Selvfølgelighedernes tid er forbi

Af Kasper Støvring 105

 

 

Posten skal ud, ja, den skal! Nej, den skal ikke, det er for farligt. Postnord indstiller derfor al uddeling af post i Vollsmose. Det har fået en Venstrepolitiker i Odense byråd til at kræve indsættelse af forsvaret.

 

Altså, først inviterer politikerne mennesker ind, der ikke vil integreres, dernæst påkalder de militæret for at smide dem ud. Først lader politikerne mennesker vandre frit over grænsen, politiet ser passivt til, men når problemerne kommer, kan politiet intet gøre. Godt, at vi endnu har et forsvar, selv om også det er noget udsultet.

 

Vi har i øvrigt for længst bemærket, at politikerne intet reelt foretager sig, når vi rammes af terrorangreb. De gør intet og siger de samme ting, dvs. ingenting, fordobler altså deres minespil med slappe, opgivende fysiognomier. Vi skal ”stå sammen” og bekæmpe ”mørket”. Andre går til kamp med afsyngelse af Lennons pacifistiske ”Imagine”, med stearinlys og bamser, og advarer imod vreden – men der er også borgere, der er besjælede af netop vreden og hoster kontinenter af lede ud af sig, lede over politikernes svigt.

 

Når man tænker over det, er det underligt, at mange i Europa er så vrede, men stadig modstår fristelsen til at gribe til voldelige modreaktioner. Men det er godt og vidner om et usædvanligt civiliseret sind. For man skal tænke sig om, være klog, præcis og konsekvent i sin kritik og sin fordømmelse. I tider som den, vi lever i, er det afgørende, at man er tændt af en kold ild.

 

Noget af det bedste kommer fra dem, der er opflammet af en brændende begavelse, som bl.a. Douglas Murray, hvis nye bog The Strange Death of Europe forekommer mig at være en af de mest gennemgribende analyser af den kulturelle omkalfatring af Europa. Og det siger ikke så lidt.

 

Men lad os prøve at formulere en tidskritik og gøre det under overskriften ”Selvfølgelighedernes tid er forbi”. Vi lever i verdens måske mest fredelige og tillidsfulde samfund, og vi nyder en meget høj grad af frihed.

 

Men alt er ikke, som det plejer. Det, vi engang slet ikke tænkte over, fordi det var selvfølgeligt, kan vi i dag ikke længere tage for givet.

 

Der er dannet ord, som burde vinde prisen for årets sproglige nydannelser. De to er ”hverdagsterror” og ”koranklodser”.

 

Hverdagsterror. Stenkast fra motorvejsbroer, de mange bilbrande, og nu også fænomenet, hvor gerningsmænd skruer hjulboltene af biler, så bilisterne vil forulykke og måske slå sig ihjel. Signalet? Det er i midt i vores almindelige hverdag, vi skal føle os utrygge. Vi kan rammes når som helst, uden at vi på forhånd ved det. Vi kender ikke gerningsmændene, ligesom de ikke kender os. Vi skal nemlig rammes, alene fordi vi er dem, vi er. Ikke fordi vi har forvoldt gerningsmændene noget ondt. Hverdagsterroren skal gøre livet svært, dét er beskeden, vi hører i denne underjordiske, dybe skurren af ondskab og rædsel, af hverdagsterror.

 

Til disse fænomener hører koranklodserne. Altså de betonklodser, myndighederne opstiller på åbne pladser, for at sikre os mod dræbende lastbiler (!). For fjenden er midt iblandt os og animeres af lysten til at påføre os en knusende sjælenød.

 

Ja, selvfølgelighedernes tid er forbi. Danmark og Europa er ikke sig selv. Undersøgelser viser, at rigtig mange kvinder ikke længere tør gå på gaden. Antallet af sager om chikane og voldtægt er eksploderet. Vi ser det herhjemme i byer med mange asylansøgere, som Haderslev, hvor unge ikke længere tør gå i byen af frygt for overfald.

 

Ingen tør praktisere ytringsfrihed, medierne bringer ikke Muhammedtegninger. På skoler og gymnasier laver man nu øvelser i tilfælde af terror, skoleskyderi og radikalisering. Der eksisterer no-go zoner, hvor nødhjælpen, journalister og taxa – og nu posten – tøver med at komme uden beskyttelse. Seksuelle mindretal som homoseksuelle overfaldes, og religiøse mindretal, som jøder forlader i tusindvis Europa.

 

Jeg er nok ikke den eneste, der har fået omfattende indbrudsalarmer sat op i mit hjem. Der er sket en eksplosiv stigning i antal indbrud, over 80 pct. af de personer, der fremstilles i dommervagten i København, har udlændingebaggrund.

 

2003: Ambulancer stenes ud af indvandrerghettoer. Konsekvensen: Ingen hjælper, før politiet ankommer. 2017: En mand overfaldes, da han vil hjælpe tre indvandrerkvinder i et trafikuheld. Konsekvensen? Ingen vil hjælpe, før politiet ankommer.

 

Således er de skred, vi oplever i disse år.

 

Forleden kom det frem, at især syriske flygtninge har meget lav uddannelse. Vi er fortrolige med forløbet. Det betyder højere milliardomkostninger, mere kriminalitet, flere islamister. Selvfølgelig er flygtninge og ikke-vestlige indvandrere meget dårligt uddannede. Også her har der været masser af advarsler, der blev afvist af politikere, erhvervsfolk og forskere, bl.a. Manu Sareen, Stine Bosse og RUC-eksperten Shahamak Rezaei.

 

Men det er næsten utænkeligt, at de ikke vidste bedre.

