Overgreb mod kvinder og den katastrofale folkevandring

Af Kasper Støvring 123

 

Langt over 1000 arabere og afrikanere begik modbydelige overgreb mod tyske kvinder i flere byer nytårsnat. Chikane, vold, voldtægter, røveri, ja, det er et rent held, at gerningsmændene ikke fik held til at myrde deres ofre.

 

Nu ruller skandalen. Det nyeste er, at flertallet af gerningsmændene var asylansøgere. Der skal nok blive skrevet meget om denne sag i de kommende dage. Og lad os se, nej, lad os inderligt håbe, at Angela Merkel må gå af på grund af sit ansvar for den katastrofale folkevandring til Europa.

 

Jeg vil i dette indlæg opholde mig ved de mange overgreb mod kvinder, som udlændinge begår, og ved reaktionen på disse. Reaktionen fra Kølns kvindelige borgmester var, at kvinderne måtte holde sig på afstand af disse mænd. Hun kunne lige så godt have bedt kvinderne om at tildække sig. En helt vanvittig udtalelse. Hvad med at stå fast, fordømme, udvise dem og sætte en prop i migrantstrømmen, så disse mennesker slet ikke kommer til Europa?

 

Udlændinge står bag mere end en tredjedel af alle voldtægter herhjemme, så nu skal de på kursus om ”dansk seksualmoral”. Terapi, altså.  Den terapeutiske stat er et forfaldssymptom. Det er en svag stat, der ikke beskytter sin egen befolkning, men i stedet reagerer på denne måde. Asylansøgere burde afvises, hvis der er en høj risiko for, at de begår grov kriminalitet. Altså afvises, inden de kommer til landet. Hver tredje asylansøger er sigtet for en lovovertrædelse. Endnu en grund til at revurdere menneskerettigheds- og flygtningekonventionen. Den bør efter min mening opsiges. Så skal vi hjælpe på andre måder. Gerne med en økonomisk fordobling af hjælpen til nærområderne.

 

Der findes mange tiltag af forskellig art, men det store problem er og bliver vores forpligtelser på grund af konventioner, der slet ikke er tidssvarende. Lad os lige træde lidt tilbage: Vi hjælper andre mennesker, og det er fint, at vi ikke “tjener” på det, for vi gør det af overskud. Men nogle af os, danskere, europæere, rammes hårdt – ikke bare i form af voldtægt – og rammes for hvad? Sgu for at hjælpe! Det er, som så meget andet for tiden, helt absurd. Kan det være rimeligt, at man skal udsættes for det, og altså fordi vi vil hjælpe? Og er det ikke svagt, at man finder på terapeutiske projekter, kurser, pjecer og hvad ved jeg i stedet for at gribe langt mere effektivt ind?

 

Hvor meget mere, skal man finde sig i? Det er ikke svært at forstå, at folks tålmodighed nogle gange er ved at slippe op? Tag eksemplet med Nanna fra Vesterbro og hendes kæreste. Nanna blev smadret af udlændinge, bl.a. blev der anvendt en cykelkæde. Hendes liv er fuldstændig ødelagt af voldsmænd, der ikke udvises af landet og kun får et par måneders fængsel. Grotesk. Og så vil man sætte potentielle voldtægtsmænd, migranter fra Mellemøsten og Afrika på et kursus. Det er jo helt elementære ting, ja, absolutte minimumstandarder for tålelig adfærd, der åbenbart først skal læres. Når en flygtning bliver hjulpet, kunne man i det mindste forvente lidt taknemmelighed, men det er nok bare mig, der ikke følger med tiden. Man fristes til i så absurde sager at tale satirens sprog: Kære migranter, vi vil gerne beskytte jer, redde jeres liv og dele vores velfærd med jer, men er I ikke søde at lade være med at voldtage vores kvinder? Ellers bliver vi nødt til at sende jer på et kursus, så I kan lære, at det er forkert.

 

Dansk Flygtningehjælps Andreas Kamm har talt om kvinderne i flygtningelejrene, der ikke afslører, når manden er taget af sted, for så bliver de et bytte for voldtægt. Det er altså den mandschauvinistiske (for at tale med en eufemisme) kultur, vi frivilligt importerer. Hvordan skal de nogensinde assimileres? Vi hjælper disse mænd, så de bagefter kan skade os.  Forleden oplevede en af mine gode bekendte, der bor i den mindre provinsby, hvor jeg selv bor, at hans datter, der netop var fyldt 14 år, blev standset af det, der efter signalementet lignede en af de nytilkomne asylansøgere. Han bad hende vise ham vej, men lidt efter blev hans spørgsmål nærgående. Først spurgte han til hendes alder, dernæst om hun var gift. Hurtigt skyndte den forskrækkede pige sig hjem. Dér begynder intimideringen. Sandt nok, vi kender ikke mandens intentioner, måske ville han bare på sin egen måde være venlig. Og lad os ikke i denne ophedede situation glemme de mange lovlydige migranter.

