EU’s tusmørketime

Af Kasper Støvring 166

 

 

Jamen, det er da også synd for professor Marlene Wind, at Berlingske giver plads til kritik af EU, som om projektets mangel på popularitet har at gøre med avisdebat snarere end med problemer som indvandring og økonomisk stagnation – og med forskere som Wind, der gang på gang agerer fortaler for EU.

 

Faktisk er det slående, hvor dårligt udviklet den fælleseuropæiske offentlighed er, og selv de nationale offentligheder har iøjnefaldende mangler. Men manglerne er nogle andre end dem, Wind beklager. Se f.eks. hvordan debatterne orkestreres. Sidst jeg debatterede med Wind i Deadline, var jeg den eneste kritiker af EU og forsvarer af nationalstaten; jeg var flankeret, pakket ind, ville nogen sige, af to fortalere for projektet. Wind var nemlig sekunderet af De Radikales Sofie Carsten Nielsen. Det havde jeg egentlig ikke noget imod, for debatten var fair, og de to damer havde en lød så ren og skær, at den nærmest gik i ét med luften omkring dem. Men er det ikke symptomatisk?

 

Det er ikke bare sigende, men slående, hvor mange statsbetalte forskere, der forsvarer EU – imens de endnu er ansatte og altså har magt og indflydelse på debatten og på uddannelsen af fremtidens magtfulde embedsmænd m/k. Pluralismen er i den grad en mangelvare på universiteterne. Når forskerne så er pensionerede, bliver tonen en anden. Ja, jeg tænker på professor emeritus Uffe Østergaard, der som bekendt har erkendt, at han ”og mange andre forskere” har taget fejl efter i årtier at have talt om nationen som en konstruktion, der skulle opløses, så nationalstaten kunne forsvinde i tidens malstrøm.

 

De har netop talt til fordel for transnationale organisationer som EU. For mennesker ”har fødder ikke rødder”, med Østergaards udtryk. Nu taler han derimod i et manende billedsprog om nødvendigheden af at indhegne Europa bag fire baner pigtråd, kastelys og bevæbnede vagtposter, mange af dem, og han taler om militære fartøjer, der skal forhindre flygtninge i at komme til det forjættede land. Dét skal han ikke høre ét ondt ord om. Men påfaldende er det da, så lad os tage en runde mere med den gode mand.

 

EU’s aftale med Tyrkiet

 

Men først lidt om det seneste EU-påfund. EU betaler som bekendt Tyrkiet, Europas historiske fjende, milliarder for at indgå en vanvittig aftale. Dér står de så, på de ledsagende pressefotos, Donald Tusk med jordslået pande og ansigtshud som livløst læder – han ved vel, at det hele er noget møg – Juncker med sit slørede blik af rusen fra den cognac, han fik til morgenmad, Schulz med et fjoget grin og Davutoglu, grisk som en grib under brynet, der er ved at vokse helt sammen, fra gammel tid et tegn på noget uheldssvangert, for det minder om en flagermus, der flyver ud i skumringen.

 

En grib i færd med at fortære det ådsel, der kaldes EU? Eller EU på vej ind i tusmørket? Digt selv videre på fortællingen om ”fredens Europa” til akkompagnement af hele den tyrkiske musik. For det skal nok blive festligt, især for de millioner af tyrkere, der visumfrit kan rejse til Europa og se frem til, at Tyrkiet bliver medlem af EU. Vi taler altså om et land, der i de senere år er blevet stærkt islamiseret, om en totalitær stat med en læselysten befolkning. Hitlers ”Mein Kampf” topper her bestsellerlisterne.

 

Mindre festligt bliver det for europæerne, der tynges under byrden af tredive års uløst integration. For jøderne er festen ved at være helt forbi: Tusindvis har allerede forladt Europa. Ingen har valgt disse EU-magthavere, og magthaverne spørger aldrig borgerne, hvad de ønsker. De står alene på scenen med en modstander, de har bedt om hjælp. Bag scenen, i kulissen, står Angela Merkel, den faldne engel, dødsenglen, der måske betyder enden for, ikke bare EU, men Europa som vi kender det. Tilmed giver hun efter for det tyrkiske pres mod ytringsfriheden, sådan som skandalen omkring den tyske komiker, der latterliggjorde Erdogan bl.a. med jokes om hans kønsorgan, har vist. Endnu har vi dog til gode at høre vittigheder om Merkels hældende bryster, rynkede og seje som daggamle appelsiner i turbanen…

 

Sjovt nok er en af de få, der nedlægger veto mod vanviddet, en premierminister for et såkaldt illiberalt demokrati. Men her har man jo også haft konflikten med osmannerne tæt inde på livet.

