Kulturtabet

Af Kasper Støvring 66

 

 

Det er alarmerende tal, vi får om udlændinges forbrydelser. Jeg skrev om det i min seneste klumme, og nu er der så kommet nye oplysninger frem i Tyskland. Der skal, som i artiklen her, anvendes en solid dosis positivt spin for at camouflere, at indvandringen fra Afrika og Mellemøsten eskalerer voldskriminaliteten. For sandheden, den alarmerende sandhed, er, at 23 procent af de 69.000 forbrydelser begået af migranter og flygtninge på tre måneder i Tyskland angår røveri, overgreb eller legemsbeskadigelse.

 

Men man glemmer, at dette er småting i forhold til det, vi vil se i fremtiden. Hvorfor? Fordi der stadig foregår masseindvandring, antallet af uintegrerede udlændinge vil være meget større fremover, men især fordi indvandrernes børn er langt mere kriminelle. Ifølge statistikken er efterkommere næsten dobbelt så kriminelle som indvandrere.

 

Det er altså først om femten år, vi for alvor begynder at se konsekvenserne af den indvandring, der foregår i disse år. Præmissen er, at det i fremtiden vil gå, som det er gået de sidste 30-40 år. Mennesker tænker først og fremmest på nutiden, måske lidt på fortiden, men sjældent overvejer de, hvordan fremtiden vil se ud. Den er jo ikke lige så virkelig og konkret. Derfor, tror jeg, er der ikke rigtig nogen stor debat om dette emne. Om femten år er det imidlertid for sent at råbe op.

 

Den nuværende masseindvandring, som alle partierne i Folketinget mere eller mindre er skyldige i, vil medføre et kolossalt kulturtab, som vi allerede ser konturerne af nu og faktisk har set i en del år. Når udlændinge begår mere end 1500 overgreb en enkelt nytårsaften i én by, hvad sker der så? Så undlader folk at feste sammen og fejre nytårsaften på offentlige steder, som de ellers altid har gjort. Et kulturtab, som man måske vænner sig til. Og når bander begår vold og skaber utryghed på Islands Brygge, hvad sker der så? Ja, så vil folk undlade at samles for at nyde vejret, bade og se fodbold på storskærm, sådan som de ellers tidligere har gjort.

 

Lad os håbe, at politikerne får standset indvandringen, lad os håbe, at civilsamfundet sammen med politiet opretholder den orden, der skal til, for at mennesker kan leve sammen i gensidig tillid. Men politikerne svigter, politiet er overbebyrdet, og civilsamfundet er svækket. Mennesker vil tilpasse sig kulturtabet og vender sig til de nye, forringede betingelser. Det er desværre også en sandhed om menneskets natur.

 

Fremtiden er allerede begyndt, fristes man til at sige. I forgårs begyndte retssagen mod den mand, der dræbte en 17-årig handelsskoleelev sidste år. Den sag er også indvandrerrelateret. Til de helt aktuelle nyheder i lille Danmark hører lignende sager, herunder om udenlandske mænd, der begår røveri mod en 13-årig. Så afstumpet opfører mennesker sig.

 

Jeg kunne blive ved. Hver eneste dag serveres ”nyheder” om grov kriminalitet begået af udlændinge – migranter, flygtninge, indvandrere, efterkommere osv. Værst ser fremtiden ud for jøder, læs f.eks. dette hjerteskærende indlæg af en jødisk far, der må lære sin datter betydningen af at være genstand for et morderisk had, men også homoseksuelle og kvinder vil blive hårdest ramt.

 

Der er ifølge den officielle rapport om overgrebene i Køln registreret 1527 lovovertrædelser, herunder 529 seksualforbrydelser. Der er identificeret 153 mistænkte, stort set alle (149) er udlændinge. Jeg husker, at rigtig mange i ugerne efter overgrebene beklikkede ofrenes troværdighed; ”det passer ikke”, ”hvide, danske mænd gør det samme”, ”det er en højreorienteret konspiration”, osv. Men nu bekræfter rapporten altså stort set det første indtryk.

 

Med migrationen kommer nye folk, og så kommer der nye tider, nye sæder, nye skikke. Flere kvinder frygter voldtægt og begynder derfor at gå til selvforsvar. Måske en god ide. I Danmark har vi også set de første eksempler på unge kvinder, der forsøges gruppevoldtaget af asylansøgere. I Herning har politiet advaret kvinder om ikke at gå ud alene. “Fire grove sexoverfald og voldtægtsforsøg får nu politiet i Herning til at advare enlige kvinder, som færdes i Hernings natteliv”, kan man læse i denne lokalavis.

 

Vi kender det fra Sverige. Dagen før kvindernes internationale kampdag advarer politiet i Östersund kvinder mod at færdes ude alene. I særdeleshed nye tider, nye skikke. Det bliver en tid med store kulturtab.

 

 

 

 

66 kommentarer RSS

 1. Af Jens Hansen

  -

  Støvring.

  Du er jo faktisk en velbegavet persom.
  Som jeg respekterer.
  Du ved hvorfor.

  Dit indlæg her er dig ikke værdig.

 2. Af Anders Munch

  -

  Nu er det primært kvinder, jøder og homoseksuelle, som stemmer til venstre og har plæderet for masseindvandring. De ligger som de har redt og får som fortjent. Og hvem skal betale for alt det her? Den hvide mand, regningen bliver sendt til den hvide mand. Den økonomiske regning, men det er også hvide mænd, som skal beskytte kvinder, jøder og homoseksuelle og når der for alvor skal ryddes op bliver det også hvide mænd. Om jeg fatter hvorfor folk, inklusiv dig Kasper, bliver ved med at bekymre dig om grupper, som om noget med deres stemmeret og taletid har skabt hele denne misere.