 

Politikere og deres støtter blandt vælgerne ved, den er gal. Alligevel udvikler det sig ikke til en egentlig erkendelse, der kan forandre tingene. Det er som regn, der har samlet sig i vandpytter, men endnu ikke er sivet ned i de dybere jordlag. Regnen er jo en velsignelse, men kun hvis den gør jorden frugtbar.

 

105 kommentarer RSS

 1. Af adriano viterbo

  -

  KS er overrasket over at folkets vrede i Europa udmønter i så lidt vold, og kalder det godt. Jeg er taknemlig over at folk født i Europa, med et andet farve end hvid, er så civiliseret og ikke i meget stort omfang griber til vold, fordi de har alle grunde til at være vrede når de blevet sat i bås konstant at skribenter som KS, som grunden for alt ondt. De har ikke valgt at blive født her! Men her er de og de skal behandles med respekt.

 2. Af Selvfølgelighedernes tid er forbi

  -

  […] Læs Støvrings indlæg her: […]

 3. Af Krister Meyersahm

  -

  Hvor svært skal det være at få lidt orden på sagerne, når det forholder sig således, at vi på et juridisk uangribeligt grundlag, kan udvise alle fremmede statsborgere, der er en trussel …….mod den offentlige tryghed, sikkerhed, orden, sundhed og sædelighed. Endvidere for at beskytte andres rettigheder og friheder.

  Lovgrundlaget er; lov nr. 39 1992-04-L.285 som også er en del af Menneskerettighedskonventionen.

  Der er således legale grænser for hvad vi behøver at finde os i og – Menneskerettighederne beskytter altså ikke alene individer men også staten mod overgreb.

  Ud af klappen med alle der ikke opfylder lovens krav til rimelig opførsel.

 4. Af Finn Bjerrehave

  -

  Posten skal ud, hvorfor ikke sende en sms i vores digitale samfund, og borgeren kan hente sin post i Brugsen.
  Voldsmose elsker dette navn, hvor alle kamaraer er fjernet og nye ikke bliver opsat, Brandvæsen og Ambulancer bliver angrebet med steen, og Politiet giver nye instrukser.
  Måske ligesom Christiania, selvstyre og ordet : Vi bestemmer, og i tør ikke ændre status.
  Pia rottedronningen forsøgte for mange år siden at besøge Nørrebro, og her var adgangen også lukket, og i dag vel også håbløst.
  Politikerne svarer igen med færre betjente, og DF Soc.D blokerer for nyopført Politiskole, altså ingen respekt for vores Politi, og selv Brandvæsenerne nedlægges, og så håber vi alle at storbranden i London bliver et Engelsk tilfælde, ligesom Skat hvor Kommunerne ikke må kradse gælden ind , og tilliden til ny skat en by i Rusland.
  14-2 2015 forsøgte filminstruktøren Finn egenhændigt at nedkæmpe terrorristen, mens 6 Politifolk ikke turde, og senere blev Dan skudt fordi han at underholde politiet efter afslsning ved porten, og Dan fik al opmærksomhed og mindeplade, og Finn glemselens røde kort.
  Selvfølgelighedens tid var engang, endda da jeg var på alarmcentralen og folk ringede 000 for at få en Ambulance, og det fik de, men desværre ikke dagens lethed, hvor amatører har overtaget 112.
  Hvorfor vi tillader at beholde personer som stopper vores samfund, er nok det eneste problem som vi aldrig løser, nemlig hvor skal vi sende dem hen, men når en udenlandsdansker tager tilbage med hustru, er værktøjet slebet, og hustruen kommer ikke ind, kun terrorrister landsforrædere dessertører fra mellemøsten tilbydes husly, og hvis ordet PST udmøntes er alle krav fejet af bordet.
  Ulighedens land. Finn Vig

 5. Af jan ulrik friis

  -

  Voldsmose er en de mange danske udklægningsanstalter for den radikale islamisme, der truer vores land vores civilisation det danske folk med undergang.

  Intet hemmeligt i at at ISIS rekruterer i moskeer, i gettoer, og på internettet, opfordrer radikale muslimer til invasion af Europa, opråb at dræbe de vantro i deres eget land.

  Der opfordres til ved islamistisk yngel, ved formering, at erobre Europas territorium, der opfordres til at dræbe de vantro.

  Der opfordres direkte til at slå ihjel, om vi sidder det overhørigt bliver vi alle slået ihjel, islamisterne er allerede blevet for mange, snart vil også danskerne gå i masseflugt, i denne situation vil flere islamister være en dansk selvmordsaktion, som at lægge op til borgerkrigen den etniske udrensning på dansk jord.

 6. Af Jan Johansen

  -

  At beboerformanden i Vollsmose slet ikke kan forstå PostNords reaktion efter indbrud, trusler og chikaner mod medarbejdere ved PostNord fortæller jo bare en hel del om denne såkaldte beboerformand. Han finder det heller ikke formålstjenligt at indkalde til et beboermøde for at finde frem til en fælles indsats over for de tilbagevendende problemer, der stadig dukker op i det uroplagede kvarter. Det er åbenbart ikke beboernes ansvar, hvad deres børn og unge har gang i af unoder og det, der er værre, men han bliver forhåbentlig klogere fremadrettet.

  I forgårs faldt der dom i en alvorlig sag vedr. to unge fra et andet boligområde i Danmark. Dommen lød på et års fængselsstraf til de to unge, men hvad værre er: Nu overvejer boligforeningen at opsige lejemålet for de berørte familier. Ovennævnte beboerformand fra Vollsmose burde nok på denne baggrund overveje, om ikke tiden er inde til at gøre beboerne i Vollsmose begribeligt, hvem det er, der har ansvaret for deres børn og unge. Det er i hvert fald ikke Borgmesteren i Odense!

