Merkel skaber et nationalkonservativt Europa

Af Kasper Støvring 111

 

 

Angela Merkel er genial. Intet mindre! Og her har jeg og mange andre taget fejl og kritiseret Tysklands kansler, Europas stærke kvinde, ja, den frie verdens sande leder for at ødelægge ikke bare Tyskland, men også Europa og den frie verden. Godt nok har sære røster råbt i ørkenen om det modsatte. Men jeg er tungnem, som min gamle socialistiske professor engang fortalte mig.

 

Men hør nu bare historien:

 

Merkel voksede op under kommunismens tyranni og blev derfor en stærk nationalkonservativ. I DDR fik hun også lejlighed til at studere elendighedstesen: Det skal gå galt, før det kan blive godt. Merkel indså med tiden, at Europas konservative partier er alt for fodslæbende, så hun besluttede sig for at skabe en revolution, der kunne få nationalkonservatismen til magten. Slut med slap moderation, endeløse forhandlinger og virkningsløs pragmatisme.

 

Merkel opdagede også, at det ikke er snak – det, gamle Marx kaldte fortolkninger – men derimod begivenheder, der forandrer verden. Og en ægte, omkalfatrende begivenhed skal komme pludseligt, dramatisk og med stor intensitet.

 

Derfor åbnede hun grænserne for en masseindvandring uden sidestykke. Over en million migranter fra Mellemøsten og Afrika ankom alene det første år. Terror og voldsbølger fejede hen over kontinentet, så vælgerne begyndte at interessere sig for de højrenationale partier, de såkaldte populister.

 

Merkel sørgede nu for, at de højrepopulistiske partier kunne få jordskredssejre ved valgene. I Tyskland lovede hun, at der aldrig ville opstå et stort parti til højre for hendes eget parti, CDU, og at man derfor hverken skulle give indrømmelser til højrefløjen eller tage den alvorlig. Man skulle lade den være, med andre ord. For ”der er intet alternativ til Merkel”.

 

Da migranterne skulle fordeles, så byrden kunne udlignes, revolutionen gå i sig selv, og man bare kunne fortsætte i samme fodslæbende spor, stod Merkel stædigt fast på, at ingen lande, heller ikke de Østeuropæiske, kunne slippe for at tage deres andel af migranterne. Ingen pardon!

 

Alt sammen medvirkede til, at der endelig blev bygget store grænseværn, ja, alle lande i Europa ikke blot forsvarede deres nationale grænser, men byggede dem op. I Østrig fik stærkt nationalkonservative partier langt over halvdelen af alle stemmerne, og det mest liberale parti, De Grønne, blev totalt udslettet (til trods for, eller netop, som Merkel udmærket vidste, fordi landet fik en liberal præsident).

 

Da Storbritanniens premierminister David Cameron ville forhandle om en løsere forbindelse til EU, satte Merkel også foden ned. Det kan der ikke blive tale om, overhovedet. For det ville igen ødelægge revolutionen. Så den totale afvisning førte til nul aftaler, og resten er historie: Brexit og et svækket EU.

 

Resultatet: Højrepopulismens fremvækst, grænsernes genetablering og nationalstaternes genrejsning, kort sagt: nationalkonservatisme. Nu kan Merkel så trække sig tilbage og efterlade en stolt arv til Tyskland, Europa og den frie verden. Men prisen var høj. Sådan må det dog være, så kan I lære det! Tænker Merkel og ser frem til sit otium.

111 kommentarer RSS

 1. Af Jens haNSEN

  -

  Derfor åbnede hun grænserne for en masseindvandring uden sidestykke. Over en million migranter fra Mellemøsten og Afrika ankom alene det første år.
  Skriver Kasper Støvring

  Ja. Merkel åbnede grænserne for nogle få af de ca. 30 millioner flygtninge som USA og bl.a. Danmark har skabt i de muslimske lande.
  På grund af overfaldene og ødelæggelsen af en lang række lande.
  Danmark har fralagt sig ethvert ansvar for følgerne af forbrydelserne.

 2. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kasper Støvring

  At du betragter Angela Merkel som et geni – og din frelsende engel (navnet passer), har jeg det helt fint med.

