Selvfølgelighedernes tid er forbi

Af Kasper Støvring 105

 

 

Posten skal ud, ja, den skal! Nej, den skal ikke, det er for farligt. Postnord indstiller derfor al uddeling af post i Vollsmose. Det har fået en Venstrepolitiker i Odense byråd til at kræve indsættelse af forsvaret.

 

Altså, først inviterer politikerne mennesker ind, der ikke vil integreres, dernæst påkalder de militæret for at smide dem ud. Først lader politikerne mennesker vandre frit over grænsen, politiet ser passivt til, men når problemerne kommer, kan politiet intet gøre. Godt, at vi endnu har et forsvar, selv om også det er noget udsultet.

 

Vi har i øvrigt for længst bemærket, at politikerne intet reelt foretager sig, når vi rammes af terrorangreb. De gør intet og siger de samme ting, dvs. ingenting, fordobler altså deres minespil med slappe, opgivende fysiognomier. Vi skal ”stå sammen” og bekæmpe ”mørket”. Andre går til kamp med afsyngelse af Lennons pacifistiske ”Imagine”, med stearinlys og bamser, og advarer imod vreden – men der er også borgere, der er besjælede af netop vreden og hoster kontinenter af lede ud af sig, lede over politikernes svigt.

 

Når man tænker over det, er det underligt, at mange i Europa er så vrede, men stadig modstår fristelsen til at gribe til voldelige modreaktioner. Men det er godt og vidner om et usædvanligt civiliseret sind. For man skal tænke sig om, være klog, præcis og konsekvent i sin kritik og sin fordømmelse. I tider som den, vi lever i, er det afgørende, at man er tændt af en kold ild.

 

Noget af det bedste kommer fra dem, der er opflammet af en brændende begavelse, som bl.a. Douglas Murray, hvis nye bog The Strange Death of Europe forekommer mig at være en af de mest gennemgribende analyser af den kulturelle omkalfatring af Europa. Og det siger ikke så lidt.

 

Men lad os prøve at formulere en tidskritik og gøre det under overskriften ”Selvfølgelighedernes tid er forbi”. Vi lever i verdens måske mest fredelige og tillidsfulde samfund, og vi nyder en meget høj grad af frihed.

 

Men alt er ikke, som det plejer. Det, vi engang slet ikke tænkte over, fordi det var selvfølgeligt, kan vi i dag ikke længere tage for givet.

 

Der er dannet ord, som burde vinde prisen for årets sproglige nydannelser. De to er ”hverdagsterror” og ”koranklodser”.

 

Hverdagsterror. Stenkast fra motorvejsbroer, de mange bilbrande, og nu også fænomenet, hvor gerningsmænd skruer hjulboltene af biler, så bilisterne vil forulykke og måske slå sig ihjel. Signalet? Det er i midt i vores almindelige hverdag, vi skal føle os utrygge. Vi kan rammes når som helst, uden at vi på forhånd ved det. Vi kender ikke gerningsmændene, ligesom de ikke kender os. Vi skal nemlig rammes, alene fordi vi er dem, vi er. Ikke fordi vi har forvoldt gerningsmændene noget ondt. Hverdagsterroren skal gøre livet svært, dét er beskeden, vi hører i denne underjordiske, dybe skurren af ondskab og rædsel, af hverdagsterror.

 

Til disse fænomener hører koranklodserne. Altså de betonklodser, myndighederne opstiller på åbne pladser, for at sikre os mod dræbende lastbiler (!). For fjenden er midt iblandt os og animeres af lysten til at påføre os en knusende sjælenød.

 

Ja, selvfølgelighedernes tid er forbi. Danmark og Europa er ikke sig selv. Undersøgelser viser, at rigtig mange kvinder ikke længere tør gå på gaden. Antallet af sager om chikane og voldtægt er eksploderet. Vi ser det herhjemme i byer med mange asylansøgere, som Haderslev, hvor unge ikke længere tør gå i byen af frygt for overfald.

 

Ingen tør praktisere ytringsfrihed, medierne bringer ikke Muhammedtegninger. På skoler og gymnasier laver man nu øvelser i tilfælde af terror, skoleskyderi og radikalisering. Der eksisterer no-go zoner, hvor nødhjælpen, journalister og taxa – og nu posten – tøver med at komme uden beskyttelse. Seksuelle mindretal som homoseksuelle overfaldes, og religiøse mindretal, som jøder forlader i tusindvis Europa.

 

Jeg er nok ikke den eneste, der har fået omfattende indbrudsalarmer sat op i mit hjem. Der er sket en eksplosiv stigning i antal indbrud, over 80 pct. af de personer, der fremstilles i dommervagten i København, har udlændingebaggrund.

