Den onde, grå drøm

Af Kasper Støvring 194

 

 

 

 

EU viser igen sit store fremsyn ved at foreslå, at man skal yde bistand til hjemvendte krigere fra Islamisk Stat. Bolig, arbejde, uddannelse og resocialiseringen inden en eventuel retssag er blandt forslagene.

 

I erkendelsen af, at alle mulige og umulige konventioner vel forhindrer nationalstaterne i at gøre det ene fornødne, nemlig at nægte fjender af vores kultur indrejse, eventuelt fratage dem statsborgerskabet, er den franske stat i gang med at likvidere så mange af sine jihadistiske statsborgere som muligt – inden de vender tilbage til Frankrig. Det er de faktiske forhold i jernindustrien.

 

For problemer bliver der nok af, når de vender tilbage. Lad os se bort fra terror og i stedet igen se på lidt statistik over vold og voldtægter i relation til indvandringen. Mange synes nok, at statistikker er kedelige. Det er de også. At læse dem er faktisk lidt som at befinde sig i en ond, grå drøm.

 

Og hvem vil ikke gerne være fri for det?

 

Eva Selsing og Rune Selsing gør i deres radioprogrammer på Radio24syv opmærksom på problemerne, og også de støder på typerne, som vi andre også møder. Typer, der som Stine Bosse, KVINFOs tidligere direktør Elisabeth Møller Jensen og Georg Metz, spørger: Jamen, hvor ved du fra, at der er mere vold og flere voldtægter i dag?

 

Og hvordan ved du, at det især er et udlændingeproblem?

 

Mange af disse typer er hverken dumme eller dovne, så der må ligge noget andet bag deres spørgsmål. For det tager kun ti minutter at finde oplysningerne på Danmarks Statistiks Statistikbank, og det er ganske let. Så hermed serveret, nu da vi også har tallene for andet kvartal i år.

 

Antallet af anmeldelser af voldtægt fortsætter med at stige og er næsten tredoblet de seneste par år. Det svinger lidt fra år til år, men fra halvdelen til en tredjedel af dømte voldtægtsmænd har udlændingebaggrund.

 

 

 

 

 

Der er også en markant stigning af anmeldelser af vold i samme periode.

 

 

Kriminalitetsniveauet blandt den anden generation af ikke-vestlige indvandrere er omkring tre gange så høj som gennemsnittet, og antallet af dømte for straffelovsovertrædelser er næsten tredoblet de seneste 15 år, hvad angår efterkommere.

 

 

Ja, disse statistikker kan, som alle andre, diskuteres, men næppe afvises.

 

Eftersom tredje generation ikke-vestlige efterkommere udviser samme problematiske træk som den foregående generation, mht. integration, ser det ikke ud til, at problemerne forsvinder. Tværtimod. Der skal i hvert fald være tale om en hyrdekunst af en anden verden, hvis det skal lykkes.

 

Stine Bosse antyder desuden, at der ikke var mere vold, end da hun var ung. Men i realiteten er der sket en femdobling ifølge tal fra den seneste Offerundersøgelse:

 

 

Èn ting er tal, noget andet er den faktiske realitet. Her en aktuel beretning om indvandrerbandernes vold, der også er kommet til de hidtil så fredelige, små lokalsamfund. I dette tilfælde Lynge på Vestsjælland. Og igen er mønstret det samme: Ingen tør anmelde volden af frygt for at blive det næste offer. Mørketallet må være sindssygt højt.

 

Moren til voldsofferet siger i artiklen:

 

“Det er en indvandrerbande fra Slagelse, som er kendt for at tage rundt til fester. Ikke for at feste, men tilsyneladende med det formål at øve vold mod tilfældige unge mennesker for fornøjelsens skyld. Det er helt forfærdeligt, og jeg er så rasende over, at ingen gør eller har gjort noget for længst. Problemet har åbenbart eksisteret længe – og sagen er desværre, at vores unge mennesker bliver tæsket og truet til tavshed, så ingen tør politianmelde det, siger Anette Nikolajsen.”

 

Ser det bedre ud i udlandet? Næppe. Tal fra det tyske politi viser, at voldskriminalitet begået af asylansøgere er 15 gange så høj som tyskernes, og hos borgere med udlændingebaggrund er den 5 gange så høj.

