Friheden til selvødelæggelse

Af Kasper Støvring 76

Ikke kun Frankrig, men hele Vesteuropa er i dyb krise. EU fragter hver uge tusindvis af migranter til Europa, voldskriminaliteten er steget eksplosivt, og de langvarige demografiske ændringer er mærkbare. Men selvfornægtelsen og selvødelæggelsen fortsætter.

 

Som forudset blev Macron ny fransk præsident. Men det vil undre mig meget, hvis Front National ikke vinder det næste præsidentvalg. Det bygger jeg på tre ting: Macron vil næppe kunne løfte Frankrig ud af landets dybe krise; Front National har fordoblet sit stemmetal siden sidst; og Front National har godt tag i især de yngre vælgere, fremtidens franskmænd.

 

Til sammenligning skyldes Macrons opbakning i overvældende grad vælgere over 70 år. (Vi hørte ofte det modsatte i mediernes dækning af valgkampen, men sådan er der så meget: Man ser det, man gerne vil se, men det får mig ikke til at tale om fake news, højst om tendentiøse vinklinger…)

 

Hvad er de større perspektiver? Douglas Murray skriver om det i en ny bog. For at sige det med titlen på dette indlæg: Europa underskriver sin egen dødsdom. Har Murray og med ham mange andre noget af have deres pessimisme i? Lad os se på det.

 

De demografiske ændringer er mærkbare. Om få år er andelen af befolkningen med udenlandsk baggrund steget til 20 procent, hvis vi nøjes med at se på udviklingen herhjemme. Det er værre i andre lande, men den måde, man laver statistik på, skjuler, at tallet reelt vil være langt højere. Især den ikke-vestlige indvandring omkalfatrer Europa.

 

For nylig viste en ny undersøgelse igen-igen, at denne gruppe er markant overrepræsenteret i statistikken over voldtægt. Forskere bagatelliserer det som en ”misforståelse” af kvinders signaler. Men tusindvis af kvindeovergreb nytårsaften 2016 på ofre, der på ingen måde havde lagt op til lir, kan næppe kaldes misforståelse. Det kan kaldes kultur, f.eks. taharrush.

 

En anden undersøgelse viste, at voldskriminalitet begået af indvandrere steg med hele 90 procent i Tyskland fra 2015 til 2016. Altså flere hundrede tusinde alvorlige forbrydelser på bare ét år (følg links til kilder i artiklen og læs også her).

 

Tallet er vildt, men ikke overraskende. Det vildeste er, at politikerne tillader den afrikanske og arabiske indvandring, for de ved godt, at selv velfungerende lokalsamfund vil blive ødelagt, og udviklingen er irreversibel: Stort set ingen indvandrere sendes tilbage. Vi får mistillidssamfund, som dem, iværksætteren Martin Thorborg siger i dette indlæg, hvor man f.eks. ikke tør at lade sit barn være alene til børnefødselsdage. I bedste fald. Frankrigs sikkerhedschef har ligefrem advaret om borgerkrigslignende tilstande.

 

Mere end 700.000 fik asyl i Europa i 2016, hvilket er mere end en fordobling ift. året før. Hvad værre er: EU og NGOere fragter aktivt så mange afrikanere som muligt til Europa, herunder mænd, der er så farlige, at bl.a. det tyske politi har advaret imod dem. Kvindeovergreb, vold, røverier og dertil milliardomkostninger følger i slipstrømmen.

 

Det er ikke unormalt, at over 8.000 bl.a. afrikanske migranter hver weekend bringes til de italienske kyster. Ingen tvivl om, at de udvandrer fra meget ringe livsforhold, men dette er på ingen måde nogen holdbar løsning. Slet ikke, når EU og europæiske ledere foregiver at ville sikre Europas ydre grænser. At under tre procent så er reelle flygtninge, kan heller ikke undre.

 

At denne indvandring også medfører stigende intolerance blandt europæere, kan man bl.a. forvisse sig om ved at læse mere på den side, hvor denne video med en enorm færge med migranter kommer fra.

 

Hvad er det, der alligevel får politikerne til at gøre det? Hvorfor?, bliver man ved at spørge sig selv. Der er mange svar. Men lad os bare holde os til det helt elementære og bringe et ord frem, der lyder som en anakronisme: Synden.

 

Mennesket er ondt: dumt, skadeligt, forfængeligt, afmægtigt, kynisk, risikabelt.

 

Dumt, fordi det bliver ved med at begå samme fejltagelser; skadeligt, fordi det ødelægger andre og sig selv; forfængeligt, fordi det er vigtigere at fremstå som ”god” end at gøre det gode; afmægtigt, fordi det onde ikke altid kan gøres godt igen; kynisk, fordi det kun tænker på sig selv og er ligeglad med andres ulykke; risikabelt, fordi mennesket er grænseoverskridende af væsen.

 

Mennesket er frit, men har dermed også friheden til at gøre det onde. Ondskaben følger friheden som dens skygge. Man er fri til at ødelægge andres goder, men man er også fri til at ødelægge sig selv og det samfund, man har fået i arv.

 

Betragt det derfor ikke som en selvfølge, men som et mirakel, at der stadig kan opbygges tillidssamfund som det danske. For imens det tager særdeles lang tid at opbygge dem, kan de hurtigt ødelægges igen.

 

Selvfornægtelsen er i visse kredse nærmest total. Og de få, der offentligt modsætter sig indvandringen, får af typer som David Trads at vide, at de er nazister, racister eller islamofober, og med det stempel risikerer de at få ødelagt deres karriere eller bliver intimideret, overfaldet eller forsøgt myrdet.

