Det gamle had

Af Kasper Støvring 170

 

 

Jødehadet. Dette gamle, gamle had forfølger os endnu, for jøden – i bestemt form ental – er ond, og jøden skal dø, nu som dengang, og gerne helt uskyldige jøder og allerhelst deres børn, så lidelsen kan blive så stor som muligt. Jorden skal mættes med jødernes blod, det var budskabet fra terroristen Omar El-Hussein, og det er budskabet fra den 16-årige konvertit, der begge planlagde angreb på jødiske skoler.

 

Vi er bekendte med jødehadet i den muslimske verden, hvor Hitlers ”Mein Kampf” er en bestseller, som det kan læses i artiklen her, hvis man ikke vidste det. Men hvad med vores eget, hjemmedyrkede, lille jødehad?

 

Det ser vi, når selv skikkelige mennesker undskylder overgreb mod jøder. ”Jamen, vi skal jo også huske, at den israelske stat behandler palæstinenserne dårligt”. Og det ser vi, når aviser bringer overskrifter som ”Jøderne koster det danske samfund millioner i sikkerhedsudgifter”. Men hør nu! Det er sgu da ikke jøderne, men islamisterne, der koster kassen, når politiet skal beskytte jødiske skoler, synagoger og forretninger.

 

Det lille had og det store had kommer til syne i sproget, nogle gange utilsløret, andre gange som små, måske utilsigtede, fordrejninger, sådan som Victor Klemperer i sin tid gjorde opmærksom på i sin bog om nazisternes sprogbrug.

 

Det fører os til komparationens kunst. Forfatteren Peter Tudvad har skrevet mange gode ting, heriblandt en bog om den tyske teolog Dietrich Bonhoeffer, der blev henrettet i 1945 for sin kamp mod Hitler. Til Roskilde Stiftsårbog udtalte den gode mand sidste år, at der er en slående lighed mellem Hitlertyskland og Danmark i dag: ”En frygt for det og de fremmede – i dag er det islamofobi, på Bonhoeffers tid var det jødehad.”

 

For det udsagn har Tudvad måtte modtage mange knubbede ord i mindre skændsmål med sine kritikere. Men det er Tudvad, og med ham mange andre, der evner at formidle historisk komparation til de tungnemme. For Nazityskland ligner dagens Dannevang, og nu som dengang forsøger vi at bekæmpe det onde i os selv og gøre det gode.

 

Vi ved jo, at jøderne pressede på i tusindvis for at komme ind i Nazityskland, de stormede ganske enkelt grænserne med rambuk og stenkast. I landet kunne de nyde masser af velfærdsgoder, og nazisterne bød dem velkommen i stor stil, selv om jøderne kostede samfundet mange milliarder, mange var uden job ikke evnede at tage en uddannelse. Nazisterne åbnede svømmehaller kun for jødiske kvinder, de fjernede krænkende billeder af jødiske profeter, de serverede udelukkende kosher-mad i skolerne, de støttede opbygningen af storladne synagoger, og de forsøgte med blid pædagogik at omvende potentielle jødiske terrorister til nazismen.

 

Så Tudvad har ret. Der er en slående lighed mellem Nazityskland og Danmark. Muslimerne er og bliver vor tids jøder…

 

Nej, nej, nej! Vor tids jøder er jøderne. Tusindvis af jøder er allerede flygtet fra Europa. Det er den flygtningekrise, vi for alvor burde beskæftige os med alene af den grund, at den har rod, ikke i fjerne lande, men i tendenser i vores egne samfund. Med nye folk kommer som bekendt nye tider, nye sæder og skikke. Eller rettere: gamle tider, gammelt had.

 

170 kommentarer RSS

 1. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jesper Lund!

  Ja, netop penge er en mangelvare!. Hvad var mere naturligt for en rettroende muslim end at henvende sig til sine rige trosfæller mod syd og øst – i stedet for at vælge asyl i nord og vest?

  Afrikas mangel på fødevarer skyldes EU? Kontinentet har selv så mange velegnede arealer til dyrkning af 2-3 afgrøder om året, at det er en tåbelig argumentation!

 2. Af Niels Peter Lemche

  -

  Axel Eriksen og Jesper Lund,

  Problemet er som altid i 3. verden: Hvem får gavn af hjælp/penge? Der var engang–for en tyve tredive år siden–en TV dramaserie om ulandsbistand. Ulandsarbejderne mødte op med r… fuld af penge. De lavede så kurser for de lokale. De handlede vist om traktorer, og der var mange elever i pæne, hvide skjorter. Men da det kom til praksis, nægtede eleverne at deltage. De skulle ikke have snavsede hænder, for de kom fra en overklasse, der ikke behøvede at arbejde fysisk; men der var prestige for dem i at sige, at de havde deltaget i vesterlændingenes kursus.

  Kan man ikke gøre noget ved samfundsstrukturen, kan man lige så godt give op. Solidariteten i de lande er begrænset til almisser. Herhjemme ville det svare til, at forsorgen for andre skulle begrænses til det, man finder i kirkebøsserne en søndag middag.

 3. Af Jesper Lund

  -

  Axel Eriksen

  Din holdning er sikkert den dominerende. Derfor vil vi i fremtiden have en stigende migrantstrøm fra Afrika.

 4. Af christian rasmussen

  -

  Een tåbe kan som bekendt spørge om mere end ti viise kan svare på. På denne blog har vi de sædvanlige radikale der sætter spørgsmålstegn ved alt, fordi de ikke kan få ind i deres små hoveder, at det hele er meget enkelt. Fortsat masseindvandring til Europa og Danmark vil påføre millioner og atter millioner af borgere i nationalstaterne endeløse tab, ulykker, lidelser, forbrydelser, konflikter og rædsler. De kan nemt selv blive blandt ofrene. Men da deres fatteevne er meget begrænset, vrøvler de videre om alle mulige andre ting der ikke ændrer ved…… at virkeligheden er den, at ENTEN stopper vi EUs, mer kels, de røde radikales og de blå skabsradikales store planer om at forære det hele væk til horderne fra de arabiske og afrikanske lande, ELLER også bliver vores kultur og civilisation udryddet.

