Kvindehadet

Af Kasper Støvring 21

 

 

Kvindehadet – hvad betyder det? To ting: Hadet mod kvinder og kvinders had. Det første oplever vi allerede og hele tiden, som når over 1200 kvinder udsættes for seksuelle overgreb på én enkelt aften i én enkelt by.    Tyske retspsykologer gennemgår for tiden den grænseoverskridende mishandling af kvinder begået af især arabiske og afrikanske migranter i Køln nytårsaften.

 

Ifølge Danmarks Statistik er antallet af anmeldte seksualforbrydelser i andet kvartal af 2016 steget med hele 69.4 procent. Der er altså sket en stor stigning, men det er også, som om overgrebene bliver grovere. Lad os se på nogle aktuelle sager, og der bliver blot tale om et udpluk af de mange sager, der som oftest kun omtales kortfattet i lokalaviserne: 13-årige piger chikaneres i en svømmehal i Svendborg; i løbet af få døgn anmelder flere unge kvinder overfald, i et tilfælde blev kvinden forsøgt bortført af flere mænd i en bil; to piger blev også i løbet af kort tid skamferet i ansigtet. Man kan knap læse nyhederne, uden at der er nye tilfælde af overgreb på kvinder. Det er en af konsekvenserne af politikernes vanvittige udlændingepolitik. Og når udlændinge endelig dømmes, endda for at voldtage mindreårige, bliver de ofte ikke engang udvist.

 

Det er jo meget enkelt. Man behøver ikke at have studeret meget mere end Maslows behovspyramide: Unge mænd vil have sex, og kan de ikke få det, risikerer kvinder disse overgreb. Hvis de unge mænd tilmed næres af vrede eller et had mod kvinder og kommer fra lande, hvor overgreb på kvinder er en kulturel praksis, så stiger risikoen. Hvis man tror, at migranternes seksuelle overgreb på kvinder skyldes en patologisk brist forårsaget af krigstraumer, må man tro om. Det er derimod netop en kulturel praksis i mange af de lande, migranterne kommer fra. Det kaldes taharrush. Det forklarer ikke kun overgrebene på mere end tusind kvinder i Tyskland nytårsaften, men også tidoblingen af overgreb på kvinder det seneste år i Sverige og den stribe overgreb og voldtægter, vi har set herhjemme på gaderne og på festivaler. Hvad der i vores kultur er sygt, er i de andres en leg eller et spil (taharrush). Ikke underligt, at udlændinge har svært ved at afkode de uformelle regler for omgang mellem kønnene i vores kultur, som Kirsten Ahlburg har skrevet om i Det er min krop!

 

Så nu skal vagter og politipatruljer dæmme op for overgrebene, senest rettet mod kvinder på en fredagsbar på Københavns Universitet. Men vil vagterne også være der om en måned eller om et år? Nej, det vil de næppe, for det er der slet ikke ressourcer til. Så vil fredagsbaren lukke ned eller blive noget helt andet, og kvinder vil sjældent turde færdes alene efter mørkets frembrud. Den organiserede seksuelle krænkelse er altså også kommet til den veluddannede middelklasse på det mondæne Frederiksberg. Det er efterhånden ikke kun underklassen, der undgælder for den fejlslagne indvandring. Men så kan det være, der omsider sker noget.

 

Dette er altså udtryk for den første type kvindehad: misogynien, ringeagten. Det andet kvindehad har vi endnu til gode at se i fuldt omfang. Det er kvindernes had – mod dem, der hader dem. Vi kender dette had fra myterne, litteraturen og historien som hos amazonerne eller mænaderne, der rasende flår deres ofre. Eller fra de kurdiske kvindesoldater, som islamisterne frygter. For bliver de slået ihjel af en kvinde i kamp, får de ikke deres martyrium og kommer ikke i himlen med de 72 jomfruer. Disse tapre, vrede kvinder har bragt flere islamister til tavshed, og det giver unægtelig ny betydning til Chevaliers ord om, at en kvindes gode rygte beror på flere mænds tavshed.

