Merkels blodige velkomstkultur

Af Kasper Støvring 117

 

Merkels migrant- og flygtningepolitik underminerer den sikkerhed, der er afgørende for europæerne. Terror, vold, kvindeovergreb og brandstiftelser blev for alvor en realitet i 2016. Ændrer vores politikere ikke kurs, så kommer der andre til, der ordner sagerne på den hårde måde.

 

I 2016 ramte en stribe islamistiske terrorangreb Europa, flere af dem umådeligt bestialske, som angrebet med lastbiler i Nice og senest Berlin. Gerningsmanden havde også her vadet ind over Europas åbne grænser, foranlediget af den velkomstkultur, Merkel har stået i spidsen for, og som nu symboliserer den blodige virkelighed, europæerne er vågnet op til.

 

Senest er endnu en asylansøger arresteret i Tyskland mistænkt for at ville begå et angreb, og for at understrege bestialiteten forsøgte en bande flygtninge at sætte ild til en hjemløs selve juleaftensdag. En blodig velkomstkultur, altså, men Merkel forsvarede i nytårstalen sin politik.

 

Imens politikere bygger en totempæl over velkomstkulturen og dyrker den som vejen til det humanistiske Europas frelse, ser befolkningerne anderledes på det. ”Tak for det, Merkel, jeg stemmer aldrig på dig igen”, som en far til et af terrorangrebets ofre udtalte til TV2 (tyske medier har angivelig mørklagt kritikken).

 

Konsekvensen? Det berygtede kulturtab. Dér, hvor europæiske borgere vil fejre julen eller på anden vis holde fest, bliver vejene nu blokerede, så menneskemasserne ikke mejes ned af lastbiler, og vejspærringerne står som gråmelerede gravsten over den tabte tryghed og politikernes store svigt, fordi de følger Merkels velkomstkultur. Også herhjemme tager politiet opstilling, svært bevæbnede med maskinpistoler. Velkommen til den nye virkelighed. Tusindvis af politifolk passede på især kvinderne i Køln efter sidste års masseovergreb på kvinder, og vi vil se, at den slags eskalerer, også i det nye år. Faktisk var der også masseovergreb mod kvinder i år, denne gang bl.a. i Østrig, om end i knap så stort omfang, og havde politiet ikke tilbageholdt hundredvis af nafrier – nordafrikanere – i Tyskland, havde vi nok set gentagelser i stil med sidste år.

 

Politiet i Østrig havde ellers omdelt lommealarmer for at skabe tryghed, ligesom der nu også udvikles tøj, der skal forhindre voldtægt. Jo, kulturabet er i gang, men man indretter sig med opfindsomhed efter det. Nu vil svenskerne forbyde raketfyrværkeri, fordi det blev anvendt som en slags våben nytårsaften. Velkommen til 2017 og flere og dybere parallelsamfund, hvor banderne ganske enkelt tager magten.

 

Det er ubegribeligt, at politikere ikke effektivt vil bevogte EU’s og nationalstaternes grænser og udvise kriminelle udlændinge. Det vil medvirke til at sikre sikkerheden, sammenhængskraften og respekten for de udlændinge, der tilpasser sig. Gør vores politikere ikke det, altså sørger for sikkerheden, bliver det andre, der gør det – Le Pen og Wilders står på spring i år – og det bliver på en anderledes, hård måde, bakket op af en befolkning, der i stigende grad griber til selvtægt som forleden i Polen.

 

Endnu mere radikale politikere vil komme til. De vil nok forstå at spille på frygtens klaviatur, og de vil svinge skæbnegudindernes søndermalende kværnsten, der er tung og mørk som jorden ved vintertid. Vi bliver derfor nødt til, som i Ceuta ved Spaniens ydergrænse, at afvise migranterne, der har det med at gribe til grov vold for at komme til Europa, også selv om den afvisning medfører kritik for ”ikke at overholde konventionerne”.

