Løven fra London Bridge

Af Kasper Støvring 54

 

 

Her er vor mand i London, helten, der reddede andres liv ved ene mand at gå i flæsket på de morderiske jihadister. Med de bare næver, bandende og svovlende som den ægte Millwall-fan, han er. Bleg, lettere overvægtig, med tatoveringer opad armene.

 

Hans krop blev stærkt skamferet af de mørke, slanke islamister med de lange knive på vej mod martyriet, imens de med hæse stemmer råbte ”Allahu Akbar”, som havde de raspet hud i struben. Men vor mand var ligeglad. Allah-banditterne skulle have klør fem lige i masken, brølende som en vildmand kastede han sig ind i kampen:

 

“They were saying, ‘Islam, Islam!’. I said again, ‘F*** you, I’m Millwall! […] “I didn’t think of my safety at the time,” he added. “I’d had four or five pints — nothing major.“

 

Løven fra London Bridge steg ikke ned fra himlen, han kom ikke flyvende som en superhelt eller ridende som en ædel ridder, ej heller dukkede han op som en sværtbevæbnet commandosoldat eller rejste sig fra et krater i jorden, men derimod fra sin stamplads på det lokale pub & bøfhus.

 

Vor mand er den forhånede og ringeagtede ”Little Englander”, den eksemplariske Brexit-taber, som man ynder at fremstille ham, det umælende, ”skimlede kældermenneske”.

 

Men han stod op, rejste sig og kastede sig ind i kampen bedst, hvor vi troede, at hans kampberedte type ikke længere fandtes. Den sidste englænder? Den sidste europæer? Den sidste vesterlænding?

 

Hvor fik han kræfterne og modet fra? Såmænd fra den følelse af patriotisme og loyalitet, samhørighed og forbundethed – ikke først og fremmest med nationen, den døende nation, men med den lokale fodboldklub. Der i øvrigt klarer sig elendigt. Men det er – netop – skideligemeget.

 

Vi havde altså nær glemt det, men mindes nu om det. Ære og vrede giver styrke, selv om vores søde piger i Folketinget fordømmer vreden. Vi troede, han var forsvundet, ja, eller var en overlevet rest fra gamle verdener, for hans slags er for længst pacificeret, domesticeret som alle os andre, hvorfra man kun hører en stille puslen i kisten, inden låget smækker.

 

Men Løven er nøgen i sjælen, som dengang før civilisationen tæmmede os og lagde en dæmper på gemytterne, al vildskaben. Han lever altså, det terapeutiske samfund har ikke fået has på ham endnu. Han er lige her, blomstrende fuld af eder og forbandelser, ja, har hele tiden været her. Ikke i parlamentet, ikke i medierne, ikke bag skrivebordet, ikke på cafeen med det globale udsyn, men på det lokale værtshus lige rundt om hjørnet. Dér hvor han altid har siddet med vennerne, familien og sine landsmænd. For pubben er et asyl for den overvintrede englænder.

 

Den kreative klasses radicoole typer har fået succes med at appellere til caffe-latte-segmentet: ”Partiet for de smarte og veluddannede i storbyerne”. Mange andre har derfor lært at se hen mod de borgerlige anstændige, der også stimler sammen på de trendy storbycafeer for at nippe til caffe latten.

 

Måske er det et dårligt råd, for sande Løver går ikke på cafe. De går ned på værtshuset. Cafeen er kosmopolitisk og frekventeres af elitens åh så tolerante karrieremennesker. På værtshuset og baren, derimod, mødes arbejderen og akademikeren over en bajer. Baren forener høj og lav, og den er forankret i det lokale fællesskab. Hvert kvarter har sit eget værtshus nede på gadehjørnet. Her trives folkeligheden og snusfornuften, her mødes man efter fyraften, når enhver har svaret sit. Og ingen lalleglad tolerance vinder indpas i den frimodige diskussion ved stambordet.

 

Jo, sådan er det. Baren er en konservativ institution. Så kan de anstændige have deres cafeer for sig selv.

 

Hvem tolker i øvrigt Løvens karakter og hans dans med islamisterne i den vilde, valsende ring? Det gør selvfølgelig mor:

 

“He’s fearless, my son. He’ll give as good as he gets. He’s quite nippy and lippy and wouldn’t back down from a fight.”

 

En herlig, bramfri skabning, altså, villig til at kæmpe til skurrende akkorder: ”Fuck you, I’m Millwall”. Millwall-fans er jo berygtede for slagsmål og hooliganisme. Klubben klarer sig dårligt, men har de mest berygtede tilhængere. De har angiveligt bannere ved kampe, hvor der står: ”Fuck ISIS”, hvor andre har bannere med ”Welcome Refugees”. Millwalls feltråb er da også: “No-one likes us, we don’t care.”

