Merkels blodige velkomstkultur

Af Kasper Støvring 117

 

Merkels migrant- og flygtningepolitik underminerer den sikkerhed, der er afgørende for europæerne. Terror, vold, kvindeovergreb og brandstiftelser blev for alvor en realitet i 2016. Ændrer vores politikere ikke kurs, så kommer der andre til, der ordner sagerne på den hårde måde.

 

I 2016 ramte en stribe islamistiske terrorangreb Europa, flere af dem umådeligt bestialske, som angrebet med lastbiler i Nice og senest Berlin. Gerningsmanden havde også her vadet ind over Europas åbne grænser, foranlediget af den velkomstkultur, Merkel har stået i spidsen for, og som nu symboliserer den blodige virkelighed, europæerne er vågnet op til.

 

Senest er endnu en asylansøger arresteret i Tyskland mistænkt for at ville begå et angreb, og for at understrege bestialiteten forsøgte en bande flygtninge at sætte ild til en hjemløs selve juleaftensdag. En blodig velkomstkultur, altså, men Merkel forsvarede i nytårstalen sin politik.

 

Imens politikere bygger en totempæl over velkomstkulturen og dyrker den som vejen til det humanistiske Europas frelse, ser befolkningerne anderledes på det. ”Tak for det, Merkel, jeg stemmer aldrig på dig igen”, som en far til et af terrorangrebets ofre udtalte til TV2 (tyske medier har angivelig mørklagt kritikken).

 

Konsekvensen? Det berygtede kulturtab. Dér, hvor europæiske borgere vil fejre julen eller på anden vis holde fest, bliver vejene nu blokerede, så menneskemasserne ikke mejes ned af lastbiler, og vejspærringerne står som gråmelerede gravsten over den tabte tryghed og politikernes store svigt, fordi de følger Merkels velkomstkultur. Også herhjemme tager politiet opstilling, svært bevæbnede med maskinpistoler. Velkommen til den nye virkelighed. Tusindvis af politifolk passede på især kvinderne i Køln efter sidste års masseovergreb på kvinder, og vi vil se, at den slags eskalerer, også i det nye år. Faktisk var der også masseovergreb mod kvinder i år, denne gang bl.a. i Østrig, om end i knap så stort omfang, og havde politiet ikke tilbageholdt hundredvis af nafrier – nordafrikanere – i Tyskland, havde vi nok set gentagelser i stil med sidste år.

 

Politiet i Østrig havde ellers omdelt lommealarmer for at skabe tryghed, ligesom der nu også udvikles tøj, der skal forhindre voldtægt. Jo, kulturabet er i gang, men man indretter sig med opfindsomhed efter det. Nu vil svenskerne forbyde raketfyrværkeri, fordi det blev anvendt som en slags våben nytårsaften. Velkommen til 2017 og flere og dybere parallelsamfund, hvor banderne ganske enkelt tager magten.

 

Det er ubegribeligt, at politikere ikke effektivt vil bevogte EU’s og nationalstaternes grænser og udvise kriminelle udlændinge. Det vil medvirke til at sikre sikkerheden, sammenhængskraften og respekten for de udlændinge, der tilpasser sig. Gør vores politikere ikke det, altså sørger for sikkerheden, bliver det andre, der gør det – Le Pen og Wilders står på spring i år – og det bliver på en anderledes, hård måde, bakket op af en befolkning, der i stigende grad griber til selvtægt som forleden i Polen.

 

Endnu mere radikale politikere vil komme til. De vil nok forstå at spille på frygtens klaviatur, og de vil svinge skæbnegudindernes søndermalende kværnsten, der er tung og mørk som jorden ved vintertid. Vi bliver derfor nødt til, som i Ceuta ved Spaniens ydergrænse, at afvise migranterne, der har det med at gribe til grov vold for at komme til Europa, også selv om den afvisning medfører kritik for ”ikke at overholde konventionerne”.

 

Kun fornuften er som bekendt begrænset, dumheden er grænseløs som det grænseløse Europa – afvisningen af migranter sker ikke, vi kan derimod læse, at færre afviste asylansøgere sendes hjem, at antallet af migranter og flygtninge, der ankom til Italien, steg med 18 procent i sidste år, og at forhærdede vanekriminelle, som den nu atter løsladte Levakovic, ikke udvises, til trods for politikernes simulerede protester. Det er tomme ord, for ingen ønsker at ophæve de konventioner, der beskytter selv rå kriminelle.

 

Terror, mord, brandstiftelse…

 

De terrorister, der begik den forfærdelige udåd i Paris i 2015, kom til Frankrig forklædt som flygtninge. Det er endnu en pris for velkomstkulturens åbne grænser, og er der andre end mig, der har opdaget den sataniske logik bag dette narrativ? Jeg kom til at tænke på den, da jeg genlæste Lukas-evangeliet. De to terrorister, der dræbte 13 mennesker i Charlie Hebdo-angrebet, blev slået ihjel, og man troede, at Frankrig nu var sikret. I mellemtiden flakkede syv terrorister gennem øde egne i Europa og fandt frem til Paris, hvor de massakrerede 130 mennesker.