  Nu bliver din formeste opgave at forklare din nye indsigt til alle de mange højreekstremister og nationalister, at de har misforstået Angela Merkel fuldstændig. De mener jo det stik modsatte af dig – nemlig at Merkel er en total katastrofe.

  Hvad vil du gøre fremover for at overbevise disse tungnemme nationalister?

 3. Af Gert Hansen

  -

  Støvring er ironisk. Men på sin vis kunne man godt tænke sig at han har ret alligevel.

  Det er i alt fald ubestrideligt, at de sidste par årtiers førte politik i Europa leder frem til en såkaldt højredrejning, som vil fortsætte i takt med en uændret politik. Alle de ‘gode’ er blevet taget som gidsler, de ved det bare ikke, men det er måske ved at dæmre.

  Eller måske er det bare for godt til at være sandt?

 4. Af Bent jensen

  -

  J ens ha n se n ser jo alt fra godhedsindustriens og de radikales side. Og har påstået at vi danskere er skyld i mord på millioner af kvinder og børn i Afghanistan.. En vanvittig påstand. Bortset fra det har gammelkommunisten mer kel nok ikke forudset hvad hun satte i gang. Iøvrigt er faren ikke drevet over endnu. Europas fremtid er meget usikker, for kortsynet feministisk pladderhumanisme gennemsyrer mange politiske partier og kliker.

 5. Af Niels Larsen

  -

  Angela Merkel har gjort større skade på Europa end Hitler gjorde.

  For hans skader kunne der rettes op på.

  Det kan der ikke på Merkels. Sæt hende for en dommer før det bliver for sent!

 6. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Kasper Støvring citerer følgende”

  “Merkel skaber et nationalkonservativt Europa”.

  Det er ikke helt rigtigt skrevet.

  Hvis vesten vil være fri for flere flygtningetilstrømninger og dermed et nationalkonservativt Europa, så skal hele vesten standse al vestlig intervention i den muslimske verden i form af krige, kupforsøg, korruptioner, økonomiske sanktioner, demokrati- og frihedsrettigheds-vrøvl -sludder og dårlige undskyldninger.

  Vesten er selv ude om det hele. Alt ondt i verden skyldes desværre vestens grådighed efter mere magt og rigdom. Dette finder sted bl.a. via blodsudgydelser i den muslimske verden med vestlige midler og muligheder. Fire (4) sektorer i den vestlige verden tjener en formue på muslimernes blod og død. Det er olie-industrien, våben-industrien, medicinal-industrien og byggebranchen. De andre sektorer følger trop en efter en ud fra de fire (4) store sektorers færden i den vestlige verden.
  Man høster som man sår og vesten høster sine uhyrligheder fra for- og nutiden. Det er godt med noget selvkritik. Det får en til at tænke mere logisk, konstruktivt, sundt og sandt ift. løsningen af problemerne.

  Men der er desværre som sædvanligt ikke noget spor af selvkritik i vesten.

 7. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Kasper Støvring citerer følgende”

  “Merkel skaber et nationalkonservativt Europa”.

  Det er ikke helt rigtigt skrevet.

  Hvis vesten vil være fri for flere flygtningetilstrømninger og dermed et nationalkonservativt Europa, så skal hele vesten standse al vestlig intervention i den muslimske verden i form af krige, kupforsøg, korruptioner, økonomiske sanktioner, demokrati- og frihedsrettigheds-vrøvl-sludder og dårlige undskyldninger.

  Vesten er selv ude om det hele. Alt ondt i verden skyldes desværre vestens grådighed efter mere magt og rigdom. Dette finder sted bl.a. via blodsudgydelser i den muslimske verden med vestlige midler og muligheder. Fire (4) sektorer i den vestlige verden tjener en formue på muslimernes blod og død. Det er olie-industrien, våben-industrien, medicinal-industrien og byggebranchen. De andre sektorer følger trop en efter en ud fra de fire (4) store sektorers færden i den vestlige verden.
  Man høster som man sår og vesten høster sine uhyrligheder fra for- og nutiden. Det er godt med noget selvkritik. Det får en til at tænke mere logisk, konstruktivt, sundt og sandt ift. løsningen af problemerne.

  Men der er desværre som sædvanligt ikke noget spor af selvkritik i vesten.