  Det er ENTEN / ELLER hvis vi der skal være en fremtid til de danske børn og unge. Fortsat laden stå til vil ende i en meget, meget blodig katastrofe.

 5. Af christian rasmussen

  -

  KLOKKEN ER FEM MINUTTER I TOLV…..
  Een tåbe kan som bekendt spørge om mere end ti viise kan svare på. På denne blog har vi de sædvanlige radikale der sætter spørgsmålstegn ved alt, fordi de ikke kan få ind i deres små hoveder, at det hele er meget enkelt. Fortsat masseindvandring til Europa og Danmark vil påføre millioner og atter millioner af borgere i nationalstaterne endeløse tab, ulykker, lidelser, forbrydelser, konflikter og rædsler. De kan nemt selv blive blandt ofrene. Men da deres fatteevne er meget begrænset, vrøvler de videre om alle mulige andre ting der ikke ændrer ved…….. at virkeligheden er den, at ENTEN stopper vi EUs, mer kels, de røde radikales og de blå skabsradikales store planer om at forære det hele væk til horderne fra de arabiske og afrikanske lande, ELLER også bliver vores kultur og civilisation (og vi selv) udryddet.

  Det er ENTEN / ELLER hvis der skal være en fremtid til vores egne børn og unge. Fortsat laden stå til vil ende i en meget, meget blodig katastrofe.

 6. Af Niels Peter Lemche

  -

  CHRISTIAN RASMUSSEN, hvis dit første indlæg blev sendt fem minutter i tolv, må klallen da være tolv, da det andet enslydende indlæg gik ud. Gik verden under i løbet af de fem minutter?

  Sorry, jeg kunne ikke dy mig.

 7. Af Niels Peter Lemche

  -

  klallen–good grief–klokken

 8. Af Uffe Staulund

  -

  @ Jesper Lund,

  Problemet med kontanthjælpen er vel, at det er Statens penge, som socialrådgiveren udbetaler, og ikke den kommunes, hvor kontanthjælpsmodtageren bor.

  Det er let at bruge penge, og det er lettest at bruge andres penge, især hvis de kommer et sted langt fra ens egen organisation.

  Med hensyn til Bloggens emne så kan jeg anbefale ‘Spillemand på en tagryg’, den er på Netflix. Den viser hvorledes man fordrev jøderne i Rusland.

  Min tro på normalfordelingskurven siger mig, at der også må være en del ‘brainware’ tilstede i arabere, men det er måske den muslimske terror, som får den til at forsvinde.

 9. Af Niels Larsen

  -

  @ JESPER LUND – 16. MARTS 2016 11:36

  Det kan vi sikkert. Indtil vi sætter hårdt mod hårdt og nægter dem alle adgang til Europa.

  Og det gør vi forhåbentlig dette forår. Makedonien viser vejen!

 10. Af Niels Peter Lemche

  -

  UFFE STAULUND, du husker nok også Hr. Stein med de juveler, familien bragte med, sidste gang de måtte flygte.

  Niels Larsen, vær forvisset om, at det er lige som med vand. Kan det ikke komme frem det ene sted, kommer det det næste. Og det er jo kun en del af problemet at spærre for syrerne. Nordafrikanerne er et langt større problem, og det kommer langs hele den europæiske Middelhavskyst.

 11. Af Flemming Lau

  -

  Jo Leila Khaled er en virkelig smuk kvinde, og lidt af en tomboy. Det var da godt at hun holdt godt fast på sine af sikrede håndgranater, da piloten uri snarrådig trækker tilbage i styrepinden. At sikkerheds vagten formår at ramme hendes “bedre halvdel” under kaoset, er vist held… Men uanset situationens alvor, tror jeg at de implicerede må have haft svært ved at lade være med at trække på smilebåndet, bagefter. Om ikke andet, så et lettelsens suk. Jeg ligger også og tænker på hvordan hendes liv havde formet sig, hvis hendes forældre var forblevet i Israel.

 12. Af Niels Peter Lemche

  -

  FLEMMING LAU, hendes forældre var nok iblandt den million palæstinensere, der blev fordrevet i 1948 (kilde: Pappe: The Ethnic Cleansing). De fleste palæstinensere fik ikke noget valg.

 13. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Netop derfor skal vi følge eksemplet med Makedonien og spærre grænsen mod Italien og mod Spanien. Så kan de lande blive fyldt op også, hvis ikke de formår at holde horderne ude.

  Øvelsen går i første omgang ud på at holde dem væk fra de velfunktionerende lande i Europa. Så får vi dem nok senere smidt ud fra den rådne underbug.

 14. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jesper Lund!

  Jeg påpeger blot, at Afrika selv har muligheder for at skaffe føde til sin nuværende befolkning og en “naturlig vækst” i befolkningsantallet.

  To eksempler:

  Etiopien: Landet skal ustandseligt have fødevarehjælp. Begge Nilens to stamfloder udspringer i landet. Kunne man ikke blot bruge lidt af det vand til kunstvanding?

  Zimbabve, Da landet hed Syd-Rhodesia var det et rigt landbrugsland – men i dag er det fattigt og forarmet.

  Så nærmer vi os bloggens emne: Had mod andre! Ja, ud med de hvide, ud med alle andre, der er anderledes!

  Er det ikke kernen i Islam og kommunismen?