 

Lukas kap. 11: ”Når den urene ånd er drevet ud af et menneske, flakker den om i øde egne og søger hvile, men uden at finde den. Så siger den: Jeg vil vende tilbage til mit hus, som jeg er drevet ud af. Og når den kommer, finder den det fejet og prydet. Så går den ud og tager syv andre ånder med, værre end den selv, og de kommer og flytter ind dér. Og det sidste bliver værre for det menneske end det første.”

 

Men terror er ikke alt. Europæerne beriges også med mord. Især Sverige er hårdt ramt. Der begås masser af mord i Sverige, mange er uopklaret, og der er sket en kraftig stigning sidste år. Som Tino Sanandaji har dokumenteret, er antallet af parallelsamfund i Sverige steget fra tre i 1990 til over 190 i dag. Senest har vi set, at der affyres granater mod en politistation, så man kan vel sige, at krigen mod myndighederne er begyndt. Men også civilbefolkningen rammes. Et ud af mange eksempler: Nytårsaften kom ”unge” kanonslag ned i en barnevogn, hvor der lå et spædbarn.

 

Hvad med de berømte bilbrande? Tjoh, der er ikke noget stort problem med bilbrande, mener de svenske myndigheder, for der er stadig masser af biler at brænde af.

 

Det er en vittighed, for det siger myndighederne og politikerne ikke, men som med alle gode vittigheder siger det noget om virkeligheden – her om svenskernes forstyrrede virkelighedsbillede. Op til 50 bilbrande om dagen alene i Malmø er da også noget. Det er som med vittigheden om alkoholikeren, der ikke ser noget problem med sit misbrug, for han har masser af penge at drikke for.

 

Jeg ved ikke, om den svenske docent Anne Sophie Dahl har vittigheder på lager, men hun har skrevet klarsynet om det truende svenske systemkollaps i en kronik i Børsen, her brudstykker gengivet på Snaphanen.

 

1000 biler blev i øvrigt futtet af i Frankrig nytårsaften, men vi kan også i Danmark. Sidste år blev der registreret langt over 1000 steder (ikke antal biler), hvor der var påsatte brande. I årets første dage er der over 40.

 

Ilden! Dette magisk-destruktive element…

 

2016 bød også på en anden type terror, den såkaldt motorvejsterror. Forrige år kørte jeg på motorvejen ved Malmø. Da jeg kom hjem, kunne jeg læse, at en bilist forulykkede to timer efter, jeg selv havde befundet mig på vejen med min familie. Politiet efterlyste ”en gruppe unge”, der havde kastet sten mod bilerne på motorvejen. Nu har vi også importeret det samme fænomen i Danmark. Der har været flere fortilfælde, men i sommer var det med dødelig udgang. Der var et fortilfælde nogle timer inden den fatale ulykke. Politiet efterlyste her to drenge, der ”beskrives som af anden etnisk herkomst end dansk, i alderen 12-15 år og begge med kort, mørkt hår.” For få dage siden var det så, ikke sten, men store grene, der blev kastet mod biler. Den fængslede har allerede en betinget udvisningsdom.

 

Fornuftens søvn

 

Sådan er udsigten. En mørk himmel står som en hældende mur over Aftenlandet. ”Jeg frygter hverdagsislamismen mere end islamistisk terror”, skrev Lars Aslan, og det sætter jo problemerne i perspektiv. Islamiseringen forstærkes dag for dag, og især yngre er tiltrukket af radikal islam.

 

Der er naturligvis problemer med andre end de udlændinge, der kommer til landet som følge af den merkelske velkomstkultur. Men lukker man denne kultur ned, slipper man for mange og grove problemer, og det er i virkeligheden ganske enkelt. Sværere, hvis ikke umuligt, er det at løse problemerne med de borgere – danske som udlændinge – der allerede befinder sig i Danmark og Europa.

 

Under overskriften “#SødeKnusteDrømme” skriver Jarosinski disse fire linjer:

 

”Den dårlige nyhed:

Drømme bliver ikke til virkelighed.

Den værre nyhed:

Dine gør måske.”

 

I 2016 vågnede europæerne op til en uhyrlig virkelighed. Så længe de europæiske politikere drømmer om velkomstkulturen og opfører en heksedans til Merkels ære, sover fornuften, og fornuftens søvn avler som bekendt uhyrer.

 

Goya Fornuftens søvn avler uhyrer 1799 3
Goya: Fornuftens søvn avler uhyrer, 1799

117 kommentarer RSS

 1. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Ja, Europa er udsat for en katastrofal indvandrings og asyl politik, som er muliggjort gennem EU’s menneskerets konventioner, og imbecile politikere!

  Bruxelles/EU, har nu kun ganske kort tid på sig, hvis de vil redde det Europæiske projekt fra undergang, og det er, at opgiv administration af menneskerets konventionerne, og læg dem ud til administration af de enklete landes lovgivning for, at administrere!