 3. Af Allan Hansen

  -

  Hold kæft og syng med!

  http://www.gatestoneinstitute.org/

 4. Af Flemming Lau

  -

  Jo flere islamistiske flygtninge og indvandrere, jo hurtigere fortsætter ræset imod den kulturelle bund.
  Saudiarabien har lige krævet at FN’s generalsekretær Ban ki Moon skulle slette Saudiarabien fra listen hvor lande som forbryder sig mod børns ve og vel, står på. Ellers stopper pengestrømmen til FN. Saudiarabien sidder for bordenden i FN’s kommission. De har ikke ratificeret den fulde menneskerets konvention eller for den sags skyld flygtninge konventionen ! Det er jo international kriminalitet ! Saudiarabien burdes ekskluderes fra FN. UN står for United Nothing !

 5. Af Torben Laursen

  -

  Kære Støvring,
  Læs hvad dine medbloggere – de såkaldte “unge i dag” siger og mener (feminine)!!
  Det er uhyggeligt – helt uhyggeligt.
  Dette er så mit indlæg til disse unge “kulturberigere” der opfostres i dag uafbrudt.
  Jeg kaster op over at der findes unge (ja, unge mellem 17-35 år) piger der har disse ekstreme holdninger. DE ANER IKKE HVAD DER SKER I DERES LAND.
  De bliver selv kaldt lu…. af de åh, så rare indvandrere. Og de reagerer sandsynligvis ikke på en Mansour, en ,morder der har stukket en 17-årig dansk dreng til døde – os.v.
  De tænker kun på én ting – SIG SELV. OG nærmer sig jo de små piger i Enhedslisten, samt radikalerne m.fl.
  De opfatter intet. De forstår ikke at Danmark ikke eksisterer når de bliver gamle – HVIS de bliver det. Det er bare så ulækkert at det skriger til himlen. Hvor har de mon fået deres meninger fra? I know it!

 6. Af Torben Laursen

  -

  Der er kun en eneste løsning og et eneste håb – og det er at vi fik en regering, nogle partier der nu begyndte at sende de der ikke vil arbejde og nye såkaldte asylansøgere tilbage – og for alle fremover stoppede dem ved grænserne fra et andet EU-land, hvor de jo kommer fra!!!!! Men det forstår jo en Løkke og en pind intet af.

 7. Af Jens Hansen

  -

  Årsagen til min respekt for Støvring og Beinov er naturligvis deres garant for ytringsfrihed.

 8. Af Mehmet Sami Gür

  -

  De hvide og vestlige (kristne) mænd er stuerene, igås hr. Støvring? Sikke en gang fordrukkent, ensidigt og snævert vås………….!!!!!!!!!!!!!!

 9. Af ole hansen

  -

  KS har ret i at folk tænker alt for kort hvad fremtiden angår, nærmest kun til spidsen af deres næsetip. Nutidens samfund tænker mange heller ikke over. Nej, den brede masse er mest optaget af de helt nære her-og-nu problemer. Og masser af tabere opdager og forstår aldrig hvorfor de blev tabere. Voldsofrene, skilsmissetaberne, de svigtede patienter, de udplyndrede bolig- og butiksindehavere, bilisterne, de tyranniserede arbejdsløse, de marginaliserede hjemløse fatter i mange tilfælde ikke at de blev ofre for politisk/kommunistisk/radigal råddenskab.

  For når politik bliver hensynsløs nok, korrupt nok, åndsformørket nok, forræderisk nok, så ender den i betændt, forbryderisk og dødbringende råddenskab der smadrer tilværelsen for millioner af medborgere. Som rammes af både direkte overgreb og indirekte konsekvenser.

  Måske man ikke kan bebrejde folk der har rigeligt at slås med, at de ikke tænker meget på fremtiden. Og at de gerne vil slappe af med kriminalromaner, dameblade, vild med dans, x-faktor og andet gøgl når de endelig har fri. Men de bør vide at sløv uvidenhed oftest er en hovedårsag når hyggen og velfærden forsvinder, og et samfund går rabundus.

 10. Af Michael Vestergaard

  -

  Ja, det er på tide at vi danskere begynder at tænke meget mere over hvilken fremtid det er som regeringen og partierne er ved at skaffe os på halsen. TITANIC-DANMARK er begyndt at synke, og lars uløkke og medløberne kan ende med at ødelægge tilværelsen for millioner af danskere. Alene det at løkke er gået fra straks-stop og 0 ekstra indvandring til nu op mod 500.000 ekstra migranter, ligner et vælgerbedrag af allergroveste slags. Et bedrag der kan ende i den største humanitære katastrofe nogensinde.

 11. Af Else Marie Arevad

  -

  Hvis vi vil have stoppet tilgangen af asylansøgere, er vi nødt til enten at overtræde eller opsige Flygtningekonventionen, og det vil vi jo ikke!

 12. Af Axel Hammerschmidt

  -

  I din klumme som du henviser til i her (interessant, den havde jeg ikke læst før) henviser du (KS) til konventioner og politikers ulyst til ikke at efterleve dem.

  Det er ikke rigtigt i den nuværende situation. F.eks så siger FNs Flygtningekonvention i Artikel 33, at et land ikke må afvise en asylsøger ved grænsen såfremt det betyder, at vedkommende efterlades i en land, hvor han/hun vil være truet. Det er vel næppe tilfældet med Danmarks grænser?

