Merkel skaber et nationalkonservativt Europa

Af Kasper Støvring 111

 

 

Angela Merkel er genial. Intet mindre! Og her har jeg og mange andre taget fejl og kritiseret Tysklands kansler, Europas stærke kvinde, ja, den frie verdens sande leder for at ødelægge ikke bare Tyskland, men også Europa og den frie verden. Godt nok har sære røster råbt i ørkenen om det modsatte. Men jeg er tungnem, som min gamle socialistiske professor engang fortalte mig.

 

Men hør nu bare historien:

 

Merkel voksede op under kommunismens tyranni og blev derfor en stærk nationalkonservativ. I DDR fik hun også lejlighed til at studere elendighedstesen: Det skal gå galt, før det kan blive godt. Merkel indså med tiden, at Europas konservative partier er alt for fodslæbende, så hun besluttede sig for at skabe en revolution, der kunne få nationalkonservatismen til magten. Slut med slap moderation, endeløse forhandlinger og virkningsløs pragmatisme.

 

Merkel opdagede også, at det ikke er snak – det, gamle Marx kaldte fortolkninger – men derimod begivenheder, der forandrer verden. Og en ægte, omkalfatrende begivenhed skal komme pludseligt, dramatisk og med stor intensitet.

 

Derfor åbnede hun grænserne for en masseindvandring uden sidestykke. Over en million migranter fra Mellemøsten og Afrika ankom alene det første år. Terror og voldsbølger fejede hen over kontinentet, så vælgerne begyndte at interessere sig for de højrenationale partier, de såkaldte populister.

 

Merkel sørgede nu for, at de højrepopulistiske partier kunne få jordskredssejre ved valgene. I Tyskland lovede hun, at der aldrig ville opstå et stort parti til højre for hendes eget parti, CDU, og at man derfor hverken skulle give indrømmelser til højrefløjen eller tage den alvorlig. Man skulle lade den være, med andre ord. For ”der er intet alternativ til Merkel”.

 

Da migranterne skulle fordeles, så byrden kunne udlignes, revolutionen gå i sig selv, og man bare kunne fortsætte i samme fodslæbende spor, stod Merkel stædigt fast på, at ingen lande, heller ikke de Østeuropæiske, kunne slippe for at tage deres andel af migranterne. Ingen pardon!

 

Alt sammen medvirkede til, at der endelig blev bygget store grænseværn, ja, alle lande i Europa ikke blot forsvarede deres nationale grænser, men byggede dem op. I Østrig fik stærkt nationalkonservative partier langt over halvdelen af alle stemmerne, og det mest liberale parti, De Grønne, blev totalt udslettet (til trods for, eller netop, som Merkel udmærket vidste, fordi landet fik en liberal præsident).

 

Da Storbritanniens premierminister David Cameron ville forhandle om en løsere forbindelse til EU, satte Merkel også foden ned. Det kan der ikke blive tale om, overhovedet. For det ville igen ødelægge revolutionen. Så den totale afvisning førte til nul aftaler, og resten er historie: Brexit og et svækket EU.

 

Resultatet: Højrepopulismens fremvækst, grænsernes genetablering og nationalstaternes genrejsning, kort sagt: nationalkonservatisme. Nu kan Merkel så trække sig tilbage og efterlade en stolt arv til Tyskland, Europa og den frie verden. Men prisen var høj. Sådan må det dog være, så kan I lære det! Tænker Merkel og ser frem til sit otium.

111 kommentarer RSS

 1. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Politisk og diplomatisk manifestation til Danmark fra Tyrkiet

  Danmarks statsminister hr. Lars Løkke Rasmussen er bekymret for nutidens Tyrkiet med Erdogans ledelse. Ifølge Lars Løkke Rasmussen kan Tyrkiet derfor ikke blive medlem af EU.

  For det første har EU brug for Tyrkiet mere end Tyrkiet har brug for EU. Tyrkerne ønsker heller ikke at blive medlem af EU mere. Så, lad være med at bekymre Dem om det hr. Lars Løkke Rasmussen.

  For det andet skal De, hr. Lars Løkke Rasmussen, først og fremmest sørge for, at Deres udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg opfører sig anstændigt, ansvarligt og seriøst bl.a. ift. de sociale medier. Ydermere er det vigtigt, at Deres underordnede (Inger Støjberg) overholder forholdsreglerne til frihedsrettighederne, demokratiets grundprincipper, og internationale og konventionelle aftaler.

