Kulturtabet II

Af Kasper Støvring 190

 

 

Konsekvenser af indvandringen kan studeres i de abstrakte kriminalitetsstatistikker, men man kan også læse de konkrete beretninger om daglige overgreb. Det giver en bedre fornemmelse af den forråelse, der er begyndt at præge vores samfund.

 

Hver dag byder på nye beretninger, ofte om overgreb på piger og kvinder, men i gårsdagens eksempel drejer det sig om en 13-årig dreng, der ved højlys dag udsættes for vold og røveri af tre fuldvoksne mænd.

 

”I tidsrummet fra 8.30 – 9.00 befandt en 13-årig skoledreng fra Store Merløse sig i området bag ved McDonald’s, der ligger ved Ringsted Outlet. Drengen kom med en forkert bus, endte ved Ringsted Outlet og ventetiden, indtil han kunne tage en bus tilbage til Store Merløse, brugte han i området bag McDonald’s, hvor han gik en tur.

 

3 mænd i en lysegrå bil med ridser på siden, passede drengen op, steg ud og væltede ham rundt og skubbede til ham, mens de gennemsøgte hans lommer og skoletaske for værdier. De fandt ikke noget og gav drengen en lussing, hvorefter de kørte væk fra stedet igen.”

 

Sådan kan man læse i artiklen, hvor der efterlyses tre mænd med “anden etnisk baggrund end dansk”. Vreden og frygten vokser, og dog skal folk alligevel leve deres liv. Man indretter sig på kulturtabet som følge af indvandringen – på tabet af frihed, tryghed, tillid, selv vores børn undgælder – men livet er ikke længere helt det samme.

 

Dette er fra en mindre by. Det kommer alt sammen til din by. Det grænseoverskridende bliver også “normalt”.

 

Jeg har skrevet utallige indlæg med statistiske oplysninger om indvandringens ulyksaligheder. Som de fleste andre er jeg i vildrede mht. løsninger. Intet har noget sted virket effektivt, hvad angår indvandring fra Afrika, Mellemøsten og lande som Afghanistan. Og det drejer sig ikke bare om at gå ud i verden og løse problemer som ”hvordan reformerer vi dagpengesystemet”, for vi står her ved et helt særligt problem, et akut og ekstremt afgørende problem, fordi det bl.a. har at gøre med sikkerhed og dagligdags trivsel.

 

Jeg tænker ofte, problemet slet ikke kan løses. Så var det for længst sket – som med alle andre, også ikke-vestlige grupper, f.eks. fra Sri Lanka, Vietnam og Chile. Men nu venter vi så på integrationsprojekt nummer 30 (eller hvad det nu er), som forskellige regeringer har fremsat siden begyndelsen af firserne.

 

Men til forskel fra mange andre mener jeg selv at have taget en konsekvens af min vildrede: Vi kan forhindre, at problemerne bliver større ved at lukke ned for denne type indvandring og udvise langt flere. Men det modsatte sker!

 

Det gør mig så vred og bitter og ked af det, for det drejer sig jo ikke om uafvendelige naturkræfter eller en guddommelig plan eller en overmenneskelig skæbne, som man må leve med, men om politiske beslutninger. Alt, der skal til, er en vilje til at gøre noget. Dét er enkelt, men selvfølgelig ikke uden problemer. Men de problemer er netop håndterlige, har ikke noget at gøre med kulturer, der vanskeligt kan ændres, men om en ændring af institutioner, danske såvel som europæiske og måske globale. Man kunne begynde med at se på de forskellige konventioner.

 

Vi står med problemer, der hele tiden får nye grænseoverskridende former. Tænk på de traumatiserende gaderøverier. Der har der i en årrække været mange af hver dag, alene i København. For ti-femten år siden var de næsten et ukendt fænomen. Eller tag terror eller de aktuelle eksempler på kvindeovergreb. Taharrush er kommet til Europa. Eller bilkapring som forleden på Frederiksberg, hvor en mand blev kidnappet i sin bil af fem somaliere bevæbnet med skydevåben, der tvang chaufføren til at udlevere værdier og køre dem til sit hjem, der blev plyndret. Men bare rolig, også det er der en løsning på: automatisk dørlåsning!

 

Det hele er så trist at beskæftige sig med, mest fordi det vedrører vores børns fremtid. Så man gør klogest i at reservere få af døgnets timer til at gruble over disse ting.