  Problemet er Udlændingeloven fra 1983 (med senere ændringer). Kommer der en tilrejsende til Padborg og siger “asyl” vil det være Udlændingelovens bestemmelser grænsepolitiet skal rette sig efter. Vedkommende får transport til et modtagecenter og får behandlet sin asylansøgning efter dansk lov. Det kan tage lang til og selv om ansøgningen ikke efterkommes vil det i mange tilfælde ikke være muligt at repatriere personen mod dennes ønske.

  Vi så at Sverige lukkede grænsen i januar. Det var ikke i strid med konventionerne. Den går bare ikke i Danmarks tilfælde, på gr af Udlændingeloven. Men den kan de samme politiker du freder med undskyldningen om konventionerne jo bare ændre – uden at komme på kant med konventionerne. Det er jo det man har Folketinget til.

 13. Af Henning Svendsen

  -

  Jeg kan godt huske der var størt røre om disse tal fra nytårsfesten en af vores meddebatører Niels Juul var inde og skyde dem i sænk og et par dage efter var det Berlingske og Jydepotten
  Ja vi husker de første der kom til landet fredelige folk der stod inde på hovedbanen og udvekslede nyheder før de gik hjem til Pensionatet og stod på hovedet i seng

 14. Af Torben Laursen

  -

  Michael Vestergaard, du har ret og man kan kun håbe at Lars >Løkke m.fl. bliver stillet for en rigsret, når Danmark forhåbentlig får anden ledelse der har flertal til at træde frem og overtage styringen og gøre op mod det der jo ligner landsfor——isk virksomhed.

 15. Af Henrik S

  -

  Jens Hansen
  :”du ved hvorfor”.
  Forklar du hvorfor!
  Men det kan ikke , derfor leger du skolemester.
  Ynkeligt og dumt!
  Der findes inget , der retfærdiggør de uretfærdigheder der pt gøres imod danskere i deres eget land af indtrængende barbarer , selvom de kommer med politikernes accept.
  De eneste der er ansvarlige er politikerne og de væmmeligboere der har stemt dem ind.

 16. Af Jan Mølgaard

  -

  Muslimer med dansk pas opgøres formentlig som danskere i kriminalitetsstatistikkerne, både herhjemme og i andre europæiske lande, så billedet er værre, end tallene fortæller. Muslimer har som bekendt intet syndsbegreb og derfor ingen tvivl eller selvkritik. Muslimske drenge opdrages til, at de kan tillade sig hvad som helst, ikke mindst over for griseædere og danskerludere. Jeg husker, at en 14-årig pige, der kørte rundt på cykel med medicin til de ældre for at tjene sine lommepenge, blev overfaldet af 3 indvandrerdrenge og frarøvet penge og cykel. Den slags er blevet en del af vores nye virkelighed, som de skyldige politikere med flere blot vender ryggen til. “Vi skal bare forstærke inegrationen”. Rend mig…….

 17. Af Niels Larsen

  -

  Der er ingen grund til at skjule det: i forbindelse med nægtelsen af at opsige konventionerne begår vore politikere massivt forræderi mod deres land og deres etnisk danske befolkning.

  Tilvandring af muslimer og afrikanere er yderst skadelig i økonomisk, kulturel, åndelig, social og kriminel henseende. Det viser 40 års forfejlet udlændingepolitik tydeligt.

  Det er på tide at følge Nye Borgerliges kurs: INTET asyl her i landet, stop for enhver tilgang af muslimer, udvisning af alle herværende udlændinge, hvis de ikke efter 2 år er selvforsørgende, ALLE kriminelle udlændinge udvises BETINGELSESLØST og udvisningerne effektueres uden hensyntagen til konventioner og udenlandske domstole.

 18. Af bent rasmussen

  -

  For normalt tænkende danskere er det vel komplet UBEGRIBELIGT:

  AT en dansk regering kan tillade sig at tildele tilrejsende arabere og afrikanere STØRRE RETTIGHEDER til boliger, velfærd, jobs, penge, førtidspensioner, familiesammenføring, hospitalspladser og meget mere….. end landets egne borgere.

  AT regeringen kan tillade sig at fordrive danskerne fra flere og flere områder, via en EKSTRA indvandring på hundredtusindvis af kulturfremmede. (trods klare løfter om NUL ekstra)

  Og det virker da også ret fantastisk at regeringen mener at den kan tillade sig at sende stadig flere danskere i døden eller ud i elendighed, via øget kriminalitet, via importerede sygdomme, via åger og ublu huslejer, via endnu flere jobtab, via skolelukninger, sundheds- og velfærdsforringelser m.m.

  Og samme regering mener åbenbart også at vi trænger til endnu en IC-4 skandale, denne gang i luften. Og regeringen ignorerer hvad der foregår i Sverige.

  Ønsker regeringen at frarøve det danske folk al velfærd, kultur og civilisation, samt enhver fremtid?

 19. Af Flemming Lau

  -

  Hvor ” tvær kulturelt kærlige” de islamistiske hjemlande er overfor egne minoriteter, som fx Pakistan, kan man læse i Daily Mail idag; En kristen der solgte is fra en lille boks på hans knallert, blev beskyldt for at sælge “uren mad” til børnene, fordi han var kristen. Derefter blev han overfaldet og tortureret af 20 stærke mænd. Kristne er den forfulgte gruppe i verden pt, mest i Islamiske lande. Men illegale i slamiske immigranter fra disse lande, kommer efter at have rejst flere tusinde km op til bla Danmark for at berige os med deres “beskidte” kultur. Blot ved at råbe asyl, kan de fortsætte deres “velfærds jihad” Sharia doktriner mod de”urene” kristne. Det er en led svøbe vi i disse år, er vidne til. Men er det ikke lige konsekvensen af at vi selv, har kappet vore kulturelle rødder og i stedet dyrker mennesket som afgud, det såkaldte gode menneske der er så tolerant, at vi tolerere, intolerance. Et gammelt ordsprog siger; ” Den der favner alt, favner intet !