  De (hr. Lars Løkke Rasmussen) har ikke ret og mandat til at kritisere Tyrkiets præsident eller den nuværende tyrkiske regering, før De begynder oprigtigt at tage hånd om skandale sager som smykke lovgivningen, menneskerettighedsstridende udlændinge love og ubegrænset overvågning af borgernes privatliv i dansk jord.

  Deres negative og usmagelige udmelding om den tyrkiske præsident og den nuværende tyrkiske regering har skabt røre ‘kun’ i et fåtal af medier i Tyrkiet.

  En af de mange talsmænd for den nuværende tyrkiske regering har givet en kort kommentar om den danske statministerens skandaløse udmelding om tyrkiske anliggender.
  Her siges det således:

  “Tyrkiet er en stor og strategisk spiller i den internationale arena med mere end 80 millioner indbyggere. Tyrkiet er et demokratisk og lovlydigt land med respekt for verdensfreden, demokratiets grundprincipper, samt universielle frihedsrettigheder, herunder menneskerettigheder, religions-, ytrings- og pressefriheden.

  Det pågældende lands (Danmarks) politiske leder (statsminister hr. Lars Løkke Rasmussen) repræsenterer ét (lille) land på en geografisk skala med Tyrkiets provins Konya og et indbyggertal på størrelse med den tyrkiske by Izmir.

  Vi (Tyrkiet) vil hermed udtrykke det helt klart og tydeligt overfor offentligheden og vores politiske kollegaer i Europa, at størstedelen af EU’s medlemslande deler ‘ikke’ det samme synspunkt som den danske statsminister. Tyrkiet har indtil videre, modsat EU, levet op til alle aftaler indgået med EU, inkl. flygtningeaftalen. Det samme kan vi desværre ikke sige om EU. EU har indtil videre ikke hjulpet flygtningene endnu med de ca. 6 milliarder euro som EU havde lovet og skrevet under på. Derimod har Tyrkiet indtil videre brugt mere end 30 milliarder USD, hvilket bliver bekræftet af FN’s flygtningekonvention.

  Vi vil opfordre vores politiske kollegaer i Danmark til at tage højde for fakta og virkelighedens verden og ikke lege de tre aber legen.
  Vi ved, at den nuværende danske regering er fuldkomment optaget af den hede udlændingedebat og desværre påvirket af islamafobia og tyrkofobia med strammere udlændingelove til følge ligesom i andre nordeuropæiske lande i EU.
  Vi vil opfordre den danske regering at respektere og ikke sætte spørgsmålstegn ved demokratiets grundprincipper, frihedsrettighederne og menneskeretttighederne. Og vi vil endnu engang minde dem om, at de har deres stats (Danmarks) underksrifter på internationale konventioner og forpligtelser.

  Det er ikke Tyrkiet, men lande som Danmark, som hele verdenssamfundet bør bekymre sig om, fordi disse lande har altid været kendte for at være foregangslande i demokrati, frihedsrettigheder og menneskerettigheder. Men som det desværre ser ud nu, så bliver disse idealer overtrådt af selv de samme lande.

 2. Af Jan Petersen

  -

  Jeg gider ikke spilde tid på at diskuttere Gür Tyrkisk Erdogan stats propaganda shit. Men her en Reuters artikel fra marts 2017:

  “U.N. documents human rights violations in southeast Turkey”
  https://www.reuters.com/article/us-turkey-rights/u-n-documents-human-rights-violations-in-southeast-turkey-idUSKBN16H11G?il=0

 3. Af Niels Larsen

  -

  Jeg gider end ikke spilde tid på at læse Gürs propaganda shit.

  Failed states og deres advokater er ligegyldige.

 4. Af Allan Hansen

  -

  @ Mehmet – nu vrøvler du igen, igen!

  Global Jihad – islams sjette søjle!

  90% af alle muslimer, bliver dræbt af andre muslimer!

  10/10 2017: Bilbombe dræber over 250 i Somalia – alle var muslimer!

  I går: Selvmords bombe, dræber 57 i Afghanistan ( sunni/shai moskeer )
  – alle var muslimer!

  Idag: ISIS, dræber 53 Egyptiske politifolk – alle var muslimer!

  For ca. 5 år siden offentlig gjorde Irak en døds report både på arabisk og engelsk.
  Hvis jeg husker rigtig (?), blev ca 300 iraker dræbt i åben kamp af de amerikanske styrker.
  Mens ca 500.000 blev dræbt af sekterisk vold mellem sunni/shia muslimer – denne krig har nu stået på i 1.400 år – det taler vel for sig selv?

