Hvem er hadefuld, racistisk og provinsiel?

Af Kasper Støvring 102

 

 

DF’eren Cheanne Nielsen udtalte sig generaliserende om udlændinge og blev politianmeldt med støtte fra over 6000 personer. Der er ligesom gået mode i den slags.

 

Men nu viser det sig, at anmelderen, en vis Mille Stockner, der har været aktiv for Enhedslisten, selv er havnet i fedtefadet. Mille Stockner, der ønsker at bekæmpe racisme og hadtale, skrev til Naser Khader på Facebook:

 

»Er der nogensinde nogen, der har fortalt dig, hvor pinlig, latterlig, racistisk og islamofobisk, du er, Naser Khader? […] Håber du trives med din Uncle Tom rolle! Men igen – yuck, hvor er du nederen! […] Lige meget hvor forræderisk og racistisk, du ter dig, bliver du aldrig en del af den ‘hvide klub’. De vil altid håne dig bag din ryg. Ligegyldigt hvor meget rumpe, du slikker.«

 

Jeg ved ikke, om Mille Stockner anser sig selv for et særlig godt menneske – en hykler er jo en selvbedrager, der drager fordel af sit bedrag – men helt principielt, som man siger, giver sagen giver anledning til en håndfuld overvejelser:

 

For det første får vi igen anskuelsesundervisning i det basale forhold, at de gode er bedst til at være onde. De er i hvert fald rigtig dygtige til det. Det er i grunden utroligt, hvad en gennemført hædersmand som Naser Khader skal stå model til. Ikke blot vil islamister ham til livs. På venstrefløjen er han også en forhadt mand.

 

For det andet er det sørgeligt, at vi her til lands skal stikke vores landsmænd til myndighederne i stedet for at konfrontere vores politiske modstandere i en åben og fri debat. Lad os få ophævet racisme- og blasfemiparagrafferne hurtigst muligt.

 

For det tredje kan man undre sig over, hvorfor venstrefløjen forholder sig langt mindre aktivt, når venstreradikale forsøger at forhindre islamkritikeres lovlige demonstrationer, og især når islamister udtaler sig langt mere groft end en ung DF’er på en talerstol, der glemmer at bruge ordet ”nogle”, når hun udtaler sig om udlændinge (og, ja, Cheanne Nielsens udsagn var tåbelige).

 

Vi husker, hvordan en imam tordnede mod jøder, inden Omar Hussein dræbte Dan Uzan foran den jødiske synagoge; og vi husker, hvordan andre imamer opfordrede til vold mod børn og kvinder ifm. TV2s afdækning af moskeerne i Danmark. I de tilfælde var der ingen massive protester fra det liberale segment. Det har der heller ikke været ifm. de konstante overgreb på kvinder. Det sker ellers hele tiden, som i forgårs hvor tre iranske mænd blev sigtet for at voldtage en kvinde på Samsø, og i den nye sag fra Københavns Universitet, hvor en stor gruppe mellemøstlige mænd begik seksuelle overgreb på kvinder.

 

For det fjerde er det slående, hvor racistisk venstrefløjen er blevet. Ord som ”Uncle Tom” og kokosnød” siger det hele. Jeg begyndte at blive opmærksom på denne racistiske anti-racisme, da Obama blev valgt som præsident. Ikke mange ønskede at tale om hans politik eller meritter. De fleste var derimod fuldstændig optaget af hans hudfarve (samme Obama opfordrer nu sorte til ikke at stemme på Trump; hvad mon der ville ske, hvis Trump eksplicit mobiliserede ”hvide” imod en sort præsidentkandidat?)