 

 

Herhjemme i lille Danmark er det kommet dertil, at politifolk advarer om, at borgernes sikkerhed er truet, og at borgerne føler sig så truet, at de afstår fra at anmelde volden, er bestemt ikke nogen sjældenhed. Læs f.eks. denne historie:

 

En dreng tæskes foran sin skole og forfølges af den samme bande. Politiet har ikke tid til at tage sig af sagen, og familien vil ikke anmelde overfaldet af frygt for yderligere repressalier. Kan en borgerlig regering leve med det? Hvorfor skulle borgerne ikke bare stemme på venstrefløjen, når nu regeringen alligevel ikke kan sikre lov og orden? Kan politiet leve med det? Hvorfor skulle borgerne ikke bare tage sagen i egen hånd og begå selvtægt, når nu politiet svigter?

 

Men lad os ikke bekymre os om det, lad os snakke om noget andet, kriminaliteten er jo faldet, hører vi, kulisserne står der endnu. De smukkeste af dem er i øvrigt de grå koranklodser, der males over med lyserøde hjerter. Fred mellem folkeslagene. ”Vi vil have fred, for fanden!”

 

194 kommentarer RSS

 1. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kasper Støvring, husk bare, at har de statsborgerskab, så kan man ikke gøre så meget. Er de født i landet, kan man ikke gøre noget; men har man fået det som indvandrer/flygtning, så kan man tage sagen til domstolene under påstand om, at statsborgerskabet var givet under falske forudsætninger.

  Ellers skal du bare lave grundloven om….

 2. Af J. Ha nsen

  -

  EU viser igen sit store fremsyn ved at foreslå, at man skal yde bistand til hjemvendte krigere fra Islamisk Stat. Bolig, arbejde, uddannelse og resocialiseringen inden en eventuel retssag er blandt forslagene.
  Skriver Kaspar Støvring.

  Naturligvis da.
  Disse IS krigere har jo samme mål som USA og Danmark.
  At vælte Assad i Syrien.
  Naturligvis skal man tage pænt imod dem.

 3. Af Kim Kaos

  -

  Krigsforbrydere der har myrdet og voldtaget er åbenbart nogle stakler vi skal hjælpe når de kommer hjem iflg. fantasterne i EU.

  Det er dybt godnat – I det øjeblik de sætter fod på Europæisk jord skal de anholdes, dømmes og straffes.

  Så finder vi det mest beskidte fangehul vi overhovedet har her i Europa – lukker dem inde og smider nøglen væk – Mon ikke at man i et land som f.eks. Rumænien gerne vil tjene en skilling på at opbevare de møgdyr til den dag de dør.

  Alternativet er selvfølgelig at vi genindfører dødsstraf og giver de svin et nakkeskud og smider dem i forbrændingen så de i det mindste kan gøre nytte som fjernvarme.

 4. Af Kim Olsen

  -

  “Naturligvis da.
  Disse IS krigere har jo samme mål som USA og Danmark.
  At vælte Assad i Syrien.
  Naturligvis skal man tage pænt imod dem.”

  Forkert igen Hansen.
  IS mål er det verdensomspændende kalifat (deraf navnet). De fleste vil nok betakke sig
  hvis de kunne vælge ikke at tage imod disse amøber. Du er i din gode ret til at mene vi skal tage godt imod dem. Det er det fine ved at leve i et frit vestligt demokrati.

 5. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  I.S. er som bekendt en terrororganisation, der kæmper for at afskaffe demokratiet og indføre et religiøst diktatur, hvor slaveri – herunder voldtægt af mindreårige barnebrude – er tilladt.

  Ifølge en tv-udsendelse, som jeg så for lidt over et år siden, så skal de nye I.S.-rekrutter først vise deres hårdhed og ubarmhjertighed overfor “vantro”, ved at skære halsen over på en fange, før de bliver sendt ud i kamp.

  Hvis dén oplysning er rigtig, så er I.S.-terroristerne både medlemmer af en terrororganisation OG mordere.

 6. Af HC Hansen

  -

  Nu ved vi jo godt, at Støvring ynder at give “EU” ansvaret for stort set alt – altså bortset fra de gode ting, som i sagens natur den herlige og ufejlbarlige nationalstat er ansvarlig for. Hvis det ikke lige var, fordi skat ikke er en EU kompetence, så ville Støvring sikkert også sige, at inkompetencen i SKAT er “EUs” skyld.

