør den læseren urolig, når alle disse tal farer gennem sindet som sønderrevne skyer, der driver over en stormfuld himmel. Hvad siger den nye rapport da?

 

Den siger, at mandlige ikke-vestlige efterkommeres kriminalitetsniveau i 2014 er 152 pct. højere end hele den mandlige befolkning. De tilsvarende indeks for ikke-vestlige indvandrere er 114, med andre ord går udviklingen i den forkerte retning. Det svarer meget godt til udviklingen i hele Vesteuropa: Parallelsamfundene bliver flere, større og dybere.

 

dk stat kriminalitet 2014 1

 

 

 

Her er tallene fordelt på oprindelseslande:

 

dk stat kriminalitet 2014 2

 

Ekstra Bladet har opsummeret tallene på denne måde: ”Mandlige efterkommere med oprindelse i et ikke-vestligt land har – uanset kriminalitetstype – de højeste kriminalitetsindeks, mellem to og tre gange så højt som gennemsnittet af alle mænd. Højest er indekset for voldsforbrydelser, der ligger på 289’”  Samme avis kan i øvrigt også oplyse, at hver tredje, der er sigtet for indbrud, er udlænding.

 

Vi kan også lige tage DSTs tal for beskæftigelse, der kom tidligere i år. Ikke-vestlige indvandreres beskæftigelse er faldet over en årrække fra 2008.

 

 

dk stat beskæftigelse 14

 

Vi ved i forvejen, at 85 procent, der fremstilles i dommervagten i København, er udlændinge. ”For sjette år i træk stiger antallet af kriminelle udlændinge, der er fremstillet i Københavns dommervagt […] En aktindsigt fra Københavns Politi viser således, at der i 2013 var 2.854 personer fremstillet i Dommervagten. 2.148 af dem var udlændinge.”, kan man læse her i avisen.

 

Hvor efterlader det os?  Ja, regeringen har opjusteret antallet af asylansøgere til 25.000 årligt, både i år og næste år. Mange har ikke forstået alvoren i dette. Det skyldes vel tre ting:

 

1) Det lyder måske ikke af mange, men med familiesammenføring bliver det til over 100.000. Det koster over 10 milliarder ekstra om året, og det er på et tidspunkt, hvor bl.a. plejehjem og uddannelserne kraftigt beskæres.

 

2) Man mærker ikke så meget konsekvenserne ved indvandrerne, for det er især efterkommere, der ”udmærker” sig ved et højere (altså 152 procent) niveau af kriminalitet. Og inden de problemer for alvor slår igennem, det tager jo altså en generation, vil der være ankommet mange flere migranter.

 

3) Udviklingen er irreversibel, skaden er sket og kan ikke genoprettes. Intet har nogensinde virket noget sted, ”integrationen” bliver dårligere år for år, især hvad angår kriminalitet og ekstremisme.

 

Voldelige overfald, voldtægter, terror, radikalisering, svindel, intimidering, trusler, æresdrab, censur, kvindeundertrykkelse, stenkast mod ambulancer, gaderøverier, områder uden for jurisdiktion, bandekriminalitet, menneskesmugling, islamisme, jihadisme, fundamentalisme og fanatisme, had mod jøder, mod homoseksuelle, mod politikere, mod islamkritikere, mod politifolk og mod soldater, milliardudgifter til integration, til kontanthjælp, til fængsler, til sikkerhed, til sundhed…

 

Vi ser folkevandringens problemer over alt, i skolerne, på gaderne, i hjemmene, i medierne, i institutionerne, alle ved det, ingen gør noget. Der er ellers ikke så svært. Også Venstre havde fornuftige forslag. Det var inden valget. Eva Selsing har skrevet om det her. Forleden var der masseslagsmål mellem danske børn og flygtningebørn. Det er katastrofen i en nøddeskal. Sådan begynder volden, i begyndelsen i det små, men allerede nu. Det er vores børn, der undgælder for vores idealer. Men det er også vores børn, der vil rydde op efter os. Man tænker på Nick Caves sang ”Oh Children” med bønnen til vores børn: ”forgive os now, for what we have done”.

 

I det lys er det godt, at De Konservative nu har foreslået at se nærmere på de konventioner, der forhindrer os i at føre en effektiv udlændingepolitik. Jeg er helt på linje med Søren Hviid Pedersens udmærkede redegørelse for sammenhængen mellem konservatisme og abstrakte rettigheder. Et lignende skeptisk forhold til konventionerne kunne man læse i en fornuftig lederartikel i Berlingske. Jeg mener, at konventionerne skal omskrives, eventuelt helt opsiges. Grænsen for, hvor mange ikke-vestlige migranter der lukkes ind i landet, er for længst nået. Der bør ikke eksistere et retskrav på asyl.

 

Men lad os ende med en smule optimisme, for ret skal være ret. Justitsminister Søren Pind skriver i et nyt indlæg, at den oplevede vold er faldet. Fint, men som jeg har vist her i en grundig gennemgang af DST, er den grove vold steget. DST viser imidlertid også, at der er en stigning i andelen af ikke-vestlige kvindelige efterkommere, der afslutter en dansk erhvervskompetencegivende uddannelse. Så er der alligevel lidt at glæde sig over i den nye rapport.

 

”Vær ikke bekymrede for jeres liv”, siger Jesus (i Matthæus, kapitel 6), så det følger vi naturligvis her, imens vi ønsker glædelig jul og minder justitsministeren og regeringen om de faktiske forhold i jernindustrien.

