Med udsigt til højrefløjen

Af Kasper Støvring 86

 

 

Det endelige bevis på ”højrefløjens” påståede radikalisme er dens varsel om en kommende borgerkrig. Det hører vi i hvert fald hos bl.a. justitsministeren og andre politikere i regeringen (Jan E. Jørgensen), og senest har Morten Hesseldahl været inde på det i ugens WA. Pessimisterne på højrefløjen er langt ude, mener Hesseldahl, for vi lever jo i et godt samfund.

 

Jeg er ikke uenig, måske lever vi endda i verdens bedste. Men til Menckens ord om pessimister: De holder udkig efter kisten, når de lugter blomster – vil jeg føje: Netop fordi vi lever i så godt et samfund, har vi så meget desto mere at miste. Vores samfund er skrøbeligt, derfor skal vi passe ekstra godt på det. Og det gør vi ikke ved ét væk at afblæse alarmerne som ”alarmisme”.

 

Al den tale om truslen fra ”højrefløjen” er desuden meget velegnet til at camouflere den virkelige vold – som når en bosnisk, muslimsk mand, muligvis med sympati for Islamisk Stat, skyder en ung politibetjent i hovedet. Dertil kommer den rutinemæssige vold med knivstikkerier, brændende biler osv. At dømme på signalementerne er det ikke ligefrem den typiske “højreorienterede”, der efterlyses.

 

Men, nej, højrefløjens tale om borgerkrig er den virkelige trussel, skal vi forstå på bl.a. Søren Pind. Måske forøger han blot at overtale andre til at tro det, han ikke selv tror?

 

Lad os da se på udsagnet om en mulig, kommende borgerkrig. Først kan vi notere, at bl.a. Frankrigs sikkerhedschef har advaret om en kommende borgerkrig, det samme har den anerkendte historiker Uffe Østergaard, ligesom talrige vestlige sikkerheds- og hærchefer har advaret om massive uroligheder i kølvandet på indvandringen og islamiseringen. I min blog fra april citerer jeg nogle stykker.

 

Hvad er en borgerkrig? De fleste ser nok billeder for sig af brændende tankstationer og udplyndrede butikker, tusindvis af fordrevne på ladet af overfyldte lastbiler, osv. Men borgerkrige findes også i andre, mindre og knap så synlige former, og de behøver ikke at være organiserede af stater.

 

Faktisk begynder de lavintensive, molekylære borgerkrige (med Enzensbergers ord) i det små, med selvbestaltede grupper eller bander, der ønsker at sikre deres territorium og rense ud i uønskede etniske eller religiøse grupper. Det er heller ikke flertallet, der er engageret. Sandsynligvis skal blot en ud af 100 være voldsparat for at gøre al civiliseret samliv umuligt, som Enzensberger skriver i bogen Med udsigt til borgerkrigen.

 

Vi kender det fra Balkan, men tendenser ses naturligvis også i dag. Når grønlændere stenes ud af Gellerup, og bander visiterer fremmede på deres territorier – som borgerkrigskenderen Jens-Martin Eriksen har udtalt ifm. hændelser på Blågårds Plads – så minder det om Balkan. I større målestok ser vi udrensningen af tusindvis af jøder fra bl.a. Malmø og franske byer.

 

Leksikalsk defineres borgerkrig ”som krig mellem forskellige politiske, religiøse el. etniske grupper af borgere i det samme land. Ofte om regeringsmagten el. om retten til dannelse af en selvstændig stat”. Det sidste kan være slutresultatet. Men den indledende generalmobilisering foregår snarere som i Houllebecqs mere realistiske roman, hvor borgerne ikke helt ved, hvad der foregår i forstæderne. De hører skudsalver, skrig, ambulance- og politisirener, men medierne rapporterer ikke om kampene. De foregår jo mest i områder uden for jurisdiktion.

 

Jeg vil ikke kalde mig højreorienteret – det er i hvert fald ikke en særlig præcis betegnelse – men snarere konservativ. At være konservativ er bl.a. at støtte sig til historiens erfaringer, ikke teoretiske utopier. Ser vi nu på, hvad der ofte er sket i historien, når dybt forskellige grupper bebor samme territorium, så har fjendtligheder og i sidste ende borgerkrige ofte været udfaldet. Hvis der altså ikke er en stærk statsmagt til at undertrykke grupperne. Det skrev jeg om i min seneste avisklumme.

 

Har vi da opfundet et helt nyt menneske? Nej, vel? Så borgerkrigen er da absolut en risiko, ikke lige nu, og måske aldrig (i praksis: så langt vi nu kan se frem).

 

Verden er ikke moderne, oplyst og liberal, eller: Det er den også, men det er en overfladisk betragtning. I bund og grund søger folk sikkerhed, og det gør verden anderledes end vores idealer. Et eksempel: Efter Charlie Hebdo-angrebet stod europæiske ledere frem og sagde, at vi skal beskytte frihedsrettighederne. Nu, efter angrebene et halvt år efter, er svaret autoritært. Undtagelsestilstand er dagens orden i Frankrig. Hollande er blevet Orbanit (opkaldt efter den illiberale ungarske premierminister), som den norske filosof Asle Toje har sagt. Liberalismen er vældig god i fredstid, selv om den er en tynd og ikke særlig overbevisende ideologi.

