Merkels blodige velkomstkultur

Af Kasper Støvring 117

 

Merkels migrant- og flygtningepolitik underminerer den sikkerhed, der er afgørende for europæerne. Terror, vold, kvindeovergreb og brandstiftelser blev for alvor en realitet i 2016. Ændrer vores politikere ikke kurs, så kommer der andre til, der ordner sagerne på den hårde måde.

 

I 2016 ramte en stribe islamistiske terrorangreb Europa, flere af dem umådeligt bestialske, som angrebet med lastbiler i Nice og senest Berlin. Gerningsmanden havde også her vadet ind over Europas åbne grænser, foranlediget af den velkomstkultur, Merkel har stået i spidsen for, og som nu symboliserer den blodige virkelighed, europæerne er vågnet op til.

 

Senest er endnu en asylansøger arresteret i Tyskland mistænkt for at ville begå et angreb, og for at understrege bestialiteten forsøgte en bande flygtninge at sætte ild til en hjemløs selve juleaftensdag. En blodig velkomstkultur, altså, men Merkel forsvarede i nytårstalen sin politik.

 

Imens politikere bygger en totempæl over velkomstkulturen og dyrker den som vejen til det humanistiske Europas frelse, ser befolkningerne anderledes på det. ”Tak for det, Merkel, jeg stemmer aldrig på dig igen”, som en far til et af terrorangrebets ofre udtalte til TV2 (tyske medier har angivelig mørklagt kritikken).

 

Konsekvensen? Det berygtede kulturtab. Dér, hvor europæiske borgere vil fejre julen eller på anden vis holde fest, bliver vejene nu blokerede, så menneskemasserne ikke mejes ned af lastbiler, og vejspærringerne står som gråmelerede gravsten over den tabte tryghed og politikernes store svigt, fordi de følger Merkels velkomstkultur. Også herhjemme tager politiet opstilling, svært bevæbnede med maskinpistoler. Velkommen til den nye virkelighed. Tusindvis af politifolk passede på især kvinderne i Køln efter sidste års masseovergreb på kvinder, og vi vil se, at den slags eskalerer, også i det nye år. Faktisk var der også masseovergreb mod kvinder i år, denne gang bl.a. i Østrig, om end i knap så stort omfang, og havde politiet ikke tilbageholdt hundredvis af nafrier – nordafrikanere – i Tyskland, havde vi nok set gentagelser i stil med sidste år.

 

Politiet i Østrig havde ellers omdelt lommealarmer for at skabe tryghed, ligesom der nu også udvikles tøj, der skal forhindre voldtægt. Jo, kulturabet er i gang, men man indretter sig med opfindsomhed efter det. Nu vil svenskerne forbyde raketfyrværkeri, fordi det blev anvendt som en slags våben nytårsaften. Velkommen til 2017 og flere og dybere parallelsamfund, hvor banderne ganske enkelt tager magten.

 

Det er ubegribeligt, at politikere ikke effektivt vil bevogte EU’s og nationalstaternes grænser og udvise kriminelle udlændinge. Det vil medvirke til at sikre sikkerheden, sammenhængskraften og respekten for de udlændinge, der tilpasser sig. Gør vores politikere ikke det, altså sørger for sikkerheden, bliver det andre, der gør det – Le Pen og Wilders står på spring i år – og det bliver på en anderledes, hård måde, bakket op af en befolkning, der i stigende grad griber til selvtægt som forleden i Polen.

 

Endnu mere radikale politikere vil komme til. De vil nok forstå at spille på frygtens klaviatur, og de vil svinge skæbnegudindernes søndermalende kværnsten, der er tung og mørk som jorden ved vintertid. Vi bliver derfor nødt til, som i Ceuta ved Spaniens ydergrænse, at afvise migranterne, der har det med at gribe til grov vold for at komme til Europa, også selv om den afvisning medfører kritik for ”ikke at overholde konventionerne”.

 

Kun fornuften er som bekendt begrænset, dumheden er grænseløs som det grænseløse Europa – afvisningen af migranter sker ikke, vi kan derimod læse, at færre afviste asylansøgere sendes hjem, at antallet af migranter og flygtninge, der ankom til Italien, steg med 18 procent i sidste år, og at forhærdede vanekriminelle, som den nu atter løsladte Levakovic, ikke udvises, til trods for politikernes simulerede protester. Det er tomme ord, for ingen ønsker at ophæve de konventioner, der beskytter selv rå kriminelle.

 

Terror, mord, brandstiftelse…

 

De terrorister, der begik den forfærdelige udåd i Paris i 2015, kom til Frankrig forklædt som flygtninge. Det er endnu en pris for velkomstkulturens åbne grænser, og er der andre end mig, der har opdaget den sataniske logik bag dette narrativ? Jeg kom til at tænke på den, da jeg genlæste Lukas-evangeliet. De to terrorister, der dræbte 13 mennesker i Charlie Hebdo-angrebet, blev slået ihjel, og man troede, at Frankrig nu var sikret. I mellemtiden flakkede syv terrorister gennem øde egne i Europa og fandt frem til Paris, hvor de massakrerede 130 mennesker.

 

Lukas kap. 11: ”Når den urene ånd er drevet ud af et menneske, flakker den om i øde egne og søger hvile, men uden at finde den. Så siger den: Jeg vil vende tilbage til mit hus, som jeg er drevet ud af. Og når den kommer, finder den det fejet og prydet. Så går den ud og tager syv andre ånder med, værre end den selv, og de kommer og flytter ind dér. Og det sidste bliver værre for det menneske end det første.”

 

Men terror er ikke alt. Europæerne beriges også med mord. Især Sverige er hårdt ramt. Der begås masser af mord i Sverige, mange er uopklaret, og der er sket en kraftig stigning sidste år. Som Tino Sanandaji har dokumenteret, er antallet af parallelsamfund i Sverige steget fra tre i 1990 til over 190 i dag. Senest har vi set, at der affyres granater mod en politistation, så man kan vel sige, at krigen mod myndighederne er begyndt. Men også civilbefolkningen rammes. Et ud af mange eksempler: Nytårsaften kom ”unge” kanonslag ned i en barnevogn, hvor der lå et spædbarn.