 

2003: Ambulancer stenes ud af indvandrerghettoer. Konsekvensen: Ingen hjælper, før politiet ankommer. 2017: En mand overfaldes, da han vil hjælpe tre indvandrerkvinder i et trafikuheld. Konsekvensen? Ingen vil hjælpe, før politiet ankommer.

 

Således er de skred, vi oplever i disse år.

 

Forleden kom det frem, at især syriske flygtninge har meget lav uddannelse. Vi er fortrolige med forløbet. Det betyder højere milliardomkostninger, mere kriminalitet, flere islamister. Selvfølgelig er flygtninge og ikke-vestlige indvandrere meget dårligt uddannede. Også her har der været masser af advarsler, der blev afvist af politikere, erhvervsfolk og forskere, bl.a. Manu Sareen, Stine Bosse og RUC-eksperten Shahamak Rezaei.

 

Men det er næsten utænkeligt, at de ikke vidste bedre.

 

Politikere og deres støtter blandt vælgerne ved, den er gal. Alligevel udvikler det sig ikke til en egentlig erkendelse, der kan forandre tingene. Det er som regn, der har samlet sig i vandpytter, men endnu ikke er sivet ned i de dybere jordlag. Regnen er jo en velsignelse, men kun hvis den gør jorden frugtbar.

 

105 kommentarer RSS

 1. Af J Hans en

  -

  Redegørelse fra Odenses besindige og kloge politimester Lars Rand Jensen til Peter Skårup.
  Det ville ligge ham så fjernt som tænkeligt muligt at sætte hæren ind, så posten kan bringes ud i Vollsmose.
  Peter Skårup var dengang, ligesom Venstre er nu ude for at fiske efter stemmer.
  Ved at appellere til vælgernes indre svinehund.
  Heldigvis så skal politimestre ikke vælges.
  Og behøver derfor ikke at lefle for den indre svinehund.

  http://webarkiv.ft.dk/Samling/20021/spor_sv/S3733.htm

 2. Af J Støvring

  -

  Tal til K. Støvring for et godt, præcist – og ja, – modigt indlæg.

  Og trist er det at der efterhånden skal mod til for at skrive og ytre sig om de faktuelle forhold i DK .

  Stille og roligt mister vi grebet om vores eget land og vores egen kultur.

  Og det kan være meget meget svært at forstå hvad alle de migrations-glade mennesker forsvarer ved migration og indvandring.

  Forsvarer de mon at vi får et samfund præget af lovløshed, islamistisk kultur med hvad den indebærer af undertrykkelse?

  Og hvad med alle de der blot mener at vi skal blive bedre til at integrere?

  Har de da slet ikke sat sig ind i tingene – eller forholdt sig til fakta om at det ikke er lykkedes historisk set?

  Jeg er rigtig rigtig ked af at sidde på side-linien og se på at tingene uomtvisteligt er på vej ud af kontrol.

  Og modet til at råbe højt kommer ikke fra masserne – men fra enkelt-individer som feks K. Støvring, Sørine Godtfredsen, Marcus Knuth etc.

  Så lad os for vores værdiers skyld håbe og bede til at de orker at blive ved

 3. Af Carsten Høi

  -

  Som altid fremragende indlæg af vidende, objektive og intellektuelle Støvring.
  Prøv at åbne mange af de officielle kanaler og se fx debatprogrammer, hvor politikere
  og forfattere og andre kommer til orde. En frygtelig gang sludder, forvrængninger og
  direkte løgn. Folk er bange nu og tænker primært på deres egen økonomi og sikkerhed og
  holder sig uden for de alvorlige diskussioner. Derfor er Støvring en velsignelse.
  Hvorfor danskerne og europæerne vil finde sig i terror og “terror light” i hverdagen er mig en
  gåde. Vi oplever det totale svigt fra staten og politikerne.

 4. Af Niels Larsen

  -

  Politikernes eksperiment “Udskift befolkningen” må nu kunne siges at have spillet totalt fallit.

  Sæt militæret ind, ryd ghettoerne – og smid muslimerne ud af landet.

 5. Af hans andersen

  -

  Islam erklærede resten af verden krig for 1400 år siden, folk er nok tungnemme eller bliver de fyldt dagligt af propaganda betalt af de muslimske lande ?

 6. Af Henrik Larsen

  -

  Godt indlæg.

  Ufatteligt, at man stadig kan beskyldes for at “lefle for din indre svinehund”, når man påpeger et problem eller foreslår løsninger på selvsamme.

  Hvad lefler man for, ved igen og igen at svine budbringeren til, uden at bidrage til løsningen selv, tværtimod?