 

I Politiken offentliggjorde en kvinde en kronik, hvor hun skrev om samlivet med en tunesiskfransk kæreste. Det ”åbnede min egen realitetssans for, hvor stort arbejde det kræver at leve tæt sammen under overfladen af tilsyneladende ens værdier.”

”Jeg måtte forklare, at det danske system ikke er ’dumt’, fordi det er så let at snyde, men at der er noget uskrevet, indforstået, som ligeledes giver os tillid, når vi glade betaler vores skat til infrastrukturen. At jeg ikke var enig i, at det er kvindens ’pligt’ at servicere seksuelle særkrav ud over naturlige præferencer, og at jeg blev ked af hans raserianfald, hvis jeg ikke fulgte ham tæt på gaden. At jeg egentlig havde troet, at jeg ville få de penge tilbage, som han ’lånte’ …?”

 

Sådan er vilkårene blevet, og selv om de to sager, jeg nævner her, er subjektive oplevelser, så vidner det om en anden kultur, som vi får problemer med. Ikke kun i Køln. For utildækkede piger og kvinder skal vogte sig. Og nu lærer de det på den hårde måde. Frygten sætter sig i dem og i os, i forældrene, vi mister alle sammen endnu mere konkret frihed.

 

Det er prisen, selv om vi fordømmer det, der sker, selv om vi skriver debatindlæg om det, selv om vi har nok så mange rettigheder. For disse begivenheder har deres dystre virkning, og disse mennesker med radikalt forskellige kulturer og syn på kvinder, er her nu engang. Og der kommer flere af dem, tusindvis hver eneste måned. Det skal stoppe nu.

 

 

 

Opdatering 8.1: Et ædrueligt indslag i Deadline om Køln-skandalen, hvor Geeti Amiri og Pernille Bramming påpeger kulturens betydning. Vi skal vænne os til at beskytte vores piger, var budskabet bl.a. Op gennem 00’erne skrev jeg en række bøger og en masse artikler, hvor jeg argumenterede for kulturparadigmet. Men jeg stod alene, stort set alle akademikere henviste til sociale og økonomiske forklaringsmodeller, og hvor kulturen blev inddraget, var det mest i form af harmløs kolorit. Senest under debatten omkring Yahya Hassan luftede de fleste den socio-økonomiske forklaring på problemerne med indvandrere fra Afrika og Mellemøsten. Lad os håbe, at vi nu er vidne til at paradigmeskift.

 

I Finland, Helsinki, er der også beretninger om massive krænkelser begået af asylansøgere, og der er ligeledes beretninger fra en række andre lande.

 

123 kommentarer RSS

 1. Af Unn.A Hallas.D

  -

  Jeg korrigerer igen.
  Jeg googlede navnet inden forrige kommentar.

  Nu byder jeg de herrer og damer god nat, jeg kan ikke stave længere.

 2. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF,

  Så hvad er sandheden?

  Prøv at sæt dig lidt ind i det moderne videnskabelige verdensbillede, og du vil blive overrasket. Det religiøse, som du undsiger, er faktisk langt mere forhippet på at tale om sandhed som noget bestemt.

 3. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Unn.A Hallas.D
  Ja der sidder han nok, Hektor Heimlich i en tysk kneipe, mest om konen ringer at instueret i at sige: “Der er ingen Heimlich”, men ja der sidder han nok endnu.
  I situationen et positivt udspil fra Hektor Heimlich idag -“jeg gætter at regeringen afgår indenfor den næste måned.”
  Unn A du må ind og google under Berlinske diverse debat indlæg, Hektor Heimlich altid kanon gode præsise indlæg, der beviser at han i virkeligheden findes, læs eller genlæs!
  Der også folk der ikke tror på trolde!!!

