Islam forvandler Europa

Af Kasper Støvring 274

 

Europa år 2050

 

Ifølge analyseinstituttet PEW bliver den muslimske befolkningsandel i Europa mere end fordoblet frem mod 2050. Som Henrik Dahl har skrevet, er det realistiske scenarium en blanding af det mellemste og det højeste scenarium, PEW fremstiller (herunder er gengivet det mellemste); for det, vi sandsynligvis vil se, er en fortsat tilvandring, som vi hidtil har kendt den, og en indstrømning af illegale flygtninge og kvoteflygtninge.

 

 

Det vil betyde en markant forvandling af Europa. Herhjemme viser opgørelserne fra Danmarks Statistik, at grupper med baggrund i muslimske lande er stærkt overrepræsenteret i både kriminalitet og afhængighed af offentlige ydelser. I et område som Vollsmose er kriminaliteten blandt de unge tredoblet på fem år. I Sverige har myndighederne svært ved at sikre orden pga. adskillige skuddrab og en voldtægtshyppighed, der er ti gange højere end i Danmark. Frankrig har netop gjort den undtagelsestilstand, der skyldes truslen fra islamismen, permanent. Frankrig er det land i Europa med flest muslimer. Da parallelsamfund bliver ved med at vokse, ikke kun i Frankrig, må antallet af muslimer siges at have betydning. Hvordan mon det ser ud, når antallet fordobles?

 

Den tomme konkylie

 

Forandringerne er mærkbare – også i de danske byer. De storbykvarterer, hvor jeg ofte færdedes i min ungdom i 1990’erne, kan jeg næsten ikke genkende længere. Når jeg i dag besøger dem, føles jorden hård som jern at gå på. Skyerne glider forbi som et tog af udvandrere over denne skov af grå bygninger, trøstesløse beboelser, moskeer og tomme kirker. Skikkelserne herude har falmede ansigter, udbrændte øjne og synes at bære selve natten i deres sjæl, selv børnene er grå i ansigterne og ligner den slags svampe, der er groet op i en kælder et sted. Mange er klædt helt i sort, tildækkede kvinder og skæggede mænd med hættetrøjer, der udveksler små poser med hinanden.

 

Nye Borgerliges Pernille Vermund og Mette Thiesen høstede megen kritik, da de erklærede, at ”Nørrebro er tabt”. Men i en reportage om Nørrebro i Weekendavisen bakkede en beboer, der ellers ikke stemmer til højre, Vermund og Thiessen op: ”Nu går man rundt og er bange for at blive intimideret af folk, der ikke vil være danskere […] Man kan sagtens bo her, blot skal man passe på, hvad man siger, og hvordan man gør det. Der er en mere og mere aggressiv og hensynsløs stemning, fordi den sociale og religiøse kontrol er under overfladen. Det gør mig virkelig ked af det.”

 

Man fornemmer den truende atmosfære i vores hovedstad, når man ser svært bevæbnet politi og militær, der patruljerer ved butikker, legepladser, gader og jødiske bygninger. Midt i det hele står alle de hæslige betonklodser og minder os om, at fjenden allerede er i landet og barsler med planer om at pløje uskyldige ned med tonstunge biler. Og vi ved, at man især vil ramme børn.

 

Når jeg går rundt og ser alle disse tegn på forfald, tænker jeg, at mennesket er et sårbart bløddyr, der hører hjemme i den lukkede konkylies beskyttende skal. Mennesker har brug for kulturens skal for ikke at gå til grunde. Gode samfund bygger på stærke civile og offentlige institutioner, der sikrer tillid, tryghed og samarbejde. Mennesker kan ganske enkelt ikke trives uden denne hårde skal af velfungerende familier, skoler, politi, kirker, arbejdspladser og frivillige foreninger. Kun inden for en sådan beskyttende skal kan sammenhængskraften vokse frem.

 

Som en vandrer ved det triste ocean finder jeg i de forandrede kvarterer en tom konkylie. Løfter jeg den op og sætter den til mit øre, hører jeg hverken politihelikopteren summe ovenover, drøn fra borede knallerter eller råb fra den arabiske gade. Det, jeg hører, er derimod en brusen af lyde fra den tabte tid: En kakofoni af alle mulige stemmer, den festlige fanfare af klirrende glas fra værtshusene og lyden af leende piger på snurrende cykler.

