Hadet til vantro, til jøder, til homoseksuelle, til…

Af Kasper Støvring 378

 

Terror udføres kun af få, radikaliserede islamister, men de har tilsyneladende rigtig mange sympatisører, og modviljen mod både kristne, jøder og homoseksuelle er udbredt blandt muslimer, viser undersøgelser. Alligevel er medierne mere optagede af nogle få fortalelser blandt kristne, ligesom danske skattekroner sponsorerer jødehadet i Mellemøsten. Den bedste løsning er et stop for muslimsk indvandring.

 

En imam opfordrer til drab på jøder i en moske i Danmark. Et rabalder af hadsk tale styrter ud af struben på imamen, lyt selv. Sådan er luften blevet, fyldt med hadske klange, der fødes som høje advarsler, men efterhånden, som vi vænner os til dem, toner de ud som udslidte bølger i en atmosfære, der er som udhungret. Jøder, ikke muslimer, er vor tids jøder, og det giver selvfølgelig, men på en sælsom, gruopvækkende vis, mindelser om nazisternes forfølgelser for ikke så mange år siden.

 

Jo, der er rigtig godt gang i hadproduktionen blandt islamisterne. Også blandt vores fjender, der bor i midt iblandt os, her i Vesteuropa. Had, terror og drab. Nu er de så begyndt at gå målrettet efter at myrde vores børn. Det er så bestialsk, at man af og til kan have det, som styrtede vi ned i den sugende tomhed, vi kan læse om hos ondskabens muse, Baudelaire påkalder i sine digte.

 

Hvad gør vi, dvs. vores myndigheder? Man stiller betonklodser – de såkaldte koranklodser – op i vores byer, hvor de henstår tavse og mætte af trusler, frygt, ondskab og barbari. Som varsler om store ulykker, der venter her. Betonklodser? Det forslår selvfølgelig ikke. Hvis vores såkaldte ledere ikke træder i karakter nu, vil de komme alt for sent til kampen. Deres forsikringer om at gøre dit og dat vil være forspildte. De vil møde op til spillebordet og se på kortene, der ligger tilbage på bordet med forsiden opad, som efter et for længst afgjort og afsluttet parti. Resten af verden vil være et andet sted.

 

Nu kan man så læse (og her), at franske soldater gør alt, hvad de kan, for i det skjulte at slå så mange af de omkring 1700 franskmænd ihjel, der kæmper for Islamisk Stat, inden de vender tilbage til Frankrig. Måske fornuftigt, inden panikken slår ind over hovedet på vores politikere, og de gør ting, man for alvor skal frygte.

 

Små og store undersøgelser

 

Lad os se lidt på diverse undersøgelser. En ud af syv blandt yngre britiske borgere sympatiserer med Islamisk Stat. Bemærk, at det ikke kun er en ud af syv muslimer, men af den samlede befolkning. Hårrejsende, ja! Som altid, når den islamiske terror rammer, skal man også se på potentielle terrorister samt deres sympatisører.

 

Hadet til vantro, men det gælder jo også det gamle had, jødehadet. Danske skattekroner går til radikale palæstinensiske organisationer, og som Radio24syv har påvist, endda til organisationer, der bifalder terrorisme, herunder drab på børn. Og som med terror, skal man vide, at hadet og modviljen ikke kun gælder en lille del af det muslimske miljø, selv om langt fra alle myrder eller forfølger jøder, altså ikke er radikale. Og man skal også huske, at der er muslimer, der fordømmer alt dette had. Men modviljen mod jøder og homoseksuelle er langt større i muslimske end i kristne miljøer (ikke kun hos rabiate imamer), bare for at få sat det på plads.

 

Her grafik fra WZB’s meget omfattende undersøgelse:

 

 

Er vi ikke selv leveringsdygtige i had mod homoseksuelle? Venstrefløjen fik blot på tanden, da Søren Krarup om Macron udtalte, at han lignede en ”bøssedreng”. Og så gik medierne ellers i gang. Der var næsten dobbelt så mange artikler om Søren Krarup og “bøssedreng”-udtalelsen end om imamen, der opfordrer til drab på jøder. Det viste en søgning i landsdækkende dagblade, jeg lavede via Infomedia i dagene efter de to hændelser.

 

Med andre ord: En fortalelse, der beklages med det samme, optager medierne mere end et bevidst kalkuleret udtryk for jødehad. Det sker i en tid, hvor vi herhjemme og i udlandet har set drab på jøder begået af islamister, og hvor tusindvis af jøder har forladt Europa.