 

Kun fornuften er som bekendt begrænset, dumheden er grænseløs som det grænseløse Europa – afvisningen af migranter sker ikke, vi kan derimod læse, at færre afviste asylansøgere sendes hjem, at antallet af migranter og flygtninge, der ankom til Italien, steg med 18 procent i sidste år, og at forhærdede vanekriminelle, som den nu atter løsladte Levakovic, ikke udvises, til trods for politikernes simulerede protester. Det er tomme ord, for ingen ønsker at ophæve de konventioner, der beskytter selv rå kriminelle.

 

Terror, mord, brandstiftelse…

 

De terrorister, der begik den forfærdelige udåd i Paris i 2015, kom til Frankrig forklædt som flygtninge. Det er endnu en pris for velkomstkulturens åbne grænser, og er der andre end mig, der har opdaget den sataniske logik bag dette narrativ? Jeg kom til at tænke på den, da jeg genlæste Lukas-evangeliet. De to terrorister, der dræbte 13 mennesker i Charlie Hebdo-angrebet, blev slået ihjel, og man troede, at Frankrig nu var sikret. I mellemtiden flakkede syv terrorister gennem øde egne i Europa og fandt frem til Paris, hvor de massakrerede 130 mennesker.

 

Lukas kap. 11: ”Når den urene ånd er drevet ud af et menneske, flakker den om i øde egne og søger hvile, men uden at finde den. Så siger den: Jeg vil vende tilbage til mit hus, som jeg er drevet ud af. Og når den kommer, finder den det fejet og prydet. Så går den ud og tager syv andre ånder med, værre end den selv, og de kommer og flytter ind dér. Og det sidste bliver værre for det menneske end det første.”

 

Men terror er ikke alt. Europæerne beriges også med mord. Især Sverige er hårdt ramt. Der begås masser af mord i Sverige, mange er uopklaret, og der er sket en kraftig stigning sidste år. Som Tino Sanandaji har dokumenteret, er antallet af parallelsamfund i Sverige steget fra tre i 1990 til over 190 i dag. Senest har vi set, at der affyres granater mod en politistation, så man kan vel sige, at krigen mod myndighederne er begyndt. Men også civilbefolkningen rammes. Et ud af mange eksempler: Nytårsaften kom ”unge” kanonslag ned i en barnevogn, hvor der lå et spædbarn.

 

Hvad med de berømte bilbrande? Tjoh, der er ikke noget stort problem med bilbrande, mener de svenske myndigheder, for der er stadig masser af biler at brænde af.

 

Det er en vittighed, for det siger myndighederne og politikerne ikke, men som med alle gode vittigheder siger det noget om virkeligheden – her om svenskernes forstyrrede virkelighedsbillede. Op til 50 bilbrande om dagen alene i Malmø er da også noget. Det er som med vittigheden om alkoholikeren, der ikke ser noget problem med sit misbrug, for han har masser af penge at drikke for.

 

Jeg ved ikke, om den svenske docent Anne Sophie Dahl har vittigheder på lager, men hun har skrevet klarsynet om det truende svenske systemkollaps i en kronik i Børsen, her brudstykker gengivet på Snaphanen.

 

1000 biler blev i øvrigt futtet af i Frankrig nytårsaften, men vi kan også i Danmark. Sidste år blev der registreret langt over 1000 steder (ikke antal biler), hvor der var påsatte brande. I årets første dage er der over 40.

 

Ilden! Dette magisk-destruktive element…

 

2016 bød også på en anden type terror, den såkaldt motorvejsterror. Forrige år kørte jeg på motorvejen ved Malmø. Da jeg kom hjem, kunne jeg læse, at en bilist forulykkede to timer efter, jeg selv havde befundet mig på vejen med min familie. Politiet efterlyste ”en gruppe unge”, der havde kastet sten mod bilerne på motorvejen. Nu har vi også importeret det samme fænomen i Danmark. Der har været flere fortilfælde, men i sommer var det med dødelig udgang. Der var et fortilfælde nogle timer inden den fatale ulykke. Politiet efterlyste her to drenge, der ”beskrives som af anden etnisk herkomst end dansk, i alderen 12-15 år og begge med kort, mørkt hår.” For få dage siden var det så, ikke sten, men store grene, der blev kastet mod biler. Den fængslede har allerede en betinget udvisningsdom.