 7. Af Andreas Larsen

  -

  En kronik som er fuldstændigt blottet for fakta, men udelukkende taler til “den indre svinehund”

  Et eksempel:

  “Jeg er nok ikke den eneste, der har fået omfattende indbrudsalarmer sat op i mit hjem. Der er sket en eksplosiv stigning i antal indbrud, over 80 pct. af de personer, der fremstilles i dommervagten i København, har udlændingebaggrund.”

  Statistikken siger vi har det laveste antal indbrud i de sidste 20 år!
  http://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=20879

  At medieeksponeringen af hver eneste hændelse i hele verden er eksploderet er en helt anden sag.

 8. Af Kasper Støvring

  -

  Ja, den er faldet de seneste par år, men stadig (for) høj. Den eksplosive stigning er sket for nylig, i nullerne. Det er mit perspektiv.
  Hvilke andre fakta mangler? Du skriver, at bloggen er “fuldstændigt blottet for fakta”. Læser du overhovedet mine indlæg?

 9. Af Gert Hansen

  -

  Adriano Viterbo:

  ‘Men her er de og de skal behandles med respekt.’

  Respekt er ikke noget man har krav på, det er noget man kan gøre sig fortjent til.

  (Og her må vi så se i øjnene, at det er aldeles subjektivt hvem man måtte ansé for værdig til respekt. Der findes m.a.o. ord ikke et objektivt kriterium for hvem der har krav på respekt, i forskellige kulturer og til forskellige tider).

 10. Af J. Hans en

  -

  http://politiken.dk/udland/art5994575/B%C3%A5dflygtninge-f%C3%A5r-352-millioner-i-erstatning-efter-at-have-siddet-tilbageholdt-p%C3%A5-berygtet-trope%C3%B8

  Det var det system, som Martin Henriksen og den øvrige højrefløj ville have indført i Danmark.

  Go ahead.

 11. Af J. Hanse n

  -

  I Jyllands Posten læser man:

  Flygtninge og asylansøgere står kun bag fem pct. af terrorangrebne de seneste to år, mens 73 pct. var statsborgere i det land, hvor de begik terror.

  Det konkluderer en rapport fra Program on Extremism ved George Washington University. Her har et hold forskere gennemgået alle udførte jihad-relaterede terrorangreb i Europa og Nordamerika siden juni 2014, hvor terrorbevægelsen Islamisk Stat udråbte et kalifat i dele af Syrien og Irak, til juni i år.

  51 TERRORANGREB PÅ OTTE LANDE
  Forskere har undersøgt udførte jihadrelaterede terrorangreb i Europa og Nordamerika siden juni 2014 til juni 2017.

  Frankrig: 17 terrorangreb
  USA: 16 terrorangreb
  Tyskland: 6 terrorangreb
  Storbritannien: 4 terrorangreb (angrebene i juni 2017 er ikke talt med)
  Belgien: 3 terrorangreb
  Canada: 3 terrorangreb
  Danmark: 1 terrorangreb
  Sverige: 1 terrorangreb
  Nordamerika: 19 terrorangreb
  De har fundet og undersøgt 51 gennemførte angreb i den periode, samtidig konkluderer rapporten, at der gennemsnitlig er fem planlagte eller udførte terrorangreb om måneden i Vesten.

  Ud af de 65 gerningsmænd, der står bag de 51 angreb, var kun tre af dem flygtning eller asylansøger.

  »Frygten for, at flygtninge kan være terrorister, er ikke bakket op af fakta. Der har været enkelte sager, hvor flygtninge og asylansøgere har været involveret i terror, og der kan siges at være en vis forbindelse til flygtningesituationen, fordi terrorister har brugt strømmen til at rejse ind i Europa på falske dokumenter. Men langt størstedelen af sagerne har ikke noget med flygtninge eller asylansøgere at gøre,« siger Lorenzo Vidino, der er terrorforsker og hovedforfatter til rapporten, til DR.

  I rapporten skriver forskerne, at det er tydeligt, at den bølge af terroristangreb, der har ramt Europa og Nordamerika, har rødder uden for Vestens grænser. Her mener de bl.a., at Islamisk Stat har øget deres propaganda og derigennem nået ud med deres budskab.

  »Vi ser en alvorlig situation, hvor det typisk er personer fra Vesten, der begår angreb. Landene melder om høje tal for radikaliserede personer, og efterretningstjenerne har ikke ressourcer til at overvåge alle de personer, der kan udgøre en trussel,« siger Lorenzo Vidino til DR.

  Ved de fleste angreb var det kun en enkelt person, der udførte selve angrebet.

  »Der er ikke bare en profil på en terrorist. Dem, der angreb, var både teenagere, mænd på 50 år, vagabonder, tilsyneladende almindelige mennesker, syrienkrigere og bare mennesker, der holdt for sig selv, som ikke har nogen spor af radikalisering i deres fortid,« skriver forskerne.

 12. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  De væsentligste tal for terror, er vel dem der ender i drab. Selvom miljøterror kan være en dyr fornøjelse, så ender de sjældent med drab.

