Kulturtabet II

Af Kasper Støvring 190

 

 

Konsekvenser af indvandringen kan studeres i de abstrakte kriminalitetsstatistikker, men man kan også læse de konkrete beretninger om daglige overgreb. Det giver en bedre fornemmelse af den forråelse, der er begyndt at præge vores samfund.

 

Hver dag byder på nye beretninger, ofte om overgreb på piger og kvinder, men i gårsdagens eksempel drejer det sig om en 13-årig dreng, der ved højlys dag udsættes for vold og røveri af tre fuldvoksne mænd.

 

”I tidsrummet fra 8.30 – 9.00 befandt en 13-årig skoledreng fra Store Merløse sig i området bag ved McDonald’s, der ligger ved Ringsted Outlet. Drengen kom med en forkert bus, endte ved Ringsted Outlet og ventetiden, indtil han kunne tage en bus tilbage til Store Merløse, brugte han i området bag McDonald’s, hvor han gik en tur.

 

3 mænd i en lysegrå bil med ridser på siden, passede drengen op, steg ud og væltede ham rundt og skubbede til ham, mens de gennemsøgte hans lommer og skoletaske for værdier. De fandt ikke noget og gav drengen en lussing, hvorefter de kørte væk fra stedet igen.”

 

Sådan kan man læse i artiklen, hvor der efterlyses tre mænd med “anden etnisk baggrund end dansk”. Vreden og frygten vokser, og dog skal folk alligevel leve deres liv. Man indretter sig på kulturtabet som følge af indvandringen – på tabet af frihed, tryghed, tillid, selv vores børn undgælder – men livet er ikke længere helt det samme.

 

Dette er fra en mindre by. Det kommer alt sammen til din by. Det grænseoverskridende bliver også “normalt”.

 

Jeg har skrevet utallige indlæg med statistiske oplysninger om indvandringens ulyksaligheder. Som de fleste andre er jeg i vildrede mht. løsninger. Intet har noget sted virket effektivt, hvad angår indvandring fra Afrika, Mellemøsten og lande som Afghanistan. Og det drejer sig ikke bare om at gå ud i verden og løse problemer som ”hvordan reformerer vi dagpengesystemet”, for vi står her ved et helt særligt problem, et akut og ekstremt afgørende problem, fordi det bl.a. har at gøre med sikkerhed og dagligdags trivsel.

 

Jeg tænker ofte, problemet slet ikke kan løses. Så var det for længst sket – som med alle andre, også ikke-vestlige grupper, f.eks. fra Sri Lanka, Vietnam og Chile. Men nu venter vi så på integrationsprojekt nummer 30 (eller hvad det nu er), som forskellige regeringer har fremsat siden begyndelsen af firserne.

 

Men til forskel fra mange andre mener jeg selv at have taget en konsekvens af min vildrede: Vi kan forhindre, at problemerne bliver større ved at lukke ned for denne type indvandring og udvise langt flere. Men det modsatte sker!

 

Det gør mig så vred og bitter og ked af det, for det drejer sig jo ikke om uafvendelige naturkræfter eller en guddommelig plan eller en overmenneskelig skæbne, som man må leve med, men om politiske beslutninger. Alt, der skal til, er en vilje til at gøre noget. Dét er enkelt, men selvfølgelig ikke uden problemer. Men de problemer er netop håndterlige, har ikke noget at gøre med kulturer, der vanskeligt kan ændres, men om en ændring af institutioner, danske såvel som europæiske og måske globale. Man kunne begynde med at se på de forskellige konventioner.

 

Vi står med problemer, der hele tiden får nye grænseoverskridende former. Tænk på de traumatiserende gaderøverier. Der har der i en årrække været mange af hver dag, alene i København. For ti-femten år siden var de næsten et ukendt fænomen. Eller tag terror eller de aktuelle eksempler på kvindeovergreb. Taharrush er kommet til Europa. Eller bilkapring som forleden på Frederiksberg, hvor en mand blev kidnappet i sin bil af fem somaliere bevæbnet med skydevåben, der tvang chaufføren til at udlevere værdier og køre dem til sit hjem, der blev plyndret. Men bare rolig, også det er der en løsning på: automatisk dørlåsning!

 

Det hele er så trist at beskæftige sig med, mest fordi det vedrører vores børns fremtid. Så man gør klogest i at reservere få af døgnets timer til at gruble over disse ting.

 

Hvorfor bringer jeg dette indlæg om et enkeltstående overgreb? Jeg kunne have bragt mange andre. Hver dag har sine nye plager. Jeg interesserer mig her for, hvad alt dette gør ved folk, ved deres adfærd, deres mentalitet, ved vores tillidskultur, som måske er det mest unikke Danmark har i forhold til andre lande.

 

Man kan leve med få tilfælde af denne type overgreb. Men hvor mange af den slags skal der til selv i en mindre by som Ringsted, før livet bliver udholdeligt? To? Fem? Ti? Så begynder man at følge sine børn til skole. For det er for farligt for dem at tage bussen alene. Man følger dem til fritidsaktiviteter og til fester. For som i dele af USA færdes man kun i – låste – biler. Man tager sine børn ud af folkeskolen, og den måske vigtigste institution til at skabe sammenhængskraft – dér hvor børn fra forskellige samfundsklasser og etniske grupper kunne mødes og udvikle gensidig tillid – bliver noget, man undgår, hvis man vil sine børn det bedste. Og sådan kunne man blive ved.

 

Vi har stadig verdens bedste samfund med høj tillid og fred – men netop også så meget desto mere at miste. Det forandrer sig langsomt, måske umærkeligt sine steder, man vænner sig jo til meget. I længden er det meget drastiske og vel nok irreversible ændringer over lange stræk, vi er vidne til med alle disse optrin. Det kalder jeg kulturtabet.

