Friheden til selvødelæggelse

Af Kasper Støvring 76

Ikke kun Frankrig, men hele Vesteuropa er i dyb krise. EU fragter hver uge tusindvis af migranter til Europa, voldskriminaliteten er steget eksplosivt, og de langvarige demografiske ændringer er mærkbare. Men selvfornægtelsen og selvødelæggelsen fortsætter.

 

Som forudset blev Macron ny fransk præsident. Men det vil undre mig meget, hvis Front National ikke vinder det næste præsidentvalg. Det bygger jeg på tre ting: Macron vil næppe kunne løfte Frankrig ud af landets dybe krise; Front National har fordoblet sit stemmetal siden sidst; og Front National har godt tag i især de yngre vælgere, fremtidens franskmænd.

 

Til sammenligning skyldes Macrons opbakning i overvældende grad vælgere over 70 år. (Vi hørte ofte det modsatte i mediernes dækning af valgkampen, men sådan er der så meget: Man ser det, man gerne vil se, men det får mig ikke til at tale om fake news, højst om tendentiøse vinklinger…)

 

Hvad er de større perspektiver? Douglas Murray skriver om det i en ny bog. For at sige det med titlen på dette indlæg: Europa underskriver sin egen dødsdom. Har Murray og med ham mange andre noget af have deres pessimisme i? Lad os se på det.

 

De demografiske ændringer er mærkbare. Om få år er andelen af befolkningen med udenlandsk baggrund steget til 20 procent, hvis vi nøjes med at se på udviklingen herhjemme. Det er værre i andre lande, men den måde, man laver statistik på, skjuler, at tallet reelt vil være langt højere. Især den ikke-vestlige indvandring omkalfatrer Europa.

 

For nylig viste en ny undersøgelse igen-igen, at denne gruppe er markant overrepræsenteret i statistikken over voldtægt. Forskere bagatelliserer det som en ”misforståelse” af kvinders signaler. Men tusindvis af kvindeovergreb nytårsaften 2016 på ofre, der på ingen måde havde lagt op til lir, kan næppe kaldes misforståelse. Det kan kaldes kultur, f.eks. taharrush.

 

En anden undersøgelse viste, at voldskriminalitet begået af indvandrere steg med hele 90 procent i Tyskland fra 2015 til 2016. Altså flere hundrede tusinde alvorlige forbrydelser på bare ét år (følg links til kilder i artiklen og læs også her).

 

Tallet er vildt, men ikke overraskende. Det vildeste er, at politikerne tillader den afrikanske og arabiske indvandring, for de ved godt, at selv velfungerende lokalsamfund vil blive ødelagt, og udviklingen er irreversibel: Stort set ingen indvandrere sendes tilbage. Vi får mistillidssamfund, som dem, iværksætteren Martin Thorborg siger i dette indlæg, hvor man f.eks. ikke tør at lade sit barn være alene til børnefødselsdage. I bedste fald. Frankrigs sikkerhedschef har ligefrem advaret om borgerkrigslignende tilstande.

 

Mere end 700.000 fik asyl i Europa i 2016, hvilket er mere end en fordobling ift. året før. Hvad værre er: EU og NGOere fragter aktivt så mange afrikanere som muligt til Europa, herunder mænd, der er så farlige, at bl.a. det tyske politi har advaret imod dem. Kvindeovergreb, vold, røverier og dertil milliardomkostninger følger i slipstrømmen.

 

Det er ikke unormalt, at over 8.000 bl.a. afrikanske migranter hver weekend bringes til de italienske kyster. Ingen tvivl om, at de udvandrer fra meget ringe livsforhold, men dette er på ingen måde nogen holdbar løsning. Slet ikke, når EU og europæiske ledere foregiver at ville sikre Europas ydre grænser. At under tre procent så er reelle flygtninge, kan heller ikke undre.

 

At denne indvandring også medfører stigende intolerance blandt europæere, kan man bl.a. forvisse sig om ved at læse mere på den side, hvor denne video med en enorm færge med migranter kommer fra.

 

Hvad er det, der alligevel får politikerne til at gøre det? Hvorfor?, bliver man ved at spørge sig selv. Der er mange svar. Men lad os bare holde os til det helt elementære og bringe et ord frem, der lyder som en anakronisme: Synden.

 

Mennesket er ondt: dumt, skadeligt, forfængeligt, afmægtigt, kynisk, risikabelt.