  Men Støvring synes nu også at sige, at “EU” er ansvarlig for kriminalitet af særlig grov karakter, begået af 2-3 generationsindvandrere. Det er da en interessant påstand, som ikke er underbygget i det hele taget – hvor er lige kausaliteten her? Det et også interessant, når man nu ved, at under alle omstændigheder har DK et forbehold vedr. samtlige de spørgsmål, som her diskuteres.

  Og så igen-igen: “EU” er ikke en eller anden extra-terrestrial organisation. Det er du og jeg, Vestager og alle de danske ministre, som – medmindre vi står ude i forstuen med vores forbehold – er med til at træffe alle de beslutninger, som Støvring prætendere er truffet af “de andre – eliten” etc etc. Gabende uinspirerende Støvring

 7. Af J. Ha nsen

  -

  AF KIM OLSE N – 31. JULI 2017 14:06

  Sjovt.
  På Kaspar Støvrings blog kan Kim 0 indsætte et indlæg uden den sædvanlige racistiske intimidering.
  Hvorfor mon?

 8. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Netop som du (Kasper Støvring) siger:

  “Ja, disse statistikker kan, som alle andre, DISKUTERES, men næppe afvises”.

  Ja, hr. Kasper Støvring, ikke fordi jeg går ind for menneskers grove, onde og kriminelle handlinger. Men det bør diskuteres, hvorvidt disse menneskers chancer og muligheder er i uddannelses- og erhvervsbrancherne. Har disse mennesker lige adgang og muligheder som etniske danskere? Næppe!

  De fleste IS krigere kommer fra EU lande og besidder EU statsborgerskab! Derfor bliver EU nødt til at omfavne dem på den ene eller anden måde. Ved ikke om jeg har været tydelig nok med hensyn til vestens dobbeltmoralske og hykleriske hjælp, støtte og omfavnelse af terroristerne i hele verden. Terrorister som får husly og ophold i EU lande uagtet gentagne advarsler fra den tyrkiske stat. Vorherre bevares. Det er skandaløst!

 9. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  J. Hansen

  En fjendes fjende er langt fra altid en ven – bare spørg de iranske socialister, der støttede Khomeinis højreradikale revolution, og som endte deres dage i det islamistiske regimes torturkamre…

  I.S.-terroristerne er højreradikale, religiøse fanatikere, som vil oprette et religiøst diktatur, der tillader slaveri, systematisk undertrykkelse af kvinder, og undertrykkelse, eller ligefrem udryddelse af etniske og religiøse minoriteter, der ikke vil underkaste sig I.S.-regimet.

  Bare spørg yazidierne.

  Når nogle, såkaldte socialister kan få sig selv til at støtte højreradikale, ultrareaktionære, stærkt racistiske og ekstremt misogyne islamister, så viser det blot, at deres (dvs- Jeres) udgave af socialisme er stendød.

 10. Af Flemming Lau

  -

  Hold op hvor er jeg træt af de professionelle grædekoner fra Mellemøsten. Og hvor er jeg træt af at se kriminelle indvandredrenge springe køen til håndværks uddannelserne over, medens lovlydige danske unge, bare kan stå og se til!

 11. Af P Christensen

  -

  Husk at når man anvender betegnelsen “EU” og hvad disse mener,
  er der som oftest blot tale om udsagn fra række naive personer uden kontakt til
  eller erfaring med virkeligheden.
  Helt som en række blogkommentatorer herinde.
  Derfor har EU været garanti for at Europa er og fortsat vil være på en deroute
  indtil kollaps.

 12. Af Niels Larsen

  -

  Det viser blot, hvor afsindige EU-politikerne er.

  De IS-bastarder skal aldeles ikke forlade Irak med mindre det er med en kugle gennem hovedet.

 13. Af Birger Nielsen

  -

  “Mange af disse typer er hverken dumme eller dovne, så der må ligge noget andet bag deres spørgsmål. ”

  Nej Støvring, det er den højhellige alliance af politiske korrekte og realitetsnægtere. De har næppe selv noget med muslimer at gøre i dagligdagen. De siger blot, hvad man bør i de “kredse”. Det er blot det man kalder hykleri.

