Islam forvandler Europa

Af Kasper Støvring 274

 

Europa år 2050

 

Ifølge analyseinstituttet PEW bliver den muslimske befolkningsandel i Europa mere end fordoblet frem mod 2050. Som Henrik Dahl har skrevet, er det realistiske scenarium en blanding af det mellemste og det højeste scenarium, PEW fremstiller (herunder er gengivet det mellemste); for det, vi sandsynligvis vil se, er en fortsat tilvandring, som vi hidtil har kendt den, og en indstrømning af illegale flygtninge og kvoteflygtninge.

 

 

Det vil betyde en markant forvandling af Europa. Herhjemme viser opgørelserne fra Danmarks Statistik, at grupper med baggrund i muslimske lande er stærkt overrepræsenteret i både kriminalitet og afhængighed af offentlige ydelser. I et område som Vollsmose er kriminaliteten blandt de unge tredoblet på fem år. I Sverige har myndighederne svært ved at sikre orden pga. adskillige skuddrab og en voldtægtshyppighed, der er ti gange højere end i Danmark. Frankrig har netop gjort den undtagelsestilstand, der skyldes truslen fra islamismen, permanent. Frankrig er det land i Europa med flest muslimer. Da parallelsamfund bliver ved med at vokse, ikke kun i Frankrig, må antallet af muslimer siges at have betydning. Hvordan mon det ser ud, når antallet fordobles?

 

Den tomme konkylie

 

Forandringerne er mærkbare – også i de danske byer. De storbykvarterer, hvor jeg ofte færdedes i min ungdom i 1990’erne, kan jeg næsten ikke genkende længere. Når jeg i dag besøger dem, føles jorden hård som jern at gå på. Skyerne glider forbi som et tog af udvandrere over denne skov af grå bygninger, trøstesløse beboelser, moskeer og tomme kirker. Skikkelserne herude har falmede ansigter, udbrændte øjne og synes at bære selve natten i deres sjæl, selv børnene er grå i ansigterne og ligner den slags svampe, der er groet op i en kælder et sted. Mange er klædt helt i sort, tildækkede kvinder og skæggede mænd med hættetrøjer, der udveksler små poser med hinanden.

 

Nye Borgerliges Pernille Vermund og Mette Thiesen høstede megen kritik, da de erklærede, at ”Nørrebro er tabt”. Men i en reportage om Nørrebro i Weekendavisen bakkede en beboer, der ellers ikke stemmer til højre, Vermund og Thiessen op: ”Nu går man rundt og er bange for at blive intimideret af folk, der ikke vil være danskere […] Man kan sagtens bo her, blot skal man passe på, hvad man siger, og hvordan man gør det. Der er en mere og mere aggressiv og hensynsløs stemning, fordi den sociale og religiøse kontrol er under overfladen. Det gør mig virkelig ked af det.”

 

Man fornemmer den truende atmosfære i vores hovedstad, når man ser svært bevæbnet politi og militær, der patruljerer ved butikker, legepladser, gader og jødiske bygninger. Midt i det hele står alle de hæslige betonklodser og minder os om, at fjenden allerede er i landet og barsler med planer om at pløje uskyldige ned med tonstunge biler. Og vi ved, at man især vil ramme børn.

 

Når jeg går rundt og ser alle disse tegn på forfald, tænker jeg, at mennesket er et sårbart bløddyr, der hører hjemme i den lukkede konkylies beskyttende skal. Mennesker har brug for kulturens skal for ikke at gå til grunde. Gode samfund bygger på stærke civile og offentlige institutioner, der sikrer tillid, tryghed og samarbejde. Mennesker kan ganske enkelt ikke trives uden denne hårde skal af velfungerende familier, skoler, politi, kirker, arbejdspladser og frivillige foreninger. Kun inden for en sådan beskyttende skal kan sammenhængskraften vokse frem.

 

Som en vandrer ved det triste ocean finder jeg i de forandrede kvarterer en tom konkylie. Løfter jeg den op og sætter den til mit øre, hører jeg hverken politihelikopteren summe ovenover, drøn fra borede knallerter eller råb fra den arabiske gade. Det, jeg hører, er derimod en brusen af lyde fra den tabte tid: En kakofoni af alle mulige stemmer, den festlige fanfare af klirrende glas fra værtshusene og lyden af leende piger på snurrende cykler.

 

Også de danske byer er ved at blive forvandlede, og det er ikke til det bedre. Livet er gledet ud af konkyliens skal og flyder sårbart rundt i vandenes hvirvlende strømme, i en nedadsugende malstrøm, der truer med at forvandle tillidssamfundet Danmark til et bundløst morads af tabte territorier.

 

Islam og konflikt

 

Der er naturligvis andre forklaringer på konflikt, der bør inddrages ud over religion, f.eks. etnicitet og sociale forhold. Og man skal også huske, at mange muslimer lever fredeligt i Europa. Men det generelle billede er ikke til at tage fejl af: Islam har blodige grænser, som Huntington skrev, både når vi ser inden for og uden for Europa. Og, ja, Vesten er bestemt ikke uden en vis skyld i problemerne, vores fejlslagne militære interventioner taget i betragtning.

 

Men hvis stabilitet, tillid, fred, frihed, velstand og beskyttelse af både kvinder og minoriteter er målene, så er islam ikke den rette vej, for at sige det med en eufemisme. Ifølge det anerkendte Conflict Barometers seneste opgørelse er islam f.eks. involveret i konflikter i 14 ud af de 23 lande, der på verdensplan er kendetegnede ved lav- eller højintensive krigshandlinger. Islam er involveret i konflikter i Nigeria, Sudan, Somalia, Kenya, Egypten, Tyrkiet, Afghanistan, Libyen, Syrien, Tyrkiet, Yemen, Myanmar, Pakistan og Filippinerne.

