Islam forvandler Europa

Af Kasper Støvring 274

 

Europa år 2050

 

Ifølge analyseinstituttet PEW bliver den muslimske befolkningsandel i Europa mere end fordoblet frem mod 2050. Som Henrik Dahl har skrevet, er det realistiske scenarium en blanding af det mellemste og det højeste scenarium, PEW fremstiller (herunder er gengivet det mellemste); for det, vi sandsynligvis vil se, er en fortsat tilvandring, som vi hidtil har kendt den, og en indstrømning af illegale flygtninge og kvoteflygtninge.

 

 

Det vil betyde en markant forvandling af Europa. Herhjemme viser opgørelserne fra Danmarks Statistik, at grupper med baggrund i muslimske lande er stærkt overrepræsenteret i både kriminalitet og afhængighed af offentlige ydelser. I et område som Vollsmose er kriminaliteten blandt de unge tredoblet på fem år. I Sverige har myndighederne svært ved at sikre orden pga. adskillige skuddrab og en voldtægtshyppighed, der er ti gange højere end i Danmark. Frankrig har netop gjort den undtagelsestilstand, der skyldes truslen fra islamismen, permanent. Frankrig er det land i Europa med flest muslimer. Da parallelsamfund bliver ved med at vokse, ikke kun i Frankrig, må antallet af muslimer siges at have betydning. Hvordan mon det ser ud, når antallet fordobles?

 

Den tomme konkylie

 

Forandringerne er mærkbare – også i de danske byer. De storbykvarterer, hvor jeg ofte færdedes i min ungdom i 1990’erne, kan jeg næsten ikke genkende længere. Når jeg i dag besøger dem, føles jorden hård som jern at gå på. Skyerne glider forbi som et tog af udvandrere over denne skov af grå bygninger, trøstesløse beboelser, moskeer og tomme kirker. Skikkelserne herude har falmede ansigter, udbrændte øjne og synes at bære selve natten i deres sjæl, selv børnene er grå i ansigterne og ligner den slags svampe, der er groet op i en kælder et sted. Mange er klædt helt i sort, tildækkede kvinder og skæggede mænd med hættetrøjer, der udveksler små poser med hinanden.

 

Nye Borgerliges Pernille Vermund og Mette Thiesen høstede megen kritik, da de erklærede, at ”Nørrebro er tabt”. Men i en reportage om Nørrebro i Weekendavisen bakkede en beboer, der ellers ikke stemmer til højre, Vermund og Thiessen op: ”Nu går man rundt og er bange for at blive intimideret af folk, der ikke vil være danskere […] Man kan sagtens bo her, blot skal man passe på, hvad man siger, og hvordan man gør det. Der er en mere og mere aggressiv og hensynsløs stemning, fordi den sociale og religiøse kontrol er under overfladen. Det gør mig virkelig ked af det.”

 

Man fornemmer den truende atmosfære i vores hovedstad, når man ser svært bevæbnet politi og militær, der patruljerer ved butikker, legepladser, gader og jødiske bygninger. Midt i det hele står alle de hæslige betonklodser og minder os om, at fjenden allerede er i landet og barsler med planer om at pløje uskyldige ned med tonstunge biler. Og vi ved, at man især vil ramme børn.

 

Når jeg går rundt og ser alle disse tegn på forfald, tænker jeg, at mennesket er et sårbart bløddyr, der hører hjemme i den lukkede konkylies beskyttende skal. Mennesker har brug for kulturens skal for ikke at gå til grunde. Gode samfund bygger på stærke civile og offentlige institutioner, der sikrer tillid, tryghed og samarbejde. Mennesker kan ganske enkelt ikke trives uden denne hårde skal af velfungerende familier, skoler, politi, kirker, arbejdspladser og frivillige foreninger. Kun inden for en sådan beskyttende skal kan sammenhængskraften vokse frem.

 

Som en vandrer ved det triste ocean finder jeg i de forandrede kvarterer en tom konkylie. Løfter jeg den op og sætter den til mit øre, hører jeg hverken politihelikopteren summe ovenover, drøn fra borede knallerter eller råb fra den arabiske gade. Det, jeg hører, er derimod en brusen af lyde fra den tabte tid: En kakofoni af alle mulige stemmer, den festlige fanfare af klirrende glas fra værtshusene og lyden af leende piger på snurrende cykler.

 

Også de danske byer er ved at blive forvandlede, og det er ikke til det bedre. Livet er gledet ud af konkyliens skal og flyder sårbart rundt i vandenes hvirvlende strømme, i en nedadsugende malstrøm, der truer med at forvandle tillidssamfundet Danmark til et bundløst morads af tabte territorier.

 

Islam og konflikt

 

Der er naturligvis andre forklaringer på konflikt, der bør inddrages ud over religion, f.eks. etnicitet og sociale forhold. Og man skal også huske, at mange muslimer lever fredeligt i Europa. Men det generelle billede er ikke til at tage fejl af: Islam har blodige grænser, som Huntington skrev, både når vi ser inden for og uden for Europa. Og, ja, Vesten er bestemt ikke uden en vis skyld i problemerne, vores fejlslagne militære interventioner taget i betragtning.

 

Men hvis stabilitet, tillid, fred, frihed, velstand og beskyttelse af både kvinder og minoriteter er målene, så er islam ikke den rette vej, for at sige det med en eufemisme. Ifølge det anerkendte Conflict Barometers seneste opgørelse er islam f.eks. involveret i konflikter i 14 ud af de 23 lande, der på verdensplan er kendetegnede ved lav- eller højintensive krigshandlinger. Islam er involveret i konflikter i Nigeria, Sudan, Somalia, Kenya, Egypten, Tyrkiet, Afghanistan, Libyen, Syrien, Tyrkiet, Yemen, Myanmar, Pakistan og Filippinerne.