  P.S: jeg har denne report i min databank, men kan ikke lige finde den.
  Hvis du vil lære, at slå folk ihjel – læs koranen og sharialov –
  så kender du portten til det levende helvede!

 5. Af Gert Hansen

  -

  Niels Larsen:

  ‘Men måske de pågældende muslimer burde kigge indad for at finde årsagen, fremfor udad?’

  Det er præcis det jeg skriver ovenfor. Men det er for meget forlangt. Læg mærke til den ofte rygende uenighed der er iblandt etnisk danske debattører,politikkere o.s.v., og som udtrykkes i skrift og tale. Noget lignende ser man ikke her på bloggen, eller andre lignende steder, i skift fra muslimsk side. Her koncentrerer man sig udelukkende om at rakke ned på det danske samfund, og på alle der ikke tilhører ummahen, og man gør det på en trættende selvoptaget måde der er aldeles blottet for humor og selvironi. Og Gürs idelige lovprisninger af Tyrkiet og Erdogan, som jeg ikke kunne drømme om at læse nærmere endsige kommentere, minder grangiveligt om det man i sin tid så fra Sovjetunionen.

 6. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er tidligere DDR kommunist Angela Merkel alias “IM Erika” vel nok så interessant at diskuttere. “IM” står i øvrigt for . . . informer of the former State Security of the GDR , bearer of the Lessing Medal . . . eller på almen forståelig dansk – tidligere agent for DDR Stasi. Hvordan i himlens navn er en person med den fortid blevet EU’s uformelle leder? Hvor stammer i øvrigt kælenavnet “Mutti” fra? Er det også bare et alias i et eller andet skummelt netværk!

  Der må være virkelig tunge “blackmail” filer i de gamle Stasi arkiver . . . !

 7. Af Niels Juul Hansen

  -

  @P. Christensen

  ““Venstrefløjs-populismen” som bl.a Angela Merkelig står for,
  har betydet årtiers klasseforræderi overfor Europas arbejderklasse
  fra venstrefløjens side”.

  Der er mange mennesker, som er højre-venstrekonfuse. Det kunne tyde på, at du også er. Det var ikke venstrefløjen, der fik flertallet ved valget i Tyskland, men derimod Merkels borgerlige fløj. At hun er stor modstander af det højreekstremistiske AFD, gør hende ikke til en venstrefløjspolitiker.

 8. Af Niels Larsen

  -

  Nej, NJH. Det gør hende blot så meget større forræder mod de sande europæiske værdier, hvoraf én af de vigtigste er at holde islam udenfor enhver indflydelse i vor verdensdel!

 9. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Det gør hende blot så meget større forræder mod de sande europæiske værdier, hvoraf én af de vigtigste er at holde islam udenfor enhver indflydelse i vor verdensdel!”

  I beg to differ.

  Du kan ikke kalde modstandere af AFD, Front Nationale eller UKIP (og Donald Trump) for forrædere, bare fordi du ikke deler deres demokratiopfattelse.

  (Ellers tak for din forrige kommentar).

 10. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt kan tidligere DDR kommunist Angela Merkel også “smykke” sit politiske CV med:

  The young Angela was a devoted and passionate Communist, joining the FDJ (Freie Deutsche Jugend “Free German Youth”) in 1981 – East Germany’s version of the “Hitler Youth”.

  She worked her way up the ladder to take a leadership role in “agitprop” (agitation and propaganda – from the Russian ‘agitatsiya propaganda’).

  Jo tidligere DDR kommunist Angela Merkel alias “IM Erika” alias “Mutti” har mange “godter i posen” 🙁

 11. Af Niels Larsen

  -

  NJH

  Det gør jeg sandelig heller ikke.

  Jeg anklager hende for at overtræde en mere end 1000 år gammel europæisk værdi.

  Den værdi, som flere gange har fået os til at smide islam og muslimerne ud af Europa efter bedste evne.

  En værdi vi bliver nødt til at få i højsædet igen, hvis vi vil bevare vor nyvundne frihed for religiøst ævl.

 12. Af Per Torbensen

  -

  M.H.T. Merkel – Hendes familie udvandrede fra Hamborg hvor faderen fik en præste stilling

  engang omkring i begyndelsen af 1950 erne i den unge DDR stat.

  Motivet eller motivationerne fortaber sig i det dunkle,måske blot et savn til hjemstavnen –
  Heimat , følelser og tilknytninger kan gå begge veje.