 

Også de danske byer er ved at blive forvandlede, og det er ikke til det bedre. Livet er gledet ud af konkyliens skal og flyder sårbart rundt i vandenes hvirvlende strømme, i en nedadsugende malstrøm, der truer med at forvandle tillidssamfundet Danmark til et bundløst morads af tabte territorier.

 

Islam og konflikt

 

Der er naturligvis andre forklaringer på konflikt, der bør inddrages ud over religion, f.eks. etnicitet og sociale forhold. Og man skal også huske, at mange muslimer lever fredeligt i Europa. Men det generelle billede er ikke til at tage fejl af: Islam har blodige grænser, som Huntington skrev, både når vi ser inden for og uden for Europa. Og, ja, Vesten er bestemt ikke uden en vis skyld i problemerne, vores fejlslagne militære interventioner taget i betragtning.

 

Men hvis stabilitet, tillid, fred, frihed, velstand og beskyttelse af både kvinder og minoriteter er målene, så er islam ikke den rette vej, for at sige det med en eufemisme. Ifølge det anerkendte Conflict Barometers seneste opgørelse er islam f.eks. involveret i konflikter i 14 ud af de 23 lande, der på verdensplan er kendetegnede ved lav- eller højintensive krigshandlinger. Islam er involveret i konflikter i Nigeria, Sudan, Somalia, Kenya, Egypten, Tyrkiet, Afghanistan, Libyen, Syrien, Tyrkiet, Yemen, Myanmar, Pakistan og Filippinerne.

 

Illustrationen herunder, der viser typer af konflikter i relation til andelen af muslimer i et samfund, er baseret på informationer fra en bog af Peter Hammond: Slavery, Terrorism & Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat fra 2008. Jeg kender ikke bogen, og man skal være skeptisk over for den slags lister. De viser kun én side af islam. En anden er den, jeg antydede ovenover: At den muslimske kultur på sine egne præmisser kan være beundringsværdig og meningsfuld, ligesom adskillige muslimer lever fredeligt i deres egne og vores samfund. Og det siger jeg ikke kun, så den bitre pille lettere kan glide ned.

 

 

Når jeg fremdrager denne type liste, skyldes det, at den viser en tendens, som man bør være klar over, hvis man undrer sig over, at højrefløjen vinder frem, senest i Østrig. Det kan være, man synes, vælgerne er onde eller måske bare dumme. Men det kan også være, de reagerer på dybere udskridninger i undergrundens tektoniske plader.

 

274 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt en nyhed jeg fatter en brik af, iflg DR.dk:

  “OVERBLIK 500 sider og 700 mia. kr.: Finansloven er Danmarks budgetkonto”

  Jeg har ellers hidtil fået oplyst, at statens indtægter til fordeling via Finansloven er ca 1.100 mia kr. Hvor er diff på 400 mia kr pludselig blevet at ?

 2. Af Jørn Strand Nielsen

  -

  Støvring har her på Berlingskes Debat blog haft mange kritiske, og tilsyneladende realpolitiske analyser af de samfundsmæssige konsekvenser af det store antal indvandrere fra muslimske lande. Han har også tidligere under “det arabiske forår” haft tilsvarende kritiske, tilsyneladende realpolitiske analyser af vore vestlige landes militære intervention i bl.a. Libyen. Men jeg savner en tilsvarende kritisk analyse af Israels gentagne interventioner på et af det internationale samfund anerkendt Palæstinensisk territorium, herunder vore vestlige landes stilsigende accept af de fortsatte israelske bosættelser på palæstinensisk territorium, og sågar nu senest endda USA’s anerkendelse af hele Jerusalem som Israels hovedstad. Så er Støvrings kritik af indvandringen i Danmark egentlig realpolitisk begrundet, eller er den blot som for DF’s vedkommende begrundet i en islamofobisk ideologi iklædt en akademiseret fremstilling? For at opretholde sin akademiske troværdighed for mig, skylder Støvring således en redelig analyse af Israel-Palæstina konflikten ved anvendelse af det samme approach, som han anvendte i bl.a. sin Libyen analyse.

 3. Af Kasper Støvring

  -

  Jørn Strand, de israelske bosættelser er problematiske, men det er et helt andet tema end Vestens, dvs. vores, intervention i Libyen.

 4. Af niels peter lemche

  -

  NIELS LARSEN, under krigen sagde man i Berlin: Wo der deutsche Soldat steht, ist Deutschland!

  Desværre for dem var der i 1945 ikke så mange steder, hvor den tyske soldat stod. Men i den klassiske folkeret hedder det vist, at man har ret til det territorium, man kan forsvare. I Danmark er man nok heldige, at man har andre til at gøre arbejdet for en; men det er jo typisk for en krejlernation.