 

Den liberale tavshed

 

Den liberale debattør Dennis Nørmark skrev efter terrorangrebet i Manchester, at han havde noteret en vis tavshed omkring terroren, og det var godt, mente han, for kun på den måde kan man komme terroren til livs. Terrorister skal ties ihjel.

 

Men jeg kan finde mindst tre andre grunde til tavsheden, som alle er lige dårlige:

 

1) Når man føler, at det liberale og multikulturelle verdensbillede mangler forklaringskraft, har man selvfølgelig svært ved at finde ord. Men når den højreradikale modreaktion sætter ind, så skal man bare se løjer. Så vil det vælte ud med opslag, artikler, seminarer, medieindslag, osv. Selvkritikken, for ikke at sige selvhadet, er nemlig en ikke-ubetydelig motivation både for tavshed og det modsatte.

 

2) Mennesket er enormt tilpasningsdueligt. Vi lærer at leve med forringede livsbetingelser, og som Londons – muslimske – borgmester siger, er terror jo en del af pakken, når man lever i storbyer (Vesteuropæiske storbyer, bør man tilføje).

 

3) Afmagt. For hvad nytter det at skrive om terror, når vi ikke kan gøre noget ved det?

 

Jeg kan kun finde én god grund til at tie om terroren, nemlig den, Nørmark selv nævner: At vi ikke skal profilere terroristernes gerninger. Men denne grund kan ikke stå alene; det er kun en god grund, hvis politikerne faktisk håndterer terror- og islamiseringsproblemet på en overbevisende måde. Og det gør de efter min mening ikke.

 

Derfor er i hvert fald mine egne skriverier også bestemt af ønsket om at råbe politikerne op – samt borgerne, så de afgiver deres stemmer på bedste vis.

 

Hvad gør vi?

 

Hvad skal de og vi så gøre? At jøder forlader Europa i tusindtal er så utrolig trist, især er det trist, fordi man jo ikke kan gøre noget ved det islamiske verdenssyn. Hvis integrationen – eller assimilationen – ikke har kunnet lykkes i de sidste 30-40 år, så vil det nok heller ikke ske nu og i fremtiden, hvor der jo er langt flere imamer, muslimer, moskeer, islamiske netværk osv., og hvor muslimerne er blevet mere fundamentalistiske (end første generationsindvandrerne), læs bl.a. Wilkes undersøgelse. Men man kan forhindre, at problemerne bliver større. Og her er antallet afgørende. Udvisninger og stop for yderligere muslimsk indvandring er påkrævet. Øjeblikkeligt indført. Rammer det uskyldige? Ja, det gør det, desværre.

 

Jo flere, der kommer – som i udgangspunktet ikke er islamiserede – jo flere vil blive islamiserede. Sådan har det været, og sådan vil det højst sandsynligt blive. Jeg har intetsteds set noget, der virker, med det udgangspunkt, vi står i her i Vesteuropa. Vi bliver nødt til at fokusere på fremtiden: Vil vi bidrage til, at det bliver langt, langt værre – for det kan det sagtens – eller ej? Det er slut med den optimistiske tidsalders sociale ingeniørkunst. Men det er virkelig svært for folk at erkende, herunder vores politikere med Merkel i front, for det har jo virket i vores egen kultur. “Det finder vi ud af”, som Thorkild Simonsen plejede at sige.

 

Man skal selvfølgelig fortsætte med de behjertede projekter, der har en dokumenteret virkning, inddragelse af civilsamfundet, indgiftning (uden konvertering) osv., men det er småting i forhold til at standse indvandringen fra muslimske lande. En anden mulig effektiv politik er udvisning efter første straffelovsovertrædelse. Men altså, alt dette er velkendte argumenter, hovedsagen er, at der sker noget, og det forudsætter nok et bredt mentalitetsskred, især hos vores beslutningstagere og meningsdannere.

 

378 kommentarer RSS

 1. Af Bjørn Danh

  -

  Skimtede den ulækre danske film “armadillo” igår

  Føj for satan, I pornodyrkende extrablads-voldsforherligende
  Danmarks-forurenene USA-ludere, krigsfascister og amatørlejemordere.

  Hader jer og jeres pro krig medier og politikere mere end nogensinde!