 

Tilfældet Østergaard

 

Jeg ved ikke præcis, hvornår Østergaards vending er sket, men det må være relativt nyt, for jeg husker, at jeg debatterede med ham ved et stort anlagt Golden Days-arrangement i 2010, og dér var vi ganske uenige. Nu siger han – stort set – alt det, jeg har sagt i årevis, senest i min bog om EU. I Kristeligt Dagblads interview kaldes han ”historikeren, der blev indhentet af virkeligheden”. Han er nu ikke længere idealistisk, men derimod en ”kølig realist”, der mener, at Dansk Folkeparti har haft ret: Velfærden er ikke for alle, der findes ikke ”universelle rettigheder”, og når man siger sådan, mener man i virkeligheden borgerrettigheder, måske til nød rettigheder for europæiske borgere, bestemt ikke for hele verden. Østergaard har også erkendt, at modernitet hverken får religion eller national identitet til at forsvinde, globalisering får heller ikke grænserne til at forsvinde, og det såkaldt grænseløse menneske er en akademikerfiktion. Man kunne føje til Østergaards indsigt, at antallet af nationalstater på verdensplan er mere end fordoblet siden Anden Verdenskrig.

 

Universelle ideer overser det konkrete menneske, siger Østergaard i interviewet: Kultur betyder noget, især vores kristne etik fra Luther og Calvin: ”Dén kultur er særlig for os, og hvis du ikke har den med dig, så risikerer vi, at folk kommer hertil for at udnytte vores velfærdssystem”. Derfor må Europas ydre grænser bevogtes og beskyttes, og dér er det så, at Østergaards billedsprog aktiveres. Sagde nogen Fort Europa?

 

Folket og EU

 

Nu vil regeringen så fornuftigvis have forlænget grænsebevogtningen og ”presser” derfor EU, læser vi i aviserne. Så vi skal lige forstå det ret: En mere end tusindårig nation skal ikke bare spørge om lov, men ”presse” EU til at gøre noget så naturligt som at bevogte sine grænser for at kunne bevare sin eksistens? Vi skal ydmygt spørge det EU, hvis ledere aldrig har vist nogen som helst loyalitet eller samhørighed over for de nationale folkeslag?

 

Det er sandt, at EU er et eksperiment, men eksperimenter slår nogle gange fejl, og så må de opgives. Som med EU. Det betyder ikke, at der ikke findes et Europa og europæiske værdier. Men når folket mis-repræsenteres af magthavere, som det ikke har valgt ind og ikke kan afsætte igen, som tilfældet er med EU, så har folket dog stadig den mulighed at irritere de folkevalgte politikere i de hjemlige parlamenter, som alene er fuldt demokratiske.

 

Så folket stemmer selvfølgelig om deres forhold til EU, ikke om det, politikerne gerne vil have dem til at stemme om – jævnfør afstemningen i Holland tidligere på året, der oprindelig handlede om noget, de fleste allerede har glemt. Så kalder eliten folket for pøbel. Eller som Auken ville sige: Man pisser på dem for så at bebrejde dem, at de lugter.

 

166 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  P Christensen

  Jeg er absolut ikke utilbøjelig til at give dig ret.

  Og i dagens verden er muslimerne håbløst bagefter. Det er bare ikke gået op for dem endnu.

 2. Af Niels Peter Lemche

  -

  TORBEN LAURSEN – 19. MAJ 2016 19:09: Nu skrev jeg ikke for dine øjne, men for Niels Larsens. Og det jeg skrev, var et svar til det han skrev. Så hvis du ikke kan lide den diskussion, så sig det bare, men ret kritikken mod os begge.

  Søren Espersen har jeg meget lidt til overs for, lige siden jeg hørte han tale om de fremmede som ‘de uønskede’. På tysk hedder det unerwünscht, og dækkede netop jøder og sigøjnere (og jeg er ligeglad med, at man politisk korrekt skulle kalde dem romaer), og hvad hændte derefter?
  Så Søren Espersens retorik, lånt fra nazisternes racehad, er helt upassende, og i det lys er hans brug af ‘neger’ ligeså upassende. Bruger han det neutralt ved at henvise til traditionel dansk sprogbrug, kan jeg ikke have meget imod det. Han behøver bestemt ikke være politisk korrekt.

  ‘På Vesterbro, der gik en neger!’ Der er en morson diskussion på nettet, hvis du googler den sætning. Nemlig, at det er en del af sproget. Det er konnotationerne, der skaber problemer. Det burde Søren Espersen og andre vide.

 3. Af Niels Peter Lemche

  -

  P CHRISTENSEN – 19. MAJ 2016 19:11: Du har ikke helt ret, især ikke hvis de nulevendes tankesæt bygger på, hvad de tror om fortiden. Se nu bare på IS, som har deres egen fortolkning af Islams historie. Den har ikke meget med Islam at gøre, men er en perverteret udlægning heraf.

  og

  NIELS LARSEN – 19. MAJ 2016 19:45: Jeg er faktisk helt enig. Jeg er helt enig med Berhard Lewis, der bare vil sige til dem: “Se at få fingeren ud!” Det var en stor kultur. Der burde i deres tradition være ballast nok til at udfordre os — ikke med sharia og andre mystiske foretagender, men med filosofi og alle de andre humanvidenskaber. De havde store tænkere i fortiden, og de kunne uden videre konkurrere med os europæere helt frem til det moderne gennembrud. Derefter efterlod vi dem bogstavelig i ørkensandet, og de er ikke kommet ud af det endnu. Det kan for os alle være sundt en gang imellem at kigge tilbage i vor egen tradition og få inspiration herfra. Men tro mig, det er det sidste islamisterne forstår.

