Tillidssamfundet i forfald

Af Kasper Støvring 102

 

 

Jeg medvirkede i DR2’s Debatten torsdag aften (se hele udsendelsen her), hvor jeg udtalte, at vi er på vej mod en katastrofe, intet mindre. Det viser sig ved masseindvandringen og den mistillid og kriminalitet, den fører med sig. Et konkret eksempel: Forleden blev en ung pige antastet af en mand med ”anden etnisk baggrund” i min hjemby Hammel i Østjylland. Manden ønskede sex med pigen, men hun vristede sig fri og løb skrækslagen hjem til sine forældre. Episoden er bestemt ikke enestående, heller ikke i Hammel, kan man læse i de efterfølgende diskussioner på Facebook. Nu har politiet ikke fundet gerningsmanden, så vi kan ikke udtale os fuldkommen skråsikkert om episoden. Men mit anliggende i dette indlæg er at overveje nogle konsekvenser for vores tillidssamfund med baggrund i en hændelse som denne.

 

Jeg er som sagt selv vokset op i Hammel og derfor smerter det mig dobbelt at se, at den slags kvindeovergreb nu også er nået til min hjemby. I al den tid, jeg boede i byen, fra børnehaveklasse til jeg var færdig med gymnasiet, oplevede jeg aldrig den slags. Der fandtes ikke steder i byen, man ikke kunne bevæge sig hen af frygt for vold og voldtægt, hverken dag eller nat, hverdag eller weekend. Hammel var en eksemplarisk dansk by: Fredelig og præget af tillid mellem de 6-7000 indbyggere.

 

Sådan er det åbenbart ikke længere, og det er trist at iagttage, hvad der er konsekvenserne af de overgreb, der følger med indvandringen af især mænd fra Mellemøsten og Afrika. Frygten for overgreb medfører nemlig, at piger ikke tør at opholde sig bestemte steder alene, slet ikke om aftenen og natten, måske kun to og to, og måske ikke engang det. Forældrene på Facebook opfordrer nu til, at man beskytter sine børn og bl.a. downloader en app til mobilen, kaldet 112, der kan bruges i forbindelse med nødopkald til politiet.

 

Med tiden lærer man således at leve med de nye vilkår, man tilpasser sig, tager sine forholdsregler og glemmer måske alt det, der er gået tabt. For der er tale om stykke kulturtab, når tilliden til andre forsvinder. Man nyder ganske vist formelt set mange friheder, men i praksis er friheden gået tabt på nogle væsentlige områder. Man kan ikke bevæge sig frit, man stoler ikke på andre i samme grad, frygten har fået tag i pigerne, drengene og deres forældre.

 

Masseindvandringen medfører et forfald i tillidssamfundet. Episoden er jo netop ikke enestående. Men behøver blot at tænke på skændslerne nytårsaften, hvor tusindvis af overgreb blev anmeldt i bl.a. Tyskland og Sverige. Men hver dag har sine plager, også i Danmark. I går blev en pige således overfaldet i Silkeborg (der i øvrigt ligger nær Hammel) og truet med en kniv. Også hun undslap mirakuløst fra at blive voldtaget af en ”afrikansk udseende” mand.

 

Der er sket mere end en fordobling af antallet af asylcentre på kun et år. Ikke alle migranter er voldsmænd, selvfølgelig ikke, og mange af migranterne er reelle flygtninge (ifølge Eurostat kommer cirka 20 procent fra Syrien ifølge tal fra sidste år), herunder er der en del børn og kvinder, selv om de fleste er mænd. Flygtninge, især de svageste af dem, skal vi hjælpe. Men vi skal først og fremmest beskytte vores egne. Derfor: Ingen indvandring fra Afrika og Mellemøsten, ingen asylbehandling i Danmark. Hvornår foreslår vores politikere det?

 

Og så skal vi også lige huske, at Danmark stadig er verdens bedste land, hvis vi ser på en værdi som sammenhængskraft. Danmark er et fredeligt land, som jeg skrev om i min fredagsklumme.

 

Sagt på anden måde: Vi har rigtig meget godt at miste.

 

Undersøgelser om almindelige muslimer

 

I Debatten diskuterede jeg med behjertede mennesker, som efterlyste undersøgelser om almindelige muslimers religiøse holdninger. Det blev desuden antydet, at flere og flere muslimer udvikler sig i sekulær retning.

 

Det forstår jeg ikke, for der er flere gode undersøgelser, der giver et klart billede, og billedet er et andet: Flertallet af alle muslimer, ifølge Wilke 77 procent, mener, at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud, og ikke nok med det: Det er en markant stigning siden undersøgelsen fra 2006. Den store WZB-undersøgelse fra Tyskland viser det samme høje tal. Kilderne findes i dette indlæg.

 

Med andre ord bliver integrationen ikke forbedret, men derimod forværret år for år på afgørende parametre. Efter udsendelsen har jeg bemærket, at flere stiller spørgsmål ved undersøgelserne, og de henviser bl.a. til Detektors gennemgang af mine påstande om WZB. Men Detektor har INTET rokket ved min udlægning, hvilket jeg har skrevet udførligt om her. Mine egne betragtninger kan suppleres med de gode spørgsmål, som Jaleh Tavakoli, der er barn af forældre, der måtte flygte fra det iranske præstestyre, har skrevet om i dette indlæg på JP.

 

Min pointe er og var, at det ikke kun var et problem, at en håndfuld imamer prædiker til en begrænset menighed. Problemet er det store billede, som altså viser, at flertallet af alle muslimer bevæger sig i islamistisk retning. Selvfølgelig er ikke alle muslimer af samme ekstreme kaliber som f.eks. Grimhøjmoskeens imamer, til gengæld er integrationsproblemet enormt: Når mennesker kulturelt set lever så adskilte, bliver tillidskulturen svækket.

 

102 kommentarer RSS

 1. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Hammel 2003:

  I flere timer efter endnu en grov gruppevoldtægt flakkede en 21-årig kvinde sent lørdag nat chokeret rundt i den østjyske flække Hammel, mens byen stod på gloende pæle under det årlige hestemarked.

  Først da kvinden kontaktede sin halvbroder via mobiltelefonen, røbede hun, at hun havde været udsat for gruppevoldtægt i en smøge på Østergade, Hammels hovedstrøg.

  – Offeret er fortsat i dyb choktilstand, men den smule vi fik at vide under den første, meget korte afhøring søndag morgen, peger på fem gerningsmænd.

  To, der holdt kvinden, og tre, der alle havde tiltvunget sig samleje med hende, siger vicekriminalinspektør ved Silkeborg Politi, Jørgen Dalsgaard.

  Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, der bekræftes af en bekendt til offeret, havde hun lørdag aften deltaget i en privat fest i Hammel, da overfaldet skete på byens gågade. Det skete, mens hun var på vej til sit hjem, ligeledes på Østergade

  Pludselig blev hun grebet bagfra af en flok yngre mænd, der trak hende ind i en smøge umiddelbart i hovedgadens nærhed. I en mørk baggård blev hun misbrugt seksuelt af mindst tre gerningsmænd, der voldtog hende efter tur. De to andre holdt hende fast og dækkede hende øjne, har kvinden fortalt.

  Skønt byen var proppet med mennesker, reagerede ingen på den 21-åriges skrig.

  – Hun når blot at registrere, at de fem mænd nok er mellem 20 og 30 år. Den ene bærer briller, og alle taler den lokale, midtjyske dialekt, siger Jørgen Dalsgaard.

  Ekstra Bladet 9. sep. 2003 kl. 06:40.

  Tillidskultur. Du burde skamme dig Kasper Støvring.

 2. Af Jacob andersen

  -

  Anders Kirkegaard Jacobsen…..Er det ikke nok med de kriminelle vi har blandt vores egne??……. Og selvfølgelig har der altid været voldtægter i Danmark… Men forskellen er her at politikerne bevidst har lukket voldtægtsmænd fra Afrika og mellemøsten ind i vores land, dvs de voldtægter og overgreb Kasper Støvring skriver om kunne have været UNDGÅET!!…..Nej dem der burde skamme sig er de politikere der har ansvaret for at de skadedyr er blevet lukket ind i landet.

 3. Af claus clausen

  -

  Godt klaret i DR Debtten Kasper.