 

Illustrationen herunder, der viser typer af konflikter i relation til andelen af muslimer i et samfund, er baseret på informationer fra en bog af Peter Hammond: Slavery, Terrorism & Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat fra 2008. Jeg kender ikke bogen, og man skal være skeptisk over for den slags lister. De viser kun én side af islam. En anden er den, jeg antydede ovenover: At den muslimske kultur på sine egne præmisser kan være beundringsværdig og meningsfuld, ligesom adskillige muslimer lever fredeligt i deres egne og vores samfund. Og det siger jeg ikke kun, så den bitre pille lettere kan glide ned.

 

 

Når jeg fremdrager denne type liste, skyldes det, at den viser en tendens, som man bør være klar over, hvis man undrer sig over, at højrefløjen vinder frem, senest i Østrig. Det kan være, man synes, vælgerne er onde eller måske bare dumme. Men det kan også være, de reagerer på dybere udskridninger i undergrundens tektoniske plader.

 

274 kommentarer RSS

 1. Af M.S. Carstens

  -

  Mehmet Sami Gür – 5. december 2017 21:49 :

  vel mest valgt på grundlag af dansk underholdnings/folkefordummende medier, som hellere leverer på tvangsbetalt idioti i bedste sende tid, frem for sand oplysning til borgerne ?

 2. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er det officielle tal på 33 mia kr i omkostning pr år for ikke-vestlig indvandring stadig et manipuleret tal. Se her hvad tallet reelt er – nemlig 78 mia kr – og hvordan de 33 mia kr er “fikset” :

  “Vores udgifter til ikke-vestlig indvandring er reelt langt højere end påstået – det forsøger Finansministeriet at skjule ”
  https://denkorteavis.dk/2017/udgifterne-til-ikke-vestlig-indvandring-er-78-milliarder-om-aret-det-forsoger-finansministeriet-at-skjule/

 3. Af M.S. Carstens

  -

  Og så lige en tak til Uriasposten og dagens kommentatorer:

  http://www.uriasposten.net/archives/89764#comment-4957208

  – som nok er en torn i øjet på mange, men dog ikke blændet af msm

 4. Af M.S. Carstens

  -

  Ps

  scroll op på linket og se hele bloggen:
  Den golde virkelighed: “… 94 procent af kvindelige syriske indvandrere er på offentlig forsørgelse”

 5. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  M e h m e t S a m i G ü r
  Husk, det er danskerne, der har stemt på Nadia Nadim i Berlingske. Hun kom til Danmark uden sin far, men med sin mor og søstre. HUN og hendes MOR har kæmpet sig frem i et land, der gav dem muligheden. HUN har fortjent ros. HUN er et værdigt forbillede. DU er til gengæld efter eget ønske en tyrker, der sviner dit værtsland og forsørgere til. Du bliver årets nytårstorsk.

 6. Af M.S. Carstens

  -

  Jan Petersen – 5. december 2017 23:14 :

  skal vi så ikke lige fuldende den:

  https://denkorteavis.dk/2017/indlaeg-fra-laeserne-5-december-om-bidrag-som-danmark-har-givet-i-2017/

  ;

 7. Af Flemming Lau

  -

  Vor tids Kaj Munk, salig Rolf Slot-Henriksen fra Grundlovsforeningen Dansk Kultur, har skrevet et utal af bøger om Islams effekt på Danmark. Til trods for at han har været meget tydelig, er ofrenes vidnesbyrd for “multikulturens dominans kriminalitet” besvaret med larmende tavshed fra politisk side. Det er ved at være åbenbart at man har en skjult dagsorden der rækker langt ind i blå stue!

 8. Af Jan Petersen

  -

  Politisk korrekte magthavere – incl mainstream fake news medier – hader såvel den golde virkelighed som øvrige facts. Hvad der virkelig undrer mig – i hele det fake spil – er, en voksengeneration af magthavere, der tilsyneladende . . . . bevidst . . . . arbejder på at gøre fremtiden uudholdelig for deres egne børn / børnebørn. Det er vel trods alt en ny – pervers udlægning af forholdet – mor, far, afkom . . . .! 🙁

 9. Af Paul Bischoff

  -

  Gert Hansen, det med FRT (fertility rate total) har du såmænd ret i. Det lader til det er længe siden jeg kiggede på den statistik. Mea culpa. Iøvrigt, jeg skriver indvandrere, du skriver indvandrere fra 3. lande – stor forskel.

  M.S. Carstens, langt de fleste indvandrere arbejder til overenskomstmæssig løn i Danmark.

  Mange danskere lader til at have en slags overklassesyndrom, hvor det ikke er ønskværdigt at have et lavtlønsjob, hvor man får skidt på fingrene. Deres afkom med videregående uddannelser kan jo ikke arbejde sammen med tyrkere og andre indvandrere – næ nej, de skal være konsulenter og projektmedarbejdere med fine regneark, i nødsfald i det offentlige. Det vigtigste er ikke at have talent, det vigtigste er at dyrke netværk og fedte sig ind hos dem med de rigtige forbindelser, og så selvfølgelig at være dansk helt ind i sjælen. En sjæl formet af kollektivismens monokultur i Folkeskolen. Det kan ske, at danskere er verdensmestre i at se individuelle og unikke ud. Men inderst inde er tankegods og verdensopfattelse blot en lang forlængelse af hinanden uden variationer. For langt de fleste.

 10. Af Mehmet Sami Gür

  -

  AF NIELS LARSEN – 5. DECEMBER 2017 22:39:

  Jeg vil helst ikke svare på hads- og vredesudgydelser fra svage og angte personer som dig.

  Udlændinge er kommet for at blive. Jeg ved udmærket godt hvad jeg står for og hvilke rødder jeg har. Ved du i virkeligheden hvad du står for? Eller er du i tvivl?