 4. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Ikke klogt at give köp på sandheden Hr Lemche, du kender sandheden, du har vendt og vejet hvert et ord, hvorfor derfor være småtroende, ikke klogt Hr Lemche at give köp på sandheden, ej heller i bytte for videnskaben, husker du fornyligt skrev noget lignende med at rive armen af, om den var en hindring, den rigtige motivation! !!
  Hr Lemche ordene kan i sandhed bruges og misbruges, du nævnte nys Meggidos bjerg, tænker ikke Rusland interesse i basen, men jeg ved hvad du mener!

 5. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF,

  Du er vanskelig at forholde sig til. Dertil er dine indlæg for forvirrede og præget af mangel på reel viden om det, du gerne vil tale.

  Nej, ikke noget med at rive armen af, hånden. Det er fra Bjergprædiken, hvis jeg husker ret, og handler om noget helt andet end det, du tror. Jeg har heller ikke sagt noget om Megiddos bjerg. Det er din egen fantasi. Jeg talte om Ramat David, en Israels flyvebase nord for Megiddo. Megiddos bjerg er Harmageddon, hvor visse sekter som Jehovas vidner mener, at det endelige slag mellem de gode og onde kræfter skal stå.

  Sandhedsbegrebet har du stadig ikke fattet noget af. Man kunne ønske, at dine foresatte gav dig mulighed for at læse op på lektien, inden du igen dummer dig i debatten om ting, som du ingen forsstand har på.

  Tot verba!

 6. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Har Hr Lemche noget imod om jeg ikke giver hånd næste gang vi ses?

  Lemche du skriver:
  “Der er masser. Den grundlæggende islamiske etik er den samme som vores, og det grundlæggende menneskesyn også. Det tror p…, da de basalt set anerkender både Det Gamle og Det Nye Testamente som hellige skrifter.”

  Det hjælper bare ikke islamisterne at de blander sandt med usandt det er kun uhyggeligt. Du ved selv meget vel hvad der står skrevet allersidst i Bibelen:

  18. Jeg vidner for enhver, som hører denne Bogs Profetis Ord: Dersom
  nogen lægger noget til disse Ting, da skal Gud lægge på ham de
  Plager, som der er skrevet om i denne Bog.
  19. Og dersom nogen tager noget bort fra denne Profetis Bogs Ord, da
  skal Gud tage hans Lod bort fra Livets Træ og fra den hellige
  Stad, om hvilke der er skrevet i denne Bog.

  For slet ikke at talen på falske guder!

  / Nu var jeg nok lidt hurtig med Ramat David & Rusland, det kan komme tidsnok!

 7. Af Hans Hansen

  -

  Hvad er der andet end at tilføje, at de kulturradikale aldrig forstod virkeligheden

 8. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF,

  Der er ikke mange chancer for, at jeg nogensinde kommer så langt mod øst, som der, hvor du befinder dig.

 9. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Lemche….jeg var faktiskt engang i din tragt, det er gammel snaphaneland, havde jeg vidst havde jeg inviteret dig, men nu vidste jeg det ikke, jeg havde mange gæster dengang, fleste var de lokal politikere, den ene var efter sigende større end den anden, men også en præst, måske du kendte til, de kaldte ham Hippie Præsten, han var morsom, kørte omkring i skoven på en urgammel cykel i bar overkrop med sit lange skæg sit lange hår, at lignede sit navn: ‘Hippie Præsten ( den ægte vare ud af 68′ generationen!)’, et allertiders ærligt menneske, der kun af hjertet ville gøre godt, måske du kendte til……

  Enig Hr Lemche andre har forsøgt sig vintertid, og uden held at tage sig imod øst, der rækker dit hjemmeværnet end ikke til, end ikke om bakket op af en hel arme, det er forsøgt uden held, så enig det var klogt tænkt Hr Lemche, klogt og gennemtænkt, forsøgt tidligere uden synderligt held!

 10. Af Unn.A Hallas.D

  -

  Jan Ulrik Friis.
  Hvis du er maleren JUF, så kan jeg godt lide dine billeder. Held og lykke med det fremover.

  Alle andre
  Men kære mennesker jeg trækker stikket ud herfra. Arbejdet kalder.
  Håber, at jeres diskussioner bliver mere indholdsrige og mindre racistiske i fremtiden.