 8. Af Niels Larsen

  -

  Så skete det umulige…

  Jeg er delvis enig med Gür.

  Vensten skal standse enhver indblanding i den muslimske og afrikanske verden.

  Herunder modtagelse af flygtninge og uddeling af nødhjælp!

 9. Af Gert Hansen

  -

  Det er helt klart. Vesten er skyld i at 400-500.000 muslimske rohingyaer er jaget på flugt i Burma. For ikke at tale om problemerne mellem muslimer og han-kinesere i Xinjiang i Kina. Og selvfølgelig også problemerne i Syrien og Palæstina, og ikke at forglemme Kenya og Somalia, som Vesten helt klart står bag. Bare spørg S.M. Gür og J. Hansen.

 10. Af jENS hANSEN

  -

  Resultatet: Højrepopulismens fremvækst.
  Skriver Kasper Støvring.

  Kasper Støvring er i godt humør idag. Næsten ekstatisk. Det er der jo mange gode grunde til.
  Men alligevel yderst beskeden.
  Kasper Støvring har jo i årevis fremmet højrepopulismen i aviser som Jyllands Posten og Berlingske.

 11. Af Gert Hansen

  -

  Vi kunne tilføje problemerne med Boko Haram i Nigeria og Cameroon, i Filippinerne på Mindanao og i det sydlige Thailand. Vesten står bag det hele. Det kan J. Hansen og S.M. Gür bekræfte.

 12. Af JenS hANSeN

  -

  AF GERT HA NS EN – 21. OKTOBER 2017 16:22

  Måske burde Gert H ans en forholde sig til det som andre skriver.
  Og ikke begynde med de sædvanlige løgnehistorier.
  Den slags hører ikke hjemme på Kasper Støvrings pæne blog.

 13. Af Flemming Lau

  -

  Kasper Støvring.
  Meget humoristisk indlæg, og de Islamofile sluger den råt. Stasi Merkel er stækket, så lad glæde os over det. Og nu har vi haft Østrigs valg og næste år er det Sveriges tur.

  Det er svært at bevare pessimismen i disse så klarsynede år, for Europas befolkninger. Så UEJ goood Luck med din “kultur liberale kamp” mod nationalkonservatismen! Den kommer til at vare mere end vores tid ud!

 14. Af Allan Hansen

  -

  @ Gert Hansen

  It’s all about Iraq, isn’t it?

  Yep, it’s all about Iraq, Afghanistan and…

  India and the Sudan and Algeria and New York and Pakistan and Israel and Russia and Chechnya and the Philippines and Indonesia and Nigeria and England and Thailand and Spain and Egypt and Bangladesh and Saudi Arabia and Ingushetia and Dagestan and Turkey and Morocco and Yemen and Lebanon and France and Uzbekistan and Gaza and Tunisia and Kosovo and Bosnia and Mauritania and Kenya and Eritrea and Syria and Somalia and California and Kuwait and Virginia and Ethiopia and Iran and Jordan and United Arab Emirates and Louisiana and Texas and Tanzania and Germany and Australia and Pennsylvania and Belgium and Denmark and East Timor and Qatar and Maryland and Tajikistan and the Netherlands and Scotland and Chad and Canada and China and Nepal and the Maldives and Argentina and Mali and Angola and the Ukraine and Uganda and Sweden and…

  …and pretty much wherever Islam is taken seriously:

  “O ye who believe! Fight those of the disbelievers who
  are near to you, and let them find harshness in you,
  and know that Allah is with those who keep their duty”

 15. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 21. OKTOBER 2017 16:27:

  Tror og stoler du virkelig på, at alle terror grupperne i verden er blevet til af sig selv?

  Stormagterne i verden bruger verdensterrorismen til formål at bevare interesserne ved at få ram på konkurrenterne, som står i vejen for den nye verdensorden. Det ved alle, undtagen jer, som tror og stoler naivt på alt, hvad der bliver læst, set og hørt. Brug jeres sunde fornuft, kritiske sans og prøv lige at undersøge det hele fra flere vinkler, inden I kommer med den endegyldige bedømmelse.