  Stop med at true folk på den måde, for det duer bare ikke. Det er nemt at skrive og bryde løs foran en firkantet skærm under (måske) et falsk navn og efternavn. Taler og agerer du også sådan ansigt til ansigt overfor folk ude i det virkelige liv? Og lad være med at true muslimer med død, tortur, ofrelse og deportation, for muslimer er hverken bange for det ene eller det andet. Ifølge troen er ‘døden kun begyndelsen’ ‘en belønning’. Det ved du jo godt. “Vi dør engang, vi kommer tusind gange” hedder det i det tyrkiske ordsprog.

  Du og dine typer kan åbenbart ikke tåle og fordrage en borger med anden etnisk baggrund at have så meget succes i livet. Hvis det havde været en etnisk dansker, der havde formået at opnå den samme udnævnelse, havde det nok været noget helt andet for dit vedkommende, ikke sandt?

  Europa (EU) er i forvejen i koma lignende tilstande. Lad os være en lille smule ærlige og oprigtige overfor hinanden, for det er umuligt at deportere så mange millioner mennesker ud af Europa. Og lad os nu bare antage (kun i fantasi, heldigvis), at det endeligt lykkedes for jer at deportere alle udlændinge ud af Europa, så ville det jo være det samme som en falliterklæring for hele Europa og EU regi. I har jo sygeligt brug for reproduktion af jeres indbyggertal. Alene etniske europæers indbyggertal er desværre ikke nok til at håndtere velfærdet og velstanden i den ellers skrøbelige økonomi, som vesten er fastbundet i.
  Du er nødt til at forholde dig til de positive og negative sider af udlændinges deportation ud af Europa uden at referere til fordom, følelser og uvidenhed.

  “De ønsker at slukke Guds lys med deres mund, men Gud vil af hele sin vilje fuldkommengøre sit lys, selvom de vantro hader det.”
  (Koranen 9/32)

  “Han er den, der sendte sin udsending med retledningen og den sande religion for at lade den sejre over al anden religion, selvom de, der sætter andre ved Guds side, hader det.”
  (Koranen 61/9)

  “Når Guds hjælp kommer, og sejren,
  og når du ser menneskene i flokke træde ind i Guds religion,
  lovpris da din Herre, og bed Ham om tilgivelse! Han er fuld af tilgivelse.”
  (Koranen 110/1-3)

  Så, hr. Kasper Støvring har ret. Islam forvandler ikke kun Europa, men hele jordkloden. Menneskeheden har fået nok af imperialisme, kolonialisme, uretfærdighed, ubalance, ustabilitet, fattigdom, egoisme, ligegyldighed, had, fordom, uvidenhed, disrespekt, intolerance og kapitalistisk slaveri.

 11. Af Paul Bischoff

  -

  Man kan selvfølgelig vælge at fokusere på at islam vil forvandle Europa i år 2050. Jeg vælger at fokusere på, at vandstanden i år 2050 risikerer at blive op til 100 meter højere end i dag. Og selvom det “bare” bliver 10-20 meter, så bliver store dele af Danmark ubeboeligt i år 2050. Medmindre folk selvfølgelig vil bo med udsigt til et 10-20 meter højt dige. Og der er andre lignende ting jeg synes er mere interessant end hvilken trosretning et mindretal af samfundet vil have til den tid.

 12. Af Niels Juul Hansen

  -

  Jo, Kasper Støvring – Europa er i forvandling, og der er mange problemer der skal tackles.

  De europæiske lande har valgt at samarbejde i EU, fordi de mener, at mange af de største problemer ikke kan løses af enkeltlande. Det har skabt den største forvandling i Europa.

  Europa er i forvandling på sundhedsområdet. Idag er der flere i verden, der dør af overvægt end af sult. Fedmeproblemet er også kommet til Europa/Danmark. Herhjemme ser vi kæmpeproblemer med alkohol og tusindvis er på lykkepiller og går ned med stress.

  Når man idag taler om kultur og ungdom, så er det første, der tænkes på de unges drukkultur eller smartphonekultur.

  Miljø/klimaproblemer kan ikke løses at enkeltstater, men kræver samarbejde i Europa – og resten af verden. Det kommer til at forvandle Europa.

  Nu har du altid været mest fikseret på et enkelt problem – integration eller manglende samme. Du har fuldstændig ret i, at der er kæmpeproblemer her, som skal løses – både herhjeme og i resten af Europa, men jeg har stadig til gode at se dine løsningsforslag. Der kommer flere forslag fra dine mest rabiate rygklappere, men jeg er sikker på, at du godt ved, at det kun er ‘våde drømme’.

  Vi har i Europa både indvandrere og flygtninge – og mange blander dem sammen i én pærevælling. De fleste indvandrere i Europa (UK, Frankrig) kommer primært fra gamle kolonier, som har været udnyttet i flere hundrede år. De kan ikke hjemsendes -og hvis man gjorde det (som UKIP gerne så), ville hele de britiske sundhedssystem bryde sammen.

  Det eneste vi bør diskutere er, hvordan vi ændrer den totalt håbløse integrationspolitik, som skiftende regeringer har ført i årtier. Det kræver en større indsats fra flygtninge/indvandrere, men også en større indsats fra etnisk danskere.

  At sidde med hænderne skødet og spille tøsefornærmet eller fodre mindreværdskomplekserne med ‘white surpremacy ideer) vil kun gøre integrationen sværere.

  Jeg har tidlige nævnt, at vi må sætte tidligt ind med tættere samarbejde – fra sundhedsplejesker, børneinstitutioner, skoler og fritidsorganisationer. Jeg vil hellere bruge flere penge her end på kontanthjælp og fængselsudgifter.

  Med hensyn til flygtninge bør vi også satse flere penge i nærområderne og primært tage os af de kvoteflygtninge, som de fattige lande ikke magter.

  Har du realistiske forslag selv, Kasper?

