Islam forvandler Europa

Af Kasper Støvring 274

 

Europa år 2050

 

Ifølge analyseinstituttet PEW bliver den muslimske befolkningsandel i Europa mere end fordoblet frem mod 2050. Som Henrik Dahl har skrevet, er det realistiske scenarium en blanding af det mellemste og det højeste scenarium, PEW fremstiller (herunder er gengivet det mellemste); for det, vi sandsynligvis vil se, er en fortsat tilvandring, som vi hidtil har kendt den, og en indstrømning af illegale flygtninge og kvoteflygtninge.

 

 

Det vil betyde en markant forvandling af Europa. Herhjemme viser opgørelserne fra Danmarks Statistik, at grupper med baggrund i muslimske lande er stærkt overrepræsenteret i både kriminalitet og afhængighed af offentlige ydelser. I et område som Vollsmose er kriminaliteten blandt de unge tredoblet på fem år. I Sverige har myndighederne svært ved at sikre orden pga. adskillige skuddrab og en voldtægtshyppighed, der er ti gange højere end i Danmark. Frankrig har netop gjort den undtagelsestilstand, der skyldes truslen fra islamismen, permanent. Frankrig er det land i Europa med flest muslimer. Da parallelsamfund bliver ved med at vokse, ikke kun i Frankrig, må antallet af muslimer siges at have betydning. Hvordan mon det ser ud, når antallet fordobles?

 

Den tomme konkylie

 

Forandringerne er mærkbare – også i de danske byer. De storbykvarterer, hvor jeg ofte færdedes i min ungdom i 1990’erne, kan jeg næsten ikke genkende længere. Når jeg i dag besøger dem, føles jorden hård som jern at gå på. Skyerne glider forbi som et tog af udvandrere over denne skov af grå bygninger, trøstesløse beboelser, moskeer og tomme kirker. Skikkelserne herude har falmede ansigter, udbrændte øjne og synes at bære selve natten i deres sjæl, selv børnene er grå i ansigterne og ligner den slags svampe, der er groet op i en kælder et sted. Mange er klædt helt i sort, tildækkede kvinder og skæggede mænd med hættetrøjer, der udveksler små poser med hinanden.

 

Nye Borgerliges Pernille Vermund og Mette Thiesen høstede megen kritik, da de erklærede, at ”Nørrebro er tabt”. Men i en reportage om Nørrebro i Weekendavisen bakkede en beboer, der ellers ikke stemmer til højre, Vermund og Thiessen op: ”Nu går man rundt og er bange for at blive intimideret af folk, der ikke vil være danskere […] Man kan sagtens bo her, blot skal man passe på, hvad man siger, og hvordan man gør det. Der er en mere og mere aggressiv og hensynsløs stemning, fordi den sociale og religiøse kontrol er under overfladen. Det gør mig virkelig ked af det.”

 

Man fornemmer den truende atmosfære i vores hovedstad, når man ser svært bevæbnet politi og militær, der patruljerer ved butikker, legepladser, gader og jødiske bygninger. Midt i det hele står alle de hæslige betonklodser og minder os om, at fjenden allerede er i landet og barsler med planer om at pløje uskyldige ned med tonstunge biler. Og vi ved, at man især vil ramme børn.

 

Når jeg går rundt og ser alle disse tegn på forfald, tænker jeg, at mennesket er et sårbart bløddyr, der hører hjemme i den lukkede konkylies beskyttende skal. Mennesker har brug for kulturens skal for ikke at gå til grunde. Gode samfund bygger på stærke civile og offentlige institutioner, der sikrer tillid, tryghed og samarbejde. Mennesker kan ganske enkelt ikke trives uden denne hårde skal af velfungerende familier, skoler, politi, kirker, arbejdspladser og frivillige foreninger. Kun inden for en sådan beskyttende skal kan sammenhængskraften vokse frem.

 

Som en vandrer ved det triste ocean finder jeg i de forandrede kvarterer en tom konkylie. Løfter jeg den op og sætter den til mit øre, hører jeg hverken politihelikopteren summe ovenover, drøn fra borede knallerter eller råb fra den arabiske gade. Det, jeg hører, er derimod en brusen af lyde fra den tabte tid: En kakofoni af alle mulige stemmer, den festlige fanfare af klirrende glas fra værtshusene og lyden af leende piger på snurrende cykler.

 

Også de danske byer er ved at blive forvandlede, og det er ikke til det bedre. Livet er gledet ud af konkyliens skal og flyder sårbart rundt i vandenes hvirvlende strømme, i en nedadsugende malstrøm, der truer med at forvandle tillidssamfundet Danmark til et bundløst morads af tabte territorier.

 

Islam og konflikt

 

Der er naturligvis andre forklaringer på konflikt, der bør inddrages ud over religion, f.eks. etnicitet og sociale forhold. Og man skal også huske, at mange muslimer lever fredeligt i Europa. Men det generelle billede er ikke til at tage fejl af: Islam har blodige grænser, som Huntington skrev, både når vi ser inden for og uden for Europa. Og, ja, Vesten er bestemt ikke uden en vis skyld i problemerne, vores fejlslagne militære interventioner taget i betragtning.

 

Men hvis stabilitet, tillid, fred, frihed, velstand og beskyttelse af både kvinder og minoriteter er målene, så er islam ikke den rette vej, for at sige det med en eufemisme. Ifølge det anerkendte Conflict Barometers seneste opgørelse er islam f.eks. involveret i konflikter i 14 ud af de 23 lande, der på verdensplan er kendetegnede ved lav- eller højintensive krigshandlinger. Islam er involveret i konflikter i Nigeria, Sudan, Somalia, Kenya, Egypten, Tyrkiet, Afghanistan, Libyen, Syrien, Tyrkiet, Yemen, Myanmar, Pakistan og Filippinerne.