 11. Af hektor heimlich

  -

  Desværre er regeringen analfabeter og kan ikke løse de trusler mod kristne som koranen bugner med

 12. Af hektor heimlich

  -

  læse

 13. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  der kan ske meget værre ting end i Køln -i Sverige stikkes næsten dagligt en svensker til døds –men så vent bare til migranterne får gang i våbenimporten-

 14. Af Henning Svendsen

  -

  Den grundlæggende. Etik hos Islam er den samme som vores?-ja Lemches vrøvlevers om Islam når nye højder hver eneste dag og lidt demens er der vel og kommet til.
  Nu vil han sende kriminelle hjem med første fly men igår fortalte han at det kunne man ikke gøre
  OG det er jo ikke ligegyldig om man tror på Gud eller ikke meningen med livet afhænger sandelig af troen –og det er en sandhed som ingen kan komme udenom heller ikke Pilatus

 15. Af hektor heimlich

  -

  den grundlæggende etik i islam er jo fuldstændig anderledes end den kristne, Kristendommen prædiker kærlighed medens islam går ind for krig vold og underkastelse.Vi danskere ejer Danmark, vore efterkommere har intet andet sted at bo. Nu kommer det frem at der har været lignende trakasserier i Sverige som i Køln hvad fa…bilder regeringen sig ind at tage vort land fra os! det starter med trakasserier og ender med krig -mange unge universitetsstuderende -som jeg kender -er overbeviste om at vi snart har krig i Danmark -det tror jeg også -regeringen har tabt kontrollen fuldstændigt bare for at tækkes mutter Merkel -føj hvilke overløbere!

 16. Af hektor heimlich

  -

  for øjeblikket gaber alle op om at nogle turister blev skåret i halsen i Egypten, men det er jo ikke noget imod hvad der sker i Sverige. Hvert år knivmyrdes over 100 personer af indvandrere! Men det er ikke PK at tale om dette. Det trækker ingen overskrifter! Politiet er blevet frataget retten at ytre sig. I Køln og Stockholm turde politiet intet sige om trakasserier mod kvinder begået af indvandrere, hvorfor? jo de ville ikke blive kaldt fascister af pladderhumanisterne -sosserne og de radigale tumber!!

 17. Af Niels Peter Lemche

  -

  Brænde på bålet i denne racistiske debat: Köln var bestemt ikke det første sted. De sidste to år har Stockholm i forbindelse med en festival været ramt af det samme. Selv Dagens Nyheter fortæller det nu i klart sprog, indvandrerdrenge, mange fra Afghanistan. Man har forsøgt at dysse det ned; men nu er fanden sluppet fri.

 18. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Hvorfor hedder Folketinget for Folketinget?
  Når Folketinget ikke varetager folkets interesser, men varetager islam, den jihad sunni islamistiske magtovertagelse af Danmark, det danske folk, deres egen undergang!
  Som det nu fra Folketinget er sket, fjernet folket fra Folketinget -minus folket = inget !!!

 19. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Nu ser jeg Løkke dukke op på internationale TV kanaler, at meldingen fra Danmark til verden, fra Løkke lyder at der noget galt her!!!!!
  En yderst forundret Løkke dukker op, som om det er alle andres skyld, som enhver venstremand ellers burde vide, lader man gylletanken løbe over, og bare lader stå til, i lort til halse, dagen hvor problemerne uoverskuelige, det har bestemt ikke manglet på advarsler, men Løkke læser sandsynligvis ikke b.dk blogsindlæg, det var nok der det gik galt!

 20. Af Jan Andersen

  -

  Det værste er næsten, at politikere, politi og pressen bevidst censurerer og fortier sådanne hændelser. Det er jo tæt på ansvarspådragende når man ikke advarer befolkningen.

  Seneste er Dagens Nyheder i Sverige som fortiede en tilsvarende hændelse sommern 2014 ved en koncert i Stockholm, og man kan begynde at spørge hvor mange events er censureret af politikerene, politiet og af pressen – især af pressen?

 21. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Vil man forstå mere om det psykologisk bagvedliggende forhold – skøge/luder, hvorfor det for nogle mænd er mere ‘nærliggende’, så slå evt. ind på Henrik Day Poulsens blog om emnet, hvor jeg den 9, ds har meddelt om Sigmund Freuds bog: “Kærlighedslivets Psykologi – En illusions Fremtid” på 89 s – og allerede i begyndelsen af bogen tages dette emne op, som naturligvis er universelt, hvor sådant sker, og hvor jeg citerer enkelte dele herfra .. og ligedan efterfølgende samme dato en Fru Jensens reaktion på mit indlæg og mit svar også samme dat senere til hende, som er kommet på nu.

  Det meste foregår jo på ubevist plan også i disse sager, hvor den enkelte ikke selv kender til årsagerne for sin handlen.