 

Opdatering: Anmeldelsen, der omtales i begyndelsen, viste sig at være falsk.

 

190 kommentarer RSS

 1. Af J Martinez

  -

  Endnu et indlæg i filteret om kjæ.rsgaard og til peter koc.sis?

 2. Af Jens Hansen

  -

  Blogger korpset i Berlingske.

  En chefredaktør som angiveligt er et moderne menneske. Eller i det mindste så moderne som en chefredaktør på Berlingske kan blive det. Chefredaktøren afskyer ytringsfriheden. Ligesom hans kvindelige forgænger. Nidkært censurerer han sin blog. Indlæggene til hans blog kan derfor tælles på få hænder.

  En forstyrret overlæge og psykiater. Hans klientel på hans blog er fra henholdsvis DF eller Danskernes Parti. Ca. femten styks. Disse femten patienter indsætter flere indlæg på hans blogs, end der indsættes på alle andre blogs i Danmark.
  Overlægen bliver dog rasende, hvis DFere forvilder sig ind i rigmandsområdet, hvor han residerer.
  Med mindre de skal feje fortovet eller samle skrald.
  Gode patienter er overmedicinerede patienter er lægens valgsprog.

  En ”kulturforsker” som afskyer andre kulturer. Med mindre de opholder sig mindst 10000 kilometer væk fra Danmarks kyster.
  Igen og igen kommer han galt af sted i sine blogs.
  Hans blogs er ofte bygget op på begivenheder som aldrig har fundet sted. Eller oplysninger som normalt “pålidelige” kilder videregiver til kulturforskeren, når han bevæger sig væk fra ”kulturforskningen” og ud i det virkelige liv.

  En kvindelig præst som udtrykker sympati og forståelse for breiv iks handlinger. Hun prædiker ikke guds ord om barmhjertighed og medmenneskelighed.
  Tværtimod må man vist sige.
  Kun hvis vi erkender det dystre i os, og bekender vores synder venter frelsen på os. Hvis undertegnede har forstået hende ret.

  Endnu en kvindelige præst huserer som blogger. Hun er krigsliderlig. Og optræder næsten dagligt i de kulørte ugeblade. Som ovennævnte præst så tror hun på det onde i vi mennesker.
  Hun har en rationel holdning til menneskelige lidelser, når lidelserne foregår langt fra præstehaven. De muslimer som dræbes af vores bomber vandrer ikke over grænserne til Danmark.
  Til gengæld græder hun som pisket, når liget af en dansk soldat som deltager i besættelsen af andre lande sendes hjem til Danmark.

  En radio og TV vært som ikke er så nem at sætte i bås. Holdningerne og fordommene afhænger lidt af, hvor arbejdsstedet er. Med fleksibilitet kommer man langt.
  Hun raser over betjeningen på cafeerne på Østerbro. Tjenerne lægger ikke rigtigt mærke til hende. Så de får ingen drikkepenge.
  Hun underholder os om løst og fast på hendes blog. Mest løst. Hendes køleskab anvendes fortrinsvis til neglelak og Chablis. Hun drikker dog sjældent Chablis om morgenen. Anfører hun hurtigt.

  En hysterisk og kolerisk minister. En anden blogger som undertegnede har nævnt i dette indlæg skriver, at ministeren har storhedsvanvid. Ikke utænkeligt.
  Blandt hans forgængere finder vi landsforrædere og kriminelle.
  I dette ministerium holdes traditionerne i hævd.
  Ministeren og bloggeren er statsministerens trofaste følgesvend rundt på de interessante steder i København. Dette er nok en ministerpost værdig.

  Ungdommen må ikke glemmes. En forholdsvis ny ankommen blogger beretter om en tilværelse, som vi ældre bloggere har glemt alt om for længe siden. Hvilket kan hidse nogle af de ældre kommentatorer noget op.
  I en blog beskriver hun, hvordan hun nedlægger venindernes mænd.
  I den næste blog er det så veninderne som skal nedlægges.
  Men det ene udelukker vel ikke det andet.

  Hendes medblogger er opvokset inden for landbruget. Hun forsvarer flæske og gylle produktion med prisværdige argumenter.
  Hun tror stadig på, at vi gennem samtalen kan gøre hinanden klogere og Danmark til et bedre sted.
  Ikke helt utænkeligt.
  Men næppe på Berlingskes blogs.

  En spindoktor fra Liberal Alliance. Som hårdnakket påstår, at hun er en selvstændig skribent og debattør.
  Hun raser over, at socialisterne er de svagestes beskyttere. Og andres. Det ligner heller ikke noget.
  Den selvstændige skribent mener, at det er sundt og naturligt for de udstødte og udsatte at være fattige og sultne.

  Den mest respekterede blogger på avisen må dog uden tvivl være en tidligere udenrigsminisster. Nu dog kun en nostalgisk koldkriger som drømmer om de gode gamle dage under den kolde krig.
  Han beskriver i sit CV, at han har et stort kendskab til forhenværende diktatorer og lignende godtfolk.
  Foruden at han er medlem af tænketanke. Alle hans blogs omhandler Rusland og landets diktator. Som udenrigsministeren, undskyld forhenværende udenrigsminister, ikke rigtigt synes makker ret.
  Som kulturforskeren baserer koldkrigeren ofte sine indlæg på udsagn fra pålidelige personer, som han netop har mødt på gaden

 3. Af Jens Hansen

  -

  En blog indsat af Kasper Støvring forsvinder ind imellem.
  Bloggen udmærker sig ved at den var bygget op på begivenheder som aldrig har fundet sted.
  Den omhandlede en løgnehistorie om, at en dreng skulle være blevet overfaldet af mænd med en udenlandsk udseende.
  En ting er at Kasper Støvring bygger sin blog op på begivenheder som aldrig har fundet sted.
  Og ikke har format til at beklage dette.
  Det værste er at hans rygklappere finder løgnene helt på sin plads.
  Eftersom løgnehistorierne passer ind i deres verdensbillede.
  Er fremmedhadet og fremmedfrygten så gennemført på den yderste højrefløj, at løgn er blevet et stuerent middel til stigmatisering af muslimer.
  Det tyder alt på.

