Indvandrere i Danmark udsat for positiv psykologi

Af Kasper Støvring 213

 

Lad os se positivt på det! Det råd følger vi gerne. Det er jo vigtigt at være opbyggelig i en kold tid. Nu har vi data fra Danmarks Statistiks årsrapport Indvandrere i Danmark, der netop er udkommet.

 

Data, kendsgerninger, tal, dokumentation, hvad skal vi bruge dem til? De lyver jo. De misbruges. Vi kender vittigheden om statistikeren, der druknede, da han ville krydse en flod, der gennemsnitligt var 10 cm. dyb. Og vi bruger statistik som en fuld mand bruger en lygtepæl: Ikke for at blive oplyst, men for at have noget at støtte os til. Ikke? Men ok, lad os bare bide til bolle og få det bedste ud af det.

 

Demografi.

 

Det er måske det mest opløftende i rapporten. Endelig er Danmark på vej til at blive multikulturel, endelig ser det ud til, at vi får den etniske og kulturelle diversitet, vi så længe har længtes efter. Endelig bliver danskernes grå leverpostejmasse udskiftet med den farverige, arabiske gade.

 

Kriminalitet.

 

I rapporten kan vi læse, at 42 % af alle ikke-vestlige indvandrere årgang 1987 er blevet dømt efter straffeloven. Bemærk, at der kun er tale om straffeloven, altså nogle af de groveste forbrydelser. Dertil kommer de andre overtrædelser. Desuden er det langt fra alle, der begår kriminalitet, der også dømmes. Først skal handlingen anmeldes, så skal forbryderen pågribes, og der skal fældes dom. Mørketallet er meget højt. Vi ved også, at mandlige efterkommere fra Somalia begår næsten otte gange så meget voldskriminalitet som befolkningsgennemsnittet blandt mænd.

 

Men tøv en kende! Figurerne viser, at vi bare skal korrigere yderligere, f.eks. for køn, kultur, religion, og hvad vi ellers kan finde på, så bliver vi alle ens. Vi er jo alle mennesker, ikke? Desuden er kriminalitet stort set bare et ungdomsfænomen. Vi har jo alle været oprørske engang. Vær dog lidt large. Ikke?

 

Offentlig forsørgelse.

 

Ja, det halter, men kun lidt, og desuden har mange indvandrere flygtningebaggrund, derfor kan de ikke passe et job og opdrage deres børn, så de med tiden kan passe et job. Jo, jo, indvandrere fra f.eks. Sri Lanka, Chile og Vietnam har også flygtningebaggrund, og de klarer sig meget bedre. Men det er jo ikke det samme. Krige i Afrika og Mellemøsten er værre. Ikke?

 

Uden for beskæftigelse og uddannelse.

 

Det samme kan siges om uddannelse. Der er strukturelle problemer i systemet, der ikke tager højde for en anden indlæringskultur hos indvandrere og efterkommere. Det hele tager tid, og se på grafen: Der er kommet færre uden for beskæftigelse og uddannelse, men der er kommet flere blandt danskere, så på et tidspunkt vil udlændinge overhale danskerne.

 

Karaktergennemsnit.

 

Det samme ses her. De kvindelige efterkommere stormer ind på uddannelserne og har næsten overhalet alle andre grupper. Næsten. Og selv om de fleste klarer sig rigtig dårligt i grundskolen, så skal de nok ende med at få en rigtig god universitetsuddannelse. Ikke?

 

Se bare på Sverige. De er også på vej. Det siger David Trads selv. Sverige er totalentreprisens velsmurte land, hvor den sociale ingeniørkunst hele tiden fejrer nye triumfer. Intet problem er for stort til at blive løst. For nylig installerede svensk politi således mikrofoner, der kan opfange skrig, nødråb, eksplosioner, knusning af glas og skud fra ghettoerne og sende dem direkte til en politicentral, så der kan handles og én gang for alle sættes en stopper for balladen. Svenske kvinder er jo blevet et eftertragtet bytte for voldtægtsmænd, så nu har politiet også arrangeret joggingture med politiledsagelse. Genialt!

 

Fagre, nye verden – hvis du bare tænker positivt.

 

 

 

213 kommentarer RSS

 1. Af jeNS hANsen

  -

  Sri Lanka, Chile og Vietnam har også flygtningebaggrund, og de klarer sig meget bedre. Men det er jo ikke det samme. Krige i Afrika og Mellemøsten er værre. Ikke?
  Skriver Kasper Støvring.