  Trist at se tallene ( de få der fik lov til at blive fremført) og logikken prelle af.

  Pia Olsen Dyhr lagde jo ud med at anerkende dine tal men bagefter betvivle det hele med at mene man ikke kunne sige noget om alle muslimmer i Danmark på de tal….hvordan hun så kunne få en tilslutning på 77% til en bogstavelig og slavisk efterlevning af koranen til “jeg vil ikke acceptete at vi siger at det er generelt alle muslimmer i Danmark” må i sidste ende undre alle med flere end et par aktivt fungerende hjerneceller.

  Sofie Carsten Nielsen var udenfor pædagogisk rækkevide som altid og som alle radikale, så hendes tilstedeværelse var evigt overflødig med mindre man gerne ville høre de Rigtige Meninger fremført på ægte teatralske manér igen.

 4. Af Kasper Støvring

  -

  Anders Jakobse:

  Igen er min pointe ikke, at den slags ikke sker, men derimod, at det ikke sætter sig som et umisteligt tab af tillid og frihed. I hvert fald ikke mig bekendt: Jeg hørte aldrig om no-go-zoner i min hjemby.

  Det er relative begreber, vi taler om, og derfor er det også vigtigt at forstå konteksten for de nye typer overfald begået af især udlændinge. Her tænker jeg bl.a. på overgrebene nytårsaften og statistikken, der fortæller (alt efter hvilket år, der er på tale), at op mod hver anden overfaldsvoldtægt begås af personer med udlændingebaggrund.

  Denne artikel er interessant med lignende perspektiver http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8391535/forsker-advarer-om-for-mange-mandlige-flygtninge-kan-vaere-farligt-for-kvinder/

 5. Af M.S. Carstens

  -

  Det helt store problem, der gør sig gældende i, stort set, alle probemstillinger omkring indvandring fra ikke vestlige lande, er at det overvejende er muslimer, der jo tager Koranen ret alvorlig (iflg. JP’s undersøgelser a nov.2015). Det betyder, at den rå, kommanderende og voldsdominerende tone (sidst set på TV2 udsendelser), bliver almen hverdag for mange af de troede. Ja, det har det været i 1400år., så det burde ikke komme bag på nogen.
  Mange kender kun lærdom gennem kommando og de fleste kan derfor ikke agere i et demokrati som Danmark, da det er baseret på, at man respekterer hinanden i ligeværdighed, selv om man kan være uenig. Den højeste straf man kan få, ved at modsætte sig lov og orden er, vist nok, 16 års fængsel for mord; altså en meget vag konsekvens, hvor stening til døde i de islamiske lande, er konsekvensen.
  Efter 1400 års indoktrinering, vil man skulle sluge ret så mange flødekarameller, for at lægge gammel lærdom fra sig og indgå i vores tillid og frihed til hinanden.
  Ja, man kan vel bare spørge en psykolog om, hvor svært det vil være for et barn, der er opvokset med kæft, trit, bønner og prygel, at fatte tillid til og integrerer sig i en ny verden, med mange af “de gamle venner” iblandt, som er baseret på det stik modsatte i alle retninger.
  Mange af disse tilkomne, er vandt til, at klarer alle spørgsmål og krav med magt og trussel og glemmer ret så ofte, at de ikke mere er i et islamisk samfund, men i et frit, ligestillet demokrati. Ja, de kender jo slet ikke til, at adskille tro og lov og bliver, blandt deres egne straffet eller nedgjort for det, hvis de gør det.
  Jeg mener, at enhver er bedst tjent, med at dyrke sin kultur hvor den er hjemhørende. Således også, at vi kan bevare vores kultur, med den tillid, ligeværd og demokratiske lov og orden, som vi har udviklet.

 6. Af bent rasmussen

  -

  Hvorfor skriver an ders kirke gård som han gør? Er han overhovedet dansk? For støvring peger jo på at en dødsensfarlig udvikling er i gang. AKJ påstår at der ikke var tale om migranter eller asylanter, men mon det ikke bare er et forsøg på at snakke udenom at Danmark er et samfund som i hastigt stigende omfang er ved at blive til et råt, utrygt og voldeligt samfund. Ihvertfald sker der flere og flere overfald på danskerne foretaget af udlændinge. Det kan ikke bortforklares, selvom mange politikere, journalister og pladderhumanister lukker øjne og ører for hvad der foregår.

  Mere og mere er udviklingen i Danmark en parallel til hvad der foregår i Sverige, hvor politikere og medierne længe har søgt at skjule hvad der var ved at ske med samfundet og borgerne. Men efter titusindvis af overfald på svenske kvinder, mænd, børn og unge, efter hundredvis af skyderier, terrorattentater, mord og mordforsøg….. og utallige røverier og påsatte brande, kan det ikke længere skjules at den svenske fred, kultur og civilisation er under angreb. Svenskerne er begyndt at forstå situationens alvor. Og langsomt dæmrer det vist også for danskerne.

  Selv NATO og INTERPOL advarer nu om at Europas fred og sikkerhed er i fare.

  Udover masseindstrømningen sker der det, at retsvæsnet i DK afsiger den ene dom efter den anden som afstumpede forbrydere griner af. F.eks. betingede domme for grov vold. Eller en kriminel udvises eventuelt, men uden at det får nogen virkning.

  Nogle iagttagere mener nu at Sverige er på vej mod borgerkrig, og at også Europa har kurs mod en gigantisk katastrofe. (Se snaph., nordisk kriminalreportage og div. netaviser.)

 7. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Løsningen er at anerkende Islam som statsreligion i Danmark

  Det vil løse problemerne således, at muslimer ikke vil søge lukkede, radikaliserede og gale mennesker jeg ved ikke hvor i landet. Dels fordi muslimerne er indbyrdes splittede og tilhører forskellige grene og skoler og grupper indenfor Islam og dels fordi de har et stort problem med repræsentationen i samfundet – der er ikke én enhed. For det andet vil der være en juridisk, vidensbaseret og mere civiliseret uddannelse af imamer og muftier med statens støtte og anerkendelse. For det tredje vil der være flere teori, vidensbøger og anden litteratur om Islam, Koranen og generelt om muslimerne. Ved hjælp af sådan en uddannelse og forbedring af vidensbaserede læsematerialer vil også være til gavn for herboende muslimer som kan forfriske deres viden om Islam. Der vil være mere åbenhed, imødekommenhed og mere kontrol, overblik og indblik af moskeerne i landet, samt bygning, restauration, vedligeholdelse og bestilling af inventaret i moskeerne. For det fjerde vil sådan en anerkendelse og godkendelse give Danmark et godt image, en god ry og positiv omdømme, som så vil afspejle sig i hjerterne hos de danske muslimer, samt i udenrigspolitik, diplomati og økonomiske og financielle handelsmuligheder med mere end 50 muslimske lande i verden. Med realisering af denne vision vil man begynde at se positive resultater med integrationen af den muslimske minoritet, fordi vi har med en normaliserings- og anerkendelsesproces med den muslimske identitet i dansk kontekst at gøre. Som nation vil Danmark være det første land og et godt eksempel for resten af den vestlige verden og nyde godt af det som nation set i forhold til statslige interesser. Alt dette kan financieres via f.eks. “moske-skat” sammenlignet med kirkeskatten. Den ganske almindelige (etniske) dansker skal ikke betale én øre for det. Når der bor mellem 250.000 og 300.000 muslimer i Danmark, så synes jeg det er mere end rigeligt til at financiere det hele. Sådan et initiativ vil også være en positiv effekt, fordel og gevinst for muslimske ældre i plejehjem, men også andre institutionelle anliggender som vuggestue, børnehave, SFO, folkeskole, gymnasier, universiteter, hospitaler og fængslerne osv. Dette initiativ vil også være til gavn for samfundsøkonomien, da begge sider begynder at acceptere, respektere og tolerere hinanden vil man efterfølgende lykkes med den økonomiske integration af den muslimske minoritet, som så vender tilbage til statskassen som ekstra skattekroner, mere forbrug, mere beskæftigelse og mere demokrati og moderne og civiliseret livsstil, netop fordi uligheden formindskes hos den muslimske minoritet med lige adgang og rettigheder til uddannelse, job, sprog, bolig og netværk. Derfor bør staten omfavne muslimerne ved at anerkende Islam som statsreligion, som så kræver visionære, åbensindede og forstandige politikere, journalister, bloggere, skribenter, akademikere, (stats)ministre, konger, dronninger, prinser, prinsesser, fagfolk, borgere, individer, teologere og mv., der tør modigt at varetage og kæmpe for at gennemføre denne drøm. Jeg tror vi alle kan være enige om, at man ikke kan løse problemerne med vold, diskussioner, uenigheder og nægtelser. Men hvis man agter at løse problemerne til gavn for begge sider samt til gavn for staten og samfundet, så sætter man sig aktivt og empatisk ind i sagen, forsøger at forstå og erkende kernen i problemerne og med fuld accept og respekt omfavner dem ved at værdsætte dem i samfundet som de nu er med en kærlig og fredsskabende håndsrækning. Staten skal bare ét skridt frem – de (danske muslimer) skal nok svare dette skridt med 100 skridt tilbage til staten.