  HUSK:
  Ingen blev/er SENDT ud. ALLE er REJST ud!
  Har stået i kø for at deltage i disse “spændende” døds-oplevelser!

  INGEN respekt for jeres benløse og bodybag-hvilende mordere!!!

  :-(((

 2. Af Bjørn Danh

  -

  Sidste:

  “Uanset religion eller politisk opfattelse er mennesker lige gode og onde”

  * * *

  B Danh

 3. Af J. Hanse n

  -

  AF CARL-ERIK PEDERS EN – 5. JUNI 2017 10:23

  CEP.
  I mørkebrune har intet moralsk kompas.
  I vil kun anklage politikere, hvis holdninger I ikke deler.
  Intet kan være mere sølle og kujonagtigt.
  Jeg væmmes ved dig og det højreradikale miljø, som du og de andre buksemariusser tilhører.

 4. Af J. Hanse n

  -

  Og iøvrigt CEP.
  Støjbergs parti Venste er de hovedansvarlige for masseindvandringen og de utallige flygtninge fra de muslimske lande.
  Det ændrer Støjbergs chikane og forfølgelse af muslimer ikke på.
  Og hendes appeleren til jeres indre svinehund.

 5. Af R. Harald Kristiansen

  -

  J. Hansen
  Det er svært at tage dig alvorligt. Selv sviner du delagerne til i et væk. Du, Lisbeth Sørensen og Bjørn Danh spreder mere had, end personer på den yderste højrefløj og der er der meget had. Hvis det er jeres hensigt, at værne om muslimer, så har I valgt en helt forkert taktik. Det er måske meningen, med en omvendt bevisførelse? I agiterer måske for det yderste højre. I trekløveret er i hvert fald af samme skuffe, som det yderste højre.

  Dine, Lisbeth Sørensens og Bjørn Danhs mf. indlæg på bloggene kan læses som visse sympatier for jihadister og terrorister og det virker som I mener, de mennesker, der bliver dræbt, selv er skyld i drabene. Disse terrorister er blot gemene mordere, som Breivik er det.

  Krigen i Irak destabiliserede landet og senere de omgivende lande. USA havde taget et stort antal mennesker tilfange under krigen i Irak. Da USA forlod landet, løslod irakerne selv disse fanger. En del af disse fanger var blevet radikaliseret i fængslet.

  Europa bør ikke deltage i krige, der er USAs krige er min personlige mening. Vi bør ikke indvolvere os i konflikter i Mellemøsten og hverken blande os i krige, ej heller økonomi. Mellemøsten bør selv finde vej med andre rige muslimske staters hjælp. Stor del af muslimer hader os i Vesten, jeg kan ikke begribe, at de ikke flygter til de rige arabiske lande. De har masser af penge og masser af land.

  Hvad tror du russerne laver i Syrien? De sikrer sig adgang til Middelhavet, intet andet. Orsagen er i hvert fald ikke filantropi.

  Jeres evige had mod jøder er farligt. Man kan kritisere Israel for ikke at behandle palestinænsere ordentligt, men jeres argumentation støtter kun had. Den konflikt bliver ikke løst med had.

  Til sidst spar dig kommentarer om islændinge. Jeg modtog ikke SU. Arbejdede hele min studietid og har som ansat og senere partner skaffet et stort antal danskere arbejde, på grund af min flid og evner.

  Lisbeth Sørensen siger, at hun har boet i Tunesien og Mellemøsten. Fornyligt var Lisbeth i Italien og Spanien. Hun taler om at hun var blandt flygtninge. Hun taler om, at 60.000,- kr danske i månedsløn er det normale for en arkitekt. Det er ikke korrekt. Arkitekter lønnes efter anciennitet. Fortæl hvad Lisbeth laver, siden hun synes 60.000,- er lidt. Hendes familie administrer mange boliger på Nørrebro, siger hun. Der er mange dyre og dårlige boliger på Nørrebro. Jeg har boet der selv. Kender dem. I trekløveret har i perioder megen tid til blogge, I små trolls. Tjener man godt som troll mm.?