  Europols tal for terror 2006-2012.
  Seperatistisk: 65-anholdte 168.
  Jihad,……………….17-anholdte 687-dræbte 150.
  Venstre……………13-anholdte…67-
  Højre………………….9-anholdte….11-

 13. Af jan ulrik friis

  -

  “Storbritannien: 4 terrorangreb (angrebene i juni 2017 er ikke talt med)”

  H anse n, men juni angrebet kunne man med rette tælle med, det kunne man, da det var det der fik bægeret til at flyde over i blod, at selv May udtalte i den forbindelse at “nok er nok” det var en fortalelse midt i en valgkamp, men de rigtige de kloge ord, for ja nok er nok, kun det lille men’ at det var bare slet ikke det hun mente, vi kommer derfor forgæves at vente på konkret handling bag orderne, denne konstruktive handling bag orderne kommer aldrig, altså vores civilisation vores nationalstat vores undergang, men derfor syntes jeg godt at man kan regne angrebet i juni med!

  “Flygtninge og asylansøgere står kun bag fem pct. af terrorangrebne de seneste to år, mens 73 pct. var statsborgere i det land, hvor de begik terror.”

  En besynderlig omtåget % udregning, i klartekst: = 100% islamistisk terror!

  Rent selvmord at have den islamistiske terror boende midt imellem os, det må derfor være slut, det er det der menes med at “nok er nok”, rimeligt vi kræver et totalt stop for islamistisk terror!

 14. Af J. Hans en

  -

  AF FLEMMING LAU – 14. JUNI 2017 23:12

  Breivik alene dræbte omkring firs.
  Ene mand.
  Men han er jo også en hero for den yderste højrefløj.

 15. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Bortset fra at Norge ikke er medlem af EU, har du ret. Han var djævelsk snedig. Han havde heldigvis ikke styr på brisante stoffer, hvilket reddede et utal af mennesker og rådhuset og han var en Lone Wolf. Den sidste højreorienterede terror på dansk grund, var vist i Århus i ’80erne, hvor en omkom.

  Den sidste venstreorienterede terror på dansk grund, var i ’88 da Blekinge banden dræbte en betjent!

  De sidste 2 års Jihad er af en helt anden kaliber, hvad angår målrettethed, organisering, facilitering, og div lokalsamfunds vilje til at tie og dække over. Breivik kunne kun gemme sig på landet, men ikke uden at landboerne undrede sig. Det vil en ny “Brevik” næppe kunne, til forskel fra en ny “Omar!”

 16. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 15. JUNI 2017 21:13
  “De sidste 2 års Jihad er af en helt anden kaliber, hvad angår målrettethed, organisering, facilitering, og div lokalsamfunds vilje til at tie og dække over. Breivik kunne kun gemme sig på landet, ”

  De muligvis muslimske terrorister som har lavet det, som man kalder terrorangreb i Europa.
  De boede ligesom breivik iblandt os.
  De kom ikke fra Mellemøsten.
  Hvordan kan man tro at terrorismen forsvinder ved at bombe i Mellemøsten.
  Og myrde flere mennesker og skabe flere flygtninge.
  Når terroristerne bor iblandt os.
  Som breivik.
  Og hvorfor er det et tabu at nævne at vores forbrydelser i de muslimske lande medfører det som politikerne kalder terror.

 17. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 15. JUNI 2017 21:13
  “De sidste 2 års Jihad er af en helt anden kaliber, hvad angår målrettethed, organisering, facilitering, og div lokalsamfunds vilje til at tie og dække over. Breivik kunne kun gemme sig på landet, ”

  De muligvis muslimske terrorister som har lavet det, som man kalder terrorangreb i Europa.
  De boede ligesom breivik iblandt os.
  De kom ikke fra Mellemøsten.
  Hvordan kan man tro at terrorismen forsvinder ved at bombe i Mellemøsten.
  Og myrde flere mennesker og skabe flere flygtninge.
  Når terroristerne bor iblandt os.
  Som breivik.
  Og hvorfor er det et tabu at nævne, at vores forbrydelser i de muslimske lande medfører det, som politikerne kalder terror.

 18. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Brevik boede netop ikke iblandt et menneskehav, da han forberedte TACP’en

  Uanset om folk har boet fx i Danmark kort eller lang tid, skal de skrive under på at de vil udvise loyalitet, troskab overfor det danske samfund og respektere dansk retspraksis! Vi må se i øjnene at det kniber det med, både i praksis som mentalt, eftersom 75% går ind for Sharia!

  Hvad angår krigsforbrydelser, så gælder krigens love, også for “frihedsbevægelsen!”
  Jeg så på et tidspunkt, at lederen af Hizb ut Tahrir sige til Willy Søvndal at når Irakkere blev angrebet i deres hjem, så måtte de da have lov til at forsvare deres hjem og deres familie, med våbenmagt! Og Søvndal blev fanget på det ene ben og kom til at sige “selvfølgelig!” Der er bare et problem med historien, og det er at den var og er falsk! En dansk soldat vil aldrig angribe civile i deres hjem. De voldtager ikke, de brænder ikke, torturere ikke og de myrder ikke. De kan i visse situationer blive beordret til ransagninger, med tolke og fx millitærpoliti og de må besvare ilden og uskadeliggøre, hvis de beskydes!

  Vi havde auditør sagen med en kvindelig efterretnings officer, der blev sigtet for ikke at have givet en arrestant en kop vand da denne ønskede det, men da det passede officeren. Hun blev anklaget af den dansk arabiske tolk, med hvem hun tidligere havde haft en kontrovers med da han ikke adlød en kvinde!

  Så den med danske krigsforbrydelser, den køber jeg ikke! Hvad angår vore flys angreb på Gadaffis kampvognsangreb mod Bengazi så var det indledningsvis i åbent land. Da han senere trækker nogle at dem ind i bymæssig bebyggelse, så er det ham der har ansvaret, hvis de placeres for tæt på civil beboelse og de bliver ramt! Der skal tages ekstreme hensyn, men som legal combatant, må man ikke gemme sig bag civile som det sker fx i Modul. Det er derfor at slaget trækker ud på 4 måned!