  Om de er værre, det er svært at sige.
  Men Danmark har vist ikke officielt deltaget i krigene Chile, Sri Lanka og Vietnam.
  Selvom Danmark bakkede helt og fuldt op om USA`s forbrydelser og massedrab i Vietnam.
  Og det manglede vel bare andet. USA og Danmark er jo allierede. Er vi ikke?
  I Afrika (Libyen), Mellemøsten og Afghanistan deltager Danmark med en stor begejstring i USA`s krige og forbrydelser imod menneskeheden.
  Og har et stort medansvar for de millioner af mennesker der er blevet dræbt i disse krige siden 2003. Og de millioner af flygtninge som disse krige har skabt.
  Alle disse overflødige krige er imod lande som aldrig har udgjort en trussel imod Danmark.
  Det har siger sig selv, at Danmark løber fra ethvert ansvar for følgerne af de forbrydelser, som Danmark deltager i.

  I øvrigt så sidder Vietnameserne på en stor del af markedet for narkokriminalitet i Danmark.

  Undertegnede håber, at din næste blog Kasper Støvring omhandler dine vandreture i naturen omkring Sorø. Og de tanker som du går dig under disse vandreture.

 2. Af Maria Due

  -

  Jens Hansen, du udgør sammen med Fathi el-Abed et perfekt makkerpar. N.B. hans henvisning til Berlingske Tidende. Der bliver hadet igennem, og Danmark har fortjent sin skæbne.

  http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE10066581/resolution-181-blev-skaebnesvanger-for-palaestinenserne/

 3. Af Svend Jensen

  -

  Citat: “Data, kendsgerninger, tal, dokumentation, hvad skal vi bruge dem til?”

  Man kunne eksempelvis anmode det selvgode “Elitens politbureau” (De Radikales Førerhunde, Venligboerne, ‘flygtningenes’ interesseorganisationer = Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors etc., Overklassens Anstændige Fruer, De Humanistiske Forfattere a/s) om, at udgive en rapport, som præcist beskriver hvorledes Danmark skal overleve, hvis man fremskriver de her fremviste statistikker.
  330.000 ikke-integrerbare ikke-vestlige personer belaster allerede nu nationalbudgettet med ikke mindre end 33 milliarder pr. år., svarende til ikke mindre end 100.000 kr. pr person.
  For hver 10.000 flere migranter ryger der mindst 1 millliard kr. ekstra oveni regningen på 33 – der er desværre ikke mængderabat.
  Det må være tilladt at spørge om, hvad Danmark får ud af de horrible udgiftsstigninger. I de ovennævnte selvgodes rapport bør beskrives, hvorledes de 100.000 kr. pr. person i udgift skal vendes til indtægt.
  Kan de selvgodes politbureau ikke sandsynliggøre et sådant mirakel, bør resten af samfundet overveje at gøre finansieringen af migranter til en frivillig sag. Det antal migranter, som frivilligheden ikke kan finansiere, bør således omgående udvises til mere naivt godhjertede og nedtrampede lande, såsom S og D. Sie schaffen dass.

 4. Af Kim Kaos

  -

  Ifølge Jens Hansens logik så begår mandlige efterkommere fra Somalia begår næsten otte gange så meget voldskriminalitet som befolkningsgennemsnittet blandt mænd fordi Danmark har været i krig i Syrien.

 5. Af jeNs haNsen

  -

  AF MARIA DUE – 29. NOVEMBER 2017 15:11
  “Jens Hanse n, du udgør sammen med Fathi el-Abed et perfekt makkerpar.”

  Ham du henviser til, er mig ikke bekendt. Men åbenbart en af dine bekendte.
  Jeg skriver sådan set bare, at Danmark selv bærer en stor del af skylden og ansvaret for flygtningeproblemet.
  Et ansvar som Danmark med alle midler løber fra.

  Politikerne, medierne og befolkningen har ligesom indgået en stille overenskomst om, at Danmarks medskyld i USA`s forbrydelser skal forties og glemmes.
  Den perfekte cocktail for at rode det krigsliderlige Danmark ind i nye vanvittige krige.

 6. Af Kristoffer Hansen

  -

  Døm Islam som den terrorist-organisation som den er. Send alle nazislamisterne hjem til deres dødsstraffe, hjem til Muhammed og Allepo, hjem til deres evige hellige krig. Ja hvorfor statistik om Islam? Islam er spild af tid, penge, og ikke mindst mennesker. Brænd terrorister på Rådhuspladsen i dag…

 7. Af jeNs HaNsen

  -

  AF KIM KAOS – 29. NOVEMBER 2017 15:48

  Kan du ikke læse?
  Jeg forholder mig til de lande som Kasper Støvring nævner.
  Han nævner f.eks. heller ikke Rumænien, Polen og Litauen. Og den kriminalitet som begåes af personer fra de lande.
  Spar mig for dine infantile stråmænd Kim Kaos.

