Islam forvandler Europa

Af Kasper Støvring 274

 

Europa år 2050

 

Ifølge analyseinstituttet PEW bliver den muslimske befolkningsandel i Europa mere end fordoblet frem mod 2050. Som Henrik Dahl har skrevet, er det realistiske scenarium en blanding af det mellemste og det højeste scenarium, PEW fremstiller (herunder er gengivet det mellemste); for det, vi sandsynligvis vil se, er en fortsat tilvandring, som vi hidtil har kendt den, og en indstrømning af illegale flygtninge og kvoteflygtninge.

 

 

Det vil betyde en markant forvandling af Europa. Herhjemme viser opgørelserne fra Danmarks Statistik, at grupper med baggrund i muslimske lande er stærkt overrepræsenteret i både kriminalitet og afhængighed af offentlige ydelser. I et område som Vollsmose er kriminaliteten blandt de unge tredoblet på fem år. I Sverige har myndighederne svært ved at sikre orden pga. adskillige skuddrab og en voldtægtshyppighed, der er ti gange højere end i Danmark. Frankrig har netop gjort den undtagelsestilstand, der skyldes truslen fra islamismen, permanent. Frankrig er det land i Europa med flest muslimer. Da parallelsamfund bliver ved med at vokse, ikke kun i Frankrig, må antallet af muslimer siges at have betydning. Hvordan mon det ser ud, når antallet fordobles?

 

Den tomme konkylie

 

Forandringerne er mærkbare – også i de danske byer. De storbykvarterer, hvor jeg ofte færdedes i min ungdom i 1990’erne, kan jeg næsten ikke genkende længere. Når jeg i dag besøger dem, føles jorden hård som jern at gå på. Skyerne glider forbi som et tog af udvandrere over denne skov af grå bygninger, trøstesløse beboelser, moskeer og tomme kirker. Skikkelserne herude har falmede ansigter, udbrændte øjne og synes at bære selve natten i deres sjæl, selv børnene er grå i ansigterne og ligner den slags svampe, der er groet op i en kælder et sted. Mange er klædt helt i sort, tildækkede kvinder og skæggede mænd med hættetrøjer, der udveksler små poser med hinanden.

 

Nye Borgerliges Pernille Vermund og Mette Thiesen høstede megen kritik, da de erklærede, at ”Nørrebro er tabt”. Men i en reportage om Nørrebro i Weekendavisen bakkede en beboer, der ellers ikke stemmer til højre, Vermund og Thiessen op: ”Nu går man rundt og er bange for at blive intimideret af folk, der ikke vil være danskere […] Man kan sagtens bo her, blot skal man passe på, hvad man siger, og hvordan man gør det. Der er en mere og mere aggressiv og hensynsløs stemning, fordi den sociale og religiøse kontrol er under overfladen. Det gør mig virkelig ked af det.”

 

Man fornemmer den truende atmosfære i vores hovedstad, når man ser svært bevæbnet politi og militær, der patruljerer ved butikker, legepladser, gader og jødiske bygninger. Midt i det hele står alle de hæslige betonklodser og minder os om, at fjenden allerede er i landet og barsler med planer om at pløje uskyldige ned med tonstunge biler. Og vi ved, at man især vil ramme børn.

 

Når jeg går rundt og ser alle disse tegn på forfald, tænker jeg, at mennesket er et sårbart bløddyr, der hører hjemme i den lukkede konkylies beskyttende skal. Mennesker har brug for kulturens skal for ikke at gå til grunde. Gode samfund bygger på stærke civile og offentlige institutioner, der sikrer tillid, tryghed og samarbejde. Mennesker kan ganske enkelt ikke trives uden denne hårde skal af velfungerende familier, skoler, politi, kirker, arbejdspladser og frivillige foreninger. Kun inden for en sådan beskyttende skal kan sammenhængskraften vokse frem.

 

Som en vandrer ved det triste ocean finder jeg i de forandrede kvarterer en tom konkylie. Løfter jeg den op og sætter den til mit øre, hører jeg hverken politihelikopteren summe ovenover, drøn fra borede knallerter eller råb fra den arabiske gade. Det, jeg hører, er derimod en brusen af lyde fra den tabte tid: En kakofoni af alle mulige stemmer, den festlige fanfare af klirrende glas fra værtshusene og lyden af leende piger på snurrende cykler.

 

Også de danske byer er ved at blive forvandlede, og det er ikke til det bedre. Livet er gledet ud af konkyliens skal og flyder sårbart rundt i vandenes hvirvlende strømme, i en nedadsugende malstrøm, der truer med at forvandle tillidssamfundet Danmark til et bundløst morads af tabte territorier.

