De gode nyheder. En maratonudsendelse

Af Kasper Støvring 33

 

 

For tiden skyder de unge mennesker efter hinanden i Næstved, hvor jeg arbejder. I forgårs blev der skudt gennem dette hus, som jeg kører forbi et par gange om dagen. Man bliver urolig og tænker: Hvad sker der? Er det her Mogadishu eller Det Vilde Vesten – vi er jo ude på en slags prærie – hvor man hvert øjeblik kan risikere at omkomme som offer for en vildtflyvende kugle? Tankerne kan hurtig løbe af med én og frembringe mareridtsagtige fantasier.

 

En velkendt kulturkritisk tese lyder, at vi er fremmedgjorte mennesker i senkapitalismens modernitet, der driver omkring i en slags zombietilstand uden rigtig at møde virkeligheden. Som når man dovent og fraværende kører i sin bil på vej til arbejde. Men pludselig! Så er virkeligheden der med sin dødbringende last af krudt og kugler, med kidnapninger og massevoldtægter.

 

Men måske forholder det sig omvendt. Til daglig lever vi fuldt ud i virkeligheden, og de ubehagelige hændelser, vi bliver mindet om i medierne, antager illusionens, mareridtets, karakter. Disse hændelser bliver netop genstand for fantasiens mange opfindsomme og kreative – på én gang fascinerede og angstfyldte – illusionsnumre. Derfor ser vi dem hyppigst i fjern-synet, i fjerne visioner. I gamle dage havde man pinebænken, i dag har vi aviserne, som Oscar Wilde sagde.

 

Da vidnerne til angrebet på World Trade Center skulle forklare, hvad de havde set, slog virkelighedens begreber netop ikke til De måtte hente forestillinger og sprog frem fra simulationens, illusionens, hyperrealitetens verden: ”Det var ligesom i en film”. Jean Baudrillard har i samme ånd kaldt Golfkrigen for ”Krigen der aldrig fandt sted”. Den var uvirkelig, noget, der aldrig vedkom os. Vi kunne tænde for den og bogstavelig talt slukke for den igen med et tryk på fjernbetjeningen.

 

At mareridtet er lyrisk (illusorisk), og virkeligheden prosaisk (fortrolig, måske kedelig), er en sandhed, vi sjovt nok kan få bekræftet netop i de medier, der ellers oftest leverer stof til vores mareridt, hver gang vi f.eks. åbner for nyhederne i fjernsynet. Mit råd er: Hvis du vil se virkeligheden fremstillet som det ufarlige melodrama, den er, så tænd for de regionale nyheder.

 

Sidst jeg gjorde det, blev jeg mindet om, at jeg jo allerede og hele tiden lever i virkeligheden. Jeg kom til at se TV2 regionalnyheder, TV2 Øst, bl.a. med historier fra den gode købstad Næstved, og det var, sagt helt uden ironi, en bekræftende oplevelse.

 

Midt i al fortvivlelsen over Danmarks, Vestens, verdens store problemer med jihadister, indvandrervold, økonomisk krise, miljøforurening og hvad der ellers hænger i den onde luft, fik vi her serveret historier om fremgang for et lokalt vandrelaug, illustreret af en gåtur med en ældre dame og hendes hund ”Trunte”; en glad borgmester, der tog spadestik til en ny skole; en tilflytter i Nakskov, der ville skabe foreningsaktivitet i byen. Vi så, hvordan han satte et lokale i stand. Det første tiltag var at sætte en spånplade for døren. Grimt som bare fanden, men det er da en begyndelse! I andre indslag så man 13 glade mennesker i regnvejr til et lokalt arrangement med amatørmusikere og en masse børn til børnekulturfestival med maskotten Næssi i Næstved.

 

Jo, der er masser af problemer i denne faldne verden, vi lever i. Men indslagene i disse regionalnyheder viser, at folk gør noget ved dem, så godt de kan, dér hvor de bor. Og hvis alle denne verdens gode ting skulle rapporteres i nyhederne, ville vi få et maratonshow, en uendelighed af gode banaliteter. For det skal vi huske midt i al fortvivlelsen. Nogle gange skal vi mindes om det, vi allerede ved. C.S. Lewis var på flere måder en klog mand. Han læste nemlig aldrig aviser. Han forlod sig på, at vennerne på pubben ville underrette ham, hvis der skete noget vigtigt.