 8. Af Jesper Lund

  -

  Danmarks Statistiks årsrapport Indvandrere i Danmark, skriver:

  “Mandlige libanesiske efterkommere, hvoraf en stor del er statsløse palæstinensere,
  har med 397 det højeste kriminalitetsindeks blandt de undersøgte lande, Indekset
  er standardiseret efter alder. Mandlige efterkommere med oprindelse Somalia,
  Irak, Pakistan, Marokko og Syrien har også alle indeks, der ligger over 250. ”

  Spørgsmålet er hvad vi skal bruge den information til.

 9. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en meget interessant artikel fra Den Korte Avis, der stiller spørgsmål omkring nævnte udgift på 33 mia kr til ikke-vestlig indvandring:

  “Vores udgifter til ikke-vestlig indvandring er reelt langt højere end påstået – det forsøger Finansministeriet at skjule” Et citat fra artiklen:

  “Udgiften til ikke-vestlige indvandrere udgør 55 milliarder kr/år og til deres efterkommere 23 milliarder kr/år, ialt 78 milliarder kr/år.” Læs selv artiklen her:

  https://denkorteavis.dk/2017/udgifterne-til-ikke-vestlig-indvandring-er-78-milliarder-om-aret-det-forsoger-finansministeriet-at-skjule/

 10. Af Kim Kaos

  -

  Jeg kan udmærket læse Jens Hansen – og du er helt ude i skoven når du tror at dansk deltagelse i div. krige kan knyttes sammen med at 2. og 3. generation begår massiv kriminalitet.

  Kendsgerningen er at mange af dem er en del af kriminelle storklaner der har slået sig ned i Europa – de er arbejdssky og kriminelle og intet kan undskylde deres adfærd.

  Der er kun en gangbar løsning – begår man kriminalitet og ikke er dansk statsborger skal man udvises.

  Alle migranter der ikke kan forsørge sig selv efter 3 år i landet skal ud.

  100% asylstop.

  Alle asylsager skal behandles på grænsen – hvor asylanterne kan opholde sig til de kan sende ud – de har ingen fri bevægelighed men skal opholde sig på modtagecentret.

  Udviste skal tilbageholdes til de kan hjemsende.

 11. Af Niels Larsen

  -

  Når politikerne ikke i anledning af en sådan statistik lukker totalt for tilvandring af ikke-vestlige, så begår de forræderi mod den indfødte danske befolkning!

  Muslimer og afrikanere er meget ofte farlige for deres omgivelser i kraft af deres manglende civilisatoriske stade!

  “Når der fældes dom i retssale landet over, er efterkommere af ikke-vestlige indvandrere stærkt repræsenteret.

  Ifølge en ny rapport udgivet af Danmarks Statistik er denne gruppes kriminalitetsniveau 219 procent højere end hele den mandlige befolknings tilsammen, hvis man ikke korrigerer for alder.

  Selv når man tager højde for alder og sammenligner med etnicitet, er efterkommeres kriminalitetsniveau 145 procent højere end gennemsnittets. Det er omtrent dobbelt så højt som de ikke-vestlige indvandrere.”

 12. Af Niels Larsen

  -

  MARIA DUE – 29. NOVEMBER 2017 15:11

  Omvendt ville det blive skæbnesvangert for det blomstrende område, som hedder Israel, hvis pal-araberne fik magt som agt.

  Så var området ødelagt i løbet af mindre end 6 måneder.

 13. Af jeNs hANsen

  -

  AF KIM KAOS – 29. NOVEMBER 2017 16:13

  Det kniber fortsat med din læsning Kim Kaos.
  Jeg forholder mig ikke til, hvilke grupper der begår mest kriminalitet.
  Jeg skriver, at flygtningeproblemerne og terroren i Europa fortrinsvis skyldes krigene i Libyen, Iraq, Afghanistan og Syrien.
  Krige som Danmark af uransagelige årsager deltager i.
  Men især højrefløjen vil ikke sammenkæde de flygtningeproblemer, som vi har, med Danmarks deltagelse i forbrydelser.
  Det er nok også det mest bekvemme.

 14. Af niels peter lemche

  -

  Jesper Lund,

  Potentielt set kan statistikken blive til nytte, men ikke i den grove form, den har her. Der nævnes som de mest problematiske libanesiske flygtninge, nuvel af palæstinensisk herkomst. Libaneserne har en årtusindgammel tradition — tilbage til fønikerne — for at leve uden for Libanon. Op mod en tredjedel af befolkningen har “altid” gjort det — kristne såvel som muslimer — og de har sjældent skabt problemer. Mht. palæstinenserne er de et problem overalt, også i den arabiske verden. Man husker vel deres reaktion, da Saddam besatte Kuweit. Nuvel, det medførte, at de blev smidt ud af golfstaterne en masse.

  Problemet med dem kunne forudses, hvis man havde gidet. I hundredtusindevis blev de fordrevet fra Palæstina i årene efter afslutningen på den 2. verdenskrig, og hele tiden blev der sagt, at flygtningelejrene var de andre araberes problem, og intet skete. Nuvel, nu er de i stort tal udvandret til et Europa, som de ingen sympati har overfor, og til dels af gode grunde.