 20. Af Allan Hansen

  -

  Ak ja, den blinde mand kender ikke forskel på dag og nat
  – lys og mørke,,,,
  Og dog kender han forskel på “godt og ondt..
  ( nogle gange ser de blinde bedre end os “andre,,

  Kulturtabet ,,,,,,,,,

  https://www.youtube.com/watch?v=QLj_gMBqHX8

 21. Af Allan Hansen

  -

  Man kunne også, sige det samme eller “næsten,,
  – se ovenfor.

  https://www.youtube.com/watch?v=4_gFF-z9OS8

 22. Af Gert Olesen

  -

  På et tidspunkt får vi en stor terror-aktion med snesevis af dræbte danskere og hundredvis af kvæstede. Og vi kommer ligesom svenskerne til at opleve tusindvis af små “terror-handlinger” hvor kun een eller to-tre danskere røves/overfaldes/voldtages/lemlæstes eller myrdes.

  De ansvarlige politikere bør alle stilles for retten, hvis vi nogensinde får vores folkestyre tilbage. Men da fem millioner danskere nu befinder sig i hvert sit musehul af skræk for de 179 levende døde og de mange islamiske sorte “katte”, så ender det vel med at vi alle bliver ædt, een ad gangen. Eller hvad?

 23. Af Javier Martinez

  -

  En af løsningerne er midlertidig ophold til alle og for altid. Altså lukke ned for muligheden for danske statsborgere at gifte sig med en udlændning og få dem hertil også.

  Desværre er jøderne nok den største penge kriminelle gruppe her som andre steder. Et krigsliderligt folk der føler sig hævet over andre tit.

  Hvis man blot lukket ned for jødisk, muslimsk og kristen indvandring ville meget være løst.. disse lever for hadet mod hinanden. Som støvrings indlæg er så godt et bevis på.

  Danmarks kultur og religion er ateismen. 90% tilhører den,frataget muslimer ihvertfald. Lad os indføre ateistisk indvandring kun.

 24. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  De europæiske lande skal for alt i verden bevare deres kulturelle forskelligheder, særpræg. Hvad er formålet med, at vi skal købe de samme varer i de samme butikker i hele Europa, gå på de samme caféer, spise den samme mad, have de samme regler?? Det bliver dødkedeligt, hvis alt i alle lande bliver fuldstændig ens(harmoniseret). Det vil blive et fattigere Europa, hvor meningsløsheden og ligegyldigheden bliver endnu mere udbredt!!
  Den muslimske masseindvandring er allerede et symptom på de vestlige kulturers opløsning og selvdestruktion!!

 25. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kasper Støvring

  “AF HENNING SVENDSEN – 10. JUNI 2016 19:29
  Jeg kan godt huske der var stort røre om disse tal fra nytårsfesten en af vores meddebatører Niels Juul var inde og skyde dem i sænk og et par dage efter var det Berlingske og Jydepotten.”

  Ikke rart med den slags tilsvininger på din blog.

  Jeg tog afstand fra overgrebene i Køln fra allerførste dag.

 26. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos kultur- og økonomitab på ikke-vestlige indvandrere, her er et læsbart indlæg fra altinget.dk:

  “Messerschmidt: Flygtninge ruinerer os”
  http://www.altinget.dk/eu/artikel/messerschmidt-flygtninge-ruinerer-os

  Et andet meget sigende indlæg omkring parallel-ret-samfundet danskere versus udlændinge fra EB.dk:

  “Blæser på reglerne for tålt ophold: Så billigt slipper de
  Det får sjældent konsekvenser for folk på tålt ophold eller meldepligt, når de blæser på reglerne og forsvinder fra myndighederne”
  http://ekstrabladet.dk/112/blaeser-paa-reglerne-for-taalt-ophold-saa-billigt-slipper-de/6131006

  En kulturel velfærdstat i opløsning? Mit svar er desværre nok – JA!

 27. Af ole hansen

  -

  Alarmerende tal om udlændinges forbrydelser. Voldskriminaliteten eskalerer. Ja, mon ikke! Men regeringen løkke er ligeglad med de tusinder af danskere der overfaldes og voldtages….. eller myrdes som den 17-årige skoleelév. I det hele taget er regeringen så ligeglad med vi danskere, at dens politik begynder at ligne en uerklæret krig mod danskerne. Hvad er efterhånden forskellen på de svenske og de danske politikere? Løgnens og dødens partier, de radikale og de blårøde/rødblå, synes at have som politik at danskerne skal ruineres, fordrives, splittes, udskiftes, terroriseres og elimineres. Enhver dansker der sætter sig ind i tingene, vil konstatere at antallet af hårrejsende skandaler, sociale tragedier, ruinerede og splittede familier, af utrygge byområder, af unødvendige dødsfald i sundhedssektoren og andre steder…. vokser og vokser. Man varetager ikke vælgernes, borgernes og folkehjemmets interesser, tværtimod!!