 6. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIAN SEN – 5. JUNI 2017 11:06

  Hvis nogen ikke kan tages alvorligt. Så er det RHK.
  Hun/han tilsviner alt og alle.
  Får hun/han svar på tiltale, så hyler hun/han som et lille barn.
  RHK må ligesom den øvrige højrefløj forstå, at de må forvente et svar på deres svinerier.
  Deres herrefolksmentalitet kan de glemme alt om.
  At RHK privitivt trækker antisemit kortet, fordi man kritiserer israels forbrydelser.
  Det er barligt og naragtigt.
  I øvrigt.
  Så har undertegnede aldrig skrevet noget om islændinge.
  Spar os for dine barnlige løgnhistorier RHK.
  Ud over det, så har jeg ikke yderlige kommentarer til dit barnlige og forstyrrede kaudervælsk

 7. Af Bjørn Danh

  -

  svinehunden rhk: “kan læses som”!

  hahahaa

  rhk: “mig ikke forstå”.

  JH LS BD sympatiserer ikke med disse hævnangreb
  som er svaret på USA UK DK AUS FR D ’s bombe-terror i MØ/Asien

  Vi beretter blot om de uungåelige konsekvenser for jeres korstoge, rkh

  😉

 8. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Angående terroren i England gennem de sidste 3 måneder, har nu Premierminister May udtalt, at der skal strammes gevaldigt op, med hensyn til terrorist håndtering, og beskyttelse af det Britiske samfund i helhed!

  Så vid, så godt! Men den Britiske sikkerhedstjeneste udtaler, at de har over 3000 personer under observation, samt flere tusinde under mistanke!
  Dette er uholdbart, da der beregnes ca. 25 mand for at holde øje med en mistænkt!
  Dette har ingen vestlige politikorps mandskab til, så det er derfor i grevens tid, at finde på foranstaltninger, der løser dette problem som terrorismen har skabt!

  Derfor vil jeg på det aller skarpeste anbefale, at der oprettes interneringslejre, som bevogtes militært, og som bruges til opbevaring af mistænkte terrorister, og dette gælder alle Vestlige demokratiske lande; men nu især Stor Britannien!

  Oprettelsen af sådanne lejre, vil frigøre personale hos sikkerhedstjenesterne/politiet, og man har mistænkte islamister indespærret under observation, et sted, hvor de ikke kan skade andre!

  Under 2. verdenskrig fandtes der sådanne lejre i alle de Allierede lande som kæmpede mod Tyskland!
  Og disse lejre var ganske fornuftige, ud fra tanken om beskyttelse af samfundet!
  M.v.h.

 9. Af Jakob S. Rasmussen

  -

  Jeg prøver igen…

  Uddrag fra “Hidsig kamp om Erdogan-støttet lovforslag, der vil legalisere tyrkiske barnebrude” af Sultan Coban, Berlingske 21.11. 16:

  “Præsident Erdogans AKP-parti har underskrevet en tilføjelse til paragraf 103 i den tyrkiske straffelov. Lovforslaget vil med tilbagevirkende kraft betyde, at folk, der inden 16. november 2016 er blevet dømt for seksuelle overgreb, enten kan slippe helt for eller få udsat deres dom, hvis offeret indvilger i et ægteskab med den sigtede.”

  “Paragraf 103 handler om straf i forbindelse med seksuelle overgreb mod børn…”

  “I juli forsøgte regeringen under samme paragraf 103 at sænke den seksuelle lavalder til 12 år, men forfatningsdomstolen forkastede forslaget med den begrundelse, at der var sjusk i formuleringen.”

  Det er med andre ord kun nødvendigt, at vi tillader mindreårige barnebrude, hvis vi virkeligt ønsker, at Tyrkiet skal blive medlem af EU, for Tyrkiet regeres af et islamistisk parti, der sætter sharia over menneskerettighederne, og sharia tillader som bekendt tvangsægteskaber mellem granvoksne mænd og mindreårige piger, samt efterfølgende, systematisk voldtægt af barnebrudene.

 10. Af Ivako Lenski.

  -

  Den hysteriske hr. Harald -lider af højreradikale hattedamer syndrom- er igen ude med personangreb og hendes generelle hysteriske ævl..

  Hendes nasseri-og Islands i udvidet forståelse- på det danske uddannelsessystem er under dybt foragt. Send denne udlændinge hjem Tak, og stop flere fra at komme og nasse fra Island.

 11. Af Ivako Lenski.

  -

  “Jeg går efter politikere/mennesker der i alvorlig grad er skyld i de muslimske problemer vi befinder os i, og der bærer du og dine røde kammerater, samt radikal venstre skylden. ”

  Denne cep “is a special kind of stupid”.

  Schluter regeringen startede indvandrerbølgen..