  Lad alle EU’s lande administrere deres grænser som de selv ønsker!

  Koncentrer EU’s lovgivning om kun handelsforhold, og bland EU uden om de nationale landes selvstændighed!

  Kort og godt en fuldstændig reformering, hvor EU opgiver federale drømme og handler efter de fakta, som Europas befolkninger nu har presenteret for dem!

  Kun ved disse tiltag komme EU, og Euroen at overleve!
  Mvh.

 2. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Nørager
  “Hvis man er forsker i kvantefysik, har vedkommende min dybeste respekt, da det er at forske i hvordan verden er skruet sammen.”

  Ved ZIPC arbejdede Merkel med teoretisk kemi, og tog en doktorgrad i fysik i 1986. Efter doktorgraden blev hun tilknyttet projekter indenfor analytisk kemi.
  Zentralinstitut für Physikalische Chemie (ZIPC),

  Dum har hun aldrig været 🙂

 3. Af jan ulrik friis

  -

  …….indlæg 11:20 er nu kommet fri af filteret…… “…nationalstaten Danmark under afvikling…”…….se selv i: “ældre kommentarer”…..

 4. Af Helge Nørager

  -

  Et held for hende at uddannelse systemet i DDR ikke var styret af liberale Venstre, for så havde hun jo ikke fået dobbelt uddannelse. 🙂

 5. Af Niels Larsen

  -

  @ B. Mortensen – 7. januar 2017 14:59

  Fordi hun ikke er dum, behøver hun jo ikke være (for) klog.

  Og det er hun så bestemt heller ikke. 🙁

 6. Af Dorrit Wejen

  -

  Den dag politikerne vågner, er det for sent.

 7. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Doktorsgrader fra DDR er værd nul og niks, jeg kender mange forskere fra Øateuropa som har været nødt til at skrive en vestlig afhandling (dog ikke en tysk, som beløber sig til en A4 side) for at kunne få stilling i vest. Sørgelig mangel på kendskab til de akademiske værdier når man tror at en PhD fra DDR betyder at man er intelligent -damen har jo bevist sin dumhed om og om og om igen! Sin tåbelige mangel på logik og fremsynethed.
  Kom op med titlen på een eneste artikel med Merkel som første forfatter, Nej vel?

 8. Af jan ulrik friis

  -

  ….cirka 18:11….svar til Dorrit i filter……

 9. Af jan ulrik friis

  -

  Dorrit……ja vi må nu nok erkende at det er slut for Danmarks vedkommende, Løkke skulle havde handlet i tide fra dag et, det fulde stop for islamistisk migration som han lovede det danske folk, derfor han blev valgt, dengang havde vi endnu håb, istedet i passivitet lod han stå til, endda berigede de islamister der ville komme i tusindvis af kilometer helt til Danmark, imod alt sundt fornuft og konventioner, endda forfordeles islamisterne frem for danskerne, i millionvis af nye islamister er nu på vej, i betragtning af hvilke katastrofer der nu venter Danmark forude, mange og store, at nationalstaten Danmark kører nu kun på lånt overtid, enig i at de folkevalgte under Løkke er allerede for sent, de vil følge deres elskede Merkel helt ned i undergangen!

 10. Af Benny Benny

  -

  B. Mortensen
  Hitler var vel heller ikke dum og alligevel ødelagde han den halve verden.
  Merkler er bare hans modpol, hun forsøger redde den halve verden, men ødelægger vores i forsøget.

  Når tyskerne får en fiks ide, ender det med verdenskrig.

 11. Af John Laursen

  -

  Kvantekemikeren og ekskommunisten fra DDR, A. Merkel og de andre vest-europæiske politikere tjener ikke de vesteuropæiske befolkningers ve og vel, hvis livskvalitet følgelig formindskes mere og mere, fordi disse politikere ikke opretholder Vesteuropas indre og ydre grænser og ikke gør det der er nødvendigt for at decimere antallet af muslimer i Vesteuropa.
  De Vesteuropæiske politikere er skyld i de rædsler som nu overgår befolkningerne. Det er derfor uforståeligt at befolkningerne stadig stemmer på de samme politikere som de godt ved ikke har tjent deres ve og vel i årtier og ikke vil gøre det i fremtiden.

  : Svaghed inviterer til aggression og politisk korrekt ønsketænkning redder ikke liv – styrke skaber respekt, svaghed gør ikke – hvis man går i den forkerte retning, hvad gør man så? Man ændrer retning til den rigtige.

 12. Af Lisbeth Sørensen

  -

  AF HELGE NØRAGER – 7. JANUAR 2017 15:18
  Et held for hende at uddannelse systemet i DDR ikke var styret af liberale Venstre, for så havde hun jo ikke fået dobbelt uddannelse. 🙂

  Jo da, hvis hun var liberal venstre orienteret. Og det er hun jo i dag? Det var hun naturligvis også dengang, men havde ikke den politiske mulighed. 🙂
  Reglerne mod to uddannelser er gearet mod ikke borgerlige, og fattigere borgere der ikke har råd til at betale for en ekstra uddannelse selv. Sådan set blot en del af Venstres ønske om kun blå børn får videregående uddannelser.

