Den onde, grå drøm

Af Kasper Støvring 194

 

 

 

 

EU viser igen sit store fremsyn ved at foreslå, at man skal yde bistand til hjemvendte krigere fra Islamisk Stat. Bolig, arbejde, uddannelse og resocialiseringen inden en eventuel retssag er blandt forslagene.

 

I erkendelsen af, at alle mulige og umulige konventioner vel forhindrer nationalstaterne i at gøre det ene fornødne, nemlig at nægte fjender af vores kultur indrejse, eventuelt fratage dem statsborgerskabet, er den franske stat i gang med at likvidere så mange af sine jihadistiske statsborgere som muligt – inden de vender tilbage til Frankrig. Det er de faktiske forhold i jernindustrien.

 

For problemer bliver der nok af, når de vender tilbage. Lad os se bort fra terror og i stedet igen se på lidt statistik over vold og voldtægter i relation til indvandringen. Mange synes nok, at statistikker er kedelige. Det er de også. At læse dem er faktisk lidt som at befinde sig i en ond, grå drøm.

 

Og hvem vil ikke gerne være fri for det?

 

Eva Selsing og Rune Selsing gør i deres radioprogrammer på Radio24syv opmærksom på problemerne, og også de støder på typerne, som vi andre også møder. Typer, der som Stine Bosse, KVINFOs tidligere direktør Elisabeth Møller Jensen og Georg Metz, spørger: Jamen, hvor ved du fra, at der er mere vold og flere voldtægter i dag?

 

Og hvordan ved du, at det især er et udlændingeproblem?

 

Mange af disse typer er hverken dumme eller dovne, så der må ligge noget andet bag deres spørgsmål. For det tager kun ti minutter at finde oplysningerne på Danmarks Statistiks Statistikbank, og det er ganske let. Så hermed serveret, nu da vi også har tallene for andet kvartal i år.

 

Antallet af anmeldelser af voldtægt fortsætter med at stige og er næsten tredoblet de seneste par år. Det svinger lidt fra år til år, men fra halvdelen til en tredjedel af dømte voldtægtsmænd har udlændingebaggrund.

 

 

 

 

 

Der er også en markant stigning af anmeldelser af vold i samme periode.

 

 

Kriminalitetsniveauet blandt den anden generation af ikke-vestlige indvandrere er omkring tre gange så høj som gennemsnittet, og antallet af dømte for straffelovsovertrædelser er næsten tredoblet de seneste 15 år, hvad angår efterkommere.

 

 

Ja, disse statistikker kan, som alle andre, diskuteres, men næppe afvises.

 

Eftersom tredje generation ikke-vestlige efterkommere udviser samme problematiske træk som den foregående generation, mht. integration, ser det ikke ud til, at problemerne forsvinder. Tværtimod. Der skal i hvert fald være tale om en hyrdekunst af en anden verden, hvis det skal lykkes.

 

Stine Bosse antyder desuden, at der ikke var mere vold, end da hun var ung. Men i realiteten er der sket en femdobling ifølge tal fra den seneste Offerundersøgelse:

 

 

Èn ting er tal, noget andet er den faktiske realitet. Her en aktuel beretning om indvandrerbandernes vold, der også er kommet til de hidtil så fredelige, små lokalsamfund. I dette tilfælde Lynge på Vestsjælland. Og igen er mønstret det samme: Ingen tør anmelde volden af frygt for at blive det næste offer. Mørketallet må være sindssygt højt.

 

Moren til voldsofferet siger i artiklen:

 

“Det er en indvandrerbande fra Slagelse, som er kendt for at tage rundt til fester. Ikke for at feste, men tilsyneladende med det formål at øve vold mod tilfældige unge mennesker for fornøjelsens skyld. Det er helt forfærdeligt, og jeg er så rasende over, at ingen gør eller har gjort noget for længst. Problemet har åbenbart eksisteret længe – og sagen er desværre, at vores unge mennesker bliver tæsket og truet til tavshed, så ingen tør politianmelde det, siger Anette Nikolajsen.”

 

Ser det bedre ud i udlandet? Næppe. Tal fra det tyske politi viser, at voldskriminalitet begået af asylansøgere er 15 gange så høj som tyskernes, og hos borgere med udlændingebaggrund er den 5 gange så høj.

 

 

Herhjemme i lille Danmark er det kommet dertil, at politifolk advarer om, at borgernes sikkerhed er truet, og at borgerne føler sig så truet, at de afstår fra at anmelde volden, er bestemt ikke nogen sjældenhed. Læs f.eks. denne historie:

 

En dreng tæskes foran sin skole og forfølges af den samme bande. Politiet har ikke tid til at tage sig af sagen, og familien vil ikke anmelde overfaldet af frygt for yderligere repressalier. Kan en borgerlig regering leve med det? Hvorfor skulle borgerne ikke bare stemme på venstrefløjen, når nu regeringen alligevel ikke kan sikre lov og orden? Kan politiet leve med det? Hvorfor skulle borgerne ikke bare tage sagen i egen hånd og begå selvtægt, når nu politiet svigter?