 

Populærkulturen rummer kvindebilleder, der er interessante at iagttage f.eks. i debatten om feminiseringen af Vesten. Feminiseringen bruges af og til som forklaring på den blødagtige, manglende selvtillid og overgivelse til en type åben og liberal indvandring – der især har opbakning fra kvinder – hvor netop kvinder er nogle af de første, der kommer til at undgælde for den importerede kultur.

 

Herunder er den berømte, for nogen: berygtede, scene i Zack Snyders kultfilm 300, hvor persernes sendebud tilbyder spartanerne underkastelse. Det er en film, der fortæller om heltemodige, frie mænd og kvinder, der kæmper under kong Leonidas imod perserkongen Xerxes og hans enorme hær ved Thermopylæ. Scenen fremhæves ofte for skildringen af persernes hovmod, den eksplicitte vold og kongens brutale beslutsomhed, da han udbryder ”This is Sparta!” og sparker sendebuddet ned i det dybe, mørke hul. Det rummer i sig selv megen symbolik, men det mest interessante er de få sekunder, Kong Leonidas skuer tilbage på sin dronning Gorgo, før han sparker. Hun skal nemlig først give sit tilsagn, hvilket hun så gør.

 

Scenen og filmen kan naturligvis læses ind i en kontekst om ikke blot patriotisme og offervilje, om islamisering af Vesten og kvindens stilling, hendes myndighed og værdighed, men også om kvindens råhed, når det gælder. For man skal nok ikke drage forhastede konklusioner om det bløde og det hårde i kvindens natur. Det hele kan meget vel blive vendt på hovedet, når virkeligheden bliver konkret og det nære skal forsvares. Så vil vi se et andet slags had.

 

 

Note: En del af stigningen i anmeldelserne af voldtægter kan muligvis skyldes ændret praksis i registrering, men omvendt er mørketallet enormt. Det vender jeg tilbage til i et kommende indlæg.

 

21 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er jeg bare hamrende træt af at høre om kvinder, der ikke kan tage vare på sig selv. Jeg mener – 75-80% af kvinder (også danske) er formentlig stor tilhænger af at lege venligboer overfor primitive mænd fra Mellemøsten og Afrika. Når disse naturmænd så kræver deres ret til “fri pussy”, er fanden pludselig løs i Laksegade.

  Man kan altså – som bekendt – ikke, både blæse og have mel i munden . . . samtidig !

 2. Af Gert Hansen

  -

  Jeg er ikke expert i alle religioner, men det er mit indtryk, at religioner mestendels lider af sexual forskrækkelse, eller det der er værre, og det lider begge køn under, og kvinder på nogle områder mest. (Mange unge ugifte mænd gør det også).

  Magt over kvindens sexualitet, så der ikke er risiko for at hun skejer ud, har altid været mandens mål, og håndhæves stadig strengt visse steder uden for den vestlige kreds. Det er et kulturelt spørgsmål.

  Kvindens frigørelse, herunder fra snærende religiøse dogmer, er nødvendig for at ændre på det. Det har, sådan da, fundet sted i nogle kulturer, eksempelvis i Vesten, og finder stadig sted, men desværre går det ikke således for andre. Det er der altid apologeter til at undskylde, og et kneb er at henvise til såkaldt ‘religiøs frihed’. En ‘frihed’ er umulig at slippe godt fra at argumentere imod i Vesten, og det ved apologeter selvfølgelig godt.

  Hvad der skete i Köln, og lignende andre steder, er selvsagt et ‘clash of civilizations’. Hvis nogen tror at man kan ændre på det, under de nuværende og kommende forhold, kan man godt tro om igen. Det er en helt forventelig udvikling, i det multi-kulti parallel samfund Europa udvikler sig til.

  Der skal selvfølgelig tages retslige forholdsregeler, og udvisning er den eneste effektive modforholdsregel, og den tør man mestendels ikke bruge, men det der er mest brug for, er sexologer og psykologer, og de sidste er også en umulig tanke.

 3. Af Niels Larsen

  -

  Hvis en eller flere af kulturberigerne lægger hånd på en kvinde, jeg kender, vil myndighederne ikke kunne forhindre mig i at give dem den straf, de ville få som dømte voldtægtsmænd i hjemlandet.