 13. Af Jan Petersen

  -

  Niels O (hvem det så ellers er) – så venligst selv bring et par “real unbiased news” med link, hvis du ellers kan finde nogle 🙁 🙂

 14. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er det kun politisk korrekte fantaster, der har sammenblandet fiktionen – asylansøgere / flygtninge – med normal begrebet migranter. Der altid har været velkommen i Danmark – udstyret med ID-papirer, pas, evt visum og evt arbejdstilladelse. Asylansøgere / flygtninge er styret af menneskesmuglere og diverse mafia bander – vel ikke just noget retsstaten Danmark bør acceptere?

 15. Af Niels O

  -

  # Jan Petersen – 6. december 2017 1:25 (hvem det så ellers er)

  Fortæller du mig da, at DKA ikke er biased? Men ellers sidder jeg ikke lige med noget på hånden. Hvad vil du da gerne have, at jeg skal dele med dig?

 16. Af kjeld hougaard

  -

  mennesket er et sårbart bløddyr, der hører hjemme i den lukkede konkylies beskyttende skal”. Jeg udgår fra at tekstforfatteren taler om sig selv. Han er vel ikke så megaloman, eller snæversynet, at han udtaler sig på vejne af arten Homo Sapiens. Og vist, mange er sikkert det sammen med ham. Men den gode nyhed – for forfatteren – se på artens udvikling: menneskelige samfund drives ikke af konkylie-folket, men den elite som med selvtillid søger mod forandring: dette kan jeg fandeme nok klare, dummere er jeg ikke. PH: ” Vist saa, de svandt, de Satans Barndomsdage, og blindt vi elsker alt, som smuldrer hen! En sød, men falsk Erindring er tilbage -Oh! lad os ogsaa ta og brænde den! Konkyliefolket flytter sig laaaaagsomt, De driver ikke udviklingen af fremtidens samfund. Og det kan de sku ikke gøre noget ved, de er sådan

 17. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Bare en påmindelse:

  Måske en ny intifada er på vej?

  Hvis den amerikanske præsident Donald John Trump erklærer Jerusalem som Israels officielle hovedstad idag, så bryder helvede løs!

 18. Af jeNs haNsen

  -

  AF NIELS POULSEN – 5. DECEMBER 2017 21:34
  “Det er rigtig nok. Ingen etniske danskere er værdige til at blive kåret som årets dansker. De er nemlig smålige, racistiske, intolerante, fordomsfulde og uvidende.”

  Føler Niels Poulsen sig forbigået?
  Ak ja.
  Livet er fyldt med uretfærdigheder.

 19. Af Helge Nørager

  -

  Trump er som et barn, og Erdogan en bølle.

  Streger i sandet som ikke må krydses virker som en rød klud på en tyr, angående Trump
  Kunne denne Erdogan dog ikke tie sin mund, med hvad som er en streg der ikke må krydses og hvad som vil harme muslimer så meget der bliver ballade.

  Det er vist Erdogan som ønsker at skabe ballade som tak for at han ikke kan få udleveret den påståede bagmand for kuppet fra USA.
  Derfor pisser han på Trumps sukkermad og er træls.

  Men Trump er en nar men Erdogan en udspekuleret intrigemager og defacto diktator, indblandet i lige så mange krige som USA også lige et par stykker mere rundt omkring i Afrika og mellemøsten, en driftig herre ham Erdogan.

 20. Af jEns haNsen

  -

  Flere nævner “Den Korte”.
  Nogle betragter åbenbart denne avis som sandfærdig.
  Men selv Jyllands Posten beskriver “Den Korte” som gennemført løgnagtig.
  Så må det godt nok stå dårligt til. JP`s moral taget i betragtning.
  Pittelkow blev i øvrigt fyret i JP. Med to minutters varsel.
  JP havde på et tidspunkt et dreamteam af hadprædikanter og demagoger.
  Pittelkow, Morten Uhrskov Jensen, Jalving, Sennels.
  Også Kasper Støvring gjorde såmænd en stor indsats i denne gruppe.

 21. Af Arne Hornborg

  -

  Det er mere end 40 år siden de første, alvorlige advarsler mod islam blev fremsat af blandt mange andre Mogens Glistrup.
  Denne klartsynede personlighed blev offer for latterliggørelse, forhånelser, beskyldninger af værste skuffe.
  Glistrup fik desværre ret.
  I dagens politiske Danmark ER politikerne, med undtagelse af de radikale, klar over de kolossale problemer vi har.
  Men, stadigvæk, bliver der blot ævlet og ævlet.
  Det er handlingerne der mangler, totalt.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker, forfatter.

 22. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  “Bare en påmindelse.”
  Vores “tykisk/danske” venner, gruppen Gür, mener sig truet af diverse blogdeltagere. Det er måske ikke mærkeligt, at gruppen Gür bliver besvaret, når de drilsk/i fuld alvor? truer med at tage Danmark fra etniske danskere og føre dem ind i islamismens årti/århundrede, hvor efterlivet er vigtigere, end det levede liv. Af den grund mener gruppen G ü r, at de bør gengælde trusler med trusler. Det er så ikke særligt kristent, for her vender man den anden kind til. Nu er de ikke kristne, nok mere til tand for tand princippet.

  G ü r truer derfor de kristne/kulturkristne/ateister på bloggen med et islamisk overherredømme, hvor alle ender i en slags paradis, hvor der ikke er kapitalisme og menneskerne er tolerante og hæderlige, hvor alle arbejder i sit ansigts sved, hvor retfærdighed og kærlighed står i højsæde. Det lyder selvfølgelig ikke som en trussel, men et ægte paradis.

  Men i øjeblikket har jeg svært ved at se hvor i den islamiske verden dette paradis findes. Jeg ser kun krig og mangel på menneskerettigheder i den islamiske verden. Jævnfør 15 årige kommentarer fra J. Hansen, er det selvfølgelig Vestens skyld og selvfølgelig ikke egne interne stridigheder. Sidst dræbte man en tidligere leder i Yemen (sunni/shia konflikt).