  USA har skabt den verdensterrorisme vi kender til idag. Det skriver de berømte nyhedsmedier i vesten. Se og læs selv:

  https://www.google.dk/amp/s/amp.theguardian.com/commentisfree/2015/jun/03/us-isis-syria-iraq

  https://www.google.dk/amp/s/amp.theguardian.com/world/1999/jan/17/yemen.islam

  Derfor har vesten ikke ret til at give terrorismens skyld til Islam og muslimer, når vi alle ved den (verdensterrorismen) er skabt af vesten selv. Men desværre lyver vesten stadigvæk åbentlyst overfor hele verden med henblik på at legitimere al vestlig intervention i den muslimske verden og indskrænkelsen af frihedsrettighederne herhjemme i vesten.

  Og det kan du ikke se…
  Hvor er det dog syndt for dig. Er det mon ikke tid til at vågne op fra den lyserøde drømmeverden og se sandheden i øjnene?

 16. Af Gelnn Madsen

  -

  “I et ekstraordinært dokument anklager ti fremstående konservative intellektuelle et falskt Europa for å ødelegge verdensdelen som er vårt hjem.”
  fra http://www.document.no i dag.
  Deb ti intellektuelle er:
  Phillipe Bénéton, Rémi Brague, Chantal Delsol, Roman Joch, Lánczi András, Ryszard Legutko, Roger Scruton, Robert Spaemann, Bart Jan Spruyt og Matthias Storme.

 17. Af Gert Hansen

  -

  Hverken J. Hansen eller S.M. Gür forholder sig konkret til det jeg skriver ovenfor. Det kan ikke undre nogen. Istedet leverer de en gang ligegyldigt sludder, som man kunne forvente.

  I kan godt spare jer for at kommenterer videre til mig.

 18. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  “Det er svært at bevare pessimismen i disse så klarsynede år, for Europas befolkninger. ”

  Helt enig med dig. Det går rigtig godt her i Danmark. Vi var nede og dykke for lidt over 10 år siden på grund af boligboblen og de store banker og finansinstitutioners utrolige grådighed og en Anders Fogh, der herhjemme smed benzin på bålet.

  Anderledes med USA og Storbritannien,

  I USA har man fået en nacisistisk sociopat og patologisk løgner som præsident, der er ved at køre landet i sænk.

  I ellers rimelig fornuftige Storbritannien, er man begyndt at se hvad et ‘clean Brexit ‘ vil resultere i. Vild flugt af de største virksomheder, som hellere vil nyde godt af det store EU-marked. Hvis ikke Storbritannien accepterer samme vilkår som Norge (følg EU-reglerne uden medindflydelse og arbejdskraftens frie bevægelse), så risikerer de at miste mere end 10% af deres nationalprodukt,

  Noget brexitfortalerne (specielt Trumps gode ven Farage) helt glemte at fortælle befolkningen. Mange brittere har allerede fortrudt deres beslutning , men nu ligger de, som de har redt.

  Ikke så underligt at mange i disse dage betragter Angela Merkel som Vestens moralske leder.

 19. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF GERT HANSEN – 21. OKTOBER 2017 17:01:

  Det er på tide at genoprette freden, friheden, ligeværd, lige velstand, lige muligheder, retfærdigt velfærd og fair uddeling af rigdommene blandt menneskerne i verden overfor og vs. den kapitalistiske og grådige og magtsyge liberal nationalkonservative vesten.

  Det er på tide at vække vestens mareridt ‘Pax Ottomana’.

 20. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Gert Hansen

  “Vi kunne tilføje problemerne med Boko Haram i Nigeria og Cameroon, i Filippinerne på Mindanao og i det sydlige Thailand. Vesten står bag det hele”.

  Jeg tror at alle, der bare har sat sig lidt ind i problemerne med flygtninge i Europa ved, at de problemer vi har i Europa skyldes krige i Mellemøsten og Afghanistan – Ikke Thailand eller Filippinerne.

  Derfor måske ikke så relevante i denne tråd.

 21. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kasper Støvring

  Der er et indlæg i filter. Venligst frigiv.

 22. Af Maria Due

  -

  Europæerne tørster efter langt mere dynamik end selvbefrugtende nationalkonservatisme nogensinde vil kunne etablere.