 

47 kommentarer RSS

 1. Af Maibritt Søvsø Carstens

  -

  Det er både bevidst og planlagt:

  Både Dublin-forordningen og Schengen-traktaten er bevidst brudt, for at den EUske islamiserings plan kan gennemføres hurtigere, alt imens at borgerne er optaget af “lavpraktiske” flytningsproblemer.
  Jeg skriver “lavpraktisk”, for ved dette stunt har EU toppen sat pøblen på tvangsarbejde (som øgede udgifter og kriminalitet), mens de i ro kan fortsætte arbejdet. Pt. ved at give Tyrkiet penge og visum for at holde andre muslimer tilbage. Ja, det er som at sætte ræven til at passe høns og samtid hellige den fritvalg på lønningslisten.

  Tilsidesættelserne af Dubling-forordningen og Schengen-traktaten blev jo allerede indskrevet i EU-planerne ved Barcelona-erklæringen i 1995 og siden i Euromediterranien-aftalen i 2010, så alt går efter planen :-((

 2. Af Jørgen Madsen

  -

  Skrab penge nok sammen og emigrer. Det er min plan. Det er sølle og et nederlag. Men løbet er kørt. Demografi er skæbne. Jeg flytter derfor min, og ikke mindst min lille datters, skæbne et andet sted hen.

 3. Af Claus T.

  -

  Kasper Støvring glemmer helt at fortælle historien om den unge ingeniørstuderende, der er blevet udvist, fordi han har arbejdet 1½ time for meget i forhold til sin arbejdstilladelse.
  Han nåede lige at gå til eksamen i dag, hvor han fik tre 12-taller, inden han skal pakke kufferten og forsvinde.

  Umiddelbart skulle man ikke mene, at det er en forbrydelse at arbejde. Men omvendt skal reglerne selvfølgelig overholdes. Men ligefrem at udvise en talentfuld ung ingeniørstuderende, fordi han har arbejdet 1½ time for meget?
  Gad vide, hvad straffen ville være, hvis han havde parkeret sin cykel ulovligt? Konfiskation af smykker og andre personlige ejendele?

  Alle interesserer sig for de brodne kar – men hvorfor er der ingen, der interesserer sig for det massive flertal af dygtige, flittige og lovlydige indvandrere?

 4. Af Else Marie Arevad

  -

  I 1952 ratificerede Danmark som det første land FN’s flygtningekonvention. Regeringen fandt dengang ikke grund til at forelægge spørgsmålet for Folketinget, bl.a. fordi ’flygtningeproblemet i Danmark er af ret ringe omfang’ ! Ja, det var dengang. Vi skal helt klart ikke tage imod flere flygtninge, inklusive familiesammenførte, end vi kan rumme og behandle ordentligt, både for deres og vores egen skyld. Ingen er forpligtet ud over evne, heller ikke af internationale konventioner.

 5. Af Michael Johansen

  -

  @CLAUS T
  Det er jo den danske socialiststat i en nøddeskal: Straf de produktive og beløn de uproduktive.

 6. Af Casper U

  -

  Claus T, lige i denne sammenhæng giver din kommentar ingen mening. Artiklen handler jo om statistik, netop ikke om enkeltpersoners historie. Så din superstudent kan ikke opveje at der findes et stort problem med 2,5 gange højere kriminalitet blandt efterkommere. I øvrigt hører han nok ikke med i statistikken – han er ikke efterkommer og ikke indvandrer, men studerende på midlertidigt ophold. Jeg er helt enig med dig i at det er ærgerligt han udvises pga systemets nidkærhed. Men det skriver alle medierne da også, og folk deler det på Facebook. Så det er da en succeshistorie med masser af opmærksomhed. Men han hører altså slet ikke til gruppen “efterkommere af ikkevestlige indvandrere”, som var emnet her. Det er morsomt – eller lidt trist – at folk blander tingene sammen bare fordi han er afrikaner og ung. Det gør ham altså ikke til samme gruppe som unge efterkommere af mellemøstlige indvandrere. En slags velmenende racisme.

 7. Af Allan Hansen

  -

  En sørgelig Julehilsen fra islamisk statistik.

  Moskeernes mange ansigter!

  Af Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergård
  2015.( se også Global jihad af samme).

  Fra oplysning til opløsning.
  Fra nedsmeltning til selvudslettelse.

  I denne bog kan du læse alt det du behøver at vide
  om den fascistiske døds kult islam, og hvorfor den
  må og skal afvisses og ud visses ikke alene fra Europa
  men hele den Vestlige verden – så må de tage deres jihad
  med hjem til ørkenen, der hvor den kommer fra.

  Klar tale: Uvidenhed er ikke nogen undskyldning
  ikke engang en dårlig undskyldning.
  Uvidenhed og politisk “korrekthed,,
  burde være strafbart
  De nye konsensus i
  Europa hedder analfabetisme/ politisk korrekthed.
  for ” hvad vi ikke véd behøver vi
  ikke at bekymrer os om.
  Politikerne fylder os med løgne, lort og lagkage.
  Jeg vil tillade mig den uhørte frækhed, at kalde
  ALLE, der ikke har læst denne bog for
  åndelige analfabeter.
  Alene forord og indledning rummer en
  forbløffende bred kompleksitet.
  Også sproget og opbygningen lykkes temmelig
  godt for de to forfatter. Altså klar tale.
  Bogen stiller mange gode spørgsmål.
  Men magter også mange kvalificeret svar.