 5. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Så meget frygter de friheden!

  Nedenstående billede viser, hvor meget israelerne frygter muslimerne:

  25 israelske soldater med 100 procent moderne og militært udstyr og i midten ÉN forsvarsløs og uskyldIig 14 årige dreng af palæstinensisk oprindelse arresteret af netop de 25 israelske soldater!

  Israels styrker tilbageholder et palæstinensisk barn i sammenstødet i Hebron efter Donald Trump anerkendte Jerusalem som Israels hovedstad.

  Så meget frygter de (israelerne) friheden. Dette er, hvor meget de (israelerne) frygter lige rettigheder og retfærdighed for alle ved at anholde et palæstinensisk barn på kun 14 år!
  Israels ubegrundede “FRYGT” er faktisk den største årsag til konflikterne i regionen. Af den grund forbereder Israel og israelerne selv deres uundgåelige (ikke lykkelige) ende. Israel og israelerne høster som de sår! Årsag og virkning / årsag og konsekvens.

  https://mobile.twitter.com/The_Cyrenian/status/939355442353922048/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.yenisafak.com%2Fdunya%2Fisrail-tek-fotograf-ile-dunyaya-rezil-oldu-2905728

 6. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Stands Israels og israelernes illegale og ulovlige handlinger!

 7. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Niels Peter Lemche – 8. dec. 21:20

  Kære Niels Peter Lemche,

  Tak – og ja, gid det kunne være præcist – men jeg er ikke historiker fx, så det må ind imellem blive lidt mere ‘overordnet’. Og – jeg følger slet ikke med som sådan – blot som alm borger, der forsøger at forstå dette. Jeg har skam kigget kort også tidligere og igennem disse perioder, hvor det har ændret sig for denne landstrimmel. Det er ganske rigtigt er kludetæppe, og jeg forstår faktisk ikke, hvorfor det lige er Øst-Jerusalem, som palæstinenserne er involveret i og ønsker – og ikke vest.

  Det vil jo være underligt med Jerusalem ligefrem delt mellem 2 stater, så burde det jo kunne skilles reelt fra som en selvstændig by og kaldes noget andet. Nok ikke muligt af mange årsager. Jeg tror, at det set lige i øjeblikket og tidligere fra palæstinensernes side ikke er set igennem, at denne deling i et 2-statsløsning og med Jerusalem som en del af deres og ligefrem som hovedstad med denne part, så vil problemet nok aldrig helt løses, selv om en 2-statsløsning.

  Jeg forstår godt jøderne, at de vil have en deling og Jerusalem for sig selv – men der skal jo nok uao være adang til moskeen for muslimer. Den nedlægges næppe, selv om den er bygget ovenpå det tidligere jødiske tempel. En uskik, at den slags forekommer – også andre steder i verden, når noget er erobret.

  Om jøderne har vundet ligefrem hævd på noget land – det aner jeg ikke.

  Det kunne palæstinensere, hvis familier har levet der i mange århundreder, som jeg engang på tv så en udsendelse om, så .. ?? Aner det ikke. Men – denne fætter i Nablus har samme ret til et godt liv for sig og sin familie.

  Om – det så er rigtig, hvad jeg engang hørte, at det var ægypterne, der til palæstinenserne skulle have sagt: Flygt – vi skal nok hjælpe jer med at bekæmpe jøderne, så I kan komme tilbage??

  Jøderne siges jo også at være startet som en sekt – og jeg husker ikke lige stedet – men nok i Tyrkiet nærmere – og altså udenfor Israel. De første jøder på israelsk jord blev måske først religiøse og med en jødedom siden. Det aner jeg ikke. Mange forsker og har forsket i sligt, så .. noget må jo være mere rigtigt end andet.

  Har du årstallet på den jødiske krig, du omtaler? Jeg har altid undret mig om disse tider, hvornår og hvordan – jødiske familier har forladt landet, da jeg altid må se til eller forstå, at disse stammer fra Israel på et el andet tidspunkt i historien ?

  Faktisk er det en urimelig situation, jøderne er sat i ved at få landet forærende – men kun en del og som et 2-statsløsning med palæstinenserne. Fordi de burde kunne være blevet eller vendt tilbage efter WWII fx, hvor jødiske familier havde boet i 200 år og tjent landet, fremfor at blive sat med ryggen mod muren og være nødt til at slås for sin eksistens, hvor de i lange baner tillige er uønskede.