 

Hvad med de berømte bilbrande? Tjoh, der er ikke noget stort problem med bilbrande, mener de svenske myndigheder, for der er stadig masser af biler at brænde af.

 

Det er en vittighed, for det siger myndighederne og politikerne ikke, men som med alle gode vittigheder siger det noget om virkeligheden – her om svenskernes forstyrrede virkelighedsbillede. Op til 50 bilbrande om dagen alene i Malmø er da også noget. Det er som med vittigheden om alkoholikeren, der ikke ser noget problem med sit misbrug, for han har masser af penge at drikke for.

 

Jeg ved ikke, om den svenske docent Anne Sophie Dahl har vittigheder på lager, men hun har skrevet klarsynet om det truende svenske systemkollaps i en kronik i Børsen, her brudstykker gengivet på Snaphanen.

 

1000 biler blev i øvrigt futtet af i Frankrig nytårsaften, men vi kan også i Danmark. Sidste år blev der registreret langt over 1000 steder (ikke antal biler), hvor der var påsatte brande. I årets første dage er der over 40.

 

Ilden! Dette magisk-destruktive element…

 

2016 bød også på en anden type terror, den såkaldt motorvejsterror. Forrige år kørte jeg på motorvejen ved Malmø. Da jeg kom hjem, kunne jeg læse, at en bilist forulykkede to timer efter, jeg selv havde befundet mig på vejen med min familie. Politiet efterlyste ”en gruppe unge”, der havde kastet sten mod bilerne på motorvejen. Nu har vi også importeret det samme fænomen i Danmark. Der har været flere fortilfælde, men i sommer var det med dødelig udgang. Der var et fortilfælde nogle timer inden den fatale ulykke. Politiet efterlyste her to drenge, der ”beskrives som af anden etnisk herkomst end dansk, i alderen 12-15 år og begge med kort, mørkt hår.” For få dage siden var det så, ikke sten, men store grene, der blev kastet mod biler. Den fængslede har allerede en betinget udvisningsdom.

 

Fornuftens søvn

 

Sådan er udsigten. En mørk himmel står som en hældende mur over Aftenlandet. ”Jeg frygter hverdagsislamismen mere end islamistisk terror”, skrev Lars Aslan, og det sætter jo problemerne i perspektiv. Islamiseringen forstærkes dag for dag, og især yngre er tiltrukket af radikal islam.

 

Der er naturligvis problemer med andre end de udlændinge, der kommer til landet som følge af den merkelske velkomstkultur. Men lukker man denne kultur ned, slipper man for mange og grove problemer, og det er i virkeligheden ganske enkelt. Sværere, hvis ikke umuligt, er det at løse problemerne med de borgere – danske som udlændinge – der allerede befinder sig i Danmark og Europa.

 

Under overskriften “#SødeKnusteDrømme” skriver Jarosinski disse fire linjer:

 

”Den dårlige nyhed:

Drømme bliver ikke til virkelighed.

Den værre nyhed:

Dine gør måske.”

 

I 2016 vågnede europæerne op til en uhyrlig virkelighed. Så længe de europæiske politikere drømmer om velkomstkulturen og opfører en heksedans til Merkels ære, sover fornuften, og fornuftens søvn avler som bekendt uhyrer.

 

Goya Fornuftens søvn avler uhyrer 1799 3
Goya: Fornuftens søvn avler uhyrer, 1799

117 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Merkel er qua importen af horder af lavintelligente, uuddannede muslimer og afrikanere en forræder mod europæerne. I lighed med hovedparten af politikerne i den vestlige del af EUropa.

  Så enkelt er det!

  Terrorens ofres blod er på politikernes hænder; de ALENE er skyld i at terroristerne har stort set frit spil i EU-området. I den østlige del af EU sker ingen terrorhandlinger. Årsagen er den enkle, at de ikke tillader muslimer og afrikanere adgang til deres territorier.

  Forhåbentlig kommer der et snarligt retsopgør, hvor disse kriminelle politikere stilles til regnskab for deres forræderi og straffes hårdt. Retsopgøret i 1945-49 kan udgøre et udmærket præcedens – bortset fra at politikerne dengang desværre forblev straffri.

  Lars Løkke ævlede i nytårstalen om, at det ikke var bedre i gamle dage – han er fuld af løgn.

  For 10 år siden futtede muslimerne ikke biler af i hobetal. Det gør de i dag.

  For 10 år siden smed utilpassede afrikanere ikke sten ned fra motorvejsbroer. Det gør de i dag.

  For 20 år siden kunne kvinderne gå ude om aftenen alene uden at frygte overfald, voldtægt og mord. Det kan de ikke i dag.

  For 20 år siden kunne kvinderne gå i svømmehaller uden at frygte at blive seksuelt forulempede. Det kan de ikke i dag.

  For 20 år siden kunne man gå på gaden udenfor et indkøbscenter uden at blive skudt ned. Det kan man ikke med sikkerhed gøre i dag.

  For 20 år siden blev folk ikke overfaldet og røvet af bander af utilpassede afrikanere og muslimer. Det bliver folk i hobetal i dag.

  For 20 år siden kom politiet, når der blev ringet efter det. Det gør politiet ikke i dag.

  For 20 år siden kunne vi stole på medierne. Det kan vi ikke i dag.

  For 40 år siden havde vi politikere, som tog vare på Danmark og danskerne. Det har vi ikke i dag.

  For 50 år siden var politikerne mandfolk M/K, som vedstod sig sine handlinger. Det har vi ikke i dag!

  Jo, Lars Løkke. Tingene – også økonomien for den enkelte, udsatte borger – var bedre i gamle dage!