 

Men lad os ikke bekymre os om det, lad os snakke om noget andet, kriminaliteten er jo faldet, hører vi, kulisserne står der endnu. De smukkeste af dem er i øvrigt de grå koranklodser, der males over med lyserøde hjerter. Fred mellem folkeslagene. ”Vi vil have fred, for fanden!”

 

194 kommentarer RSS

 1. Af M.S. Carstens

  -

  Jan Petersen – 31. juli 2017 22:55 :

  Ja, lidt ala hvad jeg sidst skrev i :
  Carstens – 31. juli 2017 23:24 :
  tiden til dybere reflektioner er der ikke mere.

  Tak, at du læste det, for så er der dog nogle her, der ikke bare er overfladiske *SS*

 2. Af Otto b. Jørgensen

  -

  Kommer det som en overraskelse ?

  Maastricht traktaten Citat:” ALLE national stater skal nedbrydes”

  Ja den onde drøm.
  Den danske folk er slet ikke klar over hvad der foregår i Europa.

  Dagligt bliver ti tusinde myrdet,voldtaget, røvet osv.
  Det er ude af kontrol.
  Der mangler politi overalt i Europa.
  Alt imens en MASSIV censur lægger sig specielt på YT, Twitter og FB.
  Ja samt stort set alle MSM, som wahabismen har købt sig ind i, godt samarbejde med marxisterne.
  Se bare aktionen #DefendEurope , det er vist mere modstand end enhver ngo org. kan mobilisere . https://www.youtube.com/results?search_query=martin+sellner
  Vi er !! på vej i krig / massiv social uro.

  Det er IKKE flygtninge.
  De få der er i de ørkenstater hvor de lever og avler , der har intelligens har regnet ud at nu hvor de absolut INTET (dadler måske) producere ud over egen formering.
  Og efterspørgslen af olie , vil forsvinde inden for 10-20 år .
  Hvad skal de så leve af ? eller hvem skal de leve af ?
  Der er ikke vand nok.
  Der er ikke mad nok.
  Det er er planlagt invasion af Europa.
  Der er politikere der er købt og betalt , bla EU`s radikale tosser i den rotterede.
  Der er INGEN happy ending.
  Game Over.

 3. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Der ligger en stor bevisbyrde på den danske stat for at kunne afprøver sager ved domstolen i Haag. Det bliver nok ikke realistisk. Der er helt sikkert kommet mange unge mænd og nogle kvinder tilbage til Danmark, allerede, uden at vi ved det. Måske er forskellige efterretningstjenester informeret om nogle af dem? Selv om vi tog deres statsborgerskab fra dem og de blev statsløse, kan vi ikke udvise dem. Hvis de kommer ind i bandemiljøet, eller radikale miljøer ville jeg blive bekymret. Nogle er givetvis forråede af at deltage i krigen, nogle disillusionerede og nogle glade for at komme væk. Der er givetvis mange vi aldrig opdager har været i krig.

 4. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Der ligger en stor bevisbyrde på den danske stat at kunne afprøver sager ved domstolen i Haag. Det bliver nok ikke realistisk. Der er helt sikkert kommet mange unge mænd og nogle kvinder tilbage til Danmark, allerede, uden at vi ved det. Måske er forskellige efterretningstjenester informeret om nogle af dem? Selv om vi tog deres statsborgerskab fra dem og de blev statsløse, kan vi ikke udvise dem. Hvis de kommer ind i bandemiljøet, eller radikale miljøer ville jeg blive bekymret. Nogle er givetvis forråede af at deltage i krigen, nogle disillusionerede og nogle glade for at komme væk. Der er givetvis mange vi aldrig opdager.

 5. Af Svend Poulsen

  -

  -Det er den militære straffelov der gælder for dem. Vi er stadig i krig.
  De er krigsfanger.
  De skal i hullet indtil nogen vil have dem.

 6. Af Svend Jensen

  -

  De humanistiske venstrepopulister stikker atter deres abnorme fiksering på ‘tonen’ frem til beskuelse og beundring. De tilbyder reelt ikke andre argumenter end dette: Hvis vi holder ‘tonen’ pæn og ren løser alle problemer sig automatisk.
  Virkelighedsbaserede argumenter og fakta fra det segment glimrer ved udeblivelse fra det offentlige rum. Selv noget så basalt som antallet af tiggerflygtninge og indvandrede socialparasitter vil de ædle godhedsapostle ikke forholde sig til.
  Danmark har i deres optik plads til alle som kan hulke ordet ‘asyl’ frem; dog efter først at have smidt sine ID-papirer i nærmest kloak.
  Antallet er efterhånden blevet nøgleordet i indvandringsdebatten. Når alt andet helst skal være ‘bæredygtigt’, skal antallet af invasive socialnassere sandelig også være ‘bæredygtigt’. Hvis Danmark, ligesom Sverige, ruineres socialt og økonomisk af ukontrollerede tsunamier af vildt fremmede mennesker, kan hele den altruistiske øvelse jo være ligegyldig.
  Det elitære godhedssegment må og skal lære, at tage ‘antallet’ seriøst; ellers kan vi andre, der betaler for segmentets rablende excesser ikke tage godhedsapostlene seriøst.