  Det kører historien så videre på – til skade for dem selv og for snart sagt hele verden, udover de tilbageværende og flygtede palæstinensere.

  Jeg kender så godt til disse krige for Israel, og hvor grænser blev ændret – men man burde jo kunne indrette sig med den tidligere givne løsning. Men – samtidig forstår jeg godt, at israelerne ikke vil afgive land. Det finder de en form for sikkerhed i – og betvivler vel dette slogan: Land (tilbage) for fred. Fra palæstinensisk side.

  Arh – gid fanden havde den problematik. Jøder og arabere såvel som kristne og arabere passer for det meste absolut ikke sammen. Kender en familie, der gang arbejde i Saudi – måtte opholde sig i en vis form for enklave – altså ikke i samspil med befolkningen, som var undergivet strenge regler. Og – alkohol var forbudt – også for disse udefra kommende, der arbejdede med forskelligt; men de fik da produceret det selv alligevel. 🙂 Det var i tiden lige omkring og under den første irakiske krig. 🙂

  Men – ville du så mene med dine også gammeltestamentlige undersøgelser, at palæstinenserne har mere ret eller overhovedet nogen???

  Man kunne jo mene, at de måtte have nok i Mekka og Medina – og Jerusalem? Denne for mig at skønne efterabning af kristendommen med denne opstigning til himlen, som de forlægger og tror var i Jerusalem. Derfor vil de gerne eliminere både jødedom og kristendom til, at alle vedkender sig deres islam, fordi det skulle, ifølge dem, være Guds sidste ord til mennesker.

  Ja, papir er taknemmeligt – alt kan jo så tros, bare det ønskes og opfattes som sådan og nedskrives som helligt.

  Jeg må løbe for andet nu. Mvh BHL 🙂

 8. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Svært at være uenig. Så det er jeg ikke.

  Når det er sagt – hvad kan 5 millioner mennesker i et land uden naturlige forsvarsværker gøre overfor en europæisk stormagt?

  Sidst kunne vi i det mindste have mobiliseret i tide og have ødelagt Aalborg lufthavn.

 9. Af Flemming Lau

  -

  75% af muslimerne i Danmark, går ind for Sharia lovens stening af utro, når de er blevet mange nok.

  75% af muslimerne i Danmark, går ind for jødehad.

  75% af muslimerne i Danmark, vælger at adlyde Profeten fremfor næstekærligheden, hvis de står overfor valget.

  Forskningen har vist at Fredens religion Islam er fup. Den er det mest voldelige totalitære religio ideologiske bevægelse, verden til nu har stiftet bekendtskab med, og som sådan aldrig skulle have været anerkendt som legalt Trossamfund. Den uforenelig med grundlæggende danske værdier.

 10. Af Flemming Lau

  -

  Birgit Hviid Lande.

  Der har boet jøder i det vi kalder Israel idag i mere end 3450 år.

  Selv efter den Romerske Kejser Hadrian sendte jøderne i exil i år 135 ad.

 11. Af Flemming Lau

  -

  Lajer, sorry!

 12. Af jeNS haNsen

  -

  AF JØRN STRAND NIELSEN – 9. DECEMBER 2017 1:24

  Der eksisterer et begreb som hedder journalistisk hæderlighed.
  Ikke i Danmark naturligvis.
  Her kender medierne deres plads.
  Men det eksisterer i Storbritanien. Og faktisk lejlighedsvis også i USA.
  Men ikke i Danmark.
  Mange ting står i vejen.
  Det kan være karriere, løn, omgangskreds, “anseelse” og frygt.
  Ingen journalist i Danmark vil nogensinde turde kritisere forbryderstaten israel.
  antisemit kortet trækkes øjeblikkekigt.
  Enhver mulighed for jobs er udelukket.
  En Venstre politiker, Jakob Engel-Schmidt, skrev sandheden om israel.
  At det er en apartheidstat.
  Hvor er han nu?

 13. Af jeNs hanseN

  -

  Hvad angår Trumps flytning af ambassager.
  Den slags tager sin tid.
  Den yderste højrefløj glæder sig for tidligt. Dette nye afstumpede tiltag kommer ikke til at træde i kraft indenfor de næste par år.
  Hans anerkendelse af forbryderstaten israels besættelser lader sig ikke ændre.
  Men mit gæt er, hvis USA`s næste præsident ikke også er en afstumpet uvidende psykopat, småracist, bølle og kvindetilsviner.
  Så forbliver USA´s ambassage i Tel Aviv.

