Mord og voldtægt i det svenske tusmørke

Af Kasper Støvring 99

 

Personer med udlændingebaggrund står bag mere end 95 procent af alle overfaldsvoldtægter, ligesom de står bag 90 procent af alle skudepisoder. Det viser nye tal fra Sverige.

 

Sverige ligner et normalt land. Man går på arbejde, børnene går i skole, parlamentet virker, osv. Men noget er samtidig helt, helt galt. At følge udviklingen i Sverige er som at bevidne et gigantisk trafikuheld. På afstand ser det ikke ud af meget. Man lægger måske mærke til et langt bremsespor på vejen, nogle biler står på tværs, bilhorn tuder, og mennesker er samlede omkring ulykkesstedet. Men kommer man tæt på, flyder det med blod, kødstumper hænger i klaser, der er glasskår overalt, skrig og jamren lyder, og folk er i panik.

 

I Sverige er der nu så mange mordsager, at politiet ikke har ressourcer til at opklare grove sager om voldtægt. Det gælder voldtægter mod børn, og det gælder massevoldtægter. Åbner man artikler som de nedenstående, er det som at få post fra en ond ånd. Ifølge den ene artikel er en 12-årig pige blevet voldtaget, men intet sker. Ifølge den anden artikel har mindst 10 mænd voldtaget en kvinde, der står tilbage med ”torturlignende traumer”. Op til 20 mænd kan have deltaget, men det ved man altså ikke, for myndighederne har andet at tage sig til end at opklare sagen.

 

Hvad er det andet end en luciferisk kraft, der stråler på dunkel vis i dette moderne mareridt? Den humanitære stormagt glider ned ad slisken ind i det mørke, der kaldes masseindvandring, og her roder man så rundt blandt tørre ben i et land, der engang var et fredeligt samfund, der blomstrede med tillid og tryghed som i en rosengård, men i dag i store træk synes dødt og mere og mere ligner den ghetto, der ironisk nok har navnet Rosengården.

 

At læse om Sverige er som at bevæge sig ind i drømmens grå tusmørke. Kan det virkelig passe?

 

Medier og myndigheder holder normalt oplysninger om udlændinge og kriminalitet hemmelige, så det er et særsyn, at Dagens Nyheter i artiklen ovenfor bringer oplysningen om mord og mordforsøg (artiklen er lukket, men uddrag kan læses her) Hvad angår voldtægtstallene er det stadig almindelige borgere, der må gøre arbejdet – og risikere ikke blot offentlig udskamning, men også at miste arbejdet og få offentliggjort privatadressen, så de opsøges af venstrefløjens tæskehold. Tallene om voldtægterne skyldes en Joakim P. Jonasson, som bl.a. bygger sine tal på domudskrifter. De er nemlig offentligt tilgængelige. Den fulde rapport kan læses i linket ovenfor og her. Arbejdet virker solidt, om end man selvfølgelig bliver nødt til at tage forbehold; omvendt burde myndighederne jo gøre det, de burde gøre: At oplyse borgerne.

 

At de ikke gør det er et tegn på, at noget er helt galt. Trafikuheldet er meget større, end vi aner.

99 kommentarer RSS

 1. Af carsten høi

  -

  Problemet er ,at antallet af muslimer ud af vores lille befolkning på ca 5, 7 millioner
  efter hånden vil nærme sig en million. Læg dertil en godhedsindustri som lever af indvandringen på adskillige hundrede tusinde. Dertil kommer en hær af Venligboere
  og den såkaldte Femte Kolonne, som har undergravet og smadret staten indefra. Og
  så kommer politikere og millioner af vælgere fra S,SF,Radikale,Alternativet samt Enhedslisten som har været medløbere til katastrofen. Først de seneste 2 år har S åbnet øjnene- meget stolte! Helt latterligt.
  Hver dag dræber muslimer nogen i gaderne- blodbadet er startet, og staten har givet op. Næste skridt vil uvilkårligt føre til, at folk vil bevæbne sig til selvforsvar.

  Hvis bare danskerne ville kigge mod Østeuropa- der er fred! Som konsulent i tysk
  plæderer jeg stadig for en komission a la Nürnberg 1946. Der skal placeres et ansvar
  uden straf. Jeg har navne på politikere og mediefolk på flere hundreder. Danskerne
  må stemme på et nyt parti næste gang.

 2. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – “Lad børnene komme til mig” – et citat fra en lang artikel på trykkefrihed.dk med overskriften “Seksuelt misbrug i muslimske familier”. Det er bare perverteret børnemisbrug og pædofili, så det vil noget. Hvis jeg ellers læser teksten korrekt, så er “straffen” herfor – “evig synd” – hvad det så ellers betyder:

  >>Khomeinis anvisninger om mænds seksuelle samkvem med mindreårige

  Næste passage, stammer fra Ayatollah Khomeinis værk Tahrir-ul-Vasileh (der betyder udførlige vejledninger) bind IV. Institutionen for udgivelser, videnskabens Hus Qom (Iran):

  ”Den som har en hustru under ni år, for ham er indtrængen i hende ikke tilladt, uanset om det er en permanent hustru eller en midlertidig. Men hvad angår øvrige former for tilfredsstillelse – såsom begærlige berøringer og omfavnelse samt begærlig omgang med lår og hofter – så gør det ikke noget, heller ikke selvom det er et barn som endnu ammes.