 4. Af Kasper Støvring

  -

  Jens Hansen: rolig, jeg har for længst gjort opmærksom på den falske anmeldelse.
  Der kommer hele tiden nye overgreb, så den falske anmeldelse ændrer intet ved det substantielle i blogindlægget.

 5. Af Kasper Støvring

  -

  Kocsis: Det er dig, der er grov her, når du fremturer med ukorrekte oplysninger om min “uetiske adfærd”.

 6. Af Jens Hansen

  -

  AF KASPER STØVRING – 14. AUGUST 2016 8:48
  “Jens Hansen: rolig, jeg har for længst gjort opmærksom på den falske anmeldelse.
  Der kommer hele tiden nye overgreb, så den falske anmeldelse ændrer intet ved det substantielle i blogindlægget.”

  Godt.
  Så er højrefløjen nok glade og tilfredse igen.

 7. Af j nielsen

  -

  “Jens Hansen: rolig, jeg har for længst gjort opmærksom på den falske anmeldelse.
  Der kommer hele tiden nye overgreb, så den falske anmeldelse ændrer intet ved det substantielle i blogindlægget.”

  Der er efter min ingen tvivl om at K Støvring var

  – i god tro
  – for hurtigt ude

  Og mht til det grundlæggende er der dog den ekstra pointe, at man tilsyneladende kan skyde skylden på den danske ækvivalent til “Unidentified Black Males” uden at nogen finder det besynderligt. Det bliver uden videre taget for gode varer. Måske digter man endda lidt oveni, som fx religiøst tilhørsforhold. Og spørgsmålet melder sig: Hvor ofte mon det sker? Som 13-årig kan man ikke holde sådan en historie hele vejen. Som 15-årig? Som voksen?

 8. Af j nielsen

  -

  Og så ser jeg en parallel til diskussionen om Fattig-Carina. Man vil finde et eksempel, og så finder man et der ikke holder vand. Det er virkelig meget uheldigt. Og det næste skridt bliver.. i begge sager:

  Stikker man piben ind, eller fremturer man?
  Indrømmer man i det mindste at det svækker ens standpunkt i den debat man forsøger at starte?
  Og hvis ikke, får man så lov til at køre videre som om intet var sket?

  Fik Cekic lov? “Der er masser af andre eksempler.”

  Får Støvring?

  Og er der nogen der hører efter vedkommende næste gang?

 9. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Curlinge-byrden med samt deres “enlige mødre” !–Er den største belastning “økonomisk” -og socialt ! –Idet de åbenbart IKKE fatter AT: de ti-tusindvis af skatteborgere, der ufrivilligt –og særdeles “tvangs-indlagte til, at både –Forsørge den kæmpe-pukkel af “Nittere–på stats-støttede–off. foranstaltninger ” !—Tillader sig AT : skrive ” gamle-idioter –og det , der er værre endnu !–Fiaskoen med gratis udd. (som skatteborgerne har betalt ) –Langt værre er det AT: Hele hoben –er blevet forgyldt med S.u.–! –Som de åbenbart også har “svedt ud ” ! Er blevet betalt af “den ældre generation” ! –Taknemmelighed –for det –Er ingen tidsel, der er groet i Curlinge afkommet ´s have med samt deres –lidt for frække udtalelser om deres “velgørere ” –De kan tage cyklen medens “De gamle tager en taxa –ud til –oplevelser, der ikke indbefatter –“de dyre –og overflødige “såkaldt unge, der faktisk er omkring 27-29 år ” –I den aldersgruppe havde “de gamle allerede bidraget til stats-kassen i 8 – 10 mindst –uden noget-somhelst gratis som TAK “—Alors ! –Vi tager en taxa –og lader –Curlinge-forældrene—-tage skraldet med ud inden de skal stå op før pokker ! –cykle hen til de off. institutioner, hvor de fortsætter –som de plejer “ren opbevaring” ! –af off. evigheds-pædagoger ! –INTET er så let som “avle diagnoser” ! –De skal bare bruges som fyld i anstalterne ! –med endnu flere off. ansatte ! —-

 10. Af Gert Olesen

  -

  MAN SLUGER KAMELER, OG SIER MYGGEN FRA…..
  Var historien nu også usand? Det véd vi læsere i realiteten ikke. Der er jo kredse i samfundet der er helt syge efter at bortforklare, bagatellisere, dementere, forvrænge og mistænkeliggøre al kritik af regeringens, nykommunisternes og de radikales asociale/forrykte/anti-danske politik. De vil gerne gøre et kæmpenummer ud af een enkelt tvivlsom anmeldelse, mens de omhyggeligt fortier 100 forbrydelser som stensikkert har fundet sted, og hvor ofrene og deres pårørende lider under overgrebene i mange år. I tilfældet med drengen er der måske efterfølgende lagt pres på ham, hvem véd? Eller der lyves om sagen? Men 100% sikkert er det at man på diverse netaviser kan se videofilm om massevis af rædselsfulde overfald, røverier, mord, terrorisme og massemord, optaget af overvågningskameraer i London, Paris, Berlin, København og mange, mange andre byer. Jo, ingen grænser og laviner af afrikanere og arabere og øst-løndumpere mv. ind i vores lande har mange KONSEKVENSER!!! 🙁

 11. Af ole nielsen

  -

  En ven af mig undrer sig over hvorfor han pludselig ikke kan sætte bare en kvart linje på her, selvom hans indlæg er positivt i forhold til stø v ring s oplæg mv.