 

Islam og konflikt

 

Der er naturligvis andre forklaringer på konflikt, der bør inddrages ud over religion, f.eks. etnicitet og sociale forhold. Og man skal også huske, at mange muslimer lever fredeligt i Europa. Men det generelle billede er ikke til at tage fejl af: Islam har blodige grænser, som Huntington skrev, både når vi ser inden for og uden for Europa. Og, ja, Vesten er bestemt ikke uden en vis skyld i problemerne, vores fejlslagne militære interventioner taget i betragtning.

 

Men hvis stabilitet, tillid, fred, frihed, velstand og beskyttelse af både kvinder og minoriteter er målene, så er islam ikke den rette vej, for at sige det med en eufemisme. Ifølge det anerkendte Conflict Barometers seneste opgørelse er islam f.eks. involveret i konflikter i 14 ud af de 23 lande, der på verdensplan er kendetegnede ved lav- eller højintensive krigshandlinger. Islam er involveret i konflikter i Nigeria, Sudan, Somalia, Kenya, Egypten, Tyrkiet, Afghanistan, Libyen, Syrien, Tyrkiet, Yemen, Myanmar, Pakistan og Filippinerne.

 

Illustrationen herunder, der viser typer af konflikter i relation til andelen af muslimer i et samfund, er baseret på informationer fra en bog af Peter Hammond: Slavery, Terrorism & Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat fra 2008. Jeg kender ikke bogen, og man skal være skeptisk over for den slags lister. De viser kun én side af islam. En anden er den, jeg antydede ovenover: At den muslimske kultur på sine egne præmisser kan være beundringsværdig og meningsfuld, ligesom adskillige muslimer lever fredeligt i deres egne og vores samfund. Og det siger jeg ikke kun, så den bitre pille lettere kan glide ned.

 

 

Når jeg fremdrager denne type liste, skyldes det, at den viser en tendens, som man bør være klar over, hvis man undrer sig over, at højrefløjen vinder frem, senest i Østrig. Det kan være, man synes, vælgerne er onde eller måske bare dumme. Men det kan også være, de reagerer på dybere udskridninger i undergrundens tektoniske plader.

 

274 kommentarer RSS

 1. Af Thomas Nielsen

  -

  Som altid dybt tankevækkende at læse Støvrings sobre redegørelser.
  Europakortet med antal muslimer i % er navnlig interessant, idet tallene tydeligt viser hvor selektive muslimske flygtninge og migranter er. Helt oppe i det fjerne, kolde Skandinavien, tusinder af kilometer og mange landegrænser fra flygtningenes hjemlande, er andelen af muslimer mindst dobbelt så stor som i Syd- og Østeuropa.
  I Portugal, som ligger med kun Middelhavet som grænse mod Nordafrika vil andelen af Muslimer udgøre 2.5%, mens den i Sverige vil være ti gange så stor.
  Altså må vi konkludere at muslimerne i langt højere grad flygter TIL et land end de flygter FRA et land.
  Er det så flugt? Eller migration?
  Og hvis man som flygtning begår grov eller gentagen kriminalitet i sit nye hjemland, afslører man da ikke at man i virkeligheden slet ikke er flygtning, men derimod en kynisk fusker som profiterer af andre menneskers godhed? Og afgør man ikke dermed sin egen skæbne? Jeg mener, hvis en af dine gæster stjæler fra dit hjem eller forulemper din datter, ville du så invtere ham igen – eller bede ham holde sig langt væk?
  Det ville jo være fantastisk hvis vi kunne nå til et punkt hvor det var den samme virkelighed, som vi snakkede om, henover den stadigt bredere kløft imellem venligboere og modstandere af migration.

 2. Af Niels Larsen

  -

  JØRGEN VILLY MADSEN: “Indvandring i det nuværende omfang er ikke et problem, som Europa ikke kan klare”

  Men hvorfor skulle vi dog ville klare det?

  Fornuftigt svar udbedes – og det indebærer hverken at det skal være af humanistiske eller arbejdskraftsmæssige årsager.

 3. Af niels peter lemche

  -

  NIELS LARSEN, jeg ved jo godt, at du er meget klogere end alle andre, der er uenige med dig. Så ligegyldigt, hvad alle andre siger, så må du jo have ret.

  Jeg er bange for, at dem, der ikke bliver brug for, er dem der stemmer på de yderste højrepartier. Du er simpelthen ubegavede. Som jeg har sagt/skrevet før: De har intet at byde ind med.

 4. Af Flemming Lau

  -

  Jo der er en masse der indikere at det snarere er illegale immigranter der har fundet vej til de endnu rige lande på bekostning af de reelle flygtninge. Søren Pind bærer et stort ansvar for ikke vores suverænitet blev håndhævet!

 5. Af jeNs haNsen

  -

  Muslimerne udgør ingen trussel imod Europa.
  Det gør den yderste højrefløj.
  Det er vel derfor, at det er yderst bekvemt for dem at fylde alle blogs med muslim bashing.
  Vi skal forledes til at kigge after opdigtede muslimske trusler under sengen.
  Imens den højreekstremistiske mordbrænder gemmer sig i klædeskabet.