  Og hvis han trænger ind i hende, før hun er fyldt ni år, – eller hvis ellers han ikke har defloreret hende, – så er det intet andet end en synd for ham, – og hvis han så har gjort det, det vil sige, hvis han har gjort hendes urinvej og menstruationsgang til én, eller hvis han har gjort menstruationsgangen og endetarmen til én, så bliver indtrængen i hende for evigt syndig for ham ”.

  Sådan fortsætter vejledningen om de under niårige brude og følges af instruk-tioner om de over niårige.<<

 3. Af Allan Hansen

  -

  @ Niels Juul Hansen m.f
  For den/de undersøgelse, som du efterlyser (?).
  Se Steen Raaschou: 15.06 ovenfor!

 4. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Carsten Høi

  “Jeg har navne på politikere og mediefolk på flere hundreder. ”

  Har du afleveret disse navne til PET?

  “Danskerne må stemme på et nyt parti næste gang”.

  Du må stemme på hvem du vil, men du skal sgu ikke blande dig i, hvem den danske befolkning stemmer på.

  Når du skriver ‘nyt’ parti, tænker du så på klaphattene i Nye Borgerlige?

 5. Af Alberto Nielsen

  -

  Det forfærdende i hele denne historie er, at befolkningen i Danmark på et tidspunkt nødtvungent må gøre som i 1945, nemlig at vedtage nødlove med tilbagevirkende kraft, så et større antal politikere og private slyngler kan stilles for en retfærdig domstol inden de bliver henrettet.

  Denne gang er der desuden ikke samme mulighed, som der var i 1945, for afpresning og efterfølgende belønning med en ministerpost for at kunne undslippe retfærdigheden.

 6. Af Orla Guude

  -

  @NIELS JUUL HANSEN – 26. OKTOBER 2017 0:12

  Hvorfor nævner N.J.H. ikke forholdet mellem Moe og den 6-årige Aisha?

 7. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jeg bor i Malmø, og er dansk Statsborger med pas, jeg har boet i Sverige siden 1989, og er blevet godt modtaget af det Svenske samfund!
  Grunden til at jeg bor her er, at jeg for år tilbage fik en uddannelse som bjergsprængnings ingeniør hos “Nitro Nobel”, og har rejst meget for, at løse bjergsprængsnings problemer rundt i verden, der i blandt på Grønland!

  Så jeg kender til både det Danske og Svenske samfund!
  Med hensyn til muslimsk kriminalitet, så mener jeg, at problemet er ligeligt fordelt mellem Danmark, og Sverige, og i det hele taget uakceptal højt i både landene!

  At integrationen af muslimer har slået fejl i både Danmark, og Sverige, er af den simple grund, at muslimer hovedsaglig, ikke vil intergreres! så man kan lige så godt opgive dette projekt!

  Jeg skønner, at man i Sverige mangler omkring 20.000 politibetjente, og i Danmark omkring 10.000! Så for, at håndtere det kriminelle problem, er det skrigende nødvendigt, at få uddannet disse politibetjente!
  Toldvæsnet er i både lande også underbemandet, så her kræves også ansættelser!

  Det er især faldet mig for brøstet, at Svenske medier ikke tør nævne kriminalitet begået af muslimer, i en noget misforstået beskyttelsestrang om, at beskytte minioriteter, og hvor journalisterne erbange for, at blive kaldet rasister!
  Der har Danske medier været væsentlig bedre, og man tør kalde en spade for en spade i Danmark!

  I Sverige har man aldrig turdet offentligøre en statestik, om muslimsk kriminalitet, dette har man i Danmark!

  I Sverige er der flere politibetjente der forlader deres stillinger, end der bliver uddannet! Hvorledes disse tal ser ud i Danmark ved jeg ikke; men i Sverige er det højst sandsynligt grundet, at lønnen er for lav i forhold til resten af samfundet!
  Så dette problem kan kun løses med en anseelig løstigning!

  Da England i sin tid var ved at gå statsbankerut, på grund af strejker, løste Margeret Tasher problemet ved, at fordoble politiet lønninger, og hun fik så mange betjente, at hun kunne smadre fagforeningerne!
  Det samme kunne faktisk gøres i både Sverige og Danmark med hensyn til kriminalitet!
  Mvh.

 8. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN – 26. OKTOBER 2017 0:12

  For de katolske præster gør det sig jo gældende, at de af fjolset i Rom nægtes ret til kødets lyst – og når så lysten ikke kan styres desværre udmønter sig i grove overgreb på smådrenge.

  De præster burde straffes langt, langt hårdere end de bliver.

  Det samme bør muslimske voldtægtsmænd, for de gør det udover af kødets lyst også som “retmæssig” udnyttelse af erobrede kvinder. De bør straffes for voldtægt OG racisme.

 9. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Orla Guude

  I Guuder!

  “Hvorfor nævner N.J.H. ikke forholdet mellem Moe og den 6-årige Aisha?”.

  Fordi han ikke mener, at det har relevans i dag.

 10. Af Jens Hansen

  -

  “Carsten Høi”
  “Danskerne må stemme på et nyt parti næste gang”.