 

Dumt, fordi det bliver ved med at begå samme fejltagelser; skadeligt, fordi det ødelægger andre og sig selv; forfængeligt, fordi det er vigtigere at fremstå som ”god” end at gøre det gode; afmægtigt, fordi det onde ikke altid kan gøres godt igen; kynisk, fordi det kun tænker på sig selv og er ligeglad med andres ulykke; risikabelt, fordi mennesket er grænseoverskridende af væsen.

 

Mennesket er frit, men har dermed også friheden til at gøre det onde. Ondskaben følger friheden som dens skygge. Man er fri til at ødelægge andres goder, men man er også fri til at ødelægge sig selv og det samfund, man har fået i arv.

 

Betragt det derfor ikke som en selvfølge, men som et mirakel, at der stadig kan opbygges tillidssamfund som det danske. For imens det tager særdeles lang tid at opbygge dem, kan de hurtigt ødelægges igen.

 

Selvfornægtelsen er i visse kredse nærmest total. Og de få, der offentligt modsætter sig indvandringen, får af typer som David Trads at vide, at de er nazister, racister eller islamofober, og med det stempel risikerer de at få ødelagt deres karriere eller bliver intimideret, overfaldet eller forsøgt myrdet.

 

Nu blev David Trads for nogle uger siden selv intimideret. Men kan David Trads og hans følgere se hykleriet? Overfald og intimidering af politiske modstandere er aldeles utilstedeligt. Men er det mindre slemt, når David Trads og følgere kalder deres modstandere for nazister, racister og islamofober? Gør det Trads’ modstandere mindre udsatte for overgreb? Nej, vel. Et eksempel: Hver måned skal en gruppe danskere i foreningen For Frihed, der demonstrerer imod islamisering, beskyttes af flere hundrede politifolk mod rasende overfaldsmænd.

 

Det er forstemmende at være vidner til selvødelæggelsen, når det ikke behøver at være sådan. Det er den grimme bagside af den menneskelige frihed.

 

 

76 kommentarer RSS

 1. Af peter kocsis

  -

  EDWARD TARASZKIEWICZ – 10. MAJ 2017 2:53
  “Det er sørgeligt, at sidde kl.03 om natten og smøre sine våben mens man lærer Polsk.”

  Hvis der er så fantastisk i Polen hvordan kan det så være at millioner af polakker kommer og oversvømmer vesteuropa og laver sort og underbetalt arbejde og tager vores jobs?

 2. Af P Christensen

  -

  En læser skriver om (overrepræsentation af) indvandrerkriminalitet i Tyskland:

  “Langt de fleste forbrydelser hører ifølge hjemme i kategorien tyveri , plat og svindel- altså ikke ” alvorlige forbrydelser”

  Naturligvis. Vi har for lidt kriminalitet i Vesten.
  Lad os endelig hente nogle herop udefra, der kan “kulturberige” os
  ved at berige sig selv ved at bestjæle og bedrage os.
  Nogle der kan have snablen nede i og suge fra fælleskassen men ikke selv lægge noget i den.
  Så forkorter vi også tiden før vore samfund kollapser.

  Og det yderste venstre får deres islamisk-kommunistiske drømmesamfund desto hurtigere.

 3. Af Flemming Lau

  -

  Friheden til selvødelæggelse!

  Voldtægten af Libanon.
  Libanon er et lille land mindre end Sjælland med 2 mio indbyggere i 62!
  I ’64 så PLO palæstinensisk befrielsesfront organisation, dagens lys. I ’67 flyttede de fra den jordansk annekterede Vestbred, mod øst til selve Jordan. I ’70 forsøgte Arafat forgæves et kup mod Jordans Kong Hussein. PLO måtte flytte igen og deres 55 træningslejr blev lukket. Ingen af de 22 arabiske lande ville huse dem. Det overvejelse kristne Libanon tog så imod dem, hvilket de så bittert kom til at fortryde. I ’75 erklærede muslimerne Hellig krig mod de kristne. En dansk stewardesse beretter at palæstinensere i biler, kørte forbi en ny etableret kirke og mejede folk ned med automatvåben. Så kom vejspærringerne, hvor folk med kristent ID kort, blev hevet ud af deres biler og skudt på stedet. Snigskytter, artilleri, raketangreb blev daglig dags hændelser.

  I ’82 tvinges PLO’s ca 12 000 mand til Tunis. Kristne tab under den muslimske jihad, ca 98 000 herunder 60 000 der blev dræbt i diverse massakrer. Der skulle 4000 lastvognstog til at fjerne PLO’s våben depoter. 100 sovjetiske kampvogne, samme antal som hele Canadas panserstyrker. 500 tunge våben, 12000 håndvåben, 44 millitante køretøjer, og 4000 tons ammo af forskellig art.