 6. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Fornuftigt svar udbedes – og det indebærer hverken at det skal være af humanistiske eller arbejdskraftsmæssige årsager.”

  Heller ikke hvis de fornuftige svar er humanistiske og arbejdskraftsmæssige årsager?

  Det vil svare lidt til, at du spørger om, hvad der kan være årsagen til klimaændriger, men at man ikke må svare CO2-udslip – for den tror du ikke på.

  Hvis du selv har alle svarene, så lad dog være med at bede andre om at hjælpe dig.

 7. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN

  Nej. For det er ikke de fornuftige svar. Og det ved du inderst inde også godt.

  “Man gør det så besværligt, at den borgerlige regering er villige til at satse hele sin indsats for lavere skatter, større vækst og højere velstand for at fastholde et fatamorgana om, at muslimske indvandrere skal blive en »god forretning« for Danmark. Det bliver de aldrig. Tværtimod er regeringens halsstarrighed skyld i, at vi kommer længere og længere ud i et morads, som svækker vores nationale værdifællesskab og lader det Danmark, vi kender og holder af, glide fra os som sand mellem fingrene.”

  Citat fra https://www.b.dk/kommentarer/pernille-vermund-opgiv-35-aars-mislykket-integrationspolitik-venstre

  Og meget bedre kan det næppe siges.

 8. Af Niels Larsen

  -

  Man kan også sige det på en anden måde:

  Islam has 1.8 billion adherents.
  Current world population is 7.585.654.000.
  7.585.654.000 – 1.800.000.000 = 5.785.654.000 people can’t be wrong!

 9. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  Nye Borgerlige fik 9 promille ved sidste valg. Det er ganske vist nok til at miste kørekortet, men det bliver et langt, sejt træk før den danske befolkning vil tage dem alvorligt.

  De er måske antimuslimske, som du værdsætter, men deres økonomiske politik hører ikke hjemme i virkelighedens verden.

 10. Af Svend Jensen

  -

  Hvis islam forvandler Europa, er det europæernes forbandede pligt at returnere fornærmelsen og forvandle islam i Europa.
  Det synes som om, at islams hyppigst anvendte værktøj til forvandlingen består i kriminalitet og voldsom terrorvirksomhed.

  Kristendommen forvandlede også Europa, men nedefra med ydmyghed.
  Ingen kristne terrorgrupper eller bandekrigere løb skrigende rundt i Europa for at øve kristen Jihad; også selv om de kristne i de første århundreder efter kristi fødsel var jaget vildt.

  I modsætning hertil er den vildeste ‘forfølgelse’ af Europas muslimske ‘ofre’, de svage forsøg på at tale dem til rette. Islamiske kriminelle bliver ikke smidt for løverne eller (halal)slagtet i en arena – de får tvært imod luksusophold i luksusfængsler og de vildeste af dem sendes på rekreationsrejser til Caribien! Hvilken hård og ubarmhjertig skæbne udgør denne ‘rå’ behandling af uskyldige ‘ofre’ for vestens godhed ikke? Den er ubegribelig!

  Man kunne vælge at forvandle original islam i Europa til pacificeret Euroislam – og med samme skrappe midler som islam forsøger at islamo-inficere Europa med – tvangsmæssigt. Det er tilsyneladende det eneste sprog som islamofascisterne forstår og respekterer.

 11. Af Peter Sørensen

  -

  Det er sørgeligt, at den herskende klasse, med sin passivitet over for muslimsk indvandring, driver befolkningen i armene på stadig mere rabiate nye partier.
  Jurgen Habermas påpeger, at et demokratisk samfund der vil overleve må diskriminere imod intolerante og totalitære kræfter( læs: muslimer).

 12. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos evt begavelse holder jeg nu meget af denne sprogperle:

  ” Du er simpelthen ubegavede” . . . . . griner højt 🙂

 13. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN

  En sandhed bliver ikke mindre sandhed blot fordi kun få mennesker indser, at det er sandhed.

  I dette tilfælde endog en umiddelbart bevislig sandhed: muslimsk indvandring er i enhver henseende katastrofal for landet og dets befolkning. Selv fatsvage politikere har indset det.

 14. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Svend Jensen

  “Kristendommen forvandlede også Europa, men nedefra med ydmyghed.
  Ingen kristne terrorgrupper eller bandekrigere løb skrigende rundt i Europa for at øve kristen Jihad; også selv om de kristne i de første århundreder efter kristi fødsel var jaget vildt”.

  Lærte I ikke om 30-årskrigen, de franske religionskrige og holocaust i skolen?

  Jeg synes, at du skal bede om at få dine skolepenge tilbage.

 15. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN

  NBs økonomiske politik er grunden til at jeg ikke længere er lokalformand for partiet. Og efter 31/12 indeværende år ej heller medlem.