  Det duer ikke at føre hetzkampagner mod Islam og muslimerne. Det løser ikke problemerne.

 8. Af Jesper Lund

  -

  “Når mennesker kulturelt set lever så adskilte, bliver tillidskulturen svækket.”

  Jeg tillod mig at tage dette udsagn ud af din sammenhæng. Grunden til dette er, at dette udsagn er sandt også udenfor en indvandrerkontekst.

  Etniske danskere har altid levet i kulturelt adskilte grupper med mistillid til hinanden. Det er de forskellige politiske partier et bevis på. Hvad har en kontanthjælpsmodtager i Nakskov tilfælles med en direktør, der bor på Strandvejen i Rungsted? Intet!

  Også indenfor samme sociale gruppe lever etniske danskere i kulturelt adskilte undergrupper med mistillid til hinanden. F.eks. sætter nogle pris at løbe, mens andre ikke kan fordrage at blive forstyrret af løbere.

 9. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  “Når mennesker kulturelt set lever så adskilte, bliver tillidskulturen svækket.”

  Jeg tillod mig at tage dette udsagn ud af din sammenhæng. Grunden til dette er, at dette udsagn er sandt også udenfor en indvandrerkontekst.

  Etniske danskere har altid levet i kulturelt adskilte grupper med mistillid til hinanden. Det er de forskellige politiske partier et bevis på. Hvad har en kontanthjælpsmodtager i Nakskov tilfælles med en direktør, der bor på Strandvejen i Rungsted? Intet!

  Også indenfor samme sociale gruppe lever etniske danskere i kulturelt adskilte undergrupper med mistillid til hinanden. F.eks. sætter nogle pris at løbe, mens andre ikke kan fordrage at blive forstyrret af løbere.

 10. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  Hetzen imod “de 800.000 i den erhvervsaktive alder, som er på overførselsindkomst” er også udtryk for en mistillid til en stor gruppe medborgere hovedsageligt bestående af etniske danskere. Denne Hetz passer ikke med at Danmark skulle være et tillidssamfund.

  Og tænk så på hetzen imod offentlige ansatte, der ifølge angriberne ikke skaber værdier i samfundet. Mistillid!

 11. Af bent rasmussen

  -

  Umiddelbat lyder det rimeligt og fornuftigt hvad mehmet skriver ovenfor. Men for hvert krav der opfyldes, vil der opstå nye krav og islamiseringenn af Danmark vil skride fremad. Og da islamismen……….. som det fremgår af utallige terrorbomber og yderst blodige begivenheder i Nordirak, Syrien og andre lande i Mellemøsten og Afrika……….. er en meget voldelig og militant ideologi der kræver mere og mere, indtil ideologerne og fanatikerne har den totale magt……….. bør man på et tidspunkt sige stop, hertil og ikke længere! Ellers vil hele Europa blive islamiseret og rendt over ende. Det bør selv Christiansborg og DR/Politiken kunne forstå.

 12. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Jeg husker ganske klart og tydeligt et Danmark, der for blot 40 år siden var

  – trygt at færdes i overalt – også efter mørkets fremkomst
  – hvor det ikke var nødvendigt at låse hverken gadedøren eller bilen
  – hvor antallet af tyverier var særdeles lavt
  – hvor antallet af overfald og voldtægter var ekstremt lavt
  – hvor vore sygehuse var i verdensklasse
  – hvor vort postvæsen var i verdensklasse med hele tre daglige udbringninger
  – hvor bankerne var hæderlige og troværdige
  – hvor politiet kom, når der blev ringet efter dem
  – hvor der stadigt eksisterede begrebet servicesamfund og ikke kun selvbetjening
  – hvor vi stadigt havde et nogenlunde forsvar
  – hvor begrebet opdragelse ikke var en by i Rusland trods 60`er flipper generationen
  – hvor vi stadig havde velfungerende sygehuse i enhver lidt større by ( over 100 i DK )
  – hvor lægen kom på privat sygebesøg i hjemmet
  – hvor virksomhederne ikke var ekstremt profit grådige

  ….osv………osv…..!

  Kort sagt et samfund der ikke mere eksisterer – ødelagt af uduelige, naive politikere, der ikke evnede at varetage en så dyrebar arv fra vore forfædre ………….dybt patetisk og katastrofalt.

 13. Af Jan Petersen

  -

  National dansk demokrati og velfærdsstat blev arkiveret som en parantes i historien, da det blev erstattet af bindende EU-traktater og bindende FN-konventioner. Eller på moderne dansk – globalisering!

  Og, der er formentlig ingen vej tilbage. Løbet er kørt!

 14. Af P Christensen

  -

  Bjarne Munk 16:34
  Enig, men der kan tilføjes MEGET::
  Skatterne var også markant lavere.
  Vor infrastruktur blev vedligeholdt og ikke med +50 års intervaller.
  Vi var ikke overrendt af EU og islam.
  Produktionsarbejdspladserne var ikke sendt ad helvede til,
  til gengæld for flere højtuddannede bureaukrater.
  De svage ældre skulle ikke lige i dagevis uden hjælp.
  De røde var røde, dvs arbejderpartier og ikke dikkende lammerhaler
  for kvindeundertrykkende og misantropiske lovreligioner.
  Fortsæt selv.

 15. Af hektor Heimlich

  -

  Tænk dig at Hells Angels blev ratificerede og fik statstilskud til at bygge klubhuse, købe motorcykler og bedrive voldelig virksomhed. Hvad er det som skiller Hells Angels fra islam? jeg vil næsten vove at påstå at HA er mere humane!

 16. Af Svend Jensen

  -

  Europa var overfyldt med mennesker i forvejen; før muslimerne kom.
  Nu dumper de muslimske lande deres overskudsbefolkning over på de civiliserede europæiske lande. Dumpningen, hvis den fortsætter ubegrænset som de godhjertede ønsker, vil helt automatisk destabilisere Europa og undergrave demokratiet totalt. Chokket fra Grimhøjmoskeen viser helt tydeligt, at det muslimske samfundssystem enøjet og fanatisk fortsætter til en bitre ende. Det er indbygget i det islamiske system.

  Den bitre ende er Dhimmoropa, hvor den muslimske majoritet kun tillader europæerne at overleve, hvis de betaler skat de deres muslimske herrer.

  Alle siger at antallet betyder noget – men ingen handler derefter.

 17. Af Niels Larsen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR: “Løsningen er at anerkende Islam som statsreligion i Danmark”

  Du må jo være vanvittig. Der er højst 5% af befolkningen, som overhovedet føler noget positivt for den religion. Og mindst 50% af befolkningen, som finder at den burde forvises fra landet.

  Og hvad muslimerne ønsker, både kan og bør vi være ret så kolde overfor. Er de utilfredse er de hjerteligt velkomne til at rejse ud af landet – det er flertallet af befolkningen vist enig med mig i.

  Det drejer sig ikke om at fremme islam; det drejer sig om at begrænse dens skadevirkninger mest muligt. Og det gøres bestemt ikke ved at give den flere friheder end den allerede er blevet givet. Tværtimod.

  Vi har set mere end rigeligt til, hvad der sker i områder, hvor islam vinder indflydelse. Det skal aldrig ske her i landet i større omfang end nu.