 7. Af Niels Peter Lemche

  -

  R. HARALD KRISTIANSEN, stadig, man kan ved d o m s t o l e n e tage statsborgerskabet fra en person, som man mener, har snydt sig til det. Man kan ikke tage det fra en person, der er født i Danmark. Kunne man det over for en muslim, så kan man det over for enhver, man ikke kan lide. Så er det slut med retsstaten.

  Ikke at det ville genere de højrekonservative, som helst så deres modstandere buret inde i …lejre.

 8. Af Niels Peter Lemche

  -

  S V E N D P O U L S E N, kun det lille problem: Har den danske stat officielt erklæret krig mod IS? Det er faktisk ret afgørende, for har landet det, så er det landsforræderi, hvis en dansk statsborger kæmper mod danske styrker. Derefter har man domstolene til at afgøre, hvad der skal ske med de pågældende. Hvis det ikke er tilfældet, hedder det terror, og det er også en sag for domstolene.

  Så summa summarum: God idé at prøve hver eneste sag, når de er vendt tilbage. Man kan dog beslutte at holde dem internerede indtil, de har været for en domstol.

  Det eneste vi ikke skal, er at opløse retsstaten, for så har vi virkelig skidt i egen rede.

 9. Af Peter Nielsen

  -

  “Det eneste vi ikke skal, er at opløse retsstaten, for så har vi virkelig skidt i egen rede.”

  Det er dog en ualmindelig dum bemærkning, Lemche. Du skulle hellere bruge krudtet på at forklare, hvorfor du ikke mener, at islam har erklæret ikke-muslimer krig?

  Ingen muslimer af betydning vil jo ændre på islams hellige skrifter, som ellers er klare nok i spyttet og er IS’s ledetråd. Der er overhovedet ikke tvivl om, at IS har erklæret krig, og at de, der tilslutter sig denne krig, befinder sig eller har befundet sig i krig.

  Det alt afgørende problem er, at sådanne som dig på alle mulige måder forsøger at gøre islam til noget andet, end denne ideologi er, og så længe I fortsætter med det, vil destruktionen af vor civilisation fortsætte. Det er sådanne som jer, vi har at takke for denne forfærdelige situation. For at tage et oplagt eksempel, var det heller ikke USA, der under de første år af WW2 erklærede Tyskland og Japan krig, men jeg skal love for, at USA fik krigen at føle og betalte dyrt for sin tøven udadtil.

 10. Af Niels Peter Lemche

  -

  S V E N D P O U L S E N, og jeg glemte lige at skrive, at du vist ikke vil have dem som krigsfanger, for så er de beskyttet af alle mulige konventioner, og bryder du dem, er det dig, der er krigsforbryder! Selvfølgelig sk… du sikkert på konventionerne, men det er nu engang en del af retssamfundet.

 11. Af Erik Skifter

  -

  Til Berlingske

  Luk ned for de blogs – eller lad være med at bringe blogs, hvor man ikke kan kommentere.
  Det er bemærkelsesværdigt, at alle de blogs med kontroversielle indhold om indvandring med mere, kan man ikke længere kommentere på. Man har lukket for kommentarer.
  Berlingske det er for tydeligt, at der er emner hvor I ikke tillader kommentarer.

 12. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kasper Støvring: god artikel om trolleriet på bloggene i dag i Dagens Nyheter: “På ironiskt korståg med trollhögern”. Det kræver naturligvis, at man kan læse svensk.

  Og Niels Larsen: Kan du dokumentere din påstand om den franske krigsdeltagelse!? Snipers arbejder oftest på afstande, hvor det ikke er nemt at skelne mellem fjenderne. Eller bare ønsketænkning fra en nationalkonservativ?

 13. Af jan ulrik friis

  -

  2012 K aspar S:
  “Mange borgere blandt mindretallene er allerede fordrevet fra arabiske lande, og dem, der er blevet tilbage, risikerer at blive kuet som andenrangsborgere. Hvor Vesten bliver mere og mere multikulturel, bliver den arabiske verden stadig mere monokulturel. Det er muligt, at de arabiske revolutioner indvarslede et forår for islamismen. Det er sikkert, at mindretalsgrupperne oplever en arabisk isvinter.”

  De oprindelige folkeslag i Danmark i Norden og i Europa bliver nu skiftet ud.

  Vores antal svinder ind, antallet af islamister bliver ved med at vokse og vokse og vokse.

  Politikerne gør intet for at sende disse islamister retur, eller at opspore disse islamisters sande identitet, deres løgne om hvorfor de kom helt op til det kolde kristne nord, og derefter tvangshjemsende dem med eller uden deres og deres regerings tilladelse!

  Der er ikke længere plads til blødsødenhed når det kommer til islam, det har vi set så rigeligt, at blødsødenhed fører af helvede til, her må vi udvise 0 tolerance overfor islam!