 19. Af J. Hans en

  -

  Flemming Lau.

  Læs denne kronik.
  Den kunne være skrevet om Danmark.

  http://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/Kronikk-Den-politiske-eliten-ante-ikke-hva-de-gjorde-da-de-gikk-inn-for-a-sende-F-16-fly-til-Libya–Terje-Tvedt-27991b.html

  Overfaldetog ødelæggelse

 20. Af J. Hans en

  -

  Flemming Lau.

  Læs denne kronik.
  Den kunne være skrevet om Danmark.

  http://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/Kronikk-Den-politiske-eliten-ante-ikke-hva-de-gjorde-da-de-gikk-inn-for-a-sende-F-16-fly-til-Libya–Terje-Tvedt-27991b.html

  Overfaldet på Libyen og ødelæggelse af Libyen var fuldstændig vanvittig.
  Indvandrere og flygtninge strømmer nu igennem Libyen til Europa.
  Og hvor har vi fortjent det.

 21. Af j nielsen

  -

  “Den sidste højreorienterede terror på dansk grund, var vist i Århus i ’80erne, hvor en omkom.”

  Brandattentatet på et asylcenter i Kalundborg, 1985.

  Bomben i Søllerødgade i 1992 er ikke opklaret. En højreorienteret organisation har “taget ansvaret”, som det så smukt hedder. Sagen blev genåbnet så sent som i 2013.

 22. Af j nielsen

  -

  “Selvfølgelighedernes tid er forbi”

  Det må man sige. Derouten for skattevæsenet og postvæsenet taler sit eget tydelige sprog.

 23. Af jan ulrik friis

  -

  Fik kommentariet denne nyhed med fra DR :

  “En dom på otte års fængsel for tre drabsforsøg udløser også i Højesteret udvisning til en 28-årig tyrker. Han er født og opvokset i Danmark, men på grund af den “strenge straf”, må han ud af landet, lyder det i dommen.

  Han har kone og børn, som bor i Tyrkiet – hvorfor er han så overhovedet i Danmark ?
  Fordi han havde en kæreste i Danmark og en kone i Tyrkiet!”

  Så er der én mindre, så mangler vi “kun” de sidste muslimer.

 24. Af J. Hans en

  -

  AF J NIELSEN – 16. JUNI 2017 9:06
  “Den sidste højreorienterede terror på dansk grund, var vist i Århus i ’80erne, hvor en omkom.”

  Var det ikke terror, da fire danskere forsøgte at brænde en dreng fra Afghanistan til døde for nogle måneder siden?
  Nå nej.
  Udåden blev jo udført af raske danske drenge.
  Så kan det jo ikke være terror.

 25. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Nu kender jeg ikke Terje Twedt, men jeg stiller mig tvivlende overfor at Libyen 2011 skulle have forårsaget et nationalt traume. En ting er at man har set sig som Afrikas specielle ven, og har fokuseret på global dialog og et utal af Mia i støtte til regionen, men når det kommer til stykket, er de lige så sejge som danskerne. Noget andet er Sverige!

  Om “Borgerkrigen” i Libyen blev udløst af socialt oprør hos ungdommen, grundet den store arbejdsløshed, EU’s arabiske forår eller noget andet ved jeg ikke! Det EU-Maghgrebrinske partnerskab står også stille grundet det spændte forhold mellem Algier og Marrokko om West Sahara. Algier betegnes som kaosstaten, Libyen som slyngelstaten. Ingen af dem ønsker den hvide mands fysiske tilbagevenden!

  Når vesten skal træffe udenrigspolitiske beslutninger specielt om krig, kan man altid stille spørgsmålet, kynisk real politik eller idealisme? Med Rwanda og Screbrinica og Det Arabiske Initiativ, i klar erindring tror jeg næppe at det var realpolitiken der vandt. Tænk på den Franske præsident Sarkozy der med automatpiloten slået til ville hjælpe Tunesiens Ben Ali med at slå oprøret ned, indtil der var en stemme der råbte ” Hvad har du gang i mand…?”. Nu har vi arbejdet på alle mulige initiativer, for at hjælpe Demokratiserings processen igang, og når de arabiske befolkninger begynder at røre på sig, skal de kues…? Det var simpelthen et spørgsmål om “Troværdighed”!

  FN vedtog RS 1973, den 17 Marts indførtes flyforbudszonen for Kadaffis fly, 23 Marts var alle hans fly neutraliseret, og så gjaldt det hans Panser. Den arabiske liga var som altid er tveægget sværd at sammenarbejde med!

  Vedrørende Migranter fra Mahgreb og SubSahara, så er de ikke noget problem, så længe de bliver sat af i havnene i Tunis, Tripoli og Benghazi, det bliver de da trætte af i længden, at skulle betale 5000 dollars hvergang de skal ud i en ny gummibåd!

  Så nævner Twedt, Den Afrikanske Union AU! De prøver at gøre det så godt, de kan, men det kan undre at Mugabe stadigt har magten i Zimbabwe!

 26. Af J. Hans en

  -

  AF FLEMMING LAU – 16. JUNI 2017 16:25

  Du har lidt svært ved at se nøgternt på tingene.
  Vores politikeres fejlsyn hvad angår vanvittige krige er ved at ødelægge Europa.
  Enorme flygtningestrømme og terror er blevet følgerne.
  Og vi har tigget om det.
  Hvorfor er det et tabu at diskutere de problemer som vi selv har skabt.

 27. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Jeg tror at vi har hver vores kæpheste omkring årsag, virkning og dermed skyld. Nu lever vi jo ikke i paradiset, selvom svenskerne forsøger at være en humanistisk stormagt jf Palme.