  Støvring har helt ret i, at tilliden i samfundet er for nedadgående – og der er kun én årsag: at der er kommet en horde muslimer til landet. Mennesker, som i mange tilfælde ikke har det mindste begreb om civiliseret opførsel, men som fører sig brovtende frem, som om de var noget. Hvilket de i de fleste tilfælde bestemt ikke er, udover at være foragtede – med god grund på grund af deres vanartede opførsel.

  At muslimerne er splittede kan vi andre kun opfatte som en rigtig god ting. Det mindsker deres indflydelse.

  Og vi har bestemt ikke brug for mere muslimsk litteratur. Koranen er rigeligt til at få afsky for skidtet.

  For mit eget vedkommende har jeg praktisk erfaring fra muslimske lande. Og det har vaccineret mig med modgift overfor islam til evig tid. Jeg har aldrig oplevet lande, hvor der har været mere ufrihed, undertrykkelse af kvinder og anderledes troende/ikke troende, uretfærdighed, lovløshed og uhumskhed.

  Stod det til mig, blev islam forbudt som værende en forbrydelse mod den samlede menneskehed. Ikke mindst mod muslimerne.

  Det har absolut ikke været i Danmarks eller Europas interesse at så mange muslimer er fly(t/g)tet hertil. Det har gjort vort samfund fattigere i næsten enhver henseende.

  Som sagt: du må være vanvittig, hvis du overhovedet tror, at der er den mindste chance for at gennemføre det, du skriver. Danskerne griber til våben mod muslimerne, hvis det bliver en helt reel trussel – og vi er trods alt flest.

  Hvis I skal accepteres som gruppe, så må I lære at være ydmyge, for I har intet – INTET – at være stolte over. I må indordne jer under vores kultur, for vi vil ikke vide af jeres kultur. Og I må begynde at bidrage langt, langt mere til samfundet i stedet for at være en tung økonomisk klods om benet på danskerne. Og så skal I holde op med at hyle op om jeres afgud i tide og utide – vi er bedøvende ligeglade med både ham og jeres såkaldte profet.

 18. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  P. Christensen

  – tak for supplementet – ja, listen kan videreføres i det uendelige som endgyldigt bevis på den totale degenerering af det danske samfund.

 19. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt udtalte Paven for nylig:

  “Europa oplever en arabisk invasion. Og det er godt”.

  Læs lige den én gang mere, og slug den beske pille!

 20. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg hørte forleden, at 87% af de ikke-vestligt indvandrede er på kontanthælp, det være sig singler og ægtepar. Og – kommer folk ikke ud i samfundet og det pulserende liv i Danmark, så bliver de ikke integreret, kender ikke landet eller os Måske dårligt sproget, og det går ud over deres børn, dvs næste generation af indvandrere, der vil føle sig endnu mere splittet.

 21. Af Ken Vad

  -

  Nej – Danmark og dets griske beboere er ikke bevaringsværdige længere.

 22. Af Niels Peter Lemche

  -

  Mehmet Gür, jeg vil ikke overfalde dig som andre; men der er meget, du har misforstået her. Islam kan ikke blive statsreligion. Vi har ingen; men folkekirken er det af staten primært anerkendte trossamfund. Muslimske trossamfund kan sagtens og bliver i måske ikke så få tilfælde anerkendt. Diskussionen er simpelthen om folkekirken skal beholde sin privilegerede plads i samfundet? Det kræver vistnok en grundlovsændring, så det har lange udsigter, og forsøgte man nu f.eks. med en folkeafstemning, hvilket ikke er nok til at lave grundloven om, så har forslaget ingen gang på jorden.

 23. Af Svend Jensen

  -

  @N.P.lemche:
  Når antallet af muslimer i Danmark overstiger 50 procent, vil islam blive den eneste anerkendte statsreligion – ligegyldigt hvad grundloven siger; den vil nemlig så blive erstattet af sharia og koran.
  Depend upon it.

 24. Af John Laursen

  -

  @ Anders Kirkegaard Jacobsen

  Det er min opfattelse at muslimerne i Danmark udgør ét stort samlet parallelsamfund som på sigt, når de er blevet til et flertal via den nuværende invasion af Danmark og Europa vil majorisere vi danske, so oder so, og gøre Danmark til et muslimsk sharia- land – et kalifat, hvor det danske demokrati, den danske grundlov og den danske friheds- tillids, retssikkerheds, og homogene sammenhængs-kultur, bliver destrueret. Idet muslimerne hverken må, vil, kan integrere sig i vor danske kultur og levevis. Det er derfor et spørgsmål om vores eller deres, os eller dem.
  Mit spørgsmål til dig er : Ønsker du den endlösung for Danmark og danskerne som ovenfor beskrevet? Hvis du ikke ønsker den så skylder du at svare på hvad din løsning er på hvordan den afværges.

 25. Af bent rasmussen

  -

  Noget tyder på at paven er senil eller på anden måde forhindret i at sige sandheden om INVASIONEN af europa. Eller er han blevet smittet af den pladderhumanisme-ideologi der helt har fjernet fornuften fra kortsynede merkel og lignende typer.

  Er iøvrigt meget enig med BMC og PC ovenfor. Og det kan tilføjes at før i tiden var der ikke den systematiske og barbariske ligegyldighed og ondskab overfor samfundets svage som efterhånden har vundet indpas. Danske børn og fædre blev ikke tyranniseret og terroriseret af et feministisk skilsmissebureaukrati, de syge blev ikke ofre for alverdens sjusk og nedskæringer, de gamle var der en vis respekt for, mændene blev ikke hånet i uge- og dameblade, arbejdsløse blev behandlet ordentligt, og fraskilte eller hjemløse risikerede ikke at skulle fryse ihjel i gaderne. Huslejerne var til at betale, ingen blev jaget fra hus og hjem med moms, bøder, grundskyld og et væld af afgifter, gebyrer, bidragssatser og skrupskøre kommunale eller statslige krav. Og danskerne var ikke femterangsborgere i deres eget land.

  Selvfølgelig skete der også uretfærdigheder og tragedier den gang, men borgen, politikerne, journalisterne og lærerne var endnu ikke blodrøde og var ikke travlt optaget af at redde hele verden på danskernes bekostning. EU havde endnu ikke udhulet demokratiet. En lang række tåbelige “reformer” havde endnu ikke gjort livet surt for danskerne. Og “systemet” havde endnu ikke startet sine giftige og korrupte angreb på familielivet, hjemmets fred, privatlivet, den personlige frihed og børnenes barndom. Ej heller blev landet hærget af forræderi, magtmisbrug og løgnepropaganda dengang for 40-50 år siden, hvor kommunismen stod svagt, hvor de radigales perverse politik kun havde støtte fra ignorante ekstremister, og hvor frihedskæmpernes modstandskamp mod nazisterne stadig var i frisk erindring. Læs selv erindringer mv. fra dengang.

 26. Af bent rasmussen

  -

  Vil blot tilføje at det som foregår i Sverige kun kan ende i kaos og folkemord/ massemord på svenskerne ELLER borgerkrig. Lignende elendighed kan også Danmark synke ned i. Der er fantastisk at regeringen stadig er passiv og handlingslammet. Tror den at snik-snak kan klare alle problemer?

 27. Af Jan Petersen

  -

  Jeg tror nu langt fra, paven er senil. Men Google iøvrigt “who created islam”.

  Et rimelig forbavsende svar, for de fleste, The Catholic Church!

  Hovsa, så er vi jo tilbage til paven!

 28. Af Svend Jensen

  -

  @Bent Rasmussen:
  Så længe Eliten og Det Radikaliserede Venstre ikke chikaneres personligt af grænseoverløberne, sker der med garanti absolut intet. OverDanmark har sørget for en passende sikkerhedsafstand til lugten fra de spadserende muslimske broderfolk. Kun derfor er regeringen passiv og handlingslammet.
  Først når de unge vilde hanners excesser rammer whiskybæltet, baroniet, jagtreviret, golfbanen eller kuponklippernes ghetto, kommer der en med excessernes omfang proportional modreaktion.
  Indtil da må de dumme danske lønslaver og jobcentrenes torturofre klare sig som de bedst kan. De kan bare læse deres Darwin, kan de!

