Mord og voldtægt i det svenske tusmørke

Af Kasper Støvring 99

 

Personer med udlændingebaggrund står bag mere end 95 procent af alle overfaldsvoldtægter, ligesom de står bag 90 procent af alle skudepisoder. Det viser nye tal fra Sverige.

 

Sverige ligner et normalt land. Man går på arbejde, børnene går i skole, parlamentet virker, osv. Men noget er samtidig helt, helt galt. At følge udviklingen i Sverige er som at bevidne et gigantisk trafikuheld. På afstand ser det ikke ud af meget. Man lægger måske mærke til et langt bremsespor på vejen, nogle biler står på tværs, bilhorn tuder, og mennesker er samlede omkring ulykkesstedet. Men kommer man tæt på, flyder det med blod, kødstumper hænger i klaser, der er glasskår overalt, skrig og jamren lyder, og folk er i panik.

 

I Sverige er der nu så mange mordsager, at politiet ikke har ressourcer til at opklare grove sager om voldtægt. Det gælder voldtægter mod børn, og det gælder massevoldtægter. Åbner man artikler som de nedenstående, er det som at få post fra en ond ånd. Ifølge den ene artikel er en 12-årig pige blevet voldtaget, men intet sker. Ifølge den anden artikel har mindst 10 mænd voldtaget en kvinde, der står tilbage med ”torturlignende traumer”. Op til 20 mænd kan have deltaget, men det ved man altså ikke, for myndighederne har andet at tage sig til end at opklare sagen.

 

Hvad er det andet end en luciferisk kraft, der stråler på dunkel vis i dette moderne mareridt? Den humanitære stormagt glider ned ad slisken ind i det mørke, der kaldes masseindvandring, og her roder man så rundt blandt tørre ben i et land, der engang var et fredeligt samfund, der blomstrede med tillid og tryghed som i en rosengård, men i dag i store træk synes dødt og mere og mere ligner den ghetto, der ironisk nok har navnet Rosengården.

 

At læse om Sverige er som at bevæge sig ind i drømmens grå tusmørke. Kan det virkelig passe?

 

Medier og myndigheder holder normalt oplysninger om udlændinge og kriminalitet hemmelige, så det er et særsyn, at Dagens Nyheter i artiklen ovenfor bringer oplysningen om mord og mordforsøg (artiklen er lukket, men uddrag kan læses her) Hvad angår voldtægtstallene er det stadig almindelige borgere, der må gøre arbejdet – og risikere ikke blot offentlig udskamning, men også at miste arbejdet og få offentliggjort privatadressen, så de opsøges af venstrefløjens tæskehold. Tallene om voldtægterne skyldes en Joakim P. Jonasson, som bl.a. bygger sine tal på domudskrifter. De er nemlig offentligt tilgængelige. Den fulde rapport kan læses i linket ovenfor og her. Arbejdet virker solidt, om end man selvfølgelig bliver nødt til at tage forbehold; omvendt burde myndighederne jo gøre det, de burde gøre: At oplyse borgerne.

 

At de ikke gør det er et tegn på, at noget er helt galt. Trafikuheldet er meget større, end vi aner.

99 kommentarer RSS

 1. Af b jensen

  -

  Ja, det er som om vores kultur og civilisation er ved at implodere/kollapse/begå kollektivt selvmord. Både i Sverige, Danmark og Norge samt diverse andre EU- lande går det den helt forkerte vej. Tilsyneladende med venstrefløjens og de radikales fulde accept. Men ønsker venstrefløjen virkelig at udskifte vores civilisation, velfærd og fred med barbari, elendighed og terror? Ønsker venstrefløjen/de radikale virkelig stening af kvinder, lemlæstelse af små piger, udsmidning af mennesker fra høje huse, vold og mord i gaderne, hjemmerøverier og påsatte brande hvorsomhelst. Plus en økonomi, en velfærdsstat og et sundhedsvæsen der ligger i ruiner….??

 2. Af b jensen

  -

  I Sverige er det tilsyneladende hvad den feminiserede venstrefløj ønsker. Den er i gang med at forære landet, byerne og alt andet væk til migranter. Man kalder det humanisme, men for svenskernes flertal er der tale om et mareridt og en blodig katastrofe. Ønsker vi danskere samme “humanistiske” politik i vores land?

 3. Af Jens Hansen

  -

  Gad vide om Kasper Støvring har checket de informationer som han henviser til.
  Han er tidligere kommet lidt galt af sted med informationer som mildest talt var noget dubiøse.
  Men selvfølgelig.
  Den slags tager hans rygklappere jo ikke så nøje.

 4. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Ingen kan tillægge informationer – vedrørende indvandrere – fra Sverigesdemokraterne, dansk folkeparti, AfD m.m..fl. – nogen sandhedsværdi. Det er benhård propaganda, der skal fastholde tilslutningen til deres partier.

  Medlemmerne kræver den daglige dosis frygt i de vanvittige skræmmekampagner, der øses ud den skelen til sandhedsværdien. Det er sørgeligt, at Berlingeren lægger spalter til en så primitiv form for påvirkning af svage sjæle.