  Løsningsforslag er en by i Rusland, så vedkommende er nok en del af problemet selv, men det kræver erkendelse…

 7. Af Torben Jørgensen

  -

  Meget velgørende summeret op af Støvring. Suppleres kan med Sørine Gotfredsens glimrende indlæg forleden; at der hvor de ydre, naturlige grænser forsømmes, ja i vor tid søges slettet, der kommer der automatisk grænser og markante forbehold mellem mennesker. Såre sandt.

 8. Af I. Hansen

  -

  På sørgeligste vis….et spot on indlæg af Støvring.

  Det er fuldstændig ufatteligt at politikerne fortsætter deres stikken hovederne i busken.

  Deres dum-naive holden fast i de forældede menneskerettigheder…..den håbløse uigennemtænkte Shengen, og andre ulykker fra EU……..de absurde regler der forhindrer hjemsendelse !!

  Eu som i sin grundide skulle sikre fred i europa, er i turbofart ved at skabe det modsatte !!

  Vågn dog op politikere !….
  .det SKAL handles – ikke snakkes !

  Lægger man sin magt i vindueskarmen, er det masser af andre, der står på spring for at tage den……og det er langt fra sikkert at den tages fra vores interessesfære !! – faktisk sandsynligvis ikke !!

  Det er svært at finde ord for, hvor ubegavede jeg synes vores politikere er……do i EU.

 9. Af Flemming Lau

  -

  Henrik Larsen.
  Når man lader sprogblomster drysse ned over kritikere, bekræfter det at kritikken har tænder, og det er vel ikke så ringe, vel..?

 10. Af J. Hans en

  -

  AF FLEMMING LAU – 13. JUNI 2017 14:15

  Nu er det jo sådan set kun Støvrings ti til femten sædvanlige rygklappere som er på banen.
  Medregnet dem som endnu ikke har været på banen.
  Støvring må være en meget beskeden mand.

 11. Af Niels Poulsen

  -

  Nu ved vi jo endnu ikke, hvem der står bag hændelserne, hvor hjulbolte er blevet løsnet, men det er da værd at researche, om det er noget, IS anbefaler i deres terrormanualer.

  I øvrigt bed jeg mærke i, at både Løkke og Samuelsen efter det seneste angreb i London refererede til, at kampen mod terror i 70’erne fra bl.a. Rote Armee Fraktion blev vundet. På samme måde vil vi vinde kampen mod den islamiske terror.

  Men de glemte at nævne, at Vesttyskland tog illiberale love i brug i bekæmpelsen af den venstreorienterede terror som f.eks. berufsverbot. De demokratisk sindede kæmpede med en langt større overbevisning dengang. I dag vil politikerne ikke engang forbyde de radikaliseredes ideologiske påklædning på statslige og kommunale arbejdspladser. På den måde fremmes fjendens hverdagsterror og sociale kontrol over mindre befæstede sjæle.

  Jeg mener også, at den overordnede strategi er tvivlsom. Altså den, at når IS er nedkæmpet i Syrien og Irak, så vil det bremse terroren i Europa. Det tror jeg ikke, for IS er midt iblandt os og vil fortsætte deres guerillakrig. Som fiskene i (folke)havet (her: moskeer, ghettoer, bander og almindelige muslimer), som Mao sagde.

 12. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  – igen et godt og højaktuelt indlæg af KS – tak
  – om den katastrofale og alt ødelæggende indvandring kan Albert Einstein berømte tese
  angående. begrebet sindsyge anvendes, som flg.:

  ……”til trods for adskillige tidligere negative erfaringer med gennemførelse af en given handling
  ( i dette tilfælde integration ) alligevel at tro, at resultatet, denne gang, bliver anderledes”!

  – aldrig tidligere, i hele DKs historien. har vi haft så dårlige, historieløse politikere og ledere – det ender katastrofalt….!!

 13. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Ja jeg har bemærket at vi er en lille sluttet flok, af rygklappere, men Støvrings ryg kan holde til det, håber jeg. Læg lige mærke til at ord som tillid og bånd er gledet ud af den atomiserede begrebs verden. Støvring erstattede dem med sammenhængs kraft. Mao ingen sammenhængs kraft, intet folk, ingen nation. Det er ren kulturbevarelse!

  Jf Marx’s offerhieraki burde vi være ofre der iflg teorien har ret til næsten hvad som helst. Men det er vi jo slet ikke! Vi er bare en uddøende “race” der vipper båden, inden modernismens totalitære konformitet sænker sig over det ganske land, og får os dømt som det internationale folks fjende nr 1! Da ved vi at vi var på rette vej. Thi den der favner alt, favner intet!

 14. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS POULS EN – 13. JUNI 2017 15:11

  Enig.
  Man overfalder ikke en lang række lande.
  Ødelægger dem fuldstændigt.
  Dræber ca. fire millioner.
  Og så tror man, at vi er gode venner igen i overmorgen.
  Det vil vare generationer før muslimernes had til os er forsvundet.
  Vi har meget at takke vores ansvarsløse politikere for.