 12. Af ole nielsen

  -

  Det er uforståeligt i betragtning af at der gives plads til massevis af lange indlæg fra koc sis, je ns han sen og ja vi er mar ti ne z.

 13. Af Henning Svendsen

  -

  Ingen røg uden brand?-ja det er sjovt nok ikke en eneste mistænker at det kunne være Jankovic med et par brødre alle heftet straks opmærksomheden på muslimer?det må være forfærdelig for disse muslimer at de altid bliver hængt ud i folkemunde.
  Også Politiet er lettede historien var pure opspind og bliver nu lagt ind i kartoteket hvor der i forvejen ligger hundredevis af falske voldtægts anklager fra danske piger der også lyver
  Ja vi danske er et usselt folkefærd og snart kan vi tage Jesus i hånden og forsvinde ud af historien og det er vel ikke helt uretfærdig

 14. Af ole nielsen

  -

  Det er nogle besynderlige debatter vi har med at gøre her. Nogle bloggere kan skrive alt hvad de vil, og man må ikke svare dem. Trues bloghaverne til at undertrykke dem der ikke er politisk “korrekte”, dem der ikke er radiGALE?

 15. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Siden DF blev stiftet, har DF med tidligere formand, delt Danmark i dem og os. Det er måske ved at lykkes, jeg håber dog ikke det er tilfældet. Dansk kultur og medmenneskelighed er stærkere end som så.

  Til gengæld har hun ret i, at for mange folketingsmedlemmer er uden ordentlig joberfaring i det “virkelige liv”, det liv Folketinget lovgiver om.

 16. Af ole nielsen

  -

  Er det ikke MEGET uetisk at røde og radikale bloggere får masser af plads, mens folk med andre synspunkter undertrykkes…?

 17. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “kultur-tab ” ! –Pia Kjærsgård skriver : Der er alt-for-mange UNGE i Folketinget ! –Og vi tilføjer “alt-for-mange – skolefrøkner M/K ” ! –Den FARCE ! –Bliver det helt slut med efter valget ! –Absolut ingen skolefrøkner i Folketinget for fremtiden ! —Den danske folkeskole er så ufatteligt dyr, at finansiére for skatteborgerne ! AT: Man ligeså-godt kan sende samtlige skolebørn til “de internationale skoler i udlandet ” –Så slipper “curling-enlige-mødrene helt af med afkommet ! –Og vi-andre bliver fri for AT: Finde os i “deres jyske –afkom ” !—–Så kan de også passende lære at tale rigs-dansk ! –ligesom fru Kjærsgaard !–Det vil passe “madame fint ” !–Der bliver selvsagt slet-ikke brug for “Bondo-Christensens skolefrøkner ” !—Det vil blive en “vindersag ” ! –Europa-skolerne giver også eleverne opdragelse og kultur–det bliver slut med børn, der kan sidde i folkeskolen i 10 år –uden, AT: Kunne stave til deres egne navne m.mere !–OG det bliver helt slut med Formand Bondo-Christensen ´s fede off. lønninger incl. de elendige skolefrøkner ´s ræve-røde manipullerende “Ritts røde skole ! –Det bliver en vinder-sag ! –HURRA for Erhvervs-livet ! –Der for fremtiden skal føre Danmark helt ud af “lav-vækst” i 30 år !–Det kan de, hvis vi slipper af med samtlige off. evigheds-djøf-nussere ! –Hvad de så skal leve af for fremtiden ? –Det bliver ihvertfald ikke af os—selvst.

 18. Af Flemming Lau

  -

  RHK.
  Vi er alle efterkommere brodermorderen Kain! I det 20 ‘ene århundrede var der, “pladder humanister og nazister” senere var der “Lede kapitalister, ligusterfacister og rødelakajer og nyttige idioter” for tilsidst at ende med” facistiske islamofober og antisemitiske islamofile” eller en blanding af det hele. Selv vor højt besungende videnskabs miljø består af partivæsenet!

 19. Af j.avier M.artinez

  -

  Var det ikke noget med at fjerne R harald fra islands svi nske indlæg som Helle Jen sen, eller frigive mit svar til hende???

 20. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “God ide´–Janviér ” ! –Henrik Day ´psykiateren her i vores avis –Har jo lært os AT: Folk, der lyver sig til udd. og job ´s som de aldrig har haft ! –Passer jo på denne R. Harald ´s CV. ! –Tilmed har han/hun slet ingen begrænsninger, hvad angår “tilsvining af andre –som vedkommende ikke kender eller ! For den sags skyld “har nogen empati for” –Psykopater ! Er der desv. rigtig mange af i diverse “blog ´s” ! –De begrænser “de normale ´s ” interesse for AT: bringe visdom ud til os-andre ! –Der gerne suger til os af “verdens-erfaringer” ! –Et andet eksempel er “den offentlige ansatte, der har løjet sig til, at hæve hyre ved kasse 1 i 37 år ! vel, at mærke uden, AT have “avanceret ” til højere niveau ! MEN har bildt forsk. kolleger ind AT: Være “tjenestemænd/K ” ! –Så vidste kollegerne AT: Vedkommende ikke kunne fyres !—–Spørgsmålet er om man nogensinde vågner op ?? –Det er nok for lukrativt AT: “Gemme sig i det offentlige ! –Hvor det hele går ud på AT: Regne den ud ! “