 29. Af David Mørck

  -

  Anerkende islam som statsreligion? Hvorfor ikke bare indføre Sharia også? Islam skal ikke anerkendes. Overhovedet!

 30. Af Birger Nielsen

  -

  Islam er en uhyggelig religion, hvis udøvere kun er interesserede i at tryne andre både trosfæller og
  såkaldte “vantro”. Det gjaldt også for kristendommen indtil for nogle få århundrede år siden. Man nedlagde hinanden og indianerne med bibelen i den ene og sværdet i den anden hånd. Alle religioner bygger på myter, legender, mysterier og alskens overtro. Det gælder om at tryne de
  småtfrankerede individer. Utrolgt at så mange mennesker stadig finder trøst og inspiration i religion.

 31. Af Lars Nygaard

  -

  Noget tyder på at voldtægten i Hammel aldrig fandt sted. Det lyder usandsynligt at 5 unge danske mænd skulle kunne blive enige om at voldtage en ung kvinde på en gade. Som det fremgår af nedenstående artikel blev sagen senere henlagt. Der var ingen vidner der meldte sig, og ingen DNA spor.

  http://www.tv2oj.dk/artikel/1374:11—november–Hammel-voldtaegt-stillet-i-bero

 32. Af Jan Petersen

  -

  Lars Nygaard, iøvrigt et glimrende indlæg. Google lidt fakta og se, hvad der kommer ud af det!

 33. Af Niels Larsen

  -

  Jeg ser med tilfredshed, at stort set samtlige partier i Århus byråd vil stille behandlingen af byggetilladelse til en stormoske helt i bero.

  Måtte den aldrig blive bygget!

 34. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Nu forstår vi hvorfor man valgte at stigmatisere den muslimske minoritet!

  Al skræmmekampagne mod Islam, moskeer og muslimer for tiden var for at få stormoske byggeriet skrottet i Århus!

  Men det lykkedes for visse politikere, medier og intellektuelle at få det gennemført ved hjælp af den typiske danske (fremmedfjendske) diskurs, fordi nu vil borgmesteren i Århus heller ikke stemme positivt for stormoske projektet.

  Det her strider imod enhver form for frihedsidealer i demokratiske styreformer, samt religionsfriheden og al sund fornuft.

  Det er klart, fordi muslimerne er den største minoritet og derfor føler danskerne sig truet. Ihvertfald er det bekymret over den danske magtstruktur samt den danske kultur og livsstil.

  Andelen af den unge befolkning og fertiliteten er faldende i vesten, altså at blive til mindretal, er noget som skræmmer livet af vesten. Derfor forsøger man fra vestens side at bekæmpe Islam ved at intensivere skræmme kampagner mod Islam, muslimer og mv. ved at forbinde dem med terror og vandalisme, skønt de to begreber stammer fra vesten.

  Alligevel er det ikke nok til at stoppe Islams voksehast og udbredelse, da tilslutningen til Islam i vesten slår rekorder som aldrig før! Idag er Islam stadig den hurtigst voksende religion i Amerika og Europa.

 35. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Mehmet Sami Gür
  – 6. marts 2016 16:14 :

  Må du og dine ideologiske medløbere venligst pakke sammen og fise af hjemad, hvor I kan udøve jeres klankrige, menneskerettigheds-fornægtende adfærd og sahria for jer selv!
  Her i vort demokratiske land, hvor vi sætter vestlig frihed, børnevelfærd og kønsligeværd højt, har vi heldigvis vor Grundlov, som til hver en tid giver os mulighed for, at få en politisk afstemning om hvorvidt vi ønsker politisk islam/sharia eller ikke. Det er kun et spørgsmål om, hvornår GL.Danskerne’s tålmodighed hører op!
  Hvilket vist også er ved at gå op for vore politikkerer, skønt de er/var længe om det.

 36. Af j nielsen

  -

  “Alligevel er det ikke nok til at stoppe Islams voksehast og udbredelse, da tilslutningen til Islam i vesten slår rekorder som aldrig før! Idag er Islam stadig den hurtigst voksende religion i Amerika og Europa.”

  Ordet “tilslutning” kunne forlede nogen til at tro at folk står i kø for at melde sig ind.

  Det er ikke tilfældet. Islam har det tilfælles med andre monoteistiske religioner, at man fødes ind i dem og kun meget vanskeligt kan melde sig ud. Selv ikke når man når skelsår og alder, og er begyndt at tænke selv. Det er velsagtens hovedårsagen til at disse religioner har overlevet til i dag, mens andre, mere tolerante religioner er blevet udkonkurreret.

  Hvis islam er den hurtigst voksende religion i dag, skyldes det at denne religion mere end andre er indstillet på at gøre brug af tvang og trusler om social udstødelse eller det der er værre.

  Hvad det intet har at gøre med er om det der prædikes giver nogen form for mening, eller overhovedet er brugbart i det samfund man har valgt at slå sig ned i.

 37. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kasper Støvring

  Jo, tillidssamfundet er i forfald -desværre. Du har helt ret.

  Der er overhovedet ingen tillid mellem land og by, mellem Liberal Alliance og kontanthjælpsmodtagere, mellem ‘kultureliten’ og DF-segmentet, mellem vores folkevalgte og vælgerne, mellem EU-tilhængere og EU- modstandere.

  Og her taler vi om det, du kalder den homogene danske kultur.

  Har du nogle gode bud på, hvordan vi får løst disse tillidskriser?

  Når vi har løst dem, så synes jeg vi skal vise hvordan vi løser tillidskrisen mellem dem, der ønsker en bedre integration af flygtninge og dem, der ikke ønsker at integrere flygtninge.

  Lad os feje for vores egen ‘tillidsdør’ først.

  Vi kan selvfølgelig også bare ignorere ovennævnte tillidsproblemer og finde en syndebuk, vi kan skyde skylden på for alle dårligdomme. Det er langt det letteste. Så slipper vi også for at se os selv i spejlet.

 38. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Mehmet Sami Gür er skisme da vist helt ude på kamelernes sandmarker;
  hvad regner den selvoptagne islamfortaler med at skulle leve af i Danmark, hvor bl.a. svineproduktion er et vigtigt indkomstgrundlag for landet?
  Har Mehmet helt glemt/overset, at vi her lever i et forholdsvis rigt samfund, fordi vi går foran med bl.a. biogas (svinegylle) og at vores mel kommer fra jorden, der er gødet med både ko- og svinegylle, at vores skattepenge til velfærden kommer ind til fordeling gennem lønnet arbejde (bl.a. på svineslagterierne og ved butikkernes kølediske med flæskefars og syltet flæsk)?
  Hvis Mehmet er så selvsikker i sin fortale for islam, må han vel også kunne fortælle hvordan dette skal finansieres? Mig bekendt står det vist ikke ligefremt glorificerende til, i de lande hvorfra de har medtaget deres ideologi?
  Desuden har Mehmet da vist helt overset, at Danmark har underskrevet og ratificeret menneskerettighederne og flygtningekonventionerne, som gav mulig for fri forsørgelse til ikke vestlige lykkeriddere?

 39. Af Runa A.G

  -

  I mit arbejde har jeg desværre mødt mange indvandrerbørn, der taler mangelfuldt dansk. Disse børn er vokset op i et dansktalende samfund. Deres forældre kan heller ikke tale ordentligt dansk. Disse børn er ofte 3. generation. De har boet i Danmark hele deres liv og er danskere.

  Forældrene låner bøger på arabisk, tyrkisk mm. for børnene. Dels læser de for deres børn, dels læser børnene selv. Der er ikke noget forkert i at lære sine børn hjemlandets sprog, hvis de ellers taler dansk. Man ved, at børn, der bliver stimuleret på flere sprog, bliver oftest gode til sprog, men hvis børnene ikke lærer at tale dansk, taber de i den sidste ende. Deres forældre burde også låne bøger på dansk, men det er der ikke ret mange der gør.

  Kan du svare mig Mehmet Gür, hvorfor disse forældre ikke har forståelse for, at deres børn kommer til at stå bagerst i køen, når der bliver uddelt studiepladser mm, hvis de hverken kan tale eller skrive det sprog, der faktisk er deres hjemlands sprog, som er dansk. Børn, der er her i 3. led er vel danskere uanset religion?