  – Om dødens bog – Koranen.
  ( der findes over 140 vers, der handler
  om at slå folk ihjel).

  – Om bødlernes bog – sharia Lov.
  ( en afhandling om grusom tortur
  og menneske mishandling).

  Side 16. ,,, ” Der kan ikke bliv tale om nogen
  fred eller sameksistens mellem islam og
  ikke-islamiske sociale og politiske institutioner.
  Den islamiske bevægelse skal og kan tage magten, så
  snart den er moralsk og antalsmæssigt stærk
  nok til det ikke blot for at ødelægge den ikke-islamiske
  magt, men også for at bygge en ny islamisk magt
  i stedet,,,.
  – Citat: Alia Izetbegovic – bosnisk præsident.
  ” Hvis islam ikke er politisk, er den ingenting,,,.
  ( Ayatollah Khomeini).

  Side 19 ,,,, Udvandring hijar/jihad er kun lovlig
  hvis den styrker magt overtagelse – De “moderate,, muslimer
  støtter erobringer med lige så stor nidkærhed som de militante
  muslimer, fordi koranen beordrer dem til det,,,.
  ( se også: Sam Solomon ” Modern Day Trojan Horse, 2009).

  Side 22 ,,,, ” Etablering af moskeer er blevet symbol
  på islams fremmarch og erobring af nye territorier,,.
  (altså: magtovertagelse).

  Side 25,,,, ” vold begås i islams navn over hele verden
  det er ortodoks islam og dens jihad doktrin, som er
  kilde til deres terrorhandlinger det kan der ikke
  eksistere nogen tvivl om,,,.

  Side 30,,, ” I Vesten tænker vi generelt logisk
  og bestræber os på at give rationelle begrundelser
  for, hvad vi gør og mener. Og vi tror, at det samme
  gør sig gældende for alle andre – og vi tager grundigt fejl!
  I islam er det ikke den rationelle fornuft, der hersker,,,.

  Side 34,,, ” Der er ikke et eneste vers i Koranen, der
  påbyder muslimerne at elske (endsige tolerer) nogen udenfor
  islam egne rækker, men der er næsten 500 vers, der taler
  om Allahs had mod alle de vantro og/eller opfordrer
  muslimerne til vold mod dem,,,.
  ( Se også ” A God who hates,, Wafa Sultan 2009.

  Side 37,,,, ” Hvis vi ser på den muslimske verden, kan
  vi tydeligt se, hvad islam vil gøre ved den Vestlige
  kultur, hvis den får magt, som den har agt:
  vold mod og undertykkelse af kvinder, overvågning af
  dissidenter, antisemitisme, homofobi, halshugninger, æresdrab,
  børneægteskaber, mord på vantro, etc,,,.

  Til sidst en stor, varm og venlig hilsen til
  M & M. men mest af alt tak for “den politiske forpligtelse
  med henvisning til den danske filosof Kai Sørlander
  2011.
  Vi har brug for folk med mod og nosser folk, der tør
  stå frem og sige sandheden om islam!
  Tak for det.
  ( måske den hidtil bedste islamforskning på dansk).
  Hvis du nogensinde møder nogen, der
  ikke har læst denne bog? – så er de udviklingshæmmet analfabeter!

  Mvh. Allan Hansen.
  Denne e-mail blev send fra en virusfri computer beskyttet af Avast.
  http://www.avast.com

 8. Af Karl Nielsen

  -

  For kun 6 måneder siden lovede Løkke:

  “Straks-opbremsning af flygtningestrømmen”

  Asyl-tal:
  Juli 1038
  Aug 1815
  Sep 2761
  Okt 3646
  Nov 5039

  Løkke kaldte sit udspil “styr på tilstrømningen”

  Løkke og resten af EU-tosserne har ikke styr på noget som helst!

 9. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kasper Støvring

  “Vær ikke bekymrede for jeres liv”, siger Jesus (i Matthæus, kapitel 6), så det følger vi naturligvis her, imens vi ønsker glædelig jul og minder justitsministeren og regeringen om de faktiske forhold i jernindustrien.”

  Ja, og Jesus vidste, hvad han talte om. Han måtte selv flygte for livet,og boede i landsflygtighed i mange år.

  Gad vide om han og familien måtte aflevere alt det guld, han fik foræret af de tre vise mænd sammen med røgelse og myrra, da han flygtede.

  Nå nej, den gang var ‘det moderne kontantloft’ ikke opfundet.

 10. Af Steen Raaschou

  -

  Det er tragisk at se danske politikere og flertallet af vælgerne lige nu i december 2015. Det er ud til, at det går som jeg har frygtet et stykke tid: De vågner alle, når det for længst er for sent.

  Hvordan det foregår i detaljer, kan man bedst se i Sverige lige nu. Indvandringen gik over styr allerede i 1992 og først nu – 23 år efter -kommer den folkelige og politiske reaktion. Først nu hvor skaderne er enorme, irreversible og umulige at udbredre.

  Det er en tragedie. Evig skam over svenske, men også danske politikere.

  De svenske detaljer kan studeres i nem form her https://affes.wordpress.com/?s=minoritet

 11. Af Jan Petersen

  -

  Som jeg har påpeget tidligere, er der intet i global magtpolitik, der foregår tilfældigt – heller ikke migrant tsunami! EU (Merkel) har i 2015 vist, at Schengen gælder hele verden UDEN eksisterende ydre EU grænser. Er master planen det tyske tusindårsrige version 2?