  Hvad er svenskerne skyld i, siden der bliver begået terror imod dem..?

 28. Af J. Hans en

  -

  AF FLEMMING LAU – 16. JUNI 2017 19:35
  “Hvad er svenskerne skyld i, siden der bliver begået terror imod dem..?”

  Svært at sige.
  Der er megen højreekstremistisk terror i Sverige.
  Der er også terror i Tyskland.
  Selvom Merkel faktisk forsøger at afhjælpe følgerne af de forbrydelser, som bl.a. Danmark begår i de muslimske lande.

 29. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Jeg kender ikke dødstallet for højreorienteret terror, i Sverige, men terroristen Rakhmat Akilov syntes at hans terror mislykkedes fordi han kun fik ramt på 20, ikke højreorienterede men vantro!

  Hvad har kopterne i Ægypten, gjort sig skyldige i, siden de fortløbende forfølges og dræbes…?

 30. Af J. Hans en

  -

  AF FLEMMING LAU – 16. JUNI 2017 20:06
  “Hvad har kopterne i Ægypten, gjort sig skyldige i, siden de fortløbende forfølges og dræbes…?”

  De har sikkert ikke gjort sig skyldige i så meget.
  De er nogle af ofrene for det had, som Vesten har skabt i de muslimske lande.
  I lande som Iraq, Libyen og Syrien blev kristne ikke forfulgt.
  Før Vesten startede sine krige imod disse lande.

  http://www.arabnews.com/node/223999

 31. Af Flemming Lau

  -

  J.Hansen.
  Jamen så er vi jo ovre i en irrationel kollektiv afstraffelse, baseret på religion og kristne var ikke de eneste ofre! Yasidier og Sunnier der ikke var rettroende nok blev også ramt! Der syntes at være en lavere tolerance tærskel i den del af verden og jeg tror desværre altid, at den mindste anledning kan være nok til målrettet vold mod anderledes tænkende. Sidste år så jeg nogle tal fra Sverige hvor indvandrere siden ’75 stod for næsten 500 dræbte, i forskellige tvister. Tal for svenske gerningsmænds drab mod indvandrere, talte en håndfuld!

  Den konkurrence mellem Sunni og Shia vi er vidne til pt, har siden Shias revitalisering i ’79 også betydet et momentum for Sunniislam. Men også blandt sunnier er der er et modsætningsforhold med Qatars det muslimske broderskab og Saudiernes salafister. Ja selv tyrkere mod tyrkere, Gulen vs Erdogan. Jeg tror desværre Nissen flytter med, i det spil. Når vi møder religions eller klan konflikter, i vort fædreland, er det mest naturlige at sige ” I er gået forkert!”

 32. Af Lisbeth sørensen

  -

  Indlæg i filt ret som altid her?

 33. Af Lisbeth sørensen

  -

  Du har altid, og har altid haft Berlingskes mindste ytringsfrihed mht. kritik Støv. ring..
  Og gør det umuligt for mig at kommentere dine had efulde og fa lske indl æg altid..Skam dig..

 34. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Skitdt med bøllerne i “Voldsmose”, de bliver aldrig klogere. Værre er, at post/pakker slet ikke bliver bragt ud, grundet regeringens ønske om at spare postvæsenet væk. En lille gave til en nevø sendt den 6.06.2017, som anbefalet brev sidder stadigvæk i Posvæsenets omdelingscentral efter 10 dage. Hvordan kan en regering finde på at tro, at så vigtig en ting som postvæsenet skal give et overskud? Det regeringen er på vej til at gøre, er at give hele postvæsenets arbejde til det amerikanske firma UPS og det tyske fima DHL. Således kan de fyre alle postvæsenets ansatte, endnu en nedlagt funktion i DK under Loke.

  Regeringen vil nedlægge skattevæsenet og flytte og fordele 7 styrelser til diverse steder i landet. Måske kunne man flytte alle 7 styrelser i Skat til Dubai, hvor Svindlerkarlen sidder og lade ham drive Skat. 12.5 milliarder svindlede han på kort tid. Manden er mere effektiv end Skat. Således kunne vi spare alt personale i Skat og evt. alle andre styrelser.

  Hvad er det Pernille Vermund og Lars Seier Christensen siger” ind med borgerløn” 7000 kr. om måneden. De 7000 svarer evt. til formandens overskud på det lille arkitektkontor per år. Pernille kunne som arkitekt vise vejen til boliger for folk, der tjener 7000 kr om måneden. Hun siges at være arkitekt. Hun kunne evt. tegne etageboliger i pap til dem der tjener 7000 om måneden. Lars bliver i Schweiz og Pernille flytter til kæresten. Tegnestuer giver alligevel så lidt.

 35. Af R. Harald Kristiansen

  -

  J Hansen
  Din viden om koptere er minimal. Google dem for bare at vide en lille smule.

 36. Af Lisbeth Sørensen

  -

  J.hansen helt enig mht kopterne..De har intet gjort,,Hvad den modbydelige Rosa mener du har gjort mod disse, er så latterligt at man grummer tæer i skam over at en sådan fremmed person har fået lov at forblive i Danmark…

  Dit daglige had mod koptere som Danskere , er ikke forklarligt Rosa?.. Du burde lære mere fra Jens Hansen..

 37. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Jeg kender ikke dødstallet for højreorienteret terror, i Sverige” lau

  Formentlg noget lavere end højreekstremisten, frimuren, kristne Breivik dræb af 80 røde børn?

  Hvor meget lavere, ved det ikke..Føler du ikke skam over hans drab i din religions navn, politiske fløjs tilhørs navn?