  Jeg arbejder en del med sprog og derfor ved jeg, at disse børn taler et ganske mangelfuldt tyrkisk eller arabisk f.eks. Det er helt naturligt, fordi de hverken bor i Tyrkiet, eller i et arabisk land, de bor i Danmark. De ville ikke kunne klare sig med deres mangelfulde f.eks. arabisk, eller tyrkisk i disse respektive lande, især hvis forældrene heller ikke er dygtige til disse sprog.

  Det forældrene gør er at opdrage deres børn til sprogfattigdom i begge lande. Det kan børnene vel ikke være tjent med? Et eller andet sted føler disse forældre sig ikke hjemme i Danmark. Deres børn må mangle tryghed.

 40. Af bent rasmussen

  -

  Nogle bloggere er kun med her for at fremme islamiseringen af Danmark, er kun med for at betvivle eller bortforklare den dystre udvikling, er kun med for at så splid og splittelse i den danske befolkning. Men som man kan læse om i store aviser og især i små lokale aviser, så hærger en epidemi af overfald, indbrud, røverier og voldtægter nu i alle dele af Danmark. Se også 12.13 og 12.30 hos sørine g. Eller læs snaph, 180g og den korte. Eller læs bogen “Forsvar for familien” og diverse indlæg på HDPs blog.

 41. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Kære Runa

  Du har faktisk fuldstændig fat i kernen af problemerne. Det er desværre den uheldige skæbne enhver minoritetsborger må leve med uanset hvilken baggrund de måtte have.

  På den anden side, når du nu siger du arbejder med sproget, så virker det surrealistisk, at du stadigvæk ikke har formået at fange essensen af, hvad i virkeligheden det hele drejer sig om.

  Jeg vil derfor foreslå du læser to (2) bøger for ligesom at se hvor vi måske har fejlet og stadig insisterer på de samme fejl:

  – Tireli, Üzeyir: ”Pædagogik og etnicitet”, 2006, 1. udgave. Akademisk forlag.
  – Palludan, Charlotte: ”Børnehaven gør en forskel”, 2005, 1. udgave. Danmarks Pædagogiske Universitets forlag.

  Til dit spørgsmål kan jeg komme med følgende svar:

  Multikulturalismen og antallet af etniske minoriteter betragtes som en udfordrende og truende samfundsudvikling snarere end som en fordel og gevinst. Denne negative holdning har afspejlet sig i etniske minoritetsbørns chancer og muligheder i uddannelses- og erhvervsbrancherne. Politisk er der fokus på integration og delagtiggørelse, men er udført som et implicit mål under dække af assimilation. Dette kommer til udtryk, da minoritetsbørnene skal tilegne sig det danske sprog og den danske kultur uden om deres modersmål og moderkulturen. Disse politiske tiltag viser sig også i de danske institutioner, hvor den politiske diskurs er medbestemmende og styrende i forhold til den pædagogiske prioritering og praksis. Dette betyder, at pædagogen bliver nødt til at følge og rette sig efter denne diskurs, som kommer til at påvirke minoritetsbørnene negativt. Pædagogens attitude og samtale på grund af denne diskurs er vidt forskellige afhængig af hvilket barn, der er tale om. Hvis pædagogen henvender sig til et minoritetsbarn, så sker mødet på baggrund af kulturel og sproglig manipulation, hvor synet på barnet er det samme som at sprogstimulere efter de danske spilleregler i stedet for at fokusere på barnets behov som et frit og ligestillet individ. Den samme pædagog møder det etniske danske barn som en ligeværdig samtalepartner, hvor der udveksles og deles oplevelser, erfaringer, diskussioner og latter uden at barnet bliver navigeret og påført instruktioner. Dvs. den politiske og pædagogiske diskurs har til sigte at fordanske minoritetsbørn, og ligestilling ifølge denne diskurs betyder det samme som at kunne tale dansk og magte den danske kultur – at ligne hinanden.

  Hermed bliver minoritetsbarnet underkendt og dets kulturelle og sproglige ressource ignoreres og tilsidesættes. Barnet diskrimineres ud fra pædagogens forforståelse og der fokuseres kun på barnets mangler, negativ omdømme og svage sider. Dette kan medføre en form for fremmed- og andetgørelse, hvor barnet automatisk sættes uden for de sociale arenaer. Barnet kan derfor ikke rigtig fungere som et socialt væsen, fordi der ikke tages højde for barnets tilstedeværelse med dets stærke sider og muligheder. Denne onde cirkel kan risikere at give barnet en negativ selvopfattelse, og dermed en stigmatisering, hvor barnet som afviger begynder at leve op til de negative forventninger. Denne negative proces hæmmer også barnets læring og udvikling.

  Det er bl.a. minoritetsbarnets sproglige færdigheder, der bliver ramt negativt. For at kunne lære andetsproget (dansk), skal barnet være i stand til at kunne sit modersmål. Derfor er det vigtigt som pædagog at formidle denne viden videre til både etniske minoritets- og etniske danske forældre. Som et vigtigt led i sprogudvikling skal man kunne kommunikere for at kunne mindske den kløft, der skulle opstå mellem deltagerne. Derfor er det vigtigt at have kendskab til minoritetsbørns kulturelle og sproglige baggrund samt sørge for at tale med børnene. På den måde vil barnet opleve at blive set og hørt, og vil danne et meningsbillede af den udvekslende samtale. Som pædagog skal man være lydhør, nærværende, spørgende, undrende og kreativ, når man taler med børnene. Som en god rollemodel gælder det om at skabe sprogstimulerende fællesskaber.

  Det er vigtigt som pædagog at skabe differentierede og fleksible fællesskaber, hvor etniske minoritets og danske børn kan mødes og lege sammen og gensidigt påvirke hinanden med planlagte aktiviteter. Som det bliver nævnt i dagtilbudsloven (§ 7, stk. 3), lærer man gennem legen. I legen bliver sprogtræningen nemlig aktiv. Når børn leger med hinanden, udvikler de deres kommunikative kompetencer.

  Vi pædagoger bliver uddannet til også at tænke og handle kritisk, og derfor bør vi være kritiske og reflekterende overfor institutionskulturen ved at inkludere de forskellige kulturelle og sproglige aspekter. Derfor er det oplagt som pædagog et have kendskab til interkulturelle kompetencer, hvor anderledeshed respekteres.

  Det er vigtigt, at vi pædagoger hele tiden er opmærksomme på multikulturen og multikulturelle miljøer, fordi globalisering samt etniske minoriteters tilstedeværelse vil fortsat være synlige i hele samfundet. For at kunne komme nærmere til løsningen af problemerne og modsætningerne, er det vigtigt at have øje for forældresamarbejdet. Forældrene skal ikke ses som et problem, men som en ressource og partner til barnets læring og udvikling nøjagtig som etniske danske forældre.

 42. Af Flemming Lau

  -

  Godt at du endnu engang sætter fokus på tilliden Støvring.
  Vi skal ikke forvente venskab fra islams side. Den advarer om venskab med jøder og kristne jf 5.51.
  Sandheden er at Islam er falsk. Islams ånd er af antikrist. I mødet med en muslim, såvel som enhver anden i øvrigt, der ikke bekender at Jesus er Kristus, Guds Søn, der står den kristne overfor en løgner og antikrists ånd jf 1joh. Vogt jer for de falske profeter. Af deres frugter skal i kende dem mat 7.16
  Satan selv giver sig skin af at være en lysets engel 2 kor 11.14. Jesus siger Elsk jeres fjender mat 5.44
  Koranen siger i 9.29 ” De kristne siger at Messias er Allahs søn” …vantro tale ” Allah forbande dem”.
  “Bekæmp dem som ikke tror på Allah” Christianity forgives, Islam don’t.

 43. Af hektor heimlich

  -

  Danmarks største problem er at vi har en regering som ikke kan forsvare landet med en komplet uduelig leder i spidsen, som smisker for EU.