  Er det så et sunniparadis vi skal til engang, er det et shiaparadis, eller hvilken muslimsk paradis er det vi skal til i efterlivet G ü r? Der er meget at tage af. Kan muslimerne blive enige, når de vantro har konverteret alle sammen?

  Om G ü rgruppens godhed og ordentlighed kan vi læse i kommentarer om min person fra div. muslimske deltagere, så som G ü r, L i s b e t h og J. Hansen og mange flere navne. Der er i særdeleshed flere sigende kommentarer fra
  L i s b e t h og vennerne på Jesper Holm Frederksens blog. Om det er noget der skal tages med til det muslimske paradis, er jeg noget i tvivl om? Det er ikke helt “stuerent”.

  Jeg tænker som sådan, er G ü rgruppen ikke allerede i en af de bedste verdener. Hvor får ikke vestlige indvandrere kost og logi, skolegang, sundhedsvæsen, tolkebistand (det er selvføgelig under manges værdighed at tale landets sprog) og meget andet uden beregning? Er I ikke allerede i Paradis, her kan I utrykke jer negativt om landets indbyggerne, uden at blive stenet, komme i fængsel eller blive halshugget.

  G ü rgruppen minder mest af alt om Donald Trump med deres provokerende adfærd. Tillykke med det. Han er en af de ringeste statsledere vi kender.

  Jeg tror, at forurening og oversvømmelse af store dele af Danmark er vigtigere end en hvilket som helst trosspørgsmål. Se Kort og Matrikelstyrelsens oversigt over Danmark. G ü r I bliver nok nød til at vende tilbage til den anatolske slette, eller ligefrem til Ararat? Her kan I komme højt nok. Jeg derimod tager tilbage til Island og tager mine danske venner med. Dem der vil. Der er masser af plads og energi.
  Hav nu en god dag i moskeen alle sammen. Jeg skal på arbejde.

 23. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Rettelse.
  Vores tyrkiske/danske venner

 24. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Rettelse
  Jeg tror, at forurening og oversvømmelse af store dele af Danmark er vigtigere end et hvilket som helst trosspørgsmål.

 25. Af Svend Jensen

  -

  Så, hr. Kasper Støvring har ret. Islam forvandler ikke kun Europa, men hele jordkloden. Menneskeheden har fået nok af islams imperialisme, kolonialisme, uretfærdighed, ubalance, ustabilitet, fattigdom, egoisme, ligegyldighed, had, fordom, uvidenhed, disrespekt, intolerance og det koran autoriserede slaveri.

  I realiteten er muslimer verdens mest undertrykte folkegruppe, hvilket efterhånden går op for alle normale mennesker. Især når de enkeltpersoner, der undslipper ghettoerne religiøst/sociale diktatur, beretter for os danskere, hvad der foregår i muslimernes selvvalgte sociale helvede. Muslimer er lige så selvvalgte ufri, som europæerne var indtil demokratiet smed religion ud som ubrugeligt, uvirkeligt og undertrykkende. Det er godt nok synd for islamisterne – vi langt mere civiliserede europæere må gøre det nødvendige for at redde muslimerne fra sig selv.

 26. Af Niels Larsen

  -

  MEHMET SAMI GÜR

  Jeg ved udmærket, hvad jeg står for. Og jeg truer ikke. Jeg giver dig et højtideligt løfte om, at I bliver smidt ud af Europa atter en gang. Med det gode eller det onde – og det bliver sandsynligvis med det onde.

  Det er muligt, at muslimer ikke er bange for hverken det ene eller det andet. Det kræver jo en vis selvindsigt og hjernekapacitet, som nok overgår evnerne i mange tilfælde.

  Hvilken succes er det lige du taler om? Visse muslimer kan naturligvis være succesfulde på det individuelle plan, men som gennemsnitsbetragtning må man sande, at der er tale om en dundrende fiasko. Bare se på Mellemøsten, som er i totalt kaos.

  Der vil udelukkende være positivitet i forbindelse med muslimernes tilbagesendelse; kulturelt, socialt, økonomisk og religiøst. For islam er den mest modbydelige ideologi, som tænkes kan. Værre end kommunisme og nazisme tilsammen.

  “Hvis den amerikanske præsident Donald John Trump erklærer Jerusalem som Israels officielle hovedstad idag, så bryder helvede løs!”

  Lad det. Så kommer det nødvendige opgør med islam blot tidligere end forventet.

 27. Af Erik Carlsen

  -

  Hej Kasper
  Mange tak for den uhyggelige læsning om fremtiden i Danmark og i Europa. Jeg kan se at Østeuropa har helt ret i deres konsekvente afvisning i at modtage flere immigranter efter EU kvota vanvids regler. Østeuropa vil så stå med et lille immigrant problem der er til at overskue. Europa og Danmark vil så ende i borgerkrige og utallige etniske konflikter i fremtiden.
  Jeg er nu meget glad for, at vi i min familie har meget stærke forbindelser til lande i Østeuropa. Dertil kan vi immigrerer når borgerkrigen raser i Danmark og i Europa.
  Fortsæt venligst din oplysende virke.
  EC

 28. Af Niels Peter lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, dejligt at læse dit indlæg i denne ørken af nonsens og had til anderledes tænkende mennesker. Og så den utrolige dumhed, der er årsag til, at man ikke tænker om og i stedet for at hyle op om de skrækkelige muslimer begynder at spørge konstruktivt: Hvordan kan vi få det bedste ud af udviklingen? Det er jo tydeligt, at indvandrerne, som Steffen Møller forudså for mere end tredive år siden, bliver landets redning. Det ser man nu, hvor der jamres over den svindende indvandring fra Østeuropa: Der er mangel på kvalificeret (læg mærke til ordet “kvalificeret”) arbejdskraft, og den vil blive større og større de kommende år. Så i stedet for at reagere efter, at ulykkerne er sket, ville det være at foretrække, at man gennemtænkte strategier før de sker.