 2. Af Niels Lemche

  -

  Ja, Kasper Støvring, hvis det var din hensigt at få vækket alle dæmonerne efter nytårsbranderten, er det nok lykkedes. Desuden skyder du med spredehagl. Men den store nyhed i Sverige er, at nyhederne er begyndt så småt at nævne identiteten for forøverne, selv når det handler om indvandrere. Det har ellers været tabu, og det er dummere end ikke at sige noget overhovedet.

  Ingen er vel i tvivl om, at der er tale om en asymmetrisk krig, der er i fuld gang. IS’ eneste chance er at få en general og blodig krig igang overalt baseret på deres forrykte forestillinger om Allahs sejr over de vantro. Den har sådan set været i gang nu i hvert fald siden 9/11. Da der er tale om krig, kan man sagtens finde midlerne og foranstaltningerne, der skal til for at vinde den. Du kan have ret i, at den europæiske politik over for indvandringen har inviteret en fremmed magt ind. Det er ikke forvirrede enkeltpersoner.

  Det første probate middel er indførelsen af undtagelsestilstand. Det kan være generelt som i Frankrig, eller stykvis som kontrollerne mellem Danmark og Sverige.

  Merkel er i den sammenhæng hæmmet. Der er vist andre regler for flygtninge i Tyskland end andre steder (del af deres Wiedergutmachungspolitik).

 3. Af Jan Petersen

  -

  Det er vel total forrykt, at en dansker – der vil rejse til et land i Mellemøsten – skal bruge pas og visum for at komme ind i de lande. Modsat kan folk fra Mellemøsten smide ID-papirer, pas og andet væk – sætte sig i båd over Middelhavet og blive sejlet bekvemt til Italien af Frontex. Den italienske mafia klarer øvrige formalier – og resten af EU står åben for lykkeriddere, terrorister og andet godtfolk.

  Det er så himmelråbende afsindigt, man tror, det er løgn 🙁

 4. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Støvring
  Hvad er det du prøver, at sige mellem linjerne?

 5. Af Ole hansen

  -

  Endelig begynder sandheden om EUs, Merkels og folketingsflertallets politik at komme frem. Hvor er det godt, og virkelig på tide. Ja, gammelkommunisten Merkel er en virkelighedsfjern fantast og pladderhumanist, og kritikken af hende er ved at rejse sig fra storm til orkan. Læs “EU = Europas Undergang” og se snaphanen og you tube: Merkels migrant krise/ one year on.

 6. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos bloggens emne – en læseværdig artikel på denkorteavis.dk:

  “Der er slet ikke styr på strømmen af migranter – masser af dem lever illegalt i Danmark og andre lande”

  http://denkorteavis.dk/2017/der-er-slet-ikke-styr-pa-strommen-af-migranter-masser-af-dem-lever-illegalt-i-danmark-og-andre-lande/

 7. Af Svend Jensen

  -

  Kansler A. Hitler var parat til at futte hele Tyskland af, frem for at overgive det til den invaderende overmagt. Kunne det tyske folk ikke indfri Hitlers forventninger om herredømme over hele Europa, måtte folket hellere gå til grunde.

  Kansler A. Merkel er parat til at udskifte Tysklands befolkning, ved frivilligt at overgive det til den invaderende overmagt. Kan det tyske folk ikke indfri Merkels forventninger om moralsk herredømme over hele Europa, må det hellere blive udskiftet.

  Så hvad er forskellen?

 8. Af Niels Lemche

  -

  SVEND JENSEN, ja og nej. Hitler anså uden tvivl, at slaget var tabt, og at han var blevet svigtet af det tyske folk, der ikke havde kunnet stå for den allierede overmagt. Han forberedte derfor det tyske folks ødelæggelse som et ragnarok. Speer blev sendt ud vestpå tidligt i 1945 for at sørge for at destruktionsinstruksen blev ført ud i livet. I stedet forberedte han, ifølge sine erindringer, området på at blive overgivet nogenlunde uskadt i de allieredes hænder. Han regnede med at blive skudt, når han kom tilbage og fortæller, at efter en kort skideballe tiggede Hitler ham om dog næste gang at følge sine ordrer. Speer kan naturligvis have fundet på det hele. Men Hitlers forestilling om Tysklands undergang som et Wagner-drama, den er sikkert god nok.

  Merkel er bare det sædvanlige angreb på snart den sidste anstændige person i det europæiske politiske galleri. Gad vide, om de mange næsten enslydende angreb orkestreres fra Kreml?

 9. Af Niels Lemche

  -

  SVEND JENSEN, ja og nej. Hitler anså uden tvivl, at slaget var tabt, og at han var blevet svigtet af det tyske folk, der ikke havde kunnet stå for den allierede overmagt. Han forberedte derfor det tyske folks ødelæggelse som et ragnarok. Speer blev sendt ud vestpå tidligt i 1945 for at sørge for at destruktionsinstruksen blev ført ud i livet. I stedet forberedte han, ifølge sine erindringer, området på at blive overgivet nogenlunde uskadt i de allieredes hænder. Han regnede med at blive skudt, når han kom tilbage og fortæller, at efter en kort skideballe tiggede Hitler ham om dog næste gang at følge sine ordrer. Speer kan naturligvis have fundet på det hele. Men Hitlers forestilling om Tysklands undergang som et Wagner-drama, den er sikkert god nok.

  Merkel er bare det sædvanlige angreb på snart den sidste anstændige person i det europæiske politiske galleri. Gad vide, om de mange næsten enslydende angreb orkestreres fra Kreml?

 10. Af Niels Larsen

  -

  Lemche: “Merkel er bare det sædvanlige angreb på snart den sidste anstændige person i det europæiske politiske galleri”

  Anstændig person? Hvilken planet lever du på?

  Hun er den mest lusede og usle politiker, dette kontinent har været hærget af siden manden med det snuskede overskæg. Selv ikke Stalin gjorde så stor skade på europæerne som hun har gjort – og stadig gør.