 12. Af Benny B

  -

  Det er en katastrofe.
  Spørgsmålet er, hvor længe den menige Dansker vil forholde sig fredeligt til det Kollektive selvmord.
  Vi må have et asylstop nu!

 13. Af P. Torbensen

  -

  EU har spillet totalt fallit-intet” lederskab” -Hollande og Merkel som kysser på en rød
  løber,imens diget bryder sammen-6 måneder og sværmen er ikke stoppet og EU og Nato har helt andre projekter kørende parallelt med denne historiske krise af dimensioner in mente.
  Strædet imellem Tyrkiet og Grækenland er cirka 10 km bredt ved øerne og hvorfor lige acceptere denne tilgang af sikre immigranter til et Europa i forfald med omkring 50 mill arbejdsløse og uden fremtid foreløbigt .

 14. Af Axel Hammerschmidt

  -

  Problemet er *ukontolleret* indvandring.

  Se her hvordan det foregår i Canada

  http://www.b.dk/globalt/dansk-ekspert-goer-op-med-myten-om-canadas-generoese-flygtningepolitik

  Med porøse ydre grænser som ved Schengen må det gå galt.

 15. Af Jan Petersen

  -

  Når den ulovlige illegale migrant tsunami bringer de første EU lande økonomisk i knæ, vil alle selvsagt råbe på en stærk stat, der kan standse galskaben. Eneste umiddelbare EU kandidat er Tyskland alias fører Merkel!

 16. Af Erik Larsen

  -

  Jeg vil bare sig TAK, TAK, TAK, TAK til dig Kasper S. fordi du kan og gider forsøge at fortælle die dumme dânen hvad der virkelig sker og ER sket de sidste mange, mange år.
  Og JA, hvis jeg var 30-40 år, så ville jeg ikke blive eet eneste sekund i Lars u-Løkkes land. Nej USA, Australien, ville være hvor jeg straks ville rejse hen.
  Utroligt og igen, igen, igen bliver vi ved med at høre fra de – ja, de må jo være løgnagtige medier, – at der sker ikke slemme ting i DK. Men ingen ældre tør gå ud efter mørkets frembrud. I Toge, busser m.m. sker der tyverier, overfald m.m.
  Hvad ER det for et land vi lever i i dag.? En statsminister der er totalt umulig og kisse-misser med en ny tysk kansler og Europa-chef.
  Danmark taber på at vores unge er indoktrinerede og ødelagt i skolerne og uddannelserne nu i over 40 år – der for er der jo ingen chance for at de vågner i dag. (Læs bare de måske “søde” unge piger som b.dk har “inviteret”.
  Men endnu engang tak Kasper Støvring – du er bare så dejlig en modsætning til en “Jens Rohde”.

 17. Af Erik Larsen

  -

  Kære Kasper, please du skal vide at mit indlæg der roste dig bare så meget har b.dk måske fjernet. ??? Det kan simpelthen ikke være rigtigt. “Ytrings frihed”?

 18. Af Jens Hansen

  -

  Den siger, at mandlige ikke-vestlige efterkommeres kriminalitetsniveau i 2014 er 152 pct. højere end hele den mandlige befolkning.
  Skriver Støvring.

  Støvring kan glæde sig over, at kriminaliteten nok kommer til at stige.
  Takket være Venstres og DF`s sorte dagsorden.
  Hvor de fattige bliver endnu fattigere og vi velhavende mere og mere velhavende.
  Flygtninge tvinges måske også ud i kriminalitet.
  DF og Støjberg mener at de kun skal have en lille skål ris to gange om dagen.
  Pensionisterne sendes på gaden.
  Kontanthjælpsmodtagere bliver tiggere på gaden.
  Alt går godt.
  Om nogle år må vi byggere mure med pigtråd omkring vores huse.
  For at beskytte os.
  Som man går i Sydamerika og Asien.
  Tak Venstre.
  Tak DF.
  Og tak fordi Danmarks omdømme i Verden ligger på samme niveau som andre banan republikker.

 19. Af Helge Nørager

  -

  Hvorfor er de mest angste for fremtiden, ældre mænd, som bor i andre verdensdele.
  Mænd som ofte får tilsendt deres pension, og er utilfredse konstant.
  Mænd som frygter et regerings tiltag der nægter at pension sendes ud af landet.
  Mænd som altid ved hvad er forkert, men de er desværre i en anden verdensdel.
  Mænd som pga. klima har måske har opsvulmet hjerne og derfor er modtagelige for feberdrømme ?.

 20. Af Niels B. Larsen

  -

  Hvorfor gør vi ikke åbent oprør? 🙁

 21. Af Jan Petersen

  -

  En befolkning på offentlig dope gør ikke oprør. Det gør andre fix afhængige heller ikke!