  Hvilket?
  nazipartiet, danskernes parti, Nye Borgerlige.
  Altid interessant hvad den yderliggående højrefløj går rundt og gør sig af tanker på vi andres vegne.

 11. Af Orla Guude

  -

  @NIELS JUUL HANSEN – 26. OKTOBER 2017 10:00
  “…Fordi han ikke mener, at det har relevans i dag.”

  Eller – Moe & Aisha er afslørende og pinligt for troens forsvarere.

 12. Af Erik Carlsen

  -

  Hej Kasper.
  Mange tak for flere rigtig gode og oplysende artikler. Danmark skal ikke selv opfinde løsninger på problemet med de mange immigranter. Danske løsninger fungerer ikke. Vi har set nu 30 års mislykkede integrations projekter der hvert eneste år har koster de nyttige idioter, skatteborgerne 33 milliarder DKR om året. Det totale misbrug af skatteborgernes skatte kroner.
  Danmark skal se mod Øst Europa, og lære om hvordan folkene i Øst Europa løser problemer med at leve med mange forskellige nationaliteten og religioner, rimeligt fredeligt sammen. Forskelle på Øst Europa og Danmark ligger i, at i Øst Europa er der ikke noget Bistand at få. Alle skal arbejde for at tjene penge, og forsørge sig selv og sin familie. Der er ingen tid till at lave ballade. I Danmark kan du få Bistand hele tiden og masser af tid til at ligge på sofaen, og når du ikke gider dette kan du lave ballade når du keder dig. Men du kan stadig hæve Bistand og ligge på sofaen, og du behøver ikke at lave noget som helst. Endelig skal retssystemet være mere konsekvente. Udvisning skal bruges kontant og konsekvent for kriminelle.
  Hilsen fra Vestsjælland

 13. Af Gert Hansen

  -

  Carl-Erik Pedersen:

  ‘At integrationen af muslimer har slået fejl i både Danmark, og Sverige, er af den simple grund, at muslimer hovedsaglig, ikke vil intergreres! så man kan lige så godt opgive dette projekt!’

  Det kan næppe siges tydeligere.

  Problemet er bare de såkaldt ‘ansvarlige’ både i Danmark og resten af Vesteuropa ikke vil forstå det. Både Sarkozy og Merkel (!) sagde noget lignende for nogle år siden, uden at det fik nogen som helst følger. Så indvandringen af muslimer fortsætter uændret.

 14. Af Jesper Lund

  -

  Carl-Erik Pedersen
  Danmark har aldrig lavet statistikker over “muslimsk kriminalitet”. Folkeregistret indeholder nemlig ikke oplysninger om en borgers religion.

 15. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jesper Lund.
  Jeg mener, at have set en statestik i Berlingske over muslimsk kriminalitet; men det kan også have været over asyl/indvandre kriminalitet, jeg er ikke sikker på hvad det var!
  Mvh.

 16. Af Helge Nørager

  -

  Det var dog en modbydelig hetz i alle aviser og tv stationer.
  Konstant meddeles at alt er helt skidt.
  Konstant meddeles det at en stor gruppe mennesker ikke vil indpasse sig, de skal udrejse helst.
  Konstant bruges generaliseringer.
  Konstant skal nogle mennesker undskylde andres adfærd som de intet har med at gøre.
  Konstant øges den økonomiske ulighed.
  Berlinske beretter op at de 10 rigeste familier har FORDOBLET deres formuer i de 10 “krise” år.
  Konstant skal direktører have mere i løn
  Konstant er økonomiske kriser kun omfordeling af velstand til de ganske få.
  Konstant skal vi hidses op til had mod andre mennesker.
  Konstant skal jeg mindes om ligheder til andre tider andre steder hvor denne optakt til masseudrensning af andre mennesker har kørt i samme rille, det er de fremmeds skyld at vi alle er blevet fattige, og de er kriminelle så alt er deres skyld.
  Nej det er det er omfordelings politik og de rige vil ikke dele deres velstand, de vil have mere og mere..

 17. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Jesper Lund: “Det kriminalpræventive råd i Sverige, BRÅ, burde offentliggøre sine opgørelse over indvandreres andel af kriminaliteten, så svenskerne (og vi) kan få sande fakta om denne andel.”

  Helt enig.

  Indtil 2005 offentliggjorde BRÅ invandrernes andel af kriminalitet, men da tallene blev FOR provokerende besluttede de svenske politkere – og svenske “eksperter” – at de svenske vælgere ikke kunne tåle, at høre sandheden om indvandrernes kriminalitet.

  Derfor har de har vedtaget en lov, der gør det ulovligt, at omtale forbryderes etnicitet.

  De svenske politikere bilder sig åbenbart ind, at problemet forsvinder, hvis det bliver strafbart at ytre sig om det….

  Mens de uopklarede ligene hober sig op, og antallet af uopklarede mord eksploderer…

  Uddrag fra “Statistikken, som Sverige ikke vil kende” af Mikkel Andersson, Berlingske 26. jan. 2017:

  “På Sveriges svar på DR2, SVT2, kunne man den 15. januar i aktualitetsprogrammet Agenda se et længere indslag om hvorfor, man i Sverige ikke laver opgørelse om kriminaliteten blandt indvandrere.