 

Illustrationen herunder, der viser typer af konflikter i relation til andelen af muslimer i et samfund, er baseret på informationer fra en bog af Peter Hammond: Slavery, Terrorism & Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat fra 2008. Jeg kender ikke bogen, og man skal være skeptisk over for den slags lister. De viser kun én side af islam. En anden er den, jeg antydede ovenover: At den muslimske kultur på sine egne præmisser kan være beundringsværdig og meningsfuld, ligesom adskillige muslimer lever fredeligt i deres egne og vores samfund. Og det siger jeg ikke kun, så den bitre pille lettere kan glide ned.

 

 

Når jeg fremdrager denne type liste, skyldes det, at den viser en tendens, som man bør være klar over, hvis man undrer sig over, at højrefløjen vinder frem, senest i Østrig. Det kan være, man synes, vælgerne er onde eller måske bare dumme. Men det kan også være, de reagerer på dybere udskridninger i undergrundens tektoniske plader.

 

274 kommentarer RSS

 1. Af Flemming Lau

  -

  Grænsen mellem Israel og Vestbredden har aldrig ligget helt fast. Det skal forhandles ved en endelig fredsforhandling. De palæstinensiske arabere har altid kun ageret på skrønt. De er bange for den arabiske liga og Hamas.. I år 2000 i de sidste uger inden Clinton gik af, ville Arafat have fået 95% af hans krav opfyldt hvis han havde sagt ja. Han sagde nej fordi som han sagde “Jeg vil ikke til the med Sadat…..!”

 2. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  “I år 2000 i de sidste uger inden Clinton gik af, ville Arafat have fået 95% af hans krav opfyldt hvis han havde sagt ja. Han sagde nej fordi som han sagde “Jeg vil ikke til the med Sadat…..!””

  Tror du ikke, at det er fordi Sadat døde i 1981?

 3. Af Gert Hansen

  -

  Flemming Lau:

  Israel/Palæstina: Som jeg tidligere har sagt, har de stammer (jøder og arabere) sloges med hinanden i 3000 år. De har ikke tænkt sig at stoppe nu, eller i nærmeste fremtid, if ever.

  Masser af fornuftige mennesker, i stort set alle lejre, mener, at en ‘2-stats løsning’ er løsningen, og det har de ment i mange år. Hvorfor kommer den så ikke? Fordi, som afdøde Christopher Hitchens rigtigt påpegede, religiøse fundamentalister (partier/politikere) i begge lejre, den jødiske såvel som den muslimske, ikke ønsker denne 2-statsløsning, af religiøse årsager.

  Da religiøsitet er irrationel, kan alvorlige fundamentale problemer forbundet dermed, ikke forventes løst på en rationel måde. Som det er tilfældet i denne sag.

  Disse to religiøse parter har stor og afgørende indflydelse på dette spørgsmål, og hverken Knesset eller den palæstinensiske ledelse kan sidde den overhørig, og forvente at have nogen fremtid derefter.

  Det kreperlige er, at resten af verden ideligt skal rodes ind i deres stammekonflikter.

 4. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.

  Jo, det er jo pointen, Sadat døde ikke kun. Han blev mejet ned…!

 5. Af Flemming Lau

  -

  Gert Hansen.

  Vil du dermed påstå at hvis Arafat havde sagt ja ved fredsforhandlingerne i år 2000, så ville det demokratiske Israel fortsat have holdt Vestbredden besat…?

 6. Af Gert Hansen

  -

  Flemming Lau:

  Jeg mener at jeg allerede ovenfor har sagt helt klart og umisforståeligt, hvad jeg ‘påstår’.

 7. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt skiftede bloggen side, så jeg må vel hellere trække lidt fakta med til ny side.

  “Udgiften til ikke-vestlige indvandrere udgør 55 milliarder kr/år og til deres efterkommere 23 milliarder kr/år, i alt 78 milliarder kr/år.”

  I øvrigt er nævnte – gamle 2014 tal, derfor jeg tillader at opjustere til 100 mia pr år ultimo 2017. Hvis ellers nogen overhovedet er interesseret i at vide, hvad deres surt tjente skattekroner bruges til? Svarer ca til 10% af de 1.100 mia Folketinget diskuterer ifm med finansloven !

 8. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Klokken er fem (5) minutter i tolv (12) til Armageddon krigen!

  Trump gjorde som forventet. Eller lad os bare sige, at han mildest talt blev nødt til at anerkende Jerusalem som Israels hovedstad i forsøget på at bevare præsidentstolen ved at tilfredsstille magthaverne i USA. Allermest (magtfulde jødiske) lobbyister såsom Rockefeller og m.v.

  Trump er lige nu fuldstændig alene i det hvide hus, og forståeligt nok vil han gerne vinde tid overfor Pentagon og CIA. For anerkendelsen af Jerusalem som Israels hovedstad vil først og fremmest få fatale konsekvenser i hele Mellemøst regionen og dernæst spænde ben for Pentagons større planer for resten af verden. At miste Mellemøsten er det samme som at miste hele verden. Og det ved Pentagon godt!

  Så, Trump tog et meget strategisk og vigtigt skridt overfor Pentagon og CIA ved at anerkende Jerusalem som Israels hovedstad!

  Der foregår lige nu en borgerkrigslignende tilstande mellem magthaverne i amerikansk politik! USA kan med den politiske strid risikere at ende med en klokkeklar borgerkrig eller splittelse af landet.

  Skandalen med anerkendelsen af Jerusalem som Israels hovedstad har derfor en direkte forbindelse til den politiske strid i USA. Anerkendelsen i sig selv er i strid med FN konventionen og ulovlig i den internationale arena. Det ved amerikanerne udmærket godt. Jerusalem kan/må aldrig minimeres til at præsentere en enkelt nations hjerte. Nej! Jerusalem er verdens hjerte! Jerusalem er alles, herunder kristne, muslimer, jøder osv.

  Fredagsbønnen (08-12-17) kan være det første skridt til den næste (tredje) intifada!