 

Jeg må indrømme, at det er et stykke tid siden, jeg sidst så regionalnyhederne. For helt ærlig: Man tænder ikke for fjernsynet for at kede sig, vel? Men det er nu alligevel godt for den sjælelige sundhed at se de lokale og regionale nyheder. Der sker så meget godt, hele tiden, ja, faktisk det meste af tiden. Det er godt nok. Også selv om vi aldrig slipper for fantasiens – ønskedrømmens og mareridtets – illusoriske billeder.

 

Det var bare det, jeg ville sige. Tak fordi jeg måtte være en del af din dagdrøm.

 

33 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Lokale nyheder er vel ok. Det er alternative medier også. De eneste, man – med rette – bør stille sig meget skeptisk overfor, er Mainstream Media (MSM). Med mindre man er tilhænger af renlivet propaganda, misinformation og disinformation 🙁

 2. Af Svend Jensen

  -

  Vi kan finde ud af hvem de reelle magthavere og beslutningstagere i Danmark er. Dernæst kan vi finde ud af, hvilke af dem som står bag den massive invasion af overflødige bistandsklienter til Danmark. De skyldige kan så drages til ansvar for deres ugerninger; både juridisk og politisk.

 3. Af Niels Larsen

  -

  Ro på.

  Den fungerende (?) justitsminister VissenPind har sagt, at han ikke vil finde sig i det!

 4. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos – “de gode nyheder” – så fatter jeg ikke, hvorfor et medie som TV2 bringer video klip a la:

  “Thailands kronprins fester med sin hund Foo Foo”

  Sidst jeg var i Thailand, kunne jeg ikke læse Daily Mail (som ellers bringer mange gode nyheder), fordi det medie også talte dybt nedværdigende om monarkiet i Thailand. Siten var simpelthen blokeret!

  Hvorfor følger TV2 i det spor, og evt forhindrer bosiddende danskere i Thailand – og danske turister i Thailand – i at følge danske nyheder på TV2? Man kan vel også sælge slimede “nyheder” på et for LAVT plan!

 5. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Fuldstændig enig – jeg ser også regionale nyheder engang imellem, såvel som jeg ser naturudsendelser, når lokum’et brænder med for meget enten privat eller ‘den store verden’ – og den første Golfkrig, den var nemlig lidt illusorisk, fordi den var lidt fjerne fra os end meget andet er i dag ‘derudefra’, hvor vi bliver proppet indtil forstoppelse, hvis vi ikke lige nærmest bare tager nogle overskrifter og ellers er særdeles selektive – og alligevel nok skal få tingene fortalt – men kan formå at holde lidt perspektiv.

  Undtagen – disse børn i krigszonerne – jeg kigger og aner ikke, hvad jeg skal gøre. Det er ufatteligt, ulideligt for disse familier og deres børn. Det er perverst og perversionerne står åbenbart i kø hos de formastelige udøvere, og de kan ikke få nok, ødelægge nok – det utrøstelligt at noget menneske skal leve med disse vågne mareridt, det må være.

  Jeg aner ikke, hvad jeg skulle kunne gøre for at kunne stoppe det – men jeg ville så inderligt gerne og uden at endnu flere skal lide og udsættes for så perverse tilstande. Det er umenneskeligt – og dog er det mennesker, der udøver sådant overfor andre. Hvad slås de egentlig om andet end imaginære gudsbegreber og forestillinger, hvor hver især burde kunne passe sit uden magt over andre mennesker og grupper af mennesker, der skal lide og aflives i stride strømme. Fordi de tror anderledes.

  Og – startede det ikke med en fredelid demonstration, hvor Assad så greb til våben og siden også kemiske våben overfor, igen også børn – og sin egen befolkning. Er der virkelig ikke strukturer i Syrien, der kunne anvendes til at føre dialog, så alle kan tilgodeses bedst muligt og leve deres liv og gerning videre i fredelig sameksistens.

  Er Syrien også et kludetæppe af sammensatte grupper – og så kaldt et land, en nation .. jeg græmmes over menneskers lede væsen. Og – kan landet samles nogensinde efter dette .. bør et..fremfor at der sker fornuftige delinger måske.