  De straffe, som myndighederne her i landet idømmer dem, er de helt ligeglade med.

 4. Af Niels Lemche

  -

  Niels Larsen,

  Ja, det er som i den første scene i Godfather, hvor nogle unge mænd har smadret blomsterhandlerens datter. De var slippet med en let straf i retten. Nu beder blomsterhandleren Don Corleone om retfærdighed: De skal slås ihjel, men Dpn Corleone vil ikke gå med til det. Kun lover han, at de skal få brækket hvert et ben i kroppen, og det sker.. Hvis ikke retsystemet straffer, så de ramte mener, at retfærdigheden er sket, så søger man andetstedshen for at få den ‘retshjælp’, man mener at have ret til. Og derved har du ret: Straffes der ikke tilbørligt, træder andre ‘instanser’ ind i stedet. Det har mafiaen levet højt på i århundreder.

 5. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt som pendant til – seksuelle overgreb på kvinder. Iflg en overskrift fra EB.dk:

  “Borgmesters anklage: Kvindelige ansatte havde sex med asylbørn i deres fritid
  To kvindelige ansatte på Børnecenter Tullebølle er blevet meldt til politiet for at have haft seksuel omgang med teenagedrenge, oplyser Langelands borgmester Bjarne Nielsen til Ekstra Bladet”

 6. Af Flemming Lau

  -

  Islam lider ikke af seksuelle forskrækkelse, tværtimod! Tænk blot på harems og de 72 jomfruer der venter i Paradis. Det er meget mere sinistert! Kvinden er en “ting” og en mands ejendom! Og hvor der praktiseres omskæring af kvindens kønsdele, er det for at undgå at hun søger tilfredsstillelse andetsteds. Og så er det bare ærgerligt, hvis manden vil skilles kort tid efter. Det er topmål af arrogance, ikke mindst når man tænker på haremmets vogtere eunukkerne! Føler de muslimske piger, at de har en usynlig hundesnor på ? Måske! Men æresdrab og udstødelse er værre, samt hadet til den jødisk kristne kultur kan være så stærkt, at man affinder sig med den intense sociale kontrol, DDR x 100! Det kunne jo være at danskerne kom i mindretal inden det 2100 århundrede, og så er det rart at være på det vindende hold!

 7. Af finn andersen

  -

  De fleste af de radikales, socialdemokraternes, enhedslistens og flere andre partiers kvinder har længe ført en yderst ulogisk og selvmodsigende politik. De har påberåbt sig at de kæmpede for ligestilling, kvindesager og almindelig fremgang for kvinder. Samtidig har de været tilhængere af en masseindvandring af kulturfremmede med den holdning at kvinder skal undertrykkes helt ned under gulvbrædderne. Det er klart at det hele tiden har været en politik der måtte ende i konflikt. De danske kvinder er blevet narret og snydt, og oveni er hele vores kultur og fremtid bragt i fare. I Tyskland tyranniseres kvinder på gaden, i butikker og parker/på stranden mv., og de tyske mænd hånes og ydmyges af Merkels politik. I Sverige har feministerne, rødstrømperne og deres medløbere bragt det så vidt, at landet hærges af skandaler, velfærdskollaps, hverdagsterror, overfald, røverier, voldtægt, mishandling, brandstiftelse, nye sygdomme, mord og barbari. Det er ved at blive det samme herhjemme. Man kunne næsten tro at rødstrømperne hader både sig selv og andre kvinder. Deres politik er ihvertfald både forrykt og katastrofal.

 8. Af martin jensen

  -

  danske piger er blivet en gang mande hader . de går i byen med så lidt tøj på , så når man som mand siger det tøj går ikke . det var det samme som mænd går i stramme badebukser på , så er det mend der er forkert på den, ikke jeg siger kviner er umme ingen mand eller dammer skal finde sig i det , det har vi loven til, at politiker heller vil sikker sig selv er kan vi ikke gøre noger hved , lad piger klare sig selv de kan jo leve uden en mand , da min ex kærste stoppet havde jeg min datter på 2 år efter et år uden kontat får ex lov til at have hende til jul . det er 17 år siden hun forsvant fra mit liv. var det mig der havde grodt det var jeg blevet fængelse . mænd i danmark har miste ders ret til børn , jeg tager stor avstand for den slag sager om vold mod kviner men hvad med os . jeg har ikke svaret . men der er noget råndet i danmark i dag