 

Således de anstændiges udsigt til ”højrefløjen”, en udsigt der i høj grad er skæmmet af egne fantasiforestillinger. Lad os i skyndingen vende et par andre falske fiksérbilleder:

 

Højrefløjen er deterministisk, den ser kun borgerkrigen som udgang på krisen. Nej, konservatismens idehistorie er et langt opgør med den teleologiske historieforståelse i fx kommunismen og senest i liberalismens selvgratulerende tese om historiens afslutning.

 

Højrefløjen er essentialistisk. Nej, konservatismen betoner det historiske, traditioner, kultur osv. Altså foranderlige og forgængelige størrelser, og mennesket er i bund og grund ufuldkomment, bl.a. derfor er det klogt at støtte sig til historiske erfaringer. Essenser overlader vi helt til Vorherre.

 

Højrefløjen er konspiratorisk og anser islam som én stor voldelig vækkelsesbevægelse, der ønsker et verdensherredømme. Nej, men mange muslimer drømmer om et panarabisk kalifat, en global menighed af sande troende, og en del islamister konspirerer om et verdensomspændende kalifat. Intet nyt dér. Selvfølgelig gælder det ikke alle muslimer. Nuancer, tak, også om ”højrefløjen”.

86 kommentarer RSS

 1. Af Flemming Lau

  -

  K Støvring. Atter enig! Søren Pind minder mere og mere om Vilhelm Buhl under 2 verdenskrig!

 2. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Når venstrefløjen sympatiserer med antisemitiske, antidemokratisk islamister, der mener, at kvinder og “vantro”, religiøse mindretal skal undertrykkes groft og systematisk, så er højre- venstremetafoen blevet komplet meningsløs.

  For det var oprindeligt den alleryderste højrefløj, der støttede de antisemitiske antidemokrater, som dengang kaldte sig for nazister, men som nu kalder sig for islamister.

  Det venstreradikale borgerskab har røget så meget hash , som de har købt af deres islamistiske puhsere, at de ikke længere kan kende forskel på højre og venstre…

 3. Af Jens Hansen

  -

  Netop fordi vi lever i så godt et samfund, har vi så meget desto mere at miste.
  Skriver Kasper Støvring.

  De muslimske lande har, så vidt det vides intet at miste.
  Derfor kan vi roligt og med god samvittighed sønderbombe dem tilbage til stenalderen.
  At det så medfører millioner af flygtninge og en terrortrussel.
  Det har vi intet ansvar for.
  Men vi kan naturligvis bombe noget mere.

 4. Af jan ulrik friis

  -

  Fremtiden for Danmark forudsigelig, multi kulti er lig med undergangen i vold – anaki – kaos – død for danskerne, Merkel/Løkkes islamistiske aliance satser alt på islamisterne, og folket taber alt,det vil gå som i Aleppo, som i Frankrig som i Sverige hvor

  bilafbrændinger helt ude af kontrol, de ekstreme muslimer taler naturligvis sammen, og planerer deres islamistiske angreb og magtovertagelsen af EU skridt for skridt, ikke hemmeligt at jihadisterne i krig imod EU, et EU der er gået helt og aldeles i zombie,

  Paris 400 bil afbrændinger pr. dag og Sverige 40 bil afbrændinger pr. dag

  Danmark 4 bil afbrændinger pr. dag til en start pt…..

  Løkke kunne starte med at overholde sit valgløfte til det danske folk at 0 islamistist migration til Danmark, at bringe orden i kaos……..men jeg så helst og hurtigt alle islamister hjemsendt, en alt eller intet situation, her må vi huske at med Sverige og Tyskland som naboer sidder vi i saksen, vi er nu omringet!

 5. Af Niels Larsen

  -

  Jeg ved ikke, om Søren Pind ligner Buhl, Lau.

  Men jeg ved, at han har mistet al sund fornuft. klarsyn og indsigt i virkeligheden udenfor Borgens tykke mure.

  Han er naiv indtil det kriminelle. En egenskab han desværre deler med et stort flertal af politikerne, som af en eller anden årsag (sandsynligvis dyb uvidenhed om islam) stadig tror, at fredelig sameksistens med 10% muslimer i befolkningen er en mulighed.

  Det er det ikke – det viser al erfaring fra udlandet.

  Jo, Søren Pind; borgerkrigen er så absolut en sandsynlig risiko på endog langt kortere sigt end du forventer. Befolkningen er ved at være helt ‘fed up’ med islam og muslimer. Importen af dem SKAL standses og vendes til en eksport – i stor stil!

 6. Af Flemming Lau

  -

  Niels Larsen.
  Men kan hævde at Buhl havde wehrmagt og Gestapo hvilende tungt over ham som undskyldning, men hvilken undskyldning har SP egentlig ? Andet end at skulle tækkes de internationale teknokrater! Jeg er tilbøjelig til give JSR ret i hans antagelse om at SP omgiver sig med personer og embedsmænd der er højre venstre konfuse. Han er ihvertfald mere radikal end venstre mand. Og når vi engang skal have repatrieret 300 000 rettroende muslimer, til Langtbortistan så får han da hårdt brug for valium.
  Jeg noterede mig forøvrigt at EU’s præsident Junker havde udtalt at “landegrænser var den værste opfindelse mennesket nogensinde havde opfundet” Gad vide om ikke denne fordrukne Sut, har lås på sit “Slot,” suppleret med overvågnings kameraer og andet vagt personale 360 grader rundt omkring, udenfor som indenfor slottets ring mur! Det er dæleme opmuntrende!