 21. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Hans Hansen Jensen ! –NU læste jeg noget interessant ! –Da jeg skimmede bloggen !–Han skriver AT: Hvordan i alverden havde jeg tænkt mig AT: Danmark skulle fungere i fremtiden ! –Hvis kvinderne skulle holde op med, at føde børn !—-For det første er der ca. 3 milliarder for mange mennesker på kloden ! –OG når Mellem-østen/Afrika sender alle deres overskuds–mennesker (flest unge mænd ) Til Danmark (Europa) ! –Så går det rivende galt ! –Danske kvinder har i mange år født “diagnoser” –Altså børn, der er noget ivejen med ! –SÅ derfor skal de kvinder stoppe med børneavl –og begynde, at blive f.eks. ingeniører ! –når de kvinder parrer sig med “laveste fællesnævner” –Skal de heller ikke undre sig over AT afkommet bliver “diagnoser ” –Der er ikke brug for flere mennesker på kloden –Det kommer til, at gå ligesom “lemmingerne i sin tid ” –Ingen tvivl om det ! –Og så hr. Hansen-Jensen ! –Jeg er hverken gammel eller ikke istand til, at få børn –jeg vil bare ikke medvirke til overbefolkning ! –Og så er det bevist AT: Kvinder ikke bliver lykkelige af at få børn !–De bliver først lykkelige igen, når de “børn” ! Flytter hjemmefra ! –Så sku da pokker !–Så det er kun off. ansatte–der kan udnytte os-andre—til, at forsørge afkommet –ligesom en vis Professor –økonomi- med 4 børn ! Der har udnyttet systemet optimalt—-Som er et udmærket eksempel ! –Hun gør sig i øjeblikket klog på “Erhvervs-livet ´s vilkår –SELVom –hun aldrig har drevet så meget som “en is-butik ” ! Det kommer hun heller ikke til ! –Hun kan KUN hæve fede lønninger i kasse 1–Det er sådan det er !

 22. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Kære Teddy Bjørn Olsen/ J.Martinez.

  Jeg er ganske dygtig til mit arbejde og behøver ikke at snyde med mit CV.
  Tyv tror hver man stjæle, hedder det et sted. I to er trolls.

 23. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  AF JENS HANSEN – 14. AUGUST 2:12

  – som bekendt, er det god gammel taktik fra kommunistisk og nazistisk side at dæmonisere modstanderens synspunkter – den store statsmand ( ham som vi i høj grad mangler nu om dage ) – Winston Churchill udtrykte dilemmaet som flg.:

  “Jeg tror ikke, at det overhovedet er muligt at udtrykke det MODSATTE af virkeligheden med større præcision”!!

  -samt

  “Det er ikke nok, at vi gør vort bedste. Nogle gange må vi også gøre det NØDVENDIGE”..!

  – en håndfuld kvindelige præster samt nogle normalt begavede debattører (vi bliver stadigt færre) som HDP kæmper en utrættelig kamp for at rede de sørgelige rester af et DK – engang et af verdens mest homogene, fredelige samt mest fremgangsrige nationer – nu til fals for al verdens fup-flygtninge samt muslimsk folkevandring.
  Disse gæve mennesker fortjener vor fulde respekt……!!

 24. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Teddy
  Tror du ikke, at det er lige i overkanten, at mene, at alle danske børn har diagnose? Du siger i din sidste kommentar, at du ikke er gammel, men at du bare ikke vil have børn, tidligere skrev du, at du var gammel. Hvis alle danske børn har diagnose, har du en selv? Kan du beslutte dig til hvad du vil være, gammel, eller ung, tosset, eller troll?

 25. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  SVAR ! –En vaskeægte Psykopat ! –Kan jeg kende på lang afstand !- Så R. Harald Kristiansen : Du er særdeles uønsket på min avis !—Alt-formange af din slags –vil ødelægge avisens formål med AT: bringe kultur –og indsigt i livets finurligheder !—p.s FULD af løgn er psykopatens første bud !–Det er der jo rigtig mange, der er kommet meget langt med ! –Specielt indenfor “det offentlige ! –Hvor Mantraét ER AT : Regne den ud !

 26. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jens Hansen – du er en rænkesmed af dimensoner, småligheden selv i dit eget ærinde og verdensbillede.

  Støvring er for begavet til ikke straks at se en sådan misére, der i øvrigt også er sket på Lilleørs blog engang, hvor vi var mange, der hoppede på den – og et var heller ikke ond vilje eller i eget ærinde; men generelt sagt, så kan dementier komme forholdsvis sent.

  Nu fik du vist så listet nærmest samtlige bloggere op på b.dk – og deres fortræffeligheder ifølge dig, så det gav vel lidt luft og var godt for noget. (sic!) Vi findes ikke så gode og gudsjammerligt andereledes i vores forskelligheder, så du er et stort og uopdaget savn. Det må vi så leve med. 🙂

  Tag dig lidt sammen – indimellem i hv f. BHL

 27. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  p.s. Lad os komme fri af “TAVSHEDEN” ! incl. konflikt-skyheden –og den misforståéde “behagesyge” –Og få kends-gerningerne på bordet om –Hvor mange af de danske unge, der er parkeret på diverse institutioner –af forskellig slags !—Så kan man jo gøre sig en mening om “diagnoserne” –Og så er der “forældrene, der ikke kan finde ud af AT : Give deres børn morgenmad –klæde dem ordentligt på (der bliver jo servéret børne-penge “en masse” –Og det er til alle børn ! –Spørgsmålet er : Hvor mange “dårlige forældre ” –Drikker pengene op ?? )—

 28. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Kultur-kamp videre ! –Spørgsmålet ER : Om de “unge personager” –! Der her på siden Skriver ” AT Vi er nogle gamle idioter –der burde dø ! –Om det er børn, der er blevet overforkælede –og uden opdragelse –eller om –det er børn af de såkaldte “sårbare –skrøbelige misbrugere” —?? –I det mindste skal VI, Der betaler verdens højeste skatter –og faktisk ikke får andet igen ! –End at blive kaldt “gamle idioter –og det der er være” Af den såkaldte ungdom !! –Have en ende ! –Vi NÆGTER, at forsørge dem videre !–punktum !