  Et undertrykt folk, har altid ret, siges der, men bare ikke til hvad som helst…!

 4. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en artikel på Berlingske mener:

  “Stop hadprædikanten på Nørrebro”
  https://www.b.dk/berlingske-mener/stop-hadpraedikanten-paa-noerrebro

  Min helt egen personlige mening – luk den forpulede hadmoskè øjeblikkelig, og venligst bede muslimer i Danmark – der ønsker et kalifat som erstatning for demokrati – om at forlade landet . . . ikke ønsket her !

 5. Af Flemming Lau

  -

  Jan Petersen.
  Der er dæleme forskel på JP’s leder og så Berlingske i den sag! Specielt spørgsmålet om menighedens tavshed overfor hadet, er er på tide! Hvorfor skal vesten igen igen lege støttepædagoger overfor den manglende selvjustits? Der rammer Aslan plet, da han konkluderer at hadet i de muslimske samfund er blevet Main stream!

 6. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Efter at det ser ud som om Danmark regeres fra EU i Bruxelles i form af dekreter og forordninger, så det ser ud som om Det Danske folketing og den Danske regering, har gjort sig selv overflødig!
  Så der er jo ingen grund til, at opretholde denne dyre intuition, og ved, at lade for eksempel Sdr. Ommes egns avis, viderebringe alle dekreter og forordninger til befolkning, kan vi jo spare de store udgifter, vi idag har til vore politikere, da det i realiteten, er en dobbelt administration de udfører, og det er blevet åbenbart, at Danmark ve og vel er totalt uinteressant, og det kun er det høje honorar, og den høje pension, der har deres interesse!
  Så det er relevant at afskaffe patrasket, og lade deres opgaver videregives af en eller anden lokal sprøjte!
  Mvh.

 7. Af Niels Peter Lemche

  -

  Lau, du er lidt på afveje: Libanon: Libanon er på lidt over 10.000 km2, Sjælland er på lidt over 7000 km2. Libanon har knapt 4 millioner indbyggere, Sjælland ca. 2.2 millioner.

 8. Af Niels Peter Lemche

  -

  Lau, du er lidt på afveje: Libanon: Libanon er på lidt over 10.000 km2, Sjælland er på lidt over 7000 km2. Libanon har knapt 4 millioner indbyggere, Sjælland ca. 2.2 millioner.

 9. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 11. MAJ 2017 21:24
  “Voldtægten af Libanon.”

  Her tænker Hr. Flemming Lau uden tvivl på de millioner af flygtninge som strømmer ind i Libanon.
  På grund af USA`s og bl.a. Danmarks ødelæggelser af i omkringliggende lande.
  I Libanon opholder der sig også mange mennesker som er flygtet fra forbryderstaten israel.

 10. Af jan ulrik friis

  -

  J esper L und – “Som EU-tilhænger og globalist er jeg selvfølgelig glad for valget af Macron til Frankrigs nye præsident. Det bliver spændende om han er i stand til at forbedre Frankrigs økonomi. Hvis det lykkes vil Front Nationale ikke have en chance ved næste valg.”

  Dette var det sidste franske valg, det sidste udkald for Frankrigs vedkommende, der kommer aldrig mere igen et fransk demokratisk valg, next stop kalifat & etnisk udrensning, og regulær nedslagtning det franske folk!

  Danmark må nu tage konsekvensen af det katastofale franske valg, barrikerer grænsen forsvarligt til Tyskland, at ikke Danmark går under sammen med resten af EU!

  Ca rl-E rik P edersen
  “Jeg kræver som Dansk statsborger, at Den Danske regering stopper alt indrejse af muslimer/Afrikaner til Danmark, og at der etableres så kraftig grænsebevogtning, at det kan lade sig gøre at holde grænsen lukket!

  Jeg kræver også at den Danske regering giver fanden i EU forordninger om indvandring/asyl, som Polen, Ungarn, og Tjekkiet har gjort!”

  Enig!

  V ictor O rban erklærer at hans nye dobbelte mur er 100% uigennemtrængelig.

 11. Af Flemming Lau

  -

  Æv Lemche, der fik du mig. Ikke engang Ebbe, kan få Djævleøen op 10 000 km3. Den er næste lige så god som laviner på åsen. Så jeg holder mig til at Libanon fylder halvdelen af Israel, og Israel fylder halvdelen af Danmark, sådan for husmænd i 2 klasse.

