Indvandrere i Danmark udsat for positiv psykologi

Af Kasper Støvring 213

 

Lad os se positivt på det! Det råd følger vi gerne. Det er jo vigtigt at være opbyggelig i en kold tid. Nu har vi data fra Danmarks Statistiks årsrapport Indvandrere i Danmark, der netop er udkommet.

 

Data, kendsgerninger, tal, dokumentation, hvad skal vi bruge dem til? De lyver jo. De misbruges. Vi kender vittigheden om statistikeren, der druknede, da han ville krydse en flod, der gennemsnitligt var 10 cm. dyb. Og vi bruger statistik som en fuld mand bruger en lygtepæl: Ikke for at blive oplyst, men for at have noget at støtte os til. Ikke? Men ok, lad os bare bide til bolle og få det bedste ud af det.

 

Demografi.

 

Det er måske det mest opløftende i rapporten. Endelig er Danmark på vej til at blive multikulturel, endelig ser det ud til, at vi får den etniske og kulturelle diversitet, vi så længe har længtes efter. Endelig bliver danskernes grå leverpostejmasse udskiftet med den farverige, arabiske gade.

 

Kriminalitet.

 

I rapporten kan vi læse, at 42 % af alle ikke-vestlige indvandrere årgang 1987 er blevet dømt efter straffeloven. Bemærk, at der kun er tale om straffeloven, altså nogle af de groveste forbrydelser. Dertil kommer de andre overtrædelser. Desuden er det langt fra alle, der begår kriminalitet, der også dømmes. Først skal handlingen anmeldes, så skal forbryderen pågribes, og der skal fældes dom. Mørketallet er meget højt. Vi ved også, at mandlige efterkommere fra Somalia begår næsten otte gange så meget voldskriminalitet som befolkningsgennemsnittet blandt mænd.

 

Men tøv en kende! Figurerne viser, at vi bare skal korrigere yderligere, f.eks. for køn, kultur, religion, og hvad vi ellers kan finde på, så bliver vi alle ens. Vi er jo alle mennesker, ikke? Desuden er kriminalitet stort set bare et ungdomsfænomen. Vi har jo alle været oprørske engang. Vær dog lidt large. Ikke?

 

Offentlig forsørgelse.

 

Ja, det halter, men kun lidt, og desuden har mange indvandrere flygtningebaggrund, derfor kan de ikke passe et job og opdrage deres børn, så de med tiden kan passe et job. Jo, jo, indvandrere fra f.eks. Sri Lanka, Chile og Vietnam har også flygtningebaggrund, og de klarer sig meget bedre. Men det er jo ikke det samme. Krige i Afrika og Mellemøsten er værre. Ikke?

 

Uden for beskæftigelse og uddannelse.

 

Det samme kan siges om uddannelse. Der er strukturelle problemer i systemet, der ikke tager højde for en anden indlæringskultur hos indvandrere og efterkommere. Det hele tager tid, og se på grafen: Der er kommet færre uden for beskæftigelse og uddannelse, men der er kommet flere blandt danskere, så på et tidspunkt vil udlændinge overhale danskerne.

 

Karaktergennemsnit.

 

Det samme ses her. De kvindelige efterkommere stormer ind på uddannelserne og har næsten overhalet alle andre grupper. Næsten. Og selv om de fleste klarer sig rigtig dårligt i grundskolen, så skal de nok ende med at få en rigtig god universitetsuddannelse. Ikke?

 

Se bare på Sverige. De er også på vej. Det siger David Trads selv. Sverige er totalentreprisens velsmurte land, hvor den sociale ingeniørkunst hele tiden fejrer nye triumfer. Intet problem er for stort til at blive løst. For nylig installerede svensk politi således mikrofoner, der kan opfange skrig, nødråb, eksplosioner, knusning af glas og skud fra ghettoerne og sende dem direkte til en politicentral, så der kan handles og én gang for alle sættes en stopper for balladen. Svenske kvinder er jo blevet et eftertragtet bytte for voldtægtsmænd, så nu har politiet også arrangeret joggingture med politiledsagelse. Genialt!

 

Fagre, nye verden – hvis du bare tænker positivt.

 

 

 

213 kommentarer RSS

 1. Af Flemming Lau

  -

  J.L
  Forskel på kulturen i drenge og pige opdragelsen, ja selvfølgelig! Og testosteron…?
  Hvis det er en der udgiver sig for at være J.L. så smut!

 2. Af Kasper Støvring

  -

  Jesper Lund, tryghedsundersøgelser har vist, at omkring 80 pct. af kriminaliteten slet ikke anmeldes i særlige områder. Så, ja, højt mørketal.

 3. Af Kasper Støvring

  -

  Se side 113.