 5. Af Paul Bischoff

  -

  Uhyggelig læsning.

  Jonassons undersøgelse mangler dog statistikker over ofrenes baggrund og forhold til gerningsmanden/mændene. Man kan ikke umiddelbart se om mænd fra andre lande voldtager sine egne kvinder eller indfødte svenske kvinder. Eller for den sags skyld om hvilke kvinder svenske mænd voldtager.

 6. Af Allan Hansen

  -

  Hvis man daglig læser Snaphanen, så bliver
  man ganske trist til mode – Sverige er helt væk og
  vil aldrig komme til bage. Hele retssystemet er brudt sammen
  og alt er kaos! – hvordan kunne det ske?

  Tak til Snaphanen

 7. Af Allan Hansen

  -

  Robert Spencer om svenske tilstande
  her: https://www.jihadwatch.org/2017/10/sweden-issues-stamp-featuring-a-mosque

 8. Af Poul hansen

  -

  Som man kunne forvente, prøver j h an sen og vil ly m.fl. at betvivle og bortforklare. Men læs bøger om hvad der er foregået af terror og gangstervælde i Europa i de senere år. Og læs snaphanen, den korte og 24nyt.dk. Så vil det blive klart at det nok er den rene sandhed at Sverige er på vej mod skrækkelige tilstande. Bare se hvad der foregår af
  grov kriminalitet i Malmø, Gøteborg og Stockholm osv.

 9. Af Kim Kaos

  -

  @Jens Hansen

  Før du mistænkeliggør Kasper Støvring burde du måske selv læse rapporten og undersøge kilderne.

  Men måske indeholder den nogle fakta du ikke bryder dig om at blive gjort bekendt med.

  Du kan få linket en gang til:

  https://pjjonasson.files.wordpress.com/2017/10/sexualbrottslighet_bland_man_fodda_i_sverige_och_i_utlandet_v3.pdf

 10. Af Svend Jensen

  -

  Citat: “Den humanitære stormagt glider ned ad slisken ind i det mørke, der kaldes masseindvandring”

  Lidt trist, at blogholder ikke rigtig tør sætte navn på omtalte ‘mørke’. Alle kommentarer indtil nu, vover heller ikke at skrive ‘m’-ordet. Det er åbenbart en så farlig besværgelse, det der ‘m’-ord, at det kun må hviskes med lav konspiratorisk stemme til katten bag lukkede døre; med en radio kørende i baggrunden. Terror virker efter hensigten – altså den meningsterror som venligboerne med det seksuelle underskud og godhedssegmentet udøver over normaldanskerne. Blev ytringsfriheden slået ihjel af ‘m’?

 11. Af ole christensen

  -

  Har lige læst nogle meget uhyggelige ting i den korte avis. Røveriske overfald foregår nu i selv små hidtil fredelige byer. Skyderier og knivstik foregår dagligt i Kbhvn. Og udgifterne til indvandring og Afrika-projekter m.m. er blevet så store, at lægehjælp til danskere med frygtelige nyresmerter….. eller behov for en kræftoperation mv……er sparet væk. De må vente til 2018.

 12. Af Allan Hansen

  -

  Islamisk empirisme er verdens største blodbad!
  Global Jihad – islams sjette søjle!

  Hvis vi skal forsøge, at forstå den islamiske fascisme så må
  vi starte ved roden og undersøge islams historiske udvikling.
  Om mit kildemateriale!

  Det faktum, at 80% af mit kildemateriale bygger/stammer fra arabiske kilder
  dvs. Jihad-Koranen-Hadith-Sharialov og islamisk stat dvs. Kalifatet – (det er den
  samme hund! Samt fagbøger skrevet af ex. muslimer bl.a. Ayaan Hirsi Ali – Wafa
  Sultan – M.A. Khan – Sam Solomon – Walid Shoebat ( Why We Want to KILL YOU!

  De sidste 20% stammer fra mange år med historiebøger på flere forskellige sprog, samt video og internationale reporter etc.

 13. Af Anst Aendig

  -

  Der er dejligt og anstændigt i Sverige. Det går godt med at integrere svenskerne.

  Vh. En radikal kernevælger

 14. Af ole christensen

  -

  Situationen var vel utænkelig for få år siden. Men nu er “eliten” i Sverige igang med at fordrive og udskifte sin egen befolkning. FORDRIVE og UDSKIFTE! Et FANTASTISK projekt. Blodigt, men meget ambitiøst og visionært. De svenske politikere har overgået sig selv. Se også “Groft sagt” om pøblen osv.

 15. Af Steen Raaschou

  -

  I kan høre interview med Joakim P Jonasson her, hvor han forklarer rapportens tilblivelse. 26 minutter

  http://snaphanen.dk/2017/10/25/priset-tolv-forfattare-om-svensk-repression/

 16. Af Flemming Lau

  -

  Kasper Støvring.
  Godt at du utrætteligt, viser den dystopiske side svensk afsind!

  Den svenske situation er en katastrofe, men det er hvad der sker når man lader hånt om ældgamle skel.
  Hvordan går det så med situationen i Danmark…?