 28. Af Arvid Holm

  -

  Hvis man undlader at hjælpe nødstedte mennesker, selvom man sagtens kan, er man ikke humanist.
  Millioner af mennesker inklusive børn dør hvert år af sult og fattigdomsrelaterede sygdomme i verdens fattige lande.
  Og det vrimler med hjælpeorganisationer, der gerne modtager donationer og formidler hjælp til de nødstedte.
  Følgelig er der næppe en eneste humanist i Danmark.
  Jo højere levestandard danskeren har, jo længere er han fra at være humanist.
  Som Bibelen siger: En rig mand har lige så svært ved at passere Paradisets port, som en kamel har ved at krybe gennem et nåleøje.

  Det er derfor utroværdigt, når de mange påståede humanister i landet kræver mere åbne grænser.
  Vi ved jo fra ovenstående, at de er egoister, der ikke vil dele deres overflod med verdens nødstedte.
  Så det er nærliggende, at de fremsætter deres krav i forventning om, at kravet afvises af det politiske flertal.
  De kan så erklære sig som humanister med henvisning til deres krav og fordømme deres politiske modstandere som umenneskelige antihumanister, fordi de afviser kravet.
  Og de kan beholde deres overflod.

  Som tryllekunstneren skaber de en illusion ved at aflede publikums opmærksomhed.
  De sætter fokus på udlændingepolitikken, som de ikke selv kan bestemme, så folk overser, at alle og enhver let kan hjælpe nødstedte, hvis de vil.

 29. Af Jens Hansen

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 11. JUNI 2016 1:43

  Jeg tager også afstand for vold og overfald.
  Men tit vil jeg nu gerne have et nuanceret billede på tingene.
  Det viste sig i Tyskland, at forbryderne var fra Nordafrika.
  Ikke fra Syrien.
  Og at det ikke var flygtninge.
  Som der stod i mange aviser.

 30. Af Henning Svendsen

  -

  Niels Juul trykker hånd med Kasper og de udveksler bemærkninger om hinandens familie og et par ord om vejret—men når kampen fløjtes i gang så er det dødeligt alvor og venskabet er lagt på hylden de regler gælder for os alle
  Og vi ved jo godt at Berlingske lemper lidt på reglerne og ikke tager det så tungt med de forskellige navne der svirer i luften–jeg skal gerne nævne mindst fire der stammer fra den samme Ip addresse og her er det grove taklinger der hver gang hælder til et rødt kort men får lov at passere

 31. Af kristian petersen

  -

  Mener ar vid holm at de fem millioner danskere har en særlig pligt til at finansiere løsningen af hele verdens og 200 andre landes problemer? Mener ar vid at danskerne skal svigte deres egne nødstedte ved at sende ethvert overskud ned til Afrika og Mellemøsten? Er holm endnu en “humanist” fra den godhedsindustri der blæser på Danmarks egne problemer?

  Det vi véd er at u-landshjælpen ofte har skadet mere end den har gavnet, og at milliarder af kroner er gået til spilde pga. korruption og lange afstande m.m. Og så véd vi at der i vores eget land er titusindvis af ulykkelige skæbner. Hvad med at hjælpe dem?

 32. Af Arne Hornborg

  -

  Har Danmark mistet sit selvstyre, sin suverænitet som selvstændig nation?
  Meget kan tyde på det.
  Det er forbløffende så meget der bliver bestemt hen over hovederne på os.
  EU forbyder… ??? Menneskerettighedskonventionerne kritisererer os for…?
  VI må ikke … det er i strid med (fortidige, utidssvarende) konventioner?
  VI må ikke sende uønskede personer ud af Danmark, de risikerer …?
  FN kritiserer os for …? mens de overser slyngelstaterne, gør det til VORT problem, frem for at skride ind der hvor det er nødvendigt.
  Hvornår vågner Regering og Folketing. Fortæller omverdenen at her i DANMARK, der bestemmer vi selv.
  Slut med at være socialkontor for alle fupasylanter, bekvemmelighedsflygtninge, på kriminelle på tålt ophold.
  Retur til oprindelseslandene, uden at blinke med øjnene, uanset hvad de mere eller mindre selvbestaltede organisationer mener.
  VI har ret til at forsvare VORT land, VORT Danmark. Ikke alene RET men også PLIGT.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter.

 33. Af Jens Hansen

  -

  AF HENRIK S – 10. JUNI 2016 20:34

  Henrik S

  Jeg kom til Danmark på ferie for en uge siden.
  Jeg opholder mig i Sydfyen og øerne her omkring.
  Jeg ser med mine egne øjne, at alt øjner fred og ro.
  Ingen overgreb og forbrydelser har jeg bemærket.

 34. Af Niels Larsen

  -

  @ Arvid Holm- 11. juni 2016 6:47

  Nu tvinger du mig til at blive kynisk.

  For det første KAN vi ikke redde alle, som har redning behov. Det er for dyrt, det er for uoverkommeligt og det er for problematisk i mange diktaturstater rent politisk.

  For det andet SKAL vi ikke redde alle, som har redning behov. Det ville være ødelæggende for miljøet, for landenes udvikling og for de overlevendes velfærd. Og det ville med sikkerhed betyde mindst dobbelt så mange med behov for redning i næste generation.

  Vi BØR tværtimod nedtrappe hjælpen og overlade mere til naturens skæve gang, da overbefolkning på sigt truer med at undergrave al civilisation på kloden. Den nuværende folkevandring, som er ved at ødelægge de europæiske samfund, er kun et skvulp i vandkanten i forhold til om 50 år, hvis ikke vi kommer til besindelse og begynder at varetage vore egne interesser: at holde andre verdensdeles mennesker på afstand – uanset, hvilke midler, der skal anvendes!