 13. Af bent nielsen

  -

  Iflg. nettet er der nu tvivl om Merkels doktorgrad. Muligvis er den værdiløs og erhvervet på en oversmart og lyssky måde. Raseriet mod hende vokser og vokser, se selv hvad hun kaldes på you tube. Der meldes nu om at en kæmpeflodbølge bestående af mange, mange millioner afrikanere og arabere…. er på vej mod Europa. Nogle iagttagere mener at EU og Merkel fører europæerne mod udslettelse i en katastrofe værre og blodigere end 2. verdenskrig. Se snapha og Merkels migrant crisis/ what next.

 14. Af Jan Petersen

  -

  Som jeg skrev tidligere:

  “I øvrigt apropos Angela Merkel karriere i tidligere DDR:

  * Uddannelse:

  1973: Studentereksamen med topkarakter

  1978: Uddannet diplomfysiker fra universitetet i Leipzig

  1986: Doktorgrad i fysik

  * Erhvervskarriere:

  * 1978-1990: Ansat ved Videnskabernes Akademi i Berlin, hvor hun forsker i kvantefysik

  Med den baggrund i baglommen, så er man automatisk medlem af DDR kommunist inderkreds cirklen – hvilket også indebærer Stasi og formentlig andre efterretningstjenester !”

  Tilføjer da gerne til ovennævnte. Merkel var formentlig dybt involveret i DDR kommunistpartiet og formentlig dybt involveret i samtlige efterretningstjenester – uden det engagement studerer man IKKE kvantefysik. Det var simpelthen underlagt DDR-militæret og Sovjetunionen!

 15. Af P. T.

  -

  Merkel adskiller sig nok ikke væsentlig fra andre politikere-nok det mest beskidte erhverv,hvor alle kneb gælder,se bare på vores egen lille andedam af politikere som skifter underbukser som administratorer og revisorer,. når vinden blæser den anden retning
  Meget kan siges om DDR-men deres universitets uddannelser,især de naturvidenskabelige var unikke og i sær klasse,hvilket Vesttyskland erfarede samme år som muren faldt.
  Vesttyske meteorologer ,fysikere,kemikere etc.blev arbejdsløse eller med forringet arbejdsforhold da grænsen fald-halv så billige dobbelt så dygtige-sådan deromkring ,da deres Østtyske kollegaer kom til fadet, tilfældigt næppe.
  Men Merkel opløser eller fortynder Europas oprindelig befolkning-det er ondt.

 16. Af Jan Petersen

  -

  Min personlige definition på politikere / magthavere er – afvigere fra normalen. Eller på almen dansk – folk man på lægeligt sprog – normalt holder i spændetrøje, hvis det vel at mærke IKKE er uforenelig med torturkonventionen 🙁

 17. Af Allan Hansen

  -

  @ Jan Petersen – Kvantefysik.
  Javel, det skal jeg ikke gøre mig klog på!
  Men, der findes ikke én eneste videnskabelig afhandling, som
  dokumenterer, at Merkel på nogen måde, har bidraget til den
  kvantefysiske forskning,,,,,,, så meget om de kloge hoveder ,,,,,,,

 18. Af Jan Petersen

  -

  @ Allan Hansen, er du dum – eller spiller du bare dum? 🙁

 19. Af Janette Lund

  -

  Merkel forsvarer vel samhandelen med oliesheikerne. De har olie, det har Tyskland ikke. Tyskland har bilindustri, det har oliesheikerne ikke. For billig olie tager man migranter med i byttehandelen.

  Det samme kan siges om flere andre industrinationer i EU.

  Danmark har halaleksport til Mellemøsten. Husk hvem der hulkede under tegningskrisen. Der er flere lande på de amerikanske kontinenter, der kan erstatte import fra Danmark.

 20. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Jan Petersen: holder helt med dig: jeg kender en del studerende fra Østeuropa, som inden jerntæppet faldt var udvekslingsstudenter i Europa, Alle havde nær tilkntning til det hjemlige kommunistparti, mange havde fædre som var ledere indenfor partiet. Uden et tæt forhold til kommunistpartiet kunne man ikke studere langt mindre erhverve en doktorsgrad i Østeuropa, En doktorsgrad indebar ikke at man skrev en afhandling, den fik man foræret. De Østeuropeiske lande publicerede aldrig nogle som helst videnskabelige resultater, de ønskede ikke ar vestenskulle få del i resultaterne (hvis der var nogle).
  At Merkel er så large overfor muslimer har den simple grund at Tysklahd under både 1. og 2. verdenskrig var allieret med Tyrkiet. Tyskland kejser Wilhelm har bygger både jernbaner og havne i Tyrkiet. Desværre ved dummerjønser som Lars Ulykke, Mette Frederiksen og Østergård intet om historie,