 7. Af Jan Petersen

  -

  Ex Jugoslavien – et etnisk, kulturelt, religiøst kludetæppe – bør stå som et skrækeksempel på tvungen politisk social engineering. Slut resultatet er givet på forhånd. Domino brikkerne for Danmark og resten af EU’s fremtid er rejst, og venter egentlig blot på at – blive væltet 🙁

 8. Af P Christensen

  -

  Intet er stationært, heller ikke politiske fløje og opfattelsen af dem.
  At noget er langt ude til venstre eller højre, skyldes ofte at
  betragteren selv ligger langt ude i den modsatte side.

  Iøvrigt er fx. venstrefløjen ikke længere en arbejder-/lønmodtagerfløj.
  Den er en ukritisk indvandrer-fløj.

  Et bulimisk velfærdssystem, ikke mindst ved tilgang udefra af sociale
  klienter og ved borgernes snyd og bedrag, samt et rodet skattesystem
  og åbenlyst bureaukratisk offentligt system, faciliteret af EU og af smarte
  managementbureauer, har betydet så høje skatter og afgifter, at lønmodtagernes konkurrenceevne er væk.

 9. Af Niels Larsen

  -

  Flemming Lau

  Søren Pinds mentale tilstand når vi begynder repatrieringen er min mindste bekymring. Faktisk ikke-eksisterende. Han kan komme med i ét af bundterne.

  Og den fordrukne nar i Bryssel må jeg hellere undlade at komme med min mening om. Ellers står kriminalpolitiet hurtigt på addressen. 🙂

 10. Af ole nielsen

  -

  Danmark er godt samfund, iflg. hessel dahl, david trads, løkke og jelved m.fl. Ja, for nogle er DK stadig et herligt sted. Men for andre ser det nok anderledes ud. Millioner af danskere har oplevet en sænket livskvalitet pga. politiske, økonomiske, bureaukratiske og juridiske svigt og overgreb. Og hundredtusindvis af borgere er blevet påført stress, frustration, sygdom, indbrud, vold, angst, uro, traumer, kvæstelser, skilsmisser, familietragedier, social deroute og dødsfald pga. åndsformørket, kortsynet, kommunistisk og amoralsk politik og lovgivning. Og angrebene på familieværdierne og den enkelte danskers frihed, privatliv, sikkerhed, værdighed og MR er ikke i aftagende, tværtimod.

  Politikerne lover og lover, men næsten alle løfterne er bluff, valgflæsk og tom snak. Og borgen/regeringen synes at lægge op til at endnu flere danskere skal have deres tilværelse smadret ved brug af radikal, familiefjendsk, kulturmarxistisk og pladderhumanistisk politik. Samt grov ligegyldighed og diskrimination når det drejer sig om danske borgeres mangel på boliger, jobs, sundhed, pensioner, velfærd, retfærdighed og fremtidsmuligheder osv.

 11. Af Flemming Lau

  -

  Niels Larsen.
  Du mener en Erdogan sag som i Tyskland ? Hvis det skulle ske, så kan du henvise til undertegnede, så kan de tage mig med!

 12. Af Niels Poulsen

  -

  Søren Pinds påstand om, at debatten om en forestående borgerkrig skulle resultere i, at psykisk syge fristes til at begå terrorhandlinger, er fuldkommen forfejlet. Som med alt andet nonsens ved man ikke, hvor man skal begynde og ende.

  1. Søren Pind hævder, at PET støtter hans synspunkter. Hvorfor er der ikke nogen journalister, som beder PET dokumentere, at tonen i debatten kan resultere i terrorhandlinger fra psykisk syges side? Det kan de ikke. Han har taget dem som gidsler. Jeg tror på en copycat effekt: at nogle lader sig inspirere af KONKRETE handlinger. Men ingen af de gerningsmænd, der står bag sommerens terrorhandlinger, er “intellektuelle”, som læser aviser, herunder debatindlæg fra europæiske borgerlige intellektuelle. Tag f.eks. lastbilchaufføren i Nice. Har han læst en fransk “Jalving” Er det hans inspiration? Nej, selvfølgelig ikke. Han er derimod inspireret af Islamisk Stat.

  2. Tværtimod tror jeg, at indlæggene fra de nationalt og konservativt sindede har den stik modsatte effekt. Det er som i Æsops fabel: Når man hele tiden råber: “Ulven kommer” og ulven (tilsyneladende) ikke kommer, så mister man troværdighed. Folk bliver trætte. De tænker: Nu er det tiende indlæg fra Jalving om, at ulven kommer. Men det går jo meget godt. Der er ingen tegn på borgerkrig. Så lad os lukke øjnene og sove. Denne søvndyssende affære, hvor de nationalt og konservativt sindede varierer det samme alarmerende blogindlæg i det uendelige. Skulle det virkelig animere den psykisk ustabile til at begå terrorhandlinger? Nej, selvfølgelig ikke. Han eller hun gaber kæberne af led som alle andre. Det er kun konkrete begivenheder, som animerer til copycat-effekt.