  I DK kan vi allerede fremvise et højst besynderligt resultatet af denne tørst: Alternativet, der for mig står som en uløselig gåde. Jeg kan ganske vist sagtens forstå, at nogen vil prøve helt nye metoder, og Uffe Elbæk er sikkert et venligt menneske, skønt jeg gerne havde undværet, at han kryster Manu Sareen i sin favn. Men hans succes med at oprette et parti for voksne uden påfaldende jordforbindelse er ret foruroligende.

 23. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN

  Går Gert Hansens bidende ironi og udstilling af Gürs og “J. Hansen”s hykleri helt hen over hovedet på dig?

  Og de problemer, vi har med flygtninge i Europa skyldes ikke krige i Mellemøsten og Afrika.

  De skyldes nogle forældede og virkelighedsfjerne konventioner fra en svunden tid.

  Konventioner, som var virkelighedsnære, ville udtrykke at hvert kontinent/kultur skulle klare egne problemer!

 24. Af Gert Hansen

  -

  Niels Juul Hansen:

  Jeg har ikke skrevet noget om, at de omtalte problemer giver muslimske flygtningestrømme i Europa. Blot at de to nævnte herrer har glemt at give Vesten skylden herfor.

  Problemerne i MØNA og Sydasien skyldes primært en overbefolkning disse mere eller mindre ‘failed states’ ikke kan hverken uddanne eller beskæftige i nær tilstrækkelig omfang. Det har i nogle tilfælde for fem-seks år siden, skabt det såkaldte ‘arabiske forår’. Den interne bogerskrig mellem sunnier og shiaer indenfor islam skyldes heller ikke Vesten. Læs i øvrigt FN’s Arab Human Development Report for mere generel viden.

 25. Af jeNS haNSEn.

  -

  AF GERT HA NSEN – 21. OKTOBER 2017 17:01
  “Hverken J. Hans en eller S.M. Gür forholder sig konkret til det jeg skriver ovenfor. ”

  Sikkert fordi at det intet har at gøre med det, som vi har skrevet.
  Og der er vel ingen som behøver at forholde sig til Gert Ha nsens vrøvl.
  En person som ikke holder sig for god til racistisk intimidering med øgenavne.

 26. Af Maria Due

  -

  Niels Juul Hansen, jeg har flere gange tænkt på din bemærkning forleden om dine børn, der betragter sig selv som “individer”. Det giver sig selv, at vi alle er individer, men det er dog noget meget væsentligt i det enkelte menneskes psyke, at vi søger, føler og måske leder efter en mere specifik identitet, der står for noget i bred forstand, som vi bygger videre på både mentalt og i vores færden i arbejdslivet og blandt andre i det hele taget. Mange mennesker bruger en stor del af deres liv på at indkredse denne identitet, andre har som jeg altid haft den med sig. Henrik Dahl skrev et meget klogt essay om det emne for en måneds tid siden her i Berlingske.

  Kort og blot at være et “individ” er da alt for sølle, og hvis du reducerer dine børn til det, vil jeg mene, at du går for højt op i at se bort fra noget andet. Dine børn er med garanti mere end individer, hvad enten du vil vide af det eller ej, og det bør de også være.

 27. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos Angela Merkel, her en lang men meget interessant artikel fra nettet. Der findes mange artikler ved at Google f.eks “angela merkel former communist”. Jeg har blot valgt een af dem – læs den hvis interesseret.

  “Merkel – The Revenge Of The DDR?
  In recent years there has been increased interest in the background of German Chancellor, Angela Merkel. This has increased due to the colossal decisions she has made – on behalf of all Europe – to rip up the Dublin Agreement (refugees must apply for asylum in the first safe country only) and welcome the entire Muslim and North African world into Europe. This – as we now know – was a bitter pill the European people were forced to swallow, washed down with emotional blackmail, contrived ‘humanitarianism’ and a complete refusal to consider long-term consequences, or even the democratic will of the people of Europe (it alone just Germans). Who voted for this? Nobody, but there are no repercussions, instead she gets honoured with Time Magazine “Person of the Year” 2015 for her ‘brave’ and ‘inspirational’ decision to suicide her nation on the alter of PC/MC ideology.” . . . . . læs resten af artiklen her:

  https://redgreenalliance.com/2016/04/15/merkel-the-revenge-of-the-ddr/

 28. Af Per Torbensen

  -

  Opfatter nu mere national konservatismen ,som en bremse- lad os nu lige få sjælen med og fordyb os lidt .
  Neoliberalisme -liberalisme i historien generelt ,fuld tryk på speederen ,vi kaster alle traditioner på alteret for MARKEDET og så går det galt,hvilket verdenen har oplevet i sin gru siden 1989 og tidligere.