  Humanismen er én af verdens nutidige svøber. Konventionerne er en anden.

 35. Af Troels Andersen

  -

  Læg mærke til, at tilhængere af masseindvandring ingen argumenter har.
  Udokumenterede påstande og personangreb er det eneste de kan.
  Læs gratis på nettet; Egohumanisterne.

 36. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  KS rammer hovedet på sømmet..!!

  – men det har, alle normalt begavede, jo vidst i ca. 33 år siden de radikale med opbakning af et svagt S åbnede DKs grænser for alverdens, livsvarige bistandsklienter i 1983
  – imidlertid, er det langt størstedelen af de danske vælgere, der stadig afgiver stemmer til de landsskadelige partier
  – samtidig med, at der dagligt foregår grove voldtægter, drab på etniske danskere, der nu opsøges i skolegårde og lignende, røverier, tyverier samt udpræget svindel og bedrageri med
  sociale ydelser, momssvindel samt meget mere, der undergraver landets økonomi
  – for at kunne finansiere hele vanviddet lukkes politistationer, hospitaler, kaserner, brandstationer, børneinstitutioner, akut modtagecentre, plejehjem, postkontorer samt meget andet under kæmpeløgnen, AT SAMFUNDET bliver mere effektivt og moderne..!!!
  – hvis danskerne ikke, NU, kan se, hvor deres egen dejlige og velfungerende land SKAMRIDES og ødelægges for altid af landsskadelige politikere ( langt størstedelen ) kan det også være lige meget fordi
  – et så ignorant og STUPIDT folk har ingen eksistensberettigelse men vil gå til grunde i deres egen selv skabte GALEANSTALT
  – sidste chance for Europa er Englands udmeldelse af EU ( = Europas Undergang ) og, dermed, andre lande, der, forhåbentlig, vil følge dem ud af galskaben
  – EUs største forræderi overfor de europæiske lande var underskrivelsen af Barcelona Erklæringen fra 1995, der tillod fri indvandring fra 12 nordafrikanske og muslimske lande ( se nettet ) – den danske befolkning blev IKKE spurgt om berettigelsen af denne katastrofale act
  – iflg. den tidligere drabs-chef for Københavns politi begås ca. 90% af AL personfarlig kriminalitet af udlændinge – gæt selv hvem…??.
  – helt bizart bliver hele situationen i lyset af, at danskerne nu bryster sig af, at man er historiens mest veluddannede generation – normalt begavede vil hævde, at man, istedet, er verdenshistoriens mest STUPIDE og selv destruktive – saglig bliver de enfoldige.
  PS.: aldrig tidligere i hele verdenshistorien har man været vidne til, at befolkninger i europæiske lande finansiere deres egen undergang, men, som den store videnskabsmand – Albert Einstein engang udtalte, så:

  – er der to ting i denne verden der er uendelige – universet og menneskets DUMHED og, ved nærmere eftertanke, er jeg ikke sikker på at UNIVERSET er uendeligt…!!
  citat/slut

 37. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  – se endvidere Niels Larsens indlæg d. 11. juni kl. 09:29

  – der klart og utvetydigt fortæller sandheden………….!

 38. Af Erik Skifter

  -

  Hvornår er nok nok ?

  Hvornår begynder den civile befolkning at røre på sig ?. Hvornår nægter de danske borgere, at acceptere den politiske passivitet omkring den ødelæggende indvandring af muslimske borgere fra Mellemøsten og Nordafrika til Danmark ?
  Svaret er formentlig, at der vil gå meget lang tid inden størstedelen af den danske befolkning vågner og indser problemets alvor. Hvorfor ?. Jo fordi størstedelen af den danske befolkning holdes i en form for uvidenhed og manipuleres til at tro, at vi er et lykkeligt folk med et bevaringsdygtigt demokrati og et velfærdssystem som er evigt betalt og sikret. Størstedelen af befolkningen bekymrer sig ikke om de udenom liggende problemer som påvirker vort samfund. Bare der er X-Faktor om fredagen og der er forbindelse til Facebook og at vi kan gå i Netto og handle kl. 2200, så er hverdagen ikke så forstyrret og problemerne ikke så store.

  Hvem har ansvaret for denne uoplyste befolkning i Danmark ? . Det har den danske presse´, herunder især Danmarks Radio og TV2, samt de dominerende aviser og øvrige medier som statsstøttes af alle os skatteborgere. Vi har en presse som holder borgerne i uvidenhed og ikke giver dem en ordentlig oplysning omkring de virkelige problemer med at få integreret en muslimsk borger i et vestligt samfund.
  Vi så et enkelt eksempel fra TV2s dokumentar, hvor man belyste blot en lille del af de problemer der er med den muslimske kultur i et vestligt samfund. Kun en lille flig så vi. Hvis man gik virkelig i dybden og virkeliggjorde over for borgerne de udfordringer man har på alle landets storbyer med de muslimske borgere, ville meget i dag se anderledes ud i befolkningens holdninger.
  Hvis man åbnede dørene til storbyernes Jobcentre, hvor der udbetales kontantydelser til ledige borgere og hvis man åbnede dørene til familieafdelingerne i de større kommuner og til politiets døgnrapporter ( hvor man kan gå bagom og se de problemløsninger politiet foretager sig med muslimske borgere) , ja så ville befolkningen i Danmark være helt anderledes oplyst end de er i dag. De ville have et helt anderledes billede af hvor håbløst det hele er og de ville kunne indse, at det som vores nuværende ansvarsløse politikere fortæller os er usandt og helt ´væk fra virkeligheden.
  Vi har stadig politikere – ja vi har en regering – som tror på at det kan lade sig gøre at integrere muslimske borgere i en vestlig kultur. De taler om integration, selvom det har været forsøgt i over 30. år uden nogen form for et positivt resultat og de får lov til det uden at en vågen presse stiller spørgsmål eller bare anfægter det.