 15. Af Jesper Lund

  -

  Uffe Staulund

  Det er kommunen, som betaler kontanthjælpen. Kommunen burde derfor være interesseret i at få dens kontanthjælpsmodtagere i job. Kontanthjælpsmodtagere skal stå tilrådelighed for arbejdsmarkedet og være tilmeldt kommunens jobcenter. To ansøgninger om ugen. Der er intet, der hindre kommunen i at anvise en kontanthjælpsmodtager et job, som vedkommende er forpligtet at påtage sig.

  Kommunen kan selvfølgelig kun anvise jobs, hvis der er ledige jobs. Det er der, problemet gemmer sig! Der er ganske simpel ingen jobs, som kommunen kan anvise til kontanthjælpsmodtagere!

 16. Af Niels Peter Lemche

  -

  AXEL ERIKSEN, nu skal man jo heller ikke tage Afrika under ét. Mengistus kommunistiske styre ødelagde Etiopien i traditionel kommunistisk forstand. Zimbabwe, jo, jeg husker en samtale med en (hvid) derfra i Stellenbosch for tyve år siden: Han sagde blot: ” Det er mærkeligt at leve i et land, hvor bare alt er ved at blive ødelagt.” Siden da har Mugabe haft endnu 20 år til at fortsætte arbejdet. Men der findes faktisk lande, hvor det slet ikke står så galt til. Jeg plejer at nævne Botsuana, hvor regeringen har den for en afrikansk regering underlige indstilling, at den er til for folkets skyld. Sydafrika er nok heller ikke en ruin, men har da også et stort hvidt mindretal til at holde sammen på det. Men det er rigtigt, der burde være mad nok, men som jeg allerede har skrevet et eller andet sted i dag, så er det selve samfundsstrukturen, der forhindrer, at der virkelig sker fremskridt.

 17. Af Allan Hansen

  -

  @ Niels Peter fladfisk
  nu vrøvler du igen Kl 13:11

  I disse dage i Jerusalem holdes en konference om international retfærdighed for jødiske flygtninge fra arabiske lande (“International Justice for Jewish Refugees from Arab Countries”) på David Citadel Hotel. I sin åbningstale sagde ministerpræsiden Benjamin Netanyahu:

  “Den arabiske verden har forsømt de palæstinensiske flygtninge, og har brugt dem som et værktøj til at bagvaske Israel, mens Israel, som dengang var et lille land, var i stand til at absorbere jødiske flygtninge fra arabiske lande og gøre dem til produktive borgere”.

  Alle taler om de palæstinensiske flygtninge
  Spørgsmålet om “palæstinensiske flygtninge” bliver ofte stillet i forbindelse med den israelsk-arabiske konflikt. Men lige så ofte ignoreres (i højeste grad af FN) det faktum, at der var endnu flere jødiske flygtninge som følge af den israelsk-arabiske krig.

  Mellem 1948 og 1951, blev omkring 850.000 jøder udvist eller tvunget væk fra deres hjem og fik deres værdier og ejendomme konfiskeret af de arabiske nationer de længe havde boede i.

  Israel, lige som så mange andre nationer, forsøgte fuldt ud at absorbere og integrere de 850.000 jøder, der blev forvist fra deres hjemme i de arabiske nationer og som søgte ly i det nye land Israel. Tæt på halvdelen af Israels jødiske borgere i dag, herunder deres efterkommere, stammer fra disse arabiske lande.

  90 procent af befolkningen i arabiske lande var engang jøder
  Blomstrende, velstående jødiske samfund eksisterede i Mellemøsten og Nordafrika tusind år før fremkomsten af Islam og mere end 2500 år før fødslen af de moderne arabiske nationer. Disse samfund, der strakte sig fra Irak i øst til Marokko i vest havde et livligt sammenhold og havde stor indflydelse på de lokale økonomier. Indtil det 10. århundrede, levede 90 procent af verdens jøder i regioner, der nu kendt som de arabiske lande.

  Allerede inden delingsplanen for området Palæstina i november 1947, var de arabiske nationer igang med stigende fjendtlige foranstaltninger, anført af Den Arabiske Liga, mod deres jødiske samfund.

  Forfølgelse af jøder i arabiske lande
  Efter delingsplanen, begyndte de arabiske regeringer at konfiskere jødisk ejendom. Samtidig var der optøjer, og massakrerne brød ud mod jødiske samfund i hele den arabiske verden. Jødisk-ejede butikker og synagoger blev plyndret og brændt, hundredvis af jøder blev dræbt og tusinder blev fængslet.

  Da Israel blev oprettet som en selvstændig stat i maj 1948, blev den Arabiske Ligas Politiske Komité indkaldt og den udarbejdede en række anbefalinger til alle arabiske og muslimske lande om, hvordan de skulle gribe ind over for de jøder der boede i deres lande.

  Blandt andre anbefalinger, blev statsborgerskab til jøder tilbagekaldt, og de blev nu anset som borgere i den nyetablerede jødiske stat. Deres formue blev konfiskeret, deres bankkonti indefrosset, og ejendom til et værd af millioner af dollars blev nationaliseret. Jøder blev udelukket fra ministerier, deres adgang til den offentlige sektor alvorligt begrænset, og mange mistede deres levebrød.

  Den anti-jødisk tendens blev større og større, og en organiseret plan for undertrykkelse og forfølgelse blev gennemført mod jøder i arabiske stater. Mellem 1948 og 1951, blev omkring 850.000 jøder udvist eller, som nævnt ovenfor, tvunget ud af deres hjemme i de arabiske nationer, og blev flygtninge. Faktisk begyndte en to-vejs migration af befolkninger, sammen med oprettelsen af to forskellige flygtningegrupper.