 22. Af Michael Falkner

  -

  Indvandringen har ikke standset på trods af regeringens asylstramninger, det ser ikke ud til at afholde migranterne fra at komme hertil. De vil fortsætte med at komme hertil i årene som kommer og muligvis i større tal end idag og jo flere som er her jo flere vil komme. Det er det som Tyskland og Sverige oplever nu, de har store grupper af indvandrere nu og det rækker flere til. Skal man have en mulighed for at bremse denne strøm må Danmark fratræde flygtningekonventionen fordi den er blevet farlig for os, migranterne kan bare sætte foden på dansk jord og sige asyl så skal de have deres sag behandlet og det er uholdbart med det store antal der kommer nu. Det siges at Grækenland kun har registreret ca. en fjerdedel af de migranter der er kommet. Dvs resten har kunnet rejse ind uden at blive registreret og det er ikke særlig betryggende. Flygtningekonventionen er ikke tænkt på at skulle håndtere den situation vi har idag. Migrantstrømmen må tages ved kilden, dvs. ved de ydre grænser og der bliver EU nødt til at samarbejde, intet land kan klare dette alene. Hvis ikke vi klarer dette kommer der til at vandre hundrede tusinder eller måske millioner af migranter rundt i Europa som kommer til at leve i teltlejre, bare se hvordan det gik dette efterår, det er bare en forsmag på hvad der kan komme.

 23. Af Niels Andersen

  -

  Desværre fortsætter hovedparten af politikerne, pressen, de venstreorienterede og radikale pladderhumanister med at lægge røgslør, så befolkningen ikke bliver informeret om situationens alvor. Fakta, statistik og sund fornuft bliver fortiet eller fordrejet, og racismekortet smides hele tiden i hovedet på de få, som åbent tør sige noget imod denne vanvittige indvandring af migranter og pseudoflygtninge.

  Integrationen bliver hele tiden markedsført som den sagliggørende løsning på de massive problemer, men faktum er, at disse ikke-vestlige migranter ikke ønsker at integrere sig. De har ingen forudsætninger for at bidrage med noget positiv til vores moderne samfund. Hovedparten er analfabeter eller meget ringe uddannet, og det er ikke sådanne kvalifikationer, som vores samfund efterspørger. Vores egne børn skal efterhånden uddanne sig i 12-20 år, før de kan få et job. Der er ikke ufaglærte jobs til alle disse fårehyrder og gadesælgere, og hvorfor arbejde som ufaglært, når den offentlige forsørgelse er så høj.

  De ønsker derimod at klumpe sig sammen i parralelsamfund, hvor de bekæmper vores samfund, værdier og kultur.

  Vi må få stoppe dette vanvid, inden vi havner i samme situation som Sverige og Tyskland, som har passeret point of no return.

 24. Af p jensen

  -

  DR har lige nu en udsendelse om “solidaritet”, der vender tingene på hovedet. Man lægger op til solidaritet med EU og migranterne, men INTET om at danskerne vel også har ret til solidaritet fra politikernes side.

 25. Af j nielsen

  -

  “Hvorfor er de mest angste for fremtiden, ældre mænd, som bor i andre verdensdele.
  Mænd som ofte får tilsendt deres pension, og er utilfredse konstant.”

  Kedsomhed / “No Pussy Blues”

  “Hvorfor gør vi ikke åbent oprør?”

  Dovenskab.

  Eller osse er det meget sjovere bare at brokke sig. Og så koster det ikke noget.

  “Åbent oprør”. Så går man all-in. Det er da skerne alt for rige til.

 26. Af Frank A

  -

  Kære larzen

  At se dig total cojones-løs trygle Støvring om ikke dit rosende indlæg må komme på.

  Er det ikke den totale kapitulation og selvydmygelse som mand og menneske man kan tænke sig.

  Nuvel. Du trives vel med det..

 27. Af p jensen

  -

  Er EU-kommissionen solidarisk med landenes befolkningere? Det er den jo ikke, som det fremgår af behandlingen af borgerne i Grækenland, Spanien, Italien, Holland, Frankrig, England og Danmark osv. Nedlæggelsen af grænserne har jo medført enorme sociale problemer mv. overalt i Europa.

 28. Af Flemming Rasmussen

  -

  Jørgen Madsen: “Jeg flytter derfor min, og ikke mindst min lille datters, skæbne et andet sted hen.”

  Hvorhen? Har du undersøgt mulige Safe Havens? Det bliver nok et mere og mere interessant tema efterhånden som tiden går og historien udfolder sig.

 29. Af Peter Larsen

  -

  Iflg. adskillige rapporter fra Danmarks Statistik er langt over halvdelen af disse ikke-vestlige indvandrere i den arbejdsdygtige alder stadig på overførselsindkomster efter at have boet her i mange år og i efteråret kunne vi så låse at ca. 40% af de herboende muslimer ønsker at vores lovgivning skal byges på Koranen! For nylig offentligjorde Danmarks Statistik de nye kriminalitetstal som viser at de ikke-vestlige indvandrere er hele 152% mere kriminelle end den øvrige befolkning! Danmark er ved at blive en dårlig kopi af Sverige som forlængst har erkendt hvor naive de har været! Den afdøde diktator oberst M. Gaddafi – sagde en gang – “Europa og Vesten skal ikke besejres med krudt og kugler, men med barnevogne”! En profeti, der bliver mere og mere sandsynlig med alle de tossegode mennesker som regerer vores land!

 30. Af Svend Jensen

  -

  Man kan være helt sikker på, at hvis 200.000 sjællændere bare vandrede over Øresundsbroen og slog sig ned i Skåne på én gang, ville de stockholmske magthavere ikke modtage de vandrende med “Velkommen” skilte. Sandsynligvis ville stockholmerne sætte militæret ind omgående; nogle mennesker har åbenbart mere “värde” end andre.

  Alligevel ville de invandrende danskere have langt større tilknytning til Skåne og være langt mere integrerbare end de islamiske migranter. Adskillige ville have skånske aner.