 14. Af Frank Wulff

  -

  Vedr. femdobling i vold ifølge tal fra den seneste Offerundersøgelse.

  Da jeg var yngre var det mere reglen end undtagelsen at der var et slagsmål eller to på den lokale hver weekend.
  Og det var sjældent at disse hændelser det kom til politets kendskab.

  Derfor vil jeg give SB ret i at der ikke er sket den helt store stigning.
  Det der er sket er at personer er blevet mere intolerante overfor vold og derfor er blevet mere tilbøjelige til at anmelde hændelsen til politiet.

 15. Af Niels O

  -

  Åh, alle I ensporede, smalsporede, bagstræberiske, kortsynede nationalister har kun EEN ting på hjernen 24/7/365. Hvor må det være triste liv for jer. Og underemnerne inden for dette kører så i en konstant sløjfe, så vi skal høre om det samme igen og igen med jævne mellemrum.

  Der sker også andet i verden.

 16. Af Kasper Støvring

  -

  Frank: “Det der er sket er at personer er blevet mere intolerante overfor vold og derfor er blevet mere tilbøjelige til at anmelde hændelsen til politiet”.

  Ja, man må formode, at der dengang var et stort mørketal. Akkurat som i dag, men af andre grunde. Antallet af fx trusler er også steget.

 17. Af Gert Hansen

  -

  Der er to muligheder for Danmark inden for de næste 15-20 år:

  1. Anarki, kaos og borgerkrigslignende tilstande.
  eller
  2. Et autoritært/diktatorisk system hvor et flertal af befolkningen demokratisk vælger at det skal ske, for at forhindre 1 ovenfor, med en styrkelse og nødvendig øgning af politi og militær og fængselsvæsen, hvor den lovgivende magt udstyrer den udøvende magt med de nødvendige beføjelser.

  Ingen af de to alternativer er efter min mening ønskværdige, men det er svært at se, hvorledes det skal kunne gå anderledes.

  Det er ikke underligt at begge forhold allerede findes i rigelige mængder i lande ‘vi normalt ikke sammenligner os med’, og hvor en del asylanter angiveligt flygter fra.

  Er der nogen der har andre forslag?

 18. Af J. Ha nsen

  -

  AF JAKOB SCHMIDT-RASMUSS EN – 31. JULI 2017 15:18

  Jeg finder, at I yderliggående zionister med jeres nærmest nazist iske tankegang er afskyelige.

 19. Af M.S. Carstens

  -

  Må jeg, i det stille, henvise til en god artikel d.d.:

  https://www.document.dk/2017/07/31/eliten-har-glemt-vigtigste-rigtigt-forkert/

  som flere, inkl. vore politikkere, bør læse og tænke over?

  Vanviddet med pleasningen af iSlammets indtog i vort land, vil åbenbart ingen tage;
  Det er ikke mere en den onde grå drøm, det er et sandt mareridt, vore politikkere har hængt om halsen på os.

 20. Af ole hansen

  -

  I en bog “militære efterretninger” er der et kapitel om terrorisme. Det er et kapitel som på det kraftigste advarer om at en kæmpebølge af vold og terror kan være på vej mod Europa, heriblandt Danmark, Norge og Sverige. Og terroristerne vil antagelig tage nye metoder og våben i brug, så hundreder eller tusinder af europæere/skandinaver kan dræbes/myrdes ad gangen. Andre skrifter og bøger fortæller om hvordan vores velfærd, familieliv, sikkerhed, fred, folkesundhed, og civilisation systematisk undergraves af visse partier, medier og kliker. Situationen er mere alvorlig end de fleste forstår.

 21. Af Jens Ellekær

  -

  Vi skal selvfølgelig gøre som franskmændene og likvidere flest mulig af barylerne, inden de sætter foden på dansk jord. I bedste fald vil danske borgere komme til at betale overførselsindkomster til dem resten af deres liv; i værste fald vil de udleve deres fanatiske Muhammed-tilbedelse ved at begår terrorhandlinger, der har til formål at dræbe almindelige danske borgere, som intet har at gøre med stridighederne i Mellemøsten, eller som har specifikt til formål at dræbe danske borgere af jødisk konfession, blot fordi disse fordømmes i den “åbenbaring”, som en lunatisk karavanerøver angiveligt modtog fra Gud.