  2010-2015. Voldtægter:
  244 domme til ikke vestlige mænd.
  Somalis 27 stks=5% men de udgør kun 0.3% af befolkningen.
  Palrab. 18 =3%,……………………………………0.5%
  Irak. 16……………….=3%…………………………………….0.6%
  Tyrk 16……………….=3%…………………………………….1.2%

  Iøvrigt korrigere vi rygklappere, evt fejl asap i modsætning til den kultur radikale propaganda!

 17. Af Jan Mølgaard

  -

  Efterhånden tegner der sig kun to muligheder for Sverige og andre europæiske lande. 1. Fortsat opløsning i kaos, konflikter og kriminalitet. 2. Borgerkrig. Om modstandsviljen er så stor, at det sidste bliver svaret på det første, er det store spørgsmål. Ellers vil de forskellige etniske grupper samle sig i hver sit territorium, hvor de vil forsøge at overleve. Storbyer vil forslumme og den oprindelige befolkning flygte. De fremmede er nu så mange og deres aldersfordeling så gunstig, at de i realiteten selv bestemmer, hvor mange de – i egen interesse – bliver til i det lange løb.

 18. Af ole christensen

  -

  Underligt. To indlæg der sobert bakkede støvring op, kom ikke på??

 19. Af Niels Larsen

  -

  Kære Støvring.

  Svenskerne har fået det præcis, som de selv har ønsket det.

  De har stemt på politikere, som har fremmet indvandringen af voldtægtsforbrydere, lystmordere og andet skidtfolk sydfra.

  Ikke mindst kvinderne har stemt på disse afsindige politikere.

  Kvinderne er vel selv skyld i voldtægterne? De kunne have opført sig fornuftigt og have stemt på Sverigesdemokraterne fremfor på forræder Löfven og konsorter.

  Og mændene kunne have gjort det samme fremfor at spille hellige pladderhumanistiske frelsermænd.

 20. Af Gert Hansen

  -

  ‘I Sverige er der nu så mange mordsager, at politiet ikke har ressourcer til at opklare grove sager om voldtægt.’

  Det er klart, når man importerer sådanne mængder af folk fra ‘Langbortistan’, og så naivt tror, at alt samfundsmæssigt stadig vil blive som før. Det samme har man tydeligvis gjort i Danmark, om end Danmark i udviklingen halter lidt bagefter Sverige.

  Resultatet er derefter. Hvordan kan man, i en relativt kort årrække, importere hundredtusindvis af mennesker, hvoraf mange selv siger at de hverken vil integreres eller endda assimileres, mange fra ‘failed states’ og/eller stater med borgerkrig og så tro, at alt vil blive som før, og undlande samfundsmæssigt at handle derefter, og tage nogle forholdsregler? Det er så naivt og dumt at man tror det er løgn.

  Vesteuropa og ikke mindst den nordlige del, har skabt sig nogle problemer på halsen, som man ikke magter at klare, og som for altid har ændret disse regioner, uden at nogen kan sige hvor det ender. Nogle vil betegne det som dårlig, for ikke at sige amatørisk, planlægning. Stærke politiske kræfter både lokalpolitisk og i EU, ønsker at denne udvikling skal fortsætte.

 21. Af Erik Skifter

  -

  Jeg læste ovenstående indlæg fra Kasper Støvring vedrørende det svenske sammenbrud i deres retssystem og hos deres politi. Umiddelbart efter fik jeg den fornemmelse, at det meste er jo noget gammel viden det som Kasper Støvring hermed fremkommer med. Det er længe, ja ca. to år siden at det svenske politi henlagde de fleste sager omkring vold og voldtægt, grundet man ikke havde det fornødne overskud og mandskab. At det svenske politi er tæt på sammenbrud ved man godt, men man forsøger at holde sammen på stumperne alene p.g.a., alt andet vil skabe kaos og voldsom utryghed i befolkningen.

  Udviklingen i Danmark er ikke så katastrofal som i det svenske. Vi har heller ikke så voldsom en koncentration af muslimske indvandrere – endnu. At det er muslimske borgere som udgør det voldsomme tal som Kasper Støvring henviser til, ja det ved alle i det svenske også godt.
  Men det lykkedes stadig – endnu, at holde dette fakta nede og uden for den almindelige offentlighed. Men alle i det svenske politi ved det, men heller ikke der taler man offentligt om det, bortset fra nogle enkle ledere som står og skal pensioneres.

  Min dokumentation for min viden er, at jeg har et fagligt bekendtskab med tre ledende politifolk i henholdsvis Malmø og Gøteborg.

  Jeg kiggede således også nedad på de kommentarer, hvor nogle angriber Kasper Støvring for at fremkomme med unødig propaganda og urigtige oplysninger. Til Jer kan jeg oplyse, at Kasper Støvring på ingen måde overdriver det som han her beskriver. Det er desværre ingen overdrivelse jfr. det kendskab jeg har til forholdene i det svenske politi.
  Der er desværre en ting som står som meget sikkert og klart, og det er, at det kun vil blive meget værre i Sverige. Vi har endnu ikke set den fulde magt der ligger bag de store koncentrationer af muslimske borgere i bydelene omkring Stockholm, i Gøteborg og i Malmø. Der er i hele Sverige en kæmpe stor andel af yngre og potentiel voldsomme unge muslimske mænd, som vil tilslutte sig den generation af unge muslimske mænd, der i dag er ifærd med at smadre sammenhængskraften i det svenske samfund. Når disse unge mænd inden længe bliver mange nok, vil vi se samenbruddet i Sverige.