 4. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kasper, gider du slippe et svar til flere, som ikke er spor polemisk.

 5. Af Jan Petersen

  -

  Her er så lidt mere nærværende up to date materiale. En video omkring det forestående eventuelle “brexit”. Jeg synes, det er en god faktuel oplysende video. Men døm selv, hvis du gider se den. God fornøjelse.

  BREXIT THE MOVIE FULL FILM
  https://www.youtube.com/watch?v=UTMxfAkxfQ0

 6. Af Mehmet Sami Gür

  -

  K.S.

  Har et indlæg i filteret.

 7. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Undervurdér ikke Rothschild familien

  Jeg kan nævne, at det trofaste medlem til Rothschild familien – George Soros påstår, at Europas og Ruslands dage er talte. Og han tilføjer en meddelelse om, at det kun er et spørgsmål om tid om hvilken side bryder sammen først. Det er jo blevet nævnt før, at USA’s ærkerival er Europa plus Rothschild familien. I de nye tider har USA lavet en ny aftale med denne familie. Vi kender ikke så meget til aftalens indhold, men set i lyset af Panama papirernes læk kan man delvis konstatere, at Rothschild familiens og andre globale og store multiselskabers formuer flyttes nu til Nevada og Dakota i USA. USA har verdens største hær med igen verdens største militære isenkram. Rothschild familien har en så stor formue, at de er istand til at genopbygge hele verden 3-4 gange, hvis de virkelig havde lyst til det! Når de to mægtige giganter mødes og tilsluttes (våben+penge), ja, så bliver der skabt en ny og enorm supermagt, som så kan begynde at handle aktivt og effektivt overfor resten af verden egenhændigt med en ny verdensorden. Derfor er det ikke så spændende at se, hvilken en af præsidentkandidaterne bliver valgt til præsidentembedet i USA, for begge kandidater er klienter for den samme familie, ligesom Sadiq Khan og hans rige modstander var til borgmesterskabsvalget i London. De havde begge direkte forbindelser til Rothschild familien. Og den almene borger stemmer på denne families kandidater, som så hedder demokratiet. Sådan er det alle steder i verden – en stor demokratisk teater forestilling, hvor folk vi stemmer på er marionetdukker for denne familie og dens verdens- system og kapitalisme.

  De to giganter (USA og Rothschild familien) vil starte en konflikt mellem Europa og Rusland under dække af NATO alliancen og den kolde (varme) krig I snakker om her. Derudover vil de to giganter kontrollere tidens største trussel – Kina, da det kinesiske land vi kender til i dag er blevet til ved hjælp af kapitalistisk tilstrømning til og investering i Kina takket være Rothschild familien. Det eneste spørgsmål vi savner her, er, hvilket forhold de to giganter agter at udvikle overfor Tyrkiet og den muslimske verden? De to giganter har brug for stabilitet i Mellemøsten, fordi alle ved, at den der har kontrollen over Mellemøsten, har jo også magten over hele verden – og derfor har de ligesom Europa brug for stormagten Tyrkiet. Men de vil ikke forhandle med Erdogan, for Erdogan står i vejen for de to giganters interesser. Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske mellem USA og Tyrkiet? Og selvfølgelig hvilken skæbne, der venter Rothschild familiens vidunder – Israel?

  Det er denne konklusion jeg når frem til efter at have undersøgt kilder og seneste udviklinger i forskellige sprog i international politik.

  P.S.: Hvis ikke I tror og stoler på eksistensen af Rothschild familien, så kan I meget nemt søge detaljerede oplysninger om dem på nettet. Der findes et hav af viden om denne familie. Og den kilde jeg henviste til før ift. denne familie var en aner- og godkendt avis i 1800 tallets England.

 8. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Undervurdér ikke Rothschild familien…

  Jeg kan nævne, at det trofaste medlem til Rothschild familien – George Soros påstår, at Europas og Ruslands dage er talte. Og han tilføjer en meddelelse om, at det kun er et spørgsmål om tid om hvilken side bryder sammen først. Det er jo blevet nævnt før, at USA’s ærkerival er Europa plus Rothschild familien. I de nye tider har USA lavet en ny aftale med denne familie. Vi kender ikke så meget til aftalens indhold, men set i lyset af Panama papirernes læk kan man delvis konstatere, at Rothschild familiens og andre globale og store multiselskabers formuer flyttes nu til Nevada og Dakota i USA. USA har verdens største hær med igen verdens største militære isenkram. Rothschild familien har en så stor formue, at de er istand til at genopbygge hele verden 3-4 gange, hvis de virkelig havde lyst til det! Når de to mægtige giganter mødes og tilsluttes (våben+penge), ja, så bliver der skabt en ny og enorm supermagt, som så kan begynde at handle aktivt og effektivt overfor resten af verden egenhændigt med en ny verdensorden. Derfor er det ikke så spændende at se, hvilken en af præsidentkandidaterne bliver valgt til præsidentembedet i USA, for begge kandidater er klienter for den samme familie, ligesom Sadiq Khan og hans rige modstander var til borgmesterskabsvalget i London. De havde begge direkte forbindelser til Rothschild familien. Og den almene borger stemmer på denne families kandidater, som så hedder demokratiet. Sådan er det alle steder i verden – en stor demokratisk teater forestilling, hvor folk vi stemmer på er marionetdukker for denne familie og dens verdens- system og kapitalisme.