  Under vko mere end fordoblet i antallet over 10 år.

  lavko har nu alle tiders rekord. Ca 80.000 nye muslimer og 200-250.000 nye ankomne i alt siden i kom til igen.

  Fakenews læseren cep er virkelig et helt specielt uvidende menneske..

 12. Af Bjørn Danh

  -

  Så venner, Nu er vestverdenens terror-turne kommet til Qatar!

  Det Yemen-angribende, ikke-demokratiske og USA kontrollerede
  saudIS arabien maner til isolation.

  Som sædvanligt er det US gov, trump (hitl2.0),
  der sidder på terror-vognens sæde og styrer deres marionetter.

  🙁

 13. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Indvandrebølgen begyndte under Anker Jørgensen med Tyrkere!
  M.v.h.

 14. Af J. Hans en

  -

  Det er Saudi Arabien og USA som boycotter Qatar.
  Ikke de øvrige lande.
  De gør kun, hvad USA og SA tvinger dem til.
  Indtil ca. 1990 var Qatar nærmest en provins af Saudi Arabien.
  Ligesom Bahrain er det.
  Men efter at Qatar blev et af golfens mest velstående lande har man frigjort sig fra SA.
  Dette skal åbenbart standses.
  Det passer heller ikke SA og USA, at Qatar har en relativt fri og kritisk TV kanal.
  Der er nok en årsag til at journalister fra denne TV kanal ofte myrdes af USA.
  Ægypten er som sædvanligt bestukket af USA.

 15. Af Bjørn Danh

  -

  Rene fakta fra JH 🙁

 16. Af Bjørn Danh

  -

  Et US/saudIS invaderet Qatar
  ligger jo også lige over Iran,
  som trump’tler/USAzi
  blændende ønsker at angribe i nær fremtid!

 17. Af Bjørn Danh

  -

  AlJazeera, yup JH!

 18. Af jan ulrik friis

  -

  C arl -E rik P edersen er igen på rette spor:

  “Derfor vil jeg på det aller skarpeste anbefale, at der oprettes interneringslejre”

  God ide, i virkeligheden findes allerede sådanne interneringslejre, de kaldes: Afrika og Mellemøsten, kun at vi øjeblikkeligt starter intenering af ALT relateret til islam, tllbage hvor terror og elendigheden kommer fra, return to sender: Afrika & Mellemøsten.

  May udtalte også nu efter weekendens blodige islamistiske terrorattack i London:

  “Enof is enof!”

  Der er vi vel alle 100% enige.

  Premierminister May kan om hun vil lægge handling bag sine ord, ellers er det kun tomme ord, vi mangler endnu at se May ligge handling bag sine ord at “Enof is enof”.

  Lur mig om ikke May istedet går efter at undertrykke sit eget det brittiske folk, som også vores L økke praktiserer det dagligt i Danmark, men allright, vi må vel tage May på ordet at: “Enof is enof” !

  Vi befinder os jo alligevel i forvejen med kniven på struben, en May et meget tvivlsomt halmstrå at klamrer sig til nu i undergangen, islamisterne kan nu også af May bruges til at få mere kontrol med sin egen etniske britiske befolkning, dead or alive!

  May står nu ved dette crossroad at kan nu udleverer sin egen befolkning: dead or alive?

 19. Af J. Hans en

  -

  Hadet til vantro, til jøder, til homoseksuelle, til…
  Skriver Støvring.

  Man skulle næsten tro, at det var Krarup familien og DF som han omtalte.
  Men det er det sikkert ikke.

 20. Af Bjørn Danh

  -

  – I forbindelse med topmødet mellem golfstaterne, som USAzi’s trump’tler netop har besøgt, der handlede det om at skabe en politisk front mod Iran.
  – Og nu beskylder Saudi-Arabien Qatar for at støtte Irans allierede, som er den palæstinensiske gruppe Hamas, Hizbollah og Det Muslimske Broderskab, siger trump’tler.

  http://www.dr.dk/nyheder/udland/forsker-diplomatisk-brud-med-qatar-er-en-magtdemonstration

  Sygere end Hitler er USAzi’s ekstreme kristne terrorist og massemorder:
  trump’tler!

 21. Af Bjørn Danh

  -

  🙂

 22. Af Ivako Lenski.

  -

  AF CARL-ERIK PEDERSEN – 5. JUNI 2017 12:39
  “Indvandrebølgen begyndte under Anker Jørgensen med Tyrkere!
  M.v.h.”