  Men i det hele taget ville det være nyttigt med en statistik nedbrudt efter oprindelsen til hver af de grupper, der er her. Går det lige skidt for alle? Eller er der særlig problematiske grupper? Så ved man måske mere om, hvor der skal sættes ind.

  Og så lige: Hvordan er statistikkerne mhp. tyrkerne?

 15. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Danmark har sammen med de øvrige kolonimagter mishandlet, voldtaget, udplyndret og udmarvet Afrika, Asien, Mellemøsten og andre i århundreder. Det blev ikke kaldt kriminalitet, og Vesten fortsætter på samme måde. Det er derfor, vi er der. Vi er guds gave til de underudviklede stakler, og de siger ikke engang tak.

  Nu oplever vi det backlash, der jo måtte komme, fordi vores koloniale udbytning har ødelagt mulighederne for selvstændig udvikling. Den mulighed har vi frataget dem for længst. Vi kan ikke forvente, at staklerne forbliver, hvor de er uden andre muligheder end sult og fattigdom.

  Vestens håndtering af kolonierne var skamløs og forpligter os til at hjælpe dem på fode. Nogle af de rigdomme vi stjal fra de fattige skal tilbage, hvor de kom fra. Europa kan umuligt fortsætte sit vellevned på stjålne værdier.

  Vi kan vælge at hjælpe frivilligt, eller vi kan vælge at lukke øjnene for elendigheden og fastholde terroren. Det er deres egen skyld, siger vi. Det er det ikke! Vesten er skyldig, og straffen bliver hård.

 16. Af Flemming Lau

  -

  Kasper Støvring.
  Endnu et oplysende indlæg, så dansken kan tage stilling til om dette islamiske flygtninge cirkus, skal fortsætte. Mon ikke den fornuftige dansker vælger at stemme for Exit til de 4 mest kriminelle og omkostnings tunge indvandrere i nævnte rækkefølge Somalis, Palæstinensere, Irakkere og Tyrkere. Mon ikke vi for en del af de 78 Mia kroner som indvandre cirkuset koster kunne genoprette køkkenerne på landets plejecentre og mon ikke der også er plads til boliger til vore egne hjemløse.

 17. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos såkaldte “flygtninge”, her en glimrende DR.dk artikel om slavehandel anno 2017 – snart 2018 :

  “Migranter på vej til Europa bliver solgt af smuglere i Libyen”
  https://www.dr.dk/nyheder/indland/migranter-paa-vej-til-europa-bliver-solgt-af-smuglere-i-libyen

 18. Af Maria Due

  -

  Niels Larsen.
  Ja, og stod det til mig, skulle EU ophøre med at holde Gaza oppe.

  Hvad jeg tidligere skrev kan misforstås. Jeg mener ikke, at Danmark kan pålægges de ansvar, el-Abed ønsker at pålægge os. Hans læserbreve er altid hvæsende og forvrænger fakta. Han er sikkert også tit på de sociale medier for at gøde hadet mest muligt.

 19. Af Per Torbensen

  -

  Mikkel Andersson åben op din blog for diskussion ,hvorfor så blegnæbbet ?
  Kasper Støvring klarer det helt fint-

 20. Af Kim Kaos

  -

  Jens Hansen – de har sloges i over 1400 år og de forsætter.

  Migranterne kommer af mange årsager – de fleste har intet med os at gør.

  De fleste er bekvemmelighedsflygtninge – dertil kommer at mange af dem er luddovne og kriminelle.

  Men i dit univers så er det den samlede kgl. højrefløj der er skyld i at kvinder voldtages.

  Men du kan måske forklare mig hvorfor kriminaliteten er tårnhøj i Sverige og kvinder skal have politibeskyttelse når de jogger?

  Mig bekendt har Sverige ikke deltaget i nogle krige

 21. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kasper Støvring

  Jeg tror ikke, at der er mange herhjemme, der ikke er bekendt med, at der er en stor overrepræsentation af folk fra ikke-vestlige land i kriminalstatestikkerne. Og det er da også helt fint, at du nu støvsuger dine indlæg for ordet muslim, da du udmærket ved, at dine rygklappere godt selv kan finde ud af det, så din blog fortsat kan blive en omgang muslimbashing og grøftegraveri.

  Det jeg savner er realistiske løsningsforslag fra din side.

  Personligt tror jeg ikke, at det er på grund af Islam at mange muslimske indvandrere klarer sig godt i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet, ligesom jeg heller tror, at det er på grund af Islam, at unge muslimske indvandrere ender op i bandemiljøer og dermed de horrible kriminalstatestikker.

  At der gennem flere årtier med skiftende regeringer har været ført en elendig integrationspolitik, mener jeg ikke, at vi kan bruge til noget som helst i dag.