 

Hvorfor bringer jeg dette indlæg om et enkeltstående overgreb? Jeg kunne have bragt mange andre. Hver dag har sine nye plager. Jeg interesserer mig her for, hvad alt dette gør ved folk, ved deres adfærd, deres mentalitet, ved vores tillidskultur, som måske er det mest unikke Danmark har i forhold til andre lande.

 

Man kan leve med få tilfælde af denne type overgreb. Men hvor mange af den slags skal der til selv i en mindre by som Ringsted, før livet bliver udholdeligt? To? Fem? Ti? Så begynder man at følge sine børn til skole. For det er for farligt for dem at tage bussen alene. Man følger dem til fritidsaktiviteter og til fester. For som i dele af USA færdes man kun i – låste – biler. Man tager sine børn ud af folkeskolen, og den måske vigtigste institution til at skabe sammenhængskraft – dér hvor børn fra forskellige samfundsklasser og etniske grupper kunne mødes og udvikle gensidig tillid – bliver noget, man undgår, hvis man vil sine børn det bedste. Og sådan kunne man blive ved.

 

Vi har stadig verdens bedste samfund med høj tillid og fred – men netop også så meget desto mere at miste. Det forandrer sig langsomt, måske umærkeligt sine steder, man vænner sig jo til meget. I længden er det meget drastiske og vel nok irreversible ændringer over lange stræk, vi er vidne til med alle disse optrin. Det kalder jeg kulturtabet.

 

Opdatering: Anmeldelsen, der omtales i begyndelsen, viste sig at være falsk.

 

190 kommentarer RSS

 1. Af Gert Olesen

  -

  Hvorfra véd f lau at historien om et overfald er falsk??

 2. Af Gert Olesen

  -

  Er tusindvis af historier om andre overfald så også falske? Er snaphanens film der viser bombeangreb på busser i Paris også falske?

 3. Af Gert Olesen

  -

  Den korte avis, urias og 180g har en masse videofilm om bandevold og terroraktioner osv., som tilsyneladende er ganske virkelige. Og BT fortæller også diverse barske historier i disse dage.

 4. Af Javier Martinez

  -

  AF GERT OLESEN – 12. AUGUST 2016 22:19
  “Hvorfra véd f lau at historien om et overfald er falsk??”

  Herfra fx.
  http://www.dagens.dk/krimi/13-%C3%A5rig-dreng-opfandt-det-hele-blev-ikke-overfaldet-af-tre-m%C3%A6nd-i-ringsted

 5. Af j nielsen

  -

  “Hvorfra véd f lau at historien om et overfald er falsk??”

  Fra den korte avis, uriasposten, jalvigs blog, 180grader og bt. Der er også en videofilm som er tilsyneladende virkelig.

  Søg, og du skal finde.

  Læs fx politiken, information, kristeligt dagblad, jyllandsposten eller land og folk. Alt andet end berlingske. Ikke sandt? Det er vel det alle disse reklamer er til for.

  —-

  Trist for Støvring at hans indgangsreplik er på falsk grundlag. Hvordan tager man den videre derfra? Ved at ignorere det?

  Det minder efterhånden om Sopranos: “Det var to sorte fyre. De løb den vej …” Det virker hver gang. Folk hopper på den.

 6. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det er trist, da der også findes velfungerede og hjælpsomme indvandrere – og mange indvandrere må selv kunne se, at de kunne hjælpe sig selv ved at i det mindste forsøge at holde justits i egne rækker, så alle kan have æren i behold.

  Det er vigtigt at kunne kigge sig selv i spejlet hver eneste dag.

  For hvordan forlange sig respekteret og velkommen i vort samfund, hvis man udviser en så uhyre disrespekt ved at angribe et andet menneske og dets ejendom – og tillige udsætte børn for overgreb.

  Uantageligt – uspiseligt – nedrigt – kun for tabere! Ikke for ordentlige mennesker!

 7. Af Javier Martinez

  -

  sender lige beviset på det opfundet materiale i indlægget igen, da det må siges at opdigtning ikke er brugbart debatten…Og nye læsere klikker jo ikke tilbage til gammle indlæg..
  http://www.dagens.dk/krimi/13-%C3%A5rig-dreng-opfandt-det-hele-blev-ikke-overfaldet-af-tre-m%C3%A6nd-i-ringsted

 8. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Dog dejligt, hvis det er falsk anmeldelse fra den 13-rige drengs side – men kedeligt, at han formentlig er bange for sine forældre og ikke lige ud tør sige sandheden om hans mobiltelefons forsvinden. Ingen tillid og forståelse til sine forældre .. det er mere end trist – og naturligvis forældrenes fejl, hvis et barn er bange for dem.