  Alternativt skal vi reaktivere Straffelovstillægget – Lov Nr. 259 af 1. Juni 1945 om Tillæg til Borgerlig Straffelov angående Forræderi og anden landsskadelig Virksomhed -, som var lovgivningsmagtens tiltag mod såkaldte landsforrædere efter besættelsen. Det hedder i § 10, første punktum: “Den, der har hvervet eller ladet sig hverve til tysk Krigstjeneste, straffes med Fængsel.” Lovens § 3 fastsatte minimumsstraffen il 4 års fængsel.

  Læg især mærke til, at Straffelovstillægget jf. § 8 hjemler livsstraf – det vi almindelige mennesker kalder dødsstraf – for for drab og tortur begået for at fremme tyske interesser, Vi kan altså tage Straffelovstillægget og indsætte “islamistisk” i stedet for “tysk”, og så har vi en fiks og færdig lovgivning. Vi kan selvfølgelig spørge os selv, hvad vi skal stille op med det der med livsstraffen. Det er, som kendere af retsopgøret efter besættelsen vil vide det, lidt bøvlet. Men jeg vil foreslå, at vi i en vis form for respekt for islamisk jurisdiktion stener de dømte. det vil berolige dem, at de er underlagt en form for guddommelig retfærdighed, og for hver velrettet sten vil de føle sig nærmere de 72 lydefri jomfruer.

 22. Af Niels Peter Lemche

  -

  D e r e r e n h e l del her, der opfører sig, som om de ikke var vokset op i en retsstat. Danskere, som har kæmpet mod IS kan vel sidestilles umiddelbart med dem, der kæmpede for tyskerne, og som automatisk fik et år i skyggen . Det kan man så passende bruge til at finde ud af, hvad de har lavet af ulykker.

  Alle er så enige om, at de for evigt vil fortsætte med at være terrorister. Muligt, især hvis de modtages som helte af deres eget bagland herhjemme. Jeg kunne nu godt forestille mig, at ikke så få af dem har fået nok af de knuste drømme og egentlig helst vil tilbage til et normalt liv.

  Men når det drejer sig om krigsforbrydelser, så bliver det spørgsmålet, hvor de skal behandles, vel sagtens i Haag. Husk, man udleverer ikke danske statsborgere til lande med dødsstraf. Og gør man én undtagelse, hvem bliver så den næste.

 23. Af Per Torbensen

  -

  Smukt og poetisk formuleret Jens Ellekær 17.33. ganske enig.

 24. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 31. JULI 2017 17:00:

  Dvs. I har altid i de skjulte ønsket jer en autoritær og diktatorisk leder, mens I dobbeltmoralsk og hyklerisk nok påstod og kaldte Erdogan autoritær og diktator, hvilket er en smagløs hypotese.

 25. Af Hr. J Ha nsen

  -

  AF NIELS PETER LEM CH E – 31. JULI 2017 17:47
  “Danskere, som har kæmpet mod IS kan vel sidestilles umiddelbart med dem, der kæmpede for tyskerne,”

  Den forstår jeg ikke.
  Er dem som kæmper imod IS de samme typer som kom ind i frikorps danmark.
  Nu er Lem che vist ved at komme helt ud af kontrol.

 26. Af Gert Hansen

  -

  Niels Peter Lemche:

  Der er ingen sammenligning. Danske der kæmpede for tyskerne under krigen, var sanktioneret af den danske regering. Det ledte som bekendt til, at højesteretssagfører Henriques i 1945 under retsopgøret kaldte Danmark for et ‘juridisk galehus’. Helt berettiget efter min mening.

  Mig bekendt har den danske regering ikke sanktioneret danske islamistiske terrorister.

 27. Af Niels Peter Lemche

  -

  G E R T H A N S E N, jep frikorpset i 1941, men hvad med de tusinder af andre? Hvad med piloter i Luftwaffe? Naturligvis var det et juridisk galehus; men hvordan var det i Norge, hvor der jo også var en tyskvenlig regering, temmelig mere tyskvenlig end Scavenius? De svenske østfrontkæmpere var der ingen, der generede bagefter, men de var heller ikke i krig.

  Og ligegyldig hvad, så gjaldt regeringens godkendelse ikke efter 20 AUG 1943. Der kunne man betragte det som landsforræderi fortsat at kæmpe for tyskerne.