  Og denne intifada vil ikke kun omfatte muslimerne i Palæstina og i omegnen. Men denne gang vil hele den muslimske verden rejse sig i oprør mod Trumps fejlslagne fiasko. Mellemøsten er i forvejen en slags gal vulkan. Denne anerkendelse vil forvandle hele verden til en 3. verdenskrigslignende scene. Onsdag d. 13-12-17 samles OIC (organisationen for de islamiske lande) og den arabiske liga (for første gang) i Istanbul under ledelse af Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdogan.

  Træd på alt, men undlad at gå i nærheden af Jerusalem, Mekka og Medina!

  Man kan finde på alt ift. ydmygelse af den muslimske verden, men at overrumple muslimernes tre (3) hellige byer er det samme som at åbne helvedets porte. Dvs. ca. 2 milliarder troende muslimers kroppe vil agere og handle som én enhed overfor Israel, USA og hvem det måtte være.
  Det er måske det Trump ønsker og beder for. Det samme gør det også overfor Iran og Nordkorea – at starte en verdensomfattende krig, kaos og konflikt. Ifølge Trumps sindssyge administration kan de tre (3) elementer kun (måske) få USA (vesten) ud af krise ånden.

  Sikke nogle tosser vi har med at gøre her, ikke sandt…?

 9. Af Flemming Lau

  -

  Forkert Gur.

  Og spar os iøvrigt for hysteriske sprogblomster som Vredens dag, Helvedes porte og at i er næsten 2 milliarder fanatikere, klar til det i er bedst til nemlig vold og drab.
  I er bare en flok uciviliserede barbarer som gang på gang skal sættes på plads fordi i ikke kan styre jeres handicap!

  I har de 2 beskidte sataniske byer Medina og den racistiske by Mekka (Only moslems) ikke sandt…? I skal bare holde snitterne fra Rom og Jerusalem!

  Og hvad angår Harmageddon, så styres den kun af een og det er ikke en af jer!

 10. Af Henning Svendsen

  -

  hvor falder den næste A-bombe? næppe i Nordkorea.det er andre steder i verden den bør rettes imod og det er tosserne i EU der bringer verden på randen af dette ragnarok !-ved at de giver rum til en vildfremmed Gud som ikke har noget at tabe men alt at vinde
  På internet er der nu opfordring til at genere Jøder overalt i verden og denne .trættekære befolknings gruppe er da også spil overalt daglig bringer de verden tættere på en storbrand
  Og det er som Jesus siger !-man fejer og gør rent efter en enkelt Dæmon -for derefter at give rum til 7andre og således skete det-at disse ord nu bliver opfyldt til punkt og prikke !-ofrene i 2verdenskrige døde forgæves
  Men Julehyggen har allerede sneget sin ind på bloggen -Juul og Proffessoren sender gæggebreve til hinanden og selv J.Hansen. Er i det joviale hjørne og smågrynter godmodig af tosserne.

 11. Af jEnS haNsen

  -

  Seks millioner jøder blev dræbt af nazityskland.
  Heriblandt en del jøder som Danmark deporterede til Tyskland i perioden 1933-1943.
  Idag er israel en forbryder- og apartheid stat som opfører sig værre end nazityskland.
  Tankevækkende.

 12. Af Henrik Kirk

  -

  Hej Kasper, nåede desvære kun til linie 5-6 stykker, da du så linkede til DKA for at underbygge noget fakta. Det er en blog. Hvis der er data der understøtter din påstand, så peg på det, ellers må det bare være en påstand.

  Mvh

 13. Af Rosa Harald Kristansen

  -

  G ü r skriver kl. 2.14. 08.12.2017 efterfølgende. “Træd på alt, men undlad at gå i nærheden af Jerusalem, Mekka og Medina”.

  Vi kan være aldeles enige om Trump og hele hans infantile/tåbelige og ondskabsfulde ageren, ligeledes om George W. Bush og hans krig i Irak. Jeg har dog aldrig kunnet lide dine gentagne latent nedladende truser mod Danmark og Vesten. Jeg finder dem illoyale og i særdeleshed illoyale mod det land, du bor i. Jeg mærker din frustration og måske ligefrem en slags had mod danskerne. Dette særlige og lidt komplicerede had/kærlighedsforhold, som du og alle indvandrere (også jeg) har til Danmark, er svært at gå rundt med. Det æder dig op indefra og skader til sidst kun dig selv. Denne fjentlighed findes i alle, der bosætter sig i et fremmed land. Jeg har også mærket den, men er kommet over den. Nu er jeg ikke muslim og det er nemmere at være nordisk statsborger. Pak dit had til Danmark væk og du vil få det bedre. DF sammenstår af smålige mennesker. Men en ting har de ret i, det nytter ikke noget med parallellsamfund og manglende vilje til at yde, manglende arbejdsindsats skader alle indvandre og landet som helhed. Jeg arbejder frivilligt med socialt udsatte unge og jeg har venner i miljøet, så kom ikke og fortæl mig, at jeg ikke ved noget om den sociale slagside.

  Jeg har rent menneskeligt, aldrig forstået Israels behandling af Palæstina. De behandller dette folk, som de selv blev behandlet under 2. Verdenskrig. Jøderne fik sin stat i en hvepserede i 1948, efter langvarig kompleks proces, hvor svenske Folke Bernadotte, som FN delegeret blev dræbt af jødiske partisanere fra blandt andet Rusland. Lehi og Irgun var faktisk partisanbevægelser, som kører direkte til det nuværende Likudparti. Lehi bevægelsen søgte interessant nok alliance hos fasisterne i Italien og i Nazityskland, som så udryddede jøder i Europa. Det er ikke til at forstå. Bernadotte blev netop dræbt, fordi han ville forhandle om et land til Palæstina.

  En god bekendt af vestlig afstamning bor i Saudi-Arabien, derfor kender jeg en del til landet. Saudi-Arabien bliver nød til at ændre sig, deres økonomi er ikke for sund. Derfor ser vi, at kvinder må køre bil, kvinder må se fodboldkampe og nu kan kvinder selv køre på arbejde. Saudi-Arabien har brug fir kvindernes arbejdsindsats, på grund af skrantende økonomi. Meget vil ændre sig på den front i den nærmeste fremtid, på grund af pres fra de unge veluddannede.