 9. Af Erik Carlsen

  -

  Ligesom Martin Jensen, mistede jeg også retten til min datter i 1990, efter en tur i Statsforvaltningen. Her er der stort set kun ansat kvinder, som sidder og sagsbehandler andre kvinders sager, der alle handler om det sammen, at få magten og kontrollen over vores fælles børn. Og at få smidt mændene ud af vores fælles barns liv. Det var ellers ret sjovt, at sidde til møde i Statsforvaltningen, hvor tiden gik med at hører på den kvindelige ansatte lange forklaringen om, at der skulle skabes ro om vores fælles barn, vores datter, og derfor var det bedst for vores fælles barn at hun ikke så sin fader mere overhovedet. Jeg var jo også en dårlig far, fik jeg at vide af min ex-veninde, min datters moder. Så siden 1990 har jeg ikke set eller hørt noget fra min datter overhovedet. Efter sådan en oplevelse i Statsforvaltningen er der meget svært at have et rimeligt forhold til danske kvinder. Den Danske Lu… Stat er alle danske børns fader herefter. EC

 10. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche – 26. oktober 2016 21:05

  Præcis.

  Hvis myndighederne svigter – og det gør de med de latterligt lave straffe, man idømmes her i landet – så begynder folk naturligvis at se sig om efter måder at få retfærdighed på.

  Det bør myndighederne – lovgivere og ikke mindst dommere og domsmænd – lægge sig på sinde!

  For at lysten til selvtægt er stigende hersker der ingen tvivl om.

 11. Af jan ulrik friis

  -

  Der var engang……hvor danske kvinder ville være de første på barrikaderne, ved en sådan overskrift: “Kvindehadet”…..nu er her stille….. vanskeligt at tyde hvad denne larmende tavshed skal betyde……i skrivende stund ser jeg kun denne blog danske mænd i et forsvar for kvinden…..kvinderne kan jo være lovligt unskyldt og istedet inde på facebook……..kan jo også være stilheden inden storm……at kvinder måske ikke sådant i tide og utide farer frem med pladder, men total tavshed alligevel overraskende, i betragtning af hvor vanskeligt generelt at få kvinder til at holde mund!

  Her gælder det jo at Danmark nu forvandles til et mandesamfund, hvor danske kvinder ikke længere vil kunne bevæge sig frit i samfundet som tidligere, bare det sidste års tid er Danmark, og omliggende lande som Sverige og Tyskland voldsomt forvandlet imod et kvindefjendske samfund, nu skæres der hård i alle de tilkæmpede frihedrettigheder, som danske kvinder har tilkæmpet sig, hvem tør eksempelvis idag gå i svømmehallen, vi bevæger os imod middelalderlige arabiske tilstande, hvor kvinden en mands ejendom, og kan behandle efter behag, eller manglende behag…….
  ……..det der nu sker er naturligvis ikke ensidigt, da det etniske danske folk: mænd som kvinder som børn gjort til 4¨rangs mennesker i eget land, islamisterne får nu hvad vi danske aldrig fik da vi passerede start, nationalstaten Danmark under destruktion og selvdestruktion, en udplyndring, landet foræres nu bort til fremmede der kun vil os det ondt, som en lagkage der skæres i stykker af no go zoner, til Danmark forvandlet i en stor no go zone.
  Det tragiskt komiske at Nato at Danmark travelt beskæftiget helt andre steder, i idioti ved den russiske grænse, og bomber ulovligt infrastuktur og civilbefolkning i Syrien, imens samtidigt vores eget land invaderes af radikal islam……..hvem hvad hvor er det danske forsvar?

  Kasper siger det så udmærket: “….. vagter og politipatruljer dæmme op for overgrebene, senest rettet mod kvinder på en fredagsbar på Københavns Universitet. Men vil vagterne også være der om en måned eller om et år? Nej, det vil de næppe, for det er der slet ikke ressourcer til. Så vil fredagsbaren lukke ned eller blive noget helt andet, og kvinder vil sjældent turde færdes alene efter mørkets frembrud.”