 

Fornuftens søvn

 

Sådan er udsigten. En mørk himmel står som en hældende mur over Aftenlandet. ”Jeg frygter hverdagsislamismen mere end islamistisk terror”, skrev Lars Aslan, og det sætter jo problemerne i perspektiv. Islamiseringen forstærkes dag for dag, og især yngre er tiltrukket af radikal islam.

 

Der er naturligvis problemer med andre end de udlændinge, der kommer til landet som følge af den merkelske velkomstkultur. Men lukker man denne kultur ned, slipper man for mange og grove problemer, og det er i virkeligheden ganske enkelt. Sværere, hvis ikke umuligt, er det at løse problemerne med de borgere – danske som udlændinge – der allerede befinder sig i Danmark og Europa.

 

Under overskriften “#SødeKnusteDrømme” skriver Jarosinski disse fire linjer:

 

”Den dårlige nyhed:

Drømme bliver ikke til virkelighed.

Den værre nyhed:

Dine gør måske.”

 

I 2016 vågnede europæerne op til en uhyrlig virkelighed. Så længe de europæiske politikere drømmer om velkomstkulturen og opfører en heksedans til Merkels ære, sover fornuften, og fornuftens søvn avler som bekendt uhyrer.

 

Goya Fornuftens søvn avler uhyrer 1799 3
Goya: Fornuftens søvn avler uhyrer, 1799

117 kommentarer RSS

 1. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Friis
  “.nu må du huske at Hvidstensgruppen fik hjælp af omkring 100 befalingsmænd fra den den danske hær, deriblandt min Far, mange, rigtigt mange blev dræbt, forrådt af danske stikkerer, ”

  Kan du se/ læse noget som helst om hærens befalingsmænd deltog, blev kontaktet af hvidstengruppen? Hæren var tilknyttet frihedsrådet og en selvstændig enhed. Prøv at læse om den skæve våbenfordeling! Så vil du kunne se af meget af det du har fået fortalt, er forkert/løgn.
  Man skal ikke pynte sig med lånte fjer og da mindre end 1,5% af befolkningen deltog, er det morsomt som så mange der har haft familiemedlemmer i modstandbevægelsen.

  “Når kode-signalet lød fra BBC kl. 18.15, vidste gruppen, at den skulle være parat til at modtage forsyninger omkring midnat. Når de engelske bombemaskiner kunne høres i det fjerne, blev der tændt fire signallamper – tre hvide og en rød, der lyste op i luften. Disse lamper angav vindretningen, så piloterne i flyene kunne tage højde for, hvor de skulle nedkaste containerne med faldskærme, så de ramte det rigtige sted. Hele gruppen skulle nu arbejde hurtigt med at få tømt containerne og få slettet sporene for Gestapo. Containerne blev tømt for indhold og transporteret til Hvidsten og derfra videre til fordeling i mindre depoter i Randers. Herfra blev de distribueret til sabotagegrupper i det meste af Jylland. Her blev sprængstoffet brugt til sabotage mod jernbaner, broer og fabrikker, der arbejdede for tyskerne.
  Hvidstengruppen og flere andre modstandsgrupper, blandt andet Stoholm-gruppen blev røbet af danskeren Jacob Jensen, der via England var nedkastet faldskærmsmand. Den 13. december 1943 blev han sammen med 2 andre taget af Gestapo i Århus og tortureret til at fortælle, hvad han vidste. Gestapo skyggede kroen til den 11. marts 1944, hvor den tidligt om morgenen blev omringet, og hele gruppen blev arresteret af tyske soldater. Otte af dens medlemmer blev af den tyske krigsret dømt til døden den 26. juni og henrettet ved skydning i Ryvangen 29. juni 1944 af den tyske besættelsesmagt.
  Henrettelserne blev årsag til udvidelsen af den københavnske strejkebølge, Folkestrejken 1944, til en egentlig generalstrejke.”
  https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjczbillrvRAhWLdFAKHZVJCfMQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.2verdenskrig.dk%2Fdanmark%2Fde-danske-modstandsgrupper%2F&usg=AFQjCNHkKWqNDNss0Odvx05Gc74RMUFoMQ