  Grunden til at der altid er bøvl i Mellemøsten, er ikke fordi Mellemøsten er vigtig i sig selv. Dele af Mellemøsten er fattige områder, uden særlige materielle værdier. Israel er det eneste lad, der har kunnet ændre sand til penge, selvfølgelig støttet af jøder fra andre lande og støttet af USA. Man kan kun respektere deres flid. Jeg respekterer derimod ikke deres ageren mod Palæstina. Det der er værd at bemærke er, at Mellemøsten lægger land til stedfortræderkrige fra Rusland, USA og de store magtfulde arabiske landes side. Det bedste Palæstina kan gøre, er at uddanne sit folk og derved at få skabt nogle værdier med landbrug og teknologi.

 14. Af Rosa Harald Kristiansen

  -

  Rettelse.
  1. trusler, skulle der stå.
  2. Saudi-Arabien har brug for kvindernes arbejdsindsats, skulle der stå.
  3. behandler, skulle der stå.
  4. fjendtlighed, skulle der stå.
  5. land, skulle der stå.
  Stavepladen var lidt ujævn i dag, beklager. Jeg skyndte mig for meget, skal på arbejde. Hav det godt G ü r og venner. Stop nu denne Islands bashing, den er uværdig og ulækker, set i lyset af jeres moralse opstød om andre. Det er faktisk racisme G ü r og venner. Mænd og får er en film om to brødrers uenighed, ikke en dokumentar. Filmen er faktisk god. Husk, jeg er kvinde ikke mand. Rosa er et kvindenavn.

 15. Af Svend Jensen

  -

  Den danske hær gik i land på øen ‘Rügen’ og trådte på ‘Arkona’, hvor vendernes eneste gud ‘Svantevit’ huserede. Han blev uceremonielt brækket af sit piedestal, slæbt udenfor sit gudehus og hakket til pindebrænde. Hvorefter guden som triste træstumper blev brugt i kokkenes madbål. Det var i 1167.
  Ved slaget ved Lyndanise, som danskerne trådte på i Estland den 15. juni 1219, vandt danskerne et korstog i det nordlige Estland. Historiske kilder beretter, at esterne forsøgte at migrere med onde hensigter til den danske lejr, fordi de ville udbrede deres hedenske overtro.
  Flere danske konger deltog aktivt i korstogene i 11-1200 tallet mod de hedenske folkeslag i mellemøsten, der uretmæssigt havde besat de kristnes hellige by Jerusalem. Byen blev befriet fra de saracenske undertrykkere og blev atter kristent område.
  De fleste europæiske lande har således god erfaring i at styre de fjendtlige islamiske horder, hvilket er meget betryggende i disse tider.

 16. Af jEns haNsen

  -

  Islam forvandler Europa
  Skriver Kasper Støvring.

  Tja. Det har han vel ret i.
  Indtil 1943 var højrefløjens hadeobject jøderne.
  Siden 2001 har det været muslimerne. Noget som har gjort integration stort set håbløst.
  Men til gengæld er højrefløjen betaget af slyngelstaten israel.
  Som jøden Pundik forklarer den særlige danske mentalitet.
  Den danske højrefløj er kun i stand til at overskue et hadeobjekt ad gangen.
  Men forvandlet er Danmark da.
  I 2001 lagde Fogh og Pia Kjærsgaard deres sorte skumle skygge over Danmark.
  Et fredsommeligt, tolerant, venligt og oplyst folkefærd forandrede sig til et frygtsomt, intolerant, ensrettet, fremmedhadende og krigsliderligt folkefærd.
  Så Kasper Støvring har ret.
  Danmark er forandret.

 17. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Ja, Kasper Støvring!
  Jeg har nu i ca. 30 år argurmenteret mod islamisk indvandring i Europa, og især Danmark, samt mod de politikere, der gjorde denne indvandring til den frygtelige fejltagelse det er blevet!

  Så, jeg burde jo sige hvad sagde jeg, med skadefryd; men der gør jeg ikke da problemet er alt for alvorligt til dette!

  Der er vore børn, og børnebørn der skal leve med denne idiotiske politik der er blevet ført i de sidste 30 år, og den eneste løsning bliver en tilbagevenden til totalitære styre i de største Europæiske lande, hvor man fuldstændigt skrotter menneskeretskonventionerne, og får Europa renset for muslimer, hvilket bliver noget i retning af en total repatriering af muslimer i Europa!

  Det er ikke lyse fremtidsudsikter vi står over for; men nok nødvendige tiltag for i længden, at bevare vore velfærdssamfund!

  Så en fuldstændig omvæltning af den førte politik til noget i retning af politiken der nu føres i Polen, Ungarn, og tjeckien, med hensyn til Islam, ser ud til, at være en absolut nødvendighed, for vore samfunds forsatte eksistens!

  Når man som jeg, er blevet kaldt fremmedhader, nazist og meget andet gennem årene, hvilket jeg absolut ikke er; men jeg er en realist, og kan udmærket se hvilken katastrofe Europæiske politikere har bragt Europa i, så vil jeg til afslutning gentage mig selv! ” HVAD SAGDE JEG”?
  Mvh.

 18. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Svend Jensen

  “Ved slaget ved Lyndanise, som danskerne trådte på i Estland den 15. juni 1219, vandt danskerne et korstog i det nordlige Estland. Historiske kilder beretter, at esterne forsøgte at migrere med onde hensigter til den danske lejr, fordi de ville udbrede deres hedenske overtro.”

  Er det de samme historiske kilder som fortæller, at Dannebrog faldt ned fra Himlen, eller er det bare en legende?

 19. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Europa er under forvandling, og det er ikke kun Islam, som vi bør takke for forvandlingen, men Islam er den mest iøjnefaldende årsag. Stadig flere europæere forstår budskabet, som er det helt enkle, at europæerne må stå sammen, hvis vi ikke vil miste demokratiet, kulturen og civilisationen.