  De to giganter (USA og Rothschild familien) vil starte en konflikt mellem Europa og Rusland under dække af NATO alliancen og den kolde (varme) krig I snakker om her. Derudover vil de to giganter kontrollere tidens største trussel – Kina, da det kinesiske land vi kender til i dag er blevet til ved hjælp af kapitalistisk tilstrømning til og investering i Kina takket være Rothschild familien. Det eneste spørgsmål vi savner her, er, hvilket forhold de to giganter agter at udvikle overfor Tyrkiet og den muslimske verden? De to giganter har brug for stabilitet i Mellemøsten, fordi alle ved, at den der har kontrollen over Mellemøsten, har jo også magten over hele verden – og derfor har de ligesom Europa brug for stormagten Tyrkiet. Men de vil ikke forhandle med Erdogan, for Erdogan står i vejen for de to giganters interesser. Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske mellem USA og Tyrkiet? Og selvfølgelig hvilken skæbne, der venter Rothschild familiens vidunder – Israel?

  Det er denne konklusion jeg når frem til efter at have undersøgt kilder og seneste udviklinger i forskellige sprog i international politik.

  P.S.: Hvis ikke I tror og stoler på eksistensen af Rothschild familien, så kan I meget nemt søge detaljerede oplysninger om dem på nettet. Der findes et hav af viden om denne familie. Og den kilde jeg henviste til før ift. denne familie var en aner- og godkendt avis i 1800 tallets England.

 9. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Undervurdér ikke Rothschild familien!

  Jeg kan nævne, at det trofaste medlem til Rothschild familien – George Soros påstår, at Europas og Ruslands dage er talte. Og han tilføjer en meddelelse om, at det kun er et spørgsmål om tid om hvilken side bryder sammen først. Det er jo blevet nævnt før, at USA’s ærkerival er Europa plus Rothschild familien. I de nye tider har USA lavet en ny aftale med denne familie. Vi kender ikke så meget til aftalens indhold, men set i lyset af Panama papirernes læk kan man delvis konstatere, at Rothschild familiens og andre globale og store multiselskabers formuer flyttes nu til Nevada og Dakota i USA. USA har verdens største hær med igen verdens største militære isenkram. Rothschild familien har en så stor formue, at de er istand til at genopbygge hele verden 3-4 gange, hvis de virkelig havde lyst til det! Når de to mægtige giganter mødes og tilsluttes (våben+penge), ja, så bliver der skabt en ny og enorm supermagt, som så kan begynde at handle aktivt og effektivt overfor resten af verden egenhændigt med en ny verdensorden. Derfor er det ikke så spændende at se, hvilken en af præsidentkandidaterne bliver valgt til præsidentembedet i USA, for begge kandidater er klienter for den samme familie, ligesom Sadiq Khan og hans rige modstander var til borgmesterskabsvalget i London. De havde begge direkte forbindelser til Rothschild familien. Og den almene borger stemmer på denne families kandidater, som så hedder demokratiet. Sådan er det alle steder i verden – en stor demokratisk teater forestilling, hvor folk vi stemmer på er marionetdukker for denne familie og dens verdens- system og kapitalisme.

  De to giganter (USA og Rothschild familien) vil starte en konflikt mellem Europa og Rusland under dække af NATO alliancen og den kolde (varme) krig I snakker om her. Derudover vil de to giganter kontrollere tidens største trussel – Kina, da det kinesiske land vi kender til i dag er blevet til ved hjælp af kapitalistisk tilstrømning til og investering i Kina takket være Rothschild familien. Det eneste spørgsmål vi savner her, er, hvilket forhold de to giganter agter at udvikle overfor Tyrkiet og den muslimske verden? De to giganter har brug for stabilitet i Mellemøsten, fordi alle ved, at den der har kontrollen over Mellemøsten, har jo også magten over hele verden – og derfor har de ligesom Europa brug for stormagten Tyrkiet. Men de vil ikke forhandle med Erdogan, for Erdogan står i vejen for de to giganters interesser. Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske mellem USA og Tyrkiet? Og selvfølgelig hvilken skæbne, der venter Rothschild familiens vidunder – Israel?

  Det er denne konklusion jeg når frem til efter at have undersøgt kilder og seneste udviklinger i forskellige sprog i international politik.

  P.S.: Hvis ikke I tror og stoler på eksistensen af Rothschild familien, så kan I meget nemt søge detaljerede oplysninger om dem på nettet. Der findes et hav af viden om denne familie. Og den kilde jeg henviste til før ift. denne familie var en aner- og godkendt avis i 1800 tallets England.