 4. Af jan ulrik friis

  -

  Faktisk har J H ansen ret de gode hensigter der tæller, her hvor S tøvring igen udvist underværker ved at fremlægge data fra Danmarks Statistik.

  Vel nærmest et mirakkel, selv de blinde kan nu se problemets rod beskrevet helt sort på hvidt, dog uden at indse, uden at dette kommer til politisk handling, eller nogensomhelst redningsplan for Danmark, for vi må i Danmark nemlig væk fra tanken om det bare er godt for økonomien, begunstige nogle få, godt for væksten og kalifatet, alt imens Danmark vores kultur vores hele sammenholdskraft som nation gået i opløsning og forbløder i denne pågående etnisk udrensning af det danske folk.

  Penge i denne sammenhæng komplet ligegyldigt, nu gælder det nemlig nationalstaten, for er tanken så verdensfjern at der er brug for vi danske i Danmark på dansk jord, eller er løbet ligesom kørt som skatteslaver for islamisterne!

  1′ prioritet hurtigt rydde Danmark for islamister, trudslen fra islam som EU nu pålægger os er en åbenlyse destruktion af nationalstaten Danmark, ligesom vi så det ske i nabolande som Sverige og Tyskland disse bliver aldrig nogensinde til lande igen!

  Vi danske står også til at miste alt!

  Islamisterne udplyndre os, Statestikken tager ikke fejl, dagen komme hvor selv danskerne ikke længere gider Danmark, her og nu har Danmark kun brug for danske det nordiske folk, at vi danske igen bliver 1′ prioritet i Danmark, at vi danske ved vi altid er velkomne i Danmark, Herrer i eget hus, at vi danske igen ved vi kan være i fuld sikkerhed i Danmark på dansk jord..

  Nu mangler vi bare at rydde op i svineriet efter godhedsindustri og venligboer der har hærget landet til ukendelighed, rydde op efter EU der forsøger at knuse Danmark med hjælp af islamister, husk at milliarder af nye islamister på vej!

 5. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Svend Jensen

  “Man ved, at islam og Europa har været i krig med hinanden i 1400 år, afbrudt af væbnet våbenhvile i perioder.”

  Ja, og afbrudt af 30-årskrigen, 100-årskrigen, et par verdenskrige og diverse småkrige nationerne imellem. Der har nok været flere krige kristne imellem end mellem kristne og muslimer.

 6. Af Jesper Lund

  -

  Kasper Støvring
  Jeg har lige skimmet Politiets Tryghedsindeks, december 2016, igennem. Jeg kan ikke finde noget, der bekræfter dit udsagn. Hvilke tryghedsundersøgelser hentyder du til?

 7. Af Jan Petersen

  -

  Her er i øvrigt et direkte link til den rapport, Kasper Støvring henviser til:

  Indvandrere i Danmark 2017
  http://www.dst.dk/da/Statistik/Publikationer/VisPub?cid=20705

 8. Af Henrik S

  -

  Det eneste der har nogen væsentlig betydning er figur 1.1
  Uhyggeligt.
  Men der er intet at gøre ved det.
  Hvis danskerne ønskede at ændre disse grufulde fremtidsudsigter ville de stemme anderledes end de gør , men tydeligvis ønsker de ikke at ændre noget.
  Som lemminger følger vi bare de andre.
  Så vi fortjener ikke en bedre skæbne !!!
  Jeg er begyndt at vende mit blik mod Østeuropa.
  Vesteuropa er opgivet!

 9. Af Jesper Lund

  -

  “I rapporten kan vi læse, at 42 % af alle ikke-vestlige indvandrere årgang 1987 er blevet dømt efter straffeloven.”

  Ja, det står på side 113. Du ignorerer så den positive udvikling for årgang 1997 som beskrevet på samme side. En halvering sammenlignet med årgang 1987, da den var 18 år (2005).

 10. Af Niels Larsen

  -

  JESPER LUND

  Og????

  Hvis vore politikere havde handlet med rettidig omhu, så var der slet ingen ikke-vestlig kriminalitet at halvere.

  For så var ikke én eneste af dem kommet hertil!

  Østeuropa har forstået lektien – og de har lært den af vore tåbelige politikeres dårskab.

 11. Af Jesper Lund

  -

  Henrik S
  Mon du er velkommen i Østeuropa?