  Hendes skade er langtidsvarende. Stalins var trods alt tidsbegrænset.

  Hun bør straffes hårdt for sit svigt.

 11. Af Flemming Lau

  -

  Udmærket indlæg Støvring, det lover godt for 2017.

  Anvendelsen af Lu kap 11 som analog til Vestens åndsformørkelse er spot om, selv “eliten” i deres afsind, ikke kan forstå at Bibelhistorien er blevet til virkelighed. De forstår ikke at de er levende døde, og at de i bedste fald kommer til at ende på historiens losseplads. I øjeblikket er “eliten” i færd med “smøre” begrebet postfaktuel ud over alle kritiske pip, uanset at der for det meste er tale om kendsgerninger. Og kendsgerninger kan jo at sagens natur ikke være racistiske! Chefredaktørende skulle hellere være bekymrede overfor de mange fortielser, der at finde dagligt. Fortielsen er løgnens søster, så dem der kalder MSM for “løgnepressen” gør det altså ikke helt med urette.

  Heldigvis er det ikke det ikke så slemt som i Sverige, men det jo også blevet et dysfunktionelt samfund. Utroligt hvad det land tiltrækker af folk med en usund kultur, men krage søger mage, siger man jo som bekendt. I Danmark kæmper vi videre for at forhindre at den islamistiske dominans kriminalitet, ikke slår rødder. Sideløbende er danskerne ved at få øjnene op for Hjemmeværnet, skytte og jagt klubber. Folk med skydefærdigheder vil blive en stærkt efterspurgt “vare” i fremtidens Danmark!

 12. Af Jan Petersen

  -

  Af og til får jeg på fornemmelsen, at en CIA-informer spøger på diverse Berlingske blogs. Et godt gammelt kendt kneb i de kredse – er afsporing af debatter 🙁

 13. Af Svend Jensen

  -

  @NIELS LEMCHE – 6. JANUAR 2017 16:56
  Ubegribeligt at kalde en person som Merkel for ‘anstændig. Man er ‘anstændig’, selv om man skyller sit eget folk ud i kloakken og erstatter det med arabere. Anstændighed fordrer, at folket i det mindste tillades at tilkendegive accept af sin egen udskiftning.
  Om angreb orkestreres fra Kreml må være en vigtig del af hr. Lemches paranoia, som til gengæld nok er orkestreret fra Junckers og Merkels førerbunker i ‘anstændighedens’ navn.

 14. Af jan ulrik friis

  -

  Tyskland med Merkel syntes deres egen selvdestruktions model skal exporteres til hele Europa, konsentrationen af vold – voldtægter – drab – kaos – anarki et udmærket undertrykkelsesmiddel af folket, det med at sende folk i lejre åbenbart blevet gammeldags, når hele lande nu forvandles til udrydelseslejre, Hitler åbenbart ikke levet forgæves, nu Merkel vil påtvinge islams elendigheder over resten af Europa, tydeligt Tyskland selv bukker under i islamismen, og de lande der følger Merkel følger med hende ned i afgrunden.

  Endnu marschieren islamisterne op og rundt i Europa, vi kan se frem til et blodbad, terroristen den dræbte fra Berlin angrebet havde 12 forskellige identiteter, tilmeldt 12 forskellige steder i Europa, godhedsindustriens-migrationens fuldendte totale kaos af vanvid, ISIS nu aktive i 30 lande, og søger bevidst denne konfrontation med vesten, dette bliver en lektion for Tyskland, for Europa som i aske vil forandres til ukendelighed, islamisterne er inviterede af Merkel, i virkeligheden hendes eget problem, denne velkommenkultur burde Danmark end ikke røre med en ildtang, disse fremmede vil os kun ondt,
  her burde vi gøre som Spanien, i Kaspers beskrivelse: ” Spaniens ydergrænse, at afvise migranterne, der har det med at gribe til grov vold for at komme til Europa, også selv om den afvisning medfører kritik for ”ikke at overholde konventionerne”. “

 15. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “De terrorister, der begik den forfærdelige udåd i Paris i 2015, kom til Frankrig forklædt som flygtninge. ”

  Nej, de var faktisk så godt som alle radikaliseret i europa..

  Den Svenske mord rata er så godt som lig den Danske..109 der, 50 her. Så rent hysteri denne med de tusindvis af mord der. Selv JP har været ude og sige der var 900 mord i sverige årligt og 200 i Danmark..Rent ævl naturligvis og en del af fakenews om indvandrer, som skal give DF stemmende til de borgerlige så de kan fortsætte med at velfærdserodere for DF stemmende..

  “Op til 50 bilbrande om dagen alene i Malmø er da også noget. ”

  Dette er Trump fakenews for vildledning..

  “Antallet af bilbrænde i Malmø er mindsket fra 628 i 2009, året med flest, til 316 i 2015. Mindskningen så ud til at holde frem til den 8. august i år, hvor statistik fra Malmø politiet viste sammenlagt 140 bilbrænde. Siden da er antallet vokset til godt 200 i år. Det viser statistik fra svensk politi.

  Trods den kraftige stigning i antallet af bilbrænde i august er antallet stadig betydeligt lavere i Malmø i år sammenlignet med 2009-2010.

  Mellem 2009 og 2015 minskedes for eksempel antallet af bilbrænde i Rosengård fra 216 til 52. I 2016 blev den nedadgående trend brudt med 79 bilbrænde i Rosengård frem til og med den 8. august, rapporterede svensk politi.”
  http://www.b.dk/nationalt/fald-i-antallet-af-bilafbraendinger-i-malmoe-kom-i-august

  Derudover skal DK naturligvis have en stram indvandringspolitik..Både af polakker, Muslimer og hele molevitten. Men det ønsker de borgerlige ikke..derfor har VKO alle tiders indvandrer rekord..Mere end fordoblet den under deres tid end lo året før. Nu bliver den altså slået af den nye borgerlige indvandrervenlige, løndumper og velfærdserodere regering igen. .