 10. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Undervurdér ikke Rothschild familien!

  Jeg kan nævne, at det trofaste medlem til Rothschild familien – George Soros påstår, at Europas og Ruslands dage er talte. Og han tilføjer en meddelelse om, at det kun er et spørgsmål om tid om hvilken side bryder sammen først. Det er jo blevet nævnt før, at USA’s ærkerival er Europa plus Rothschild familien. I de nye tider har USA lavet en ny aftale med denne familie. Vi kender ikke så meget til aftalens indhold, men set i lyset af Panama papirernes læk kan man delvis konstatere, at Rothschild familiens og andre globale og store multiselskabers formuer flyttes nu til Nevada og Dakota i USA. USA har verdens største hær med igen verdens største militære isenkram. Rothschild familien har en så stor formue, at de er istand til at genopbygge hele verden 3-4 gange, hvis de virkelig havde lyst til det! Når de to mægtige giganter mødes og tilsluttes (våben+penge), ja, så bliver der skabt en ny og enorm supermagt, som så kan begynde at handle aktivt og effektivt overfor resten af verden egenhændigt med en ny verdensorden. Derfor er det ikke så spændende at se, hvilken en af præsidentkandidaterne bliver valgt til præsidentembedet i USA, for begge kandidater er klienter for den samme familie, ligesom Sadiq Khan og hans rige modstander var til borgmesterskabsvalget i London. De havde begge direkte forbindelser til Rothschild familien. Og den almene borger stemmer på denne families kandidater, som så hedder demokratiet. Sådan er det alle steder i verden – en stor demokratisk teater forestilling, hvor folk vi stemmer på er marionetdukker for denne familie og dens verdens- system og kapitalisme.

  De to giganter (USA og Rothschild familien) vil starte en konflikt mellem Europa og Rusland under dække af NATO alliancen og den kolde (varme) krig I snakker om her. Derudover vil de to giganter kontrollere tidens største trussel – Kina, da det kinesiske land vi kender til i dag er blevet til ved hjælp af kapitalistisk tilstrømning til og investering i Kina takket være Rothschild familien. Det eneste spørgsmål vi savner her, er, hvilket forhold de to giganter agter at udvikle overfor Tyrkiet og den muslimske verden? De to giganter har brug for stabilitet i Mellemøsten, fordi alle ved, at den der har kontrollen over Mellemøsten, har jo også magten over hele verden – og derfor har de ligesom Europa brug for stormagten Tyrkiet. Men de vil ikke forhandle med Erdogan, for Erdogan står i vejen for de to giganters interesser. Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske mellem USA og Tyrkiet? Og selvfølgelig hvilken skæbne, der venter Rothschild familiens vidunder – Israel?

  Det er denne konklusion jeg når frem til efter at have undersøgt kilder og seneste udviklinger i forskellige sprog i international politik.

  Hvis ikke I tror og stoler på eksistensen af Rothschild familien, så kan I meget nemt søge detaljerede oplysninger om dem på nettet. Der findes et hav af viden om denne familie. Og den kilde jeg henviste til før ift. denne familie var en aner- og godkendt avis i 1800 tallets England.

 11. Af Hul igennem?

  -

  9/10 dele af EU er reelt færdigt. Stop pengene, træk det ud , noget for noget, fedt den af- vi har ikke råd og det giver ikke noget.
  Fint nok med fælles transportpapirer og fælles mål og vægt , men det er jo lavet? Det kræver ikke alverden at passe.
  Resten er underlige EU præsidenter fra forskellige skattesnyder stater som ikke engang er rigtige stater? Det er altså ikke nogen presidenter og formænd og alle deres ligeså dyre venner jeg har valgt og bedt om.
  Skrid med jer siger jeg, I får ikke en dadel!
  Dø af sult, sådan kommer det til at gå. Desværre nok for langtsomt.
  Pengene tørrer ud. Vi skrotter vores 87 IC 4 tog for en formue, så ingen tog snart.
  27 ikkeexisterende 5gen svæver stealth over verdenen? Ah haha Dansk storhedsvanvid- vi har ikke pengene.
  Jeg vil have sygeplejersker, pædagoger, politier, lærere, sosuassistenter, håndværkere, brandfolk, ambulancereddere- jeg har ingen brug for EU pres.
  Og heller ikke 10.000 højtuddannede journalister der ender som facebookafskrivere eller propaganda skidtslæbere og eftersnakkere.. fører ikke til nogen fremtid med karma for os.
  mvh

 12. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  EU befinder sig i tusmørket?. Skulle det ikke rettere hedde ” In the darkest hour” !!!
  Jeg kan anbefale, at se et videoklip fra den korte avis med titlen: “Før en fredelig by, men nu er halvdelen af indbyggerne muslimer – hør hvordan det lyder”
  Jeg troede først, at det var et talibanoptog i Pakistan eller Afghanistan, men det er ikke billedmanipulation, men foregår i den engelske by Nelson.

 13. Af Uffe Staulund

  -

  @ Hul igennem?

  Jeg kan ikke fordrage anonyme blogdeltagere, men dit indlæg den 19. maj 22:07, griber mig. Du beskiver på få linier den almindelige danskers frustrationer.