 44. Af Runa A.G.

  -

  Lars Løkke Rasmussens regering pløjer Danmark på kryds og tværs, uden mål og mening. De gør alt hvad de kan, for at flå vores gode samfund fra hinanden. Denne regering kan ikke samle vores land, den splitter og gør befolkningen angst for fremtiden. Det gør de som en mindretalsregering. Sidste indsats, er regeringens nye landbrugs/miljøministers tiltag. Når ministeren ikke kan fremvise grønne tiltag på naturens vegne, kan han så fremvise det mest grønne fra Ringkøbing fjord, ham selv. Hvad med et stort 5 etages hotel og vandland ved Ringkøbing fjord?

 45. Af Kasper Støvring

  -

  Gruppevoldtægten i Hammel i 2003 var angiveligt opdigtet, ingen vidner, intet DNA-spor
  http://www.tv2oj.dk/artikel/1374:11—november–Hammel-voldtaegt-stillet-i-bero

  SF’eren Halime Oguz, der har kurdisk baggrund, kommer i gårsdagens Deadline med mange rigtig gode udsagn om problematikken, der også blev vendt i Debatten

  https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-2016-02-27-2

  Godt halvdelen af kvinderne på krisecentrene har ikke-vestlig baggrund, og den gruppe fylder kun 10 procent af den samlede befolkning, læg dertil de enorme omkostninger for særlig dén gruppe af kvinder at rive sig løs af alle sociale relationer – for det er prisen – derfor tøver rigtig mange med at bryde ud af de voldelige forhold, som det siges i artiklen her

  http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/21527343

 46. Af Eva Madsen

  -

  Mehmet Sami Gür
  ALLE muslimer taler med 2 tunger !!!

  Om at overleve islam

  Den islamistiske del af den ideologi som ligger indlejret som en uadskillelig del af islam, ligger også solidt indlejret i mange muslimers hoveder. At ideologien afspejles i adfærden hos enkeltindividet er tydelig. Hvis en muslimsk ung mand er havnet i en situation hvor han er underlegen, så er han midlertidigt et spagt klynkende offer, mens han det næste øjeblik i overtal kan være fuldstændig nådesløs. På samme vis er også ideologien særdeles fleksibel som var det en kæmpeorganisme, og kan i modgangstider gå i dvale – såkaldt hudna. Men tag ikke fejl, den aggressive del af systemet vågner op og fortsætter hvor det slap, når tiden er mere gunstig. Islam er plastisk. Der er ikke langt fra lam til løve. Den der har udtænkt dette tros- og regelsystem var en genial krigsstrateg, hvis farlighed ikke bør undervurderes.

  Ralf Pittelkow og Karen Jespersen påpeger i DKA d. 2/3 2016 vigtigheden af, at modarbejde imamernes magt. Det skal gøres ved at tage fat i de alt for isolerede parallelsamfund. Imamerne som har vist sig så skadelig for integrationen, skal ikke have arbejdsro. Derudover påpeger de, at parallel samfundenes vækst nødvendigvis skal bremses ned, og det skal gøres ved kraftigt at reducere tilstrømningen af asylansøgere og indvandrere fra overvejende muslimske lande. Der må ikke oveni en stor fertilitet, komme nye til udefra. Disse to meget vigtige skridt, betegnes som det eneste effektive middel, hvis man skal forhindre, at imamernes indflydelse vokser sig stadigt større i Danmark.

  Men hvad hvis dette eneste effektive middel ikke er nok ? Hvad nu hvis muslimerne allerede er så mange, at den fortsat store fertilitet kombineret med hostil socialisering på sigt vil være nok til, at omstyrte det fri ligestillede demokratiske samfund, som er indbegrebet af Danmark ?

  Metaforisk står Danmark på tre ben ligesom en taburet. Det ene ben er frihed, det andet er ligestilling og det tredje er demokrati. Hvis bare et af benene brækker så vælter taburetten. Den frihed som er det ene ben, forudsætter at den ikke misbruges. Det er frihed under ansvar. Hvis fjendtlighed får lov til at arbejde og vokse i fred, fordi det danske system misbruges, så er det kun et spørgsmål om tid, før Danmark vil vælte ligesom den trebenede taburet. Det vil uvægerligt ske, fordi som forholdene er nu, skabes der rigeligt med nye fjender af Danmark, alene gennem en høj fertilitet og den efterfølgende fjendtlige socialisering der fortrinsvist sker i forældrenes opdragelse, i muslimske friskoler og koranskoler samt ikke mindst af imamerne i moskeerne.

  Selve den sociale isolation i parallel samfundene er, som en beskyttende skal der gør, at islam kan arbejde uforstyrret, og det vil uundgåeligt med tiden ødelægge det danske samfund. Men der er også en beskyttende skal udenfor. Under læserindlæg påpeger Knud Bøttiger i DKA samme dag d. 2/3 2016 en lignende uheldighed – en juridisk systemfejl om man vil – der gør at islam får alt for megen arbejdsro. Han skriver, at loven om religionsfrihed bør justeres fordi, islam ikke kan defineres som blot en religion. Når der implicit er indlejret en politisk ideologi som vil ændre samfundsstrukturen, så er “religionen” ikke en religion, men snarere at betragte som en politisk bevægelse. Knud Bøttigers vigtige pointe er, at når der prædikes og handles så målrettet efter nogle politiske mål, så kan islam ikke være omfattet af loven om religionsfrihed.

  “Fejlen” ved det danske system bunder i, at det kun fungerer hvis der udvises “hensyn og høflighed”, og det gør en “gæst” som islam ikke. Den tager gerne for sig af “retterne” og misbruger det lov system der beskytter den – misbruger religionsfriheden. Den respekterer heller ikke de uskrevne regler og den tillid der er udvist ved, at myndighederne har blandet sig så lidt i hvad der foregår i parallel samfundene, i de muslimske friskoler og koranskoler og i moskeerne. I stedet for at gengælde tilliden med en smule taknemlighed og loyalitet, har man i vid udstrækning udnyttet lejligheden til at arbejde samfundsundergravende.

  Årsagen til den dårlige og mildt sagt uhøflige opførsel, skyldes at islam er, det islam er. Som imamen ved Grønhøjmoskeen Abu Bilal giver som svar efter TV 2?s afsløringer ; “det står i koranen, og det er Allahs ukrænkelige ord”. Netop i denne “hurdle” – dette bump på vejen – ligger en stor del af det geniale i krigsstrategien, for med ukrænkeligheden er tros- og ideologi systemet sikret mod ændringer. Det kan end ikke “fortyndes” / civiliseres, for omfavnelse af frihed, lighed og demokrati sidestilles med blasfemi, og så eksluderes muslimen fra at tilhøre gruppen af frelste som kommer i himlen – de GODE muslimer. Dermed står islam ganske enkelt ikke til hverken at tæmme eller reformere uden, at både Allah og foruroligende mange muslimer trædes ganske gevaldigt over tæerne.

  Kun meget få politiske partier har i dag et realistisk bud på en løsning af problemet, for det forudsætter at man dropper pænheden. Hvis overlevelse af dansk kultur, det fri danske samfund, ligestilling mellem køn og religioner og demokrati skal sikres, så er en konsekvent hjemsendelsespolitik bydende nødvendig. Ralf Pittelkow og Karen Jespersens forslag om at bryde parallel samfundenes isolation og ikke tilføre dem nye muslimer udefra er absolut nødvendige tiltag, men jeg er 100 % sikker på, at det ikke er nok til på sigt, at redde det Danmark vi kender og holder af. Ingen kan nu længere være i tvivl om hvilken vej det går.

  For at bryde den onde cirkel der masseproducerer fjendtlige muslimer i vores land, så skal hjemsendelse af de mest fremmedgjorte, de mindst integrerede og de mest fjendtlige muslimer snarest indledes. Dertil skal den ondsindede del af islam naturligvis ikke fredes af lovgivningen som Knud Bøttiger påpeger, og det bør overvejes om islam i uændret form, uden en reformation, sådan som “religionen” fremstår nu – om den skal forbydes ? Det bør også overvejes, om koranen bør forbydes så længe den ikke er redigeret. Det tilråder Geert Wilders.

  Den røde tråd i koranen er dens vedblivende opposition til “vantro”, og sammen med stringente leve- og samfundsregler, så er den dybest set krig pænt pakket ind. Uændret er bogen simpelthen for farlig. Sidst men ikke mindst, så skal flere moskeer der fungerer som femte kolonnes kommandocentraler, hvis fornemste opgave er at vedligeholde fjendtligheden, lukkes øjeblikket. I de resterende må imamerne indtil videre ikke arbejde uden opsyn, sådan at danskerne sikres, at der ikke foregår noget som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden jf. § 67.