  Ang. nu Köln, så ved jeg ikke, hvor individuelt dette egtl er – eller om der er tale om en aftale mellem 200 mænd om at vise sig, evt. hævne sig, hvortil de kan brug angreb og overgreb på kvinder i deres frustration over at være indvandret – eller bare en simpel mulighed og gejlen hinanden op, de har øjnet i situationen med en stor forsamling – for at få noget på ‘den frække’ samtidig – uanset hvad, koste hvad det vil og måske under beruselse samtidig .. men stadig skal der noget til a la dette underliggende for at få en person til at hoppe på noget sådant – især hvor det er gennemført i en egtl voldtægt.

  Der skal ses dybt til moder-komplekset hos manden, kan jeg røbe – men faderen er også involveret her, idet det altid er samspillet mellem et par og deres barn, der bliver afgørende for barnets adfærd, hvad det indsuger med nærmest modermælken i sit miljø, og hvor dominerende barnet, her manden, får lov til at være i det hele taget i løbet af sin barndom.

  Jeg har flere gange registreret – uden at det kan være noget bevis – at nogle indvandreres små ørn er særdeles larmende og oppositionelle. Det er børn – men de har indimellem meget høje røster at agere med til min forundring. Ikke at etnisk danske børn kan være umulige – men det ses at være på en anden måde eller for andet, selv om der altid kan være tale om at få sin vilje igennem.

  Muligvis er fx den arabiske mor influeret af sin kultur og/eller religion, som jo egtl er bestemt i første hug ‘fra oven’ blandt andet – og dernæst opsuget i hele samfund og deres familier som værende alfa og omega, hvor selv staten kan bestemme, som i Tyrkiet om selv forlovede må holde hinanden i hånden og kysse offentlig.

  Derfor skal vi have færrest mulig indvandring med sådanne formater til kærlighedslivet, hvor manden skal ses at kontrollere den kvinde, der g¨år ved hans side, iført disse sorte gevandter.

  Hvis de virkelig blev bevidste om dette billede, de, der går i Danmark på den måde, så kunne noget ses at gå fremad – men .. ja, nogen er måske i stand til at påpege via et billede af et sådant par jeg så forleden dag – tyrkisk, vil jeg tro. Det er helt grotesk i vores opfattelse – med denne vel bagvedliggende paranoia i forhold til kvinder og ringe tiltro vel til sig selv som mænd.

  De er på overarbejde som flere danske kvinder siges at være det, når de også behandler manden som deres barn. Dette kontrollerende islæt, vi siges at have fået ind i næste generation..denne Mig. Mig. Mig – generation – sammen med en vis aldersfascisme overfor ældre, som sikkert ikke heller er af ny dato. GAmmel i alder, så ubrugelig – er fordommene, selv om vi er mange ganske ungdommelige ældre, og for mit vedkommende også af udseende .. så jeg bliver ikke overset og undgået af mænd, jeg møder el som i anden sammenhæng har bemærket mig – selv langt yngre.

  Så – da dejligt nok i sig selv med velmenende komplimenter. 🙂

  Jeg kan så ikke lade være med efter 7-8 år på Berlingske blogge at sige – ja, gab bare, alle i gamle og yngre sure, sure selvhævdende mænd .. selv om jeg vel det sidste 1 1/2 år har mødt mindre modvilje – men mere respekt el lign – men sådan er virkeligheden udenfor spalterne, hvor mennesker mødes på forskellig vis .. Chear up 🙂 den korteste afstand mellem mennesker, ifølge Victor Borge og mig med mange andre er..et smil.

  Og venlig imødekommende.

  Mænd på blogge, ikke alle – men visse – begår også tit overgreb på ‘det svage køn’ – men er altså også utåleligt brovtende mand og mand imellem, når der skal pisses teritorier af.

  Ha, ha .. Godt Nytår! 🙂

 22. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Ser på TV. nyhederne idag, at den største trussel, både militært, økonomisk, og kulturelt er “migration” til Danmark!
  Det var sandeligt på tide at tiøre fald ned hos politikere, og meningsdannere i samfundet!
  Dette har vi normale mennesker sagt de sidste 20 år!
  Så, jeg ønsker jer virkelig velkommen til realiteternes verden!
  M.v.h..

 23. Af Margaretha Persson

  -

  Hvis det et maleren JUF så et han et JV og dertil rasist og har virkeligt ikke en god kvinnesyn. Det har ikke JV.
  Hän har adresse i Sverige og skatter der, hvorfor snakke dåligt om invandrare da han selv er en?

Kommentarer er lukket.