 

Nu blev David Trads for nogle uger siden selv intimideret. Men kan David Trads og hans følgere se hykleriet? Overfald og intimidering af politiske modstandere er aldeles utilstedeligt. Men er det mindre slemt, når David Trads og følgere kalder deres modstandere for nazister, racister og islamofober? Gør det Trads’ modstandere mindre udsatte for overgreb? Nej, vel. Et eksempel: Hver måned skal en gruppe danskere i foreningen For Frihed, der demonstrerer imod islamisering, beskyttes af flere hundrede politifolk mod rasende overfaldsmænd.

 

Det er forstemmende at være vidner til selvødelæggelsen, når det ikke behøver at være sådan. Det er den grimme bagside af den menneskelige frihed.

 

 

76 kommentarer RSS

 1. Af Jørgen F.

  -

  Jeg er meget overrasket over hvor dårligt Le Pens valgresultat reelt var.
  Efter 1. runde var det meget klart at man i Østfrankrig stemte helt anderledes end i Vest. Men på trods af denne tydelige forskel vandt Front National alligevel kun 1-2 departementer i 2. runde.
  Immigrationsproblemerne i Frankrig koncentrerer sig tydeligvis omkring de store byer og ruten fra Marseille op mod Belgien. Resten af landet er da også primært beskæftiget med landbrug og fiskeri, der ikke tiltrækker indvandring i samme grad som industribyerne. Og landbruget og fiskeriet er samtidigt dybt subsidieret af EU.
  Så med kun 10 millioner stemmer er der meget langt til at FN for alvor kan gøre sig gældende i Frankrig.
  Der er brug for en helt ny strategi på den europæiske højefløj for at komme videre.

 2. Af Kim Kaos

  -

  Macron er hverken midtsøgende eller løsningen på de problemer Frankrig og EU står overfor – EU er døende og her hjælper ingen medicin.

  Nu får han 5 år til at forværre tilstanden og så kan Le Pen tager over om 5 år og begrave EU – det store spørgsmål om hun i det mindste kan redde Frankrig.

  Det mest utroligt er at medierne lykkes at sælge Macron som en midtsøgende brobygger.
  Manden er elitær og langt fra midtsøgende – der står en masse franske vælgere med en lang næse om et årstid når det går op for dem hvem det er de har stemt på og hvad hans politik vil betyde for Frankrig.

  “Macron er embedsmand og tidligere investeringsbankmand hos Rothschild & Cie Banque, hvor han opbyggede sig en formue. Han er desuden en del af Bilderberg-gruppen, i øvrigt sammen med repræsentanter fra Rotchild-familien, hvis formål er at bevare styrken i den globale økonomiske elite, som hævdes at regere verden uden for de demokratiske kanaler. Macron præsenteres som vestreorienteret, så begreberne er virkelig vendt på hovedet i den franske valgkamp og i den politiske debat i øvrigt, både i Frankrig og her hjemme.”

  http://www.fyens.dk/debat/L

  Det positive er dog at efter 5 år med ham så er det Le Pen der vinder en jordskredssejr i 2022

 3. Af Niels Larsen

  -

  Makronen er mere af det samme.

  Mere af det, som allerede har ødelagt store dele af Europa.

  Mere af det vanvid, som udgår fra Brüssel.

  Mere af det afsind, som trækker muslimske terrorister til sig som fluer til en lort.

  Mere af det, som leder Europa mod blodige borgerkrige.

  Det er lige før man håber, at de snart bryder ud – mens vi civiliserede mennesker stadig har overtaget.

 4. Af P Christensen

  -

  Om vi har rød eller blå blok ved roret er flintrende ligegyldigt.
  EU og negativ indvandring (af socialklienter) har forlængst ødelagt Danmark.
  Vi er ikke længere herrer – og damer – i eget hus.

  Seneste kan man idag læse at Kommunernes Landsforening ønsker
  at få lov til (af Venstres såkaldte finansminister Kristian Jensen) at bruge
  nogle flere af deres egne penge, så man kan lappe lidt på sine
  meget nedslidte aktiver, herunder vejene.
  Altså helt som det var i de gode gamle dage – dvs for over 50-60 år siden.

  Nikkenej, siger Kristian Jensen. Der er risiko for overophedning i byggesektoren, hvis i laver noget.
  Hvorfor Venstre så fortsætter med at komme benzin på bålet
  med deres håndværkerfradrag er jo lidt af et spørgsmål.
  Så meget desto mere at “fradraget” er et udtryk for socialistisk planøkonomi og ikke for liberalisme.

  Så idag går store dele af de danske kommuners penge altså primært til at forsørge
  udefratilrejsende, hvis især religiøse overbevisninger har gjort deres egne samfund dysfunktionelle.

 5. Af Svend Jensen

  -

  “…Det vildeste er, at politikerne tillader den afrikanske og arabiske indvandring, for de ved godt, at selv velfungerende lokalsamfund vil blive ødelagt, og udviklingen er irreversibel: Stort set ingen indvandrere sendes tilbage….”