 29. Af jenS haNSEn

  -

  AF GERT HA NSEN – 21. OKTOBER 2017 17:01
  “Hverken J. Hans en eller S.M. Gür forholder sig konkret til det jeg skriver ovenfor. ”

  Sikkert fordi at det intet har at gøre med det, som vi har skrevet.
  Og der er vel ingen som behøver at forholde sig til Gert Ha nsens vrøvl.
  En person som ikke holder sig for god til racistisk intimidering med øgenavne.
  Fører Danmark i øvrigt krig i Burma, Thailand og på Philippinerne?
  Det anede jeg ikke.
  Er det ikke normalt danske sex turister som rejser til disse lande.

 30. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Maria Due

  “Kort og blot at være et “individ” er da alt for sølle, og hvis du reducerer dine børn til det, vil jeg mene, at du går for højt op i at se bort fra noget andet. Dine børn er med garanti mere end individer, hvad enten du vil vide af det eller ej, og det bør de også være.”

  Du behøver ikke at ligge alt for meget i det min ældste søn sagde for over 30 år siden – som en knægt på 10 år.

  Vi diskuterede blandede ægteskaber, Og så sagde han, at med en hvid far og indisk mor, så måtte han være ‘individ’. Jeg synes selv, at det var en meget humoristisk tilgang og brug af sproget for en lille knægt – ikke spor sølle.

 31. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN

  “Knægten” må have humor. 🙂

 32. Af Maria Due

  -

  “Neoliberalisme -liberalisme i historien generelt ,fuld tryk på speederen ,vi kaster alle traditioner på alteret for MARKEDET og så går det galt,hvilket verdenen har oplevet i sin gru siden 1989 og tidligere”

  Du ved heller ikke noget om liberalisme og er også lige glad. Ingen af jer har læst eller forstået John Locke, David Hume, Adam Smiths moralfilosofi, Stuart Mills hensynsfuldhed, Karl Popper osv. Alligevel sidder nogle af jer og skriver om liberalisme hver dag. I har heller ikke forstået den dobbelthed, som Burke besad, når han det ene øjeblik var den trofaste konservative britiske embedsmand og det næste brændte med et stort liberalt irsk hjerte for den amerikanske revolution.

  Danske LA er en plat omgang, som ikke har noget at gøre med klassisk liberalisme, hvor det personlige ansvar i moralsk henseende hviler tungt på den enkelte og ikke reduceres af et nadverbord eller i en skriftestol. Der står ingen Gud parat til overtage og vaske tavlen ren.

 33. Af Gert Hansen

  -

  Niels Juul Hansen:

  Jeg kan tilføje følgende. Det jeg henviser til er muslimske apologeters idelige offermentalitet, hvor de istedet for at se indad, projekterer grunden til alle deres ofte selvskabte problemer (som følge af interne uroligheder, overbefolkning, dårlig regeringsførelse etc.) over på andre, eksempelvis i dette medie over på Vesten. Ikke for ingenting stammer begrebet ’scapegoat’ fra Mellemøsten, så det er åbenbart en årtusinder år gammel foreteelse på de kanter.

  Jeg har endnu aldrig mødt et muslimsk mindretal nogetsteds, der ikke har betegnet sig som forfulgt af flertallet. Nu ser jeg eksempelvis i B., at nogen sammenligner Danmark med Nordkorea, hvilket selvsagt er helt sygt. Hvordan skal man kunne diskuterer med sådanne mennesker? Hvis de ikke kan få det som de vil have det, er de i egen forståelse forfulgte. Det er helt efter bogen.