  Jeg er overbevist om, at valget i 2018 i Sverige vil overraske rigtig mange.

 22. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Ironisk nok, så er det faktisk flygtninge, der har fået asyl, der har størst interesse i, at migrationen fra ikke-vestlige lande ikke overstiger det antal, som det er prakstisk realistisk at integrere, for det er dem, det går hårdest ud over, når det bliver nødvandigt endnu en gang at beskære velfærdsydelserne, fordi der err mange arbejdsløse “ikikevestlige” migranter.

  Hvis et land modtager flere svært integererbare, dårligt uddannede migranter og flygtninge fra “ikke-vestlige” lande, end det magter at intergrere, så bliver velfærdsamfundet umuligt at finansiere, og det går hårdest ud over – ikkevestlige flygtninge og migranter, netop fordi de langt oftere lever af velfærdsydelser, end andre gør.

  Det er stort set kun ansatte i migrationsindustrien, der har interesse i, at der ikke er en overgrænse for, hvor mange asylansøgere, der kommer til landet.

  Jo flere flygtninge, jo flere penge til integrationsmedarbejderne, og jo flere sociale problemer, flygtningene skaber, jo mere arbejde og jo større indtægt til velfærdsstatens sociale problemløsere – mens landet bliver fattigere, og landets egne, svage borgere bliver svigtet i stadigt højere grad…

 23. Af Kim H

  -

  Hvor mange skudepisoder er der i København om dagen? Hver dag er der enten et knivoverfald eller en skudepisode. Gå 10 år tilbage og spørg jer selv; hvorfor? Alle kender svaret, medens de skyldige vender ryggen til!

 24. Af Gert Hansen

  -

  Erik Skifter:

  ‘Der er i hele Sverige en kæmpe stor andel af yngre og potentiel voldsomme unge muslimske mænd, som vil tilslutte sig den generation af unge muslimske mænd, der i dag er ifærd med at smadre sammenhængskraften i det svenske samfund. Når disse unge mænd inden længe bliver mange nok, vil vi se samenbruddet i Sverige.’

  Det kan dårligt gå anderledes, og burde ikke kunne overraske nogen. Som jeg er inde på ovenfor, hvad havde man da ellers forestillet sig? Der er stort befolkningsoverskud i MØNA, med de følger vi nu oplever dér, og en del af dem er kommet, og kommer fortsat, til Europa. Havde man virkelig tænkt sig, at alle sammen ville blive gode liberale demokrater med protestantisk arbejdsmoral? Det havde man åbenbart, jo mindre nogen ‘ansvarlige’ politikere har ønsket det sammenbrud du forudsér.

 25. Af Per Torbensen

  -

  Ja selvfølgelig er der nogle som ønsker ,at det kollektive selvmord skal fortsætte,men kvag deres uddannelser fortsætter det.
  Løntrykkere importeret smadrer fagbevægelsen og det kollektive aftale system (dansk arbejdsgiverforening ,som primus motor.)

  Dertil er knyttet et hav af organisationer som lever som selvfede hankatte af en fuldstændig selvmorderisk indvandring fra middelalderen-offentlige som private.-de skaber problemer,læs sikre sig arbejde og beskæftigelse,problemer skal ikke løses men holdes i kog af et stadigt stigende antal af Djøffer,hvor vi alle blot er klienter eller skal blive det,er der for få klienter i biksen,skabes bare nye problemer .Bureaukratiets trædehjul skal opretholdes for enhver pris og det er uanset politiske holdninger som “Venstre” eller “Højre” ideologi.
  Frankrig sagde fra, 50 procent af befolkningen blev hjemme-måske vi skulle gøre det samme.

 26. Af Henrik Thor Christensen

  -

  Merkel og Löfven er vor tids versioner af Chamberlain i 30’erne, som talte om “fred i vor tid” – man kunne have tilføjet “- for enhver pris”, som så blev 2. Verdenskrig og 60 millioner døde!!! Gad vide hvor mange der dør i den kommende 3. Verdenskrig…?

 27. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Hr. Kasper Støvring,

  Sjovt nok er det altid Den, der kommer med et hav af tal, grafer, statistikker, procenter osv. Hvad vil De opnå egentlig?

  Men De melder aldrig ud med nogle løsningsforslag…? Eller er det bare mig, der ikke kan følge med?

  Sig nu ikke igen og atter igen, at alle udlændinge skal rejse tilbage til hjemlandet. Alt andet end det ‘please’, for det kommer aldrig til at ske. De er kommet for at blive.

  Kom nu med et konstruktivt, seriøst og håndgribeligt løsningsforslag, for jeg er simpelthen virkelig dødtræt af at læse hele tiden til Deres samme og gentagne historier om de såkaldte kriminelle udlændinge.