  I min optik er Merkel en opportunist ,som altid tilpasser sig Sine omgivelser ,lidt som veranen som skifter farve-men stasi -nej så var hun blevet afsløret for lang tid siden og med Kohl og fadermordet eller kniven i ryggen-men glat som en Ål.

 13. Af Flemming Lau

  -

  Det er måske værd at bemærke at Merkel, havde bevægelses frihed mellem øst og vest i DDR tiden…!

 14. Af Jan Petersen

  -

  Med hensyn til Merkel og Stasi fortid, har jeg mine oplysninger fra LiveLeak, men findes i øvrigt på masser af andre sites – navnlig tysksprogede.

  Merkel was a Stasi.
  https://www.liveleak.com/view?i=95d_1457631384

 15. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er fordelen ved at være medlem af Stasi, KGB, CIA, Mossad eller andre lyssky foretagender jo netop, at man IKKE bliver afsløret. Idet man har indgående kendskab til andre medlemmer af diverse samme lyssky hemmelige loger. Det er nærmest at betragte som en livsforsikring. ALLE ligger inde med en håndfuld SHIT, der kan bruges, hvis ens position er direkte truet!

 16. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en diskret opfølgning på et indlæg, jeg skrev tidligere:

  “FN udnævner racisten og diktatoren Mugabe til goodwill-ambassadør”

  Jeg fik kvalme over dette tiltag. Tilsyneladende har WHOs generaldirektør også fået kvalme, en DR,dk artikel:

  “WHO-chef genovervejer nu Mugabe som goodwill-ambassadør
  Verdenssundhedsorganisationen WHOs generaldirektør siger, at han er lydhør for kritik.”
  http://www.dr.dk/nyheder/udland/who-chef-genovervejer-nu-mugabe-som-goodwill-ambassadoer

 17. Af Orla Guude

  -

  Det ligger i islams genetiske fejl at være grænseoversk(r)idende; altså rent geografisk.
  Spirituelt er islam som en tom ørken, proselytterne gerne ser udbredt til hele verden – eller alternativt – hele verden skal blive én tanketom tønde som buldrer med islams øredøvende tomhed.
  Når robotter med tiden bliver almindelige i hele verden, vil de uden tvivl allesammen tilslutte sig islam, da den religion er som skræddersyet til dem og ingen anden.

 18. Af jENs hANSEn

  -

  I denne tid hvor mørket igen sænker sig over Europa.
  Som det gjorde i 1933.
  Med nationalisme, fremmedhad, krigsliderlighed, racisme, intolerance, had og forfølgelse af flygtninge.
  Flygtninge som vi selv har skabt igennem krige imod lande som aldrig har udgjort en trussel imod Danmark.
  Vejen til vælgernes hjerte går igennem vælgernes indre svinehund.
  De sorteste og mest kræfter i Europa vejrer morgenluft.

  Her fremstår Merkel som det næsten eneste lyspunkt.
  Som et lys i mørket.
  Som et moralsk kompas.
  Som en anstændighedens stemme.
  Venlig, barmhjertig og ansvarsfuld fremstår hun.

  Hvad skulle Europa have gjort uden Frau Merkel.
  Vores eneste bolværk imod de dyste og destruktive kræfter som vil lede os ud i krig og ødelæggelse.
  Frau Merkel er vores eneste håb.
  Europas eneste kompetente leder.
  Imellem ledere som er ignoranter, småt begavede, egoistiske, uduelige, populistiske, krigsliderlige, demagoger og ansvarsløse.

  Vores eneste håb er genvalg af Mutti Merkel.

 19. Af r. vangkilde

  -

  MERKEL SOM KATOLSK KONSERVATIV, – hvor de nationale værdier er den bærende tro i hele
  Østeuropa, men også et fællesskab med det russiske sprog, og derfor ses Putin ikke med
  fjendtlige øjne, ELLER mere et had til det politiske spil efter kommunismens fald, hvor værdier
  og ejendomsretten er faldet på private hænder, og derfor skaber en stærk tysk økonomi, der
  kan konkurrere på den globale scene.