 12. Af Jan Petersen

  -

  Menigheden – politisk korrekte . . . . er faktaresistente. Det er i øvrigt også andre dybt troende. Minder vel lidt om – at slå vand på en gås . . . alt preller af 🙁

 13. Af Henrik Thor Christensen

  -

  “For nylig installerede svensk politi således mikrofoner, der kan opfange skrig, nødråb, eksplosioner, knusning af glas og skud fra ghettoerne og sende dem direkte til en politicentral, så der kan handles og én gang for alle sættes en stopper for balladen” – grunden er at politiet ikke tør komme i ghettoerne uden at være mindst 10-15 stykker. En enkelt patruljevogn kan være sikker på at få stenslag hvis de er så dumme at bevæge sig derind. Og bliver der gjort noget ved det? Ja, selvfølgeligt – der bliver udfærdiget kunstfærdige rapporter med tal der er sminket så lyserøde at det skriger til himmelen! Og det udelukkende med det formål at tækkes politikernes egoer og skjule det faktum at Sverige er et samfund i opløsning, som bevæger sig med raketfart frem imod et islamistisk kaos…

 14. Af Jorn D.

  -

  Kan godt lide ironien i debatoplægget, der afslører, at flygtninge og
  Indvandere i Danmark er udsat for særlig positiv særbehandling uanset
  f.eks.
  ved møde med Vejen borgmester plus Inger Støjberg fortalte førstnævnte

  en TV-glad lignende positiv lalleglad måde om forholdene for flygtninge og indvandrer
  med
  alt betalt selv forsikringer

  spørgsmålet om danske nytilflyttere også fik gratis bolig, 50.0000 kr. velkomstpakke og alle udgifter betalt
  da
  svarede Egon Fræhr: “Vi giver ikke flygtninge og invandrer mere end vi er nød til” – (lød som en løgn)
  men
  det er jo rigtigt, at reglerne kræver, at flygtninge og indvandrer behandles som landets borgere
  og
  så burde flygtninge og indvandrer jo ikke få mere end “den bagerste dansker”

  her viser politikererne atter, at de er utroværdige og ligeglade med Danmark og danskerne
  og
  ang. kriminalitet og udviste kriminelle, så bør der udvises mere handlekraft af politikerne
  idet
  dommerstanden tilsyneladende også er utroværdige og ligeglade med Danmark og danskerne
  og
  danskerne får ikke mulighed for, at sige fra overfor magthavere og smagsdommere
  og
  EU folket syntes åbenbart også være utroværdige og ligeglade med Danmark og danskerne og hele EU
  da
  EU folket åbenbart syntes , at Soros er De facto “leder” af EU
  der
  med sin 18 mia. us dollar donation til sin organisation “Open Society”
  hvis plan er:
  “Our plan treats the protection of refugees as the objective
  and national borders as the obstacle.”
  og
  “købt og betalte” NGO’er og over 200 EU parlamentarikere arbejder nu ihærdigt
  som
  Systematic, Systemic, idiomatic Soros “hang arounds” meget “femte kolonne agtigt”
  med
  at, nedbryde grænser samt islamisering af EU, der er planen for penge Eliten
  og
  George Soros født György Schwartz, prøver nu, at ødelægge sit fødeland Ungarn
  der
  mener, at der må være en grænse !
  for
  at undgå “multi, kulti koster kassen kaos”

  ironi.mus

 15. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  “fundamentalistisk kristen Trumpist, med en stor forkærlighed for det zionistiske….”.

  Ja, du trutter godt nok kraftigt i trompeten for USA’s præsident.

  Personligt har jeg aldrig brudt mig om nacissistiske sociapater, patologiske løgnere og racister som Donald Trump. Og mange af hans varme tilhængere blandt ‘white surpremacists’ , neonazister og KKK har nok heller ikke den store forkærlighed for jøder.

 16. Af M.S. Carstens

  -

  Hvor mange er mon ansat, under offentlig lønafregning, i henholdsvis hjælp/service til hjemmeboende ældre/handicappede og hjælp/service til udefrakommende, som burde være afvist ved grænsen (Dublin-Konventionen) der fuldt ud burde kunne forsørge sig og sine efterkommere?
  Jeg kan også spørge, hvilket fag er givtigst at gå ind i: ældre/handicappede eller flygtningeindustrien?
  Tjaa, førstnævnte får ikke lige “jeg er god status” og lønnen?
  Så måske skulle man vælge sidstnævnte, der vist både hitter på løn og gloriepudsning?

  Men hvor længe kan lønnen da holde?
  OK, først ryger de svagt betalte til vore ældre og handicappede (FOA?)
  Men hvor længe kan/vil de producerende skattebetalende borgere så holde til, at opretholde lønningerne til flygtningeindustrien?

  Jeg spørger fordi mine/andres ældste børnebørn nu står og skal vælge retning i deres ønske om, at tjene deres livsindtægt på godhedens vej, så de både kan leve af det og bryste sig af det.