 29. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Så blev de tavse !

 30. Af Jens Hansen

  -

  AF BIRGIT HVIID LAJER – 15. AUGUST 2016 9:04
  “Støvring er for begavet til ikke straks at se en sådan misére, der i øvrigt også er sket på Lilleørs blog engang, hvor vi var mange, der hoppede på den”

  Ja. I er en del som hopper på de fantasifulde historier her på Berlingske.
  Måske fordi historierne passer fint ind i jeres verdensbillede.
  Så betyder det jo ikke så meget at der ligger løgn og bedrag bag ved.
  Bare det segment som du tilhører Birgit Hviid Lajer får fodret den indre svinehund.

  Undertegnede tror ikke, at Støvring ville have henvist til historien fra Store Merløse, hvis han vidste at historien var opdigtet.
  Problemet er mere typer som dig BHL og andre fra højrefløjen som er bedøvende ligeglade med om det er løgn som fremlægges for jer.
  Bare det passer ind i jeres fordomme.

 31. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Næh – min fine hr. Hansen – det passer just bedst ind i dine egne fordomme – som altid, hvordu tror at vide om folk og vil placere dem i segmenter.

  Der er altså ting og sager, der er uden for disse, som vi tænkende væsener kan se uden den ‘hjælp’ eller tilhørsforhold.

  Du kører løs med dig selv som bedre end alle andre – snart sagt uanset hvad.

  Så – hold venligst dine projektioner for dig selv.

 32. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jamen, nu kommer der ifølge Berlingske en “Pride Parade” – populært kaldet røvfisse-ballade. Det må da kunne opveje kulturtabet en smule, at vi i den grad skal få kanoniseret denne afvigende seksualitet og helt ind i skolerne og helst helt ned i børnehaverne, så vores børn rigtig kan blive informeret!

  Mange af Pingerne kommer – fra politisk hold, så det skal nok blive sjovt med også regnbue mig her og der og alle vegne. Og jeg som troede, at regnbuen som sådan ‘tilhørte’ alle mennesker. Ja, der kan man se .. og så skal Pingerne til at tage stilling til, om vores børn skal lægge øren til disse ‘røvfisse-ballader’ altså tvangsindlægges for at forstå sådant .

  Vel skal de ej!

  De skal informeres om deres bedste mulighed for en sund seksualitet, der følger det køn, de er født med.

  At der så findes afvigelser, det kan de altid finde ud af – det skal ikke trækkes ned over hoveder på dem. Det er en total misforståelse. Der må være grænser for udbredelsen af perverteringer. Det er mere end rigeligt med en nu 3-ages “Pride Parade”, der sikkert giver sjov i gaden – men gud fri mig vel for en baggrund at lave et sådant teater på, hvor mænd hellere vil være piger og piger hellere mænd.

 33. Af Jens Hansen

  -

  AF BIRGIT HVIID LAJER – 15. AUGUST 2016 18:25

  Jeg kan nok desværre ikke kalde dig fin BHL.
  Dit sprog er grimt.
  Og du virker noget virkelighedsfjern.
  Du skriver, at du er et tænkende væsen.
  Jaså?
  Det kan enhver jo komme og påstå.
  Og nu har jeg jo ikke henvendt mig til BHL i første omgang.
  Hvorfor i alverden skulle man det?
  Men hun finder det åbenbart opportunt at misbruge min kostbare tid.

 34. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det jeg mener er, at det er langt mere vigtigt for børn og unge at kende til den udvikling, de står overfor, inden de bliver voksne, og som fører dem til at kunne leve med det køn, de er født som og dermed blive heteroseksuelle – og ligedan få det bedste og mest optimale ud af det. Til glæde for parret og forhåbentlig færre skilsmisser.

  Det afvigende skal de nok lære om som voksne eller støde på og spørge, hvis de har lyst til det.

  Visse dele af den homoseksuelle subkultur vil gerne forvirre og kalde noget for norm, hvor det netop ikke er det, fordi man kan ændre for den homoseksuelle til det heteroseksuelle – men vi kan ikke gå den anden vej (terapi), hvis en heteroseksuel pludselig ville være egtl homoseksuel.

  Derfor er det heteroseksuelle det naturlig for mennesket. Punktum.

  At nogle mennesker så må leve med en homoseksualitet eller biseksualitet og måske som trans/drag – det gør det besværligt og traumatisk for de, der er henvist til at måtte leve en seksualitet på den måde, fremfor den heteroseksuelle.

  Det handler om neuroser, komplekser (her det ‘negative ødipuskompleks’, som er en overbygning på det ‘positive ødipuskompleks’, hvor det ‘positive’ kun ligger i, at den enkelte har beholdt det modsatte køn som objekt for sin seksualitet, da det naturligvis ikke er positivt med et kompleks, og hvor den enkelte har identificeret sig med det modsatte køn i stedet for det egne (drengen med moren, pigen med faren) og derfor får et objektvalg, hvor partneren er af det egne køn.