  Det betyder ikke, erkende jeg i det mindste, at alt er sort eller hvidt, og at der ikke kan være tilfælde hvor kritik af andres handling ikke er berettiget. Men det er ikke en sådan selverkendelse jeg oplever fra visse andre, og det er der grund til i højeste grad at reagere imod.

 34. Af Maria Due

  -

  Niels Juul Hansen – 21. oktober 2017 18:01

  Du skrev om dine børn i samme ombæring som om dine børnebørn, så det var ikke godt at vide, at det var en ti-årigs udtalelse, du refererede til.

  Nej, det var ikke en sølle bemærkning fra en lille dreng, og jeg skal ikke blande mig mere i det, men det ville jeg have gjort, hvis det var mit barn. Mit eget barn havde en udenlandsk far og fremmed statsborgerskab indtil omkring de 12 år og talte også flere fremmede sprog. I Danmark vekslede han mellem rigsdansk og en dialekt. En overgang frygtede jeg, at han aldrig ville vende hjem til Europa, og sådan havde mange i min familie og blandt vennerne det med deres voksne børn, der alle arbejdede i andre verdensdele i et eller flere år og på den måde fik et “globalt” touch. Alligevel forblev de alle danskere pga. deres personlige valg. For min families vedkommende lå det ikke i kortene, at vi skulle ende i Danmark, tværtimod, og det gik jeg som ung aldrig op i.

 35. Af Maria Due

  -

  Niels Juul Hansen – 21. oktober 2017 18:01

  Du skrev om dine børn i samme ombæring som om dine børnebørn, så det var ikke godt at vide, at det var dit ti-årige barns udtalelse, du refererede til.

  Nej, det var ikke en sølle bemærkning fra en lille dreng, og jeg skal ikke blande mig mere i det, men det ville jeg have gjort, hvis det var mit barn. Mit eget barn havde en udenlandsk far og beholdt sit fremmede statsborgerskab indtil omkring de 12 år, han talte også flere fremmede sprog. I Danmark vekslede han endda mellem rigsdansk og en dialekt. En overgang frygtede jeg, at han aldrig ville vende hjem til Europa, og sådan havde mange i min familie og blandt vennerne det med deres voksne børn, der alle arbejdede i andre verdensdele i et eller flere år og på den måde fik et “globalt” touch. Alligevel forblev de alle danskere pga. deres personlige valg. For min families vedkommende lå det ikke i kortene, at vi skulle ende i Danmark, tværtimod, og det gik jeg aldrig op i.

 36. Af Allan Hansen

  -

  Burma har i mere end 1000 år måtte kæmpe hårdt
  for, at holde ondskaben (islam) ude af Burma!
  Burma har altid frabedt sig: Jihad,koran,sharialov (apartheid) slaveri
  og børne voldtægt NEJ TAK!

  En Buddhist ville aldrig drømme om, at konverter til islam
  – så heler døden.
  Disse muslimer kommer fra Bangladesh, som har smidt dem ud
  fordi de er fattige analfabeter med mange børn!
  Hvad gør man så? jo man sparker bare døren ind
  hos naboen og tømmer køleskabet, det er et gammelt islamisk
  tricks
  https://youtu.be/UMlZIYdYPew

 37. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en anden meget interessant artikel på siten Newspeek. EU-landene har overhovedet ikke styr på de mange udlændinge, der illegalt bevæger sig rundt i EU. Dem, der har fået afslag på asyl, sendes ikke hjem, men “forsvinder” blot i samfundet. Et meget simpelt spørgsmål – hvordan har man forestillet sig, de skal klare til dagen og vejen? – ANDET end i form af kriminalitet! Det er så dybt grotesk, man tror, det er løgn.

  “GROTESK? KUN 3 PROCENT AF ASYLANSØGERE ER BLEVET HJEMSENDT”
  https://newspeek.info/grotesk-kun-3-procent-af-asylansoegere-er-blevet-hjemsendt/

 38. Af Henrik S

  -

  Merkels skyld eller EUs.
  Det kommer ud på et.
  Viser blot at begge handler totalt imod flertallet i Europa.
  De kan blot håbe at befolkninger bliver skiftet ud med muslimer og sorte , så de ikke begge bliver kastet på møddingen .