  Så klag istedet over jeres dysfunktionelle politikere, som tror og stoler blindt på løgne trusler som terror, flygtningetilstrømning og en indviklet overvågning af fredelige borgere her i landet. Brug dog ressourcerne fornuftigt. Tag ved lære af Anker Jørgensens, Poul Schlüters og Poul Nyrup Rasmussens tid. De tre statsministre er og vil altid være gode eksempler i dansk politiks historie.

  Hr. Kasper Støvring, stop med at arbejde for islamafobia, tyrkofobia og fremmedhadet. De er en oplyst herre med en akademisk baggrund. Ydermere har De sans for fred og skønhed. Det klæder Dem slet ikke at komme med indlæg som disse. De er langt bedre end De selv tror. Det er ikke værdigt for Dem. Det vil kun gøre Dem mere stresset, deprimeret og i sidste ende mere syg, hvilket kan desværre ses på Deres blog billede. Skynd Dem at genoverveje Deres dyrebare liv og fremtid.

 28. Af Niels Larsen

  -

  Det eneste virksomme og konstruktive forslag, som kan vende katastrofen til noget bedre indebærer et totalforbud mod undertrykkelses- og hadideologien islam og en udvisning af så mange muslimer som overhovedet muligt.

 29. Af Flemming Lau

  -

  Jeg tror den anti danskeren Gur alvorligt skulle genoverveje sit liv og sin fremtid her i “dysfunktionelle Danmark”. Så kunne det være at landet igen kunne blive raskt! Det er sjovt at i takt med at muslimerne bliver mere rettroende og 77% så nærmer antallet af danskere der stiller krav om stop for muslimsk indvandring sig også de 70%.

  Når danskerne siger farvel til gæsterne og deres afkom, så kvittere de selvfølgeligt høfligt med at vende hjem!

 30. Af Flemming Lau

  -

  Jeg tror jeg sender Tabletten på “sprogskole!”

 31. Af Gert Hansen

  -

  ‘Hr. Kasper Støvring, stop med at arbejde for islamafobia, tyrkofobia og fremmedhadet.’

  Hvor er det dog trivielt at høre de samme mantra fra muslimske apologeter og deres ikke-muslimske støtter. Hvis nogen er kritisk over for den totalitære ideologi islam, der maskerer sig som religion’ så er man fremmedhadsk islamofob.

  At man prøver at stigmatisere kritikere som sådan, er ikke overraskende. Man brugte også mange smædeord mod kritikere af Sovjetunionen og de kommunistiske samfunds ideologi i sin tid. Når man ikke kan argumentere ordentligt for sin dag, altså gå efter bolden, så gå istedet efter manden.

 32. Af Jesper Lund

  -

  Det kriminalpræventive råd i Sverige, BRÅ, burde offentliggøre sine opgørelse over indvandreres andel af kriminaliteten, så svenskerne (og vi) kan få sande fakta om denne andel.

 33. Af Jens Hansen

  -

  AF NIELS LARSE N – 25. OKTOBER 2017 16:38

  Etniske danske hadprædikanter hænger vi desværre på.
  De kan ikke udvises.

 34. Af P Christensen

  -

  Herhjemme er der også en overrepræsentation af kriminalitet blandt folk
  med indvandrerbaggrund.

  https://www.dr.dk/nyheder/politik/haard-kerne-af-unge-begaar-omfattende-kriminalitet

  Vi har med andre ord ladet ansvarsløse politikere importere problemer til landet udefra.

  Kriminolog Flemming Balvig er dog straks på banen og taler på retorisk-demagogisk vis problemerne relativistisk ned.

  Det er dog med andre ord bare relativt mindre slemt end det har været.
  Men det er stadigvæk slemt.

 35. Af Gert Hansen

  -

  ‘Tag ved lære af Anker Jørgensens, Poul Schlüters og Poul Nyrup Rasmussens tid. ‘

  Selvfølgelig – det var bl.a. under de tre statsministre at sluserne blev åbnet for muslimsk indvandring, så ikke underligt, at en muslim ansér disse herrer for ‘helte’ og ‘læremestre’.

  Faktum er imidlertid, at deres handlinger har betyde stigende og hårdere kriminalitet, parallelsamfund m.v., problemer som det danske samfund i stigende grad står i. Bl.a. takket være disse tre statsministre.

 36. Af Arvid Holm

  -

  Lad mig lufte mine fordomme: Sverige er et groft diskriminerende apartheid-samfund.
  Hvis en muslimsk kvinde var blevet gruppevoldtaget af en flok etnisk svenske mænd, ville myndighederne udvise enorm energi på at fange og straffe de skyldige.
  Pludselig ville enhver resourcemangel forsvinde – om nødvendigt ville hver sten i Sverige blive vendt.
  Men når offeret er svensk, er sagen ikke så vigtig.
  Voldtægt-sagen behandles som i gamle dage i USA’s sydstater, når en sort kvinde blev voldtaget af hvide.