  Det har man ikke gjort siden 2005, hvor det kriminalpræventive råd – Brå – udgav en rapport, der viste, at udenlandsk fødte mere end dobbelt så ofte som indfødte svenskere var mistænkt for at have begået noget kriminelt. For indvandrere fra dele af Afrika var andelen mere end fem gange så høj som for indfødte svenskere, fremgår det af Agendas indslag.!”

  “På tilsvarende vis har landets socialdemokratiske justitsminister Morgan Johansson tidligere meldt ud, at:

  “I lyset af tidligere undersøgelser, kan jeg ikke se, at endnu en rapport om registreret kriminalitet og enkeltpersoners oprindelseslande vil tilføje viden med potentiale til at forbedre det svenske samfund, og jeg har derfor ikke har til hensigt at give Brå en sådan opgave.””

  “I indslaget gør professoren gældende, at han ikke mener, det er relevant at vide, “at” indvandrere er overrepræsenterede i kriminaliteten, da rapporten fra 2005 allerede viser dette, men kun spørge, “hvorfor” det er tilfældet.

  Adspurgt om, hvorfor han ikke er interesseret i fakta, så svarer professoren, at det er han skam. Dog ikke den slags fakta om indvandrerkriminalitetens omfang, som ikke er blevet ajourført siden 2005. “

 18. Af Helge Nørager

  -

  PS Det var vel nok godt at efter 10 års økonomisk krise i samfundet kunne de 10 rigeste familier fordoble deres formuer.

  At de også kunne få liberale politikere til at finde et par milliarder i råderummet til at fjerne arveafgift for de få super rige i Danmark

  Deres mange bidrag til partikasser gav bonus, og jeg kalder det gerne det som det er.
  Magtforvridning.
  Symbolpolitik som skader landets økonomi.
  Kort sagt korruption i lille Danmark helt lovligt og fuldt demokratisk.

  Værd at bemærke er at når der ikke er krise i samfundet, formår de rige ikke at score kassen.
  Man kan fristes til at tro de rigeste gør alt for at skabe kriser for statisk er det jo sådan de tjener deres formuer.

  Men det er de fremmeds skyld at der skal udskydes operationer på Skejby sygehus pga pengemangel, det fatter alle vel…………….

 19. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Helge Nørager.
  Jeg er ikke sikker på at det er et fordelings problem, der er skyld i, at vi har fyldt vore fængsler, med personer af anden etisk bagrund en Dansk!

  Hvis dette var problemet så skulle hele den 3. verden jo fængsles!
  Mvh.

 20. Af Jens Hansen

  -

  AF CARL-ERIK PEDERSE N – 26. OKTOBER 2017 13:21
  “Jeg er ikke sikker på at det er et fordelings problem, der er skyld i, at vi har fyldt vore fængsler, med personer af anden etisk bagrund en Dansk!”

  Har østeuropæere en anden etnisk baggrund end danskere?

 21. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jens Hansen,
  Ja, det har de faktisk!
  Det er ikke øst Europære der er over representeret i Danske fængsler; men folk fra mellemøsten og Afrika!
  Mvh.

 22. Af Leif pedersen

  -

  Den mangedoblede og eksploderende kriminalitet er nu overalt en trussel mod fredelige og forsvarsløse danskere. Antallet af lemlæstede, skuddræbte og knivstukne danskere vokser hele tiden. Hverken på gaden, i hjemmet, i toget, i bussen, ved stranden, på motorvejen eller i butikken er man i sikkerhed for røvere og banditter. Men hertil kommer de indirekte tab og omkostninger, i form af utallige spareøvelser, lukninger og nedskæringer. Læs f.eks. BT tirsdag i denne uge, hvor man kan læse om skandaløse forhold på et nyt såkaldte supersygehuse i sønderjylland, hvor tingene sejler og meget foregår temmeig besynderligt. F.eks. er de fleste danske læger sparet væk. Bl.a. fordi de årlige udgifter til indvandring ikke er 16 eller 33 milliarder som det ofte påstås, men omkring 200 milliarder.

 23. Af Jens Hansen

  -

  AF CARL-ERIK PEDERSEN – 26. OKTOBER 2017 14:39
  “Det er ikke øst Europære der er over representeret i Danske fængsler;”

  Jo, der er de.
  I forhold til antallet af dem i Danmark.

 24. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Når svenskerne holder tallene vedrørende indvandrernes kriminalitet skyldes det, at offentliggørelse med sikkerhed vil skade mere, end det vil gavne. Det ved man af erfaring, og det er slemt i forvejen. Haderne vil bruge myndighedernes dokumentation som godkendelse til og undskyldning for at begå grove overgreb på uskyldige individer af anden etnisk baggrund.

  Ukyndige primitive fremmedhadere fra f.eks. Sverige-demokraterne – herhjemme dansk folkeparti – ville bruge tallene som dokumentation af deres egne udokumenterede vilde beskyldninger, selvom de intet kender til de nærmere omstændigheder eller forklaringer om skyld og uskyld, som politiet ikke kan redegøre for offentligt uden at skade andre.
  Det ville være umenneskeligt.

 25. Af P Christensen

  -

  Når svenskerne holder tallene vedrørende indvandrernes kriminalitet skyldes det, at offentliggørelse med sikkerhed vil skade mere, end det vil gavne” skriver JVM.