  God blog af Støvring!
  Så er det man spørger sig selv. Skyldes denne elendighed:
  1) Politisk stupiditet, berøringsangst, afmagt, inkompetence, blindhed og ligegyldighed?
  2) Velment hensigt om rettidig omhu for at sikre arbejdsgiverne billig arbejdskraft?
  3) Altruisme, dvs. indre omsorgstrang for at redde alle mennesker i verden fra sult og krig?
  4) Ondskabsfuld klassekamp for at sætte lønmodtagerne op mod billige konkurrenter?
  5) Bestikkelse med petro-dollars for at sikre islamisk dominans og kalifat i verden?
  6) En blanding af ovenstående grunde?
  Vi kan nok ikke gøre så meget ved problemerne, hvis årsagerne til “das ganzen scheisse” ikke analyseres, med henblik på at imødegå det totale globale sociologisk-demografiske sammenbrud.
  Som migrantsituationen udvikler sig nu, ligner den mere og mere det radikale venstres forsøg på at sømme en budding fast til en betonvæg – igen og igen.
  Einstein sagde en gang, at sindssyge består i at gentage det samme hele tiden og hver gang med forventning om et nyt og bedre resultat.

 6. Af jan ulrik friis

  -

  Kasper er præsist til punkt nu Frankrig og vi Danmark/EU fortsætter “selvfornægtelsen og selvødelæggelsen” en blanco chek til denne onde dødskult: Godshedsindustrien der i det “hellige navn” af multi-kulti og islam knuser os under fode, EUs alle klamme fiduser og Frontex/Nato der nu systematisk udsletter nationalstaten Danmark, dette ER en etniske udrensning af det danske folk, hvad også Frankrig gik til valg på, ren overlevelse og tabte alt, Frankrig er ligesom Danmark hærget underdrejet af den onde godhedsindustri, i ussel mammon i migration en forløber en døråbner for den etniske udrensning, hver krone til godhedindustrien, hver krone til Nato er en nagle i vores egen ligkiste!
  Vi er lagt ud som kanonføde, vores folkevalgte deres løftebrud, deres åbentlyse landsforræderri, radikalt og råddent helt ind til margen!

  Efter Holland en Macron er dødstødet for Frankrig, men endnu ikke for sent at Danmark ligesom Ungarn sætter en uigennemtrængelig grænse, kalder alle styrker hjem fra Østfronten, ALLE STYRKER HJEM i forsvaret af Danmark!

 7. Af hans andersen

  -

  Som det sås i exjugoslavien når staten bryder sammen og medlemmer af den muslimske bande ikke længere kan hente deres penge på kommunen , så hidkalder den forstærkning til udplyndring og drab på alle der ikke er bandemedlemmer, det kaldes religionskrig, men medierne vil hellere kalde det borgerkrig.

 8. Af Jan Petersen

  -

  Jeg må da blankt indrømme, at jeg er holdt op med at tage såvel Danmark som resten af EU seriøst længere. Min forsvarsmekanisme er koblet til i form af apati tilsat en god portion sort humor. Men det smerter mig da at se, et samfund – jeg selv har lagt 45 års arbejde i – helt målrettet arbejde på at opløse sig selv. Hvad man har forestillet sig, at globalisering og multikultur skal tilføje vestlige demokratier af “værdier”, er mig en gåde. Men den franske løsning – undtagelsestilstand – er formentlig værktøjet på sigt – også for Danmark og resten af EU. Hvor længe den fiktion så holder, må tiden vise. Men når selv undtagelsestilstand ikke længere virker – hvad er da næste værktøj i den politiske fiksfakseri kasse? Muligvis er man da løbet tør for værktøjer!

 9. Af Lars Holm

  -

  ” EU og NGOere fragter aktivt så mange afrikanere som muligt til Europa”. Mig bekendt er ingen i EU Bruxelles skibsfører af de gummibåde, der ankommer til primært Italien. Men måske har Kasper andre oplysninger – i så fald ser jeg dem meget gerne. Fra Berlingskes vilkår for debat: ” Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende…”. Må bloggere gerne fremsætte åbenlyse injurier?

 10. Af Jan Petersen

  -

  Charities saving refugees in the Mediterranean are ‘colluding’ with smugglers, Italian prosecutor claims

  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/refugee-boat-rescue-charities-medicins-sans-frontieres-save-the-children-mediterranean-sea-migrants-a7699571.html

 11. Af Søren Ferling

  -

  Godt set at indvandringen er et udslag af menneskets medfødte syndighed.

  Vor tids farisærere, de kalkede grave, er egohumanisterne – udenpå nydeligt hvidkalkede – indeni fulde af råddenskab og fordærvelse.

 12. Af Jens Hansen

  -

  Men selvfornægtelsen og selvødelæggelsen fortsætter.
  Skriver Kasper Støvring.

  Helt enig
  Flygtningene og indvandrer problemerne skyldes USA`s og bl.a. Danmarks krige i de muslimske lande siden2003.
  Krige og overfald på lande som aldrig har udgjort en trussel imod Vesten.
  Dette vil politikerne ikke se i øjnene.
  Tværtimod.
  De har travlt med at deltage i nye krige.
  Og dermed skabe flere flygtninge.
  Og mere terror.

 13. Af Birger Nielsen

  -

  Jens Hansen eller J Hansen eller O Hansen er en og samme person.
  Hvorfor skjule sig bag pseudonymer?
  Han skriver det samme vrøvl hver gang. I flere år.
  Vi ved godt, at det er Danmarks og Vestens skyld, at muslimerne vælter op nord-og vestpå.

 14. Af Jens Hansen

  -

  Har Birger Nielsen mon en selvstændig mening om debatoplægget?
  Næ.
  Som sædvanlig ikke.