 37. Af Jakob Schmidt

  -

  uha’ hvor er det tragikomisk at læse kommentarerne fra de mennesker som får så ondt i rumpetten & på deres indre linier, og på intet plan vil forholde sig til kontekst, men affejer det med alverdens make’believe af tænkte undskyldninger ,- og lige’fra at det ikke passer og det er noget artikelskribenten digter og siger kilde gengivelse mangler (selvom han jo linker til kilderne i første linie, som bla dagens nyheder art. 20/10-2017 // dn.se)
  -og til den skare som dog godt kan se’ at de vil fremstå virkelighedsfjerne’ og istedet forsøger at argumentere med’ – at det er alle andre end skiderikkerne selv som er skyld i dette uhyggelige-vanvid selvom vi ser de samme problemer i nærmest alle vestlige lande og man skal være fatsvag for ikke at se logikken af utallige fællesnævnere. (suk’ gid der er så meget balance i dette univers, at disse tragedier, dog som minimum lander i skødet på denne skare, – dermed ikke sagt at deres uskyldige 12 årige datter skal voldtages’ fordi en flok af skiderikker lyster hende og anseer hende som kuffar og andenrangs menneske i deres religiøse optik’ kva vestlig vantro-pigebarn og et væsen som man ikke regner for det skidt man træder på’ da dele af Koranen desværre tolker så slavisk klart mellem de rettroende vs. de urene og hvor begrebet næstekærliged er totalt fraværende for alle der ikke er “rene” men urene (red. vantro, iform af kuffarer) og med religiøse-retningslinier for hvordan man skal møde disse urene B-mennesker af såkaldte vantro’individer, og især, hvis man er rigtig “rettroende” som bla surah47 vers4 – og der er kun et svar når du møder “vantro” og det er en kniv over halsen, og herved bliver man belønnet med garanteret adgang til paradis som den største martyr for Allah (aka evighedslivet)
  Hmm’ jo racisme i en nøddeskal denne skildrende idiologi, som er så gennemgående, og hvor alt og alle skal gøres op efter rene og urene værdier. (det bliver ikke farligere og mere potent og undergravende, hertil er historien simpelthen for entydig,.
  Jo denne uhyggelig skildring af mennesker kva såkaldt guddommelig’ og ikke mindst uanfægtelig vejledning’ som er roden til at mellemøsten konstant bløder..
  – og dette religiøse vanvid har en lille klike af kyniske levebrødspolitikere på ganske få årtier’ i den grad undermineret vores vestlige samfund med.. så ja mon ikke’ fremtiden ser yderst problematisk ud, da graden af religiøs-kulrethed desværre går den forkerte vej, hvor fx Danmarks muslimer er jo blevet mere religisøse iemsn de har været her, og som flere studier desværre viser, selvom de bor i Danmark…(tror ikke vi skal mange år frem før der er stærke folkelige kræfter som vil havde de ansvarlige politikere stillet til ansvar for deres landsundergravende virke.
  Damn’ ens nabolag bløder dagligt i diverse sekteriske spændinger med drab & drabsforsøg blandt diverse immigrantbander og efterhånden mere reglen end undtagelsen..
  -og med tanke på at Danmark ligger til at doble andelen bare her i 10erne fra klodens notorisk mest religiøse egne, så, ser fremtiden godt nok ikke nem ud (og jo ikke fordi befolkningen er bag denne kurs som denne lille klike af politikere udlever, tværtimod), og alt imens skynder flere af de ekstrem politisk korrekte politikere’ at flygte ud af kvarteret som senest med Johanne Schmidt Nielsen som nu har købt stor lækker million’villa og skyndt sig væk fra den bydel som hun har undergravet med en uhyggelig naiv attitude, og virkelighedsfjerne-holdninger som var der ingen dag imorgen…
  tjahh’ som altid – så umådelig nemt at være kry, når man selv og ens nærmeste er uden for fare’ som et gammelt dansk ordprog klinger…

 38. Af Jakob Schmidt

  -

  uha’ hvor er det tragikomisk at læse kommentarerne fra de mennesker som får så ondt i rumpetten & på deres indre linier, og på intet plan vil forholde sig til kontekst, men affejer det med alverdens make’believe af tænkte undskyldninger ,- og lige’fra at det ikke passer og det er noget artikelskribenten digter og siger kilde gengivelse mangler (selvom han jo linker til kilderne i første linie, som bla dagens nyheder art. 20/10-2017 // dn.se)
  -og til den skare som dog godt kan se’ at de vil fremstå virkelighedsfjerne’ og istedet forsøger at argumentere med’ – at det er alle andre end skiderikkerne selv som er skyld i dette uhyggelige-vanvid selvom vi ser de samme problemer i nærmest alle vestlige lande og man skal være fatsvag for ikke at se logikken af utallige fællesnævnere. (suk’ gid der er så meget balance i dette univers, at disse tragedier, dog som minimum lander i skødet på denne skare, – dermed ikke sagt at deres uskyldige 12 årige datter skal voldtages’ fordi en flok af skiderikker lyster hende og anseer hende som kuffar og andenrangs menneske i deres religiøse optik’ kva vestlig vantro-pigebarn og et væsen som man ikke regner for det skidt man træder på’ da dele af Koranen desværre tolker så slavisk klart mellem de rettroende vs. de urene og hvor begrebet næstekærliged er totalt fraværende for alle der ikke er “rene” men urene (red. vantro, iform af kuffarer) og med religiøse-retningslinier for hvordan man skal møde disse urene B-mennesker af såkaldte vantro’individer, og især, hvis man er rigtig “rettroende” som bla surah47 vers4 – og der er kun et svar når du møder “vantro” og det er en kniv over halsen, og herved bliver man belønnet med garanteret adgang til paradis som den største martyr for Allah (aka evighedslivet)