 15. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Nu har de provokeret ikke mindst den kristne verden i 1400 år, så det bliver de nok ved med!

 16. Af J. Hanse n

  -

  Flemming Lau

  De nuværende problemer skyldes vores krige fra 2003.
  Du behøver ikke at gå 1400 år tilbage i tiden.

 17. Af Orla Guude

  -

  Citat: “Hverdagsterror. Stenkast fra motorvejsbroer,…”

  For en bestemt ‘religion’ er stenkastning en så vigtig sportsgren, at ‘religionens’ præsteskab pure nægter at forbyde dyrkelsen af denne specielle form for gymnastik. Står det til dem, skal det også indføres i Danmark.
  Hvilken ‘religion’ mon det kan være ?

 18. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Muhammed angiver max 10 års fred eller våbenhvile om du vil, jf freden ved Hudaybiyyah! Du er nødt til at se på grundlaget for deres ekspansions virke!

 19. Af Erik Petersen

  -

  Nu er det jo ikke lige de samme politikere der sætter militæret ind, som der inviterede dem ind.
  Det er resultaterne af 2 SR regeringers vidt åbne grænser, som vi nu ser følgerne af.

 20. Af J. Hans en

  -

  Flemming Lau.

  Du må prøve at læse lidt historie.
  Ikke bare det som svarer til dit indskrænkede livssyn.

 21. Af P Christensen

  -

  Politik er ikke et håndværk.
  Det er håndvask.

  Idag kan man også læse, at SKAT er som en syg patient, mener en ekspert.
  Men hvorfor er SKAT så fortsat under berøring med og kontrol af virussen,
  også kaldet Venstre ?

 22. Af J HANS EN

  -

  Undskyld – Jeg tabte sutten. Bloggeren har selvfølgelig ret.

 23. Af J. Hanse n

  -

  “AF J HANS EN – 13. JUNI 2017 17:11
  Undskyld – Jeg tabte sutten. Bloggeren har selvfølgelig ret.”

  Kasper Støvring.
  Ovenstående indlæg er tydeligvis indsat af en person som normalt kalder sig Kim Olsen.
  Du bedes venligst fjerne det.

 24. Af Arvid Holm

  -

  Jævnfør J. HANS EN – 13. JUNI 2017 15:54

  “Man overfalder ikke en lang række lande.
  Ødelægger dem fuldstændigt.
  Dræber ca. fire millioner.
  Og så tror man, at vi er gode venner igen i overmorgen.
  Det vil vare generationer før muslimernes had til os er forsvundet.”

  Hvis J.Hansen har ret i sin vurdering, vil muslimerne hævne sig de næste 30-60-100 år, eller indtil de har dræbt mindst 4 millioner af os.
  Den risiko kan ingen ansvarlige politikere løbe.
  I denne situation vil målet hellige midlerne, som dengang USA kastede atombomberne over Japan for at spare mange amerikanske soldaters liv.
  Alle moralske overvejelser og ethvert hensyn til muslimerne må vige for nødvendigheden af selvopretholdelse.
  Folkevandringen må straks bringes til ophør, og de muslimer, der allerede er kommet til Europa, må hurtigst muligt returneres til Mellemøsten og Nordafrika.

 25. Af Jesper Lund

  -

  Da jeg var sommerpost i ferierne i et land-og sommerhusområde i gymnasietiden i starten af 70-erne, fik jeg postmesterens opbakning til ikke at levere post til en sommerhusbeboer, som ikke havde styr på sin store schæferhund. Den bid mig i højre arm. Han måtte hente sin post på posthuset.

 26. Af Thomas Jensen

  -

  Citater af Kasper Støvring: “For man skal tænke sig om, være klog, præcis og konsekvent i sin kritik og sin fordømmelse.” og efterfølgende “Politikere og deres støtter blandt vælgerne ved, den er gal. Alligevel udvikler det sig ikke til en egentlig erkendelse, der kan forandre tingene.”

  Det er virkelig godt klaret, at Kasper Støvring her formår at være klog, præcis og konsekvent i sin kritik af 95% af Danmarks befolkning (alle de, som har stemt på de politikere der i dag sidder på tinge).

  I modsætning til flertallet af kommentatorerne her på bloggen vil jeg påpege, at Kasper Støvrings blog er en lang gang emotionel ævl. Hvordan kan Kasper Støvring for eksempel udtale, at “vi ikke kender gerningsmændene” og samtidigt udtale sig om deres motivation? Hvordan kan han påstå at “Ingen tør praktisere ytringsfrihed” når det kan tænkes, at man ganske enkelt ikke har lyst til at se den *** Muhammedtegning igen? Hvordan kan han kritisere, at man på skoler laver terrorøvelser i en blog hvis hovedtema er, at vi ikke gør noget?