  Småt antal og var jobs til alle da. Ikke som det antal og den situation vi har haft med borgerlige regeringer siden 2001. Som taler en helt anden virkelighed derfor.

 23. Af Niels Peter Lemche

  -

  IVAKO LENSK, hvad med at se efter, før du dummer dig igen igen?

  Statistikken siger, at mellem 1962 og 1971 kom der mere end 200.000 gæstearbejdere til Danmark, og ja, der var jobs til alle, men ikke længere fra 1974.

 24. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Alligevel låd tåben Jørgensen dem blive – og få lov til at slæbe den forhutlede familie hertil. 🙁

  Jeg skrev mit første læserbrev ever i samme anledning.

 25. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Alligevel låd tåben Jørgensen dem blive – og få lov til at slæbe den forhutlede familie hertil. 🙁

  Jeg skrev mit første læserbrev ever i samme anledning.

 26. Af Niels Larsen

  -

  låd = lod. :-/

 27. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen,

  Ja, og nu har mange af dem været her i mere end halvtreds år. Hvad vil du gøre ved det?

 28. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 5. JUNI 2017 16:07
  “Niels Larsen,
  Ja, og nu har mange af dem været her i mere end halvtreds år. Hvad vil du gøre ved det?”

  Plus børn og børnebørn.
  Født og opvokset i Danmark.
  Vores medborgere.

 29. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. Hansen, det var faktisk min pointe.

 30. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Lisbethgruppen skal jeg kalde jer IVAKO LENSKI, eller er det IVA KOLENSKI, eller er det Martinez. Kært barn har mange navne.

  Du kan ikke komme dig over islændinge. Husk på, at meget få af os kan ændre vores sprogbrug. Du er så besat af islændinge, at du ikke engang kan holde mund, når du tager et nyt navn.

  Lisbeth Sørensen, J. Hansen, Bjørn og Ivako Lenski og vennerne, samt andre deltagere.

  Kender I gruppen SITE INTELLIGENCE GROUP.
  De overvåger jihadister på nettet? Der har været en artikel om dem i avisen.
  SIG siges at være meget dygtige. De finder bl.a. folk på brugen af bestemte formuleringer. Igen afslører sproget.

 31. Af Peter Nielsen

  -

  Når I kombinerer forfatteren Kaspar Colling Nielsen facebook bemærkning om, at hvis der i morgen kommer en politiker og kræver tvangsdeportationer af alle muslimer i Danmark, vil han omgående komme i Folketinget med undersøgelser, der viser, at de seneste af de muslimske generation i Europa er mere religiøse end de første, og at mere end 60% ønsker sharia indført, har I opskriften på krig.

  Flere har skrevet, at de ikke mere berøres af terroren som før, at de er ved at vænne sig til den, og det betragter de som et tegn på begyndende underkastelse. Dette kan fungere blandt underkuede mennesker i muslimske lande men blandt fribårne demokrater er det modsatte mere sandsynligt, selv om de op- og eftergivende typer altid ved være der og reagere som Lemche og Hansen. Terrorens stærkeste komponent er chokket, og når chok bliver hverdag, har de mistet deres styrke og opnår kun at skabe mere had og forhærdelse med tiltagende brutalitet til følge. Den gensidige forråelse er erfaringen fra alverdens krige. Trump-typer bliver efterspurgte, psykopati ingen hindring.

  Riv ikke hovedet af mig, jeg ønskede aldrig, at vi skulle ende der.

 32. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Niels Larsen
  Nye Borgerlige er en gruppe urealistiske mennesker, der favoriserer de aller rigeste på det yderste højre. Det er et falsk arkitekt/ingeniørkor. DF og NB skader integrationen. Men muslimerne må også selv ville blive del af det danske samfund. Vil man bo her, må man arbejde, yde og deltage i samfundet. Alt andet giver dårligt selvværd og dårlige tilhørsforhold. Det nytter ikke noget, kun at jamre over hvor onde alle er mod en. En stor del af den manglende tilhørsfølelse, ligger i ens egen hjerne. Det har været en kæmpe fejl, at ikke flere indvandrere bor sammen med danskere. Det skyldes kommunernes tåbelig sammenstuvning af indvandrere bestemte stede. Integrationen lykkes bedste i mindre byer.

  Dette had vi er vidne til fra trekløveret skader muslimer. Det gør udsagn fra det yderste højre også. Kan I ikke forstå det? Man kan sagtens diskutere verdenspolitik og orsag og virkning uden at kalde deltagerne svin.