 

Morrissey har sunget om vor mand i sangen We’ll Let You Know:

 

”We may seem cold, or We may even be

The most depressing people you’ve ever known

At heart, what’s left, we sadly know

That we are the last truly British people you’ll ever know

We are the last truly British people you will ever know

You’ll never never want to know”

 

Ja, det er dem, vi gerne vil møde, men som jihadisterne på London Bridge ikke ønsker at møde.

 

 

54 kommentarer RSS

 1. Af jan ulrik friis

  -

  May havde ellers alle esser på hånden da hun udtalte: “enof is enof”
  so far so good, men befolkningen gennemskuede hende, for May tabte alt i samme stund da hun gentog sine gamle planer at det betød øget internet overvågning af sit eget folk, ligesom vi også har gennemskuet L økke, uden konkret handlig bag orderne, handling der fjerner islam fra vores midte, skaber tomme ord kun angst og vrede, hvad vi også så det i UK valgresultatet, for hvad blev der af orderne “enof is enof” skulle der ikke øjeblikkeligt oprettes krise & frihedsråd, at rigets bedste mænd i brainstorming, første prioritet en konkret redningsplan på bordet, undtagelsestilstand og det totalt stop for den islamistisk invation over middelhavet, viljen til en totalløsning for hjemsendels af alt der relaterer til islam, ALT RELATERET TIL ISLAM må naturligvis bort, for enof is enof, det betyder at: enof is enof, nu går vi snart over i regulær borgerkrig, også Danmark står til at miste alt, om ikke vi erkender at dette er dem: islamisterne eller os danskerne, om ikke vi lægger fuld vægt bag orderne, får ryddet op i svineriet “Allah-banditterne en klør fem lige i masken” tiden er ved at løbe ud for Danmark det danske folk!

  “Enof is enof” !

  Systemet bryder naturligvis sammen, når islamisterne for mange, i stigende grad gør brug af deres rettigheder. Værtslandene vil efterhånden blive forarmet og ustabilt, da den ikke-vestlige indvandre pr person gennemsnitlig koster samfundet over flere million kr. netto . De sociale udgifter eksplodere. Andelen af den arbejdende indfødte befolkning bliver for lille til at opretholde et fungerende, demokratisk velfærdssamfundet.

  Oprør og borgerkrige som vi kender i Mellemøsten og Afrika vil også begynde i Europa efter det økonomiske sammenbrud, vi må nu lægge handling bag orderne, ikke længere kun tomme ord, at uden handling bliver vi udryddet, regulær nedslagtning, vi er til skam og vanære, L økke regeringen ligesom May bruger store ord uden handling, det var derfor hun nu fik “en klør fem lige i masken” !

 2. Af jan ulrik friis

  -

  ………..i filter……..systemet bryder naturligvis sammen, når islamisterne for mange,….

 3. Af jan ulrik friis

  -

  “Enof is enof” blev svaret fra May på denne islamistiske terrorhandling i London, men der skal naturligvis handling bag orderne i UK såvel som i Danmark, nu ligner det mere et “mayday – mayday!” fra May!

  I Danmark bliver danske skolebørn i mindretal omkring 2040 sandsynligvis i masseflugt langt langt tidligere, danskerne er ved at blive en minoritet i eget land, Danmark er i opløsning, snart er Muslimerne i flertal, vi ved hvad det betyder at etniske danskere ikke får en jordisk chance op imod islam!

  Snart går befolkningen i panik i masseflugt fra “velfærsstaten” Danmark.

  Islam har ført succesrige krige mod de teknologiske overlegen kristne, militær overlegenhed er ubrugelig mod en fjende, der ikke er en regulær hær, men en global masse bevægelse, der anvender lav våben teknologi, Frontex og konventions beskyttet immigration til at overskride grænser og etablere brohoveder blandt de vantro.

  Muslimerne vil gøre de vantro til anden rangs borgere, det er allerede sket i Danmark, efterhånden blive Danmark under verdens højeste skattetryk, forarmet og ustabilt, de sociale udgifter vil eksplodere, den arbejdende indfødte befolkning vil blive for lille til at opretholde et fungerende, demokratisk velfærdssamfundet, kun et spørgsmål om kort tid til det økonomiske sammenbrud, den sekulære danske demokratiske retsstat er ved at forsvinde i en islamisk ideologi!

  Islams hensynsløse undertrykkelse under dække af være en religion, men tåler at sammenlignes med både Nazisme & Fascisme.

  Nazismen forlod Danmark i 1945, vi ønsker ikke disse onde år om igen, og slet ikke iform af islam!
  UK besejrede dengang Nazismen, for nu tilsyneladende at forsvinde i en islamistisk ideologi!

 4. Af lisbeth sørensen

  -

  Hvor du sletter kommentarer, ballhead…Du er b´s mest uanstændige debattør..

Kommentarer er lukket.