  Skade hvem ? De kriminelle ?

  Mon JVM har samme holdning til offentliggørelse af tallene for
  skatteunddragelse ? Eller vil det også skade disse ?

  Hvorledes kan JVM iøvrigt skrive indlæg på Berlingskes blog
  når han befinder sig i Nordkorea ?

 26. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Hvis situationen er så alvorlig, at medierne ikke mener, at kunne fortælle befolkningen sandheden om hvad der aktuelt foregår, så taber medierne og journalister deres berettigelse!
  At undlade, at fortælle sandheden, ved at fortie den, kan sidestilles med en løgn!
  Og har intet med journalastik at gøre; men er direkte politisk undertrykkelse af sandheden, fordi sandheden er politisk sprængbar!
  Mvh.

 27. Af Allan Hansen

  -

  “Selvmords paradigmet”.

  Underforstået den kollektive selv udslettelse !

  Sveriges Tragedie redigeret af G. Castonier blev udgivet af Foreningen Dansk Kultur på forskningsforlaget Rafael 2007.

  Tak til alle de mange svenskere, som har bidraget til bogen.

  Jeg bringer hermed et par citater:

  (side 9) ” Svenskerne holdes i uvidenhed. Er det en ordre oppefra? Når et folk ikke får besked og ikke har mulighed for kritik, så er der kun de mere brutale protestmuligheder tilbage! Det ville givevis være bedre åbent og demokratisk at kunne diskutere alt, som angår land og folk.

  (side 30).

  Kriminaliteten vokser, mens samfundet ser på!

  TV-programmet ” Gransking ,, viste 24.2.04 hvordan børene- og ungdoms kriminaliteten vokser i storbyerne.

  ( side 31).

  Intet multikulturelt samfund har vist positiv udvikling.

  SKOLEBRANDE.

  “Skoleafbrænding er kaldes også gerne for “mordbrand,, eftersom der oftest er en beboelse på skolen. I 2001 var der 139 brandstiftelser på skoler i Sverige.

  Integrationen er total mislykket.

  MORD:

  “Mord er blevet ganske almindeligt i Sverige. Ifølge det svenske krimminal – præventiv råd anmeldetes der 245 mord ( drab, mishandling med døden til følge) i 2006 og 76.864 tilfælde af grov mishandling.

  (side 33)

  VOLDTÆGT ER ET VÅBEN.

  Sverige har rekord i voldtægter. Den seneste opgørelse fra (BRÅ) viser, at antallet af anmeldte voldtægter er steget på 10 år fra 1.608 i 1996 til 4.189 i 2006 .

  Ser man alene på piger under 15 år, var der en stigning af voldtægter på 64% fra 2004 til 2005.

  Tager vi hele tiårperioden fra 1995 til 2005, udgjorde stigningen af samtlige voldtægter 122%, men for piger under 15 år 193%!

  Eftertanke: Denne bog viser på en afbalanceret måde, at Sverige har
  mistet sin selvopholdelsesdrift, og at landet derfor glider hen imod et
  forfærdeligt nationalt, folkeligt og åndeligt sammenbrud, et sammenbrud, der
  også truer Norge og Danmark.
  En 5. kolonne sidder internt på magten i Sverige, og den importerer
  en ekstern 5. kolonne til landet.
  I denne situation har Sverige brug for både et folkeligt og åndeligt
  oprør mod nedbrydning af landet.
  Resten af EU er også hårdt truet.

 28. Af Flemming Lau

  -

  Kriminal forsorgens tal 20 nov 2012.

  Muslimske lande 1375—Øst europæiske lande 505!
  Tyrk 386
  PAL 368
  Som218
  Irak 114
  Bos. 169
  Iran. 144
  Paki. 135
  Afgh 91
  Syr. 33
  Jord 30
  Ialt 1375.

  Øst Europæere.
  Pol. 246
  Yogu169
  Rumæ29
  Maked18
  Rusland 18
  Serbien 11
  Bulgarie 9
  Tidl sov 5.
  Ialt 505.

 29. Af Jens Hansen

  -

  AF CARL-ERIK PED ERSEN – 26. OKTOBER 2017 16:01
  “At undlade, at fortælle sandheden, ved at fortie den, kan sidestilles med en løgn!”

  Demagoger og populister i partier som V, DF, LA, K og Nye borgerlige overdriver og manipulerer.
  Og lefler uansvarligt for vælgernes indre svinehund.
  Deres klakører i aviser som Berlingske og JP er ikke et hak bedre.
  Og højrefløjen æder det hele råt.
  Dette medfører desværre, at debatten er så svinsk, at ingen interesser sig for at afhjælpe de problemer, som der faktisk er.
  Bloggere som Støvring er med til at gøre de frygtsomme, de enfoldige, de uoplyste endnu mere frygtsomme og frustrerede.
  Nå. Han har kun ca. ti rygklappere.
  Men vi så jo i årene 1933-1940, hvad nationalister, demagoger og populister kan lede Europa ud i.

 30. Af Flemming Lau

  -

  Allan Hansen.
  Det er godt at du orker at holde dig ajour med svenske forhold. Sverige har en speciel tradition for demokrati, som indebærer nogle uhyggeligt stærke strukture, der ikke er tilgængelige for den enkelte borger. Vi kender alle frasen “Diskretion er en æressag!” I Danmark har vi VL samrådene hvor landets spidser udveksler holdninger om status og ønsker for retningen fremover.