 39. Af jeNS haNSEn

  -

  AF NIELS JUUL HA NSEN – 21. OKTOBER 2017 18:01
  “Vi diskuterede blandede ægteskaber,”

  Ud af blandede ægteskaber kommer der ofte smukke og intelligente børn.

 40. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos sorte lidt fra “godteposen” – verdens store ledere – jeg får bare kvalme!

  “FN udnævner racisten og diktatoren Mugabe til goodwill-ambassadør”
  https://ksdha.wordpress.com/2017/10/21/fn-udnaevner-racisten-og-diktatoren-mugabe-til-goodwill-ambassadoer/

 41. Af Niels Juul Hansen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR

  Der er debattører her på bloggen, der kan få selv en opskrift på æbleskiver til at handle om muslimer.

  Uanset emnet, så er du i stand til at få alle debatter til at handle om Tyrkiet og Erdogan.

 42. Af Gert Hansen

  -

  Niels Juul Hansen:

  Denne tråd handler om, at Europa rykker mod højre. Har du slet ikke tænkt over hvorfor Europa gør det? Og nej, det er ikke på grund af æbleskiver.

  Ellers har du ret.

 43. Af Flemming Lau

  -

  Jan Petersen.
  Den med Mugabe er ligeså god som den med Gadaffi som formand for FN ’s menneskerettigheds råd i 2010 selvom Libyen blev suspenderet fra samme i 2005.

 44. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kasper Støvring

  “Da Storbritanniens premierminister David Cameron ville forhandle om en løsere forbindelse til EU, satte Merkel også foden ned.”

  Den tror jeg, at du har fået galt i halsen.

  David Cameron forhandlede med EU, og trods de vanskelige forhandlinger – EU er ikke en gavebod, så mente han, at en forbliven i EU var det bedste. Det var hans parti og flertallet af britterne, der ikke delte denne holdning. Det var Boris Johnson, ikke Angela Merkel, der forrådte ham.

 45. Af Henrik Thor Christensen

  -

  Uanset om Kasper Støvring er ironisk eller ej, så har Merkel i voldsom grad fremskyndet tidspunktet for det store opgør som Nostradamus forudså – opgøret med Islam og den tredie verdenskrig…

 46. Af Jan Petersen

  -

  Flemming Lau, ja vel lidt analog til denne avis overskrift fra i år:

  “Saudi Arabia elected to UN women’s rights commission”

  Sæt ræven til at vogte “hønsene” 🙁

 47. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Niels Juul Hansen
  Jeg synes det var et godt udtryk dine sønner fandt på. God humor.

 48. Af P Christensen

  -

  “Populisme” er et af flere populære ord, der hurtigt kan rulles over
  tungen, når der savnes argumentation.
  Men nuvel da, lad os hoppe med på vognen og anvende det for en stund.

  “Venstrefløjs-populismen” som bl.a Angela Merkelig står for,
  har betydet årtiers klasseforræderi overfor Europas arbejderklasse
  fra venstrefløjens side. (Men blå fløj er ingelunde ansvarfri).
  Stadigt højere skatter er pålagt lønmodtagerne og er gennem
  det “globale socialkontor” givet til de af politikerne inviterede velfærdsturister,
  der lynhurtigt har taget pengeværdierne til sig, men ikke ønsker vore andre værdier.
  Og de har hidtil kunnet leve i fred i deres parallelsamfund.

  .

 49. Af Niels Larsen

  -

  GERT HANSEN: “Jeg har endnu aldrig mødt et muslimsk mindretal nogetsteds, der ikke har betegnet sig som forfulgt af flertallet.”

  Det har jeg heller ikke. Men måske de pågældende muslimer burde kigge indad for at finde årsagen, fremfor udad?

  Og europæerne rykker mod højre bl. a. fordi deres politikere i alt for mange år har været tonedøve og har sat usle konventioner over sund fornuft.

 50. Af Peter Neerup Buhl

  -

  Ja, nationalkonservativ ligesom Hitler var kulturradikal menneskerettighedsideolog, og derfor med flid sørgede for at gøre alt nationalt odiøst… Blot med den forskel, at Merkels omvendte psykologi eller kur risikerer direkte at dræbe patienten, før den ønskede omvendelse eller helbredelse indfinder sig.

Kommentarer er lukket.