 

Illustrationen herunder, der viser typer af konflikter i relation til andelen af muslimer i et samfund, er baseret på informationer fra en bog af Peter Hammond: Slavery, Terrorism & Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat fra 2008. Jeg kender ikke bogen, og man skal være skeptisk over for den slags lister. De viser kun én side af islam. En anden er den, jeg antydede ovenover: At den muslimske kultur på sine egne præmisser kan være beundringsværdig og meningsfuld, ligesom adskillige muslimer lever fredeligt i deres egne og vores samfund. Og det siger jeg ikke kun, så den bitre pille lettere kan glide ned.

 

 

Når jeg fremdrager denne type liste, skyldes det, at den viser en tendens, som man bør være klar over, hvis man undrer sig over, at højrefløjen vinder frem, senest i Østrig. Det kan være, man synes, vælgerne er onde eller måske bare dumme. Men det kan også være, de reagerer på dybere udskridninger i undergrundens tektoniske plader.

 

274 kommentarer RSS

 1. Af jeNs haNsen

  -

  Den store vinder som en følge af Trumps idioti, det bliver nok Rusland.
  De arabiske lande vil knytte sig mere til Rusland.
  Og begynde at købe russiske våben.
  Russiske våben har jo bevist deres kvalitet i Syrien.

 2. Af Espen Kehler

  -

  Som tidligere halalhippie må jeg indrømme at grænsen er nået for min sympati for indvandring.

  Det virker ulogisk og naivt at man ikke forlanger at indvandrere skal overholde loven og kunne forsørge sig selv.

  Udviklingen af parallelsamfund er foregået med større og større hast uden at vi har været i stand til at forhindre det.

  Og vi har ingen partier at stemme på, som vil gøre noget. Dansk Folkeparti vil godt, men samtidig fører de så usympatisk miljøpolitik og krigerisk udenrigspolitik, at de skræmmer alle normalt tænkende langt væk.

  Hvad skal det hele ende med?

 3. Af niels peter lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, Jeg er ikke så sikker i din bedømmelse af Trump. Var det bare så, så forsvandt han nok hurtigt; men jeg er bange for, at han lige præcis ved, hvad han gør. Narcissist, ja, bestemt, og vil derfor hele tiden være i centrum, og det er han unægtelig. Hans virkelige bekymring er undersøgelserne mod ham for urent trav i forbindelse med valget. Det kan ende med at fælde ham. Du kan betragte balladen med Nordkorea og nu med den muslimske verden som afledningsmanøvrer.

  Men lad os se, hvordan der ser ud i Washington til næste jul, når midtvejsvalget er afholdt. Hvis republikanerne klarer skærene, så er jeg bange for, at det ikke er Trump, der er gal, men en meget stor del af den amerikanske befolkning. Trump er desværre det værste eksempel i nyere tid på faren ved demokrati, nemlig når det udarter til et demokratur, der gør sort til hvidt, og hvidt til sort..

 4. Af Erik Carlsen

  -

  Hej Kasper.
  Mange tak for din oplysende virksomhed. Jeg boede mange år på Vestegnen, og har selv oplevet den enorme invasion af immigranter derude. Jeg fik nok, og flyttede til Vestsjælland. Mere ro og fred endnu. Men din artikel, er rystende læsning for fremtiden i Danmark. Her kan vi se frem til et land i opløsning, borgerkrige og en ulykkelig fremtid. Hvad sker der når danskerne ikke gider at betale verdens højeste skatter, og Bistanden bryder sammen? RAGNAROK !
  Jeg er meget grad for, at min familie har stærke familie forbindelser i Østeuropa, fordi der har folket en hel anden opfattelse af immigranterne. Der skal alle klare sig selv! Der er ikke noget der hedder BISTANDEN!

 5. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE
  ¨å
  Du mener ikke, at hovedparten af politikerne – hvis du går dem på klingen – gør sort til hvidt, og hvidt til sort?

  Det er da mit indtryk i mange tilfælde.

  Og hvad I så end mener om Trumps beslutning, så skal noget gøres for at bryde dødvandet i Mellemøsten. Og det er såmænd ganske godt at få afklaret, hvor man står i den konflikt.

  Trump har valgt den israelske side – og det bør man nok også gøre. Vælger man den anden side, støtter man terror.

 6. Af Niels Larsen

  -

  Er Gür groggy? 🙂

 7. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Rosa Harald Kristiansen

  “Lemche og Niels Juul Hansen. I vil gerne fremstå, som ordentlige mennesker, det vil jeg også, men der er store problemer at løse på denne front og de bliver hverken løst her på bloggen, eller ved at tie om problemerne”.

  Jeg tror, at du tager gruelig fejl, når du blander religion og arbejdsmoral sammen. Selv om jeg er ateist, så har jeg læst både Koranen og Biblen (for snart mange år siden), og jeg mener ikke, at disse bøger anbefaler dovenskab eller sort arbejde.

  For nogle årtier siden mente nordeuropæere, at dem der boede i de katolske middelhavslande var født dovne. Det samme mener Trump og hans hvide, uuddannede tilhængere om mexicanere. Tidligere var det de dovne irske indvandrere.

  Med hensyn til sort arbejde i Danmark, så har jeg hørt om det længe før vi fik de første flygtningestrømme hertil. Det foregår stadig – også blandt danskere, som har råd til at betale moms.

  Som jeg har skrevet flere gange, så har vi ført en katastrofal flygtninge/indvandrerpolitik herhjemme, især m.h.t. arbejdsmarkedet. Selvfølgelig skal der stilles krav til flygtninge/indvandrere, ligesom der stilles krav til etnisk danskere, og socialt bedrageri er strafbart og skal selvfølgelig straffes.