  Det er uakseptabelt at danskerne nu skal underlægge sig islamisterne, deres falske guder, deres ondskabsfulde middelaldersamfund, uakseptabelt at vi skal forvandles i et mandesamfund, onde øjne, vold, voldtægter og knivstikkerier, forkaste vores egen stolte tusindårige kultur, for vi er alle stolte over at være danskere, det Danmark der var dengang sidste år, inden Merkel, inden Løkke gav grønt lys til den islamistiske magtovertagelse af EU & Danmark.
  Uakseptabelt at vi danske nu skal står tilbage i afmagt, hvor er Nationalstaten Danmark?

 12. Af Kvindehadet - Document

  -

  […] Kvindehadet […]

 13. Af j nielsen

  -

  Utroligt som nogle mennesker har travlt med at fantasere om hvem andre folk hader.

  Had mig her og had mig der, op og ned ad stolper, hen over plankeværk og ind i vægge. Når man selv er ved at skumme over er det nærliggende at tro at alle andre har det på samme måde.

  Det er helt klart nogle der ville have godt af at chille ud til en pive shit.

  Men ind i mellem ….

  “For at lysten til selvtægt er stigende hersker der ingen tvivl om.”

  …. er der heldigvis en der har mandsmod til kun at tale på egne vegne.

 14. Af bent nielsen

  -

  Ja, det er utroligt hvad familie- og skilsmissebureaukratierne udsætter mændene og børnene for af magtmisbrug og stupid arrogance. Men mændene finder sig jo i alt, så de bureaukratiske kvinder har vel mistet al respekt for dem? Bortset fra det, så er den danske befolkning er efterhånden meget mærkelig. Skyldes det rød hjernevask eller er det et udslag af at slaphed og dårlig moral siver nedad fra partierne og medierne? Ihvertfald opfører både kvinderne og mændene sig utrolig kortsynet og slapt. Staten og kvinderne fører an i at opløse familierne og udnytte/nedgøre mændene, og mændene selv har tilsyneladende opgivet ævret og ser bare sløvt og passivt til medens 179 politikere beslaglægger/destruerer deres børn, boliger, erhvervsmuligheder, borgerrettigheder og familieværdier, samtidig med at de forærer deres land, byer, jobs, penge, velfærd, kvinder, pensioner, sundhedssystemer og meget mere væk til kulturfremmede fra afrikanske og arabiske lande. Den førte politik er skingrende sindssyg/åndssvag eller totalt korrupt, og den truer med at frarøve danskerne ALT, virkelig ALT. Der er INGEN fremtid for de danske mænd eller deres børn hvis den komplet skøre udvikling fortsætter.

  I Tyskland og Sverige etc. demonstreres det nu hvilke rædsler og katastrofer der kommer ud af at lade rødstrømper, feminister og kommunister styre samfundets udvikling. Men hvis tidligere tiders tænkere, vikinger og frihedskæmpere er blevet forvandlet til tåber, slaskedukker og tøffelhelte, siger det sig selv at Europas og Danmarks civilisation må ende på historiens losseplads.

 15. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er min absolutte kvinde-video stadig denne. Kan ses igen og igen af enhver mand og kvinde. Kan kun blive lidt klogere hver gang 🙂

  Why Women DESTROY NATIONS * / CIVILIZATIONS – and other UNCOMFORTABLE TRUTHS
  https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

 16. Af bent nielsen

  -

  Få km fra København er en lavintensiv borgerkrig allerede i gang. Se netaviserne og you tube. Og her i vores eget land er Borgens samlede politik også en katastrofe. Og man har indført diskrimination og apartheid overfor danskerne. Diskriminationen/ undertrykkelsen af landets egne borgere er omfattende på alle bolig-, velfærds- og sundhedsområder mv. Hvad apartheid angår så har migranter/asylanter ret til familiesammenføring, mens danske mænd kun har ret til det modsatte, familiesplittelse og at miste deres børn. Og en migrant-familie kan få op til en million kr. til at starte på en frisk, mens en dansk familie kan få 0 kr. Til husholdningen kan særligt store nyankomne afrikanske/arabiske familier få op til nær 3 millioner kr. pr. år. De samlede udgifter til indvandring m.m. er nu over 100 MILLIARDER kr. årligt. Vi danskere er nu 3. og 4. rangs borgere i vores eget land. Ikke eet eneste parti har været på barrikaderne for at protestere mod vanviddet/forræderiet.