  Og – hvorfor nedlægger Rusland veto .. er det igen ressourcer og money makes the world go around. Fy for Helvede .. ingen ses næppe at være helt uskyldige..og fjender holder jo gerne sammen i skærpede situationer .. hvordan hitte rede i dette for alm mennesker ? Jeg mener, når de ikke selv kan, og vi er sat skakmat i situationen – medmindre vi ville udløse en langt større krig, en verdenskrig; men hvad hjælper det at ødelægge og destruere med yderligere perversiteter: mennesker ikke mindst og hvad de har bygget op.

  Fy for den lede .. Det virker lidt usandsynligt, at ingen af parterne har kunnet finde en løsning udover stadig bekæmpelse af hinanden – en tilnærmelse .. og hvad rolle spiller Amerika egentlig .. Obama blev eller lod sig holde tilbage for nogle år siden af England .. Hvad Helvede foregår der .. Hvad har Rusland og Amerika egtl på bordet, når de taler sammen ..???

  Det er utåleligt for en omverden – uanset hvor det foregår med nedslagtning af mennesker endog i egen befolkningsgruppe: men rart – at vi undgå de større medier og alle ulykkerne samtidig med hele indvandring, vi konstant konfronteres med – hvor folk her i landet, som Støvring rigtig beskriver har deres liv – og hvor det netop er dagligdagen og det banale, der er det vigtigste i mennesker liv. Det er det, der giver os glæde gå-på-mod og overskud i livet.

  Og – som mere by-menneske, så undrede jeg mig først over, at folk ‘derude’ netop har alle deres dejlige beskæftigelser og samlinger lokalt indenfor idræt og kulturelle begivenheder.
  Så – det skal vi ikke kimse af, det er den slags, der betyder noget – vores dejlige oplevelser med hinanden.

  Det er den slags, der netop giver sundhed og balance i tilværelsen!

  C.S Lewis har nemlig ret – vi skal nok høre, hvis verden ikke længer består, så det gælder om at bruge den i tide, hvor vi alligevel ikke kan gøre noget andet end at samle ind og give penge til nødhjælp.

  Kender man små børn og deres udtryk, så er det forfærdeligt og endnu mere forfærdeligt for deres forældre, der er lige ved og intet kan stille op, og som er ved at gå mere end op i limningen og vel nærmest på sindssygens rand ovenpå disse bombardementer og stadige voldsomme anslag i en krigszone – vi andre er ved at gå ud af vort gode skind bag TV-skærmene, og det hjælper ikke at sige, at medierne kun viser ulykkerne ..tak, det er så ganske rigeligt til at forstå, at bare ét menneske skal udsættes for sådant, der ikke er en naturkatastrofe – men menneskeskabt og en viljesagt!

  Skal der egentlig helt andre fredsforhandlere til nu!?

  Det SKAL stoppes!!

 6. Af Niels Andersen

  -

  Nyhederne i dansk medier minder nærmest om Facebooks opdateringer, hvor der stort set alene bliver oploadet positive glansbilleder. Lidt som svenske medier, hvor den barske vrkelighed skjules for den oprindelige etniske svenske befolkning. Den ikke-etniske befolkning i Sverige kan alligevel ikke læse svensk.

  Danmarks kriminelle deroute skyldes udlændige og deres efterkommere.

  Danmarks velfærdsderoute skyldes udlændinge og efterkommere.

  Danmarks kulturelle og værdimæssige deroute skyldes udlændinge og efterkommere.

 7. Af Jan Petersen

  -

  Hvis MSM så bare viste glansbilleder – det gør de ikke engang. De beskæftiger sig udelukkende med plantet – propaganda, ren svindel og bedrag!

 8. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt følger sexmassage- og escort MSM luder mediet Ekstra Bladet i halen på TV2 med artiklen – “Thailands nye konge: Playboy-prins med svaghed for nøgne kvinder, hunde og jagerfly” og en privat gammel video.

  FYI – det er altså ikke den måde, man fører konstruktiv politik med Thailand på. Egentlig håber jeg, at den thailandske regering blokerer adgangen til såvel TV2 som EB, så danske turister fremover ikke skal lide overlast for uansvarlige danske mediers sensationslyst!