  3. Var George Orwell er alarmist? Var hele den borgerlige koldkrigsgeneration alarmister? De, som forestillede sig en domino-effekt mht. kommunistisk magtovertagelse af verden og handlede derefter? Naturligvis ikke. Selvfølgelig skal vi ansvarlige samfundsborgere forestille os de værst mulige fremtidsscenarier, så vi kan tage vores forsvarsregler, så vi er parate, hvis de skulle gå i opfyldelse. Det gjorde vi under den kolde krig … men vores værste forestillinger gik heldigvis ikke i opfyldelse. Men underjordiske bunkers vidner om vores forestilling om vores samfunds undergang ved atomkrig og kommunistisk magtovertagelse. Og for tiden ændrer vi forsvarsstrategi pga. Putin og Ruslands ændrede signaler. Og klimaforskerforskernes skrækscenarier (er de forresten ikke de allerstørste alarmister af alle? Hvorfor må de publicere deres deprimerende dommedagsscenarier?). Kun islams aggressive fremfærd kalder ikke på forholdsregler eller ændret adfærd fra vores side. Næh, sameksistens med muslimer er per definition eller aksiom en idyl. Problemet er derimod de oprindelige borgere i de kulturelt homogene nationer i Vesten, som ikke er omstillingsparate til multikultur og islamisk kulturpåvirkning!

  4. I de lande, som er udsat for de fleste terror- og bombeangreb (Irak, Afghanistan og Pakistan), der findes der slet ikke en kristen, konservativ og nationalt sindet opposition. Der er ingen Jalving i Irak, som får den psykisk syge til at begå selvmordsangreb. Det er med andre ord nogle helt andre årsager, som udløser disse terrorhandlinger, og som skal søges i islam selv. For i hvert evigt eneste land, hvor islam og muslimerne gør deres entre, medfører det spændinger, konfrontationer og i sidste ende voldelige handlinger. Nævn mig et modeksempel. Bare et. Det kan du ikke. Det findes ikke.

  5. Hvornår bliver vi klogere. Fredelige mænd som Salman Rusdie, Kurt Vestergaard og Mikael Jalving. Er det virkelig dem, som skaber denne verdens blodige konflikter med deres allerede falmende ord og tegninger? Nej, selvfølgelig ikke. Det er et aggressivt kulturelt, religiøst og ideologisk system med ambitioner om en global magtovertagelse, som har genereret alle konflikterne.

  Og jeg fatter simpelthen ikke, at ikke-autoritære, frihedselskende danskere ønsker at underlægge sig disse mørkemænds totalitære lære.

  Bare det med læren om haram og halal, som møder alle småbørnsforældre i børneinstitutionerne i de større byer i Danmark. Tænk, at vi skal ændre madskik og eventuelt blive vegetarer for så er der ingen af de to kulturer, som har bøjet sig for den anden.

  Jamen, der er intet urent, intet som helst urent i Norden! Hvordan kan vi tillade, at der kommer nogle fremmede til vores land, som omkalfatrer vores hidtidige, sunde normer? …

  Jeg kommer aldrig til at forstå de såkaldte humanisters knæfald for en autoritær og totalitaristisk idelogi.

 13. Af Thomas H Jensen

  -

  Citat Kasper Støvring: “Al den tale om truslen fra ”højrefløjen”….”

  Gad vide hvad det egentligt er for en trussel fra “højrefløjen” som Søren Pind ser for sig? Lad os se på et par citater fra denne blog side, og se om vi kan finde ud af det.

  Flemming Lau kl. 13.46: “Søren Pind minder mere og mere om Vilhelm Buhl under 2 verdenskrig!”

  Jan Ulrik Friis kl 14.01: “Fremtiden for Danmark forudsigelig, multi kulti er lig med undergangen i vold – anaki – kaos – død for danskerne, Merkel/Løkkes islamistiske aliance satser alt på islamisterne, og folket taber alt”

  Niels Larsen kl 15.19: “Han [Søren Pind] er naiv indtil det kriminelle. En egenskab han desværre deler med et stort flertal af politikerne, som af en eller anden årsag (sandsynligvis dyb uvidenhed om islam) stadig tror, at fredelig sameksistens med 10% muslimer i befolkningen er en mulighed.”

  Niels Larsen:kl 17.30: “Søren Pinds mentale tilstand når vi begynder repatrieringen er min mindste bekymring. Faktisk ikke-eksisterende. Han kan komme med i ét af bundterne.”

  Forestil dig et øjeblik, at de mennesker jeg citerer ovenfor får magt som de har agt.

  Vil du så kunne genkende det Danmark de vil skabe?

  Vil du have lyst til at være en del af det?

 14. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos totalitarisme og Global New Order. Her lidt af en øjenåbner omkring G20-mødet, iscenesat i totalitærstaten Kina. Global kommunisme og virkelig storkapitalisme går hånd i hånd – iflg DR.dk:

  “Kina er vært for hele verden i en renskuret by
  Kritiske organisationer har fået nej til visum i Kina i forbindelse med G20-mødet.”
  http://www.dr.dk/nyheder/udland/kina-er-vaert-hele-verden-i-en-renskuret

 15. Af Christian Livermore

  -

  Endnu et fremragende blogindlæg fra Kasper Støvring. .

  Hvis Morten Hesseldahl havde levet i 30erne, så ville han have fordømt Churchill som alarmist og ekstremist., fordi Churchill advarede om, at hvis ikke der blev sat en stopper for nazisternes tiltagende magt, så ville det ende med krig.