  Men forsvarer du østfrontkæmperne?

 28. Af Gert Hansen

  -

  N.P. Lemche:

  Nej.

 29. Af Niels Larsen

  -

  JENS ELLEKÆR

  Jeg skal gerne trykke på aftrækkeren, når de dødsdømte skal henrettes.

  Det ville være en ære.

 30. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Højrefløjens standardløsning på alle tænkelige samfundsproblemer er hårdere, længere og mere modbydelige straffe. Politistaten er endemålet. Venstrefløjens burde være forebyggelse. Når et menneske fødes og vokser op i Danmark og melder sig som deltager i krig for en fremmed magt, må der være sket noget under opvæksten.

  Noget der kunne have været forebygget – eller forsøgt forebygget. Der er tale om samfundets svigt. Det ved eller burde alle vide. EU ved det. Alle moderne mennesker ved det. Samfundet burde straffe sig selv – ikke staklen.

  Nogle af disse jihadister kan være gået i krig, fordi de sidder inde med en viden om frygtelig forhold som burde ændres og er villige til at ofre liver for at redde andre fra en eller anden frygtelig – eller indbildt frygtelig – skæbne. Nogle er idealister. Jeg ved godt, at højrefløjen ikke gør sig den slags tanker. De er forbudte. Men vi andre gør og EU. Lad os alle bede og takke – for EU.

 31. Af Kim Kaos

  -

  Jeg tror det er en lang kø Niels Larsen 😉

 32. Af Henning D Jacbsen

  -

  Først føler de sig kaldet til hellig krig i kampen om et kalifat der fordømmer den vestlige levis-
  Men når jorden brænder under deres fødder og deres hellige kald begynder at smuldre bort , søger de mod den verden og de værdier som de fordømmer så inderligt .
  De har truffet et valg i sin tid og det må så være det der er afgørende, vi er ikke moralsk forpligtet til at hjælpe dem .

 33. Af P Christensen

  -

  Det eneste der skal trykkes på er valgknappen.
  Det er ufatteligt at de danske vælgere igen og igen
  fortsat stemmer på de mange landsskadelige hos både rød og blå,
  som har sparket til vælgerne igennem årtier og forvandlet
  Danmark til et galehus og globalt socialtkontor.
  Danskerne er vælger-masochister.

 34. Af niels overgaard

  -

  Landsforræderne her kan sidestilles med israelitter som Netanyahu der støtter Isis..

 35. Af Kim Kaos

  -

  @Jørgen Villy Madsen

  Kan du ikke oplyse os hvad der for en frygtelig viden dine terror-venner har?

  Hvad er det for en viden der får dem til at voldtage unge piger og sælge dem som sexslaver?

  Hvad er det for en viden der får til at smide bøsser ud fra højhuse?

  Hvad er det for en viden der får dem til at stene kvinder til døde?

  Hvad er det for en viden der får dem til at spærre folk inde i metalbure og brænder dem ihjel mens de står og jubler?

  Finder du det ok at have sin egen private mindreårige te-dreng der voldtages dagligt indtil han bliver gammel nok til at få et bombebælte og sendes ud på det lokale marked for at sprænge arme og ben af folk der tro på deres gud på den forkerte måde?

  Fortæl os endelig hvilken viden dig og dine venner har – der retfærdigøre den slags modbydeligheder.

 36. Af J Nielsen

  -

  “Det der er sket er at personer er blevet mere intolerante overfor vold og derfor er blevet mere tilbøjelige til at anmelde hændelsen til politiet.”

  Det kan meget vel være rigtigt. Med korporlig afstraffelse i hjem og skole har barren for hvad der skulle anmeldes været sat en hel del højere end i dag. Et blåt øje? Niksen biksen. Det ragede ikke nogen. I dag? Voldsanmeldelse og erstatningskrav.

 37. Af Kim Kaos

  -

  @J Nielsen

  Måske skyldes det, at i “gamle dage” så stoppede det ofte der plus så var den der fik på øjet ofte klar over at vedkommen nok havde fortjent det.

  Jeg husker da fra min ungdom, røg man i totterne på hinanden så stoppede det når en lå ned, og skulle nogle begynde at sparke eller lign. så fik de selv på ørene af tilskuerne.