  Men bloggens formål er vel heller ikke at være logisk argumenterende, men derimod at appellere populistisk til den frygt, der kan fremmanes i os alle.

 27. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Hvis vi nu tager en ny nation som USA i 1786, så havde Jefferson i London en samtale med ambassadøren fra barbarkysten, Tripoli, Tunis, Algier og Marokko. På spørgsmålet hvorfor amerikanske fartøjer, der aldrig havde påført araberne nogen skade, blev angrebet af pirater svarede han med begrundelse i profetens lov. Ifølge Koranen er det ikke blot vor ret, men vores pligt at føre krig mod dem der ikke har ikke har underkastet sig Islam.

  Den tyggede amerikanerne på og i 1801-1805 kom 1 barbar krig. I 1814 blev man enige om på Wiener kongressen om at gøre noget ved pirateriet. Og i 1815 kom så 2 barbar krig! I 1816 var det britterne tur til at give dem en lektion. Ved Congress og Aix la Chappelle i 1818 er barbar kysten atter på dagsordenen. I 1830 sætter franskmændene boots on the ground, også bliver der ro! Det varede til 1960’erne.

  Nu er Algeriet selvstændigt, men barbarerne rører stadig på sig som vi så med F.I.S. i ’92. Dengang som nu er spørgsmålet: Hvis flertallet går ind for at afskaffe demokratiet, skal man så acceptere det eller er det ikke mindretallets pligt at kæmpe for at bevare demokratiet…?

 28. Af J. Hans en

  -

  AF FLEMMING LAU – 13. JUNI 2017 18:13

  I 1786 var pirat virksomhed dagens orden.
  Alle europæiske lande havde noget lignende.
  Det var også i den periode, at slavehandelen var på sit højeste.
  Især til USA.

 29. Af Gert Hansen

  -

  Niels Larsen:

  ‘Politikernes eksperiment “Udskift befolkningen” må nu kunne siges at have spillet totalt fallit.’

  ‘Politikernes eksperiment’ må da siges at gå tilfredsstillende. Set fra politikernes side. Der vil, selvfølgelig, absolut intet blive gjort fra politisk hold for at lave om på det. Så vesteuropæiske politikere har da i de sidste godt 40 år virkelig lavet noget, der er lykkedes med succes for dem. (Når man nu tænker på alle EU fiaskoerne).

  At en del af europæerne, og en stadig større andel, ikke er tilfredse med ‘eksperimentet’, rager politikerne en pind, som Støvring nævner med andre ord, og først og fremmest EU-toppen.

 30. Af Thomas Jensen

  -

  Citat Arvid Holm: “Alle moralske overvejelser og ethvert hensyn til muslimerne må vige for nødvendigheden af selvopretholdelse.
  Folkevandringen må straks bringes til ophør, og de muslimer, der allerede er kommet til Europa, må hurtigst muligt returneres til Mellemøsten og Nordafrika.”

  Kære Kasper Støvring: Hvem var det nu du hævdede var vor tids jøder?

 31. Af P Christensen

  -

  Posten skal ud.
  Helt ud af Voldsmosen.

  Ellers stigmatiserer vi jo de små stakler
  som venstrefløjen har beriget landet med.

 32. Af Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD

  -

  Der har været talt rigeligt. Dokumentationen er omfattende. Nu mangler der blot handling.
  Danmarks Statistik har fx udsendt en publikation, hvor den største forskel på kriminalitetsraterne i landets 98 kommuner findes – mellem etniske danskere og ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere.
  Den dækker alle, der er fyldt 15 år+ og som er blevet dømt for overtrædelse af straffeloven (i gennemsnit for årene 2011-2015 pr. 1.000 indbyggere).
  Desto højere placering desto større forskel.
  Lad os kigge på en enkelt kommune som fx Sorø, der har en placering som nr. 77.
  A. Dømte med dansk oprindelse: 5,7 pct.
  B. Dømte fra ikke-vestlige lande: 12,8 pct.
  C. Dømte efterkommere fra ikke-vestlige lande: 62,7 pct.
  Kategori B er altså dobbelt så kriminel som kategori A. Og sidstnævnte kategori er hele 11 gange så kriminel som kategori A.
  Det er resultatet af 34 års mislykket udlændinge-/integrationsindsats. En eklatant fiasko.
  Der er blevet talt, talt og talt. Der er blevet igangsat det ene omfattende og dyre integrationsprojekt efter det andet (21 siden 1999) og p.t er den nuværende regering i gang med nr. 22 og 23. Begge tegner ligeledes p.t. til at blive fiaskoer.
  Den nuværende regering betyder i realiteten blot mere af det samme og det mest oplagte regeringsalternativ vil blot betyde endnu mere af det samme. Kun retorikken og underholdningsværdien er til forskel.
  Skal der ske regulære ændringer vil det kræve en helt anden tilgang til løsning af dette problemkompleks.
  Er vælgerne klar til det?
  Ellers bør man kigge på fx Haderslev (nr. 97) eller Helsingør (98) – disse kommuner er endnu “længere fremme på området end Sorø”!