  Færre palæstinensiske flygtninge end jødiske
  Forholdet mellem de to flygtningegrupper var 2:3, den palæstinensiske gruppe med omkring 600.000 personer i modsætning til de jødiske flygtninge, som talte omkring 850.000 personer (indtil 1968).
  De arabiske nationer, ledet af Den Arabiske Liga, og især det internationale system UNRWA, (FNs Hjælpeorganisation for Palæstina-flygtninge i Mellemøsten) holder flygtningeproblemet i live ved at holde de palæstinentiske flygtninge som gidsler i deres endeløse kamp mod staten Israel – og har nu i alle disse år kun gjort de folk de repræsenterer en bjørnetjeneste.

  Under Camp David fredsforhandlingerne i 2000 bekendtgjorde præsident Clinton, at hvis en aftale skulle opnås, så skulle en international fond etableres for at kompensere for flygtningene, både arabiske flygtninge og jødiske flygtninge fra arabiske lande.

  Clintons forslag blev støttet nogle år senere af en beslutning i det amerikanske Repræsentanternes Hus i april 2008, der erklærede, at jødiske flygtninge bør anerkendes som flygtninge af FN-konventionen, og foreslog at en international fond skulle oprettes for at kompensere jødiske og palæstinensiske flygtninge for tab af deres ejendom.

  Denne beslutning i Repræsentanternes Hus, kendt som ‘resolution 185, slog fast, at én flygtningegruppes problemer ikke kan løses uden at man også at løser den anden flygtningegruppes problemer samtidig.
  Alligevel blev spørgsmålet om jødiske flygtninge skubbet til sidelinjen i den internationale debat og næsten aldrig nævnt i danske medier.

  P.S: Jeg kan ikke lige huske kilden; men det kunne være
  professor i historie Bent Jensen i den Korte avis.
  ( Så lige for en ordens skyld Bent Jensen er ikke jøde men historiker).

 18. Af Niels Peter Lemche

  -

  Allan Hansen, du har jo altid været tilhænger af kontrafaktuel historieskrivning, så fortsæt bare. Jeg er da ret ligeglad med den israelske propaganda.

  Det var netop opgaven for den nye stat i 1948 at få jøderne ‘hjem’ fra de arabiske lande. Mossad var temmelig stolt af, at det lykkedes at få irakerne hjem. De brugte bomber til at skræmme dem væk.

  Og jøderrne som et flertal i Mellemøsten: Nu har du fået temmelig meget for meget at drikke. Det er vist den eneste undskyldning jeg kan finde for dit våseri.

  Og med hensyn til Nakhba’en, så er det en israelsk kilde, jeg henviste til.

  Det er da godt, at vi kun er enige om Rushdie.

 19. Af Allan Hansen

  -

  Det er en skandale, at de såkaldte “statsløse palæstinensere” nu skal have dansk statsborgerskab nu hvor det endelig ser ud som om, at de endelig kan vende hjem til de lande, som de kommer fra hhv. Jordan, Syrien, Libanon, Libyen og Egypten etc. etc. som nu i mere end 50 år har nægtet, at tage imod deres egene befolkning.

  ” vi kalder os selv for palæstinenser mens vi har Jordanske pas”

  Citat: Walid Shoebat. Why we want to KILL YOU. Bogen kan købes her: http://www.shoebat.com

  Da man i 1947 fik muglighed for, at “få,, sig et Palæstina sagde muslimerne NEJ TAK, de vil heller slå jøderne ihjel end at leve sammen med dem læs:

  Historien om Palæstina, som et land er en myte citat af tidligere PLO terrorist Walid Shoebat.

  ” vi erklærede krig mod jøderne ( seks dages krigen 1967) og fik klø – nu udstiller vi os selv, som offer,, citat Walid Shoebat.
  læs: Why We want to KILL YOU. Bogen er skrevet den tidligere PLO terrorist Walid Shoebat, som i dag er konverteret til kristendommen og bor på en hemmelig adresse i USA.

  P.S: Sidste år tilbød Egypten Hamas en
  selvstændig stat i Sinai.
  Men de er sgu ligeglad med en selvstændig
  stat de skal bare have nakket nogle jøder!

 20. Af Allan Hansen

  -

  Sidste år skrev Lektor Torben Snarup Hansen en
  lang række artikler om konflikten i Mellemøsten.
  Dem kan du finde i arkivet på Den Korte Avis.
  Torben S. Hansen er påfaldende enig med
  professor Bent Jensen.

  En stor tak til både Den Korte Avis, Bent Jensen
  og Torben S. Hansen.

 21. Af P Christensen

  -

  Peter Tudekiks og de øvrige venstreradikales hyppige anvendelse af begreber
  som “islamofobi” sker grundlæggende for at fjerne fokus fra venstrefløjens
  egne politiske bundvendinger og egne svigt, der dels er sket ved at have vendt
  lønmodtagerne ryggen, dels ved at have været dikkende lammehaler
  for den totalitære ideologi islams indtog i Europa – herunder i
  de danske velfærdsydelser.
  Denne racismeparanoia har drevet og driver stadig venstrefløjen – ud over kanten.

 22. Af Niels Juul Hansen

  -

  @P. Christensen

  Er det ikke ligegyldigt, hvad nogle venstresnoede kulturradikale mener, når det alligevel er blå stue, der suverænt styrer den økonomiske politik og indvandrerpolitikken?

  Undertegnede og alle dem jeg kender til venstre for blå stue, ønsker rent faktisk så lidt religion i hverdagen som overhovedet muligt. Folks tro er en privatsag. Vi er ikke et statsstyret DDR – så lad os privatisere statskirken og alle andre trossamfund på ægte liberal manér.

  Og fortæl fundamentalisterne, både muslimer, jøder og kristne at vi ikke gider deres selvretfærdige nonsens. Vi lever i 2016 og skal ikke indrette tilværelsen efter nogle mere end 2000 år gamle skrøner.