  Nu må vi danske stå sammen, her gælder det det danske folk vores overlevelse, for som det ser ud nu bliver det danske folk udskiftet, der bliver færre og færre danskere i Danmark, og flere og flere islamister fra Mellemøsten og fra Afrika i Danmark, at snart slår det over i borgerkrig…..Frontex-EU-M erkels plan er klar en udslettelsen af EUs nationalstater, udslettelsen af Danmark, udryddelse af det danske folk!

  “Kæmp for alt hvad du har kært,
  dø, om så det gælder,
  da er livet ej så svært,
  døden ikke heller.”

  Luk pengekassen helt i for islamisterne, 0 tolerance overfor islam i Danmark, her er det et spørgsmål om vores overlevelse som nation, vores folk, og vores fædreland!

  Udvis 0 tolerance overfor islam i Danmark!

 14. Af Niels Peter Lemche

  -

  E R I K S K I F T E R, tror du, at der ville komme et eneste indlæg på Marstrands blog, hvis den var åben, som vi ikke har set hundrede gange før, og tror du, at det ville værre mere konstruktivt end det, som hidtil er kommet?

 15. Af Jes Petersen

  -

  Endnu en streng med små danskere der sidder hjemme bag ved computere og puster sig op, Facebook krigere med stor mund og blød hat. Primært grunden til man mister interessen i en ellers relevant debat, når klovn et og to melder ud hvor meget de vil gøre, hvor hårde de er (i munden) og hvor slemt det hele bliver, gå forrest tøser eller luk røven.

 16. Af Niels Poulsen

  -

  Man kunne kopiere USA’s løsning på problemet: Guantanamo-lejren.

  Man kunne indrette et af Mærsks tankskibe til fængsel og lade det opholde sig i internationalt farvand, hvor dansk lov ikke gælder.

  Man ville dermed have slået flere fluer med et smæk. Dels ville man have sikret den danske stat mod angreb fra disse fjendtlige kombattanter.

  Dels ville man slide de selvskadende venstreorienterede og liberale op i deres forventelige kamp for de fjendtlige kombattanters menneskerettigheder.

 17. Af J Nielsen

  -

  “Har den danske stat officielt erklæret krig mod IS?”

  Svaret er nej, og straffen er mig bekendt den samme, ligegyldigt hvilken side man måtte vælge at støtte.

 18. Af J Nielsen

  -

  “Skadedyr udrydder man. Man lukker dem ikke godvilligt ind i haven. Og dybt troende muslimer, som anvender vold, er netop skadedyr.”

  Men de værste skadedyr er og har altid været dem der betegner andre mennesker som skadedyr.

 19. Af J Nielsen

  -

  “Maastricht traktaten Citat:” ALLE national stater skal nedbrydes” ”

  Citatet er falsk.

 20. Af J Nielsen

  -

  “Man kunne kopiere USA’s løsning på problemet: Guantanamo-lejren.”

  Eller et andet torturkammer: Abu Ghraib. Civilisationens højdepunkt.

 21. Af Niels Peter Lemche

  -

  J N I E L S E N, tak for dine indlæg. Hele tiden handler det, vi er oppe imod med disse “cyber-krigere” (perfekt indlæg fra J e s P e t e r s e n), om bevarelsen af retssamfundet. Det har til alle tiden handlet om for yderligående bevægelser på begge sider at nedbryde retsstaten. Under Weimarrepublikken så man det for alvor, således at begge ydregående bevægelser til sidst fik skabt et klima, hvor det kun var spørgsmålet om hvem af dem, der ville tage magten.

 22. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  I erkendelsen af, at Danmark har svigtet sit forebyggende arbejde og undladt at uddanne ikke-etniske danskere til det danske samfund, skal det danske samfund påtage sig ansvaret for at hjælpe hjemvendte IS-krigere til menneskeværdig fremtid i Danmark.

  EU viser sit humanistiske, demokratiske væsen ved at foreslå, at man skal yde bistand til hjemvendte krigere fra Islamisk Stat. Bolig, arbejde, uddannelse og resocialisering, inden en eventuel retssag, er blandt forslagene. Det kan Danmark leve op til, hvis vi er mennesker.

 23. Af Finn Bjerrehave

  -

  Vi har reelt kun 2 valg, enten kommer de ikke tilbage og familien også udvises, eller integreres i samfundet, og livet går videre. IS som er Sunni-muslimerne som før bestemte i Irak, blev fordrevet af Bremer – Cheny og Busch, og senere Malaki som Shia-muslim , og opstod som Islamisk Stat, kan ikke bekæmpes, nemlig 90% af muslimerne er Sunni og 10% Shia, og vi har bevæget os ind i det kviksand som Obama advarede imod.
  Vi ligger alle som redt, og hvis vi ikke indser fakta, betaler vi den højeste pris.
  Enten eller. Finn Vig

 24. Af Niels Poulsen

  -

  J. Nielsen

  Abu Ghraib ville være at gå for langt. Men en Guantanamo-lignende løsning ville være inden for retsstatens rammer. Venstrefløjens og de liberales kæledægge, Obama, har jo også bevaret fængslet.