 33. Af J. Hanse n

  -

  AF ARVID HOLM – 13. JUNI 2017 17:36

  Hvor vil Arvid Holm kaste sine atombomber?
  Stort set alle terrorangreb i Europa er begået af mennesker som har statsborgerskab i de pågældende lande.
  Vil Arvid Holm også kaste et par atombomber over Danmark?
  I tilfælde af at der skulle gemme sig en terrorist et eller andet sted.
  Der er kun en mulighed fremadrettet.
  Vesten må standse alle deres krige i de muslimske lande.
  Og trække alle besættelsestropper ud.
  Hvorefter Vesten må betale krigsskadeerstatning.
  Og hjælpe med at genopbygge det som man har ødelagt.
  Man kan så håbe at man standser terroren i Europa.
  Men det vil nok tage mange år.
  I betragtning af det had som Vesten har skabt.
  På grund af forbrydelserne i de muslimske lande.
  Som situationen er nu.
  Så skaber den vestlige statsterror flere flygtninge.
  Og mere terror i Europa.

 34. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Det det der er min pointe er at araberne angreb, amerikanerne først! Så vidt jeg kan finde frem til, så tog amerikanerne ikke arabiske slaver.

 35. Af hans andersen

  -

  Den største by i verden Japans hovedstad har ikke haft et muslimsk terrorangreb hvad gør japanerne rigtigt ?

 36. Af J. Hans en

  -

  AF HANS ANDERS EN – 13. JUNI 2017 19:22
  “Den største by i verden Japans hovedstad har ikke haft et muslimsk terrorangreb hvad gør japanerne rigtigt?”

  Deltager Japan i krigene imod de muslimske lande og besættelserne af disse lande?
  Har de nogensinde været involveret i koloniseringen og udbytningen af de muslimske lande.
  Har Saudi Arabien eller Yemen været japanske kolonier.

 37. Af J. Hans en

  -

  AF HANS ANDERS EN – 13. JUNI 2017 19:22
  “Den største by i verden Japans hovedstad har ikke haft et muslimsk terrorangreb hvad gør japanerne rigtigt?”

  Deltager Japan i krigene imod de muslimske lande og besættelserne af disse lande?
  Har de nogensinde været involveret i koloniseringen og udbytningen af de muslimske lande.
  Har Saudi Arabien eller Yemen været japanske kolonier?

  I Kina, Sydkorea og Nordkorea hader de til gengæld Japan.
  Japans forbrydelser i disse lande ligner Vestens forbrydelser i Afrika, Mellemøsten, Afghanistan og Asien.

 38. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Hverken politikerne, myndighederne eller politifolkene er noget værd. De ryster af angst for de mange fremmede, som de har inviteret indenfor mod folkets vilje. Politikerne snakker bare, myndighederne læser rapporter, og politifolkene vover ikke at bruge de midler, der skal til for at holde de fremmede under kontrol. De fremmede skyder løs på hinanden, som det passer dem, men de feje betjente tør ikke gribe pistolen. Det danske politi er blevet til en lille unyttig organisation, der prisgiver almindelige danskere, så politiet kan undgå konflikter med de fremmede.

  Politifolk vil gerne respekteres, ja, men så må de også fortjene denne respekt, og det gør man ikke ved at krybe for de fremmede. Der skal noget helt andet til for at genoprette kontrollen i fremmedghettoerne.

  Almindelige danskere har kun den beskyttelse mod de mange fremmede forbrydere, som de selv sørger for, og derfor er det klogt, hvis man nøje overvejer, hvordan man kan forsvare sig i påkommende tilfælde.

 39. Af hans andersen

  -

  Hvordan kan nogen forvente at islam der er reglerne for den røverbande Muhammed skabte kan ændres så røverne kan leve fredeligt med dem de har en guddommelig befaling til at røve.

  Det kan vist kun verdensfjerne uvidende politikere.

 40. Af povl pedersen

  -

  Japan har ingen indvandring !!!!

 41. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kan de politisk korrekte pinger godt finde ud af at beskytte sig selv, når de skal på deres årlige udflugt til “Folkemødet” på Bornholm – og smide om sig med skattekroner. Så foranstalter man da bare en midlertidig indrejsekontrol til øen. Eller når de virkelige super-pinger skal mødes til G20-topmøde i Hamburg. Så laver man da bare en midlertidig grænsekontrol mellem Tyskland og Danmark.