  Lige nu er det vist bandeproblemerne, der umiddelbart er på dagsordenen. Det ser ud til at politiet har et meget godt overblik over problemerne, hvilket man så af razziaen igår mod banderne. Byg videre derpå. Egentlig kan man gå videre fra scenariet i “West Side Story” med bandekrigene, der koster hovedpersonerne deres liv, til Hill Street Blues-serien om politistationen i centrum af bandekrigene i New York og politiets arbejde med at skabe en verden, som alle kan leve i. West Side Story er fra 1950erne, Hill Steet Blues fra 1980erne, og vi ved, hvordan det gik: Fra at være et livsfarligt område blev de ramte dele af New York til et sted, hvor kriminaliteten og drabene kom ned på et niveau, man før ikke havde troet muligt. Der er lang vej hjem; men vejen består af alternativer til den kurs, som alt for mange unge af invandrerherkomst er slået ind på.

 29. Af Morten Andersen

  -

  Nej, islam forvandler ikke Europa. Angsten for islam forvandler Europa

 30. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Europa forvandles i disse år, men ikke af det primitivt, tilbagestående Islam, som ikke har en chance overfor europæisk kultur og civilisation. Forandringen drives frem af reaktionære kræfter som dansk folkeparti, sverigesdemokraterne, AfD i Tyskland, le Pens nationale front i Frankrig, Brexit i England og højreradikale ekstremer overalt i Østeuropa.

  Der er ingen gode grunde til at frygte Islam, men der er masser af gode grunde til at frygte højrefløjen, som vil krig og bare lige står og mangler et påskud til at komme i gang – som altid. Højreekstremisterne mener, at Islam leverer det nødvendige grundlag for en ny europæisk borgerkrig og agiterer overalt for at få gang i oprustningen – med stort held – desværre.

  Det eneste der måske kan stoppe disse bestialske bevægelsers tilbøjeligheder er, at vi bakker helhjertet op om demokratiet og EU. Flertallet af europæiske borgere må samlet markere støtte til et fremtidigt forenet Europa, der stå enigt bag krav om nedrustning, fred i regionen og et stadigt snævrere europæiske samarbejde.

  Indvandring i det nuværende omfang er naturligvis ikke et problem, som Europa ikke kan klare, men det forudsætter, at de europæiske lande ikke unødvendigt bruger ressourcer på at bekæmpe hinanden. Det har vi ganske vist altid gjort, men måske skulle vi prøve samarbejdet? Vi har ikke noget at tabe.

 31. Af niels peter lemche

  -

  MORTEN ANDERSEN, den er nok lidt for nem, din bemærkning.

 32. Af r. vangkilde

  -

  ISLAM OG KONSERVATISMEN TRUMLER DEMOKRATIET, – den sorte politik er gået amok, frygten
  for afmagt til den globale åbenhed, og den frie konkurrence på religions tro, kvindefriheden, pengestrømme, og den elektroniske frihed på medie kommunikation, når billedsproget afsløre
  de sorte mænd og falske nyheder. Verden er konstant i bevægelse og tiden står ikke stille.

 33. Af Gert Hansen

  -

  Paul Bischoff:

  Så er det 30-40 år siden,. at du har haft kigget på en TFR statistik. Det var nok på tide, at du satte dig ind i det du skriver om og påstår.

  M.h.t. ‘indvandring’ er det selvklart ikke ligegyldigt hvem man taler om, idet det er helt forkert og misvisende blot at benytte betegnelsen ‘indvandrer’. Man kan ikke sammenligne en indvandrer der er godt uddannet fra en nærliggende kultur, med et indvandret (næsten) analfabet med diamentralt modsat asocial (i forhold til vor) kultur. I den forbindelse kan man også anføre, at islam på stort set alle områder er modsat dansk kultur. Men skelner også mellem flygtninge og indvandrer, og overser, at langt de fleste flygtninge, med tiden bliver indvandrere, idet stort set ingen flygtninge/’flygtninge’ tager tilbage.

  Om der er tale om en bevidst forplumring fra magthavernes side, skal jegikke kunne sige, men det er højst tænkeligt.

 34. Af Svend Jensen

  -

  @MORTEN ANDERSEN – 6. DECEMBER 2017 9:36
  “Nej, islam forvandler ikke Europa. Angsten for islam forvandler Europa”

  Der findes ikke megen angst for islam i Europa. Angst er jo kun et andet navn for indbildt ‘ubegrundet frygt’.
  Derimod er der stærk frygt for islam – frygt begrundet med observationer af hændelser og holdninger i virkeligheden.
  Kriminalitetsstatistik, segregation, politisk bevidst ukontrolleret invasion af aggressive unge drenge og mænd til Danmark – personer hvis primære mission er at berede vejen for ubegrænset flere mennesker fra samme kultur.
  Har man endnu ikke erkendt fænomenet og fremskrevet tendensen, har man dårlig forbindelse til den realiteternes verden og fremstår ualmindelig blåøjet godtænkende.
  Frygt ikke frygten selv, det er islam man skal frygte.

 35. Af J Støvring

  -

  Til N Hansen:
  du skriver: ” Det eneste vi bør diskutere er, hvordan vi ændrer den totalt håbløse integrationspolitik, som skiftende regeringer har ført i årtier. Det kræver en større indsats fra flygtninge/indvandrere, men også en større indsats fra etnisk danskere”.
  Eller hvad med at erkende at projektet: ” integrering af muslimer i DK og øvrige vestlige lande”
  kun kan “lykkes” såfremt vi assimilerer den danske kultur og de danske værdier hen mod de muslimske???
  Og dernæst følger vel en erkendelse af at DK og de øvrige vestlige lande fremover vil ændres mod en mere muslimsk verden.
  Det ønsker jeg på ingen måde sker. Jeg ønsker at leve i Danmark med de traditionelle danske og vestlige værdier.