  Og til Lemche: Lovene er faktisk til for borgernes skyld (deres sikkerhed og tryghed), ikke for statens eller systemets skyld.

 25. Af J Nielsen

  -

  Selv tak

  “Under Weimarrepublikken så man det for alvor, således at begge ydregående bevægelser til sidst fik skabt et klima, hvor det kun var spørgsmålet om hvem af dem, der ville tage magten.”

  Spanien i første halvdel af 1930’erne er et andet eksempel. Og man skal ikke være blind at “tonen”, denne no surrender retorik, hvor ethvert tilløb til samarbejde og kompromis konsekvent afvises og modarbejdes, som regel spiller en stor rolle i eskaleringsprocessen.

 26. Af Niels Peter Lemche

  -

  N I E L S P O U L S E N, enig i det sidste. Husk det selv, at ikke nogle andre en dag sender dig til Guantanamo!

 27. Af Niels Poulsen

  -

  Jørgen Villy Madsen

  Har de maskerede is-krigere, som har deltaget i henrettelsesvideoer, også krav på arbejde, bolig og uddannelse?

  Du har tabt dit moralske kompas.

 28. Af Niels Peter Lemche

  -

  N I E L S P O U L S E N, ja da bag tykke mure. Men tages de til fange dernede, gør man nok kort proces med dem.

  Prøven kommer lige nu, hvor en række skandinavere åbenbart er taget til fange af kurderne. Jeg kunne forestille mig, at kurderne selv vil køre retssagen, og det skal de have lov til. Så hører vi nok skrigene fra tåbelige mediefolk, når de skal hænges.

 29. Af J Nielsen

  -

  ” Men en Guantanamo-lignende løsning ville være inden for retsstatens rammer.”

  Jeg anser Guantanamo for at være en skændsel, og vil forbande den dag den danske stat griber til lignende påhit.

  Amerikanerne ville have mulighed for tortur, og derfor er anstalten placeret i – af alle lande – Cuba. For jo, amerikanerne torterer deres fanger. De er ligeglade med retsstatens rammer, for de har etableret et sted hvor retsstaten ikke har jurisdiktion. Det er netop ikke inden for retsstatens rammer, det er udenfor – langt udenfor. Målt i kilometer.

  Ikke et eksempel til efterfølgelse, hvis man vil kalde sig et civiliseret land.

 30. Af Niels Peter Lemche

  -

  J NIELSEN , jep dybt problematisk; men det fremgår også af deres terror-lovgivning, hvor de sædvanlige menneskerettigheder nærmest automatisk sættes ud af kraft. Officielt fordi de er i krig mod terrorren, og så kan normale rettigheder suspenderes.

  Jeg har mere respekt for den tidligere forsvarschef, Helsøe, der om tortur sagde, at den ikke kan gradbøjes. Enten bruger man det, eller man gør det ikke.

 31. Af John Laursen

  -

  Den nuværende ” regering ” sætter ligesom de forrige ” regeringer ” hensynet til Merkel – EU, forældede og uhensigtsmæssige konventioner, FN, EU, højere end hensynet til Danmark og danskerne – dybt depraveret.
  Der er kun tre partier i Danmark som sætter hensynet til Danmark og danskerne, højere end andre hensyn og det er Dansk Folkeparti, Dansk Samling og Nye Borgerlige. Og vi må erkende at 37 folketingsmedlemmer, ud af 179, ikke på afgørende vis kan ændre på tingenes tilstand.

  I Danmark i dag findes der desværre en masse mennesker, typisk venstrefløjsfolk og radikal-liberale globalister, der kun ser på verden som de synes den skal være og ikke som den er. De taler om ting som ikke findes i virkelighedens verden f. eks. ” verdenssamfundet ”, ” integrationen ”, ” fredsprocessen i Mellemøsten ”. De priser FN, EU, Bilderberg`ernes ” verdensregering ”, George Soros, Warren Buffet, Clinton Foundation, feminismen, kvinfo osv.
  I deres fantasiverden ser de for sig, en verden uden grænser, uden fællesskab, uden et fælles sprog, uden identitet, en verden hvor det er lige meget om noget er godt eller ondt, retfærdigt eller uretfærdigt. Alt skal røres sammen i én stor pærevælling og vupti, så er alle jordens 7 milliarder mennesker pludseligt lykkelige – mener de.

  A .Merkel er ved at omdanne Tyskland til DDR, version 2.0.
  Den særligt ondartede politiker A. Merkel, er født og opvokset i DDR og er derfor opflasket med DDR-fascisme. Denne glødende globaliserings – og islamiseringsforkæmper og hendes EU er en pestilens for Europa og et søm i europæernes ligkister. I Tyskland terroriserer hendes Stasi-stormafdelinger, antifa, politiske modstandere. Voldelige overfald på tyske oppositionspolitikere som er imod EU og globaliserings- og islamiseringspolitikken, forekommer hyppigt. Ligesom ytringsfriheden ikke er til at få øje på i Merkel-Tyskland.