  Jeg synes, at det er yderst prisværdigt, at du har udført frivilligt arbejde. I min egen kommune er der mange lokale beboere, der er villige til at hjælpe nye flygtninge på vej, bl.a. gennem mentorordninger og lektiehjælp. Gennem denne kontakt kan vi sørge for, at disse nye medborgere får en god danskundervisning og en forståelse for dansk kultur og danske normer. Det gør dem bedre rustet til at komme ud på arbejdsmarkedet og bidrage til det danske samfund.

 8. Af niels peter lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, en af myterne er, at flygtninge, der kommer fra muslimske lande i Mellemøsten er dovne og svindlere per natur. Hvis man har rejst i de lande, så er det bestemt ikke det indtryk, man får. De er alt andet end dovne og ugidelige. Der må derfor, når så meget går galt, når de kommer herop, være noget i vores eget system, der forvandler dem til sociale klienter, en rolle de har problemer med at komme ud af.

  At så mange bliver holdt så længe i sociale hyttefade er nok også en af årsagerne til misèren. Og når man diskuterer, hvorfor der er så mange problemer i anden og selv tredje generation, må man nok også se på det, og ikke mindst det, som kommer frem på blogge som disse, at de er anden- eller tredjerangsmennesker. Heri ligger meget af kimen til radikaliseringen. Og bemærk: Jeg sagde ikke den eneste.

  Men man kan studere islamismen som en reaktion fra the underdog. Derved ligner den også det, der sker på det yderste højre: Det er the underdogs, der gør oprør mod det etablerede, som foragter dem. Man kan jo blot se på nationalsocialismens tilhængere i Tyskland efter Den 1. Verdenskrig, og for den sags skyld på den vælgergruppe, der stemte Trump ind i Det Hvide Hus.

  Samme uartikulerede reaktion. Samme had.

  Gad vide, om demokratiet ender med at blive vor alles død?

 9. Af Niels Larsen

  -

  Lemche

  “Der må derfor, når så meget går galt, når de kommer herop, være noget i vores eget system, der forvandler dem til sociale klienter, en rolle de har problemer med at komme ud af.”

  I samtlige lande i Europa, hvor de slår sig ned?

  Næppe. Og du ved lige så godt som jeg, at deres primære beskæftigelse er at nulre bedekransen.

 10. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Peter Lemche

  “Gad vide, om demokratiet ender med at blive vor alles død?”

  Ikke hvis vi kigger på amerikanernes mening om Trump.

  https://projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/

  “You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time”.

 11. Af Ib Kyv

  -

  Det er ikke “systemets” skyld, at så mange indvandrere, og efterkommere af indvandrere står udenfor arbejdsmarkedet.

  For det er jo primært kvinder, der stammer fra “ikke-vestlige samfund”, som f.eks. Somalia og Palæstina, og som opfatter det, som deres gudgivne kjønsrolle, at gå hjemme og passe mand og børn, der står uden for arbejdsmarkedet.

  De opfatter skatten, som en form for Jizya – en særlig religiøs skat, som vantro skal betale til de rettroende, for ikke at blive udsat for repressalier.

 12. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Danskere flest er i stand til at skelne mellem danskere, der begår kriminalitet og danskere der ikke gør. De sidste findes faktisk. Den evne mangler fuldstændigt hos mange danskere, der ikke kan – nogle vil ikke – skelne, når det gælder muslimer. Det er pinligt dumt. Ligeså dumt synes det at være, at danske politikere sender et militært kontingent på 4000 mand til Letland for at rende rundt og øve krig mod en tænkt fjende på en eller anden baltisk pløjemark.

  De skal kunne føre krig uafhængigt af Danmark, hvilket betyder at de skal udstyres med alt tænkeligt moderne materiel indkøbt for formuer i USA. Den allerdyreste form for spild af ressourcer, man overhovedet kan forestille sig. Hvis man besad fornuft i et lidt større omfang, ville man sætte de 4000 mand til at mandsopdække bandeledere og bandemedlemmer i Danmark døgnet rundt. Det ville ikke tage lang før banderne ophørte at eksistere.

  Det ville ikke koste en brøkdel af det, som 4000 mand i Baltikum kommer til at koste i en evighed. Hvis enheden vil i krig må de selv starte den – med hjælp fra USA – naturligvis. Trump har netop hældt benzin på bålene i Mellemøsten, og han hjælper gerne på samme måde i Europa.

  Man skulle tro at kriminalitetsbekæmpelse i Danmark var vigtigere for danske politikere end rollen som lydig logrende lakaj for Washington, men det er ikke tilfældet. Vi er ikke andet end en del af amerikansk indenrigspolitik. Det garanterer Trump – ellers mister vi atomparaplyen. Kom nu EU – hjælp os ud. Danskerne har lige nu valget mellem aktivt at nedkæmpe banderne eller at medvirke til etablering og udvidelse af en ny kold krig. Vore politikere vælger mere kold krig for USA – gør vi andre det?

 13. Af niels peter lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN, problemet er bare, at det troede man også før valget sidste år, og alle medier blev chokerede over afstanden mellem, hvad de troede på og realiteternes verden var så stor.

  Der er ingen amerikaner, som jeg kender, der ikke er forfærdede over cirkusset i Det Hvide Hus, men de er ikke repræsentative for dem, der stemte manden ind.

  Men jeg håber da, at du har ret. Men det er meget betegnende, at lige nu her til morgen læser man her i Berlingeren om angreb på Italiens største avis fra nyfascister, samt om forsøgene på at få disse bevægelser opløst ved lov. For at redde demokratiet foreslås det, at det afskaffes. Den er set mange gange før.

 14. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Peter Lemche

  Du har ret.