 9. Af Gert Olesen

  -

  Bogen “Andre folks penge” giver et rystende indblik i boligmarkedet, bankverdenen og finanspolitik mv. Diverse netaviser viser chokerende film om truslerne mod Europa og Danmark.

 10. Af Steffen Jørgensen

  -

  Det lyder lidt mærkeligt, at den 13-årige både tager en forkert bus og taber sin mobiltelefon – er han mon allerede begyndt at ryge hash?

 11. Af Gert Olesen

  -

  Indvandring koster. Den nye kræftplan vil afskære mange kræftpatienter fra effektiv hjælp. Og i mange byer forsvinder nu både velfærd og sikkerhed. Se snaphanen/180g.

 12. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Det største kulturtab foregår på grund af DF’s ønske om, at bestemme hvad, der er kultur og kunst. De er Rindalister og mangler kultur. Der er ikke noget i vejen med, at være bevidst om sin egen kultur og værne om den, men at lege kulturpoliti er ubegavet. Politikere skal tage sig af politik, ikke bestemme hvad der er kunst. DF tager sig ikke af deres politik. Det er nemmere for dem at bable om kunst fremfor, at turde drive ordentlig politik. De burde ikke svigte deres kærnevælgere, som de har gjort i mange år. De bryder de løfter, som de har givet deres kernevælgere, gang på gang. Det kan forarge mig, at DFs tidligere formand Pia Kjærsgaard ikke vidste hvor Solvogen blev fundet i Danmark, i sin tid. Det skete i programmet Hvem vil være millionær. Hvorfor ved hun ikke det?

 13. Af peter kocsis

  -

  Det hele er en løgn som den Korte Avis har opfundet- hvorfor dementerer Støvring ikke historien?

 14. Af peter kocsis

  -

  Når en avis ansætter person som Kasper Støvring som blogger ,som misbruger sin blog til offentligt at kolporter grove racistiske løgnehistorier uden at dementere dem, kan kulturtabet dårligt bliv større.

 15. Af Jens Hansen

  -

  “En 13-årig dreng fra Store-Merløse har i dag over for politiet erkendt, at der var tale om en falsk anmeldelse, da han onsdag middag anmeldte et røverisk overfald samme morgen på Klosterpark Alle i Ringsted.
  Politiet genafhørte i dag fredag drengen omkring hændelsesforløbet, da det undrede sig over, at videooptagelser fra Outlet-centret i Ringsted intet viste omkring det, som drengen angiveligt skulle have været udsat for. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.
  Han havde forinden oplyst, at skulle være blevet skubbet og væltet omkuld af tre mænd, der gennemsøgte hans tøj og skoletaske for at lede efter noget værdifuldt. De tre mænd var kommet til stedet i en bil.
  Drengen havde onsdag morgen taget den forkerte bus, og endte derfor i Ringsted, hvor han opdagede, at hans mobiltelefon var tabt / forsvundet.
  Da han kom retur til Store-Merløse, kontaktede han sin familie og opdigtede historien om det røveriske overfald som årsag til, at mobiltelefonen var væk.”

  Læser man i aviserne.

  Skammer du dig ikke Støvring over igen at bygge en blog op om falske hændelser?

 16. Af Arne Hornborg

  -

  KULTUR:
  Alt det mennesker har skabt for at give sig selv og hinanden åndelige og intellektuelle oplevelser.
  Menneskets dannelse og åndelige udvikling.
  Kultur er forædling, højnelse.
  Kultur:
  Bibliotekernes betydning for at bibringe, udbrede kultur til almenvellet, bringe, gennem kultur, den berigende, givende, nødvendige oplysning.
  Højskolesangbogen, salmedigterne.
  Kultur:
  Avl vedrørende rendyrkning, FORÆDLING af jord og planter.
  Kulturforædling inden for videnskaben.
  Kultur:
  Normer for GOD opførsel. At opføre sig dannet og kultiveret.
  At tale kultiveret.