 15. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt min gode gamle kæphest. Hvis man virkelig ønsker at blive lidt klogere på hele det rod, verden befinder sig i – så Google f.eks . . . 9/11 hoax . . . .(bedrag). Der er tonsvis af Youtube videoer til resten af natten at studere. Fortiden kan ingen ændre på, men kendskab til fortidens iscenesatte forbrydelser hjælper gevaldig til at forstå nutidens ragnarok

 16. Af Birger Nielsen

  -

  Ikke denne gang Hansen, men jeg læser med interesse.
  Du har i hvert fald en klar mening om alt på alle blogs.
  Det er den samme sang fra de varme lande. År efter år.

 17. Af Ole Arne S ejersen

  -

  Støvring søger svar på, hvorfor mange politikere fremmer, og et flertal af vælgerne godtager, en stadig større (påstået) selvødelæggende indvandring. Svaret, han finder, tenderer mod regederlig præstesnak (for at benytte Lenins betegnelse for den slags metafysiske bortforklaringer): Synden!

  Et anderledes jordnært (og materialistisk) svar kunne lyde: En stor indvandring øger arbejdsudbuddet, hvorved lønningerne kan presses i bund og udgifter til overholdelse af krav om arbejdssikkerhed mindskes. Herved stiger kapitalens profitter (uden at der dog er råd til moralske betænkeligheder). Da kapitalen i det store og hele kontrollerer politikkerne og kulturindustrien, så betyder det, at en stor indvandring overvejende bliver fremstillet og opfattet som værende til gavn for samfundet.

  Et mindretal af vælgerne og nogle få politikkere er af en anden mening, men de nedstemmes bestandig af majoriteten, hvor angsten for det nye og uprøvede blokerer.
  Indrømmet et simpelt og firkantet svar, men tættere på virkeligheden end anakronismen med synden og det onde, dumme, skadelige osv. menneske.

 18. Af Michael Falkner

  -

  Med Macron som præsident kommer der nok ikke til at ske store forandringer, han har meget karisma og han fremstår nærmest som en frelser, men det skal blive interessant at se hvad der sker når han møder virkeligheden og skal takle de problemer Frankrig har idag. Han har ikke sagt meget om indvandring, men han ligger vist på linje med Merkel. I en artikkel i Berlingske nævnes det at han vil indføre sanktioner mod Polen fordi de nægter at tage imod omfordelte flygtninger fra EU, det lover ikke godt for det fremtidige samarbejde i EU. EU kommer til at blive endnu mere splittet end idag. Så vi skal nok ikke regne med at der kommer nogen initiativer fra ham for at få stoppet flygtningestrømmen mod Europa.
  Han har heller ikke stor opbakning i befolkningen, der var mange der ikke stemte og der er sikkert flere som har stemt på Macron fordi de ser Marine le Pen som værre.
  Det betyder nok at den ukontrolerede indvandring kommer til at fortsætte også i de kommende år. Den italienske kystvagt og NGO’ere fortsætter med at samle migranter op, nu inde på libysk territorialfarvand så migranterne nu bare skal sejle få km fra land. Alle disse migranter hober sig op i Italien så landet bliver mere ustabilt, de kommer ikke ud af Italien for deres græser norpå er lukkede. Dette får flere af vores politikere til at erklære at flygtningekrisen er ovre og vi kan slække på grænsekontrollen. Nu sagde EU kommisionen at det er sidste gang at grænsekontrollen forlænges, han gentog den allersidste. Det får vi at se. Ophobningen i Italien og også Grækenland vil på et tidspunkt føre til en ny strøm af migranter op gennem Europa som i 2015, for det er spørgsmålet om de kan holdes ude. Se bare på de scenene ved den ungarske grænse i 2015, lignende vil desværre nok opstå igen.
  Det er også mærkeligt at migranterne mest er unge mænd, deres søstre og mindre søskende, forældre kan godt leve i deres hjemlande. Når man hører om flygtninge ser man for sig børn, unge og gamle af begge køn, dvs alle er på flugt. Men de er heller ikke flygtninge de er migranter, der er en forskel. En teori er at de kommer her for at bygge sine parallelsamfund op og når de er tilstrækkelig store kan de tage magten i landet. De behøver snart heller ikke registrere sig i landet for de kan bare gå ind i disse parallelsamfund og leve illegalt der. Det er snart heller ikke noget formål med asylsystemet længere, for får de afslag bliver de her alligevel, meget få sendes hjem.
  Skal dette stoppes må strømmen over Middelhavet stoppes. Bare ved ikke at redde dem vil den blive reduseret betydeligt og om man gjorde noget aktivt for stoppe bådene kunne den ophøre så som australierne har gjort. Det kan vel ikke være vores ansvar at de lægger til søs i ikke sødygtige både. Men de politisk korrekte har desværre meget magt, de siger vi er nødt til at redde liv, vi er forpligtiget til det. Det er også fint, men de tænker ikke på alle ofrene for terroraktioner i Europa de senere år, det begynder at blive mange.
  Inger Støjbergs asylstramninger kan være OK, men det er passive stramninger forstået på den måde at hensigten er at få migranterne til at fravælge Danmark, så de vælger et andet land, sikkert et andet vestligt land. Det er stadig asylansøgeren der vælger om han/hun vil søge asyl, vil de det kan vi ikke gøre noget.
  Så vi kan vel bare sidde med hænderne i skødet og iagttage at Europa går til grunde. Men det fortjener vi måske også hvis vi ikke vil forsvare vores lande.