  Man kan aldrig vide sig sikker. Republikanerne har skattelettelser (især for de rigeste) i deres DNA, og glæder sig over Trump her og nu.

  Mange fattige og uuddannede ser op til mænd med succes som Trump (eller Berlusconi).

  Det er også oftest meget fattige mennesker, der køber lotterisedler og håber på den helt store gevinst.

  Nemt bytte for ovennævnte typer.

 15. Af jeNs hanSen

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 7. DECEMBER 2017 11:37
  “Mange fattige og uuddannede ser op til mænd med succes som Trump (eller Berlusconi).”

  Det kender vi også fra Danmark.
  Vælgerne fra DF segmentet stemmer på politikere som gør dem endnu mere fattige og hjælpeløse.
  De er lette ofre for populister demagoger og hadprædikanter.

 16. Af jEns Hansen

  -

  “EU-Kommissionen har besluttet at indlede retssager mod Tjekkiet, Ungarn og Polen, fordi de ikke vil tage imod EU’s kvoteflygtninge.”
  Læser man.

  Tak til EU.
  Som er en garant for demokrati, lov og retfærdighed.
  Naturligvis skal der indledes retsager imod de østeuropæiske snylterstater.
  EU bør holde Danmark under opsyn også.

 17. Af jan ulrik friis

  -

  Lau
  ” …………….MSM meldte ud at ulandshjælpen var på 1.7 Mia. Kr. % satsen er jo på 0.7. af BNP. Det er svimlende tal og jeg er dårligt kommet mig over tallet 78-100 Mia Kr for paralelsamfundene.”

  5 kolonne virksomhed, gamle “danske” partier der viser den åbenlyse foragt for det danske folk den danske kultur, arbejder for øget islamisk indflydelse på dansk jord under fejlbetegnelsen: multi-kulti hvad i virkeligheden en islamisk monokultur, en direkte ondskabsfuld ideologi et langskægget mandsamfund, en regulær islamisk magtovertagelse af Danmark, her taler vi død og ulykke for det danske folk, betalt af det danske folk!

  Folkevalgte landsforræddere lod stå til i passivitet overfor islam, vel vidende hvor dødsensfarligt, nu ser vi nemlig resultatet, se Sverige se Tyskland, dette bliver ikke ved de 100 Mia kr årligt til de islamiske paralelsamfund, vi danske står nu til at miste ALT!

  Vi må se døden i øjnene, vi danske voldsomt nedprioriterede på dansk jord, uden fremtidshåb i Danmark, lagt ud på lånt tid som tålte skatteslaver for islam, folkevalgte der sanseløst hylder Merkels islamister, beriger dem med de fulde de udvidede rettigheder frem for det danske folk, alt dette sker ikke i et fjernt bortglemt islamistan, dette vanvid denne selvdestruktion sker her og nu frem for vores øjne, dette højforrædderi sker altsammen på dansk jord!

  Udanske bederum, udanske islamiske moskeer skyder nu op som atomskyer, vold og terror den massive islamiske radikalisering her på dansk jord, systematisk nedprioritering af det danske folk til ukendelighed, den danske kultur vores kristne tro, de danske værdier trædes altsammen under fode!

  Fjenden står allerede i landet, her giver jeg JVM ret: på tide at kalde samtlige de danske styrker hjem fra Østfronten (4000) i forsvaret af Danmark…….åbenbart nederlaget Frikorps Danmark i 44-45 på Østfronten der endnu nager, et gammelt mellemværende at Rusland dengang udfriede os fra Nazityskland, det skulle nødigt ske igen at Rusland udfrier os fra Merkels islamiske dødskult.

  I over 40 år har vi iagtaget vanvids kursen imod ungangen i jihad, altsammen åbenlyst komplot og landsforrædderi, resultatet ser vi nu et Danmark ude i helt frit fald, ingen er længere i tvivel om at muslimer på dansk jord er problemet, alle andre problemer er sekundære, muslimerne er problemet!

  Kald de danske styrker hjem fra Østfronten i forsvaret af det danske folk og i forsvaret af Danmark.

 18. Af niels peter lemche

  -

  JUF, de fem mand derude gør nok ikke den store forskel i forsvaret mod jer.

 19. Af Niels Larsen

  -

  Slå koldt vand i blodet.

  Lad os nu se, om den Arabiske Liga kan enes om et modsvar.

  Mit gæt er, at det kan den ikke.

  Saudiarabien har brug for Israel og USA og er temmelig ligeglad med pal-araberne.
  Egypten ser gerne, at pal-araberne stækkes mest muligt.
  Jordan har nok ikke glemt Sorte September endnu.
  Syrien har nok at gøre internt.
  Iran vil det modsatte af Saudiarabien (hvis landet da overhovedet er med i klubben).
  Iraq har også nok at se til.
  Libanon betyder intet i det spil, ligesom de øvrige småstater også er ligegyldige.