 31. Af Chr. Thygesen

  -

  Julehilsen fra Danmarks Statistik skuffer mig, idet de fortsætter med den politiske korrekte gruppering fra forrige århundrede ’ Indvandre fra ikke-vesteligt lande’.
  De undre mig at Danmarks Statistik ikke opdeler des statistik på lande, idet det vil give en mere retvisende billede den kultur indvandre fra givne lande har.

  Noget af det man lærer på statistikkursus i økonomi er at afvigelse kan skjules ved at slå grupper sammen.

 32. Af p jensen

  -

  Mange danskere følger ikke med i samfundsudviklingen og politik og kender kun lidt til verdenshistorien. Eller de lader radio og tv styre deres følelser og meninger. Derfor agerer de tåbeligt som vælgere. De aner ikke at Danmark risikerer at kollapse mht. velfærd, sundhed, tryghed, lov og orden. De forstår ikke at sammenbruddet er begyndt, og snart kan udvikle sig fra mange små ulykker og tragedier til een kæmpestor superkatastrofe og Danmarks undergang som civiliseret stat. Selv intelligente danskere kan være naive og uvidende om hvor langt ud på overdrevet vi er kommet.

 33. Af René Svendsen

  -

  Som højtuddannet og tidligere selvstændig erhvervsdrivende med småbørn går der ikke lang tid imellem at jeg overvejer at flytte til udlandet. Forleden så jeg en indvandrer med sin kone i burka. Han kørte i en VW transporter handicap bil. Sandsynligvis har han arbejdet hårdt det meste af hans liv i Danmark, sandsynligvis ikke. Han blev for mig symbolet på den udgift og den gevinst der er ved at være borger i Danmark.

  Det piner mig bare at vide at adgangen til “the land of milk and honey”, som nogen på kloden sammenligner paradis på jorden med, er så forholdsvis uhindret som tilfældet er. Uanset hvor humanistisk og medmenneskelig man er så er faktum at der kommer flere opportunister/inkompatible til vores evolutionært konstruerede samfund – flere til at trække på vores kritiske ressourcer.

  Til sammenligning bliver et fodboldhold aldrig bedre end kombinationen af det svageste led og evnen til at fungere som et hold i samspil med de regler man tilslutter sig når man er på banen og som man træner sig op til når man er uden for banen. Kvaliteten af de “spillere” som kommer på banen udefra i større antal for tiden vil påvirke vores “spil” tilsvarende.

  Det piner mig at læse om og selv opleve dalende kvalitet i ældrepleje, sygehusvæsenet og på børneområdet når immigranter medfører store udgiftsbyrder. Hvis så bare de bidrog gennemsnitligt til vores fællesskab og i summen var netto bidragsydere. Desværre tyder alt på at vores velvilje til at modtage migranter medfører at bidragsyderne i vores samfund kommer til at opleve at en større del af deres værdiskabelse kommer til at gå til “joyriders”, som i stedet for en fortabt fremtid i deres hjemlande nu får mad på bordet og tag over hovedet for blot at være her. Læg dertil det faktum at deres frustrationer over deres manglende evne til at integrere i vores samfund vil lede negative handlinger. Handlinger som desværre har langt større konsekvenser i vores åbne og forbundet samfund end i de restriktive og begrænsede samfund som de fleste kommer fra.

  Hatten af og udstrakt hånd til dem som kommer som kan og vil bidrage til vores samfundsmodel som os og dem før os har opbygget. Er det ikke både Australien og Canada som har denne intuitive tilgang til indvandring? Hvis I kan og vil være et aktiv for vores samfund så kom. Hvis du eller summen af din familie ikke bidrager positivt til vores samfund så skal I ikke komme og underminere den konstruktion som vi har opbygget igennem tiderne.

 34. Af Allan Hansen

  -

  Når Jihad banker på din dør!

  Én mand.

  Én kvinde.

  Et rum.

  Ingen penge.

  Men 16 børn.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3361706/Police-Sweden-investigate-chilling-notes-posted-letterboxes-country.html

 35. Af Kim P Olsen

  -

  Ved vi hvordan det gik de mange repræsentanter for den talende klasse på Vesterbro, som udvandrede efter seneste folketingsvalg?

  Blev de integreret i Sverige?

  Og hvad synes de om den svenske grænsekontrol?

 36. Af Finn Bjerrehave

  -

  Vi andre oplevede ukritisk Danskere hente Muslimerne ved grænsen og ulovligt fragte disse fra A-B, og vores hjerte er ok, men hjernen er på stand by.
  Godt Den enøjede hævner Søren Skimmelsvamp, mener noget andet, og balancen er genoprettet.
  Hele EU så til at starten af flygtninge ukritisk landede på Lampadusa, og videre op i EU, uden krav om kontrol, dette scenarie fattede Tyrkerne som fører krig i Syrien og derfor har mange dyre flygtninge, som nu blev sluppet ind i Grækenland og igen uden kontrol videre igennen Schengen til andre EU lande, og da strømmen blev for stor, blev politikerne bange og skaden var sket.
  Danmarks 50 års statistik på luftvejssygdomme -dødsfald, fortællen endda , jo mere vi reguler bilernes udstødning, jo flere dør, og det var vel ikke hensigten.
  Statistikkens bagside.Finn Vig

 37. Af Allan Hansen

  -

  Da vi tabte kampen til tyranniet.
  ( der var et yndigt land).