 16. Af Henning Svendsen

  -

  Er Jørgen Willy Og Ester Lund ikke mand og kone eller spiller de bare på samme tangenter ?
  Og nu skal det vise sig om og Løkke kan være under samme tag som Støvring og andre gode kræfter !-Thuelsen har et fast tag i kravetøjet på ham,han er et hoved højere ,så Løkke står til en regulær skalle–som Konge af Nyhavn er det en uvant rolle og mon ikke han har garderet sig og haler en lille Julegave op af lommen

 17. Af Gert Hansen

  -

  Thomas Nielsen:

  Hvor migranter søger hen er ikke en spørgsmål om afstand og gunstigt klima. Det er udelukkende et spørgsmål om en immigrant-venlig herskende klasse og hvor udbredt og rigt velfærdssamfundet i immigrationslandet er. Derfor den ‘ulogiske’ fordeling du undrer dig over.

  Det viser også hvorfor østeuropæiske lande stort set undgår immigration. Dels er de relativt fattige med dårlige velfærdssystemer, og dels er de modstandere af islamisering, ikke mindst efter at have set hvordan det går i Vesteuropa.

  En sprængning af EU med tiden på dette grundlag, kan vel ikke helt afvises. Om de Østeuropæiske lande med tiden vil være istand til at modstå presset, når immigrantebølgen fra Afrika rigtigt begynder at rulle, er et andet spørgsmål.

 18. Af Niels Larsen

  -

  Spændende hvor langt Trump går mht. Jerusalem.

  Forhåbentlig hele vejen, så pal-arabernes håb om at få Østjerusalem som hovedstad i den stat, de forhåbentlig aldrig får, får et endeligt skud for boven.

  De har allerede et land; det hedder Jordan!

 19. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.
  Har du fået dine skole penge igen…?

  Der var ingen Byzantinsk hær der tvangs kristnede Danernes rige!
  Munken Ansgar forsøgte sig i 826. Munken Poppo lykkedes med at overbevise Blåtand med sit jernbyrd i 965!

  Korstogene var blot selvforsvar. Det var ikke tilfældigt at vejen fra kysten til Jerusalem var spækket med Johanitter riddernes hospitaler! At korsfarene så tog for meget lære af Islam overfor Katarene i 1250 ad, er så en anden ting. Det gælder i øvrigt også den franske katolske kirke overfor de protestantiske Huguenotter i 1562. Men det var jo bla det Luther stod op for i Worms, afladshandel og adskillelsen mellem stat og kirke!

  30 års krigen 1618-1648 fra selvforsvar fra protestantisk side for religions frihedens skyld. Samtidig fik Roger Williams grundfæstet religions friheden på Rhode Island på det amerikanske kontinent.

  Og mht Holocaust kan du ikke skønmale Adolf, Heydrich og Himler til at være kristne, for de var Ariere og antikristne! Men det er hvad der sker når man forlader den kristne tro og bliver sekulær. Når man får fejet det gamle ud, er der et vakuum der så bliver fyldt ud af noget andet, jf skriften.

 20. Af niels peter lemche

  -

  I mit svar til Niels Larsen af 6. DECEMBER 2017 15:46 skrev jeg “du er simpelthen ubegavede”. Der skulle naturligvis stå “de er simpelthen ubegavede”.

  Så, Jan Petersen, grin du bare videre. Det var selvfølgelig en tyrkfejl.

  Niels Juul Hansen, ja, de krige varede i næsten 200 år og var de blodigste nogensinde i Europa indtil verdenskrigene, og mht tab af menneskeliv var de langt alvorligere end nogen af de to verdenskrige. Hvor meget var Jyllands befolkning f.eks. blevet reduceret med efter Wallensteins indfald i landsdelen i 1627? Vel med mindst 1/3 af befolkningen. Oplysningstiden og det dermed forbundne frimureri var et bemærkelsesværdigt opgør hermed, eksemplificeret i Schillers digt An der Freude: Alle Menschen sind Brüder. Alt gik i oplysningstiden ud på at komme fri af de religiøse vanvid, der drev mennesker til at myrde hinanden i hobevis. Vanvidet vendte tilbage i det 20. årh., og det er følgerne heraf, der idag må bekæmpes som vores største udfordring.

 21. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  Sikke en gang forvrøvlet rødgrød!

  Jeg forholder mig alene til, at kristne ikke har været en tøddel bedre end andre religioner, når det drejer sig om terror og brutalitet.

  “Og mht Holocaust kan du ikke skønmale Adolf, Heydrich og Himler til at være kristne, for de var Ariere og antikristne! ”

  Mener du, at disse tre krigsforbrydere var alene om udryddelseslejrene – og at ingen tyskere af kristen overbevisning deltog – eller havde noget kendskab til uhyrlighederne?

 22. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Peter Lemche

  “Så, Jan Petersen, grin du bare videre. Det var selvfølgelig en tyrkfejl.”

  Ja, nogen går op i det ,der på engelsk hedder hair-splitting.