  Men helt ærligt;
  Hvem er det lige vi kan/vil/bør betale vore skattekroner til her i Danmark/ude i verden blandt dem, som ikke lige kan betale sig til en flygtningestatus all inc. tusinde kilometer væk fra epicentrene:
  Dem der er stærke nok til at tilrane sig, eller dem, som virkelig har hjælp behov?
  ……………………
  Jeg vælger det sidste og forarger dem, som tjener sig fedt på de første og skider på de sidste, mens de bryster sig af godhed.

 17. Af M.S. Carstens

  -

  Ps.
  i øvrigt helt i tråd med:
  Jorn D. – 30. november 2017 0:21 !

 18. Af Henrik S

  -

  Jesper Lund
  Som sædvanlig et dumt spørsmål!
  Som islam elsker vil du helt sikker ikke være velkommen i Østeuropa.
  Du ville ryge ud med fuld musik.

 19. Af jEns haNsen

  -

  AF SVEND JENSE N – 29. NOVEMBER 2017 21:23
  “Man ved også, at islam ikke kan samleve med og anerkende andre religioner som ligeværdige partnere i noget som helst land.”

  Det gik udmærket i Iraq, Libyen og Syrien indtil USA og bl.a. Danmark overfaldt og ødelagde disse lande.
  I Dubai er der en delvis dansk kirke.

 20. Af Svend Jensen

  -

  @JENS HANSEN – 30. NOVEMBER 2017 6:11
  “AF SVEND JENSE N – 29. NOVEMBER 2017 21:23
  “Man ved også, at islam ikke kan samleve med og anerkende andre religioner som ligeværdige partnere i noget som helst land.””

  Det gik udmærket i Iraq, Libyen og Syrien indtil USA og bl.a. Danmark overfaldt og ødelagde disse lande.
  Svar : Det gik kun tåleligt fordi de kristne var få og underkastede sig sharia – altså ingen ligeværdighed. Hvor køber man ‘flæskesteg’ i Iraq, Libyen og Syrien uden at blive myrdet?

  I Dubai er der en delvis dansk kirke.
  Svar : Der er sikkert også 1 synagoge – det beviser kun at en facade for turismens skyld tillades – altså kun dekoration.

  Svar, generelt: Ingen afvisning fra J.H. på konstatering om evig religionskrig mellem islam og Vesten. J.H. og de andre apologeter accepterer kun, at Vesten overfalder det uskyldsrene islam; medens de sindssyge lystmordere, kaldet jihadister, er ‘den sande tros forsvarere’.

  Må jeg på de faktatroendes vegne takke hr. J.H., fordi kan svarer konkret på konkrete indlæg fra andre; selv om J.H. gerne må sandsynlige sine påstande med beviser eller eksempler.

 21. Af jeNs hAnSen

  -

  AF SVEND JENSE N – 30. NOVEMBER 2017 7:36
  “I Dubai er der en delvis dansk kirke.
  Svar : Der er sikkert også 1 synagoge – det beviser kun at en facade for turismens skyld tillades – altså kun dekoration.”

  Vrøvl.
  Du aner intet om, hvad der foregår udenfor det sorte beskidte hul, hvor du bor i udkantsdanmark.
  Sømandskirken i Dubai er ca. 50 år gammel. Har besøgt den et par gange.
  Dit øvrige syge racistiske kaudervælsk gider jeg ikke at kommentere.

 22. Af Niels Juul Hansen

  -

  @M.S. Carstens

  “Jeg spørger fordi mine/andres ældste børnebørn nu står og skal vælge retning i deres ønske om, at tjene deres livsindtægt på godhedens vej, så de både kan leve af det og bryste sig af det”.

  Hvis de unge ønsker et job, som de kan være stolte af, så er der meget at vælge imellem, og det behøver ikke at være inden for ældre/handicapplejen (den med ‘godhedens vej’ fatter jeg ikke helt). Alle jobs er vigtige – og hvis man vil yde en ekstra indsats for de svageste herhjemme, så findes der frivilligt arbejde, som tusindvis deltager i.

  Det er rigtigt, at der fremover vil være et meget stort behov for ældre/handicappleje, og at det ikke lige er det, der står øverst på mange etnisk danskeres ønskeliste, når det gælder karrierevalg.

  Heldigvis er der en stor del flygtninge/indvandrere, som er villige til at påtage sig dette arbejde.

  De værste antimuslimer her på bloggen mener, at ‘de fremmede’ skal skal ud af Europa her og nu. Hvis det skete i eksempelvis Storbritannien, ville det betyde et totalt sammenbrud af det britiske sundhedsvæsen.

  Jeg ved ikke, hvad det ville betyde herhjemme, men det ville helt sikkert gå ud over mange ældre og handicappede.