  UNDERHOLDNING er det stik modsatte af kultur.
  Underholdning. Noget der udelukkende underholder, er overfladisk, er uforpligtende, afslappet, indholdsløst, uden at være dybdegående.
  KULTUREN højner os, engagerer os, gør os bevidste, giver os indhold, giver os kvalitet, giver os rige, varige oplevelser.
  Underholdningen gør os overfladiske, uengagerende. Den er ligegyldig, indholdsløs.
  Kortvarig som candyfloss. Uden næring. Uden indhold.
  Hvis vi DANSKE mister vort historiske fundament, den kultur vi førhen blev beriget med,, bliver vi et blikskurssamfund, kulturløse, historieløse, farveløse, karakterløse.
  Arne Hornborg
  Typograf/mediegrafiker, forfatter

 17. Af Kim P Olsen

  -

  Herregud…
  Der var jo intet, som indikerede at den 13 årige ikke talte sandt da bloggen blev skrevet.

  Tendensen er under alle omstændigheder tydelig: Kulturelle forskelle gør det umuligt for en stor del af asylanterne fra Nordafrika og Arabien at fungere i det danske samfund.

  At et enkelt eksempel ud af flere hundrede viser sig ikke at hode vand ændrer ikke på noget som helst.

 18. Af Niels Andersen

  -

  Nu må det snart gå op for selv den mest døve og blinde pladderhumanist, at masseindvandringen af muslimer er ved at knække vores samfund i tusind stykker. Trods fakta og atter fakta om invasionens enorme negative konsekvenser for os etniske danskere, så kæmper vi ikke kun mod muslimernes, men også landsforræderiske danskere som Niels Peter Lemche, Zenia Stampe m.fl.

  Herudover tillader udlændinge som JAVIER MARTINEZ at blande sig i debatten. Jeg tænker, at JAVIER MARTINEZ som udlænding også er velfærdsnyder og ikke yder.

 19. Af Uffe Staulund

  -

  Nu er folkestemningen nået til det punkt, at hvis én råber pest, så reagere folket på det.
  Pøblen reagerer nøjagtig som den plejer. Hvem kan beskytte/hjælpe pøblen?
  Det kan pressen, som er demokratiets vagthund!

  Hvorfor gør den det ikke?

  Fordi den har travlt med alt muligt andet, end at passe på demokratiet!

  Hvad passer den på, foruden demokratiet?

  Som eksempler kan nævnes, at pressen passer på alt det, som almindelige borgere passer på inden for privatøkonomi, børenopdragelse, karrieren og jeg har sikkert glemt noget.

  Så er der de emsige avisredaktører, som minimum kræver en kioskbasker pr. mand om ugen!
  Ellers kan avisen ikke leve, hævder de endnu mere emsige aktionærere.

  Det er hamster hjulet, jeg forsøge at beskrive, fordi det stopper aldrig, så længe der er hamstere nok.

  Den eneste vej ud er at melde sig ind i det “rigtige” parti eller trosretning, det har historien vist.
  😉

 20. Af Erik Skifter

  -

  En lettelse er det, at hændelsen ved Outlet i Ringsted angiveligt er usand og opdigtet. Forfærdeligt er det, hvis også denne hændelse skulle lægges til alle de andre frygtelige hændelser, som er sket og udøvet af indvandrere med mellemøstlig og afrikansk afstamning.

  Jeg kunne opliste rigtig mange hændelser som er sket og forøvet af indvandrere med muslimsk baggrund. Hvis det var muligt – og det er det desværre ikke mere – kunne medierne blot læse døgnrapporterne fra alle landets politistationer. Der fylder hændelser hvori muslimske indvandrere er involveret så meget i dag, at hvis befolkningen fik adgang til det via pressen, ville der opstå massiv frygt i befolkningen for at færdes ude i nattelivet.

  Vi har heldigvis et politipersonale der er underlagt tavshedspligt. Hvis blot en af disse stod frem og gav befolkningen adgang til oplysninger omkring de store problemer det danske politi har med konflikter, uro, vold, voldtægt, seksuelle krænkelser, tyverier, røverier, indbrud,hærværk, chikane og mange andre mindre kriminalitetsformer, ja så vil tilliden til først politiet begynde at falde dramatisk og senere til vores retssystem og endeligt til vores ubeslutsomme politikere.

  Godt denne hændelse fra Outlet i Ringsted kan trækkes ud af de mange hændelser, men tilbage står, at der er så mange i forvejen og at der vil komme rigtig mange flere til.