  Suk’ jo racisme i en nøddeskal denne skildrende idiologi, som er så gennemgående, og hvor alt og alle skal gøres op efter rene og urene værdier. (det bliver ikke farligere og mere potent og undergravende, hertil er historien simpelthen for entydig,.
  Jo denne uhyggelig skildring af mennesker kva såkaldt guddommelig’ og ikke mindst uanfægtelig vejledning’ som er roden til at mellemøsten konstant bløder..
  – og dette religiøse vanvid har en lille klike af kyniske levebrødspolitikere på ganske få årtier’ i den grad undermineret vores vestlige samfund med.. så ja mon ikke’ fremtiden ser yderst problematisk ud, da graden af religiøs-kulrethed desværre går den forkerte vej, hvor fx Danmarks muslimer er jo blevet mere religisøse iemsn de har været her, og som flere studier desværre viser, selvom de bor i Danmark…(tror ikke vi skal mange år frem før der er stærke folkelige kræfter som vil havde de ansvarlige politikere stillet til ansvar for deres landsundergravende virke.
  Damn’ ens nabolag bløder dagligt i diverse sekteriske spændinger med drab & drabsforsøg blandt diverse immigrantbander og efterhånden mere reglen end undtagelsen..
  -og med tanke på at Danmark ligger til at doble andelen bare her i 10erne fra klodens notorisk mest religiøse egne, så, ser fremtiden godt nok ikke nem ud (og jo ikke fordi befolkningen er bag denne kurs som denne lille klike af politikere udlever, tværtimod), og alt imens skynder flere af de ekstrem politisk korrekte politikere’ at flygte ud af kvarteret som senest med Johanne Schmidt Nielsen som nu har købt stor lækker million’villa og skyndt sig væk fra den bydel som hun har undergravet med en uhyggelig naiv attitude, og virkelighedsfjerne-holdninger som var der ingen dag imorgen…
  tjahh’ som altid – så umådelig nemt at være kry, når man selv og ens nærmeste er uden for fare’ som et gammelt dansk ordprog klinger…
  Man burde kigge på Japan (verdens 3 største økonomi), som jo er uhyggelig bramfri, når det kommer til ikke at ville undergrave eget samfund med åbenlyse problemer og igen og igen bare siger nej, med udgangspunkt i asylreglerne da de tolker krig som en overordnet konflikt og ej valid for asyl da man ikke er individuel forfulgt, uden der nogle der kalder dem alt muligt.. Japan undskylder sig med at det bedste er at hjælpe i nærområderne og de donere istedet en del.(men årsagen er jo at japan er ufattelig nervøs når det kommer til religiøse tekster som skildre så slavisk mellem A & B mennesker som netop Islam gør).

 39. Af Henrik Thor Christensen

  -

  @MEHMET SAMI GÜR

  “Sig nu ikke igen og atter igen, at alle udlændinge skal rejse tilbage til hjemlandet.”
  Nej Mehmet, ikke “alle udlændinge” – DIN slags udlændinge!! Rejs hjem til Fascistogan sådan at vi kan være fri for dine islamistiske udgydelser!!

 40. Af Gert Hansen

  -

  ‘Sig nu ikke igen og atter igen, at alle udlændinge skal rejse tilbage til hjemlandet.’

  Nej, det kunne vi aldrig drømme om. Vi generaliserer ikke – der er jo forskel på ‘udlændinge’. Stor forskel, mange gange. Nogle integrerer eller assimilerer sig uden problemer, andre gør (vil) det ikke.

  Så nej, det kunne vi aldrig finde på at sige om alle udlændinge.

 41. Af Gert Hansen

  -

  S.M. Gür,

  ‘De er kommet for at blive.’

  Selvfølgelig er de det. Som vi ved, er det islams mål at islamisere hele verden og gøre den muslimsk. Det anede de tre danske statsministre du nævner, ikke en pind om. De ville bare være gode, det var så moderne her omkring for 20-30 år siden, og de andre der var ‘onde’ blev skammet ud for det værste. Det har dog lissom ændret sig lidt på de sidste, men formentlig for sent.

  Islamiseringen af Vesteuropa vil nok skride frem planmæssigt. Østeuropa vil ikke være med, og EU gør sit bedste for at få dem til at makke ret, for der er stadig mange naive topfolk til i Vesteuropa og EU. Østen er noget helt andet, hvilket begivenheder i bl.a. Xinjiang, Fillipinerne, Thailand og nu Myanmar viser. Magthaverne dér vil ikke være med, og magthaverne har ikke problemer med at deres befolkninger vil noget andet, de ved nemlig alle hvad det drejer sig om, så dem behøver magthaverne ikke at udskamme. Østen har en helt anden måde at imødegå disse ‘udfordringer’ mod deres samfund end Vesteuropa har, og jeg er ikke i tvivl om, hvem der trækker det længste strå.