  Christiansborg tror, at vi vælgere vil være selvpinernere, og redde verden ved høje skatter og miljøafgifter og en uendelig mængde ulandsbistand.

  Al kommunikation foregår nu gennem Facebook, så hvad skal vi med aviser, DR og TV2?

 14. Af Jan Petersen

  -

  Her er youtube videoen nævnt i Den Korte Avis:

  “5000 Muslims march through Nelson, England in Celebration of Holy Prophet Muhammad’s Birthday, 2015”
  https://www.youtube.com/watch?v=WIaknMSvT44

  Men se iøvrigt videoen – BREXIT THE MOVIE FULL FILM – jeg nævner ovenfor.

 15. Af bent hansen

  -

  Er DR en løgnefabrik styret af kommunister, feminister og radikale? Har lige hørt en udsendelse hvor kvinder blev fremhævet som langt bedre mennesker end mænd. Og mænd i bred almindelighed blev mistænkeliggjort. Og så var en masse snak om at Danmark “selvfølgelig” skal sørge for fremskridt og velfærd og bedre regeringsførelse i masser af lande, ca 75-80. Og så var der en speaker i snak med en kvindelig verdensfrelser. Speakeren talte en del om at kritikere af mas se ind van drin gen var fremmedhadere, racister eller ligefrem fascister. Og “verdensfrelseren” trine fra amnesty pludrede naivt løs om at vi alle bare skal se mulighederne og ikke ulemperne eller omkostningerne ved lavinen af migranter. Og så blev det påstået at en “undersøgelse” havde vist at langt de fleste danskere var tilhængere, og ikke modstandere af multi-kulti osv.

  Manipulerende propaganda fra først til sidst.

 16. Af bent hansen

  -

  indlæg 22.48 kom ej på

 17. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos feminister og ovennævnte video “5000 Muslims march . . . etc”. Hvis nogen kan spotte så meget som en eneste kvinde i marchen, så giver jeg en kasse af de kolde. Islam er mændenes verden, der holdes kvinder langt væk!

  DR’s lalleglade feminister ved ikke, hvilken “herlig” fremtid, de går i møde!

 18. Af bo nielsen

  -

  n p l mener i sit svar under “ældre kommentarer” at hvis man er bekymret for Danmarks sikkerhed og fremtid, nu hvor indvandringen bare fortsætter, så bør man “kravle tilbage under den sten hvor man kommer fra”. Sandelig et fornemt debat-niveau.

 19. Af Allan Hansen

  -

  Muhammed har 16 børn.

  Javel, det lyder voldsomt ,, bestemt!
  Da vi spørger Muhammed hvorfor han har 16 børn, som
  han aldrig ville kunne forsørge?
  Svarede han: Hvor vigtig det var, at sprede islam ud over
  hele verden.
  Skide vær´med om hans børn kommer i skole eller dør af sult
  – bare de kan Koranen – udenad!

  Demografi: er altså en strøelse vi alle må forholde os til.
  Sagt på en lidt anden måde; hvis du spiser flere kartofler end du
  producerer – så ender du med, at dø af sult,,,,
  – hvis vandet slipper op, så er vi alle tvunget til at flygte – det siger sig selv.
  Hvis vi ser på demografien/fertilitet/befolkningstilvæksten i den islamiske verden i
  de sidste 500 år, så vil vi finde tal, der aldrig tideliger er set i verdenshistorien.

  Her kommer så tricket: du har 16 børn, som du kan forsørge!
  Hvad gør man så?
  Jo, du lader dine børn flytte ind hos naboen.
  Sådan nedbryder man landegrænser og tvinger
  naboen til, at forsørge deres børn.
  Sådan, som Muhammed siger ” sådan spreder vi islam
  over alt i verden .

  P.S: store fisk spiser små fisk.
  store fugle spiser små fugle
  – store aber spiser små aber
  og store slanger spiser små slanger.
  Altså en cyklus – naturen går sin gang.

 20. Af bo nielsen

  -

  Vil man være en oplyst og velorienteret borger, er man nødt til at følge med i hvad snaph, den korte, urias og 180 g har af barske artikler, film og nyheder. Læs om ungarns og polens hårde kritik af EU og merkel mv.

 21. Af Allan Hansen

  -

  I sidste ende Tro kun på naturen
  – og dig selv – alt andet er bedrag!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=OJsb91hsUF8

 22. Af Allan Hansen

  -

  https://www.youtube.com/watch?v=ego0t9o5mEw

 23. Af Allan Hansen

  -

  På en måde, blev det ” hvide album, et hemmelig
  album- der er faktisk ikke mange, der har hørt dette
  album – eller hvad sangene handler “om,,
  Men her finder vi nogle af The Beatles bedste sange.
  Tilbage er der kun, at lytte,,,,,,,,

 24. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Hvordan er det dog kommet så vidt, at flere engelske byer nu har muslimsk flertal og London har fået en muslimsk borgmester. Det kan kun betegnes som et rædselsscenarie med apokalyptiske dimensioner!!! Vesteuropa har fuldstændig mistet sin modstandskraft og ladet sig løbe over ende af den muslimske invasion!!. Det eneste håb vi har tilbage, er de Østeuropæiske lande, som endnu ikke er blevet feminiseret!