  På dansk lidt mere vulgært – flueknepperi.

 23. Af Jan Petersen

  -

  Lemche, jeg ved godt, det var en trykfejl. Synes blot den var så fed, at den gav anledning til en god griner – og tak for det 🙂

 24. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Under alle omstændigheder, så bør folk jo kunne blive i deres hjemlande, bo dér og ikke være nødsaget til at flygte. Så en del lande har et enormt efterslæb i forhold til adfærd.

  Det er naturigvis adfærd, vi reagerer på – og den er alt for ofte strærkt kritisabel fra mennesker med islam som baggrund – og deres ofte ligeså uhæderlige imamer. Derfor ønsker i at være i fred for den slags uro og dermed paralelle samfund i DK.

  Vi kan ikke blande kulturer, når der skal ses til indretningen af vort samfund – ikke bare vores men et hvilket som helst samfund. Vi ville jo aldrig vinde indpas i den islamiske kultur med vores.

  De må selv se til forvedringer for mennesker dér. Skrotte af deres ofte forskruede holdning til det at være menneske, være sig selv og fri, blive respekteret i et samfund med regler og love, der er hensigtsmæssige for alle borgere, så de ved, hvad de har at regne med i tiliid til, at samfundet er godt og med mig.

  Vi kan da hveren i Danmark eller det øvrige Europa sætte os andre mål og tolerere andet.

 25. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så er det helt store problem med at kommunikere i skrift, at man mangler hele den personlige mimik – øjenkontakt, kropssprog, tonefald, osv. Selv det mest uskyldige kan udlægges som “flueknepperi” eller det, der er værre 🙁

  Et godt råd – lad være med at være så nærtagende 🙂

 26. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.
  Rødgrød…? Og du tilsætter så lidt fed fløde til.

  SS vagterne havde aflagt ED til der Fører. Og det tyske folk i øvrigt var i vid udstrækning sekulære i 1878 da hof prædikanten Stoecker opfandt antisemitisme for politisk vindings skyld. Nej Stoecker var som så mange andre kun mund kristne af navn, snarere end af gavn. Det var derfor præsten Boenhoffer stiftede Bekendelses kirken på skriftens grund. Altså en rigtig fundamentalist.

  Og nu har Trump erklæret at Jerusalem som Israels hovedstad som kongressen besluttede i 1945. TILLYKKE Israel! Bedre sent end aldrig!

 27. Af jeNS haNsen

  -

  AF NIELS LARSEN – 6. DECEMBER 2017 18:07
  “Forhåbentlig hele vejen, så pal-arabernes håb om at få Østjerusalem som hovedstad i den stat, de forhåbentlig aldrig får, får et endeligt skud for boven.”

  Freden får et endeligt skud for boven.
  Lidt besynderligt at en person som Niels Larsen som er en af de mest hadefulde personer, hvad angår muslimer, på disse blogs går ind for Trumps misgerninger.
  Misgerninger som uvægerligt vil skabe mere krig og flere flygtninge.
  Men en hvilken som helst præsident i USA med respekt for sig selv er åbenbart nødt til at starte nogle krige.
  Og hvad pokker tænker Trump.
  Flygtningene ender i Europa. Ikke i USA.

 28. Af Henning Svendsen

  -

  Vores vej op gennem evolutionen den foregår helt efter bogen og. Stemmer overens med Darwin
  Og vi medbringer alle vores urinstinkter der på samme måde udvikler sig ifølge. Darwin-vi kan derfor ikke forvente en bedre verden men en værre
  Vi skulle vi lægge rovdyret til side og blive vegetar og den videre evolution vill nu få det ægte menneske frem i os alle
  Så det er ikke nationalstat og religion vi skal skyde på -det er kødæderne.

 29. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jan Petersen

  Godt ord igen. 🙂

 30. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt tvivler jeg meget på det fornuftige i, at Trump nu rører rundt i den religiøse heksekedel – Jerusalem – må jeg blankt indrømme 🙁

 31. Af P Christensen

  -

  Lad nu være med at bruge 500 år gamle krige som argument for at forlængst døde
  kristne var lige så slemme som mange af de slemme, nulevende muslimer/ islamister.
  Vi kan og skal kun forholde os til de nulevende, og ikke undskylde disses syge adfærd
  med de døde.

 32. Af Niels Larsen

  -

  Så fik pal-araberne klare linjer at rette sig efter.

  De får ikke Østjerusalem som hovedstad.

  Og Saudiarabien læner sig efterhånden en hel del op af Israel for at få info om Iran.

  Der er ikke nogen fast arabisk front mod Israel længere. 🙂

 33. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  Der er en hel verden imod USA’s beslutning. Ligesom med klimaaftalerne.

  Har du hørt reaktionerne fra UK, Frankrig og Tyskland?

  Trump er en elefant i en glabutuk.

 34. Af Niels Juul Hansen

  -

  glasbutik, sorry …….eller porcelænsbutik.