 14. Af jeNs haNsen

  -

  Fandens også.
  Ambassade hedder det vist.
  Undskyld det ukristelige sprog.
  Men undertegnede ved at små stavefejl er vigtige for højrefløjen. Især DF segmentet som ikke nåede længere end til 7 klasse.

 15. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er vældigt paradoksalt, at hvis vi, dengang vi sagde ja til medlemskab i EF, havde vist, at dette ville indebærer, at vi fyldte vort land med muslimske problemer, så var vi ikke blevet medlem i de Europæiske fællesskaber; men vi havde ikke den fjerneste anelse om, at vi ville blive frataget vor selvbestemmelse ret som selvstændig nation, og blive tvunget til, at fylde landet med muslimer!

  Derfor kan EU projektet kaldes for et gigantisk politisk bedrageri! Og vi burde handle derefter politisk!

  Den eneste fornuftige politik Danmark nu kan føre med hensyn til muslimer/islam er, at kopiere Polens, Ungarns, Og Tjeckiens værgren ved, at tage imod muslimer!
  Mvh.

 16. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Europæere og danskere bekæmpede tidligere jøder med alle tænkelige midler og fik dem fjernet. Nu bekæmper europæere og danskere muslimer med alle tilgængelige midler for at få dem fjernet

  Intet er forvandlet.

 17. Af Flemming Lau

  -

  Carl-Erik Pedersen.

  Når man er opvokset med Legionærere og Rifkabylere i slutningen af ’50 erne og hørte om historierne bag, begår man ikke den fejl slutning at tro at man kan integrere islamisk kultur i den vestlige.

 18. Af jan ulrik friis

  -

  B irgit L ajer det var noget af et angreb at kommer med imod Rusland af alle lande, MSM har åbenbart ikke levet forgæves, og B irgit du ligger ud med spredehagl, naturligvist er du lovligt undskyldt om du kun bliver informeret via MSM hvorfra skulle du så kende til sandheden, når du ikke kender den!

  For det viste sig, og det ved vi nu, at der var ingen russisk indblanding i US valgkampen, og det ved vi nu der er ingen russisk doping i Rusland, kun en fidusmager fra et russisk laboratorium der stak af til USA hvor de forgylder den skyldige for at fylder os med løgn!

  Sidst jeg hørte var 35 russiske sportsfolk blevet undersøgt, 33 blev frikendt kun 2 af dem blevet fundet skyldige på livstid, ikke på grund af doping for de er helt rene, men fordi der på ydersiden deres ruinprøver noget der kunne ligne små ridser, men det er ikke noget disse sportsfolk har noget med at gøre, for den rene er alting nemlig rent, men peger altsammen tilbage til denne fidusmager som USA nu beskytter, men som Rusland kræver stillet til ansvar, da alle ved han kun er en ulykkelig skæbne en regulær fidusmager af værste skuffe et offer for US korruption!

  Ligesom forsøget at udelukke Rusland fra OL kun er 100% politiskt, som også dagligt denne hets i MSM imod Rusland, for i virkeligheden sker der slet ingenting i Rusland, ingen doping, ingenting de russiske sportfolk er helt rene, i virkeligheden kun USA der trækker i trådende, derfor disse uretfærdige beskyldninger imod Rusland, ikke fordi Rusland skyldig, men fordi Rusland er uskyldig, fordi at måske Rusland i en fjern fremtid kunne vise sig at være skyldig…….men det vil aldrig ske, for Rusland de russiske sportsfolk er rene de er i denne sammenhæng uskyldige, MSM og USA er derimod skyldige!

  I virkeligheden kan man sammenligne P utin med dig B irgit, for som P utin sagde ved sit sidste Q&A : “Use the breain!” hvor flere andre disse Berlingske blogs for længst har slået hjernen fra, endda blogs hvor end ikke længere et kommentatorspor, men B irgit du var aldrig bange for at tænke selv, det var du ikke, det forbinder dig og P utin, klart at når vi tænker følger den risiko at begår fejl, især om nyhedsinformation kommer fra MSM, men af de fejl bliver vi jo kun klogere.

  Her og nu kan jeg bevise, om du idag går ind russisk nyhedsformidling RT-today vil du se hårrejsende hvordan Stockholm Rinkeby Malmø forvandlet i islamistiske krigszoner, modbydelig vold og terror er nu blevet helt synelig i gadebilledet, dansk eller svensk tv tales derimod om en berigelse, etniske tilhørsforhold islamister end ikke nævnt med et ord, vold og terror blevet en daglig islamisk berigelse! Velbekomme!