  Men den danske demokratiske model, har grundlovens paragraf 77 at holde sig til, nemlig at Censur ingelunde kan indføres igen, hvilket den trykte presse i vid udstrækning har leveret på. Det står i kontrast til den svenske presses ombudsmand Ola Sigvardsson, der i 2015 udtalte at “ytringsfriheden ikke er en selvfølge!” Ingen tvivl om at det er gode toner i totalitære øre, men for mit vedkommende er fortielsens løgnens søster og det kan man kun være imod!

 31. Af Flemming Lau

  -

  Koks i filteret!

 32. Af Allan Hansen

  -

  Kort sagt: Vi har “retten,, til at slå folk ihjel – hvis de ikke underkaster
  sig islam! Fra Norsk TV.

  https://youtu.be/xv0VD_RkcWQ

 33. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvis den jamrende, savlende selvmedlidenhed som Støvring er talsmand for og promoverer i disse spalter får magt, vil Danmark være ilde ude. Det sker ikke. Selvfølgelig kan Europa – og Sverige og Danmark – håndtere indvandrerne, EU og de radikale, det er det, vi gør. Situationen er under kontrol. Wir schaffen das. Naturligvis.

  Kun et defekt mentalt mindretal har så perverterede holdninger, at de tror på, at deres hjemmestrikkede rædselscenarier har noget med virkeligheden at gøre. Indvandring og forandring er ligesom udvikling krævende. Det er der ikke noget nyt i. Der vil altid være tungnemme, der modsætter sig, men heldigvis har stadigt flere mod til nytænkning – fremmedhadernes og nationalkonservatismens dødsfjende.

 34. Af jan ulrik friis

  -

  Jeg bemærker som oftest at godhedsindustri, venligboer, endda vores folkevalgte og muslimer i offerrollen påberåber at muslimerne en minoritet, der er ikke noget mere fejlagtigt eller mere løgnagtigt, da over en milliard uønskede muslimer fra Mellemøsten og Afrika på vej denne vej, de er endda uønskede i deres egne hjemlande!

  Uønskede!!!

  Det nordiske folk svarer til dengang indianerne i USA blev udryddet, forholdet svarer til den over milliard muslimer som er på vej denne vej de vil løbe os over ende!

  Om vi taler om det nordiske folk, eller det danske folk, taler vi om et lille folk som kræver særlig beskyttelse for at overleve og bevare freden og velfærdstaten, at ikke vi bliver løbet over ende, som det nu er ved at ske i et lyntempo.

  Bemærker at også i indlæg denne blog dukker ordet “minoritet” op, det er også fair og helt korrekt om taler drejer sig om det danske eller det nordiske folk, men når ordet “minoritet” dukker op er det som regel for at lovprise muslimernes magtovertagelse og undertrykkelsen af det danske folk, nu muslimerne oversvømmer de nordiske lande, udplyndrer og i vold og terror, i milliardvis af muslimer alle uønskede på vej, for som gøgeunger kaster muslimerne de andres æg ud af reden!

  Vi kender alle historien om Mao der havde besøg af en dansk deligation, Mao forstod hvad vores folkevalgte aldrig forstod, og aldrig vil forstå!

  For da Mao hørte at der kun var 50 millioner danske, mente Mao at “om kun 50 millioner danske tilbage skal vi passe godt på dette folk, for de er kun 50 millioner tilbage!”

  Men Mao blev da gjort opmærksom på at han havde hørt forkert, der er ikke 50 millioner danske, der er under 5 millioner, en tydelig rystet Mao der med bekymring udtrykte “om der virkeligt under 5 millioner danske tilbage skal vi passe rigtigt godt på disse, beskytte dette lille folk, for de er under 5 millioner tilbage!”

  Men det forstod vores folkevalgte aldrig, følelseskolde helt ind til margen, de forstod aldrig hvad Mao direkte forstod at værdsætte og beskytte det danske folk.

 35. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Som situationen er idag, med hensyn til asylmodtagning/indvandring/familiesammenføring, så beskytter vi ikke vor etniske befolkning, vor kultur tilstrækkeligt nok til, at vores velfærdssamfund kan overleve på sikt!

  At agere med rettidigt omhu, er alfa og omega, for velfærdssamfundet i Danmark!
  Vi har neglieret 30 års indvandring, uden, at have realiseret faren som dette indebærer, og nu er det ved, at være sidste udkald for, at råde tilstrækkeligt bod på vore fejltagelser!

  For at råde tilstrækkeligt bod på fejltagelserne, findes der kun en løsning under de nuværende forhold, og det er: Øjeblikkeligt total stop for muslimsk asyl/indvandring/familiesammenføreing, så som effektueres, i flere Øst Europæiske lande!

  Dette er i mit objektiv, den eneste handling, som giver et effetivt resultat, og det kan, og skal gennemføres nu, hvor Bruxelle er handlingslamslået, med hensyn til indvandring!!!

  Alle de nuværende tiltag er utilstrækkelige, og tæt på værdiløse!!!
  Mvh.