 16. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt samme emne, men med en lidt anden overskrift – iflg TV2.dk:

  “Folk tvunget på ferie i den døde by: Solen skal skinne når magtens elite ankommer”
  http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-09-03-folk-tvunget-paa-ferie-i-den-doede-by-solen-skal-skinne-naar-magtens-elite

  PS: Efter min personlige mening – er C20 er bande simple kriminelle 🙁

 17. Af Per Pedersen

  -

  God postering Kasper Støvring, men når du skriver “Selvfølgelig gælder det ikke alle muslimer” er det naturligvis en venlig men helt naiv og ødelæggende sætning for en egentlig løsning.

  At det ikke gælder “alle muslimer” betyder jo INGENTING! Det er jo Islam der styrer den enkelte muslims liv og ikke personen selv. Det er jo en vigtig sondring. Hvis en person ønsker at forlade Islam medfører det iflg. Koranen dødsstraf, så Islam er en one-way ticket.

  Derfor, når det siges, at det kun er et mindretal af muslimerne, der er radikale (og dermed problematiske), så betyder det jo INTET, da det netop er det voldelige mindretal, der tager patent på “tolkningen” af Koranen, og det er i sidste ende dem, der etablerer Kalifatet og bogstaveligt talt banker de muslimer på plads, som ikke af sig selv har omfavnet ideologien Islam fuldstændigt.

  Det er jo også derfor vi ikke har set en “moderniseret” udgave af Islam. Det er en ideologisk umulighed, da der i selve ideologien er indbygget en funktion mod ændring. Koranens indhold kan jo ikke engang diskuteres og da slet ikke kritiseres.

  Så de fredelige og tavse betyder intet i denne sammenhæng, derfor behøver vi ikke hele tiden undskylde med “det gælder naturligvis ikke alle muslimer”. Det forplumrer blot udsigten til det egentlige problem, som er en ideologi.

 18. Af Michael Larsen

  -

  Et meget naivt spørgsmål; hvor mange mennesker skal der slås ihjel om ugen, før man kan tale om borgerkrig ?

 19. Af Benny b

  -

  Apropos borgerkrig:
  Sverige: 14 mord, 51 mordforsøg i juli.

  Noget at stræbe efter.

 20. Af Flemming Lau

  -

  Ret skal være ret, ud af de 400 000 muslimer i Danmark er der faktisk 25 % altså 100 000 voksende som børn der ikke er rettroende, går ind for Sharia eller udtrykker jøde had. Deres humor og afslappede forhold til islam udgør ikke den store fare. Tværtimod lider de tit under de rettroende muslimers Stasi metoder og foragt. Det også for deres skyld at de rettroende muslimer, skal begynde at vende snuden hjemad mens det stadig er muligt på en “civiliseret” måde! Det er jo åbenbart, at de er gået forkert!

 21. Af Erik La rsen

  -

  Enig – Søren Pind er udenfor pædagogisk rækkevidde.
  Han er KUN, KUN, KUN interesseret i sin stilling , endda med cowboy-hat!!!
  Han er en total katastrofe – værre end vi hidtil har set – og jeg har nok 50 års erfaring.
  Vågn nu op danskere . – Og tak til dig Støvring for dine gode artikler.
  Se i øvrigt Asger Aamunds utrolig gode indlæg på Berlingske der jo viser alt.

 22. Af Jan Petersen

  -

  Multikulturelle EU er lig med kludetæppet ex Jugoslavien gange faktor XXX. Det kan kun gå galt – sorry 🙁

 23. Af jan ulrik friis

  -

  Borgerkrigen kommer uanset højrefløj eller ikke højrefløj, uanset deres advarsler eller ikke, i virkeligheden denne borgerkrig overhovedet intet med højrefløj at gøre, bliver en meget ensidig forestilling af et spektakel hvor det er danskerne der nedslagtes i en ligefrem ren etnisk udrensning, end ikke en eneste pladderhumanist vil gå fri, når jihadisterne slår til med marchetter og nakkeskud, når danskerne er udryddet, vil jihadisterne uden tvivel over lig slå hinanden ihjel, dette er en udplyndring en magtovertagelse vores land Danmark, så kan pladderhumanisterne råbe op alt de vil, ” vi er pladderhumanister” men det er fra start til slut hovedløst!

 24. Af Jan Petersen

  -

  Med udsigt til storstilet svindel og bedrageri.

  Iflg en artikel på EB.dk:

  “Svensk børnelæge: Visse flygtningebørn er 40 år gamle
  En svensk børnelæge vover pelsen, selv om han risikerer at blive stemplet som fremmedfjendsk”

  Godt nok mega gamle pensionister, når de oldinge skal på pension – griner højt!

 25. Af Niels Larsen

  -

  Flemming Lau

  Noget i stil med Erdogan-sagen.

  Og vi ville nok blive fulgt af mange andre, for drukmås Juncker er foragtet som få.

 26. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt ikke noget specielt svensk fænomen. Iflg gældende asylregler, kan enhver asylansøger uden personlig ID (gælder vel stort set 100%) selv bestemme – hvad han/hun hedder, fødselsdato og oprindelsesland. Hvis oplysninger viser sig at være falske, kan vedkommende bare opdigte nyt navn, fødselsdato og oprindelsesland. Der findes oven i købet en speciel blanket til formålet!

  Man tror umiddelbart, det er løgn. Men det er faktisk sandt. Til de, der evt tvivler herpå, tjek selv siten nyidanmark.dk.