  Det ser ikke lyst ud for de pal-arabiske terroristers sag. 🙂

 20. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Det er muligt, at jeg ikke bør blande religion og arbejdsmoral sammen. Dog vil jeg komme med et eksempel. Jeg underviser unge i at lave mad, læse, regne, tegne, male og tale dansk. Vi spiller spil, løber, spiller boldt, går ture og meget andet. Vi har også danskere på vores hold. Det er ikke kun indvandrere, der har det hårdt. De unge vælger mad på skift. Normalt laver vi aldrig svindekød, fordi det er besværligt, når der er muslimer med. Så serverer vi altid kylling, fisk, grøntsager og oksekød. Men undtagelsesvis lavede vi røget skinke, som vi kogte og glaserede, andre fik kylling. I øvrigt er der også vegetarer, det løser vi også. En ung muslimsk pige hjalp mig glad med at vaske op. Jeg havde vasket alt med svin af, således at hun ikke skulle røre ved svinegryden. Alligevel ringer hendes mor op næste gang for at fortælle mig, at hun ikke må røre remedier, der har været brugt til svinekød. Hvordan kan disse mennesker arbejde? Det gør denne kvinde selvfølgelig ikke. Hvorfor kommer de til et land, hvor der er 2-3 gange flere svin end antal indbyggere. Moren er i øvrigt invalid, grundet rygproblemer, men kan springe i faldskærm og stå på vandski. Moren taler nødtørftigt dansk, men kan hele serviceloven uden ad. Det må man dog kreditere hende for. Her er der bestemt ikke tale om at moren bliver kuget. Det er nærmere manden. Han er også 20 cm. lavere. Lars Løkke kunne ansætte hende, hun kan alle smuthullerne. Jeg er ligeledes helt klar over, at danskere og andre også kan misbruge det sociale system. Jeg har også arbejdet sammen med nordiske statsborgere, englændere, tyskere og amerikanere, der aldrig lærte dansk. Det er behårdt at skulle ned på et infantilt sprogniveau, derfor er der mange, der ikke prøver. Mange danskere gider ikke lytte og går over til engelsk. Alle danskere er så heller ikke specielt gode til engelsk. Det er vores rolle at være tålmodige og opmuntre folk og lytte til hvad der bliver sagt, ellers bliver indvandrere aldrig gode til dansk. Vi kan ikke stille sproglige krav til dem, hvis vi ikke gider lytte. Det må også siges, at det tager lang tid at lære danskere at kende og man har som udlænding nemmere ved at komme i kontakt med andre udlændinge end kontak med danskere. Dog fik jeg en hulens masse jyske venner. Udlændinge og jyder, der kommer til København har det samme behov, hvis man kommer fra et andet land, eller fra provinsen Jeg kunne læse dansk, men var ikke god til udtale og ordforrådet var ringe. Det kom dog hurtigt.

  Danskerne har som regel venner i forvejen, de har ikke det samme behov for kontakt som udlændinge. Det ikke vestlige indvandrere har brug for, er at lære danskere/nordboer at kende. Det er svært både menneskeligt og sprogligt, når de i mængder bliver anvist boliger i kvarter sammen med ligesindede. Vi har selv via vores boligpolitik været med til at skabe denne fremmedgørelse. Jeg har f.eks. finnske, islandske og danske venner

  For mig hænger identitet og arbejde sammen, jeg har ikke min familie med. Jeg er ikke specielt religiøs, men jeg har beholdt min barnetro. Med en mor, der sang i kirkekoret kom jeg meget i kirke som barn. Far fik lov til at sove i weekenderne. Som jeg skrev sidst, så er arbejde en stor del af menneskers identitet i vore dage.

  Indvandrere skal arbejde, ellers bliver de som den engelske overklasse, overflødige og det gør ondt at være overfødig. Her ligger sagens kerne. De bliver passive, fremmedgjorte og fordrende. Ydermere lærer de aldrig den danske kultur at kende. Vi skal ikke nøde nogen til at spise mad, der ikke hører til deres religion. Vi har veganer, vegetarer og meget meget andet. Man bliver ikke rigtig dansker af at spise gris, derimod bliver man rigtig dansker af at deltage og vaske op efter andre i fællesskab. Det blive iøvrigt spændende at se hvad der sker med os andre og identiteten, når vores arbejde bliver overtaget af robotter. Vi kan evt. hente inspiration i den engelske overklasse?

 21. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Rettelse
  Her er der bestemt ikke tale om, at moren bliver kuet.

 22. Af Niels Larsen

  -

  Hvis hans ide vinder genklang, så er Danmark snart ude af EU 🙂 – for den går danskerne aldrig med til.

  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10092215/tysk-leder-kraever-europas-forenede-stater-senest-i-2025/

  Manden må jo have tabt sutten og skidt bleen fuld. :-/

 23. Af jan ulrik friis

  -

  Hr Lemche det er heller ikke de “5” mand det drejer sig om, heller ikke at velvidende om at Den Danske Hær på dansk jord aldrig vil løfte en lillefinger for at redde det danske folk imod en islamistisk magtovertagelse af Danmark, for så var det for længst sket!

  Symbolværdien at Danmark står et sted hvor Danmark ikke må stå, altså sætter de “5” mand Den Danske Hær nu hele nationen Danmarks eksistens på spil ved nederlaget på Østfronten med Danmark Den Danske Stat det danske folk som gidsler, USA’ lakajer, nederlaget er derfor forudsigeligt, Hr Lemche du kender skriften, jeg ved at derfor du tester mig, udfaldet kender vi begge, nederlaget er forudsagt, altså de danske styrker skal tilbage på dansk jord, klædes i sæk og aske, at ikke Det Danske Militær ved deres tilstædeværelse på Østfronten nu sætter nationen Danmark og med alt over styr!

 24. Af Niels Poulsen

  -

  Niels Larsen (14:31)

  Martin Schulz er virkelig en sprængfarlig bombe for EU. Man må håbe, at han og Merkel lykkes med at danne regering, og at det koleriske menneske får rigtig meget at skulle have sagt i europæisk politik. For så vil konflikterne øst-vest i EU og opløsningen af Unionen accelerere.

  EU fører udmeldelsesforhandlinger med Storbritannien og vil altså nu begynde retssager mod egne medlemsstater (Polen, Tjekkiet og Ungarn).

  Samtidig arbejder Frankrig og Tyskland på at omdanne de tilbageværende stater til en egentlig superstat med fælles finanslov og militær. (Den politiske elite radikaliserer altså projektet, i stedet for at lytte til de bekymrede europæiske befolkninger).