  Hvis Europa var villig til at give den nødvendige hjælp i nærområderne, så mener jeg, at vi kun skulle tage os af de kvoteflygtninge, som nærområderne ikke kan håndtere.

  Det er Europa desværre ikke.

  P.S. Hvis man vil give Sosu-medarbejdere højere status (og det mener jeg, vi skal), så kunne man starte med at give dem en klækkelig lønforhøjelse.

 23. Af Niels Juul Hansen

  -

  Indlæg i censurfilter (et tu, Kasper?)

 24. Af Svend Jensen

  -

  @JENS HANSEN – 30. NOVEMBER 2017 7:48
  “Dit øvrige syge racistiske kaudervælsk gider jeg ikke at kommentere.”

  Så er J.H. på vante triste plads hvor primalskrig erstatter argumenter.

 25. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Vi bør prise os lykkelige for indvandringen. Nu har europæerne en modstander, som hindrer eller sinker os i at slås med hinanden. Skulle det ske, at det lykkedes at fordrive de fremmede, måtte europæerne igen i krig mod europæere. Som altid. Krig er fred og fred kræver oprustning. Vil man fred så gå i krig, er mottoet – for europæere.

  Europæeren er uden tvivl det mest krigsglade individ i verden. Det er ingen tilfældighed, at vikingen, Paven, Napoleon, Reagan, Churchill og Hitler alle er europæere, ligesom det ikke er en tilfældighed, at europæerne koloniserede hele verden. Det ligger i vores DNA. Vi kan ikke lade være med at krænke andre medmennesker. Vi er endnu for primitive. Trump er blomsten af europæisk civilisation.

  Ham følger vi?

 26. Af niels peter lemche

  -

  Desværre–modsat andre af Kasper Støvrings senere blogs–går denne i selvsving, fordi den handler om muslimer. Debatten bliver totalt uproduktiv, fordi man hellere vil skælde ud end at se efter løsninger. Problemerne er her. Derfor er spørgsmålet: Hvordan løser vi dem? Hvad der er sket, er sket. Det er fremtiden, det gælder. Prøv at være lidt konstruktive.

 27. Af niels peter lemche

  -

  JØRGEN VILLY MADSEN, lidt mindre selektiv i din historiefremstilling, please.Krig og død er ikke noget, europæerne har patent på. Nogle af de værste krigsherrer var ikke europæere. Djengis var det ikke, og haltefanden, Timur Lenk, var det heller ikke. Mongolernes og tartaternes optræden, hvor deres hære væltede frem, er simpelthen uden paralleller. Kineserne byggede den store mur for at holde dem ude.

 28. Af Niels Larsen

  -

  JENS HANSEN – 30. NOVEMBER 2017 6:11

  Ja. Og i Saudi er der 0 kirker (udenfor nogle få amerikanske, lukkede enklaver).

  Og i Tyrkiet må bestående kirker ikke vedligeholdes, ligesom kristenforfølgelser finder sted.

  Måske vi burde gøre gengæld med nogle muslimforfølgelser? 🙁

 29. Af Niels Juul Hansen

  -

  Indlæg stadig i filter!

 30. Af Glenn Madsen

  -

  Trods alt er det ikke den, ifølge historikere, uundgåelige overgang fra republik til kejserdømme i det gamle Rom, så måske kunne man virkelig afvikle det #####… multikulturelle samfund, man kunne jo prøve.

 31. Af niels peter lemche

  -

  GLENN MADSEN, jo og det kejserflige Rom var jo nok noget af et multikulturelt samfund, hvis noget.

  Men for HHH, så gør dog noget i stedet for at vride hænder. Problemerne forsvinder ikke af sig selv. Der findes givetvis en del mennesker i landet, som faktisk har indsigt nok i muslimske samfund til at kunne forklare, hvad der er galt i dem, og hvorfor så mange unge af hankøn fra dem kører ud på et sidespor modsat tilsvarende unge fra f.eks. østasiatiske grupper. Billedet er det samme overalt, ikke bare i Danmark.

  Mit bud: Drengene fra muslimske familier sættes på gaden som halvvoksne og har egentlig ikke længere et hjem, hvor de hører til. Derfor søger de sammen om alfahannerne. Det sker også hjemme i Mellemøsten, hvor magthaverne til gengæld bruger helt anderledes hårdhændede midler til at bremse op for deres optræden, end vi er vant til. Resultatet: Dårlig uddannelse og liden mulighed for at gøre sig gældende ude eller hjemme. Pigerne bliver hjemme og er beskyttede. Hos os betyder det imidlertid, at de har en base, fra hvilken de kan gå ud og få en uddannelse, der bringer dem videre. Tilbage i arabverdenen var de bare en handelsvare, som fædrene kunne sælge. De skulle bare kunne lave mad og sørge for et eller andet handyr, hvis far havde købt pigen til ham, og så føde de børn, der skulle få forretningen til at fortsætte.