 12. Af Niels Juul Hansen

  -

  Carl-Erik Pedersen:

  “Jeg kræver som dansk statsborger….”

  Jan Ulrik Friis:

  “Jeg kræver også at den Danske regering giver fanden….”

  I lyder som nogle forkælede curlingbørn, der bare kræver og kræver.

  Når det drejer sig om politiske beslutninger, så må vi acceptere, at vi lever i et demokrati, og at vi alle naturligvis ikke kan få det, som vi vil have det. Det kræver politiske flertal at ændre lovgivningen, så enten må i ud og stemme dørklokker eller på andre måder forsøge at overbevise den danske befolkning om jeres ideer.

  I har hver en stemme, så der er temmelig langt op til et flertal!

 13. Af Niels Poulsen

  -

  Niels Juel Hansen

  “Når det drejer sig om politiske beslutninger, så må vi acceptere, at vi lever i et demokrati, og at vi alle naturligvis ikke kan få det, som vi vil have det.”

  Det lyder herligt, at du nu ubetinget anerkender briternes ønske om at forlade EU og resultatet af det amerikanske præsidentvalg.

  Ikke flere tilsvininger af Trump, ikke flere relativeringer af Brexit. Tak for din demokratiske omvendelse. Bare flere ville følge i dit spor.

 14. Af Niels Larsen

  -

  NIELS POULSEN

  Ro på.

  NIELS JUUL HANSEN har ganske givet ikke funderet grundigt over sit udsagn og har fortalt sig.

  Han går kun ind for demokrati, hvis det er på hans præmisser.

 15. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARSE N – 12. MAJ 2017 21:10
  “Han går kun ind for demokrati, hvis det er på hans præmisser.”

  Som højrefløjen der fryder sig, når Trump vinder. Og græder snot når Le Pen taber.

 16. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jeg er faktisk polar kold i bagen, hvis nogen mener, at jeg lyder som et forkælet curling barn!
  Jeg ser det som min nationale ret og pligt, at kræve , at danske politikere beskytter Danmark, og befolkningens eksistens som Danskere!
  Og, at vove at sætte spørgsmålstegn ved dette krav, er nok det værste volapyk der er skrevet på denne blok!
  Og desuden ser jeg irettesættelsen, af dette mit krav som anti Dansk!
  Mvh.

 17. Af Jesper Lund

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN
  Jeg er sikker på at danske politikere er kolde i røven over dine krav til dem.

 18. Af peter kocsis

  -

  “Det er sørgeligt, at sidde kl.03 om natten og smøre sine våben mens man lærer Polsk.
  Inden man skal arbejde , for at underholde uintegrerbare muslimer, der er undtaget dansk lovgivning,”

  Jeg går ud fra Støvring er stolt over en discipel som denne, der på trods af at skulle op tidligt næste morgen på arbejde alligevel har overskud til kl 3 om natten at smøre våben, lære polsk og skrive på blog- det hele på en gang.

 19. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “Det lyder herligt, at du nu ubetinget anerkender briternes ønske om at forlade EU og resultatet af det amerikanske præsidentvalg.
  Ikke flere tilsvininger af Trump, ikke flere relativeringer af Brexit. Tak for din demokratiske omvendelse. Bare flere ville følge i dit spor.”

  Der er ikke tale om nogen demokratisk omvendelse. Jeg har hele mit liv haft en et demokratisk sindelag. Det går helt tilbage til min barndom og den opdragelse, jeg har fået.

  Både Brexit og valget af Trump er efter min mening gyldige.

  Briterne (englænderne og waliserne) valgte at forlade EU, hvilket er deres demokratiske ret. Personligt så jeg hellere, at de var blevet i EU sammen med os, men de har nu truffet deres beslutning. At en nylig meningsmåling i UK viste et flertal for at blive i EU betyder formodentlig kun, at udtrædelsen bliver en del mere rodet. Theresa May har sagt, at hun vil kæmpe hårdt og indædt for britiske krav.

  Det vil EU inklusive Danmark formodentlig også gøre for medlemslandenes.

  Donald Trump vandt også valget i USA efter gældende valgregler. Ingen finger at sætte på det. At flertallet af amerikanere stemte på Hilary Clinton er bare surt show for hende. Allerhøjest et lille plaster på såret.

  Det betyder så ikke, at jeg vil undlade at kritisere personen Donald Trump. Han vil fortsat være en sygelig patologisk løgner. Med hensyn til de fleste af hans påstande og valgløfter er han vendt 180 grader på en tallerken. At der sjældent er overensstemmelse mellem det hans stab fortæller omverdenen og det han selv twitter er noget, vi nu opfatter som ‘det normale’.