 21. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Jan Petersen: holder helt med dig: jeg kender en del studerende fra Østeuropa, som inden jerntæppet faldt var udvekslingsstudenter i Vesteuropa, Alle havde nær tilknytning til det hjemlige kommunistparti, mange havde fædre som var ledere indenfor partiet. Uden et tæt forhold til kommunistpartiet kunne man ikke studere langt mindre erhverve en doktorsgrad i Østeuropa, En doktorsgrad indebar ikke at man skrev en afhandling, -den fik man foræret. De Østeuropeiske lande publicerede aldrig nogle som helst videnskabelige resultater, de ønskede ikke ar vesten skulle få del i resultaterne (hvis der var nogle).
  At Merkel er så large overfor muslimer har den simple grund at Tyskland under både 1. og 2. verdenskrig var allieret med Tyrkiet. Tyskland kejser Wilhelm har bygger både jernbaner og havne i Tyrkiet. Desværre ved dummerjønser som Lars Ulykke, Mette Frederiksen og Østergård intet om historie,

 22. Af Jens Hansen

  -

  AF JAN PETERSEN – 6. JANUAR 2017 19:55

  Undertegnede har arbejdet sammen med mange ingeniører fra DDR og det øvrige Østeuropa.
  Indenfor de sidste 15 år.
  Deres uddannelse er fuldt på højde med vores.
  Jeg har i øvrigt fortsat til gode at møde en tysker fra det gamle DDR som siger noget dårligt om DDR.
  Og jeg har mødt mange.

 23. Af Niels Lemche

  -

  HAPPYBREXIT HEIMLICH, hellere intet vide om historien end kende til din udgave af historien. Tyrkiet var ikke tysk-allieret i Den 2. Verdenskrig. Landet var neutralt. Før Den 1 Verdenskrig var Mellemøsten en spionrede. Tror du, at tyskerne byggede jernbaner dernede for deres blå øjnes skyld. De betragtede Mellemøsten med dens olie som potentielle koloniområder. Englænderne vidste det, så da tyskerne byggede jernbanebroen over Eufrat, gravede englænderne på Karkemish lige ved siden af. De ledende engelske, ligesåvel som tyske arkæologer var alle i de hemmelige tjenesters sold, som f.eks. T.E. Lawrence–du ved Lawrence of Arabia. Østrigeren Robert Musil rejste rundt blandt beduiner i det nutidige Jordan og Saudi Arabien (f.eks. Rwala), og hvem tror du, at han rapporterede til?

  Det forhindrede i øvrigt ikke, at disse forskere faktisk leverede fremragende værker.

 24. Af Henning Svendsen

  -

  Det var under :den kolde krig:atombomben var opfundet nu stræber Sovjet endnu højere hvorfor ikke bygge flyvende tallerkener -og i alle Sovjetstater kom der hurtig forskerhold der alle var lynene intelligente med højeste karakter i algebra og fysik og det udløste jo en pengeregn fra Krelm
  Men den flyvende tallerken blev ikke opfundet g heller ikke den dybe tallerken hele flokken i DDR ville ikke kunne klare en 10 klasse i dag
  Og denne Mutter i Tyskland udstråler da heller. Ikke nogen form for intelligens snarere er hendes hjerne deform med ansigtstræk der vidner om det samme
  Og denne Aslan har selvfølgelig ret ! Oprøret mod det kristne :overherredømme: i Danmark og resten af EU kommer mere og mere til udtryk de er vor tids 68 generation og vil snart fylkes inde på Borgen -medmindre vi får DF udskiftet med :den korte avis:

 25. Af HappyBREXIT heimlich

  -

  Igen en blodig attack sponsoreret og undertegnet Merkel -denne gang i Jerusalem. Når unge danske interviewes af TV så står de dumme som får og siger: jeg har ikke tænkt at ændre mine vaner på grund af terrorismen , jeg skal leve precis som jeg plejer. Goddag økseskaft, man skulle tro at danskerne aldrig rejser udenlands, man må stå i kø i lufthavnene i timevis pga terror. For nogle år siden tog det 10 sekunder at vise pas og så var man igennem. Det skulle heller aldrig falde mig ind at mellemlande i nogle af de europæiske lufthavne, hvis jeg på nogen måde kan mellemlande et andet sted. Jeg opholder mig heller ikke i folkesamlinger eller på markeder. Jeg er vel ikke et får.

 26. Af Niels Lemche

  -

  HAPPYBREXIT HEIMLICH, som sædvanlig en ondsindet disinformator. Det er langtfra første gang, det er sket i Israel, det med den slags attentater. Hvad har det med Merkel at gøre? Men du stiller dig åbenbart gerne forrest i det lokale slæng, der vil gå efter hende for enhver skyld. Med din type ved roret havde vi krig i Europa inden året er omme. Men heldigvis står du ikke ved roret.

  Men ifølge din logik er det vel Merkels skyld, at der lever arabere i Israel/Palæstina.