 19. Af peter kocsis

  -

  “En anden undersøgelse viste, at voldskriminalitet begået af indvandrere steg med hele 90 procent i Tyskland fra 2015 til 2016. Altså flere hundrede tusinde alvorlige forbrydelser på bare ét år (følg links til kilder i artiklen og læs også her).”

  Støvring hævder indvandrere begår flere hundrede tusinde vold- og andre alvorlige forbrydelser om året i Tyskland.

  Imidlertid siger den tyske kilde om dette i klartekst:
  Kriminalität: In 2016 gab es laut BKA 295?100 Straftaten durch Zuwanderer (2015: 208?344). Die Flüchtlinge aus dem Maghreb sind daran laut BKA eindeutig „überproportional“ beteiligt!
  In der BKA-Analyse (März 2017) steht: „Der Anteil von Staatsangehörigen aus den Maghreb-Staaten (…) an der Gruppe der Tatverdächtigen war sehr viel höher als ihr Anteil an der Gruppe der Zuwanderer.” Tat-Schwerpunkte: Diebstahl, Vermögens- und Fälschungsdelikte.

  Langt de fleste forbrydelser hører ifølge hjemme i kategorien tyveri , plat og svindel- altså ikke ” alvorlige forbrydelser”.

 20. Af Edward Taraszkiewicz

  -

  Det er sørgeligt, at sidde kl.03 om natten og smøre sine våben mens man lærer Polsk.
  Inden man skal arbejde , for at underholde uintegrerbare muslimer, der er undtaget dansk lovgivning,
  Så langt er det kommet for den oplyste !!, enhver kan se hvad vi troede var 50-100 år i fremtiden, nu kun 5-15 år. i bedste fald.
  Et samfund i total opløsning. En befolknings udskiftning.
  Et muslimsk Europa, så hurtigt at historien ikke når at blinke.
  Jeg kan kun se min families fortsatte frihed i Polen.
  Polen har haft de største vækst rater i årevis langt foran alle andre EU lande.
  Har bekendskaber, og som Dansk er jeg velkommen, vel at mærke (følg vores traditioner, som jeg agter at gøre).
  Vi skal her i Juli igen på ferie , og kigge på boliger.
  Tidsrammen er 2 år, så de yngste kan blive rigtige Polske patrioter.
  Vi har intet valg.
  Enhver der har bruger 1 time på oplysning kan tydelig se deres fremtid, med 20- 30- 40- 100 % islam
  Glæder mig allerede til , at leve med folk der elsker sit land, og ved hvem fjenden er.
  (EU/Islam)
  https://www.youtube.com/watch?v=4yKqVO4t1p0

 21. Af Edward Taraszkiewicz

  -

  ps. Vi har 2 unger på 3 og 5 , og jeg har besluttet ikke at fortælle dem noget om Danmark i deres nye land.
  Mine børn er tjent med et homogent samfund, med så lidt islam og multikultur som overhovedet muligt. Slovenien var i tanken for år tilbage men Poland det blev.
  Jeg har bogmærket denne post, og vi ser hvor godt det går multikultur / den islamiske invasion om bare 2 år.
  Mvh,
  Edward

 22. Af Edward Taraszkiewicz

  -

  Og NEJ din kultur radikal , det er “jo bare Polens friheds dag de fejre”
  I VIL bare IKKE se sandheden vel.
  Søg videre …nå nej “det er ikke DEN virkelighed JEG befinder mig I”….
  …hvor er min Iphone jeg skal ind på taberbogen og bekræftes i min gruppe…
  For mine skatte penge , men det er snart slut.
  https://www.youtube.com/watch?v=dhI6zDXYMpw

 23. Af Erik Skifter

  -

  Der er ganske enkelt ikke den nødvendige politiske vilje til at stoppe indvandringen og flygtningestrømmene fra Nordafrika og Mellemøsten. Den siddende regering har ikke viljen til at ændre på forholdene, også selvom man sender Inger Støjbjerg ud foran tv-linserne og lader hende forsikre at noget sker.
  Dansk Folkeparti har længe haft muligheden for at markere, at nu sætter man al politisk magt ind på – også selvom det fremkalder et valg – at man skal afkræve EU at der øjeblikligt sker stop for alle bådrejser fra Nordafrika og Mellemøsten til Europa – og når de stoppes, skal de vendes om og sendes tilbage til den kyst hvorfra de sejlede ud.

  Vi har nu senest hørt Henrik Sass Larsen ønske sig den australske model, hvor man

 24. Af jan ulrik friis

  -

  E dward T araszkiewicz – 2:53

  “Det er sørgeligt,…… enhver kan se hvad vi troede var 50-100 år i fremtiden, nu kun 5-15 år. i bedste fald.
  Et samfund i total opløsning. En befolknings udskiftning.
  Et muslimsk Europa, så hurtigt at historien ikke når at blinke.”

  update: 5 – 15 måneder i bedste fald!!!

 25. Af Troels Vestergaard

  -

  Er det muligt at få henvisning til et link, der dokumenterer at der var 1000 tyske kvinder der blev forulempet nytårsnat.
  Jeg har kun kunne Google mig frem til at der var 1000 gerningsmænd, der kujonagtigt handlede i flok.
  Der har vist så vidt jeg ved været ca. 100 anmeldelser og et ubestemt mørketal.
  Venligst
  Troels Vestergaard

 26. Af Kim Kaos

  -

  @Troels Vestergaard

  Bare rolig det var ikke 1000 kvinder men “kun” 1000 gerningsmænd.