  Jeg lover dig B irgit om du ser russisk tv idag, om du ser billederne fra krigen hinsidan i Malmø/Rinkeby/Stockholm, da vil du aldrig i evighed besøge disse steder igen, billederne kunne ligesågodt være Aleppo, men dette er Malmø og Rinkeby, sandheden hører du aldrig på MSM, dette er nemlig undergangen den pågående etnisk udrensning af det nordiske folk, der findes alternativ nyhedsformidling Den Korte og Snapphanen ect Uriasposten….. og naturligvis russisk nydhedsformidling kan du stole på, når du søger efter sandhed.

 19. Af Niels Larsen

  -

  JØRGEN VILLY MADSEN: “Intet er forvandlet.”

  Jo. I lighed med kommunisterne i forne tider udgør muslimerne nu en trussel mod demokrati og civilisation.

  Det gjorde jøderne aldrig.

 20. Af jeNs haNsens

  -

  AF NIELS LARSEN – 9. DECEMBER 2017 11:52
  “Jo. I lighed med kommunisterne i forne tider udgør muslimerne nu en trussel mod demokrati og civilisation.
  Det gjorde jøderne aldrig.”

  Var det derfor, at højrefløjen, nationalisterne og nazisterne myrdede 6-7 millioner af dem under Anden Verdenskrig?

 21. Af Flemming Lau

  -

  Jødedommen er ikke imperialistisk i modsætning til totalitære bevægelser!

 22. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Billedet spotter alt bag Trumps udenrigspolitik!

  Trump ses i idet ovale rum i det hvide hus sammen med en håndfuld ekstremistiske kristne evangelister, hvor de allesammen, inkl. Trump, laver et kristent-evangelistisk ritual!

  Neoevangelister / evangelister er pro-israelere og tilhængere af ‘Armageddon krigen’. Evangelister beder for nedrivelsen af Klippemoskeen (Al-Aksa moskeen) og genopbygningen er sionisternes drøm – salomon templet i Jerusalem. Ifølge ekstremistiske kristne evangelister i USA kan Messias ikke vende tilbage, hvis genopbygningen af salomon templet og Armageddon krigen ikke finder sted.

  Allerede nu kan vi nogenlunde regne ud, hvad Trumps næste skridt bliver. At godkende salomon templet under dække af et kunstigt jordskælv i Jerusalem, og dermed bane vejen for Armageddon krigen mellem muslimer og jøder-sionister/kristne.

  Trump er sandelig en galning og fundamentalistisk ekstremistisk kristen-evangelist. Og endnu værre er det, at han er præsident for USA!

  https://goo.gl/images/iNP1ya

  https://i.turkiyehabermerkezi.com/2/750/425//files/2017/7/12/106523/106523.jpg?v=i1499943950

 23. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Flemming Lau.
  Ganske rigtigt, som et gammelt ordsprog siger: “Brændt barn skyer ilden”!
  Det er jo sådan her i livet, at hvis man ved hvad man taler om, på grund af erfaring, så har man som regel ret!
  Jeg har siden jeg var en ung mand, hadet og afskyet islam, efter at have set hvad de er istand til , at udføre, af umenskelige handlinger!
  Og vil gøre alt hvad jeg kan for, at skåne Europa/Danmark for dette!
  Derfor har jeg nu i de sidste 30 år advaret, og prædiket mod islam. Desværre ofte for døve øren!
  Mvh.

 24. Af Flemming Lau

  -

  Fordrukkent sludder Gur!

  De eneste der river kirker ned er muslimer og kommunister.

  Hedenske Babylonere og Romere rev jødernes Hellige Tempel ned.
  Hedenske Persere rev Gravkirken fra 326 ad. ned i 618 ad.
  Hedenske Muslimer rev Justin kirken og den gyldne port ned fra 527 ad. ned og opførte al Aqsa moskeen 638 ad. på stedet!
  Hedenske Muslimer under al Malik opførte Klippemoskeen i 705 ad. hvor Jødernes Hellige Tempel, havde ligget.
  Hedenske Ægyptiske fatimide Al Hakim rev Gravkirken ned igen i 1008 ad.

  Og det er ligeledes vrøvl at Messias først kommer igen når Salamon Templet står klar igen på det Hellige bjerg. Messias kommer når han har lyst og lader sig ikke binde til kolde sten og bygninger som muslimerne gør!

Kommentarer er lukket.