 20. Af Finn Bjerrehave

  -

  Nationalkonservativt Europa , måske bedre end et Socialistisk Europa, nemlig lov orden samt fædrelandskærlighed, endda med hensyn til de svage, samt respekt for pengene.
  Hvorfor Europa tillod Erdogan at slippe 1 million Syrere fra sikre flygtningelejre først gennem Tyrkiet ca 1000 km samt Grækenland lod disse nu Immigranter at komme ind, fortæller Grækenlands krig mod kapitalen, nemlig Grækenland er med Kommunistisk regering ikke Nationalkonservativ, men kun ude på benspænd, og penge fra det Nationalkonservative Tyskland, og nu blev det grænseløse Europa snydt af først Tyrkiet derefter Grækenland, og modsat Jøderne i 1930-45, var Europas arme åbne, og Tyskland som altid mangler hænder sagde ok, og håber på disse unge hænder kan arbejde i Industrien, men resten af EU ønskede ikke disse immigranter fra sikre Tyrkiske flygtningelejre, og den politiske u-enighed i bl.a. Danmark gjorde at ophold blev accepteret, og igen en Mindretalsregering ødelægger Danmark.
  Europa siger ja til Muslimer men aldrig Jøder, og EU fodrer endda disse Palæstinænsere som aldrig slutter fred med Israel.
  Fredspolitik ???? Finn Vig

 21. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Angela Merkel er genial og geniale mennesker er ikke onde. De kan ikke være onde. Derfor ville Merkel aldrig skabe det ondeste af alle onder – et nationalkonservativt Europa. Det ville hun vide at forebygge, og det er det, hun gør.

 22. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Kasper Støvring.
  Du har muligvis ret, med hensyn til Merkels strategi, angående hendes muslimske flygtninge modtagelse; men husk nu, at hun er katolsk præstedatter og, at den Europæiske situation var ganske anderledes end idag, for dengang var alle Europas grænser åbne, så når Tyskland modtog ca. 1 million flygtninge, kunne man nok regne med, at mere end halvdelen ville søge sig til andre lande i Europa!

  Men ganske rigtigt, på grund af hendes flygtninge modtagelse er Tyskland, samt andre Europæiske lande, politisk rykket til højre, så om det var bevidst fra hendes side, er jeg ikke sikker på!
  Mvh.

 23. Af Orla Guude

  -

  I denne tid hvor mørket igen sænker sig over Europa.
  Som det gjorde i 632.
  Med islamisme, kristenhad, jihadliderlighed, racisme, intolerance, had og forfølgelse af kristne.
  Med migranter som selv har trasket igennem Europa imod lande som aldrig har udgjort en trussel imod islam.
  Vores eneste håb er genvalg af Trump, Nigel Farage, Marine le Pen, Geert Wilders og AFD.

 24. Af Chr Jensen

  -

  Godhedsindustriens “hjælp” til Afrika har fejlet voldsomt. Den har skadet langt, langt mere end den har gavnet. Umådelige milliardbeløb er sendt til Afrika, og af diktatorer er de blevet brugt til kanoner, tanks, maskingeværer, landminer, pigtråd, luksusbiler, paladser og guldvandhaner. Massevis af landbrug og naturområder er blevet ødelagt, og der er opstået en stor overbefolkning. Og nu truer folkevandringer nordpå Europas økonomi, velfærd, fred og sikkerhed. Hvad merkel angår, er hun vel bare endnu en af disse kortsynede feministiske pladderhumanister der lefler for venstrefløjsere og lobbyister mv., og som ikke ejer gnist af loyalitet overfor eget folk og land.

 25. Af Niels Larsen

  -

  En artikel i Berlingeren påpeger, at røde partier opstiller flere kvinder end blå partier.

  Det undrer da ikke det mindste; der er også flere kvinder, som stemmer rødt end som stemmer blåt.

  Hvad det siger generelt om kvinders indsigt/intelligens skal jeg lade være usagt! 🙂

 26. Af bent jensen

  -

  Mænd lægger i voksende omfang deres skæbne i politiserende kvinders hænder. De lader feministiske og godhedsbesatte politik-kvinder bestemme deres samfunds fremtid. Dette lefleri for kvinder (og feminiserede mænd) har svækket Europa, vores familieværdier og hele vores kultur, og har bl.a. ført merkel til magten. (og herhjemme jelved, vestager, zenia og helle t-s osv.). Allertydeligst set feminiseringens konsekvenser i Sverige, som efter mange iagttageres mening er på vej ud i anarki, kaos, fortabelse og undergang. (se snap hanen)

 27. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Det individuelle, frie valg nogle gange kan virke som en illusion – især, hvis man er blevet bildt ind, at straffen for at ville bestemme over sig selv er en evighed i helvede.