  Vi ser en presse forti problemer. Vi ser en presse som forfølger personer som stiller sig op og tvivler på multikultur. Vi ser en presse som bevidst søger at manipulere problemerne væk – en presse som går politikernes vegne og som ikke tager kampen op og forholder sig til fakta.

  De sociale medier er den helt klare redning for Danmark. Det er der hvor befolkningen kan få oplyst hvad der sker og hvilke problemer der er med den muslimske indvandring. Det er der de frit kan ytre sig og hvor de kan tilkendegive deres holdninger. Det er der borgerne kan få fornemmelsen af, at deres holdninger måske deles med andre og hvor man ikke bare sådan lige bliver censureret fordi man forholder sig kritisk til et multikulturelt samfund.
  Der er dog enkelte medier, ganske vist er det helt små medier, men det er medier som belyser virkeligheden og ikke manipulerer fakta og som ikke er venstreorienteret og dybt forankret i den politiske styrede verden i Danmark.
  Det er især Den Korte Avis, som af den herskende elite og i de snakkende klasser betragtes som det sorteste medie af alle. Denne lille avis beskriver daglige begivenheder i Danmark og i udlandet på en meget objektiv måde, men er selvfølgelig begrænset af at de ikke har samme resourcer som de store aviser. Men man får en ´fornemmelsen af, at man ikke er manipuleret eller direkte vildfaret når man har læst denne avis. Det er en god fornemmelse at have efter man har læst de selv samme nyheder i de øvrige store statsstøttede medier.

  Dernæst er der Newspeak med Jeppe Juul. Det er et nyhedsmedie som er værd at kigge på og blive oplyst af. Det står dog klart, at Jeppe Juul ikke ligefrem tilhører de venstreorienterede, men der fremlægges mange nyheder i dette medie, som er værd at følge. Så er der andre mindre medier, hvor jeg især må fremhæve Uriasposten som et medie som ved meget dygtig journalistik kommer helt om bag ved og beskriver den venstreorienterede magt i vort samfund. Kommer om bag ved især Enhedslisten og de mange stærkt og ekstremt venstreorientere sympatisørere som står bag dette parti og som befinder sig i de mest magtfulde medier, herunder især i Danmarks Radio. Det er spændene at få belyst hvilke metoder og hvilke mennesker man anvender i Danmarks Radio og i TV2 når man vil et bestem politisk mål. Det belyser Uriasposten ofte og de kommer rigtigt godt om bag ved denne ekstreme venstreorienterede styring af vores danske statsstøttede medier. Tak for det.

  Tilbage står – hvornår er nok nok ?. Hvornår er der så mange civile borgere som ikke længere vil acceptere, at vores nuværende politikere bare lader stå til ?

 39. Af Torben Laursen

  -

  Kære Jan Mølgaard, ja tallene er langt, langt værre end medierne fortæller. (I øvrigt fortæller de jo intet herom) – og hvis de gør så er det “at kriminaliteten er faldende!!!!!” Hvilket alle jo ved ikke passer. Jeg kender flere politifolk selv i provinsen, der siger at det er ekstremt stigende.
  Lige nu må vi håbe på 2 ting. England siger nej til EU. Og DF vågner og vælter lille Løkke hurtigst muligt. De nye borgerlige kunne være et parti der får stemmer, men FLERTAL på at sende de mange inviterede “kulturberigere” ud og totalt stoppe nye asylansøgere – hvor skulle de få det fra??? Jo, fra DF (Med ca. 20%) det kan jo ikke – desværre – give et flertal. Nej, der skal desværre nok ske triste og alvorlige ting før de søvnige danskere vågner op. (særligt de indok tri nerede unge).

 40. Af Torben Laursen

  -

  Kære Erik Skifter, Det kan ikke siges bedre og hvis vores indlæg blev bragt i TV og på side 2 i aviserne mm. – så måske der var nogle der løftede øjnene fra deres ipad, deres café latte m.m.
  Men nej, som jeg lige har skrevet – desværre skal der nok triste og alvorlige ting til før danskerne vågner. Ellers fortsætter det med 10 partier på mellem 3 til 20%, der intet DANSK flertal kan finde for noget som helst.

 41. Af bent solskin hansen

  -

  På denne blog kan man ovenfor læse en række FORNUFTIGE indlæg fra intelligente og fremsynede mennesker, der ikke har ladet sig hjernevaske af forrykte politikere eller journalister.

  I Sovjet-unionen var den kommunistiske “elite”/nomenklatura så skør og ondskabsfuld, at den myrdede løs på millioner og atter millioner af sagesløse, fredelige, uskyldige og harmløse borgere. (det er siden kommet frem at havde russerne ikke været så naive, autoritetstro og ubeslutsomme, kunne de ret let have standset systemets terror mod dem. Læs “Gulag Ø-havet” af Solsjenitsyn)

  Meget tyder på at også Europa-unionen er ved at køre af sporet under Merkels og andre rødkålshoveders ledelse. Der er forskelle i fht. til Sovjet-unionen, men der er også mange ligheder. Og det er tydeligt at EU-systemet ikke regner europæiske borgeres liv og velfærd for ret meget. Og at EU er ved at omdanne Europa til et kaos- og konflikt-område med masse ind vandring/multi-kulti, fattigdom, utallige forbrydelser, sociale ulykker, epidemiske sygdomme, benhårde nedskæringer og andre forringelser…… er også indiskutabelt.