  EU er den spæde begyndelse til det, der kan udvikle sig til et ægte demokrati, hvis vi støtter op om det – hvis vi vil demokratiet. Desværre er Islam ikke den eneste trussel mod Europa – eller den værste. Andre monstre truer netop nu med dødbringende angreb på Europas vitale organer.

  Den angloamerikanske militarisme er stadig mere giftig for os end Islam. Selvom Brexit og Trump har svækket den, er den stadig farlig. Dertil kommer den asiatiske økonomiske ekspansionisme og den afrikanske migration. Disse trusler alene burde være nok til at fremme, ikke splitte – samlingen af Europa.

  Et samlet Europa er bedre end et splittet Europa. Det turde være indlysende. Der bør ikke være grænser mellem europæere. Tværtimod bør alle grænseværn rives ned og placeres solidt ved Europas ydre grænser. 50 kraftesløse små nationalstater med hver sin hær, flåde og luftvåben i evig strid med hinanden er døden for Europa – kun døden.

 20. Af jEns haNsen

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 8. DECEMBER 2017 9:53
  “Historiske kilder beretter, at esterne forsøgte at migrere med onde hensigter til den danske lejr, fordi de ville udbrede deres hedenske overtro.”

  Var de allerede kommunister dengang?
  I de egne.

 21. Af jEns haNsen

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 8. DECEMBER 2017 9:53
  “Historiske kilder beretter, at esterne forsøgte at migrere med onde hensigter til den danske lejr, fordi de ville udbrede deres hedenske overtro.”

  Var de allerede kommunister dengang?
  På de egne.

 22. Af Niels Larsen

  -

  MEHMET SAMI GÜR

  Som altid er du storskrydende. Og som altid har du intet at have det i. Vesten er ikke benovet over det muslimske militær – og har heller ikke grund til at være det. Stik du bare piben ind; I muslimer taber også dette slag. 🙂

  Jeg har for øvrigt været i Medinas forstæder. Og som Lau skriver: der er møgbeskidt. Det er der jævnt hen overalt i Mellemøsten.

  Vi har ikke den helt store respekt for hverken jeres religion, kultur eller samfundsmodel.

 23. Af Gert Hansen

  -

  Citat: ‘Dvs. ca. 2 milliarder troende muslimers ..’

  Jeg er godt nok klar over, at muslimer har en relativt høj TFR og dermed befolkningstilvækst, men det er ikke længe siden de var 1,2 mia., så 1,4 mia., så 1,8 mia. og nu ‘næsten 2 mia.,

  Det går stærkt. Og bemærk, at de anvendes som en trussel mod ikke-muslimer. ‘Hvis I ikke gør som vi ønsker I dhimmier, så skal vi komme efter jer.’

  Da der ingen protester forekommer mod disse trusler overhovedet fra nogen af de ‘2. mia.’, så må det formodes, at de alle er enige i disse trusler, og de der ikke måtte være enige tør ikke sige noget. ‘That’s islam for you.’

 24. Af jeNs haNsen

  -

  AF GERT HANSEN – 8. DECEMBER 2017 11:14
  “Da der ingen protester forekommer mod disse trusler overhovedet fra nogen af de ‘2. mia.’, så må det formodes, at de alle er enige i disse trusler, og de der ikke måtte være enige tør ikke sige noget. ‘That’s islam for you.’”

  Er alle kristne medskyldige i USA`s, israels og bl.a. Danmarks forbrydelser imod menneskeheden i Mellemøsten, Asian og Afrika?
  Hvis de ikke dagligt går rundt og protesterer.

 25. Af Gert Hansen

  -

  Jeg har skimmet SMG’s ‘trusselsbrev’ til dhimmierne ovenfor, og han skriver bl.a.:

  ‘Onsdag d. 13-12-17 samles OIC (organisationen for de islamiske lande) og den arabiske liga…’

  Selvfølgelig udmunder det i en harmdirrende protest til USA, det er helt forventeligt. Men SMG må selvfølgelig undlade at nævne, at der er vild intern uenighed blandt mange af OIC’s medlemmer, eksempelvis mellem shia’er og sunnier, således at eksempelvis Iran ikke kan døje Saudi Arabien, og omvendt, således at sidstnævnte ovenikøbet har tilnærmet sig den muislimske ærkefjende Israel! Hvis/når Iran får atomvåben, vil Sunni-Saudi uden tvivl ‘låne’ atomvåben i Sunni-Pakistan som modvægt hertil. Iran og Saudi har i nogen tid ført en ’stedfortræderkrig’ i Yemen. Sunni-Tyrkiet er ikke glade for Shia-Iran, og omvendt, og det sidste møde mellem dem og med Putin, er rent spil for galleriet, efter at Tyrkiet skød et russisk jagerfly ned, osv, osv. Men selvfølgelig kan OIC officielt blive enige om en protest – og hvad så? Så går de hjem og og fortsætter deres interne slagsmål.

 26. Af Niels Larsen

  -

  GERT HANSEN

  Præcis.

  Og netop derfor kan vi tillade os at storgrine af de muslimske trusler. De er deres egne største fjender.

 27. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jens Hansen

  Folk skulle i alt fald konvertere dengang – med vold og magt.

  Bush og Co. kaldte også invasionen i Irak for et korstog, selv om den narcissistiske sociopat, Saddam Hussein, ikke var særlig religiøs.

  Nej, lad os holde os langt væk fra religiøse fanatikere – både muslimer og fanatiske ‘bibeltro’ i USA.

  Hvordan kristne amerikanere kan leve med en præsident, der både er lystløgner og mener, at det er helt fint at gramse kvinder i skridtet – bare man er en kendt realitystjerne – er ufatteligt.

  Ufatteligt at 6. – 8. og 10. bud (og formodentlig flere andre) ikke gælder, hvis man er præsident i USA. Hvis kristen moral er godt, så er kristen dobbeltmoral tilsyneladende dobbelt så godt.