 27. Af Tage Jacobsen

  -

  “AF HAPPYBREXIT HEIMLICH – 7. JANUAR 2017 17:45
  Doktorsgrader fra DDR er værd nul og niks, jeg kender mange forskere fra Øateuropa som har været nødt til at skrive en vestlig afhandling (dog ikke en tysk, som beløber sig til en A4 side) for at kunne få stilling i vest. ”

  🙂 kender mange forsker!!!! Ja og grise kan flyve! hvad er en doktorsgrader??? mener du doktorgrad, eller doktorgraden.
  Du skriver som en skoledreng.

 28. Af Niels Lemche

  -

  TAGE JACOBSEN, du ramte jo nok plet: ‘Skoledreng’! Jeg har læst ikke så få af disse afhandlinger, og de var ikke værre eller bedre end deres vesttyske paralleller. Nogle af dem var fremragende, bl.a. fordi de præsentere alternative (marxistiske) videnskabelige tilgange til deres emner.

 29. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Er naturligvis ingen tvivl om at videnskabelige undersøgelser er mere saglige, seriøse og oprigtige når skrevet ud fra et socialistisk synspunkt og menneske.
  De kapitalistiske “forskere” er jo tit fuldt ud sponsoreret af industrien, der ønsker et vis resultat, som de så nødvendigvis må levere. De er altså ikke fire til kritisk behandling og tilgang af ting som Religion Stof mv. De er tit rene lobbyister for et andet ævl.

  Samme ser vi også i Aviser..Hvor borgerlige aviser ejet af aktionærer har en nyhedsmæssig dagsorden, som ikke repræsentere folkets interesser i -99%, men dem i top 1%! Derfor fx The Guardian er så meget mere seriøs og kritisk i sin tilgang. (Den er en fond, som er fri til kritiske nyheder, uden en aktionærejede gruppe at relatere til og deres dagsorden af interesser!).

 30. Af Svend Jensen

  -

  De danske islamofiles propaganda og manipulationer har altid som formål og til resultat at forøge indtaget af muslimer til Danmark.
  Set udefra virker det næsten som en psykotisk besættelse, at Danmark skal fyldes op med muslimer, uden hensyn til omkostninger og alle de negative konsekvenser.

  Er det ikke muligt, at demonstrere sin godhed og altruisme på afstand?

  Fremtidens historiske dom bliver hård over perioden omkring årtusindskiftet. Den periode vil sandsynligvis blive kaldt “De tykskallede faktaresistente altruister” ’s æra.
  Må den snart være overstået og den vestlige civilisation reddet fra Islams hæslige voldsregimente.

 31. Af Lisbeth Sørensen

  -

  AF SVEND JENSEN – 9. JANUAR 2017 15:44
  “De danske islamofiles propaganda og manipulationer har altid som formål og til resultat at forøge indtaget af muslimer til Danmark.”

  “Islamofiles”
  Giver ingen mening, og et breivik opfundet ord, og hans nynazistiske agenda…Og det er uden tvivl mest muslimer der ønsker flere muslimske indvandrer, såvel som den industrielle blå elite repræsenteret af DF, V, K og LA..

  Derfor den blå blok under Schluter startede med at indføre “verdens mest lempelige flygtningelovgivning” camoufleret som humanisme, men drejede sig naturligvis kun om løn og velfærds erodering. Og i årtier har DF støttet dem. Mens de samtidig har sagt at de er imod dem. Der er ironi så det batter?

  Hvis man ønsker en strammer indvandring end den blå , er man nødvendigvis nødt til at stemme rødt. De har den strammeste indvandringspolitik over de sidste 30 år som enhver statistik viser. Men naturligvis slet ikke stram nok, nej.

 32. Af Niels Larsen

  -

  @ Lisbeth Sørensen

  “Professor Peter Nannestad, Århus Universitet, konkluderede i 2012 at “Islamofobi er i empirisk forstand et dybt problematisk begreb. Indtil videre er det ikke lykkedes at nå frem til en tilfredsstillende definition af begrebet, som kan leve op til gængse krav til definitioner … Den empiriske uskarphed inviterer til at instrumentalisere begrebet politisk og oplade det ideologisk. At det sker i rigt mål, kan der næppe herske tvivl om.”[4]

  En kritisk holdning til islamisme og islam som religion kan derfor ikke ses som et udtryk for islamofobi, da en sådan kritik kan være udtrykt for f.eks. religionskritik, kritik af islamistisk terror eller islamisk fundamentalisme.”

  Islamofobi er således en tåbelig kliche-term, som nærmest er latterlig at anvende.

 33. Af jan ulrik friis

  -

  Og hvad er så Løkkes plan, skal danskerne depoteres til Tyskland som arbejdsslaver?
  Dette overkill vores nation vores danske folk, nu leger Danmark: Frikorps Danmark langs Ruslands grænser, samtidigt foregår en etnisk udrensning af det danske folk, elendigheden den islamistiske magtovertagelse vores land.
  Vi må øjeblikkeligt stoppe dette Frikorps Danmark Nato/Frontex, USA- EU vil krig projekt, kald istedet alle danske styrker hjem, forsegl grænsen, udvis alt islamisme fra dansk jord, for det haster, vi har allerede passeret deadline, som situationen er nu er Danmark færdig, hvorfor denne leg med døden, Løkke har ventet til alt blev forsent!