  Forhåbentlig bliver hun og hendes medsammensvornes bande stillet til regnskab og straffet.
  Islam benytter sig af globaliserings – og islamiseringsforkæmperne og landsforræderne, den vestlige civilisations bærme, fordi de er lette at manipulere med og tage røven på; I sit forsøg på at opnå magten og verdensherredømmet.
  Islam og muslimerne kan nemlig ikke rumme den vestlige civilisation, Danmark, danskerne, demokrati, frihed og kristendom. De kan kun rumme sig selv – forstå venligst konsekvensen af dette.

  Venstrefløjen og de radikal-liberale globalister, sammen med EU, FN, Bilderberg`erne, George Soros, Warren Buffet, Clinton Foundation,, A. Merkel, Macron, feminismen, er globaliserings-fantaster og islamiseringsforkæmpere.
  som sørger for at det hele bliver værre og værre for os – vores livsvilkår og vores livskvalitet. De går irans og saudi-arabiens og erdogans ærinde – depravation, fejhed, korruption, landsforræderi.

 32. Af Niels Poulsen

  -

  J. Nielsen (13:49)

  Hvad vil du så gøre? Slippe dem løs? Folk, der hader vores civilisation og er trænet i våbenbrug.

  De kan ikke dømmes for deres forbrydelser ved en dansk ret, fordi det er umuligt at finde beviser i det kaos, IS var eller er.

  Det er tilsyneladende din og Lemches retsstat at havende ikke dømte mordere gående frit omkring. Ikke min.

 33. Af Niels Larsen

  -

  Løse hjulmøtrikker. Koranklodser. Gadebander. Gruppevoldtægter. Hjemmerøverier.

  Alt på grund af import af muslimer og afrikanere.

  Hvordan kan politikerne se sig selv i spejlet uden at skamme sig?

 34. Af Flemming Lau

  -

  “Men de værste skadedyr er og har altid været dem der betegner andre mennesker som skadedyr.”

  Hvor er det rigtigt set altså, og det er næsten umuligt at være mere enig…..! Hatespeech er nu engang værre, end Hatecrimes…….

  Tænk blot på menneskesynet fra den “perfekte” Profet, Sura 5.60 jøder og kristne er aber og svin. Et verdenssyn der deles op i 2, “Islams hus” og “Krigens hus” Dar al Harb.

  Og så ikke at forglemme tyrkernes “luxus lejre” i starten af det 19 århundrede!
  Dayr azzhwr, Ra’s al Gul, Bonzanti, Mamoura, Intili, islahiye, Radjo, Katma, Karlik, Azaz, Akherim, Monboudji, Bab, Trefredji, Lale, Meskene, Hama, Homs, Sebil, Dipsi, Abouhrar, Hamam, Zenia, Marat, Souvar, Kahdem.

  Og mens vi er igang med at prise den totalitære ” menneskelighed” så lad os nævne 16 næsten uanseelige detaljer fra 1822-1904.
  1822 Chios, 1823 Missolongi. 1826 Konstantinopel, 1850 Mosul, 1860 Libanon, 1876 Bulgarien, 1877 Buyazid, 1879 Alashguerd, 1881 Alexandria, 1892 Mosul igen, 1894 Sassun, 1895 Armenien, 1896 Konstantinopel igen. 1896 Van, 1903 Makedonien, og 1904 Sassun igen.

 35. Af Peter Nielsen

  -

  “E R I K S K I F T E R, tror du, at der ville komme et eneste indlæg på Marstrands blog, hvis den var åben, som vi ikke har set hundrede gange før, og tror du, at det ville værre mere konstruktivt end det, som hidtil er kommet?”

  Det kan du da ikke undre dig over Lemche, for hun har sikkert igen skrevet det, som vi har set til bevidstløshed i de sidste 30 år. Det gør hun jo altid, så hvorfor læse den blog, medmindre man har nogle aggressioner, man ønsker at læsse af. Som når du hele tiden vender tilbage til h it ler og hans tid. Den fik du jo åbenbart aldrig lukket sundt og forsvarligt ned. Der er noget med den farfigur og den teologiske, som får dig til at sidde klistret til Berlingske det meste af døgnet og pådutte andre det værste, du kan komme i tanker om.

  Henviser til mit indlæg kl. 10:09 og afventer Lemches forklaring på, hvorfor han mener, at fromme muslimer, der følger koranens utvetydige henstillinger, ikke er i krig med os? Jeg har tidligere set en dansk og en iransk-dansk islamforsker begive sig ud i sådanne forklaringer, men det kom der intet overbevisende ud af, og det ville sikkert også have været livsfarligt, hvis deres tågede og enormt lange udredninger ikke var endt i ingenting.

  Der må man jo sige, at Jørgen Bæk Simonsen udviklede en helt anderledes ekspertise i at opløse islam i atomer og til sidst som ikke eksisterende. Hvorfor han skal lønnes for den slags år ud og ind mangler vi også forklaringer på, men der er sikkert mange studerende på de institutter, hvor disse små åndemagere gebærder sig.