 2. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Angående Hvidstensgruppens pågribelse og henrettelse:
  Min fars familie kommer fra Hobrovej i Randers, og han havde 4 brødre og 2 søstre, som var voksne under besættelsen!
  Min farbroder Knud Pedersen som var ung mand dengang, og arbejde i byggebranchen har fortalt mig at Hvidstensgruppen i høj grad kunne takke sig selv for pågribelsen af Tyskerne, da de overhoved ikke prøvede, at hemmeligholde hvad de gjorde!
  Hvidstensgruppen besøgte meget ofte forskellige værtshuse i Randers, og var på disse værtshuse kendt som frihedskæmperne. Så at Tyskerne hurtig fik dem anholdt er ikke så mærkeligt!
  Da det var alment kendt i Randers hvad Hvidstens gruppen gjorde, var der højst sandsynligt ikke tale om angivelse af nogle stikkere!
  Der eksistere meget historie forfalskning fra besættelsens tid, og Hvidstensgruppen har i høj grad været offer for dette!
  Mvh.

 3. Af jan ulrik friis

  -

  B Morten sen….”Kan du se/ læse noget som helst om hærens befalingsmænd deltog, blev kontaktet af hvidstengruppen?”

  Ja der findes rent faktiskt en beskrivelse om befalingsmænd deres indsats i forbindelse med Hvidstensgruppen, og tallet omkring de 100 befalingsmænd er ikke opdigtet, der bistod Hvidstensgruppen evt også anden modstandsbevægelse, beskrevet cirka 100 befalingsmænd i en skrivelse som findes tilgængelig på nettet i forbindelse med Hvidstensgruppen, kun at med skam at melde finder jeg ikke pt link til denne tekst, men her i ugen læste jeg teksten så den findes helt sikkert på nettet.
  Og ja har jeg det fra min Far, derfor er jeg ikke i tvivel om hans indsats og hjælp til Hvidstensgruppen, til trods det at det danske militær jo var indespærret på Kasernen, men min Far havde flere funktioner i kraft af politi og brændmand kunne han forlade Karsernen og bevæge sig i Randers, under tilladelse fra tyskerne.
  Fars livslange venskab med Flemming Juncker fra godset Overgård, fortæller også i sig selv at der var noget om snakken!
  Carl Erik Peder sen……. jeg har da også flere gange diskuteret modstandsbevægelsen med din farbror Knud Peder sen, han var et mest vidunderligt menneske, igennem mange år en af mine bedste venner, så kun at konstaterer at du Carl ud af god familie.

 4. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Friis
  Når du ikke ved mere så må jeg fremlægge historien om de 100 befalingsmænd der var under kaptajn Aage Olsens befaling. De deltog ikke i modstandskampen, men skulle have andre opgaver når invasionen fra England kom.

  “Aage Olsen fik beskrevet arbejdet, der drejede sig om at gøre forberedelser til det opgør med tyskerne, som man regnede med snart ville komme. Man ønskede fra engelsk side, at forberedelserne skulle være tilendebragt senest 1. marts 1944.” “Først og fremmest drejede det sig om sabotage på jernbaner og særlige objekter, men derefter kunne det komme til at dreje sig om sikring af visse kyststrækninger, havneområder og luftlandepladser ved en eventuel invasion.” “Olsen begyndte sit arbejde med at planlægge og kontakte folk. I april 1944 var han sammen med Juncker til møde i København med oberstløjtnant Vagn Bennike, som var udset til at være leder i Jylland. Olsen redegjorde for sine planer og fik dem godkendt. Planen var, at der skulle opstilles forskellige kompagnier til at løse forskellige opgaver: M-kompagniernes opgave var blandt andet at varetage politimæssige opgaver i byen, spærring af veje, afvæbning af tyske styrker og besættelse af visse vigtige steder. K-kompagnierne (konserveringsgrupper) skulle bevogte elektricitetsværker, gasværker og andre vigtige steder indtil hjælp kunne komme fra M-kompagnierne. S-kompagnierne skulle sabotere jernbaner, telefonkabler, transformatorstationer og andre for besættelsesmagten vigtige ting.
  Olsens opgave blev at få styr på de forskellige eksisterende grupper i byen. Han kom i den forbindelse i kontakt med fabrikant Hermann Aasted. Aasted havde dannet en gruppe på 24 mand. Det blev nu bestemt, at denne gruppe skulle udgøre fundamentet for opbygningen af M-kompagniet. Dette kompagni endte med at bestå af over 100 befalingsmænd og menige.”