  Det er som at overvære et længe ventet trafikuheld i slowmotion.

  Men herligt, hvis man er dansksindet og sætter den europæiske kulturarv højt.

 25. Af Rosa Harald Kristensen

  -

  Rettelse
  det er benhårdt….

 26. Af jan ulrik friis

  -

  Hr L emche det er heller ikke de “5” mand det drejer sig om, heller ikke at velvidende om at Den Danske Hær på dansk jord aldrig ville løfte en lillefinger for at redde det danske folk imod en islamistisk magtovertagelse af Danmark, for så var det for længst sket!

  Symbolværdien at Danmark står et sted hvor Danmark ikke må stå, altså sætter de “5” mand Den Danske Hær nu hele nationen Danmarks eksistens på spil ved all in nederlaget på Østfronten med Danmark Den Danske Stat det danske folk som gidsler, USA’ lakajer, USA som også JVM advarer imod, nederlaget er derfor forudsigeligt, Hr Lemche du kender skriften, jeg ved at derfor du tester mig, udfaldet kender vi begge, nederlaget er forudsagt, altså de danske styrker skal tilbage på dansk jord, klædes i sæk og aske, at ikke Det Danske Militær ved deres tilstedeværelse på Østfronten nu sætter hele nationen Danmark og med alt over styr!

 27. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  Søren Espersen mener, at det vil klæde Danmark at følge Trump og USA i deres nye mellemøstenpolitik. Det gjorde Fogh og VKO, da de optrådte som USA’s skødehunde i Irak.

  Der er ingen grund til at gå tilbage til en fuser.

 28. Af jEns hAnsen

  -

  Igen.
  Meget mærkeligt at dem som klynker mest over, at nogle få flygtninge og indvandrere kommer til Danmark, det er de samme personer som går ind for at skabe flere krige og ufred i Mellemøsten.
  Trumps idioti vil skabe endnu mere krig, terror og flygtninge.
  Så kommer vi til at høre endnu mere af højrefløjen jammer og klynkeri.
  Der er fast beskæftigelse for Kasper Støvring langt ud i fremtiden.

 29. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Tallet 100 milliarder kroner pr. år til indvandrerne i Danmark er så stort og så langt ude i hampen, at det må være bestilt arbejde. Kun hvis man kalder de 66 milliarder til de nye F 35 bombefly og det øvrige bestilte militære udstyr til forsvaret for terrorbekæmpelsesudstyr, kommer man op på et så vanvittigt beløb.

  Selvfølgelig sluger fremmedhadets dyrkere oplysningen med jubel. De er helt ude af stand til at reflektere eller kræve nogen form for dokumentation. Det er pinligt, at man i et oplyst land som Danmark kan slippe af sted med den slags.

  Nogen må bøde for det – ellers hører alting op – eller skal vi bare vænne os til, at det bare er normal fake news, som alt muligt andet?

 30. Af jan ulrik friis

  -

  N iels P oulsen ja hørte også lidt af Martin Schulz partitalen idag, noget så sindsygt har jeg aldrig hørt som Martin Schulz han fremtidsplaner for EU, minder mest om Hitlers planer for et stortyskland, Martin Schulz en dødssejler der vil satse all in på islamisterne, og straffe det europæiske folk, de østlande der endnu værner om deres nation endnu beskytter deres folk og kun ønsker fred, Martin Schulz selvdestruktive planer er dødsfødt fra start!

  ….vægtigt svar till en Hr L emche endnu i filter……..

 31. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN: “Der er ingen grund til at gå tilbage til en fuser.”

  Netop derfor bør vi støtte fuldt op om Israel og lade de uduelige pal-arabere vælte sig i eget pløre.

  For de er om nogen fusere.

 32. Af Gert Hansen

  -

  Niels Peter Lemche:

  Med dine karikteristikker ovenfor, ser det ud til at du ved mere om folk i MØ end de arabere der skrev FN’s Arab Human Development Reports.

  Ret imponerende, må man sige.

 33. Af Flemming Lau

  -

  Jeg skal lige love for at de aristokratiske dommedags tanter, har haft travlt med at black liste 50% af den amerikanske vælger befolkning. Nazi kortet bliver trukket, demokratur bliver der råbt såvel som udnævnelsen a basket og deplorables.

  Må jeg lige minde om Clintons bemærkning da Obama stillede op som præsident kandidat: “Tænk at det kun er få årtier siden at sådanne nogen som ham, bar vores kufferter….!” Så meget for aristokratiets menneskesyn! Jeg kender personligt ingen der vil have at alle muslimer skal rejse hjem. Men antallet af dem der mener at rettroende muslimer skal rejse hjem, (Sharia er uforeneligt med demokratiet,) er til gengæld i stærkt stigen. I lov om indfødsret paragraf 2 er angivet 3 værdier som ikke står til disskution ( loyalitet, troskab og respekt for loven). Når den muslimske Adnan Hudi overfor Silberbrandt udtaler F…. Grundloven, så burde paragraf 8 i samme lov håndhæves men det bliver den ikke!

  Alligevel hører man det hysteriske kor’s standard vending: “Sel’følli betyder antallet noget! Sel’følli er der en øvre grænse! Sel’følli skal de overholde loven! Sel’følli skal dybt kriminelle ud af Danmark!” If, Perhaps, may be….!

 34. Af jeNs hAnseN

  -

  Så fik Trump i sin uvidenhed, stupiditet, ignorance og forbryderiske dumhed smidt noget benzin på bålet i Mellenøsten.
  Næste projekt?
  At få startet en krig imellen Syd- og Nordkorea med millioner af ofre.
  You Ain’t Seen Nothing Yet.

 35. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg er nødt til at stille et spørgsmål:

  Hvem har sagt eller givet USAs præsident lov til enerådigt at bestemme, hvilken by, der skal være hovedstad i et land, her Israel ?