 36. Af Birger Nielsen

  -

  Lemche, der er ikke mere taletid hos Lilleør.

  Jeg orker ikke for tredje gang at skrive det samme.
  Men jeg tror ikke at præster kan tåle, at man stiller spørgsmål til deres tro.
  Jeg er ikke ude på at genere nogen, men kan godt lide at debattere visse emner.
  Med venlig hilsen – også til Lilleør.

  Tak for ordet, Støvring

 37. Af Eva Madsen

  -

  John Laursen
  Du skriver —
  Der er kun tre partier i Danmark som sætter hensynet til Danmark og danskerne, højere end andre hensyn og det er Dansk Folkeparti, Dansk Samling og Nye Borgerlige.

  Der findes et nyt parti som er under opstart , se = Stram Kurs.dk

  med venlig hilsen

 38. Af happybrexit heimlich

  -

  Kvinder, som voldtages, ældre ægtepar, som myrdes. Kampesten, der løftes ud fra vejbroer, hjulmøtrikker der skrues løse, biler der væltes eller sættes i brand. Vår lønningspose, som lænses inden vi ser røgen af de penge, som betales til mennesker, som tilbringer deres liv på Mc Donalds eller andre restauranter. Det er dagens Danmark, -ikke noget med at danskernes liv kan komme i fare -danskernes liv er allerede obstrueret på alle måder og i fare -mildt sagt!

 39. Af John Laursen

  -

  Eva Madsen d. 1/8 2017 Kl. 14.33

  Tak for oplysningen.

  Med venlig hilsen

 40. Af Peter Nielsen

  -

  Bare tag det roligt, vi har en kapacitet ansat som seniorforsker hos DIIS vedr. international sikkerhed. Vores allesammens Mona fra Minhaj bevægelsen. Hendes hovedekspertise er militante bevægelser i Pakistan, herunder særligt bevægelser knyttet til det pakistanske Taliban.

  Mona Sheikhs forskning fokuserer på religiøse legitimeringer af, og mobilisering til, vold. Det oplyser DIIS’ hjemmeside. Hun har også beskæftiget sig mere bredt med Islamistiske ideologier relateret til Al-Qaeda, Hamas og det Muslimske Broderskab, og det må jo være et ønskejob for en tilhænger af Minhaj ul Quran, som er begyndt at markedsføre sig som en NGO organisation. I Danmark blev den dels kendt som værende for yderligt gående for selv Det Radikale Venstre og derfor forhindrede samme Mona i at blive opstillet til folketinget. Og dels for at hjælpe muslimske forældre med at få sendt deres pigebørn til genopdragelse i Pakistan, hvilket ødelagde mangt et pigeliv, siger dem, der har forstand på den trafik, som sikkert stadig foregår.

  Men sorg blev til glæde vendt, nu er vores sikkerhed i bl.a. Mona Sheikhs hænder. Hvorfor skriver aviserne ikke om, hvor lykkeligt den slags ansættelser er for os, og hvem der sørger for at få dem i stand? Hun blev tidligere omtalt på bloggene som Jørgen Bæk Simonsens øjesten og som modtager af et meget stort stipendium fra KU.

 41. Af Gert Hansen

  -

  Det er et problem at EU/Europa idag styres efter værdier, principper og lovgivning, der stammer fra en tid da verden så anderledes ud. (Perioden 1945-2000). Det er også et problem at skulle man ændre på det, og tilpasse det til den nye situation, ville det betyde et brud på disse forhold af en karakter et flertal (stadig) ikke bryder sig om, og i alt fald ikke den styrende elite.

  Det er i og for sig gribende at iagttage, at dette betyder at den europæiske civilisation går langsomt men sikkert ned med flaget. Skulle man forhindre det, ville det betyde et farvel til de hidtidige ærefulde principper (der i parantes bemærket kun overholdes og respekteres af europæerne), og det ønsker et flertal ikke.

  Det paradoksale er, at den europæiske civilisation i løbet af det næste halve århundrede vil blive afløst af principper der er anderledes end de europæiske, og som europæerne ikke ønsker at annamme. Af hensyn til sine principper accepterer den europæiske elite at det sker.

  Det er selvfølgelig langt fra første gang i historien at noget sådant sker.

 42. Af P Christensen

  -

  “I erkendelsen af, at Danmark har svigtet sit forebyggende arbejde og undladt at uddanne ikke-etniske danskere til det danske samfund, skal det danske samfund påtage sig ansvaret for at hjælpe hjemvendte IS-krigere til menneskeværdig fremtid i Danmark. ” skriver en læser innovativt.

  Helt enig med den fremsynede læser.
  Send dem i praktik i et økologisk landbrug.
  Der er masser af glade øf-grise med krølle på halen.
  Det vil snart integrere dem (IS-krigerne) i Danmark

 43. Af J Nielsen

  -

  “Hvad vil du så gøre? Slippe dem løs? Folk, der hader vores civilisation og er trænet i våbenbrug.