  1000 mænd der burde have valget mellem at blive i Tyskland og så blive kastreret eller forlade EU.

 27. Af Kasper Støvring

  -

  Troels Vestergaard, der var krænkelser og forskellige andre typer overgreb i adskillige byer og flere lande den nytårsaften i 2016. Her er et af de links, jeg selv har anvendt om Køln efter den officielle rapport var kommet. http://www.rp-online.de/nrw/staedte/koeln/uebergriffe-in-koeln-an-silvester-fast-alle-tatverdaechtigen-aus-dem-ausland-aid-1.5881827

 28. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kasper Støvring, for at være præcis kunne politiet fastslå at to tredjedele af dem, de fik fat i, stammede fra Algeriet og Marokko. De kom ikke fra Mellemøsten eller andre dele af Afrika. De kaldes i det link, du henviser til, for asylansøgere, men hvorfra? De to nævnte lande er jo ikke storleverandører af flygtninge til Forbundsrepublikken. Jeg ville snarere tro Spanien og Frankrig. Min fornemmelse er, at en meget stor del af dem kom fra Spanien, hvor især marokkanerne arbejder som sæsonarbejdere (så vi kan få de billige jordbær i forårsmånederne). De er så, da der ikke var mere arbejde, taget på “oplevelsestur” til Tyskland, og da politiet snupper dem, er de straks “asylansøgere”. Men i øvrigt, da overgrebene fandt sted, var Nordrhein-Westphalen plages at bander som disse, der hærgede i flere byer i delstaten.

  Og så en lille ting: Det var ikke nytårsaften 2016, men 2015. Så det er nu snart halvandet år siden. Hvordan ser det ud nu, og hvad hændte der nytårsaften 2016?

 29. Af Jesper Lund

  -

  Som EU-tilhænger og globalist er jeg selvfølgelig glad for valget af Macron til Frankrigs nye præsident. Det bliver spændende om han er i stand til at forbedre Frankrigs økonomi. Hvis det lykkes vil Front Nationale ikke have en chance ved næste valg.

  Næste udfordring er det kommende tyske valg…

 30. Af Troels Vestergaard

  -

  @Støvring
  Så vidt jeg med mine svage tyskkundskaber ud fra dit link kan læser er, at der er begået 1.527 forbrydelser med 1218 ofre. Halvdelen var seksuelle krænkelser. Så det kan jo ikke være tusindevis, men højst halvdelen af 1218 krænkelser udlændinge kunne være skyldige i.
  det er også 609 for mange.
  Har du så selv anslået hvor mange overgreb der var i resten af Tyskland og så nået frem til tusindevis?
  Tusindevis kan jo være fra 1001 op til 999.999. Det er en stor spredning du kører med.

  @Kim Kaos
  Støvring skriver “Men tusindvis af kvindeovergreb nytårsaften 2016 på ofre, der på ingen måde havde lagt op til lir, kan næppe kaldes misforståelse.” Så det må jo være 1000vis af kvindelige ofre han taler om.

  Venligst
  Troels Vestergaard

 31. Af Thomas Nielsen

  -

  @ Troels Vestergaard
  Din kommentar til Kim Kaos: Da ikke hvis den samme kvinde er blevet befamlet af flere mænd? En gruppevoldtægt kan jo have fem-ti gerningsmænd, men kun ét offer. Og det er netop sådan det var, ikke bare i Köln, men overalt i tyske byer. Og i Sverige, hvor udendørs koncerter har givet anledning til hundreder af lignende overgreb.
  Altså: Disse muslimske seksualforbrydere kendes især på at de opererer i flok og at de rotter sig sammen mod individuelle kvinder.
  Dem må vi da i øvrigt se at få nogle flere af, ikke Sofie Carsten Nielsen, Ôzlem Cekic, Pernille Skipper og Zenia Stampe? Tænk at I som kvinder ikke kan se hvor vanvittigt det er og hvilket samfund det fører til.

 32. Af niels christensen

  -

  Befolknings-udskiftningen er i fuld gang. Den typiske politiker og journalist ignorerer/forstår ikke/er ligeglad. Men det er virkelig mystisk/besynderligt at så mange er villige til at medvirke til deres lands og kulturs ruinering, og deres egen ødelæggelse og tidlige død. For udviklingen vil soleklart ende i noget skrækkeligt og frygteligt, der vil ramme mindst et par millioner danskere hårdt. Er en art kollektiv sindssyge eller åndsformørkelse ved at brede sig blandt de rødradikale “intellektuelle”? Eller handler det kun om dumhed, frækhed, korruption og hensynsløs grådighed?

 33. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kasper Støvring

  ” Men det vil undre mig meget, hvis Front National ikke vinder det næste præsidentvalg. ”

  Jeg synes, det mere lyder som en våd drøm.

  Efter Brexit og valget af den Ruslandvenlige Donald Trump, begyndte mange fremmedfjendske partier i Europa at vejre morgenluft – men det har samtidig været et wake-up call for mange besindige europæere, der så, hvor slemt det kunne gå, når frustrerede nationalister påvirkede valgresultaterne. Det store flertal af amerikanere ser i dag på Donald Trump som en kæmpefiasko. I en større meningsmåling blev amerikanere spurgt, hvordan de ville beskrive ham med eet ord. Top 3 blev idiot – inkompetent og løgner!

  En meningsmåling i UK for kort tid siden viste et flertal IMOD Brexit.