  Men hvad er det du forestiller dig N. Hansen???? At et mere muslimsk Danmark er bedre???
  At vi skal nærme os muslimerne fra dansk side så vi også bliver mere kvindeundertrykende??
  At vi også fra dansk side bliver bedre til at tilsidesætte grundloven???
  At vi også i DK får en større disrespekt for andre trosretninger end islam???
  At vi også synes jøder nedstammer fra aber???
  At vi bliver bedre til at tilsidesætte det demokrati vi har brugt årtier/århundreder på at opnå???

 36. Af Niels Larsen

  -

  MORTEN ANDERSEN

  Hvis vi var angste for islam, så ville vi nok ikke vove at kritisere skidtet, men holde mund.

  Og når vi ikke gør det, er det nok fordi vi ikke regner muslimernes trusler for at være andet end tomme. De lande har ikke evnen til at true Vesten i nævneværdig grad, hvis det kommer til en storkonflikt.

  Lemche

  Der bliver ikke brug for mere arbejdskraft fremover, men mindre på grund af den tiltagende automation.

  Og af samme grund bliver der brug for færre mennesker, ikke flere. Ideelt set ville den danske befolkningsstørrelse ligge på 3,5-4 millioner; mindre forurening, mere natur, bedre plads, billigere boliger. Ren win-win.

  Lad Afrika og de muslimske stater kvæle sig selv i børnefødsler, hvis de vil. Det bør ikke være vores problem!

 37. Af jan clausen

  -

  Læs “Sverige er fortabt” og “Begår Frankrig selvmord”. Se den korte og sna phanen.

 38. Af Gert Hansen

  -

  Jeg læser i dansk presse til morgen, at der er kastet brosten mod bybusser i Esbjerg, og at de i en vis del af byen skal køre med politieskorte, ligesom julepynt på nogle af folks private huse er blevet fjernet, og at byens juletræ i Ringe på Fyn er blevet savet over og ødelagt.

  Ud over almindelig terror mod offentlige transportmidler, er der åbenbart nogen, der ikke kan lide jule traditioner.

 39. Af jan ulrik friis

  -

  Døden her tilsat lyrik, en poetisk udlægning, i virkeligheden er vi vidne til en etnisk udrensning af det vesteuropæiske folk, S tøvring ønsker alt godt for Europa og for Danmark ingen tvivel om det, men suk en alt for positiv fremtidsvision for Danmark, som om der endnu var et Danmark år 2050!!!?!

  Her og nu 2017 er vores land helt tydeligt i forfald i undergang, forbløder i islamisk vold og terror, udlagt i no go zoner, nationalstaten Danmark har ikke langt igen, 2050 totalt urealistiskt, dette er ikke Ungarn, vi taler derfor måneder og ikke år, når dette overstået er vi ikke mange danske tilbage, under 1 %!

  Skal vi ikke lige påminde om at Merkel-Macron-Juncker – EU deres plan er en totaldestruktion af nationalstaten, illustrationen af Europa viser da også ganske godt den nye grænse imellem krig og fred, det nye Europa, den grå zone= fredelige zone, den grønne zone= Borgerkrig, ruinhob og etnisk udrensning den totale udslettelse!

  Derfor ser vi nu hvordan EU ikke vil en accept at Østeuropa går fri af en udslettelse en totaldestruktion en etnisk udrensning, som det vil ske i vesteuropa på grund af den islamiske udplyndring og hærgen i vold og terror og død, derfor ser vi nu EU selv vil udslette de EU lande som islamisterne ikke i første omgang har held at invaderer – filtrerer og etnisk udrense, et mere og mere desperat EU, der ikke længre kan skjule deres dybe foragt for befolkningen, som plan A er at udskifte, derfor planen en EU hær!!!

  EU planen end ikke længere hemmelig, det er sluppet ud, den totale destruktion af nationalstaten.

  Dette ikke bare “look a like” Apokalypsen nærmest bibelske dimentioner, dette er de bibelske dimentioner som beskrevet i skriften!

 40. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Der er ingen gode grunde til at frygte Islam, men der er masser af gode grunde til at frygte højrefløjen, som vil krig og bare lige står og mangler et påskud til at komme i gang – som altid. Højreekstremister mener, at Islam leverer det nødvendige grundlag for en ny europæisk borgerkrig og agiterer overalt for at få gang i oprustningen – med stort held – desværre.

  Det eneste der måske kan stoppe disse bevægelsers tilbøjeligheder er, at vi bakker helhjertet op om demokratiet og EU. Flertallet af europæiske borgere må samlet markere støtte til et fremtidigt forenet Europa, der stå enigt bag krav om nedrustning, fred i regionen og et stadigt snævrere europæiske samarbejde.

 41. Af Gert Hansen

  -

  Jørgen Villy Madsen:

  Mage til vrøvl skal man lede længe efter. Det er så tåbeligt at det undrager sig yderligere kommentarer.

 42. Af Glenn Madsen

  -

  “En kakofoni af alle mulige stemmer, den festlige fanfare af klirrende glas fra værtshusene og lyden af leende piger på snurrende cykler.”
  Du får mig til at græde.
  Engang gik pigerne syngende gennem vor gade, når de kom hjem fredagaften fra byen.

 43. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Europa forvandles i disse år, men ikke af det primitivt, tilbagestående Islam, som ikke har en chance overfor europæisk kultur og civilisation. Forandringen drives frem af reaktionære kræfter som dansk folkeparti, sverigesdemokraterne, AfD i Tyskland, le Pens nationale front i Frankrig, Brexit i England og højreradikale ekstremer overalt i Østeuropa.

  Indvandring i det nuværende omfang er ikke et problem, som Europa ikke kan klare, men det forudsætter, at de europæiske lande ikke bruger ressourcer på at bekæmpe hinanden. Det har vi ganske vist altid gjort før, men måske skulle vi prøve samarbejdet? Vi har ikke noget at tabe.

 44. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kære Kasper Støvring,

  Tak for dit svar – og dine mange spørgsmål.