 9. Af Javier Martinez

  -

  “Hvis du vil se virkeligheden fremstillet som det ufarlige melodrama, den er, så tænd for de regionale nyheder.”..Støvring

  Ingen betvivler at Støvring hælder mest til BT og dens lyrik, og deres sidste nærbilled af et trafikalt ofre, eller knivstukket i tredimensionalitet..

  Men erindre som bekendt endnu et børnemisbrug i brønderslev nu (en Venstre kommune naturligvis, ellers hed den nok en V/DF kommune), såvel som endnu en kidnapning i mørkeste Jylland.

  Jan Petersen..

  Nu er det jo sådan at Thailand er verdens sex turisme destination nr. 1? Fyldt med DF’ere i Pattaya mv..Fordi EB har lidt vovet billeder af kongen, kan man naturligvis ikke følge konge fornærmelser i Danmark..Ønsker du da censur her?

  T.S Elliot er tit udmærkede..Men han sagde dog…
  ““Most of the evil in this world is done by people with good intentions.”
  T.S. Eliot

  Måske den Støvring tænker på?

 10. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt lidt nyt fra MSM propaganda / misinformation iflg DR.dk/nyheder:

  “Ny kvinde står frem: Trump ragede mig i skridtet”

  At Obama og Hillary så har brugt ISIS og andre terror organisationer til at myrde og fordrive kristne i Syrien og andre steder i Mellemøsten er – tilsyneladende – total irrelevant. Den seneste uge har WikiLeaks dumpet masser af materiale, der er yderst belastende for ikke mindst Hillary. Men åbenbart uden interesse for Mainsteam Media – incl DR!

  Mit bedste råd – søg reel information på alternative medier 🙂

 11. Af finn andersen

  -

  Nok så mange gode og positive nyheder og historier kan ikke redde Danmark fra undergang, hvis EU, regeringen og politikerborgen og tv-stationerne fremturer med ubegavet, løgnagtig, katastrofal og dødbringende politik.

 12. Af finn andersen

  -

  Nok så mange gode og positive nyheder og historier kan ikke redde Danmark fra undergang, hvis EU, regeringen, politikerborgen og tv-stationerne fremturer med ubegavet, løgnagtig, katastrofal og dødbringende politik. Lige nu er millioner af afrikanere og arabere på vej mod Europa, og konsekvenserne kan blive fattigdom og velfærdstab, kvindeforfølgelse, voldsomme uroligheder, GIGANTISK KRIMINALITET, pestlignende afrikanske og arabiske tropesygdomme mv., sundhedsvæsners kollaps, fredens sammenbrud og at civilisationen udskiftes med terror, borgerkrig og barbari. Europa har nu kurs mod grufulde tilstande. Se snapha 11. sept.

 13. Af john frandsen

  -

  Så rammer censur muren/ menings “dannere aka “follow the money”- VI HAR BRUG for ET NYT MEDIE – som FOX. bare med Sandhed efter Sandhed- AFSKAF den mediestøtte “

 14. Af Henning Svendsen

  -

  Ja disse nationalistiske beretninger fra lokal samfundet de får. Snart en ny dimension!-Ali er på vej med en sykelbutik-storbyen er fyldt op med disse butikker og nu breder de sig fra København og ud på landet så også Kaj Gøtzsche fra Vendelby kan blive kørende og Damefrisør Burhan er også på vej
  Ja Danmark er da også det sted i verden hvor iværksætter genet slår rekord.
  Og vi har da også en mængde af modebutikker og udenfor butiksruden hænger stålstænger med kilometervis af dynejakker i alle regnbuens farver og måske får de lidt i kassen !-der tales om en streng vinter–kommer den så husk Mejseboller og solsikkefrø til musvit og Solsort

 15. Af finn andersen

  -

  Hvorfor er de fleste seriøse bloggere forsvundet fra disse debatter? Og hvorfor er de store nyheder efter omlægningen noget i stil med “Da Hans Engel spiste så mange kager at dronningen kommenterede det”, eller noget med hvad kvinder mener om ligegyldige damebladsnyheder?