  Én muslim.

  Én Koran.

  Én Moske.

  Så har vi en islamisk stat!

  FRA EUROPA TIL EURABIEN.

  Vi har allerede tabt kampen mod
  terrororganisationen og dødskulten islam.
  De Europrædiske domstole og hele det
  Europrædiske retssystem, er fuldstændig
  brudt sammen. Skoler holdes lukket, S-toge er
  sat ud af drift og folk bliver opfordret til, at “gemme,, sig der hjemme,
  Og alt er blevet til kaos!.
  Domstolenes sammenbrud, ser barbarerne, som en sejer
  for sharialov og Europas og demokratites sammenbrud!
  Vi fører ørkenkrige her og der, mens vi ikke længer
  er i stand til at forsvarer os selv.
  Vi bliver nød til, at tage ved lære af den Spanske
  historie, som er det eneste eksempel
  i Verdenshistorien hvor det lykkes, at
  sætte den islamiske dødskult på porten.
  Islam skal ud af Europa, og det skal
  være NU! – det haster!!!

  P.S: Saudi-arabien, Iran og Pakistan etc.
  er også islamiskestater for her praktisere
  man Sharia lov ( dødens bog sendt direkte fra
  helvede).
  FAKTUM!
  Den gode islam findes ikke, ergo
  findes der ingen “gode,, muslimer.
  Hvis din religion siger at du skal
  dræbe.
  Så start med dig selv.

  Mvh. Professor i Sharia lov ( Reliance of the
  Traveller – 5 kilo og 1230 sidder).
  God fornøjelse.

 38. Af Daniel Thompson

  -

  Jeg har aldrig rigtig hørt den yderste højrefløj, som du tilhører, og som jo har uforholdsmæssig megen magt p.t. sige noget positivt om (muslimske) indvandrere. Så er det da klart at der er integrationsproblemer. Hvis man igen og igen og igen hører at man er uønsket og forkert (som oftest formuleret en del værre), hvordan i alverden skal man så føle sig som en del af samfundet?

  Du fokuserer altid på de dårlige historier, aldrig på de ting, som går godt. Aldrig på værdien af mangfoldigheden. Aldrig på de komplekse årsager til problemerne. Men altid, altid, altid på at pege fingre, at ekskludere, at kritisere, at få folk til at føle sig uønskede, at opildne til had.

  Det er så meningsløst, det er sådan et frygteligt spild af en god hjerne og uddannelse samt en ufatteligt privilegeret plads i verdens absolutte smørhul.

 39. Af Kim P Olsen

  -

  Daniel Thompson

  Jeg har aldrig hørt den yderste venstrefløj sige noget godt om folk som mig.

  Må jeg godt gå ud og voldtage nu?

 40. Af HEnning Svendsen

  -

  Ja hos Pind går det anderledes til -ikke vestlige som har stigende kriminalitet her lader han kriminaliteten falde og vestlige hvor kriminaliteten falder ja her lader han den stige de to tal lægger han sammen og hokus pokus -nu er kriminaliteten faldet.også der hvor den i virkeligheden er steget

 41. Af Dan Frederiksen

  -

  Med familiesammenføring får vi næste år 50.000-100.000 indvandrere fra ikke vestlige lande, som bliver i landet for evigt. Efter en generation med denne type indvandring bliver det til 1-2 millioner, men det er under den urealistiske antagelse, at indvandringen ikke stiger. Og det vil den gøre, hvis ikke Europa handler. Den nuværende indvandring er kunstigt lav af historiske årsager og vil sagtens kunne blive fx 10-20 gange større. For 20 år siden var det min opfattelse, at vores del af verden ville være sikret mod borgerkrig og opløsning i hvert fald i det 21. århundrede. For 10 år siden strakte jeg garantien til min egen levetid, men i dag er det helt uvist, hvor vi er om bare 10 år. Og tingene går meget, meget hurtigt. Alene Afrika vil de næste 20 år føde 800 millioner mennesker svarende til hele EU i dag, og disse menneskers eneste håb om et godt liv er at tage til Europa. Oven i dette menneskehav skal så lægges Mellemøsten. Situationen er ved at være håbløs, og man kan undre sig over, hvordan det er kommet så vidt. Jeg mener selv, at en stor del af problemerne skyldes vores uduelige billedmedier, der i årtier har undladt at skaffe befolkningen et oplyst grundlag at tage stilling på – og fortsat ikke gør det. Tallene i denne artikel kommer ikke i tvavisen. I stedet får seerne et nuttet billede af fire kvinder og tre børn, der stiger ud af bussen ved ankomsten til Danmark. I betragtning af, hvor få kvinder, der er blandt indvandrerne, må man beundre arbejdsindsatsen bag klippet. Det kræver trods alt en form for indsats at skildre virkeligheden så forvrænget. Efter dette indslag kommer så forhåbningen om, at indvandringen løser Europas problemer med 40 millioner ubesatte arbejdspladser engang i fremtiden. Suk. I dag er op mod halvdelen af sydeuropas unge arbejdsløse, og den teknologiske udvikling forventes at gøre hver 3. stilling i Europa overflødig inden for de næste 15 år. Vi kan om 20 år have 150 millioner arbejdsløse eller 40 millioner ubesatte stillinger – det ved ingen. Under alle omstændigheder må man være komplet talblind for at tro, at de to problemer løser hinanden. Tvavisen kunne vælge at præsentere befolkningen for mange interessante fakta, analyser og fremskrivninger, men vælger altid barnagtige, politisk korrekte håb, suppleret med en baggrund af historier, hvor seeren kan sige ‘godt det ikke er mig’ eller ‘bare det var mig’, så identifikationen og laveste fællesnævner er på plads. Vores nuværende problemer skyldes, at vi i årtier har levet på ønskeøen, hvor ordene gør drømme til virkelighed. Hvornår vågner vi ?