  Der sker tillige en regression (en psykisk forsvarsmekanisme), dvs en tilbagevenden til et tidligere stadium fra barndommen, nemlig det anale (renlighedstræningsperioden) i forhold til adfærd og reaktionsmåder, der hører til et for den enkelte fejlagtigt gennemlevet tidligere udviklingstrin, kaldet et fikseringssted.

  Derfor er det – uanset, hvad WHO siger – tale om en sygdom, da der også her er tale om neuroser. Og – i det hele taget må sygdom opfattes som det, der kan gøres noget ved og heldigvis ofte helbredes. Det må være kriteriet – uanset hvor normalt en person med afvigende seksualitet finder sin måde at lve på for normal. Normal for vedkommende – omend afvigende, hvor der gøres en dyd af nødvendigheden for overhovedet at kunne have en seksualitet og et følelses- og kærlighedsliv.

  Godt så langt – men ikke længere.

  Kald til spade for en spade – ellers går vi fejl i forhold til sygdom (neurose) og sundhed.

  Og – vi skal jo ikke vende tingene på hovedet – og prise det neurotiske på bekostning af det sunde for mennesket, i alle forhold.

 35. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Hvor spraglet og evt. ‘morsomt’ det end kan være med disse parader, så er det en form for kulturtab, selv om samfundet måske som helhed er blevet mere tolerante og ikke direkte forfølger disse afvigere.

  Det er naturligvis også utilstedeligt – men kender man baggrunden for de aktivt homoseksuelle, dvs hvorfor det er blevet sådan for dem, så vil man lettere kunne lade dem være i fred og acceptere dem; omend seksualiteten ikke gængs i et samfund skal nyde nogen for for fremme som seksualitet.

  Den viden er formentlig ikke eksisterende hverken hos Putin eller i de afrikanske lande m.fl. Derfor disse svære vilkår – og de homoseksuelle, biseksuelle, trans osv. – de gør det faktisk ikke lettere for dem selv i så henseende.

  Det er jo dybest set drenge, der gerne ville have været piger og siden kvinder, hvorfor de så ekstremt påkalder sig opmærksomhed med også drag-kostymer – og ligedan piger, der gerne ville have været drenge og siden mænd og opfører sig som sådan for begge lejres vedkommende. Den homoseksuelle mand elsker sig selv i den dreng han ofte har fundet sig som partner, som han kunne have ønsket sig, at hans mor havde elsket ham. Og – han er samtidig udtryk for sin egen mor. Sikkert en stor frustration overfor moren, hvorfor – for at opnå hende – det bliver ekstra vigtigt at ligne hende.

  En psykologisk lov siger, at: Den du ikke kan opnå, kan du gøre dig til.

  Dette anlæg sker jo meget tidligt i udviklingen, så det næsten kan ses som værende medfødt. Det er det ikke – og der er altid en rest af mand i den homoseksuelle mand og en rest kvinde i den lesbiske. Derfor er der i terapi (her psykoanalyse, jeg desværre ikke i dag ved om, hvor evt.) noget at arbejde med, fordi en miljøpåvirkning kan forudsættes at have fundet sted.

  Derfor skal vi naturligvis lette tilværelsen for også homoseksuelle – men så langt fra kanonisere seksuelle afvigelser, der er ganske problematiske og unaturlige for mennesket at leve med – uanset et omgivende samfund. De fleste vil selv vide, at den er gal undervejs – men er lost i problematikken, de ikke selv forstår at vide om.

 36. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg erfarer dd, at Folketinget har fjernet transkønnede fra en liste – næppe WHO’s – vedr. psykisk sygdom. Jeg ved, så ikke, hvordan hverken transkønnede eller et Folketings medlemmer – og er det også Amnesty International, der har været inde over her – definerer psykisk sygdom:

  Men – for transkønnede er der tale om neuroser og komplekser for mange andre neuroser, hvor der er tale om en orienteringsforstyrrelse i den seksuelle udvikling, dvs en diffus kønsopfattelse i forhold til det medfødte køn, kønsforvirring populært kaldet – omend fx en mand hellere vil være eller føler sig som kvinde, dvs har identificeringen hos det forkerte køn, en kvinde, som født til at skulle være en mand.

  Det er muligt, at Sexologisk Klinik kan ændre el bedre deres udspørgen; men den er absolut nødvendig. En læge kan ikke ordinere ud i den blå luft, og en traskønnet er et særtilfælde i forh til kvinder, der kan få ordineret hormon-behandling hurtigere.

  Det er for selvoptaget barnligt bare at forlange som var det et: Hit med gysserne – et hold up overfor her en læge, der har et vist ansvar og (helst) skal være sikker i sin sag – også aht den person, der opsøger lægen.

  WHO’s liste har fjernet: homoseksualitet. Ligeså forkert.

  Den danske udgave jeg lige har fra Johan Cullbergs: “Dynamisk Psykiatri” 2002-udgave fra Gyldendal efter aftale med Reitzels Forlag, står homoseksualitet ikke mere under F64 el F65- og heller ikke at se under F66 el F68. Og – jeg mener at vide, at da homoseksualitet er fjernet så vil andre og her transkønnede også have sig fjernet fra listen.

  Så jeg er ikke bekendt med om det er denne liste, som de nu ses fjernet fra.