 34. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, er det nu så meget smalhals hos jer, at du er nødt til at publicere dine indlæg i enslydende form på flere blogs samtidigt?

  Det biver det ikke bedre af.

 35. Af jan ulrik friis

  -

  Det naive Hr Lemc he, at de folkevalgte lader dette ske, og kaster os ud i krig!
  Kun spørgsmålet om hvor længe, til borgerkrigen til den rigtige krig, et “smart træk” af Danmark at åbne alle fronter på en og samme gang, istedet for at forsvarer sit land, som Danmark nu leger at de ligesom dengang i 40′ kæmpede på Østfronten fjernt fra Danmark, det må være en hvis nostalgie, ligesom dengang håber Danmark at andre lande igen til sidst redder os ud af flammerne, men det er en ommer, dennegang kommer ingen andre lande os til hjælp, aldrig nogensinde igen, dennegang er det SLUT!
  Ligesom heller ingen ønsker at endnu engang genopbygge Tyskland efter islam, dennegang er det endeligt SLUT, migrationen vokser os alle over hovedet, vi rigtige danske står tilbage i afmagt, destruktionen vores 1000 årige kultur, slet slet ikke morsomt at se, for de af os der elsker vort land, elsker vort folk, vores kultur, at se hvor hurtigt nationalstaten Danmark nu forsvinder, og nu går det hurtigt, sådant rigtigt rigtigt hurtigt imod undergangen !

 36. Af jan ulrik friis

  -

  Derfor Hr Lem che skrev jeg som jeg skrev:
  “….kald alle danske styrker hjem, forsegl grænsen, forsvar Danmark, udvis alt islamisme fra dansk jord…” !
  Om vi ønsker at bevare vores Danmark, er det nu!

 37. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, interessant, som I skifter taktik. Nok en god idé at flytte brændpunktet en dag, hvor der er kommet nyt frem om, hvad Putin har på Trump — ikke at jeg faktisk tror på det; det er sikkert en tak for sidst hilsen fra nogle, som ikke kan lide ham. Men skal fokus tilbage på det gamle omkvæd om borgerkrig, indvandring osv. osv.

  Gad vide, hvem der er den naive her.

 38. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Friss
  “vi rigtige danske står tilbage i afmagt, destruktionen vores 1000 årige kultur, slet slet ikke morsomt at se, for de af os der elsker vort land, elsker vort folk, vores kultur, at se hvor hurtigt nationalstaten Danmark nu forsvinder, og nu går det hurtigt, sådant rigtigt rigtigt hurtigt imod undergangen !”

  Er det sådan, at man kan få en dato for nationens undergangen, da jeg gerne skulle nå, at pakke en kuffert?
  ps. hvad er en rigtig dansker?
  Hvad nu hvis vi bestemte os for, at kun dem der havde familie( mere end en ) med i modstandsbevægelsen under besættelsen der er rigtige danske, hvor ville du så stå?

 39. Af jan ulrik friis

  -

  Jeg tænkte nok at MSM ikke kunne narre dig Hr Lem che, det er da også kun MSM propaganda, som nu vil komme som perler på snor, renlivet propaganda i Obamas sidste timer, der er idag kommet klart dementi fra Kreml, Putins Rusland har ikke noget på Trump, der er også idag kommet dementi fra Trump, at Putin har intet med valget i USA at gøre, kun MSM propaganda, og jeg tænkte da også ved mig selv, at Hr Lemc he alligevel for klog at lade sig narre af MSM propaganda, det er forskellen, Hr Lem che du lod dig ikke narre af MSM, men vær nu vaktsom for nu kommer propaganda som perler på en snor, men du og jeg Hr Lemc he, du og jeg ved heldigvist bedre besked, at lytter ikke til hvad MSM siger!

  Men pointen her og nu at kalde alle danske styrker hjem i forsvaret af Danmark, efterlad alt, lad alt natomateriel stå hvor det står, og gå hjem, forsvar istedet Danmark imod islam!

 40. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, selve den fart og iver, I har med at frasige jer ansvar for noget som helst, kunne få en til at tro, at der var noget om snakken.

  Men der kræves bedre materiale og dokumenteret viden end dem, en gammel MI 6 agent repræsenterer. Det havde egentlig været smartere, hvis Kreml blot havde sagt: Vi giver os ikke af med at kommentere den slags nonsens. Uden kommentarer.

 41. Af jan ulrik friis

  -

  B. Morte nsen ….”Hvad nu hvis vi bestemte os for, at kun dem der havde familie( mere end en ) med i modstandsbevægelsen under besættelsen der er rigtige danske, hvor ville du så stå?

  Da ville jeg stå øverst på listen, da min Far var med i modstandsbevægelsen : Hvidstensgruppen.

 42. Af Niels Lemche

  -

  JAN ULRIK FRIIS, jeg ser ingen ‘FRiis’ blandt navnene på den gruppe. Den må du forklare nærmere; kan du ikke det, så vanker der.