  Det forstår jeg ikke – eller ved en dyt om her ?

  Hvis hans dom var gået til palistinenserne – hvad var der så sket ?

  Eller der det kun p gr a USAs mere specielle forhold til Israel – med den amerikanske lobby som bagtæppe ?

  Kun seriøse svar … jeg aner det virkelig ikke, forstår det ikke, selv om situationen er uholdbar mellem de to parter omkring Israel – og med Jerusalem som det stridende punkt, det vist altid stopper på – så jeg tit har kunnet ønske, at nogen skar igennem mm; men jeg stiller spørgsmålet?

  Er USAs præsident den eneste i verden, der har adkomst her ?

  Og – hvis ingen fred ved næste præsident i USA? Kan det så trækkes tilbage af den næste igen ? Hvis verden da ikke rydder op efter endnu mere RAGNAROK ?

 36. Af Niels Larsen

  -

  JENS HANSEN

  Ja. Det er altid rart at få genopfrisket pal-arabernes totale mangel på civilisatorisk opførsel og indsigt.

  De bliver mere og mere foragtede for hver gang – helt i overensstemmelse med al retfærdighed.

  Den slags barbarer kan man ikke forhandle seriøst med.

 37. Af Niels Larsen

  -

  BIRGIT HVIID LAJER: “Hvem har sagt eller givet USAs præsident lov til enerådigt at bestemme, hvilken by, der skal være hovedstad i et land, her Israel ?”

  Det har Trump skam ikke bestemt. Han har blot accepteret det bestående fait accompli.

  Israel udnævnte Jerusalem til at være landets hovedstad tilbage i 1980.

 38. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Niels Larsen
  Det er ikke nogen fordel, at Danmark går ud af EU. Stor del af Danmarks handel går til Tyskland og nabolande, som Sverige og Norge. Island og Norge er EØS lande. De er forpligtede til at opfylde samme krav som EU-landene. I Island er der godt 8000 fastboende polakker + dem der er statsborgere. I Island er der ca. 344 tusinde indbyggere, i Danmark er der godt. 5.7 millioner. I Danmark er der omkring 40 tusinde fastboende polakker. I Island er der 1 polak per 43 islændinge. I Danmark er der 1 polak per 142.5 danskere. Det vil sige, der er 3.3 gange flere polakker i Island i forhold til indbyggertal i et land som ikke er et EU land. I samhandel er det en fordel at undgå told, det gør man ikke i Island hvis man køber på nettet fra et andet EU land. Så bliv du bare i EU.

 39. Af jeNs haNsen

  -

  AF BIRGIT HVIID LAJER – 7. DECEMBER 2017 17:46
  “Og – hvis ingen fred ved næste præsident i USA? Kan det så trækkes tilbage af den næste igen ?”

  Nej.
  Trumps vanvittige udmelding er irréversibel.
  USA har valgt en uvidende psykopat og bølle som præsident.
  Det kommer verden til at betale for i årtier.
  Ligesom som verden må betale i generationer for Bush`s, Foghs og Blairs forbryderiske beslutning om at ødelægge Iraq i 2003.

 40. Af jeNs haNsen

  -

  AF NIELS LARSEN – 7. DECEMBER 2017 17:49

  Du har vist tidligere “debatteret” racisme med en byret i Nordjylland.
  Så ingen grund til at debattere det her.

 41. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt til eventuelle tvivlere, så er de tal – jeg tidligere har nævnt – selvsagt korrekte. Det er Finansministeriets egne tal. Her lidt venlig hjælp til de super dovne. Gå ind på dette link “Indvandreres nettobidrag til de offentlige finanser” og vælg punktet “Hent publikation” og derefter “Økonomisk analyse: Indvandreres nettobidrag til de offentlige finanser” – det er en PDF-file. Gå ned på side 81 “Bilag 3. Offentlig saldo opdelt på herkomst “. Her findes såvel nævnte BRUTTO tal 78 mia kr, som gængse NETTO tal 33 mia kr. God fornøjelse.

  https://www.fm.dk/oekonomi-og-tal/oekonomisk-analyse/2017/indvandreres-nettobidrag-til-offentlige-finanser

 42. Af Flemming Lau

  -

  Så har vi set det første pal-arabiske anslag mod en jødisk restaurant i Amsterdam med rude knusning. Imorgen bliver det sjovt at se barbarernes misbrug af vestens frihed. Araberne har altid været deres egen værste fjende.

 43. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Tak for hele to svar:

  Men – så er sagen vel afgjort på forhånd, altså ii 1980 af Israel selv – men diverse forsøg på fred, disse forskellige fredsprocesser hr jo været hindret i netop fred p gr a spørgsmålet om Jerusalem ???

  Jeg forstår ikke en brik – for skal hele Jerusalem være hovedstad, så ser jeg det svært med en 2-statsløsning, selv om den nuværende israelske præsident mfl mener, at Israel ene og alene tilhører jøder.

  Der bliver aldirg varig fred, er jeg bange for. Flere og flere vil hellere se Israel, jøders hæl end tå i området. Det kan kun foregå med yderligere vold og undertrykkelse, at staten Israel kan fortsat kan bestå. fordrevne mennesker glemmer jo ikke deres hjemstavn, hvadenten jøder vil anerkende det/dem eller ej.

  Er Trumph i gang med at bunde med verden som indsats ? Fremfor at gå ned med et sølle byggeri ? Det var min første tanke, da han blev præsident – eller allerede under valgkampen? Som det for ham er gået op og ned i hans tidligere sfære af foretninger, skal han så bruge sit embede til en eklatant nedtur med millioner af skæbner med sig i faldet ?

  Vi må håbe, at nogen kan rette op her – i tide!