  Men, hvis de niqab-, eller brukaklædte kvinder selv er fundamentalistiske muslimer, der mener, at muslimske mænd har en gudgiven ret til, at bestemme over kvinder, så har de selv valgt at underkaste sig deres mand.

  Det frie valg kan især virke som en illusion, hvis man altid er omgivet af religiøse fundamentalister, der tror at deres normer og værdier er evige og indiskutable, og at de har ret til at straffe normbrud – herunder kvinders krav om personlig selvbestemmelse – med vold og udstødelse af gruppen.

  Gruppepresset er ekstremt stærkt blandt religiøse fundamentalister, der mener at deres religiøse dogmer ikke står til diskussion..

  Men sålænge den underordnede rolle i forhold til ægtemanden er selvvalgt, så bør samfundet ikke gribe ind.

  Samfundet bør først gribe ind, hvis manden med vold og magt forsøger at forhindre hende i, at bestemme over sig selv, hvis hun ombestemmer sig, og hellere vil være fri og bestemme over sig selv, end underkaste sig sin mands luner og lyster.

 28. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Det uhyggelige er at nationalkonservatismen kun trives på ulykke.
  At ondskaben snylter og klæber sig op af det gode.
  At de nationalkonservative er afhængig af det gode, at de er afhængige af næstekærlighed, empati og tilegnelse af den fremmende/den anden.
  Fordi deres ideologi kun kan trives ud fra had, at deres ideologi kun kan trives ud fra ondskab:
  “Jeg og mine nærmeste er bedre end de andre. Vi må isolere os. Vi må have nok i os selv”.
  For ondskab er afstandtagen til det gode.
  Ondskab og egoisme, snæversynethed og lukkethed omkring sig selv, det er jo nationalkonservatismens kernepunkt.
  Som Macron (den franske præsident) sagde i sidste uges udgave af “Der Spiegel”:
  De nationalkonservative repræsenterer ondskaben.
  Det at man har nok i sig selv.
  Det man ønsker at alle skal være ens.
  Det at man er ligeglad med andre end sig selv.

  I kontrast til dette står humanismen.

  Da jeg var barn tænkte jeg kun på mig selv.
  Da jeg voksede op mødte jeg verden.
  Da jeg blev voksen gik det op for mig, at jeg ikke er alene.

  Samarbejde, tillid (uden at være tossegod naiv), internationale aftaler, det er jo vejen frem, især i en globaliseret verden (internet, rejser og så videre), hvor de næste generationer kun kan ryste på hovedet af Kaspers Støvring.

 29. Af jENS HANse n

  -

  “AF ORLA GUUDE – 22. OKTOBER 2017 11:45”

  Ja. For Kim Olse n var 1933-1945 ingen katastrofe.

 30. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Niels Larsen
  Hvad der kan siges om din intelligens ud fra dine indlæg, bør vi nok lade være usagte af hensyn til sarte sjæle – ikke af hensyn til dig – du ville ikke fatte en brik.

 31. Af Flemming Lau

  -

  Hvor er det dog “befriende” at høre at nationalkonservatismen er ond…!
  Den søger nemlig at bevare en gammel kultur, der ikke passer ind i godhedsindustriens nye Gutmensch ideal!

  Og det kan vi ikke li’ vrisser vor tids ypperste præster. Mennesket er universets centrum. Vi er vor tids åndelige ariere, og vort multikulturelle ekspirement tåler ingen kritik. I national konservative er kontra revolutionære, reaktionære og bagstræberiske. Ordene står godt nok for det samme, men de har ligget godt i munden siden den kommunistiske revolution i 1917. Siden dengang har de totalitære nemlig brugt “Det gode had” ved enhver given lejlighed.

  Man må bare tilføje at, hvis det at kere sig om vort fædreland, vor jødisk kristne kulturarv, empati med de 15 000 dræbte fostre der hvert år ender i poser med biologisk affald, modstand mod aktiv dødshjælp, samt en bedre sikring af befolkningen imod overgreb fra ikke mindst rettroende muslimer, er ondt, så er vi national konservative hamrende “onde” og Gud ske lov for det!

 32. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Ja Flemming Lau.

  Så er grænsen trukket op.

  For ondskab kan aldrig blive det gode.
  Ondskaben vil altid kun forholde sig til noget andet (som du gør).
  Ondskaben er aldrig noget i sig selv.
  Ondskab er og bliver ondskab:
  Det egoistiske, selvtilfredse menneske, der siger: MIG, MIG, MIG.
  Det onde mennesker der siger: Lad alle andre forlade “vort” land (som om det er jeres land).
  Lad alle her være ens.
  Det onde mennesker der siger: For Gud er på vores side. De sunde nationalkonservative lutheranske danske familiers side.
  Det onde mennesker siger: Og ve den der er anderledes.
  I tankerne står lejre parat, hvor I kan dø, hvis I ikke bliver som MIG, MIG, MIG og mine nærmeste.
  Det onde mennesker siger: AMEN.