 33. Af Peter Nielsen

  -

  Det er ikke kommunernes skyld. Indvandrere kan ikke stavnsbindes til ghettokvarterer, og vi har for længst erfaret overalt i Europa, at muslimer helst vil have muslimske naboer og samler sig i ghettokvarterer. Det er et gennemgående træk i muslimsk kultur, at den er nemmest at praktisere blandt ligesindede, og vi savner ikke videnskabeligt underbyggede belæg for at erkende det.

 34. Af Niels Peter Lemche

  -

  PETER NIELSEN, ghettoer er normale, når en bestemt befolkningsdel føler sig under pres. Jødernes ghettoer er vist alt for kendte. I USA er det ganske normalt. Du har den størte jødiske ghetto i Brooklyn. Men du har ligeledes Chinatowns flere steder, ligesom “Little Italy” i New York minder en om, at italienerne, da de i større tal kom til USA, var under et voldsomt pres som nærmest uønskede.

  Den nye gren på ghettostammen er de riges ghettoer, som vi især kender dem fra USA, områder hvor ingen kommer ind uden en ‘passerseddel’. Det var i et sådan, at Amdi tidligere gemte sig ved Miami.

 35. Af I vako Len ski.

  -

  “Statistikken siger, at mellem 1962 og 1971 kom der mere end 200.000 gæstearbejdere til Danmark, og ja, der var jobs til alle, men ikke længere fra 1974”

  Le..mche, hvis uvide nhed er bundløs, har stadigvæk ikke lært at læse. Er kommet over 200.000 alene de sidste 2 år under din ultrahøjre regering. Heraf ca 25 .000 musli mske asylmodtagere.

  Der kan lægges 50.000 oveni fra endnu ikke medtalte familisammenførelser de får på 2 år også. Så nej intet at komme efter..

  Derudover startede fremmedarbejdere først med at komme i større tal efter 1967. Og ikke 62. Men din uvidenhed er jo bundløs.

 36. Af Ivako Lenski.

  -

  Indlæg til Lemche?

 37. Af Peter Nielsen

  -

  Niels Peter Lemche, det er R. Harald Kristiansen, du skal belære. Jeg har spist gode middage i New Yorks ghettoer og også fejret kinesisk nytår. Der var intet sharia politi og ingen trusler, men amerikanske venner kaldte mig uforsigtig. Bevæbnede vagter har længe været almindelige på hoteller og større forretninger både i Europa og USA. Europæiske ghettoer er mere eller mindre ubehagelige og sommetider direkte farlige at bo i eller bevæge sig rundt i. Sådan har det længe været i London. Offentlige trafikmidler ligeså. I Paris har man længe været nødt til at låse sin bil, mens man kører. Det går kun én vej, og det er mod det værre. Der er ingen hensigt i at benægte det. Snart gider folk heller ikke Berlin, Bruxelles er ikke mere tryg at gå rundt i om aftenen og natten, og Tyrkiet har allerede store tab på turistkontoen. Jeg kan ikke se, at det skulle være en fordel at være endt der, og det kunne have været undgået.

 38. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSEN – 5. JUNI 2017 17:29
  “Man kan sagtens diskutere verdenspolitik og orsag og virkning uden at kalde deltagerne svin.”

  Jamen forsøg dog RHK.
  Det ser vi frem til.
  Lad os se dit potentiale.

 39. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg har været til et dejligt Grundlovsmøde i eftermiddag – et skønt sted, en særdeles vidende foredragsholder om Grundloven og dens fædre, menneskerettigheder, ytringsfriheden, blasfemiparagraffen mm – virkelig informativt og rigtig godt formidlet, venlige mennesker og ligedan spørgsmål til foredragsholderen, dannet og civiliseret – modsat bla denne blog.

  Herlig dag og deltagere – kender mit land og folk igen,bare herligt og opløftende, at det stadig findes hos os!!

 40. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg har været til et dejligt Grundlovsmøde i eftermiddag – et skønt sted, en særdeles vidende foredragsholder om Grundloven og dens fædre, menneskerettigheder, ytringsfriheden, blasfemiparagraffen mm – virkelig informativt og rigtig godt formidlet, venlige mennesker og ligedan spørgsmål til foredragsholderen, dannet og civiliseret – modsat bla denne blog.

  Herlig dag og deltagere – kender mit land og folk igen, bare herligt og opløftende, at det stadig findes hos os!!