  De kan ikke dømmes for deres forbrydelser ved en dansk ret, fordi det er umuligt at finde beviser i det kaos, IS var eller er.

  Det er tilsyneladende din og Lemches retsstat at havende ikke dømte mordere gående frit omkring. Ikke min”

  Ja, jeg er retsstatsmand. Jeg går ikke ind for at dømme nogen på formodninger eller på grund af deres holdninger. Eller, som amerikanerne, straffe uden rettergang. Ingen beviser, ingen dom.

 44. Af Birger Nielsen

  -

  Jørgen Villy Madsen – 1. august 2017 12:54

  “EU viser sit humanistiske, demokratiske væsen ved at foreslå, at man skal yde bistand til hjemvendte krigere fra Islamisk Stat. Bolig, arbejde, uddannelse og resocialisering, inden en eventuel retssag, er blandt forslagene. Det kan Danmark leve op til, hvis vi er mennesker.”

  Jamen, hvorfor skal vi dog i EU blive ved med at vende den anden kind til. Det er jo de forventer. Hvorfor skal vi i Vesten fortsætte med at tolerere disse intolerante mennesker ?
  Den overtolerante tankegang har været brugt gang efter gang. Den tankegang preller af på folk, som lever efter middelalderlige dogmer.
  Vi er generelt ikke racister i Vesteuropa, men mon ikke det tid nu at stoppe op og tænke lidt på vore egne børnrbørns fremtid.

  Tak for taletid Støvring, den har jeg opbrugt hos pastor Lilleør.

 45. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Birger Nielsen
  Danmark har slagtet muslimer i en tiårig besættelse af Afghanistan ligesom vi med begejstring og ildhu har bombeskabt et kaos med store flygtningestrømme i Libyen, Irak og nu Syrien. Det er faktisk på høje tid, at vi vender den anden kind til og begynder at udvise almindelig menneskelighed, men det nok ikke det, du mener – det burde det være. Dine middelalderlige normer hindrer det.

  Hvis koalitionen med vores deltagelse ikke havde hamret løs på Mellemøsten med alt det militær, vi har kunnet opdrive, ville kalifatet og IS formodentlig ikke være blevet dannet. Det er vore egne gyselige handlinger, der har fremtvunget katastrofen. Hvad er det, der hindrer os i at mindske følgerne? Er det krig vi vil – til evig tid?

 46. Af Niels Peter Lemche

  -

  P C H R I S T E N S E N, oprigtig talt: Sende dem ud i landbruget? Hvad har det dog gjort? Nej, langt bedre at lave aftaler med de irakiske og syriske regeringer om at bruge dem til genopbygningen. De hare ødelagt så utroligt meget dernede.

  Det var i øvrigt det, russerne brugte de tyske krigsfanger til efter krigen.

 47. Af Casper Pedersen

  -

  Sådan bare lige for at start, så ville det jo være godt hvis du kunne give et link eller reference til denne udtalelse:

  — snip —

  EU viser igen sit store fremsyn ved at foreslå, at man skal yde bistand til hjemvendte krigere fra Islamisk Stat. Bolig, arbejde, uddannelse og resocialiseringen inden en eventuel retssag er blandt forslagene.

  — snip —

  Ikke fordi jeg kan se hvorfor man vil have dem hjem, lad dem stå til regnskab for deres forbrydelser (mod menneskeligheden) der hvor de har begået dem.

  Men at sige at EU vil have at man skal tage imod disse idioter og give dem endnu mere støtte… det vil jeg meget gerne se på et officielt EU website.

  Også skal man hukske på at der European Court of Human Rights (ECoHR) ikke har noget med EU at gøre….

 48. Af Niels Larsen

  -

  JØRGEN VILLY MADSEN: “Er det krig vi vil – til evig tid?”

  Nej. Men det vil korantosserne.

 49. Af Niels Peter Lemche

  -

  PETER NIELSEN , fordi dit indlæg er utroligt perfid. Islam har ikke erklæret os krig. Og du skriver det som om, det var et svar til mig, der spørger, om vi har erklæret IS krig.

  Men i stedet lukker du per automatpilot den sædvanlige gylle ud over en religion der omfatter knapt en fjerdedel af jordens befolkning. Og som al gylle stinker det ad h… til.

  At du samtidigt totalt fordrejer, hvad din modpart skrev, svarer til mine tidligere indtryk af dig.

  Så søg hjem til gylletanken.

 50. Af Per Torbensen

  -

  IS-krigerne som er taget til fange i Irak eller Syrien ,de skal bare nakkes, 2 skud i hovedet som Borgsmidt så poetisk formulerede det.
  De danske IS krigere skal ikke “hjem” til evig forsørgelse på vores regning-De skal dø i ørkensandet,som de sande mordere de er og har bevist ingen respekt for liv og kultur minder alt har de forsøgt udryddet og nu har de tabt-Tak Putin og “måske” amerikanerne med alt deres ikke definerede krigsførelse med den største terror supporter Saudi Arabien ,håber sandet knaser i tænderne.

Kommentarer er lukket.