 33. Af Niels Juul Hansen

  -

  Jeg er ikke selv borgerlig som Angela Merkel, men hun er Vestens bedste værn mod den egoistiske nationalisme, som langsomt kryber frem – både her i Europa og i USA, og som vejrer morgen luft efter valget af den narcissistiske sociopat Donald Trump som præsident.

  Det bliver ikke på hendes vagt, at neonationalismen får magt som agt.

 34. Af Flemming Lau

  -

  Anders Kirkegaard Jakobsen.
  Hæ hæ nemlig..! Imens jeg får noget i skrutten, kan du jo passende forholde dig til den “Dæmoniske ondskab” som er fint illustreret med nedenstående!

  http://ekstrabladet.dk/112/mand-anholdt-skubbede-tilfaeldig-kvinde-ned-paa-togskinner/6879544

 35. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Flemming Lau:

  Jeg læste henvisningen: Er det det, man kalder en spontan livsytring (hæ hæ).
  God appetit. Jeg fik kanin roulader. Smagte udmærket. Men var det besværet værd?

 36. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN – 22. OKTOBER 2017 18:46

  “Det bliver ikke på hendes vagt, at neonationalismen får magt som agt.”

  Så er det da godt, at hun er på sidste tørn. 🙂

 37. Af Flemming Lau

  -

  Anders Kirkegaard Jakobsen.

  Så er den afskyelige tilbage på sin pind.
  Stegt flæsk, ikke med persille sovs men opbagt med ærter og gulerødder. Dessert youghurt med sirup, masser. Meget sigende ik!
  De eneste gange jeg har fået kanin, har været på øvelser. Smagsmæssigt er der ikke den store forskel på kanin eller kylling i staniol på bål. Eneste fordel med kanin er dens varme pels til vanter.

  “Spontane livsytringer” ja tak! Ikke at forveksle med Løgstrups suveræne livsytringer. Der beskriver han også personen der tager livsmodet fra et lille glad legende barn og kalder denne for en nidding. Det der faktisk er ligeså slemt er, at ingen af de to der skubber, overhovedet ser sig tilbage, men bare fortsætter uanfægtet. Min påstand er at en person der er fyldt med Helligånden, er beskyttet imod sådant dæmoni.

 38. Af Per Torbensen

  -

  Den onde egoistiske nationalisme bevar mig vel-nej det er det onde egoistiske neoliberalistiske verdenssystem som undergraver og ødelægger fundamentet for solidaritet,genkendelighed og broderskab etc,Nationalstaten er værnet uanset ideologien .

 39. Af Orla Guude

  -

  @JENS HANSE N – 22. OKTOBER 2017 15:52
  “AF ORLA GUUDE – 22. OKTOBER 2017 11:45”
  Ja. For Kim Olse n var 1933-1945 ingen katastrofe.

  Ikke sammenlignet med verdenshistoriens største menneskeskabte katastrofe der indtrådte året 632.
  De følgende yderst smertefulde eftervirkninger plager endnu menneskeheden og truer den med udryddelse i den monomaniske fnatismes navn.

 40. Af jan ulrik friis

  -

  Det sidste jeg hørte fra Merkel nu start de nye Jamaica forhandlinger at hun benægter at have inviteret alverdens islamister til EU, med den undskyldning at bare fordi hun havde taget en selvfie sammen med en af dem betød ikke at hun havde inviteret dem, ifølge Merkel!

  Hvis ikke Merkel har inviteret islamisterne fra Afrika og fra Mellemøsten hvem er da de skyldige dette højforrædderi, at invitere og betale og forfordele dette tyraniske mandssamfund disse islamiske lykkeriddere, voldsmænd og langskæggede flygtningebørn, frem for Europas eget folk, altså i så fald er islamisterne end ikke velkomne, hvorfor udviser Danmark ikke fornuft går i front og i visdom kaster denne islamiske røverrede ud af landet, se Ungarn og bliv vis, ingen er længere i tvivel om at muslimer på dansk jord er problemet, alle andre problemer er sekundære, muslimerne er et problemet, om vi tøver vil vi se at islamisterne er et dødsensfarligt problem, om vi tøver bliver det for sent da over en milliard nye islamister og muhamedanere allerede er på vej!