  (Nyheder, avishistorier og redaktionens meninger kaldes nu debat, og vejen til blogs er nu en omvej. Betyder det ikke at læsertallet vil falde drastisk?)

 17. Af Flemming Lau

  -

  Det har været lidt af et dejavu, at følge Pro et contra Islam, her på Berlingske.blogs. For mere end 40 år siden, var vi midt i den kolde krig, og dengang undrede vi os også over, hvad der var så misundelsesværdig ved det omklamrende Sovjet regime, at “Talsmænd” her i Danmark, mente at vi skulle være en del af det! Var vi ikke lige med nød og næppe, blevet reddet ud af den tyske facismes klør ? Var vi ikke bevidste om at facismen også kunne antage andre farver jf Milgrams hvid kitlede autoritets forsøg? Hvorfor i alverden friste skæbnen igen? Ret beset er det da en lettelse, at vi kan skifte vore politikere ud efter senest, hver fjerde år! Et totalitært styre levner ikke den mulighed! Det var der uenighed om, for 40 siden, og ved murens fald blev glastnost og petjostroka så alligevel hilst velkommen af største delen af venstrefløjen.

  Nu står vi står her så igen og er rygende uenige om den ultimative isme Islams fare eller mangel på samme for den frie vestlige og demokratiske verden. Det har ikke skortet på advarsler fra moderate muslimer, bla Prof Bassan Tibi Guttingen i Tyskland: “De vil ikke have demokrati, de vil islamisere Europa!” Han er en ud af mange fra den intellektuelle verden der ryster på hovedet af udviklingen. Når Islam tæller 10% af en befolkning vil kravet om indførelse af sharia tage til i styrke. En ting er at magthaverne er tonedøve overfor landsmænd, der dagligt har hænderne nede i materien, noget andet er at det man også ignorere de muslimer, der har modet til at stå frem!

  Hvad er visdommen i, at skubbe udfordringerne så langt ud i fremtiden at de med sikkerhed, vil vokse vesten over hovedet ? Eller handler det om at de velbjærgede først skal have etableret “Gated communities ?”

 18. Af Finn Bjerrehave

  -

  Det politiske kvindehad, hvor Pia konkurrerer mod Helle, eller er jeg bare forvent.
  Lykkelig gift i 50 år. Finn Vig

 19. Af Træghed | ricardtriis

  -

  […] Nu dukker spørgsmålet op igen. Der blev i sin tid nedsat et undersøgelsesudvalg i delstaten Nordrhein-Westfalen til at klargøre, hvad der var sket den nytårsaften i Køln. Og en del af udvalgets resultater foreligger nu. Der er tale om en rapport fra kriminolog og retspsykolog Rudolf Egg. Den korte Avis har redegjort for rapporten ud fra en artikel i Die Welt, se her. Og Kasper Støvring har kommenteret rapporten, ud fra samme artikel i Die Welt, se her. […]

 20. Af Finn Bjerrehave

  -

  Kvindehadet viste sit grimme fjæs i debatten i-går, hvor DF,s Pia Kjærsgård fortalte EU er en Rotterede, og DF selv lagde Rotter til , men var nu opdaget, og Rotterne blev desværre ikke bortvist/ stillet for en dommer, nemlig denne kriminelle akt, var orkestreret af DF,s top, og ingen i DF,s top kan undsige de gode penge fra EU, men kun fordømme EU, og hvis Pia Kjærsgård ikke mister sin stilling som folketingets formand, tilhører Danmark ikke et retssamfund, og alle 27 EU medlemslande må ryste på hovedet.
  Kvindehad DF nr 1. Finn Vig

Kommentarer er lukket.