  Denne skitse er intet mindre end en redningsplan. Implementeringen af den påkræver en særdeles fast hånd, som samtidigt formår at støtte og hjælpe folk til igen at få fodfæste i enten deres oprindelige hjemlande eller et lignende muslimsk land. Helt konkret er der lige nu kun tre partier der har deciderede hjemsendelser på programmet, hvilket i denne sammenhæng betyder, at de går ud over, kun at ville hjemsende kriminelle udlændige, sådan som DF og Nye Borgerlige vil. I den bløde ende er der Morten Uhrskov fra Dansk Samling der vil tilstræbe at hjemsendelse sker på frivillig basis, og i midten er der Anders Gravers fra Partiet SIAD/Fremskridtspartiet der vil tvangshjemsende alle ikke selvforsørgende og kriminelle indvandrere m.fl, og i den benhårde ende er der Daniel Carlsen fra Danskernes Parti der simpelthen vil afvikle det multikulturelle samfund og hjemsende alle ikke-vestlige over en 30 årig periode. Det handler helt enkelt om, at hævde de oprindelige danskeres odelsret til Danmark. Fælles for alle tre partier er, at sikring af Danmark og dansk kultur er primær og absolutte førsteprioritet.

  Med en hjemsendelsespolitik, så kan de muslimer som ikke ønsker at være en del af det fri samfund, som det vi har i Danmark, påbydes repatriering til et islamisk land. Det betyder for eksempel, at Mohammad der tvinger Aisha til at gå med niqab eller hijab, som ikke må give hånd til mænd og som heller ikke har fået chancen for at lære dansk, skal hjælpes hjem hvortil den kulturelle pasform er bedre. Det samme gælder eksempelvis medlemmer af Hizb ut Tarir som skal påbydes samme repatrieringshjælp. Det vil give de resterende en mulighed for at integrere sig og leve som fri mennesker, uden at risikere livet. Så kan de som ønsker at leve et liv i underkastelse for Allah, gøre det de vil, og vi andre kan leve her i fred, frihed og lighed. Det må da være ret og rimeligt.

  Kun på et afgørende punkt er Danmark et totalitært land, og det er hvad angår friheden. Så ja – Danmark er et frihedsdiktatur, for når det kommer til denne hårdt tilkæmpede rettighed, så går vi ikke på kompromis ! Eneste undtagelse er, at der ikke er frihed til at afskaffe friheden.

  Ligesom Tyrkiet har vist, at de allerhelst ekspederer flygtninge- og migrantstrømmen videre, så vil ethvert muslimsk land modsætte sig, at islams fremmarch ved immigration hindres – såkaldt hijrah. Derfor vægrer eksempelvis Saudi-Arabien, Qatar, Kuwait m.fl sig ved, at modtage muslimske migranter og flygtninge under den nuværende flygtningekrise, og det er den samme slags modvilje Vesten støder på, når det handler om, at sende muslimer retur. Årsagen er, at det vil være mod islam og Allahs vilje, at stille sig i vejen for en udvikling der fører til endemålet – Verdensumma’en. Den eller de strategikere der står bag den krigeriske taktiske del af den islamiske ideologi var som før nævnt ikke bare geniale, men også uhyggeligt forudseende.

  Steffen Wernberg-Møller

 47. Af Benny B

  -

  Nemlig!
  Som flere er inde på, er det ikke den formørkede og overtroiske Mehmet, som er problemet og det hjælper ikke, at opfordre ham til at rejse hjem. Det gør han ikke så længe honning krukken er fuld.

  Nej, det er de politikere, der tillader invasionen af disse overtroiske galninge, som er problemet.

  Der kommer en dag, hvor de forhåbentligt bliver stillet til ansvar for deres politik og her menes ikke at blive sat fra bestillingen.
  Nej, Politikerne bør dømmes for de mord og voldtægter, som deres uansvarlige politik har medført.

 48. Af Niels Larsen

  -

  @ RUNA A.G – 6. MARTS 2016 23:27

  En korrektion. De omtalte børn er ikke danskere. De er muslimer, som har dansk pas, intet andet. Danskere bliver de aldrig.

  @ Mehmet: “Dette kommer til udtryk, da minoritetsbørnene skal tilegne sig det danske sprog og den danske kultur uden om deres modersmål og moderkulturen.”

  Når man flytter til et land med en fremmed kultur og et fremmed sprog, så bliver den kultur og det sprog automatisk den kultur og det sprog, som fremtidige generationer skal klare sig i og på. Den lærdom har mange muslimer ikke formået at fatte. Her i landet er og forbliver tyrkisk og arabisk kultur ligegyldige i den store sammenhæng. Og de tilsvarende sprog helt ligegyldige i det meste af samfundet. Noget som danskerne er komplet ligeglade med.

  Det bør muslimerne lære at forstå. I modsat fald skader de deres børns fremtidsmuligheder. At være muslim her i landet er ikke noget i sig selv, snarere tværtimod.

  “Dvs. den politiske og pædagogiske diskurs har til sigte at fordanske minoritetsbørn, og ligestilling ifølge denne diskurs betyder det samme som at kunne tale dansk og magte den danske kultur – at ligne hinanden.”

  Ja. Naturligvis. Hvad ellers? Dette her er Danmark. Ikke Mellemøsten.

  “Hermed bliver minoritetsbarnet underkendt og dets kulturelle og sproglige ressource ignoreres og tilsidesættes.”

  Ja. Naturligvis. Hvad ellers? Dette her er Danmark. Ikke Mellemøsten.

  “Barnet diskrimineres ud fra pædagogens forforståelse og der fokuseres kun på barnets mangler, negativ omdømme og svage sider.”

  Hvad skulle der ellers fokuseres på? Her i landet helt ligegyldige arabiske eller tyrkiske normer? Bestemt ikke!

  “Barnet kan derfor ikke rigtig fungere som et socialt væsen, fordi der ikke tages højde for barnets tilstedeværelse med dets stærke sider og muligheder.”

  Jamen… barnet har pr. definition ikke nogen stærke sider i forhold til det danske samfund, da tyrkiske og arabiske færdigheder er fuldstændig ligegyldige i forhold til det at bo og leve i Danmark. Som sagt: det er ikke noget særligt at være muslim her i landet. Tværtimod er det hæmmende for at begå sig her.

  Og at have udenlandske – in casu muslimske – forældre er så afgjort til skade for barnet. Det viser de seneste 40 år ganske tydeligt.

  Med mindre I muslimer lægger jeres muslimske kultur og jeres kræven hensyntagen til en ideologi, som flertallet af danskerne tager stærkt afstand fra, så vil vi til evighed være “jer og os”! Og under de omstændigheder skal jeg være den sidste til at beklage det, for jeg vil ikke under nogen omstændigheder tage hensyn til islam eller muslimske særkrav.

 49. Af bent rasmussen

  -

  Det er jo det “pudsige” og “morsomme” med de røde “humanister” der altid snakker om at der skal føres en ansvarlig politik til gavn for befolkningen, at de altid ender med at myrde løs på sin egen befolkning. Direkte eller indirekte. Det er jo typisk for kommunismen at den er fuld af store ord og flotte “visioner”, men altid ender den i idioti, ondskab og massemord. Er borgen et hovedkvarter for røde “humanister” ?

 50. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Det som denne Mehmet Sami Gür skriver, og imellem linierne, er fordrivelsen og udrejsningen det danske folk fra Danmark, vi danske, og den kristne tro er ligesom kun i vejen !
  Drømmen fra Mehmet Sami Gür helt klart for islamisterne at overtage vores land kvit og frit, ‘Islamistisk Stats’ religion, og i fortsættelsen slå hinanden ihjel på dansk jord, som dagligdagen i Afrika som Mellemøsten!
  Velfærdstaten Danmark forsvinder(se Sverige) forvandles i ruin og aske.
  Hjemsend dags dato til 100 % Mehmet Sami Gür sammen med de alle andre islamister på dansk jord, dags dato, alt andet at betegne som vores egen; det danske folks selvdestruktion!

Kommentarer er lukket.