 36. Af Allan Hansen

  -

  Robert Spencer: STOP ISLAM!

  https://www.jihadwatch.org/2017/10/anni-cyrus-video-the-solution-to-stop-islam

 37. Af Niels Juul Hansen

  -

  @JØRGEN VILLY MADSEN

  Vi er ikke altid enige i hverken indenrigs- eller udenrigspolitik, men jeg deler 100% din store optimisme og tro på et solidt demokrati, der er i stand til at løse de mange udfordringer, vi står overfor i verden i dag.

  Disse problemer vil aldrig blive løst af de mange frygtsomme dommedagsprofeter, der konstant dukker op her på berlingske blog for at delagtiggøre os i deres allermest våde drømme.

 38. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Der er noget der ikke stemmer overens , angående vore 2 kommunistiske uvenner, her på bloggen!!!

  Normalt er kommunister (Russere) ikke særligt glade for muslimer, så når vore 2 kommunistiske bloggere plædere for muslimsk indvandring i Danmark, får jeg den mistanke, at det rører sig om 2 muslimer under falsk Dansk navn!!!
  Mvh.

 39. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Carl-Erik Petersen
  Tag det helt roligt nu. Dine underlige kommentarer har for længst overbevist os om, at du ikke er udstyret med noget, der kan tænke. Skulle det ske igen, at du får noget, der ligner en tanke – eller en mistanke – bør du omgående søge læge for en sikkerheds skyld. Det kan være, at du fejler noget farligt.

 40. Af Niels Juul Hansen

  -

  @CARL-ERIK PEDERSEN

  Jeg tror, at ægte marxister mener, at religion er opium for folket.

  Men der er nok ikke mange ægte marxister.

 41. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jørgen willy Madsen.
  Hvorfor føler du dig forudrettet? Jeg har ikke nævnt nogle navne!

  Du minder mig om tyven, der har stjålet en mobil telefon, hvor ejeren låner en anden telefon og ringer sit nummer op, og tyven derved bliver afsløret!!!
  Mvh.

 42. Af Anders kirkegaard Jakobsen

  -

  I pity the poor immigrant
  Who wishes he would’ve stayed home
  Who uses all his power to do evil
  But in the end is always left so alone

  That man whom with his fingers cheats
  And whom lies with every breath
  Who passionately hates his life
  And likewise fears his death

  I pity the poor immigrant
  Whose strength is spent in vain
  Whose heaven is like Ironsides
  Whose tears are like rain

  Who eats but is not satisfied
  Who hears but does not see
  Who falls in love with wealth itself
  And turns his back on me

  I pity the poor immigrant
  Who tramples through the mud
  Who fills his mouth with laughing
  And who builds his town with blood

  Whose visions in the final end
  Must shatter like the glass
  I pity the poor immigrant
  When his gladness comes to pass

  Bob Dylan 1968

 43. Af jan ulrik friis

  -

  “………..omvendt burde myndighederne jo gøre det, de burde gøre: At oplyse borgerne……”

  Også opfordring herfra till de svenska myndigheder såvel som danske myndigheder at fremlægge sandheden uforfalsket.

  Kun sandheden den hele den fulde sandhed sort på hvidt!

  At vi får de rigtige tal på bordet, at som alt tyder på står islamisterne for over 95% af voldtægter og drab i betragtning af at de er omkring de 10 % af befolkningen skal % ganges op med x10 disse uhyrlige tal viser hvilken ondskab Merkel har inviteret at kvit og frit kan invaderer, udplyndre og kaste det vestlige EU ud i en voldsspiral af terror – anarki – fattigdom – etnisk udrensning og død !

  På tide at befolkningen til fulde forstår hvilken ondskab myndighederne har sluppet ind i landet, tilbage står befolkningen nemlig med spørgsmålet hvorfor i helvede ødelægges vores tidligere så vidunderlige lykkelige fredelige eventyrlande Danmark og Sverige af islamisk ondskab?

  Giv os den uforfalskede sandhed/statestik over elendigheden, denne onde islamiske ideologie der er kommet ned over os, giv os den uforfalskede sandhed,
  at befolkningen til fulde forstår at døden har en årsag, at ikke ondskaben tager overhånd!

 44. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Jan Ulrik Friis

  Tag en dyb indånding.

  Lad hadet vokse sig stærkere i dit hjerte.

  Tag en dyb indånding.

  Lad hadet vokse sig så stærkt, så du forstår, at godhed er ondskab, og at ondskab er godhed.

  Så kan du starte med at bringe mennesker til udryddelse.
  Så afgår busserne, togene, lastbilerne til isolerede lejre, hvor vi glemmer, at det var den eneste mulighed, vi havde.
  For at vi skulle overleve, og DE skulle udryddes.

 45. Af jan ulrik friis

  -

  Anders Kirkegaard åbenbart en disse forvildede falske profeter fra godhedsindustrien med hånden dybt i kagedåsen, en af disse der foretækker løgnen, måske en disse NGO’ der arbejder 24/7 på den total destruktion af vores nationalstat.

  I over 40 år har vi iagtaget vanvids kursen imod ungangen i jihad, altsammen et åbenlyst komplot et landsforrædderi et Danmark ude i frit fald, sikker der Anders Kirkegaard kommer ind, som endnu en falsk godhedsapostel der fornægter det danske folk, den danske kultur, vores kristne tro, de danske værdier, i bytte for renlivet ondskab og et evigt mørke i gehenna!