  Det kan heller ikke bestrides at både helle/mette/jelved partierne og løkke/pape/ partierne er meget glemsomme. I det meste af deres tid har disse partier glemt og ignoreret at de betales for at varetage Danmarks interesser. Men i stedet har de valgt at gøre sig lækre overfor EU og indvandringsindustrien. Ligesom de blindt lystrer merkel og ligger som små hundehvalpe ved hendes fødder, så snart hun vinker med en hundekiks eller en stump af et kødben.

  Regeringen opfører sig som en samling amoralske eller hjernelamme zombier. Som det ses af mange brudte valgløfter og af købet af IC-4 fly der skal serviceres af samme italienske firma der “servicerede” IC-4 togene.

  Kun en tåbe frygter ikke det hav af svigt og tåbeligheder der er ved at oversvømme hele Danmark.

 42. Af thomas hansen

  -

  Med løkkes sidste udspil, at valgløftet om straks-stop skal skrottes til fordel for import af yderligere 500.000 migranter fra diverse islamiske uro-områder, slår V endnu nogle søm i Danmarks ligkiste. Er løkke ligesom merkel helt uden fornuft og jordforbindelse?

 43. Af Flemming Lau

  -

  Apropos medie dækningen, forberedelser spin mv, som når en overordnet fra politiet står frem på skærmen og med statistikken i hånden bedyrer at de gamle ikke skal være bange for at færdes ude, når det er mørkt, så er det at det bliver rigtigt “sjovt” ! Det er Årtier siden at vore ældre blev hjemme, efter Mørkets frembrud, og i sagens natur er der så heller ingen overfald på ældre.

 44. Af anders nielsen

  -

  Igen og igen, netop når debatterne begynder at blive særlig interessante, stopper filtret for videre debat, eller begynder at favorisere støjsendere og politisk korrekte radikale.

 45. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  – Erik Skifters indlæg d. 11.juni kl. 12:03

  – burde være pligtlæsning for samtlige vore politikere – ligesom
  – argumenterne burde fremstå som krystalklare for alle ignoranter, hallal-hippier, historiske
  analfabeter, godheds-apostle, virkeligheds-fornægtere, naivister m.v. – kort sagt størstedelen af
  DKs befolkning, der fortsat stemmer sig til egen undergang, men, som den store
  videnskabsmand – Albert Einstein – engang, klogeligt, har udtalt – så

  “…..findes der to ting i denne verden der er uendelige – universet og menneskets DUMHED og –
  ved nærmere eftertanke – er jeg ikke sikker på, at UNIVERSET er uendelig”..!!!

  citat/slut

  – men aldrig kan et folk som ikke vil sin egen undergang gå til grunde – derimod vil et folk, der hverken evner eller magter at kæmpe for sin egen integritet og historiske baggrund gå sin egen undergang i møde……………..!!

 46. Af anders nielsen

  -

  Nu fik Erik Skifter og BMC heldigvis deres indlæg på, men vi er er flere som ønsker at Danmark skal bestå og overleve, men når vi så analyserer og oplyser om hvad der foregår i vores land…… og fremfører gode, saglige og sobre argumenter for at der er brug for kursændringer mv., så skjules vores indlæg. I hundredvis af tilfælde? Hvorfor??

 47. Af anders nielsen

  -

  På nogle blogs kan vi ikke sætte en halv linje på, på andre blogs kun tre-fire linjer. Under alle mulige påskud blokeres vi.

 48. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Der er ingen grund til at skjule det: i forbindelse med nægtelsen af at opsige konventionerne begår vore politikere massivt forræderi mod deres land og deres etnisk danske befolkning”.

  I den politiske kamp mellem de mange nye populistiske og nationalistiske partier, der er dukket op i Europa i de sidste årtier, og de etablerede partier, så fyger det med beskyldninger, der fjerner fokus fra de reelle problemer.

  At disse nye partier fokuserer på massearbejdsløshed, ugennemsigtighed i EU, mangel på løsningen på de massive problemer med masseimmigration og flygtningestrømme og ligegyldighed overfor de mennesker, der er ramt af økonomisk globalisering er helt rimeligt ifølge den hollandske professor, Ian Buruma. At sammenligne disse partier med fascister eller nazister mener han er urimeligt.

  Det er jeg helt enig i.

  De nye partier bruger til gengæld ofte ordet forræder om deres politiske modstandere og om nyhedsmedierne. Det er helt urimeligt.

  Vi lever (heldigvis) stadig i et demokrati, og så længe vi gør det, så skal vi følge demokratiets spilleregler. Vi kan opsige de konventioner vi ønsker, når der er et politisk flertal, men at påstå, at de politikere, som 80% af danskerne har stemt på, og som ikke ønsker at opsige konventionerne er forrædere er for langt ude.

  I stedet for at råbe ukvemsord efter hinanden, var det nok mere konstruktivt at diskutere, hvorledes vi får løst de kæmpestore problemer – realistisk.

 49. Af thomas hansen

  -

  Ni els ju ul har i årevis hyklet løs om at han ønsker en god tone i debatten. Og nu giver han den som den moderate der går ind for demokrati og hyggelige samtaler om hvordan vi kommer videre. Men vi er flere som stadig husker ju uls utrolig grove udfald mod andre bloggere for et par år siden. Og hvad er det for et demokrati han nu fabler om? Er det EUs diktatoriske fjernstyring han tænker på?

Kommentarer er lukket.