 42. Af hektor heimlich

  -

  Danskerne fragtede ulovligt muslimer fra Danmark til Sverige -de brød dermed alle broderbånd -hvad tror I de almindelige svenskere indenfor LO kollektivet, hvor Sverigedemokraterne nu er størst – syntes om det?

 43. Af hektor heimlich

  -

  Sverige låner nu 200 milliarder kroner for at klare flygtninge spørgsmålet, når alle disse penge kommer ud i samfundet som lønninger til en masse flygtninge marodører så vil økonomien naturligvis blomstre -som den tåbelige økonomiminister påpeger. At lånet skal betales tilbage ligger over den halvtossede ministers horisont. Diskussionen indenfor socialdemokratiet er på Grækenlands niveau!

 44. Af John Laursen

  -

  Det som de venstreorienterede og radikale såkaldte ” humanister ” i deres dumstædighed ikke vil erkende er at ” integration og inklusion ” af islam og muslimer i den danske demokratiske kulturarv, ikke dur og heller ikke kommer til det. Fordi islam og muslimerne ikke vil integreres og inkluderes i vor danske demokratiske kulturarv. Der skal som bekendt være to til en tango men islam og muslimerne vil ikke danse med os – de vil kun deres eget totalitære sharia-samfund som de vil tvinge os danskere til at underkaste sig. De arbejder på at overtage Danmark og gøre Danmark til et land hvor der ikke er plads til danskerne og den danske kulturarv undtagen for dem der fejt gør sig selv til lands og folkeforrædere der stikker dolken i ryggen på deres Fædreland og dets kulturarv.

  De venstreorienterede og radikale såkaldte ” humanister ” siger at de danske patrioter som er tro mod deres Fædreland og den danske demokratiske kulturarv er bange for de mange muslimer som tager sig selv til rette og entrerer her i Danmark og kræver penge, bolig, alt af Danmark og danskerne. Nej, vi er ikke bange – vi er vrede. Det gør ondt i hjertet på os at se vort Fædreland Danmark blive ødelagt af dumstædige venstreorienterede og radikale såkaldte ” humanister ” og EU – derfor er vi vrede.

  Kæmp for alt hvad du har kært………………..

 45. Af L. Pedtsen

  -

  @ Kasper Støvring.

  HAR DU NOGENSINDE TÆNKT OVER. AT ULYKKEN OGSÅ KAN VISE SIG AT VÆRE LØSNINGEN ?.

  Med det menes bl.a., at inden den fortættede migrant-strøm, havde Danmark, og alle andre
  af de gamle EU15 lande, kørt på det vi kunne kalde for KOL dødens opløsning, og med hvilket
  vil sige, en snigende indvandring, som konstant blev debatteret ihjel, imens svaret konstant
  kørte på Integration, med det resultat, at for-og-imod, for længst er gået i auto-retorisk ekko.

  Sidenhen er strømmen tiltaget, med deraf 150.000 Østeuropæiske løntrykkere, som igen har
  til formål, at konkurrence-løfte Danmark, sådan at klienten, (som du er en af), kan fortsætte
  med at dingle perverst uhæmmet videre, og derfra smadre økonomien, med hvad dertil høre
  af manglende normale overskudsgivende jobs inden for produktion og anden, og som igen
  bevirker at Hassan og venner, netop klumper sig sammen i alle de offentlige sociale kasser..

  Grundet ovennævnte, samt utal af ikke-nævnte herfra, er man på fuld skrue, ved at opbygge
  et gigantisk KASTE-PROLETARIAT, i form af: Hassan, Jarek og Svetlana, som igen presser alt fra
  arbejdende Jens, til arbejdsløse Susi, og hvilken perverteret herlighed, for alvor vil udløse et
  endeligt opgør med klientens gidseltagning a økonomien, i kraft af det ensidige officielle ord

  DEL-KONKLUSION:
  Hvor komisk og idiotisk det end lyder. kan løsningen derfor meget vel ligge i indvandringen,
  da økonomien, jobmarkedet, internationale pris-pres, samt den teknologiske fusion, kun vil
  udstille klientens magelige auto-skatte-belastning, idet klienten gik for langt, da man f.eks.
  (troede) man kunne få alt fra Jens, Susi, Hassan, Jarek og Svetlana, til at agere skatte kastens
  folk for klienten = hvorpå klienten dør = kraftfuld styring overtager = bye bye til indvandrerne

 46. Af Lars Petersen

  -

  @ Kasper Støvring.

  Jeg har et indlæg i dit filter.. det er kortere end så mange andres, det forholder sig til dit indlæg.

 47. Af Jesper Wodschow

  -

  Hvis man fratrækker alle de ikke vestlige indvandrere fra fx Japan, Vietnam, Philippinerne, Brasilien, Chile etc. altså alle dem fra ikke mellemøstlige og nordafrikanske lande er billedet endnu værre. Både kriminalitet- og jobmæssigt.

Kommentarer er lukket.