 35. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt undrer jeg mig stadig over, at stort ingen tager notits af – eller kommenterer følgende tal – oplyst af Finansministeriet. OK de 78 mia kr er gamle 2014 tal, hvilket alt andet lige betyder, at tallet er endnu større i dag. Lad os beskedent antage ca 100 mia kr pr år, hvilket faktisk svarer til ca 10% af Danmarks husholdningsregnskab – nationalregnskabet. Det er bare et afsindig højt tal . . . !

  “Udgiften til ikke-vestlige indvandrere udgør 55 milliarder kr/år og til deres efterkommere 23 milliarder kr/år, ialt 78 milliarder kr/år.”

 36. Af jEns hAnsen

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 6. DECEMBER 2017 20:45

  Helt i orden.
  Vi er ikke alle lige nøjeregnende.
  Vi forstår, hvad du mener.
  Og bortset fra den manglende snabel, så ligner Trump faktisk en elefant til forveksling.

 37. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN

  Så vi skal bare videre ned ad den vej, som i 70 år har været blind?

  Nu får pal-araberne en mulighed for at komme til fornuft ved at indse, at de i udpræget grad er the Underdog. Og der er drevet en kile ind i den muslimske lejr. Saudiarabien og Egypten har så vidt vides ingen indvendinger og begge lande fryder sig vist over det set-back, Irans venner har oplevet. 🙂

  Jeg ser med fornøjelse frem til hyleriet blandt muslimerne. 🙂

 38. Af Flemming Lau

  -

  Jan Petersen.

  Jeg mener at BNP nærmer sig 1900 Mia Kr.

  Og nu må du ikke være for hård ved politikernes og MSM’s forsøg på at tie de 78 Mia ihjel. I de Sjællandske provinser har man lige fundet ud af at bla KBH har modtaget 1 Mia Kr for meget i komunaludligning. Flere kommuner har fra 100 til 150 mio tilgodehavender. Det er ikke meget vi har hørt fra lands politisk hold ud over at det er sevet ud, at Indenrigsministeriet på et tidligt tidspunkt var bekendt med forholdet!

  Iøvrigt er det en syg verden der i disse timer er hysterisk forargede over at en amerikansk præsident, gør det han har lovet sine vælgere, Big Surprice. Det set i kontrast til Løkkes straks opbremsning, og de efterhånden 30 000 illegale immigranter der har taget ophold i Danmark siden 2015.

 39. Af M.S. Carstens

  -

  Hvis Mehmet Sami Gür kan omgøre en pædofil- , magt- og mordliderlig “profet” til Gud i sin udgave af KOranen, så har jeg intet imod, at Mehmet Sami Gür´s drømmebillede bliver tegnet igen, med en udslættende virkning oven over høreværnet!
  Også gerne i billede af min Gud, for denne ved hvad der tales om, mens KOranens “Gud”, iflg, Mehmet Sami Gür, fortsat kæmper med alskens ækelheder fra en fjern fortid, der til nu ikke har ført til meget andet, end interne krige, blodspor hvor de har vist sig, uværdighed for børn og kvinder og nul selvstændig udvikling på øverste etage, men albueplads dér på Jord, hvor de endnu kan få nyttige idioter til at arbejde for sig.

  Hvad er det i øvrigt lige de´t der Gür står for? Noget med Tyrkiet? Erdogans fortropper for iSlammet?

  I altfald kan Mehmet Sami Gür ikke (så stor i munden som forsøgt), ophøje en falleret profet til Gud.
  Åhh jo, måske i iSlamistan?, men her i Vesten har vi heldigvis udviklet sund fornuft, frem for IQ indavl i 1400 års generationer af ovennævnte “profet”.

 40. Af Jan Petersen

  -

  Flemming Lau, jeg udtrykte mig muligvis lidt forkert. Med “Danmarks husholdningsregnskab – nationalregnskabet” . . . mener jeg, de indtægter staten har at gøre godt med ifm finansloven – og det er ca 1.100 mia kr. Ordet “nationalregnskabet” er formentlig misvisende – undskyld. Men de 78 / formentlig 100 mia kr til ikke-vestlig indvandring udgør ca 10% af statens årlige finanser. Og det er altså en ret stor post, der burde give anledning til lidt seriøs diskussion.

 41. Af Niels Poulsen

  -

  Det er en glædens dag. Trump har anerkendt Jerusalem som Israels hovedstad. Mørkereligionen Islam har lidt endnu et velfortjent nederlag.

  Trump er vor tids Richard Løvehjerte. Han kæmper for og forsvarer den jødisk-kristne civilisation.

  Bare han også kunne sætte en stopper for EU og dets djævelske vision for et islamificeret Europa.

 42. Af M.S. Carstens

  -

  Niels Poulsen – 6. december 2017 23:01 :

  Helt enig !!!