  Gu’ ved, hvad det er, de politisk korrekte bangebukse er så nervøs for? Såvel Folkemødet som G-20 er da helt oplagte begivenheder, hvor man kan indlede en politisk korrekt pædagogisk dialog med eventuelle forstyrrende elementer. Hvorfor gå glip af den chance? 🙂

 42. Af J. Hanse n

  -

  AF POVL PEDERS EN – 13. JUNI 2017 20:29
  “Japan har ingen indvandring !!!!”

  Der er mange sydkoreanere eller deres efterkommere i Japan.
  Før koreakrigen flygtede titusinder af Sydkoreanere til Japan.
  Da USA og Sydkorea gennemførte deres uhyggelige massakrer på mennesker som var imod Sydkoreas fascist regering.
  Værst var det på Jedu Island, hvor amerikanske og sydkoreanske styrker myrdede måske 50000 mennesker.
  Ca. 100000 flygtede til Japan.
  Det var i øvrigt disse massakrer som startede Korea krigen.

 43. Af jan ulrik friis

  -

  H ANS ANDERS EN – 13. JUNI 2017 19:22
  “Den største by i verden Japans hovedstad har ikke haft et muslimsk terrorangreb hvad gør japanerne rigtigt ?”

  I Japan er indvandring uønsket, Politikerne og folket er i harmoni.
  Den officielle politik er, at forhindre ethvert muslimsk forsøg på permanent ophold i Japan, på ethvert niveau i befolkningen. Der findes ikke et parti, en organisation, en forretning eller en menneskerets forkæmper, som vil tale muslimernes sag eller forsvare deres rettigheder!

 44. Af Jan Johansen

  -

  Posten skal ikke ud for enhver pris. Der må da være grænser for, hvad medarbejderne ved Postnord skal stå model til, når de passer deres arbejde med udbringning af post! Kan beboerne i Vollsmose ikke finde ud af det, må de sand for dyden selv hente deres post! Så enkelt bør det være! Iøvrigt har politikerne aldrig inviteret mennesker ind i landet, som ikke ønsker at blive integreret i det danske samfund, og iøvrigt er det ved at være på tide, at nogen tager ansvar for alle de problemer, som gang på gang opstår i og omkring boligområdet Vollsmose. Hvor er de voksne henne? Forældrene til de utilpassede unge? Beboerforeningens bestyrelsesmedlemmer? Andre voksne beboere i området? Det kan jo ikke passe, at alle disse sikkert udmærkede mennesker er uvidende om, hvad der foregår i dette ellers udmærkede boligområde! Det er sandelig på tide, at I tager jer sammen og tager et medansvar for de grove hændelser, som efterhånden er blevet et særkende for hele området! Det kan ingen være tjent med – heller ikke beboerne selv!

 45. Af John Laursen

  -

  Glimrende indlæg af Kasper Støvring.

  Vi ved at der er bagmænd/ bagkvinder bag det Kasper Støvring omtaler. Vi ved at pengestærke politiske interessenter står bag globaliserings – og islamiseringspolitikken. Vi kender til Bilderberg`erne der selvom ingen på demokratisk vis har stemt på dem, opfatter sig selv som en ” verdensregering ”. Vi kender til George Soros og hans bon-kammerat, den alkoholiserede EU-formand J. C. Juncker; Det globalistiske selv –og folkemordsforetagende, EU, Clinton og Clinton-foundation, det globalistiske ekspeditionskontor for islamiske interesser, bedre kendt som FN. Vi kender til irans og saudi-arabiens indvolvering og interesse i terror-krigsførelse. Vi kender til at den overvejende del af vore hjemlige politikkere er med på at føre globaliserings- og islamiseringspolitik uden at spørge os om vi ønsker den.

  Så uvidende er vi ikke.
  Vi er vidende om meget af det lyssky, udemokratiske griseri der foregår i kulisserne, men vi kender ikke det hele, fordi de konforme, traditionelle nyhedsmedier ignorerer det. De konforme, traditionelle nyhedsmediers ” journalistik ” er nemlig partisk, til fordel for globaliserings – og islamiseringspolitikken. Når vælgere stemmer på karakterløse, depraverede politikkere, i det uendelige, så er det ikke alene fordi de er uvidende, for den undskyldning gælder ikke mere. Nej, det er først og fremmest fordi de selv er karakterløse og depraverede. Som man råber i skoven, får man svar.

  Vor tid er præget af egoisme og materialisme.
  Villy Sørensen sagde engang __ ” Goderne står i vejen for det gode ”

  Kæmp den gode kamp.
  Kæmp for alt hvad du har kært.