  Mine egne forslag er ikke ‘her-og-nu’ forslag, for jeg tror ikke på lette løsninger eller på antimuslimernes ‘våde drømme’.

  Det bliver et langt, sejt træk med meget større samarbejde mellem indvandrerfamilier og de institutioner, der er på tale – fra hjemmesygeplejesker til vuggestuer, børnehaver og skoler plus de forskellige fritidsorganisationer. Det er her, at man kan påvirke fordomme og misforståelser.

  Det værste er at gøre det til religionsspørgsmål.

  Der findes rigtignok mange muslimer med et forkvaklet syn på vores samfundsystem, ligesom der findes millioner af forkvaklede, kristne trumpister, der går ind for ‘white surpremacy’.

  Hvad er dine egne løsningsforslag, Kasper?

 22. Af Jens Hansen

  -

  AF KIM KAOS – 29. NOVEMBER 2017 17:23
  “Jens Hanse n – de har sloges i over 1400 år og de forsætter.”

  Har Vesten ikke sloges i mange hundrede år?
  Europa har bl.a. startet et par verdenskrige.
  Men det er måske forbigået din opmærksomhed.
  Da Danmark deltog i overfaldet på Iraq i 2003. Et overfald baseret på løgn. Udgjorde da Iraq en trussel imod Danmark. Overhovedet ikke.
  Hvad angår Sverige.
  De har modtaget en stor del af de flygtninge som Danmark har været med til at skabe.
  Igen Kim Kaos.
  Dine løgnhistorier og stråmænd gider jeg ikke at forholde mig til.
  Det er uhæderligt at anføre noget, som andre ikke har skrevet. Men sådan er din slags jo Kim Kaos.
  Har du i øvrigt ingen selvstændige holdninger til bloggen?

 23. Af poul jensen

  -

  Som stø v ri ng påviste for få uger siden, er kriminaliteten i Danmark MANGEDOBLET eller EKSPLODERET. Der går jo efterhånden ikke en dag uden indbrud, hjemmerøverier, knivstik, skuddramaer, vold og mord, vanvidskørsel, overfald på kvinder, påsatte brande og bandetrusler. Hertil kommer mange andre ulykker. Vores demokrati er afsporet.

 24. Af Flemming Lau

  -

  Maria Due.
  Fathi El Abed ’s Squealing er ikke ukendt. Det interessante er at det bliver bragt i JP lige efter de har skiftet Chefredaktør. Og med JP’ s historik in mente, bliver det kontroversielt, for de holdt sig heller ikke tilbage i 1938. Det at han sparker til Berlingskes tvivlsomme holdning til genoprettelsen af Israel i 1948, gør bare det hele mere tragikomisk.

  Men det bekræfter bare at jøderne kan bruges som syndebukke for denne verdens totalitære squealere. Den ekstreme venstrefløj og højrefløj har nu fundet sammen med Islam om et sprog de forstår og det er som at høre et ekko fra 1978.
  “Vi afviser, at den palæstinensiske befrielsesbevægelses flykapringer og aktioner i Israel er terrorisme. Det palæstinensiske folk står bag disse kampformer, og det er for os det afgørende!” Anne Grethe Holmegård.

  Løgnen er at palæstinenserne er et folk, det er de ikke! De er en del af araberene. Deres brødre fik 77% af det engelske palestina mandat(Jordan), og gjorde det Judenrein i 1922! Fætrene kunne få halvdelen af de sidste 23%, men de sagde som bekendt NEJ! i 1948. Israel sagde ja til deres 11.5 %. Derfor har vi et demokratisk fyrtårn i Mellemøsten idag!

 25. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt lidt ærgerligt – hvis en ellers glimrende blog – skal hærges af den vanlige flok tom-hjerner, der kun evner at pisse eget territorie af, og strinte lidt på andres. Er det virkelig så svært at forholde sig lidt mere – abstrakt – til et emne? Hvorfor skal ALT absolut gøres personligt? For mig, lidt af en gåde !

  NB: Bortset fra det – så vel ikke så meget tvivl om, hvem Kristoffer Hansen er 🙁

 26. Af poul jensen

  -

  På visse blogs er debatten forvandlet til en skraldespand af visse blogsabotører. Men det kan jo forhindres ved sletning af åbenlyst fjollede og underlødige indlæg.

 27. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN: “Det jeg savner er realistiske løsningsforslag.”

  Jeg tvivler oprigtigt på, at der er andre løsninger end at vi går hver til sit. Muslimer for sig, afrikanere for sig og vesterlændinge for sig.

  Vi er ganske enkelt for forskellige kulturelt, socialt, mentalt og på det etiske område.

  For mit eget vedkommende har jeg absolut ingen lyst til at fortsætte det håbløse projekt med at få muslimerne og afrikanerne op på vort civilisatoriske stade. Det er ganske enkelt udsigtsløst.