  OK: Der er brug for alternative muligheder til muslimske knægte, en ny form for alfahanner, som får dem væk fra gaderne (jeg var lige ved at skrive gederne) og sat dem igang. Problemet ligner det, man kender og især kendte f.eks. i New York med ungdomsbanderne (West Side Story). Man er derovre kommet meget langt med konstruktive løsninger.

 32. Af Kasper Støvring

  -

  Jesper Lund, læs: http://politiken.dk/indland/art5389658/Mange-forbrydelser-anmeldes-ikke-til-politiet

 33. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE: “det kejserflige Rom var jo nok noget af et multikulturelt samfund, hvis noget.”

  Ja. Og det endte som bekendt også i stride strømme af blod…

 34. Af jEns HaNsen

  -

  AF SVEND JENSE N – 30. NOVEMBER 2017 9:43

  Mener Svend Jense n at hans syge nonsens er argumenter?
  Ingen er forpligtet til at besvare Svend Jense ns nonsens, stråmænd, personangreb og løgnhistorier.
  Og der er tilsyneladende ingen som gider.

 35. Af Niels Larsen

  -

  Lemche

  Blandt de vigtigste grunde til, at ” så mange unge af hankøn fra dem [= muslimerne] kører ud på et sidespor modsat tilsvarende unge fra f.eks. østasiatiske grupper” er:

  1) islam, som de er hjernevaskede til at hylde
  2) manglende intelligens i forhold til omgivelserne og deraf manglende muligheder for at gøre sig gældende i samfundet
  3) deres afsindige æreskodex
  4) deres afskyelige kultur
  5) deres offerrollementalitet.

  Med andre ord: de er selv skyld i det – det er IKKE samfundets/danskernes skyld!

 36. Af jeNs haNsen

  -

  AF NIELS LARSE N – 30. NOVEMBER 2017 10:30
  “Og i Saudi er der 0 kirker (udenfor nogle få amerikanske, lukkede enklaver).”

  Sikkert.
  Nu kunne jeg ikke drømme om at rejse til SA.
  Kirker eller ej.

 37. Af Glenn Madsen

  -

  @ NIELS PETER LEMCHE.
  Subura var helt sikkert multikulturel. Gad vide hvor mange lig man fandt hver morgen rundt omkring i bydelen. En gang for alle: Jeg giver fanden i multikultur og jeg ønsker det hen hvor peberet gror! Ok!

 38. Af Arne von Kappelgaard

  -

  @ Niels Peter Lemche

  ” Problemerne er her. Derfor er spørgsmålet: Hvordan løser vi dem? Hvad der er sket, er sket. Det er fremtiden, det gælder. ”
  Fremtiden, var der nogen der for mange år siden skulle have sat fokus på. Hvis man brænder sig på en kogeplade, hvorfor bliver man så bare ved, at gentage sig selv?
  Der er ingen ære i at gøre det ukloge (Tscherning-1863).

  VI skal ikke løse problemerne. Jeg har ingen andel i fire årtiers halsløs og tåbelig politik. Dem der trods utallige advarsler har sat Danmarks homogenitet over styr, må løse det morads, som de selv har skabt. Det vil sige sprogartisterne på Christiansborg og sammenrendet af gutmenschen.

  Der er lysår mellem skandinavisk/nordeuropæisk tankegang og normsæt, og muslimernes, der betragter Koranen som eneste rettesnor i alle livets forhold, givet dem af gud selv. Vi kan bare konstatere. Der er lysår mellem skandinavisk/nordeuropæisk tankegang og normsæt, og muslimernes, der betragter Koranen som eneste rettesnor i alle livets forhold, givet dem af gud selv.

  Hvis der ikke snart bliver sat en stopper for denne import af en uproduktiv dødvægt, så eksisterer Danmark som et kristnent land ikke om 50 år ! Muslimens egentlige hensigt kan billedligt beskrives således. En enlig sejlbåd er ude på havet, befolket af europæiske kristne, da bliver en flok skibbrudne muslimer taget om bord. Medens de kristne er beskæftiget med at betjene fartøjet, så er muslimerne i gang med at plyndre proviantkammeret og bore skibet i sænk !
  Det er i bogstaveligste forstand det, de gør i dagens Europæiske lande, hvor de får bevilget opholdstilladelse. Det er deres tak for det statsborgerskab der blev dem bevilget. De ønsker ikke velordnede samfund, men kaos, ufred og uorden. Kun et nådesløst diktatur formår at holde den tilbagestående befolkning på plads ! Derfor har man (muslimerne) ingen forståelse eller respekt for den vesterlandske samfundsmodel.