 42. Af Jens Hansen

  -

  En ret besynderlig debat.
  Fem til seks aldrende højreekstremistiske gentlemen, de samme i alle blogs, gentager sig selv igen og igen.
  Og giver hinanden mandige skulderklap.
  Og opildner hinanden. Gad vide til hvad
  Kasper Støvring er en noget beskeden mand, hvad angår eftersnakkere.

 43. Af Jørgen henriksen

  -

  Det hele er meget enkelt: De fleste af vores politikere er i gang med at afskaffe Danmark og det danske folk. De ligger på maven for EU, FN og merkel, de lader vores land invadere og besætte, de forærer ALT væk til migranter som tildeles større rettigheder end danskerne fra dag 1, de lader vores samfund forfalde på alle områder, og de fratager vores børn al tryghed og fremtid. Storkatastrofen kan være tættere på end mange aner. Erfaringer fra mange lande viser at et samfund kan bryde sammen på forbløffende kort tid, og at en enkelt begivenhed kan starte en borgerkrig på mindre end en måned. Nu hvor Europa er blevet “humanistisk” og feministisk og samtidig hærget af trusler, konflikter og velfærdskrak, er fremtiden blevet et usikkert projekt hvor alt kan ske. Studér hvordan terror og krige kan udvikle sig på kort tid, og læs om vanviddet i Sverige.

 44. Af Per Larsen

  -

  Dette minder stærkt om tidligere fake news over samme tema. Og jeg savner virkelig seriøse kilder til tallene!

 45. Af Allan Hansen

  -

  @ Jesper Lund
  Du kan finde tonsvis af statistik på
  Snaphanen.dk Se voldtægts report 23/10 2017

 46. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt – som vanlig – endnu et glimrende Kasper Støvring blogoplæg. Et af de helt store problemer i såvel Sverige som Danmark er vel, at afviste asylansøgere i stor stil ikke rejser hjem (sendes hjem), men blot forsvinder rundt i samfundet. Hvilket per logik betyder, at man har X antal tusinde potentiel kriminelle, der ikke har andet end kriminalitet som levevej. Det er simpelthen at vende tidligere velfungerende retssamfund total på hovedet – og en direkte hån mod den svenske- og danske befolkning!

 47. Af peter kocsis

  -

  Og mens Sverige går under, vokser landets økonomi med ekspresfart:

  https://www.business.dk/investor/bnp-vaekst-i-sverige-overrasker-markant-og-den-svenske-krone-styrkes

 48. Af Flemming Lau

  -

  “Jeg savner virkelig seriøse kilder til tallene!”

  Sådan taler en ægte islamofil.

  Somalis står bag 27 stks voldtægt i perioden 2010-2015. De står for 5% af samtlige dømte og de tæller kun 0.3% af samtlige danske mænd! Det vil sige at de 15 x så kriminelle. Justitsministeriets tal 1 Jan 2017.

  Det er de islamofile ligeglade med, for danskerne skal tvinges til at acceptere at islamisk kultur og sædvane, står over dansk kultur. De danske piger, som primært er de som voldtages, er “sikkert” selv skyld i at de er blevet krænket, er deres ræsonnement ofte, blandt deres ligesindede. Kølns overborgmester Henriette Reker, 2015 efter Taharusha Gamea overgrebende; ” Nu må i piger lære at holde afstand!” Det er udtryk for en syg og afstumpet holdning, men hun er et Gutmensch, et rigtigt Gutmensch som viser sig internationale udsyn!

 49. Af Jan Petersen

  -

  Overskrift på ovennævnte link:

  “BNP-vækst i Sverige overrasker markant, og den svenske krone styrkes”

  BNP er ofte et noget diffust begreb. Læs lidt mere om BNP på dette link:
  https://da.wikipedia.org/wiki/Bruttonationalprodukt

 50. Af Niels Juul Hansen

  -

  Jeg mener, som Jesper Lund, at det skriger på en gennemgribende undersøgelse og reaktion fra myndighedernes side.

  Fra Kasper Støvrings input:

  “Svenske mænd er overrepræsenteret i kun tre rubrikker: køb af seksuelle handlinger af børn, børnepornografi og udnyttelse af børn til seksuel orientering.”

  I mange af de ovenstående kommentarer fremhæves muslimer, og voldtægt er nok det mest infame eksempel på kvindeforagt.

  Utroligt at overgreb mod børn især begåes af svenske (kristne?) – især ihukommende de mange sager, der foregår udenfor Sverige i den katolske kirke).

  Er der nogen på debatten, der har en forklaring? Nogen har helt klart misforstået “Lad børnene komme til mig”.

  Mord og voldtægt bliver mig bekendt ikke accepteret i nogen religion. Kun af voldspsykopater, som er uden for pædagogisk rækkevidde.

Kommentarer er lukket.