 28. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.
  Du efterlyser realistiske løsningsforslag…?

  Siden hvornår har den førte indvandringspolitik, været præget af realisme…? Så er det lige friskt nok at komme og kræve realistiske løsninger….

  Oog dog! Alt er jo politik og som fundamentalistisk kristen Trumpist, med en stor forkærlighed for det zionistiske, slår vi hele cirkusset tilbage til start til tiden for 40 år siden. Lidt ligesom i det offentlige med deres New Public Management! I stedet for at fyre hele Bondetoget, omstrukture og så lade de fyrede søge deres egne stillinger så sender vi alle rettroende muslimer hjem. Så omstrukture vi landet og derefter lader vi de hjemsendte søge at komme ind i Danmark igen. Selvfølgelig vil der i visiteringen, blive lagt vægt på og de vil danskerne og deres Frihedsværdier og det at blive en del af os. Loyalitet, troskab og respekt for loven er et must! Går man indfor Sharialoven, behøver man slet ikke søge at komme tilbage…!

  I omstrukturerings processen bør alle fra godhedsindustrien på afvænningskursus i vildfarelsen om at de er åååh så gode, for hvad hjælper det hvis operationen lykkedes men patienten døde…? Vi danskere har et fædreland og det skulle vi gerne blive med at have.

 29. Af Thomas Jensen

  -

  Jeg har flere gange erfaret, at Kaspers blogs er fulde af fejlcitater og mildest talt tvivlsomme logiske slutninger.

  Belært af erfaringen, besluttede jeg mig for at fejlchecke bare en enkelt af Kaspers citater fra Danmarsk Statistiks rapport, nemlig denne: “I rapporten kan vi læse, at 42 % af alle ikke-vestlige indvandrere årgang 1987 er blevet dømt efter straffeloven.”

  Jeg må konstatere, at Kasper igen-igen kommer med faktuelt forkerte påstande. Hvis du skulle være i tvivl, så læs rapporten side 97.

  Efter den oplevelse må jeg blot konstatere, at eftersom Kasper igen og igen og igen laver faktuelle fejl på de ting jeg vælger at checke, hvordan kan jeg så have tillid til det han skriver, og som jeg ikke får checket?

  Kort sagt, Kasper’s blogs kan på ingen måde bruges til at belyse de problemer vi har med kriminelle indvandrere og deres efterkommere.

  Det virker nærmest som en gang populistisk ævl.

 30. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Nå, de sædvanlige skraldespande er på færde .. så gider ikke rigtig:

  Men Excitcirklen, den meget omtalte, melder i et interview på avisen Information ud,
  at de har haft 400 kvinder, som søgte hjælp … men jeg mener stadig ikke, at de er de rette her i forh til at skulle have penge for indsatsen, de er ikke behandlere, så .. hvad kan der andet end kort komme noget ud af at tale med andre i samme situation ?

  Det burde etableres inden for det kommunale og blandt andre danske – ellers er der jo Grev Danner Stiftelsen, psykologer og psykoterapeuter – og endog hjælp at hente på Københavns Uniiversitet, det psykologisk fakultet – og sikkert andre steder.

  Præster har også – uden udd. – forsøgt sig med hjælp – med religion tillige. Den går ikke, da det ofte er den religiøse tilgang, der har ødelagt mennesker,, i skyld og skam. Derfor skal man ikke fratage folk at søge hverken en præst eller en iman – eller en vist, delvis, jurist .. men at have bare prøvet det samme er altså ikke nok til at hjælpe andre igennem – kognitiv terapi er kun en overflade-psykologi, som de vil betjene sig af og allerede gå – og vist via psykolog og/el psykoterapeut, der kommer og fortæller. Altså – måske nok motivation .. men overfladiske muligheder, hvor de sidder og uddanner sig selv.

  Altså virker det som en slags lukket cirkel af en forening, der skal koste knapt l mill – og det er vel så hvert år, såvel som Københavns Kommune har indsat 200.000 kr. som ‘gevist’, hvis de når nogle konkret mål inden nytåret her, som det siges i interview’et allerede er nået.

  Der er intet i vejen med at hjælpe – men med fortsat indvandring, så kan vi se frem til yderligere i det regi også.

  I øvrigt køber jeg ikke den præmis at vi i Vesten p gr a krigene (jeg gik ikke ind for dem) er skyld i denne flygtninge-ballade. Der er så ganske glimrende selv på grund af deres religion at udøve vold og terror indbyrdes, så folk må flygte – fra mentaliteten ISIS og andre har overtaget efter en Sadam Hussein.