  Det der er mest bekymrende her og nu er de mange fanatiske islamister og de nationalistiske, højreekstremistiske partier, som stormer frem med populistiske budskaber, der skaber frygt og fremmedhad.

 23. Af Flemming Lau

  -

  NP Lemce. Efter lidt overfladisk research fandt jeg at var der 590 000 ikke jøder der gik i eksil i 48′ og 160 000 blev, hvoraf nogle kæmpede side om side med jøderne. På siden Electronica intifada af Esber Morris bringes 2 eksempler på fordrivelse. Deir Yassin og Haifa. 9 april har Irgun og Stern gruppen omsluttet Yassin. De civile får frit lejde og ca 100 civile benytter den. Så stormes byen. Men udover 100 bevæbnede, viste det sig at yderligere 100 civile af uransalige grunde havde puttet sig. Da Irgun og Stern løb tør for ammunition, havde de kun håndgranater og knive tilbage og det blev blodigt. 14 januar 48′ blev 42 ubevæbnede jødiske universitets studerende massakreret af arabere ved kibbutzen Guch Etzion og samtlige lig fandtes skændet. 16 april massakreres en jødisk hospitals konvoj ved Scopus bjerget. 77 ubevæbnede læger og sygeplejersker dræbes.
  Det andet eksempel på fordrivelse, Haifa giver ingen mening. Både Golda Meir og en højt stående brittisk politi mand var tilstede, og Meir forsøgte magtesløst at få araberne til at blive . Men hun kan selv følgelig være fuld af løgn jf Pappes udsagn om plan Dalet, men jeg er stærkt skeptisk. Israel og slægten Hussein under Hashemit klanen er stadig i krig, som de har været det siden 1920. Og i krig ryger sandheden. Sandt er det imidlertid at den arabiske liga og muftien opfordrede til folkedrab.

 24. Af Flemming Lau

  -

  “Humanismen er afhængig af kristendommens provokation, for ikke at glide ind under illusionen om, at mennesket er Herre over sig selv” Lis Thorbjørnsen. Forfatter (F. 1918).

 25. Af Jens Hansen

  -

  Kære Støvring.

  Vil du venligst fjerne dette syge indlæg indsat i mit navn:

  “Af j hansen – 16. marts 2016 22:24
  ni els ju ul hansen bruger et dansk navn, men er han overhovedet dansk? Han er muslimsk gift og hans mangeårige virke på debatterne, er kun gået ud på at tale masseindvandringens og islamiseringens sag.”

 26. Af Niels Juul Hansen

  -

  @J Hansen

  “ni els ju ul hansen bruger et dansk navn, men er han overhovedet dansk?”

  Min mors bornholmske navn Juul går ifølge slægstavlen mere end 400 år tilbage. På min fars side er jeg halv københavner og halv jyde. Er det dansk nok?

  Det defekte tastatur får mig til at tro, at ovenstående indlæg er fra Preben Jensen 1, 2, 3 plus hans utallige andre alias’er. Der mangler bare den sædvanlige reklame for Snaphanen, Den korte avis og 180 grader.

  @Kasper Støvring

  Er det helt umuligt at lave et filter, så vi alle kan slippe for denne ulidelige dommedagsprofet, der spammer alle blogs?

 27. Af Niels Juul Hansen

  -

  Preben Jensen forsøger sig vist også her på det sidste som en

  CHRISTIAN PETERSEN – 16. MARTS 2016 23:40
  Se hellere de ucensurerede nyheder og film hos den korte avis, snaphanen og 180g. Læs om hvordan flere og flere danskere rammes af vold, røveri, sexovergreb, anarki og dødstrusler.

  Der huskede han at få den korte avis, snaphanen og 180 grader med.

  Patetisk!

 28. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  ““Humanismen er afhængig af kristendommens provokation, for ikke at glide ind under illusionen om, at mennesket er Herre over sig selv” ”

  Ja, eller “Kristendommen (og andre religioner) er afhængig af humanismens provokation, for ikke at ende i ren fundamentalisme”.

 29. Af peter kocsis

  -

  En af de mest foruroligende udslag af jødehadet i Danmark ses hos de personer, der som Støvring vil afskaffe §266B og derved genindføre antisemitismen som et legalt fænomen.

 30. Af peter kocsis

  -

  Der findes intet mere latterligt end antisemitiske højreekstremister der hulker om ” jødehad”.

 31. Af peter kocsis

  -

  Allan Hansen

  “P.S: Jeg kan ikke lige huske kilden; men det kunne være
  professor i historie Bent Jensen i den Korte avis.”

  Tak for den frivillige tilståelse.

 32. Af Niels Peter Lemche

  -

  Flemming Lau, så lav noget seriøs research i stedet for din, var det overfladisk du sagde.

  Du taler om krig mellem israelerne og hashmitterne siden 1920erne. Sludder, der var ingen israelere i 1920erne. De kom først til efter 1948. Deir Jassin forsøger du at demontere ved hjælp af israelske kilder. Desværre var der faktisk en Røde Kors mand på stedet, da det skete. Hans rapport har jeg ledt efter på biblioteker o.a.s. uden held–hvorfor? Men beretningen findes gengives i Lapierre & Collins, Oh Jerusalem. Pappe viser derimod, at Deir Jassin, som ligger hvor Ein Kerem er i dag i udkanten af Jerusalem, ikke var et enkelt tilfælde, desværre, og overgrebene var ikke begrænset til Irgun, men involverede også hagana, inklusiv en af kommandanterne, Y. Rabin! Der findes mange studier, men du kan jo lede op dansk-palæstinenseren Mahmoud Issa og hans beretning om Lubya oppe ved Tiberias.