  Hvis det senere viser sig, at der har været samarbejde mellem trumplejren og Rusland og hvis hans fyring af FBI-chefen Comey ender som et nyt Watergate, så ryger han selvfølgelig ud på røv og albuer.

  Det vil jeg være den sidste til at begræde.

 20. Af Niels Juul Hansen

  -

  “At flertallet af amerikanere stemte på Hilary Clinton ….”.

  Præcisering: Flertallet af de, der stemte. Valgdeltagelsen i USA er ikke imponerende!

 21. Af jan ulrik friis

  -

  N iels J uul H ansen – …” nogle forkælede curlingbørn, der bare kræver og kræver ”

  Det midste vi her må og skal og er pligtige at forlange at kræve regeringen overholder sit valgløfte til det danske folk, ellers forvandles Danmark som nu i et vold og anarki!
  Løkke gik til valg løftet om en 0 migration, dette løfte er nu blevet til et historiskt løftebrud, vi blev forsikret om en 0 migration, Løkke derfor skyldig at overholde, ellers taler vi om landsforræderri, situationen vi danske nu står i, hvor kvoteflygtninge er den trojanske hest, fra start planeret af Merkels/EU deres dødbringende plan en døråbner for endnu mere islamistisk migration, det totale kollaps og udslettelse af nationalstaten Danmark, etnisk udrensning det danske folk, vores folkevalgte har i løftebrud helt glemt de selv går med ned i undergangen sammen med flaget!

  Men skulle det vise sig at N iels J uul, alligevel er en forkortelse for J uulemanden, her 10 af mine meget meget beskedne ønsker ud fra min ønskeliste for Danmark, om jeg skulle kunne får lov sådant at frit “kræve” ind, for at redde folket og nationalstaten Danmark fra ulykken fra undergangen:

  0 Migration
  0 Multi-kulti
  0 Vold
  0 Pladderhumanisme
  0 Venligbo
  0 EU
  0 Frontex
  0 NATO
  0 Skat
  0 Monsanto/ Bayer/Merkel

 22. Af jan ulrik friis

  -

  ….et fornuftigt svar til N iels J uul H ansen er havnet i filter….cirka 11:20….

 23. Af jan ulrik friis

  -

  ….fornuftigt og fornuftigt nå ja, et forholdsvist fornuftigt svar til N iels J uul H ansen endnu i filter af 13 maj cirka 11:20…

 24. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Vi mangler lige, at Trump får en god idé om en krigsindsats og så næste dag twitter en bondeanger, fordi det mente han ikke alligevel. Og – vi bare hoppede med ham i første hug.

  Håber, at vi er blevet klogere og i hv f ikke står model til hvad som helst

  Macron er kommet for at blive de næste 5 år, og han skal vælge sine hjælpere – så vi er nødt til at være optimistiske og sætte ind i EU, hvor Merkel vist også er klar over situationen nu.

 25. Af P Christensen

  -

  De seneste 30 år har været katastrofale for Danmark:
  Alt er blevet ringere og dyrere,
  alt imens vi overrendes udefra af andre landes selvskabte sociale problemer
  og formørkede mentaliteter.

  Venstrefløjen har lavet klasseforræderi overfor lønmodtagerne,
  dels ved ovennævnte, dels ved at tillade en lille elite at sætte deres egen(nyttige) dagsorden.

  Og venstrefløjens ønske om højere uddannelse har ramt alle lige i nakken:
  de fleste ender som bureakrater i det offentlige, herunder EU, hvor de alene beriger sig selv.
  https://www.b.dk/nationalt/saadan-undergraver-de-ti-procent-klogeste-danmark

  Glem den klassiske rød-blå venstre/højre betragtning.
  Nogle er blot grådige/egoistiske, andre er blot grådige/naive.

 26. Af Edward Taraszkiewicz

  -

  Kære peter kocsis,
  Jeg kan se du har skrevet 3 gange.
  Og jeg vil gerne besvare dine spørgsmål /påstand.
  Våben :
  Jeg er jæger og ivrig sports skytte.
  Så der er rifler, haglgeværer og pistoler.

  Hvorfor kommer Polakkerne og arbejder i f.eks Danmark.
  Ganske simpelt lønnen er 3-5 gange højere.

  Multitasking = Jeg kan også lære Polsk mens jeg sidder på det lille hus og SAMTIDIG spiser en gulerod.

  1683 = 20xx
  https://www.youtube.com/watch?v=1oHzyjEpsRY

Kommentarer er lukket.