 27. Af bENNY b

  -

  DER BLÆSER NYE VINDE I EUROPA.
  Midt i al ulykken kan vi glædes lidt over, at vælgerne i morgen straffer Merkel i hendes hjemby. AFD ligger til at blive større end CDU.
  Samtidig er hendes medsammensvorne i forræderiet, sjakal demokraterne ved at stikke hende i ryggen.

 28. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Nogle relativt få kommunister styrer udviklingen. De har sat sig på DR, politiken og tv-stationerne mv. Og de dominerer R, SF og EL. Og de har sneget sig ind i V. Og DF er blevet et slapt parti. Oveni er der så feministerne og pladderhumanisterne og den korrupte indvandringsindustri.

 29. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Hit ler var en løftebryder og hykler af rang. Derved narrede han mange vælgere til sig. Løftebrydere og hyklere bør altid frasorteres af vælgerne. Det kostede millioner af tyskere dyrt at de stemte på en løftebryder.

 30. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Der er mange kloge og fornuftige indlæg ovenfor. Og vi er sluppet for de sædvanlige debatsabotørers dominans. Men de “svenske” tilstande er begyndt med bilbrande, voldtægter, overfald på sagesløse og tunge sten mod bilister. Gamle partier som R, S, SF, K, V og EL har et enormt medansvar.

 31. Af Jens Hansen

  -

  Undertegnede har indsat dette indlæg i Berlingske. Desværre røg det ikke igennem censuren. Indsætter det derfor her.

  “Pessimisterne på højrefløjen er langt ude, mener Hesseldahl, for vi lever jo i et godt samfund.”

  Denne Hesseldahl forekommer undertegnede at være en rigtig kedelig type.
  Ligesom Pind.
  Denne Hesseldahl tillader sig frækt at fremlægge faktuelle oplysninger.
  Og fastslå at Danmark er et godt samfund.
  Han er tydeligvis en rigtig debatspoiler som kun er ude på at ødelægge den gode stemning.
  Desværre vrimler debatten med disse typer.
  Som taler højrefløjen midt imod.
  Tale Roma midt imod. Fristes man næsten til at skrive.
  Som selv nok så gode filtre ikke kan holde helt uden for debatten.

  At denne Hesseldahl og Pind imødegås med foragt, vrede, raseri og afstandtagen.
  Ind imellem endda med en form for argumenter.
  Det forstår man så sandelig godt.
  Vi som har deltaget i debatterne i Berlingske og Jyllands Posten i årevis, vi kender jo om nogen sandheden og har fulgt udviklingen dag for dag. Og nat for nat.
  Vi er eksperterne og de velorienterede.
  Hvorfor skulle vi lytte til nogle halvstuderede røvere som opholder sig i områder uden fremmede eller gemmer sig i udlandet.

  Her på Berlingske og Jyllands Posten har bloggere som Morten Uhrskov Jensen, Mikael Jalving, Kasper Støvring, kollegaer og endda en flok præster, næsten siden internettet blev opfundet medlevende og inspireret, men alligevel indigneret, forklaret og uddybet de virkelige kendsgerninger.
  Hvad angår de fatale konsekvenser af at nogle få flygtninge og indvandrere finder til den fjerne afkrog Danmark.
  At Danmark ligger i en fjern afkrog taler for sig selv.
  Man skal virkelig have dubiøse og skumle hensigter for at bevæge sig helt hertil.
  Hvilket bloggerne naturligvis har gennemskuet for længe siden.
  Og en form for argumentation kan det såmænd også blive til i trængte situationer.

  Og Morten Uhrskov Jensen, Mikael Jalving, Kasper Støvring, præsterne og andre meningsdannere. Som det så smukt kaldes.
  De står jo langt fra alene med deres synspunkter.
  Vi er mange som har fulgt med i debatterne i årevis.
  Og givet vores fulde samtykke til de holdninger som vi præsenteres for i de borgerlige aviser.
  Selv DR er ved at finde på det rette spor.
  Mon ikke vi næsten tyve kommentatorer som har fulgt med i disse blogs.
  Og bygget videre på de kendsgerninger som disse debatter er bygget op på.
  Godt nok hænder det, at ivrige bloggere i farten indsætter historier som ikke fundet sted.
  Men hvad betyder dette?
  Ingenting.
  Hvis begivenheder kan opstå i bloggernes fantasi så kan disse begivenheder jo måske også engang i fremtiden forekomme i virkeligheden.
  Vi har lov til at være forud for vores tid.
  Rettidig omhu kan man kalde det.

  Så bør bloggeren afslutningsvis roses for sig debatoplæg.
  Kasper Støvring skriver:
  “Jeg vil ikke kalde mig højreorienteret”

  Nej. Det ville så sandeligt også være alt for beskedent.
  Kasper Støvring er ekstremt højreorienteret.

  Kasper Støvring skriver endvidere:
  “Ser vi nu på, hvad der ofte er sket i historien, når dybt forskellige grupper bebor samme territorium, så har fjendtligheder og i sidste ende borgerkrige ofte været udfaldet. Hvis der altså ikke er en stærk statsmagt til at undertrykke grupperne.”

  Her tænker Kasper Støvring uden tvivl på lande som Afghanistan, Iraq, Libyen og Syrien.
  I disse lande var der en stærk statsmagt. Indtil Vesten, herunder Danmark naturligvis, sønderbombede strukturen i disse lande.
  Med borgerkrig, flygtninge og en terrortrussel imod de lande Vesten som deltager i de årelange krige i de muslimske lande.