 43. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt hatten af for Trump, der faktisk lever op til sine valgløfter – lidt af en sjældenhed blandt folkevalgte. Meeeen øøøhhh, den der med – at røre rundt i den religiøse gryderet Jerusalem – tror jeg – muligvis, er lidt af et fejlskud 🙁

 44. Af Flemming Lau

  -

  Jan Petersen.

  Jeg har selv været i tvivl og har altid haft 1100 Mia som ref. indtil MSM meldte ud at ulandshjælpen var på 1.7 Mia. Kr. % satsen er jo på 0.7. af BNP. Det er svimlende tal og jeg er dårligt kommet mig over tallet 78-100 Mia Kr for paralelsamfundene.

 45. Af Niels Juul Hansen

  -

  Donald Trump er en tidligere tv ‘reality star’ og tvivlsom ejendomsspekulant uden nogen som helst politisk tæft. Med sin vanvittige beslutning i dag har han tilmed spændt ben for sin egen svigersøns bestræbelser på en mellemøstløsning (at han overhovedet overlod dette til endnu en politisk dilletant bekræfter kun hans manglende format).

  At der er nogen, som kan se op til en nacissistisk sociopat og patologisk løgner som Donald er ganske enkelt ufatteligt, men det giver os alle et godt indblik i, hvorledes det har været muligt i tidligere tider at skabe politiske monstre, der har spekuleret i små menneskers frygt.

  USA ’s udenrigsminister gennemskuede Trump i sommers, da han kaldte ham ikke bare ‘a moron’, men ‘a fucking moron’. Han holder formodentlig også kun en begrænset tid, ligesom de fleste af Trumps nærmeste rådgivere.

  Der er godt nok gennemtræk i Det Hvide Hus (ligesom mellem ørerne på Donald Trump).

 46. Af Jan Petersen

  -

  Flemming Lau, en god indikator er altid. Hvis MSM viser en % ift et eller andet – så er det forsøg på manipulation 🙁
  Hvorimod, hvis MSM ønsker at formidle fakta, så viser man selvsagt de faktiske tal 🙂

 47. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Jeg har haft en tæt kontakt til ikke vestlige familier og muslimer i flere år, på grund af et frivilligt arbejde blandt muslimer på offentlig forsørgelse og med særlige behov. Dette har jeg gjort ved siden af mit arbejde, fordi jeg mente, at der var et behov for sprogundervisning mm. Min sørgelige erfaring er, at det offentlige bliver misbrugt og svindlet med og det på alle leder og kanter. Min forståelse for deres problemer har udviklet sig fra medlidenhed til forundring over niveauet af svindel og til sidst med nogle af dem, til foragt. 1. En del af familiemedlemmerne arbejder sort ved siden af deres bistand/førtidspension, på den ene eller den anden måde. 2. Næsten alle rejser på ferie til de til de lande, som de er flygtet fra på nær Afganistan. Ferien kan være på nær et halvt år, selv om de er på diverse offentlig forsørgelser og ikke må rejse på ferie, fordi de har meldepligt. 3. En del af dem lader kommunen forstå, at mand og kone er ved at skilles. Derved bevilliger kommunen to store lejligheder til den respektive familie. Den ene lejlighed bliver så lejet ud, for at tjene penge. 4. Kommunen bevilliger indvalidepension til forældre og hjemmeboende dårligt fungerende børn. 5. Alle familier udvikler et særligt talent for at få kommunen til at bevillige nye telefoner, computere iPads, cykler og meget andet til børnene. De kører bare kommunen trætte med jammer og hvis ikke det går, truer de bare med at gå til aviserne. 6. Vold i hjemmet. 7. Meget få lærer dansk ordentligt og har svært ved at hjælpe deres børn med skolearbejde. 8. Mange vil ikke give deres børn lov til at blive danske. Det opfatter de som værende det værste, der sker for deres børn. Her kæmper børnene med at fungere i et ingenmandsland mit imellem to kulturer. 9. De fleste ved ingenting om danskere, Danmark og f.eksk. kristendom, som de fordømmer. 10. Alle familier har bil, trods offentlig forsørgelse.

  Det er særligt én familie, som fremstår for mig som de ypperste misbrugere af det danske offentlige system. Det er en familie fra Mellemøsten. De har fået bevilliget to lejligheder i det samme offentlige byggeri. Den ene lejer de ud. Hele familien, som kom til Danmark for over 30 år siden er på offentlig forsørgelse, kun en søn arbejder i en familie på 8. De agerer meget religiøse, men er faktisk bare kriminelle på baggrund af al den svindel de foretager sig. Det er svært som støtteperson at blive ved med at have respekt for den slags mennesker. For ikke lang tid siden var de på ferie i Mellemøsten hvor de kommer fra. Her var de i omkring et halvt år med deres bistand. Faren arbejder ved siden af sin offentlige forsørgelse for sin bror og rejser til Mellemøsten på forretningsrejser med jævne mellemrum. Faren laver biler med broren, der bor i et andet EU land. De sælger så bilerne videre til diverse lande. Moren er indvalidepensionist med uoprettelige smerter i ryggen. På ferien stod hun på vandski og sprang i en faldskærm, trods indvaliderende rygproblemer, alt foreviget af datteren med den nyeste iPhone 7S bevilliget af kommunen.