 41. Af Niels Peter Lemche

  -

  I VAKO LEN SKI, jeg ved ikke hvad slags dyre du er, men en udbreder af fake news, det er åbenbar. Hele sagen er dokumenteret af dansk statistik, hvor man kan finde de officielle tal år for år.

  Jeg kan se af deres statistik, at der af indvandrere fra ikke vestlige lande i 2016 kom omkring 24.000 mennesker. Fra vestlige lande 16.000. Hvor har du hentet dine tal? Altså en forbandet løgnagtig udspredning af fake news.

 42. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “AF NIELS PETER LEMCHE – 5. JUNI 2017 21:22
  I VAKO LEN SKI, jeg ved ikke hvad slags dyre du er, ”

  Beklager Lemche. Jeg er ikke til salg. Prøv i frimurerlogen din?

  Tallene er hentet fra Danmarks statistik. Kom 170.000 på 2 år, dertil skal lægges de uregistreret og mit KONSERVATIVE bud her er 30.000. Dertil skal lægges de 25.000 ankomne asylmodtageres familisammenførelser over tid , også ender vi nok på ca 250.000 på 2 år. Og vi snakker alle typer naturligvis. Islandske, afrikanere, amerikanere, zionistiske tyske frimurer mv.

 43. Af J Nielsen

  -

  “Indvandrebølgen begyndte under Anker Jørgensen med Tyrkere!”

  Det begyndte under VKR-regeringen. Fagbevægelsen var mildest talt ikke begejstret, men det har højresiden i tinget, med vanlig sans for kortsynethed, blot set som en ekstra bonus.

 44. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Det begyndte under VKR-regeringen. Fagbevægelsen var mildest talt ikke begejstret, men det har højresiden i tinget, med vanlig sans for kortsynethed, blot set som en ekstra bonus.”

  Naturligvis. Schlüter proklameret stolt “verdens mest løn dumpende og velfærdsforringende” indvandrerlov!

  I ved godt den der med at billigere lønninger gavner eliten? Nå ikke højreradikale. …I er guf som stemmer i højrefløjen. Absolut ingen viden, logik…

  Og Lemche et utal af de fremmedarbejdere der kom i 60-70erne tog hjem igen. Modsat dem vi har fået mestendels siden Schlüter tiden.

 45. Af Flemming Lau

  -

  I 1983 var der ca 60 000 personer af ikke vestlig herkomst!
  I 2016 var der ialt 402 000 personer af ikke vestlig herkomst. 276 000 plus 126 000 efterkommere. Uanset regeringens farve har de radikale altid sikret en ukritisk indvandring!

 46. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Skal nok passe Lau. Og tak for at lægge indvandren Lemches bundløse uvidenhed på møddingen.
  Havet nu regnet med mindst 100.000 selv. Og der var nok også 20.000 mindst uregistreret da.

 47. Af Niels Larsen

  -

  LISBETH SØRENSEN

  Jeg beklager at måtte forstyrre din historieløshed.

  Udlændingeloven af 1983 blev vedtaget trods modstand fra de borgerlige partiers side.

  At de endte med at stemme for, var blot et udslag af ønsket om så bred koncensus som muligt.

  Det var de altid landsskadelige røde partier med SF og S i spidsen, som vil have den forrædderlov igennem.

 48. Af J Nielsen

  -

  “Hadet til vantro, til jøder, til homoseksuelle, til…”

  … Intellektuelle. Hadet til intellektuelle. Folk der tænker med hovedet i stedet for med maven.

 49. Af J Nielsen

  -

  “Udlændingeloven af 1983 blev vedtaget trods modstand fra de borgerlige partiers side.

  At de endte med at stemme for, var blot et udslag af ønsket om så bred koncensus som muligt.”

  Hvis man er imod, så stemmer man imod. Ikke for.

  Til nød kan man undlade at stemme.

 50. Af Niels Larsen

  -

  J NIELSEN

  De fremmedarbejdere, som kom i 1960erne, kom på den klare betingelse, at når der ikke længere var arbejde til dem, så måtte de skrubbe af igen.

  Det syntes den lille Jørgensen-gnom var synd for dem efter oliekrisen, så han ikke alene lod dem blive, men sandelig om ikke også de kunne få den forhutlede familie hertil. Siden har vi lidt under hans afsindige beslutning.

  Jeg skrev mit første læserbrev i den anledning.

Kommentarer er lukket.