  Til slut bør man nævne:
  Bloggerne har nu beskrevet tingenes tilstand både oprigtigt og ædrueligt i årevis.
  Vi er utallige kommentatorer som i ligeså mange år helhjertet har udtrykt vores enighed med
  Morten Uhrskov Jensen, Mikael Jalving, Kasper Støvring, kollegaer og præsterne.
  Både disse og vi kommentatorer har standhaftigt og helt unuanceret forfægtet de samme synspunkter i disse mange år.
  Dette viser, at vores synspunkter er sandheden og virkeligheden.
  Så skal et par plebejerere som Pind og denne Hesseldahl ikke komme her med deres sandheder og såkaldte kendsgerninger og ødelægge den gode stemning.
  Dette var, hvad undertegnede kortfattet og koncis ønskede at give udtryk for.

 32. Af helge Nørager

  -

  Utroligt at borgerlige i deres had mod venstrefløjen, nu tilskriver dem kærlighed for islam.
  For det er ikke rigtigt.
  Borgerlige kan ikke se skoven for bare træer.

 33. Af jørgen mikkelsen

  -

  Ang. kl. 19.41: I Sverige er det endda sådan at mange mord og mordforsøg ikke registreres eller klassificeres som sådanne, men henføres under vold, ulykker eller uagtsomt manddrab. Og man “avpixler” og fortier forbryderes identitet. Kriminaliteten i Sverige er langt værre end de officielle tal fortæller.

 34. Af Henning Svendsen

  -

  Er vi i krig og hvem er fjenden?er det Pind eller de Nye Borgerlige -som nu har afsløret sig selv
  Men vi er helt sikkert i krig med alle muslimer !vi bomber jo løs på deres slægtninge i de. Lande de kommer fra og mon ikke de har nogle kloge hovedet der kan udtænke den rette strategi :Salomons visdom er jo ret kendt
  Og i Danmark er det jo kun Hjemmeværnet og Jægerforbundet der må skyde og disse to drukklubber skyder kun løs på værgeløse dyr og tomme flasker
  Men til næste valg vil den våbenløse krig helt klart blive udvidet !de to brødre fra Pakistan er jo klar til at stille op og mon ikke samtlige muslimer bliver beordret til stemmeboksen og sætter deres fingeraftryk i den rette rubrik og dertil kommer alle medløberne
  Og os pessimister vi kan allerede lugte blod.

 35. Af Niels Larsen

  -

  Naturligvis er vi i krig.

  Nogle af os tør endog sætte navn på fjenden: islam.

  http://aarsskriftet-critique.dk/2016/09/vi-er-i-krig/

 36. Af Finn Bjerrehave

  -

  Når Grønlænderne stenes ud af Gellerup, og denne Soc.D. kommune accepterer , så har Danmark et problem, hvor Muslimerne godskriver endnu en sejr.
  Salami Danmark. Finn Vig

 37. Af jørgen mikkelsen

  -

  Man behøver ikke vente på et islamistisk flertal. Når de bliver tungen på vægtskålen sammen med de radikale, de skabsradikale og elendighedslisten, kan de jo bare vedtage det danske folks afskaffelse. Det er jo bl.a. derfor de røde har været så ivrige efter at kaste statsborgerskaber i grams. Iøvrigt er landegrænserne kun bevogtet 1%, så de illegale strømmer stadig ind.

 38. Af Flemming Lau

  -

  Thomas H Jensen. 3-9-18:36.
  Sandelig et udtryk for en højre venstre konfus!

  http://denkorteavis.dk/2016/ny-hun-blev-voldtaget-af-en-gruppe-maend-men-hun-loj-om-hvem-det-var-fordi-hun-var-flygtningeven/

 39. Af Hans Von Stuhlenberg

  -

  Ja, PET forstår hvad der rører sig i landet, som gør Pind, bla. via at læse Støvrings kommentarer og dem af hans rygklappere her..De har forstået at truslen kommer fra jer højreradikale og Islamisterne..De konservative dyder er farlige for det omkringliggende samfund.

 40. Af jan ulrik friis

  -

  Husk at disse radikaliserede islamistiske imamer kan idag sidde i Afrika, i Mellemøsten, i Hellerup ,i Gellerup, overalt via internet give ordren til bilafbrænding eller henrettelser, bilafbrændinger og henrettelser her og der kun starten, nu ISIS styrker og den radikale jihadisme kom og kommer konstant den dag idag ind med migrationen, Islamistisk Stat befinder sig nu overalt, og der ligefrem radikaliseres nye non-stop i Danmark, derfor eneste løsning at hjemsende alle islamister, ellers vil volden tiltage dag for dag i mere anaki – kaos med sikkerhed i den dødelige udgang vores danske folk, danskere har ikke langt tid igen, nedtællingen er allerede begyndt……husk i hundremillionvis af islamister alle en den samme tanke at omdanne Europa til et totalt totalitært islamistiskt kalifat, intet hemmeligt i det, men er det det vi danske vil? for det er kalifatet der nu er på vej, Europa forvandles nu og i lyntempo til et islamistiskt kalifat, hvor der bestemt ikke bliver plads til det danske folk……vi har alt at miste…..vi er nu ved at miste alt…..jeg ser overhovedet intet tegn på at danskerne vil vågne op…….jeg kunne ligesågodt her gentage ugens lotto tal……danskerne vågnede aldrig!