 46. Af Flemming Lau

  -

  Anders Kirkegaard Jakobsen.

  Nå nå du! Det er kontraindiserende at hælde kritiske danskeres bekymring, ned ad brættet. Når du derudover lige tilføjer med et tvist af “det gode had” så er det et overkill!

  Hvem er genstand for hatecrimes og dominans vold…? Det er ihvertfald ikke muslimer. Og så skal du lige huske de unge der er sluppet udaf 9 klasse med skrammer fra muslimsk, ikke buddistisk eller græsk ortodoks men muslimsk gruppevold, de er tabt for for mangfoldigheds samfundet, for ever, fordi ingen beskyttede dem mens tid var!

 47. Af Allan Hansen

  -

  En lang stribe af voldtægter har rystet Sverige de seneste dage. Ifølge den svenske avis Expressen har politiet modtaget ikke mindre end 21 anmeldelser om voldtægt eller voldtægtsforsøg mellem den 12. til den 15. juli. 2012.

  Fem af voldtægterne er fundet sted tæt på hinanden – med en afstand på omkring 16 kilometer fra hinanden – nemlig i byerne Gävle, Bollnäs eller Falun.

  Samme gerningsmænd
  I Gävle mistænker politiet den samme gruppe gerningsmænd for at stå bag to af overfaldene. Voldtægterne, som udførtes af en gruppe, skete i løbet af en time og blot 200 meter fra hinanden. Politiet har dog foreløbigt ikke anholdt nogen mistænkte i sagen.

  På trods af de mange voldtægtssager har politiet blot pågrebet to mistænkte. Den ene, en 22-årig mand, er mistænkt for at stå bag en voldtægt i Bollnäs natten til lørdag.

  I der sket en voldsom stigning af voldtægter hen over sommeren, oplyser politiet.

  Fordobling
  Om sommeren sker der nemlig dobbelt så mange voldtægter som resten af året.

  – Folk opholder sig ude, drikker mere alkohol og er mere letpåklædte. Dem, som er i risikozonen for at begå et sexovergreb, har om sommeren flere muligheder for at finde et offer, siger psykiatriprofessor og forskningsleder Niklas Långström til Expressen.

 48. Af Svend Jensen

  -

  @JAN ULRIK FRIIS – 28. OKTOBER 2017 13:06
  J.U.F. har fuldstændig ret mht. Anders Kirkegaard Jakobsen. Hr. Jakobsen er helt klart en ‘blød’ mand. Fuld af sentimentale følelser, som skubber al logik og fornuft til side, i en ‘god’ sags tjeneste. A.K.J’s savlende medlidenhed formelig drypper ud af skærmen, når man læser hans følelser om skyld og skam. Imidlertid er det altid nødvendigt, at nogen bevarer det kølige overblik og kan gennemskue realiteterne i enhver situation – J.U.F. er én af dem.
  Den der med at dele sin skjorte/kjortel/frakke/etc. med alle trængende, man møder på sin vej holder jo ikke for en nærmere analyse. De stakkels svenske kvinder, som voldtages på samlebånd, vil nok sætte mere pris på omgående fysisk assistance i situationen, fremfor et hændervridende mandligt skvats medlidende falske tårer i sikker afstand. Kloge hoveder fortæller om en tiltagende feminisering af svenske mænd. Det er måske her at problemet opstår – svenske mænd er simpelthen for underkuede til at forsvare deres kvinder mod islamisk voldtægtskultur.

 49. Af jan ulrik friis

  -

  Så nu slår ondskaben EU til igen, ny EU plan ikke for at gøre godt, det er nemlig EU en meget fjern tanke, men i regulær ondskab for at skade og skade mest muligt det etniske europæiske folk, de lande der nægter at lade sig underkue i vold og terror, lade deres nationalstater udslette af en ondskabsfuld hedensk islamiske ideologie!

  Det forklarer også hvorfor vi intet forsvar har imod islam, åbne grænser, det at vores folkevalgte og et EU i koma en kollektiv ondartet sindssyge!

  Endnu en ond EU plan, EU vil nu sylte disse EU lander i byokrati, de EU lande der er loyale overfor egen befolkning skal nu få det yderst vanskeligt at skaffe sig dokumentation eller et rejse visum for landets borgere i en byokratisk arbejd langsom aktion, et i en række af tiltag der skal undertrykke og banke europæerne på plads, for at underkue til vi overgiver vores liv og land og kultur til den onde islamiske ideologie!

  Helt bevidst at det danske det svenske folk nedprioriteret at vi nu kun 3-4 rangs borgere i egne lande, uden samme rettigheder som de fremmede indtrængende muslimer, vi mister nu vores rettigheder bid for bid, intil vi det etniske folk er tilintetgjort!

  EU er i lommen på godheds & våbenindustri, lakajer af islam, handler bevidst i ondskab imod alt sundt fornuft, går nu efter en regulær selvdestruktion af nationalstaten efter svensk forbillede, handlingsplanen kender vi: udslettelsen af det europæiske folk, for i systematisk ondskab EU ved at blive en kuvøse station for den radikale islam!

Kommentarer er lukket.