 16. Af Jan Petersen

  -

  Man kan vel også spørge – hvorfor optræder lige pludselig en venligboer som blogger på Berlingske blogs? En tilfældighed – næppe 🙁

  Jeg har iøvrigt læst venligboerens indholdsløse gylle, og vil ikke ane hvad jeg evt skulle skrive af kommentar. Så afholder mig pænt derfra 🙂

 17. Af Javier Martinez

  -

  “Man kan vel også spørge – hvorfor optræder lige pludselig en venligboer som blogger på Berlingske blogs? En tilfældighed – næppe 🙁 ”

  Ja, noget af et chok at se en alternativ virkelighedsforståelse i Berlingske af den gængse, uenig som jeg er vist kommentaren min skulle blive vist der engang.. At Jan Petersen ikke er en demokrat, og er sur over at en ikke borgerlig har fået en enkelt blog her, kommer ikke som en overraskelse for nogen vil jeg mene..

 18. Af J Nielsen

  -

  “Hvorfor er de fleste seriøse bloggere forsvundet fra disse debatter?”

  Sikkert fordi de har fulgt netop denne spammers 13.294 opfordringer til at forlade Berlingske til fordel for andre medier.

 19. Af Mogens Rasmussen

  -

  Jeg er med på at du er glad for TV2 Øst positive lokale udsendelser. Jeg mener dog at det forhindrer vel ikke et lokalt medie i at finde ud af lokalt hvad kriminaliteten i lokalområdet medfører og få borgmesteren m.fl. til at udtrykke sin mening om, at man ikke ønsker disse personer i området. Det kan man vel også forlange af et statsfinansieret medie. Personligt tror jeg mere på en lokal fordømmelse end at justitsministeren taler og taler uden at handle.

 20. Af Ole Hansen

  -

  Jamen Danmark er da ved at blive til det wilde westen, ligesom Sverige og Tyskland etc. Se “the most disturbing film about the invasion” og “crazy europian immigrant crisis” samt “merkel destroy germany”, hos you tube.

 21. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt meget interessant at se – at Berlingske nye venligboer blog “hovedet koldt” bliver anbefaler af 314 på fjæsbook . . . MEN ikke én eneste venligboer har kommenteret artiklen. Tør venligboerne her på Berlingske blogs ikke tone rent flag? 🙂

 22. Af Javier Martinez

  -

  “Sikkert fordi de har fulgt netop denne spammers 13.294 opfordringer til at forlade Berlingske til fordel for andre medier.”..J.Nielsen..

  Useriøs gengivelse!..Jeg tæller indtil videre 56. 784 indlæg?

  “MEN ikke én eneste venligboer har kommenteret artiklen. Tør venligboerne her på Berlingske blogs ikke tone rent flag? 🙂 ” Jan petersen

  Du forventer da ikke et borgerligt medie med fri ytringsfrihed Jan? Er du bindegal? Kaldes et oxymoron blandt Danskere ellers…

  At Jan støtter præsident kandidater der rager kvinder i skridtet, kommer vel ikke som en overraskelse for de fleste?
  Spørgsmålet er om han har ret,,Har en borgerlig mand ret til at rage enhver kvinde i skridtet i det offentlige rum?
  Min personlige bedømmelser, er at nej, det har han ikke!…Men, jeg er jo ej heller borgerlig..Hvad bliver facit? Trump vinder, og vi har alle ret til at rage alle kvinder i skridtet i det offentlige rum eller ikke,,,Er det ikke der vi er efterhånden?

 23. Af Helge Nørager

  -

  I strømmen af nyheder med samme emne, er også DF gruppen i EU, kommet med.

  MM udtaler som forklaring, “Min fejl var at stole på partimedlemmer”…………..

  Den synes jeg lige befolkningen burde tænke over, MM mener ikke, at man kan stole på medlemmer af DF.
  Burde han så ikke tage konsekvens og blive løsgænger, frem for at arbejde sammen med medlemmer af DF, som han ikke stoler på ?
  .

 24. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Kort uddrag fra søndagens kronik “Borgerlighed skal kunne rumme islam”:

  “F.eks. er det ikke urimeligt at forvente, at danske muslimer bakker op om de danske soldater, der kæmper i fjerne lande.”

  Det er måske ikke urimeligt, men det er ret naivt at forstille sig, at danske islamister, der bekæmper demokrati og menneskerettigheder med terror i Danmark pludseligt vil begynde at støtte danske soldaters kamp mod syriske islamister, der bekæmper demokrati og menneskerettigheder med terror.