  Jens Hansen – vedr. Irak, så klarer de tingene så aldeles skævt selv, så visse mennesker dér var der i forvejen minder mig om selveste Sadam, så en vis mentalitet må man sige .. såvel som Saddam da sikkert ville have slået endnu flere f sine egne ihjel. Dette – selv om jeg ikke var for Irak-krigen eller nogen af de to andre krige, vi har været involveret i.

 44. Af Gert Hansen

  -

  Nu vil Trump også have, at amerikanerne igen skal have lov til at sige ‘Merry Christmas’ til Jul.

  Efter i en del år at skulle sige politisk korrekte ting som ‘Season’s Greetings’ eller ‘Happy Season’.

  Trump er tydeligvis en kristen fundamentalist, der mener, at Jul har noget med Kristus at gøre.

  Hvad skal det dog ikke ende med?

 45. Af Flemming Lau

  -

  Birgit Hviid Lajer.

  Israel har været besat af muslimer i 1311 år. Sidst af tyrkerne.

  Jødiske hær enheder var med til at befri det Israel vi kender idag i 1 verdenskrig.

  Fra det Brittiske palestinas mandat blev 77% af området givet til muslimer og gjort huden fordi i 1922.

  Britterne Balfour deklaration garanterede ellers et genoprettet Israel 1915.

  I 1947 sagde Jøderne ja til deling Spanien, Palaraberne og den muslimske verden sagde Nej.

  Hvis Palaraberne engang siger ja til deres halvdel af de resterende 23% som jøderne gjorde i ‘ 47, så bliver det et judenfrei område siger selvstyret.

  Israel har næsten 2 mio Palaraberne på deres område med større borgerrettigheder end noget andet sted i den arabiske verden, hvor de er hadet!

 46. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Man burde kunne gå ud fra som givet, at EU, Europa og resten af verden viser mandsmod og tager afstand fra Trumps kriminelle aktiviteter i Mellemøsten, Europa og verden. Nu bør Europas ledere sætte hælene i og kræve, at Trump koncentrerer sig om USA First og holder op med at blande sig i andres sager og ikke starte flere flygtningestrømme.

  Han skal blive hjemme og lade Macron og Merkel sammen med andre højt kvalificerede europæere løse verdens påtrængende udfordringer. Trump kan kun gøre tingene værre, men det at besidde verdens største atomarsenal er ikke en kvalifikation – tværtimod. Det er skamfuldt, når det bruges til økonomisk afpresning, som det sker nu.

 47. Af jan ulrik friis

  -

  Birgit Hviid Lajer – 7. december 2017 18:57

  En fornøjelse at læse dit indlæg at du tænker selv og rammer så god som plet, godt gået, helt præsist med hensyn til Israel og Trump, med til historien at Rusland nu har anerkendt Østjerusalem som Palestinas hovedstad.

  Ganske rigtigt Birgit der bliver aldrig fred i Israel, der bliver fred, men aldrig i Israel, så Birgit du rammer helt plet også med hensyn til Trump….”millioner med sig i faldet” !

  Og som situationen står nu, er Danmark med USA i faldet!

  Men Danmark kan jo bare kalde sine styrker hjem, i et forsvar af Danmark, i et forsvar af det danske folk, intet der forhindrer at Danmark hjemkalder sine styrker til Danmark, at vi ikke går med USA i faldet!

 48. Af Flemming Lau

  -

  UPS! Korrektion.
  Jordan blev erklæret judenrein i 1922.

  Jøderne sagde ja til FN’s 2 stats løsning.

  Og Spanien er et sted drille Nissen holder ferie fra nytår…!

 49. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt – uanset diverse ovenfor tomsnak – så er disse tal stadig korrekte:

  “Udgiften til ikke-vestlige indvandrere udgør 55 milliarder kr/år og til deres efterkommere 23 milliarder kr/år, i alt 78 milliarder kr/år.”

  Hvis nogen ellers gider læse – så dokumenteret med link – Af Jan Petersen – 7. december 2017 18:29

 50. Af Jørn Strand Nielsen

  -

  Det er selv udfra socialdemokratiske – og måske endda også SF’s – værdigrundalg muligt at erkende og forholde sig rationelt til indvandringens konsekvenserne for den danske velfærdsstat, og dermed også at foreslå rent fornuftsbaserede forslag til en minimering af disse konsekvenser. Men DF’s holdning til Israel-Palestina konflikten afslører, at når Thulesen Dahl med et ansigt som fornuften selv foreslår samme minimering, ja da er det ikke på tilsvarende vis begrundet i hensyn til vores velfærdsstat, men begrundet i ren islamofobi, og dermed ideologisk og ikke samfundsøkonomisk begrundet. Jeg har som konsulent p.g.a. arbejde opholdt mig næsten et år på Vestbredden og der ved selvsyn oplevet Israels fortsatte fortæring af Palestina’s internationalt anerkendte territorium på Vestbredden, samt chikanering af enhver normal samfundsudvikling i de tilbageværende Palæstinensiske enklaver. Verdenssamfundet har stiltiende set til, mens bosættere finansieret af den israelske stat som frontkæmpere har besat bidder af Palestinas territorium, ja sågar for længst også i Øst-Jerusalem. Som DF har desværre også Trump nu med anerkendelsen af Jerusalem som Israels hovedstad nu afsløret en ideologisk baseret holdning til muslimer, hvad enten de er indvandrere til USA eller opholder sig i de samfund på de territorier, som har været deres i mange århundrede. Derfor er det ved næste besøg ved valgurnen værd at erindre forskellen imellem SD’s og DF’s kritik af indvandringens omfang, da SD’s har en rationel ende, men DF’s slet ingen ende har.

Kommentarer er lukket.