 46. Af Steen Ehlers

  -

  Blot for at slå et par ting fast
  Japan har måske nok koreanske indvandrere, men praktisk taget ingen muslimske og i øvrig er Japan nok det udviklede land, der tager imod færres invandrere og flygtninge.
  Europæiske lande var for længst holdt op med statsstøttet pirateri i 1786, men englænderne var meget aktive hermed et par hundrede år tidligere.
  Al Qaeda startede deres felttog mod Vesten lang tid før 2003 og tidligere førte palæstinenserne, Iran og Libyen (Lockerbye – hvis nogen skulle have glemt det) aktiv krig imod Vesten. Og Muslimerne har siden Muhammed ført krig imod Kristne – herunder har de udryddet eller tvangsomvendt stort hele Nordafrikas befolkning, der bortset fra nogle Berberstammer var kristne i år 600 og de havde vel at mærke valgt kristendommen uden tvang efter at den blev statsreligion i Romerriget omkring år 300. Osmannerriget tvang unge mænd fra Balkan til livsvarig militærtjeneste op i 1800-tallet indtil Grækenland blev selvstændigt.
  Islam blev grundlagt i 600-tallet i et lille område omkring Mekka og Medina. Praktisk taget alle landområder – bortset fra nogle asiatiske lande – som i dag er beboet af Muhammedanere er erobret fra fra områder der havde kristne og/eller jøder som det dominerende befolkningselement. Jeg går slet ikke ind for nogen form for revanchisme med henblik på grænseændringer, men det er en noget underlig argumentation, at vi selv er skyld i konflikterne. Historisk har muslimerne været de udfarende. Det er IKKE Vestens egen skyld, hvad der sker. Det er klart, at der er begået fejl, men Vesten har faktisk forsøgt forskellige modeller og ingen af dem har været en succes – massiv støtte til en lokal diktator (Shahen i Iran), lade Israel håndtere problemerne (Libanon), invasion med landtropper (Afghanistan og Irak), luftstøtte til de lokale (Libyen) og passivitet (Syrien). Så man kan sagtens kritisere Vestens ledere, men man er nødt til at have en vis skepsis mht. hvad Vesten reelt kan stille op mht. til at skabe fred i området.

 47. Af Gert Hansen

  -

  Det er utroligt at nogen i vores brogede verden åbenbart betragter indvandrere som en homogén gruppe, med de samme forudsætninger og ønsker om integration og uddannelse, og med vilje til og forudsætninger for kulturel tilpasning, eller mangel på samme.

  At sammenligne en koreaner i Japan med en til Danmark indvandret person fra Mellemøsten eller Afrika, er helt hen i vejret. At gøre det kan kun betragtes som et forsøg på afsporing af debatten.

 48. Af Per Torbensen

  -

  Lige i øjet godt set Jan Petersen 13 juni 2017 20:32.
  “Eliten” har altid forstået ,at rage til sig og med beskyttelse de ikke under befolkningen.

 49. Af Edward Taraszkiewicz

  -

  Nu er det slut, enhver skal KUN FORHOLDE SIG TIL FAKTA! ikke følelser men FAKTA.
  De EU ledere fører os DIREKTE I islamisering og den totale krig (og I stemmer stadig på …)

 50. Af Edward Taraszkiewicz

  -

  %%&# VI ER I KRIG og på vej mod det INGEN ØNSKER
  Vi er mange der i årtier har skrevet og skrevet stolpe op og stolpe ned.
  Nu er det slut, enhver skal KUN FORHOLDE SIG TIL FAKTA! ikke følelser men FAKTA.
  De EU ledere fører os DIREKTE I islamisering og den totale krig (og I stemmer stadig på …)
  %¤/¤23
  DER ER KUN EN VEJ tilbage til det homogene velfærdssamfund, og oprydningsarbejdet efter EU bliver lang.
  ULYKKEN FORTSÆTTER.
  Nu er min ven Martin Sellner med hold på vej, at sætte FOCUS “hvad HELVEDE foregår der” .
  FRONTEX min bare RØV.
  HVAD MED EN ARTIKEL , ja en lille hurtig en ikke og ALT godt..
  https://www.youtube.com/watch?v=WKRhN8cKEz8

  TRUE LEGEND WAS BORN IN ENGLAND and HE WILL LEAD !
  https://www.youtube.com/watch?v=SZm75VbQ-WY

  Kasper nu tager jeg og familien snart hjem igen (skal lære polsk 100%) ,hvor jeg vil indgå (og bringer min viden til POLAND ). FORLADER Danmark pga. ISLAM og du kan slå op på mange blogs og forum sider. Det samme overalt.

  KASPER der er DIN FUCKING PLIGT at oplyse dine DANSKE borgere.
  FUCK EU

Kommentarer er lukket.