  Jeg vil også påpege, at det selvfølgelig er ordentlige familier blandt dem jeg har omgåedes. Der er ca. 50% af familierne, der vil Danmark, resten har fundet en nem levevej og lever i deres egen lille verden. Det der er værst ved de familier, der er på offentlig forsørgelse, er at de udvikler en krævermentalitet og mangel på initiativ, som efterlader børnene i limbo. Børnene vokser op i, at det er i orden at svindle og det at arbejde er en overreklameret pjat. Det efterlader en familie, som forbliver et socialt tilfælde. Det bliver ikke vigtigt for børnene at kunne klare sig i skolen og forældrene er ikke nogen hjælp, fordi de kan ikke sproget. Det er utrolig vigtigt at indvandrere kommer i arbejde, det er alfa og omega i integrationen og de skal leve sammen med danskere.

  Lemche og Niels Juul Hansen. I vil gerne fremstå, som ordentlige mennesker, det vil jeg også, men der er store problemer at løse på denne front og de bliver hverken løst her på bloggen, eller ved at tie om problemerne. Vi skal kræve mere af vores indvandrere. De er voksne mennesker. Jeg er selv indvandrer, godt nok en af de heldige. For en indvandrer er arbejdet en vigtig identitet. Alle har brug for en identitet.

 48. Af jeNs hAnsen

  -

  AF NIELS LARSEN – 6. DECEMBER 2017 21:32
  “Nu får pal-araberne en mulighed for at komme til fornuft ved at indse, at de i udpræget grad er the Underdog. Og der er drevet en kile ind i den muslimske lejr. Saudiarabien og Egypten har så vidt vides ingen indvendinger og begge lande fryder sig vist over det set-back, Irans venner har oplevet.”

  Meget primitiv betragtning.
  Niels Larsen tror, at befolkningerne i lande som Saudi Arabien, Ægypten og Qatar tænker på samme måde som de despoter og tyranner som har magten i disse lande.
  Despoter som er i lommen på USA.
  Og i modsætning til tyrannerne og despoterne, så er befolkningerne i de muslimske lande solidariske med palæstinenserne.
  Men USA har jo altid samarbejdet med slyngelregimer. Som israel og Saudi Arabien.
  Men Niels Larsen har da ret i, at den flok slyngler som regerer i SA er ligeglade med palæstinenserne.
  De er også ligeglade med deres egen befolkning.

 49. Af Svend Jensen

  -

  @NIELS JUUL HANSEN – 6. DECEMBER 2017 16:32
  “Lærte I ikke om 30-årskrigen, de franske religionskrige og holocaust i skolen?
  Jeg synes, at du skal bede om at få dine skolepenge tilbage.”

  Det første skisma i den kristne verden indtraf allerede kort tid efter kristendommens sejr i syd- og mellemeuropa – nemlig opdeling i katolikker og ortodokse i 1054. Og så var der Det Store Skisma, skisma, der 1378-1417 splittede katolikkerne i spørgsmålet om pavens residens. Kristne er lige så ufredelige som sunnier contra shiitter. 30-årskrigen var en katastrofe, men indtraf ikke under kristendommens forvandling af Europa til kristent område.
  Det ændrer imidlertid ikke på det faktum, at indtil kristendommen overtog den politiske magt i Europa – altså indtil kristendommen blev anerkendt generelt – var de kristne en ydmyg pacifistisk bevægelse, hvis medlemmer underkastedes ufattelige lidelser medens de nedefra forvandlede Europa. At det ad HT senere, er en anden historie. Min skolepenge var således givet godt ud.

 50. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Trump er en af USA’s værste præsidenter til dato. Det viser han med al tydelighed. Jeg troede ikke, at USA kunne få en værre præsident end George W. Bush. Nu ser vi en ustabil verdensleder stavre rundt i verdens glasbutik. Det minder mig om en episode fra Illum, som jeg overværede for mange år siden. En ung mand cyklede ind i Illum fra Strøget og igennem glasafdelingen, hvor han råbte “hej hej hej, her kommer jeg”, hvorefter han cyklede ud af Illum ud mod Købmagergade. Begge døre stod åbne på grund af varmen. Det er et billede af Trump. Hvis han er heldig undgår han, at noget går i stykker og andre griber varerne eller smadrer han noget og provokerer til en en lille rask krig, enten i Mellemøsten, eller mod Nordkorea. En atomkrig bliver kortvarig. Sjældent har man set mindre egnet leder. Han er den evigt ustabile teenager.

Kommentarer er lukket.