 16. Af Niels Lemche

  -

  SVEND JENSEN m.fl., det eneste jeres indlæg er med til, er at afsløre oprindelsen til jeres nærmest enslydende angreb på Mutti!

  Nå tyskerne afgør til Bundesvalget. Og tro mig, begrebet ‘anstændighed’ betyder faktisk temmelig meget dernede.

 17. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt var -nuværende tyske kansler Merkel – medlem af DDR kommunistpartiet, og tog en høj uddannelse i tidligere Østtyskland. Det gør man – formentlig ikke – uden også at være Stasi informer. I øvrigt var Putin udstationeret – som KGB agent – i samme land i samme periode. Begge arbejdede for kommunistiske internationale. Så hvad de to skulle have af uoverensstemmelser i dag, er vel et åbent spørgsmål?

 18. Af Niels Lemche

  -

  JAN PETERSEN, man kunne godt doktorere i DDR uden at være medlem af partiet, men hendes lærere og vejledere var det nok.

  Og med hensyn til det andet har du intet som helst andet end din egen fantasi at bygge på.

 19. Af ole hansen

  -

  Fort kort tid siden meddelte lemche (fra R , EU eller indvandringsindustrien?) at det svenske samfund fungerede fint og godt, og at Merkel var en klog og anstændig kvinde. Og at hvis man var skeptisk overfor fremmedindtoget, var man nok putinist eller noget andet slemt. Siden har jeg betragtet alle lemches skriverier som en slags dårlige vittigheder.

  Iøvrigt vil jeg sige BRAVO til debatoplægget. Det er bare fremragende. Forhåbentlig kan det være med til at styrke modstanden mod den politik der mest af alt lægger op til endeløse rædsler og Europas og Danmarks undergang.

  I Polen, Tyskland og Frankrig etc. er borgerne begyndt at demonstrere. Er danskerne for sløve og slappe til at sige fra, selv når det gælder deres egen frihed/ velfærd/ sikkerhed og deres børns fremtid….?

 20. Af Niels Lemche

  -

  OLE HANSEN, du får at se, hvor tyskerne står, når valget kommer. Vel ikke senere end oktober i år. Så får også at se, hvem der står for vittighederne.

 21. Af Niels Larsen

  -

  @ Niels Lemche

  Til den tid er du og de øvrige Merkel-tilhængere næppe kommet jer over chokket fra Frankrig. 😀

 22. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos Angela Merkel karriere i tidligere DDR:

  * Uddannelse:

  1973: Studentereksamen med topkarakter

  1978: Uddannet diplomfysiker fra universitetet i Leipzig

  1986: Doktorgrad i fysik

  * Erhvervskarriere:

  * 1978-1990: Ansat ved Videnskabernes Akademi i Berlin, hvor hun forsker i kvantefysik

  Med den baggrund i baglommen, så er man automatisk medlem af DDR kommunist inderkreds cirklen – hvilket også indebærer Stasi og formentlig andre efterretningstjenester !

 23. Af Niels Lemche

  -

  NIles Larsen,

  se min sidste kommentar på UEJs blog om Mitterand.

  Hvis den altså er kommet på.

 24. Af Svend Jensen

  -

  Fra tragedien “Macbeth” (orkestreret fra Stratford og ikke Kreml):
  Et kendt udtryk findes i begyndelsen af Akt I, messet af hekse som “Fair is foul, foul is fair”;
  det fortsætter som et gentaget tema i stykket omkring uanstændig opførsel, vildledning, tvetydighed, ambitioner og godhed.

  Heksenes sabbat på den skotske hede maner et billede frem af Merkel, Juncker, Schulz samt hele det Storgermanske kleresi, samlet i EU’s underjordiske kommandocentral. Her koger de en heksebryg sammen, som de dumme europæiske bønder skal tvinges til at drikke. Den beske drik hedder “folkeudskiftning”, men for at lokke giften i folket kaldes den af heksene for “multikulti”, “globalisering” og “berigelsen” – således skal “Fair is foul and foul is fair” forstås af de fatsvage intellektuelle.

 25. Af Niels Lemche

  -

  SVEND JENSEN, blandt alle Putin-klakkører er du dog den mest primitive, selv om du åbenbart har læst Shakespeare, eller er det bare noget, du har hørt fra andre?

 26. Af Jan Petersen

  -

  “AF NIELS LEMCHE – 6. JANUAR 2017 20:24
  SVEND JENSEN, blandt alle Putin-klakkører er du dog den mest primitive, selv om du åbenbart har læst Shakespeare, eller er det bare noget, du har hørt fra andre?”

  Af såkaldte professorer tangerer du vel primitiv skalaen meget godt 🙁

 27. Af Niels Lemche

  -

  JAN PETERSEN, er du den samme som Svend Jensen? I supplerer hinanden meget godt.

  Det er jo nok hemmeligheden bag jeres shitstorme: I er bare et par personer, der troller løs med forskellige pseudonymer. Sjovt nok, i en tid, hvor -sen-navnene har været i rivende tilbagegang, vrimler det med -sen-navne i jeres ‘kreds’.

 28. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Så filmen Macbeth fra sidste år den anden dag..Virkelig god!

  .” “Out, out, brief candle! Life’s but a walking shadow, a poor player that struts and frets his hour upon the stage and is heard no more. It is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing.”

  Før vi må lukke Danmark ned, må vi se på at få hjemsendt Islændinge, Polakker , kinesere, også…Østeuropæere begår generelt lige så meget kriminalitet som de muslimske tilflyttere..Og Islændinge slår dem nok alle, i grådig pengekriminalitet? Se bankskandalerne mv, som de tørret af på DK, UK og Hollandske skattebetalere…Useriøst hvorledes borgerlige nægter at se hele indvandringens pris i hovedhøjde, men blot vildleder til kun at relatere til muslimer, for flere DF stemmer, der garantere V,K og LA ved magten.