  Det sidste, Israel har brug for, er disse falske venner, der støtter staten ubetinget. Det har nu bevirket, at den amerikanske universitetsverden–især studenterne–i større og større tal fravælger Israel.

 33. Af Niels Peter Lemche

  -

  Allan Hansen og alle I andre proisraelere, hvad ville I sige til, at Danmark var blevet udvalgt som det nye Israel. Herzl var egentlig ligeglad med, om det blev Palæstina eller Uganda. Han ville bare have et jødisk hjemland. Og i betragtning af alle de ulykker, som tyskerne var skyld i, havde det ikke været mere retfærdigt at aflevere en del af Tyskland til jøderne?

  Nå, hvis I synes, at det er en dårlig idé den med Danmark, hvorfor tror I så, at araberne skulle have syntes, at det var en forfærdelig god idé at give deres land til jøderne.

  Men gentag nu bare alle de gamle myter om det tomme land, hjemkomsten til fædrelandet osv. osv. Men I kunne jo også sætte jer ind i, hvad der er foregået.

  Og så den med Jordan: Landets befolkning var palæstinensere indtil det hashemittiske dynasti tog over. Så erklærede smiley king Hussein, hvis familie kom fra Den Arabiske Halvø, men som blev fordrevet pga. kontroverser med Saud-familien, at palæstinenserne var flygtninge og ikke jordanske statsborgere. Prøv for en gangs skyld at sæt jer ind i anden litteratur end israelsk propaganda.

 34. Af Martin Frøsig

  -

  Kasper Støvring (der regnes for en viis mand blandt folk med hang til nationalkonservatisme) er i hellig forargelse over antisemitismen hos islamister og venstreradikale. Og jeg er sådan set helt enig i dén del. OG i hans kritik af den uværdige og smålige debat om beskyttelsen af jøderne i Danmark, der pibler frem lige nu.
  Men når man kun ser splinten hos de andre, bliver forargelsen farisæisk – for nu at citere en mand, Støvring burde have respekt for. Der findes fire-fem kilder til antisemitisme, men Støvring vælger bekvemt nok at nøjes med at fordømme de to ovennævnte + den racistiske (nazistiske). Hvor er den kristne og den nationalt baserede blevet af? Blandt nogle katolikker rumsterer den infantile idé stadig, at jøder er afskum, fordi ‘de’ dræbte (jøden) Jesus. Det er den ældste form for antisemitisme, og i Polen lever den stadig. Men protestanterne kunne også være med langt oppe i tiden og samlede gods i bla. Luthers skrift ‘Om jøderne og deres løgne”. At krarup’ernes Tidehverv genudgav dette kønne værk for nylig, er da helt ok. Jeg mistænker ikke Søren for at føle ubehag ved jøder, fordi ‘de’ dræbte frelseren. Men jeg mistænker ham for at gøre det, fordi han er nationalkonservativ. Pointen er her, i et citat fra Krarup om Georg Brandes:
  »Det moderne gennembrud i Danmark fik sin særlige historie, fordi Brandes var jøde … på grund af sit jødiske blod var han uden pietet for og samhørighed med landets fortid«.
  (En pointe han gentog i Deadline-interviewet med Krasnik – et interview, der burde hænges op i guldramme på Journalisthøjskolen.)
  Den, der har nationen som sin højeste værdi (over fx individuel frihed og menneskerettigheder), må altid være på vagt over for folk, der kan mistænkes for dobbelte loyaliter. Det er dén brist, som Kasper Støvring lige overser i sin kritik…for at sige det meget venligt og med stor empati. Krarups forbillede er i øvrigt antisemitten Harald Nielsen. Og Støvrings forbillede er Krarup. Jeg ser ikke Krarup som antisemit, men han har som allle nationalkonservative et forklaringsproblem i et moderne pluralistisk samfund, og det har Støvring ligeså.

 35. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Niels Peter Lemche.

  Dine to sidste indlæg er altså højst besynderlige.
  Mener du virkelig, hvad du skriver i dit indlæg klokken 1:25?
  Jeg troede, du kendte lidt til områdets historie.
  Selvfølgelig boede der jøder før 1948 i det område, vi i dag kalder staten Israel.
  Der boede også jøder i området før 1920.
  OG der var konflikter. Blandt andet Nebi Musa urolighederne i 1920 hvor jøder i Jerusalem og omegn led under muslimsk-arabisk forfølgelse.
  Efter 1922 (var det ikke det år, det britiske mandat over Palæstina blev endelig vedtaget) blev jødisk/zionistisk opkøb af landområder i området intensiveret og jøder begyndte at bosætte sig i området.
  I løbet af 1920erne var der også en række væbnede konflikter, hvis jeg da ikke husker meget fejl.

  Dit indlæg klokken 1:32 er endnu mere besynderligt.
  Det er da et indlæg, der er totalt ude af historisk proportion.

  Personligt er jeg tilhænger af staten Israels eksistensberettigelse, men kan sagtens også forholde mig kritisk til den politik som staten Israel fører især overfor palæstinenserne.

  Normalt har jeg stor respekt for den indsats du gør her på disse blogs for at bekæmpe den værste form for idioti, men i disse to nævnte tilfælde undrer jeg mig (???).

 36. Af Jens Hansen

  -

  Så indsætter et fjols, gad vide hvem, syge indlæg i mit navn.

  “Af j hansen – 16. marts 2016 22:24
  ni els ju ul hansen bruger et dansk navn, men er han overhovedet dansk? Han er muslimsk gift og hans mangeårige virke på debatterne, er kun gået ud på at tale masseindvandringens og islamiseringens sag.”

 37. Af Axel Eriksen

  -

  @ Anders Kirkegaard Jacobsen!