 43. Af jan ulrik friis

  -

  Hr Lemc he du er vel nok en venlig type, lover mig alt muligt, men nu er dansk modstandsbevægelse vel langt langt uden for Hr Lemc hes interessezone, der er du vist på udebane!

  Min Far var befalingsmand i den danske hær under 2 verdenskrig, udstationeret Randers Kasserne, var under den Tyske besættelse indespærret i Randers Kassernen, men i min Fars beskikkelse af befalingsmand og politibetjent og fungerende brandmand havde han udgangstilladelse, min Far koordinerede med nedkastningerne fra de allierede styrker, deres natlige nedkastninger over jylland, af våben og materiel til modstandsbevægelsen, om Far også var ansvarlig for sabotagehandlinger imod naziregimet talte han aldrig om, men højst sandsynligt, han bekendte sig altid til: Hvidstedsgruppen, og min Far var en livslang god ven af Flemming Juncker fra godset : Overgård nær Randers, Flemming Juncker var også med i Hvidstensgruppen.
  Men hvad du Hr Lemc he kan tale med om, for senere kom min Far naturligt med i hjemmeværnet, der dukker min Fars navn sikkert igen op i Lemc hes arkiver, Far var altid med i hjemmeværnets forsamlinger, og alle disse gruppe fotos, nu Far i Jylland og Lemc he i Sjælland har I sikkert aldrigt mødt hinanden i hjemmeværnets regie, dog det er muligt, men ja Far tjente Danmark hele livet.
  Især lå det dybt i Far de danske stikkere der forrådte deres landsmænd til tyskerne, vi kendte flere af de der var blevet forrådt under krigen og dræbt af tyskerne, at vide hvem og hvor stikkerne boede, det havde min Far det vanskeligt med, at de fik lov at gå fri efter krigen pinte ham meget, da flere hans gode danske venner var blev dræbt på grund af danske stikkere!

 44. Af B. Mortensen

  -

  Hvad hed din far?
  Her er alle gruppens medlemmer! i Tyskland
  Kun 2 overlevede og måtte flygte til Sverige og meldte sig til brigaden. Resten røg i tugthus, overlevede og kom hjem til Danmark.
  https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj80aOX2brRAhVEDSwKHTREBPMQFggdMAA&url=http%3A%2F%2Fnatmus.dk%2Fhistorisk-viden%2Fdanmark%2Fbesaettelsestiden-1940-1945%2Fhvidstengruppen%2Fmedlemmer%2F&usg=AFQjCNE7n0pBVKY49iBX1KPzVB7Wg1pkAA

 45. Af B. Mortensen

  -

  Der skete en fejl med teksten..
  “Her er alle gruppens medlemmer! i Tyskland
  Kun 2 overlevede og måtte flygte til Sverige og meldte sig til brigaden. Resten røg i tugthus, overlevede og kom hjem til Danmark.”
  Der skulle stå

  Her er alle gruppens medlemmer!
  Kun 2 overlevede og måtte flygte til Sverige og meldte sig til brigaden. Resten røg i tugthus i Tyskland, overlevede og kom hjem til Danmark.

 46. Af Niels Lemche

  -

  B. MORTENSEN, tror du ikke, at han i en brandert tog fejl af Fiil og Friis?

 47. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Lemche
  😉 måske, men lad han svare først..
  Man skal aldrig sige aldrig 🙂

 48. Af B. Mortensen

  -

  Nu kan jeg heller ikke stave
  Svarer, ikke svare
  Det må være spisetid 🙂

 49. Af Niels Lemche

  -

  B. MORTENSEN, bon appetit!

 50. Af jan ulrik friis

  -

  B. Mortensen -…..nu må du huske at Hvidstensgruppen fik hjælp af omkring 100 befalingsmænd fra den den danske hær, deriblandt min Far, mange, rigtigt mange blev dræbt, forrådt af danske stikkerer, det var særligt slemt i Randers hvor Far var aktiv, og ja det er mig bekendt at Hvidstensgruppen igen og igen med mellemrum igennem krigsårene blev nærmest udslettet, der igen var den danske hær garant for at Hvidstedsgruppen var istand til at forblive aktiv mere eller mindre igennem hele krigen, takket være den danske hær og omkring 100 befalingsmænd hvis navne naturligt ikke figurerer i Hvidstensgruppens arkiv, da militæret officielt var indespæret af tyskerne på landets kaserner, med visse undtagelser kunne blandt andet min Far som også var aktiv brændmand og politimand med tilladelse kunne forlade Kasernen, jeg kan godt opgive min Fars navn, men det giver vist ingen mening, men millitærets befalingsmænd er nok som flest forblevet navnløse, sikkert også derfor de af dem der forblev i live, at navnløse forblev i live, at især i og omkring Randers var der særligt mange stikkere, at dengang et spørgsmål om liv og død at hemmeligholde alt, “tyskerne var ikke dumme” fortalte Far mig ofte, så dengang i 40′ ernes Danmark, som idag var/er fuld diskretion et spørgsmål om overlevelse!

Kommentarer er lukket.