 28. Af jEns haNsen

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 8. DECEMBER 2017 11:46
  “Hvordan kristne amerikanere kan leve med en præsident, der både er lystløgner og mener, at det er helt fint at gramse kvinder i skridtet – bare man er en kendt realitystjerne – er ufatteligt.”

  Det er måske netop derfor, at de lever godt med ham.
  Han har også sine fans på disse blogs.
  Hans vælgere tilhører de mest fattige og udsatte grupper i USA.
  De får det nu endnu værre. Da de velhavende skal forgyldes endnu engang.
  Men de fattige og udsatte opdager det nok ikke.
  Lidt ligesom i Danmark hvor DF ledelsen snyder og bedrager partiets vælgere.

 29. Af Gert Hansen

  -

  Niels Juul Hansen:

  ‘Hvordan kristne amerikanere kan leve med en præsident, der både er lystløgner og mener, at det er helt fint at gramse kvinder i skridtet – bare man er en kendt realitystjerne – er ufatteligt.’

  Det er jo ikke noget nyt. Bill Clinton var/er begge dele, og han var/er vist ret populær. I alt fald blev han valgt til præsident. Hans kone, der er lige så speget som han er røget, var jo lige ved at blive valgt til præsident også. Så den slags er set før. Om den slags er specielt ‘kristent’, som du skriver, er jeg langt fra sikker på. Jeg har i alt fald nogle saftige eksempler fra andre trosretninger.

  Mon ikke vi kan sige at det er ‘menneskeligt’ mere end religiøst betinget, og da religion er menneskeskabt, er det ikke underligt at de to ting trives sammen også.

 30. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Gert Hansen

  “Mon ikke vi kan sige at det er ‘menneskeligt’ mere end religiøst betinget, og da religion er menneskeskabt, er det ikke underligt at de to ting trives sammen også.”

  Her er jeg 100% enig med dig.

  Men vi mennesker (især amerikanere) elsker en angrende synder. Derfor tilgav man Clinton (og Tiger Woods og mange andre). Problemet med Trump er, at han er en nacissistisk sociopat og lystløgner, så du får ham nok aldrig til at bede om tilgivelse for sine forkastelige handlinger. Han er ganske enkelt ude af stand til at indse, at han er et dumt svin.

 31. Af Kasper Støvring

  -

  Henrik Kirk, der linkes til SSP-rapporten.

 32. Af Niels Larsen

  -

  NIELS JUUL HANSEN

  Hillary Clinton er da vist også lystløgner. Både mht. bidrag fra Rusland til fonden og i email-sagen.

  Man skal passe på med at kaste med sten, når man selv bor i et glashus. 🙂

 33. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  Hvilke dokumenterede løgne?

  Historien om Clintonfonden kommer fra bogen “Clinton Cash”, som udkom i 2015 som et gennemført karaktermord på Clinton-parret skrevet af en allieret af Steve Bannon. Har ALDRIG været dokumenteret.

 34. Af Niels Larsen

  -

  Og er aldrig blevet tilbagevist…

 35. Af Svend Jensen

  -

  “Hvordan kristne amerikanere kan leve med en præsident, der både er lystløgner og mener, at det er helt fint at gramse kvinder i skridtet – bare man er en kendt realitystjerne – er ufatteligt.”

  Islam forvandler ikke Europa – islam forvansker Europa.
  Adskillige muslimske lande levede med en diktator, der både var lystløgner, som voldtog og tog skolepiger i skridtet på stribe.
  Den ‘rare’ oberst GaDaffy fra Libyen var nok den mest notoriske.
  Idi Amin fra Uganda var et 2-benet kryb, der hoppede på hvad som helst med eller uden puls og åd dem bagefter. Han flygtede til Libyen,Irak og Saudi Arabien, hvor han åbenbart var velkommen.
  De fleste kaliffer holdt store haremmer, der regelmæssigt blev spædet op med friske jomfuer, beregnet til at blive taget i skridtet af den rette tros forsvarer. Til at vogte odaliskerne anvendtes kastrerede krigsfanger, eunukker.
  Er det hvad islams apologeter i vesten ønsker som regenter – liderlige bukke – autoriseret af religionen?

 36. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Flemming Lau – 7. december – 19:36

  Tak for dit svar – afsnit 3, slutningn har jeg lidt svært ved at forstå . .er der en trykfejl ?

  Jeg har bl.a. Karen Armstrongs bog: “Jerusalem” – og hun går langt tilbage i tiden – men husker ikke det hele – og har ikke læst hele bogen; men jeg mener at vide, at hun konkluderer en tvivl.

  Selv mener jeg, at der tilbage i tid altid har været jøder i området – men også andre igen, og jøderne i vore dage gør det selv og mener, at retten er 3000 år gammel, og givet dem af deres Gud. Den samme som vores.

  Der lever jøder, arabere/islam, og kristne/kristendom – alle 3 såkaldte hovedreligioner med en gud foroven. For mig at se den samme – blot dyrket på hver sin måde. Men jødedommen var der før de to andre religioner. Om det berettiger, da der også var andre ’stammer’ el lignende i området. Det ved jeg ikke.

  Men – jeg sammenligner det altid lidt med Skåne – hvis vi fordrede at kunne bebo den del af Sverige kvit og frit, fordi det var Danmark – er det for mere end nu 300 år siden osv.

  Jeg foreslog et par gange på Berlingske blogge, at verdenssamfundet trådte ind og erklærede hele området for erdensarv, så ingen havde retten til andet end at bebo, så der ville være internationale, gode og ordentlige krævter, der kunne organisere – fordi jeg opfatter, at kristne og visse arabere med islam som baggrund har levet der i vel 5-600 år. De er flygtet eller smidt ud – og hvor man i dag piner de, der ikke er flygtet (det er oftest de veluddaannede og vel-bemidlede, der flygter først og har råd til det.), såvel sm der er millioner udenfor landet nu, der gerne vil tilbage og ikke opholder sig langt fra Israel – mens Israel har ladet enhver jøde fra Afrikas lande – fra Amerika komme indenfor, ligedan fra Rusland fx.