 5. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, et godt råd: find den tekst!

 6. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Lemche
  Så skulle den være klar til læsning…
  se k.13.50

 7. Af B. Mortensen

  -

  Hr. C.e. Pedersen
  “Min farbroder Knud Pedersen som var ung mand dengang, og arbejde i byggebranchen har fortalt mig at Hvidstensgruppen i høj grad kunne takke sig selv for pågribelsen af Tyskerne, da de overhoved ikke prøvede, at hemmeligholde hvad de gjorde!”

  Den historie fortæller mere om din farbroder end du er klar over.
  Hvor ynkelig må man have lov til, at være.

 8. Af jan ulrik friis

  -

  B Morten sen ….tak din fremragende dokumentation, og kildehenvisning, det var dog ikke den artikel fra Amtsavisen jeg havde set, da i den tekst jeg så fremgik det tydeligt i teksten: 100 befalingsmænd i forbindelse med Hvidstensgruppen, men dit link til Amtsavisen bekræftiger udmærket at dengang hærens danske befalingsmænd, og fra Randers var en pålidelig styrke hvis befalingsmænd det gik at stole på, bekræftiger også det at min Far i kraft af befalingsmand var aktiv i modstanden imod den tyske besættelsesmagt, hvad han hele livet også selv gjorde opmærksom på, og bekendte sig selv til Hvidstensgruppen.

  Husk at Knud Peder sen var meget ung dengang under krigen som stifter Churchill Klubben, blev tidligt arresteret af tyskerne, og måtte tilbringe krigsårene i fængsel, derfor blev der sat et brat stop han arbejde i modstandsbevægelsen!

 9. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Friis
  ” De deltog ikke i modstandskampen, men skulle have andre opgaver når invasionen fra England kom.”

  Prøv nu at læse artiklen fra Randers lokal arkiv.

 10. Af Niels Lemche

  -

  B.Mortensen, tak for linket. Spændende læsning.

 11. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  B. Mortensen.
  Jeg er i vildrede med hvad De mener angående min farbroder Knud Pedersen!
  De skriver at historien fortæller mere om min farbroder, end jeg er klar over!
  Vil de venligst precisere hvad De mener, og ikke komme med tågesnak!
  Mvh.

 12. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jan Ulrik Friis.
  Tak for de pæne ord om min farbroder Knud Pedersen! Jeg holdt meget af ham!
  Han døde desværre i 1992.
  Han har fortalt mig mange berættelser om Randers, og Danmark under besættelsen og om, at ca. 100 tusinde Danskere blev sendt til tyskland for, at arbejde, under besættelsen, da hvis man var arbejdsløs, så blev man af fagforeningerne anvis arbejde i Tyskland på regeringens ordrer!
  Mvh.

 13. Af B. Mortensen

  -

  “De skriver at historien fortæller mere om min farbroder, end jeg er klar over!
  Vil de venligst precisere hvad De mener, og ikke komme med tågesnak!”
  At historien? nej nej den historie!

  “Hr. C.e. Pedersen
  Min farbroder Knud Pedersen som var ung mand dengang, og arbejde i byggebranchen har fortalt mig at Hvidstensgruppen i høj grad kunne takke sig selv for pågribelsen af Tyskerne, da de overhoved ikke prøvede, at hemmeligholde hvad de gjorde!”

  Mit svar.
  “Den historie fortæller mere om din farbroder end du er klar over.
  Hvor ynkelig må man have lov til, at være.”