 41. Af Flemming Lau

  -

  Er von Papenheim endnu en af vor tids værnemagere ?

 42. Af Hans Von Stuhlenberg

  -

  “The number of white nationalists and self-identified Nazi sympathisers on Twitter have multiplied more than 600 per cent in the last four years, outperforming the so-called Islamic State (Isis) in everything from follower counts to number of daily tweets, a new study found. ”
  http://www.independent.co.uk/news/world/americas/white-nationalist-movement-twitter-faster-growth-isis-islamic-state-study-a7223671.html?cmpid=facebook-post

  Fru Lau

  Nu har de vist kigget for dybt i jæegermeisteren igen?

 43. Af Karl Schmidt

  -

  Borgerkrig får vi nok ikke i Danmark; men om vi udsættes for forsøg på islamistisk magtovertagelse i Danmark afhænger fuldstændigt af 2 faktorer.
  Den ene faktor er hastigheden hvormed Danmark oversvømmes af muslimer.
  Den anden faktor er koncentrationen af muslimer i Danmark.
  Når summen af invasionshastigheden og muslimkoncentrationen overstiger en grænse, vil det i sig selv automatisk udløse en reaktion hos muslimerne. Den muslimske reaktion er forprogrammeret inde i de muslimske hoveder og vil udløse en uhæmmet trang til at påføre det omgivende samfund den islamiske religions indbyggede primitive idioti.
  Da reaktionen er en demografisk-religiøs mekanisme af Darwinske dimensioner, er der ikke så meget der kan repareres, når skaden er sket. Kun profylaktisk handling (udsmidning) kan afstedkomme en varig stabil effekt. Religionskrigen er begyndt – you can depend on it.

 44. Af jan andersen

  -

  Ang. 14.49: Ja, det er klart at man vil starte en overtagelses-krig inden så længe. Eller er den begyndt? Og regeringen og partierne vil ikke løfte en lillefinger for at forsvare os, for man vil kun snakke. Og de radikale mv. har med stor omhu forberedt vores undergang, for grænserne er væk, invasionen fortsætter… DR, Pollertiken og tv manipulerer konstant… ungdommen er feminiseret og hjernevasket… hæren, politiet og hjemmeværnet er blevet sjoflet og reduceret i årevis… og borgerne må knap nok forsvare sig selv, for det er jo så synd, så synd for de kriminelle. Og i Berlin sidder frau mer kel. Men ingen grund til panik, for nu vil V og lars ulykke i 2025 “FREMTIDSSIKRE” os med en “HELHEDSPLAN”. Hurraaah, så er der jo slet ingen grund til bekymring. 🙂 🙂 🙂

 45. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Kasper Støvring

  Du og dine medløbere lever i en parallelkultur, der langsomt isolerer jer, som de fanatikere I er.

  Her er overskriften fra et debatindlæg i Information, der spidder den overordnede anakronistiske verden, I lever i:

  “Nye Borgerlige og DF repræsenterer taberne i århundreders kampe om den danske folkementalitet. Deres forgængere kunne ikke fastholde kongens politiske magt eller kirkens magt over danskernes sind. Nu forsøger de så at monopolisere fædrelandskærligheden, så de kan dunke os andre i hovedet med den”.

  Og så håber jeg, at det snart er farvel til Berlingske Blog i sin nuværende form.
  Stort set alle nogenlunde saglige debattører er blevet skræmt væk fra denne svinesti af ekstremt højreorienterede fanatikere, der endda ikke skriver under eget navn.

  “Jeg fægted med åben pande”. Ikke på Berlingske Blog. Her fægter de fleste national-konservative under åbenlyst falsk navn.
  Som de kujoner de er.

 46. Af Niels Larsen

  -

  Anders Kirkegaard Jakobsen

  Fik du lettet trykket? 🙂

 47. Af Anders Madsen

  -

  De svenske MSM skriver i dag om nye bilbrande – angreb på bus og stenkastning. Der er angreb på civile og lastbiler ved migrantlejren i Calais. Tusindevis af migranter fragtes over Middelhavet af EUs færgetransport.

  Der er nye overgreb på kvinder ved byfester i Esssen og i Østrig. De formodede gerningsmænd er migranter og afghanere.

  Herhjemme sidder Søren Pind og skælder ud på dem der kritiserer den handlingslammede Venstreregering og den yderste ekstreme venstrefløj angriber en fredelig og lovlig anmeldt demonstration.

  Ritzau – denne skraldespand af venstreradikal Lügenpresse – antydede endda det kunne være de fredelige demonstranter der smed røgbomber mod de venstreorienterede.

 48. Af Niels Larsen

  -

  Anders Madsen

  Det er et trist samfund, vi har efterhånden.

  Vi kan ikke stole på vore politikere.
  Vi kan ikke stole på vore domstole.
  Vi kan ikke stole på pressen.

  Vi har kun vore egne netværk, som er troværdige…

 49. Af Anders Madsen

  -

  Nogen som har set David Trads – Stine Bosse – Zenia Stampe eller for den sags skyld Søren Pind fordømme den yderste ekstreme venstrefløjs angreb på en fredelig demonstration af demokrater?

 50. Af Flemming Lau

  -

  Niels Larsen.
  Ham Anders Kirkegaard Jakobsen er blot typen på en der sluger kamelen og sier myggen fra, som en anden Kajfas! “Tyv tror altid…..!”

Kommentarer er lukket.