 21. Af Henning Svendsen

  -

  Støvring er for høflig !!han skal naturligvis ikke svare og stå slå skoleret for anonyme og det er jo helt åndssvagt hvis han ikke har mulighed for at kontrollere hvem det er han henvender sig til
  Og Hornborg?-er det kultur at skide i sin egen rede som Skarven?kultur er menneske skabt og vi er hverken være eller bedre end nogen andre og som Proffessor Tribini der slynger om sig med Proffessor titel så pynter du dig med forfatter skab men her på blokken er vi alle lige ingen titler kommer os til undsætning .

 22. Af Steffen Jørgensen

  -

  Milena Penkowa opdigtede jo også nogle rotter, som ikke var der.

 23. Af J L

  -

  Det altoverskyggende kulturtab, der foregår i Danmark for tiden, skyldes den liberal-borgerliges politik, der går ud på at nedbryde den danske velfærdsstat med det resultat, at gabet mellem rig og fattig vokser og den gensidige solidaritet i samfundet forsvinder. Tænk blot på hetzen imod “de 800.000 erhvervsaktive, som får overførselsindkomst”. Vi bliver en nation af egoister. Dette kulturtab har intet med indvandring til Danmark at gøre.

  De liberal-borgerliges “kulturkamp” drejer sig om at give skattelettelser til de rige, lette afgiften på dyre biler og gøre livet mere og mere surt for de fattige.

  Hilsen Jesper Lund

 24. Af Henning Svendsen

  -

  Milena Penkova hun havde lidt menneskelighed i sig !hun kunne han gad ikke alt det rotteræs;skære i tusinvisbaf levende dyr når resultatet altid vil være det samme. -men da rotter er billige og uden kontrol. -ja så er et stort antal rotter bedst når lægemiddelstyrelsen skal godke en ny medicin

 25. Af Flemmimg Lau

  -

  Så kom de lange knive frem mod bloggeren fordi der blev sagt for meget, for hurtigt. Indignationen vil ingen ende tage. Men når det drejer sig om at sige for lidt, for langsomt, for ikke at tale om at bagatellisere de daglige overgreb som danskerne, og europæerne iøvrigt må lægge ryg til, så stiller disse islamofile sig gerne skamløst frem. Var det ikke Henriette Reker, Køln’s overborgmester der udtalte til ofrene nytårs aften ” Nu må kvinderne lære at holde afstand” ?

 26. Af J L

  -

  Flemming Lau

  Et udsagn fra Dansk Folkepartis Mette Hjermind Dencker:

  “- Hvad er det, som Enhedslisten mener, at her er vi altså for gammeldags med gældende lovgivning? Skal vi til at være tre eller fire i et ægteskab? Skal vi til at være tre eller fire om at dele forældremyndigheden? Skal vi til at kunne gifte os med andre end mennesker, men måske også med dyr? Hvad bliver det næste Enhedslisten har af planer?”

  Hilsen Jesper Lund

 27. Af Niels Christensen

  -

  Ingen forholder sig til min pointe i tidligere indlæg om, at drengen åbenbart pr. automatik giver signalementet: Anden etnisk herkomst.
  Nu lærer vores børn åbenbart, at kriminalitet er noget kun muslimer står for.
  Jeg anerkender selvfølgelig, at der er for meget kriminalitet blandt flygtninge og indvandrere, men lad os prøve at nuancere det lidt.

 28. Af Flemming Lau

  -

  Ja hvad er det for noget ? Skal man nu kaldes “snerpet” fordi man ikke vil gifte sig sin hamster ?

 29. Af Steffen Jørgensen

  -

  Pittelkow & Jespersen, der fabrikerer Danmarks dårligst skrevne netavis, var hurtige til at dementere historien om den 13-årige. Det må man lade dem.

 30. Af J L

  -

  Flemming Lau

  Du har måske selv uopfordret fortalt folk, så du ikke vil giftes med en hamster?

  Hilsen Jesper Lund

 31. Af Flemming Lau

  -

  Niels Christensen.
  Jeg tror at folk i almindelighed gerne ville være den evindelige plage fra muslimer foruden. Jeg tror mange danskere ville ønske at deres imødekommendhed og fremstrakte hånd, ville blive mødt af varme og gensidighed, i stedet for slet skjult foragt fra en kult, der betragter dem som urene og andenklasses mennesker, som man kan behandle efter forgodtbefindende l

 32. Af Flemming Lau

  -

  JL.
  Yep !