 25. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Allan Hansen

  Landevejsrøveren Muhammed så syner og hørte stemmer og led af abnorme humørsvingninger. Hvis han havde levet i dag, havde han sandsynligvis fået stillet diagnosen Skizofreni/maniodepressiv. Alle som tror på det bullshit, som står i koranen burde omgående henvises til en psykiater!!

 26. Af Allan Hansen

  -

  Kære Ferdinande:

  Tak for oplysning – jeg har studeret islam i
  35 år.
  Og jeg kender alt til denne primitive, pædofile “røverhøvding,,

  – Svin og hunde,,,,,,,,,,,,

 27. Af Henrik & Susanne Boye ovre fra nummer 16

  -

  Hvis man drister sig til at se Deadline en gang hvert halve år, eller allerhøjest en gang i kvartalet, begynder der at gå en prås op.

  De er i fuld gang med at lave dobbeltlovgivning, til ære for hadprædikanter og andre afvigere, af samfundsnormer, som en kok der ikke nænner at smide daggamle enkelt – panerede fiskefilleer ud i skraldespanden, og derfor omdanner dem til usælgelige læderagtige dobbeltpanerede fiskefilleer i stedet, der kun egner sig som pynt i et udstillingsvindue i en fiskebutik.

  Som en smeltedigel der er ved at fabrikere togskinner i lamineret stål, som bevarer længden uanset om det er koldt, eller varmt.

  Jeg er af den opfattelse, at ikke alene opererer EU i tusmørke, EU er derudover storleverandør af parallel samfund, og Danmark er et parallelsamfund i EU.

  Der er samtidig ikke noget at sige til, at politikere og embedsmænd aldrig løber tør for arbejde, da der forskes voldsomt i at fabrikerer dobbeltkonfekt.

 28. Af Hektor Heimlich

  -

  EU er nede for taelling. RIP

 29. Af Hektor heimlich

  -

  Muhammed havde samleje med sin afdoede hustru -derfor har det svenske “Folkeparti” som modsvarer de Radigale -altså består af en masse skolelaerere- nu foreslået at legalisere nekrofili -halleluja man tror ikke sin oejne når man laeser dette i Dagens Nyheter.

 30. Af Benny B

  -

  Nu vil EU. forhandle flygtninge for penge med Sudans muslimske diktator Omar al Bashir.
  Bashir, der er araber sikkert af Ægyptisk afstamning, kuppede Sudan i 83 og siden har han fordrevet millioner og atter millioner sorte oprindelige Sudanesere.
  Det anslås at borgerkrigen mellem sorte og brune i de sortes land, har kostet to millioner livet.

  Nu vil det neokommunistiske EU. støtte denne galning og betale ham beskyttelsespenge.
  EU. elsker muslimske despoter og mordere.

 31. Af Niels Peter Lemche

  -

  BO NIELSEN – 19. MAJ 2016 23:28:

  Jeg mente ikke ‘man’, men bare dig! Generaliseringen må du selv stå for, en måske du bare vil have selskab af alle dine alias’er? Men når man ser på de indlæg, der er kommet til på det sidste, må man tro, at der er pladsmangel under stenen.

 32. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ham der Soros må være en skrækkelig fyr, siden Gür smækker sit lange konspirationsteoretiske indlæg på hele fire gange. Om der er hoved eller hale i det, har jeg personligt ingen idé om; men kilderne til denne konspirationsteori er mildest talt noget blakkede.

 33. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og vi er sandelig inde i denne blogs tusmørketime!

 34. Af Jan Petersen

  -

  Den største konspirationsteori af alle er vel Biblen? Egentlig opfundet af romerske kejser Konstantin den Store som et politisk værktøj til at stække et hav af underlige religiøse sekter. Godt nok blev dette tool opfundet adskillige hundrede år efter, fantomet Jesus dinglede på korset!

 35. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche

  Jeg må indrømme, at selv ikke et 4-dobbelt indlæg kunne bevæge mig til at læse mere end de første 2 linier.

  Så var konspirationsteorien for så vidt på plads… 🙁

 36. Af Jan Petersen

  -

  HOW CHRISTIANITY WAS INVENTED: THE TRUTH!

  https://beyondallreligion.net/2012/01/21/how-christianity-was-invented/

 37. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAN PETERSEN – 20. MAJ 2016 8:59: Meget morsomt, eftersom Konstantin selv først lod sig døbe på dødslejet. Men måske hans mor, der rejste Palæstina rundt for at lave helligsteder.

  Nej, selvfølgelig er din påstand noget sludder. Bibelen lå i det store hele færdig senest 200 eft. Kr. Der er kommet lidt til og taget lidt fra. Mht. Det Gamle Testamente har du alle bøger bortset fra én repræsenteret blandt Dødehavsteksterne, som strammer fra tiden inden Kristi fødsel.