  Folk er nok blevet mere sarte – men mange går også langt over grænserne nu om dage når de kommer i klammeri plus grove umotiverede overfald er også blevet hverdag.

  Jeg kan f.eks. ikke huske at jeg før i tiden oplevede at en ung kvinde helt umotiveret blev slået i ansigtet med en cykelkæde af en folk unge mænd.

  På mit barndoms Vesterbro ville den slags aldrig være blevet tolereret på nogen måde.

 38. Af Per Torbensen

  -

  Hvilken Regering i Norge,samarbejdede med den tyske besættelsesmagt ?modsat Danmark.
  Igen igen Niels Peter Lemche ,en professer har en enorm viden om et begrænset felt,naturligvis og fint med det og al respekt ,Deres sludder om en tyskvenlig regering i Norge ,der var kun Vidkun og hans nationale ,Kongen og Regeringen flygtede.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Norge_under_2._verdenskrig#Kongefamiliens_og_politikeres_flugt_fra_Oslo

 39. Af Niels Peter Lemche

  -

  J e p, men Q u i s l i n g var den af tyskerne anerkendte regering. Så derfor havde jeg ret. Der var 15.000 nordmænd, der meldte sig til tysk krigstjeneste; men vi har selvfølgelig kun hørt om den pæne side. Der var i øvrigt 12.000 danskere i tysk krigstjeneste.

  7-8000 i allieret krigstjeneste, men langt de fleste søfolk.

  Jeg tror ikke, at den sidste side er skrevet om den sag.

  Dette ikke til forsvar for dem, der valgte den side; men det er langtfra så klart, som den viden, vi fik indprentet i årene efter besættelsen.

 40. Af Hr. J H.

  -

  AF NIELS PETER LE MCHE – 31. JULI 2017 21:13
  “7-8000 i allieret krigstjeneste, men langt de fleste søfolk”

  Endelig en som forstår lidt om den fantastiske indsats som søfolkene ydede under Anden Verdenskrig.
  Ca 2000 søfolk omkom.
  De har aldrig modtaget den hyldest som de fortjente.
  Jo.
  Fra USA, Sovjet og Storbritannien.
  Men aldrig i Danmark.
  Skam jer..

 41. Af Niels Peter Lemche

  -

  J H, der er et stort anker inde ved N y h a v n til deres ære. Helt uden anerkendelse forblev de ikke.

 42. Af J. Ha ns en

  -

  AF NIELS PETER LEM CHE – 31. JULI 2017 21:50
  “J H, der er et stort anker inde ved N y h a v n til deres ære. Helt uden anerkendelse forblev de ikke.”

  Ja.
  Og som medlem af Marineforeningen, så deltager jeg i deres anderkendelse hvert år.
  Hvis jeg ellers er i Danmark.
  Vi har også et anker stående overfor Maersk Gården her i Troense.

 43. Af jan bro

  -

  Hold nu kæft med den invandring. Ser i ikke at politkerne bruger invandrere som false flag. Politikerne er ved at nedlægge velrærds-staten, og de benytter invandrerne til at aflede opmærksomheden. Det er ren spin, og i æder det råt. Velfærds statens nedlæggelser sker for øjnene af jer, altimens i sidder her og taler om invandrere. Det ER tilaldt at tænke selv venner. Ligenu er i totalt manipuleret, og i ser det ikke.

  False flag

  The contemporary term false flag describes covert operations that are designed to deceive in such a way that activities appear as though they are being carried out by entities, groups, or nations other than those who actually planned and executed them.

  Historically, the term “false flag” has its origins in naval warfare where the use of a flag other than the belligerent’s true battle flag before (but not while) engaging the enemy has long been accepted as a permissible ruse de guerre; by contrast, flying a false flag while engaging the enemy constitutes perfidy.