 33. Af Jens Hansen

  -

  Det er da en ærlig sag, at Flemming Lau ikke vil giftes med sin hamster.
  Med mindre han da løber fra nogle løfter.

 34. Af Flemming Lau

  -

  Niels Christensen.
  Jeg tror at mange danskere gerne ville være den voldsomt eskalerende mistænksomhed mod muslimer, foruden! De ville ønske at deres imødekommenhed og fremstrakte hånd, ikke blev afvist af en kult der betragter den som urene og anden klasses mennesker. Vi ønsker harmoni varme og fred her til lands, sankte hans sankte hans !

 35. Af Flemming Lau

  -

  Koks i filteret !

 36. Af Kim P Olsen

  -

  Niels Christensen

  Sagde den 13 årige dreng, at det var muslimer eller er det bare dig, som prøver at inddrage religøse aspekter?

 37. Af Gert Olesen

  -

  Massevis af videofilm dokumenterer at der foregår voldsomme optøjer, terroraktioner og talrige overfald og mord i kølvandet på den afrikanske og arabiske masse indvandring. Meget tyder på at merkels politik er ved at udvikle sig til en supergigantisk og meget blodig katastrofe.

 38. Af Gert Olesen

  -

  Hertil kommer indstrømning af sygdomme, narkotika, våben, sprængstoffer, giftige fødevarer, falsk medicin og handlede kvinder m.m. Og de millioner af migranter der er på vej, vil også føre til milliardudgifter, velfærdsnedskæringer, boligmangel, sundhedsforringelser og utallige sociale ulykker. Se snaph og 180g.

 39. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Ingen – heller ikke Støvring – kan vide, at historien var pure opspind, før det er både er blevet sagt af drengen og meddelt via medier, her en avis. Forståeligt, at man bliver oprørt ved at læse om et overgreb på en 13-årig dreng .. så længere er den vel ikke ?

  Ret skal være ret, naturligvis – men meget andet møg sker desværre, fra indvandrerside både i DK og uden for.

 40. Af Gert Olesen

  -

  Er politikerne helt ligeglade med borgernes ve og vel? Det ser snart sådan ud. Læser man bogen “Andre folks penge” får man et chokerende indblik i hvordan kynisk og asocial boligpolitik m.m. fik 16 banker og over 100 filialer til at krakke, og gav svindlere og bolighajer fra helvede frit spil. Blev hajerne og konkursrytterne afsløret, skiftede de bare navn og firma, og fortsatte med at udnytte og ruinere lejere og boligsøgende.

 41. Af Gert Olesen

  -

  Man kan selvfølgelig sige at vælgerne selv beder om landets og deres egen ødelæggelse, når de stemmer på radikale, skabsradikale og nykommunistiske partier. Eller hyklere og løftebrydere. Og støtter man EU, støtter man jo også nul grænser og afskaffelse af demokrati, kultur, velfærd, frihed, tryghed og sikkerhed.

 42. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “kulturtabet ” ! –DF ´s Skolefrøken SKRAP ! –Hidsede sig klædeligt op i NEWS iaftes ! –Hun forlangte DEMOKRATI i Danmark ! –Det gør vi-andre også ! –Derfor skal vi afskaffe kongehuset ! –Man kan ikke både have demokrati og kongehus samtidig ! –Så vi foretrækker selvfølgelig demokratiét ! –Martin Krasnik blev helt “befippet” –Over Marie Krarup ´s iltre temprement ! –Det ka vi li !—Kvinder brug hellere jeres krudt på AT. Gøre vores Danmark bedre –istedet-for at give jer til, at avle diagnoser –Mennesker er der nok af –alt-for-mange faktisk !–Husk så også (kvinder) –I bliver extremt fattige “som gamle” ! –Hvis I bruger jeres liv til, at avle børn ! Barsel flere gange –ned på 1/2 tid trækker fra i pensionen til-sidst ! –Brug hellere energien på AT: Blive selvstændige –og berige livet ! Tjene masser af penge–til forsødelse af alderdommen ! –AT : I alle vil være trygheds-off.ansatte ! –ER et Nederlag ! –de off. nusserere djøfferne bliver fyret ! Det forlanger “de borgerlige” !