 39. Af jeNs haNsen

  -

  AF GLENN MADSE N – 30. NOVEMBER 2017 11:50
  “Jeg giver fanden i multikultur og jeg ønsker det hen hvor peberet gror! Ok!”

  Man må formode, at Glenn Madsen aldrig har været i udlandet.
  Måske aldrig udenfor landsbyen.

 40. Af niels peter lemche

  -

  Niels Larsen,

  Det skrev jeg faktisk heller ikke, at det var. Det er et urgammelt system, der transplanteret til en fremmed verden simpelthen ikke fungerer. Man kan egentlig heller ikke sige, at det fungerer særlig godt i muslimske kærnelande i Mellemøsten — der er en grund til, at de blev stående, da den vestlige verden for alvor satte i gang i renæssancen. Men nu har vi problemet hos os. Så bør vi handle som europæere: Analysere problemerne og foreslå løsninger. Derefter implementerer vi de løsninger, vi vælger.

  Jeg ved godt, at du vil foreslå andre løsningen er mig. Men det er ikke mit emne denne gang.

 41. Af Jorn D.

  -

  En ren tilståelsessag
  når
  JVM og NPL antyder, at uden de fremmede var der igen krig imellem Europæere
  og
  synagogale NPL, som enhver radikal taler udenom og konstaterer, at “problemerne er her”
  ja
  allerede for 40 år siden forudså jeg, at de synagogale ikke ville sidde på det yderste mandat
  og
  derfor ville arbejde for at få importeret fremmede, der kunne hidses op og tage opmærksomheden
  som
  i “Har i vildand – nej , men vi har en tam vi kan hidse op” !
  og
  i Sverige blev der ligefrem oprettet et institut for Multikulturalisme
  ja
  hvem var det nu, der ville have multi kulte koster kassen kaos !
  jo
  det var jo de synagogale radikale, efter amerikanske jødiske organisationer’s
  anbefalinger af multi kulti kaos, for at mindske antisemitismen ”
  jo
  masseimporterede muslimer til Danmark
  og
  deres synagogale bagland ønskede ikke at muslimerne blev
  assimilerede venlige danskere ligesom tidligere invandrer
  men
  anbefalede at muslimerne bevarede deres kulturelle “særpræg”
  men
  hvad er fornuften i at fylde ghettoerne op med 52 forskellige etniske grupper,
  når bare 2 af dem ikke kan leve fredeligt sammen, der hvor de kommer fra !

  ifølge NPL: “problemerne er her” – men hvem gør noget ved problemet
  tja.
  Dansk folkeparti har vist “solgt sin sjæl til djævlen” – for at få fred fra Politiken og EB
  ved
  at lade “skabsIsraeleren” Søren Espersen spille hård banan
  men
  ellers gøre ingenting andet end, at forsvare Israel
  og
  det nye parti Nye Borgerlige har smidt et medlem ud, der ligeud havde sagt
  at
  det var jøderne selv, der har importeret muslimerne

  Nye Borgerlige spiller nu også hård banan, for at tiltrække vælgere
  men
  vender det blinde øje til at Soros 18 mia. US dollar donation til sin organisation
  “Open Society” hvis plan er:
  “Our plan treats the protection of refugees as the objective
  and national borders as the obstacle.”
  og
  tilsyneladende “købt og betalte” NGO’er og over 200 EU parlamentarikere arbejder nu ihærdigt
  som Soros “hang arounds” meget “femte kolonne agtigt”
  med
  at, nedbryde grænser samt islamisering af EU, der er planen for penge Eliten
  men
  Nye Borgerlige’s anden mand er jo også en bank mand – men hvem stoler på bank Eliten ?
  ja
  Rottefængeren fra Hameln har vist ikke, ikke levet forgæves !

  ironi.mus

 42. Af Jesper Lund

  -

  Kasper Støvring
  Den artikel i Politiken, du henviser til, er fra 2012. Jeg har skimmet i Københavns Kommunes seneste tryghedsundersøgelse fra 2017. Den har ingen statistik over mørketal. Det viser sig, at sidste gang Københavns Kommune lavede statistik over mørketal var i 2014 i Tryghedsindekset 2014. Kommunen har åbenbart siden da droppet at lave statistik over mørketal. Jeg har ikke kunnet finde en begrundelse noget sted.

 43. Af J Støvring

  -

  Igen tak til K. Støvring for et modigt indlæg, trods det at der til stadighed pågår en nærmest dæmonisering af den del af befolkningen i DK ( og store dele af den vestlige verden?) der forholder sig realistisk og faktuelt til Islam og migration fra ikke-vestlige lande.