 29. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Så filmen Macbeth fra sidste år den anden dag..Virkelig god!

  .” “Out, out, brief candle! Life’s but a walking shadow, a poor player that struts and frets his hour upon the stage and is heard no more. It is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing.”

  Før vi må lukke Danmark ned, må vi se på at få hjemsendt Islændinge, Polakker , kinesere, også…Østeuropæere begår generelt lige så meget kriminalitet som de muslimske tilflyttere..Og Islændinge slår dem nok alle, i grådig pengekriminalitet? Se bankskandalerne mv, som de tørret af på DK, UK og Hollandske skattebetalere…Useriøst hvorledes borgerlige nægter at se hele indvandringens pris i hovedhøjde, men blot vildleder til kun at relatere til muslimer, for flere DF stemmer, der garantere V,K og LA ved magten…..

 30. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Mht. den stramme indvandringspolitik, er det vist også på tide med et valg om det , for at få Danskernes ønsker specificeret her?

  1. Ønsker du Udlændinge der tager dit barns uddannelsesplads og job?

  Derfra mere specifikt…

  2. Ønsker du at EU borgere får eller ikke får adgang?
  3. Muslimer ditto?
  4. Totalt stop for al indvandring?
  5. Skal jøderne holde op med at skamfere deres børn, i Danmark, og ellers i fængsel?
  6. Skal frimurer orden forbydes, især mht. offentlige stillinger af magt, som Dommer, censor på kbh uni mv. ?
  osv, osv,

  Så kan vi også stoppe den vanvittige diskussion der optager alt, da flertallet har talt, og resten må bide i det sure æble. Vil fjerne den populistiske magt i DF, Nye borgerlige mv. og vise os klart hvor befolkningen står på området.

 31. Af Flemming Lau

  -

  Putin er en bølle, der skal have grænser. Men han har ingen våde drømme om at eksportere den tidligere imperialistiske verdenskommunisme modsat “Stasi Merkel”.
  Hendes våde drøm, er at overføre den svenske vision om at være en humanistisk stormagt, til også at gælde Tyskland ? Næ nej, hun er meget mere udspekuleret. Den skal gælde hele EU. Man har jo ikke været et førende medlem af Freies Deutche Jugend for ingen ting! Hun har pt magt, og har totalitære tilbøjeligheder i hvilket bla ses i hendes slet skjulte forsøg på at styre pressen og de sociale medier. Hun er dronningen af “eliten” i EU, og hun og hendes ligesindede germanske fæller, er dødsens farlige for nationalstaternes fortsatte eksistens. Hun skal være glad for at hun ikke er dronning i en bikube!

 32. Af Jan Petersen

  -

  AF NIELS LEMCHE – 6. JANUAR 2017 21:02

  Befri mig for såkaldte “professorer” – det er godt nok langt under mit intellektuelle plan 🙁

 33. Af bent nielsen

  -

  En kortfilm “Med denne regering har vi ingen mangel på fjender” handler om at statsbankerot, borgerkrig og velfærdskollaps truer hele Europa. Find filmen på den korte eller you see. Se også uriasposten, snaphanen og “Merkels migrant crisis”/ one year on. Der forklarer hvorfor kaos, pestsygdomme, terror, barbari og massedød HURTIGT kan blive vores skæbne og fremtid.

 34. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “det er godt nok langt under mit intellektuelle plan :(” jan

  ha ha ha… 🙂 Men også enig at fessor er på samme plan, som jan.. En tror på konspirationsteorier kun, den anden på kvaksalveri..Mere der samler end skiller.! Det modsatte af pro er vist anti? Antiprofessor?

  Derudover er det yderst trættende med to stavefascister som jer to, der aldrig relatere til emnet..

  Lad os nu få den folkeafstemning om indvandringen, som jeg bad om i et af de indlæg i filteret..
  Ikke tvivl om i min “ordbog” 🙂 , at Danskerne ville stemme for stramninger hele vejen igennem, i sin majoritet! Og vi skal have alle nuancerne med..Asien, EU, Island, Afrika mv. og ikke blot dette “muslimer kun” som Støvring altid bidrager med.

  Lad os stemme om Danskerne er villig til at opgive Grønland, som de borgerlige politikere siden VKO tiden, købt af USA, har gjort? Se denne er om ægte nationalisme. Vi har betalt for alt i Grønland i hundredvis af år. Det er Dansk og skal forblive Dansk!

  Alle i Putin elskere….Putin har dræbt flere journalister end nogen anden. Bandeord betyder nu fængselsstraf i Rusland. Kvinders rettigheder er sendt generationer tilbage. Han har 25 milliarder dollars stjålet i udenlandske bankly. Han overflyver vores territorium uafbrudt, truer med at atombombe os i østersøen. Nægter at betale skatter for hans olieledninger gennem vores territorium- (har vel betalt backshiish til de borgerlige korrupte i tinget her?).

  Trump og Putin sammen, bliver verdens to største tyveknægte over de næste år. Trump ender i asyl derefter i Rusland, mm. han har overleveret nøglerne til USA´s atomvåben forsvar til Putin selv, og givet ham Rusland. Alt Sammen faktisk en mulighed.

 35. Af J Nielsen

  -

  “Med den baggrund i baglommen, så er man automatisk medlem af DDR kommunist inderkreds cirklen – hvilket også indebærer Stasi og formentlig andre efterretningstjenester !”

  Glem ikke at det osse var hende der stod bag 9/11.

  Fniser vedvarende og irriterende.

 36. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt var skurkene bag 9/11 formentlig Saudi, Israel og et par andre 🙂

 37. Af Lisbeth Sørensen

  -

  AF FLEMMING LAU – 6. JANUAR 2017 21:57
  “Putin er en bølle, der skal have grænser. Men han har ingen våde drømme om at eksportere den tidligere imperialistiske verdenskommunisme modsat “Stasi Merkel”.