  Hvor mange slog Taleban, Saam Husein og Gadaffi ikke ihjel – og uden tvivl ville have fortsat med, såfremt at holde deres folk i stramme tøjler, så de ikke har kunnet udvikle sig yderligere. Folk er flygtet før sådant, og Vesten har også haft sine interesser – ikke udelukkende, da det også forsøgte at hjælpe til bedre kår for disse befolkninger der ikke var parate til en sådan udvikling.

  Fordi de mennesker ikke rigtig findes på de breddegrader – og hvis, så bliver de udsatte og ganske rigtigt gættet: flygter.

 31. Af jEns haNsen

  -

  AF THOMAS JENSE N – 29. NOVEMBER 2017 18:40
  “Jeg har flere gange erfaret, at Kaspers blogs er fulde af fejlcitater og mildest talt tvivlsomme logiske slutninger.”

  Nu må du ikke ødelægge den gode stemning.
  Med facts.
  Støvrings rygklappere er jo næsten i julestemning.
  Alle deres fordomme bliver bekræftet. Hvad betyder nogle unøjagtigheder, faktuelt forkerte oplysninger og fejlcitater så?
  Det er jo de gode hensigter som tæller.

 32. Af Jan Petersen

  -

  Af Thomas Jensen – 29. november 2017 18:40, hvorfor viser du ikke bare et link til – rapporten side 97?
  Det rækker – fejlchecke evnerne måske ikke til 🙁
  I øvrigt staves det fejltjek 🙂

 33. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så er der ikke mange, der har lagt mærke til et par fakta – jeg omtalte tidligere:

  “Udgiften til ikke-vestlige indvandrere udgør 55 milliarder kr/år og til deres efterkommere 23 milliarder kr/år, ialt 78 milliarder kr/år.”

  I øvrigt fakta fra officielle papirer fra Finansministeriet. Det eneste man kan indvende er muligvis, at tallene formentlig er manipuleret – for lave. Samt, at det er gamle 2014 tal. Hvordan ser de tal mon ud – her ved indgangen til 2018? 🙁

 34. Af Troels Boesen

  -

  Thomas Jensen og Jens Hansen:

  Det er en skam, at I ikke selv evner at læse en simpel tekst, når I påstår, at Kasper tager fejl angående “påstanden” om, at 42% af indvandrere fra ikke-vestlige lande årgang 1987 har en dom for overtrædelse af straffeloven.

  Thomas Jensen, du henviser til side 97, hvor der står, “Andelen var højest for indvandrere fra ikke-vestlige lande, hvor 28 pct. var dømt ved alderen 18 år”. Er folk fra 1987 18 år nu?

  Hvad med du læser videre til side 113, hvor der står:
  “Når der opdeles på herkomst viser det sig, at der blandt indvandrere fra ikke-vestlige lande, der blev født i 1987, var 42 pct., der havde fået en eller flere domme for overtrædelse af straffeloven ved alderen 28 år.”

  Og det var side 113. Andet afsnit. Tak for jeres flotte – og forkerte – indspark.

 35. Af jEns ha NSen

  -

  AF JAN PETERSE N – 29. NOVEMBER 2017 19:16
  “Bortset fra det, så er der ikke mange, der har lagt mærke til et par fakta – jeg omtalte tidligere:”

  Er det dine “facts” om angrebet på World Trade Center, som du henviser til?

 36. Af Jan Petersen

  -

  Debat ping-pung med en tom-hjerne – har ikke min store interesse – sorry 🙁

 37. Af Jesper Lund

  -

  Årsrapporten ‘Indvandrere i Danmark’ identificerer nogle udfordringer med overhyppighed af kriminalitet blandt indvandrer og deres efterkommere. De udfordringer må selvfølgelig løses bl.a. som Niels Juul Hansen nævner i hans første kommentar.

  Rapporten viser iøvrigt (side 98) at mænd med dansk oprindelse har en overhyppighed af kriminalitet i forhold til kvinder med dansk oprindelse. Kvinder udgør kun 23% af dem med dansk oprindelse, som har overtrådt straffeloven. Skal vi ikke også have gjort noget ved det problem? Er overhyppigheden kulturbestemt?

 38. Af Flemming Lau

  -

  J.L.
  “Er overhyppigheden kulturbestemt..?

  Har en hest 4 ben…? Tager du strøm på os..?

 39. Af Gert Hansen

  -

  ‘Sri Lanka, Chile og Vietnam har også flygtningebaggrund, og de klarer sig meget bedre.’

  Selvfølgelig gør de det. Det kan næppe komme bag på nogen, i alt fald ikke, hvis man har noget kendskab til dem. Det er et spørgsmål om kulturbaggrund.