  Operations carried out during peace-time by civilian organizations, as well as covert government agencies, can (by extension) also be called false flag operations if they seek to hide the real organization behind an operation

 44. Af Jan Petersen

  -

  @ Kasper Støvring, i øvrigt tak for et – som vanlig – fakta baseret blogindlæg fra din hånd – altid en fornøjelse at læse. Har i øvrigt – med glæde bemærket – at en notorisk “female” debattør er helt ude i dette kommentarspor – herligt. Fortæl øvrige Berlingske bloggere hvordan man fjerner debatsabotører i WordPress – OK? 🙂

 45. Af M.S. Carstens

  -

  Hmm, er der over hovedet nogen her, der reflekterer over hvad man skriver?
  som :
  “Må jeg, i det stille, henvise til en god artikel d.d.:
  https://www.document.dk/2017/07/31/eliten-har-glemt-vigtigste-rigtigt-forkert/
  som flere, inkl. vore politikkere, bør læse og tænke over?
  Vanviddet med pleasningen af iSlammets indtog i vort land, vil åbenbart ingen tage;
  Det er ikke mere en den onde grå drøm, det er et sandt mareridt, vore politikkere har hængt om halsen på os.”
  Eller går hele/alle Berlingske blogs ud på, at et pænt udvalg af kommentatorer gentager sig selv, blog efter blog, uden at reflekterer over eventuelle nye input ibland sine stadsfæstede, selvoptagede promoveringer?

 46. Af Niels Peter Lemche

  -

  J a n P e t e r s e n, der har været et par indlæg fra JH, men intet der virkelig overrasker. Men det er en lise at se, at en debat kan lade sig gøre her på disse blogs. De tre andre aktive er syltte ind i LS’s og JHs udgydelser.

  Og til emnet: Hvornår opdagede de danske myndigheder, hvad der var ved at ske, og hvornår forbød de deltagelse i borgerkrigen i Syrien? Det er måske ikke så let — eller anstændigt — at dømme alle j i h a d i s t e r n e over én kam, hvis det endnu ikke var forbudt at tage af sted, da de gjorde det. Man sov, da det gjaldt om at være vågen, og nu er man desperate. Ikke meget at rose de danske myndigheder for.

  Et retsopgør med j i h a d i s t e r n e kan ende i det rene ragnarok.

 47. Af Jan Petersen

  -

  @ M.S. CARSTENS – 31. JULI 2017 22:31

  Jeg har været inde og læse den artikel, du henviser til. I øvrigt en glimrende artikel. Men jeg ved også ligesom på forhånd, at stort set ingen gider læse så lang en artikel. Nyheder serveres som reklameindslag – helt analog til salg af vaskepulver, kondomer eller anal glidecreme. Så hvis du evt kan finde en meget kort Youtube video, der behandler samme emne – vil flere formentlig følge med. Så er de også fri for at læse, det får man bare ondt i hovedet af – griner 🙂

 48. Af Birger Nielsen

  -

  Lemche
  Jeg mener at vide, at godt nok meldte 12000 danskere sig til tysk krigstjeneste, men at kun godt 6000 mand rent faktisk kunne bruges. Resten blev kasseret.

 49. Af Niels Peter Lemche

  -

  B i r g e r N i e l s e n, OK, tror det gerne. Jeg skrev kun, hvad jeg læste i en kilde. Tak for uddybningen.

 50. Af M.S. Carstens

  -

  P Christensen – 31. juli 2017 19:28 :

  Jeg tror, at problemet ligger i, at vi nu er så langt ude i “slaveri for overlevelse”/mervækst på skattebetalte “humanitærer ydelser til fremmede kulturer”, at hverken hun eller han i menig brutto yder familie mere har tid/overskud til, at følge eller følge op på de´t, som vore politikkere udsætter os og vore børn og børnebørn for.
  Hvor er f.eks. mediernes og i højeste grad politikkernes reaktion på, at EU domstolen i sidste uge slog fast, at Dubling-Konventionen står ved magt?
  Ja, i altfald ikke de medier man lige hører på tv/radio ind i mellem alle de andre opgaver i dagligdagen, hvor både hans og hendes arbejdssats for BNP sammen med en velfungeret børneopdragelse/dannelse står for mere, end man kan bidrage med, uden de allerhøjest lønnede xyz-betalte medløbere, der er betalt af menig skatteydende arbejder, på gulvet.

  Mine 3 børn, hver med flere uddannelser, også selvbetalte, siger:
  “ja, men hvad skal vi gøre; forsørge vores børn eller kæmpe mod uvæsenet? Tiden hvor I kunne agere politisk i foreninger, er fortid”
  – Jo, så langt er vi kommet, på mindre end 40 år!

Kommentarer er lukket.