  Tyskland og Merkel er langt så langt væk fra socialismen som du kan komme. En af de lavest lønnet befolkningsgrupper i Europa, selvom de er så godt som den rigeste.Deres minimumsløn er til grin, og folk i lavtlønsjob i tyskland, overlever blot, går i laset tøj mv. Tag til Berlin og opdag det selv. Selv Danmark er mere socialistisk.

  Flere indlæg i filteret?

 38. Af Jens Hansen

  -

  Merkels migrant- og flygtningepolitik underminerer den sikkerhed, der er afgørende for europæerne.
  Skriver Støvring.

  Tværtimod.
  Merkel forsøger, at afbøde de værste konsekvenser af USA`s og bl.a. Danmarks forbrydelser i de muslimske lande.

  Støvring skriver minsanten også:
  “I 2016 ramte en stribe islamistiske terrorangreb Europa, flere af dem umådeligt bestialske, som angrebet med lastbiler i Nice og senest Berlin.”

  Bestialske?
  Jo.

  Men det er vist mere bestialsk, at USA og Danmark har dræbt over en million mennesker alene i Iraq.
  Og gjort millioner til flygtninge.
  Hvis ikke millioner af dræbte i de muslimske lande fører til en vis modvilje imod drabsmændene i de vestlige lande.
  Hvad gør så.
  Vesten har selv ansvarlig for terrortruslen.
  Vi ligger som vi har redt.
  Uden Iraq krigen fra 2003 var problemerne ikke opstået.

 39. Af Helge Nørager

  -

  Hvis man er forsker i kvantefysik, har vedkommende min dybeste respekt, da det er at forske i hvordan verden er skruet sammen.
  Hvis det er nødvendigt at melde sig ind i en politisk forening fordi man bor i et, 1 parti samfund.
  Synes jeg dårligt det kan bebrejdes forsker.
  Men igen, hvad ved jeg 🙂

 40. Af P Christensen

  -

  Europas Untergang/EU er såvel lokal- som storpolitisk blevet
  igangsat af centralisering. Af magt, ageren, viden og grænser.
  Dette buzz-word står som især venstreradikales og højrekrejlernes
  nyreligiøse erkendelse, hvis modsætning af samme erklæres at være “nationalisme”.
  Et frit, selvstændigt land er i dag et fy ord.
  Modsætningerne gennem historien kender vi: Det 3.rige, Sovjet. EU.
  Med alle æg i een kurv er finanskrisen unødvendigt gennem 10 år gjort
  til hele Europas krise, og den fri folkevandring viser et Schengen
  i kollaps.

  Med noget i EUs mia. dyre bureaukrati fungerer: cookieloven
  og loven om nul lys i bilers baglygter.

 41. Af Jens Hansen

  -

  Merkels migrant- og flygtningepolitik underminerer den sikkerhed, der er afgørende for europæerne.
  Skriver Støvring.

  Tværtimod.
  Merkel forsøger, at afbøde de værste konsekvenser af USA`s og bl.a. Danmarks forbrydelser i de muslimske lande.

  Støvring skriver minsanten også:
  “I 2016 ramte en stribe islamistiske terrorangreb Europa, flere af dem umådeligt bestialske, som angrebet med lastbiler i Nice og senest Berlin.”

  Bestialske?
  Jo.

  Men det er vist mere bestialsk, at USA og Danmark har dræbt over en million mennesker alene i Iraq.
  Og gjort millioner til flygtninge.
  Hvis ikke millioner af dræbte i de muslimske lande fører til en vis modvilje imod drabsmændene i de vestlige lande.
  Hvad gør så.
  Vesten har selv ansvarlig for terrortruslen.
  Vi ligger som vi har redt.
  Uden Iraq krigen var flygtningeproblemet ikke opstået.
  Ej heller truslen om terror.

 42. Af Niels Lemche

  -

  JAN PETERSEN, Saudier, ja givetvis, resten er dine sædvanlige fantasier. Vi lærer i disse dage lidt om, hvad den amerikanske efterretningstjeneste formår, og én ting er sikker: Hvis nogle af dine nævnte aktører havde været aktive, så var det forlængst kommet ud. Men i din stakkels tågede hjerne fatter du ikke, hvad et frit informationssamfund som det amerikanske er i stand til at få for dagens lys. Måske du skulle se/gense ‘Alle præsidentens mænd’.

 43. Af Jens Hansen

  -

  Merkels migrant- og flygtningepolitik underminerer den sikkerhed, der er afgørende for europæerne.
  Skriver Støvring.

  Tværtimod.
  Merkel forsøger, at afbøde de værste konsekvenser af USA`s og bl.a. Danmarks forbrydelser i de muslimske lande.
  Merkel er et lysende moralsk fyrtårn.

  Støvring skriver minsanten også:
  “I 2016 ramte en stribe islamistiske terrorangreb Europa, flere af dem umådeligt bestialske, som angrebet med lastbiler i Nice og senest Berlin.”

  Bestialske?
  Jo.

  Men det er vist mere bestialsk, at USA og Danmark har dræbt over en million mennesker alene i Iraq.
  Og gjort millioner til flygtninge.
  Hvis ikke millioner af dræbte i de muslimske lande fører til en vis modvilje imod drabsmændene i de vestlige lande.
  Hvad gør så.
  Vesten har selv ansvarlig for terrortruslen.
  Vi ligger som vi har redt.
  Uden Iraq krigen var flygtningeproblemet ikke opstået.
  Ej heller truslen om terror.

 44. Af Happybrexit heimlich

  -

  Den siddende regering -godt understøttet af det socialdemokratisk-radikale hylekor- har på grund af sin enorme slaphed, dovenskab og manglande intelligens ødelagt danskernes femtid for evig tid -vi vil altid have en gruppe muslimer i landet, som ikke kan integreres og som vil slibe knivene så snart kontant bidraget daler under en niveau,, som de synes er upassende,
  Saudi-Arabien, Iran og de andre arabstater har ikke taget imod en eneste flygtning, mens den gale Merkel har ødelagt Europa.
  I går hoppede en muslim ind på en læsesal på universitetet i København og skreg Allahu akbar, heldigvis smed han ingen bombe, -men det kunne han ligeså vel have gjort. Ingen steder er danskerne længere i sikkerhed Venstre og sosserne har solgt vor sikkerhed til EU for ussel mammon.