 43. Af Jens Hansen

  -

  Man bemærker, at den yderste højrefløj er på banen med en yderst ubehjælpsom form for damage control.
  På Kasper Støvrings vegne.
  Der er helt forbigået undertegnedes opmærksomhed, at Kasper Støvring skulle have bedt om dette.

 44. Af jørgen mikkelsen

  -

  E ri k skifter skriver et sted at visse erhvervslobbyister har alt for stor indflydelse på indvandringspolitikken. Det er givet rigtigt. Men oveni kommer at indvandringsindustrien og pl ad de r humanisterne og diverse kvindegrupper også ønsker den størst mulige indvandring. Noget der giver penge og fordele til disse lobbyister, men som på sigt ruinerer og ødelægger samfundet. Man kan undre sig over hvor kortsynede disse lobbyister er. Men er regeringen lige så kortsynet?

 45. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” Gaven ” ! –i min avis her til morgen om : klækkelig rabat på “studie-rejse til Italien –for unge ” –Var “et misforstået flob ! –” –Simpelthen fordi “Det IKKE er de unge, der læser –! Eller køber avisen !—BERLINGSKE ! –Vi gider IKKE, at høre/læse mere om “curlinge-byrde-generationerne” !

 46. Af Niels Larsen

  -

  Niels Christensen: “Nu lærer vores børn åbenbart, at kriminalitet er noget kun muslimer står for”

  Måske fordi de vitterligt står for en klar overrepræsentation på netop det felt. For øvrigt ikke det eneste negative felt, de udgør en uforholdsmæssig stor andel af..

 47. Af Søren Jensen

  -

  Teddy Bjørn Olsen
  Dit had mod unge må skyldes ufrivillig barnløshed. Dine kommentarer er ganske enkelt syge. Du får alle her på bloggen til at hade gamle mennesker. Det er vel næppe det du gerne vil.

 48. Af Hans Hansen Jensen

  -

  Teddy Bjørn Olsen
  Som sædvanligt er du helt forkert på den. Hvordan i himlens navn skal vi forsørge danske borgere, dig der i blandt, hvis kvinder ikke får børn?Hvordan skal vi vedligeholde antallet af danske borgere, hvis der ikke bliver født børn? Regner du med, at du og vi er den sidste levende generation i Danmark? Du har ingen logik i dine tanker.

  Her burde man i stedet søge for, at kvinder og mænd får lige mulighed for barsel og at vi sætter arbejdstiden ned for at få flere i arbejde og unge børnefamilier kan leve et rimeligt liv. Jeg selv har på grund af mit arbejde, arbejdet alt for meget og været alt for meget væk fra mine børn. Det kan jeg se på mine gamle dage. Du lyder som en goldt tænkende gammel kvinde.

  Du har vel også brug for en læge en gang imellem. Det lyder det til i hvert fald. Betaler du det selv? Har du ikke selv gået i skole? Du taler uafbrudt om skolefrøkener. Har du ikke selv fået udstedt et pas og så videre og så videre?

 49. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Vi må jo på blogge indimellem bære over med, at der er visse ting, der ikke går op for folk i udlændighed, sådan helt almindelige ting, så de kan kaldes hvad man ønsker – alt efter orientering af ståsted i verden.

 50. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det har store konsekvenser, hvis man ligestiller religiøs tro og egentlig, falisificeret viden; det giver ikke kun et kulturtab, men et videnstab…

  Uddrag fra “The battle for Turkey’s soul” af Debora MacKenzie, New Scientist 7. april 2009:

  “TURKEY is the Islamic world’s leading secular democracy.”

  “But Turkey is also a hotbed of creationism. So when a cover feature on Darwin planned for the March issue of Bilim ve Teknik was pulled at the last minute, it caused an uproar.”

  “In early February the editorial staff of Bilim ve Teknik decided to mark the 200th anniversary of Darwin’s birth with a 15-page cover story on evolution. The issue went to the printer on Saturday 28 February. The following Monday, editor Çi?dem Atakuman received a phone call from TÜBITAK vice-president Ömer Cebeci. The presses were stopped. The issue finally came out a week late with the Darwin article gone…”

  Desuden blev chefredaktøren for ” Bilim ve Teknik” fyret, af den islamistiske vicepræsident for TÜBITAK – “Scientific and Technological Research Council of Turkey”, udelukkende fordi hun ville publicere en artikel om Darwin og hans evolutionsteori i anledning af 200-året, for hans fødsel.

Kommentarer er lukket.