  Her er mine svar.

  “Eller hvad med at erkende at projektet: ” integrering af muslimer i DK og øvrige vestlige lande”
  kun kan “lykkes” såfremt vi assimilerer den danske kultur og de danske værdier hen mod de muslimske???
  Og dernæst følger vel en erkendelse af at DK og de øvrige vestlige lande fremover vil ændres mod en mere muslimsk verden.”

  Et stort NEJ til første spørgmål.

  At etnisk danskere/europæere skulle føle sig tiltrukket af Islam, tror jeg ikke på. Tværtimod.

  “At vi skal nærme os muslimerne fra dansk side så vi også bliver mere kvindeundertrykende??”

  Nej på ingen måde, hvilket #MeToo er et klart bevis på. Så vi skal støtte de kræfter i det muslimske samfund, som også forsøger at stoppe denne undertrykkelse (senest “Dødevaskeren” af dansk-kurdiske Sara Omar).

  “At vi også fra dansk side bliver bedre til at tilsidesætte grundloven???”

  Nej, vi skal til enhver tid efterleve Grundloven, som er det fundament, vores demokrati er bygget på. Grundloven er naturligvis ikke hugget i sten og båret ned af Himmelbjerget, så der kan naturligvis, såfremt der er en stor, folkelig opbakning ændres. Det er sket før.

  “At vi også i DK får en større disrespekt for andre trosretninger end islam???”.

  Om vi får større disrespekt for andre trosretninger er ikke op til Islam. Vi behøver ikke muslimer til at ukristeliggøre Danmark.

  Det kan vi godt selv klare.

  “At vi også synes jøder nedstammer fra aber???”

  At der findes vanvittige muslimer og protestantiske kristne, som føler sig hævet over jøder og sorte, er en trist kendsgerning. At de også får opbakning fra USA’s præsident er virkelig sørgeligt.

  “At vi bliver bedre til at tilsidesætte det demokrati vi har brugt årtier/århundreder på at opnå???”

  Med den grøftegravning, der for øjeblikket finder sted, så er det endnu vigtigere, at vi holder fast i vores demokratiske principper. På din egen blog ser man desværre ofte indlæg fra dine rygklappere, der er udemokratiske. De kunne godt trænge til et aftenkursus i demokrati.

 45. Af jeNs hAnsen

  -

  AF ROSA HARALD KRISTIAN SEN – 6. DECEMBER 2017 7:49
  “Om G ü rgruppens godhed og ordentlighed kan vi læse i kommentarer om min person fra div. muslimske deltagere, så som G ü r, L i s b e t h og J. Hans en og mange flere navne.”

  Undetegnede er ikke medlem af “grupper”. Jeg klarer mig fint alene..
  Og henvender mig aldrig til “harald” i første omgang.
  Og ville gerne være hans paranoide nonsens foruden.
  Jeg vil faktisk ikke røre ham med en ildtang, hvis jeg kunne blive fri.
  “harald” bedes venligst standse sin chikane. Det har kørt alt for længe nu.

 46. Af jeNs hAnsen

  -

  AF ROSA HARALD KRISTIAN SEN – 6. DECEMBER 2017 7:49
  “Om G ü rgruppens godhed og ordentlighed kan vi læse i kommentarer om min person fra div. muslimske deltagere, så som G ü r, L i s b e t h og J. Hans en og mange flere navne.”

  Undetegnede er ikke medlem af “grupper”. Jeg klarer mig fint alene.
  Og undertegnede er ikke muslim. Hvad det så ellers måtte have med sagen at gøre.
  Og henvender mig aldrig til “harald” i første omgang.
  Og ville gerne være hans paranoide nonsens foruden.
  Jeg vil faktisk ikke røre ham med en ildtang, hvis jeg kunne blive fri.
  “harald” bedes venligst standse sin chikane. Det har kørt alt for længe nu.

 47. Af Flemming Lau

  -

  Uhaw hvor har de af pøblen detroniserede kommunister travlt med at fiske i rørte vande. Selvfølgelig ønsker disse Munke Marxister et Regioon Dænemark, styret af tidligere Stasi folk. Selv den “gode dansk kommunistiske Stasi spion Lenz” har gjort fremragende karriere i EU, hvorfor mon…?

  Dette antikristne, antinationale og totalitære slæng, nærer ingen illusion om igen at få magt som i deres velmagtsdage, under den røde fane med hammer og segl. Men mindre kan sandelig også gøre det, nemlig færdiggørelsen af den 100 årige kulturrevolution mod den jødisk kristne kultur arv. Og det går rigtigt godt med det nyreligiøse ateistiske og humanistiske trossamfund, der i skrivende stund næsten er oppe 2500 proselytter. Og de får enestående hjælp af diverse stoiske sværmere i folkekirken, som med deres virke som “ypperstepræst” i uhyrlig grad, har blåstemplet islamofascismen. Bisper der inviterer imamer til at bede bøn i kirken og sanktionerer moske byggeri, alt imens at danske unge hverves i islams navn til at begå terror mod danske og jødiske skoler.

  Disse totalitære medløbere tror vitterligt at det vil lykkedes at give danske islamkritikkere mundkurv på. Tsk tsk…!

 48. Af Kasper Støvring

  -

  Niels Juul, det svar var vist ikke til mig.

 49. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Europa forvandles i disse år, men ikke af et primitivt, tilbagestående Islam, som ikke har en chance overfor europæisk kultur og civilisation. Forandringen drives frem af kræfter som dansk folkeparti, sverigesdemokraterne, AfD i Tyskland, Brexit i England og andre ekstremer.

  Indvandring er endnu ikke et problem, som Europa ikke kan klare, hvis de europæiske lande ikke bruger ressourcer på at bekæmpe hinanden. Det har vi altid gjort, men måske skulle vi prøve samarbejdet?

 50. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kasper Støvring

  Sorry!

Kommentarer er lukket.