 44. Af Jesper Lund

  -

  Fra rapporten Tryghed i udsatte boligområder, november 2012:
  “Et aspekt af denne problematik er, at det for det meste er meget vanskeligt at danne sig et præcist billede af faktisk forekommende kriminalitet i et boligområde pga. det såkaldte mørketal. Mørketallet betegner de forbrydelser, som ikke anmeldes, og det kan fastslås ved at gennemføre en såkaldt offerundersøgelse, som dem Justistsministeriet med jævne mellemrum gennemfører på landsplan. Her kan man bl.a. se, at landsgennemsnittet for ikke-anmeldte forbrydelser som procentdel af det samlede antal forbrydelser i perioden 2005-2010 på lå på 35 % for tyveri, 53 % for hærværk, 54 % for vold, 23 % for røveri og 76 % for voldtægt (Balvig & Kyvsgaard, 2011: 4).”

 45. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Der er kun én løsning på problemet, som virker i den virkelige verden.

  Min løsning, som indebærer Apartheid mht. den vestlige verden og den muslimsk-afrikanske.

  Vi vil aldrig kunne sameksistere i varig fred; dertil er vi for forskellige på stort set alle tænkelige måder.

 46. Af Niels Juul Hansen

  -

  @J. Støvring

  Flertallet af indlæggene her kommer fra Kaspers rygklappere, som på denne blog har fundet en antimuslimsk ‘varmestue’. Han får rigelig moralsk opbakning.

  Der gør Pernille Vermund, Martin Henriksen, Wilders. Le Pen og Donald Trump også. Hvem der startede dæmoniseringen og fortsætter den, kan vi have en længere diskussion om.

  Mener du, at det er en dæmonisering af Trump at kalde ham en narcissistisk sociopat, en patologisk løgner og racist – eller blot en realistisk og faktuel konstatering?

 47. Af niels peter LEMCHE

  -

  NIELS LARSEN
  Ærlig talt tror jeg, at min slags vil have vanskeligere at sameksistere med din slags, end med muslimer. I repræsenterer faktisk fuldstændig det modsatte af det, som min slags står for.

 48. Af Maria Due

  -

  “Tilbage i arabverdenen var de bare en handelsvare, som fædrene kunne sælge. De skulle bare kunne lave mad og sørge for et eller andet handyr, hvis far havde købt pigen til ham, og så føde de børn, der skulle få forretningen til at fortsætte.”

  Det mønster fungerer stadig i europæiske parallelsamfund, og af og til dukker der en lille forkølet avisnotits op om, hvad sådan en pige kan sælges for i Danmark. Først i nullerne kostede en ordinær og ikke specielt attraktiv pige fra 30.000 kr. og opad, og en uddannet og kønnere pige omkring 100.000 kr. Alt sammen sort økonomi, selvfølgelig. Islam har medbragt en enorm sort økonomi, som europæiske myndigheder ikke har nogen mulighed for at kontrollere. Hvad er det nu, det særlige muslimske banksystem hedder?

  Uddannelse betyder prestige, men sjældent at pigen bliver på arbejdsmarkedet, efter at hun er blevet gift. Men det ved du jo sikkert godt. Det værste med de på en gang overforkælede og forsømte drenge er, at så mange af dem forlader skolesystemet som funktionelle analfabeter og er tilbøjelige til ikke alene at søge identitet i bander og blandt ligesindede, de er også fast inventar i hashklubber, hvilket er medvirkende til at sætte dem i stå.

 49. Af Niels Poulsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Jeg synes, at der er sket en forråelse med dine kommentarer. Før kunne du se nuancerne. Nu kalder du alle, som ikke er enige med dig for antimuslimer og sociopater.

  Men det må også være hårdt at miste sin “religion” og politiske ideologi. For inderst inde ved du godt, at du og dine har skabt et monster med den liberale udlændingepolitik. Jeg mener det rent bogstaveligt. Før lignede digterne Danmark med en ung blond kvinde (Freja). I dag er vi at ligne Frankensteins monster, sammensat, som han var af ligdele. Terrorsikring, militær i gaderne, flere politifolk og fængselsansatte i nye fængsler, bandekrige, parallelsamfund, mennesker på evig forsøgelse. Sikke et monster, du har været med til at skabe. Jeg forstår godt din fortvivlelse, som du vender til et irrationelt had mod den almindelige hvide befolkning i Danmark og USA.

  Det må være ligesom at være kommunist efter Murens fald. Ligesom marxismen er den multikulturelle ideologi en nitte, som hører hjemme på historiens mødding.

  Og dér, forrået efter at have mistet din livsløgn, ligger du altså og råber skældsord efter verden.

Kommentarer er lukket.