  Mennesker, der intet har andet end religionen fælles – og dog forskellig ofte blandt jøder, når de kommer fra andre lande igen. Fordi man også har fundet ud af fortsat at forfølge mennesker med jødedom som bagtæppe. Gud ved hvorfor – men bekvemt, nu de anses for ugleset i mange andre lande.

  Jeg har siden barnsben, der nu er noget ældre, altid opfattet Israel som jødernes land med Jerusalem som deres væsentligste by og derfor hovedstad. Men såvidt jeg husker, så var landet delt i nord og syd, så det ikke var hele landområdet, der i dag udgør Israel og Vestbredden, der var jødernes .. ud fra kort, jeg har kigget på igennem tiderne. Det kaldtes også da Palæstina, en del af denne strimmel land.

  Meget er sket med skiftende erobringer osv.

  Et kludetæppe, hvor de altid vil slås om et el andet, såvel som vi har fået fortalt, at jøderne heller ikke behadler de kristne ordentligt i Israel.

  For mig er jøder og kristne mere forbundne end nogen af de to grupper kulturelt også med arabere og islam.

  Araberne i Israel har det også svært – men jeg kender mindre til deres historie – og hvorfor der er dette Vestbredden med kun arabere ?

  Aner det ikke – men kunne så ‘blot’ Jerusalem blive verdensarv, hvor alle 3 religioner havde deres fælles ret til at færdes og indrette sig. Kristne burde da også have deres område.

  Nå – men noget mere el mindre uforudset er sket, så jeg har mere travlt end jeg ønsker. Så – nok om det.

  Oftest, hvis jeg tænker eller taler om jøder, så forholder jeg mig til WWII og tiden efter for disse overlevende fra Holocaust og deres slægtninge. Det nyere Israel – ikke detaljeret nok – de vil alle helst gerne være fri for andre – men verden hverken kan eller skal blive ved at se til udmarvningen af en anden etnisk gruppe .. det er gyseligt for de mennesker, de må opholde sig under dette åg på Vestbreden.

  For mig med Jerusalem so hovedstad, så burde der være én stat- me nok umuligt med alt det had.

  Og – så er der nogen der tror, at vi kan håndtere sådanne problemer i DK, fordi vi har fred og fordragelighed. Nej, vi får eksporteretMellemøstens infame stridigheder og måder lige ind ad døren, som jeg også tit har nævnt det på Berlingske blogge – og det duer ikke at gøre verden til en markedsplads for alt muligt frit, selv om vi gerne og altid har villet hjælpe og stadig gør det.

  Danmark er ikke et tag-selv-bord, hverken for os selv indbyrdes eller for andre udefra kommende grupper af asylansøgere og flygtninge.

  Antallet af søgende er for stort for et land som DK, derfor må andet ske – et stop for indvandring fra muslimske lande. Vi ender som Israel – og det er vi ikke tjent med – der er få for, der bare er en lille smule ydmyge af de, der kommer hertil – de leger straks konger og dronninger henover hovederne på os, de er ligeglade, fordi bliver de endnu flere og mange nok, så .. behøver de det heller ikke.

  Og nu sportsfirmaet Nike … drop køb dér.

  Håber ikke at der er for ange slåfejl – men er i stærk tidnød, ville gerne nå at svare. Mvh BHL

 37. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jan Ulrik Friis – 7. sept – 20:17

  Tak for de venlige ord – men verdenspolitik er svær, når fjender i perioder holder sammen osv.

  Alle har allierede, alle har brug for allierede for det meste, så en svær størrelse – og jeg er ikke inde i sagerne mod øst nu i Europa og vores indsatser dér; men jeg tror samtidig, at vi er nødsaget til selv at have et godt forsvar for Danmark – og ser ikke altid, at det skal foregå i langt-bort-
  istand nødvendigvis.

  Desværre – Rusland er ikke vores ven, og nu de er fornærmede over at blive udelukket fra sporten internationalt, så hyler de og ser ikke, at der er tale om dopede idrætsudovere, hvilket er forbudt – og ligedan en hån mod deres egne ikke-dopede sportsfolk såvel som ditto fra andre lande.

  Det er knagme ikke normal tænkning heller dér. Hvad med at have lader Assad falde, Mr. Putin – det ville have højnet dine egne chancer for at blive kaldt en hæderlig mand! Og – ikke en med-bandit!

  Men – der er jo banditter alt for mange steder – udover de hjemlige trakasserier med sådanne! Det må stopppe nu – og stop for indvandring i fx 10 år fra ikke-vestlige lande.

  Det forlanger nogle så, at det skal danske kvinder tage sig af. Det kan de ikke direkte – og dette #meetoo – det er vel for alle kvinder verden over. Stop indvandringen – og lade de ekstreme lande, de kommer fra, indse deres ofte vanvittige holdninger.

  Er det da bedre, at vi selv forgår i problemer – også nu med kvinder og mænd fra en fremmed kultur, der ikke er nået vores stade, hvor det ikke hadler om en enkelt mands krænkelser af en kvinde – men en hel familie, der skal gås til, hvis det skal batte noget for den enkelte muslimske kvinde.

 38. Af Svend Jensen

  -

  @BIRGIT HVIID LAJER – 8. DECEMBER 2017 15:18
  “…Rusland er ikke vores ven, og nu de er fornærmede over at blive udelukket fra sporten internationalt, så hyler de og ser ikke, at der er tale om dopede idrætsudovere, hvilket er forbudt….”

  ———– Apropos forargelser og bjælker i egne øjne ———
  https://www.bt.dk/cykling/armstrongs-beskyldning-alle-tour-vindere-er-dopede
  18. jun. 2013 – Den nu detroniserede Tour de France-konge, Lance Armstrong, tror ikke på, at én eneste af Tour de Frances 99 udgaver er vundet rent.
  Hvad med Bjarne Riis plus kyllingen plus ……….