 41. Af Erik Carlsen

  -

  Kasper S.
  Det er rigtigt godt, at Sebastian Kurz vandt valget i Østrig. Nu har Polen , Ungarn, Tjekkiet fået en ven i Østrig, der også vil sige nej til Frau Merkel, og EU projekt af immigranterne.. De tider er forbi hvor Frau Merkel bestemmer meget i Tyskland og EU. Frau Merkel har ikke flertal nogen steder mere. Sebastian Kurz vil arbejde for at EU bliver halveret sammen med flere af de Østlige stater. Juncker er den bedste garantien for EU”s hurtige undergang.
  Frau Merkel glemmer at Revolutionen Æder signe egne børn først. Dette er lektionen af alle Revolutioner i historien. Sådan vil det også gå denne gang. I mellem tiden venter vi på borgerkrigen i Europa.

 42. Af Niels Larsen

  -

  ORLA GUUDE – 23. OKTOBER 2017 7:46

  Du glemmer menneskehedens største svøbe efter islam. Kommunismen, som har myrdet ca. 3 gange så mange som nazismen kunne overkomme.

 43. Af Jens Hansen

  -

  AF ERIK CARLSE N – 23. OKTOBER 2017 11:30
  “Det er rigtigt godt, at Sebastian Kurz vandt valget i Østrig. Nu har Polen , Ungarn, Tjekkiet fået en ven i Østrig, der også vil sige nej til Frau Merkel,”

  De nævnte lande var alle nationalistiske og styret af fascisterne. Før Anden Verdenskrig.
  Det skal de så igennem endnu engang.

 44. Af Helge Nørager

  -

  Hr. Niels Larsen.
  Er Kina, et kommunistisk land ?.
  Støtter du / de den tilnærmelse til Kina, som vores regering søger har udført, Tibet osv.
  Og hvis Kina ikke er kommunistisk hvad er det så ?.

  Ganske mange rigtige rige kapitalister synes jo at den udgave af kommunisme som Kina påstår de udøver, er helt ok, det giver jo guld på bunden af skatkisten.

  Er sandheden ikke at kapital og profit grådighed er grænseløs og diktaturer / kommunisme lever gode stabile indtægter.
  Er sandheden ikke at penge bestemmer og folket altid fyldes med løgn for at profitten til de ganske få sikres. ?

  Og hvis Islam blev omklassificeret til en idelogi, frem for en religion, synes jeg det er forkert.
  Det rigtige svar er at betragte ortodokst religiøse som har svært ved at indpasse sig, som sindssyge.
  For det er kun sindssyge som tror på opdigtede ting hører stemmer og er bange for indbildte forfølgere som vil skade dem i en evighed,
  De er totalt rablende sindssyge, men hva det er jeg sikkert også.

 45. Af Flemming Lau

  -

  Helge, du kan regne mig med, som “rablende sindsyg”, så er vi ihvertfald 2 i denne så “normale” verden…!

 46. Af Niels Larsen

  -

  HELGE NØRAGER

  Da de mange døde/blev dræbt i Kina var landet officielt kommunistisk.

  Hvad det er i dag skal jeg overlade til andre at afgøre.

  Jeg er enig i din diagnosticering af ortodokst religiøse som værende sindssyge.

 47. Af P Christensen

  -

  Den egoistiske nationalisme kryber frem i Vesten, skriver en læser.
  Det er korrekt, men hastigheden er dog for lavt angivet
  Den omtalte “nationalisme” er den religiøst-politiske ideologi islam, der ekskluderer
  alle de “vantro” omkring sig og suger velfærd ud af sine ofre.

 48. Af R. Harald Kristiansen

  -

  M e h m e t h S a m i G ü r
  Hvem er VI i dine tekster?

 49. Af Jens Hanse n

  -

  Kapitalismen har ca. 250 millioner menneskeliv på samvittigheden.
  USA ca. 100 millioner siden 1898. Alene udenfor USA.
  Frankrig, England, Belgien, Holland og andre Europæiske lande ca. 100 millioner.
  nazisme n som er kapitalismens opfindelse kostede ca. 50 millioner mennesker livet.
  Så den yderste højrefløj er alt for beskeden.

 50. Af R. Harald Kristiansens

  -

  G Ü R
  Hvem er VI i din kommentar 21.10.2017 kl. 21.29

Kommentarer er lukket.