  Helt enig med dig i din viden om jødernes tilstedeværelse i det nuværende Israel før 1948 – og også enig i, at det ligner ikke NPL at fremkomme med sådanne postulater.

 38. Af Niels Peter Lemche

  -

  ANDERS KIRKEGAARD JAKOBSEN,

  Flemming Lau skrev: ” Israel og slægten Hussein under Hashemit klanen er stadig i krig, som de har været det siden 1920.” og det er og bliver noget sludder.

  Men det er rigtig, at der boede jøder i Palæstina før 1948 og før 1920. Mht. første dato er at sige, at de ikke var ret mange i sammenligning med områdets arabiske befolkning. Men fordi jeg f.eks. ejer en gård i Skåne, så giver det ikke danskerne en større ret til at overtage området og smide svenskerne ud. Det er ellers det argument Israels ‘venner’ plejer at benytte.

  Israels ret til at eksistere: Jo, givetvis; men de må også på sigt have øje for den demografiske situation i Mellemøsten. Landet opfattes som eksempel på vestlig imperialisme–givetvis med rette, for det var den kristne zionisme og den europæiske nationalisme, der satte gang i tilflytterprocessen i første halvdel af 1800-tallet. Resultatet er klart, nemlig kristendommens de facto udryddelse i de muslimske områder. Selv i Libanon er den trængt. De kristne opfattes som vores forlængede arm, og som rester fra korsfarerne, dvs. som en femte kolonne. Det billede har Israel ikke gjort meget for at ændre.

  Kongedømmet Jerusalem varede fra 1099 til 1187, altså mindre end 90 år. Israel har eksisteret siden 1948, dvs. 68 år. Lad os se om landet overlever til at blive lige så gammelt som Kongeriget. Men en regering som Netanyahu kan sagtens skabe betingelser, der umuliggør det.

  Endelig er jeg ikke bundet af israelsk propaganda. Israels ret til landet er bundet til bajonetterne, og det er en klassisk ret efter folkeretten: at man har ret til det land, som man kan forsvare. Kan man ikke det længere, ja, så er det klart, hvad der sker. Faren er bare, at de begynder at bruge A-våben som sidste mulighed for forsvar, og gad vide, hvad der så sker. Lige nu ligger de lunt i svinget, fordi Netanyahu og Putin kommer godt ud af det sammen, men Obama ikke kan døje Bibi. The Jewish vote i USA er ikke længere, hvad det plejede at være.

  Du skulle læse Yael Zerubavel, Recovered Roots: Collective Memory and the Making of Israeli National Tradition (Chicago: University Press, 1995), og hendes dekonstruktion af en række national myter som ‘Slaget’ ved Tel Hai, Bar Kochba revolten og Masadas fald, myter hun selv var vokset op til at tro på.

  Men bevares, du kan finde 100 israelske og pro-zionistiske fremstillinger, der vil hævde, at alt er såre godt. Og du kan tage derned og tro, at det faktisk er det.

  Endelig mht. problemer mellem jøder og palæstinensere i 1920erne, så var der ikke mange, men det startede for alvor med den første intifada i midten af 1930erne, da det begyndte at spidse til med den jødiske indvandring. Araberne reagerede egentlig ikke anderledes end så mange på disse blogs, der jamrer over indvandringen i dag i Danmark. Når man først får skabt et sådan fjendebillede, så ligger næste skridt lige for hånden, nemlig at se, om ikke man kan få fordrevet pakket og udryddet de standhaftige.

 39. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, det der er mest foruroligende lige nu, er alle dæmonerne fra det 10.årh.s første halvdel, der stormer frem igen over en bred front i Europa. Skal vi virkelig se frem til endnu en europæisk storkrig, når demagogerne får magt, som de har agt?

 40. Af Niels Larsen

  -

  Lemche: “Skal vi virkelig se frem til endnu en europæisk storkrig, når demagogerne får magt, som de har agt?”

  Ja, jeg er bange for, at vi får borgerkrige, når muslimerne bliver mange nok.

 41. Af christian petersen

  -

  I Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og Sverige er terroren og borgerkrigen allerede så småt begyndt. Fornylig blev 130 franskmænd der var til koncert, jo skudt og dræbt af fanatiske asylanter. I Sverige er kriminelle fanatikeres terrorisering af almindelige svenskere ved at være hverdag. Og i Danmark breder uroen sig også. Se den korte osv.

 42. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Ja, jeg er bange for, at vi får borgerkrige, når muslimerne bliver mange nok.”

  Mener du, hvis der en dag er flere islamister end højrenationale ekstremister i Europa?

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, vi ved af erfaringen, hvad højrenationale ekstremister kan forårsage. Det får muslimsk terror, som man ikke skal fornægte, til at ligne børns leg med tændstikker. Den indbyggede radikalitet i ekstreme bevægelser, som højrenationalismen i høj grad tilhører, er gerne voldelige i en forfærdelig grad.

  Så når eller hvis det lykkes at nedlægge EU og vi får de nationale enheder frem for fuld musik, hvem skal så tage over: Tyskland eller Frankrig. De har jo ellers en historie med kærlig omfavnelse! Nej, der går ikke en generation, før man ser de tyske hære på fuld fart henover de nordfranske sletter–lige som de plejer. Som Alistair Hornes beretning om en tysk officer, i sin bog om 1940: Denne officer faldt ved Sedan, lige som hans far havde gjort det i 1914, og hans bedstefar i 1870. Det var en familietradition.

  Jeg foretrækker billedet af Kohl og Mitterand hånd i hånd ved Verdunmindesmærket.

 44. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Juul Hansen!

  Er der ikke lige mange allerede nu. Islamister er jo “højreekstremister”, det hylder noget ældgammelt ævl fra en vis bog!