  Det er i dag gratis at svine både Putin og Trump dagligt, men at afsky islam er ‘hate speech’ ?

 39. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Kan det være så svært?
  Vi har før været nødsaget til at smide muslimer ud af Europa, og nu er vi det igen!
  Kald dog for fanden en spade for en spade!
  Mvh.

 40. Af Jan Petersen

  -

  Jeg mindes i øvrigt en tidligere Kasper Støvring warning:

  Til alle: hold jer venligst til emnet. Personfnidder slettes.

  Voksen – børnehave 🙁

 41. Af Henning Svendsen

  -

  Støvring holder ud han er sidste mand på Skansen alle de andre Blogge har forlængst strakt våben og forladt skyttegraven og os der sidder bag skærmen og udstiller dem i al deres ynkelighed -nu venter vi bare på at de skal Stikke fjæset frem igen
  Ja vi husker den legendariske Day.Poulsen. !det var som at slå vand på en Gås: han var næsten usårlig og nåede helt op på 300 skudsalver før han forlod kampen.

 42. Af BIels Peter lemche

  -

  NIELS LARSEN , uden dokomentation kan man hverken bevise eller modbevise noget. Dethedder et postulat. Måske skulle du sætte dig lidt ind i videnskabsteori. Dvs. man kan anklage en person for meget, men personen kan ikke modbevise det, når der ikke er anført beviser. Så at Clintons ikke har kunne modbevise en sladderspalte og en række løgnagtige postulater, det er en konsekvens af postulaternes manglende fundament.

  Det skulle du nok tænke lidt over.

 43. Af niels peter lemche

  -

  Kære BIRGIT HVIID LAJER, langt og indholdsrigt indlæg, men ikke alt for nøjagtigt. Vi kan starte med to-statsløsningen. Den har skiftende regeringer i Jerusalem grundigt saboteret. Se på et kort over vestbredden, hvor de palæstinensiske og de jødiske bosættelser er tegnet ind, og du vil se, at de jødiske med flid er spredt således, at der intet sammenhængende palæstinensiske område er tilbage, men en lang række adskilte enklaver.

  Ét-statsløsningen er også umulig, fordi ingen israelsk regering vil tillade inkorporeringen af flere millioner arabere i den jødiske stat, som derefter ikke vil være jødisk længere. Ergo vælger man at placere palæstinenserne i territorierne i en række Bantustans.

  Araberne i Israel har det egentlig ikke så ringe endda. Som et arabisk medlem af knesset sagde sidste år, så kan han forvente at leve tyve år længere end sin fætter i Nablus. Hans børn går frit i skole og kan uddanne sig uden, at forældrene skal betale for det andet end igennem skatter ligesom israelske familier. Ligeledes har han samme sociale forsikringer som sine jødiske medborgere. Altså i virkeligheden ikke så ringe endda, for fætteren i Nablus har ingen af delene.

  Det med den historiske ret er noget gummi-elastikum-agtigt. Israelerne har et problem, fordi de på den ene side hævder, at de med vold blev smidt ud af landet efter den anden jødiske opstand mod romerne, mens de på den anden hævder, at der altid var en jødisk tilstedeværelse i landet. De bryder sig imidlertid ikke om, at man begynder at rode i det, hvilket den israelske historiker Shlomo Sand så sandelig fik at mærke, da han publicerede sin bog Comment le peuple juif fut inventé, Paris 2008 (siden oversat til engelsk). De er jo heller ikke særlig glade for min skoles forskning (“Københavneskolen” i gammeltestamentlige studier), fordi vi mere eller mindre har fjernet det historiske grundlag for jødernes krav på Palæstina (som var området navn i hvert fra ca. 800 f.Kr. — assyriske kilder).

 44. Af Niels Larsen

  -

  NIELS PETER LEMCHE

  Det hele kan reelt koges ned til, at hvad der er erobret, det beholder man.

  Sådan var det med Skåne, Halland og Blekinge.
  Sådan var det med Estland, Letland og Lithauen i mange år.
  Sådan var det med Alsace i mange år.
  Sådan var det med det meste af Mellemøsten og Spanien samt store dele af Balkan i mange år efter år ca. 700.

  Blot som eksempler. Muslimerne holdt sig så sandelig ikke tilbage, men de er morderligt gode til at hyle op som vanskabte unger.

 45. Af niels peter LEMCHE

  -

  NIELS LARSEN, det kan du have megen ret i, men det er jo blevet så betændt et spørgsmål pga. den moderne nationalismens fremvækst siden 1800-tallet. Nu gælder det Blut und Boden ideologi og den nærmest guddommelige sanktionerede ret til “fædrelandet”. Så jeg er ikke helt sikker på, at din opdagelse falder i helt god jord i dit bagland.

 46. Af Jan Petersen

  -

  Bortset fra det, så gad jeg godt se resten af den moderne verden – indrettet efter regler fra ca. 800 f.Kr. Hvilket enormt mess det ville skabe . . . 🙁

 47. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt måske lidt udenfor denne blog emne, men dog stadig interessant. Jeg sad lige og læste en artikel på DR.dk med denne overskrift:

  “OVERBLIK 500 sider og 700 mia. kr.: Finansloven er Danmarks budgetkonto”

  Så vidt jeg hidtil er oplyst, er statens finanser ca 1.100 mia kr til fordeling i Finansloven. Meget mystisk – hvor er diff mellem 1.100 og 700 mia pludselig blevet af?

  Er alt bare FAKE – or what . . . . eller noget, jeg bare har misforstået? 🙁

 48. Af Niels Larsen

  -

  Lemche

  Jeg har vist intet bagland som værende partiløs fra 1/1-2018. ?

  Og jeg er ikke kendt for at lade mig pådutte andres meninger – eller tage unødige hensyntil disse. ?

Kommentarer er lukket.