  Der er faktisk en del danske islamister, der tager til Syrien, for at støtte Islamisk Stat, eller lignende islamistiske terrororganisationer.

  Indlægget viser kun, at skribenten, Niels Jespersen, ikke har fattet, hvorfor dogmatisk anlagte, danske muslimer, der tager deres religion alvorligt, er imod ytringsfrihed, og de andre “menneskeskabte” frihedsrettigheder, men i stedet går ind for det “gudsskabte”, muslimske lovsystem, sharia.

  Har Jespersen mon overhovedet hørt om “Cairoerklæringen om menneskerettigheder i islam”, som alle muslimske lande underskrev, selvom den satte menneskerettighederne ud af kraft, ved at underordne dem sharia?

 25. Af Erik Larsen

  -

  Man kan kun håbe at de mange danske landsforrædere (incl. politikerne) bliver stillet for retten inden længe samt at man får fjernet DR monopolet og etableret en kanal der fortæller SANDHEDEN ! (som den korte avis gør dagligt). Uhyggeligheder der ikke engang nævnes i DR og TV-2.
  Stakkels alle I unge mennesker der ikke aner at der faktisk fandtes et demokratisk dejligt Danmark engang!

 26. Af j nielsen

  -

  “Man kan kun håbe at de mange danske landsforrædere (incl. politikerne) bliver stillet for retten inden længe”

  Sådan cirka 98% af befolkningen.

 27. Af jan ulrik friis

  -

  Dengang inden Merkels “Wir Schaffen Es!” og islamisterne væltede ned over os, ville jeg også lovprise de regionale nyheder, og det som oftest optimistiske naive billede af hverdagens Danmark var ganske morsomt, om oprigtigt TV oplysende vores sammenhold danskerne imellem, at Danmark et dejligt land, nu kom så med Merkel pludseligt skyggesiden til, nu hvor islamisterne vælter ned over os, at vores tryghed vores fremtid forsvandt, forsvinder hvor islam nu istedet tager over vores land, som om at vi nu med vold og magt skal indordne os islamisterne, forkaste vores egen kultur, det genspejles i massemedierne, hvor virkeligheden fortrænges og forties i disse main stream medier, der fremstiller vores alles undergang til vores eget bedste, vestens propaganda har taget overhånd, krigen foretrækkes frem for freden, islamisterne hyldes frem for danskerne nedgøres og deres meninger fortrænges, venligboerne som yngler slanger ved deres barm, ‘berigelsen’ kom til os i form af massevoldtægte, knivstikkerier og ligvideringer, vi står nu til at miste vores civilisation vores kultur vores land, dansk TV giver nu somregel en kvalm eftersmag, alt er anderledes nu hele Mellemøsten hele Afrika vælter ned over os, fatalt at vi ikke kan stole på vores journalister på vores politikere her i undergangen, men det kan vi ikke, der er intet morsomt intet humanistiskt intet positivt ved islam, den er uhyre livsfarlig, ensbetydende med død, en trudsel vores land vores hele eksistens!

 28. Af Erik Larrsen

  -

  J. Nielsen,, så vidt jeg ved er der ca. 130 folketingspolitikere der ønsker Danmark “slagtet” og til et multi-etnisk land. et land der jo så bliver muslimsk (med deres fødselstal og ønsker). Så er der dig, journalisterne i medierne, stand-up komikerne, og mange danskere der ikke kan tænke. 98% er vel i overkanten, men mange er der desværre, der jo ikke er danske mere. Ved WW2 var der også mange der var blinde – men også mange frihedskæmpere, der ikke ønskede et nazistisk Europa. I dag er det ikke kun jøder der ønskes væk – det er også os europæere.
  Vågn dog op.

 29. Af finn andersen

  -

  I week-end avisen er der lørdag en opsigtsvækkende artikel om at en stor terror-offensiv er på vej mod Frankrig og omliggende lande. En opsigtsvækkende artikel af to grunde. 1: week-end avisen plejer ikke at skrive ret meget om indvandring og terror-trusler, 2: her lægges det i en stor forside artikel åbent frem at Frankrig nu er i nødretstilstand og at eksperter mener at tusindvis af terrorister vil slå til mod Europæerne om kort tid. Og noget tyder på at især børn vil blive terrorens mål, men ellers vil man bruge sten, knive, køller, pistoler, geværer, biler og bomber mod tilfældige forbipasserende og større forsamlinger. I Frankrig er man begyndt at bevæbne borgerne, eller de bevæbner sig selv.