  Hvis du ikke selv kan forstå hvad du skriver om hvidstengruppen, ja så kan jeg ikke hjælpe dig.
  De var selv skyld i det???
  Bare den sidste linje er total forrykt, at læse og udviser en mangel på respekt og uvidenhed om modstandsbevægelsen i Danmark.!
  ” da de overhoved ikke prøvede, at hemmeligholde hvad de gjorde!””

 14. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  B. Mortensen.
  Hvad jeg prøver at forklare er, at man i Randers , under besættelsen, i vid og folkelig bemærkelse, kendte til Hvidstensgruppen og, at de på kroer, og værtshuse var kendte som frihedskæmperne fra Hvidsten kro!
  Når dette var folkelig viden i Randers, selv om Hvidsten kro ligger en 10 til 15 km. fra Randers, så kan man vel også konkludere, at Tyskerne som jo ikke er dummere end Danskerne, fik disse oplysninger, og reagerede derefter!
  Derfor er tale om stikkere lid vidlyftig, og efter mit kendskab, har jeg aldrig hørt nogen benævnelse med navn, som stikkere af Hvidstens gruppen!
  Når derfor, min farbroder, som var i Randers under besættelsen udtaler, hvad der var almen folkelig bedømmelse, af arrestationen af Hvidstens gruppen under besættelsen, nemlig at de slet ikke var tilstrækkeligt sikkerheds bevidste. og såvidt jeg husker havde de tilbuddet, at lomme til England allerede 6 måneder før deres arrestation, som hvis de havde fulgt dette havde reddet livet!
  Derfor betragtede almene borgere i Randers, deres arrestation som selvforskyldt!
  Mvh.

 15. Af B. Mortensen

  -

  “Når dette var folkelig viden i Randers, selv om Hvidsten kro ligger en 10 til 15 km. fra Randers, så kan man vel også konkludere, at Tyskerne som jo ikke er dummere end Danskerne, fik disse oplysninger, og reagerede derefter!
  Derfor er tale om stikkere lid vidlyftig, og efter mit kendskab, har jeg aldrig hørt nogen benævnelse med navn, som stikkere af Hvidstens gruppen!”

  Så var din farbroder meget uvidende!
  Men vi kan jo prøve engang til..
  “Hvidstengruppen og flere andre modstandsgrupper, blandt andet Stoholm-gruppen blev røbet af danskeren Jacob Jensen, der via England var nedkastet faldskærmsmand. Den 13. december 1943 blev han sammen med 2 andre taget af Gestapo i Århus og tortureret til at fortælle, hvad han vidste. Gestapo skyggede kroen til den 11. marts 1944, hvor den tidligt om morgenen blev omringet, og hele gruppen blev arresteret af tyske soldater. Otte af dens medlemmer blev af den tyske krigsret dømt til døden den 26. juni og henrettet ved skydning i Ryvangen 29. juni 1944 af den tyske besættelsesmagt.
  Henrettelserne blev årsag til udvidelsen af den københavnske strejkebølge, Folkestrejken 1944, til en egentlig generalstrejke.”
  https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjczbillrvRAhWLdFAKHZVJCfMQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.2verdenskrig.dk%2Fdanmark%2Fde-danske-modstandsgrupper%2F&usg=AFQjCNHkKWqNDNss0Odvx05Gc74RMUFoMQ

 16. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  B.Mortensen.
  Tak for orienteringen om Hvidstens gruppen!
  Nu lever min farbroder ikke mere; men jeg husker tydeligt vores samtaler, og han var som resten af Randers, hård ramt af Hvidstensgruppens henrettelser, som selvfølgeligt var samtale emne i Randers mange år efter deres død!

  Men jeg forstod på min farbroder, at den folkelige mening var, at tragedien kunne have været undgået, om det så var fordi, de ikke tog mod tilbuddet, at flygte til England eller for, at de var for kendte i sammenhæng med sabbotage, ved jeg ikke!

  At det var Jacob jensen, som de skriver, der blev taget af gestapo i Århus, var jeg ikke klar over!
  Mvh.

Kommentarer er lukket.