 40. Af Allan Hansen

  -

  Snaphanen bringer i dag et spændende indslag
  med islamforskeren Kim Møller.
  Det bør man lytte til!

  https://youtu.be/sxA0YWbgKB8

  Hatten af for Kim Møller – God Jul

 41. Af Jesper Lund

  -

  Jeg undrer mig over, hvorfor Kasper Støvring håner statistikkorrigeringer, da en korrigering kan modsige et argument for, hvorfor der er en overhyppighed af kriminalitet blandt indvandrer og deres efterkommere. F.eks. hvis en statistik for kriminalitet blandt indvandrer og deres efterkommere stadig viser en overhyppighed efter en korrigering for alderssammensætning, så falder et argument om at overhyppigheden skyldes at der er flere unge blandt indvandrer og deres efterkommere end landsgennemsnittet.

  Tilsvarende for statistikker, som er korrigeret for socioøkonomisk status, familiens uddannelse eller familiens indkomst.

 42. Af Jan Petersen

  -

  Her i øvrigt et par gamle 2014 tal, der mangler korrektion op til 2017 . . . snart 2018 niveau:

  “Udgiften til ikke-vestlige indvandrere udgør 55 milliarder kr/år og til deres efterkommere 23 milliarder kr/år, ialt 78 milliarder kr/år.”

 43. Af niels peter lemche

  -

  Så lukkede støvring også af for undertegnede.

 44. Af Jesper Lund

  -

  Flemming Lau
  Kan du forklare hvorfor mænd med dansk oprindelse er 3 gange mere kriminelle end kvinder med samme oprindelse?

 45. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Støvrings indlæg giver ingen mening overhovedet. Hvad gør han her?

 46. Af Jan Petersen

  -

  “Kan du forklare hvorfor mænd med dansk oprindelse er 3 gange mere kriminelle end kvinder med samme oprindelse?”

  Her er vi godt nok ude i det mere “intelligente” – griner højt. At mænd generelt er mere kriminelle end kvinder – uanset kultur – er vel ikke just nogen nyhed – klaphat 🙁

 47. Af Jesper Lund Lund

  -

  “Mørketallet er meget højt. ”
  Har du en statistik over mørketallet:-)

 48. Af Flemming Lau

  -

  J.L.
  Det er mig noget af en gåde at du ved at lægge diverse forudsætninger ind i opgørelsen af kriminalitet, så blindt kan konstatere at alt er som det skal være!

  Det er kun et år siden siden, at vi havde diskutionen om voldtægter. Da var tallet 16 dømte om året, for AEH’ere. Nu er tallet 35 dømte for samme om året. Læg dertil de meget store mørke tal.

  Skal vi op omkring tallet på 100% for AEH’ere før du mener at der er grund til at reagere? Derudover gad jeg også nok vide om du har nogen døtre…? Det lyder som om du bor på en anden planet!

 49. Af Svend Jensen

  -

  Man ved, at islam og Europa har været i krig med hinanden i 1400 år, afbrudt af væbnet våbenhvile i perioder.
  Man ved også, at islam ikke kan samleve med og anerkende andre religioner som ligeværdige partnere i noget som helst land.
  De historiske og demografiske fakta bekræfter det evigt dødelige fjendskab mellem islam og alle normale samfundsformer.
  Uden at tage stilling til skyldspørgsmål, kan man heraf udlede, at kun tåber og inkompetente fjolser, altså politikere og deslige sarte følelsesfulde individer, tror på muligheden af sameksistens mellem islam og alle andre religioner.
  Hvorfor i al verden skulle islams selvudnævnte overhøjhed dog frivilligt forsvinde i vor tid og være erstattet med vilje om fred og tolerance overfor anderledes tænkende?
  Vestens befolkninger mangler svar fra deres politikere på spørgsmålet om, hvorfor islam lige pludselig skulle være blevet en civiliseret religion. De faktiske kendsgerninger tilsiger snarere, at krigen mellem islam og kristendom nok vil fortsætte et par århundreder endnu.
  Det kunne slet ikke tænkes, at denne afsindige import af islam er en overlagt (strafbar?) handling begået af skrupelløse politiske fantaster fra Europas eliter – vel?

 50. Af Jakob Jensen

  -

  I Danmark giver vi vel 10-15.000 kr om måneden til en indvandrer…… ungefähr?
  En Somalier kan vel med en god indsats skrabe 5-6.000 kr sammen om året i løn i Somalia.
  Hæng jer ikke i nøjagtige tal – det er blot et bud

  Hvem der i Danmark har bestemt, at vi giver dem 2-3 Somalia årslønninger hver måned!! – er mig ufattelig.
  Samtidig siger vi….. “Dem behøver I ikke lave en sk… for. Bare gå og daske rundt… så smider vi flere penge i lommerne på jer næste måned” Hvilket de responderer med utilfredshed over DK
  Og de Danskere der er gået på pension – efter at have arbejdet for Danmark i et helt liv…… giver vi det halve at leve for.

  Der er ikke noget at sige til indvandrerne har travlt med at komme herop – og få 36 årslønninger hvert år… for ingenting.

  Vanvid

Kommentarer er lukket.