  Så selv om der inden for psykiatri og psykoanalyse kan være forskellige forhold i en diagnosticering (fordi der kan behandles forskellig og tages forskellige/flere/andre forhold i betragtning), såvel som der i forordet til listen ICD-1o gøres obs på, at den modsat den amerikanske liste også forholder sig til ‘hele det somatiske område, og der står i forordet til listen, at formålet er:

  “at bidrage til klarhed og gennemskuelighed i anvendelsen af diagnoser som forudsætning for en rationel behandling.

  at udbrede anvendelsen af en ensartet klassifikation verden over til fremme af internationalt samarbejde og udveksling af forskningsresultater.”,

  hvor disse voksengrupper er udstyret med et F og inddelt i 7 hovedgrupper.

  Jeg vil med en kort skimming her af listen tro, at der er rigtig mange mennesker med de forskellige lidelser, som gerne ville se sig slettet af en liste, hvis de opfatter det som en personlig fornærmelse – og ikke, at de griber ind i en læge-og psykiatri-videnskab, der er nødt til for at kunne behandle og hjælpe mennesker at have visse redskaber!

  Der gribes derfor af helt ukyndige ind i videnskabers arbejde med tingene, og det må jeg se som værende ulovligt og et forsøg på begrænsning af viden, når man ikke kan kalde tingene ved rette navn. Er et menneske behandlingskrævende, så hedder tingene nu engang noget – ellers var der formentlig ingen mulighed for behandling, så kunne vi alle være henvist til en el anden medicin for et maveonde .. fordi andet ikke fandtes, var udviklet. Sådan cirka.

  Vi kan nu engang svært diagnosticere os selv fuldt korrekt – omend vi aner, hvor skoen trykker – eller kende til diverse elementer i et problematisk forhold, som lidelser nu engang også kan være. Ganske enkelt, fordi vi nu engang ikke alle studerer de videnskaber der beskæftiger sig med det menneskelige legeme eller psyke.

  Så – alle deltagere, betalende erhvervsliv og andre – de fejrer så i disse dage i udstrakt grad tillige en kønsforvirring overmåde, hvor denne går langt over nogle grænser i deres selvglade iver for at blive anerkendt. Som mennesker.

  Og – så er den gal, og en slettelse af en liste løser ikke problemet – heller ikke med en omverden. Men – naturligvis skal folk hjælpes bedst muligt, hvor de ikke kan blive egentlig helbredt for deres lidelse el forstyrrelse.

  De involverede tør ikke sige andet .fra og sætte naturlige grænser, så armen vrides nu om på erhvervsliv, politikere og helst også alle andre – lægevidenskaben nødvendige liste for at vide hvad de taler om. Og – vi andre som mere el mindre blinde tilskuere til et skue af kønsforvirring.

  Det er det, man er med til at hylde .. Hurra ..fordi der overskrides grænser, der ikke kan og slet ikke bør overskrides i forhold til en problematik, når kønsopfattelse svigter, går i skred og ligefrem vendes på hovedet.

  Alle – el i hv f mange – lader sig ‘forføre’ og flere synes, at det er synd, så de skal da også ha’ lov til at svinge hele paletten og kalde Rådhuspladsen, som vel stadig er hele Danmarks rådhusplads ?, kalde den for Pride Square i for¨håbentlig da kun under festens varighed. Man ved jo aldrig – og jeg troede da forresten også , at også regnbuen var alles.

  Men nu låget er taget af, hvorfor så ikke kalde Rådhuspladsen for “Pride Queer” – skidt med S’et .. Tag måske lige og grib i egen barm, før hele samfundet skal ‘knus-elske’ jeres såkaldte ‘bøssefisse’ med et slangudtryk, fordi i gør faktisk tykt nar af kvindekønnet tillige.

  Men overdrivelse fremmer jo forståelsen, så det er der jo ikke noget galt i ..vi har fattet det.

  Jeg ønsker faktisk af hjertet alt godt i samfundet for de impliceret ramte – men jeg ønsker en mere voksen og ansvarlig tilgang!! Overfor andre mennesker og dermed samfundet som helhed. Den er meget svær at få øje på .. så skru’ ned for ‘charmen’, så kan det være, at I bliver taget alvorligt og seriøst – omend nogle allerede har ladet sig ‘forføre’.

  Og – hold jer væk fra skoler og børneinstitutioner. Det er ikke det, de har brug for under deres udvikling, hvis ellers ministeren for området kigger med her!

 37. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jens Hansen – 17. august – 08:20

  Du har åbenbart følt dig ringet op, og du behøver jo ikke sådan helt frivilligt at bruge din ‘kostbare tid’ – og ang. sproget, så virker det nogen gange ganske godt, når man anvender selv slang.

  Det er ikke imod, hvad du stændigt foretaget dig på blogge – evigt det samme, aldrig noget konstruktivt.

  Se, det finder jeg da må være en slags spild af tid for dig, på blogge.

 38. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jens Hansen – fortsat

  Det er vist dig, der ikke rigtig følger med .. der foregår en lille uges tid og lige nu en vis ‘Parade’ – så nok svært sådan udenland at følge helt med. Men da i orden, hvis du går ind for det, jeg gerne vil forsøge at oplyse lidt forebyggende om!

 39. Af Jens Hansen

  -

  AF BIRGIT HVIID LAJEBIR – 20. AUGUST 2016 11:48
  “Det er vist dig, der ikke rigtig følger med .. der foregår en lille uges tid og lige nu en vis ‘Parade’ – så nok svært sådan udenland at følge helt med.”

  Det var lige godt sa….
  Er Jens Hansen gået glip af en parade?
  Hvordan var BIRGIT HVIID LAJER klædt ud?

 40. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jens Hansen – 11:48

  Se, det var jo rigtigt set, at du er gået fuldstændig bag af dansen. 🙂

Kommentarer er lukket.