  Det er altid ærgerligt, når ens ideer bliver modsagt af fakta.

 38. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAN PETERSEN – 20. MAJ 2016 9:26: Så dit link efter. Det er direkte underlødigt ikke fordi det går imod gængse forestillinger, men fordi det er noget vrøvl, der står der. Et godt råd: Check altid kilderne.

  Men du bruger måske også Zions vises protokoller? De er efter sigende ret populære den dag i dag ovre der, hvor jeg formoder, at du hører hjemme. Hvis ikke, skulle du, så du kan ‘lære’, hvordan jøderne og frimurerne arbejder sammen på verdens undergang. Det var ikke Dan Brown, der opfandt alt det nonsens.

 39. Af Jan Petersen

  -

  Lemche, som jeg læser linket, er det romersk kildemateriale. Hvad er helt konkret forkert i det?

 40. Af Henrik Knage

  -

  Zorro hænger i laser i filtret.

 41. Af Henrik Knage

  -

  Berlingske filter har en glubende appetit på dobbeltpanerede fiskefillet og lamineret stål. Og der hjælper hverken “Smadremanden” eller Zorro!

 42. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAN PETERSEN – 20. MAJ 2016 9:44: Nej, der er ikke tale om romersk kildemateriale, men af en meget tendentiøs og ensidig sammenstilling af spredte oplysninger fra antikke og senere kilder, uden et eneste forsøg på at falsificere påstandene. Læg f.eks. mærke til den meget tendentiøse ‘diskussion’ af Tacitus. Og tro ikke, at seriøse videnskabsmænd ikke kan finde falsknerier. Den slaviske Josephus med omtalerne af Jesu bror Jakob og flere andre henvisninger til Jeus er der ikke mange forskere, der regner for ældre. Til gengæld er vi i besiddelse af et pænt udvalg af ikke-kanoniske evangelier, som aldrig blev en del af den officielle Bibel i nogen af dens udgaver.

  Så kunne man måske hævde, at Konstantin fik kristendommen på plads, og det er der en del, der taler for, at det var én af hans målsætninger. Men så var det også en fiasko, fordi kristendommen i sig har en utrolig evne til at spalte sig op i flere udgaver. DFe orientalske kirker i oldtiden forstod f.eks. aldrig, hvad grækerne med deres treenighedslære og tonaturlære (Kristus sand Gud og sandt menneske) havde gang i.

  Men som sagt, Dødehavsteksterne forhindrer alt for sene dateringer af i hvert fald de gammeltestamentlige skrifter. Emnet er kolossalt, men at bevise din ‘teori’ svarer til at ville bevise, at solen går omkring jorden.

  I øvrigt er der en grund til den brede politiske støtte til folkekirken. Politikerne vil ikke have ballade med kirken, og uden denne binding mellem kirke og stat er kristendommen som en løbsk hest, som ingen kan kontrollere. Man kan så sige, belært af erfaringerne op til år 2000, da en række messianske bevægelser opstod flere gange med kollektive selvmord som følge, at kristendommen i disse udgaver modsat Islam for det meste bliver selvdestruktiv.

  Det må være nok om dette.

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  om den slaviske Josefus: Der skulle naturligvis have stået ‘ægte’, ikke ‘ældre’

 44. Af Jan Petersen

  -

  Lemche, læs teksten i linket en gang mere!

 45. Af Henning Svendsen

  -

  Denne Mehmet skriver jo læseværdigt og de to Der hedder Niels kunne lære meget Niels Larsen er undskyldt idet han forlod skolen i 4 klasse det er værre med den anden Niels Lemche der med sin store lærdom burde være et fyrtårn for os andre men har en gumpe tung skrivestil og et begrænset ordforråd

 46. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAN PETERSEN – 20. MAJ 2016 10:32: Det bliver det ikke bedre af. Er det ikke nu, du skulle skifte emne?

 47. Af Jan Petersen

  -

  Lemche enig, de gamle røverhistorier, skrøner og overleveringer interesserer mig egentlig ikke så meget. Jeg er mere til nutiden anno 2016 – så fred være med det gamle skrammel.

 48. Af Uffe Staulund

  -

  Nu virker det som om, at der er gået tomgang i Kasper Støvring’s blog om EU’s tusmørke.

  Kast jer over at læse Redaktør Anne Knudsen’s leder om “Undergangsland”.

  Den er værd at læse, og giver stof til eftertanke, og der er ikke et eneste ord om islam, EU eller økologi.

  Den handler om så modbydeligt, som personligt ansvar og fagligt stolthed, noget der blev afskaffet under kulturrevolutionen i ’68.

 49. Af Uffe Staulund

  -

  Undskyld jeg glemt, at nævne for de, som ikke ved hvem Anne Knudsen er.
  Anne Knudsen er mangeårig redaktør af weekend avisen, som vil være den sidste avis som jeg dropper.

 50. Af Jan Petersen

  -

  Googlede og søgte lige på teksten -Redaktør Anne Knudsen’s leder om “Undergangsland”. Fandt ikke en eneste site eller beskrivelse på nettet.

Kommentarer er lukket.