 38. Af J. Hans en

  -

  AF R. HARALD KRISTIANS EN – 17. JUNI 2017 1:26
  “J Han en
  Din viden om koptere er minimal. Google dem for bare at vide en lille smule.”

  Hvorfor?
  Kan denne Harald ikke læse og forstå dansk overhovedet?
  Og hvad har hun /han imod koptere?

 39. Af J. Hanse n

  -

  AF FLEMMING LAU – 16. JUNI 2017 21:21
  “Jamen så er vi jo ovre i en irrationel kollektiv afstraffelse, baseret på religion og kristne var ikke de eneste ofre! ”

  Hvis noget er irrationelt.
  Så er det Vestens vanvittige krige imod sekulære lande som Iraq, Libyen og Syrien.
  Hvor kristne ikke blev forfulgt.
  Disse krige har skabt et had til Vesten som vil vare ved i generationer.

  Flemming Lau skriver endvidere:
  “Yasidier og Sunnier der ikke var rettroende nok blev også ramt!”

  IS opstod på grund af Iraq krigen fra 2003.
  På grund af den etniske udrensning af Sunnier.
  USA mente, at IS kunne anvendes til at fjerne Assad i Syrien.
  Hvorfor USA bevæbnede IS.
  Det er faktisk IS, altså Sunnier, som forfølger Yasidier.

 40. Af R. Harald Kristiansen

  -

  J Hansen og Lisbeth Sørensen. Ingen af jer kender kopternes historie. Arabiske muslimer har dræbt uskyldige koptere i utallige år. J H det er ikke rigtigt, at koptere først er blevet dræbt efter Irakkrigen. Det viser endnu engang jeres uviden og manipulering af fakta. Muslimer ønsker desværre generelt, at udrydde kristne. Koptere udgør ca. 10% af egyptere. De er både potestanter og katolske.

  Læs noget mere om kopterne og hvor mange, der er blevet dræbt af muslimer. Google det.

  Fornyligt er der kommet en ny rapport fra FN, som viser muslimske mænds syn på kvinder. Over 80% af alle muslimske mænd, mener at kvinder blot skal føde deres børn. Omkr 65% finder det også i orden at sexchikanere kvinder. Dette syn på kvinder har ikke ændret sig siden sidste undersøgelse. Der er dog en lille tilbagegang hos palestinænsere og libanæsere.

 41. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Ortodokse muslimer slås med alle. Jeg skrive ortodokse muslimer, ikke alle muslimer. Der er ikke behov for Vesten i den sammenhæng. De er ikke til freds. Alle steder hvor de ortodokse muslimer kommer er der ufred.

  Tænk at være så dum at stoppe ambulancer, brandvæsenet, politiet og postvæsenet og kaste sten på disse folk, der kommer i embedets medfør.

  Er det krigen i Irak J Hansen (J Hassan)? Nej det er børn, der ikke modtager nogen som helst opdragelse, fra ligeså ucivilicerede forældre, der ikke bidrager med noget til det danske samfund. Til gengæld har de en enorm krævermentalitet og de kender Serviceloven til det yderste, selv om de ikke kan dansk, lad mig vide det, jeg kender miljøet indefra. Nogle af moskeerne bidrager med oversættelser. Drengene går for lud og koldt vand. De bliver ikke taget hånd om. Selvfølgelig er ikke alle muslimer sådan, men tilstrækkelig mange, som så ødelægger for alle andre.
  Og interessnt nok er der aldrig nogen af jer, der undsiger disse tåber, der udviser manglende civil og etisk adfærd. Se at passe på jeres børn for pokker. De hører hadet hjemmefra.

  Og iøvrigt er der muslimer i Island, som alle lande. Jeg mødte en homoseksuel muslim, der var islandsk statborger. Han havde været statsborger i 15 år. Han var taxachauffør og var her sammen med sin ditto arabiske homoseksuelle ven på besøg. Homoseksuelle muslimer har trange kår i muslimske lande. JH, BD og LS.
  Og som afslutning. Jeg er ikke radikal. Jeg er hverken højre, eller venstre.

 42. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIAN SEN – 17. JUNI 2017 10:15
  “De er både potestanter og katolske.2

  Hvad er en potestant?
  Er det en person, som Harald går på VUC sammen med?
  Harald ønsker at debattere kopternes historie.
  Det er hun/han naturligvis velkommen til.
  Derfor behøver vi andre jo ikke at gøre det.
  Hvem gider i øvrigt at debattere med Harald?
  Hun/han er en ynkelig og slet uddannet person som argumenterer ved at bruge øgenavne, løgn og stråmænd.
  Og hvorfor tror hun/han, at nogen interesserer sig for hans/hendes politiske ståsted yderst til højre.

 43. Af Flemming Lau

  -

  J. Hansen.
  Jeg har tidligere redegjort for, profetens overgang fra religion til imperialistisk politik.
  Efter kristnes indivualisme, gennem 460 år var blevet konfronteret med islamistiske masse jihad, svarede de igen med korstoget 1099! Det nag bygger islamismen videre på til idag, imorgen ja til jordens ende. Hadet er deres benzin.

  Hvor er det samlede kristne og sekulære nag og had mod islams århundrede lange provokation..? 1400 års besættelse af store dele af middelhavsområdet. 800 års besættelse af Spanien, 400 års besættelse af Balkan, gentagne gange belejring af Wien. Det Armenske folkedrab, islams bekvemmelige bejleri til henholdsvis nazismen og senere socialismen. Ikke engang voldtægten af Libanon i ’75, eller 9/11 har fået vesten til at være obs.