 45. Af Flemming Lau

  -

  NP Lemcke. Sandheden er det første der ryger i krig. ProIsraelsk-proarabisk. Der har aldrig eksisteret en palæstinensisk nation, folk, kultur, sprog, regering eller økonomi. Palæstina er et smædenavn givet af romerne i 135 ekr. Syria Fiestia.. Filistrene var et havfolk fra Kreta. Jerusalems befæstning er en af de største og stærkeste i mellemøsten. Det vidner om målrettet kultur. Det vigtigste er dog at frelsen udgår fra jøderne joh 4.22. Siden exilet har der dog alligevel altid været jøder i “Israel” Der døde jøder, muslimer og kristne side om side under korstogene. I 1863 beskrives “Israel” af Mark Twain som landet i “sæk og aske” som forbandet udenfor Jerusalem. Under 1 verdenskrig var jøder med til at befri “Israel” som Hashemit araberne var med til at befri “Jordan” fra tyrkerne. Hashemit en Emir Feisal fik Irak som tak. Han udtalte bla ” Vi ser med største den største sympati på zionist bevægelsen…… Den er national og ikke imperialistisk” Hans broder Abdullah fik 78 % af briternes Palæstina mandat. Trods Balfour deklarationen blev jøderne snydt. I stedet for skulle de nu samarbejde med den af briterne udråbte “Mufti” Hashemittiske Hussein om de sidste 22% af Palæstina mandatet. Muftien havde været tyrkisk officer i Smyrna i 1915 under det armenske folkedrab på 1.5 mio kristne, så han var var godt bekendt med begreber som etnisk udrensning og folkedrab. Sammen med hans tro væbner Yassar Biran skabte han et terror regime mod jøder såvel som jødevenlige arabiske borgmestre, hvor 11 af dem måtte måtte lade livet. Fra 33 blev muftien støttet af Hitler regimet og blev Hitlers rådgiver i jødespørgsmålet. Med sine bosniske waffen SS brigader, blev 12 ooo jøder i yoguslavien udslettet. Efter krigen tog han flugten fra en kommende krigsforbryder retssag.. Hans terror virke mod jøderne fik det resultat at jøderne oprettede modstands grupper som Havanna, Palmach, plus 2 ekstreme som Irgun og Stern. God idé da flere dygtige SS officerer formåede at komme til Syrien og Egypten, ved Vatikanets hjælp. Der oplærte de så den arabiske ungdom til terror mod jøderne. Tiden fra FN’s delingsplan nov 47 – maj 48 skærpes kampen. 14 januar ved Gush Etzion Hebron massakreres 42 ubevæbnede uni stud. jøder. 9 april stormes Der Yassin og 100 bevæbnede og 100 civile dræbes af jødiske Irgun og Stern. I dag hedder byen vist Ein Keren. 16 april massakreres 77 ubevæbnede jødiske læger og sygeplejersker i e n hospitals konvoj af arabiske militser. Der skulle også have været konflikt om byen Lubya. 14 maj 1948 bliver Israel selvstændig. Hashemit araberne under MuftienHussein og den Arabiske Liga sagde nej til deres 11%. De ville have alle 100% af de resterende 22% af Palæstina mandatet. Jordan blev Judenrein 1922 og det skulle resten af mandatet også være Jødedommens realitet Israel er en evig påmindelse for Islam om at den jødisk kristne Gud kunne være sand og Islam et falsum. Samme dag som staten Israels genoprettelse, angribes den af Egypten, Jordan, Serien, Irak og Libanon. Samtidig kalder Den arabiske liga til hellig krig og folkedrab på jøderne. Muftien istemmer og siger” Allah har givet os det særlige privilegium at afslutte det, som Hitler påbegyndte. Lad jihad begynde, slå jøderne ihjel, slå dem alle ihjel”. Churchill citat; “Der går en lige linje fra det armenske folkemord til holllocaust.” citat”. Fremtidens racister, vil være selv erklærede antifascister.” Mirakuløst sejrede Israel med det yderste af neglende. Israel blev støttet af preds Truman men modvirket af general Marshall og det amerikanske udenrigs ministerium og af britterne pga af olieinterreserne. Derimod var det sovijet der støttede Israel med en hårdt tiltrængt skibsladning håndvåben. I den forbindelse blev de ekstreme Irgun og Stern forbudt og opslugt af Palmach.. Den selv justits og disiplin manglede PLO og gør det den dag idag.
  Det var min jøde zionistiske og israelske “propaganda” for denne gang. Så nu venter jeg på NP Lemckes islamisk arabiske og “palæstinentiske propaganda”.

 46. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Peter Lemche!

  Og hvad kan man så lære af det: Alle “gode gange” 3 – det må være nok!

 47. Af Flemming Lau

  -

  Det rigtige Churchill citat er” Fremtidens racister vil selverklærede antifascister”

 48. Af Flemming Lau

  -

  Det rigtige Churchill citat er” Fremtidens fffffacister vil selverklærede antifascister”

 49. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Axel Eriksen

  Hvor mange erklærede islamister er der i dag i de europæiske parlamenter?

 50. Af Finn Bjerrehave

  -

  Det gamle had fra før vores tidsregning, nemlig mellem Jøder og Muslimer, har nu igen i vores demokratiske smørhul, lige igen udnævnt til werdens lykkeligeste land, gjort os til skamme.
  Jødisk slagter på Lyngbyvej , har igen fået en Brosten igennem vinduet, og dette lykkelige land, med torne.
  Denne politiske udtalelse om lykkelighed, stammer måske fra den Muslimske verden, nemlig et plaster på såret, som hedder manglende assimilation af Muslimer, samt prioritet til at bekæmpe vores få Jøder ud af Danmark.
  Frygteligt. Finn Vig

Kommentarer er lukket.