 30. Af Henning Svendsen

  -

  Angrebet på de to tårne er jo et godt eksempel på TV2 !man fjerner fokus fra den rå virkelighed og istedet zoomer ind på illusioner! For landsby idylen har også en bagside som TV2 ikke viser
  Og inde på på Borgen ser vi det samme fokus på fjerne tiårsplaner samt børn og bleer.
  Og de Partier der bare lever på Nas har nu fået selskab af DF og snart kommer Nye Borgerlige:og slutter sig til selskabet
  Men illusioner går begge veje og Mellemøsten er også en illusion den rå virkelighed er Rusland som har Atombomber

 31. Af jan ulrik friis

  -

  Danske aviser, danske TV-stationer fortæller os ikke sandheden om hvad venter det danske folk forude, at et blodbad, en nedslagtning det er helt forudsigeligt, heldigvis nogle denne blog er vågnet op til virkeligheden, eksempelvis: Eri k L arsen “….. ca. 130 folketingspolitikere der ønsker Danmark “slagtet” og til et multi-etnisk land. et land der jo så bliver muslimsk (med deres fødselstal og ønsker). Så er der dig, journalisterne i medierne, stand-up komikerne, og mange danskere der ikke kan tænke. 98% er vel i overkanten, men mange er der desværre, der jo ikke er danske mere. Ved WW2 var der også mange der var blinde – men også mange frihedskæmpere, der ikke ønskede et nazistisk Europa. I dag er det ikke kun jøder der ønskes væk – det er også os europæere.
  Vågn dog op.”
  Bemærker at de 98 % dukker op igen og igen…..i Ungarn i afstemningen nyligt var der 98 % imod en islamistisk magtovertagelse af deres land, hvor som det fremgår af dette forum måske op imod de 98% danske, ville være for en nedslagtning af dem selv og sit eget danske folk i et multi- kulti helvede af muslimske macho jævle der springer rundt og tyraniserer og knivstikker og voldtager danske kvinder!
  Tydeligt at den ungarnske befolkning har et langt højere IQ end den danske befolkning, langt langt højere, og en President Victor Orban, og en presse der er på folket side imod den islamistiske magtovertagelse, vi danske har også helt mistet vores overlevelsesinstinkt, fatalt, derfor er vi som nu lagt ud til kanonføde, selv mener jeg vi er over 98% mindre danskere når denne etniske nedslagtning af befolkningen overstået, det er forudsigeligt, det bliver en yderst dyrebar ’sejr’, når dette er overstået er vi ikke mange danske tilbage, hvad vi kan ‘takke’ vores løgnagtige og koruperede politikere og journalister for det blodbad der nu vil komme!
  Dansken er endnu i uvidenhed om hvad der nu kommer ned over os af død og elendighed, og det vil komme, men pressen forbliver TAVS!
  Til det sidste ned i undergangen vil den danske presse i nedslagtningen lovprise den islamistiske ‘berigelse’ !!!

 32. Af ERik Larsen

  -

  Ja, og lige nu bruger DR 15 minutter FEMTEN MINUTTER på at snakke om 200.000 kr. som de mener at DF har “snydt” EU for!!!!!!
  Men 35 MILLIARDER som muslimer koster os om året snakker ingen om. Godnat.
  Samtidig: Løs den Korte Avis, hvor en kurder fortæller at muslimer IKKE KAN ELLER VIL lave sig om til “danskere” – de vil kun og kun Koranen! Tænk hvad vi stadig har af forrædere blandt os selv – og desværre unge og folk der stadig intet kan se og forstå hvad der vil ske.

 33. Af Erik Larsen

  -

  jA, Finn Andersen, men danskerne interesserer sig kun for Stand-up-komik, X-factor, “Bedrag”, “Dicte”, Vild med dans og Clemens m.fl.!!! Løbet er kørt.

Kommentarer er lukket.