  Der findes intet belæg for at Vesten bærer nag som den islamiske verden. Vores grænser har været åbne, vi har været generøse så det islamiske “Herrefolk” har kunnet slå sig ned. Vi forventer loyalitet og troskab mod Danmark og respekt for loven!

  I 2006 dumpede vore islamiske medbeboere den danske humor og satire test, med de inferiøre Muhammedtegninger! Siden da, har ingen kunne benægte elefanten i rummet!

  Se vores proaktive udenrigspolitik, får skuld for meget, men er det virkeligt vor egen skuld i vesten at der bliver opdaget 360 barnebrude i Tyskland hvert år, at 48% af pladserne på danske krisecentre, er besat af AEH’ere , at Akilov kun fik ramt på 20 svenske vantro. Think not!

  Jeg nægter at blåstemple og legitimere islamisk terror! Specielt når en af de højeste islamiske autoriteter Al Ansvar universitetet i Cairo nægter at udstede en FATWA der stempler IS for at være frafaldet! Hatecrime burde være værre end hatespeech! Og som jeg tidligere har redegjort for så har vi i vesten den internationale straffedomstol ICC i Haag, og jeg er ikke bekendt med at de har taget sager op. Hvorfor? Fordi de respektive vestlige lande allerede selv med krigsretter holder deres sti ren, hvad angår evt. krigsforbrydelser! Den nidkærhed finder man som ovenfor beskrevet ikke i den Islamiske del af verden! Der er det målet der helliger midlet, den verdensomspændende umma!

 44. Af Flemming Lau

  -

  Koks i filteret!

 45. Af lisbeth sørensen

  -

  “Nogle af moskeerne bidrager med oversættelser.”

  Uha uha da da Rosa…Sådant nogle farlige terrorister altså, der forsøger at finde ud af hvad Dansk lov mener, og hvilke rettigeder de har, også beskylder du muslimer for at være dumme i sætningen før? Den er vist en ommer?

  Rosa mener at det er terrorisme og kvindehad at følge loven altså, ja blot at læse den.

  Hvad bliver det næste?

  .” Homoseksuelle muslimer har trange kår i muslimske lande. JH, BD og LS.”

  højreradikale Rosa, har misforstået at homoseksuelle har gode kår i hendes sorte grimme miljø i Danmark. De ligner til forveksling IS faktisk her….Jød er og kristne deler i det store og hele også mening med muslimer mht. homoseksualllitet..ER sådant set et spørgsmål om religion eller ikke, for at være anstændig her..

 46. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Interessant. Skulle der stå.
  Lisbeth Sørensen jeg ved hvem du er. Det er interessant at vide. Det er jeg ganske enkelt blevet oplyst om, grundet din chikane vedr. islændinge. Jeg fandt, at grænsen var nået og kontaktede myndighederne vedr. div. indlæg. Jeg har ikke indlagt en klage endnu. Jeg overvejer sagen.
  Hav en god dag

 47. Af lisbeth sørensen

  -

  HysterRosa..

  Intet chikane af islændninge ved at være imod at de optager Danske uddannelsespladser , således at de frasortere en Dansker, og at landet skal betale til Danmark for at uddanne deres folk her. EJ heller ikke at ønske indvandrer til landet fra island der tager Danske jobs. Det er et legitimt politisk ønske. Foreslår at vi stemmer om det. Du skal da være velkommen til at kontakte myndighederne og klage over dette. 🙂 De vil give dig et visit kort til den lukkede afdeling..Og dine trusler er ingen bange for.. Så opgiv dem bare.

 48. Af lisbeth sørensen

  -

  AF J NIELSEN – 16. JUNI 2017 9:06
  “Den sidste højreorienterede terror på dansk grund, var vist i Århus i ’80erne, hvor en omkom.”

  Var det ikke terror, da fire danskere forsøgte at brænde en dreng fra Afghanistan til døde for nogle måneder siden?
  Nå nej.
  Udåden blev jo udført af raske danske drenge.
  Så kan det jo ikke være terror.

  Der har været mange her. Og pet.sp har da også udmeldt at de er yderst bekymret mht. den højreradikale ballheadsektion nu..Flere forsøg på afbrændning af moskeere, indsamling af jø de r til terrorstaten isr ael mv. mv. Formentlig udført af troende højreradikale fra en anden religiøs stamme? Støvrings blogge, er et ypperligt sted for PET at kontrollere disse tikkende bomber nu..

 49. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Lisbeth den 1.x”danske”.
  Dit danske er lidt rustendt i dag (14.52, 17.06.2017) synes jeg. Du har måske været for længe i Syrien, eller er det Schweiz? Det er i hvert fald S eller S. Jeg gider ikke svare dig længere. Trekløverets skriverier er uden forstand.

  Og Lisbeth jeg stemmer ikke til højre.

 50. Af Lisbeth sørensen

  -

  Kære ikke Danske islændninge..

  Mit Dansk er rustent..Har boet det meste af mit liv som voksen og nær voksen i udlandet. Man taler uden tvivl langt bedre Engelsk og latinamerikansk Spansk end dig. Men er loo% Dansk modsat dig. Og støtter loo% Danske interesser altid, også modsat dig.

  Højreradikale som Fru Harald må under overvågning. Om ikke andet så for hysteri. 🙂 Jeg tror nu ikke at du er farlig. Blot dyr i drift for Danmark, som islændninge generelt. Og min meninger her er helt legitime og demokratiske. Og har intet med dig som person at gøre. Dine hadefulde kommentare mod min person, må naturligvis besvares behørligt.. Som høre sig til i et demokrati. Og var helst fri for dit personævl.

Kommentarer er lukket.