 45. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Niels Larsen: holder helt med dig: Lars Ulykke burde stilles for en rigsret og anklages for sine demagogiske løgne, Trump har brudt den destruktive alliance mellem Obama (som ikke er født i USA -fødselsattesten er falsk det har CIA godtgjort) og multi-prutti Merkel, det giver lidt håb om en bedre fremtid.

 46. Af Gert Hansen

  -

  En glimrende og rigtig artikel af Støvring.

  For fem-seks år siden udtalte Merkel (og Sarkozy), at integrationen af indvandrere var slået fejl. Ikke desto mindre åbner Merkel få år senere, for ubegrænset indvandring til EU.

  Store dele af EU’s befolkninger beklager sig over denne politik, og det samme gør Merkels egne partikammerater i Bayern, samt stort set alle EU’s nye medlemslande i Østeuropa. Landene i Østeuropa forsøger at værgre sig mod følgerne af Merkels indvandrings politik, og Polen har netop nu oplevet hvad den betyder. (Som jeg ‘jokede’ til en polsk ven for 15-16 år siden, var een af grundene til at EU så hurtigt ønskede østlandene optaget, at det blev nødvendigt at fordele nogle af de tilstrømmende indvandrer i østlandene).

  Jeg ved ikke hvad der ligger til grund for Merkels åbenbare kovending i indvandringsspørgsmålet. At åbne med ordene ‘Wir schaffen das’ på trods af at hun ved, at det vil betyde stigende kaos og det der er værre. Er der nogen der ved det?

  De fleste politikere i EU udtaler offentligt hvad Merkel sagde for fem-seks år siden. Alligevel bliver intet ændret – tværtimod. Er der nogen der ved hvorfor?

  Befolkningstilvæksten i MØNA har de sidste 50-60 år været meget større end disse lande har en chance for at klare. Resultatet er en folkevandring mod Europa. Det har man vidst i mange år ville komme, og den vil fortsætte i mange år endnu. Det medfører at Europa som vi har kendt det afskaffes, og ingen har lyst til at gøre noget ved det, om end det ville være rimeligt at stille nogle krav for at forhindre det, men det vil kun en minoritet af europæere gøre, og det er ikke nok i et demokrati. Så det uafvendelige fortsætter, og det bliver stadig mere odiøst at overvære.

 47. Af Niels Lemche

  -

  GERT HANSEN: Mærkeligt ordvalg: “det bliver stadig mere odiøst at overvære.” Jeg er ikke sikker på, at det er korrekt dansk at bruge ‘odiøst’ på den måde.

  Og hvad vil du gøre med dit jammerhyl over tilstandene?

 48. Af jan ulrik friis

  -

  Hundredemillionvis af islamister på vej, alle en den samme tanke at med vold omdanne Europa til et ondt totalitært islamistiskt kalifat, uden plads til det danske folk, nationalstaten Danmark under afvikling, vores land foræres nu bort til fremmede islamister!

  Vi bliver gjort til fremmede i eget land, husk det svenske folk der med lukkede øjne åbnede deres hjerter for “berigelsen”, da svenskerne åbnede deres øjne igen: var de kommet i helvede!
  Istedet må vi åbne vores øjne, se dette inkompetente at Danmark gives væk, vores velfærd forsvinder i utaknemmelige økonomiske flygtninge -voldelige kriminelle – økonomiske asylturister, disse fanatiske islamister der har undsluppet igennem mange sikre lande, som vil være parasiter på vores system, medbringende deres blodige primitive hule religion!

  De der repræsentere os, skaber en fremmedgørelse af vores folk. Merkel – Løkke- Stefan Löfven er uden skam i livet, giver væk Sverige – Tyskland – Danmarks velfærd og kultur vores værdier vores land – rammer nu hårdt de svageste medlemmer af samfundet, Sverige er begyndt at knække sammen…..hvad mere har vi brug af bevis, hvor meget mere elendighed ønsker vi at “se” inden vi indser denne trudsel imod vores folk vores hele eksistens, inden virkelighedens vanvid overhaler os, inden alt er forsent!

  Men ak ja til det allersidste, ja helt ned i undergangen, selv i nedslagtningens time vil vores folkevalgte -pladderhumanismen-venligboerne hovedløst lovprise den islamistiske “berigelse”!

 49. Af jan ulrik friis

  -

  ….cirka 11:22 i filter… Danmark gives væk……..

 50. Af Gert Hansen

  -

  Niels Lemche:

  Odiøst betyder frastødende, modbydeligt. Derfor ikke et ‘mærkeligt ordvalg’, om end jeg erkender, at det er subjektivt om hvilket man bruger det. Det betyder i al sin enkelhed, at hvad jeg finder odiøst, ja, finder jeg odiøst. Jeg kan nævne adskellige ting der sker nu som jeg finder odiøst, men det falder uden for denne tråd. Kald du det bare ‘jammerhyl’ – det interesserer mig ikke det mindste.

  Hvad jeg vil gøre? Da jeg lever i et repræsentativt demokrati, vælger jeg politikere til at løse de (af mig opfattede) opståede problemer, og til at få tingene jeg ellers ikke har indflydelse på, eller ellser kan gøre noget direkte ved, til at fungere bedst muligt. Sådan burde det fungere i et demokrati. Hvis man ikke synes om den metode, kan man begyde at skyde på anderledes tænkende, eller det der er værre. Det gør man mange steder i vore dage.Det er jeg ikke tilhænger af – ja, det finder jeg nærmest odiøst.

Kommentarer er lukket.