  Valgene i Holland og Frankrig har vist, at der alligevel ikke er den kæmpestore opbakning til de populistiske og fremfjendske højrepartier når det virkelig gælder – og lur mig om ikke valget i år i Tyskland vil vise en sejr til de to store partier – og mindre tilslutning til det højreekstremistiske Alternativ.

  Så, Kasper, lad os fortsætte denne diskussion efter valget i Tyskland.

 34. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Thomas Nielsen

  Vedrørende befamling , så har HK ofte advaret imod sexchikane i Danmark – især i forbindelse med julefrokoster. For et par år siden var der over 1000 anmeldelser.

  Danske mænd kan også godt – når de har drukket sig mod til!!!

 35. Af peter kocsis

  -

  AF EDWARD TARASZKIEWICZ – 10. MAJ 2017 2:53
  “Det er sørgeligt, at sidde kl.03 om natten og smøre sine våben mens man lærer Polsk.”

  Hvad er det for nogle våben?

 36. Af Flemming Lau

  -

  Det er meget sigende at man søger at bagatellisere overgrebende på kvinderne i Køln nytårsaften 2015, ved at bruge “whataboutism”. Kølns overborgmester Henriette Reker benyttede lejligheden til at give udtryk for sin islamofile begejstring, og sit modbydelige had mod sine tyske medsøstre ved følgende hånende belæring ” Nu må i kvinder altså lære at holde afstand, til mændene” Samme had mod sine tyske landsmænd, udviste Stefanie von Berg Die Grunne, med oplysningen om at tyske storbyer om 10-20 år vil have et mindretal af tyske landsmænd ” Und dass ist gut so, dass ist gut so!

  Kriminolog Britta Kyvsgård har været ude og kommentere at folk med ikke vestlig baggrund, står for 30% af voldtægterne i Danmark, selvom de kun tæller 3.5% Og hvad er hendes himmelråbende undskyldning, for disse muslimers lede handlinger..? ” Der må være tale om misforståelser…! mener hun! Er begrebet Taharusha Gamea et udtryk for misforståelser..? Hun er jo komplet idiot. Og hvad var politichefen i Køln, gode råd til de kvindelige ofre..? “Køb løbesko”..!

  Hvad kan vi forvente af de antinationale eliter i fremtidens Europa..? Londons borgmester siger det meget klart ” Terror er en del af det at bo i en storby” Sadiq Khan landsskadende muslim. Hvordan går det så i Danmark..? Jo Nyhavn er lige blevet Halal certificeret, ved placering af diverse Koran klodser så ikke muslimske terrorister som Rakhmat Akilov så let kan køre sagesløse ned. Men som han smsede til en IS sympatisør så var det en fiasko at han kun fik kørt 20 vantro ned! Men for folk med had mod europas oprindelige befolkning, så ser de det jo nok snarere som en succes, for den der sår vind, må nødvendigvis høste storm. Mao Terror er vor egen skyld….!

 37. Af Niels Juul Hansen

  -

  Ja, kloge Flemming Lau, du er omgivet af idioter”!

 38. Af Flemming Lau

  -

  En IQ på 110 er norm, men qua mit virke som socialarbejder har jeg haft den tvivlsomme ære, gennem næsten 30 år at skulle lægge øre til Kyvsgårds udgydelser. Flemming Balvig er dog trods alt kommet til den erkendelse at en opklarings rate på 6% af de begåede indbrud, er en skandale, da hjemmet er borgernes Helle. Det er dog en form for empati for ofrene, og den er ellers svær at finde hos de kloge demoraliserende skamstøtter..!

 39. Af Svend Jensen

  -

  Friheden til selvødelæggelse omfatter også EU lykkelandet.
  For få dage siden viste ungarsk tv en udsendelse af interesse. EU’ s topdog Juncker modtog den sære multimilliardær Soros i Bruxelles med kys og kram. Det viser sig, at de herrer er gamle bonkammerater.
  Det interessante er nu, at Soros financierer NGO’ernes menneskesmugling fra Libyens kyster til Italien. Det sker i samarbejde med de ‘rigtige’, officielt kriminelle menneskesmuglere. Desuden har EU meddelt straffrihed til NGO’erne og straffrihed til sig selv for aktiv menneskesmugling ved hjælp af Frontex.
  Hvornår anmelder nogen (DF?) EU, Soros og NGO’erne for menneskesmugling?
  Det kan ikke være rigtigt, at EU officielt kriminaliserer menneskesmugling for alle andre end sig selv. Kilde: (newspeek).

 40. Af happybrexit heimlich

  -

  Svend Jensen: EU er bare en forlængelse af den italienske maffia. Tænk på alle EU delegater, som kun har et for øje, nemlig at rage alt det til sig de bare magter med hænder og fødder.

 41. Af Niels Juul Ha

  -

  @Svend Jensen

  “Hvornår anmelder nogen (DF?) EU, Soros og NGO’erne for menneskesmugling?”

  Hvis DF eller Nye Borgerlige ikke anmelder EU eller Soros eller NGO’erne, så er nok fordi, der ikke er så meget om snakken.

  Eller også er de to partier ikke noget at samle på.

 42. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Hvad i alverden er det for et vandvid der foregår i EU idag?
  Der tillades daglig tusindvis af mennesker fra Afrika og Mellemøsten ophold i Europa, vel vidende, at de Europæiske nationalstaters befolkninger ikke ønsker dette!

  Det der foregår er en direkte krigserklæring, fra ledende politikere i EU, Tyskland, Frankrig, Holland, Sverige, Danmark, Findland, Belgien, Luxemburg, Portugal, Spanien, Italien, mod deres nationers befolkninger!