 

For det femte viser denne sag, at de mennesker, der ser sig som ihærdige modstandere af DF, af det nationale og det homogene Danmark, sjældent ved ret meget om det emne, udlændinge, de udtaler sig om. Det er slående, når man debatterer med dem. Hvad der gælder her, er de små forskelles narcissisme. De slår hårdt ned på etniske danskeres ”hadtale”, men den langt alvorligere og grovere hadtale hører og ser de ikke. De synes ikke at ane, hvad der foregår i de islamiske miljøer. De kunne ellers begynde med at læse en anden hædersmand, der også tilhører en anden ”race”, nemlig Ahmed Akkaris afslørende bog Min afsked med islamismen.

 

Årsagen? Disse anti-nationale mennesker er totalt assimilerede ind i den danske nationalkultur, de ellers tager afstand fra; de er dybt konforme, for ikke at sige provinsielle.

 

Så når vi spørger: Hvem er i virkeligheden hadefuld, racistisk og provinsiel? – skal vi måske se et andet sted hen, end vi tror, for at finde svaret. Ak, ja, som Fellini sagde: moralen er sæsonbestemt og underkastet moden.

102 kommentarer RSS

 1. Af Harald Kristiansen

  -

  P.A.Storm, Peder Pedersen og Peter Christensen er samme personer. De er tæt på NB kan man læse sig til, hvis man er lidt sprogkyndig.

  Vælger man nu kvinder i Folketinget efter udseende Peter Storm. Vi har i hvert fald ikke samme smag, men alt godt for det.

  Den politiske dagsorden interesserer mig mere, end blonderet hår.

 2. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  VAr det ikke Trump, der en dag ytrede og i forhold til Obama som uduelig præsident: Vi skal have Gud tilbage i Det Hvid Hus. Siden har han vist anerkendt, at Obama er indfødt.

  Det er mig en gåde, hvor sorte er veluddannede og taler samme sprog som os, at man overhovedet lægger mærke til hudfarven – det er jo ikke afrikanske buskmænd, der lever i Amerika; men de er interessante og værdifulde mennesker på anden vis i deres egen tolkning og viden om den verden de lever i og repræsenterer.

  Vi har vist sjældent hørt tale om Obamas mor, der er hvid!? Ud fra – at man ofte verden over tillægger moren værdi, fordi det er hende, der bærer barnet .. det er da .. ja, find selv udtryk for det!? 🙂

  Obama har så valgt en kvinde, der er mærkere end han selv – så måske derfor. Det ved jeg ikke; men jeg bor heller ikke i USA og kender til forholdene – men jeg synes stadig, at neger er et smukt ord. En smuk betegnelse. Jeg er ikke vokset op med ‘nedsat syn’ på negre ejheller de der bor i Afrika.

  I sidste ende handler det om behavior, hvordan mennesker tér sig, opfører sig, behandler hinanden – en væsentlig overskrift i hvert fald.

  Men – vi kan nu engang ikke implementere andre kulturer i vores, de er for forskellige – men menneskelige værdier kan være meget ens og det hele ere overkommeligt og imødekommende, hvis vi har en størrelse, der kan matche landet, og hvad det/vi reelt kan overkomme. For hvis det er rigtigt, at 80 % af de mennesker, det bor i de såkaldte ghettoer i DK er uden arbejde og med ringe udsigt til et, så er det klart, at vi behøver mere arbejdskraft for at kunne klare diverse udfordringer økonomisk, socialt, sundhedsmæssigt.

  Vi har så fået et antal mennesker, økonomisk krævende måske resten af deres liv, som vi ikke kan regne med som arbejdsduelige og integrerbare. Det er sørgeligt og dur ikke, hvorfor vi har måttet tale om vestlig indvandring i stedet for, hvor folk i forvejen har uddannelse og erfaringer, der matcher vores .. vi kan ikke bare fordoble en integration, der ikke kan bidrage sammen med os.

  Vi har altid gerne villet løfte, bære og bidrage .. men problemenre er for store og konstante, som det ser ud i øjeblikket. Så – vi har ret til at sige stop, hvis vi ikke selv vil vælte og ødelægge forhold i samfundet tillige..

Kommentarer er lukket.