  Jeg kræver som Dansk statsborger, at Den Danske regering stopper alt indrejse af muslimer/Afrikaner til Danmark, og at der etableres så kraftig grænsebevogtning, at det kan lade sig gøre at holde grænsen lukket!

  Jeg kræver også at den Danske regering giver fanden i EU forordninger om indvandring/asyl, som Polen, Ungarn, og Tjekkiet har gjort!

  Disse krav har jeg ret til, at fremsætte, når det er åbenlyst, at vore politikere sætter landets eksistens i fare uden, at reagere, og det er enhver dansk pligt at få afsat politikere der sætter vores sikkerhed som nation på spil!

  Det kan kun gå for langsomt med, at agere fra politisk hold!
  Mvh.

 43. Af happybrexit heimlich

  -

  Niels Juul Hansen: som sagt EU er en maffioso, DF fik sit forbrug af EU midler grundigt undersøgt og blev udpegede som svindlere- jeg husker meget vel alle de milliarder Euros som EU smed ind i puljen da det gjaldt om at får danskerne til at stemme ja til EU. De som var imod EU havde ingen økonomiske midler. Samme type af retfærdighed gør sig gældende nu: de partier, som er imod EU får sit forbrug af EU midler endevendt og kritiseret, de som er for EU kan bare bruge så meget de lyster uden undersøgelse. Hvor langt tror du egenylig helt ærligt at DF skulle komme hvis de anmeldte Soros for menneskesmugling ? -man kan ikke andet end ryste på hovedet (eller trække på skulderen) ad din enorme naivitet.
  EU er en organisation til Tysklands forherligelse, de aggressive tyskere har fundet en ny metode at betvinge Europa på.

 44. Af Niels Juul Hansen

  -

  @HappyBrexitHeimlich

  Min naivitet!!!

  Det er Svend Jensen, der taler om at anmelde EU og Soros.

  Det er en ommer.

 45. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Når vort politiske etablissement bøjer sig for EU forordninger der er til fare og skade for landet, er det, at forråde Danmarks befolkning!

  Man skal ikke bevist kunne medvirke til, at skade Danmark ved, at hævde, at man bare adlyder EU forordninger! (Dette er regelret landsforræderi)! Og det burde så sandeligt sanktioneres behørigt! Nu er nok blevet nok, og jeg kræver, at vore politikere agerer for landets bedste!

  Det er jo lige før, man kunne ønske de gamle galgebakker genetableret!
  Mvh.

 46. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.
  Skal jeg forstå det sådan, at du godtager at folkets tjenere håner sit lands ofre, for muslimske overgreb….?

 47. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  Du skal forstå det sådan, at jeg er modstander af enhver form for overgreb, uanset hvem, der begår det, men jeg betragter ikke nødvendigvis dem, jeg er uenig med i en debat som idioter.

 48. Af Jens Hansen

  -

  AF CARL-ERIK PEDERS EN – 11. MAJ 2017 11:49

  Du kræver temmeligt meget af regeringerne.
  Jeg må nok desværre bedrøve dig med, at de næppe lytter til dig.
  Det gør den slags jo sjældent.

  Undertegnede er i nogenlunde den samme situation som dig.
  Undertegnede har krævet siden 2003, at de skiftende regeringer standser deltagelsen i de krige som ødelægger de muslimske lande.
  Hvor millioner af mennesker bliver dræbt.
  Og millioner bliver flygtninge.
  Men den slags lytter politikerne heller ikke til.

 49. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.
  Fint! For en ting er at blive udsat for fysisk overgreb, og så blive mødt af mentalt overgreb fra myndighedernes side. Grunden til at jeg højter, omkring kriminologerne er at jeg har skullet høre på dem sidste 30 år qua mit virke. Og der er ingen evidens for at muslimske voldtægts mænd har misforstået noget som helst, hverken religiøst, politisk, filosofisk eller kulturelt. I mange muslimske lande får voldtagne døtre valget mellem æresdrab eller ægteskab med gerningsmanden. Kong Abdullah Jordan har lige haft en mega kontrovers med de Retslærte (Sharia) om netop det spørgsmål, for han vil ikke acceptere de hidtige normer.

  Når en højtuddannet ukritisk taler om misforståelser og ikke kan sætte” Taharusha Gamea ” i kontekst så er der altså noget der halter, hen imod videnskabelig uredelighed..! Faren er at hendes udtalelser kan skabe en præcedens, der undlader at adressere problemet. Og i stedet, får vi en katastrofal konformisme, berøringsangst, hensynsbetændelse og i absurde tilfælde en katagorisk benægtelse af problemstillingen. Så der er ikke blot tale om simpel uenighed, for der står skæbner på spil. For lige at runde af så læg mærke hvad hendes kollega Balvig siger om en opklarings % på 6% for begåede indbrud. ” Det er skandaløst for hjemmet er familiens Helle!” Se der lever han op til sin rolle som kritisk videnskabsmand, for hvad kan utryghed i hjemmet forårsage af utilsigtede foranstaltninger fra borgernes side …? Dagens vittighedstegning apropos ” 2 indbrudstyve kører langsomt væk fra gerningsstedet. Makkeren: Skal vi ikke sætte farten op..? Føreren: er du tosset? sgu da ikke med alle de fart kontroller..!

 50. Af Flemming Lau

  -

  Koks i filteret!

Kommentarer er lukket.